Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferde son 3 gün
ibrahim_58_58 28.08.2010, 18:29 10 Haziran'da başlayan 2010-2011 transfer dönemi çarşamba günü sona eriyor.
Kadrolarını güçlendirmek için 10 Haziran'dan itibaren çalışmalarına başlayan kulüpler,çarşamba akşamı saat 17.00'ye kadar transfer yapabilecek.
Kulüpler 2. transfer dönemine ise 5 Şubat 2011'de başlayıp 5 Ocak'ta biterecek.
Su Son 3 Gunde Yonetimimizin Transfer Yapacagini Pek Sanmiyorum..
DoomsDay58 28.08.2010, 18:38 3 gün de transfer yapmak zor ama hayırlısı olsun
ShabbatShalom 28.08.2010, 18:40 Shabalala'yı mı alacağız ? Baba'yı mı alacağız ?
NazdrowyA 28.08.2010, 18:43 babayi almak kulaga daha hos geliyor:))
vallaha sivasspor yonetimi is isten gecince der birkac tranfere ihtiyacimiz var derler:D keske son 3 gunde 1 transfer bombasi patlatsak keskeeeeee:D
kiNgSiZe58 28.08.2010, 19:02 Mesut Hocam lig basladiktan sonra takviye gerekliydi, yeterince adam yok deme. Genclerbirligindeki zamanin gibi..
şehir dışında olan yiğidolarım sizin için sesim kısılana kadar tezahurat yapacağım evim stada çok yakın dua edin maça gidiyorum geç kaldım maçtan sonra buradayım
10 Haziran'da başlayan 2010-2011 transfer dönemi çarşamba günü sona eriyor.
Kadrolarını güçlendirmek için 10 Haziran'dan itibaren çalışmalarına başlayan kulüpler,çarşamba akşamı saat 17.00'ye kadar transfer yapabilecek.
Kulüpler 2. transfer dönemine ise 5 Şubat 2011'de başlayıp 5 Ocak'ta biterecek.
11 ay transfer dönemi mi olur :D
yanlis yazmissin gardas 5 ocak`tan 5 subat`a kadar olacakti ;)
bu takıma forvet lazım. ayrıca ******** cüneyt alacağın olsun
noname87 28.08.2010, 21:59 bir oyuncuya takıldık valla başka oyuncu mu yok Allah aşkına
yigido_sampiyon 28.08.2010, 22:08 eğer bonservisi elinde bir oyuncu varsa alırız biz...
Yigido DogaN 28.08.2010, 22:09 MAKUKULAA........
Yigido DogaN 28.08.2010, 22:09 BİZE TAŞ GİBİ FORVET LAZIM TREN GİBİ SOL KANATT OKADAARRR
:mad:acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer bin kere soyluyoruz acil transfer acil transfer acil transfer acil transfer
bu yonetime cok guvendik yoksa hatta bizdemi bu sene de kume dusmemek icin oynarsak yonetim istifa sesleri yankilanir bu stadda bu maglubiyetten sonra birde hamsispor yenilgisi cok olur:mad:
birolsvs58 28.08.2010, 22:29 seri mağlubiyetlerin başlanğıcı bursa maçı mağlubiyetler başlamıştır ben artık maçın sonuna kadar dua etmekten bıktım maçı iyi futbolcular kazanır iyi futbolcuyu yönetim alır taraftar maça gider maç kazanısınız kasanız dolar bir futbolcuyu almayan yönetimden ne bekliyoruzki Tshabalala alamazsınız beceriksiz korkak yönetim bizim köyde 90san yaşında bir dede var onu bari kaçırmayın transferde son üç gün ha söyleyeyim bonservisi pardon bastonu elinde ben yardımcı olacam söz 90 dakika oynamazsa bile kulubede mesut hazretleriyle iki lafın belini kırarlar YAZIKLAR OLSUN ACİZ YÖNETİME
karakaplan58 28.08.2010, 22:35 kardesım bu takıma acıl forvet ve sag kanat oyuncusu lazım apo ne yapsın bı defans bı forvet yapamaz 90 dk 2 transferle mutıs olur ve rahatlar
SEVDAMSIN58 28.08.2010, 22:38 şehir dışında olan yiğidolarım sizin için sesim kısılana kadar tezahurat yapacağım evim stada çok yakın dua edin maça gidiyorum geç kaldım maçtan sonra buradayım
varol hemserim bizde dualarimizla sizin ve takimimizin yanindayiz
SenSetik 28.08.2010, 22:40 yeni geldim maçtan...takım iyi ama acil bir sol kanat birde forvet lazım..acilllll...maçla ilgili değerlendirilecek pek bişey yok...en az 1 puanı hak ettiğimiz maçı bedava 2 golle kaybettik...maçın özeti bu...
söylemeden geçemiyeceğim..taraftarlık sahaya çakmak atmak, centilmence geçen bir maçta rakip futbolculara saypıp sövmek, 90 dakika boyunca küfür etmek değildir... ayrıca; tarfatarlık takımının ceza almasını gerektiren davranışlarda bulunma, 3-5 çoluk çocuğu yanına alıp maç çıkışı koro halinde küfür ederek stad etrafında dolaşma hiç değildir.....Mübarek Ramazan günü 90 dakika rakip takıma ve futbolcusuna küfür eden, kale arkasında o ismini bile ağzıma almayacağım kendine taraftar grubu (sözde) diyen topluluğu kınıyorum...bana kalsa 1 tanenizi o stada sokmam...
YİGİDOKENTLİ 28.08.2010, 22:57 takim harika oynuyor bursaspor maçinda forvet biraz etkisizdi ceyhun harika oynuyor sivasspora en az 2 transfer şart. biri defans biri forvet.
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR
Sözlerime geçen sezonun devre arasında Başkan Mecnun Odyakmazın bir röportajından alıntıyla başlamak istiyorum. O gün Başkana sordular: Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz neler var? Başkan dedi ki: ….. keşke Anderletch maçını yenmeseydik. Yenince takımımız iyi yolda dedik ve transfer yapmaktan vazgeçtik.
İşte bugün oynadığımız ve yenildiğimiz Bursa maçından kulübümüz adına çıkarabileceğimiz ders bu doğrultuda olmalı. Yani bu takımın transfere ihtiyacı olduğu gün gibi ortada. Belki transferin son günleri ama mutlaka yönetimin elinde alınabilecek oyuncuların listesi vardır. Bunların içinden biri orta saha (ki bence bu Tshabalala olmalı) biri forvete iki isim alınmalı. Bu futbolcuların hem ilk onbire direkt oynayacak isimler olması hem de kadro derinliği sağlayacak isimler olması gerekir.
Bu maç için futbolcuların performansları tek tek değerlendirmeye gerek yoktur. Zira herkes takımdaki oynayan futbolcuların Galatasaray maçındaki performanslarına ulaşmasını istiyor. En azından o maçtaki mücadeleyi göstermelerini bekliyor. Aslında mücadele anlamında sahada bugün en iyisini vermeye çalışan bir Sivasspor vardı. Fakat bir noktada gücü yetmeyen bir Sivasspor izledik. Tamam Bursa ahım şahım bir oyun oynamadı. Ama takım bütünlüğünü sağlamış geçen seneki görüntüsünün biraz üstüne koymuş bir Bursaydı. Attıkları golden 10 dakika önce pozisyon olmasa da gol geliyorum diyordu. Bunu devamlı ayağa pas mantığıyla sağladılar. Maçın hakemi de Bursaspora şampiyon takım mantığıyla yaklaşıp ikili mücadelelerdeki takdir haklarını onlar lehine yaptı. Bu da bir noktada bizim oyundan düşmemizi sağladı.
Son paragrafı sevgili hocamız Mesut Bakkala ayırmak istiyorum. Her maçımızda gerçekten takıma çok olumlu bir motivasyon sağlıyor. Yedek kulübesinde adete maçı kendi oynuyormuş gibi ter döküyor. Başarılı takımı bozmayarak da iyi bir hoca görüntüsü içinde. Ama gel gör ki bu maçta bence bazı noktalarda sınıfta kaldı. İlk yarı 0-0 bitmiş. Bursanın hemen hemen hiç pozisyonu yok. Bizim 1-2 pozisyonumuz var. İkinci yarı ilk on beş dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymalıydı. Nasıl mı? Oyuncu değişiklikleriyle. Ama üç haftadır aynı yedeklerle çıkıyoruz maçlara nerdeyse. Değişiklikler de hemen hemen aynı. Zita çıkıyor uğur giriyor. Cihanın yerine Erman. Maçtaki ilk hamleyi iki değişiklikle Ertuğrul Sağlam yaptı. Bence Mesut Hoca Ertuğrul hocadan önce hücuma zenginlik kazandırabilecek değişiklikleri yapmalıydı. Herkes şunu düşünebilir. Kim var ki hocanın elinde bu dediğini yapsın? Doğru bir noktada katılıyorum bu görüşe. Zaten katılmasam takıma transfer şart demem. Ama unutmayalım ki bugün sahada sadece üç yabancımız vardı. Yedekte ise hiç yok. Soruyorum hocaya Suarez nerde? Keita nerde? Taider nerde? Diallo nerde? Bunları eğer yeterli görmüyorsan Mesut hocam bunların yerine düşündüğüm isimleri biz niye transfer olarak göremiyoruz? Bursanın son dakikalarda gol atacağı endişesi yavaş yavaş tribünlere yerleşiyordu. Bu maçı son yarım saat çift forvet oynayıp ta yenilseydik kim ne diyecekti. Herkes Mehmet yıldız iyi değildi. Ceyhun iyi değildi diyor. Tamam haklılar. Ama takım içinde bunların alternatifi olacak isimler var mı? Yok. Peki bunun sorumlusu kim? Bence Mesut Hoca. Belki transferin son günleri ama iş işten hala geçmedi. Zira Zitayı biz geçen sezon transferin son gününde kadromuza katmıştık. HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR düşüncesiyle bu mağlubiyetin altından kalkacağımızı düşünüyorum.
Saygılarımla…
Respect58 28.08.2010, 23:36 Bunlar transfer falan yapmazlar..İki gün sonrada mesut bey cıkar manisada yaptığı gibi bu kadroyla bu kadar olur der.Takımdaki sol bek ve sol acık eksiğini görmemek için kör olmak lazım..
hoLiGan Enes 28.08.2010, 23:52 Bu takıma forvet kesinlikle lazım sol bek lazım Faruk Bayar gönderilmemeliydi....
karahisarli 29.08.2010, 00:02 bu takıma forvet lazım. ayrıca ******** cüneyt alacağın olsun
forvet lazim kismina katiliyorum mehmet yetersiz kaliyor ama oraya tutacak transfer zor mehmet kadar iyi olmasi lazim
Acilen Hazirda Olan Supriz Yapabilecek Bir Forvet Bulabilirsek Ne Guzel Bize :D
Afrikadan Bulsak Hemen Bitane :D
Orta Sahayada 2 tane takviye yaptikmi tamamdir.
mustafatas58 29.08.2010, 00:06 bır forvet ve bır sol kanat cok acıl transferler.sag kanatta apo ıse dk 64 den sonra pılı bıtıyor.hoca cok acıl transfer lazım bu takıma !!!!!!
bence hoca bu siteyi bir gezsin bu yazilarimizi okusun mourinhoyu bile gecer:D
baskan falan bakiyormudur nasil popomuzu yirtiyoruz transfer transfer diye yaziklar olsun biz yildiz falan istemiyoruz canini disine takip iyi oynayan futbolcu istiyoruz
bulutbey27 29.08.2010, 01:48 zaten takımın transfer yapmak gibi bir gayesi yokkki arkadaşlar biz transferi çoktan kapattık
yigidocengiz 29.08.2010, 01:53 mesut bakkalı anlamıyorum ya.sol kanata takviye yapalım deyince;benim elimde hayrettin gibi tecrübeli bir oyuncu var o da olmazsa ferhat var demişti.bu ferhatın neyine güvenmiş anlamak mümkün değil ya
Ferhat denen eleman kanser etti beni. ne orta açmasını biliyor ne de şut atmasını. Nasılbu adam kadroya girer anlamak mümkün değil. Trabzon maçında yattara bu adamı maymun eder. O maçta işimiz daha zor.
Mesut hoca suarezi neden aldın, neden yok bu adam? Forvet lazım hoca bize forvet. Mehmet yıldız topçu ise ben de Uganda devlet başkanıyım.
Transfer felan olmazsa bi cacık olmaz bizden.
Sol kanadımız bızı cok uzer bu gıdısle arkadaslar.Göre göre bunu es gecen yönetımı ve Mesut Hocayı bu konuda kınıyorum!Aman paralar cepte kalsın aman sıkı sıkı tutun!
MAKUKULAA........
Gönül ister tabide,o oyuncunun maliyetini düşününce bize hayal o. Limitlerimizi çok aşıyor,aşmasaydı Tshbalalayı onbın kez almıstık..
B.DUMANLI 29.08.2010, 10:46 Erturul Saglam Ceyhun´u resmen kitledi.Sivas sahada olupda,oynayamayan M.Yildizda eklenince suda gösterdiki,oynadigi zamanlar bir olup bir olmayan Kamanan´da eklenince bu yilda gol acisindan cok KISIR bir sezon yasiyacagiz demektir.Buda düsme potasina yakin olacagimiz anlamina geliyor.Transferleri yeterli bulan zihniyet seyirciye sadece aci ve istirap verecek.
ercan58.a 29.08.2010, 11:24 son üç gün degil 30 günde olsa transfer görünmüyor bizim ufukta
kaptann58 29.08.2010, 11:28 bu takıma ısıran ön libero keita gibi sola adam gibi adam ferhatla nereye hocam kadirden başka rakibe basan sert oynayan yok biz rakip forvetlere çok nazik davranıyoruz onların defansı bizim forvetlre göz açtırmıyor tekmeler havada uçuşuyor
kaptann58 29.08.2010, 11:29 Erturul Saglam Ceyhun´u resmen kitledi.Sivas sahada olupda,oynayamayan M.Yildizda eklenince suda gösterdiki,oynadigi zamanlar bir olup bir olmayan Kamanan´da eklenince bu yilda gol acisindan cok KISIR bir sezon yasiyacagiz demektir.Buda düsme potasina yakin olacagimiz anlamina geliyor.Transferleri yeterli bulan zihniyet seyirciye sadece aci ve istirap verecek.
evet doğru tespit katılıyorum
kaptann58 29.08.2010, 11:30 bu ligde kalıcı olacaksan paraya biraz kıyacaksın ne yapsın sadece başkan şehrin zenginleri nerde nerde bu memlekete hizmet sivasspordan başka markamızmı var en azından adam gibi bir transfer yapsalar biraraya gelip
|