Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya kinim olmaz.
SivasSpor.Com 24.09.2010, 01:35 http://i1009.hizliresim.com/2010/9/24/630.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal çeşitli açıklamalarda bulundu.
Sivasspor Teknik direktörü Mesut Bakkal Eskişehirspor maçı, sakatlığı geçen Hayretti'nin durumu sakatlığı geçmesine rağmen hazır olmayan Ferhat,Zita ile kadroya giremeyen Pedriel Suarez ve Manisaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
Bakkal:Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak çok üzüldüklerini futbol'da bunlarında olduğunu bunları hep yaşadıklarını bundan sonra yaşayacaklarını Trabzonspor maçı sonrası iyi oynadıklarını Eskişehirspor maçındaki gibi üretken olacaklarını bir şanssızlık yaşadıklarını Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak yüreğimiz yandı.Taraftarımız yandı. Taraftarlara ve bize teşekkür etti. Taraftarının bize daha çok güveni var.sivasspor iyi yolda biraz şanssızlık yaşıyoruz dedi.
Hayrettin ve Saidou aramıza %100 katılıyor.Ferhat ve Zita düz koşulara başladı.2 hafta sonra aramıza dönecekler.Pedriel Suarez’le ilgili olarakta onada sıra geleceğini şuanda ondan daha iyi görevini yapanlar var dedi.Lig antremanlarını yeni yemeğe başladı.Benim hiçbir zaman hiçbir oyuncuya kinim olmaz sırası gelecek oda oynayacak dedi
Bakkal: Manisaspor maçı ile ilgili olarak cuma günü Manisa'ya gideceklerini idman için saha istediklerini bu istediğin karşılandığını hikmet hoca'nın gelmesiyle Manisaspor'un bir çıkışta olduğunu bizde iyi oynuyoruz bize yakışanı yapmak istiyoruz “Bende futbolculara bu maçı istiyorum dedim “ son olarak şanssızlığımı kırmak istiyorum dedi.
SİPAS TV
Bana göre Suarez 4 Eylül kupası maçında oyuna girdikten sonra bi hareket getirmişti. Tamam Mehmet Yıldız'ın yanında tabiki ikinci planda kalması doğal ama Mehmet' deki bu formsuzluk ve bu yavaşlama devam ettiği müddetçe en azından yedek klübesınde her an oyuna girebilecekmiş gibi hazır bekletilmesi lazım bana göre Suarez'in.Zaten kaptan az daha yavaşlarsa slow motion dan izlemiş gibi olacagız kendısını.Tabi biz fikirlerimizi burada paylaıyoruz ama hocamız kadar işin içinde de değiliz,hocaya güvenmekden başka yapılabilecek bir sey yok. Hayrettın' ın düzeliyor olması da sevındırıcı.Manisa maçında oynasın artık özledık vallah:)
Sedat058 24.09.2010, 02:55 suarezin ne zamn zamani gelecek 18lik kadroya al bari hoca
mehmetin yanina yada mehmetin yerine bu sene mehmet naptiki
karşıyakalı 24.09.2010, 06:39 hoca ne hikmetse hep garip olan ilkleri senle yaşıyoruz.6 -1 gibi son 20 saniye gol yeme gibi.artık böyle bir ilk daha yaşamak istemiyoruz
Hala hoca diye tutturmuş,bir niat uğruna suarez i oyalıyorsun. sıra yarın Kamananın cezası bitincemi gelecek. Ozamanda Kamananımı keseceğim diyeceksin.Böyle diyerek bir inat uğruna Sivasspora ceza veriyorsun.Bir maçta 4 forvet oynatan hocalar hoca değilmi yoksa. Sen kendi sahanda tekforumsuz forvetle oynuyorsun.
şarkışla 58 24.09.2010, 07:18 Saurezle ilgili olarak şuan görevini ondan daha iyi yapanlar var demiş.Çok merak ettim bu kişi kim acaba :Dattığımız gol sayısından kaçırdıklarımızdan belli zaten
halilim5858 24.09.2010, 07:41 hoca hep ayni masal gecende keitadan iyi kadir var diyordun bu hafata ne güzel oynadi keita
Cevabın kimseyi tatmin etmemiştir Mesut Hoca !
İdmanlarda isterse Mehmet Yıldız 100 gol atsın, Suarez de yan gelip yatsın,
Maçlardaki Mehmet Yıldızın yerine hiç değilse 1 maç Suarez'i oynaması gerekirdi ?
Hocam gel şu inadından vazgeç ve taraftarın sesinede biraz kulak ver.
Bulut@ğlu 24.09.2010, 08:14 hahaha yavv arkadaşlar bu mesut bakkal teknikdirektörmü stendapcımı valla bana stendapcı gibi geldi artık açıklamasına güler oldum yavv suarezi lig maçında bir kere bile oyuna almamış halada diyorki görevini ondan daha iyi yapanlar bahsettiği kişide mehmet yıldız tamam hakkını yemeyelim mehmet yıldız defansı yıpratıyor iki üç adam birden çekiyor üzerine topu iyi saklıyor ama ne yararki son vuruş olmadıktan sonra gol atamadıktan sonra bize bunlar lazım değil bize gol lazım hatta gol değil goller lazım çünkü bir gol yetmiyor skorun üstüne yatmaya çalışıp beraberlik golü yiyoruz benim düşüncem suarezin sıra falan beklemesine gerek yok ibrahim şahinle suarezin ilk onbirde başlaması lazım ikinci yarı mehmet yıldızı alarak oyuna yorgun defansı daha çok yorup suarezle farka bile gidilebilir bu şekilde diğer oyuncuların bile gol atma şansı çoğalır zaten bir kaç maç mehmeti kesip ikinci yarı oyuna alsa mehmet tatlı bir hırsa kapılacak eski günlerine geri dönecek belkide ama ne diyim başka bütün kadro hoca denilen mesut bakkalın emrinde elden birşey gelmiyor
58_babacan_58 24.09.2010, 09:10 İYİDE HOCAM MEHMETLE SUAREZİ HİÇ OLMAZSA 45 DAKİKA OYNATTA NE YAPABİLİYOR BİZDE GÖRELİM,MEHMET TEK FORVET HİÇ BİŞEY YAPAMIYOR ADAMI SİSTEM KURBANI YAPMA TEK FORVET OYNATARAK,ONADA YAZIK BİZEDE YAZIK YA....
Caner POLAT 24.09.2010, 09:24 Mehmet yıldızı , suarezle birlikde denemesi farz oldu.Cihana verdiğin şansları suareze versen mehmet ceyhun suarez iyi işler yapacağına inanıyorum.
Elbeyliliyiz 24.09.2010, 09:33 Yolun acik olsun arkandayiz ama isi saglam tutalim ve sans da bizden yana olur. Insallah
karadavut58 24.09.2010, 10:10 ah hoca ah herkes yazmis yazacani sen hala dudunu caliyon sonra diyon taraftarlar gelsindestek istiyon bak hoca biz taraftarlar dedik gel hoca sabalayi al yok gerek dedin su dedik yok budedik yok manisa kayser den makula yi aldi bizim sanki cak ihtiyacimiz vardi sayidoyu aldik sim diyokki hoca hoca suarezi oyuna al oynat diyok yine takmiyon eeee nolacakya simdi sen bu takimdan gidersin birgun emme bu taraftar olene kadar sivas li sivassporlu kalacak bu sitemim yonetime de gecerli bir gunde 1 saatinizi ayirinda su yorumlari okuyun cok dusundunuz taraftarin sesinede kulak vermis olursunuz yani
B.DUMANLI 24.09.2010, 10:34 Aciklaman yetersiz(Suarez hakkinda).Sen M.Yildiz´a KIYAK yapiyorsun.Biz M.Yildiz´dan BIKTIK.Biz degisiklik görmek istiyoruz.Sen bunu anlamak istemiyorsun.Sivas süperlige ciktigindan beri M.Yildiz´i görüyor bu Sivas´li ,oda senin gibi sermayeden yiyor su anda.Yildiz oynayamiyor,sahada adeta yürüyor bunu göremiyecek kadar teknik direktörsün iste.KENDINE GÜVENI OLMAYAN BIR KAPTAN ,takima ne fayda saglayabilirki.Arkadaslarinin yaptigi her harekete kiziyor, kendi yaptigi hareketelere gelince gülmekle gecistiriyor.Suarez´in eksileri oldugunu sanmiyorum.Sayet varsa sun ve kurmaylarin ne ise yariyor?M.Yildiz dört ,dörtlük hic eksigi yok masallah,her takima lazim bir oyuncu.Sen Manisa icin yenilgi sonucu ne diyecegini metni haziladinmi.Sicaga gidiyorsun bu numara eskidi,Antalya´da söylemistin.Hakemlerimi gene bahane edeceksin buda eskidi.Yeni numaralar bulman lazim.5 mac,5 puan cok az.Gol ayaklarina sahip degilsin gol atamiyoruz.Kamanan´i bekliyorsun,o gelene kadar Kasimpasa´ile ligin altina demir atarsin.Manisa´da YENILECEKSIN BAKKAL.Cünki rakipde M.Yildiz ve Ceyhun gibi oyuncular yok.Makukula ve Simpson gibi oyuncular var.Basta H.Karaman farki olacak.Bu farki sen ve kurmaylarin görecek sahada.
kangal06 24.09.2010, 10:58 ya mehmet yıldız la suarez i çift forvet oynat ya da en azından şu sıralar mehmet yıldız ı oynatma arkadaşım adam o kadar formsuz ve hazır değil ki, karşı karşıya giderken şut çekmeyi unutuyor. o yine defansı yıpratsın 3 kişiyi sırtlasın yanında da pas verecek adam olsun tek başına gitmeye kalkınca hem çok yavaş hem son vuruş yapamıyor veya hiçbi takım hiçbi oyuncuya muhtaç değildir kaptanı 2-3 hafta oynatma bakalım belki işe yarar
CILGINSiVASLINL 24.09.2010, 11:53 Bence Mesut hoca bu macta yenilsek yada berabere kalirsak gider Cunku Konusmanin sonunda "" Son olarak sansizligimi kirmak istiyorum diyor""Yani herhangi bir puan kaybinda birakicakk!!!!INSALLAH
kiNgSiZe58 24.09.2010, 12:06 ben acik konusmayi severim, BU takimdan ne ilk 3 nede ilk 10 ümidim var.
küme düsmesin yeter..
sivaslihakan 24.09.2010, 12:26 yazisinin sonunda sanssizligimi kirmak istiyorum demis mesut hoca......
yani gercekten söyle geriye baktimda trabzonj maci haric bütün maclarda ama gercekten bütün maclarda iyi oynayan ve galibiyeti kaciran bizdik gercekten bi sanssizlik var gidiyor...
ama sanssizligini kirmak icinde degisik varyasyonlar deniyeceksin suarez gib yani mehmet yildizla olmuyor
Mehmet'i oyundan aldın hocam, takım tamamen geriye yaslandı, uzatmalarla birlikte 7 dakika defans oldukça fazla yıprandı.
Mehmet Yıldız'ı tutan eskişehir defans oyuncuları da orta sahanın önüne rahat çıktı. Mehmet oyundayken iki metre ileriye gidemiyorlardı. Mehmet'e alkışlatacaksan bir daha dikkat et, 2-0 olmadan ya da son dakika olmadan oyuncu değiştirme, benden söylemesi...
01011984 24.09.2010, 13:05 Aciklaman yetersiz(Suarez hakkinda).Sen M.Yildiz´a KIYAK yapiyorsun.Biz M.Yildiz´dan BIKTIK.Biz degisiklik görmek istiyoruz.Sen bunu anlamak istemiyorsun.Sivas süperlige ciktigindan beri M.Yildiz´i görüyor bu Sivas´li ,oda senin gibi sermayeden yiyor su anda.Yildiz oynayamiyor,sahada adeta yürüyor bunu göremiyecek kadar teknik direktörsün iste.KENDINE GÜVENI OLMAYAN BIR KAPTAN ,takima ne fayda saglayabilirki.Arkadaslarinin yaptigi her harekete kiziyor, kendi yaptigi hareketelere gelince gülmekle gecistiriyor.Suarez´in eksileri oldugunu sanmiyorum.Sayet varsa sun ve kurmaylarin ne ise yariyor?M.Yildiz dört ,dörtlük hic eksigi yok masallah,her takima lazim bir oyuncu.Sen Manisa icin yenilgi sonucu ne diyecegini metni haziladinmi.Sicaga gidiyorsun bu numara eskidi,Antalya´da söylemistin.Hakemlerimi gene bahane edeceksin buda eskidi.Yeni numaralar bulman lazim.5 mac,5 puan cok az.Gol ayaklarina sahip degilsin gol atamiyoruz.Kamanan´i bekliyorsun,o gelene kadar Kasimpasa´ile ligin altina demir atarsin.Manisa´da YENILECEKSIN BAKKAL.Cünki rakipde M.Yildiz ve Ceyhun gibi oyuncular yok.Makukula ve Simpson gibi oyuncular var.Basta H.Karaman farki olacak.Bu farki sen ve kurmaylarin görecek sahada.
SENIN AGIZINA YÜREGINE SAGLIK!!! OKUYORUM SU YORUMLARINI - OKADAR GERCEKCI KONUSUYORSUNKI - COK SÜKÜR ALLAHIMA BÖYLEDE TARAFTARLARIMIZ VARMIS - AYNI FIKIRDEYIM GARDAS SENINLE!!!!
MESUT BEY KES SU MEHMETI ARTIK, FORMAYI HAK EDEN SUAN O DEGIL BUNU GÖRMÜYORMUSUN, KAC BIN KISI GÖRÜYORDA SEN GÖREMIYORMUSUN!!!!! PAZAR GÜNKI MACA YINE TEK FORVET CIK SEN SONRA YE FARKI - TOPLA BAVULUNU CEK GIT BIDAHADA MANISADAN SIVASA DÖNME BENCE!!!!! YETER YA!!!! DESTEK ISTIYORSUN DESTEK ISTIYORSUNDA BIRKEREDE DINLE SU TARAFTARI!!!!
Divriği58 24.09.2010, 13:11 MEHMET YILDIZ dan sıkılan arkadaşlarımız var. Bilmezlerki mehmet yıldız suan menfaati için sivasta.
MUSA VE İBRAHİMİ görduk nasıl zor zamanda sattılar takımı.mehmet hala tkaımın başında ve mehmet olmadan 2 maça çıkalım ve ileri forveti görun naısl perişan.bu takım mehmet yıldız sız olmaz o sivassporun bır parçası adeta.geçen senede gördük son 7 haftada mehmet yıldız neler yapı.bundan once 5 sezon hep golcu futbolcumuzdu.her futbolcunun bır kötü zamanı bunalım zamanı olur ve elbet atlatır.mehmet gol atmadı dıe taraftarımız ıstemıyor.gol atmadı ama gol attırdı.karşı rakıbın defansını zorluyor ve gol atmamızı saglıyor bune en ıyı eskışehir maçında ceyhuna verdiği par örnektir.KEŞKE SİVAS YERINE GALATASARAYI SEÇSEYDIN MEHMET ozaman ıyı olurdun bu taraftara.sivas için kaldın bak görüyorsun 5 haftada satıyorlar senii..dilerim bu kötü zamanında çıkarsın bu kaos ta bunalımdan kurtulursun sonuna kadar yanındayız..
Divriği58 24.09.2010, 13:14 5 Ssezonda iyi olan mehmet yıldızı 5 haftada satan taraftarımıza yazıklarr olsunn...her futbolcunun bır kotu zamanı olur.ve elbet taraftarının destegıyle atlatır. bızımkıler ise gonderın mehmetı oynatmayın mehmetı satın mehmetı yazıklar olsun yaa tkaıma onca emegı geçen bır futbolcu bukadar çabuk silinirmi bugun taraftarlarımızın yarısından çogu mehmet yıldızı istemıyor neden 5 haftada gol atmadı die 5 sezon dur attgına sayın derım bende
01011984 24.09.2010, 13:20 armutakli:
kimse kimseyi satmiyor, adami kadroya bi kac mac alma diyoruz, oynatma diyoruz, kiyak gecme diyoruz, formayi hak edene ver diyoruz, defol git demiyoruz ya adam, kosamiyor adam artik, yorgunsa, dinlendirilsin, okadar basit.
kötü sezon geciriyormus, m.yildiz'dan haric baska bi futbolcu böyle bir sezon gecirdiginde, adama saymadiginizi birakmiyorsunuz. birakin artik ya,
sivasspor bumu? iyi ya adamin simdiye kadar attigi tüm gollerimi hatirlayip göz yumalim, bank asyayi boylarsak görürsün ozaman 5 sezondur attigi goller bi ise yariyormu, bu taraftar kör degil salakta degil tamammi, herseyi görüyoruz biz!!!!
cılgınsivas58 24.09.2010, 15:32 hocam manisa maçına tek forvetle çıkmada neyle çıkıyosan çık
valla hoca belliki kendince hesapların var yani en azından dışarıya öyle lanse etmeye çalışıyosun ama o hesapların tutmazsa bu camia seni barındırmaz haberin olaaa:mad:
futbolcuya garezin yokta bize mi garezin var hoca bu ne böyle beraberlikten öteye gidemiyorsun işte!
sadocan58 24.09.2010, 17:17 ARMUTAKLI
GARDAS BİZ MEHMETE BİRŞEY DEMİYORUZ OYNATMADA DEMİYORUZ ŞU SUAREZİ BİR OYNATTA GÖRELİM DİYORUZ YANİ SUCMU BU GALATASARAYDA MEHMETİ OYNATMAZLAR KUSURA BAKMA SEN DEMEKKİ FUTBOL İZLEMİYOSUN ESKİSİ GİBİ ANADOLU TAKIMLARI AYNİ DEGİL ARTIK UYANDI BÜTÜN KLÜPLER HEPSİ İYİ OYUNCULAR ALDILAR BİZDEDE VAR İYİ OYUNCU DİYE ALDIK MADEM KÖTÜYDÜ NEDEN ALDILAR İYİ İDİ NEDEN OYNATMIYORLAR ARKADASLARIMIZ HEP BUNU SÖLÜYO AMA SİZ HALA KAFANIZ KUMDA
noname87 24.09.2010, 19:41 Suareze çok takıldınız sanki luis suarez ben çok bir şey beklemiyorum bu adamdan kamananın cezası olmasaydı keşke dört dörtlük futbolcuydu
Caner POLAT 24.09.2010, 21:01 Suareze çok takıldınız sanki luis suarez ben çok bir şey beklemiyorum bu adamdan kamananın cezası olmasaydı keşke dört dörtlük futbolcuydu
Giresunspordaki gibi futbol sergilerse birşey bekliyeceğin futbolcu olur
http://www.facebook.com/video/video.php?v=368748822695 ona yapılan bi video
aslanefe58 24.09.2010, 21:40 MEHMET YILDIZ dan sıkılan arkadaşlarımız var. Bilmezlerki mehmet yıldız suan menfaati için sivasta.
MUSA VE İBRAHİMİ görduk nasıl zor zamanda sattılar takımı.mehmet hala tkaımın başında ve mehmet olmadan 2 maça çıkalım ve ileri forveti görun naısl perişan.bu takım mehmet yıldız sız olmaz o sivassporun bır parçası adeta.geçen senede gördük son 7 haftada mehmet yıldız neler yapı.bundan once 5 sezon hep golcu futbolcumuzdu.her futbolcunun bır kötü zamanı bunalım zamanı olur ve elbet atlatır.mehmet gol atmadı dıe taraftarımız ıstemıyor.gol atmadı ama gol attırdı.karşı rakıbın defansını zorluyor ve gol atmamızı saglıyor bune en ıyı eskışehir maçında ceyhuna verdiği par örnektir.KEŞKE SİVAS YERINE GALATASARAYI SEÇSEYDIN MEHMET ozaman ıyı olurdun bu taraftara.sivas için kaldın bak görüyorsun 5 haftada satıyorlar senii..dilerim bu kötü zamanında çıkarsın bu kaos ta bunalımdan kurtulursun sonuna kadar yanındayız..
valla ağzına sağlık kardeşim. bütün spor yorumcuları bi şey bilmiyor bizim arkadaşlar hepsi ayrı bi ulema:D:D
subasi29 24.09.2010, 21:46 Suareze çok takıldınız sanki luis suarez ben çok bir şey beklemiyorum bu adamdan kamananın cezası olmasaydı keşke dört dörtlük futbolcuydu
Adami Hic Gormedik ki !! Kim Mis Neciymis Bu Adam ... Bir Oyuna Girsin Oynasin Sonra Goruruz Kim Neyi Hak Ediyor...Takin ti DegiL Sadece Gormek istiyoruz :rolleyes:
aslanefe58 24.09.2010, 21:52 Giresunspordaki gibi futbol sergilerse birşey bekliyeceğin futbolcu olur
http://www.facebook.com/video/video.php?v=368748822695 ona yapılan bi video
ben bu adamı canlı seyrettim hiç bi özelliği yok. bu videoyu izleyince de iyice kötü oldum. bu kadar basit golleri süperligde hiç bi takım yemez...bankasyanın sıradan bi oyuncusunu kurtarıcı sanmayalım sonra çok hayal kırıklığı yaşarsınız söylemedi demeyin....
bu arada hocadan ben memnunum ama mehmetin yanına sağlam bi forvet alınmamasının bedelini hem hoca hem yönetim hem de taraftar öderse çok yazık olur bize:mad::mad:
tekdoktirin 24.09.2010, 22:57 HOCA SEN YILLARDIR LİĞLERDE KURTSUN AMA BİZDE ALP ERENİZ UNUTMA MEHMETİN GURUP KURACANDAN ÇEKİNİYORSUNUZ GÖRDÜK BUNU MUHSİN HOCAYA YAPTILAR VE GİTİ DİMİ AGAM
şarkışla 58 24.09.2010, 23:01 Arkadaşlar birbirimizi hain ilan etmeyi ne kadar çok seviyoruz yav.İlk önce birbirimizin fikirlerine saygılı olmayı öğrenelim.İstiyoruz ki herkes kendimiz gibi düşünsün.Şimdi Mehmet i savunanlar diğerlerini hain ilan etmiş.Oh ne güzel,bu arada bende hain grubunda oluyorum.Ha şunuda unutmayalım bazı arkadaşlar Mehmet konusunda eleştiri sınırlarını aşıyorlar bunu da belirteyim.Biz Mehmet bu takımdan kovulsun,kadro dışı kalsın demiyoruz ki.Sadece formsuz olduğu besbelli yerine Saurez oynasın diyoruz.Formsuz bir futbolcuda bu kadar ısrar niye anlamıyorum.Şimdi diyelim ki Mesut hoca haklı,bu adam yetersiz onun için oynamıyor,peki kardeşim ben olsam madem bu adam yetersiz adamı oynatırım bu yetersizliği taraftara gösteririm ve herkesin ağzını kapatırım.
ister yıldızı oynat isrer pedrieli oynat ister tek forvet ister üç forvet bu maçı al mesut hoca 12 hafta olmuş takımın başına geçeli sadece 1 galibiyet şu ezik tıs çömlekcileri bize konuşturma
01011984 24.09.2010, 23:21 sarkisla kardesim sana katiliyorum, ama yok bunlarin bazilari anlamiyor iste hepsi mesut bakkal kafasindan, bu kafayla acaba nereye kadar devam edecez...
YİGİDOKENTLİ 24.09.2010, 23:59 tamam hoça anladik ama tek forvet oyuncusuyla gol atamayan takim sivasspor mehmet şahin güzel oyuncu ama ona 90 dakika sans verecen suarez harika bir oyuncu kalitesi ortada bizim oynucagimiz manisaspor 4 tane makukula var isaac var simon var dica var bu oyuncular çok kalite oyuncular bizde mehmetin yanina suarezle cikmazsak işimiz yaş mehmet çok koşuyor çok mucadele ediyor ama tek başina birşey yapamiyor yanina adam lazim inşallah mehmet süskünlugunu manisaspor maçinda bozar 3 puan bizim olur.
Bulut@ğlu 25.09.2010, 02:10 MEHMET YILDIZ dan sıkılan arkadaşlarımız var. Bilmezlerki mehmet yıldız suan menfaati için sivasta.
gardaş güldürme beni kimse kimseyi satmıyor musa ve ibrahim iyi bir teklif aldıki gittiler mehmet yıldızda iyi bir teklif alsında bak gör nasıl satıyor SİVASSPOR'u kardeşim bak gene söylüyorum bu iş hatırla gönülle olacak iş değil verim alamadığın oyuncuyu keseceksin 5 maçtır mehmet yıldız formsuz hocada hala ısrarla onu oynatıyor ya mehmet yıldızı kesecek bir kaç maç yada çift forvet oynatacak kardeşim mehmet yıldız ilerde tek kalıyo önünde 3-4 tane defans oyuncusunu mehmet yıldız nasıl geçipte gol atacak bana söylermisin tek forvet oynayan bir takım kontratak sistemi ile oynar bu sistemdede forvetin hızlı koşabilen oyuncu olması gerekiyor mehmet yıldız hızlı koşabilen bir oyuncu değilki mehmet yıldızın en iyi özelliği hava toplarını indirebiliyo birde topu iyi saklıyor defansı yıpratıyor hepsi bu başka özelliği yok gol atamadıktan attırmadıktan sonra bu özellikte bi işe yaramıyo eskişehir maçında ceyhuna attırdığı golden bahsediyorsun eee kardeşim 5 maçtır gol atamıyor bırak bari bir kere gol attırsın ama gel görki mehmet yıldızın beş maçta bir gol attırması bile dişimin kovuğunu doldurmuyor mehmet yıldızın hakkını yemiyoruz kardeşim ama bu sene iyi başlamadı ve bir kaç maç yedek kalması gerekir boşuna savunmayın ne mesut bakkalı ne mehmet yıldızı
SAYGILAR.....
Videoyu izledim ve bu adam bu takımda rahat oynar. Bir arkadaşımız yorumunda belirtmiş Mehmet sadece kötü oynamakla kalmıyor kendi hatalarını başkalarına mal ediyor diğer oyuncuların hatalarında ise kıyameti koparıyor. Bütünleştirici, arkadaşlarını motive edici bir kaptan deği, kaptan dediğin ömer Erdoğan gibi olur.
enKeskin 25.09.2010, 11:12 ya harbi arkadaş bu nasıl iş ya adamı kendi istememiş mi hiç bosu bosuna niye transfer etmişler o zaman allahım ya karşı karşıya kalmışken mehmetin ayağındaki topu aldı adamlar çok utandım valla suarez cüzzamlı mı neya yazık adama zaten hocada iş yok bence devre arasına kalmaz gibi geliyo bana ya hayırlısı olsun artık
Divriği58 25.09.2010, 11:33 iyi futbolcuda olsa kötü futbolcuda olsalar onlar bızım futbolcu kardeşlerimiz sivassporumuzun bır parçası bıze dusen de taraftar olarak onalrın sonuna kadar yanında olmak ve bunuda yapıyoruz 40 yaş üstü hariç.:D
selimdelen 25.09.2010, 13:08 Videoyu izledim ve bu adam bu takımda rahat oynar. Bir arkadaşımız yorumunda belirtmiş Mehmet sadece kötü oynamakla kalmıyor kendi hatalarını başkalarına mal ediyor diğer oyuncuların hatalarında ise kıyameti koparıyor. Bütünleştirici, arkadaşlarını motive edici bir kaptan deği, kaptan dediğin ömer Erdoğan gibi olur.
gecen sene ligden dusme noktasına geldigimizde aklimda ahh ahh kaptan nerdesin suan bu macta olsanda su ruhsuzlara bagırıp cagırıp adam gibi oynamaları icin motive etsen diye iç cekiyordum ve bir cok kişininde bu sekilde dusundugunden eminim velhasıl sivasspor m yıldızsız tamamen coker onun kaptanlıgı onun oyun icindeki mucadeleci ve yıpratıcı ruhu yeter diğer takim arkadaslarına ornek olacak kaptan gibi kaptan m yıldız su donem sebebini bilmediğimiz ama biran once bitmesini istedigimiz bir form dusuklugu var ama bizi m yıldızımız bunun ustesinden gelir ve eski gunlerıne hızla doner ona sonuna kadar desdek olmayan gercekten cok ayıp eder ve kimsenin suphesi olmasın manisadan son saniye golu yemeden onları yenecegiz ts 3.1 yenmiş olmalarına ragmen buna canı gonulden inanıyorum bu sene ilk 7 takım icinde olacak sivasspor mesut hoca geldiğinde cok guzel işler yaptı lakin sivassporun hedefi küçülmemeli mesut hocaya umarım bulundugu takımın şampiyonlugu kıl payı kacıran buyuk bir takım oldugunu hic ama hic aklından cıkartmaz ve hedefini ona gore koyar sevgiler bekle bizi manisa geliyoruz
altuntas58 25.09.2010, 13:19 Mesut hocanın hazır olan futbolcuyu oynatacağından hiç şüphem yoktur
YiğidoGençlik 25.09.2010, 16:49 Hocam şu suarez neymiş en azından bir 15 dk şans ver Messi gibi millet bel bağladı ya hayırlısı...
cılgınsivas58 25.09.2010, 17:27 Bence Mesut hoca bu macta yenilsek yada berabere kalirsak gider Cunku Konusmanin sonunda "" Son olarak sansizligimi kirmak istiyorum diyor""Yani herhangi bir puan kaybinda birakicakk!!!!INSALLAH
sorabilirmiyim niye mesut hocanın gitmesini istiyosun oyun olarak geçen seneden daha iyiyiz daha güzel oynuyoruz bakkal istifa ederse kim gelir hiç adam gibi hoca yok onun mesut hocaya güvenelimmm
Baykus~ibb34 25.09.2010, 19:16 Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
bugra5858 25.09.2010, 19:19 Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
Adam Haklı Beyler
58 SiVaSıM 58 25.09.2010, 19:58 pedireli oynat yarın mesut hoca ortalara vuran yok
eyuphulagu 25.09.2010, 20:57 Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....
Baykus~ibb34 25.09.2010, 21:16 sanamı kalmışsivasspor hakkında yorum yapmak senin yazının içinde sinsice yazılmış yorumu iyi anlıyorum sen ibb li değil tslisin ezik adamlar
Türkiye Cumhuriyetinde Düşünce özgürlüğü yokmu?Senin sevdiğini ben sevmeyebilir , aynı şekilde senin sevmediğini ben sevebilirim değilmi ama?Sende İstanbul bb. eleştiri yapabilirsin pekala , vede yapmıyormusun diğer istanbul takımlarının eleştirisini?Basın özgürlüğü nasılki var yazarlar bir başbakanı bile eleştirebiliyor bırakta bende eleştireyim vede eleştirilmek bazen çok iyidir insanların yorumlarından yola çıkarak geçmişte yapılmış yada yapılacak hatalardan ders çıkarılabilinir değilmi ama?:rolleyes:
bulutbey27 25.09.2010, 22:26 belki sezon sonu ikinci ligde gelir bazı oyunculara sıra dimi mesut hoca
SIVAS58FOREVER 25.09.2010, 23:19 Bu sitede sinsice yorum yapıp taraftarı galeyana getirip yenik direktörü ve yönetimi istifaya davet etmeye yonlendirebilecegini zanneden köylü kurnazlarına sesleniyorum. Farklı isimlerle bu sitede yazıp kimseyi yonlendiremezsiniz. Bosuna uğraşmayın biz Sivas'lilar sandığınız gibi saf değiliz
01011984 25.09.2010, 23:36 bize ne baskalarindan,
umrumda degil onlarin yaptiklari,
biz sivassporumuz hakkinda konusalim yorum yapalim!!!!
Divriği58 25.09.2010, 23:51 KENDİ ARANIZDA BU ŞEKILDE TARTIŞIP BIRBIRINIZI KIRMAYIN.BAŞKA TAKIMLARIN TARAFTARLARIDA SİTEMIZI ZIYARET EDİYOR.LÜTFEN YİĞİDOLAR TARAFTAR OLARAK KENDI ARAMIZDA KAVGA ETMEYELIM...SİVASSPORUN TARAFTARINA YAKIŞMIYOR KENDI ARASINDA KAVGA ETMEK
Elbeyliliyiz 26.09.2010, 09:22 Lig tablosuna göre yenilirsek herhangi sekilde yandik birdaha nasil toparlaniriz bilmiyorum.
Elbeyliliyiz 26.09.2010, 09:25 Site yönetimi lütfen kalbimiz kirik ama sevincili ana sayfa yi yapsanizda bari neseli yorumlar yazsak.
fatih585858 26.09.2010, 12:14 Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....
Hocanın açıklamaları tam bir saçmalık, 5 maçın hiçbirinde 1 dakika şans vermemiş. Sırasını bekleyecek diyor bu adamın ibrahim şahin,uğur kavuk hatta sedat yeşilkaya gibi gereksiz adamlardan kötü futbolcu olduğuna inanmıyorum.
01011984 26.09.2010, 17:19 Hocanın açıklamaları tam bir saçmalık, 5 maçın hiçbirinde 1 dakika şans vermemiş. Sırasını bekleyecek diyor bu adamın ibrahim şahin,uğur kavuk hatta sedat yeşilkaya gibi gereksiz adamlardan kötü futbolcu olduğuna inanmıyorum.
senin inancinda onu ilgilendirmiyor
ercan58.a 26.09.2010, 20:38 muhabbet yapana kadar işini yapsan bu hale düşürmezdin takımı hocaaaaaaaaaaaa
bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem
allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf
bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba
hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur
YONETIM VE MESUT BAKKAL TARAFTARI GALIBA CIDDIYE ALMAMAKTA
TAKIM HIZLA KUME DUSME YOLUNDA ILERLEMEKTE
G.ANTEP MACINA GIDEN OLURSA PROTESTO SESLERI TRIBUNLERDEN YUKSELMEYE BASLADIGI ZAMAN AKILLARI BASLARINA GELECEK[/B][/B]
VIZYONU OLMAYAN + TEKNIK BILGI VE BECERISIDE OLMAYAN TESADUFLERLE
ANKARA VE DIYARBAKIRIN YARDIMLARI ILE KUMEDE KALAN BIR TAKIMA GEREKEN KALITELI TEKNIK HEYET VE KADRO TAKVIYESI YAPILMADIGINDA[/B]
FIKRET UNSAL TIPI TAAAS MI TAS GIBI BOYLE KUME DUSECEK KALITELI BIR
TAKIM YARATILIR
ACIL ILK ISTIFA TAS GIBI BIR SIVASSPOR YARATAN "FIKRET UNSAL"
GIDERKENDE "MESUT BAKKAL'" INIDA TAZMINATSIZ GOTUREBILIR
COZUM GETIRIN "ABDULLAH AVCI" YI
erhan58_58 26.09.2010, 21:02 arkadaşlar bütün suç yönetimde dogru dürüst işe yarayan futbolcu almadılar ki o kadar para nereye gitti acaba? tabi faruk taşsaten bey kızının dügününe sanatcı getiriyormuş duyduguma göre !!!! sivasspor forvetsiz oynuyor arkadaşlarrrr
Baykus~ibb34 26.09.2010, 21:20 Sn.Bakkal hangi takımın elinden tutup bir yerlere getirdi , en fazla kaç sene bir klupte çalıştırıcı teknik adam olarak görev yaptı?sicili nasıl ?ve kaç paraya maal oluyor sivasspora ? Neler veriyor? Katkısı ne ? Sivassporu alıp sırtlayıp şampiyonluğa götürebilecek kapasitesi varmı ? takıma yeni bir jenarasyon hava verebilecekmi ? imkansızı başarmasından söz etmiyorum ? bu saydıklarımın kaçını yapabilir ? açıkcası merak ediyorum ? benim kendi kanatimce sn Bakkal 10-18 sırada tutacak bir teknik adam kapasitesine sahip , sn Başkanda zaten biliyordu en baştan hele bu senede böyle geçsin istediğini bulamadı afrikalı bir Türk asıllı bir hocadan sonra alel acele aldılar ve getirdiler bence sadece yaraya tampon yapmaktı ve yönetim bunu pekala iyi biliyordu..
Biz bir şey biliyoruzda konuşuyoruz:rolleyes:
Turan 59 26.09.2010, 21:57 Sen nasıl bir antrenörsün ? Sivas'a yapacağın iyilik hemen gitmelisin.
nefhret_58 29.09.2010, 22:40 kardeşlerim, stada gidecek olanlar... sesiniz suarez için yükselsin. mehmet bu sene kabak sezonunu kapatamamış. geçen sene zaten şeker pancarı dönemiydi:D 6 ay bir futbolcunun sakatlığını geçmesini bekledik, al işte olan oldu. göbeği saldı oturdu. koşu yok, baskı yok, top alamıyor, rakibi zorlayamıyor. trabzon maçında sahada olsam kolundan tutar, soyunma odasına atardım. al şu adamı bir dene Mesut hoca. daha iyi olanlar ilk 11 de ise bizim halimiz EŞŞEĞİN HELİKOPTERE ÇİTME ATMASI GİBİ KOMEDİDEN İBARET OLUR
Yazık ettin yazık.Kendinden çok bana.
Ferda Anıl Yarkın
|