Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim

SivasSpor.Com
18.09.2010, 19:05
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasspor-eskisehirspor-1-1.jpg

Sivasspor 1-1 Eskişehirspor maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi

Maçın en iyisi kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?

MAÇ HAKKINDA BİLGİLER

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Sivasspor kendi sahasında son dakikaya 1-0 önde girdiği karşılaşmada Adem Sarı'nın golüne engel olamayınca iki takım da birer puana razı oldu.

Sivasspor 1 dakika daha dayanamadı! Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlike sona erdi.

Sivasspor 25. dakikada Ceyhun Eriş'in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 93. dakikasına kadar bu skoru koruyan Sivasspor, Adem Sarı'nın golüne engel olmayınca mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Bu beraberliğin ardından ardından Sivasspor puanını 5'e Eskişehirspor ise puanını 2'ye yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta Sivasspor, Manisaspor deplasmanına konuk olurken; Eskişehirspor evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak.

Sivasspor'da sakat olan Ferhat Bıkmaz ve Hayrettin Yerlikaya ile cezalı Sedat Bayrak, bu maçta forma giyemedi. Ayrıca geçtiğimiz hafta tam hazır olmadığı için Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan yeni transfer Alioum Saidou, 82. dakikada oyuna dahil olarak ilk kez yeni takımının formasıyla resmi bir maça çıkmış oldu. Eskişehirspor'da ise kaleci Vanja Ivesa sakatlığı nedeniyle bu hafta da görev yapmadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
4. dakikada Sezgin'in sağ kanattan ortasında John'un yaptığı rövaşata vuruşta, top direğin yanından auta çıktı.
6. dakikada Ceyhun'un sol kanattan kullandığı serbest atışta, kaleye paralel giden topa herhangi bir oyuncu dokunamadı.
19. dakikada gelişen Sivasspor atağında, uygun pozisyonda topla buluşan Mehmet Nas'ın kale alanına paralel gönderdiği meşin yuvarlağa, kale alanındaki Sivassporlu oyuncular dokunamayınca kırmızı-beyazlı ekip net bir fırsattan yararlanamadı.
23. dakikada Sezer'in pasıyla sağ çapraz pozisyonda kaleci Ramoviç ile karşı karşıya kalan Alper'in vuruşunda, top Ramoviç'e çarparak kornere çıktı.
25. dakikada Sivasspor'un golü geldi. Eskişehirspor ceza alanında topla buluşan Mehmet Yıldız, rakibinden şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı uygun pozisyondaki Ceyhun'a aktardı. Ceyhun, penaltı noktası yakınlarından yerden plase bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0
28. dakikada kullanılan korner atışında, Vucko'nun kafa vuruşunda top direğin yanından az farkla auta çıktı.
31. dakikada savunmanın arkasına sarkan Mehmet Yıldız, bir anda kaleci Atilla ile karşı karşıya kaldı. Mehmet'ten önce savunma topa müdahale edince, Sivasspor net bir fırsattan yararlanamadı.
40. dakikada Mehmet Yıldız'ın ara pasında topa hareketlenen Cihan'dan önce meşin yuvarlağa dokunan kaleci Atilla, tehlikeli bir pozisyonu önledi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada gelişen Sivasspor atağında, Alper ile ikili mücadeleye giren Mehmet Nas bir anda kendini yerde buldu. Bu pozisyonda Sivassporlu futbolcular ve taraftarlar, penaltı kararı bekledi. Pozisyonda ''devam'' kararı veren hakem Bünyamin Gezer, kendisini aldatmaya yönelik hareketi dolayısıyla Mehmet Nas'a sarı kart gösterdi.
51. dakikada kendi yarı alanında topla buluşan Diallo, orta alandaki Mehmet Yıldız ile verkaça girdi. Şık hareketlerle rakip ceza alanına yönelen Diallo'nun ceza alanı dışından sert vuruşunda top direğin üstünden auta çıktı.
56. dakikada Sivasspor ceza alanına gönderilen topa yükselen Batuhan, kalesini terk ederek hamle yapan kaleci Ramoviç'ten önce kafa vuruşunu yaptı. Batuhan'ın kafa vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.
64. dakikada Eskişehirspor savunmasından dönen topu takip eden Ceyhun'un ceza alanı içerisinden gelişine sert vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla auta gitti.
90+3. dakikada Erman'ın savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Mehmet Nas, bir anda kaleci Atilla ile karşı karşıya kaldı. Mehmet'in vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.
90+3. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında, Sivasspor ceza alanına uzun gönderilen topu Batuhan kafayla Adem'e doğru indirdi. Rakibinden ve kaleci Ramoviç'ten sıyrılan Adem, topu filelere gönderdi: 1-1.

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Bünyamin Gezer, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Narinç

Sivasspor: Ramoviç, Abdurrahman, Diallo, Ivanovs, Murat Sözgelmez, Kadir, Keita, Mehmet Nas, Ceyhun (Dk. 82 Saidou), Cihan Yılmaz (Dk. 79 Erman), Mehmet Yıldız (Dk. 88 İbrahim Şahin)

Eskişehirspor: Atilla, Sezgin, Nadereviç, Vucko, Volkan Yaman, Alper (Dk. 56 Hugo Gomes), Erkan, Bülent Ertuğrul, Tello (Dk. 46 Batuhan), Sezer, Jaycee John (Dk. 67 Adem)

Goller: Dk. 25 Ceyhun (Sivasspor), Dk. 90+3 Adem (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 37 Alper, Dk. 85 Hugo Gomes, Dk. 90+3. Batuhan (Eskişehirspor), Dk. 48 Mehmet Nas, Dk. 52 Ivanovs, Dk. 67 Ramoviç (Sivasspor)

sevda58
18.09.2010, 19:07
son dakika golunu yemiyecektik yazik oldu..

emre41
18.09.2010, 19:07
Kendi evimizde 1 o öne geçiyoruz ve atak yapmak istediğimizde tabir caizse çatır çatır atak yapıyoruz; ancak maçın son 25 dakikası resmen 1 0'a yatmaya çalışıyoruz. Sivasspor bizim için dünyanın en büyük kulubüdür hocam. 1 0 a yatmak bizim tabiatımızda yok; kaldı ki rakip son sırada buluınan bi takım.

2 puanı korkaklığı yüzünden kaybeden Mesut hocayı esefle kınıyorum. Ayrıca geçen hafta Sedat sakatlanmasa idi bu hafta Diallo'yu göremiyecektik. Bana göre Diallo Sedat'tan kat be kat dah iyi oynamıştır. Demek ki Suarez'i görmek için de takımda forvet oynayacak hiçkimse kalmyacak. Ezberini boz artık Mesut Hoca, Suarez'e Taider'e şans ver. :mad::mad::mad:

adres58
18.09.2010, 19:08
Maçın en kötüsü kimdi = Mehmet Yıldız

Maçın en iyisi kimdi = Abdurrahman Dereli

Maçta göze çarpanlar = Laubalik... Laubalik... Laubalik...

Ne gibi eksiklerimiz var = Son vuruş....

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Sen uyursan o ölür… Sen uyursan oda ölür… Sen uyursan herkes ölür… İşte olay bu kadar basit. Ya futbol kaç dakikadır beyler. Bu ne laubalik bu ne vurdumduymazlık. Ondan sonra çıkıp yok hoca istifa yok yönetim istifa. Elinize sahanızda çok iyi bir fırsat geçmiş perişan bir durumda bir takım var ve siz işin laçkalığındasınız. Bursa maçında aynı senaryo, bu maçta aynı senaryo nedir bu çirkinlik. Yüzde yüz kaçırdığınız pozisyonlarda neden pişmiş kelle gibi sırıtırsınız anlamadım. Alın size pişmiş kelle. Maçın kaç dakika oynandığının farkında değimlisiniz siz… Çekin düşürün taca atıp bir şeyler yapın.
Kusura bakmayın beyler ama atı alan yine üsküdarı geçmeye başladı. Şu ligin şu ana kadar en kötü takımını yenemiyorsanız derhal acil bir uygulama yapmalısınız. Ya futbolcu maaşlarına yada sıkı bir yönetime ihtiyaç var. Bu hocalık bir iş değil. Elinizde Zita Hayrettin Kamanan Sedat gibi as oyuncularınız yokken düşen bir fırsatı sırf laubalikle kaybediyorsanız bu işte suçlu aramak yönetim yada hocaya değil, gazı kaçmış futbolcularadır. Deli olmamak elde değil. Sen eline geçen fırsatın birini bilemi değerlendiremesin yahu.

ZECOLD
18.09.2010, 19:10
hiç şaşırmadım adım kadar emindim ki bu maç 1-1 bitecek 25 de felanmı attık biz golu o dakkadan itibaren yatıyorlardı işte hızlı atak şansı bulursak felan belki ileri çıkarız mantığı geçmiş olsun bu zaten hep böyedir skorun üstüne yatarsan illaki yersin yine değişen bişey olmadı geçmiş olsun. manisa bile trabzona 3 attıktan sonra takımın ligdeki kaderi ne olur belirginleşmeye başladı.

emre41
Mesut hocanın korkalığını kurbanı olduk. Adama skora yatmaya çalıştı ancak yan yatan biz olduk

58_babacan_58
ULEN HAKEM 3 DK VERSEYDİN UZATMAYI O GOLÜ YEMİYCEKTİK,ADAMMI KESTİKTE SAHADA 4 DK VERDİN LAN,30 SANİYE KALA GOL MÜ YENİR YA,ATAMAYANA ATARLAR TABİ,KAÇ TANE GOL POZİSYONU KAÇIRDIK,FORVETLER HİÇ BİR İŞ YAPMIYOR,SUAREZ DENEN ADAMI ALDIK 18 KİŞİLİK KADRODA BİLE YER BULAMIYOR,İBRAHİM ŞAHİNİ SOKUYOR OYUNA SANKİ BİR HALT YAPIYORMUŞ GİBİ YAZIKLAR OLSUN 2 HAFTADIR HÜSRANDAYIZ.....!

GokhanTurna
18.09.2010, 19:11
Ligin şuan en kötü takımına karşı böle defansif oynuyorsak ve puan kaybediyorsak vah halimize.

Mesut Bakkal hocamızla malesef en az 15 maça çıktık 1 galibiyet aldık. Bazıları beraberlige seviniyor. Sivasspor bu değil olmuyor Mesut hocam.. Benim görüşüm bu

Bulut@ğlu
18.09.2010, 19:11
Kendi evimizde 1 o öne geçiyoruz ve atak yapmak istediğimizde tabir caizse çatır çatır atak yapıyoruz; ancak maçın son 25 dakikası resmen 1 0'a yatmaya çalışıyoruz. Sivasspor bizim için dünyanın en büyük kulubüdür hocam. 1 0 a yatmak bizim tabiatımızda yok; kaldı ki rakip son sırada buluınan bi takım.

2 puanı korkaklığı yüzünden kaybeden Mesut hocayı esefle kınıyorum. Ayrıca geçen hafta Sedat sakatlanmasa idi bu hafta Diallo'yu göremiyecektik. Bana göre Diallo Sedat'tan kat be kat dah iyi oynamıştır. Demek ki Suarez'i görmek için de takımda forvet oynayacak hiçkimse kalmyacak. Ezberini boz artık Mesut Hoca, Suarez'e Taider'e şans ver. :mad::mad::mad:

aynen dediklerine katılıyorum arkadaşım çok güzel yorumlamışsın

58_babacan_58
18.09.2010, 19:13
ULEN HAKEM 3 DK VERSEYDİN UZATMAYI O GOLÜ YEMİYCEKTİK,ADAMMI KESTİKTE SAHADA 4 DK VERDİN LAN,30 SANİYE KALA GOL MÜ YENİR YA,ATAMAYANA ATARLAR TABİ,KAÇ TANE GOL POZİSYONU KAÇIRDIK,FORVETLER HİÇ BİR İŞ YAPMIYOR,SUAREZ DENEN ADAMI ALDIK 18 KİŞİLİK KADRODA BİLE YER BULAMIYOR,İBRAHİM ŞAHİNİ SOKUYOR OYUNA SANKİ BİR HALT YAPIYORMUŞ GİBİ YAZIKLAR OLSUN 2 HAFTADIR HÜSRANDAYIZ.....!

yorumcuyuz
18.09.2010, 19:14
sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok... yazık ki nerde beleş futbolcu var aldık 3 kuruş paraya kıyıpta adam gibi futbolcu almadık sonuç ortada..! yedek klubesi diye bir şey yok!! bravo yonetim ve elimde ki kadro yeterli diyen mesut bakkal..!

benozgurr
18.09.2010, 19:14
mesut hoca bencede yanlıs yapıyor 5 haftadır hıc bır sey yapamayan mehmete nasıl katlanıyor anlamıyorum kezaa ceyhun gol attı ama kac tane kacırdı bıtanesı gol olsa macı kazanacaz kopacak mac tecrubelı oyuncu atamaz ıse onları kım atacak yedek kulebesınde mac kurtaracak adam yok. bence bugun stad dolmayarak tepkı verılmeye baslandı. bole gıderse artık daha da azalır seyırcı sayısı, bence mecnun baskan hocayı degıstırmezse yıne gecen yılın aynısını yasarız.mesut hocayı sevıyoruz ama 1 gol at yat zıhnıyetı artık öldü. mesut hocanın yapacagı basarı en fazla 12.lıg olur dıye dusunuyorum basarı elde adılmek ıstenıyorsa ertugrul saglam gıbı abdullah avcı gıbı adam gelmelı takımın basına.hayırlısı bakalım bekleuyıp gorcez

Bulut@ğlu
18.09.2010, 19:18
yaww arkadaşlar kandırmayalım kendimizi bakkaldan antrenör olmaz hadi bi kaç maç galip gelirsinde arada beraberliğe razı olursun bakkal ne yapıyor yenmesekte yenilmeyelim hesabı yapıyor yavv bi kere skora yatan takım kesinlikle gol yer arkadaşlar neyse geçmiş olsun son dakkada beraberlik gol yedik böylece mesut bakkal gider benim görüşüm bu

58 SiVaSıM 58
18.09.2010, 19:19
mesut hocatla kaç maç oynadık 1 galibiyet aldık bakın arkadaşlar biz mesut hocayla sadece 8-18 arası oynarız o adam zirve hocası değil artık yeter mesut derhal gitmeli suarez neden yok bugün mehmet yıldız allahj aşkına ne yaptı bi söleyin ağlamak geldi içimden ama ağlamadım adam ceyhunu çıkarıyo kadiri çıkarıcağına ayrıca dialloya asla kızmıyprum süper oynadı
mesut hocayla asla zirveyi zorlayamayız

ahbey
18.09.2010, 19:19
Mesut Hoca, geçen yılki beraberliklerine devam niyetinde anlaşılan.
Ya bir kerede maça 3 forvetle başla. Mehmet YILDIZ gol atmak için değil, asist yapmak için uğraşıyor. Taktiksel bir durum ise çok yanlış.
Mehmet Nas, izlediğim kadarıyla çok hatalı top kullandı.
Ermana kötü diyorlar, ama sol kanatta biraz şans verilse süper oynuyor.
Defans biraz toplanmış ancak saçma saçma goller yiyoruz.

SS'li
18.09.2010, 19:22
Bu hocayla bu iş yürümez diyeceğim ama bütün sucu hocaya yıkmakta haksızlık olur.

Bizim oyuncular peş para etmezler. Kadroyu kökten yenilememiz lazım, nede olsa bu efendiler başarıya ve paraya sivasspor'un sayesinde doydular.

YUHH

58 SiVaSıM 58
18.09.2010, 19:23
maçın kötüsü? MEHMET YILDIZ
maçın yıldızı ? DİALLO ve CEYHUN ERİŞ
maçta göze çarpanlar? BU İŞ MESUT BAKKALLA OLMAZ
ne gibi eksikleşr var ? FORVET ANLAMINDA ÇOK EKSİKLERİMİZ VAR CEYHUN PASLAŞMALI ARTIK ERMAN 11 OYUNCUSU KADİR DEFOLUP GİTSİN SUAREZ OYNAMALI

Shan58
Bu adamdan Bakkal değil pazar seyyar satıcısı bile olmaz.
Bu adam hangi kuluğte ne başarı elde etmiş bilen varmı.
Kaç defa şampiyonluğa oynamış ne yapmış geçmişte.

Vizyonu olmayan iş bilmeyen adamları kulübe dolduranlar niye sesiniz soluğunuz kesildi.

Fikret Cuk, her galibiyet sonrası çıkıp cak cuk konuşuyordun. mağlubiyet sonrası niye sus pus oluyorsun.
Anlaşılmıştırki sorun yönetim sorunudur. Demekki bunlar yıllarca Bülent Uygun'un sırtından geçinip başarıyı kendilerine mal ettiler.
İşte yaptıkları fiyasko transferler ortada. 30 yaşın altında bir tane transfer yok.
Ordan burdan kovulmuş hiç br yerde tutunamış adamları ucuz diye toplamak marifetmi yoksa iş bilmezlikmi.
Sayın Mecnun başkan bu vesileyle anlaşılmıştırki sizde artık bu işi götüremiyorsunuz. artık aynaya bakıp ya bi çeki düzen verin yada göreve daha iyi yapacak birine devredin.

58_babacan_58
YAW ARKADAŞ MİLLET ÇATIR ÇATIR TRANSFER YAPIYOR,BİZDE NERDE BELEŞ TOPÇU VAR HEPSİ BİZDE,YÖNETİM BU PARALAR NEREYE GİRİYOR,SİZİN CEBİNİZEMİ GİRİYOR YOKSA BİZEMİ GİRİYOR ANLAMADIK VALLA,ARTIK TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMASI LAZIM YÖNETİMİN NE YAPILMASI GEREKİYORSA,PARAYA KIYIP ADAM GİBİ TRANSFER YAPILSIN TRANSFER DÖNEMİNDE...AYRICA ÇİFT FORVET OYNAMAMIZ LAZIM,MEHMET KALEYE ŞUT BİLE ÇEKEMEZ OLDU,MEHMETİN YANINA HIZLI Bİ FORVET KOY MESUT HOCA,HEM MEHMETİ ÖLDÜRÜYOSUN HEM TARAFTARI YAZIK BE KARDEŞİM....

ayazoğlu
18.09.2010, 19:25
Beraberlik ve malubiyet serisi başladı galiba

01011984
18.09.2010, 19:26
ARTIK YETER - SABRIMIZ KALMADI MESUT BEY YETER ARTIK !!!!!!!
YA CEK GIT BU TAKIMDAN YADA ARTIK AC GÖZLERINI VE DOGRUYU YANLISI GÖR !!!!! KAC HAFTADIR TARAFTAR KALMIS AYAGA, TEK FORVETLE OLMAZ DIYE YIRTINIYORUZ SEN YINE AYNI KAFAYLA DEVAM EDIYORSUN !!!!! MEHMET YILDIZI 86 DAKKA OYNATTINDA NE YAPTI BUNA CEVAP VER !!!!! SUAREZ YOK, KAMANAN YOK, IBRAHIM SAHINI HER SEFERINDE SON DAKKALARDA OYUNA SOKUYORSUN, ADAM 5 DK OYNADI AMA MEHMETDEN FAZLA TOPA DOKUNDU, YETER ARTIK YAAAAA !!!! ARTIK SU ADAMA SANS VER !!!!! BERABERLIK BERABERLIK NEREYE KADAR !!!!! CILDIRTACAKMISIN BIZI LAN CILDIRTACAKMISINNNNN SÖYLEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!:mad:

01011984
18.09.2010, 19:30
ARTIK YETER - SABRIMIZ KALMADI MESUT BEY YETER ARTIK !!!!!!!
YA CEK GIT BU TAKIMDAN YADA ARTIK AC GÖZLERINI VE DOGRUYU YANLISI GÖR !!!!! KAC HAFTADIR TARAFTAR KALMIS AYAGA, TEK FORVETLE OLMAZ DIYE YIRTINIYORUZ SEN YINE AYNI KAFAYLA DEVAM EDIYORSUN !!!!! MEHMET YILDIZI 86 DAKKA OYNATTINDA NE YAPTI BUNA CEVAP VER !!!!! SUAREZ YOK, KAMANAN YOK, IBRAHIM SAHINI HER SEFERINDE SON DAKKALARDA OYUNA SOKUYORSUN, ADAM 5 DK OYNADI AMA MEHMETDEN FAZLA TOPA DOKUNDU, YETER ARTIK YAAAAA !!!! ARTIK SU ADAMA SANS VER !!!!! BERABERLIK BERABERLIK NEREYE KADAR !!!!! CILDIRTACAKMISIN BIZI LAN CILDIRTACAKMISINNNNN SÖYLEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

AYRICA MACIN EN KÖTÜSÜNÜ HEPIMIZ GÖRDÜK ISTE KALEYE SUT CEKMEYE KORKUYORLAR YA
2 HAFTADIR VEREM OLDUM BE YETERRRRRRRRRRRR

DoomsDay58
18.09.2010, 19:34
son dakika golü çok kötü oldu :mad:

eyupk
18.09.2010, 19:34
yeter artık tek forvetle oynadığımız, mehmet yıldız tek başına birşey yapamıyor nasıl görmemezlikten geliyorlar anlamıyorum.

sewaz58
18.09.2010, 19:36
Adamı takımdan soğutursunuz nereden nereye getirdiniz takımı.Şimdi kimileri benim gibi düşünenlere nankör filan diyor da hiç kimse durup dururken ümitlenmedi ki bu takım hakkında bu kadar başarının ardına bu kadar başarısızlık getirebilen nadir ekiplerdenizdir.Böyle beraberlikler de olabilir ligde futbol sonuçta fakat sorun böyle beraberliklere ya da mağlubiyetlere abone olmamız.Tam çıkış için kazanmamız gereken maçlarda da puan yitirirsek her sene nasıl 15.olurum diye oturur kara kara düşünürüz.Bu siteyi yöneticilerden herhangi birinin takip ettiğini sanmıyorum ama teknik kadrodan eğer birileri takip ediyorsa sizlere yazıklar olsun.Bu yabancı düşmanlığı mı desem artık akılları sıra milliyetçilik yaptığını,kardeşlik yaşattığını mı sanıyorsun bilmiyorum ama yabancı oynatmayacaksan alma arkadaş alma takımda adam kalmayınca oynatacaksan alma lanet olsun böyle zihniyete.Madem yok yabancılara ihtiyacınız o kadar iyisiniz futbolcu yetiştir bir şey yap.Bellemişsin 2-3 adam başka bildiğin birşey yok sizin gibilerde teknik direktör olup para kazanıyor ya gerçi sizden önce dil uzatılacak çok adam var toplumda ...

ercan58.a
18.09.2010, 19:36
sayın yönetim
sayın hocaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sayın futbolcular
allah aşkına bu takımlar bizim rakibimiz
bizim bu kadro ile düşme hattındaki rakiplerimiz bunlar
şampiyonlu veya üst sıralar bize bu yılda hayal zaten
allah rastgetire inşallah...................... .................

01011984
18.09.2010, 19:37
adam resmen bitikkkkkkkk ya kosmuyor mücadele yok, kaleye sut cekmeye bile tirsiyor artik, biz bu adam böylemi taniyoruz, birak bi kac hafta oynatma belki kendine ceki düzen verir ya, abi verem olcam bu takimdan sebep, sivas dedik canimiz dedik bagrimiz dedik bize bunlari cektirmeye haklari yok
adam oynasada oynamasada biliyorki ilk 11'de catir catir parayida aliyor dokunmayin keyfine
adam olun be adam ilk bastada sen MESUT BEY ilk bastada SEN!

yigido yakup
18.09.2010, 19:39
beyler burda mesut hocayi ve takimi böyle acímasizca elestiriyorsunuz ama bu takim gecen hafta vurgun yedi yenilen golllerin sayisi sivasspor tarihinde cok nadir simdi bu sokla sahaya cikan takimi elestirirken biraz insafli olun.

Mehmet Yildiz ne yapti diyen angutlar golun asistini kim yapti evet Ceyhun cok gol kacirdi bu kadar kacirmasi bir macta olmasi talihsizlikti bugünki macta benim tek elstirebiliecegim insan mac boyu müthis oyun cikaran mac sonunda yenilen golun bas mimari olan mamadou diallo ben kimseye kizamiyorum hele mehmet nas o golu nasil 3kacirdi anlamis degilim futboluda ben bunun icin seviyorum bugün sans tarafi negatif olarak bize dogruydu bu takim hicbir rakibe karsi esir futbol oynamaz vede böyle puan kaybettigi maclarda cok az olacaktir.

bünyami gezer sivasspor a gösterdigi sari kartlardan sadece dennnis sari karti dogruydu gerisi hava civa kartiydi bu kadar kart gösterecegini hic düsünmemistim.

ayazoğlu
18.09.2010, 19:40
Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer.

kiNgSiZe58
18.09.2010, 19:41
elestirin ama vurmayin. takim zaten yarali birde siz üstüne gitmeyin. kötü gidisati hepimizden cok mesut hoca biliyor.
insallah yakin zamanda hatalarimizdan ders aliriz ve manisa macinda catir catir oynariz.

mühendisburak58
18.09.2010, 19:41
of sivasspor offf ömrümü yedin valla artık kendime zarar veriyorum senin yüzünden daha az fanatik olacağım yeter artık.sadece içimde duracaksın fanatik dğeilim.yoksa kendime zarar veriyorum.ARTIK YETER SİVASPSOR.

01011984
18.09.2010, 19:42
yigido yakup ne diyorsun kardesim sen, mehmet yildiza ne yapti diyen angutlar'mis, vay be, asisstmi yapmis, ya peki kacirdigi pozisyonlar,
abi bi asisst yapti diye süpermi oynadi diyelim bumu bizim mehmet yildizimiz bumu ya, elestiririz tabikide, görsünler ve hatalarini düzeltsinler
sanmasinlarki bu taraftar bu duruma göz yumar!!!!!

denis
18.09.2010, 19:44
Saygi DegerYigido Kardeslerim, Pek degerlendirecek birsey, Su anda eldeki Teknik Heyet+ sahip oldugumuz Futbolcularimizin Kalite ve futbol duzeyine bakarsak, daha kotu sonuclara hazir olmaliyiz, Eger Kume dusme bolgesinden uzakta ortalarda tutunabilirsek bu bizim icin Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olmus
kadar buyuk basaridir. Kendimizi Aldatmayalim - Kandirmayalim, Bu Kadro ile kesinlikle bir yere varilmaz - Gorunen koye kilavuza gerek olmaz.

Turkiyede Sivasspor'un basina getirilmesi gereken kisi ABDULLAH AVCI dir, Eger
gelirse ama ben sahsen gelecegini zannetmiyorum.

I-Buyuksehir Belediyeyi Sampiyon yapamaz ama bir Sehir takimini cok rahat Sampiyonluga tasir, Vizyon gerekli mutlaka, Bursa-Ertugrul Saglam biraz gayretle Sampiyon oldu ama, Hepimizinde gordugu gibi Bursa ve Onun yapisinda+Vizyonundaki takimlardan Sampiyonlar Liginde icerde ve disarda sadece averaj takimi olabilir 4-5-6-10 Sifir yenilmek icin, Onlardan once Bizde yasamistik ve gormustuk ki Edirne den sonraki Avrupada Samp. Liginde + UEFA Futbol cok farkli oynanmakta

YEGANE (EKONOMIK- DINAMIK) COZUM GELIRSE ABDULLAH AVCI

Mutlaka ki iyiyimser olalim her zaman, ama iyiyimser olmak demek, Olmayacak duaya amin demek, kendini aldatmak + kandirmak demek degildir.

Gercekleri gec olmadan gorup onlemeli, cabuk ve oncelikle zaman kaybetmeksizin gereken onlemler alinmali. Super Ligde iken alinmali bizce, ikinci
lige dusme asamasinda degil,

Tum Yigido Kardeslerimize Saygilarimi Sunar, Zamaninda uyanip, Korkulu ruyalari gormeye baslamadan Takimimiza Sahip cikalim dusuncesini Sizlerin Takdirler ve Degerlendirmelerine sunmak isterim[/B] Tekrar Saygilarimla, Allaha Emanet Olunuz

kiNgSiZe58
18.09.2010, 19:44
Bazi arkadaslar mesut hocanin gitmesini istiyorlar. Gitse ne olucak? takim düzelicek mi? Ne gibi bir degisiklik olucak? ben söyleyim, hicbir degisiklik olmuyacak hatta takim dahada kötü olucak. mesut hoca elinden geleni yapiyor. Bu hafta sansizliktan dolayi kaybettik .. son dakka gol..

bursalibatu
18.09.2010, 19:45
Maçın en kötüsü kimdi=Mehmet Y.

Maçın en iyisi kimdi=A.Dereli

Maçta göze çarpanlar=Mesut hocanın yaptıgı hatalar ve kendisi

Ne gibi eksiklerimiz var=Sayamam

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler=Sivasspor golü bulduktan sonra niye geri çekildi ve defansif oynamaya başladı herkez gibi bunu bende anlayabilmiş degilim Mesut hoca 1 olsun bizim olsun mantıgıyla sahaya oyuncu sürüyor benim fikrim bu.

izmirliyigido
18.09.2010, 19:46
Ne yorum yapmaya gerek var, ne eleştirmeye. Eleştirecek birileri varsa hoca ve futbolculardır. Ne yaptıklarını kendileri düşünsünler böyle bir maç nasıl verilir, işte ancak böyle aptalca verilir. Ceyhun, Mehmet Nas laubali davranır golleri kaçırırsa sonucun böyle olacağı son 20 dakika da kendini göstermişti. Yazık oldu, çok yazık. 6 puanlık bir maçtı. Sivasspor adım adım küme düşmemeye oynar. Ben tek birşey söyleyeceğim:

"8. Haftayı beklemeyelim, MESUT BAKKAL İSTİFA !..."

AYK

DaNGeR0uS
18.09.2010, 19:46
beyler burda mesut hocayi ve takimi böyle acímasizca elestiriyorsunuz ama bu takim gecen hafta vurgun yedi yenilen golllerin sayisi sivasspor tarihinde cok nadir simdi bu sokla sahaya cikan takimi elestirirken biraz insafli olun.

Mehmet Yildiz ne yapti diyen angutlar golun asistini kim yapti evet Ceyhun cok gol kacirdi bu kadar kacirmasi bir macta olmasi talihsizlikti bugünki macta benim tek elstirebiliecegim insan mac boyu müthis oyun cikaran mac sonunda yenilen golun bas mimari olan mamadou diallo ben kimseye kizamiyorum hele mehmet nas o golu nasil 3kacirdi anlamis degilim futboluda ben bunun icin seviyorum bugün sans tarafi negatif olarak bize dogruydu bu takim hicbir rakibe karsi esir futbol oynamaz vede böyle puan kaybettigi maclarda cok az olacaktir.

bünyami gezer sivasspor a gösterdigi sari kartlardan sadece dennnis sari karti dogruydu gerisi hava civa kartiydi bu kadar kart gösterecegini hic düsünmemistim.

Agır eleştiri yapıyorsunuz diyorsun sen burda hakaret ediyorsun, ayrıca burda mehmet'in yanına adam istiyorlar.mehmet tek başına bişey yapamıyor bence mehmet golcu değil güzel asist yapıyor. sende yorum yazarken biraz daha saygılı ol takımı desteklemene bişey diyen yok ama burda taraftara hakaret etmenede izin vermem

01011984
18.09.2010, 19:48
Bazi arkadaslar mesut hocanin gitmesini istiyorlar. Gitse ne olucak? takim düzelicek mi? Ne gibi bir degisiklik olucak? ben söyleyim, hicbir degisiklik olmuyacak hatta takim dahada kötü olucak. mesut hoca elinden geleni yapiyor. Bu hafta sansizliktan dolayi kaybettik .. son dakka gol..

nemi olacak? bize futboldan anlayan bir adam lazim böyle andik dundik bir antrenör degil, bana bu adamin basarilarini sayarmisin, varmi bi basarisi 6 senedir ?
varsa söyle bilelim!!! kac haftadir hep ayni kadro, hep ayni degisiklikler
birkerede farkli bi kadroyla ciksana, neden 3 haftadir bizi cileden cikartan adami oynatiyor, neden!!

evet yukardaki arkadas dogru demis, bize abdullah avci gibi adam lazim!!!

Besyo_cu
18.09.2010, 19:51
Mesut Hocaya olan inancım giderek azalmaya başladı. 65'te oyundan düşen Cihan'ı ancak 80 de görebildi.

Mehmet Nas, Kadir , Keita ve Saidou gibi 4 tane kazma orta saha ile oynamak hangi mantığa sığıyor ? Eskişehir'in zaten gücü yok ilerde top tut yeter bu kadar acemilik süper Ligte takım çalıştıran bir hocaya yakışmıyor.

Transfer döneminde hep aynı tip oyuncuyu almak zaten hataların en büyüğüydü. Görünen köy kılavuz istemez zor günler bizi beklıyor...

Bunları berabere kaldık diye yazmıyorum takımın hali ortada takımımızda kendini gösterip bir yerlere gitmek için oynacak oyuncu yok hepsi zaten ya 30 yada 30'a merdiven dayamış...

karakaplan58
18.09.2010, 19:51
macın en kötusu mesut bakkal macın yıldızı yıne apdurrah man maca cıkan takım sıvas olamaz ınanmıyom sankı bı dertlerı var bu kulubun bı takım lıge nasıl baslarsa öle gıderrrrrrrrrr sonuc bank asya en ıyı orda oynarız ben guluyorum baskana sadece aldın futbolcu ıse yaramıyordaneden aldın pedrıelı mesut hoca takıma ıyı dıyenler yanılıyor yıne trabzon la oynasaydık 7 1 yenerlerdı bızı es es kötu olunca sıvasta ıyı gözuktu bızım kalecımız suphesız kalecı olamaz petkovıcıcok ararız cokkkkkkkkk

Bulut@ğlu
18.09.2010, 19:57

arladaşım değiştirin bu kafanızı mesut hocan ne yapıyor ben sana söyleyim kadroa revizyon yapmıyor eğer bir oyuncudan 4 maçta verim alamıyorsan ilk on birini değiştirecen işte mesut hoca bunu yapmıyor bu revizyonu yapsın eğer takım değişme omuyorsa eyvallah hocanın bi suçu yok diyecem ama malesef görüyoruzki 4 maçtır sahada mal gibi gezen oyunculardan hala vaz geçmiş değil değiştirdiklerinide mecburiyetten değişiyor ya cezalı oluyor yada sakat oluyor öyle değişiyor.. son dakka şansızlık golü yedik dediğin ise mesut hocan diyorki 1-0 öndeyken takıma taktik veriyor defans yapın diyor takımda kapanıyor bu sefer eskişehir yükleniyor basıp gidiyor olay bu kapanan takım malup olmaya hak kazanıyor ALLAH'tan bi beş on dakika daha oynanmadı yoksa 2-1 malup olmuştuk olay bu arakadaşım mesut hocanın oyun anlayışı bu yenilmeyelim hesabı yapıp sürekli beraberliğe gidiyor ya tutarsa yeneriz diyor sen ordan gülşenden ya tutarsa şarkısını mesut hocaya armağan etde dinlesin iyi gelir

mühendisburak58
18.09.2010, 19:57
bu takımların 2 side düşer hem sivas hem eskişehir birde kasımpaşa.yazın bunu sene sonu görürüz.

ddolphiner
18.09.2010, 19:58
Merhaba arkadaşlar maçı staddan izleme şansım oldu ve izlenimlerimi aktarıyorum.Bence maçın en iyisi ceyhun diyebilirim bugün sahada basmadık alan bırakmadı ve cok güzel bile hareketleriyle paslar dağıttı ama değerlendiremediler.Güzel bikaç organize atak yapıldı fakat son vuruş yapacak adam yok çalısılmamıs...
Ayrıca bence Mehmet Yıldızın hakkını yememek lazım hic bırakmıyorlar adamı 2 kişi sürekli sabote ediyor ama ayagına gelen topları son 10 dakikaya kadar mıknatıs gibi tutup sakladı ama skora yatmayı düşünen hoca düşüncesiyle çatıstı ve mehmeti oyundan aldı ilerde top tutamadık o dakikadan sonra yapacak bişey yok Hoca elindeki kadroyuda şekillendiremiyor.
Bide yan hakem çok saçma kararlar verdi rahat 4-5 pozisyonda köşe vurusları ve taçlarda+ofsaytta hatalıydı ve acık bi şekilde gözüküyordu.
Bu hocayla aldıgımız 1 puanada şükür....

abdullah58
18.09.2010, 20:00
Bu mehmete karsi degiliz ama adam top süremiyor
adam gecemiyor,son vurus hic yok ,surat desen 0 adamda sadece güc ve kuvvet vardi simdi oda yok.
Bitirici,suratli,ve son vuruslari kuvvetli bir oyuncu lazim bize adamlarin yedekleri bile bizim aslardan iyi
ya nerede gecen sene mesut hocanin geldikten sonra sivassporun yaptigi pres ve baski onun yarisi bile yok hatirlayin 1-1 lik galatasaray macini
2-2 lik besiktas macini simdi kendi sahamizda baski yiyoruz ve mac berabere bitiyor,
sebep mesut hoca yaptigi transferler,aldigi oyuncular hep yasli ve gücsüz alsana mehmet nas,adamin birtane bindirmesi yok,sadece caniyla mücadele eden adam abdurrahman var

58MUAMMER58
18.09.2010, 20:04
GEÇEN HAFTA YIKILMIŞ DAĞILMIŞ BİRTAKIM BUKADAR OYNAYABİLİR.SİVASSPOR BUMAÇTA İYİOYNAMIŞTIR SADECE SON VURUŞLARDA BECERİKSİZ TAKIMIZ ESKİŞEHİRİN KADRO KALİTESİ BİZDEN İYİ BULUNDUĞU KONUM KİMSEYİ YANILTMASIN.SON DAK KAÇAN GALİBİYET HEPİMİZİ ÜZMÜŞTÜR ,SAYISIZ FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİK RAKİBİN 2 POZİSYONU VAR 90 DAK .MAÇIN İYİSİ DİALLO BENCE KÖTÜ YAZMAYA DİLİM VARMIYOR HERKES ELİNDENGELENİ YAPTI ŞANS YOKTU YANIMIZDA EKŞİĞİMİZ SON VURUŞLARDA DAHA DİKKATLİ OLMAK AVRUPA TAKIMLARI BU POZİSYONLARI HEP GOL YAPIYOR.BİRAZ GOL ÇALIŞMASI YAPMALARI LAZIM BAZI FUTBULCULARIN.DİALLOYU BEĞENDİM.MURAT SOLDA İYİ DURDU.KEİTA DİRİYDİ.HERZAMANKİ GİBİ.HOCANIN OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ YÜZÜNDEN KAY BETTİK MAÇI.ZİTAYI SUREZİ ALMASI KAZIMDI BANA GÖRE.ESKİŞEHİR BİZDEN DAHA İYİ TAKIM BU TAKIMA POZİSYON VERMEDEN ÇOK POZİSYON BULMUŞŞSAK İYİYİZ DEMEKTİR.YENSEK İYİOLURDU OLMADI.

denis
18.09.2010, 20:05
Saygi Deger Yigido Kardeslerim, Su anda eldeki Teknik Heyet+ sahip oldugumuz Futbolcularimizin Kalite ve futbol duzeyine bakarsak, daha kotu sonuclara hazir olmaliyiz, Eger Kume dusme bolgesinden uzakta ortalarda tutunabilirsek: bu bizim icin Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olmus kadar buyuk basaridir. Kendimizi Aldatmayalim - Kandirmayalim, Bu Kadro ile kesinlikle bir yere varilamaz - Gorunen koye kilavuza gerek olmaz.

Turkiyede Sivasspor'un basina getirilmesi gereken kisi ABDULLAH AVCI dir, Eger gelirse, Ama ben sahsen gelecegini pek zannetmiyorum.

Ist-Buyuksehir Belediyeyi Sampiyon yapamaz ama bir Sehir takimini cok rahat Sampiyonluga tasir, Vizyon+Hirs+Dinamizm mutlak Gerekli. Basta teknik heyette mutaka, Bursa-Ertugrul Saglam ve biraz gayretle Sampiyon oldu ama, Hepimizinde gordugu gibi Bursa ve Onun yapisinda+Vizyonundaki takimlardan Sampiyonlar Liginde kendi sahasinda ve disarda sadece averaj takimi olabilir 4-5-6-10 Sifir yenilmek icin, Onlardan once bizde bu macerayi yasamistik ve gormustukki: Edirne den sonraki Avrupada Samp. Liginde + UEFA daki Futbol cok farkli oynanmakta

Mutlaka ki iyiyimser olalim her zaman, ama iyiyimser olmak demek, Olmayacak duaya amin demek, kendini aldatmak + kandirmak demek degildir.

Gercekleri gec olmadan gorup onlemeli, cabuk ve oncelikle zaman kaybetmeksizin gereken onlemler mutlak alinmali. Hemde Super Ligde iken alinmali bizce, ikinci lige dusme asamasinda degil,

Tum Yigido Kardeslerimize Saygilarimi Sunar, Zamaninda uyanip, Korkulu ruyalari gormeye baslamadan Takimimiza Sahip cikalim dusuncesini Sizlerin Takdirlerine ve Degerlendirmelerine sunmak isterim, Tekrar Saygilarimla, Allaha Emanet Olunuz

mühendisburak58
18.09.2010, 20:07
offf sivassspro offffffffffff offffffffffffffff.ömrümü yedin valla senin yüzünden yaşlandım senin hayatımdaki yerini ksıtlamaya çalışacağım.

adıge26
18.09.2010, 20:07
bu takımların 2 side düşer hem sivas hem eskişehir birde kasımpaşa.yazın bunu sene sonu görürüz.

En mantıklı yorum sizden gelmiş şu anki oynanan futbola göre düşecek 2 takım Eskişehir ve Sivas gibi görünüyor sezon başı avrupa hedefi diye başladık biz iyide kadro kurduk bizim meselemiz takım ici huzursuzluk yoksa kadromuz gayet iyi gelgelim takımda iç huzursuzluk var biz o meseleyi cözemeden saten ligde takım yenemeyiz hocayı sivas bizi böyle kötü yakalamışken yenmesi lazımdı sadece ceyhuna bel baglayan bi takım görüntüsündesin.İki takımın durumuda berbat iyi geceler

_bling_lady-
18.09.2010, 20:09
böyle gelmis böyle gider artik
gecen sene pacayi zor kurtardik bu senede allah yardimcimiz olsun :)

mucahitbaba58
18.09.2010, 20:13
buhar olup giden iki puanami yanim forvetin kacirdigi pozisyonlarami yanim ne olacak halimiz hic bilmiyorum yanliz su bir gercek ki gs macindaki sivas yoktur ama yinede saglik olsun nasip degilmis yoksa sen son saniyede gol ye inanili gibi degil

kamo27
18.09.2010, 20:18
ya bu m bakal kimin ve hangi takımın yüzünü güldürmüşki ssopora faydası olsun

Salim58
18.09.2010, 20:23
Ne oldu bu Sivasspora iki haftada eriyip bitti, ilk başlardaki takım gitmiş yerine başkaları gelmiş sanki bu takımı tanımakta zorlanıyorum artık.Bukadar vurdumduymazlık olmaz.Açıkça söylemek gerekirse bu takımdan fazla bir beklentim kalmadı ligde kalırsak büyük bi başarı demektir.

ercan58.a
18.09.2010, 20:27
5 maçta 5 puan
34 maçta 34 puan mesut hoca geçen seneden alışkın her maça 1 puan
sonumuz ne olyr allah esirgesin

Respect58
18.09.2010, 20:29
Sezon sonuna kadar SAMET AYBABA getirilmeli sezon sonuda ne yapıp edip ABDULLAH AVCI GETİRİLMELİ.Samet AYBABA Bursayı ayağa kaldıran adamdır.Abdullah avcı ise vizyonu geniş ileri görüşlü Ertuğrul Sağlam dengi bir hocadır.Mesut Bakkalla bu takım küme düşer.Daha kötü olmadan tepkimizi dile getirelim gitsin arkadaslar takım düştükten sonra bir önemi kalmaz.

BAKIN HEP YAZIYORUM MESUT HOCA MANİSADA YAPTIĞI GİBİ İKİ GÜN SONRA BU KADRODAN ANCA BU KADAR OLUR DİYECEK !!!!!

Cley
18.09.2010, 20:31
İkinci yarı takım halinde savunmaya çekildik. Böyle korkak bir takım olamaz.

B.DUMANLI
18.09.2010, 20:39
Ceyhun ve M.Yildiz´í bu takimdan uzaklasmazsa bu takim düser.Ceyhun kendisine dokunulmadan kendini yere atiyor.Tüm Sivas´li oyuncu bugün resmen zamandan caldi.Allah´da öylemi alin size dedi.Resmen oyniyamiyoruz.Rakip ceza alanina geldigimizde orda ne yapmamiz gerektigini bilmeyen futbolcular var.M.Yildiz ve I .Sahin degisikligi icler acisi.Bu hafta altdan 4. ,gelecek hafta Manisa banko bizi yener.M.Bakkal´ín balonu patladi.Haftaya düsme hattindaki takimlar arasina girecegiz.Digitürk´den gelen paraya cok ucuz bir takim kurduk.M.Yildiz´i bu sezon icin düsünmiyecektik .Musa Aydin´in bindirmeleri M.Nas´dan daha etkiliydi.M.Yildiz hayranlarina macin 90 dakikasini seyretmelerini tavsiye edecegim .Haftalardan beri böyle kötü oynuyor.Bakkal´da Yildizl´lar kolay yetismiyor diyor.O seni yakinda issiz birakacak bunu göremiyormusun,hadi oyunun kaderini degistiremiyorsun,oyunu okuyamiyorsun daha ise yarayan kadroyu sahaya cikarmakdan acizsin ama M.Yildiz sayesinde issiz kalacaksin buna inan.Suarez´e sans tanisaydin sivas bugün baska bir yerde olurdu.Bakkal bavulunu hazir et kapinin arkasinda olsun ,her an kovulacakmis gibi.

SempaticH
18.09.2010, 20:43
bu hocayı daha bekletmenin gereği yok böyle kjorkak takım çalıştırılmaz kendi sahanda 25 dk sonra eskişehir bastırdı biz karşılıyıp konratakla gidiyoruz dünyanın hiç bir takımı böyle taktik yapmaz kardeşim sen napıyorsan anlamış değiliz lütfen yol yakınken git başımızdan senle bu iş olmuyacak

Caner POLAT
18.09.2010, 20:43
BAKIN HEP YAZIYORUM MESUT HOCA MANİSADA YAPTIĞI GİBİ İKİ GÜN SONRA BU KADRODAN ANCA BU KADAR OLUR DİYECEK !!!!!

Haftaya manisa mağlubiyetinden sonra öyle deyip gitsin.Haklılık payı da var hocanın.Bu kadroyla bu kadar olur ligin en kalitesiz kadrosu bizde mevcut şuan.
gsyide şansa yenmişiz o zaman :mad:

berduh
18.09.2010, 20:44
ya arkadaşlar mesut hoca sadece ziya hocanın kurduğu takımda(2005-2006 gençlerbirliği) başarılı olmuştur. o da zaten ziya hocanın takımıdr. ligi 6.sırada bitirmiştir. ondan sonra hiç bir takımı başarılı olmamıştır. gittiği her takımdan sezon sonu görememiştir. allah aşkına herşeyden önce yapılması gereken yol yakınken mesut hocadan kurtulmaktır. hücum futbolunu beceremeyen bir takımdan bi halt olmaz. geçen seneyi bile ararız.

cılgınsivas58
18.09.2010, 20:44
braberliğe üzüldüm ama içimdende geçmişti kesin gol yiycez diye yine tek forvetle çıkmışış birde bir maçta 2 forveti denesek neolur acaba çok merak ediyorum

cılgınsivas58
18.09.2010, 20:45
mesut hoca maçtan sonra konuşma yapmammış işallah ceza almaz

bulutbey27
18.09.2010, 20:47
bizim çok eksiğimiz var taraftarını eleştiren mustafa beyden rica ediyorum mehmet yıldız otel inşatında çokmu çalışıyorda bu kadar bitkin top oynuyor lütfen bi ara sorarmısınız antreman yerine inşaata mı gidiyor yoksa ne zaman görsem orda arabası sahada adım atmaya dermanı yok karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vurmaya gücü yok

Respect58
18.09.2010, 20:48
Haftaya manisa mağlubiyetinden sonra öyle deyip gitsin.Haklılık payı da var hocanın.Bu kadroyla bu kadar olur ligin en kalitesiz kadrosu bizde mevcut şuan.
gsyide şansa yenmişiz o zaman :mad:

Hocanın haklılık payı falan yok kardeşim bu adam demedi mi kadro yeterli diye.Manisadada yeterli dedi transfer yapmadı iki hafta sonra bu takımdan bu kadar olur dedi bunu ben demiyorum manisalılar diyor.

cılgınsivas58
18.09.2010, 20:48
ya arkadaşlar mesut hoca sadece ziya hocanın kurduğu takımda(2005-2006 gençlerbirliği) başarılı olmuştur. o da zaten ziya hocanın takımıdr. ligi 6.sırada bitirmiştir. ondan sonra hiç bir takımı başarılı olmamıştır. gittiği her takımdan sezon sonu görememiştir. allah aşkına herşeyden önce yapılması gereken yol yakınken mesut hocadan kurtulmaktır. hücum futbolunu beceremeyen bir takımdan bi halt olmaz. geçen seneyi bile ararız.

hemen 5. haftadan hocayla yolları ayırmak olmaz istifa ederse kim gelir hakankutlu gelirse kesin küme düşeriz mesut hocayla iyi oynuyoruz takım iyi toparlandı puan sıralamasında gelirsekte 10. haftadan sonra belli olur onun için istifa lafı daha erken olmamalı bile benim görüşüm bu

Kasım Öktem
18.09.2010, 20:54
Adem Sarıyı tribüne çağırıp alkışlayanları anlamıyorum :@

savaş2
18.09.2010, 20:55
...tek gole yattık
...bi tek mehmet le en fazla bir atarız
...hoca ne oyunu okuyabiliyor. nede yerinde oyuncu değiştirebiliyor hep aynı adamları oynatıyor.örnğn..sedat yeşilkaya gibi koşan mucadele eden bır oyuncuyu yedek bekletiyor
...ermanın takıma hic yararı yok aynı 2 yasın gibi
...artık gitsin

savaş2
18.09.2010, 20:58
braberliğe üzüldüm ama içimdende geçmişti kesin gol yiycez diye yine tek forvetle çıkmışış birde bir maçta 2 forveti denesek neolur acaba çok merak ediyorum

o zaman hocanın değişmesi gerekir ,,,sanki deplasmandayız tek adamla oynuyoruz..................... ................++++++++++++++ ++++

fatihtuztas
18.09.2010, 21:07
yuh be son dakikada insan 2 puanı bırakır mı ayıp be, yanı başımızdaki kayseriye bakın adamlar gümbür gümbür gidiyor, yuh valla pes artık, adam gibi oynayın yakaladığınızı atın.

risale69
18.09.2010, 21:08
biraz sabır, takım zor takımlarla maç yaptı.
eleştirilerde biraz daha dikkatli olalım. mesut hoca gitse yerine kimi getireceksiniz. mehmet yıldız da insan zaman zaman kötü oynayacak elbet.
türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu halkan şükür saç baş yoldururdu. 9-10 hafta gol atamadığı olurdu. dediğim gibi sabır.

sivaslihakan
18.09.2010, 21:32
bence takim cok iyiydi mehmet yildiz haric takimin eniyiside keitaydi bu adam son dört mac nasil 18e bile alinmadi düsündürücü bence

karyola
18.09.2010, 21:37
yok ya bız maclara belamızı bulmaya gıdıyoz.sahadakı ruhu alınmıs futbolcular gecen seneden ders almamıs vurdum duymaz yonetım vs,vs..bu saydıklarım taraftara bela getırıyor

eyuphulagu
18.09.2010, 21:47
Yorum başlamadan şunu söyleyeyim;Bazı arkadaşlar Sedat Y. nın oynamasını çok istiyor...Sedat Y. geçen haftaki Trabzonspor maçında 2. yarı oynadı ne yaptı acaba;kaç top çaldı,kaç pas attı arkadaşlarını kaç pozisyona soktu...Sedat Y. bırakın sivassporu bance Bank Asya'da bile zor kadroya girer;zaten son 4 yılda Bank Asya ve süper ligde oynadığı hiçbir takımda başarılı olamamış ,bunu için de kadro dışı bırakılmış..Ama Mesut Hoca eski öğrancisi olmasından dolayı bu arkadaşı çok seviyor ve kadroya alıyor..Zaman zaman da oynatıyor...Maç yorumu:İlk yarı genellikle sivassporun üstünlüğü ile geçti;orta sahada Keita'nın presi rakibi adeta yıldırdı;kadir de rakibe boş alan bırakmayınca sivasspor çok top kaptı ve pozisyonlar buldu..Eğer bir maçta pozisyon buluyorsan mutlaka atacaksın,atamazsan sonucuna katlanırsın...Aslında golü de bulduk ama diğer pozisyonlarda Ceyhun'un şahsi futbolu M. Yıldız'ın ağır kalmasıyla 2. golü bulamadık..İlk yarı tek aksayan tarfımız M. Sözgelmez'in kanadıydı..Neyseki rakip golü bulamadı..Cihan'da M. Sözgelmez'e yardım edince rakip fazla etkili olmadı...Yalını şunu da söyleyelim Cihan'a defansif görev verirsen onun hücum özelliğinden faydalanamazsın..Nitekim Cihan M. Sözgelmez'e yardım edeyim diyerek rakip kaleden fazla uzak kalıyor ve bu da Sivassporun hücum gücünü çok etkiliyor..Hele bir M. Yıldız'ın kaçırdığı gol varki onu atsak maç orada bitecekti..M. Yıldız bu yıl çok ağırlaştı;2 yıl önce pres yapıp topu arkası dönük tutan,koşan M. yıldız artık yok sadece top tutan ve bol bol da sahada yürüyen M. yıldız var...Yine de attırdığı golle takım için önemli bir oyuncu olduğu da bir gerçek..Bence en büyük sorun M. Yıldız ve Ceyhun son yarım saat oyundan düştüğünde yerlerinde oynayacak oyuncumuzun olmaması...Aslında hoca Cihan ya da Zita'dan birisini yedek bırakıp 2. Yarı Ceyhun'un yerine alırsa bu sorun çözülebilir..M. Yıldız'a gelince Kamanan cezalı olduğu için o yorulduğunda onun yerine oynatacak oyuncu bulamıyoruz..Bu oyuncu kim olabilir?Ben İ. Şahin'in M. yıldız'ın alternatifi olduğunu düşünmüyorum.. Bence son yarım saatte eğer kadroya alınırsa Suarez'in oynatılmasından yanayım. Çünkü İ. Şahin arkası dönük oynamayı fazla bilen bir oyuncu değil;Suarez hem uzun boylu hem de arkası dönük oynayıp top da saklayabilen bir oyuncu..Maçın 2. yarısnda da sivasspor gol kaçırmaya devam etti...M. yıldız ve Ceyhun ile ataklarımız oldu..Kaleye uzaktan şutlarda attık ama attıklarımız hep KARAVANA oldu...Biz son dak. larda oyunu rolantiye alırken rakibimiz puan almak için oyuncu değişiklikleri yaptı..2. yarı Batuhan'ı oyuna aldı,hava toplarında gol aradı..Yetmedi orta sahaya Pele yi aldı ,o da yetmedi 3, forvet olarak Sivaslı oyuncuyu da aldı..Gol de bu oyuncudan geldi...2. yarıda rakip Batuhan'a sürekli havadan top attı,gol aradı..Batuhan bizi çok zorladı..Gelen hava toplarının çoğunu aldı ve arkadaşlarına indirdi...Peki sivasspor ne yaptı..Önce Cihan'ın yerine Erman'ı aldık,yetmedi Ceyhun'u çıkarıp 3. ön libero olarak Saido'yu aldık o da yetmedi rakibi geriden çıkarmayan M. yıldız'ın yerine İ. Şahin'i son 6 dak. da oyuna aldık..Son 15 dak. da orta sahada topu tutan Cihan ve Ceyhun'un oyundan çıkması rakibin adeta ekmeğine yağ sürdü,Oyuna sonradan giren Pele ile daha iyi top yapmaya ve kalemize gelmeye başladılar..O da yetmedi Defansın korkulu rüyası M. yıldız'ın oyundan alınmasıyla son 7 dak. da daha fazla ileri çıkmaya başladılar;sivassporun son 15 dak. da 3 tane ön libero ile oynamasıyla takımda top tutacak oyuncu da olmayınca rakip daha rahat kalemize geldi ve Diallo'nun bir anlık hatasından Adem Sarı golü boş kaleye attı...Umarım bu maç hocanın kulağına küpe olur....Sivasspor kazanacağı bir maçtan sadece 1 puan aldı.....Haftaya bizi daha da zor bir maç bekliyor...

sivaslihakan
18.09.2010, 21:56
fazla vakit kaybetmeden ersun hocayla görüsülmesi lazim mesut hocaya tesekkür edip yollar ayirilmasi lazim belli olduki mesut hoca bu isi götüremicek acilen ersun yanal bu takimin basina gelmesi lazim

rmznshn
18.09.2010, 22:00
MAÇIN KADERİNİ İKİ SİVASLI BELİRLEDİ.

6-1 lik Trabzon faciasından sonra Sivassporun nasıl bir oyun ortaya koyacağını herkes merak ediyordu sanırım. Özellikle Mesut Bakkalın maça nasıl bir onbirle başlayacağını kimse tahmin edemiyordu. Zira bir hafta boyunca yapılan antrenmanlar basına ve taraftarlara kapalıydı. Sakatlıklar haricinde Mesut Hoca maç kadrosunu pek bozmuyordu. Bu hafta Hayrettin-Ferhat-Zita nın sakatlıklarına ilaveten Sedat Bayrak ın da cezalı olması eklenince Mesut Hoca kadroya yeni isimler monte etti. Sahadaki dizilişten yine vazgeçmedi. 4-2-3-1 anlayışıyla defans göbeğine Diallo, sol beke Murat geldi. Zitanın yokluğunda Uğur da formsuz olunca Mehmet Nası ön liberodan alıp orta üçlünün sağına, ön liberoya ise Keitayı aldı. Baktığımızda önceki haftalara göre farklı bir onbirdi bu. Kadroya yeni girenleri takıma verdikleri katkılara bakarsak en iyi performansı yediğimiz golde Adem Sarıyı arkasından kaçırmasına rağmen Diallo gösterdi diyebiliriz. Murat ın bir bek için hele ki sol bek için hücum anlamında takımı bir adım geriye götürdüğünü bir kez daha gördük. Maç boyunca bir-iki kısa pasın dışında hep şişirme toplarla hücuma katkı sağlamaya çalışması artık günümüz futbolunda tahammül edilemez bir durum haline geldi. Keita ise 4 hafta boyunca kadroya girememenin verdiği bir hırs ve heyecanla gerçek performansını tam anlamıyla sahaya yansıtamadı. Ama yine de orta sahadaki mücadeleci kişiliğiyle takıma yaptığı katkıyı görmezden gelmemek gerekiyor.

Galatasaray maçındaki oynadığı futbolla alkış alan Mehmet Nas, Mehmet Yıldız ve Ceyhun bu maçta da takımın hücum organizasyonlarında yine başrol oynadılar. Attığımız gol de bu üçlünün pas organizasyonundan geldi. Sivassporun gol atma çabaları sadece bu üç oyuncuya bağlı olmamalı.

Evet bugün demoralize olmuş bir Sivasspor maçı kazanmak adına gol attı, pozisyonlar buldu, rakibe de fazla bir pozisyon vermedi. Ama maçı kazanmak için bunlar her zaman yetmiyor. Bazen bazı futbolcuların küçük tecrübe farkları takımın maçı kazanmasında etkili olabiliyor. Mesela Erman veya İbrahim golü yemeden önceki 2 dakika içinde topu bir dakika ayaklarında tutabilselerdi maçın sonucu bu olmazdı. Mehmet Yıldız çok topla oynuyor, ayağında çok tutuyor diye eleştirenler herhalde uzatmalarda Mehmet Yıldızın olmasını çok istemişlerdir.
Tabi bunun dışında maçın berabere bitmesinin faturasını hakeme çıkaranlarda vardır. Azda olsa haklılık payları var bence. Ama düşününki maçta 1-0 öndeyiz ve maçın 65. dakikası, kalecimiz vakit geçirmek sebebiyle sarı kart görüyor. Hatta başka bir pozisyonda sakatlık geçiriyor. Yani basitçe işler içine girersek hem de öndeyken hakem de 4 dakika maçı uzatır ve sonuna kadar da oynatır. O yüzden maçın bence hakemlik bir tarafı yok. Kendi düşen ağlamaz diye bir atasözü vardır, unutmamak gerekir.

Gelelim yazımızın başlığına.

Gerçekten maçın kaderini iki Sivaslı belirledi. Biri Rıza Hoca, diğeri 58 numaralı oyuncu Adem Sarı. Eskişehir cephesinden baktığımızda Rıza Hoca maçı çevirebilmek için her şeyi yaptı. Maçın ikinci yarısına ikinci forvet Batuhanı alarak başladı. Daha sonra orta sahayı güçlendirmek için Peleyi aldı. Sonlara doğru ise forvet hattına taze kuvvet olarak Ademi aldı. Ve sonuçta uzatmalarda da olsa golü buldu. Rıza hocanın başka takımlarda göstermiş olduğu başarılar gerçekten bizleri mutlu ediyor. Adem Sarı da özellikle sonradan girdiği maçlarda hocasının güvenini boşa çıkarmayarak gollerini atıyor. Onu da giymiş olduğu 58 numaralı formadan dolayı kutluyorum.

Çok önemli bir ayrıntıya herkesin dikkatini çekmek istiyorum:

Rıza hocanın oyuna sonradan dahil ettiği oyuncular maçın 1-1 bitmesine sebep oldular. Batuhan indirdi topu Adem golü attı. Pele-Batuhan-Adem üçlüsünü şöyle bir incelediğimizde Batuhanı Beşiktaştan 2.5 milyon euro verip aldıklarını görüyoruz. Pelenin kariyerine baktığımızda İnter, Porto, Real Vallodolid, Porsmuth gibi takımlarda oynadığını ve Portodan 420 000 euroya aldıklarını görüyoruz. Adem Sarıyı ise Almanyadan 50 000 euroya aldılar. Geçen seneki attığı golleri herkes hatırlıyor herhalde. Belki adamlar şu anda 2 puanla ligde son sıralarda bir yerdeler ama transfer politikalarının bizim olmayan transfer politikasıyla kıyaslandığında kaç basamak yukarıda olduğunu herkes kabulleniyordur.

Son olarak maçtan iki puan kaybetmemize rağmen ben ilerleyen haftalar için takımın bir toparlanma sürecine girdiğini gözlemledim. Hatta bu süreçteki ilk başarımızı haftaya Manisa maçından elde edeceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Saygılarımla…

DOLCE58
18.09.2010, 22:05
macin yildizi mehmet yildizzzzzzzzzzzzzzzzzz

dedebali58
18.09.2010, 22:09
son dakikayı görmek istemezdim takım halinde isabetsiz şut yüzdesinde rekor kırabiliriz sivassporumuza bu sonuçlar yakışmıyor

SIVAS58FOREVER
18.09.2010, 22:16
Son saniye golünü yemesek takım düzelmiş, iyi ve organize atak yapıyor diye yazacaktı bir cogumuz, defansda Diallo kritik topları çıkardı, Hayrettin ve Zita'da donerse kolay kolay bizi kimse yenemez diye yazacaktık. Bence son dakika golü moralimizi bozmasın, çünkü ortaya koyduğumuz oyun fena degildi, haftaya Manisayi yenebiliriz, ancak ibrahim sahin yerine Mehmet Yildiz 90 dakika sahada kalmalı, yakın zamanda Kamanan da donerse Mehmet'le birlikte iyi anlasan 2 forvet oyuncumuzla gol yıllarında daha etkili olacağımızı düşünüyorum. Son dakika golünü saymazsak takımımız güzel oynuyor

şarkışla 58
18.09.2010, 23:05
fazla vakit kaybetmeden ersun hocayla görüsülmesi lazim mesut hocaya tesekkür edip yollar ayirilmasi lazim belli olduki mesut hoca bu isi götüremicek acilen ersun yanal bu takimin basina gelmesi lazim

Biz en iyisi sihirbaz:D Mandrakeyi getirelim ne yaparsa o:D yapar:Dbırakın yav hemen hoca işlerini ne yapacak gelen hoca acaba yanına Mandrakeyi de alsın belki yardımı olur.Arkadaşlar malzeme bu ister Morinho gelsin birşey olmaz.Bu maçta o kadar gol kaçtı o golleri hoca mı atacak.O pozisyonlar gol olsaydı şimdi burada herkes hocaya methiyeler dizecekti.

Metal Gear
18.09.2010, 23:10
Maçın hakkı beraberlik değil,en az 3 fark olmalı idi.Ancak atamazsan sana da böyle atarşar.eskişehir bir pozsiyon 1 gol bulduy.
Eskişehir çok kötüydü.Bizden başka her takım en az 3 atardı bugünkü Esese ama biz puan verdik.Ne diyelim,boş boş boş..

hatem
18.09.2010, 23:10
ya arkadaş nerede o eski şut çeken veya öyle topu aldımmı kafasını eğip jet gibi giden adam ya bu hoca mehmet in mevkiisini veya görevini mi değiştirdi naptı yaw. kendi evimizde ligin son sırasında olan ve 1 puan için bile kendini parçalayan bir takımla oynuyoruz ve 1 0 ın üstüne yatmaya çalışıyoruz arkadaş futbaoldaki en lanet olası skor dur 1 0 ya işte böle son dakka yersin golü

Metal Gear
18.09.2010, 23:12

Yahu sana mı soracak kimi çağıracağını?
Belki Adem'in akrabası,dayısı,amcası.Koca maçta buna mı taklıdın yani?

caynina
18.09.2010, 23:16
Maçın en kötüsü kimdi Ramoviç

Maçın en iyisi kimdi ? Ceyhun Eriş gol attığı için değil oynadığı futbol için.

Maçta göze çarpanlar ? Adem sarının yine sonradan girip gol atması

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kaleci değişikliği olması Lazım!

Maç sonuna kadar iyidik iyi oynadık.Son Dakikada kalecinin büyük hatası var tabiki mesut hoca kaleye ramoviçi uygun görmüş ama bence kaleye akın geçmelei.herşey bitmedi önümüzdeki maçlara bakıcaz

Divriği58
18.09.2010, 23:35
DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO

Trabzon maında oynaması gereken bır futbolcuydu kıymeti bılınmıyor mesut hocayla

museboy
18.09.2010, 23:45
şu anda en büyük sıkıntımız kalede arkadaşlar. tamam belki kalecinin hatası yokmuş gibi görünebilir gollerde ama hiç bir kurtarış yapmıyor ki bu kaleci sadece üzerine gelen topları tutuyor . bu maça gelince şu hatalı bu hatalı tek tek detaya gerek yok 2. golü bul-ma-lıy-dııık hepsi bu kadar ev sahibisiniz ve karşınızda sadece 1 puanı olan bir takım var. bir de şu var tabi yedek kulübesinde oyunun seyrini değiştirecek futbolcumuz yok :mad: suarez hakkında bir açıklama bile yok kadroya giremiyor sedat yeşilkaya nın yerine kulübede oturması lazım bence..

mysuskunx
18.09.2010, 23:57
bugün trabzon maçından sonra hani kazanma arzumuz vardı, taraftara afferdirmek istiyorlardı, yaptılarda ama forvet olarak gol yapamadık, defans olarakda biraz zayıf kaldık ama yinede iyi oynadık,

hayırlısı 1 puan 1 puandır.

yigido yakup
19.09.2010, 00:01
DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO

Trabzon maında oynaması gereken bır futbolcuydu kıymeti bılınmıyor mesut hocayla

iyi güzelde dakika 90.dkda adem sari yla eslesen kim ademi o kadar bos birakan kim?bizi 3 puandan eden kim?yani bugün kötü seyler konusmamizin bas mimari diallodur onuda unutma.

haaa mac boyunca iyi oynadi ama macin sonunda herseyi sildi atti.o kadar basit bir sekilde rakip bos biakilmaz rakip önündeyken uyunmaz.

yiğido0858
19.09.2010, 00:31
ARKADAŞALR YAPMAYIN GOZUNUZU SEVIM MESUT HOCANIN NE SUCU VAR BIZIM TAKIM 1 DK DAYANAMIYORSA NAPSIN HOCAMIZ EĞER SİVASSPOR YEMESEYDI O GOLÜ BURDA BI TANE ADAM MESUT HOCA GİTSIN DEMEZDİ HAKSIZMIYIM HERKES OVUCEKTI SIRF O GOLU YENDI DİE GİTSIN ŞÖLE OLSUN BOLE OLSUN ADAM KENARDA ÇIRPINDI DURDU TAKIM SON DK DAYANAMIYOSA MESUT HOCA NAPSIN ALLAH AŞKINA AMA O GOL OLMASAYDI BI TANE ADAM MESUT HOCA GİTSSIN DEMEZDİ BENCE İYİ YOLDAYIZ BUGUNDE İYİ OYNADIK HATTA FARKADA GİDEBLİRDIK OYUNCULARMIZIN BUGUN UZAKTAN COK ŞUT VURDULAR TUTMADI OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ BUGUN KAZANMAK BU KADAR İNŞ TELAFİ EDERIZ

svsspr1993
19.09.2010, 03:57
ya hoca bir mac su ibrahim sahine 90 dk sans ver gecen sene attigi goller bizi cok rahatlatmisti. en azindan adam geciyo önüne top attinmi pesinden kosuyor ve pres yapiyor. mehmet yildiz ancak saga sola bakiyor.

ccey
19.09.2010, 08:25
Değerli dostlar lütfen takım geçen hafta 6 yemiş, bu hafta çıkıp aslanlar gibi oynamış ve futbol şansı yanımızda değildi, 50 maçta bir olan son saniye gölü geldi. Ancak takımta hepsi ölümüne oynadı, tek eksik forvet, mehmet biraz son vuruşlrda yavaş ama ben takımdan umutluyum daha ligin başında bunlar doğru omaz destek lazım böyle devam ederse geçen yıl gibi yine kendilne güvenlerini kaybederler ozaman halimiz harap, bence takım çok iyi oynadı ancak son vuruşu yapamadık, hepsini tebrik ediyorum

aRsima58
19.09.2010, 08:43
Kapanırsan yersin abii kapanmayacaksın son saniyeden golmü yenir :mad: maçta en iyi oynayan abdurrahman abidir. Ayrıca diallo sedattan daha iyi oynadı bence ilk 11 de ona şans verilmeli.. mesut hoca ezber yapma :mad:

sivaslihakan
19.09.2010, 08:48
Biz en iyisi sihirbaz:D Mandrakeyi getirelim ne yaparsa o:D yapar:Dbırakın yav hemen hoca işlerini ne yapacak gelen hoca acaba yanına Mandrakeyi de alsın belki yardımı olur.Arkadaşlar malzeme bu ister Morinho gelsin birşey olmaz.Bu maçta o kadar gol kaçtı o golleri hoca mı atacak.O pozisyonlar gol olsaydı şimdi burada herkes hocaya methiyeler dizecekti.

oyuncu gol atamiyorsa bunu hoca cozecek degisuik varyasyonlar deneyecek olmadi mehmet yedege cekilrcrk ...............

imbat58
19.09.2010, 08:51
GOL ATMAYI BECEREMIYORLAR KARDESIM...BUMEMET SIKTI ARTIK BU KADAR COMERT OLUNMAZ:(((:( BIZE UYKUYU HARAM ETMELERINE HAKLARI YOK:((( 2 YI ATACAKSIN TAMAM BU IS SUNA BAK 2 PUAN BAGIRA BAGIRA GITTI...BUNU COK ARAYAGIZ:((( HANI ZOR POSIZYON BULSAK HANI RAKIP CETIN DURUYOR OLSA TAMAM ...AMA ESKISEHIR KEK GIBI GELMIS TOP FILAN OYNAMIYOR..CEZA SAHASINA GIDIYORUZ YA MEMET BILMEM NEREYE VURUYOR,,,,YA APO BILMEM NEREYE ORTALIYOR,,,,YA CEYHUN GOKLERE DIKIYOR,,,COZUMMMMMMMMM ACIL COZUM,,,YA BUNLAR TOPTAN ANLAMIYOR YA BUNLARI YONETENLERDEN SIVASTAN VAZGECMIS:(((((

ahhguzum
19.09.2010, 09:29
eskişehir çift forvete döndü defans yayla gibiyid fark atardık be hızlı bir forvetle... erman daha önce gircekti yaylada koşarak atcaktı golleri keza bir kere öyle geldi...mehmet yavaş olduğu için ayağından her yetişen aldı topu suareze şans vermesi lazım...dialloyu gördünüz müthişdi..illa cezalı oyuncalardan sonramı kenardaki nimetlerden faydalancaz ya..hala ibo şahine taktı kafayı..ah hikmet baba...ah seni alcaktık olmadı

calipso
19.09.2010, 09:45
kendim söyleyip kendim dinliyim...tek forvet mehmetle galibiyet hayal...transferler yine fiyasko...mesut bakkal bizi bir yere götüremez (inşallah okuyordur bu yazılanları... sivası biraz seviyorsa bırakıp gitsin.. forumda yazılanlarını okuduğunu söylemişti ne de olsa)

savaş2
19.09.2010, 10:33
takıma tecrubeli saido alınıyor adam sanki 19 yaşında .hoca 2 yarıda yer veriyor...koy 90 dakk oynasın

karşıyakalı
19.09.2010, 10:50
kimse boşuna üzülüp kahrolmasın bu takımın kapasitesi de oynayacagı oyunda budur.ucuz etin yahnisi olmaz.ne transfer yaptıkki ne oyun bekliyoruz.kendi takımında istenmeyen ve kovulan yaşı geçmiş adamları takımında toplayıp millete kurtarıcı diye yutturursan sonuçlarıda böyle olur işte.kimse bu emekliler toplulugu takımdan başarı baklemesin aksine daha kötü sonuçlara hazır olsun

karşıyakalı
19.09.2010, 10:55
fikret ünsaldan şöyle bir açıklama bekliyorum.suçlu hakemdir maçı gereksiz yere 4dakika uzattı.maçı 3 dakka uzatsa golü yemeyecektik.bu hakemler zaten hep taraf tutmaktadırlar.sivası hakemler sevmiyorlar.hakem eskişehir gol atsın diye maçı 4 dakka uzattı.hakemi kınıyoruz ve şikayet edecegiz.

Besyo_cu
19.09.2010, 11:01
Bu maçta dikkat çekici bir diğer konu ise Diallo ne kadar faydalı bir oyuncu oldugunu göstermesiydi. Topu oyuna sokuşu, topla hucuma çıkması gerçekten süperdi. Zamanında müdahaleleri ise tam yerindeydi Sedat'ın cezası bitse dahi Forma hak eden Diallo'da kalmalı...

hoLiGan Enes
19.09.2010, 11:34
Mehmet Yıldız bu maç güzel futbol oynadı ancak ona kafasına göre bir golcü yok yayında tek forvet oynuyoruz tek sıkıntı bu Erman oyuna girdikten sonra kesinlikle çok etkiliydi Cihan bu günlerde formsuz onun yerine oynamalı...........

sebasteia
19.09.2010, 12:10
Bir Bakkal Analizi!

Ligin 5. haftasını geride bıraktık. Mesut Bakkal bu takıma geleli yaklaşık 6 ay oldu. Artık oturup ciddi ciddi bir Mesut Bakkal analizi yapmanın vakti geldi. Analizimiz iki kısımdan oluşacak. Birinci kısım geçen yılın son 7 haftası. İkinci kısım ise bu sezonun transfer + kamp dönemi ve ilk 5 haftasını içeriyor.

Birinci kısım: Mesut Hoca ilk geldiğinde insanların ondan beklentisi önünde çok zorlu maçlar olan bir takımı ne yapıp edip ligde tutması idi. Rakiplerin berbat olmasının da yaptığı katkı ile Mesut Hoca 7 maçta 7 beraberlikle Sivasspor'u ligde tuttu. Normalde başarısızlık olarak addedilmesi gereken 7 maçta 7 beraberlik olayı Sivasspor'u ligde tuttuğu için başarı sayıldı. Ayrıca eldeki kadro Bülent ve Muhsin hocalar tarafından kurulduğu için kimse Mesut Bakkal'dan çok daha fazlasını beklemiyordu. Birinci kısımın sonucu maç başına bir puan!

İkinci kısım: Sezonun bitimiyle birlikte Bülent ve Muhsin hocaların getirdiği bir çok futbolcu gönderildi. Artık Mesut Hoca'nın kendi kadrosunu kurması ve kendi futbolunu oynatması vakti gelmişti. Mehmet Nas, Ceyhun, Suarez, Saidou, Sedat Yeşilkaya gibi transferler yapıldı. Mesut Bakkal gerekli transferlerin yapıldığını, yeni transfere ihtiyaç duymaları halinde bu transferlerin yönetim tarafından yapılacağını ancak eldeki kadronun yeterli olduğunu ısrarla söyledi. Kısacası Mesut Bakkal artık tamamen sorumluluğu üzerine almış oluyordu. Neyse beş hafta geride kalırken Sivasspor'un hanesine yazdırdığı puan 5 idi. İkinci kısımın sonucu maç başına bir puan!

Şimdi eyyyy Mesut Bakkal! Geçen yıl bu taraftarı kanser eden moktan bir kadro ile maç başına bir puan alıyordun, ama şimdi bizzat senin kurduğun, transferlerini senin yaptığın veya yaptırmadığın yani sorumluluğu sana ait olan bir kadro ile yine maç başına bir puan alıyorsun. Buradan çıkartılabilecek en doğru sonuç: Mesut Bakkal'ın başarısızlığıdır! Başarısızsın Mesut Bakkal, başarısızsın Hocam!!!

Bak bu hafta belki kimse istifa diye bağırmadı ama tribünlerdeki koca koca boşluklar, Gs ve Bursa maçlarındaki coşkulu tribünlerin bu maçta olmayışı, taraftarın işkence çekmekten artık bıktığını ve sana altı aydır belki ilk defa sırtını döndüğünü gösteriyor! Bundan sonraki maçlarda sadece bir kaç bin kişiye oynarsan şaşırma!

Son bir uyarı: Burada yorum yapan traftarı asla küçümseme, yorumlarını ciddiye almamazlık etme! Burada insanlar bu takımın sol kanadı otoban diyorsa doğrudur! Burada insanlar bu takım forvetsiz oynuyor diyorsa doğrudur! Burada insanlar Diallo ve Keita oynamalıdır diyorsa doğrudur, doğru olduğunu Eskişehir maçında bu iki aslan sana gösterdi zaten!

Dostun acı sözü: Sivasspor takımı son altı ayda yakalamış olduğu maç başına bir puan istikrarı(!), mevcut oyun anlayışı, mevcut teknik heyet ve yönetim kurulu zihniyeti ile bu sezonun küme düşmeye aday 4 takımı arasında bayrağı en istikrarlı taşıyan ekibidir. Bu anlayışla Sivasspor'un sezon sonunda alacağı puan 30-34 puan civarında olacaktır. Sivasspor 40 puan barajını aşamayacak ve geçen yılki gibi Ankaraspor, sıfırcı Denizli ve kendine jilet atan arabeskçi Diyarbakır kulüpleri olmadığı için tangır tungur bir şekilde Bank Asya'ya düşecektir. Hoca istifa demiyorum, yönetim istifa demiyorum, .bne futbolcular demiyorum, sadece diyorum ki son bir kaç yıldır süre gelen yönetim, teknik ve oyun anlayışı ile Sivasspor bu yıl, bu yıl olmazsa seneye garanti küme düşecektir diyorum!

Bir galibiyete 750 milyar paranın verildiği bir ligde o galibiyetleri alacak, o parayı kazanacak futbolcular bizde yok! Para harcamazsan olmaz nitekim! Herkese geçmiş olsun.

esrarengiz
19.09.2010, 12:10
macin boyle bittigine dua edin siz... ligin en gucsuz takimina puan veriyorsan bu benim gozumde yenilgidir resmen beraberlik degildir...mehmet yildiz ceyhun ibo mehmet nas da bunlarin extrasidir!!!! dunku macda suarez olsaydi hic olmassa adam akilli ceza sahasi icinde nasil davranacagini biliyor.. ceyhun gibi egoist tavirlar takinarak daglara taslara vurmazdi.. ceyhunu bir kez daha gormus olduk takima ne kadar katki yaptiginii.. ceza sahasi icine girerken vurmadan etrafina baksa pas verse fark atardi bu takim ama olmaz cunku takim oyunu degil bireysel oyun buu...
daha cokkkkkkk ararsiniz eski sivassporu..
bence en guzeli kulubun adi degissin arkadaslar hic olmassa sivasimizin adi kotuye cikmaz bu oyuncularda gitsin orda oynasin....
mesut hocayada kiziyorum neden elindeki oyunculari hala sahada tutmakla israr ediyor bi degistir bakalim duzeni ne cikacak eldeki malzemeden mix yap...
yoksa mesut hocanin usdunden emirler mi verilio yok hoca bu kadro ile cikacaksin diye... ahhhh sivas ahhhh sende bittin simdi kim soylettirecek bana sampiyonluk sarkilarini.... kim guldurecek yuzumuzu...
bana eskiden derlerdi helal sivasli bu gun yine yendiniz diye... simdi arayanlar guluyorlar sadece......

subasi29
19.09.2010, 12:11
mesut hoca degerlendirmis kendine gore...

shang
19.09.2010, 12:17
niyahet keitayı oynattı ugur kavugun yerine sonunda aklın nerdeydı mesut hoca daha once oyuna mudehale etmedın hıc cıhan hıc ortada yoktu ermanı daha erken alabilirdin son dk golu ile yine yıkıldık gol yemeden duramıyoruz gol yemedıgımız mac yok gecen seneden beri bu nasıl iş anlamadık gitti 10 tane şutun biri bilemi kale tutmaz yada yakınından geçmez eskişehir çok kotuydu 2 puana yazık oldu

esrarengiz
19.09.2010, 12:18
Maçın en kötüsü kimdi Ramoviç

Maçın en iyisi kimdi ? Ceyhun Eriş gol attığı için değil oynadığı futbol için.

Maçta göze çarpanlar ? Adem sarının yine sonradan girip gol atması

Ne gibi eksiklerimiz var ? Kaleci değişikliği olması Lazım!

Maç sonuna kadar iyidik iyi oynadık.Son Dakikada kalecinin büyük hatası var tabiki mesut hoca kaleye ramoviçi uygun görmüş ama bence kaleye akın geçmelei.herşey bitmedi önümüzdeki maçlara bakıcaz

HELAL SANA BEAAA CEYHUNU HALA BANA KRAL TOPCU GIBI TANITIYORSUNYAA BIR SEY DEMIYORUM... SEN MACI DIKKATLICE 10 KERE SEYRET DERIM O ZAMAN SEN GORMEMISSIN APONUN NASIL CANLA BASLA CALISDIGINI CEYHUN KAC TANE PAS VERDI FORVETE DESTEK ICIN KAC TANE PASI CEZA SAHASI ICINDE ARKADASIYLA BULUSDURDU... CEYHUN FORVET DEGIL GOZUM IYI DUSUN HAA BIR KEZ DAHA... SON VURUSLARI CEYHUN YAPTI HANGISI KALEYI TUTTU BIRI HARIZ BOS KALEYE VURDU ODA AZ DAHA KALECIDEN DONECEKTI::)) GOL OLDU BIRAKIN SU ADAMIN PESINI ODA KENDINI BIR SEY SANACAK...

50sekiz
19.09.2010, 12:20
EsEs dün yoklari oynadi. Bu sene ligde gördügüm en kötü takimdi.
Tello gibi yildizlari bile pas hatalari yapti topu stop etmekten acizdi.
Butün bunlara ragmen bu EsES`i yenemedik.
Tunelin icindeyiz ve ben isik falan göremiyorum.
Bu Tunelin ucu Bank Asya`nin kapisina dayanir diye tahmin ediyorum.
Önümüzde 3 mac bu soruya birazda olsa yanit verecektir...

Manisa - Sivas
Sivas - Antep
Kayseri - Sivas

esrarengiz
19.09.2010, 12:32
Ceyhun ve M.Yildiz´í bu takimdan uzaklasmazsa bu takim düser.Ceyhun kendisine dokunulmadan kendini yere atiyor.Tüm Sivas´li oyuncu bugün resmen zamandan caldi.Allah´da öylemi alin size dedi.Resmen oyniyamiyoruz.Rakip ceza alanina geldigimizde orda ne yapmamiz gerektigini bilmeyen futbolcular var.M.Yildiz ve I .Sahin degisikligi icler acisi.Bu hafta altdan 4. ,gelecek hafta Manisa banko bizi yener.M.Bakkal´ín balonu patladi.Haftaya düsme hattindaki takimlar arasina girecegiz.Digitürk´den gelen paraya cok ucuz bir takim kurduk.M.Yildiz´i bu sezon icin düsünmiyecektik .Musa Aydin´in bindirmeleri M.Nas´dan daha etkiliydi.M.Yildiz hayranlarina macin 90 dakikasini seyretmelerini tavsiye edecegim .Haftalardan beri böyle kötü oynuyor.Bakkal´da Yildizl´lar kolay yetismiyor diyor.O seni yakinda issiz birakacak bunu göremiyormusun,hadi oyunun kaderini degistiremiyorsun,oyunu okuyamiyorsun daha ise yarayan kadroyu sahaya cikarmakdan acizsin ama M.Yildiz sayesinde issiz kalacaksin buna inan.Suarez´e sans tanisaydin sivas bugün baska bir yerde olurdu.Bakkal bavulunu hazir et kapinin arkasinda olsun ,her an kovulacakmis gibi.

helal gozumm kim tutar seni..
sivas spor kume dusunce kiymeti kalmaz bu oyuncular icin hepsi gider.. ligden dusunce sivas yine bize kalir...
gonderin bu 3 nude gitsin simdiden barii..
hic olmazsa gururumuzla ligden dustuk deriz

berduh
19.09.2010, 14:09
hemen 5. haftadan hocayla yolları ayırmak olmaz istifa ederse kim gelir hakankutlu gelirse kesin küme düşeriz mesut hocayla iyi oynuyoruz takım iyi toparlandı puan sıralamasında gelirsekte 10. haftadan sonra belli olur onun için istifa lafı daha erken olmamalı bile benim görüşüm bu

erken değil gardaş. daha sonraki haftalarda iyice perişan oluruz. benim görüşümde bu. geçen yılki beraberliklerle ligde kalma balonu patladı. bunu göremyiormusunuz. evet galtasarayı yendik ama onların kötü olduğu zamandı ve bizim ilk maçımızdı. oyun nerede var bi bakalım takıma.

berduh
19.09.2010, 14:19
EsEs dün yoklari oynadi. Bu sene ligde gördügüm en kötü takimdi.
Tello gibi yildizlari bile pas hatalari yapti topu stop etmekten acizdi.
Butün bunlara ragmen bu EsES`i yenemedik.
Tunelin icindeyiz ve ben isik falan göremiyorum.
Bu Tunelin ucu Bank Asya`nin kapisina dayanir diye tahmin ediyorum.
Önümüzde 3 mac bu soruya birazda olsa yanit verecektir...

Manisa - Sivas
Sivas - Antep
Kayseri - Sivas

Manisa - Sivas ---> mağlup
Sivas - Antep ---> beaberlik (Oda Antep Alışık diye)
Kayseri - Sivas ---> mağlup

sonuç : yine küme düşmemek için çabalamak ama. ankara spor ve diyarbakır yok bu yıl. işte sorunda bu:mad:

yigidoss
19.09.2010, 14:34
Ramoviç: Gayet iyi, başarılı, pozitif düşünceli, hocadan daha fazla atak düşünüyor
Abdurrahman: Her zamanki gibi görevinin başında takım için uğraşıyor.
Diallo: Kıymetini bir türlü anlayamadığımız cengaver çok iyi
Ivanovs: Her alanda takıma yardım etti, başarılıydı
Murat Sözgelmez: Umarım hoca Ferhat beceriksizine bir daha şans verez Murat varken
Kadir: Dün sahada müthiş güçlü bir o kadar da işe yaramaz bir kadir vardı
Keita: Bu adam yedeğe çekilmez hoca kafana sok artık.
Mehmet Nas: Dün sahada ne yaptığını bilmeyen, hiç bir gayret sarfetmeyen galibiyet hevesi taşıayan bir adam vardı adı Mehmet Nas
Ceyhun:Bölücü, provakatör, bencil, yani klasik Ceyhun Eriş
Saidou: Yoruma bile değmez
Cihan Yılmaz: Sahada mıydı değil miydi belirsiz
Erman: Oyuna geç girdi erken girse belki bir şeyler yapabilirdi
Mehmet Yıldız Sahanın içinde kazanmayı tek arzulayan YALNIZ kral. Onu eleştirenlere çok gülüyorum
İbrahim Şahin İstekli ama yetersiz bir oyuncu

sivaslihakan
19.09.2010, 15:02
vakit kaybetmeden iyi bir hoca takimin basina getirilmesi lazim mesut hocayla bu lig bitmez bize rakibi iyi analiz edebilen ve ona göre kadro ve sistemle oynatan hoca lazim mesut hocada gördümki rakip kim olursa olsun ic saha veya dis saha fark etmiyor kadro ayni sistem ayni oyuncu degisiklikleri ayni böyle sey olabilirmi ezbere futbol takimi yönetilmez mesut hocanin yaptigini yoldan kimi cevirsen yapar

daha ligin basindayiz yanlisin neresinden dönersek kardir hemen ersun yanalla görüsülmeli

eyupk
19.09.2010, 15:04
mehmet yıldız ne yapmaya çalışıyor, maç özetini izledim kaleciyle karşı karşıya kalıyor golü atmıyor yana pas veriyor, bu nasıl oyun şeklidir. bu kadar mı soğudun takımdan mehmet, yazıklar olsun sana mehmet. iştemiyorsanız çekilin gidin ya, zorla tutan mı var sizi takımda.

eyupk
19.09.2010, 15:06
hocanın suçu yok kardeşim, boşuna hocayı suçlamayın. suç forvet oyuncularında, Mehmet YILDIZ çileden çıkardı beni, kaleciyle karşı karşıya geliyor, gol atıcağına yana pas atıyor adam. Artık çileden çıktık yeter artık. bu korkakça oyunlarınızdan bıktık.

sivaslihakan
19.09.2010, 15:07
hocanın suçu yok kardeşim, boşuna hocayı suçlamayın. suç forvet oyuncularında, Mehmet YILDIZ çileden çıkardı beni, kaleciyle karşı karşıya geliyor, gol atıcağına yana pas atıyor adam. Artık çileden çıktık yeter artık. bu korkakça oyunlarınızdan bıktık.

hocada nasil suc yok öyleyse neden katlaniyor mehmete oynatsana suarezi veya iboyu

eyupk
19.09.2010, 15:09
MEHMET YILDIZ KENDİNE GEL YETER ARTIK, ADAM KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALIYOR GOL ATMIYOR YANA PAS VERİYOR. BU NASIL OYUN TARZIDIR. YETER ARTIK MEHMET, İŞTEMİYORSAN ŞÖYLE YETER.

BU KADAR MI ÇOK SEVİYORLAR 3 BÜYÜTÜLMÜŞ TAKIMLARA GİTMEYİ, İŞTEMİYORSAN SÖYLE MEMET, SENİ ZORLA TUTAN YOK TAKIMDA TAMAMMI.

eyupk
19.09.2010, 15:24
MEHMET YILDIZ, BÜLENT HOCANIN YANINA SENDE Mİ ÇOK GİTMEK İŞTİYORSUN SÖYLE YADA 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERE Mİ ÇOK GİTMEK İŞTİYORSUN, NEDEN BİZLERİ ÇİLEDEN ÇIKARIYORSUN. KALECİYLE KARŞI KARŞIYA GELİYORSUN GOLÜ ATMIYORSUN ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULARA YAN PAS VERİYORSUN. BU NASIL OYUNDUR LÜTFEN AÇIKLAMA YAP.

Mamadou Diallo
19.09.2010, 15:41
Maçın en kötüsü kimdi?Murat S. ve Vucko

Maçın en iyisi kimdi ? Diallo ve Abdurrahman

Maçta göze çarpanlar ? Kesinlikle Diallo'nun her hafta 11 oynaması lazım çünkü savunmayı müthiş yaptı.

Ne gibi eksiklerimiz var ? hala sol taraf ve fovette eksik var ama mehmet vuckoyu yıktı yani ama forvet sart

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? İyi maç kötü sonuç.

YiğidoGençlik
19.09.2010, 16:55

Sivas lı ve 58 no lu formayı gururla taşıyan maçtan sonra sivasın çimlerini alıp öpüp başına koyan adama ne yapmamız lazımdı.biz tribünlere hareket çeken Volkan Şen i ve takımını çağırmadık.

mühendisburak58
19.09.2010, 21:44
sivas artık sıradan takım oldu.eskiden sivas farklı takımdı.farklı oyunculardan kuruluydu farklı hocası vardı.şimdi standart her yere gitmiş hocaları alıyoruz ykında yılmaz vural güvenç kurtar hikmet karaman giray bulak onlarlada anlaşırız eğer ligde kalırsak aldığımız oyuncularda öyle artık sıradan mehmet nas ceyhun sedat yeşilkaya falan filan artık farklı oyuncumuz yok.eskiden sivasın hepsi farklı oyuncuyud şimdi bir hayrettin birde mehmet var oda oynayamıyor.işin özeti budur.ha sivas ne olur bu mantıkla giderse sonuç belli bu senne olamsa seneye seneye olamsa bir sonraki seney elinde sonunda düşeriz.GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEĞİLDİR.

SIVAS58FOREVER
19.09.2010, 21:47
Arkadaslar Mehmet Yildiz da her forvet gibi gol kacirabilir, elin TeoFilo'su gecen sezon boyunca tek bir gol dahi atamadı, kacirdigi gollerin haddi hesabı yok ve daha da önemlisi Trabzona yeni gelmiş, gecmisi mazisi, anısı ve duygu bağı yok Trabzon'lu taraftarlarla ama adamlar sabrettiler, bagirlarina bastılar, alkışladılar, şimdi de meyvelerini topluyorlar.
Ancak biz bizimle 2. Ligden itibaren beraber olan, bu taraftarla acı ve tatlı birçok mazisi olan, bu taraftarı sevinçten ağlatacak kadar güzel goller atmış bir insana tahammül edemiyoruz, gol de atıyor, assist de yapıyor maalesef kaçırıyor da, ancak formunu yakalarsa yine gol serisine başlayacaktır, attıgı goller sonrası gene secdeye kapanacak ve gene bizleri aglatacaktir, o bu takımdan giderse abilik vasfını üstlenecek takımı yönlendirecek bir başka oyuncumuz yok.
Bakın, Sezer Badur'a, Musa Aydin'a, Ibrahim Dagasan'a gelen ilk teklif de bu sehri de takımı da bir anda satıp gittiler, Mehmet Yildiz'a teklif gelmedi mı sanıyorsunuz? O bizi büyük takımlara satmadı, hatta Sivas sehrinde yatırımlar da yaptı, bir kaç gol kaçırdı diye bu insanı gelin bir anda satmayalım, biz SİVAS'liyiz, bize vefa gösterene biz de gösteririz

A.Turan Korkmaz
19.09.2010, 22:33
Manisa - Sivas ---> mağlup
Sivas - Antep ---> beaberlik (Oda Antep Alışık diye)
Kayseri - Sivas ---> mağlup

sonuç : yine küme düşmemek için çabalamak ama. ankara spor ve diyarbakır yok bu yıl. işte sorunda bu:mad:

Manisa-Sivas: Makukulayı iyi marke edersek beraberlik ya da galibiyet
Sivas-G.Antep: Galibiyet
Kayseri-Sivas: Taraftarımızın oraya yapacağı çıkarma ve desteğiyle beraberlik veya galibiyet
Sonuç: Küme düşme korkusu kalmayacak. Ara transferde sol açığa,ortaya ve forvete (Cihan,M.Yıldız ve Ceyhuna alternatif olmak üzere) üç nokta transferle ikinci yarı üst sıralara oynayan bir takım.
Allah utandırmasın.

50sekiz
20.09.2010, 00:37
Manisa-Sivas: Makukulayı iyi marke edersek beraberlik ya da galibiyet
Sivas-G.Antep: Galibiyet
Kayseri-Sivas: Taraftarımızın oraya yapacağı çıkarma ve desteğiyle beraberlik veya galibiyet
Sonuç: Küme düşme korkusu kalmayacak. Ara transferde sol açığa,ortaya ve forvete (Cihan,M.Yıldız ve Ceyhuna alternatif olmak üzere) üç nokta transferle ikinci yarı üst sıralara oynayan bir takım.
Allah utandırmasın.

12 macta 1 galibiyetimiz var ama sen ucmussun bakiyorumda iyi niyetinde olsa kagit üzerinde herkesi yeniyorsun :D

A.Turan Korkmaz
20.09.2010, 03:05
12 macta 1 galibiyetimiz var ama sen ucmussun bakiyorumda iyi niyetinde olsa kagit üzerinde herkesi yeniyorsun :D

Önce inanmak lazım tabii. İnanmadan olmaz. Güvenmeden olmaz.
Ayrıca ben herkesi yeneceğiz demedim. Deplasmanlara en az beraberlik, sahamızda galibiyet dedim. Bunu yapacak gücümüz de kadromuz da eksiklerine rağmen var. Bizim en büyük eksiğimiz takımına inanan, güvenen ve sabreden bir taraftar kitlesi.
Takım Eskişehir'i ilk yarı sahadan sildi,Mehmet Yıldız koşmaktan,mücadele etmekten,yoruldu bitti,Ceyhun üzerine düşeni fazlasıyla yaptı,herkes tüm takım çaba sarfetti,arkadaşlar (herhalde başka maç seyretmişler) şu gitsin,bu gelsin,istifaa.
Oluyor mu,yakışıyor mu Yiğidoya?
Bazıları maçın direk sonucuna bakıyor yorum yazıyor.
Bazısı maçın sadece gollerini izliyor,yorum yapıyor.
Maçı stadyumda tribünde an be an izleyip havayı soluyup yazacaksın.Yazarken de bir elin mutlaka vicdanında olacak.
Mehmet Yıldızla ilgili şu maçta yazarken;
Her pozisyonda en az iki kişiyle nasıl boğuştuğunu,çekildiğini,tekme yediğini,yine de topu kontrol ettiğini, o topla ilerleyip,ceza sahasına girebilirse, kaleye şut imkanı aradığını,önü kapanınca pas verdiğini görecek ve sonra konuşacaksın.
Bu maçtan ders almalıyız ya hani, ben de iddia ediyorum;
Kendini taraftar zannedenlere inat Sivassporumuz bu maçla çıkışa geçmiştir. Önümüzdeki her maç bugünkü topunu oynasın her takımı yenebilir. Göreceğiz.

ayna26
20.09.2010, 08:18
Maçın ilk dakikarlından itibaren defansı sağlam tutup ileiye ataklara çıkan bir sivas izledik, ve 30 dakika içinde net psoizyon bularak gol attık, gol sonrasında da atak çok oldu ama biraz ciddiyetsiz davranarak o gol posizyonlarını harcadık.benim anladığım şu, E.spor oyuncu değişimi yaparken bizim hoca neden hamle yapmadı? forvet hattında oynayan M.Tıldız çok yanlız kaldı, birde bencil oyunu eklenince gollerden olduk.M.Yıldız iyi top tutuyor peşinden birkaç kişi onu tutmaya çalışırken M.yIldıza yakın olacak fırsatcı br forvet neden yok.maçın son dakikalrında neden oyunu daha ciddiye almadık, gol öncesi top E.Şehir defansına gelince bizimkiler maç bitti edası ile topa girmedi, top o defans oyuncusu tarafından bzim sol kanata atıldı, soldan yapılan atak sonrası gol geldi.orada kişiye baskı yapılsaydı topu kullanması engellenirdi ve belkide maç sona erecekdi, tabi buarad varsayımlar üzerine yorumda bulundum.umarım varsayımla ligde kalmanın hesaplarını yapmayız.hocam sol kanat can çekişiyor, forvette M.Yıldız yalnız.yanına kaleye şut çekebilecek hızlı ve fırsatçı forvet gerek....
manisa maçına gelince bu maç bizim olacak neden mi, her zaman hoca değişimi yaşayan takımlarda ilk hafta suprizler olur sonra yenılgıler başlar, biz manisayı yeneceğiz.

muhteşem58
20.09.2010, 09:18
bu sezonki oynadığımız lig maçlarına bakıldığında neden 45 ile 65. dk arası oynucu değişikliği yapmıyoruz. mestu hoca hep aynı dk ları seçmesi iyi olduğu içn mi kötü olduğu için mi burada bir gerçek var yedek futbolcularımızdan yeterince yararlanamıyoruz. mesut hocanın kanalo 58 de programa çıktığında çok ilginç bir sözü vardı; "deplesmana ayrı takım çıkaracağız evimizde ayrı bir takım çıkracağız demişti." birde " kazansakta kaybetsekte tırmalayacağını söylemişti." am görüldüğü gibi bu adamın söylediği ile yaptığı bir değil arkadaşlar . bu adam bizi uyutuyor. bu adam bizi kandırıyor. mesut hoca lütfen istifa...mesut hoca lütfen istifa...mesut hoca lütfen istifa...
hep beraber arkadaşlar mesut hoca lütfen istifa... mesut hoca lütfen istifa... mesut hoca lütfen istifa... :mad:

jamesbond58
20.09.2010, 12:13
tek kelime ile rezalet... sen git 90+3 buçukta golü ye... ve maçta tonla gol kaçır sonra şu taraftarı üzntüye boğ... bunun adı laubalilik tek kelime ile umarım kaybettiğimiz bu 2 puanı aramayız...

eyupk
20.09.2010, 12:42
arkadaşlar bugün TV58'de sporaktif programı var. sesimizi duyuralım, artık çift forvet oynatılsın.

nefhret_58
20.09.2010, 21:17
hakemle falan olmaz bu işler arkadaşlar. lige süper bir giriş, sonra gelen malubiyetler, kendi evinde beraberlikler. daha ne olsun bu forvet anlayışı bizi yıkacak. zamanında birçok kez yazdım. galatasaray a bu mehmet yıldız satılsın diye. şimdi gol atmak için mucize gerekiyor resmen. geçen trabzon maçını trabzonlu bir arkadaşla izledim. ben yerlerde süründüm aazdık abi diyodam plakayı yrdu. bu kadar mı kötü olur bir takım. neyse işler yine küme düşüp düşmeyeceğiz hesaplarına varmadan sivasspor kendini toparlamalı diye düşünüyorum. haklı yorumlarınız için teşekkürler

sivaslıadem
21.09.2010, 11:04
kötü takıma karşı 1-0 ı korumaya çalışırsan böyle olur
şefkat tokadını da yersin böyle
takım biraz değişmiş sakatlıklar !!sayesinde!!
bi hocanın kafa deişmemiş

Elbeyliliyiz
21.09.2010, 12:01
Ne kadar da kizsak az ama en azindan ileriye yönelik atak futbol var oyunu dengeliyoruz. Bizimkiler yattarayi oynatmasaydi ozaman trabzonspor 1-0 bile kazanamayip yenilirlerdi sonra sov yaptilar hakem destegiyle. Uzun lafin kisasi takimimiza güvenin iyi yerlere gelecegiz.

Del Piero
22.09.2010, 14:20

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler =Sen uyursan o ölür… Sen uyursan oda ölür… Sen uyursan herkes ölür… İşte olay bu kadar basit. Ya futbol kaç dakikadır beyler. Bu ne laubalik bu ne vurdumduymazlık. Ondan sonra çıkıp yok hoca istifa yok yönetim istifa. Elinize sahanızda çok iyi bir fırsat geçmiş perişan bir durumda bir takım var ve siz işin laçkalığındasınız. Bursa maçında aynı senaryo, bu maçta aynı senaryo nedir bu çirkinlik. Yüzde yüz kaçırdığınız pozisyonlarda neden pişmiş kelle gibi sırıtırsınız anlamadım. Alın size pişmiş kelle. Maçın kaç dakika oynandığının farkında değimlisiniz siz… Çekin düşürün taca atıp bir şeyler yapın.
Kusura bakmayın beyler ama atı alan yine üsküdarı geçmeye başladı. Şu ligin şu ana kadar en kötü takımını yenemiyorsanız derhal acil bir uygulama yapmalısınız. Ya futbolcu maaşlarına yada sıkı bir yönetime ihtiyaç var. Bu hocalık bir iş değil. Elinizde Zita Hayrettin Kamanan Sedat gibi as oyuncularınız yokken düşen bir fırsatı sırf laubalikle kaybediyorsanız bu işte suçlu aramak yönetim yada hocaya değil, gazı kaçmış futbolcularadır. Deli olmamak elde değil. Sen eline geçen fırsatın birini bilemi değerlendiremesin yahu.

maçın en kötüsü mehmet yıldızmıydı yuh artık vallahi kocaman bir yuuuuuhhhh sana bende maçtaydım ve maçın yıldızı mehmet yıldızdı !!!!!!!!!!!!1

superglam
22.09.2010, 14:48

Kesinlikle katılmıyorum... Çok insan vefasızlık yaptı blika musa ibrahim ama asla mehmet vefasızlık yapmadı Sivassporu tercih etti.. Maçtada golun yüzde doksanını o attı ceyhuna vurmak düştü... Bence maçın en kralı MEHMET di hemde SİVASSPORLU YİĞİDO MEHMET....

SIVAS58FOREVER
22.09.2010, 17:01
Kesinlikle katılmıyorum... Çok insan vefasızlık yaptı blika musa ibrahim ama asla mehmet vefasızlık yapmadı Sivassporu tercih etti.. Maçtada golun yüzde doksanını o attı ceyhuna vurmak düştü... Bence maçın en kralı MEHMET di hemde SİVASSPORLU YİĞİDO MEHMET....

Arkadaşlar, golün tekrarını izlerseniz, Mehmet Yıldız'ın 2 tane Eskişehir'li defans oyuncusunu nasıl da akıllıca peşine takıp kalenin önünden uzaklaştırdığını göreceksiniz ve bu sayede Ceyhun'un önünde kaleciden başka kimse kalmıyor ve Mehmet Yıldız asistini yapıp Ceyhun'a al da at şu golü diyor. Mehmet dışındaki oyuncularımızın attığı bütün golleri tekrar inceleyin, çoğunda Mehmet defans oyuncularını peşine takıp farklı yönlere koşu yapıyor, bu da onun futbol zekasından ve tecrübesinden kaynaklanıyor.

Mamadou Diallo
26.09.2010, 12:36
Ramoviç: Gayet iyi, başarılı, pozitif düşünceli, hocadan daha fazla atak düşünüyor
Abdurrahman: Her zamanki gibi görevinin başında takım için uğraşıyor.
Diallo: Kıymetini bir türlü anlayamadığımız cengaver çok iyi
Ivanovs: Her alanda takıma yardım etti, başarılıydı
Murat Sözgelmez: Umarım hoca Ferhat beceriksizine bir daha şans verez Murat varken
Kadir: Dün sahada müthiş güçlü bir o kadar da işe yaramaz bir kadir vardı
Keita: Bu adam yedeğe çekilmez hoca kafana sok artık.
Mehmet Nas: Dün sahada ne yaptığını bilmeyen, hiç bir gayret sarfetmeyen galibiyet hevesi taşıayan bir adam vardı adı Mehmet Nas
Ceyhun:Bölücü, provakatör, bencil, yani klasik Ceyhun Eriş
Saidou: Yoruma bile değmez
Cihan Yılmaz: Sahada mıydı değil miydi belirsiz
Erman: Oyuna geç girdi erken girse belki bir şeyler yapabilirdi
Mehmet Yıldız Sahanın içinde kazanmayı tek arzulayan YALNIZ kral. Onu eleştirenlere çok gülüyorum
İbrahim Şahin İstekli ama yetersiz bir oyuncu

Mehmet nas ve ceyhununkilere katılmyrm en çok koşan mehmet nas en çok pas veren ceyhun

Mamadou Diallo
26.09.2010, 12:38

Bilica kesinlikle vefasızlık yapmadı musa ve ibrahim adice çekip gittiler sana tek para kazandıran adam bilica rekor transfer ücreti aldık 2.7 milyon£ + yasin çakmak