Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz
SivasSpor.Com 26.08.2010, 15:07 http://www.sivasspor.com/images/stories/1.mesut-bakkal.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor ile ligde yapacakları maçla ilgili olarak, ''Kazanma coşkumuzu ortaya koyup bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz'' dedi.
Ligde 28 Ağustos Cumartesi günü sahasında son şampiyon Bursaspor'u konuk edecek Sivasspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal ve takım kaptanı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.
Bakkal ve Yıldız'ı birer Sivaslı olarak gördüklerini söyleyen Ürgüp, Galatasaray maçında yaşattıkları için ikilinin nezdinde Sivasspor camiasına teşekkür etti. Ürgüp, ''Galatasaray karşısında mücadele eden, galibiyet için çırpınan, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan bir takım vardı. Ardından Antalya beraberliği, hocamın ifadesine göre galip de gelinebilirdi ama bu işler kısmet işi. Beraberlik de iyi bir neticedir, bu hafta da devamını getirmelerini beklediğimizi ve kendilerine dua ettiğimizi kamuoyunun huzurunda beyan ediyorum. Sivasspor'a başarılar diliyorum'' dedi.
Belediye olarak her zaman Sivasspor'un yanında olduklarını anlatan Ürgüp, 3. Lig'in yeni ekiplerinden 4 Eylül Belediyespor'a verdikleri destekten dolayı da Sivasspor yönetimine ve teknik heyetine teşekkür etti.
Sivasspor'un şehre çok şeyler kattığını aktaran Ürgüp, ''İşte 1993'teki hadiseler oldu, ayrılıklar oldu, problemler oldu, ama Sivasspor Alevisi, Sünnisi, sağcısı, solcusu bütün Sivaslıları bir araya getirdi. Ben işin en çok da bu kısmını önemsiyorum'' ifadelerini kullandı.
MESUT BAKKAL
Mesut Bakkal ise 4 Eylül Belediyespor gibi çok güzel bir takım ortaya çıkardıkları için Ürgüp'e teşekkür ederek, hem Üsküdar Anadolu takımının, hem de Sivas 4 Eylül Belediyespor'un Sivasspor'un alt yapısı olduğunu söyledi.
Ziyaretin ardından Bursaspor maçı ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakkal, Bursaspor'un son şampiyon olduğunun belirtilmesi üzerine, ''Sivasspor olarak biz de gönüllerin şampiyonuyuz'' ifadelerini kullandı.
Bakkal, şunları söyledi: ''Geldiğim günden beri, yaklaşık 10 haftadır mağlubiyetimiz yok, öncelikle bunu korumak istiyoruz. Sezon başındaki çalışmalarımız planlı ve programlı şekilde devam ediyor. Aldığımız 2 sonuç da bunların bir meyvesi, biz de buna devam etmek istiyoruz. Güzel bir takım birlikteliği yakaladık, iyi bir arkadaşlık ortamımız var, iyi oyunumuz var, bu oyunu da devam ettirmek istiyoruz.''
Bursaspor'u geçen sezon ki şampiyonluğundan dolayı bir kez daha tebrik eden Bakkal, ''Anadolu'nun gururu oldular. Sivasspor'un başlattığı ve bitiremediği yolu onlar bitirdiler. Bu da bizi ayrı derecede mutlu etti, kendilerini bir kez daha kutluyorum'' dedi.
Bursaspor maçının zor bir karşılaşma olduğunu kaydeden Bakkal, ''Kolay bir maç değil, ama bugün Süper Lig'de her maç zor. Biz yine aynı coşkulu oyunumuzu, kazanma coşkumuzu ortaya koyup bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz'' diye konuştu.
Bakkal, sakatlığı devam eden Hayrettin Yerlikaya dışında eksiklerinin olmadığını sözlerine ekledi.
inşallah hocam inşallah 3 puan bizim
58^SiVaS^58 26.08.2010, 15:10 kayipsiz kapatacagimiza inaniyorum mesut hocam
babapiton 26.08.2010, 15:19 İnşallah Bursa ve Ardından Trabzonspordan galibiyetle döneriz
Lig çok çekişmeli geçiyor bütün takımlar ii hazırlanıyor ama bizde iyi hazırlanıyoruz Mesut hocaya ve takımmıza güvenimiz tam. inşllah maçı kazanırız...:)
inş biz bu maçı atlatıp trabzonada patlama yapıp ligde iddealı olduğumuzu belli ederiz
sebasteia 26.08.2010, 15:31 mesut hocam size güveniyoruz, bursa maçını da inşallah kayıpsız atlatıp, trabzon karşısına ihtişamlı bir sivasspor çıkaracağınızı ümit ediyoruz.
haydi coşturun bizi! yürüyelim şampiyonluğa!
58_babacan_58 26.08.2010, 16:07 VALLA HOCAM KALP KALBE KARŞIDIR,BİZDE KAYIPSIZ KAPATMAK İSTİYORUZ 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ BU HAFTA VE GELECEK BÜTÜN MAÇLARDAN :D
kaptann58 26.08.2010, 16:30 hocam saygılar sevgiler yenelim şu bursayı inanıyoruz sanada öğrencilerinede bu hafta stad ful çekecek shabalala nerde hocam ne zaman geliyor getir artık şu adamı heyecanlandır bizi hocam keitayı niçin oynatmıyorsun geçen yılın en iyi adamı
58seko16 26.08.2010, 16:32 hocam şu 2 haftayı kayıpsız bir atlatalım snrada kolay maçlarımız gelıo inşallah guzel bır maç olur sivasta olmayı çoq isterdım ama bursadayım maçı lıg tvden izlıcem
kiNgSiZe58 26.08.2010, 16:57 bursayida kostaladikmi tamam, allahtan baska kim tutar bizi !
58 SiVaSıM 58 26.08.2010, 17:05 allahın izniyle alnımız açık kazanacaz bu galibyeti haydi yiğidolar size güveniyoruz kazanacaz bu maçı
yorgun(58) 26.08.2010, 17:28 inş kayıpsız geçeriz hocam sana güveniyoruz
YİGİDOKENTLİ 26.08.2010, 17:38 yigidolara sonsuz güveniyorum bu maç bizim bu sene takimdan eminin taş gibi bir sivasspor var kolay kolay maç vermek yok bu sene kim gelirse gelsin 4 eylülden çikiş yok .
sebasteia 26.08.2010, 22:56 şampiyonluğa oynadığımız yılki sivasspordan daha fazla güveniyorum bu takıma, eee başındaki hoca farklı bir kere!
kiNgSiZe58 26.08.2010, 23:09 Mesut Hocam, ilk önce taraftari haycanlandirip sonrada vazgecmek nekadar dogru bilemem. Ama artik alistik. Gecen senede ayni olaylar olmustu. Hatta B.uygunun istedigi Futbolculari almadilar diye kötü oldugumuz bile söyleniyor. Ben birtek birsey anladim oda "BELES ve 30+ OLSUN BIZIM OLSUN"..
BURDAN YÖNETIMI KINIYORUM. ARTIK SIZE TARAFTAR GÜVENMIYOR. FIKRET Ü. ISTIFA ETMELI.. NE DEMISTI? FUTBOLCUYA ANLASTIK HER AN SIVASA GELEBILIR MIS MIS MIS :mad:
LosTie58 27.08.2010, 00:49 İnşallah kayıpsız geçeriz..
güneşyurdu 27.08.2010, 01:24 bursanın bu hafta şampiyonlar liğinden dolayı konsantrasyonlarının bozuk olacağını bizim galip geleceğimiz düşünüyorum
Mesut Hocam, ilk önce taraftari haycanlandirip sonrada vazgecmek nekadar dogru bilemem. Ama artik alistik. Gecen senede ayni olaylar olmustu. Hatta B.uygunun istedigi Futbolculari almadilar diye kötü oldugumuz bile söyleniyor. Ben birtek birsey anladim oda "BELES ve 30+ OLSUN BIZIM OLSUN"..
BURDAN YÖNETIMI KINIYORUM. ARTIK SIZE TARAFTAR GÜVENMIYOR. FIKRET Ü. ISTIFA ETMELI.. NE DEMISTI? FUTBOLCUYA ANLASTIK HER AN SIVASA GELEBILIR MIS MIS MIS :mad:
ya arkadaşlar daha transfermi istiyorsun bu takım yeterli ust sıraları oynamak için sizi anlamiyorum valla transfer transfer transfer işiniz gucnuz tranfer. oyuncu alacaksın yabancı tabiki bizim millet yabancı olsun başka bişey olmasın takıma alışması sehire alışması 2 ay bulacak ne gereyi var bunun anlamıyorum arkadaşlar elimizdeki oyunculara destek vermeliyiz bence bırakın artık tshaballamı kimse
Bordobereli58 27.08.2010, 04:55 ya arkadaşlar daha transfermi istiyorsun bu takım yeterli ust sıraları oynamak için sizi anlamiyorum valla transfer transfer transfer işiniz gucnuz tranfer. oyuncu alacaksın yabancı tabiki bizim millet yabancı olsun başka bişey olmasın takıma alışması sehire alışması 2 ay bulacak ne gereyi var bunun anlamıyorum arkadaşlar elimizdeki oyunculara destek vermeliyiz bence bırakın artık tshaballamı kimse
kusura bakma gardas ama futboldan hic anlamıyorsun
ben 2-0 yada 3-1 kazanacağımızı tahmin ediyorum. allah utandırmasın ama biz iyi takımız.
carizma0658 27.08.2010, 10:33 inşallah hocam bayrak sende o bayragı laiki ile taşıcagına inanıyoruz.
jamesbond58 27.08.2010, 10:47 bursa maçı bizim için stratejik öneme sahip bu maçı 3 puan ile ve ts maçını en az 1 puan ile bitirirsek. Bu sene üst sıralara oynarız.Bu açıdan mesut hocanın "bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz." söylemi çok doğru. İnş. bu maçı alırız.
cılgınsivas58 27.08.2010, 18:20 ya beraberlik ya galibiyet diyorum mesut hocaya güveniyorum yenilmeyeceğiz
insallah hocam, en azindan 1 puan.. ama biz 3 puandan yanayiz...
Bu haftayı kayıpsız kapatabilirsek gerçekten çok güzel olacak.
Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin en kötü sonuç beraberlik olsun diyor,Sivasspora başarılar diliyorum..
Bu haftayı kayıpsız kapatabilirsek gerçekten çok güzel olacak.
Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin en kötü sonuç beraberlik olsun diyor,Sivasspora başarılar diliyorum..
Bu maçta benim tahminim 1 puan ama inşallah 3 puan alırız....:)
Bu maçta benim tahminim 1 puan ama inşallah 3 puan alırız....:)
Zor bi maç olacağı kesin Abi, gönül isterki üç puan alalım benim tahminimde bir puan fakat üç puan olursa onada şapka çıkarmak gerek.:)
tshabalala 27.08.2010, 21:35 3 puan istemekle olmuyo ;
bursa maçında taraftar destegi olursa gs maçında oldugu gibi kazanacagız inşallah;)
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2010/08/28/671x324/825529750146.jpg?86121311709
Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde geçen sezon ile birlikte ligde çıktığı 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, bugünkü Bursaspor maçını da kayıpsız geçmek amacında. Yöneticiler, futbolcuların üç puan sözü verdiklerini ifade ederek, "Hocamıza ve takıma güvenimiz tam. Sürpriz yapacağız" dedi.
HABER KAYNAĞI (http://www.fotomac.com.tr/SuperLig/2010/08/28/yigido_bilegine_guveniyor)
asdera58 28.08.2010, 11:02 Ya arkadaşlar bn mu maçtan ümitliyim ama takıma destek vermeliyiz 90 dk desteğimi kesmezsek bu maç rahat bizim demedi demeyin..
kiNgSiZe58 28.08.2010, 11:12 allahin izniyle yenigeciz bursayi !
ercan58.a 28.08.2010, 11:46 sevgili yigidolar bu maç bizim yeterki seyirci istesin
bursanın en iyi zamanında 4 eylülde 0-2 yenik duruma düştük ve seyirci destegi ile 0-2 de maçı 3-2 aldık hatırlayın
bu maç bizim allahın izni ile yeterki destegimizi esirgemeyelim
sevgili yigidolar bu maç bizim yeterki seyirci istesin
bursanın en iyi zamanında 4 eylülde 0-2 yenik duruma düştük ve seyirci destegi ile 0-2 de maçı 3-2 aldık hatırlayın
bu maç bizim allahın izni ile yeterki destegimizi esirgemeyelim
seyirci şu ramazan günü bileti bitirmiş ki daha ne olsun gardaş bundan sonrası futbolcularda :rolleyes:
Bursa spor ve taraftari herzaman sivassporumuzu desteklemistir.Lütfen hakaret edici yorumlari yapmayalim!Bursa spora karsi üstünlümüz göze carpiyor ama gecen seneye kadar dikkat ederseniz erturul hoca geldikten sonra galibiyetimiz yok insallah kazanan taraf biz oluruz dostluk icinde gecen zevkli bir mac izliyecegimizi düsünüyorum.
sivaslıadem 28.08.2010, 16:11 doğan başkanım bir şeye dikkat cekmiş
belki soylenecek en güzel sozü soylemiş
sivasspor alevisini sünnisini tek bir catı altında toplamıştır
bizi bolmeye calışanlara karşı en büyük kalkanımız sivasspor gibi diğer spor kulupleridir sporun kendisidir
bu nedenle artık bu sahalarda salonlarda fair playa aykırı goruntuler
gostermemeliyiz yoksa en güçlü kalkanımız elimizden alınmış olur
bursa macından once taraftarımızla paylaşmak istedim
bursa taraftarı hırcındır dostluk havasından sapmayalım bu mübarek günlerde
Bursa spor ve taraftari herzaman sivassporumuzu desteklemistir.Lütfen hakaret edici yorumlari yapmayalim!Bursa spora karsi üstünlümüz göze carpiyor ama gecen seneye kadar dikkat ederseniz erturul hoca geldikten sonra galibiyetimiz yok insallah kazanan taraf biz oluruz dostluk icinde gecen zevkli bir mac izliyecegimizi düsünüyorum.
Sana katılıyorum dostum. Rakiplerimize karşı böyle söylemler bizlere yakıştırmıyorum. Bizim adımız nedir. YİĞİDOLAR... Yiğit adamlara bu tarz kelimeler uygun düşmüyor. Mesaj silindi..
birolsvs58 28.08.2010, 22:40 evet yigidonun bilegi bükülmez sivassporda sağ ve sol kolu yok yüzüstü düşmüş kalkmaya çalışıyor ğariban:D
bulutbey27 29.08.2010, 01:40 bu hafta kaybettik ama gelecek hafta kayıpsız kapatırız inşallah
tshabalala 18.09.2010, 12:56 bağırmayan taraftar s...sin gitsin !!!
Saygi Deger Yigido Kardeslerim, Su anda eldeki Teknik Heyet+ sahip oldugumuz Futbolcularimizin Kalite ve futbol duzeyine bakarsak, daha kotu sonuclara hazir olmaliyiz, Eger Kume dusme bolgesinden uzakta ortalarda tutunabilirsek: bu bizim icin Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olmus kadar buyuk basaridir. Kendimizi Aldatmayalim - Kandirmayalim, Bu Kadro ile kesinlikle bir yere varilamaz - Gorunen koye kilavuza gerek olmaz.
Turkiyede Sivasspor'un basina getirilmesi gereken kisi ABDULLAH AVCI dir, Eger gelirse, Ama ben sahsen gelecegini pek zannetmiyorum.
Ist-Buyuksehir Belediyeyi Sampiyon yapamaz ama bir Sehir takimini cok rahat Sampiyonluga tasir, Vizyon+Hirs+Dinamizm mutlak Gerekli. Basta teknik heyette mutaka, Bursa-Ertugrul Saglam ve biraz gayretle Sampiyon oldu ama, Hepimizinde gordugu gibi Bursa ve Onun yapisinda+Vizyonundaki takimlardan Sampiyonlar Liginde kendi sahasinda ve disarda sadece averaj takimi olabilir 4-5-6-10 Sifir yenilmek icin, Onlardan once bizde bu macerayi yasamistik ve gormustukki: Edirne den sonraki Avrupada Samp. Liginde + UEFA daki Futbol cok farkli oynanmakta
YEGANE (EKONOMIK- DINAMIK) COZUM GELIRSE ABDULLAH AVCI
Mutlaka ki iyiyimser olalim her zaman, ama iyiyimser olmak demek, Olmayacak duaya amin demek, kendini aldatmak + kandirmak demek degildir.
Gercekleri gec olmadan gorup onlemeli, cabuk ve oncelikle zaman kaybetmeksizin gereken onlemler mutlak alinmali. Hemde Super Ligde iken alinmali bizce, ikinci lige dusme asamasinda degil,
Tum Yigido Kardeslerimize Saygilarimi Sunar, Zamaninda uyanip, Korkulu ruyalari gormeye baslamadan Takimimiza Sahip cikalim dusuncesini Sizlerin Takdirlerine ve Degerlendirmelerine sunmak isterim, Tekrar Saygilarimla, Allaha Emanet Olunuz
YEGANE (EKONOMIK- DINAMIK) COZUM GELIRSE ABDULLAH AVCI
|
|