Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa hazırlıkları devam ediyor

SivasSpor.Com
24.08.2010, 23:56
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/25/366.jpg (http://urlal.com/dqqf)

Teknik Direktör Mesut Bakkal Bursaspor karşılaşmasından iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.
Sivasspor'da Bursaspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.
Kırmızı beyazlılar kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Hayrettin haricinde tüm futbolcuların katılımı ile gerçekleşen çalışmalar, düz koşu ile başladı.
Bir süre ısınma hareketleri ile devam eden çalışmalarda futbolcular güce ve hıza dayalı istasyon çalışması yaptı.
Sabah ve akşam olmak üzere iki defa gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Ayak tenisi ve çift kale maçla devam eden antrenmanlarda Bursaspor'a karşı hem fiziki hem de beynen bir hazırlık çalışması yapılıyor.

TAKIMDAN UMUTLUYUM

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takımdan umutlu olduğunu söyledi.
İlk iki haftada alınan sonuçların takım adına iyi olduğunu belirten Bakkal, "geçen yıla oranla apayrı bir takım ortaya çıkardık" ifadelerini kullandı.
Bursaspor maçı ile ilgili açıklamada bulunan Bakkal, "Bursaspor geçtiğimiz sezonun şampiyonu.
Bu sezona da çok iyi başladılar. Ama biz de bu sezon çok iyiyiz. Rakiplerimizi iyi analiz etmesini biliyoruz. Onlara karşı her türlü tedbiri alıp kendi oyunumuzu oynamanın hesaplarını yapıyoruz. Umuyorum ki Bursaspor'u Sivas'tan eli boş göndereceğiz" dedi.

ilteriş58
25.08.2010, 00:03
inşallah hocam biz de takımdan umutluyuz galibiyet güzel olacak..

MeXeS58
25.08.2010, 00:07
inşallah elı boş gonderecegız... bu mactan cok umutluyum bu mac bızım yolumuzuda kaderımızıde bellı edebılır bu macı kazanırsak avrupa kupaları hedef olur kaybedersek orta sıralarda mucadele ederız gıbıme gelıyor

eyuphulagu
25.08.2010, 00:51
Bursa maçı bu yıl adaha zor geçecek;sivasspor bu maçta çok dikkatli olmalı;Dennis de bu maçta olmayacak...Bursa maçında orta saha da rakibi kitleyebilirsek bu maçı kazanırız aksi taktirde işimiz çok zor..Bursa ligin şu anda deplasmanda en iyi kontratağa çıkan takımlarından birisi..Bilhassa Volkan tak ve Ali Tandoğan,Ergiç takımın en kilit oyuncuları..Yeni alınan oyuncuları şu anda takıma henüz uyum sağlama aşamasındalar..Geçen yıl alınan Battalia 2. maçta maç 0-0 giderken attığı kritik frikik golüyle Sivassporun direncinin düşmesine sebep olmuştu..Sivassporun hesaba katmadığı bir oyuncu daha var;o da Arjantinli,adı İNSUA...Bu oyuncuya dikkat diyorum!Uzun zamandır sakat olduğu için oynamadı ama 2 haftadır durumu iyiymiş;bugün A-2 takımıyla İnegölspora karşı İnegöl'de yapılana hazırlık maçında 75 dak. oynamış..Bu oyuncuyu kimse tanımıyor..Ama geçen yıl eğer son maçlarda sakatlık yaşamasaymış Arjantin milli takımıyla Dünya Kupasında izleyecektik..Çok tecrübeli bir oyuncu..Merak eden videolarını internetten izlesinler..Sivasspor geçen çok iyi oynadığı maçta Koreli oyuncuyu hesaba katmamıştı..Koreli oyuncu çok iyi oynadığımız bir maçta bize 2 gol atarak sivassporun çöküşünü hazırlamıştı...Tekrar söylüyorum;sivassporun 18 kişilik kadrosunda mutlaka Keita ve Suarez olmalı;...Keita gibi sert bir oyuncu bu maçta bize çok lazım ...Sorez de maçın durumuna göre 2. yarı oynatılmalı diye düşünüyorum...Sivasspor M. Yıldız çok formsuz olduğu bir maçta bilhassa defansta çok dikkatli olmalı..Bursa takımında maçın skorunu değiştirecek çok oyuncu var...Bu maçta kesinlikle 2 ön libero ile oynamalıyız..Kadir ve Kita birlikte oynamalı ..Ceyhun sinrlerine hakim olup takıma yöneltmeli..Bu maçta kozumuz yine Cihan olacak..Cihan'dan iyi futbol ve gol bekliyorum...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

ilteriş58
25.08.2010, 02:15
Bursa maçı bu yıl adaha zor geçecek;sivasspor bu maçta çok dikkatli olmalı;Dennis de bu maçta olmayacak...Bursa maçında orta saha da rakibi kitleyebilirsek bu maçı kazanırız aksi taktirde işimiz çok zor..Bursa ligin şu anda deplasmanda en iyi kontratağa çıkan takımlarından birisi..Bilhassa Volkan tak ve Ali Tandoğan,Ergiç takımın en kilit oyuncuları..Yeni alınan oyuncuları şu anda takıma henüz uyum sağlama aşamasındalar..Geçen yıl alınan Battalia 2. maçta maç 0-0 giderken attığı kritik frikik golüyle Sivassporun direncinin düşmesine sebep olmuştu..Sivassporun hesaba katmadığı bir oyuncu daha var;o da Arjantinli,adı İNSUA...Bu oyuncuya dikkat diyorum!Uzun zamandır sakat olduğu için oynamadı ama 2 haftadır durumu iyiymiş;bugün A-2 takımıyla İnegölspora karşı İnegöl'de yapılana hazırlık maçında 75 dak. oynamış..Bu oyuncuyu kimse tanımıyor..Ama geçen yıl eğer son maçlarda sakatlık yaşamasaymış Arjantin milli takımıyla Dünya Kupasında izleyecektik..Çok tecrübeli bir oyuncu..Merak eden videolarını internetten izlesinler..Sivasspor geçen çok iyi oynadığı maçta Koreli oyuncuyu hesaba katmamıştı..Koreli oyuncu çok iyi oynadığımız bir maçta bize 2 gol atarak sivassporun çöküşünü hazırlamıştı...Tekrar söylüyorum;sivassporun 18 kişilik kadrosunda mutlaka Keita ve Suarez olmalı;...Keita gibi sert bir oyuncu bu maçta bize çok lazım ...Sorez de maçın durumuna göre 2. yarı oynatılmalı diye düşünüyorum...Sivasspor M. Yıldız çok formsuz olduğu bir maçta bilhassa defansta çok dikkatli olmalı..Bursa takımında maçın skorunu değiştirecek çok oyuncu var...Bu maçta kesinlikle 2 ön libero ile oynamalıyız..Kadir ve Kita birlikte oynamalı ..Ceyhun sinrlerine hakim olup takıma yöneltmeli..Bu maçta kozumuz yine Cihan olacak..Cihan'dan iyi futbol ve gol bekliyorum...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...

dennis neden oynamıyor sakat mı?

eyuphulagu
25.08.2010, 03:04
dennis neden oynamıyor sakat mı?

Denis G.S. ve Antalya maçlarında üstüste sarı kart gördüğü için 1 maç cezalı diye biliyorum kardeş..Oynamazsa yerine Diallo oynayacak idye düşünüyorum..

TEKOTORİTE58
25.08.2010, 06:41
Denis G.S. ve Antalya maçlarında üstüste sarı kart gördüğü için 1 maç cezalı diye biliyorum kardeş..Oynamazsa yerine Diallo oynayacak idye düşünüyorum..

ne cezası kardeşim 4 sarıkart alırsa cezalı duruma düşüyor daha kuralı bilmiyon.

zaralı19
25.08.2010, 07:53

Dennis deniz neden yok kardeş soruyorum sana cezalı değil ki adam onu anlamadım

hiko58
25.08.2010, 09:35
ben bursa maçını alacağımıza inanıyorum. zaten bursadan 3-0 ın rövanşınıda almamız gerekiyor bizi başka takımlarla karıştırmasınlar. geçen sene bir kazaya kurban gittik. ama bu sene biz kolay lokma değiliz.haberi olsun herkesin. artık bizde varız ve kaldığımız yerden devam ediyoruz. hadi CEYHUNUM sana sonuna kadar güveniyorum. güldür yüzümüzü..

FORZA SİVAS 58
25.08.2010, 10:00
bu maçı mutlaka alacaz inşallah kazanıcaz başka yolu yok

Yusuf Çevik
25.08.2010, 10:27
İNŞALLAH güzel bir galibiyet alacağız :)

58_babacan_58
25.08.2010, 10:36
ADAM GİBİ OYNARSAK KİMSE BİZİM RAKİMİBİZ OLAMAZ VE SAHADAN ZAFERLE AYRILIRIZ DİYORUM....!

ahmet_200655305
25.08.2010, 12:46
inşallah elı boş gonderecegız... bu mactan cok umutluyum bu mac bızım yolumuzuda kaderımızıde bellı edebılır bu macı kazanırsak avrupa kupaları hedef olur kaybedersek orta sıralarda mucadele ederız gıbıme gelıyor

hemen 3 puana bağladın haaa

Elliot
25.08.2010, 12:48
inşallah alacaz maçı geçen senenin intikamınıda çıkaracaz

58^SiVaS^58
25.08.2010, 13:11
Insallah Allahin iziniyle bu maci alacagiz. bence 1-0:D

carizma0658
25.08.2010, 13:35
gs macını rahat aldık dogru antalyada saunada maç ve 1 puan o da ii yani bursayı devırmemız şart bu performans olsun bu azımm bu istek üç puan sivasınnnnn

stain
25.08.2010, 14:48
bursa karşısında dikkatli oynarsak telaşa düşmeden oynarsak onları kendi silahlarıyla vurmuş olacağız bu maçta herkes en iyi şekilde oynamalı vede soğukkanlı olamlı

sameddogan112
25.08.2010, 15:38
Sivasspor'umuz, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

25 Ağustos 2010 Çarşamba ,14:26:37 Ligin 3. haftasında, 28 Ağustos Cumartesi günü saat 21:00′da 4 Eylül Stadı’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'umuz kulüp tesislerinde yaptığı idmanla maçın hazırlıklarına devam etti.

HAYRETTİN 3 HAFTA YOK!
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor’a sıkı bir şekilde hazırlanan Yiğidolar’da, Defans oyuncusu Hayrettin Yerlikaya sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
Antalyaspor maçında sakatlık geçiren Yerlikaya’nın tedavisinin Ankara’da sürdüğü ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

FİZİK GÜCÜNE DAYALI İDMAN
Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Hayrettin haricinde tüm futbolcuların katılımı ile gerçekleşen idman, düz koşu ile başladı.
Bir süre ısınma hareketleri ile devam eden çalışmalarda futbolcular güce ve hıza dayalı istasyon çalışması yaptı.
Sabah ve akşam olmak üzere iki defa gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Ayak tenisi ve çift kale maçla devam eden antrenmanlarda Bursaspor’a karşı hem fiziki hem de beynen bir hazırlık çalışması yapılıyor.

BAKKAL; “TAKIMDAN UMUTLUYUM”
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, takımdan umutlu olduğunu söyledi.
İlk iki haftada alınan sonuçların takım adına iyi olduğunu belirten Bakkal, Geçen yıla oranla apayrı bir takım ortaya çıkardıklarını belirterek, “Bursaspor geçtiğimiz sezonun şampiyonu.
Bu sezona da çok iyi başladılar. Ama biz de bu sezon çok iyiyiz. Rakiplerimizi iyi analiz etmesini biliyoruz. Onlara karşı her türlü tedbiri alıp kendi oyunumuzu oynamanın hesaplarını yapıyoruz. Umuyorum ki Bursaspor’u Sivas’tan eli boş göndereceğiz” dedi

58 SiVaSıM 58
25.08.2010, 18:17
bu maçı allahın izniyle kazanıp zirve yolunda emin adımlarla ilerleyecez

xbursasporlux
25.08.2010, 21:02
bütün sivaslı arkadaşlara bursadan selamlar saygılar. hemen hemen bütün maç yorumu yazan arkadaşların yazılarını okudum. bazı arkadaşlarımız çok gzl şeylar yazmışlar bazı arkadaşlarımızda malesef bursspor taraftarlarının içindede olan biraz fanatizim içeren yazılarda yazmışlar . arkadaşlar biz bursspor olarak biliyosunuz ne mutluki geçen yılı şampiyon olarak bitirdik tarihte yerimizi aldık. ama şunu bilinki bu devrimin gerçek mimarı yani temelini atan sivassoprdur bu bursadada biliniyor ve kabulleniliyor.tarih bursaspordan bahsederken sivassporu asla unutmayacaktır bundan emin olmanızı isteriz ben en azından ve benim gibi burssporlular ileride bunu çocuklarına ve torunlarına anlatacaktır .bu fitili sivassporun ateşlediğini söyleyecektir .bundan emin olabilirsiniz. o yaşadığınız ve yaşattığınız 3 yılı unutmak mümkün olmayacaktır bize ve türk futboluna inşşallah yine o eski günlere dönersiniz ve futbolumuzu istanbul tekelinden bu ruhla bu düşük bütçelerle bu inançlarla hep beraber kurtarırız bu haftaki maçımıza gelince tabiki bizde sizler gibi kazanmak istiyoruz.ama kardeşçe, centilmence, kavgasız, küfürsüz hak eden kazanır inşşllh saygılar sevgiler

sebasteia
25.08.2010, 21:16
bütün sivaslı arkadaşlara bursadan selamlar saygılar. hemen hemen bütün maç yorumu yazan arkadaşların yazılarını okudum. bazı arkadaşlarımız çok gzl şeylar yazmışlar bazı arkadaşlarımızda malesef bursspor taraftarlarının içindede olan biraz fanatizim içeren yazılarda yazmışlar . arkadaşlar biz bursspor olarak biliyosunuz ne mutluki geçen yılı şampiyon olarak bitirdik tarihte yerimizi aldık. ama şunu bilinki bu devrimin gerçek mimarı yani temelini atan sivassoprdur bu bursadada biliniyor ve kabulleniliyor.tarih bursaspordan bahsederken sivassporu asla unutmayacaktır bundan emin olmanızı isteriz ben en azından ve benim gibi burssporlular ileride bunu çocuklarına ve torunlarına anlatacaktır .bu fitili sivassporun ateşlediğini söyleyecektir .bundan emin olabilirsiniz. o yaşadığınız ve yaşattığınız 3 yılı unutmak mümkün olmayacaktır bize ve türk futboluna inşşallah yine o eski günlere dönersiniz ve futbolumuzu istanbul tekelinden bu ruhla bu düşük bütçelerle bu inançlarla hep beraber kurtarırız bu haftaki maçımıza gelince tabiki bizde sizler gibi kazanmak istiyoruz.ama kardeşçe, centilmence, kavgasız, küfürsüz hak eden kazanır inşşllh saygılar sevgiler

sivasspor taraftarının geneli tarafından sempati ile bakılan bursasporlu arkadaşların gayet akıllı, mantıklı, efendice ve ağırbaşlı yorumları beni ziyadesiyle mutlu ediyor.

cumartesi maç sonucu ne olursa olsun, bu dostluk ve iyi niyetin eksilmeyeceğini düşünüyorum. geçen yıl 4 kez yenildiğimiz halde bu bizim bursa'ya bakışımızı etkilemediyse demek ki karşılıklı anlayış ve sempati gayet güçlü aramızda. Allah bozmasın ne deyim.

ZECOLD
27.08.2010, 00:20

Bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim. Anadolu klüpleri istanbul klüpleri gibi düşman değil, birlik içinde olmalı. ligin kaderini değiştirmenin anahtarı budur. istanbul tekelinden ancak bunu gerçekleştirerek kurtulabiliriz. Bu herkes tarafından bilinmeli.

carizma0658
27.08.2010, 10:37
haydi yigidolar bu performansı sakın bozmayın şuan rakıplere korku vermış durumdayız bu macı da alırsak döndügümüzün kanıtıdır haydi yididommm bastırrrrrrrrrr bu maç bizimm..

hatem
27.08.2010, 15:19
bu maçtan puan veya puanlar çıkartılmak zorunda, daha ligin başı ama nasıl başlanılırsa öyle gidilir yani...:confused:

kiNgSiZe58
27.08.2010, 17:24
bu mactan puan bekliyoruz, hadin yigidolar!

şarkışla 58
27.08.2010, 17:32
Haydi SİVAS haydi SİVAS haydi tam zamanı tam zamanı şimdi.