Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor 6:1 Sivasspor

SivasSpor.Com
13.09.2010, 09:47
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/tssvs.jpg

Süper Lig'de bu akşam saat 19.00'da Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, deplasmanda yenmenin planlarını yapıyor.

Gözler Yattara'nın üzerinde
Sakatlığı bulunan tecrübeli savunma oyuncusu Glowacki'nin yokluğunda Egemen'in yanında yine Giray görev yapacak. Hafif sakatlığı bulunan Engin'in ise oynayıp oynamayacağı maç günü yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacak. Güneş'in, Sivas önünde en çok güvendiği isimlerin başında 61 numaranın sahibi kaptan İbrahima Yattara geliyor. Milli Takım'da bir gol ve iki asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Gineli futbolcudan tecrübeli çalıştırıcı, özel bir performans bekliyor. Puan için sahaya çıkacak Sivas'ta da Hayrettin, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR: Onur- Serkan- Giray -Egemen- Ferhat- Selçuk- Colman -Jaja- Yattara
Umut- Teofilo

T.Direktör: Şenol Güneş

SİVASSPOR: Ramoviç- Abdurrahman- Sedat- Ivanovs- Ferhat- Uğur- Kadir
Mehmet Nas- Cihan- Ceyhun- Mehmet Yıldız

T.Direktör: Mesut Bakkal

Saat: 19:00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Bülent Yıldırım

58_babacan_58
13.09.2010, 09:49
BENİM GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK,RAKİP KİM OLURSA OLSUN BİZ TAKIM OYUNU OYNADIKTAN SONRA BİZE HİÇ KİMSE RAKİP OLAMAZ,EĞER SOL BEKTE FERHAT OYNAYACAKSA O BÖLGEDEN KORKUM VAR,YATTARA OTOBAN FARESİ GİBİ GELİP GEÇER ORDAN FERHATIN ÇOK DİKKAT ETMESİ LAZIM ÇOOOKKK.SİZE GÜVENİYORUZ YİĞİDOLAR.3 PUANI BEKLİYORUZ....

Ali Selim
13.09.2010, 09:52
Allahımın İzni ile inşallah bugün lazlardan inşallah puan veya puanlar alacağız ilk 20 dakika gol yemez isek kesinlikle maç bizim ama sol beke dikkat etmemiz lazım eğer ferhat oynayacaksa yattara ferhatı mal eder diye düşünüyorum oraya çare bulmamız lazım inşallah KAPTAN bu maçta başlayacak patlama yapmaya inanalım arkadaşlar inanmak başarmanın yarısıdır ölümüne yiğido

Divriği58
13.09.2010, 10:02
Ya kardeşim bu FERHAT BIKMAZ'I ne diye oynatıyorsun.futbolcumu yok defansta.MURAT SÖZGELMEZ i oynat.Ferhatın oynadıgı maçları gördük yenılmemızın en temel sebebleri.AMA BİZİM YÖNETİM ADAM OLMUYOR ADAM OLMUYOR

Salim58
13.09.2010, 10:09
Beraberlik bile güzel sonuç olur.

talha58
13.09.2010, 10:19
Umarım Trabzon Yattara, Alanzinho v.b. gibi geri koşmayan adamlarını bir arada kullanır. Güzel bir maç olsun. Sol bek olayını Murat Sözgelmez ile halledebiliriz belki. Önümüzdeki Eskişehir maçına moralli gelmemiz lazım. Trabzonlu arkadaşlara da selamlar..

Kokomo
13.09.2010, 10:26
Bu Ferhat olayında sanırım bilmediğimiz bir şey var ;

-Yönetimde dayısı olabilir

-Teknik heyette amcası olabilir

-Antremanlarda çok iyidir ...... vs.

Keşke birisi bir açıklama yapsa da öğrensek ? Neden ısrar ediliyor bu adamda ?
40 yaşıma geldim bu kadar kötü bir solbek görmedim ?

Murat Sözgelmez'i savunmuyorum ve iyidir demiyorum ama Ferhat yerine 1000 defa oynatırım !

Saygılar.

davudi
13.09.2010, 10:28
kazanırız inşallah ama biraz zor olur. haydi sivasım bir bayram daha...

58 SiVaSıM 58
13.09.2010, 10:32
ne kazanırız diyebilirim ne kaybederiz diyebilirim 3 ihtimalli maç inşallah kazanırız ferhat oynamasın yeterki

Respect58
13.09.2010, 10:50
Ferhat oynarsa yenme şansımızın olduğunu düşünmüyorum şahsen..Eğer Mesut hoca geçen haftalardaki yaptığı saçmalıkları yaparsa artık bırakıp gitsin derim..lazlar heryerde 4 atarız 7 atarız diyip duruyorlar.O kazmalara bizi rezil ederseler sessiz kalmayalım yiğidolar..

ayna26
13.09.2010, 11:01
maç sonucu bizim için önemli, eğer yenilrisek ve bu yenilgi bir kaç hafta devam ederse sanırım çanlar birileri için çalacak ve teknik heyet kendini izdivaya çekecek.kadro seçiimi çok önemli, bursa maçındaki sol kanat hatası yenılgıye neden olmuşken , o kanatta oynayacak sağlam oyuncu tercihi halen netlik kazanmamışken bizim TS den puan almamız zor.ben bu maçın skoruna 2-1 sivas alır demiştim ama sol kanat güçlü kılnrsa bu olay gerçekleşir.TS öyle bizi kolay lokma olarak görmesin, herşey sahada olur.

yigidocengiz
13.09.2010, 11:07
hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz da kaybedilmez de.henüz kaybettiğimiz bişey yok ama İNŞALLAH kazanan da biz oluruz

Respect58
13.09.2010, 11:16
Bu Adama Dİkkat!
Ligde yarın akşam Sivasspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da bu maçla ilgili hazırlıklar sürüyor.
Rakibin ligde oynadığı Bursa ve G.Saray maçlarını büyüteç altına alan ekibimizde özellikle Ceyhun Eriş üzerinde duruldu. Orta alandan aldığı toplarla rakip kaleye dikine inmeyi deneyen ve isabetli şutlarda atan Ceyhun etkisiz hale getirilecek. Sivasspor’un özellikle sol kenardan çok atak yediğine de uyarı yapıldı ve bu bölgenin daha çok kullanılması istendi.

Bizim teknik heyet göremedi adamlar görmüş solun felaket olduğunu.Bu lazlar cin gibi bizi bizden iyi biliyorlar galibiyet hayalden ileri gitmez.Tabi bizimkiler aklını başına alırsa işler değişir.

Respect58
13.09.2010, 11:18
Bu Adama Dİkkat!
Ligde yarın akşam Sivasspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da bu maçla ilgili hazırlıklar sürüyor.
Rakibin ligde oynadığı Bursa ve G.Saray maçlarını büyüteç altına alan ekibimizde özellikle Ceyhun Eriş üzerinde duruldu. Orta alandan aldığı toplarla rakip kaleye dikine inmeyi deneyen ve isabetli şutlarda atan Ceyhun etkisiz hale getirilecek. Sivasspor’un özellikle sol kenardan çok atak yediğine de uyarı yapıldı ve bu bölgenin daha çok kullanılması istendi.

Bizim teknik heyet göremedi adamlar görmüş solun felaket olduğunu.Bu lazlar cin gibi bizi bizden iyi biliyorlar galibiyet hayalden ileri gitmez.Tabi bizimkiler aklını başına alırsa işler değişir.

bu arada haber trabzon gazetesi taka'dan alınma

rmznshn
13.09.2010, 11:48
Bugünkü oynanacak Trabzon maçı ile ilgili çok kısa bit yorum yapmak istiyorum. bugünkü gazetelerin hepsine baktığımda Tranzonun muhtemel onbirinde Yattara-Umut-Jaja-Teofilo dörtlüsünün olduğunu gördüm. bunun bizim takım için bir avantaj olacağını düşünüyorum. hatta alanzinho da kadroda olsa daha muhteşem olur. zira geçen iki sezon önce evimizde 3-0 yendiğimiz maçta ersun yanal sahaya yattara-alanzinho-gökhan ünal üçlüsünü sürmüştü. skor 2-0 olunca 28. dakikada alanzinhoyu çıkarmıştı. o maçta orta sahada selçuk-hüseyin-colman üçlüsü vardı. bugünkü maçta ise orta sahada selçuk-colman ikilisi olacak. sanki bana bizim için bir avantaj olacak gibi geliyor. umarım düşündüğüm gibi çıkar ve trabzondan hiç bir kimsenin beklemediği 3 puanla döneriz.

cılgınsivas58
13.09.2010, 12:03
ferhat oynarsa yeniliriz onun yerine muratı oynatsak birde yıldızın yanına ermanı yada iboyu koysak iyi olur bence arkalarındada ceyhun güzel olur ama ferhat oynarsa sol kanattan gelirler bolca geçen sene ki trabzon maçındada ferhatın yüzünden yenilmiştik suarez işallah kadroya alınır

Kemalraik
13.09.2010, 12:05
Haydi Sivas'ım!

Ahwettt
13.09.2010, 13:05
Bakıyorum taraftarlarımızın geneli Ferhat üzerinde odaklanmış durumdalar.Bir futbolcu ne kadar iyi olursa olsun %100 takıma etki etmez.Bursa spor maçında deflarca gol pozisyonuna girdik bu golleri ferhatmı kaçırdı? Forvette oynayan futbolcularımızın hiçmi suçu yok.Sol tarafta ferhat kadar ferhatın önünde oynayan futbolcunun form durumu önemli bunlar kadar Mehmet Yıldızın durumuda önemli,

engin2609
13.09.2010, 13:40
Bakıyorum taraftarlarımızın geneli Ferhat üzerinde odaklanmış durumdalar.Bir futbolcu ne kadar iyi olursa olsun %100 takıma etki etmez.Bursa spor maçında deflarca gol pozisyonuna girdik bu golleri ferhatmı kaçırdı? Forvette oynayan futbolcularımızın hiçmi suçu yok.Sol tarafta ferhat kadar ferhatın önünde oynayan futbolcunun form durumu önemli bunlar kadar Mehmet Yıldızın durumuda önemli,

cok dogru tek bir ferhata bakmamamız lazım ileride oynuyan oyuncuların durumuda çok onemli

GuVeN
13.09.2010, 14:07
Valla kımse kusura bakmasın ama Ferhat konusunda bende suphelıyım,Murat tercıh edılmelıydı dıye dusunuyorum bende.Umarım Ferhat aksam cıkar aslanlar gıbı oynarda bızı mahcup eder dıyeceğimm ama sanmıyorum.Gecen senekı Trabzon'dakı maçta yıne Hayrettın sakatlanmıstı,hemde cok elestırıldıgı bı donemde sakatlanmıstı ve cogumuz oh demıstık Ferhat'a sans dogdu dıye,fakat yedıgımız ıkı golde Ferhat'ın hatası bızı o macda yakmıstı,bu sene yıne Hayrettın'ın eksıklıgınde Ferhat oynayacak umarım bu sene gecen senenın tekrarını yasatmaz bıze. Karsılasmada takımımıza yurekten basarılar dılerım,ınsallah bu aksam bızlere suprız bı sevınc yasatabılırler..

58Taraftar
13.09.2010, 15:59
bu iki hafta icinde iyi hazirlandiklarini düsünüyorum, galip geleceklerine inaniyorum
Trabzonspor 1 - 2 Sivasspor

LosTie58
13.09.2010, 16:07
Umarım kazanırız bunu yapacak gücümüz var ama beraberlikle dönersek de kötü sonuç değildir.

yener_sahin
13.09.2010, 16:11
Şenol hoca 3 lü forvetle maça çıkıyor.Takımının bu şekilde nasıl oynayacağını görmek istediği belli.Umut transfer olayından sonra kendini ispat etmek isteyecektir.Yeni transferleri de aynı şekilde forma kapmak için taraftarları önünde formayı tamamen almak isteyecektir.Trabzonun ortasahası çok pas yapan,topa basan mücadeleci bir yapıya sahip.Bizim orta sahamız bu tempoya ayak uyduramayıp eğer pas trafiklerini kesemezlerse sanırım iyi bir sonuçla dönemeyiz.

Ayrıca sol bekimiz ferhat hala mesut hocanın gözünde hata yapabilme lüksü olan ve hala bunun bilincinde olarak oynayan birisi.Çok fazla maça konsantre olamıyor.Geçen seneki ts maçında yine enginin karşısında yokuldu gitti.Yaptığ2 hata pahalıya maal oldu.Hayrettinin yokluğu yine bizi düşündürecek...

Fakat ortasahamızda zita ve kadir çok koşup pas trafini bozalarsa ceyhunu topla buluşturlarsa bu maçı alabiliriz.Çünkü milli takımda kalecileri Onur vahim bir maç geçirdi.İnşallah aynı hataları bizim karşımızda da yapar.Topa çıkarken çok cesaretli çıkıyor.Burda da sanırım gizli forvetimiz Sedat'a iş düşecek kısacası çok koşan çok iyi top yapan bir takım olursak 3 puanı alırız.Ama Alanzinho top yaparsa işimiz zor...

mühendisburak58
13.09.2010, 16:16
ferhatın eksiği takımı atağa çıkartamıyor yoksa defans yönünden kötü sayılmaz.gs maçında bizim yenmemizin en büyük sebbei sağlı sollu atakalrdı.bunda da hayrettinin büyük etkisi vardı.eğer hayrettin diğer maçalrda oyansaydı şu an 9 puanımız vardı kesin.bu maça gelince berabere biter gibi bence.

Mamadou Diallo
13.09.2010, 16:23
Ewt Ts 3 forvetle;

Onur
Serkan
Giray
Egemen
Ferhat
Ceyhun
Selçuk
Colman
Jaja
Umut
Teofilo

Holigann
13.09.2010, 16:23
cok zor olacak bu karsılasma..

yener_sahin
13.09.2010, 16:28
Ewt Ts 3 forvetle;

Onur
Serkan
Giray
Egemen
Ferhat
Ceyhun
Selçuk
Colman
Jaja
Umut
Teofilo

3 lü forvet tutacak diye birşey yok.Umutda teofilo da kaybedilen topun peşinden koşan oyuncular değiller.Ortasahaları bir adam eksik oynayacak.Bu bizim için avantaj bile olabilir.4-4-2 oynayan bir ts daha sağlam top oynuyor.Benim korkum yeni oyuncular genelde bize patlar...Bu JAja da tutup bize patlamasın:rolleyes:

58g0kberk58
13.09.2010, 16:34
takımın tamamı ıyı oynadıgı takdırde ferhatta ıyı oynar yenıldıgımızde sucu ferhata atmak hıcte mantıklı degıl kazanmakta kaybetmekte bır takım işidir
saygılar.

yigido_furkan
13.09.2010, 17:08
Trabzonspor
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat Öztorun, Selçuk, Colman, Jaja, Yattara, Teofilo, Umut

Sivasspor
Ramovic, Abdurrahman, Sedat Bayrak, Ivanovs, Ferhat Bıkmaz, Uğur, Kadir, Mehmet Nas, Cihan, Ceyhun, Mehmet Yıldız

burak58as553
13.09.2010, 17:10
bu nasıl bi kadro ya :S

ölümüne61
13.09.2010, 17:14
------------------Onur------------------------
Serkan-------Giray---------Egemen------Ferhat
----------------------------------------------
---------------Selçuk------Colman------------
Yattara---------------Jaja---------------Umut
--------------------Teogol--------------------

Kadromuz bu şekilde.

Baya ofansif çıktık. Gerçekten güzel bir maç olacak.

samsa58
13.09.2010, 17:18
ugurun yerınde zıta oynar bence

Respect58
13.09.2010, 17:20
İşte Avni Aker'de 11'ler..
Trabzonspor ile Sivasspor arasında Avni Aker Stadı'nda yapılacak 4. hafta mücadelesinin 11'leri belli oldu..

Trabzonspor
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat Öztorun, Selçuk, Colman, Jaja, Yattara, Teofilo, Umut

Sivasspor
Ramovic, Abdurrahman, Sedat Bayrak, Ivanovs, Ferhat Bıkmaz, Uğur, Kadir, Mehmet Nas, Cihan, Ceyhun, Mehmet Yıldız

Şuna bak ya Uğurla ferhat ne geziyor kafayı yiyecem yaw.Ulan 3 maçtır görmüyormuyuz bu kazmalardan birşey olmaz..

yigido_furkan
13.09.2010, 17:22
acıklanan kadro bu zıtanın yerıne ugur oynuyor

ölümüne61
13.09.2010, 17:23
Yattara milli maçtaki gibi kendi oyununu oynasın o tarafı felç eder.

Jaja-Teo-Umut-Yattara-Colman-Selçuk

Kadro bence süper.

Yiğiter
13.09.2010, 17:31
Yine mi Ferhat?
Geçmiş olsun arkadaşlar!

ölümüne61
13.09.2010, 17:34
Yattara bugün maçı bize kazandırabilir.

mucahitbaba58
13.09.2010, 17:36
zor dostum zor :mad:

karahisarli
13.09.2010, 17:42
yattara yaönlem olarak defans özelligi fazka olan ugur u düsünmüs sag acikta insallah basarili olurlar

Respect58
13.09.2010, 17:45
Yine söylüyorum bu hocayla olmaz arkadas..Uğurdan sağ acık ferhattan sol bek olursa benden messi olur c.ronaldo olur...

Celtic Pride
13.09.2010, 17:47
hava yağmurlu sanırım,tribünlerde herkeste yağmurluk var.
Hamsiler bu havaya daha alışık tabi,zeminde bizimkine kıyasla berbat.
Zor bir maç bizi bekliyor,sanırım mücadele gücü yüksek oyuncular(kazmalar diyelim) skorda belirleyici olacak bugün.
Kazma sayısı bizde fazla olduğuna göre şansımız var galiba :D

Mamadou Diallo
13.09.2010, 17:48
Trabzonspor

Sivasspor

aha şapa oturduk valla nasıl 11 la.uğur ferhat hala ısrar

Mamadou Diallo
13.09.2010, 17:51
yattara yaönlem olarak defans özelligi fazka olan ugur u düsünmüs sag acikta insallah basarili olurlar

Yattara sağ açık Uğur sağ açık yani karsı karsıya oynamıyorlar.

yigido_furkan
13.09.2010, 17:55
bnce alakası yok zıta ılk 18de yok demekkı bı sakatlıgı yada bı sorun var eger onlem ıcın olsa yedeklerde olurdu ayrıca ferhat demıs bazı arkadslar yerıne baska kım oynayabılır sol bek??

Celtic Pride
13.09.2010, 18:16
adamlar elini kolun sallayarak ceza alanına geliyor, bir kaçan gol bir direkten dönen top 5 dakikada
bismillah

oha,hocam egemen mehmeti yaka paça indirdi kart yok,şaka gibi

Mamadou Diallo
13.09.2010, 18:35
ohoo 1-0 nasıl savunmayhaaaaaa

4eylül
13.09.2010, 18:35
bu mesut bakkal derhal istifa etsin ben böyle rezil oynatan bir hoca görmedin derhal istifa et şimdi gol yedik maç şu anda mesut sayesinde 6-0 olurdu

4eylül
13.09.2010, 18:37
bu adamın hocalığından şüpe ediyorum 2-0 oldu takımı farklı yenilmesi için sahaya çıkarmış

Mamadou Diallo
13.09.2010, 18:37
2-0 o nasıl kadroki bu

4eylül
13.09.2010, 18:40
mecnun başkan allah rızası için gönder hocayı uğurun ne işi var zita keita diallo pedriel nerde bu adam kim neci rezil oluyoruz rezil ey yönetim duyun ya yeter bu takım babanızın malı değil

Yiğiter
13.09.2010, 18:40
KAdrodan belli dedik.Yattara müthiş bir form yakalmış ancak hiç nlem alınamadığı ibi nüne çömez Ferhat'ı tek bırakmış.Bu maç bitti,önümüzdeki haftaay bakalım!

4eylül
13.09.2010, 18:42
3-0 utanın yönetim utanın rezillik rezillik

kangallı mustii
13.09.2010, 18:43
yazıklar olsun size nerde bu bizim yabancılar neden oynatmıo bu adam

4eylül
13.09.2010, 18:44
bu hoca bu akşam gönderilmesse yönetimin sivassporu düşürmek için uğraŞTIĞINA İNANIRIM

Mamadou Diallo
13.09.2010, 18:46
Keita Zita Diallo neredler yaw anlamıyrm milli takımda as oynuyrlar svsta yoklar yha.

4eylül
reziller sivasa dönmeyin a 2 takımı sizden daha onurlu oynar defolun

GuVeN
yazıklar olsun,baskada bır sey demek ıstemıyorum küfür etmemek için..

4eylül
13.09.2010, 18:49
bu hoca futboldan anlıyorsa ben basket koçu olurum ne akla zitayı keitayı dialloyu pedrialı oynatmıyorsun bu adamlar oynasa bu kadar rezil olmazdık

zkrllh58
13.09.2010, 18:50
nooluyor ordaa yawww.

birdokuzaltiyed
13.09.2010, 18:51
Çok karaktersiz oynuyorlar çook. Bu şekilde acaba nasıl kazanacaklarını ya da gol atacaklarını düşünüyorlar. Daha ceza sahasına giremediler. Hoca ne yapsın kardeşim. Bu kadar ruhsuz bir araya gelirse olacağı budur. Trabzon antrenman yapıyor , bizimkiler yardımcı oluyorlar. Oğlum siz oraya maça gittiniz antrenmana değil ruhsuzlar maçaaaa.

ogz58
13.09.2010, 18:52
bu ne yaw 3-0 da olur mu ortada takım denen hiç birşry yok acilen toparlanmamız lazım.

4eylül
13.09.2010, 18:53
mesut ikinci yarıya zita pedrieli almassan bu adamlara gıcıklığın var demekki

58_babacan_58
13.09.2010, 18:54
MÜCADELEDEN İYİCE KOPTUK,TEK FORVETLE BU İŞ OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZ

Holigann
çapsız transferler,pısırık ve yetersız teknik direktör,ruhsuz kadro. sonuca sasırdınızmı?Ben hıc sasırmadım,yapılan transferlerden bellıydı bu takımı kımsenın umursamadıgı..bıze bu rezıllıgı yasatanlar bunun hesabını versın.mesut bakkal ıstıfa. yönetımının de suyu ısınıyor.

Celtic Pride
KAdrodan belli dedik.Yattara müthiş bir form yakalmış ancak hiç nlem alınamadığı ibi nüne çömez Ferhat'ı tek bırakmış.Bu maç bitti,önümüzdeki haftaay bakalım!

ferhat oyundan çıktıgında durum 0-0'dı.

ogz58
mehmet yıldız denen ruhsuz g.. kaldırda ceza sahasının içine girmeye bak adam sahada yürüyor koşma yok

zaralı19
13.09.2010, 18:55
bu takımın ortasahası hiç yok bu zmana kadar hep destek verdim ama hiç hızlı oyunucumuz yok yeterli yedek oyuncumuz yok doğru dürüst

subasi29
13.09.2010, 18:55
allahinizi severseniz bir bakin ya !!! bu is kadir pekmezci ile ferhat ile ugur ile gider mi ? futbolu seven ve anlayan birisi varsa ikinci yarida bu ucluye dikat etsin yazik ya valla billaha yazik...
bakkalmidir marketmidir nedir yavas yavas holdinglesmeye basladi terbiyesiz

Holigann
13.09.2010, 18:56
ferhat oyundan çıktıgında durum 0-0'dı.

cıkmasa degısecekmıydı sonuc yanı,bırakın allahaskına ya.

ogz58
13.09.2010, 18:56
allahinizi severseniz bir bakin ya !!! bu is kadir pekmezci ile ferhat ile ugur ile gider mi ? futbolu seven ve anlayan birisi varsa ikinci yarida bu ucluye dikat etsin yazik ya valla billaha yazik...
bakkalmidir marketmidir nedir yavas yavas holdinglesmeye basladi terbiyesiz

bencede bunlarla iş yürümez takım iskeletiymiş falan filanda hikaye

4eylül
13.09.2010, 18:57
kadrom yeter diye diye transfer yaptırmadın geçen sezonun en fazla gol yiyen defansa sadece bir takviye yaptırdın fotvete oyuncu almadın aldığınıda oynatmıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun aklın fikrin ney anlamıyorum

subasi29
13.09.2010, 18:57
bencede bunlarla iş yürümez takım iskeletiymiş falan filanda hikaye

ne iskeleti,bunlarda ruh yokki

Celtic Pride
13.09.2010, 18:58
yahu ferhat oyundan çıktı, durum 0-0'dı çıkarken adama ne suç atıyorsunuz. Kadirde sahada tek mücadele eden adam.
Ceyhun,mehmetY ve nas,birde cihan savunmaya yardım etmiyorlar.Hakemde art niyetli ayrıca, mehmeti yaka paça düşürdüler kart yok,sedata cart diye çekti kartı affetmedi. Ceyhunda haklemle fazla uğraşıyor,topuna baksın

Sivas
13.09.2010, 18:58
Mesut Hoca ne yapsin??? Bence bizim Kadroda cok eksiklik var..Adam gibi transfer yapmadilar. Al 50 bin Euro gel bizde oyna. Millet milyonlar harciyor..
Maca bakarken insan kriz geciriyor. TRABZON DAHA COK COK KALITELI TOP OYNUYOR...

Celtic Pride
13.09.2010, 19:00
cıkmasa degısecekmıydı sonuc yanı,bırakın allahaskına ya.

değişmezdi,çünkü sahada herkes seyirci bizim gibi. Ama sahada olmayan adamı topa tutmakta garip bence.

Orta saha -forvet rezil vaziyette,savunma hep yanlız kalıyor.

4eylül
13.09.2010, 19:01
transferin son günü gittin yan gel yat osman misali saidoyu aldın yahu adam 6-7 haftada zor oynarmiş hazır oyuncular dururken yazık hoca yazık

SS'li
13.09.2010, 19:01
Bu kadroyu kökten değiştirmedikçe bir bo.. olmaz bunlardan. M yıldız dediniz tutturdunuz bundan futbolcu ne olmaz. Bu hocayla da bu iş yürümez.

Bu sene kesin hak ettiğimiz yerde olacağız: yani kümede.

adres58
13.09.2010, 19:02
Başlık değişebilir maalesef... Amatörce oynayan bir takımımız var. Sol taraf yine yol geçen hanı. Cihan hem formsuz hem o koridorun çok pasif ve açık kalmasına neden oluyor. Topa basamıyor vede şut çekemiyor. Adeta güçsüz kalmış. Defans uyumsuz, kaleci kötü, Mehmet Yıldız forumsuz ve bencil, Uğur çok kötü amaçsız oynuyor. Ceyhun bir şeyler yapmaya çalışıyor ama oda tek başına boş küme gibi. Yazık bir transfer yapılamadı şu sol kanada takım 2-3 maçta dağıldı. Şu ana kadar en kötü takım hüviyetindeyiz. Manisa bile bizden çok çok iyi mücadele ediyor.

muratugur58
13.09.2010, 19:04
yazıklar olsun şimdi tönetim bir yerlerine kına yaksın .almazsan dogru dürüst adam .ugur gibilere kalırrezil olursun adam orta yapmasını bilmiyor.birde orta hakem denen dangalak bize yapılan faulun aynısını onlara verdi ve gol oldu.dogru dürüst bir kadro kuracaksın arkadaş.veteranlar takımı gibi olduk beyler.fazladan 250 bin uroya kıyamayanlar.iki maçta 1500000 tl kaybetti bunu göemiyorlar körler.yeter artık artık maçlarada gitmeyecegim

4eylül
13.09.2010, 19:05
madem yabancıları oynatmıyorsun ne diye aldınız takımda tek kesilmeyecek adam zita sen onu kesiyorsun diallo bu kadroda her zaman oynar keitayı sen göndermedin oynatmıyon pedrieli sen istedin kadroya almıyorsun çık açıkla arkadaş bilmek hakkımız

Celtic Pride
13.09.2010, 19:05
uğur çıktı oyundan sedat Y. girdi. Bu saatten sonra ne olacaksa mesut hoca

cengo64
13.09.2010, 19:07
Ben bu kadar havalı futbolcu topluluğu görmedim.M yıldız ve CCeyhun kendilerini dünya starı zannediyorlarsa lütfen satılığa çıkarın bakalım 2. liğden istiyen olacak mı takım ancak öyle düzelir.Ben sadecee Ceyhun un sadece ilk yarıda kaybettiği top sayısı istatiğine bakılmasınıa rica ediorum.Bu arada gol oldu.

4eylül
13.09.2010, 19:07
inanın sinirden deliriyorum kafayı yedirecekler bize kafayı biz bu lige çıkmak için neler çektik cihan attı

salihak
13.09.2010, 19:08
gooooooolllllllllllll
3,1

karyola
bu sonuc ne allah askına macı ızleyen varsa takımın oyununu bı anlatsın

salihak
cihan yılmaz skoru 3-1 yaptı

4eylül
13.09.2010, 19:09
cihanım memleketimin çocuğu ayağına sağlık gerisini bekliyoruz

salihak
13.09.2010, 19:11
ilk yarıda kaçırdığı Cihan ama bu attı çeşke ilk golüde atsaydı oyun daha farklı olurdu
haydi mehmet gol sırası sende

4eylül
13.09.2010, 19:13
Mesut Hoca ne yapsin??? Bence bizim Kadroda cok eksiklik var..Adam gibi transfer yapmadilar. Al 50 bin Euro gel bizde oyna. Millet milyonlar harciyor..
Maca bakarken insan kriz geciriyor. TRABZON DAHA COK COK KALITELI TOP OYNUYOR...

kardeşim bu mesutun eseri kimin eseri transer yaptırmayan bu kadro bana yeter diye ısrar eden kim mesut hoca

Celtic Pride
13.09.2010, 19:14
murat sözgelmezin sarı kartı var ve yaptığı hareket salakça. Hakem vermedi kırmzıyı ama tüm hakemler burda 2. sarıyı direk çakardı.yaptığı harekete anlam veremiyorum ,

salihak
13.09.2010, 19:17
maçta tamamen yattara şov var

ogz58
13.09.2010, 19:19
hocam maçı veetle den bedava izleyebilirsiniz

4eylül
13.09.2010, 19:20
4-1 oldu dahada ollur

salihak
maaleseff 4-1 oldu dakika 60 gol teo filo

ogz58
4-1 oldu.... malesef

salihak
13.09.2010, 19:21
ve 5 gol kaçtı

4eylül
13.09.2010, 19:21
artık izlemiyeceğim bu maçı

salihak
13.09.2010, 19:22
defans tamaemn dağıldı sivassporumuzun

caynina
13.09.2010, 19:23
mesut bakkal istifa bune ya bir trabzondan bu kadar gol yenirmi bu arada yattara boş kaleye kaçırdı

ogz58
13.09.2010, 19:23
5. gol için trabzon nası bastırıyor bir bilseniz sivas yine aynı tas aynı hamam

birdokuzaltiyed
13.09.2010, 19:24
Yazıklar olsun. Yazıklar olsun. Böyle topçulara yazıklar olsun. Mehmet Yıldız senden kaptan olursa bu takım ancak bu kadar olur. Sen 70 yaşında gibisin kardeşim. Git bastonunu eline al, evinde otur. Düş Sivasspor'un yakasından. Yoksa biz küme düşeceğiz...

salihak
13.09.2010, 19:25
yaa keyfi yere sarı kart görürüyoruz mehmet yıldız sarı gördü

Yiğiter
13.09.2010, 19:25
Yattara şov yapıyor resmen.Kaza geliyorum diyor ama Mesut Hoca nlem almıyor.Bu takım 15 günlük arada ne yapmış ?Hiç kondisyon yok.Güç kalmamış.Adamlar aynı taktikle pozisyona giriyor.
Hani tamam puan beklediğimiz bir maç değildi zaten ama bu kadar kötü,güçsüz bir performans kabul edilemez!

ogz58
13.09.2010, 19:27
mehmet sivasspora bu saatten sonra + birşey veremez bitmiş bu adam

cengo64
13.09.2010, 19:28
4 oldu.Kaleci şaşkınları oynuyor.5. gol kaçtı.Çok komik.Ne olur önlem al başkan.Tüy döken mutsuz papağanlar gibi oynuyorlar.5 e 3 yakalandılar yine.Mehmet bey sarı kart gördü.Yani kahroluyorum.Gerçekten başkanım bu futbolcularınızı kimse almaz satsanız.İşin kötüsü düşseler orda da ancak orta sıralara oynarlar.Sedatlar faul yapmaya Ceyhun top kaptırmaya şartlamış kendini.Mehmet de hep arkasına top istiyor.Önüne gelirse futbol oynamak zorunda kalacak diye belki.

salihak
13.09.2010, 19:30
bune yaa hep itirazdan sarı kart görüyoruz şimdide ceyhun sarı gördü

salihak
13.09.2010, 19:32
iyi yattara çıktı alanzinho girdi

ogz58
13.09.2010, 19:33
seneye maçlarımızı trt den izleriz artık bu ne

medya58
13.09.2010, 19:33
bitsin artık yoksa6-7 olacak

cengo64
13.09.2010, 19:34
Ceyhun kesin kırmızı görecek.74. dakikada uyarıyorum.
Sonra diyecemki ben gördüm Mesut bey görmedi.

cengo64
13.09.2010, 19:35
75 aldı.
İyi antranörmüş.

medya58
13.09.2010, 19:36
bitsin artık ne olur

ogz58
13.09.2010, 19:36
tamamen rezil olduk 5. geldi

cengo64
13.09.2010, 19:37
Ne oluyor yahu .% i yedik.Allahaşkına Mesut bey şu golü bi daha seyret.Hiçbi defans oyuncusu yerinde değil.Antremanda ne yapıyorsunuz.

cengo64
13.09.2010, 19:40
Sedat da formayı atıp çıktı kırmızıyla.Bu takımı kim idare ediyor.Ben böyle rezalet görmedim.Ligden çekilsek mi.

ogz58
13.09.2010, 19:40
bizi yenemeyen ********ler şimdi şov yapıyorlar trabzonda kümeye diye bağırıyor.

ogz58
13.09.2010, 19:42
A2 ler sizden daha onurlu oynar mesut ve ekibi istifa...

вαЯon™
13.09.2010, 19:43
bırakın ne derlerse desinler, onlara çok yükleniyorlar rahat bırakalım.. ;)

cengo64
13.09.2010, 19:43
Divriğisporla çıkalım .Hiç olmazsa ellerinden geleni yaparlar.Ukalalık yapmazlar.Yeniliyorlar zaten bari utanmayız bu futbolculardan.

Yiğiter
13.09.2010, 19:44
Sedat'a 3 meç ceza garanti.Yönetim de yüklü bir ceza vermeli.Attığın çorabın değilSivasspor'un forması.Henüz daha ligin başındayız.Geçen seneden daha iyiyiz. ama nedir bu gerginlik bu sinir.Hemen yönetim istifa,Mesut istifa!Bu nasıl anlayış!

redbull58
13.09.2010, 19:46
YAZILAR 'OLSUN LIGDEN DÜSSEK BU KADAR KOYMAZDI.

cengo64
13.09.2010, 19:46
Bakkal Mesut un zaten baştan sona alıp ligi bitirdiği takım var mı.Demek ki disiplinsiz.

halilim5858
13.09.2010, 19:47
mesut hoca simdiye bize ne katti gecen sene diyarbakir 2 galibiyet alsaydi biz gitmistik bize basarilara ac genc bir hoca lazim

karyola
13.09.2010, 19:48
yuh lan sızın oynadınız oyuna ruh yok boş ıskelet takımı

cengo64
13.09.2010, 19:49
Paraya kıyıp Fatih Terim i getirsenize.O daa böyle bi takım istiyordu.

Metal Gear
13.09.2010, 19:49
Rum takımları daha sempatiktir bana TS'den.O kadar nefret ederim.Ancak tebrik ediyorum.KArşında 11 tane ruhsuzu buldun mu 5'ten aşağı atmayacaksın!

cengo64
13.09.2010, 19:50
Rıza hoca gelsin bırakıp Eskişehiri.Hiç olmazsa Sivas yenilirken gocunur biraz.

sivaslıadem
13.09.2010, 19:50
mesut hocanın tavırları günü kurtarmayı düşündüğünü gösteriyordu

günü de kurtaramadın be hocaaaaa

Metal Gear
13.09.2010, 19:51
Süper ligde en son 6'yı kim atmıştı.Haribden renk getirdik lige!

ogz58
13.09.2010, 19:51
6 gol oldu Allahtan korkun lan biz bu takıma gönül verdik birazda siz verin çok birşey istemiyoruz.

halilim5858
13.09.2010, 19:52
adamlar plakasini buldu 6.1 ruhsuz bizimkiler ekmek düsmanlari birak git mesut hoca senle is olmaz

sivaslıadem
15 dkda bir gol yiyoruz
10a düşmesin
sivas tarihinin en farklı skorunu hamsiden yiyor

oquzh4n58
allah belanı versn cıkardn kadroya Bak aDammısın Hoca bu MEsut bu 1 mac buyuk yener Bole ******** takımdan 6 tane yedırır allah belanı versın bole oyun mmu oynanr bas gıt hoca

caynina
AKIN KALEYE!! ne olursunuz şu akını kaleye alın

ogz58
13.09.2010, 19:53
sonunda bitti kabus

caynina
13.09.2010, 19:53
Süper ligde en son 6'yı kim atmıştı.Haribden renk getirdik lige!

en son 6 'yı Galatasaray Fenerden yedi.bide Fenerbahçe'de Aydınspordan 6 yedi xD

yigido34583458
13.09.2010, 19:54
yazıklar olsun 1,2 yi anlarızda 6 tane yenilir mi ya yönetim yazıklar olsun sizeeee:mad:

qachaq
Sivas ellerinde sazımız çalınırdı. Şimdi sazımızı kırıp . . . .

Celtic Pride
mesut gider hikmet karaman gelir o gider ziya doğan gelir
sanırım bizde o kısır dönügye girmek üzereyiz.

ogz58
13.09.2010, 19:55
yazıklar olsun size bize toplamda 6 gol atamayan trabzondan bir maçta yenidiz yazıklar olsun...

вαЯon™
13.09.2010, 19:56
arkadaşlar sakin esat hocanın vefatınında etkisi var takımda.. bukadar yüklenmeyin, düzeliriz inş..

burakkova
teknik ekip hemen istifa etmeli.. bu rezilliğin altından kalkamazlar.. mesut hoca ile bunun olacağı belliydi.. kaç maça çıktı tek galibiyet..

DaNGeR0uS
Allahtan mac bitti yoksa 10 a az kalmisti.yaziklar olsun size ben bile sizden daha iyi mucadele ederdim be. Bu sefer hakemlikte bisey yok bakalim mesut efendi ne bahane bulacak.

izmiriyigidosu
13.09.2010, 19:57
yazık tek kelimeyle yazıklar olsun tamam yenilebiliriz ama bu kadarda fark yenilmez be maçda ouyun adına sivasta hiç bişekilde bi doğru düzgün bişey göremedim trabzonu kutluyorum helal olsun adamlara diyecek başka kelimne bulamıyorum

ogz58
13.09.2010, 19:58
arkadaşlar sakin esat hocanın vefatınında etkisi var takımda.. bukadar yüklenmeyin, düzeliriz inş..

ne alakası var.Bu pofesyonel oyuncu her duruma kendini adepte etmeli

ready
13.09.2010, 19:59
bu ruhsuz topçuları kızmayalım onları takıma alan almasında katkısı olan insanlrı eleştirelim millet istedigi bölgeye transfer yaparken biz ne yaptık sivassporu isteyen oynamaka isteyen gelir dedik bir afrikalıya umut bagladık hep aynı sakısı çignedik

sivaslıadem
hocam maçı veetle den bedava izleyebilirsiniz

gardaş kurmaya calıştık ama bilgisayar kendini resetliyor

adres58
U T A N I Y O R U Z.....

birdokuzaltiyed
Hocam hani bu adamlar çalışıyordu hani kondüsyon olacaktı, hani siz geldiğinizde iyi çalışmadıklarını söylüyorlardı siz de çalıştırıyordunuz. Allah'tan korkun be ne zaman 6 attınızda 6 gol yiyorsunuz, vallahi kör müsünüz nesiniz bilmiyorum. Oraya maça gidiyorsunuz ama hepsinin pili bitmiş. Size ne diyeceğimi bilmiyorum, yaw arkadaş koşmadan, mücadele etmeden, canını dişine takmadan maç mı kazanılır yahu. Ulan Mehmet Yıldız çeneni değil ayağını kafanı çalıştır ulan. Dır dır başka bir şey yok. Ulan sahaya çene çalmaya mı çıkıyorsun ulan. Kim gol atacak lan kim kiiiiiimmmmm.

vatansivas
13.09.2010, 20:00
mesut bakkal ya gönderilmeli ya istifa edmeli sivasspora yirtici hoca lazim sözü geçeçek hoca ayrica mehmet yildiz ceyhun oynatilmamali surezi aliyon oynatmiyon keita yok kendi kafana göre iş yapio hoca sivasspor yönetimi göndersin önümüz açilsin 6 tane lazlardan yenirmi arkadaş güle güle mesut bakkal

ogz58
gardaş kurmaya calıştık ama bilgisayar kendini resetliyor

bilgisayarda sorun vardır ben yaptım ve çevremdekiler hep yaptı hiçbirinde sorun çıkmadı kurup izlediler.

yigido_furkan
bir takım yenılebılır fark yıyebılır ama bukadar ruhsuz mucadele etmeden oynayamaya hakkı yok. bukadar kalıtesız yabancıları olan baska bı super lıg takımı yok lıgte. ayrıca her macta gereksız kart goren sedata artık bırı dur desın yeterya bızım gorudgumuzu kımse gormuyormu????

58temha
13.09.2010, 20:01
söylenecek tek şey var allah belanızı versin insan koşar biraz terler be Mehmet YILDIZ sen niye koşmaz oldun artık Hakem haksız yere Ceyhun a sarı gösteriyor itiraz eden yok Sedat a faul yapılıyor verilmiyor sonrası malum onun bunun evladı orta hakemi çağırıp direk kırmızı verdiriyor yigidolar bu babaları belli olmayan hakem ler sivasa geldiğinde kaşıntılarını almak boynumuzun borcu olsun Başkan artık sende birşeyler söyle .....................

badboysefaa
13.09.2010, 20:01
rezil ettiniz bizi ruhsuz yönetim ve ruhsuz topçularımıza teşekkür ederim gerçekten hiç bu kadarını bekliyorudum

xadox
13.09.2010, 20:02
Sedat'a 3 meç ceza garanti.Yönetim de yüklü bir ceza vermeli.Attığın çorabın değilSivasspor'un forması.Henüz daha ligin başındayız.Geçen seneden daha iyiyiz. ama nedir bu gerginlik bu sinir.Hemen yönetim istifa,Mesut istifa!Bu nasıl anlayış!

formasini yere atan futbolcunun takimda isi biter, cok agir ceza kesilmeli ve hemen bileti kesilmeli

ogz58
Allah verede bir an önce toparlansak yoksa bu gidişle bankasya bizi bekler.

serkan_ozcan58
yazıklar olsun bu kadar ruhsuz mucadele etmeyen futboluculara mesut hocanın kapasıtesı bellı bızı zırveye oynatamaz bır an once gıdıp yerıne cok kalıtelı bı hoca gerekıyor o da bana gore abdullah avcı...

sewaz58
Yönetim istifa etse diyeceğim de kim gelecek arkadaş memlekete sahip çıkan yok,teknik direktör gitse diyeceğim kim gelecek belli değil şu an gelende bunun gibi olur,transfer yapalım desek ancak en gelişmemiş ülkelerin ücra köşelerinden isimler getiririz...2 yıl üst üste şampiyonluk yaşamış öyle ya da böyle önemli gelirler elde eden kulüpte bu tarz konuşmalar yaşanılması ne kadar ironik değil mi ? Yayında ve Yapımda emeği geçen herkese yazıklar olsun ...

ready
13.09.2010, 20:03
söylenecek tek şey var allah belanızı versin insan koşar biraz terler be Mehmet YILDIZ sen niye koşmaz oldun artık Hakem haksız yere Ceyhun a sarı gösteriyor itiraz eden yok Sedat a faul yapılıyor verilmiyor sonrası malum onun bunun evladı orta hakemi çağırıp direk kırmızı verdiriyor yigidolar bu babaları belli olmayan hakem ler sivasa geldiğinde kaşıntılarını almak boynumuzun borcu olsun Başkan artık sende birşeyler söyle .....................

Güzel kardeşim altı tane yemişsin halen hakem diyorsun sen attında hakem mi saymadı bırakın şu hakemle ugraşmayı da ruhsuz topçuları takımdan yollamaya bakalım

sivaslıadem
13.09.2010, 20:05
mesut gider hikmet karaman gelir o gider ziya doğan gelir
sanırım bizde o kısır dönügye girmek üzereyiz.
Allah korusun

onlar gelene kadar 4 eylül belediyenin antrenörü gelsin daha iyi
en azından başarıya aç

xadox
13.09.2010, 20:07
R E Z A L E T

kurdugun takimla övün simdi baskan

cengo64
13.09.2010, 20:08
Stoper Sedat bi maçı da efendi bitirse belki kalsın derdim ama Ceyhun ve kolağası Mehmet yıldız mutlaka takımdan gitmeli.Oh iyi kendileri ilerde sürekli takıma lak lak edecekler millet bunlar kaybetsin diye top taşıyacak.Her maç böyle ama demek ki Mesut bey görmüyor.Eğer bu ikiliyi top kaybetmek için ileriye koyup diğerlerine de adam kovalamak görevi vermek dışında bi numarası yoksa da ne olur gitsin Mesut bey.Muhsin beye sabrettiğimiz kadar sabredersek yanarız zaten.O daha disiplinliydi hatta.

58temha
13.09.2010, 20:10
ya arkadaşlar futbodlculardan fazla bir şey beklemenin anlamı yok bir haftadır hakemle maç kazanamadığımız ve hakemin Sivasspora karşı ne kadar ön yargılı olduğu yazılıyor futbolcular daha maça çıkmadan titrediler bunu gören Şenol Hoca üstüne geldi takımın saolsun bizi düşmekten kurtaran ama bu yıl düşürmeye karar veren hocamızda önlem almayarak çanak tuttu tekrar söylüyorum Artık Başkanın bu işe bir çare bulması gerekir.............

birolsvs58
13.09.2010, 20:14
biz bu anlayışla daha çooooooook 6 yeriz yazıklar olsun korkak yönetim anlayışına yazıklar olsun bu transfer anlayışına yazıklar olsun teknik ekibe ts den şimdiye kadar yemedigimiz golleri yedik unutmayalım korkaklar her zaman tokatlanır şamar oğlanı mesut bırak git

sivaslitaner58
13.09.2010, 20:17
6-1 inanilmaz bir skor bu rezalet bu

babapiton
13.09.2010, 20:24
Bu takımda Mehmet Y. uyarılmalı ,Sedat ceza almalı Mesut Bakkal ise ilk 11 de değişiklikler yapmalı

babapiton
13.09.2010, 20:25
. . . . . . . . . . . . . . . . .R E Z A L E T T T . . . . . . . . . . . . . .

karyola
13.09.2010, 20:52
rezıl,ruhsuz bır oyun buyuk transferler yaptık para harcamaya kıyamayan bır yonetım sıvasspor taraftarına bu rezaletıde yasattı tbrkler buyuksunuz.

mishka
13.09.2010, 20:58
Hocamız neden oyuna müdahale etmez benim televizyondan izlediğim gibi izler maçı. Suarez şu haliyle Mehmet'ten çok daha iyi. Mehmet sanırım yeterince antrenman yapmıyor sahadaki hali onu gösteriyor. Dahaz fazla iyi niyet gösterilmemeli ve kulübeye çekilmeli. Ayrıca bu takımda Keita rahat oynar. Keita konusda teknik direktörün takıntısını , hatalarında ısrar etmesini anlamıyorum. Zitanın olmaması da büyük eksiklik Zita bu takımın her zaman ilk onbirinde olması gereken bir futbolcu, sahada oynayanlar onun yarısı kadar mücadele etmiyor. Defansa da Diallo'yu monte etmek gerekiyor.

4eylül
13.09.2010, 21:09
maçı anlatan ve yorumlayanlar tam bir trabzon uşağı gibi davrandılar adam maç anlatmıypr her lafının başı aşağılık aşağllık konuşmalar aşağılık yorumlar sen maçını anlat ts uşakları olmuş lig tv

4eylül
13.09.2010, 21:12
sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler

shang
13.09.2010, 21:19
tarihi fark yanlış hatırlamıyorsam ilk defa 6 yedik hemde trabzondan içimizi yaktınız saolun varolun gs maçıyla göz boyadılar resmen demekki gs o kadar kotuymuskı bize yenildi alanzinyonun 4.goldeki pasına yıkıldık ferhat zaten belliydi sakatlandı cıktı gıren murat burnumuzdan getırdı hiç kimse hiç bi şey yapmadı şyle golcu boyle golcu dedıler bu suarez nerde maglupsun alacak golcun yok oyunda bizi ipten alan keita orta sahada nerede ugur kavukla başlamak niye kahrolduk içiç içimi yiyor anderlecten 5 yedik fenerden 5 yedik 3 yedik hiç biri bu kadar koymadı yıkıldık resmen....

shang
13.09.2010, 21:24
mesut hoca buradaki yorumları okuyup takip ediyorum diyor umarım okur bu yazılanları 2 senedir agzımızdan burnumuzdan geldi ayagımızı uzatıpta bi maç seyredemedik hep yüreğimiz agzımızda hep kahrolarak maç izledik geçen yılki takımdanda kotu bır takım vardı inanılmazdı ya yattara kahraman oldu bülent yıldırım seninde zerre kadar karakterin yoktu hakemliğin yüz karasısın lanet olsun böyle adalete böyle futbola seyirciden destek destek istediniz hep buralardayız biz eskişehir maçı gelecek yine buralardayız ama siz nerdesiniz ya gözlerim doldu acaip zoruma gıttı yanıyoruz resmen...

sivassporaşığı
13.09.2010, 21:25
adamlar bizi resmen ezdiler ya.

vedat58
13.09.2010, 21:33
trabzona degilde baska bir anadolu takimina yenilseydik bu kadar koymazdi, yaziklar olsun bize düsman olan bi takim ve taraftarina karsi boynumuzu büktürdünüz ........

sisiro123
13.09.2010, 21:49
yapılan resime bak yazıklar olsun ligde şu trabzonu yenelim gerekirse ligden düşelim :(

oNuR5Sekiz
13.09.2010, 22:05
Futbolculara hiç bi şekilde kızmıyorum çünkü kapasiteleri bu kadar..Teknik direktöre kızmıyorum çünkü kapasitesi bu kadar ama yeter Yönetim yeter Allahtan korkun bu filmin sonu belliydi yaaaa burda insanlar resmen size yalvardı arkadaş transfer transfer diye alın işte size sonuçç..Burdaki bütün arkadaşlara tek bi ricam var artık bi şekilde yönetime sesimizi duyuralım Bu takım sahipsiz değil...doğru olurmu bilmiyorum ama en azından ben bu hafta gitmeyeceğim maçına...

Metal Gear
13.09.2010, 22:07
-Öncelikle bu maçtan önce puan beklemiyordum.Bu haftayı 0 puan olarak yazmıştım zaten.Ancak bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok!Geçen sene o mahalle futboluyla bile bu farkı yemedik!

-Trabzonspor'da Yattara forumun en üst seviyelerinde dolaşıyor.Gerek bu forumda bizler,gerekse TS forumlarında Trabzospurlular bağıra bağıra Yatttara şov yapacak diye bağırdık.Bunu futboldan anlamayanlar bile biliyordu.Peki biz ne yaptık?Hiç,evet hiç.Bizi tek başına yıktı.Şöyle öne çıkan başka bir oyuncu var mıydı TS'de?
-Murat Sözgelmez oynamaya oynamaya pas tuttu.Topun ne olduğunu unutmuş.Dolayısılya formda bir Yattara karşısında değil vasat bir Yattara karşısında bile o şovu yerdi.Bizde bir Keita var.Sert,rakibi durduran,yıldıran bir oyuncu var.Pas tuttu!
-Henüz 4.hafta.Böyle skorlar her takımın başına gelebilir.Ancak bu ruhsuzluk,bu itiraz,bu antipatiklik niye?Nedir o forma fırlatmalar.Önünde koskoca 30 hafta var.Biz 4 haftanın 3'ünü şampiyonluğun en güçlü 3 adayı ile yapmışız ve 4 puan almışız.TS zaten yarıştığımız bir rakip değil.Önünde daha kolay haftalar varken,şimdi en az 3 hafta ceza alacaksın.Bunda da vardır bir hayır.Neyse Diallo ve Sözgelmez'in pasları biraz geçer belki.

vedat58
13.09.2010, 22:31
MESUT HOCAM KIZMA AMA EPEYDIR YORUM OKUYORDUM AMA YAZMIYORDUM, ARTIK PICAK KEMIGE DAYANDI, BIZI DÜSMANIMIZA KARSI BOYNUMUZU BÜKTÜRDÜN 7 MILYON SIVASLIYI YAKTIN KÜL ETTIN,HOCAM ANLAMAKTA COK ZORLUK CEKIYORUM BAZEN SÜPHE DUYUYORUM , YEDEKTEKI FUTBOLCULAR COKMU KÖTÜDE , DEVAMLI YORGUN KOSAMAYAN ADAMLARI OYNATIYORSUNUZ? BU TAKIM COKMU IDMAN YAPIYORDA BU KADAR YORGUN ? VE BIR MACTA KÖTÜ PERFORMANS SAGLAYAN FUTBOLCUYU NEDEN IKINCI HAFTA OYNATIYORSUNUZ? ALTARNATIVMI YOK? ALTARENATIV YOKSA NEDEN ZAMANINDA ALTERNATIV OYUNCU ALINMADI? KULÜBÜN PARASIMI YOK ALMAYA? NEDEN BIZIM TOPCULAR 1 MAC IYI KOSAR 5 MAC KOSAMAZ OYNAYAMAZ? NEDEN TARAFTARIN ISTEDIGI YAPILMAZ? NEDEN TARAFTARIN YORUMLARI DIKKATE ALINMAZ? DISIBLIN YOK FORMA SAVASI YOK ,RUH YOK, TAKIM RUHU YOK,NE BU YAA BIR IKI GOL YEDINMI HEMEN PES ETMEK HAVLU SALLAMAK? HOCAM BU TAKIM 5 DE YESE SKORU CEVIRMEK ICIN CANLA BASLA SAVASMALI AMAAA NERDEEE?????????HOCAM SIZDEN ISTEDIM BU MACTA KIM IYI OYNAMADI 5 MAC CEZA VERMENIZ, LÜTFEN YEDEKTEKI FUTBOLCULARIN HAKKINI YEMEYIN KIM HAZIRSA ONU OYNATIN

DoomsDay58
13.09.2010, 22:35
sedat ceyhun ferhat uğur mehmet bunlar gitsin yerine a2 takımından takviye yapılsın hiçdeğilse mücadele eder 6 yemezler

Eee bütün takımı gönderdin geriye kim kaldı ki ?

yahana58
13.09.2010, 22:55
ne oldu murat söz gelmezciler gördünüzmü adamınız ferhat sakatlandı çıktı sanki yerine adam alınmadı 2 .golde sol tarfta yoktu kırılma anı bu bence siz görebildinizmi sahada adamınızı murta ,sedat bunlar süper lig topcusu değil kapasitesi bu kadar işte olmuyo

kırmızıbeyazlı
13.09.2010, 23:23
Bir kaza oldu..
Böyle durumlarda büyük takım taraftarı gibi davranıp takıma sahip çıkmak lazım.
Daha ligin başı..
Metanet ....

MeXeS58
14.09.2010, 01:17
yenilsende yensende taraftarın senle üzüntünle sevincinle seninle birlıkte

astaravisa
14.09.2010, 07:58
sabah kalktım dank diye gözümün önüne geldi maç. zoruma gidiyor .
eskişehir maçını kazanmalıyız

ankastre
14.09.2010, 08:21
Enteresan olaylar yaşıyoruz...
Sivassporumuzun en kötü sezonunda dahi bu kadar fark yemedik. Çoğunluğunu ruhsuzlardan oluşan bir kadro ile tarihe geçtik...

Geçen sezon sonunda galibiyet ile mağlubiyete hasret iken beraberlikler zinciri ile (Diyarbakırın harakirisi ile) ligde kalınca "Mesut hoca ile yüzler güldü" diyenler, Sezonun ilk karşılaşmasında GS'yı devirirken "efsane döndü" diyenler, bugün ne hikmetse istifaya davet ediyor...

Daha dün kahraman ilan edilen, sen bizim herşeyimizsin denilen, hatta avatarında dahi resmini taşıdığı Mecnun Odyakmaz başkana "yeter artık istifa et" deniliyor...

Daha dün, flaş transfer süper transfer, umudumuz yoktu ama GS karşılaşmasındaki oyunuyla parmak ısırtıp bizleri yanılttı süper transfermiş denilen Ceyhun'a, formsuzluğu gözle görülen ve takımızıızn herşeyi, varlığı yeter dediğimiz Mehmet Yıldız'ımıza, henüz transferinin 4. müsabakasını oynayan tüm yeni transferlerimize "defol" kelimesini acımasızca kullanıyoruz...

Sezonun henüz başındayız, lig uzuzn bir marataon olduğunu unutarak, takımımızı "Bank Asya"ya gönderiyoruz. Karşılaşmanın sonucuna göre "yönetim istifa" diyebiliyoruz. Hatta yöneti istifa denilmese de "Fikret Ünsal istifa" denilebiliyor. Sanki kadroyu Ünsal kuruyor, sanki sahada Ünsal oynuyor (Ünsal'ı örneklemeden maksat - garipliklerimizi, entersanlıklarımızı ortaya koymak adınadır). Yazık çok yazık...Nihayetinde 3 puan kaybımız oldu (Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali sezonun henüz başında olan bu durumdan ders çıakracaktır, Mesut hoca)... Sezona mağlubiyetler zinciri ile başlayarak puan cetvelinde dibe vuran GS değilde Sivassporumuz olsa idi, şimdiden taraftarımız lige havlu atardı...

Enteresan insanlarız... Taraftar değiliz... Seyirci topluluğuyuz...

Hiç kimse eleştirilemez değil ama;

"yapıcı eleştiriler var olmaya, yıkıcı eleştiriler yok olmaya doğru yol aldırır"

ayna26
14.09.2010, 08:22
maç sokorunu düşündükçe insan kahroluyor,yenilginin de bir normali olur bizimkisi anormali.süper ligi bırakın çoğu maçta sivas hiç bu kadar farklı yenilmemişti,yenildiğin takım seni heryerde düşman olarak gören bir takım, hiç olmazsa onlara böyle yenilmemeliydin yiğido.
olan oldu, bundan sonra yapılacaklara bakmak gerek.herkes kendi hatasını görmeli, T.D., oyuncu, yönetim.öz eleştiri yaparak bir yerelere sığınmadan bir şeyleri bahane göstermeden adam gibi hatalarını kamuoyuna en önemlisi taraftara açıklamak gerek.Bu maçın skorunu telafi etmek gerek, bundan sonraki maçlarda bunu yapmak gerek.biz yiğidoyuz takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız.takım düzelecek, bunun başka alternatifi yok.geçen sezonu yaşamamak için bu olmalı.herkes elini taşın altına koysun.kimseyi eleştirmiyorum, yenildiysek suçu kişilere değil takım olarak kabullenmek lazım.
takımın taraftardan özür dilemesi ve bu yenilgiyi en az 4 maç seri galibiyet ile unutturması gerek.biz sözümüzün arkasaındayız her maçta takımın yanındayız, bakalım teknik heyet, futbolcular ve yönetim taraftarın gösterdiği hoşgörü ve desteğe layık olarak sözlerinin arkasında duracaklar mı?bunu zaman göstercek.önümüzde eskişehir maçı var, şimdiden onun hazırlığına başlanmalı ve bu maçı seyirciye hitaben farklı kazanmanın çalışmlarını yapmalı...

yigido_sampiyon
14.09.2010, 09:58
fanatik tranzonsporlu arkadaşım maçtan sonra ben sevinemedim skora diyor...sivas çok kötüydü biz ondan 6 tane attık dedikten sonra diyecek bişey buamadım...

bir süper lig takımının böyle kötü oynayamaya hakkı yok!!!

ankastre
14.09.2010, 12:45
..........öz eleştiri yaparak bir yerelere sığınmadan bir şeyleri bahane göstermeden adam gibi hatalarını kamuoyuna en önemlisi taraftara açıklamak gerek.Bu maçın skorunu telafi etmek gerek, bundan sonraki maçlarda bunu yapmak gerek.biz yiğidoyuz takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız.takım düzelecek, bunun başka alternatifi yok.geçen sezonu yaşamamak için bu olmalı.herkes elini taşın altına koysun.kimseyi eleştirmiyorum, yenildiysek suçu kişilere değil takım olarak kabullenmek lazım.
takımın taraftardan özür dilemesi ve bu yenilgiyi en az 4 maç seri galibiyet ile unutturması gerek.biz sözümüzün arkasaındayız her maçta takımın yanındayız, ..........önümüzde eskişehir maçı var, şimdiden onun hazırlığına başlanmalı ve bu maçı seyirciye hitaben farklı kazanmanın çalışmlarını yapmalı...

Telafisi mümkün olmayan bir görüntü çizilse de telafisi mümkün....
Galibiyetler serisi ile ancak unutturulur...

Metal Gear
14.09.2010, 12:59
Çok ağır bir yenilgi aldık ama telafisi mümkün.nce Eskişehir'i güzel bir oyunla yenecek ve birnebze de olsa gönlümüzü kazanacaksın.Ondan sonra iyi futbol ve peşpeşe puanlarla güvenimizi kazanacaksın.
Sonra 21.hafta şampiyonluğa oynayan TS'ye 4 Eylül'de çelme takacak onları puansız göndereceksin!Yolu yok!

phoenix
14.09.2010, 13:24
tamamen mesut bakkalın yanlıs kadro seçimi !! alternatifli bi takımda delinin seyini bellemesi gbi aynı adamlardan vazgecmıo...suarez erman kılıc taider keita ibrahim sahın bu adamlar oynayamazmı ?? helekı sag kanada koydugu ugur kavugun yerıne :)

Mamadou Diallo
14.09.2010, 13:25
trabzona degilde baska bir anadolu takimina yenilseydik bu kadar koymazdi, yaziklar olsun bize düsman olan bi takim ve taraftarina karsi boynumuzu büktürdünüz ........

HAKKATEN HA LAZLARA YENİLDİK YA...

ciproxinxr
14.09.2010, 18:18
arkadaşlar teknik kadro ve futbolculara hiç sözüm yok..Yanlız isyanım yönetimedir ..Evet yönetimdeki sayın abilerim Galatasarayı yeninince lig bitti tamam şampiyon olduk sandınız 3-5 lira fazla verip 2 tane daha iyi birer futbolcu alamadınız Anadolu kulüpleri transfer yaparken taraftar olarak günlerce burdan yazdık transfer yokmu diye.. sevgili yönetim üyeleri bu hezimet bu utanç size bir ders olur umarız.biz taraftar olarak her zaman takımımızın yanındayız yensede yenilse çünki biz bu memleketin çocuklarıyız ...

HALIL
14.09.2010, 19:10
bir yorum yazacam cunku fazla vakit gecirmek istemiyorum:mad:
allah oncellikle belanizi versin dicem ama goruyomki vermis futbolcular teknik direktor hatta butun yonetim ve baskanda olmak uzere biraz gururu varsa birakir gider bu isi :mad:6-1 yenildik yaziklar olsun utandim cafede baktim maca yuzum kalmadi :mad:3 veya 4 yildir bu sitedeyim ve ilk defa bu yurek yakan slogani soylicem

YONETIM ISTIFA!!!YONETIM ISTIFA!!!:mad:

superglam
14.09.2010, 20:45
ha 1-0 ha 6-1 sonuç değişmiyor.. Trabzonu 6-1 yenecek güçtede olsaydık bu hakemleaslayenemeyecektik bunu bilin.. Hakem futbolcularımızla oynadı resmen..

ready
14.09.2010, 21:37
arkadaşlar teknik kadro ve futbolculara hiç sözüm yok..Yanlız isyanım yönetimedir ..Evet yönetimdeki sayın abilerim Galatasarayı yeninince lig bitti tamam şampiyon olduk sandınız 3-5 lira fazla verip 2 tane daha iyi birer futbolcu alamadınız Anadolu kulüpleri transfer yaparken taraftar olarak günlerce burdan yazdık transfer yokmu diye.. sevgili yönetim üyeleri bu hezimet bu utanç size bir ders olur umarız.biz taraftar olarak her zaman takımımızın yanındayız yensede yenilse çünki biz bu memleketin çocuklarıyız ...

yönetimdeki abilerimiz ancak protokol koltuguna oturup maç seyretmeyi maç sonrası ahkam kesmeyi takım yenildigi zaman da hakemi eleştirirler ulan arkadaş altı tane yemişsin halen hakemi eleştiriyorsun altı golün hepsini hakem mi attı altı gol kalene girerken sen ne halt ediyordun

vedat58
14.09.2010, 21:51
Sivassporumuzun en kötü sezonunda dahi bu kadar fark yemedik. Çoğunluğunu ruhsuzlardan oluşan bir kadro ile tarihe geçtik...

Geçen sezon sonunda galibiyet ile mağlubiyete hasret iken beraberlikler zinciri ile (Diyarbakırın harakirisi ile) ligde kalınca "Mesut hoca ile yüzler güldü" diyenler, Sezonun ilk karşılaşmasında GS'yı devirirken "efsane döndü" diyenler, bugün ne hikmetse istifaya davet ediyor...

Daha dün kahraman ilan edilen, sen bizim herşeyimizsin denilen, hatta avatarında dahi resmini taşıdığı Mecnun Odyakmaz başkana "yeter artık istifa et" deniliyor...

Daha dün, flaş transfer süper transfer, umudumuz yoktu ama GS karşılaşmasındaki oyunuyla parmak ısırtıp bizleri yanılttı süper transfermiş denilen Ceyhun'a, formsuzluğu gözle görülen ve takımızıızn herşeyi, varlığı yeter dediğimiz Mehmet Yıldız'ımıza, henüz transferinin 4. müsabakasını oynayan tüm yeni transferlerimize "defol" kelimesini acımasızca kullanıyoruz...

Sezonun henüz başındayız, lig uzuzn bir marataon olduğunu unutarak, takımımızı "Bank Asya"ya gönderiyoruz. Karşılaşmanın sonucuna göre "yönetim istifa" diyebiliyoruz. Hatta yöneti istifa denilmese de "Fikret Ünsal istifa" denilebiliyor. Sanki kadroyu Ünsal kuruyor, sanki sahada Ünsal oynuyor (Ünsal'ı örneklemeden maksat - garipliklerimizi, entersanlıklarımızı ortaya koymak adınadır). Yazık çok yazık...Nihayetinde 3 puan kaybımız oldu (Bir müsibet bin nasihattan iyidir misali sezonun henüz başında olan bu durumdan ders çıakracaktır, Mesut hoca)... Sezona mağlubiyetler zinciri ile başlayarak puan cetvelinde dibe vuran GS değilde Sivassporumuz olsa idi, şimdiden taraftarımız lige havlu atardı...

Enteresan insanlarız... Taraftar değiliz... Seyirci topluluğuyuz...

Hiç kimse eleştirilemez değil ama;

"yapıcı eleştiriler var olmaya, yıkıcı eleştiriler yok olmaya doğru yol aldırır"

kaptan sairmisin sen neee! bu ne güzel yazi öyle , senin bu yazini okudum bütün sinirlerim gitti

rmznshn
14.09.2010, 22:41
Tarih : 18.03.2001
Stad : 4 Eylül Stadyumu
Rakip : Kayseri Erciyes
Skor : Sivasspor : 1 Kayseri Erciyes : 6

O gün 4 Eylül Stadı tarihi günlerinden birini yaşıyordu. Maçtan dakikalar önce stadın tamamı dolmuş, zamanın teknik direktörü Ahmet ERTEM maçtan önce tüm tribünlere defalarca çağrılmaktan yorulmuştu. Maç başladı. Sivassporun ilk atağı direkten dönmüş hatta çizgiyi geçip geçmediği tartışılmıştı. Hemen arkasından 4 dakikada Eminin golüyle sevinen tribünler bir dakika sonra rakibin golüyle bile coşkusunu kaybetmemişti. Dakikalar 6 yı gösterdiğinde Sivasspor sahada 10 kişi kalmıştı ve artık o dakikadan sonra Sivasspor tarihi yenilgilerinden birini alacaktı. O maç 6-1 Sivassporun mağlubiyetiyle bitmişti. Herkes şoktaydı. Ne olup bittiğini anlamamıştı. Sadece kırmızı kart gören Hüseyine kızılıyor ve Erciyesin ayağa top oynayan muhteşem oyununa saygı gösteriyordu. Kimse takıma, teknik direktöre veya yönetime bir şey demedi o gün. Hatta bazı taraftarlar ellerine bir tepsi baklava alarak maçtan sonraki günlerde antrenmana giderek futbolculara moral vermeye çalışıyordu…………………
Peki ya bugün???

O günkü Erciyes maçıyla bugünkü Trabzon maçının tek ortak yanı maçın skoru…..
Neden mi?????

Çünkü 2001 de sahada ruhsuz, kendini bilmeyen, ne amaçla sahada olduğunun farkında olmayan, formasının ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyen, taktik teknik bir kenara kötü koşma gibi bir tabirin futbolda olmadığını bilmeyen, sahada kendisiyle dalga geçen rakibe değil de hakeme küfredip formasını hakemin suratına atan, cebindeki 3 kuruşu maç biletine veren taraftarın varlığının farkında olmayan …… bir takım yoktu…….

İlk yarı 3-0 olunca skorun daha da artmasını istedim. Çünkü maç 3-0 bitseydi maçtan sonra şunlar söylenecekti: İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimizi tebrik ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Ama şimdi artık Sivasspor futbolcuları bu 6-1 lik skoru unutmamalı ve telafisini bu haftaki maçta onurluca mücadele ederek yapmalılar. Dikkat edin, yenerek demedim. Onurluca mücadele ederek dedim. Çünkü bu taraftar skora değil, sadece sahadaki mücadelemize daha doğrusu acizce oynanan oyuna kızdı. O yüzden bu oyunu unutturmaları gerekiyor futbolcuların. Tek beklentim bu….

çelenk
15.09.2010, 00:38
ha 1-0 ha 6-1 sonuç değişmiyor..

Katılıyorum arkadaşa.

GuVeN
15.09.2010, 01:05
Yönetim bu en başta senın eserın,gurur duy. Hadi şimdi iş işten geçmiş girin transfer arayışına!!!Bu kadar amatörce yönetılen baska bı takım var mı acaba cok merak edıyorum..Ama hata bizde ki insanları hakettıklerınden cok daha fazla ilahlaştırıyoruz!Sanırım bu facia herkeze ders olmuştur! Buradan taraftarlara seslenıyorum;üzüntümüz ne kadar büyük olsa da,bu takımın başkanından ,hocasına,futbolcusuna arkasında durmaya devam edelım.Ençok bu dönemde sıkı sıkı kenetlenmemiz gerektiğini unutmayalım ve Eskişehir maçında yine takımımızın sonuna kadar destekçisi olalım. Küsmek,lanet etmek en kolayı ama bizlere yakışan kolayı seçmek değil!!!

ankastre
15.09.2010, 07:30
kaptan sairmisin sen neee! bu ne güzel yazi öyle , senin bu yazini okudum bütün sinirlerim gitti

Şair değilim, Sivassporu 3. lige çıkma serüvenindeki karmaşık duyguları yaşayan, O günlerden bugünlere nasıl gelindiğinin her zerresini 4 Eylül stadının topraklarında nefes alan, bugün ise her sezon kombinesini alarak karşılaşmalarını takip eden taraftar olmaya çalışan Sivas'lıyım.

Görüntüleri iyi okumaya çalışmak lazım. Gelişmeleri iyi takip etmek lazım. Hezimetin sığınılacak tarafı asla olmaz ama Nasrettin hocanın dediği gibi, "hırsızın hiç mi suçu yok?"... Trabzon taraftarı bile "Mehmet Yıldız'a ve Ceyhuna yapılanların kesin kartlık hareket olduğunu" kendi sitelerinde kabullenirlerken, bizler burada;

"asıyoruz, kesiyoruz, yok ediyoruz, kovuyoruz, istifaya davet ediyoruz"...

Atalarımız boşuna dememiş, 40 ölç, bir biç...

Taraftarımızın, antrenmanlar dahil, Eskişehir karşılaşmasında stadyumu tıklım tıklım doldurarak takımımıza sahip çıkmaları dileklerimle...

sivaslımuho
15.09.2010, 08:08
ya hiçmi adam yokta tek forvet oynuyosun suarez ve mehmet ıkılısı ıyı forvet olabılır mesut hoca ıle rijkaad aynı bı taktık buluyo ıster ıı ıster kotu gıt o kadra degısmıyo boyle bır bakıs acısı olmaz bunun ıcın ya bır taktık degısıklıgı yada bır İSTİFA!!!!!!!!!!!!

karamik
15.09.2010, 14:55
Utancımdan yerin dibine giresim geliyo bu kadar utanmazlık olamaz gelmeyin sivasa

B.DUMANLI
15.09.2010, 15:18
Sayin baskan,bu 6-1 ´lik sonuc seni gercekden rahatsiz ettimi,bilmiyorum ama bildigim tek sey var oda takimi yaslandirdin, transferler bir kaos´du kelimenin tek anlamiyla.Digitürk´den gelen parayi ne yaptin baskan?Sivas´li bunu bilmek istiyor.Birde su Ceyhun israrin bunu da anlamis degil SIVAS taraftari.Ceyhun´un ne özelligi var ,takima ne gibi katkisi var taraftar bunuda görüyor.Takimda taslari yerine koyamayan ,M.Yildiz´da körü körüne israr eden gecmisi basarisizliklarla dolu bir hoca ve onun basarisiz kurmaylari.Aslinda birsey yaptigini sandin baskan ama yanildin .Ara transferde bu takimi kurtarmak icin cok para harcaman gerektigini sana bugünden hatirlatmak isterim.Kumar oynadin ve kaybetmek üzeresin baskan bunu kabul et.Biz nasil süperlig takimiyizki uzakdan dahi sut atamiyoruz Baskan?Biz nasil süperlig takimiyizki futbol oynamakdan aciziz ,bir malumatin varmi baskan?Allah´ini seviyorsan birseyler söyle baskan,Sivasspor nereye kosuyor?