Orijinalini görmek için tıklayınız : HEDEFİMİZ AVRUPA

SivasSpor.Com
26.10.2005, 21:18
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, hedeflerinin Avrupa olduğunu belirterek, “ Hedefimiz Avrupa takımlarını Sivas’a taraftarlarımızın karşısına getirmektir”dedi.

Sivasspor idari Menajeri Bülent Uygun, hedeflerinin Avrupa takımlarını Sivas`a getirmek ve Avrupa’da Türkiye`yi temsil etmek olduğunu açıkladı.

İlk kez çıktığı Süper Lig`de fırtına gibi esen Sivasspor’da hedefler her geçen gün daha da büyüyor. 10 haftalık süreç sonunda 3. sıraya yerleşmenin sevincini yaşadıklarını belirten genel menajer Bülent Uygun, "Önümüzdeki dönemlerde Avrupa`ya açılma hedefindeyiz. Türkiye`yi temsil etmek istiyoruz" dedi. Teknik direktör Lorant ise takımının deplasmanda ve iç sahada aynı performansı sergilediğini vurgulayarak, "Önümüzde zorlu karşılaşmalarımız var ancak korkmuyoruz. Ayakları yere sağlam basan bir takımız. Rizespor ve Fenerbahçe maçlarından başarıyla çıkarsak önümüz iyice açılır. Artık hedefimizi belirledik. Hedefimiz Avrupa’da mücedele etmek ve Avrupa takımlarını Sivas’a getirip Yiğiodoların huzuruna çıkartmaktır”dedi
Hakikat Gazetesi

sadettin
26.10.2005, 21:23
inşallah temennimiz o hayal kırıklığına uğratılmaksak takıma transfer şart lider olmamız için gerçi yerimizden memnunum

1967_DERNEK_10UR
26.10.2005, 21:26
ARTIK HEDEFLERİMİZİ BÜYÜK TUTMANIN ZAMANI..BİZİ AVRUPADAN AŞAĞISI KESMEZ..

1967 dernek serkan20
26.10.2005, 21:27
haklısın onur gardaş artık sadece avrupayı düşünmeliyiz

Arif Coşkun
26.10.2005, 21:29
Bravo bu Bülent Uygun'a çok zeki ve yaptığı işin bilincinde bir insan. Camiamıza kim kazandırdıysa sonsuz teşekkürler. Rize ve Fenerbahçe' yi kayıpsız geçersek, artık Sivasspor'umuz tutulamaz. İnşallah dedikleri gerçekleşir Avrupa yoluda açılır.Sivas'ın Avrupa'da tanınması süper olur. Bülent Uygun'un nereli olduğunu merak ettim. Bilen arkadaş varsa yazarsa memnun olurum.
Saygılar

5841
26.10.2005, 21:52
NIYE GITMEYELIMKI . BUARALARA KADAR TOMBALADAN CIKMADIK BILEGIMIZIN GUCUYLE GELDIK.AVRUPAYADA GIDERIZ
HEDEFIMIZ BUYUDU ARTIK

sinan58_34
26.10.2005, 21:59
KRALIDA GELECEK EVIMIZE NE KADAR GELECEGE YONELIK PLANLARIMIZ ILERI SEVIYEDE OLURSA O KADAR YOL ALIRIZ SİVASIMIZ BU SENE BUTUN DENGEYI ALTUST EDECEK COGU TAKIMI BU KORKU SARDI VE AVRUPADA ARTIK BUNUN BILINCINDE OLACAK SIVASSPOR DENILDIGINCE DURUP BI DUSUNECEK

ErdalGüler
26.10.2005, 22:30
Daha dün Sivassporun ligde tutunamayacağını düşünenler Sivasımın kararlı oyunu ve isteği karşısında hiç bir
şeyin hayal olmadığını düşünüyorlar. Sivassporlige ilk başladığında tabiki kendisine bir hedef koydu ve bu hedefini neredeyse gerçekleştirdi. Bunun üzerine daha fazlasını istemek hem Sivassporun hemde taraftarın hakkıdır ve İnşallah bu tempoda devam edersek Avrupa maçları Sivasta oynanır arkadaş... Bunlar bazı kişilerin düşündüğü gibi hayal değil gerçeğin ta kendisi. Bu takım Avrupaya gider. Allah yiğidoları utandırmasın. Bu inancı kaybetmedikçe herşeyi başarırlar....

gercek58li
27.10.2005, 00:34
Hedefimize ulasacagimizdan süphem yoktur,fakat hangi kupa onu merak ediyorum simdiden!..

GuNaY
27.10.2005, 00:43
hadi hayırlısı... ilk yılımızda baya bir sükse yaparız :D

HakkıTİMUÇİN
27.10.2005, 01:21
Türkiye Avrupa birliğine girecekya ????

Önce biz sivas olarak bi avrupaya gidelim bakalım..ne var ne yok ??

bi kontrol edek dimi :D

HakkıTİMUÇİN
27.10.2005, 01:26
Valla baskanımız bir hedef koymuştu kendine...

şöyle demişti; "hedefimiz Chelsea'yi Sivas'a getirmek" demişti...

bu sene olmasada önümüzdeki birkaç senede bunu başaracağına inanıyorum ben..

GuNaY
27.10.2005, 01:32

tabiki abi, bizler kontrol etmezsek nasıl olur??? allah menfaza belki iyi değildir hemen uyarırız :D

GuNaY
27.10.2005, 01:33
Valla baskanımız bir hedef koymuştu kendine...

şöyle demişti; "hedefimiz Chelsea'yi Sivas'a getirmek" demişti...

bu sene olmasada önümüzdeki birkaç senede bunu başaracağına inanıyorum ben..
bence de bir kac yıl sonra gelsinler bu ara gelirlerse pek iyi olmaz bizim için...

AyhanBayrak
27.10.2005, 05:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/heyecandorukta.jpg

avrupa avrupa duy sesimizi iste bu SIVASIN ayak sesleri

Siir_Misali
27.10.2005, 06:53
BU NASIL ŞEY ALLAHIM SİVAS'IN İSMİ GEÇİNCE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR,YÜREĞİM HERZAMANKİNDEN DAHA HIZLI ATIYOR...ALLAH SİVASSPOR'UMUZU AVRUPADA DA GÖRMEYİ NASİP ETSİN
AMİN

serhankaburcuk
27.10.2005, 09:29
Takımımızın bir hedef koyması ve bu hedef doğrultusunda ilerlemeside en mantıklısı...Ben sezon başından beri söylüyordum..Bu takım çok iyi yerlere gelecek...İnşallah bu sene Avrupaya açılacağız...Şu Avrupa neymiş birde biz görelim...

AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ
İŞTE BU SİVASIN AYAK SESLERİ...

abircan
27.10.2005, 10:20
AVRUPAYA AÇILAN SİVAS CUMHURİYETİNİN ÜYELERİ HAYDİ HAYIRLISI OLSUN, BİR ADAMA KIRK GÜN DELİ DERSEN DELİ OLURMUŞ, BİR TAKIMADA KIRK GÜN HEDEFİMİZ AVRUPA DERSEN AVRUPAYA GİDER :)
ARTIK AŞAĞI PERDEYE BASMAK YOK, HERSENE HEDEF İLK 5 TE OLMAK, BUNA HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN ARKADAŞLAR, SİVASTA VE SİVASLIDA BU POTANSİYEL VAR BUNU HEP SÖYLÜYORUZ, BUNA YÜREKTEN İNANIYORUZ

metinumar
27.10.2005, 10:45

Ya gakko gardaş BİZİM ZATEN Bİ AYAGIMIZ AVRUPADA NE OLUP OLMADIGINI ALMANYADAKİ YİGİDOLAR HERGÜN BİZE BİLGİ VERİYOR

metinumar
27.10.2005, 10:47
Ben zaten daha önce böyle bi topikte hedefimi belirlemiştim benim büyük sivasımızdan beklentim en kötü intertoto

şu an için en iyi hedef uefa kupasına katılmaktır

CÜSSKB-Aynur
27.10.2005, 12:07
İnşallah o günleride görürüz.

Er58Ol
27.10.2005, 13:27
*CHAMPIONS *LEAUGE*

Dağcı
27.10.2005, 14:53
AVRUPADA YAŞAYAN YİĞİDOLARIMIZ İÇİN DE ÇOK İYİ OLACAKTIR. ONLARIN HASRETLE NASIL BU GÜNLERİ BEKLEDİKLERİNİ TAHMİN EDEMEYİZ.

extrasivas
27.10.2005, 15:32
Biz daha yapacaklarimizin %10 unu yaptik ki 3. siradayiz artik gerisini real madrid,barcelona.chelse,milan gibi klupler dusunsun

puar
27.10.2005, 16:07
bu gidişle hedefe ulaşırız ama...başırıyı çekemeyenler yavaş yavaşortaya çıktı...amabizim gücümüzhepsine yeter...inşallah avrupada oluruz bu sene

ofgurleyuk78
29.10.2005, 22:03
Sadettin arkadasim lig baslamadan yerimizin üçüncülük olacagini söyleseler mutlu olurdum. Ama artik kendi gücümüzü ve digerlerinin gücünü biliyoruz. Kimden neyimiz eksik. Artik hedefimizi büyütelim. Önce UEFA, onu garantilersek niye Sampiyonlar ligi olmasin.

burakkova
21.10.2009, 14:04
hey gidi günler hey.............