Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim...
aslanefe58 26.09.2010, 20:01 burada taraftarım diye yorum yazanların gözü aydın. baskı yapa yapa oynattınız suarezi. ne golcü amaaa...harikalar yarattı...size dedik anlamadınız. bu takım iyi top oynarken şanssız mağlubiyetlerde sahip çıkacağınıza hoca istifa dediniz..muhteşem transfer pedriel suarez boktan topçu mehmet yıldız dediniz...helal olsun...ne diyim size bank asya bile çok...:mad::mad:
bakkal efendi geldiğinden beri 15 maç mı oldu sadece bir galibiyeti var. oyuncular milyon dolarları almaya devam ediyor. biz şurda 1000 lira para kazanacağız diye 1 ay çalışırken onlar yatarak ayda 500 000 lira dan az kazananı yok. üzülen ise biz... emin olun topçular aldığı paraya bakar hiç de üzülceklerini zannetmiyorum. çünkü bugün sivastalar yarın başka takımdalar.
serkan_ozcan58 26.09.2010, 20:03 gıt artık yeter mesut hoca bu nasıl bır futbol anlayısı geldıgınden berı bı kez sevındık.dıbe vurduk ıyıce yonetım uyuma gonder artık su adamı lıgın en cok gol yıyen ekıbıyız yazık ya ersun yanal yada abdullah avcı gelın kurtarın su takımı
sivasspor585858 26.09.2010, 20:03 rezillik ya. adamlar acidi resmen bize. ellerine gecen pozisyonlari degerlendirseler yanmistik. takimin en iyisi ramovic bence. adam kac tane yüzde yüzlük toplari cikardi. yani tek isabetli transer kaleci oldu
Celtic Pride 26.09.2010, 20:04 3-0 iyi bir sonuç bu futbola arkadaşlar. Yine 6 yemediğimize şükredelim.
Oyuncular sahada birbirlerine elkol hareketleri yapıyor, saha içi koordinasyon sıfır bile değil,resmen sıfırın altında. Beşiktaştan sonra ligin en yaşlı ikinci takımıyız ve mesut bakkalla 13 maçta 1 galibiyetimiz var. 13 maçta 1 galibiyet alan bir adamla kaç maç daha devam edilir merak ediyorum. Sahadaki futbol biraz ışık verse yine sabredilir ama ışık falan yok ortada.
Köklü değişiklikler yapmanın zamanı geldi sanırım. En başta transfleri yapanlardan başlamak gerekiyor çünkü baş suçlu onlar.Takımı huzur evine çevirdiler resmen,yazık
bu kadar kişiliksiz bu kadar onursuz bir futbol oynayan sivasspor hiç izlememiştim. yahu bu adamlar hiçmi antreman yapmıyorlarlar. inanılır gibi değil. sen nasıl bir hocasın mesut bakkal. neden oyuna müdahale edemiyorsun. en baştanda yazmıştım. bu futbolcular antreman yapmayı sevmiyorlar. muhsin ertuğralın gönderilmesinde onun sıkı antremanlarının yattığını futbolcuların bu antremanları sevmediği için sahada düşmek pahasına da olsa oynamadıklarını sırf muhsin hoca gönderilsin dye takımı mağlup ettirmek için ellerinden geleni yaptıklarını yazmıştım. ve mesut bakkalın futbolcuların suyuna giderek hafif antremanlar yaptırdığını futbolcuları sıkmadığını o yüzdende futbolcuların koşamadığını kondisyonlarının olmadığını yazdım defalarca. ve bu maçtada şu kesinlik kazandıki mesut bakkal sivasa uymuyor. mesut bakkalın sivas için yapacağı bişey yoktur. futbolcuya teslim olan bir hoca futbolcuya hükmedemez. artık sivassporun maç kazanabileceğine inanmıyorum. mehmet yıldız geziyor. bütün takım ceyhuna bel bağlamış adam 90 dakika koşuoyr. mehmet yıldız isabetli pas veremiyor nedense hep ilk 11 de. başka adammı yok. eğer mesut bakkal onurlu birisi ise bence istifa etmeli. çünkü yapacak hiç bir şeyi kalmamış artık. maçı okuyamayan oyuna etki edemeyen bir hoca sırf para için bir takımda kalmamalı. onursuzluk olur bence.
Bakkal veresiye vere vere iflas etti.:mad:
Yöteim simdi ya Manav ya da Kasab`i takimin basina getirir :D
Baskan internette arastirmalara baslamistir bile ;)
MANISA YI SUNU SOYLE, DIGERINI BOYLE DURDURUR YENERIZ DIYEN, FUTBOL BILIRKISI ARKADASLARI GOREN ONE GELSIN lUTFEN.
TATLI ISTEK VE RUYA GORMEKTEN VAZGECIP UYANMALI HERKES,
AKSI BU TAKIM " MESUT BAKKAL " ILE MUTLAKA KUME DUSECEK VE
BU HALIYLE AVERAJ DUZELTILEN TAKIM OLDU SIVASSPOR
TEK VE YEGANE ALTERNATIF ZAMAN KAYBETMEKSIZIN
ABDULLAH AVCI
YORUMLARI BIRAKIP KESIN COZUM ALTERNATIFI SUNALIM
BU HALDE IKINCI LIGE YOLCU BU TEKNIK HEYETLE BU TAKIM
ACIL EYLEM PLANI -
DEMEC VERMELERI BIRAK VE
YONETIIIIIIIIIIIIIMMMMM UYYYYYYYYYYYAAAAAANNN
Elbeyliliyiz 26.09.2010, 20:07 Teknik direktörümüzü bu basarisindan dolayi tebrik ediyorum düsenin dostu olmaz sivassporumuzu gözden düsürüyor. Bir de utanmadan rahat ortamda calisiyoruz diyor yorumu arkadaslarimiz yapsin bu taraftar küsererse stada gelmez zaten haftaya görecegiz tribünleri artik o piskin yorumlarinizi istemiyorummm sayin bakkal artik yeni bir teknik heyet zamani geldi.... Bu yorumu üzülerek yapiyorum...
Gardaslar bende artik ümidimi kesmeye basladim gecen sene dualar ettik düsmeyelimdiye devreye Diyarbakir girdi ya busene ne olacak bu iste bir sakatlik var bizim 58 lilerin kafasi biraz gec sarz eder sampiyonlarligine gittigimizde zaten takimi dagittik simdide dikis tutmuyor orada zaten hata yapildi bir kac tur atlasaydik da oyunculari satsaydi daha iyi maddiyetimiz olurdu istedigimi oyuncuyu da alirdik.helalolsun bursaya gecen sezon onlari destekledim adamlar basariyi sampiyonlula desteklediler bu yilda aynen devam ediyorlar basarilarini destekliyorum biz yapamadik onlar yaptilar.
ya arkadaş lanet olsun bunlar nasıl oyuncu yaw bir adam gibi orta açamdılar topu kalenin önüne kadar getiriyolar bi son vuruşu yapacak adam yok. defans karşı takımın önüne yop atıyor alda at artık zaten biz atamıyoz der gibi yani bitsin artık bu çile ya lanet olsun bi günde yüzümüz gülsün
:mad:
MESUT BAKKAL,
Söylenecek birşey yok...Manisaspor haketti bol gollü maç oldu...Lig devam ediyor devam edicez bu bir süreç...Sonucundada güçlü koşan her maçı alabilecek bir takımınm var....Kalan Maçlara bakmaya devam edeceğiz...Böyle basit hatalar yapmamamız gerekiyor.."
ŞEKLİNDE KONUŞTU LİG TV YE
bu kadar kişiliksiz bu kadar onursuz bir futbol oynayan sivasspor hiç izlememiştim. yahu bu adamlar hiçmi antreman yapmıyorlarlar. inanılır gibi değil. sen nasıl bir hocasın mesut bakkal. neden oyuna müdahale edemiyorsun. en baştanda yazmıştım. bu futbolcular antreman yapmayı sevmiyorlar. muhsin ertuğralın gönderilmesinde onun sıkı antremanlarının yattığını futbolcuların bu antremanları sevmediği için sahada düşmek pahasına da olsa oynamadıklarını sırf muhsin hoca gönderilsin dye takımı mağlup ettirmek için ellerinden geleni yaptıklarını yazmıştım. ve mesut bakkalın futbolcuların suyuna giderek hafif antremanlar yaptırdığını futbolcuları sıkmadığını o yüzdende futbolcuların koşamadığını kondisyonlarının olmadığını yazdım defalarca. ve bu maçtada şu kesinlik kazandıki mesut bakkal sivasa uymuyor. mesut bakkalın sivas için yapacağı bişey yoktur. futbolcuya teslim olan bir hoca futbolcuya hükmedemez. artık sivassporun maç kazanabileceğine inanmıyorum. mehmet yıldız geziyor. bütün takım ceyhuna bel bağlamış adam 90 dakika koşuoyr. mehmet yıldız isabetli pas veremiyor nedense hep ilk 11 de. başka adammı yok. eğer mesut bakkal onurlu birisi ise bence istifa etmeli. çünkü yapacak hiç bir şeyi kalmamış artık. maçı okuyamayan oyuna etki edemeyen bir hoca sırf para için bir takımda kalmamalı. onursuzluk olur bence.
O kadar isyanın o kadar küfürlü mesajların, o kadar kuru gürültülerin içinde çok manalı bir mesaj.. Çok güzel yerler değinmişsin gardaş. Nüanslar çok derin. Sonuna kadar katılıyorum sana. Futbol emek işidir, futbol çalışıp didinme işidir. Futbol 11 kişi ise yaşlı en fazla 2 kişi olur. Oda tecrübe açısından ağabeylik açısından. Genç adam çalışkan olur, hırslı olur atılgan olur. Yaşlı adam antreman sevmez. Oysaki Muhsin hoca kadrosunu kuramamıştı bizde. Sadece günü kurtarıp takım eğer küme düşmeseydi çok iyi bir ekip kuracaktı. Ama bizler burada bastık istifayı. Ama onunda bizimde yönetiminde yapacağı bir şey yoktu. Odun tamamdı da hızarın çarkı kırılmıştı.
Bu maç için sadece söylenecek tek şey var. Tebrikler Manisa.
mayhos58 26.09.2010, 20:11 bu takımın tek sorumlusu bakkaldır.15 maç oldu 1 galibiyet adam hala duruyor pek bir bok anlamıyor taaa baştan belliydi.biz geçen sene haketmiştik düşmeyi diyar ve ankara sağolsun şanseseri kurtulduk bakkal falan kurtarmadı.manisalı arkadaşlar demişlerdi zaten bakkal anlamaz futboldan işler kötüye gittimi kadro yetersizliği der çıkar işin içinden diye aynen öyle olacak görün bakın.adam morinyo sanki yaptığı ve yapmadığı transferlere bakılırsa.... gördü e..sinkini bu arada tek suçlu o değil tabi .hele yönetim boş adamlar.miskin herifler transfer dönemi takımlar çalıştı bunlar boş beleş adamlara baktılar bakalım daha ne kadar bakacaklar kötü manisa bile gitti makukulayı aldı hikmet karamanla anlaştı onlar sıyrıldı.bu takıma ne demeli yan gel yat yeri oldu sivas.mücadele sıfır ruhsuzluk hat safada inanın kondisyon olarak yopklar tabiii bunlar hoca işi.yaptıracak demekki yaptıramıyor.onlara abilik etsin bakalım buluşurlar 2. ligde.bize babalık abilik edecek hoca değil futfol teknik adamı lazım nerde.......varsada bize gelmez.yakında giresun rize altay gibi takımların hocalarıyla anlaşırız.allah geçen sene uyardı yönetimi ama bu yönetim baktı mal mal...daha da bakar arkadaşlar....bunlardan bi b.. olmaz ben seyretmiyecem artık bu takımı sağlığım bozulacak mazallah 2 kuruşluk futbol eğlencemiz vardı içine ettiler....
SivasSpor.Com 26.09.2010, 20:11 http://www.sivasspor.com/images/stories/manisa-sivas-3.jpg
Manisaspor 3-0 Sivasspor maçını değerlendiriyoruz.
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçın en iyisi kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Ne gibi eksiklerimiz var ?
Mağlubiyetin Nedeni ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?
MAÇIN ÖZETi:
MANİSASPOR: 3 - SİVASSPOR: 0
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Serkan Çınar xxx, Kemal Yılmaz xxx, Mehmet Cem Hanoğlu xxx
Manisaspor: İlker xxx, Yiğit İncedemir xxx, Kalabane xxx, Dixon xxx, Eren xxx, Ömer Aysan xxx, Mehmet Güven xxx, Murat Erdoğan xxx (Dk. 89 Gökhan xx), İsaac xxx (Dk. 86 Kahe xx), Simpson xxx, Makukula xxx (Dk. 76 Yiğit Gökoğlan xx)
Sivasspor: Ramoviç x, Deniss xx, Murat x (Dk. 15 Uğur x), Mehmet Nas xx, Mehmet Yıldız xx, Ceyhun xx, Saidou x, Cihan xx (Dk. 73 Erman x), Diallo x, Hayrettin x, Keita x (Dk. 45 Suarez xx)
Goller: Dk. 13, 90 ve 90 2 Simpson (Manisaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 39 Mehmet Nas (Sivasspor), Dk. 70 Murat Erdoğan, Dk. 83 Yiğit İncedemir, Dk. 86 Simpson (Manisaspor)
Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor-Sivasspor maçının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
6. dakikada İsaac'ın pasında ceza alanına topla giren Simpson'un sert şutunda savunma oyuncuları tehlikeyi önledi.
13. dakikada Manisaspor'un golü geldi. Ömer Aysan'ın sağ kanattan yaptığı ortada, arka direğin önünde topla buluşan Simpson, topu ağlara gönderdi: 1-0
19. dakikada Manisaspor defansının ofsayt diye duraksadığı pozisyonda kaleci İlker yerinde bir müdahaleyle tehlikeyi önledi.
23. dakikada İsaac'ın sol kanattan yaptığı ortada, müsait pozisyondaki Simpson topa dokunamayınca Manisaspor gol pozisyonunu değerlendiremedi.
26. dakikada Ömer Aysan'ın pasında topa iyi yükselen İsaac'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından auta gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Manisaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi de izledi.
50. dakikada Ceyhun'un ceza alanı içine indirdiği topa Suarez hareketlendi. Kaleci İlker ayaklarıyla müdahale ederek topun ağlara gitmesini önledi.
54. dakikada Mehmet Güven'in pasında İsaac'in ceza alanına girerken vuruşunda top üstten auta gitti.
57. dakikada defansın uzaklaştıramadığı topla ceza alanına giren Suarez'in sert şutunu kaleci İlker 2 hamlede tutabildi.
68. dakikada Ömer Aysan'ın kullandığı köşe atışında topa iyi yükselen Makukula'nın kafa vuruşunda kaleci meşin yuvarlağı yumruklarıyla uzaklaştırdı.
90. dakikada, Manisaspor farkı ikiye çıkardı. Gökhan'ın sol kanattan ortasında penaltı noktasında topla buluşan Simpson, meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlara gönderdi: 2-0
90 2. dakikada, Yiğit İncedemir'in pasında topla birlikte ceza alanına giren Simpson, güzel bir vuruşla meşin yuvarlığı ağlara gönderdi: 3-0
Karşılaşma, Manisaspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
FIKRET UNSAL' I GOREN DUYAN BILEN VARMI NEREDE ?....
BASKAN VE YONETIM NERDE ?????????
ACABA KIS UYKUSUNDALARMI ???...
ertugrulss 26.09.2010, 20:11 SİVASSPOR.COM YÖNETİMİ NE OLDU SİZİNDEMİ İŞİNİZE GELMEDİ YAZDIĞIMI SİLDİNİZ KOMİKSİNİZ:D
85200258 26.09.2010, 20:12 Mesut Bakkala vizyonsuz hoca dedik , yanlış transferler yapıyor dedik , takımı yaşlandırıyor dedik. ama sürekli birileri bizleri suçladı... Ligin son 8-9 haftası beraberlik aldı diye bir anda imparator ilan ettiler. Ama biz o beraberlikler serisini aldıgımızda ligde kendi taraftarının küme düşürdügü bi diyarbakır ve fedarasyonun küme düşürdügü ankaraspor vardı.. Şimdi ligde ne diyarbakır var ne Ankaraspor var.. İzleyin Karabük nasıl top oynuyor izleyin manisayı , izleyin konyayı, kim düşecek bu ligden? Şimdi haftada 1 puanlık seri iş yapmaz ki o 1 puanıda alamıyoruz...
Ugur Kavuk'tan, saidou'dan ne vermesi bekleniyor bu takıma? Mehmet Yıldıza bu performansıyla nasıl dayanıyor? Geçen yıl orta sahanın göbeginde ileri dönük oynayan Cihan Yılmazı sol kanada kaydırıp verimini düşürmekten ne anlıyor? Sedat sakatlanana kadar forma yüzü görmeyen Diallo şimdi takımın en iyisi.. Ya da taraftarın baskısyla oynatılan Keita yine takımın vasat üstü oyuncularından sa Mesut Bakkal inadı ugruna Sivasspor'u mu harcıyor? Takımda ofansif sol kanat oynayabilecek tek adam olan Erman neden küstürüldü? Muhsin hoca döneminin en istekli en hareketli futbolcusuydu ki.. İstanbul belediye de oynarken Türkiyenin sayılı sol açıklarındandı..
Ben her yenilgi sonrası çıkıp hoca istifa etsin naraları atmam... Ben Lig başlamadan önce dedim hocayla yollar ayrılalı vizyonsuz hoca diye... Şimdi size Mesut Bakkalın kariyerini vikipedia'dan aldgım şekilde koyuyorum. Bakın bakalım hoca kaç kez ligin başında aldıgı takımla ligin sonunu görmüş..
Mesut Bakkal
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Mesut Bakkal (19 Mart 1964 Kırıkkale), teknik direktör.
1978'de Kırıkkale΄de futbola başladı. Kırıkkalespor oynarken 18 yaşında ümit milli takıma çağrıldı. 1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Denizlispor΄da oynadı. 1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli takımda antrenörlük yaptı.
Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde Gençlerbirliği Spor Kulübü Turkcell Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü ile tekrar anlaşmıştır. ve tekrar Gençlerbirliği teknik direktörlüğünden istifa edip Denizlispor ile anlaşmıştır. Denizli tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda Manisaspor ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.
İyi yokki kötüyü yazalım rezalet..
Saidu en iyisi gerisi vasat
sivaslımuho 26.09.2010, 20:13 ya boyle mac mı olur bakkal ıstıfaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:
Takımda adam gibi bir orta yapan yok. kenarlardan atağa çıkıyoruz. orta yapıyoruz ama nereye. tehlike yaratamıyoruz. boştaki adama pas atamama gibi bir durum var. ya bunlar opa vurmayımı beceremiyor. yoksa bizim bilmediğimiz bir durummu var...
engin2609 26.09.2010, 20:14 Maçın en kötüsü kimdi ?
Takımın Hepsi Ramoviç..Ugur bnce ilk 11 deill takımda olmaması gerekiyo
Maçın en iyisi kimdi ?
Yok
Maçta göze çarpanlar ?
basit hatalar
golcu oyuncumuz yok oyun kurmakda zorlanıyoruz
Mağlubiyetin Nedeni ?
oyuncuların ruhsuz oynaması
tek görüsüm mesut bakkalın istifası
Demek ki Futbolcular da hocayı istemiyor bu bu kadar basit. isteseler.tüm takımlara kök söktürürlerdi ama görünen o ki bir an gitsin .. isabet olur yakın da istifa eder ya da kovulur sanırım.ne de olsa sayesinde averaj takımı olduk hayırlı olsun...:confused::mad:
Elbeyliliyiz 26.09.2010, 20:15 Yazik oldu ve korktugumuz basimiza geldi sonuc ortada ne yapcaz bundan sonra, bakkalin yorumunu bekliyoruz. Kanimiz su an deli akiyor en iyisi yönetim bir ortaya cikip bir aciklama yapsa gidisata dur diyecek kimse yokmu
sinirimden yerimde duramıyorum. telefonlar geliyor alay ediyorlar puan durumuna bakıyorum yine kırmızı çizgideyiz. allah sizin belanızı versin. mehmet yıldızı bir kaç hafta dinlendirip suarezi oynatsaydın nolurdu. adam formda değil şte. takım eksik oynuyor koşan kişi yok. ya mesut bakkal allahını seversen istifa et. bu takım dünya çapındaki bir hocayı muhsin ertuğralı sıkı antreman yaptırıyor diye yedi. sen antreman yaptırmadan bir yere gelemezsin sen futbolcuya teslim olmuşsun yapacağıj bişey yok senin. senin bilg ve becerin buraya kadar. elveda demen lazım artık. bzdende sana güle güle demek düşüyor. üç maçta 10 gol yedi bu takım anlayabiliyormusun. ve sondan üçüncüyüz. bülo bile bu kadar kötü değildi.
mevrik58 26.09.2010, 20:16 maçın iyisi yok maçın kötüsü takımımız göze çarpan bir saidu var takımın her şeyi eksik takımı batırmıs mesut hoca yapcak bisi yok artik bu hocayida yolluyup gelecege bakcaz
Olay Olay Olay !!!!!!!!!
Maç sonrası Manisaspor Klübü ile Sivasspor'lu savunma oyuncuları arasında "bilet" tartışması yaşandı.Manisaspor klübündeki yetkililer Sivasspor'lu savunma oyuncularını hiç bir pozisyonda yer almadıkları ve hiç bir topa müdahale etmedikleri için izleyici kategorisinde yer almaları gerektiğini savunarak bilet kesmek istedi.Sivasspor'lu futbolcular kendilerini "Sahaya çıkınca koşmamız,pas yapmamız ,şut atmamız gerektiğini bilmiyoduk yeşillik alan hafta sonlarımız boş geçmesin diye geliyoduk" diyerek savundular.
kangal06 26.09.2010, 20:17 maçın en kötüsünü seçemedim, ama en iyisinin mehmet yıldız ceyhun ve cihan olmadığı kesin onlardan daha çok şey beklerdik. erman zaman zaman hareket getirdi, diallo ve ramoviç genel olarak iyilerdi. duran toplarda eksiğimiz var hiçbir organizasyon yok, özellikle bizim gibi hücumda sıkıntı çektiği aşikar bi takımın yemeyip içmeyip duran top çalışması gerekirdi. futbol oynayamadık, ağırlık koyamadık, mücadele edemedik bunların sonucu elbette mağlubiyet...
ocak ayına kadar ne kadar puan toplayabilirsek ocak ayı geldigi zaman da teknik kadrodan yönetime kadar köklü degişilikler yapmak şart oldu
En iyisi kaleci Ramoviç'ti. Gerisini kaldır çöpe at :(
subasi29 26.09.2010, 20:18 Artik Bu Ligin Averaj Takim Adayi Biziz,bizim ile oynayan her takimdan bir gol krali cikiyor !! kosesine cekilmis bir bakkal !!! nereye gidiyoruz alamete !!!
Maçın en kötüsü kimdi ?
Maçın en iyisi kimdi ?
Maçta göze çarpanlar ?
Mağlubiyetin Nedeni ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/QUOTE]
Maçın en kötüsü Hoca
Maçın eniyisi cefakar taraftar
yÖNETİM HOCA VE MEHMET YILDIZ EL ELE VERMİŞLER VE ARKALARINDA SİVAS YEREL BASININ ALMIŞLARSİVASSPORU DÜŞÜRMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR.
ŞİMDİ BASNINA SORUYORUM BİR AMNINSANIN YEDEĞİNE VE ÇIKANALRINA BAKIN BİRDE SİVASSPORUN YEDEKLERİNE ÇIKALNLARINA BAKIN SONRADA MANİSA TÜRBÜNÜ İLE SİVAS TÜRBÜNÜNÜ KARŞILAŞTIRIN MANİSA TARAFTARLI GİREN VE ÇIKAN FUTBOLCULARINI İZLEMYE LAYIKTA SİVASSPOR ÖYLE BİRTANE FUTBOLCU İZLEMYE LAYIK DEĞİLMİ
sivasspor585858 26.09.2010, 20:18 en iyisi ramovic
gerisi kötü
mayhos58 26.09.2010, 20:19 mehmet yıldız koşmayacaksan oynama be kardeşimmmm.g..tünü git başka yerlerde kulan.ayakların kafan çalışsın..demekki bu ligde koşmadanda oynanıyormuş bize öğrettin sivassspor.ruhsuzluk neymiş iş bilemezlik neymiş sende gördük.daha neler görecez bakalım....bekliyorum.
Hoca değişikliği artık kaçınılmaz oldu. En kısa zamanda takımı ayağa kaldıracak, vizyon sahibi bir hoca getirilmeli.. Hem de hemennnnnn
SİVASSPOR.COM YÖNETİMİ NE OLDU SİZİNDEMİ İŞİNİZE GELMEDİ YAZDIĞIMI SİLDİNİZ KOMİKSİNİZ:D
Gardaş evvela saygılarımı sunmakla başlıyorum... Evet sana göre komik olabiliriz ama tepki verirken şahsiyet haklarına saygı duyman gerekir. Bende istemem burada yorum silmeyi fakat üstrubumuzu bozunca buradaki üyelerinde freni boşalıyor maalesef. Doğrudur bizimde canımız acıyor çok kötü bir takımımız var ama tepki vereceksek gidip gerekli yerlerde vermemiz lazım. Mesela toplu halde istifa diyecekseniz o ortamda değilmi. Ama burada bazı arkadaşların ağza alınmayacak şeyleri yazmasıyla değil. Siz küfür etmediniz ama şahsa hakaretin dozaj ayarınıda bilmek lazım.
Saygılar
ercan58.a 26.09.2010, 20:20 maçta degerlendirilecek bizim takımın bomboş olmasından başka bir şey yoktur
bakkal sana ve yönetime ne diyeyim bilmiyorum .............................. .........
yorumcuyuz 26.09.2010, 20:21 ruhsuz futbolcular topluluğu ve ruhsuz yönetim = sivasspor...!
58_babacan_58 26.09.2010, 20:21 Aldığımız bu ağır mağlubiyetten sonra mesut hocanın kredisi bitmiştir,bir takım hiçmi organize atak yapamaz ya,bu kadarmı aciz pozisyonsuz bir maç tamamlanır,top bizde görünüyor ama ortada pozisyon yok,kaleyi tutan doğru düzgün topumuz bile yok,yazıklar olsun diyorum,nerde beleş topçu var hepsini takıma doldurmuşlar,uğur kavuk denen adam hiç bir halta yaramıor sokaktaki adam ondan daha iyidir,MUSUT HOCA KREDİN BİTTİ .....!
mühendisburak58 26.09.2010, 20:22 sivaspsor bu sene düşmese seneye düşer seneye düşmese elinde sonunda düşer bu mnateliteyke kurtuluş yok geçen sene diyar ank vardı belki bu sene yine çıkar ama elinde sonunda çıkmayacak kötü takım ve biz düşeceğiz.ne demişler GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEĞİLDİR.
Maçın en iyileri.
Günler öncesinden bu maça gitmek için çırpınan yiğidolar.
Nerede tv bulsamda bu maçı izlesem diyen yiğidolar.
Arazide zor şartlarda hiç bi bağlantı alamayıp telefonla arayıp skoru soran yiğidolar.
Maçın başlamasına saatler kala link arama telaşına düşen yiğidolar.
yüzlerce kilometre yol kat edip bu maça giden yiğidolar.
Kötü kim kötü yokki takım iyi yolda yazık çok yazık tu takıma gönül veripte üzülen yiğidolara yazık...
Yigido DogaN 26.09.2010, 20:23 RAMO Bİ TARAFA DİĞERLERİ BİTARAFA..
MEMOYA GELİNCE
SENI YILDIZ YAPAN BU TAKIMA BİRAZDA ŞEREFİN VARSA BABA GIBI GOLLERINLE KATKIDA BULUNURSUN ..
RIZA ÇALIMBAAAY GÖREVE GELMELİİ
mayhos58 26.09.2010, 20:25 bu takımın tek sorumlusu bakkaldır.15 maç oldu 1 galibiyet adam hala duruyor pek bir bok anlamıyor taaa baştan belliydi.biz geçen sene haketmiştik düşmeyi diyar ve ankara sağolsun şanseseri kurtulduk bakkal falan kurtarmadı.manisalı arkadaşlar demişlerdi zaten bakkal anlamaz futboldan işler kötüye gittimi kadro yetersizliği der çıkar işin içinden diye aynen öyle olacak görün bakın.adam morinyo sanki yaptığı ve yapmadığı transferlere bakılırsa.... gördü e..sinkini bu arada tek suçlu o değil tabi .hele yönetim boş adamlar.miskin herifler transfer dönemi takımlar çalıştı bunlar boş beleş adamlara baktılar bakalım daha ne kadar bakacaklar kötü manisa bile gitti makukulayı aldı hikmet karamanla anlaştı onlar sıyrıldı.bu takıma ne demeli yan gel yat yeri oldu sivas.mücadele sıfır ruhsuzluk hat safada inanın kondisyon olarak yopklar tabiii bunlar hoca işi.yaptıracak demekki yaptıramıyor.onlara abilik etsin bakalım buluşurlar 2. ligde.bize babalık abilik edecek hoca değil futfol teknik adamı lazım nerde.......varsada bize gelmez.yakında giresun rize altay gibi takımların hocalarıyla anlaşırız.allah geçen sene uyardı yönetimi ama bu yönetim baktı mal mal...daha da bakar arkadaşlar....bunlardan bi b.. olmaz ben seyretmiyecem artık bu takımı sağlığım bozulacak mazallah 2 kuruşluk futbol eğlencemiz vardı içine ettiler....
maçı hiç değerlendirme kardeşim. neyini değerlendireceksin. hangi rezillikleri değerlendireceksin. umursamaz olan yönetimimi değerlendreceksin. günü kurtarmak içn kafa kol ilişkileri çinde olan hocayımı değerlendireceksin. fazla antreman yapmamak için dünya çapındaki br hocayı muhsin hocayı gönderebilmek için futbolunu oynamayan futbolcuyumu sahada gezen koşmayan futbolcuyumu değerlendieceksin. mlyonlarca sivaslıyı tv başında ağlatan maça gidip takımlarını destekleyen ve maç sonunda gözyaşlarını tutamayan oturdukları yerlerde ağlayan yiğidolarımı değerlendireceksin. son üç maçta 10 gol yiyen takımının başında hiç bir şey olmamış gibi sivasta gezecek olan hocayımı değerlendireceksin. yoksa onursuz bir futboloynayan futbolcularımı değerlendireceksin. bu neye benziyor biliyormusunuz. sınavda boş kağıt veren haylaz öğrencinn yazılı kağıdının değerlendirilmesine benziyor. bence 0 sıfır.. başka değerlendirme yok. koca bir rakamla SIFIRRRRRRRRR
kanımaksa58 26.09.2010, 20:28 yazık ya yemin ederim yazık bu kadar olmaz ya ne hallere düştük herkesten 3 -6 yersek ne olacak bizim halimiz insan utanır ya
mühendisburak58 26.09.2010, 20:29 kötüyü yazmak kolay ama iyi yok.kötü hepsi.
ddolphiner 26.09.2010, 20:30 Bugün bi Ramoviç vardı bide Diallo gerisi yalan kardeşim.Hele Ramoviç adam takımı ateşlemek için şebek oluyo arka planda gösterseler yırtınıo gariban.
Heralde nerden geldim bu takıma diye oda kendine soruyodur...
Sedat058 26.09.2010, 20:30 Maçın en kötüsü kimdi ? MESUT BAKKAL
Maçın en iyisi kimdi ? SUAREZ, RAMOVIC, ERMAN
Maçta göze çarpanlar ? TAKIM RUHUNUN OLMAMASI
Ne gibi eksiklerimiz var ? COOK
Mağlubiyetin Nedeni ? MESUT BAKKAL
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? IYI BASLADIK IKINCI AMA ATAMAYANA ATARLAR
Bugün allah yüzümüze bakti yoksa skor Trabzon macindan cok daha agir olurdu. 10-2 falan olurdu herhalde. Manisasporlu forvetler inanilmaz goller cakirdilar. Allahtan Ramovic günündeydi...
ercan58.a 26.09.2010, 20:31 bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem
allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf
bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba
hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur
münihliyigido58 26.09.2010, 20:31 Manisaspor 3-0 Sivasspor maçını değerlendiriyoruz.
Maçın en kötüsü kimdi ?
- demesi zor ama Keita, Saidou, Cihan, Diallo ve Ivanovs vasatdanda asagi bir performans sergiledi. Sakatliktan kurtulan Hayrettin ve Mehmet Yildizda etkisiz kaldi, Pedriel'in cabaci bir oyuncu oldugunu gördük, ama yeterince kaliteli oldugundan süpheliyim.
Maçın en iyisi kimdi ?
- Ramovic
Maçta göze çarpanlar ?
- gol yollarindaki sorunlarimiz, defansimizin inanilmaz aciklari
- Mehmet Yildiz cogu zaman yalniz kaliyor, yanina bitirici bir forvet oyuna süremiyoruz. Defansimizin ofsayt oyunu son 15 dakkikada büyük tehlikeler yaratti.
Mağlubiyetin Nedeni ?
- en büyük nedenini taktikigimizdeki hatalarinda görmüyorum, Kamanan'in eksikligi ise bizim ellerimizi baglayan bir etken.
- her macta gol yememiz, ve oynadigimiz en cok maclarinda erkenden geriye düsmemiz bizi ikinci lige götürür, buna care bulamazsak.
ercan58.a 26.09.2010, 20:32 allah belanızı versin sivasspordan uzakta
bakkal ve yönetim el birlgi ile sagolsunlar ligin dibine demir attırdılar
bu takım bu anlayışla bu futbolla ne zaman ve kimden puan alabilir bilemem
allah razı olsun galatasaraydan hiç sevmememe ragmen 3 puan aldık oda onların felaket bir zamanına geldi büyük tesadüf
bu takım 3 puan bir daha nasıl görür acaba
hoca ile yönetimi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu seyirciyi yani sivaslıyı bu kadar üzmeye kahretmeye kimsenin hakkı yoktur
Böyle bir oyunla bu kadronun Süperligde yeri yok bunun tersini iddaa eden yalan söyler ben gecen hafta söyledim Manisa maci Takimin kaderiydi yani baska sansi yoktu bunu yazdim " Böyle Bir Takimla Lig Bitmez " ve malasef bitmeyecekde bundan sonra ne olur artik Ligin dibine demir atmak bunuda Mesut Bakkal ve onun Ölü Hortlaklari yaptirdi yani Taraftari Futboldan sogutup uzaklastirdi bunuda basardi Sayin Mesut Hoca. Artik taraftarin böylesi bir Ruhsuz bir Kadroya ve Hocaya Güveni Kalmamistir ne olur zaman kaybetmeden yeni bir arayis bunu yönetim yapmali yoksa bir önceki yazimda okuyanlar Hatirlar bizi gecen senenin durumuna Düsürecekler demisdim cikti . Güle Güle Mesut Hoca yolumuzu ac kapama
yigidokolik 26.09.2010, 20:35 90'' kaleye bir şut çekiyorsun.neyin değerlendirmesini yapacaksın.bu yönetim geçen seneden hiç bir ders almamış.Yazıklar olsun ya hoca bir dert yönetim bir dert tencere kapak birbirlerini bulmuşlar.hocanın maç yorumunu tahmin edebiliyorum.sedat sakatlandı bunu hiç beklemiyorduk, oyun düzenimizi bozdu defansta hatalar yaptık. bu haftada buna sığınır.bakalım haftaya ne yapacak deplasmanda bağıran çağıran yok.burda neler olacak kredisi bitti bence haftayada kaybetsin gönderirler.keşke vizyonu olmayan yöneticileride gönderebilsek...
karşıyakalı 26.09.2010, 20:35 YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Maçın en kötüsü kimdi ? Bakkal ve saz heyeti
Maçın en iyisi kimdi ? Ramoviç ve Erman
Maçta göze çarpanlar ? Sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım..
Ne gibi eksiklerimiz var ? RUH
Mağlubiyetin Nedeni ? Takım sahaya hocasız çıktı....
Aydogan58 26.09.2010, 20:37 ya boyle mac mı olur bakkal ıstıfaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:
BELKIDE... BAKKALIN,,,MUHSININ,,,........ ....VE DE BELKIDE..BÜLENTIN HIC SUCLARIDA YOKTURDUR....
BEN ASIL SUCLUYU "YÖNETIMDE" GÖRÜYORUM...
ONUN ICINDE BEN ARTIK " YÖNETIM ISTIFAAAAA " DIYE SESLENIYORUM,,,,,
mayhos58 26.09.2010, 20:39 arkadaşlar bu bakkal istifa etmez.görülmüş şey değildir.hiç bir takımdan istifa etmedi.aldığı paraya bakar sadece.araştırın hep kovulmuştur.istifa falan beklemeyin yönetimi göreve çağırın bu adam istifa etmez....
58svsvs58 26.09.2010, 20:41 yav bunlara verdiğiniz paranın 5 te birini sivaslı gençlere verin. memlekette işsiz güçsüz adam çok biliyoooozmu? onlarda sahada gezer, piknik yapar. öyle uçakla muçakla yolculuk yapmakta gerekmez. kara trenle falan giderler. ekmek parası nasıl olsa. memleketimin uşağı arada bir topa tekmede sallar. bunlardan daha iyidirler canııııım. mehmet yıldıza kıl olmaya başladım. kazma adam yav. gidin o adamla toprak kazın. yav bir insanın ayağında top o kadarmı çirkin görünür yav. galatasaray ucuz kurtarmış bu adamı almamakla g.tünü.
karşıyakalı 26.09.2010, 20:43 YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.ARTIK PAZAR GÜNLERİ 2 SAAT BOŞ VAKTİM OLACAK.ARTIK STADDAN AGLAYARAK ÇIKMAYACAGIM. MAÇ ANINDA MİDEME KRAMPLAR GİRMEYECEK SIKINTIDAN KIPKIRMIZI OLMAYACAGIM.ÇÜNKİİİİ ARTIK SİVASSPORU İZLEMEYECEGİM..SAOLASIN YÖNETİM İKİ KURUŞLUK FUTBOL KEYFİMİZ VARDI SAYENİZDE ARTIK NE MAİ İZLEYECEGİM NEDE SPOR PROGRAMLARINI HEPİNİZ E TEŞEKKÜR EDERİM SİVAS SİZİ UNUTMAYACAKTIR
FANATIK YIGIDO 26.09.2010, 20:45 hayrettin haric takim berbatti :mad:
58svsvs58 26.09.2010, 20:48 ne sivastan ne sivasspordan hiçbirşey olmaz. bu sene düşmezse birkaç yıl içinde düşer. ben çocukkende sivas aynıydı ömrümün yarısı geçti sivas aynı. haaa aksu değişti yalnız. orada para tuzağı oldu. malatyadada belediye park yapmış. gidinde görün.
tekdoktirin 26.09.2010, 20:48 İNSAFINIZ KURUSUN BE DENSİZLER VİCDAN YOKMU SİZDE NE OLU YORSİZE AYIP YAZIK BİZ BİRAVUÇ ANDOLU ÇOCUKLARINA
arkadaşlar kadroyu yönetim yapmıyor. Mesut Bakkal yönetimin tüm uyarılarına rağmen maalesef kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Daha açıkçası kendini kovdurup para kopartmak için elinden geleni yapıyor. Ve her maça en az bir arızalı adamla başlayarak inadını sürdürüyor. Yöneticiler artık antremena bile gitmeye İLLALLAH ediyor!..
hasantuan 26.09.2010, 20:51 şu ligin en vefakar en cefakar taraftarları bunları haketmiyor...yönetim aldığı paraları ne yaptı merak ediyom...ya bi de ltf şu fiko gitsin ya...memlekette adam mı yok????????
57babasivas 26.09.2010, 20:53 sezon başlamadan dedim mesut hocayla yolar ayrilmasini hiç bir giddi takimda dayanamamiş yolari ayrilmiş ben ilk 10 hafta içinde mesut hocayla yolar ayrilcak demiştim durumdaonu gösteriyor ne güzül hikmet kahraman boştaydi şimdi rıza var onuda yönetim getiremez paraya kiyipda bize bereberligi isteyen hocalazim deyil bize gerekirse 3 4 forvetle oynamiz lazim ama hoca hep tek forvet futbolculari yerinde oynatmiyor adam defas sol oynatiyor biri forvet arkasi oynuyor unu kanatta oynatip bitiriyor hiç bir futbolcusunu yerinde oynatmiyor kadir memet ikilini oynatiyor defas onu dahaki keita oynayana kadar sonra adami bölgesine çekti ilk defa suerezi oyuna koydu ikinci yari ilk defa 2 forvet oynadik anlamadim daha sirasi var diyordu ne olduda bu maçami geldi sirasi maden antiramanda güzel oynadi niye ilk 11 de almadin bize hep ayni futbolcularla oynayan hoca deyil perfonmasina göre 11 yapan hoca lazim milletin beyenmedi muhsin hoca bile admi oynatiyordu ben muhsin hocanin gitmesine üzüldüm ama yapçak birşey yokdu ben admin istesizne baktimda çok iyidi sivasda bir hocanin ala bilce puani almişdi 17 maçda 20 puam aldi süperligde ama millet sarbedemedi istafa istifa deyerek caydirdi adami şimdi o olsaydi biz 3 galibeyet 2 bereberlik 1 de yenilgi alirdik şimdi nerde bilceksin diyorsunuz adam kodroyu oturmuş olcakdi bide tanida genç ve yetenekli futbolcu taniyor bi rahmana o şans verdi başka hoca vermedi ben muhsin hocayi seviyordum tek alt yapidan birini çikardi oynatti mesut çikardi hiç oyuna almadi bize musun hoca gibi futbolculari iyi taniyan biri lazim hikmet kahraman da perfonmaslarina göre ilk 11 çikariyor ben takip ediyom hatta Orkun Uşak gi oynatti takim küme düşmeyi oynuyor adam birinci kaleciyerine oynatsam demiş millet bana ne yapar diye düşünmüş ama bi birinci kalecinin perfonmasina bakmiş birde Orkun Uşak perfonmasina bakmiş karani vermiş Orkun Uşak oynatmiş caseret edipde ama mesut ne olursa hep ayni 11 le oynuyor bize perfonmasini iyi anlayan hoca lazim
sebasteia 26.09.2010, 20:55 keşke geçen yıl biz düşseydik diyarbakır'ın veya denizli'nin yerine....
bu acıları tekrar baştan yaşamazdık....
keşke zamanı geriye alsak ve son 7 hafta aldığımız 7 beraberliğin hepsinden mağlubiyetler alsak......
karşıyakalı 26.09.2010, 20:56 MECNUN BAŞKAN GEÇEN YILDAN DERS ALMIŞ.TAKIM NASIL KÜME DÜŞÜRÜLÜR ÇOK İYİ ÖGRENMİŞ.SEZON BAŞINDA ALDIGI DERSİ DE UYGULAMAYA KOYMUŞ.BU TARAFTAR KOYUNSÜRÜSÜ GİBİDİR BAŞKAN SEN DEVAM ET ÖGRENDİKLERİNİ VE ALDIGIN DERSİ UYGULAMAYA KİMSE SANA İSTİFA DEMEZ VE YAPTIGIN İŞLERE TEPKİ KOYMAZ SEN RAHAT OL.AMA BEN O TARAFTARLARDAN DEGİLİM SANA VE YÖNETİMİNR SESLENİYORUM İ S T İ F AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZiDaNe58 26.09.2010, 20:57 BENCE İSTİFA ETMESİ GEREKENLERİN BAŞINDA MECNUN BAŞKAN GELİYOR..2 KURUSUN HESABINI YAPIP TRANSFER YAPMADILAR NERDE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN FUTBOLCU VARSA TUTUP GETİRDİLER ......MESUT BAKKALIDA AL GİT MECNUN BAŞKAN YETER ARTIK..7 MİLYON SİVASLIYA BUNLARI YASATMAYA HAKKINIZ YOK..
tekdoktirin 26.09.2010, 20:58 YA NEYİNİ DEER LENDİRECE İZ MALUM ÜÇ SIFIR YAZIK AYIP AMA AYIBI BİLENLERE SÖZÜM
mehmet fevzi 26.09.2010, 20:59 manisa maçı ile birlikte takımın tüm futbolcuları ve bunun yanında teknik heyette bir istikrarsızlık, bir rahatlama sonucu takım yine geçen sene ki başlangıca dönmüştür. sadece bir GS galibiyeti ile sanki lig de büyük bir zafer elde etmişcesine hareket etmenin hiçbir haklı yanı yoktur.yönetim, teknik heyet çok acil tedbirler almaz ise geçen seneki günlerle aynı üzüntüyü yaşayacağımız aşikardır.bir yiğido olarak çok üzgünüm.
tekdoktirin 26.09.2010, 21:00 BENCE ZATEN BAŞKAN İSTEMEDEN YAPI YOR İSTİFA ETSE İKİNCİ ADAM VARMI YOK YAZIK YEDİ MİLYON SIVAS VAY HALİMİZE YAZIK
ercan58.a 26.09.2010, 21:01 hangi takımı yeneceksiniz beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr
Aydogan58 26.09.2010, 21:01 arkadaşlar kadroyu yönetim yapmıyor. Mesut Bakkal yönetimin tüm uyarılarına rağmen maalesef kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Daha açıkçası kendini kovdurup para kopartmak için elinden geleni yapıyor. Ve her maça en az bir arızalı adamla başlayarak inadını sürdürüyor. Yöneticiler artık antremena bile gitmeye İLLALLAH ediyor!..
bU yÖNETIM DEGILMI,,NERDE PILI BITMIS,, kontrati fesh edilmis adamlari takima toplayan ,,
buradan bizler parayi basalim kaliteli adam alalim derken ,,,
nerde 50 000tl - 100 000tl lik kuruntular varsa bu takima topluyup dolduran ,,
bakalda 3 tane transfer SART DIYE burada aciklama yaparken ,,
bu yönetimden sesiz sedasiz, susturulup ortadan yok edilip transferleri kapatan.... yönetim bu YÖNETIM DEGILMYDI
ercan58.a 26.09.2010, 21:02 bank asyada bile fark yer bu şşş...........ler
allah be... versin sizin
ercan58.a 26.09.2010, 21:03 bizi kahrettiniz................... ................... herifler
85200258 26.09.2010, 21:04 sezon başlamadan dedim mesut hocayla yolar ayrilmasini hiç bir giddi takimda dayanamamiş yolari ayrilmiş ben ilk 10 hafta içinde mesut hocayla yolar ayrilcak demiştim durumdaonu gösteriyor ne güzül hikmet kahraman boştaydi şimdi rıza var onuda yönetim getiremez paraya kiyipda bize bereberligi isteyen hocalazim deyil bize gerekirse 3 4 forvetle oynamiz lazim ama hoca hep tek forvet futbolculari yerinde oynatmiyor adam defas sol oynatiyor biri forvet arkasi oynuyor unu kanatta oynatip bitiriyor hiç bir futbolcusunu yerinde oynatmiyor kadir memet ikilini oynatiyor defas onu dahaki keita oynayana kadar sonra adami bölgesine çekti ilk defa suerezi oyuna koydu ikinci yari ilk defa 2 forvet oynadik anlamadim daha sirasi var diyordu ne olduda bu maçami geldi sirasi maden antiramanda güzel oynadi niye ilk 11 de almadin bize hep ayni futbolcularla oynayan hoca deyil perfonmasina göre 11 yapan hoca lazim milletin beyenmedi muhsin hoca bile admi oynatiyordu ben muhsin hocanin gitmesine üzüldüm ama yapçak birşey yokdu ben admin istesizne baktimda çok iyidi sivasda bir hocanin ala bilce puani almişdi 17 maçda 20 puam aldi süperligde ama millet sarbedemedi istafa istifa deyerek caydirdi adami şimdi o olsaydi biz 3 galibeyet 2 bereberlik 1 de yenilgi alirdik şimdi nerde bilceksin diyorsunuz adam kodroyu oturmuş olcakdi bide tanida genç ve yetenekli futbolcu taniyor bi rahmana o şans verdi başka hoca vermedi ben muhsin hocayi seviyordum tek alt yapidan birini çikardi oynatti mesut çikardi hiç oyuna almadi bize musun hoca gibi futbolculari iyi taniyan biri lazim hikmet kahraman da perfonmaslarina göre ilk 11 çikariyor ben takip ediyom hatta Orkun Uşak gi oynatti takim küme düşmeyi oynuyor adam birinci kaleciyerine oynatsam demiş millet bana ne yapar diye düşünmüş ama bi birinci kalecinin perfonmasina bakmiş birde Orkun Uşak perfonmasina bakmiş karani vermiş Orkun Uşak oynatmiş caseret edipde ama mesut ne olursa hep ayni 11 le oynuyor bize perfonmasini iyi anlayan hoca lazim
Arkadaşım hikmet Karaman'da Mesut Bakkal'dan farklı degil... Bunlar Anadolu da şehir şehir gezen hocalar... Kötü giden takım oldugunda piyasa yapan hocalar... Bize genç jenerasyondan lazım... Ertugrul Saglam, Şifo Mehmet , sevmem ama Tolunay Kafkas yani bu isimler olsun demiyorum bunun gibi genç jenerasyon... Benim düşüncem bi Sergene teklif götürülebilirdi... Yada Hakan Şükür'e ya da gelirse Tv baglantısını atarsa bi Rıdvana daha bi çok isim sayabilirsiniz... yani bu işin kaşarı olmamış isimler gelmeli takımın başına..
Zamanında Bülentte oldugu gibi o heyecanlı topculara verip yeniden yukarılara oynayan takım yapılamlıydı.. ama bunların hepsi sezon başı olacak işler.. Şu saatten sonra hoca getirsen kimi getireceksin işte Giray bulak Ziya Dogan Mesut Bakkal gibi anı kurtarma derdinde olan hoca gelir sezon ortasında takıma...
Şunu üzülerek söylüyorum kii.. Oyuncu transferleri ve hoca tercihleri Sivassporumuzu sıradan bi Anadolu takımı haline getirdi...
iborotti58 26.09.2010, 21:06 sivasın bu hallere düşeceği transfer zamanında sos vererek başlamıştı.Zirve yapan takımdan en iyi adamları yolla.Şimdi düşmemeye çırpın dur.En çok transfere ihtiyacı olan takımda hayrettinin yerini bile doldurama.ilk yarı sonuna kadar puan almak bu oyunla hayal.şimdiden ikinci yarı transferlerle düşmeyiz inşaallah diyorum.
Besyo_cu 26.09.2010, 21:06 Mesut Hoca artık yeter istifa et kurtulalım senden bu kadar yanlış kararları alan bir teknik adamın Sivas'ta işi yok. Nasıl bu takımın transfere ihtiyacı yok dersin ? Bu nasıl iş yeter artık üzüldüğümüz.
HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
28 Mart 2010 Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2
5 Nisan 2010 Sivasspor : 1 Galatasaray : 1
12 Nisan 2010 Kayserispor : 2 Sivasspor : 2
24 Nisan 2010 Beşiktaş : 2 Sivasspor : 2
2 Mayıs 2010 Sivasspor : 1 Kasımpaşa : 1
9 Mayıs 2010 Eskişehirspor : 1 Sivasspor : 1
15 Mayıs 2010 Sivasspor : 3 Ankaragücü : 3
14 Ağustos 2010 Sivasspor : 2 Galatasaray : 1
21 Ağustos 2010 Antalyaspor : 1 Sivasspor : 1
28 Ağustos 2010 Sivasspor : 0 Bursaspor : 2
13 Eylül 2010 Trabzonspor : 6 Sivasspor : 1
18 Eylül 2010 Sivasspor : 1 Eskişehirspor : 1
26 Eylül 2010 Manisaspor : 3 Sivasspor : 0
Yukarıda Mesut Bakkal yönetiminde çıktığımız lig maçlarının skorları görülmekte. Görülüyor ki oynadığımız 13 maçın tamamında da gol yemeden maçı bitiremedik. 13 maçtaki yediğimiz gol ortalaması 2. bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
Sivasspor takımı süper lige çıktığı günden beri oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin aklında şu cümlelerle kalmıştır. “Sağlam defansları var. Kalecileri çok iyi. Zor gol yiyorlar… vs.” Gerçekten de hem Lorant zamanında hem de Bülent Uygun zamanında Sivasspora gol atmak o kadar kolay değildi. Bunun sebeplerinden biri o zaman ki hocaların takıma oynattığı oyun sistemiyle alakalıydı. Yani önce defansımızı sağlama alalım, gol yemeyelim, nasıl olsa atarız veya atamazsak en azından yenilmeyiz diye bir düşünce vardı. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Ama bugüne geldiğimizde son iki sezondur takım ne kadar üst düzey mücadele etse bile bir şekilde gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Bunun ilk ve en önemli sebebi olarak teknik direktörün takıma defansif anlamda bir katkı sağlayamadığını görüyorum. Yani bence Mesut Hoca Sivasspora sürekli olmasa da zaman zaman çok mücadeleci futbol oynatsa da takım defansı anlamında şimdiye kadar takıma yaptığı bir katkı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle topun kaybedildiği yerde gerekli baskının yapılmaması, en uçtaki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuz arasındaki mesafenin daraltılamaması ve rakibe hep geniş alan bırakmamız çok gol yenilmesinde başrolü oynayan noktalar.
Şimdi Sivassporun çok kolay gol yemesine herkes birçok sebep gösterebilir. Mesela, kalecimiz iyi değil, defansta bireysel hatalar yapıyoruz, stoperlerimiz iyi değil, bekler iyi değil, takım yaşlı fazla koşamıyor, bazı futbolcular güçsüz yeterli mücadeleyi yapamıyor gibi.
Ben bunları takımın gol yemesine ana sebep olarak görmüyorum. Bence esas sıkıntı takımın defansif anlayışına Mesut Bakkalın katkı sağlayamaması. Yani Hoca bu yönde yetersiz.
Herkesin Mesut Bakkalı istifa çağırdığı bir durumda ben kalsın diye bir ısrarda bulunmayacağım. Ama illa da gitsin ve Sivasspor bulunduğu bu durumdan hemen kurtarır diye de bir şey düşünmüyorum. En azından önümüzdeki Gaziantep maçını da beklemekten yanayım.
Saygılarımla…
Caner POLAT 26.09.2010, 21:10 Ligin en kalitesiz takımlarından biriyiz şuan :mad:
Aydogan58 26.09.2010, 21:11 Arkadaşım hikmet Karaman'da Mesut Bakkal'dan farklı degil... Bunlar Anadolu da şehir şehir gezen hocalar... Kötü giden takım oldugunda piyasa yapan hocalar... Bize genç jenerasyondan lazım... Ertugrul Saglam, Şifo Mehmet , sevmem ama Tolunay Kafkas yani bu isimler olsun demiyorum bunun gibi genç jenerasyon... Benim düşüncem bi Sergene teklif götürülebilirdi... Yada Hakan Şükür'e ya da gelirse Tv baglantısını atarsa bi Rıdvana daha bi çok isim sayabilirsiniz... yani bu işin kaşarı olmamış isimler gelmeli takımın başına..
Zamanında Bülentte oldugu gibi o heyecanlı topculara verip yeniden yukarılara oynayan takım yapılamlıydı.. ama bunların hepsi sezon başı olacak işler.. Şu saatten sonra hoca getirsen kimi getireceksin işte Giray bulak Ziya Dogan Mesut Bakkal gibi anı kurtarma derdinde olan hoca gelir sezon ortasında takıma...
Şunu üzülerek söylüyorum kii.. Oyuncu transferleri ve hoca tercihleri Sivassporumuzu sıradan bi Anadolu takımı haline getirdi...
Bu yazdiklarin dogru olabilir kardes,,, ama bu iste sadece t.d. olacak is degil ...
bu yönetim basimizda oldugu sürecde,,50.oootl. adam dururken 500.ooo tl lik T.D. istedigi kalitede adamida almazlar ve sonucdada hic birsey degismez.....
eyuphulagu 26.09.2010, 21:11 Takımın Kötüsü:MESUT BAKKAL Takımın En Kötüsü:Tek Kelimeyle Hayrettin....Maçın yorumlarına bir göz attım..Kimse Hayrettin'den bahsetmiyor..Halbuki uzun zamandır oynamayan,hiç hazır olmayan Hayrettin niye bu maçta oynatılır anlayan aşkolsun....Hayerttin'in çok kötü oynadığımaçlarda oldu ama bugünkü maçta tek kelimeyele REZALETTİ...MESSİ kardeşimi göreve davet ediyorum ..Bakalım bugünkü maçı nasıl yorumlayacak;HAYRETTİN'İ NASIL SAVUNACAK ÇOK MERAK EDİYORUM...Maça gelince Mesut Hoca sürprizlere devam ediyor;bu haftada 3 değişik oyuncuyla(Hayrettin,Murat ve Saido )maça çıktı...Maç dengede başladı ama Manisa'nın Hayrettin'in kanadındaki madeni keşfetmesi fazla uzun sürmedi... Çünkü sağ kanattan gittiklerinde zorlanmaya başlayınca sol kanada yüklendiler;her yüklenmede sanki maden buldular..Hayrettin sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncu olarak bu maçta hazır olmayacağı açıkca belliydi..Hoca bunu bir türlü göremedi..Adamlar ilk yarı neredeyse ataklarının %90 ını bu kanattan yapıp gol pozisyonlarına girdiler....İlk yarı hayrettin'in kanadından en az ilk yarı 4-5 taner gol pozisyonuna girdiler ..Bu pozisyonlarda Hayerttin kardeşimiz adeta E-5 Otobanına döndü;gelen geçti giden geçti..Sonunda gol de bu kanattan geldi...2. Yarı ise daha da rezaletti..Burası o kadar rahattı ki adamların çay,kahve ve tost söylemediği kalmıştı...Neyseki adamlar çok bonkör attıklarının en az 3-4 mislini de kaçırdılar...Sivasspor 2. yarı biraz top oynamaya başladı..Bu da Suarez'in takıma girmesinden kaynaklandı...Suarez oyuna girdkten sonra sivasspor forvette daha çok çoğaldı ve 3-4 tane de pozisyona girdi...Suarez'in bu oyununu gördükten sonra MESUT HOCA'YA -GÜNAYDIN HOCAM 6 MAÇ SONRA MI BU OYUNCUYU OYNATMAK AKLINA GELDİ-demek aklıma geliyor...Suarez gerçekten iyi bir oyuncu 2. yarı eğer rakibi zorladıysak bunda Suarez'in de büyük katkısı var...Ceza Tahtası:en büyk ceza hocaya verilmeli ve kesilmeli...Sonra CEYHUN KARDEŞİME3 BİRİSİ sivassporda oynadığını hatırlatmalı;çünkü bu maçta takımın en kötülerinden birisiydi...Aldığı tüm topları ezdi,hep kendine oynadı;pastan çok çalımı düşündü...Gözümden kaçmayan bir durumda Ceyhun geldi geleli G.S. maçı hariç Cihan'ı görene aşkolsun...Ceyhun'u kazanayım derken Cİhan'ı kaybetmek üzereyiz..Hoca inadından vazgeçti ama Keita ve Suarez 'i 18 e almamak inadı sivasspora çok şeyler kaybettirmiş durumda...Bu maçta da bazı oyuncular çok kaçak oynadılar hele M. Nas öyler bir oynadı ki sahada göremedik kendisini..Biri M. Nas'a bol bol orta antremanı yaptırmalı;30 yaşından sonra orat yapmayı öğrenir mi bilemem ama maçı izlerken kanatta aldığı çoğu topu hep rakibe doğru ortaladı ortalarının çoğu karavanaydı..sivasspor bugün tarihi fark bile yiyebilirdi;neyseki kalecimiz günündeydi...ALLH SONUMUZU HAYIR ETSİN...
58candide58 26.09.2010, 21:11 o kadar kötü bi maçtı ki..trt spikeri bile maçı anlatmak istemiyordu yaff..bi kaç hafta böyle gideceğiz..mecnun uyuyor bakkal uyuyor sivasspor adım adım bankasyaya gidiyor..:confused: mesut bakkal istifa !!!
karşıyakalı 26.09.2010, 21:12 beyler eleştirelim ama küfür etmeyelim.
FANATIK YIGIDO 26.09.2010, 21:12 allahtan ayzek beceriksizdi yoksa ikinci bir ts faciyasi yasayacaktik
nesini değerlendireciğim maçın..ruh yok takımda her hafta aynı terane okunuyor sahada..bu yılda fiyasko...çekirge misali bakalım bu yılda sıçrayabilecekmyiz yoksa banka asyayı boylayacakmıyız
halilim5858 26.09.2010, 21:14 macin en kötüsü bence bakkal yter artik bakkal git
HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
28 Mart 2010 Gaziantepspor : 2 Sivasspor : 2
5 Nisan 2010 Sivasspor : 1 Galatasaray : 1
12 Nisan 2010 Kayserispor : 2 Sivasspor : 2
24 Nisan 2010 Beşiktaş : 2 Sivasspor : 2
2 Mayıs 2010 Sivasspor : 1 Kasımpaşa : 1
9 Mayıs 2010 Eskişehirspor : 1 Sivasspor : 1
15 Mayıs 2010 Sivasspor : 3 Ankaragücü : 3
14 Ağustos 2010 Sivasspor : 2 Galatasaray : 1
21 Ağustos 2010 Antalyaspor : 1 Sivasspor : 1
28 Ağustos 2010 Sivasspor : 0 Bursaspor : 2
13 Eylül 2010 Trabzonspor : 6 Sivasspor : 1
18 Eylül 2010 Sivasspor : 1 Eskişehirspor : 1
26 Eylül 2010 Manisaspor : 3 Sivasspor : 0
Yukarıda Mesut Bakkal yönetiminde çıktığımız lig maçlarının skorları görülmekte. Görülüyor ki oynadığımız 13 maçın tamamında da gol yemeden maçı bitiremedik. 13 maçtaki yediğimiz gol ortalaması 2. bu durum akıllara şu soruyu getiriyor. HER MAÇ TA GOL YENİR Mİ?
Sivasspor takımı süper lige çıktığı günden beri oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin aklında şu cümlelerle kalmıştır. “Sağlam defansları var. Kalecileri çok iyi. Zor gol yiyorlar… vs.” Gerçekten de hem Lorant zamanında hem de Bülent Uygun zamanında Sivasspora gol atmak o kadar kolay değildi. Bunun sebeplerinden biri o zaman ki hocaların takıma oynattığı oyun sistemiyle alakalıydı. Yani önce defansımızı sağlama alalım, gol yemeyelim, nasıl olsa atarız veya atamazsak en azından yenilmeyiz diye bir düşünce vardı. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuz ortada.
Ama bugüne geldiğimizde son iki sezondur takım ne kadar üst düzey mücadele etse bile bir şekilde gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Bunun ilk ve en önemli sebebi olarak teknik direktörün takıma defansif anlamda bir katkı sağlayamadığını görüyorum. Yani bence Mesut Hoca Sivasspora sürekli olmasa da zaman zaman çok mücadeleci futbol oynatsa da takım defansı anlamında şimdiye kadar takıma yaptığı bir katkı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle topun kaybedildiği yerde gerekli baskının yapılmaması, en uçtaki oyuncumuzla en gerideki oyuncumuz arasındaki mesafenin daraltılamaması ve rakibe hep geniş alan bırakmamız çok gol yenilmesinde başrolü oynayan noktalar.
Şimdi Sivassporun çok kolay gol yemesine herkes birçok sebep gösterebilir. Mesela, kalecimiz iyi değil, defansta bireysel hatalar yapıyoruz, stoperlerimiz iyi değil, bekler iyi değil, takım yaşlı fazla koşamıyor, bazı futbolcular güçsüz yeterli mücadeleyi yapamıyor gibi.
Ben bunları takımın gol yemesine ana sebep olarak görmüyorum. Bence esas sıkıntı takımın defansif anlayışına Mesut Bakkalın katkı sağlayamaması. Yani Hoca bu yönde yetersiz.
Herkesin Mesut Bakkalı istifa çağırdığı bir durumda ben kalsın diye bir ısrarda bulunmayacağım. Ama illa da gitsin ve Sivasspor bulunduğu bu durumdan hemen kurtarır diye de bir şey düşünmüyorum. En azından önümüzdeki Gaziantep maçını da beklemekten yanayım.
Saygılarımla…
halilim5858 26.09.2010, 21:16 Ligin en kalitesiz takımlarından biriyiz şuan :mad:
haklisin kardes
bulutbey27 26.09.2010, 21:16 bu maçın ve bugüne kadar ki bütün maçların kötüsü ve en kötüsü hatta berbatı hoca dır göndörüyoruz deyin gideceği yere biletini biz alalım bu ne ya rezalet sırası gelecek sırası gelecek ne zaman ikinci ligdemi gelecek bu sıra averaj takımı kurdu bize resmen ayıp ya şu takıma bi bakın ruhu olmayan topçu ordusu oldu
58bilgehan58 26.09.2010, 21:19 yazık bu taraftara. yine ligin sonuna oturduk. ama kimsenin umrunda değil. profesyonelya futbolcu arkadaşlar umurlarında değil. yollarına devam ederler nasıl olsa. yazık yazık memleketimin takımından başka neyi var.
85200258 26.09.2010, 21:20 Takımın Kötüsü:MESUT BAKKAL Takımın En Kötüsü:Tek Kelimeyle Hayrettin....Maçın yorumlarına bir göz attım..Kimse Hayrettin'den bahsetmiyor..Halbuki uzun zamandır oynamayan,hiç hazır olmayan Hayrettin niye bu maçta oynatılır anlayan aşkolsun....Hayerttin'in çok kötü oynadığımaçlarda oldu ama bugünkü maçta tek kelimeyele REZALETTİ...MESSİ kardeşimi göreve davet ediyorum ..Bakalım bugünkü maçı nasıl yorumlayacak;HAYRETTİN'İ NASIL SAVUNACAK ÇOK MERAK EDİYORUM...Maça gelince Mesut Hoca sürprizlere devam ediyor;bu haftada 3 değişik oyuncuyla(Hayrettin,Murat ve Saido )maça çıktı...Maç dengede başladı ama Manisa'nın Hayrettin'in kanadındaki madeni keşfetmesi fazla uzun sürmedi... Çünkü sağ kanattan gittiklerinde zorlanmaya başlayınca sol kanada yüklendiler;her yüklenmede sanki maden buldular..Hayrettin sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncu olarak bu maçta hazır olmayacağı açıkca belliydi..Hoca bunu bir türlü göremedi..Adamlar ilk yarı neredeyse ataklarının %90 ını bu kanattan yapıp gol pozisyonlarına girdiler....İlk yarı hayrettin'in kanadından en az ilk yarı 4-5 taner gol pozisyonuna girdiler ..Bu pozisyonlarda Hayerttin kardeşimiz adeta E-5 Otobanına döndü;gelen geçti giden geçti..Sonunda gol de bu kanattan geldi...2. Yarı ise daha da rezaletti..Burası o kadar rahattı ki adamların çay,kahve ve tost söylemediği kalmıştı...Neyseki adamlar çok bonkör attıklarının en az 3-4 mislini de kaçırdılar...Sivasspor 2. yarı biraz top oynamaya başladı..Bu da Suarez'in takıma girmesinden kaynaklandı...Suarez oyuna girdkten sonra sivasspor forvette daha çok çoğaldı ve 3-4 tane de pozisyona girdi...Suarez'in bu oyununu gördükten sonra MESUT HOCA'YA -GÜNAYDIN HOCAM 6 MAÇ SONRA MI BU OYUNCUYU OYNATMAK AKLINA GELDİ-demek aklıma geliyor...Suarez gerçekten iyi bir oyuncu 2. yarı eğer rakibi zorladıysak bunda Suarez'in de büyük katkısı var...Ceza Tahtası:en büyk ceza hocaya verilmeli ve kesilmeli...Sonra CEYHUN KARDEŞİME3 BİRİSİ sivassporda oynadığını hatırlatmalı;çünkü bu maçta takımın en kötülerinden birisiydi...Aldığı tüm topları ezdi,hep kendine oynadı;pastan çok çalımı düşündü...Gözümden kaçmayan bir durumda Ceyhun geldi geleli G.S. maçı hariç Cihan'ı görene aşkolsun...Ceyhun'u kazanayım derken Cİhan'ı kaybetmek üzereyiz..Hoca inadından vazgeçti ama Keita ve Suarez 'i 18 e almamak inadı sivasspora çok şeyler kaybettirmiş durumda...Bu maçta da bazı oyuncular çok kaçak oynadılar hele M. Nas öyler bir oynadı ki sahada göremedik kendisini..Biri M. Nas'a bol bol orta antremanı yaptırmalı;30 yaşından sonra orat yapmayı öğrenir mi bilemem ama maçı izlerken kanatta aldığı çoğu topu hep rakibe doğru ortaladı ortalarının çoğu karavanaydı..sivasspor bugün tarihi fark bile yiyebilirdi;neyseki kalecimiz günündeydi...ALLH SONUMUZU HAYIR ETSİN...
Cihan konusunda ki tespitlerin çok yerinde kardeş.. Aynı şeyi düşünüyorum. Zaten Cihan normal mevki olarak forvet arkası en iyi oynadıgı bölge ve geçen sene bize cok büyük katkılar sagladıgı da keisn. Mesut hoca ceyhunu forvet arkası oynatmak için cihanı sola çekti. cihanı harcıyoruz ve kimsenin de Cihana kızmaya hakkı yok sag ayaklı bi futbolcu sol kanatta fazla verimli olamaz... yine ligin sonuna kadar düşme potasının içinde olacagımız kesin..
sebasteia 26.09.2010, 21:21 yazık bu taraftara. yine ligin sonuna oturduk. ama kimsenin umrunda değil. profesyonelya futbolcu arkadaşlar umurlarında değil. yollarına devam ederler nasıl olsa. yazık yazık memleketimin takımından başka neyi var.
elimizde bir sivassporumuz vardı o da gidiyor, can çekişiyor bebeğimizzzzzzzzzzz
OCAK AYINA - ARA TRANSFERE KADAR NISPETEN KALITELI BIR HOCA ILE
DEVAM ETMELI
OCAKTA GELIRSE, TAZMINATINI ODEYIP ABDULLAH AVCI YI GETIRMELI
TABI BU ARADA FIKRET UNSAL DA YARATMIS OLDUGU TAAAASSSS GIBI
TAKIMIN TASINI ALIP CEKSIN GITSINDE,
BIR DAHADA IS BILIYORMUS GIBI ORTALIGA DUSUPTE BIRSEY DEN ANLIYORMUSCASINA, ANLAMSIZ ICIBOS DEMECLERLE HERZAMANKI GIBI GULUNC HALLERE DUSMESIN
SEZON SONUDA KOMPLE YENI YONETIM -ESKILERIN HEPSI COK HIZMET ETTI
SAGOLSUNLAR,
ARTIK DAHA DINAMIK AKTIF VE UYUMAYAN VIZYONU VE UFKU GENIS BOSBOS KONUSMAYAN
BIRINCI KALITE YONETIM
biz ne oynuyoruz bunu anlatacak bir babayiğit yok niye kimse bi şey anlamıyor atakmı oyuyoruz ondemı basıyorz kontratakmı oynuyorz defansmı oynuyorz abi biz ne yapıyoruz ya nasıl bir takım olduk biz her maç gol ye her maç böyle 8 10-0 lık maç ya dunyanın pozisyonunu ver ne diyimki kahroluyoruz her hafta her hafta eriyoruz diyarbakır ankarada yok nidersen et hadi bakalım...
SIVAS58FOREVER 26.09.2010, 21:33 Arkadaslar, suç ne bakkal da ne de markette. Suc koca bir yaz boyunca yan gelip yatan ve gerekli transferleri yapmayan ve takımın para kasasının icinde akrep besleyen yonetimindir. Fikret Unsal'in deyimiyle Cuk diye yerine oturan (!) transferler yaptığını sanan bir yönetim paraya kıyıp da düzgün oyuncu transfer etmeliydiler. Defansa, orta sahaya ve ileriye takviye yapılmalıydı ama maalesef yapılmadı.
Rıza Calimbay gelse ne olur Hiddink gelse ne olur? Elindeki oyuncular ve yedekteki oyuncular belli, fazla kombinasyon şansı yok. Bu takımın gücü bu, yirtinsaniz da fazla bisey olmaz.
Gecen seneden ders aldık diyen ancak aslında ders almayan yönetimin devre arasında elini cebine atıp Tshabalala dahil acil transferler yapması gerekiyor. Yok biz Bankasya'da oynayalım, bizim yerimiz orası diyen bir yönetimimiz varsa lütfen gorevi bir başka ekibe terketsinler.
Bu işi hoca degisikligi maalesef temizlemez beyler.
kiNgSiZe58 26.09.2010, 21:34 yenmemiz gereken takima karsi yenildik cok yazik
uğur kavuk gibi bir futbolcuyla biz süperligde oynuyoruz daha ne denebilir cihan hiç ortada yok geri bile dönemiyor ceyhuna bi şeyler olmuş futbolu unutmuş o duran toplara vuran çalımlar atan şut atan adamın yerınde yeller esiyor mehmet güçsüz tatsız tuzsuz bi şey olmuş biz çok kötü bir takım olduk tipik bir anadolu takımı olduk vasatın altında bir takım olduk nereye kadar! düşene kadarmı her maç kahroluyoruz her maç gol yiyoruz dunyanın hıc bı yerınde yok belkide her maç gol yiyen bir takım diyecek çok laf varda içimiz yanıyor...
sebasteia 26.09.2010, 21:34 OCAK AYINA - ARA TRANSFERE KADAR NISPETEN KALITELI BIR HOCA ILE
DEVAM ETMELI
BIR DAHADA IS BILIYORMUS GIBI ORTALIGA DUSUPTE BIRSEY DEN ANLIYORMUSCASINA, ANLAMSIZ ICIBOS DEMECLERLE HERZAMANKI GIBI GULUNC HALLERE DUSMESIN
SAGOLSUNLAR,
BIRINCI KALITE YONETIM
ya birader abdullah avcı ibb'yi bırakır gelir mi yaa???? bırak allaseversen
Bu takımda kimsenin suçu yok.. Tek suçlu Fatmagül ...
sebasteia 26.09.2010, 21:41 sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......
şimdiki halimiz ile 15 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
şimdiki halimiz ile 10 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
şimdiki halimiz ile 5 ay öncesi arasında bir fark var mı? YOKKKK
dönüp dolaşıp yine bank asya'nın kapısına geldik!
allah hepinizin .......... versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee
yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn
Baykus~ibb34 26.09.2010, 21:42 ;)OCAK AYINA - ARA TRANSFERE KADAR NISPETEN KALITELI BIR HOCA ILE
DEVAM ETMELI
SAGOLSUNLAR,
BIRINCI KALITE YONETIM
Sivasspor'un ilk 11 'i ve yedeklerini verseniz , Klüp doktorunu , antrenör , top toplayıcılarını , hatta otobüsü dahi yinede biz Avcı'yı asla vermeyiz!!!;)
Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, "Manisa farklı skor aldı, bize kötü ev sahipliği yaptı" diye espri yaparak, "Kendilerini tebrik ediyorum. İlk otuz dakika iyi oynamadık. Sonraki 15 dakika baskılıydık. İkinci yarı tedbirlerimizi aldık. Geçen hafta bitime 15 saniye kala yediğimiz golün stresi burada da devam etti. Yine uzatmalarda goller yedik. Düzlüğe çıkmamız için bir galibiyet almamız şart" dedi.
sebasteia 26.09.2010, 21:43 sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......
allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee
yarın sabah bu takımda hala birileri sorumluluk almamış ve defolup gitmemiş olursa vallahi de billahi de bir daha bu takımı takip etmeyeceğim. kanser oldum lannn
Baykus~ibb34 26.09.2010, 21:44 ya birader abdullah avcı ibb'yi bırakır gelir mi yaa???? bırak allaseversen
Artı bu saydıklarımın üzerine 10 Milyon Euro da verse Sivasspor yönetimi biz hocamızı kimselere vermeyiz!!!!
ŞAMPİYON YAPACAK SN HOCAMIZ BİZİ!!!!!
halilim5858 26.09.2010, 21:48 sıfır oğlı sıfır elde var sıfır......
allah hepinizin belasını versin, mesut hoca'nın da fikret'in de yönetimin deeeeeeeeeeeeee
katiliyorum sana kardes sonuna kadar haklisin rezil olduk millete bizden kötü oynayan yok ligde
tonusluyum 26.09.2010, 21:51 averaj takımı olduk :mad:
sebasteia 26.09.2010, 21:53 geçen hafta eskişehir maçından sonra aşağıdaki yazıyı yazmıştım, bu hafta aynısını yazmanın ne gereği var kopyala yapıştır.......
haftayada aynı yazıyı kopyala - yapıştır yapmamak için istifa mesut hoca istifaaaaaaaaaaaaaaaa
Bir Bakkal Analizi!
Ligin 5. haftasını geride bıraktık. Mesut Bakkal bu takıma geleli yaklaşık 6 ay oldu. Artık oturup ciddi ciddi bir Mesut Bakkal analizi yapmanın vakti geldi. Analizimiz iki kısımdan oluşacak. Birinci kısım geçen yılın son 7 haftası. İkinci kısım ise bu sezonun transfer + kamp dönemi ve ilk 5 haftasını içeriyor.
Birinci kısım: Mesut Hoca ilk geldiğinde insanların ondan beklentisi önünde çok zorlu maçlar olan bir takımı ne yapıp edip ligde tutması idi. Rakiplerin berbat olmasının da yaptığı katkı ile Mesut Hoca 7 maçta 7 beraberlikle Sivasspor'u ligde tuttu. Normalde başarısızlık olarak addedilmesi gereken 7 maçta 7 beraberlik olayı Sivasspor'u ligde tuttuğu için başarı sayıldı. Ayrıca eldeki kadro Bülent ve Muhsin hocalar tarafından kurulduğu için kimse Mesut Bakkal'dan çok daha fazlasını beklemiyordu. Birinci kısımın sonucu maç başına bir puan!
İkinci kısım: Sezonun bitimiyle birlikte Bülent ve Muhsin hocaların getirdiği bir çok futbolcu gönderildi. Artık Mesut Hoca'nın kendi kadrosunu kurması ve kendi futbolunu oynatması vakti gelmişti. Mehmet Nas, Ceyhun, Suarez, Saidou, Sedat Yeşilkaya gibi transferler yapıldı. Mesut Bakkal gerekli transferlerin yapıldığını, yeni transfere ihtiyaç duymaları halinde bu transferlerin yönetim tarafından yapılacağını ancak eldeki kadronun yeterli olduğunu ısrarla söyledi. Kısacası Mesut Bakkal artık tamamen sorumluluğu üzerine almış oluyordu. Neyse beş hafta geride kalırken Sivasspor'un hanesine yazdırdığı puan 5 idi. İkinci kısımın sonucu maç başına bir puan!
Şimdi eyyyy Mesut Bakkal! Geçen yıl bu taraftarı kanser eden moktan bir kadro ile maç başına bir puan alıyordun, ama şimdi bizzat senin kurduğun, transferlerini senin yaptığın veya yaptırmadığın yani sorumluluğu sana ait olan bir kadro ile yine maç başına bir puan alıyorsun. Buradan çıkartılabilecek en doğru sonuç: Mesut Bakkal'ın başarısızlığıdır! Başarısızsın Mesut Bakkal, başarısızsın Hocam!!!
Bak bu hafta belki kimse istifa diye bağırmadı ama tribünlerdeki koca koca boşluklar, Gs ve Bursa maçlarındaki coşkulu tribünlerin bu maçta olmayışı, taraftarın işkence çekmekten artık bıktığını ve sana altı aydır belki ilk defa sırtını döndüğünü gösteriyor! Bundan sonraki maçlarda sadece bir kaç bin kişiye oynarsan şaşırma!
Son bir uyarı: Burada yorum yapan traftarı asla küçümseme, yorumlarını ciddiye almamazlık etme! Burada insanlar bu takımın sol kanadı otoban diyorsa doğrudur! Burada insanlar bu takım forvetsiz oynuyor diyorsa doğrudur! Burada insanlar Diallo ve Keita oynamalıdır diyorsa doğrudur, doğru olduğunu Eskişehir maçında bu iki aslan sana gösterdi zaten!
Dostun acı sözü: Sivasspor takımı son altı ayda yakalamış olduğu maç başına bir puan istikrarı(!), mevcut oyun anlayışı, mevcut teknik heyet ve yönetim kurulu zihniyeti ile bu sezonun küme düşmeye aday 4 takımı arasında bayrağı en istikrarlı taşıyan ekibidir. Bu anlayışla Sivasspor'un sezon sonunda alacağı puan 30-34 puan civarında olacaktır. Sivasspor 40 puan barajını aşamayacak ve geçen yılki gibi Ankaraspor, sıfırcı Denizli ve kendine jilet atan arabeskçi Diyarbakır kulüpleri olmadığı için tangır tungur bir şekilde Bank Asya'ya düşecektir. Hoca istifa demiyorum, yönetim istifa demiyorum, .bne futbolcular demiyorum, sadece diyorum ki son bir kaç yıldır süre gelen yönetim, teknik ve oyun anlayışı ile Sivasspor bu yıl, bu yıl olmazsa seneye garanti küme düşecektir diyorum!
Bir galibiyete 750 milyar paranın verildiği bir ligde o galibiyetleri alacak, o parayı kazanacak futbolcular bizde yok! Para harcamazsan olmaz nitekim! Herkese geçmiş olsun.
tonusluyum 26.09.2010, 21:55 Fikret Ünsal gitsin yeterrrrrrrrrrrrrr
karşıyakalı 26.09.2010, 22:01 ey taraftar toplulugu başkanımız geçen yıldan ders aldı biz niye ders almıyoruzki.hemen bi hoca tutup bizde ders alalaım.mümkünse ek ders olsun bizimkisi.
bulutbey27 26.09.2010, 22:02 her zaman söyledim yine söylüyorum tek forvet le maç kazanılmaz böle bir sistem yok hoca bunuda senmi icat ettin sen futboldan bu kadarmı anlıyon
yigit0058 26.09.2010, 22:05 BENCE HAKAN ŞÜKÜR GELMELİ ERTUĞRUL GİBİ BİR HAVA OLUR TAKIMDA
zkrllh58 26.09.2010, 22:12 DEĞERLENDİRECEK NE VAR Kİ NEYİNİ DEĞERLENDİRELİMM.
Mesut Bakkal istifa dememiz boşunadır; çünkü bu takım ligin en kötü kadrosuna sahip. Bugün oynadığımız Manisaspor'un hucüm oynayan oyuncularını sayalım, Makakula, Simpson, Issac, Murat Erdoğan ve Kahe. Bizim ise Mehmet Yıldız, Cihan ve Ceyhun. Vizyonu bu kadar dar bir hocanın böyle bir takım kurması gayet normal. Yönetimde de söylenilenler doğru imiş. Fikret bey yanık oynamadaki kabiliyetini yöneticilikte gösteremiyor. Mecnun başkanın da takımın gidişatının umrunda olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa şu takıma fıtbolcu diyebileceğimiz 3 tane adam alırdı. Bu saatten sonra Rıza Çalımbay'ın fayda getireceğini sanmıyorum.
Golü sahaya girip Rıza atacak değil ya. Bu takım büyük bir süpriz olmazsa, Kasımpaşa ve Eskişehirle beraber (ya da Konya) Bank Asya'ya gider; çünkü kalitemiz bu kadar.
halilim5858 26.09.2010, 22:15 ligin 6 nci haftasini geride biraktik 6 macta 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgimiz bulunuyor 5 puanla 16nci siradayiz bu durumdan kurtulabilirmiyiz bu oyunla nereye kadar gidebiliriz ligin en fazla gol yiyen takimi biziz ligin en kolay gol yiyen takimi biziz ligin disiplinsiz tek takimi biziz sizce busene gecen senekinden daha kötü degilmi durumumuz
BU OYUNLA LIGDE KALABILIRMIYIZ YADA KACINCI BITIREBILIRIZ
Benim konuyu kara delik yuttu sandım, yahu hangi ara buraya getirdin admin. Maşallahın var ha. Sen bu seri hereketlerinle rakip defans oyuncularına zor anlar yaşatabilirisin:D
Genelde gaza gelip özellikle de maçtan hemen sonra yorum yapmam arkadaşlar. Fakat şu yorumu bugün veya 1 hafta sonra yapmam fark etmeyecek. Katılmayan arkadaş olursa nedenini açıklasın :
-Mesut BAkkal gittiği hiçbir takımda başarılı olamamıştır.
-Mesut Bakkal ile 13 maçta sadece 1 galibiyetimiz vardır.
-Geçen sene düşmekten Ankaraspor'un düşürülmesi ile kurtulmuşuzdur.
-Hem geçen sene başında Bülent Uygun'un hem de bu sene Mesut'un transferleri tek kelime ile fiyaskodur.
-Yönetim transferler ve teknik adam seçimlerinde son derece başarızdır.
-Bu sene bu takım bu hali ile kalırsa kesinlikle küme düşecektir.
ÇÖZÜM :
-Acile Mesut Bakkal gonderilip yeni bir teknik adam alınmalı ve yeni hocanın takımı devre arasına kadar idare etmesi & tanıması sağlanmalıdır.
-Devre arasında en az 6-7 adet direkt oynayacak futbolcu transfer edilmelidir.
-Mehmet Yıldız ve Uğur takımdan şimdiden uzaklaştırılmalıdır.
Tüm bunlar olursa BELKİ ligde kalırız.
Genelde gaza gelip özellikle de maçtan hemen sonra yorum yapmam arkadaşlar. Fakat şu yorumu bugün veya 1 hafta sonra yapmam fark etmeyecek. Katılmayan arkadaş olursa nedenini açıklasın :
-Mesut BAkkal gittiği hiçbir takımda başarılı olamamıştır.
-Mesut Bakkal ile 13 maçta sadece 1 galibiyetimiz vardır.
-Geçen sene düşmekten Ankaraspor'un düşürülmesi ile kurtulmuşuzdur.
-Hem geçen sene başında Bülent Uygun'un hem de bu sene Mesut'un transferleri tek kelime ile fiyaskodur.
-Yönetim transferler ve teknik adam seçimlerinde son derece başarızdır.
-Bu sene bu takım bu hali ile kalırsa kesinlikle küme düşecektir.
ÇÖZÜM :
-Acilen Mesut Bakkal gonderilip yeni bir teknik adam alınmalı ve yeni hocanın takımı devre arasına kadar idare etmesi & tanıması sağlanmalıdır.
-Devre arasında en az 6-7 adet direkt oynayacak futbolcu transfer edilmelidir.
-Mehmet Yıldız ve Uğur takımdan şimdiden uzaklaştırılmalıdır.
Tüm bunlar olursa BELKİ ligde kalırız.
halilim5858 26.09.2010, 22:23 icler acisi durumumuz var ALLAH yardimcimiz olsun
subasi29 26.09.2010, 22:41 Manisaspor bu sonuçla 2. galibiyetini aldı ve 6 puanla ligin 14. sırasında. Sivasspor ise 5 puana sahip ve 16. sırada
Berkkaya5858 26.09.2010, 22:50 bence mesut hoca bu işi bilmiyor çünkü bir takım bu kadar aptalca futbol oynayamaz ne defans yapabiliyor nede gol pozisyonuna girebiliyor sadace rakibi peşinde aval aval koşuşuyorlar salak salak rakipi izliyolar bir takım bu kadar gol yemez bu kadar gol pozisyonu vermez yuh yani 2. lig takımı bile bu kadar pozisyon vermez:mad:
2009/2010 film'in devami iste, neyi degerlendirelim......:mad: kaldigimiz yerden devam...
SempaticH 26.09.2010, 23:37 böyle taktik böyle futbol inanırmısınız mahalle takımı bile olsa oynamaz kardeşm bu nasıl futbol bu nasıl taktik yav birde çıkmış derslerini almıştır diyor sen vereceksin kardeşim onlara dersi gerçi sen biliyonmuki veresin sen iyisimi yol yakınken gitttt ne olur ne olmaz
Fikret Ünsal Abi seni seviyorum ama nedense sen gidersen takımda sorun azalacak gibi bide Mesut Bakkal garanti gitmeli
DaNGeR0uS 27.09.2010, 00:00 maçı değerlendiriyorum...
alayı beş para etmez
lig sonunda taraftar bank asya 1.lig , 1.lig bank asya diye bağırtırmak istiyor bunlar
izmiriyigidosu 27.09.2010, 00:18 maçın değerlendirilecek bi yanı yok aslında takım halinde çok kötü bi futbol sergilediler ama ramoviçin hakkını yememek lazım o kalede başka kaleci olsaydı belki yeni bi trabzon faciası yaşanacaktı ramoviçin yediği 3 goldede hatası yoktu 1 gol zaten taçdan gelen bi goldü orada yan hakemin hatası vardı taç bizimdi ama manisaya verdi ve uzun bi taç atışıyla gol oldu maçın son uzatma dakikalarında 2 gol yedik bunun sebebide defansda olan boşluklar yüzünden kaynaklandı ard arda 2 seri atakta gol yedik mağlup olduk ama inş ilerleyen haftalarda kendini toplamış düzgün bi takım görürüz karşımızda mesut bakkalında artık takımı ateşleyecek bişeyler yapması lazım yoksa istifa etsin takımımızıda daha çok rezil etmesin
emin kara 27.09.2010, 00:24 Bu maçın nesini degerlendirecegiz bankasyadaki takımlar bile bu kadar kötü oyun sergilemiyor bu oyuncular nerede oldulararını bilmiyorlar heralde süperligin süper gol yiyen takımı bravo bu kadar kötü oynamayı nasıl başarıyorlar bu adamlar hiç anteremana çıkmadan çıkıp oynasa bile bu kadar kötü oynamaz ya bukadarda olmaz bunlar sanki oynamak istemiyorlar ne mucade ne istek ne kazanma hırsı sanki bu takım cansız varlık rakip takım tek saha oynuyor rakibin karşısında hiç bir oyuncu göremiyoruz bizim takımınla karşılaşan takım adeta haftayı dinlenerek geciriyor oyuncularımızın sayesinde sanırım manisaya tatile gitmişlerdi ordayken birde manisayla antremana çıkalım demişlerdir yoksa bukadar kötü oyun sergilemezler
resul5800 27.09.2010, 00:29 yorumlar gayet açık ve ortada..memleketde artık bakkal diye bir şey kalmadı çağa ayak uydurmamız gerekli marketler zincirine geçilmeli...eeeeyyyy sivaspor yönetimi duy sesimizi eeeyyyy fikret ünsal düş artık şu takımın yakasından beşiktaşta bir zaman sinan engindi şimdi sivassporda sen...böyle giderse bu takım bank asyada bile kalamaz bence..zor güç es kaza geçen yıl atlattık ama bu yıl yemez durum onu gösteriyor..bizden zayıf takım yok yahu ligde...tabiki burada suçlulardan biri mesut bakkal, fakat tek başına suçlu değil..her futbolcu kamanan gibi olmaz..kamanandaki şans her futbolcuda yüzüne gülmez fikret bey...gelin şu takımı doğru dürüst yönetin..beceremeyecekseniz bence bırakın gidin.yazık günah o kadar taraftarın vebalini taşıyorsunuz ona göre.....yeryüzündeki 7.5 milyon sivalının vebalini hafife almasanız iyi olur bence...!!!
Bulut@ğlu 27.09.2010, 01:32 maçın neresini değerlendirelimki arkadaşlar mesut denen zoboo diyorki üretken bir futbol oynuyoruz diyor yavvv böyle üretkenlikmi olur yavv ALLAH aşkına adam ezilerek 3-0 mağlup oluyor hala üretken diyor sen üretmeye devam et mesut bey çok güzel üretiyorsun geri geri seni çoğaltmak lazım
sonkral58 27.09.2010, 01:47 birinci ligin en kötü top oynuyanı sivasspor dur arkadaşlar gemi batıyo bu :mad::mad::mad::mad:sene ankarda yok diyarbakırda ona göre başkan
57 Mehmet 27.09.2010, 03:17 susmaklada olmuyor artik cok gec olmadan cok seylerin degismesi gerekiyor,bu takimi bu duruma düsürenler utansin.iki sene önce sivasspora karsi oynayan takimlar sivasspordan bir puan alinca sampiyon olmus gibi sevinilerdi simdi ise rakiplerimiz bize gol yarisi icinde.yazik bu takima bir tane genc oyuncu kazandiramadiniz,hep 30 yasin üstünde transferler yapildi neymis tecrübeymis zaten mesut hoca bu takimda kalma niyetinde olsaydi bu takima 3-4 tane genc futbolcu kazandirirdi ileriye dönük bir takim kurardi.iste tecrübenin sonucu 4 hafta dayana bildiler.gecen sezondan hic bir ders alinamamis,bize sezon baslamadan önce sivasspor yine üst siralarda yer alacak diye yorum yapan yöneticiler ve mesut bakkal hocam size inanmistim.ama artik bu sözlere inanmiyorum
Yusuf Çevik 27.09.2010, 06:45 m.yıldıza kötü diyen adam sivassporu neden tutarkii
blacksky 27.09.2010, 07:18 Bir takima "buyuk transfer" diye Ceyhun Eris aliniyorsa..
Bir takim inatla ve israrla her sene dusen takimlardan ve ikinci ligden transfer yapiyorsa..
Bir takim super lige ciktigindan beri Mehmet Yildiz haricinde ikinci bir yildiz yaratamamissa..
2 senede bu cokusun gelmesi normaldir.. evet anladik sivas yabancilari cezbeden bir sehir degil.. yabanci transferleri zor oluyor.. heralde karabuk paris gibi olmali ki Emenike diye bir topcuyu bulmus getirmisler.. ustelik 2. ligdeyken.. yerli transferlere bakiyorum adini sanini kac senedir duymadigim Mehmet Nas.. Futbolu biraktigini sandigim Ceyhun Eris.. bunlarla dusmemeye oynayacagimiz o kadar belliydi ki.
Sorunumuz acik.. hoca gelir gider baskasi gelir o da gider.. mevzu hoca degistirmekten ziyade anlayisi degistirmek.. bu takimi sampiyonluga oynatan Bulent Uygun da ayni cokusu yasadi onun yerine gelen M.Ertugral da.. Mesut Bakkal da.. neler oluyor? bence vizyonumuz daraldi.. su anki yonetimle anca buraya kadar.. Basin sozcumuze bakiyorum ve takimi yonetenler hakkinda yeterince fikir sahibi oluyorum.. Sayin baskan acil guven tazelemelidir.. bu isten biktiysa baskasina devredebilir.. ama devam edecekse mutlaka ekibini degistirmeli.. Sivasspor karambole transfer yapmayi artik kesmeli.. acil futbolcu arastirma ekibi kurulmali.. genc oyunculara ve alt yapiya yonelmeli.. yabanci transferler illa isimli liglerden olacak diye bir kural yok.. bkz: Emenike.. bu tur oyunculari gorup kesfedecek kisilerle calisilmali.. ouuncu kalitemiz cok dusuk. yonetici kalitemiz cok dusuk.. bu iki soruna acil cozum gerekiyor.
emekli,hülefe toplama bır takımın oynu bu kadar rezıl olur.yazıklar olsun :mad:
Böyle bir ciddiyetsizlik görmedim, takımda disiplin falan yok, böyle başı borşluk olmaz, artık takıma sahşip çık yönetim, biri forma atar, diğeri sürekli itiraz eder, kabadayımısınız, tyopçumu anlamadım. Allah farktan korudu, bakın birtane pozisyouınumuz varmı, çünkü takımda pozisyon üretecek yaratıcı taransfer yok, hepsi düz topçu, al gülüm ver gülüm, gs maçındaki gibi topa basan diri bir takım istiyoruz.Takım orta sahada seyrediyor, manisa top oynuyor, basan yok, murat erdoğanı kesemedik. Bülent uygundan daha şahsiyetli oynatan çıkmadı malesef
fikret ünsalı görürseniz benim yerime sorarmısınız arkadaşlar dünyakupasında oynayan bir stoper ve kaleci alacağız demişti letonya dünya kupasında oynadı bizim haberimizmi olmadı veya ramoviçide hatırlayamıyorum hangi takımda hangi maçlarda oynamıştı,tshabalala nerde?bu durumun tek suçlusu beleşçi,cebinde akrep olan bağkurdan emekli olmasına 2 sene kalmış futbolcuları toplayan yönetimdir...sene başından beri söylüyorum takımımız iyi ama eksik.kaliteli oyuncularla takviye edilmeliydi.manisanın oyuna giren yedeklerine bir bakın kahe gökhan emreciksin,yahu bunlar bizim takımda direk oynar.dünki maçta 18in önüne kadar iyi gidiyoruz sonrası arkası yarın oluyor.forvetsiz bir takımdan başka ne beklenirki elalemin 4 tane forveti var ikisi oyunda ikisi klübede.biz ise kötü formsuz sürekli hiçbişey yapmadığı gibi birde sürekli takım arkadaşlarına kızan artislik yapan mehmet yıldıza tahammül etmek zorundayız.iki futbolcu alırsın iki maçta parası çıkar,puan başı alınan paralar 3 katına çıktı bu sene.küçük hesaplar yapıp 200 bin eurolardan kaçarsan diğer yandan her maç trilyonlar uçar gider.o hikmet karamanın maçsonu harekletleri gözümün önüne geliyorda, ağrıma gidiyor.yazıklar olsun bizi baştan ayağa düşürenlere...
SIVAS58FOREVER 27.09.2010, 10:30 Dün akşam Manisa’da oynan maçta yine bir SivasSpor klasiği izledik. Oynadığı müthiş oyunuyla seyircilerin beğenisi toplayan SivasSpor, ManisaSpor taraftarından alkış aldı.
SivasSpor’un genç ve başarılı teknik direktörü Ferhat Bıkmaz, başarılarının devam edeceğini belirtti. Fikret Ünsal gibi bir forvet oyuncunsa sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirten genç çalıştırıcı, defans hattındaki Mehmet Yıldız ve Suarez’in ise gün geçtikçe çok daha iyi savunma yaptıklarını belirtti. Takımın başarılı kalecisi Mesut Bakkal’a da övgüler yağdıran genç hoca, transfer sezonunda Milan Baroş’u yedek kaleci olarak transfer etmek istediklerini belirtti.
Liverpool’un kendisine yaptığı astronomik teklife sıcak bakmadığını bilinen tecrübeli forvet oyuncusu “Cuk Cuk Fiko” lakaplı Fikret Ünsal’ın gol kralı olacağı konusundaki iddialı açıklamaları da göz önüne alınırsa SivasSpor’un bu sene gene tüm Türkiye’ye keyif veren bir futbol izletmeye devam edeceğini söyleyebiliriz.
bortecine 27.09.2010, 11:15 bence mesut hoca bu işi bilmiyor çünkü bir takım bu kadar aptalca futbol oynayamaz ne defans yapabiliyor nede gol pozisyonuna girebiliyor sadace rakibi peşinde aval aval koşuşuyorlar salak salak rakipi izliyolar bir takım bu kadar gol yemez bu kadar gol pozisyonu vermez yuh yani 2. lig takımı bile bu kadar pozisyon vermez:mad:
Aynen gardas mal mal adamların peşinde koşuyorlar.:mad:
karakaplan58 27.09.2010, 11:19 hocam transfer tamam dedın takıma futbolcu aldırmadın sımdı ne bok yıyecez onu dusun cıkıp röportasda dersımızı aldık dıyon ts macında galıba almamıssın sımdımı aldın kardesım bu takımın ıcınde bıseyler var ya maddı ya manevı proplemler var böle gıderse bank asyada destek verecez bu takıma superlıg acmaz bızı hocanın bı takdı var daha yok
bıldını okuyor ılla aynı 11 olacak degıl ya götu kalkanı satacan aga iş böleee rıza hoca gelse bu takıma 5 futbolcu gıder hemen bos verın hocayı bu hocayla devam edelım bakalım ne pok yıyecez
Caner POLAT 27.09.2010, 11:25 İsaac formunda olsaydı tsden sonraki 2.hezimet ortaya çıkacakdı teşekkürler isaac.Suarez ve erman oyuna girdiğinde az canlılık geldi ama nafile.Tam anlamıyla RE-ZA-LET diler
sivaslıadem 27.09.2010, 12:27 vay be sonunda suarez oyuna girmiş sivasın bir kac pozisyonu var onların çoğunda suarez var
ara sıra değişiklik iyidir boyle devam(tabi maç kaybetmeye son;))
yav bu mehmet ve ceyhun bizi bitirecek. ikisi zaten bitmiş adamlar. koşamayınca benmi inip adam basacam yavvvv. yeter mehmete ceyhuna verilen şans yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r
hukmen 3-0 mı bıttı .ya da karsımız dakı takım 22 kısımı oynadı sahada forma vardı ama ıcı bostu:mad:
Adam 2 metre önündeki adama pas atamaz mı ya.Bu nasıl bir ruhsuzluktur.
İsac o kadar beceriksiz olmasaydı ağır bir fark daha gelecekti.
jamesbond58 27.09.2010, 14:30 Arkadaşlar bu sabah mehmet oflazla görüşme fırsatım oldu. Takımın dünki oyunundan oldukça üzüldüklerini ve çok kötü futbol sergilediğimiz söyledi.Mesut hocaylada görüştüklerini ve mesut hocanın 3 futbolcuyu ilk 11 den keseceğini söylemiş. Bunlardan biri mehmet yıldız.
MEHMET YILDIZ İLE İLGİLİ BİR NOT:
Mehmet yıldız bu aralar otel yaptırmakla meşgul olduğu için herhalde maçlara iyi konsantre olamıyor. kendi çapında büyük bir yatırım yapmış ve bu konuda biraz sıkıntılı. sizinde bildiğiniz gibi mehmet yıldız fizik gücüyle oynuyan bir futbolcumuz. Malesef form olarakta çok kötü...
Amiyane tabirle içten söylüyorum.
Yerim onun otelini.Kazandığı şeylerin kaynağını da,oraya yükseliş sürecini de hatırlasın bir ara.Kabak tadı vermeye başladı.
cılgınsivas58 27.09.2010, 15:01 çok kötü bir sonuçççççççç
ARKADAŞLAR ŞU AN İÇİN İSTİFA DEMEK ÇOK KOLAY AMA BU ADAM TAKIMA TAKVİYE YAPMADI GELEN DE PEK FARKLI OLMAZ EN AZINDAN DEVRE ARASI BEKLENMESİ GEREKİR SONRA BU TAMAMIYLE YÖNETİM HATASI YANİ BU TAKIMA DEYİM YERİNDEYSE PARA YAGDI AMA BİR TÜRLÜ FUTBOLCUYA PARA VERİP ALMIYORLA NERDE EMEKLİ MİYADI DOLMUŞ ADAM VAR ONLARI BULUYORLAR SAİDO 6 AYDIR BOŞTA KİMSE ALMAMIŞ HAYDİ SİVAS CEYHUN FUTBOLA DOYMUŞ 10 DAKİKA OYNAR 80 DAKİKA YATAR KİMSE ALMAZ HAYDİ SİVASA İBRAHİM ŞAHİNİ SEDAT YEŞİLKAYAYA PARA VERİP GETİREN BU TAKIMDA TUTAN YONETİCİ VE TEKNIK KADROYU ŞİDDETLE KINIYORUZ
maçın değerlendirilmesi ile ilgili olarak şunu demek daha iyi olur diye düşünüyorum:
değerli olan bir şey kalmadı ki bunu değerlendirelim, son 5 haftadır aynı şeyleri söylemekten bıktı bu taraftar.neden değerlerimiz değere alınmıyor, neden takım kötü gidiyorken yetkililer mantıklı bir çözüm ya açıklamada bulunamıyor, neden farklı mağlubiyetler sonrası taraftardan özür dilenmiyor?nedneler o kadr çok ki....
şimdi diyorum ki neden bu maçı değerlendireyim ki?değerlendirecek bir şey kalmadı, herşey yavaş yavaş eriyor, birşeylere dur denilmezse bu erime sonun başlangıcı olacak...
astaravisa 27.09.2010, 20:49 diyecek bir şey kalmamış ki..
Kesinlikle RIZA ÇALIMBAY takımın başına getirilmeli...:mad:
ilteriş58 27.09.2010, 20:54 defans tam bi rezaletti bu iş böyle gitmez
Kesinlikle RIZA ÇALIMBAY takımın başına getirilmeli...:mad:
Eskişehir'i abat etti.Sıra bizde.
Borte Tarkan 29.09.2010, 19:10 manisaspor gibi bir takıma 3-0lık bır skorla yenilmek ayrı bir üzüntü veriyor.manisaspor gibi,dipte olan bir takıma bu maçta yenilerek maalesef hem manisanın üzerimize çıkmasını sağladık hem de dibe doğru demir attık.
takımımızın toparlanması için hoca degiştirmenin bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum.mesut hocayla,yola devam etmeliyiz.
rıza çalımbay sivaslı diye,ona yönelmemeliyiz.
rıza çalımbay sivaslı olabilir ama beşiktaş camiasından olan,birçok kulüpte sürtmüş bu adam yiğidonun ruhunu ne kadar taşıyabilir ki.
ssfatihss 30.09.2010, 22:27 hocada çok büyük bir OTORİTE eksiklıgı varrrrrrrrr......
YİGİDOKENTLİ 01.10.2010, 02:39 Kupa maçinda degerlendiririm kupa maçinda sivas a gelecek manisaspor o zamana kadar hoça gider.
|