tonusluyum
30.08.2010, 02:01
arkadaşlar önümüzde malum refarandum war taraftarlarımızdan bazılar bu referandumda takımımız üzerinden çeşitli siyasi kampanyalar yapıyo sizlerden ricam istediğiniz partiye mensup olun stediğinize istediğiniz oyu werin ama lütfen böyle kampanyalardan uzak durun benim düşüncem böyle oluşumlar taraftarımıza zarar werir be taraftarlar arası bölünmelere neden olabilir anlayışla karşılamaanızı rica ederim saygılarımı sunarım.......
58akif34
30.08.2010, 02:19
arkadaşlar önümüzde malum refarandum war taraftarlarımızdan bazılar bu referandumda takımımız üzerinden çeşitli siyasi kampanyalar yapıyo sizlerden ricam istediğiniz partiye mensup olun stediğinize istediğiniz oyu werin ama lütfen böyle kampanyalardan uzak durun benim düşüncem böyle oluşumlar taraftarımıza zarar werir be taraftarlar arası bölünmelere neden olabilir anlayışla karşılamaanızı rica ederim saygılarımı sunarım.......
Arkadaşıma katılıyorum biz sivasliyız geçmişte bazı olaylar yaşandı herkesin gözü sivastayken böyle kampanyalara katılmamamız gerekir sivas herkesin gözünde kolayca galeyana getirilebilen bir şehir olmamalı herkesin aklı var okur düşünür ve oyunu kullanır sivassporlular şöyle oy verecek diye bir kaide yoktur lütfen siyaseti futbolumuza sokmayalım hepimiz kardeşiz bu ülke için hepimiz canımızı veririz bunu unutmayalım yeter
spor birliği ve kardeşliği temsil ediyorsa sporda siyasi ayrılıklara daha doğrusu siyasete yer vermemek gerekiyor.
Del Piero
30.08.2010, 02:36
güzel bir konuya değinmişsin sonuna kadar katılıyorum