58^SiVaS^58
19.09.2010, 18:45
6 Hafta Sivassporumuz Manisaspor ile karsilasacak.Mac hakkinda genel gürüsleriniz nedir ve ilk 11ler nasil olmali.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisaspor-Sivasspor 58^SiVaS^58 19.09.2010, 18:45 6 Hafta Sivassporumuz Manisaspor ile karsilasacak.Mac hakkinda genel gürüsleriniz nedir ve ilk 11ler nasil olmali. Yusuf Çevik 19.09.2010, 18:50 bence bak benim görüşüm yenebilirmiyiz bilmiyorum ama inşALLAH yeneriz.Kadroyu tabiki hoca bilir ama benim görüşüm. ----------Ramoviç--------------- Abdrahman--------İvanovs----Diallo-Hayrettin Mbangoye--------Kadir-------------Cihan- ---------------Ceyhun------------- --------Suarez--------------M.yıldız Respect58 19.09.2010, 18:59 -------------Ramoviç------------- Apo-----İvanovs-----Diallo---Hayro Erman---------Keita---------Cihan -------------Ceyhun-------------- ----Mehmet---------Suarez------- İlk yarı öne geçersek Suarez cıkar Nas girer ve eski sisteme dönülür.Çift önlibero yani.Manisa biz trabzonu yendik bunları her türlü yeriz diyecekler tek yapamamız makukulayı tutmak olacak gerisi gelir.Ama hoca böyle cıkmaz.Aslında diyorum yenilsekte gitse su adam. Salim58 19.09.2010, 19:21 2-0 yenilir arkamıza bile bakmadan geliriz. DoomsDay58 19.09.2010, 19:23 ------------Ramoviç-------------- Abdurrahman----İvanovs----Diallo----Hayrettin(Murat) Keita(Zita)---Ceyhun---Saidou---Cihan(Taider) --------Mehmet------Suarez------ manisa yükselişe geçti gibi görünüyo ama belli olmaz çünkü trabzon karşısında çok yoruldular trabzona karşı oynadıkları oyunu bize oynamaları zor.maça hızlı başlayıp manisaya fazla atak vermemeliyiz eğer verirsek makukula affetmez bulduğu fırsatları değerlendirip gol atabilir eğer ilk yarıda 1 veya 2 gol bulursak 2. yarıda fazla riske girmeden defansif oynayıp kontra ataklarla oyunu sürdüre biliriz ve güzel bi skorla önümüzdeki haftayı kapatırız.mesut hoca artık tek forvetli sistemi bırakmalı eğer böyle devam ederse çok zorlanırız. inşallah bu hafta kazanırız sibur 19.09.2010, 19:44 Sezon başında söylemiştim tum yiğidolar eleştirmişti..bu hocayla biz arpa boyu kadar yol katedemeyız..manisa gibi bir takımın içinde oyunu bir anda değiştirebilecek makukula gibi bir futbolcu varken biz en az 3 gol yer döneriz..bahsine girerim.. 58candide58 19.09.2010, 19:57 kodroyu yazmaya bile gerek yok..alternatif yok ki hep aynı...bence bu maçtan 1 puan çıkarmamız bile mucize olur :mad: B.DUMANLI 19.09.2010, 20:00 Manisa 3-0 yener. yiğido0858 19.09.2010, 21:18 HERKES YENİLCEİĞİMİZİ YAZMIŞ BEN EN KOTU IHTİMAL BERABERE KALIRIZ DIYORUM. 58 SiVaSıM 58 19.09.2010, 21:24 yine kazanamayız offfff offffff subasi29 19.09.2010, 21:37 bence bu maci kazaniriz manisa macina kendini bilen bir sivasspor izleriz Caner POLAT 19.09.2010, 21:41 Kadroyu yazmaya gerek yok aynı olacak sadece mehmet tek forvet oynamasın.Sistem hatası yüzünden gözden düşüyor iyice.İnşallah ts yi yendi diye havalara giren laubali bi manisa ile karşılarız aksi takdirde 2-3 gol yiyerek memlekete geri döner bizimkiler. canberat 19.09.2010, 21:46 inşallah kazanırız gecen sene gibi olmasın ne olur halilim5858 19.09.2010, 21:55 bu maci biz 2 1 aliriz bence mesutun son sansi bu mac varini yogunu koyacak bence ahmet yiido 19.09.2010, 22:25 alacaz arkadas bu maçı manisa neki bi ts yi yendiler fedayi 19.09.2010, 22:35 herkes 11 belirlemiş ama ben belirlemiyeceğim burdan mesut hocaya seslenecem erman ve ibrahim şahine hala nasıl tahamül edebiliyor anlıyamadım bu iki oyuncuyu bir sarsması lazım ve ibrahim şahini forvet olarak çıkaracağına niye pedrial suarezi denemiyor kı bizim kesinlikle bir forvete ihtiyacımız var hemde iyi bir forvete YİGİDOKENTLİ 19.09.2010, 23:54 -------------Ramoviç------------- Apo-----İvanovs-----Diallo---Hayrettin Erman---------Keita---------Cihan -------------Ceyhun-------------- ----Mehmet---------Suarez------- YİGİDOKENTLİ 19.09.2010, 23:58 Bu maçi almaliyiz takim olarak manisaspordan kaliteli takimiz manisasporun makululasi var denis onu kitler bu hafta sanssizlikla 1 puana razi olduk manisaspor maçindan umutluyum. A.Turan Korkmaz 20.09.2010, 00:20 Manisaspor geçen hafta TSyi deplasmanda 3-1 le geçti. Bu yeni teknik direktörleri Hikmet Karamanla ilk maçlarıydı. Daha evvel Hakan Kutlu ile 4 te sıfır çekmişlerdi. TS maçı kadroları: Kaleci: İlker Savunma: Dixon,Ömer Aysan,Kalabane,Eren Orta saha: Murat Erdoğan,Mehmet Güven,Yiğit,Simpson Forvet: Isaac,Makukula Kazanan takımı bozmazsa en iyi kadroları bu.Yedekten orta sahaya Gökhan Emreciksin,Yiğit Gökoğlan,Makukula ya da Isaac çıkarsa da Kahe girebilir. Trabzonsporu bizi 6-1 yenmeleri havaya sokmuştu ve pahalıya ödediler bunu. Bu manada bizim bu hafta galip gelememiş olmamız ve Manisanın sürpriz galibiyeti Hayırlıdır diyorum. Biz de Manisaya sürprizimizi yaparız. Nasıl olacak? Hikmet Karaman TSlileri orta sahada Mehmet Güven , Yiğit ve Muratla kilitleyip yine Murat Erdoğanın yönettiği kontrataklarla galip geldiler. Isaac rakip stoperleri içeri katedip üzerine çekiyor, boşta ya da birebir kalan Makukula da zaten isabetli ve etkili vuruyor,gol yapıyor. Aynı oyunu bize de oynamak isteyeceklerdir. Manisasporun bence Makukula transferine karşın bu sezon ligde kalma şansı pek yok bu kadro ile. Ara transferde birşeyler yaparlar ya da olağanüstü gayret ederlerse belki. Takımımız Eskişehir önünde oynadığı ilk devreyi Manisaya karşı oynar,oyunu kontrolünde götürür ve ilk golü bulursa Manisadan puan çıkarır. Makukulayı Dennis( arkadan gereksiz faul yapmadan) tutmalı, ona orta sahadan Kadir-Keita yardım etmeli(Çünkü ceza sahası dışından da şut çekiyor). Diallo da Isaac 'in icabına bakmalıdır. Tersi de olabilir. Diallo-Makukula, Dennis-Isaac olarak. Sağ tarafımızdan gelecek Simpsonu Abdurrahman kesecek,solu Murat(Hayrettin) tutacak. Manisasporun defansında ve orta sahasında zaaflar var. Mesut hocamız bunlardan faydalanmayı bilecektir. Tempolu geçecek maçın sonucunu gene Sivassporumuzun 60. dakkadan sonra yapacağı oyuncu değişiklikleri belirler bence. Hocamız Ricardo Pedrieli mutlaka en az 30 dakika oynayacak biçimde bu maça hazırlamalı ve son yarım saat oynatmalıdır. Hava toplarında iyi. Mehmet'in ya da Ceyhunun defansın içine daldığı durumlarda fırsatçılığını da konuşturur ve golümüzü yapar. İbrahim Şahin'i de aynı biçimde hazırlamalı. Bu ikisini oyunun gidişatına ve skora göre Mehmet Yıldız ve Ceyhunun yerine oyuna almalı,topu ayağımızda tutmak için de Saido(Sedat Yeşilkaya)'ya veya Cihana özel görev vermeli. Takımımızın Manisadan puanla dönmemesi için hiçbir neden yok. İzmir çevresinden taraftarlarımızın mutlak desteği gerekiyor stadda. Önümüzdeki Manisa,Antep ve Kayseri maçlarından en az 4 puan almalıyız. İki beraberlik bir galibiyetle 5 puan da çok iyi olur. Yeterki takımı ve hocayı yerden yere vurmak yerine yapıcı eleştiriler ve destekte bulunalım. Gerisi gelir. burakpaşa 20.09.2010, 00:34 bence puan yada puanlarla döneriz DoomsDay58 20.09.2010, 04:51 Diallo ve İvanovs'a çok iş düşücek bu maçta makukula gibi büyük bi problem var inşallah hatasız oynarlar 4eylül 20.09.2010, 07:06 karamsarlağa yer yok inadına üç puan ölümüne üç puan bu maç yıldızın maçı olur gol orucunu bozar onunda bır gole ihtiyacı var artık 4eylül 20.09.2010, 07:11 mehmet yıldızı bir spor proğramında öve öve bitiremediler onun ayağından top almanın imkansız olduğunu onunla mücadele etmenin çok zor olduğunu inanılmaz küvvetli olduğunu anlattılar bizmi izlemeyi bilmiyoruk kendimi yargılamaya başladım çok eleştiriyoruzda buraks58 20.09.2010, 07:57 mehmet yıldız cumartesi günü eskişehir savunmasının oyuncularını çok tedirgin etti. nadereviç ve vuckoya sorsalar mehmetin kıymetini anlarız. o 2 metrelik adamlar yaka silktiler. mehmetin lig başındaki performans düşüklüğünün sebebini ramazana bağlıyorum.tamam gol yollarında eksikliği olabilir ancak bu takım için tartışmasız çok önemli bir oyuncu. Bulut@ğlu 20.09.2010, 08:22 zor bir maç evimizde kolay kaçırdığımız galibiyet kadar kolay olmayacak makakula karşısında defans ve kalecimize çok iş düşüyor bir ihtimal alırız gibi geliyor tabi düzgün bi kadroyla çıkarsak mesut hoca varken olmayacak bir şey ama yinede benim beklediğim ilk onbir şöyle ------------------ramoviç---------------- apdurrahman----ivanovs----diallo----ferhat taider-------------keita--------------cihan ------------------ceyhun----------------- -----------ibrahim-------suarez----------- 01011984 20.09.2010, 08:43 ------------------ramoviç---------------- apdurrahman----ivanovs----diallo----ferhat taider-------------keita--------------cihan ------------------ceyhun----------------- -----------ibrahim-------suarez----------- aynen bu kadroyla cikmaliyiz, artik mehmeti biraz kessin, adam yorgunmu, ne sorunu varsa gidersin ben ibrahimle suarezin birbirine uyum saglayacagina inaniyorum ve MESUT BEY eger bu seferde tek forvet mehmetle baslarsan ozaman topla bavulunu ve terk et bu sehri, mutlak 3 puan lazim, beraberlige bile tahamülümüz kalmadi!!!!! 01011984 20.09.2010, 08:44 taiderin yerine kadirde olabilir!!! ayna26 20.09.2010, 08:56 manisa maçının ilk 11'ind emutlaka ama mutlaka forvete katkı verecek oyuncu olmalı. sol kanat da güçlendirilmeli.kadro seçminde ve yedek kulubesi seçiminde mantıklı olunmalı her hafta aynı yedekleri kulubede bulundurmak bence saçma, diğer oyunculara da şans tanınmalı.yedek kulubesinde unutulmaya yüz tutacak oyuncular var bari onları vitrine çıkaralım demi. .............................. ....... RAMOVİÇ....................... .............................. ABDURRAHMAN........İNAVOVS.... ............DİALLO............ ...HAYRETTİN........ ................ZİTA (M.Nas).............KEİTA..... ..........ERMAN (Cihan).............. .............................. ...............CEYHUN......... .............................. ........ .................M.YILDIZ..... .............................. .SUAREZ (İ.Şahin)............... 58FR058 20.09.2010, 09:01 su suarezi bi sahada gorsek.adam bi top oynayabilse.manisaya karsı hep üstünlügümüz var.insallah trabzonu yenen manisa cıkmaz karsımıza.trabzona yenilen sivasta orda olursa durum sakat SIVAS58FOREVER 20.09.2010, 09:11 Bence bu maçta defansi normalden sıkı tutmak gerekiyor, çünkü Makukula'da kaleye arkası dönük vaziyette ekndi defansından gelen uzun pasları yumuşatıp gol yollarında etkili olmaya çalışıyor, şu an süperlig'de bu beceriye sahip iki oyuncu var, diğeri ise Mehmet Yıldız, bence bu maçta orta sahalardan çok forvet ve defans oyuncularının mücadelelerine sahne olacak. manisa'nin defans'dan uzun toplarla Makukula'yi beslemeye çalışacağı bir gerçek, buna önlem olarak 4 kişilik defans blogumuzun haricinde Keita'yı Makukula ile Kadir Bekmezci'yi ise Isaac ile eşleştirip bu kişileri tutma görevi bu iki oyuncumuza verilmelidir, çünkü Makukula'da Mehmet Yıldız gibi çapraz koşular yapıp bizim defans oyuncularımızı peşine takıp diğer takım arkadaşlarına gol atabilmeleri için boş alan yaratmaya çalışacaktır, bu nedenle Makukula ve Isaac gibi iki süratli oyuncumuz defans blogumuzdaki oyuncularla degil orta saha oyuncularımzla eşleştirilmelidir, zira bu maçta orta saha oyuncularına pek iş düşmeyecektir, basketbol maçı gibi top havadan ve uzun paslarla bir Mehmet Yıldız'a bir Makukula'ya atılacaktır. Kizilirmak58 20.09.2010, 10:09 manisadki yiğidolar olarak maç gitcez tabiki. sivaslılar derneği olarak organzisayonumuz var . ama galip geleceğimizi hiç sanmıyorum manisasporun maçlrına gidiyrum çok iyi takımları var . üzülceğiz maalsefeki yine mansiada yüzümüzü gldrümeycek yiğidolar:confused: karyola 20.09.2010, 10:16 sezon oncesı manısa takımı bana gore lıgın en zayıf takımıydı toparlandılar gıbı .sıvasspor ıse yerınde sayıyor bır ılerı ıkı gerı ccey 20.09.2010, 10:56 kötümser olmayın siz bile inatmazsanız futbolcular ne yapsın, yeterki çıkup aslarla gibi mücadele etsinler, eskişehir kadrosu fena değildi, ceyhun yoprulursa forvet alabiliriz, yeteki il gölü atalım ozaman kolay, en kötü beraberlik haydi DaNGeR0uS 20.09.2010, 10:57 yahu mesut bakkal bu siteyi devamlı takip ettiğini söylüyor ama yalan söylüyor galiba biz burada haftalardır bas bas bagırıyoruz mehmet tek başına olmuyor diye yanına suarezi al çift forvet oynat diye ama hala aynı tas aynı hamam, her yerde aynı kadroyla çıkılmaz aynı değişiklik yapılmaz. diallo nerde diye bagırdık burda sedat sakatlanmazsa onuda oynatmayacaktı ve gördünüz takıma ne kadar faydası oldugunu diallonun,Mesut bakkal'ın cep teli varsa verinde bir arıyım valla yoksa yine yenilmeye mahkumuz bu oyun anlayışla, yazıktır bu kadar taraftara mesut bakkal kizilok 20.09.2010, 11:08 Manisadan herkese selamlar dostlar, Çok uzun zamanlardır üyeyim bu foruma...Daha Manisa ve sivas o zamanki adıyla 2. Lig A kategorinde 1.lige çıkma mücadelesi verdiği zamandan bu yana, Manisasporumuzu değerkendirmek gerekirse, kadro olarak ligin kaliteli kadrolarından birine sahibiz...Hucum güvü olarak Makakula, Isaac ve Kahe gibi süper ligin kaliteli oyuncularıyla oynuyoruz... Bundan 4 maç önce Hakan kutlu gibi teknik direktörlğk vasfı olmayan bir teknik kadroyla lige kötü başlayacağımıı biliyorduk...Teknik kadro seçimi daha lig başlamadan önce Manisada çok büyük tepki almıştı...Ama yönetim geri adım atmadı 3.sınıf dahi diyemeyeceğim bir hocayla başladı süperlige...Şimdi doğru olan geçte olsa yapıldı ve geçte olsa Süper Ligin deneyimli hocalarından biri getirildi ve takım gerçk kimliğini kazandı...Bundan sonra lige çok daha umutla bakıyoruz...Lig yeni başladı bizim için...Sivas a da bizim maçımızdan sonraki bütün maçlarında başarılar diliyorum...Manisadan herkese selam olsun karakaplan58 20.09.2010, 11:17 akın dıaolo apo ıvanos hayro keıta cıhan mehmet nas ceyhun m yıldız yedekler pedrıal ramovıc taıder erman murat zıta böle olsun yeter yedeklerde zengın olur macın gıdısıne göre desıklık yaparsın SIVAS58FOREVER 20.09.2010, 11:24 Kizilok, tebrik ederim seni, takimin olan ManisaSpor'u cok iyi destekliyorsun, kendi forum siteleriniz yetmiyormus gibi gelip SivasSpor'un da forum sitesine hatta 2005'de uye olmussun, umut ediyorum ki biz Sivas'lilar da bu sekilde sadece kendi forum sitelerinde degil rakip takim taraftar sitelerinde de yorumlarimizi yapmayi arttiririz. Kaliteli oyuncularınız var ancak onları durduracak kaliteli oyuncular SivasSpor'da da var, bu mac Mehmet Yıldız ve Makukula'ya havadan atılan uzun paslarla geçecek, Makukula bu hafta Trabzon'daki kadar istekli olmayacaktır, çünkü o maça TrabzonSpor yönetimine ve kendisini maç öncesinde aşağılayan TrabzonSpor taraftarlarına ders verebilmek için normal üstü bi çaba sarfetti ve hatta o yüzden maç bitimine kadar dayanamadan yoruldu ve oyundan alındı. Bence bu maç 70. dakikadan sonra ayakta kalabilmeyi başaran takımın üstünlüğü ile sonuçlanacaktır ki SivasSpor bu anlamda ManisaSpor'dan daha üstün bir fizik güce sahip. Tüm yiğidolar adına ManisaSpor'lu olup da bu sitede yorum yapabilme medeni cesaretini gösteren arkadaşlara selamlarımı iletiyorum, bence gerçek spor anlayışı böyle hoşgörü içerisinde olmalı, Fanatik ve diğer spor haberleri ileten sitelerin yorumlarında birbirine hakaretler eden (ozellikle de Tranzon'lular) insanların olmadığı düzgün ve seviyeli karşılıklı yorumların yapılabildiği ender sitelerden birisi de bu sitedir, bu da Sivas insanının hoşgörüsünden kaynaklanmaktadır. kizilok 20.09.2010, 11:57 SIVAS58FOREVER yaklaşık 4-5 yıl önce süper lige çıkabilmek yolunda Sivasspor bizim kader arkadaşımızdı...Zaten o senede beraber çıkmıştık süperlige..Bu sebepten Sivassporun ayrı bir yeri vardır bende...Süper ligde 2. takımımdır diyebilirim...5 yıl boyunca yorum yapma babında zaman zaman forumdan uzak kalsamda her zaman takip ettim forumunuzu...Çok güzel arkadaşlıkların yaşandığı bir yer burası...Sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın...Sivassporlu dostlarımızı Manisamızda en güzel şekilde misafir etmek isteriz... eyupk 20.09.2010, 12:08 herşeye rağmen Sivassporum kazanıcak diyorum inşallah. Caner POLAT 20.09.2010, 13:00 Mesut daha az önce trt3 de katıldığı spor programında ; takımın oynundan mutlu olduğu , iyi top oynadıkları lakin eksiklerinin olduğu vurguladı.1-2 hafta sonra çok daha güzel bi sivasspor izliyecekler dedi. cılgınsivas58 20.09.2010, 15:26 bence bak benim görüşüm yenebilirmiyiz bilmiyorum ama inşALLAH yeneriz.Kadroyu tabiki hoca bilir ama benim görüşüm. ----------Ramoviç--------------- Abdrahman--------İvanovs----Diallo-Hayrettin Mbangoye--------Kadir-------------Cihan- ---------------Ceyhun------------- --------Suarez--------------M.yıldız hiç boşuna uğraşma mesut hoca iki forvetle çıkmaz yine tek forvet cılgınsivas58 20.09.2010, 15:29 ben beraberlik diyorum deplasmanda işallah yenilmeyiz manisanın başında hakan kutlu olsaydı yenerdik derdim ama hikmet karamanla manisadan hherşey beklenir 58_babacan_58 20.09.2010, 15:33 ÇİFT FORVET OYNAT HOCAM BU TakIMI BAŞKA ALTERNATİF YOK,MEHMET YILDIZI SİSTEM KURBANI YAPMA.... babapiton 20.09.2010, 15:44 ---------------Ramoviç---------------- -Apo-----Dennis-----Diallo----Hayrettin- -Zita----------Kadir(saidou)----Cihan--- -------------Ceyhun------------------- --------Mehmet Y.----Suarez---------- Bence Kadro Bu olmalı ...:rolleyes::confused: SerkanToptas 20.09.2010, 16:12 ....................ramoviç... ............ apo.......ivanovs.....diallo.. .....hayrettin ..............keita........sai dou............. m.nas...........ceyhun........ ......cihan ................m.yıldız...... ............ bu kadroyla iki sıfır bizim maç fatihtuztas 20.09.2010, 16:46 ....................ramoviç... ............ apo.......ivanovs.....diallo.. .....hayrettin ..............keita........sai dou............. m.nas...........ceyhun........ ......cihan ................m.yıldız...... ............ bu kadroyla iki sıfır bizim maç tek forvetle bu iş yürümeeeez... eroltas58 20.09.2010, 16:47 ınsallah yenerız.Amsterdamdan antalyaya tatıle geldım burdanda manısaya maca gıtcez ınsallah ugurlu gelır macı kazanırız.En buyuk sıvasspor o kadar. fatihtuztas 20.09.2010, 16:54 .................Ramoviç...... ......... Apo.......İvanovs.....Diallo.. .....Hayrettin ...................Saidou..... ........... .......M.Nas.................. .....Cihan............ ....................Ceyhun.... ................ ........M.Yıldız......Pedriel. ............ Artık çift forvetle oynamalıyız, arkadan da Ceyhun destek verdi mi bol pozisyona gireriz ve böylece Mehmet Yıldız'dan da faydalanabiliriz. mucahitbaba58 20.09.2010, 16:56 makukulanin bos gececegini sanmam skor ne olur bilmem ama uc puani istiyorum adalı harun 20.09.2010, 18:58 manisadan fark yeriz mümkünse gitmeyelim Mamadou Diallo 20.09.2010, 19:45 Manisa:İlker,Ömer Aysan,Kalabane,Dixon,Eren,Simp son,Yiğit,Nizamettin,Murat,Isa ac,Makukula Sivas:Ramoviç,Abdurrahman,Ivan ovs,Diallo,Hayrettin,Mehmet,Ke ita,Kadir,Cihan,Ceyhun,Mehmet basayev58 20.09.2010, 19:52 manisadan fark yeriz mümkünse gitmeyelim Arkadaşım nasıl bir mantıkdır bu. Kar yağıyor diye dışarı çıkmaz mısın kışları, akbabalar var diye sevmez misin kuşları? eee gülünde dikeni var...Herkesin bir sevdası, her Mecnunun bir aşkı var. Aşığız biz, Kırmızı-Beyaz aşkımız...Mutlu aşk yoktur diyor Aragon. Ben fark yesekte giderim bu maça, Aşkımdan şüphem yok. Şüphesi olanlarında burda işi olmasın... Kısa vadeli hazların derdinde olanlar Sivasspor'luluklarını sorgulasınlar!!! münihli_58 20.09.2010, 20:01 Manisa Trabzonu devirdi Deplasmanda. Makukula ve Hikmet Karaman ile cikis yakalayacaklarina inaniyorum. Cok ama cok zor bir mac olacak, ama Mehmet Nas'tan tüyo alabilir Mesut Hoca. MESSİ58 20.09.2010, 20:17 Manisa Trabzonu devirdi Deplasmanda. Makukula ve Hikmet Karaman ile cikis yakalayacaklarina inaniyorum. Cok ama cok zor bir mac olacak, ama Mehmet Nas'tan tüyo alabilir Mesut Hoca. MEHMET NASA KİM TÜYO VERCEK PEKİ:) ZOR MAÇ OLACAK EVET ÇOKZOR OLACAK SİVASIMIZ İÇİN. UMARIM MANİSA FARK YAPMAZ BİZE. EVET MANİSAYA YENİLİRİZ HİÇ KAFA YORMAYIN GÖRÜNEN KÖY BELLİ..... BU TAKIMI BU HALE GETİRENLER UTANSIN.. sebasteia 20.09.2010, 20:38 bizimkilerin onursuzca ezildiği, 6 yeyip geldiği trabzon'a evinde 3 tane çakan manisa sivassporumuza da 6+3 tarifesi yapar! rekora hazır olun!!!!!!!!! halilim5858 20.09.2010, 20:55 manisa bizi havada karada her yerde yener izmirliyigido 20.09.2010, 21:03 Ben maça gidiyorum, kazanacağız.. :) :D AYK MOS-BY-58 20.09.2010, 21:19 buradaki yorumlari anlamak mümkün degil. manisa trabzon'u yendi, biz de trabzon'dan fark yedik diye maci manisa'ya vermekle kalmiyor bir de fark yiyoruz yani. evet bence de manisa favori ama oynanmamis hicbir mac kaybedilmemistir. eskisehir maci 1-0 bitseydi yorumlar nasil olacakti!!!? bir de zita, hayro gibi önemli eksikler var. bu takimdan ne bekleniyor ki? gercekci olmak lazim. orta siralarda ligi bitirmek basaridir. DoomsDay58 20.09.2010, 21:30 manisanın kadrosu bile bize denk değil trabzona 3 attı diye çoğu kişi gözünde çok büyütmüş manisayı unutmayın ki manisa fenere 5 atıp sonrada lig düşmüş bir takımdır ve evinde 2 maçtır kazanamıyo ;) Caner POLAT 20.09.2010, 21:35 Şu maç bi oynanaydı hayırlısıyla :rolleyes: SIVAS58FOREVER 20.09.2010, 22:05 Bu tür kıyaslamalar yanlış arkadaslar, doğru olsaydı 4 puanli Sivas'a 6 atan Trabzon'un 0 puanli Manisa'yi rahatlıkla yenmesi gerekirdi. Bu iş motivasyon işi, TrabzonSpor'lu oyuncular bizim maca çok iyi motive olmuşlardı, çünkü gecmisten bu yana bı kuyruk acıları var Sivas'a karşı, bizi ezeli rakipleri gibi görüyorlar. Manisa da Trabzon maçına iyi motive olmuştu, özellikle Makukula, çünkü mac oncesi Trabzonlular Makukula'yi asagilayici açıklamalar yapmışlardı ve bildiginiz üzere Trabzon yönetimi Makukula'yi transfer etmek istemişti ancak 3 kuruş teklif etmişlerdi, Makukula hem Trabzon yönetimine hem de Teabzon taraftarına mesaj verebilmek için canla başla çalıştı, çabaladı. Manisa-Sivas maçında ise her iki takımın da böylesine özel motive araçları yok, hangi hoca takımını daha iyi motive ederse ve k hangi takım fizik güç olarak ayakta kalırsa o kazanacaktır. Bence Hikmet Karaman takımını gazlayacaktir, bu durumda Mecnun baskanın da Mesut hocaya ek olarak takımla görüşmesi ve oyuncuları motive edici ek çalısmalar yapması gereklidir GuVeN 20.09.2010, 22:32 Geçen yıl kı Manısa deplasmanında staddaydım ve o Sıvas kumeye tezahuratlarıyla bıza karsı yaptıkları alaycı tavırlar cok zoruma gıtmısdı.Bu karsılasma benım ıcın en az Trabzon macı kadar önemli.Çok çok zor olacağı kesin!!! Besyo_cu 20.09.2010, 22:47 Rakibin hocası Hikmet Karaman ise amatörden bir takım olsa bile korkarım. Beraberlik iyi sonuç zira Manisa trabzon galibiyeti ile ve özellikle Hikmet Hocanın gelmesiyle büyük moral içerisinde zor maç zorrr... fatih585858 21.09.2010, 01:49 -------------------------------------------------------------------------------- -------------Ramoviç------------- Apo-----İvanovs-----Diallo---Hayro M.nas---------Keita---------erman -------------Zita-------------- ----Mehmet---------Suarez------- fatih585858 21.09.2010, 01:54 Bence 2 forvet oynamalıyız. 2 forvet oynarsak ceyhunun yerine 10 numara pozisyonunda Zita oynamalı . Zita , ceyhundan daha süratli, daha yürekten oynuyor. Kaleye dikine gidebilen bir oyuncu bence oyun kurucu olarak denenilebilir. zaralı19 21.09.2010, 09:44 çift forvet oynarsak rahat kazanırız diyorum.1-2 maç bizim işallah Salim58 23.09.2010, 08:15 Manisaspor ile 9. randevu Manisaspor ile Sivasspor süper ligdeki 9. karşılaşmalarına Pazar günü Manisa’da çıkacaklar. Manisaspor ile Sivasspor ekipleri süper lig tarihlerindeki 9. randevularına Manisa’da çıkacak. Bundan önce 8 kez karşı karşıya gelen ekipler 5 kez Vestel Manisa-Sivas, 2 kez ise Manisaspor-Sivasspor isimleriyle birbirlerine karşı mücadele ettiler. Geride kalan 8 karşılaşmada takımlar 19 gol atma başarısı gösterdi. Sivasspor 9, Manisa temsilcisi ise oynanan oyunlarda 10 gol atma başarısı gösterdi. 4 karşılaşmayı Sivasspor, 3 karşılaşmayı Manisaspor’un kazandığı müsabakalarda bir mücadele ise beraberlik ile bitti. İki ekip arasında oynanan 8 karşılaşmada tablo ise şöyle: Sivasspor-Vestel Manisaspor 1-0 2005-2006 Vestel Manisaspor-Sivasspor 3-2 2005-2006 Sivasspor-Vestel Manisaspor 3-2 2006-2007 Vestel Manisaspor-Sivasspor 1-0 2006-2007 Sivasspor-Vestel Manisaspor 1-0 2007-2008 Vestel Manisaspor-Sivasspor 1-0 2007-2008 Manisaspor-Sivasspor 3-1 2009-2010 Sivasspor-Manisaspor 1-0 2009-2010 bulayreyuyiğido 23.09.2010, 09:31 BU TAKIM 94. DK.DA GOL YİYİP BERABERE KALIYORSA BU T.D. İLE 12 MAÇTA 9 BERABERLİK ALINIRSA SADECE 1 MAÇI KAZANDIYSA HANGİ MAÇI GALİP GELEBİLİRİZ DİYE UMALIM BENCE MAÇ 1-1 GİDER SON 15 DK.DA 2 Yİ YERİZ YADA YEMEYİZ BERABERE KALIRIZ BÖYLECE 6 MAÇTA 6 PUANLA 14.SIRADAKİ YERİMİZ KESİNLEŞİR T.D. DE İYİ OYNUYORUZ 30. HAFTA PUAN TOPLAMAYA BAŞLARIZ HAKEMİ SEVMEDİM (EVLENMEM)GİBİ SAÇMA BAHANELERLE OYALAR.... BU T.D. İLE GİTMEZ............ Mamadou Diallo 23.09.2010, 14:32 ------------------------------------12------------------------------------ 61-----------------4---------------------------------25----------------58 ---------------------------8--------------86------------------------------ 7---------------------------------10------------------------------------18 -----------------------------------9-------------------------------------- 58akif34 23.09.2010, 15:00 bu macı alacagımıza ınanıyorum rakıp takım trabzonu yendı dıe bızım taraftarımız ümitsizlige kapılmıs banko yenılırız gozuyle bakıyor bu macı kazanırsak ınananlatrın yuzune nasıl bakacaklar bakalım elımızde buyuk kozlar var karsı takımı cok ıyı tanıyan bır hocamız var karsı takım ıkı kısı uzerıne kurulmus bır takım hocamız bu tarz takımlara nasıl oyun kurulmasını ıyı bılen bırısı bu mac banko sıvas hemde handıkaplı YİGİDOKENTLİ 23.09.2010, 16:13 -------------Ramoviç------------- Apo-----İvanovs-----Diallo---murat Erman---------Keita---------Cihan -------------Ceyhun-------------- ----Mehmet---------Suarez------- sebasteia 26.09.2010, 11:55 geçen sene galiba manisa ile oynarken sıfır puanımız vardı, manisalılar sivas kümeye tezahüratı yapmıştı, şimdi intikam zamanı değil mi sivassporum??????? kümenin korkusunu onlar yaşasın, yoksa yine bize kalacak ihale :) |