Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta stadın ışıklandırması bitiyor

SivasSpor.Com
26.10.2005, 22:07
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın aydınlatmasında kullanılacak 4 direkten 3'ünün Sivas'a geldiği ve montajlarına başlandığı bildirildi.

Işıklandırma çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulunan şirket yetkilisi Erdoğan Yenidünya, ışıklandırma ihalesinden sonra çalışmalara hemen başladıklarını söyledi. İlk olarak jeneratör ve direkler arası yeraltından geçen kablo bağlantılarını kurduklarını söyleyen Yenidünya, "Ankara'dan getirilecek 4 direğin 3'ü geldi. Hemen montajlarına başladık. 40 metre uzunluğundaki direklerimizin uzunluğu ışıklandırma tablosu ile 45 metre olacak.

Dördüncü direğimiz de iki gün içinde gelecek ve hemen montajını yapacağız. En geç pazartesi akşamı deneme aydınlatması yapacağız. Aydınlatma çalışmaları bayram öncesinde tamamlanacak ve Fenerbahçe maçına da yetişmiş olacak" dedi.

Direklerin tamamlanmasından sonra şeref tribünü arkasındaki 2 direkte toplam 88, maraton tribününün arkasındaki iki direkte de 52 olmak üzere 4 direkte toplam 140 ampul olacağını belirten Yenidünya, "Biz daha önce Sakarya, Kocaeli, İstanbul Olimpiyat ve Silivri'deki statların aydınlatması ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın çevre aydınlatmasını yaptık.

Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki aydınlatma Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki gibi güzel olacak. 3 kademede ışıklar yanacak" diye konuştu. Yenidünya, kent merkezinde elektrik akımı gittiğinde stattaki jeneratörlerin otomatik olarak devreye gireceğini, yapılan trafolarla da kentin enerji hattına zarar verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

1967_DERNEK_10UR
26.10.2005, 22:17
BU 4 EYLÜL STADINI GEZDİK..IŞIKLANDIRMA DİREKLERİNDEN 2'Sİ DİKİLDİ...ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR..

Arif Coşkun
26.10.2005, 22:34
Hep bu haberi merak ediyordum.Işıklandırma ne zaman olacak ve bitecek diye.Fener maçına yetişmesi de ayrı bir güzel.
Saygılar

Dağcı
27.10.2005, 09:15
BU 4 EYLÜL STADINI GEZDİK..IŞIKLANDIRMA DİREKLERİNDEN 2'Sİ DİKİLDİ...ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR..

Hayırlı olsunnnnn. Bu habere sevindim işte. :)

serhankaburcuk
27.10.2005, 10:19
İnşallah Fener maçını gündüz oynarız...Çünkü Fenerbahçe bu sene hiç gündüz maçı yapmadı ve onlar için dezavantaj olacak...4 Eylül stadına direkler dikildi.. İnşallah Sivasta güzel gece maçlarına ev sahipliği yapacağız...

metinumar
27.10.2005, 10:20
EMEGİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLER

TAKIMIN ÇALIŞTIGI SAHA IŞIKLANDIRILDIMI ? BİZDE GECE MAÇI OYNAMAYAN ARKADAŞLAR VAR
AMA FARK ETMEZ GECE VEYA GÜNDÜZ BİZ BU TFF VE MHK DESTEKLİ FENERİ YENECEGİZ KİMSE ELİMİZDEN ALAMAZ

oguzhan.Araz
27.10.2005, 10:58
ısıklandırmada tamamlanırsa ornek stadlardan bırı olucaz zaten ful çekiyor stad

hakandemirezen
27.10.2005, 11:05
[QUOTE=metinumar]EMEGİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLER

TAKIMIN ÇALIŞTIGI SAHA IŞIKLANDIRILDIMI ? BİZDE GECE MAÇI OYNAMAYAN ARKADAŞLAR VAR
AMA FARK ETMEZ GECE VEYA GÜNDÜZ BİZ BU TFF VE MHK DESTEKLİ FENERİ YENECEGİZ KİMSE ELİMİZDEN ALAMAZ[/QUO

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR HEMŞERİM..............

abircan
27.10.2005, 11:07
direkler ışıklansın sivassporumla sivasımın gece hayatıda ışıklansın, ortalık şenlensin, çağdaşlık iyice yerleşsin şehrimize, o ışıklar sivasta daha çok şeyi aydınlatacak inşallah, bahtımız açılacak sivassporumla birlikte

BOUN
27.10.2005, 11:19
direkler ışıklansın sivassporumla sivasımın gece hayatıda ışıklansın, ortalık şenlensin, çağdaşlık iyice yerleşsin şehrimize, o ışıklar sivasta daha çok şeyi aydınlatacak inşallah, bahtımız açılacak sivassporumla birlikte

Abi Sivassporumuz şimdiden şehrimizin çehresini parlatmaya başladı bile. Uluslararası havaalanı inşaatının baharda başlayacağını ve 2006 Kasım ayında tüm Sivaslıların hizmetinde olacağını dünki forumlarda okumuştuk.

Bugün sabah gazetelerde görmüğüm ve okuduğum kadarıyla Sivasımıza Koç gurubu beş yıldızlı turistik otel yapacakmış. Hiç şüphesiz bu iki önemli gelişmede de Sivassporumuzun etkisi azımsanamayacak ölçüde.....

Tekrardan tüm Sivaslı hemşerilerimize her iki hizmette şimdiden hayırlı olsun.....

Dağcı
27.10.2005, 13:18
Aydınlatma bayramdaki fnrbhç maçına yetişcekmiş. İnşaallah maçı alarak çifte bayram yaparız. :D

abircan
27.10.2005, 14:38
sivasta söylemesi ayıp yeni mahallede evimiz var hala eskiden amcama sat diye bası yapardık, son iki yıldır amcama aman satma mümkünse arsa al diyorum, sivasımın geleceği var özellikle otomobil yan sanayi gelişecektir demir madeni dolayısıyla ve yapılan alman yatırımlarıyla şehrimizin reytingi artacak umarım 10- 15 yıla şehrimiz bugünkü konya kayseri düzeyine gelecek, sivasın evlatlarına sahip çıkın, sol ve sosyal demokrat olmama rağmen sayın bakanımız abdüllatif şener'e sahip çıkılmasını istiyorum hemşerilerimden, daha sivasa yapılacak çok iş var bunu ancak sivasın çoçuğu yapacak.

ygd
27.10.2005, 14:49
sivasta söylemesi ayıp yeni mahallede evimiz var hala eskiden amcama sat diye bası yapardık, son iki yıldır amcama aman satma mümkünse arsa al diyorum, sivasımın geleceği var özellikle otomobil yan sanayi gelişecektir demir madeni dolayısıyla ve yapılan alman yatırımlarıyla şehrimizin reytingi artacak umarım 10- 15 yıla şehrimiz bugünkü konya kayseri düzeyine gelecek, sivasın evlatlarına sahip çıkın, sol ve sosyal demokrat olmama rağmen sayın bakanımız abdüllatif şener'e sahip çıkılmasını istiyorum hemşerilerimden, daha sivasa yapılacak çok iş var bunu ancak sivasın çoçuğu yapacak.
AYNEN KATILIYORUM..

twity_58
27.10.2005, 18:33
sanki bizim evın ısıkları da yoku da geldı gıbı sevındım..4 eylul bızım evımız:)hayırlı olsun artık maclarımız aksam olsun