Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Eski Kimliğine Kavuşuyor
http://resimzade.com/Show.html?i=24162&token=26608 (http://resimzade.com/Show.html?i=24162&token=26608)
Son saniyelerde yenilen golle 2 puanı kaybeden Sivasspor moralini bozmuyor.
Ligde geride kalan 5 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik,2’de yenilgi alan kırmızı-beyazlı takım,Trabzon maçı haricinde sergilediği futbolla beğeni topluyor.Teknik Direktör Mesut Bakkal Hürdoğan’a yaptığı açıklamada,Sivasspor’un yavaş yavaş gerçek kimliğine büründüğünü belirterek “ Trabzonr maçı dışında yenildiğimiz ve puan kaybettiğimiz maçlarda bile Sivasspor rakibinden daha çok pozisyona giren ve fazla pozisyon vermeyen bir görüntü içerisinde. Buda ilerisi için bizleri son derece mutlu ediyor. Sivasspor artık her maçı kazanmayı düşünerek ve üreterek sahaya çıkıyor. Buda futbolcuların kendilerine olan özgüvenlerinden kaynaklanıyor.Trabzon maçı dışında gerçekten çok iyi maçlar oynadık. Beni en çok mutlu edende,rakiplerimize fazla pozisyon vermiyoruz,ama çok pozisyona giriyoruz.”dedi.
ZOR FİKSTÜRÜ GERİDE BIRAKTIK
Sivasspor’un lige zorlu rakiplerlede başladığına dikkat çeken Bakkal “ Önce Galatasaray,sonra Antalya ve hemen peşindende Bursaspor’la oynadık. Son iki maçta ise Trabzon ve Eskişehirspor’la karşı karşıya geldik. Bunlar ligin en iyi futbolu oynayan takımları,ancak bu maçların çoğunda rakipten daha iyiydik”şeklinde konuştu.
Hürdoğan.
58 SiVaSıM 58 22.09.2010, 10:17 biraz katılmamak elde değil çok zorlu rakiplerle oynadık ama artık manisayı yenmeliyiz
bence çook komik açıklamalar bunlar.
Yusuf Çevik 22.09.2010, 10:59 mesut hoca bence yanlıs dusunuyor.tamam gs bursa felan diğer anadolu tkaımlarından üstünler ama ligde güçsüz takım yok .
halilim5858 22.09.2010, 11:10 bence daha güclü takimlar duruyor
Hocam önemli olan gol poziyonuna girmek değil, girdiğin gol pozisyonlarını değerlendirmektir.Bak eskişehir tek poziyona girdi golünü attı puanını aldı. Bizim gol yollarına çare bulmamız gerek.
SIVAS58FOREVER 22.09.2010, 11:24 Ligde kolay maç yok, yeni çıkan Karabük ve Buca bile beklenenden daha iyi, ancak takımımız iyi oynuyor, Hayrettin ve Zita da döndükten sonra daha başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.
5 maçta 5 puan topladık ancak önümüzdeki 5 maçta sadece Beşiktaş'tan puan alamayabiliriz, o da belli olmaz, ben önümüzdeki 5 maçtan 10 puan toplayabileceğimize inanıyorum, yeter ki takımımız iyi motive edilebilsin
serserilerin_prensi 22.09.2010, 11:29 İnançlı oynayalım yeter....
suçatı58 22.09.2010, 11:32 Sonuçda önemli hani. Hele hele son saniye golü de nenin nesi. Birilerinin son düdük konusunda oyuncuları uyarması lazım. Son düdük çalmadan bizimkiler maçın bitmediğini bilmiyor gibime geldi.
Turan 59 22.09.2010, 11:42 Vallahi ben ortada kimlik falan görmüyorum.
DoomsDay58 22.09.2010, 12:47 Mesut hoca doğru söylüyo
kiNgSiZe58 22.09.2010, 12:53 manisayi yendikmi taraftar baslar yine büyük hoca, büyük baskan..
Respect58 22.09.2010, 15:04 Eski Sivasspordan 4 Eylülde kimse puan alamazdı.:mad:Bu kimlik olmamış.Bize mavi kimlik lazım hocaa. :D
hocam yanılıyorsun sen geçen sezon manisadan kovuluncada manisa kötü futbol oynamıyor ve dirençli bir takım görüntüsü veriyordu vede manisa gol kısırlığı çekiyordu ve bu günün sivasssporuna bakınca maisaspordan farklı birşeygöremiyorum evet takım mücadele edince iyi mücadele ediyor ama gol kısırlığı çekiyor vede manisayla benzer kaderi paylaşıyor
yani eski sivasspordan eser yok niye yalan söyleyeyim bülo nun elinde bu kadro olsa şuan 9 puanımız falanrahat olurdu
ancak bülo kendi kuyusunu kazdı vesselam
;)
manisayi yendikmi taraftar baslar yine büyük hoca, büyük baskan..
Hele bir yenelimde ondan sonrasi kolay büyük yada kücük sanki herkes manisa maci cepte keklik gibi görüyor insallah sizin dediniz gibi olur ben yanilirim herzaman oldugu gibi bizim icin en iyi sonuc beraberlik baskada beklentim yok.
Caner POLAT 22.09.2010, 17:38 Güzel futbola malesef puan verilmiyor hocam , iyi oynuyosa bu takım rakibini dize getirmeli
SIVAS58FOREVER 22.09.2010, 17:57 hocam yanılıyorsun sen geçen sezon manisadan kovuluncada manisa kötü futbol oynamıyor ve dirençli bir takım görüntüsü veriyordu vede manisa gol kısırlığı çekiyordu ve bu günün sivasssporuna bakınca maisaspordan farklı birşeygöremiyorum evet takım mücadele edince iyi mücadele ediyor ama gol kısırlığı çekiyor vede manisayla benzer kaderi paylaşıyor
yani eski sivasspordan eser yok niye yalan söyleyeyim bülo nun elinde bu kadro olsa şuan 9 puanımız falanrahat olurdu
ancak bülo kendi kuyusunu kazdı vesselam
;)
Bülo dediğin adam LORANT'dan öğrendiği taktikten başka ne biliyordu ki? Mehmet Yıldız'a atılan uzun paslarla tek tip taktikle oynattı takımı, geçen sene Mehmet Yıldız sakatlanınca da yeni bir taktik anlayışı geliştiremedi ve çekip gitti, hatta ayrılırken, teknik direktörlük kursunaa gidip kendimi geliştirmek istiyorum dedi. Bülo dediğin adam da iş olsa yeni bi alternatif sistem oluşturabilirdi, şu anki hocamıza güvenmeliyiz, unutmayalım Mesut Bakkal olmasaydı biz şu an Bank Asya'daydık.
bu takıma ders olur ve düdük çalmadan maçı bırakmazlar, ancak bende, özellikle gs, bursa ve eskişehir maçında iyi oynayıp gol bulamadığımızı düşünüyorum, özellikle bursa maçında bursadan çok iyiidik ancak aynı es es maçındaki gibi kademe hatası yapıldı, ben iyi olacağını düşünüyorum, ancak ıvanovs unda kart konusunda daha dikkaetli olması gerek
Ayrıca yönetimin özellikle itirazdan kart görenlere ağır ceza vermesi gerek
Bulut@ğlu 22.09.2010, 20:50 hoca kandırma milleti bu taraftar aptalmı senin her lafına inansın senin oynattığın futbolda galip gelme şansımız %25ten fazla değil belki doğru diyosundur takım istekli çıkıyor sahaya galip gelecek golü bulduktan sonra taktik veriyorsun takım skorun üstüne yatmaya çalışıyor sonra rakip takım yüklene yüklene beraberlik golünü atıyor biraz gerçekçi olalım hocam sen hücum futbolunu bilmiyorsun bu yüzden galip geleceğimiz maçlardan bile beraberlikle ayrılıyoruz lütfen hoca gidişatımız hiç değil bence
hocada yanlış takımda yanlış geçen sezon zor kurtaran takıma ne yaptılar hiç bir şey gönderilenlerin yerine daha kötü transferler yaptılar hala mesut hoca takımız iyi iyi diye diye sezon sonunu böyle getirecek kimse yaptığı yanlıilar söylemiyor bari öıkın diyinki yanlış transferler yaptık ara transferde bu hatamızı düzelteceğiz deseler yüreğimize su serper
B.DUMANLI 22.09.2010, 21:50 Hocam su isine geldigin gibi konusmayi birak lütfen.Konuya gelelim .Bir maci kazanmak icin ne yapiyorsun kenardan.Senin forvet hattinda oynattigin kisi veya kisiler forvet özelligi tasiyormu ?Hayir.Manisa deplasmaninda neye güveniyorsunda bu sekilde konusuyorsun.Yenilirsen mutlaka onada bir kilif uydurursun.Sen gerceklerden kactigin sürece,gercekleri kabullenmedigin sürece yenilmeye mahkumsun.Sen Suarez´i oynatmamak icin yeminlimisin?Manisa´da kapi gibi Makukula var.Sende kim var?Su ana kadar sivasspor´un bir sistemi olmadigini gözlemledim.Yani sisteme dayali oynamiyoruz.Hal böyle oluncada,ortaya ne oldugu belli olmayan gol sansi mucizelere kalmis bir takim ortaya cikiyor.
Oğul babaya , Baba Cennetliksin demiş . Baba oğula , umamıyorum oğul ...
hiç kimse Mesut Hocanın hakkını yemeye kalkmasın.futbolda şans faktörüde göz önünde bulundurulmalıdır.Sivasspor es es i farklı da yenebilirdi.Aslonan takım oyununun sahaya ne şekilde yansıdığıdır.Sayın Bakkal geçen sezon Sivassporu ipten almıştır,yükselme grubuna düşüp orada 1 sezon geçirmenin ve bunun da zaman ve maddi yönünü kim düşünüyor acaba,süper ligde şampiyon olmakla kümede kalmak aynı derecede mutluluk vermez mi acaba biz nankör insanlara !..
şarkışla 58 22.09.2010, 22:53 Gol kaçırmalara puan verilseydi zaten rekor bizdeydi ama maalesf böyle birşey yok.Hocanın elindede bu sorunu çözebilecek Saurez gözüküyor ama bunada hoca izin vermiyor hala anlamış değilim.Ben hoca olsam taraftara bir cevap olarak adamı bir maç oynatırım herkes ne adam olduğunu görsün iyiysede kötüysede.Anlamak gerçekten de zor.Birde diyorlardı ki hoca bu siteyi takip ediyormuş.Eğer öyle olsaydı Saurezi oynatırdı.Bir açıklama da yapmıyor çık bu adam formsuz de yetersiz de.Gerçi yetersiz derse kendisi zor durumda kalır
ertugrulss 22.09.2010, 22:54 hoca bırak bu hikayeleri :rolleyes: kendin bile inanmıyorsun ! biz mi inanalım:confused:
ankastre 22.09.2010, 23:01 Müsabaka boyunca kulübesinden çıkmayan,, 90+4'e kadar galibiyeti elinde bulunduran hoca güvenini sarsmaya başladı...
Galip durumdasın, şişirme toplarla gol aramaya başlayan konuk ekibe önde basmayı akıl edemeyen hoca bizleri son derece üzmüştür...
Umarım Manisa'dan puan ya da puanlar alarak yeniden gönülleri kazanır...
B.DUMANLI 22.09.2010, 23:23 Hocam yas olarak benden cok gencsin.Hafizam beni yaniltmiyorsa KIRIKKALE´lisin.Neden M.Yildiz´da israr ediyorsun?Neden kariyerini bir futbolcu icin risk ediyorsun ,degermi?KIRIKKALE´den böyle inatci insanlar ciktigini sende gördüm.Sivas seyircisini karsina alma.Bunun sonunda sen zararli cikarsin.Sunu unutma sen bir iscisin ,yani patronuna karsi sorumluluklarin var.O senden basari ister ,galibiyet ister.Galibiyet aldigin sürece basarili olursun kulübün girdileri artar.Galibiyet alabilmen icin CEYHUN veya M.Yildiz´dan birini kesmen lazim ikisi bir arada lüx oluyor.Cünki bu ikiside kosmuyor.Suarez´i mutlaka oynatmalisin.Agbetu´yu gönderdin ,I .Sahin´i alikoydun .Ne özelligi var?Simdide Suarez´i oynatmiyorsun.Bir kez daha seni uyariyorum.Sivas´linin sabrini tasirma.Bize top saklayan degil ,topu üc cercevenin icine atabilen oyuncu lazim.
YİGİDOKENTLİ 22.09.2010, 23:43 hoça aslinda sivasspor eski kimligine kavuşur ama senin ouın dizişin yanliş bu kadroyla bu puan az bence dilao keita saidonun takimda oynasi takima biraz daha düzen katti birde mehmetin yanina suarezi oynatirsan birde takim harika olacak ah kanaman olsa daha güzel olacak ama sans yokki karabükspor maçinda sahalara dönecek birde hayrettin iyleşmesi beni sevindirdi sol tarafda çok acik veriyoruz hayrettin bizi rahatlatir biraz.
emin kara 23.09.2010, 00:20 burdaki yetkili arkadaşlar nerde benim enson yazım
Turan 59 23.09.2010, 11:46 Hoca bu bahsettiğin kimlik İEET kimliği olmasın.......
Kimlik yenileme işi biraz uzadı sanırım ama yine de böyle bir düşünce dahi takımın görüntüsü için bir ip ucu vermekte.gerçekten hocanın dediği gibi takımda geçen sezona göre toparlanma var, maçda posizyonlara giriyor, son vuruşlarda bazen şanssızlıklarda eklenince istenen sonuçlar ortaya çıkmıyor, hocanın bu düşüncesinin somut olarak görülebilmesi için takımda aksayan gol yollarında eksik kalınan yerlere gerekli değişimleri yapması gerekki biz de bu eski kimliği bulma düşüncesinde toptan hemfikir olalım...
fatih585858 23.09.2010, 17:29 Mesut bakkal size bu konuşmalarıyla ismi B harfiyle başlayan birini hatırlattı mı
ssfatihss 23.09.2010, 17:31 bu sene lıgde 18 takım arasında kötü takım varsa bırı bana soylesın en ıyı 5 takımı gecmısız... peh peh peh.:mad:
halilim5858 23.09.2010, 18:18 eski kimligimizde 17 takim neredeyse bizden 1 puan alinca sampiyon olmus gibi seviniyorlardi simdi biz 1 puan alinca seviniyoruz bumu eski kimlik
|