Orijinalini görmek için tıklayınız : Hep Destek Tam Destek!

Yusuf Çevik
16.09.2010, 15:10
Arkadaşlar Trabzonspora 6-1 yenildik ama bu bizi dahada hırslandırır.Eskişehirspor maçının sonuna kadar desteğimizi eksik etmeyelim.Hadi Başarılar Yiğidolar Bu Taraftar her zaman arkanızdadır.İNŞALLAH güzel bir galibiyet ile eskişehiri boş yolluyacağız!

Bulut@ğlu
16.09.2010, 16:23
inşallah yusuf gardaş pek umutlu değilim bu maçtan ama bakalım kesinlikle 3 puan çıkarması gereken bir maç eğer alamazsa bundan sonraki maçlarda dikiş tutmaz bu takım

bursalibatu
16.09.2010, 18:35
taraftar desteği takımın oyununda çok önemli bir etken taraftar olmazsa takım olmaz yenilsede yensede taraftar her zaman için takımının yanında olmalıdır

Bulut@ğlu
16.09.2010, 18:40
taraftar desteği takımın oyununda çok önemli bir etken taraftar olmazsa takım olmaz yenilsede yensede taraftar her zaman için takımının yanında olmalıdır

destek te bi yere kadar kardeş hep destek veriliyo ama desteklerin karşılığı hiç gelmiyor gelende 6-1 oluyo

bursalibatu
16.09.2010, 18:43
destek te bi yere kadar kardeş hep destek veriliyo ama desteklerin karşılığı hiç gelmiyor gelende 6-1 oluyo

eee.bu renklere sevdanı vermişsen 6-1 değil 10-0 olsa takmıyacaksın ölümüne SİVAS diyeceksin.

Bulut@ğlu
16.09.2010, 18:47
eee.bu renklere sevdanı vermişsen 6-1 değil 10-0 olsa takmıyacaksın ölümüne SİVAS diyeceksin.

kardeş yanlış anladın SİVAS'tan ve SİVASSPOR'dan vazgeçtiğimiz yok ama futbolcular aldığı paranın hakkını verecek bu taraftarın verdiği desteklerin karşılığını ödeyecek bu konuya dikkatini çekerim oqe anlaşıldı sanırım

bursalibatu
16.09.2010, 18:56
taraftar sırf yensin diye deplasmanlara gitmez takımına destek vermek için gider trabzonspor fotolarını gördün körpecik körpecik gençler gönül baglamışlar hiç yenildik diye isyan ediyolarmı taraftarın görevi bana kalırsa futbolcu potansiyeli sorgulamak değil takımının arkasında durmaktır benim fikrim senin fikrinede saygı duyuyorum

esen61
16.09.2010, 19:13
slm sivaslı arkadaşlar... Trabzonspora karşı neden böyle bi tavrınız var bilmiyorum.. ama bişeylerin değişmesini istiyosanız bizimle girmeyin yarışa,, ' mahşerin 3 atlısı ' y la girin... onlara koymak zevk versin size... BU ARADA ANADOLU kardeştirR...

Sedat058
16.09.2010, 19:33
haklisin zaten bu macta alamasak 3 puani
bank aysaya hazirlariz kendimizi

bursalibatu
16.09.2010, 20:03
bak ya hemen bank asya arkadaşım bank asyaya meraklıysan git orduspor u felan tut sivasspor a bişicikler olmaz oynadıgı takımlar basit degil o kadar

Salim58
16.09.2010, 20:06
Bu vefakar taraftar bu takıma herzaman destek olmuştur bundan sonrada olacaktır..

burakpaşa
16.09.2010, 21:40
elbet bir gün o 6-1 olur 5-8

burakpaşa
16.09.2010, 21:50
karyola çok iyi yazmışın gardaş. eline sağlık :D

Shan58
16.09.2010, 21:52
Ben Mesut Bakkal ve Fikret Ünsal'a destek vermek istemiyorum.
Bu adamaların ikiside buraya yakışmıyorlar vede burda olmalarını istemiyorum.
Daha profesyonel ve daha kaliteli yöneticiler görmek istiyorum.

Şimdi bu adamlar istemeyerekde olsa taraftar neden destek vermek zorunda anlamıyorum.
Destek verdikçe bu adamlar başarılı olduklarını sanıp görevlerine devam ediyorlar.

Belki destek vermeyip bu adamların karşısında olursa taraftar bir an önce giderler ve kulüpte bu tip adamlardan kurtulur.
Kötü yöneticiye destek vermek hiçde doğru bir yaklaşım değil. Asıl bu tip adamların karşısında olmamız lazımki destekleri kalmadığı için bir an önce gitsenler ve yönetimde bir daha ki sefere daha iyisini getirmek için uğraşsın.

B.DUMANLI
16.09.2010, 22:51
Seyirci destek verecekde,seyircinin istegi yerine gelirse.Seyirci Suarez´i sahada görmek istiyor.Bakkal ne yapiyor burnu kaniyor diye 18 kisilik kadroya almiyor.Giresun´da burnu kanamiyordu ,birden Sivas´a gelincemi kanamaya basladi.Yalanmi söylüyorsun Bakkal efendi,eger yalansa Allah´indan bulasin.Maclari Sivas´li artik 90 dakika seyrediyor ,sahaya sürdügün oyunculari görüyor.Forvet hattinda M.Yildiz icler acisi,bunu herkes görüyor ve bu sahis resmen Sivasspor´u eksik birakiyor takima yararida yok.M.Yildiz´a en büyük kötülügü sen yapiyorsun ,Bakkal efendi.Sivas´linin birgün sabri tasar M.Yildiz´i yuhlarsa onu tamamen kaybedersin bunu bilesin.Biraz yedek kalsin Suarez´i sür sahaya inat etme....

Bulut@ğlu
16.09.2010, 23:12
taraftar sırf yensin diye deplasmanlara gitmez takımına destek vermek için gider trabzonspor fotolarını gördün körpecik körpecik gençler gönül baglamışlar hiç yenildik diye isyan ediyolarmı taraftarın görevi bana kalırsa futbolcu potansiyeli sorgulamak değil takımının arkasında durmaktır benim fikrim senin fikrinede saygı duyuyorum

doğru taraftaşın işi destek ama futbolcularda bu desteğin karşılığını vermeli kardeşim bu taraftar tam iki senedir galibiyetlere hasret artık galibiyet sevinci yaşamak istiyorum ben kendi adıma 6-1 gibi sonuçla hezimete uğramak hiç istemiyorum ayrıca sen bursalı değilmisin git bursanı destekle sen SİVAS taraftarına akıl verme bence yok eğer SİVAS'lıyım diyorsan bursayla ne işin var

TEKOTORİTE58
16.09.2010, 23:21
Seyirci destek verecekde,seyircinin istegi yerine gelirse.Seyirci Suarez´i sahada görmek istiyor.Bakkal ne yapiyor burnu kaniyor diye 18 kisilik kadroya almiyor.Giresun´da burnu kanamiyordu ,birden Sivas´a gelincemi kanamaya basladi.Yalanmi söylüyorsun Bakkal efendi,eger yalansa Allah´indan bulasin.Maclari Sivas´li artik 90 dakika seyrediyor ,sahaya sürdügün oyunculari görüyor.Forvet hattinda M.Yildiz icler acisi,bunu herkes görüyor ve bu sahis resmen Sivasspor´u eksik birakiyor takima yararida yok.M.Yildiz´a en büyük kötülügü sen yapiyorsun ,Bakkal efendi.Sivas´linin birgün sabri tasar M.Yildiz´i yuhlarsa onu tamamen kaybedersin bunu bilesin.Biraz yedek kalsin Suarez´i sür sahaya inat etme....

EVET AYNEN KATIULIYORUM SUAREZİN KESİN OYNAMASI GEREKİR AYRICA ORTASAHADA KEİTA ERMAN OYNAMALI YOKSA MAL İBONAN UGUR KAVUKNAN BU İŞ OLMAZ İNAT EDERSE HOCA GİDER BEN GİDECEK DEGİLİM.KADRODA REVİZYON ŞART ŞU 11 LE SAHAYA ÇIKSIN YENMEZSE PARA YOK.İŞTE 11 RAMOVİÇ.APO.İVANOVS.DİALLO.HAY RO.MEHMET NAS CEYHUN.KEİTA ERMAN.MEHMET.SUAREZ.YEDEKLER.C İHAN.KADİR.SEDAT.YEŞİL.MURAT.

astaravisa
16.09.2010, 23:31
Destek işi tamamda, şu slogandan oldum olası haz etmem. Hep destek tam destek fenerbahçenin sloganı

Bulut@ğlu
16.09.2010, 23:41
Destek işi tamamda, şu slogandan oldum olası haz etmem. Hep destek tam destek fenerbahçenin sloganı

başka takımların taraftarlarına özenmeyelim dimi astaravisa kardeşim

zaralı19
16.09.2010, 23:56
ölümüne destek ne olursa olsun takımımızın arkasındayız ....

eyupk
17.09.2010, 00:08
kardeşler yalvarırım bankasya demeyin, geçen sene zaten öldük öldük dirildik, bi 2 kez yenildik diye küme düşürmeyin yalvarırım. daha uzun günler var önümüzde, ilk haftalardayız.

eyupk
17.09.2010, 00:10
bu arada bursasporlu kardeşimize yürekten teşekkürler, benim demek iştediğimi dile getirdi. başarılar diliyorum bursaspora.

Bulut@ğlu
17.09.2010, 00:17
bu arada bursasporlu kardeşimize yürekten teşekkürler, benim demek iştediğimi dile getirdi. başarılar diliyorum bursaspora.

yaa kardeşim abartmayın yaa tamam destek veriyoruz desteğimizi esirgemiyoruz ama bizde taraftar olarak karşılığına bekliyoruz bir sene boyunca takımın düzelmesini bekledik bir sene dahamı bekleyelim hele bi eskişehir maçını alamasın görün ozaman siz tepe taklak nasıl gidiyor kümeye

bursalibatu
17.09.2010, 07:47
yaa kardeşim abartmayın yaa tamam destek veriyoruz desteğimizi esirgemiyoruz ama bizde taraftar olarak karşılığına bekliyoruz bir sene boyunca takımın düzelmesini bekledik bir sene dahamı bekleyelim hele bi eskişehir maçını alamasın görün ozaman siz tepe taklak nasıl gidiyor kümeye

ya ben SİVASSPOR u seviyorum evet BURSA da oturuyorum vede BURSASPOR luyum ama ben SİVASSPOR U çok seviyorum SİVAS sporu sizin kadar gönül bağlayamasamda yinede SİVASSPORU çok seviyorum yani kayıt olup sizle 2-3 muhabbet etmek suçmu????

zaralı19
17.09.2010, 08:06
ya ben SİVASSPOR u seviyorum evet BURSA da oturuyorum vede BURSASPOR luyum ama ben SİVASSPOR U çok seviyorum SİVAS sporu sizin kadar gönül bağlayamasamda yinede SİVASSPORU çok seviyorum yani kayıt olup sizle 2-3 muhabbet etmek suçmu????

Allah razı olsun batu bizde her zaman sizi desteklemişizdir.Bursada oturan sivassporlu olarak size teşekkür ederim...

Bulut@ğlu
17.09.2010, 22:35

bak kardeşim madem SİVASSPORU seviyorsun muhabbet için burdasın o zaman muhabbet edeceksin kimseye akıl verme ben bir SİVASSPOR taraftarıyım ve bursasporun şampiyon olmasını canı gönülden istedim biz yolu açtık siz şampiyon oldunuz eğer bülent uygun şeref...i satmasaydı SİVASSPOR'u sizden önce biz şampiyonduk beşiktaşa hediye etti şampiyonluğu nasip böyleymiş ama yeter artık SİVASSPOR'un iki sene önceki haline dönmesini bekliyorum.

4eylül
17.09.2010, 23:45
slm sivaslı arkadaşlar... Trabzonspora karşı neden böyle bi tavrınız var bilmiyorum.. ama bişeylerin değişmesini istiyosanız bizimle girmeyin yarışa,, ' mahşerin 3 atlısı ' y la girin... onlara koymak zevk versin size... BU ARADA ANADOLU kardeştirR...

sen hiç ulusal yayın yapan spor gazetesinin sivasspora yaptığınız yorumları okumuyorsun herhalde yapmadığınız iğrençlik yapmadığınız kustahlık kalmadı anadolu kardeşlik diyon o kardeşliği siz bozuyorsunuz mahşerin üç atlısı uğraşın diyorsunuz anadlu takımlarına karşı mahşerin üç atlısını tuyorsunuz oku sivas ts maç yorumlarını ne yazmışsınız bizim yazdıklarımızı nedense o yorum sayfası 100/95 ni yayınlamıyor