Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkan Şen Özür Diledi
SivasSpor.Com 29.08.2010, 13:44 http://resimzade.com/Show.html?i=23424&token=16883 (http://resimzade.com/Show.html?i=23424&token=16883)
Öncelikle gol sevincimden sonra yaptığım hareket sonrası Sivasspor taraftarından ve yönetiminden özür diliyorum.
Onlara karşı saygısızlık yapmadım kalp işareti yaptım. Kale arkasındaki kamera aşağı doğru olduğu için yan kameraya kalp işareti yaptım yanlış anladılar. Maça gelince istediğimizi sahaya yansıtamadık. Sivasspor karşısında galip gelmek güzel bir şey.
Besyo_cu 29.08.2010, 13:45 Bence büyütecek birşey değildi masum bir sevinçti.Özür dileyerekte yanlış anlamaları engellemiş.
Hadi be :@ resmen herkesi kıskırttın !
karşıyakalı 29.08.2010, 13:48 bunlar olagan şeyler ama taraftarın yenilgiye olan tepkisi volkan yöneldi bi anlamda sivasspora paratonerlik yaptı
Özür dileyecek bisey yoktu.
Adam asik sevgilisine mesaj gönderdi
Adam eli ile Kalp isareti yapti.
Siz hic asik olmadiniz mi ? :D
kabul ediyoruz ama bir sartla adam gibi adam ol calis ve milli formayi giy iyiligini istiyoruz simarma
Dün çok çirkinleştin Volkan.Hep tahrike ve hakeme yönelik oynadın.Hocan bile uyardı seni sakin ol.Bu şımarıklıkla seni de futbolcu çöplüğünde görmek ihtimal dışı değil!
Bence o yalnış anlama son demi oldu,Ben daha o olay yaşanmadan önce Volkan'a kuruyordum,sebepsiz saçma saçma kendını yerı atıp sakatlandım numaraları yapması kendısıne hıc yakısmıyor,sürekli hakemle oynuyor.Çok iyi bi oyuncu ama ahlaki açıdan bence eksiklikleri var,yinede bu özür açıklaması şık bi davranış olmuş.Milli takımda görmek istediğim bi oyuncu kendisi, umarım her anlamda kendını daha ıyı yetıstırme ımkanı bulur.
türk futbolu neden ileri gitmez yetiştirdiği oyuncular adam değildir ondan volkanda onlardan birisi ilk hareketi 0 buydu sonra kalbe çevirmiş olabliri okadar küfürü bende yesem herhalde geri adım atardım
volkan beş para etmez anca galatadaki ayhan gibi terbiyesizin biri olursun okadar
Caner POLAT 29.08.2010, 14:25 Bursaspor 2 tane çirkef futbolcudan biris volkan ve sercandır.
Özür de dilemiş gerçi büyütülmemesi gereken olaydır.Gol sevinci sonuçda
subasi29 29.08.2010, 14:30 bu adamdan iyi bir filmci olur
DEMEK DİKKAT GEREKİYORMUŞ VOLKAN SAYENDE TRİBÜNLER ÇİLEDEN ÇIKTI..
İlk hareketi farklıydı tepki gelince bir arkadaşı imiğine çöktü sonra düzeltti terbiyesiz.:)
58_babacan_58 29.08.2010, 15:20 GEÇEN HAFTA TOPU ELİYLE ALIP,KIRMIZI KART GÖRMEK YERİNE HAKEMİN KART GÖSTERMEMESİ NEDENİYLE,GELİP SİVASTA GALİBİYET GOLÜNÜ ATIP TAKIMINI ÖNE GEÇİRİYOR,YOK ABİ YOK BU TÜRK FUTBOLU İLERLEMEZ YAZIK YAAA,ŞUAN CEZALI OLMASI GEREKEN OYUNCU GELMİŞ,MASAL ANLATIYOR BİZE....
58_babacan_58 29.08.2010, 15:27 abdullah yılmaz ligin kaderiyle oynamıştır. geçen hafta kırmızı kart göstermeye cesaret edememesi, bursanın sami yenden 3 puanla dönmesini sağlamış, kırmızı kart görüp bu hafta cezalı olması gereken volkan şen de sivasa gol atarak takımını öne geçirmiştir.YAZIK BE KARDEŞİM YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK
Volkan kardeş, bende sana bir el hareketi yapıyorum, ve ÖZÜR DİLEMİYORUM.
fatihtuztas 29.08.2010, 15:58 özürdilemesi iyi olmuş, hiç değilse olaya açıklık getirmiş.
sivaslıadem 29.08.2010, 16:28 bu kadar tepkiden sonra ben olsam ben de ozür dilerdim
tahrik edici hareketi coktu güzel baslayan macta taraftarın kızgın ayrılmasına sebep olmuştur dostluk havasına biraz golge düşürmüştür
özür dilemesini de ^camur at izi kalsın^olarak düşünüyorum
bütün bu yorumları uzaktan tam goremediğim fakat taraftarımızın sert tepkisinden dolayı yapıyorum yakından goren taraftarımız varsa olayı aydınlatırsa sevinirim
ayrıca gs macında atılmadığını elestirenleri de anlamıyorum
sivasspor bir takımın eksik oynamasına sevinecek kadar düştü mü yav
mesut hoca da gs galibiyetinden sonra ardanın cıkması ile birlikte kazandık demişti
bize yakışmaz bu yorumlar
edebiyatisyen 29.08.2010, 16:37 Arkadaşlar bu olaylar tam da benim olduğum tarafta gerçekleşti. Bir pozisyonda Volkan Şen sakatlanmış numarası yaptı ve atağımızın kesilmesine neden oldu. Seyircilerde Volkana tepki gösterince Volkan el kol hareketi yaptı. seyirciler de haklı olarak tepkisini atırdı. Gol attıktan sonra da adeta "ne habeeerr" der gibi bu hareketi kasıtlı şekilde yaptı. Oyundan çıkarken de el kol hareketlerini devam ettirdi. Bu yüzden özür dilemesi sahtedir.
Turan 59 29.08.2010, 16:40 Volkan ŞEN'i taktir ediyorum.Çünkü kendilerine yakışan işareti yapmış.
şarkışla 58 29.08.2010, 16:40 Sakatlanma numarasını kim yapmıyor ki yav sizin de takıldığınız şeye bak.Bazı taraftarlarımız sadece çekirdek yiyip küfür etmeye stada geliyor.
adam sevgilisine kalp işareti yapmış büyük ihtimal millet o golü niye yediğini değilde o golün sevincini tartışıyosa yanlış yani. tartışılacak konu çooook.:mad:
risale69 29.08.2010, 20:23 centilmenliğiyle dikkat çeken taraftarımıza birşeyler oldu bu sezon, hemde mübarak ramazan ayında galiz küfürler etmek yakışmıyor bize.
bir sivaslı olarak üzüldüm .
Adam bastan son'a kadar kalp isareti yapti, gozunuz gormuyormu ? Ilk once o hareketi kale arkasindaki kameraya yapti, o alçak oldugu için gorunmedi diye yan kamerayada yapti, hemen el isareti, delik isareti yapti diye kufur ediyorsunuz bu kadarda cehalet olmazki, niye o hareket bursada yapiliyormusda sivasta yapilmiyormus ? Sivasta sevda, ask yokmu ? Masum bir hareketi, çirkef birsey yaptiniz. Hareket bahane, yenilgiyi kabul edemiyorsunuz!
Sedat058 29.08.2010, 23:34 yav neden abartiyorsunuz ki ya aadam bi hareket yapti oda kalp isareti yanlis birsey de degil siz de bunu kötü argiliyorsunuz adam özür diledi daha da laf sayiyorsunuz bence kendini yakisanini yapti volkan ve özür diled helal olsun
sadece abdullah yilmaza suc atiyorum ben burda adam gecen hafta verseydi kirmiziyi atamazdi o golü yaziklar olsun abdullah yilmaz yazik
DaNGeR0uS 29.08.2010, 23:41 volkan senı hıc sevmem babanıda sevmezdım zaten
burakpaşa 29.08.2010, 23:57 özür dilemek kolay.
elimizden alınan 3 puan için kim özür dileyecek
yigido yakup 30.08.2010, 00:51 aslinda sivaslilari enbasindan beri kizdiran cezali olmasi gereken bir macta bari aciz yagcilarin yüzünden sahada olmasi ve o macta macin kaderini tayin ediyor olmasi üzerine birde ne olursa olsun hareketini asiri sekilde devam ettirmesi hareketin iceriginden cok devamliligi vede rezil hakemin buna tolörans göstermesidir.
Güya özür dilemiş, kıvırttım demiyor da.Bu hareketi üç ayrı bölgeye yaptı.İlk yaptığı bölgede kamera vardı.Onu anladık.Zaten ona kimse sesini çıkarmadı.Ancak diğer iki tarafa; yani kale arkası ile kapalı trübüne yaptığı hareket sırasında kamera mı vardı volkan bey?Bence bu futbolcunun futbol hayatı uzun sürmez.Çünkü şimdiden çok şımarmış.Çok şımaran futbolcular da pek uzun ömürlü olmuyor.Kendine çeki düzen vermezse daha çok özür diler...
altuntas58 30.08.2010, 03:20 Haklı olarak sevincini göstermek istedi seyirciye uzak olduğundan yaptığı işaret yanlış bir görüntü yaptı sanıldı
Güya özür dilemiş, kıvırttım demiyor da.Bu hareketi üç ayrı bölgeye yaptı.İlk yaptığı bölgede kamera vardı.Onu anladık.Zaten ona kimse sesini çıkarmadı.Ancak diğer iki tarafa; yani kale arkası ile kapalı trübüne yaptığı hareket sırasında kamera mı vardı volkan bey?Bence bu futbolcunun futbol hayatı uzun sürmez.Çünkü şimdiden çok şımarmış.Çok şımaran futbolcular da pek uzun ömürlü olmuyor.Kendine çeki düzen vermezse daha çok özür diler...
Evet oradada kamera vardı,lıg tv yayınlarına baksaydınız bılırdınız?Madem bılmıyorsunuz neden bu kadar emın konusuyorsunuz?Adamda bu konuda kötü niyet yok kabul etmek lazım.
sebasteia 30.08.2010, 09:05 beyler lig tv'den izleyen birisi olarak söylüyorum çocuğun hiç bir art niyeti yoktu.
ama tabii tribünden yanlış anlaşılması da doğal, insanlar eliyle koluyla ne yaptığını uzak mesafeden tam olarak göremiyor ;)
Divriği58 30.08.2010, 09:45 Siz volkan'ın el hareketini değilde.Hocamızın Transfer hareketine bakın. Geçen seneden Dilleri yanmamış bu yönetimin Galatasaray ı yenerek Takımın eksiklerini görmez olmuşlar.
1 maç alıp basın sözcümüz çıkıp diyorki yaptıgımız transferler CUK die oturdu.Antalya maçında antalyanın attgı gol sayılsa o 1 puanıda alamazdık. ve önümüzde zorlu trabzon deplasmanı var eğer yenilirsek Bakalım Fikret bey bu sefer suçu neye atıcak hep beraber izleyip görelim
bugra5858 30.08.2010, 10:25 Ya Adam Gol Atmış Gol'ün Sonucunda Kız Arkadaşına Kalp İşareti Yapmış,Bize Bişey Yapmadıki Orada,Sivasspor Taraftarı Bu Olmamalı
Arkadaşlar kameralar olmasa hadi haklısınız diyeceğim ama baştan sona kalp işareti yaptı. Ben Bursa'da çirkef bir oyuncu olduğu düşünmüyorum hepsi birbirinden değerli oyuncular. Oyun içinde de küçük olaylar olabilir.Oyun genelinde iki takımda gayet centilmen ve güzel bir mücadele ortaya koydu. Ayrıca kaptan Ömer Erdoğan'ı takdir etmek lazım, yanlış anlaşılabileceğini sezip müdahele etti. Şampiyonluğa oynadığımız sene yapamadıklarımızı Bursa geçen sene ve bu sene yapıyor.Taraftarıyla hocasıyla oyuncusuyla kendi işlerine konsantre olup oyunlarını oynuyorlar.
bırakın ya adsam galatasarayın cırkef futbolcularınıda gectı ayagına degmeden yarım saat yerde kıvrandı
B.DUMANLI 30.08.2010, 14:35 Özürün kabahatinden büyük.
GüVeN arkadaşımız çok güzel açıklama yaptı. Özür kabahati kapatır. Neden hala üzerine gidiyoruz anlamıyorum. Almanya liginde adam gol atıyor aynı işareti yapıyor. Volkan Şen'in şahsiyeti hakkında bilgimiz yok. Matematiksel olarak ne kadar DÜZGÜN yada YAMUK bilemeyiz. Fakat Öküz altında her zaman neden buzağı ararız bilmiyorum. Bana göre sevgilisi için yapılmış bir hareketti. Çıktı yanlış anlaşıldıysam özür dilerim dedi. Bırakın artık bu ucuz polemikleri.
Evet oradada kamera vardı,lıg tv yayınlarına baksaydınız bılırdınız?Madem bılmıyorsunuz neden bu kadar emın konusuyorsunuz?Adamda bu konuda kötü niyet yok kabul etmek lazım.
Arkadaşım benim tam önümde oldu olay.Net olarak herkes gördü.Hareketi ilk olarak kameranın önünde yaptı.Buna kimse tepki göstermedi doğal olarak.Ancak diğer ikinci ve üçüncü hareketinde kamera falan yoktu.Hareket direk kale arkası ve kapalı trübündeki taraftara doğru yöneldi.Hatta kale arkasına doğru bu hareketi yaptığında sahaya bazı yabancı maddeler atıldı.O bunu gördüğü halde aynı hareketi kapalı trübüne de yaptı.Onu da bırakalım yine o dakkaya kadar eliyle koluyla sürekli zaman geçirmeye çalıştı.Yani bahsettiğimiz olaydan önce de tepki almıştı.Adamda kötü niyet var mı yok mu onu bilemeyiz.Ancak yaptığı hareketler hiç hoş değildi.Bunu da herkesin bilmesi lazım.Zaten bu malum hareketinden sonra da ertuğrul sağlam özellikle onu oyundan aldı...
talha012 30.08.2010, 21:12 Çok beyfendi bilinen ama aslında öyle olmayan Ertuğrul EFENDİ nin maç bitiminde TÜnel girişinde VİP Trübününe yaptığı ÇİRKEFÇE EL hareketini kendisine iade ediyorum ve Çok merakla belkiyorum acaba Bursalı Levent KIZIL ında içinde bulunduğu TFF ve bizim SİVASSPOR ymnetiminin bu konu nasıl bir tavır alacak. En azından bir kınama yapılamamzmı. TÜM YİĞİDOLARIN BU KONUYU DİLE GETİRMESİNİ RİCA EDİYORUM. Sivaslı Sahipsizmi
ne olursa olsun, rakip takım taraftarlarının karşısına geçip şekil yapılması çok yanlış, resmen taraftarı kışkırtma
efendigardaş 31.08.2010, 00:00 Futbolcuların geneli eğitimsiz ve cahildir .Hasbelkader bir yerlere gelmişlerdir ve şöhreti kaldıramazlar onun için abuk subuk hareketler yaparlar .. kaale almayınız
ArifŞahin 31.08.2010, 10:51 yemişim özrünü,o tepkinin olacağını bilmiyo mu ki kalkmış özür dilermiş.adalet yok ki kimin ne olacağı belli değil bakarsin biri sinirlenir de ayağını kırarsa o zaman ne olacak,muhasebeci mi? ...
kaptann58 31.08.2010, 11:41 ÇOK ŞIMARMISSIN VOLKAN BÖYLE GİDERSE ZATEN SENDE KAYBOLURSUN TÜRKİYEDEN YILDIZ FUTBOLCU ÇIKMIYORM İŞTE BU YÜZDEN
Maç Boyu Vip Tarafındaki Taraftarlara El Kol Hareketleri ile Provake Hareketlerde Bulunmuşsun Volkan Efendi Bunu Ne Yapacağız?...
Senden Bi ..k Olmaz..
bence de büyütülecek bir durum değil sadece sevgilisene o işareti yapmış.oradaki kamera yayında olmadğı için oradaki kameraya doğru yapmış.
ilteriş58 31.08.2010, 15:22 bence de çok önemli olmayan birşey..
Volkan efendi kendisini ancak böyle anlatabiliyor demekki adam düsündü tüm türkiyenin gözü bu macta ancak kendimi böyle tanitirim diyerek yapmistir.Bir tavsiye volkan efendi belki kaciranlar olmustur birdahaki atin gollerde´de yapki herkes tanisin seni.....
migroArmis 31.08.2010, 22:55 beyler lig tv'den izleyen birisi olarak söylüyorum çocuğun hiç bir art niyeti yoktu.
ama tabii tribünden yanlış anlaşılması da doğal, insanlar eliyle koluyla ne yaptığını uzak mesafeden tam olarak göremiyor ;)
eywallah çok doğru bir tesbit nedeninide yazayım volkanın sewgilisine weya kime yaptıysa o kalp hareketi bir insanın eli büyüklüğünde tribünün onu görmesi mumkun değil bırak eli kolu futbolcunun kim olduğunu ya boy farkından yada sırt numarasından anlayabilirsin biz gecen sene bursa diyarbakır macında diyarbakırsporlu taraftarlar gaffar okkanın posterini açtı...tam karşısında olan bursa tribünleri bu koskkoca gaffar okkanın posterini terörist başı olarak algıladı ve tepki verdi bursdaki olayların başlangıc noktasıda bu olmustur.demekistediğim koskoca pankarttakini secemiyosun ufacıcık el hareketını nasıl sececeksin:D
bulutbey27 01.09.2010, 01:15 arkadaşlar bence o adam yanlış bir şey yapmadı ama biz mağlubiyetin üzüntüsü ve siniri ile adama tepki gösterdik zaten özür de diledi
ne saçmalıyorsunuz bende lig tv den izledim maçı adam kalp işaretinden başka bir şey yapmadı yenilgiye konuşacak laf üretemiyorsunuz çocuğa atıp tutuyorsunuz (kedi ulaşamadığı ciğere miyav dermiş) geçmişe bakın bakalım balilinin yaptığı hareketlere kayseriyi nasıl karıştırmıştı o zaman bu sitede hiç bu laflar dönmedi sadece laf olsun diye yazıyorsunuz sonrada yönetim bizi duymuyormu siteden takip etmiyormu diye laf kalabalığı yapılıyor kontrol ettim bu konu üzerinde olumlu konuşma yapanları sayısı 10-15 kişi.
BENİM SİVASLI OLUP OLMADIĞIMI MERAK EDİP YAZACAK OLANLAR OLURSA ŞİMDİDEN SÖYLEYİM SAPINA KADAR SİVASLIYIM
Holigann 01.09.2010, 10:01 ne saçmalıyorsunuz bende lig tv den izledim maçı adam kalp işaretinden başka bir şey yapmadı yenilgiye konuşacak laf üretemiyorsunuz çocuğa atıp tutuyorsunuz (kedi ulaşamadığı ciğere miyav dermiş) geçmişe bakın bakalım balilinin yaptığı hareketlere kayseriyi nasıl karıştırmıştı o zaman bu sitede hiç bu laflar dönmedi sadece laf olsun diye yazıyorsunuz sonrada yönetim bizi duymuyormu siteden takip etmiyormu diye laf kalabalığı yapılıyor kontrol ettim bu konu üzerinde olumlu konuşma yapanları sayısı 10-15 kişi.
BENİM SİVASLI OLUP OLMADIĞIMI MERAK EDİP YAZACAK OLANLAR OLURSA ŞİMDİDEN SÖYLEYİM SAPINA KADAR SİVASLIYIM
ağzına saglık topragım.hala onla bunla ugrasıyolar,mac gerıde kaldı arkadaslar,adamda ozur dıledı,daha fazla uzatmanın bence manası yoktur.
Respect58 01.09.2010, 11:32 Adam golünü attı ve belliki sevgilisine hediye etti golü.Bunu abartacak ne var anlamıyorum.Bende olsam bende yapardım aynısını..Millet gol attıktan sonra cocuk doğurtuyo sahada ondan daha yanlış anlamlar çıkar :D abartmayalım bence..
Divriği58 01.09.2010, 12:57 Saidou Sivasspor'da
Orta alanı güçlendirmek için temaslarını sürdüren Sivasspor, transferin son günü geçen sezon Kayserispor forması giyen Kamerunlu Saidou'yu 1 yıllığına renklerine bağladı
Türkiye’de daha önce İstanbulspor, Galatasaray, Malatyaspor ve son olarak geçen sezon Kayserispor forması ile mücadele eden tecrübeli oyuncuyla anlaşan kırmızı beyazlılar, bugün kente gelen oyuncu ile sözleşme imzaladı. Uzun süre Güney Afrikalı Tsahabalala ilgilenen ancak yüksek fiyat nedeni ile bu oyuncuyla anlaşamayan Sivasspor, yaptığı son gün hamlesi transfer çalışmalarını tamamladı. Tecrübeli oyuncunun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
|