Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar günü staddayız..

SivasSpor.Com
24.09.2010, 02:28
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/24/769.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçlarının programı belli oldu.

Ligde 7. hafta maçlarının programı şöyle:

1 Ekim Cuma:
20.00 Kardemir Karabükspor-Galatasaray (Necmettin Şeyhoğlu)
20.00 Bucaspor-Eskişehirspor (Alsancak)

2 Ekim Cumartesi:
15.30 Manisaspor-Kayserispor (Manisa 19 Mayıs)
19.00 Ankaragücü-Konyaspor (Ankara 19 Mayıs)
19.00 Fenerbahçe-Gençlerbirliği (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

3 Ekim Pazar:
15.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Bursaspor (Ali Sami Yen)
15.30 Sivasspor-Gaziantepspor (Sivas 4 Eylül)
19.00 Medical Park Antalyaspor-Kasımpaşa (Mardan Antalyaspor)
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)

Takımımıza Eskişehirspor maçından kalma bi borcumuz var arkadaşlar. Moral açısından bu hafta stadı doldurmak boynumuzun borcu.Maç günü ve saati de bahane kaldırmayacak kadar güzel.

Sivasspor.Com ailesi olarak sesimizin ulaşabildiği herbir yiğidoyu Gaziantepspor maçında stada bekliyoruz...

GuVeN
24.09.2010, 02:39
Maç günü ve saati bence mükemmel olmuş,güzel bir futbol pazarı yaşayacağımıza eminim,çok zorlu geçeçek Antep maçını, takımımızın bızlerın destegıyle alacagını dusunuyorum.

halilim5858
24.09.2010, 07:46
hadi hayirlisi pazar günü gündüz maci insaallah antepi yenecegiz

Salim58
24.09.2010, 07:47
Maçın günü ve saati gayet güzel.Bu maça gitmek gerek bakalım bi organizasyon yapabilirsek gitmeyi düşünüyorum..

Başkentli Boz Baykuşlar olarak toplansak'ta bu maça gitsek.:)

58_babacan_58
24.09.2010, 09:08
ÇOK RİSKLİ BİR MAÇ ANTEP TAKIMI ÇOK KALİTELİ Bİ TAKIM AMA BUNU SAHAYA YANSITAMIYORLAR,İNŞALLAH 3 PUANI EVİMİZDE ALMASINI BİLİRİZ...

kangal06
24.09.2010, 11:00
antep e de ayrı bi kılım :D saati de dışardan gelecekler için son derece uygun olmuş bir de cumartesi olsa mükemmelmiş ama olsun :)

SIVAS58FOREVER
24.09.2010, 11:06
6. hafta fikstürüne baktığımız zaman, rakibimiz konumundaki birçok takım zor takımlarla eşleşmiş durumda, ManisaSpor'u yenersek 8 puan ile 9. sıraya kadar yükselebilme imkanımız var.
Hatta bu hafta TrabzonSpor Kayseri karşısında yenilecektir. Geçen hafta Manisa maçında, Sivas maçındaki Bülent Yıldırım'ın yanlı kararlarına alışan Trabzon’lu futbolcular Kamil Abitoğlu'ndan aynı desteği göremeyince hiçbir varlık gösteremediler. Kayseri maçında da Bülent Yıldırım tarzı bi hakem isteyen TrabzonSpor yönetimi Şenol Güneş vasıtası ile hakemleri baskı altına almak için haftanın en başarılı hakemi seçilen ancak kendilerini numaradan yere atan TranzonSpor'lu oyuncular lehinde düdük çalmadığı için Abitoğlu'na hak etmediği halde ateş püskürdü ve hatta daha da ileri giderek bu adamın hakemlik lisansını yırtarım gibi saçma ve kendini aşan açıklamalar yaptı. Eğer adil bir yönetim olursa Kayseri Trabzon’u rahat bir şekilde yenecektir.

7. hafta fikstürüne baktığımız zaman rakiplerimiz yine zorlu takımlarla eşleşiyorlar. GaziAntep’i de yenersek 7. hafta Beşiktaş’a büyük ihtimalle yenilecek olan Trabzon’un da üstüne çıkmayı başarabiliriz.

Üst üste kazanabileceğimiz bu 2 maç bizi ilk 5 takımın içine yaklaştıracak ve takım, taraftar, teknik heyet ve yönetim olarak bizleri daha da bütünleştirecek ve SivasSpor’un yükselişine önemli katkıda bulunacaktır.

Futbolcularımıza bu 2 maçın önemi anlatılmalı ve sanki son 2 maçmış gibi mücadele etmeleri istenilmelidir. Çünkü takımımız istediği takdirde bu ligdeki her takımı yenebilecek güçtedir. Galatasaray galibiyeti de buna örnektir.

kiNgSiZe58
24.09.2010, 12:08
manisayi farkli yenersek stadin yarisi dolabilir..

58 SiVaSıM 58
24.09.2010, 13:07
antepi yenmeliyiz ama manisayı yenersek bu maç fena geçer

subasi29
24.09.2010, 21:39
Mac Pazar Gunu Vee Guzel Bir Saatte,Umid Ediyorum ki Yigidolar Maca Ilgi Gostereceklerdir.

emin kara
24.09.2010, 23:23
hadi bismillah bu sezon gündüz oynayacagımız ilk maç kendi sahamızda taraftarlarımız destegiyle kazanacagız inşallah manisa maçıyla beraber yükselişe gececek takımımız

YiğidoGençlik
25.09.2010, 16:58
Manisa maçının sonucu ne olursa olsun bu maçta stadın full olması şart

Kasim58
26.09.2010, 15:44
Sevgili yigido kardeslerim takimimiz kötü sonuclar aldigi acik hersey ortada ama bizden daha kötü olanlar var biz yigidolar tskimimizin gidisine göre degil bizler logo,SiVASSPOR ablemi icin türbünleri doldurduk doldurmaya devam edecigiz.Ben inaniyorumki evimizdeki bütün maclarda yigidolar takimini yalniz birakmayacaktir.

subasi29
26.09.2010, 16:10
ligde kolay mac yok her maca final gibi hazirlanmak lazim

MaXiMuM
26.09.2010, 16:49
antep e de ayrı bi kılım :D saati de dışardan gelecekler için son derece uygun olmuş bir de cumartesi olsa mükemmelmiş ama olsun :)

Memleketin yarısından çoğu özel sektörde çalışıyor kardeş.. C.tesi senin için iyi olabilir ama genele bakarsan pazar günü en uygun gün...

GuVeN
27.09.2010, 18:24
Gaziantep karşılaşması şimdi herşeyden önemli duruma geldi arkadaşlar. Pazar günü başka plan yapmayın yada diğer planlarınızı bu maça göre ayarlayın.
Pazar günü hepberaber staddayız!!!

A.Turan Korkmaz
29.09.2010, 17:19
Maçı pazar 15:30a hangi aklı evvel ayarladı acaba? Havalar böyle giderse o sıcakta top mu oynanır? Allah vere de o gün hava biraz serin olsa.
Pikniğe mi maça mı? diye düşünmeden 4 Eylül stadımızı doldurup takımımızı alkışlayalım. Puan almanın başka yolu yok!

Caner POLAT
29.09.2010, 17:47
Maç günü güzel ama maç saati çok kötü olmuş.İnşallah hava bulutlu falan olur da yoksa pişeriz

deli_yigido
29.09.2010, 18:34
Maç günü güzel ama maç saati çok kötü olmuş.İnşallah hava bulutlu falan olur da yoksa pişeriz

Unuttun mu kardeşim, mekan maraton ! (:

İnş, 3 puanı alıp pazar gününü bayrama çevireceğiz .

Sahinler27
29.09.2010, 18:38
SEVDAMIZIN PEŞINDEN GELIYORUZ SİVASA

Respect58
29.09.2010, 18:44
Evet imkanı olan herkes stada gitsin ve yönetimi istifaya çağırsın.Onu yapmıyorsanız en azından mesut bakkalı çağırın

A.Turan Korkmaz
29.09.2010, 18:48
(PAZARGÜNÜ MANİSAYA İSTBULDAN MAÇA GİİTİK SİVAS TARAFTARIOLARAK YEDİĞİMİZ İLK GOLDE KİHAKEM HATASI NEOLACAK MAÇIN KIRILMA ANIİDİRAKİPTEN TACA ÇIKAN TOPU RAKİPE VERDİO TAC ATIŞI GOLOLDU BÜTÜN EMEKLERİMİZ BİR HAKEM HATASINA KURBANGİTİ BUNUN TELAFİSİDE YOK BU HAKEMLERI ALLAH RIZASIİÇİN GÜZELEĞİTİN BİZ YANDIK BAŞKALARIDA YANMASIN ) EROL DEĞER
Arkadaşın mesajında da görüldüğü gibi buradaki Eskişehir maçı da dahil ( B.Gezer maçı 4 dakika uzatmıştı ve son saniye yedik golü)
bu sezonki her maçta hakemlerin aleyhimize maça etkileri oldu.
Buradan yanlış anlaşılmasın. Hakeme kötü tezahürat edilmesini teşvik etmiyorum.
İngiliz Premier ligini takip edin. Seyirciler maçtaki her pozisyona verdikleri tepkilerle seslerle adeta hakemi yönetiyorlar. Bizler de küfürle değil ama coşkulu tezahürat ve ıslıklarımızla hakemleri lehimize çekmeli, oyuna bizim de ortak olduğumuzu göstermeliyiz.
Düze çıkmak için:
- Oyunculara,hocaya ve yönetime sahip çıkacağız.
- Coşkulu tezahüratla hakemleri tesir altına alacağız.
Başka çare yok. Tabii ki maçtayız. Ölmezsek!

ready
29.09.2010, 19:55
Evet imkanı olan herkes stada gitsin ve yönetimi istifaya çağırsın.Onu yapmıyorsanız en azından mesut bakkalı çağırın

yönetimi istifaya çagırmak en son yapılacak işdir takımın morale ihtiyacı var yönetimi istifaya çagıran stad da bi güzel sopa yer

Respect58
29.09.2010, 20:37
yönetimi istifaya çagırmak en son yapılacak işdir takımın morale ihtiyacı var yönetimi istifaya çagıran stad da bi güzel sopa yer

Yönetim zaten istifa etmez amaç onları uyarmak ama Mesut bakkal gitmeli kesinlikle

subasi29
29.09.2010, 20:54
her ne olursa olsun kesinlikle stadda olmamiz lazim

babapiton
29.09.2010, 21:03
Onların kötü zamanında yanında olalım

tarık6
29.09.2010, 21:04
ya gardaşlar ne kadar kişiliksiz insanız daha ligin 6 haftası yonetim istafa mesut bakkal istifa diyorsunuz ayıp bize valla takım çok iyi bence biraz sanşsızlık yaşiyoruz biraz sabır etmeliyiz.mesut hoca cok munkemel bir hoca başka hoca gellse ne yapacaki.biz once stadı dolduralım takıma destek verelim cekirdek yemeye gelmeyelim lutfen gardaşlar

Bulut@ğlu
29.09.2010, 21:29
yavv maça gitmek bişey değil çok kolay aslında ama maçtan mağlup ayrıldıkmı bu taraftarsan kimileri göz yaşlarıyla ağlıyor kimlerininde gözünden yaş dökülmezse yüreğinden kan damlıyor zor durumdayız açıkçası..

karşıyakalı
29.09.2010, 21:42
gitmeyi pek düşünmüyorum ama yinede belli olmaz takıma güvenemiyorum gidipte mideme kramplar girmesini sıkıntıdan başımın agrımasını istemiyorum

nefhret_58
29.09.2010, 22:32
Allah yar ve yardımcımız olsun, maç günü iyi ama takım iyi olsun yeterki.

Elbeyliliyiz
29.09.2010, 23:17
ygidolar kirgin ama macta yaliniz birakmazlar fakat cok büyük bir hayal kirikligi var ne cosku ne heyecan hesap soranda yok gecmis olsun
:confused:

GuVeN
29.09.2010, 23:23

Sen ve senin gibi düşünenler stada hiç gelmesın evınden ızlesın daha ıyı be kardesım.90 dakıka moral bozacak en ufak bı ugultu olmamalı!
Kendımızı taraftar olarak nıtelendırebılıyorsak kafamızdakı ılk sey 90 dakıka ölümüne destek olmalı,baska seyler aklımızın ucundan bıle gecmemelı. Takıma taraftar lazım,oturduğu yerden laf ebeliği yapacak gereksız kalabalık hıc gelmesın daha ıyı.. Olurda yıne sahadan husranla ayrılırsak o zaman kım Mesut Hocaya ne dıyosa desın..Ama 90 dakıka sadece destek arkadaslar. Bu takım ıcın son derece onemlı.Bu aralar bırlık olmayacaksak zaten ıyı gunde takımın yanında olsak neye yarar ki..

emin kara
29.09.2010, 23:48
Sen ve senin gibi düşünenler stada hiç gelmesın evınden ızlesın daha ıyı be kardesım.90 dakıka moral bozacak en ufak bı ugultu olmamalı!
Kendımızı taraftar olarak nıtelendırebılıyorsak kafamızdakı ılk sey 90 dakıka ölümüne destek olmalı,baska seyler aklımızın ucundan bıle gecmemelı. Takıma taraftar lazım,oturduğu yerden laf ebeliği yapacak gereksız kalabalık hıc gelmesın daha ıyı.. Olurda yıne sahadan husranla ayrılırsak o zaman kım Mesut Hocaya ne dıyosa desın..Ama 90 dakıka sadece destek arkadaslar. Bu takım ıcın son derece onemlı.Bu aralar bırlık olmayacaksak zaten ıyı gunde takımın yanında olsak neye yarar ki..

bu düşünceye sahib olmayan kişiler statada takıma destek için degilde rakip takıma yardımcı olmak için geliyor demektir maç son bulmadan takımın moralini bozacak davranışda bulunacak kişiler maça hiç gelmesin daha iyi gerçek taraftaf takımın iyi günündede kötü günündede yanında olandır şimdi takımımıza destek olma zamanı

NAUGHTYBOY58
30.09.2010, 00:10
Bazı Düşünceler Cok Düşündürücü Yok Yönetimi Hocayı İstifaya Cagırın Yok Maça Gelirsem Mideme Kıramp Girer..

Ne Bu Yaa Kardeşim Siz Takımın Sadece İyi Günündemi Yanındasınız En Kötü Gün Buqünse Ben Buqün Daha Bi Yüreqimle Stada Giderim Daha Bi Aşkla Baqlanırım Sivassporuma Daha Güçlü Baırrım Son DamLasına Kadar Akıtırım Terimi Var Gücümle Baqırrım Benim Bildiqim Taraftarlık Budur Benim Bildiqim CefakarLık Budur Unutmayınki Bu sewqi KArşılıksız Sevqi Biz O Arma İÇin Ölürüz.

Fedadır Sana Her Bir Damlası İster Kan Olsun İsterse Gözyaşıı

...YnÇ..

migroArmis
30.09.2010, 00:42
böyle bir forum başlığı sivasspor forumuna yakışmıyor..pazar günü staddamıyız başlığının hiç bir şekilde açılımı ve anlamı olamaz...olması gereken her ne olursa olsun kar yağmur çamur veya süregelen başarısızlık,engel olmamalı stad dolmalıdır...iyi günde herkez takımın yanında olacaktır..sivassporun sivassporlulara ihtiyacı var....

tonusluyum
30.09.2010, 00:45
6. hafta fikstürüne baktığımız zaman, rakibimiz konumundaki birçok takım zor takımlarla eşleşmiş durumda, ManisaSpor'u yenersek 8 puan ile 9. sıraya kadar yükselebilme imkanımız var.
Hatta bu hafta TrabzonSpor Kayseri karşısında yenilecektir. Geçen hafta Manisa maçında, Sivas maçındaki Bülent Yıldırım'ın yanlı kararlarına alışan Trabzon’lu futbolcular Kamil Abitoğlu'ndan aynı desteği göremeyince hiçbir varlık gösteremediler. Kayseri maçında da Bülent Yıldırım tarzı bi hakem isteyen TrabzonSpor yönetimi Şenol Güneş vasıtası ile hakemleri baskı altına almak için haftanın en başarılı hakemi seçilen ancak kendilerini numaradan yere atan TranzonSpor'lu oyuncular lehinde düdük çalmadığı için Abitoğlu'na hak etmediği halde ateş püskürdü ve hatta daha da ileri giderek bu adamın hakemlik lisansını yırtarım gibi saçma ve kendini aşan açıklamalar yaptı. Eğer adil bir yönetim olursa Kayseri Trabzon’u rahat bir şekilde yenecektir.

7. hafta fikstürüne baktığımız zaman rakiplerimiz yine zorlu takımlarla eşleşiyorlar. GaziAntep’i de yenersek 7. hafta Beşiktaş’a büyük ihtimalle yenilecek olan Trabzon’un da üstüne çıkmayı başarabiliriz.

Üst üste kazanabileceğimiz bu 2 maç bizi ilk 5 takımın içine yaklaştıracak ve takım, taraftar, teknik heyet ve yönetim olarak bizleri daha da bütünleştirecek ve SivasSpor’un yükselişine önemli katkıda bulunacaktır.

Futbolcularımıza bu 2 maçın önemi anlatılmalı ve sanki son 2 maçmış gibi mücadele etmeleri istenilmelidir. Çünkü takımımız istediği takdirde bu ligdeki her takımı yenebilecek güçtedir. Galatasaray galibiyeti de buna örnektir.

antalya gençler yenilir ankaragücü konya maçı berabere biter manisa buca berabere kalırlarsa bizde en az 10 gol atarak 8 farklı yenersek eğer dediğin olur bu hafta 9. sırada bitirebiliriz bi sonraki haftada trabzonun üstüne çıkmak için bu hafta 8 farklı yendikten sonra ts bi sonraki haftada yenilecek bizde yine aradaki şu anda olan 15 awarajı kapatırsak trabzonunüzerine çıkabiliriz

biraz gerçekçi olalım awaraj takımı olmuş durumdayız 2 haftada matematiksel olarak ts 5 awaraj kaybetse bile biz 10 awaraajı nerden nasıl toplayacağiz hele bu oyunlar ben 1-0a razıyım

kiNgSiZe58
30.09.2010, 02:38
benim elimde imkan olsa, her sivasspor macina giderim, ama maalesef almanyada yasiyorum..

Holigann
30.09.2010, 02:50

bence senı sıvasspor taraftarlıgından ıstıfaya cagıralım,gercı sen cokdan etmıssın bellıkı:)

Salim58
30.09.2010, 07:50
Bu maça gelmeyi gerçekten çok istiyordum fakat arkadaşların iş yoğunlu nedeniyle bir organizasyon yapamadık.İnşaallah Kayseri deplasmanında takımımızın yanında olacağız olmalıyızda.Bu takım bizim teknik heyete futbolculara nekadar kızsakta bu takımdan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez.Hiç kimse bu durumdan memnun değildir bundan emin olabilirsiniz.Keşke yakın olsakta 4 eylüldeki her maçta yerimizi alsak malesef uzağız.Ben şuna inanıyorumki bu takıma gönül verenler statdaki yerini alacak ve takıma gerekli desteği vereceklerdir.Sonuç ne olursa olsun bu takım bizim,Çünki biz bu takımın renklerine gönül verdik.

Respect58
30.09.2010, 10:26

Farkettinmi bilmiiyorum ama birileri istifaya çağrılacaksa maç sonunda çağrılır en azından bizim orada öyle.Tabiki takıma destek olunacak onu bizde biliyoruz.Yönetimin istifa edeceğini düşünmüyorum zaten amac onlara uyarı vermek.Mesut hocanın ise hiç bir şey yaptığı yok hep aynı şeyler gitmesi lazım kesinlikle.

Hep destek olduk ama bazıları hala değişmedi hala sahada dolaşanlar var o ruhsuzlara ne kadar destek olursan ol ne fayda ediyor ki.

Vede Sezon basında takımın hali ortada olduğu halde önlem almayan bizi bile bile ateşe atan adamlara niye destek olacakmısım ki.Herkesin düşüncesine saygım var.Mümkünse sizdende aynısını bekliyorum.Merak etmeyin en az sizin kadar SİVASSPORLUYUM....

shang
30.09.2010, 18:10
genelde zor anlarda antebi yeniyoruz biz geçen yıl en kötü anda 3 attık ondan once 3 attık burda yeniyoruz hep inş antebe burda ters gelıyoruz bir galibiyet şart artık

subasi29
30.09.2010, 18:16
Ne Olursa Olsun Sivasspor bizim herseyimiz !! Emizde Bir takimimiz var neden terk edelim ? elbette iyi sonuclar oldugu surece bunun kotu sonucuda olacak ... tamam bazen yerli yersiz elestiriyoruz ama sunu iyi bilelim bizden baska kimse bize yardimci olmaz olamaz !! gelin hep beraber destek verelim el alem gorsun sivasi !
insallah antep maci ilede bie cikis yakalayacagiz

YiğidoGençlik
30.09.2010, 18:28
Stad dolsun güzel ama sadece dolması yetmiyor seyircilerimiz bize katılırsa daha iyi olur sanırım....

deli_yigido
30.09.2010, 18:49
Maratonda veya kale arkalarında konuşlanan çekirdekci hemşehrilerim;
Hiç bşe yapmıyosanız bari lütfen "-ALKIŞ" yaparak bizlere destek olunuz !

sinan-58
30.09.2010, 18:51
her zaman olduğu gibi sivasspor nerdeyse biz oradayız

ege-gül
01.10.2010, 17:07
biz gurbettekıler sıvasda olup maca gıdebılmek ıcın can atarken,sıvasdakı arkadaşlar maca gıtmeye erınıyorlar anlasılan.insanoglu nankördür diye bosuna dememısler:)

ege-gül
01.10.2010, 17:08
gidecek arkadaslar uzerlerıne almasınlar:)

Efsane Yeniceri
01.10.2010, 21:20
Armanın Pesine Staddayız.
Ömür Biter Destek asLa

basayev58
02.10.2010, 20:14
Gecen hafta Manisa'da boynumuz bukuk staddan donduk. Ama Yigidolar İzmir takimini yalniz birakmadi, lafta degil, iyi gunde kotu gunde...Bu sabahta Antep kafilesiyle ayni ucakla memleketime ayak bastım çok şükür. Yarinda insallah tum Yigidolar takimina sahip cikacak ve galip gelecegiz.

YeniceriEmRe
02.10.2010, 20:20
qüzel bir mac oLucak :) inşallah sonucu da Lehimize oLucak :)

tekdoktirin
03.10.2010, 00:38
--------------------------------------------------------------------------------

Mac Pazar Gunu Vee Guzel Bir Saatte,Umid Ediyorum ki Yigidolar Maca Ilgi Gostereceklerdir

yigido_sampiyon
03.10.2010, 13:09
ahhhh sivasta olsakta maça gitsek:((((((