Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVGİLİ BÜLENT UYGUN'A

BOSS_58
28.10.2005, 01:06
SEVGİLİ MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN'UN BİR GAZETEDE VE İNTERNET SİTESİNDE AYLARDIR FENERBAHÇE YAZARI OLARAK YORUMLARI ÇIKMAKTA , BANA GÖRE HİÇ ETİK OLMAYAN BU DURUM İÇİN KENDİSİNNE BİRKAÇ KERE MAİL GÖNDERDİM.BİZ ONU SAHİPLENDİK BAĞRIMIZA BASTIK ,ONUNDA BAŞARILARI ORTADA GEL GELELİM ARTIK RAKİBİMİZ OLAN BU TAKIM HAKKINDA YORUMCULUK YAPMASINI PROTESTO EDİYORUM.KENDİSİ AYNI YORUMLARI SİVASSPOR İÇİN YAZSA ENAZ O TAKIMIN TARAFTARI KADAR İLGİ GÖRÜR VE DAHA ETİK OLUR.
LÜTFEN BÜLENT HOCAYI KIRMADAN BURDAN PROTESTONUZU YAPIN ÇÜNKÜ BİZE SİVASSPOR FENERBAHÇEDEN BİNKAT DAHA DEĞERLİ.
SEVGİLİ BÜLENT HOCA BU YAZIM KESİNLİKLE SİZİ TARAFTARLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK DEĞİL ; BİZ SİZİ SAHİPLENDİK SENDE BİZİ SAHİPLEN. HERNEKADAR PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞAN BİRİSİDE OLSAN ANADOLU İNSANI DUYGUSALDIR.İNANIYORUM BU SENİ SEVEN İNSANLARIN SANA KIRILMASINI İSTEMEZSİN...
BİTMEYECEK SEVGİLERLE

1967_DERNEK_10UR
28.10.2005, 01:12
BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ..GENÇTÜRR HABER'DE FENERBAHÇEYLE İLGİLİ YORUMLARI AMA İYİ BİR MENEJAR VE İŞİNİ İYİ YAPIYOR..TAKIMA GETİRDİĞİ OYUNCULARIN PERFORMANSI ORTADA BANA GÖRE MAİL FALAN ATARSAK YALNIŞ BİR İŞ YAPMIŞ OLURUZ...

GuNaY
28.10.2005, 01:17
eski fenerbahçeli olması vesilesiyle soruyu soran gazeteci arkadaşlarda genelde o yönde sorularla hocamızı yönlendirmiş oluyorlar....!!!

gercek58li
28.10.2005, 01:19
BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ..GENÇTÜRR HABER'DE FENERBAHÇEYLE İLGİLİ YORUMLARI AMA İYİ BİR MENEJAR VE İŞİNİ İYİ YAPIYOR..TAKIMA GETİRDİĞİ OYUNCULARIN PERFORMANSI ORTADA BANA GÖRE MAİL FALAN ATARSAK YALNIŞ BİR İŞ YAPMIŞ OLURUZ...

Gerci hos görüntü vermez ama Sivasspora faydali oldugu müddetce destekleriz.
Dogru bulmasakta...

OPERASYON
28.10.2005, 01:55
ilgili sahsa itaf olunur:arkadasim yillarin Feneri ve bir tarafta sivasspor bir koltukta iki karpuz tasinmaz...Adama soaralar bu ne lahana tursusu ne perhiz...ne gelmise insanlarin basina gafletten gelmistir.Ya inandigin gibi yasa yada yasadigin gibi inamaya basla inana insan ben buradayim ve ben buyum der vurur masaya yumrugu...egerki uzum yemekmi bagciyimi dogmek amacin onuda bilmek gerek...Yinede Allah razi olsun gonlun hos olsun.

sivaslim
28.10.2005, 02:00
SEVGİLİ MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUN'UN BİR GAZETEDE VE İNTERNET SİTESİNDE AYLARDIR FENERBAHÇE YAZARI OLARAK YORUMLARI ÇIKMAKTA , BANA GÖRE HİÇ ETİK OLMAYAN BU DURUM İÇİN KENDİSİNNE BİRKAÇ KERE MAİL GÖNDERDİM.BİZ ONU SAHİPLENDİK BAĞRIMIZA BASTIK ,ONUNDA BAŞARILARI ORTADA GEL GELELİM ARTIK RAKİBİMİZ OLAN BU TAKIM HAKKINDA YORUMCULUK YAPMASINI PROTESTO EDİYORUM.KENDİSİ AYNI YORUMLARI SİVASSPOR İÇİN YAZSA ENAZ O TAKIMIN TARAFTARI KADAR İLGİ GÖRÜR VE DAHA ETİK OLUR.
LÜTFEN BÜLENT HOCAYI KIRMADAN BURDAN PROTESTONUZU YAPIN ÇÜNKÜ BİZE SİVASSPOR FENERBAHÇEDEN BİNKAT DAHA DEĞERLİ.
SEVGİLİ BÜLENT HOCA BU YAZIM KESİNLİKLE SİZİ TARAFTARLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEK DEĞİL ; BİZ SİZİ SAHİPLENDİK SENDE BİZİ SAHİPLEN. HERNEKADAR PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞAN BİRİSİDE OLSAN ANADOLU İNSANI DUYGUSALDIR.İNANIYORUM BU SENİ SEVEN İNSANLARIN SANA KIRILMASINI İSTEMEZSİN...
BİTMEYECEK SEVGİLERLE
kardes cok haklısın sonucta bızde super lıgteyız

BOSS_58
28.10.2005, 02:23
ilgili sahsa itaf olunur:arkadasim yillarin Feneri ve bir tarafta sivasspor bir koltukta iki karpuz tasinmaz...Adama soaralar bu ne lahana tursusu ne perhiz...ne gelmise insanlarin basina gafletten gelmistir.Ya inandigin gibi yasa yada yasadigin gibi inamaya basla inana insan ben buradayim ve ben buyum der vurur masaya yumrugu...egerki uzum yemekmi bagciyimi dogmek amacin onuda bilmek gerek...Yinede Allah razi olsun gonlun hos olsun.

ARKADAŞIM YAZINI ANLAYAMADIM EĞER İLGİLİ ŞAHIS BEN İSEM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAN GEREKİR ;BEN DEĞİLSEM YAZINI BİRKAÇKERE DAHA OKUMANI TAVSİYE EDERİM.
ALLAHA ŞÜKÜR BİZ MEMLEKETİNİ UZAKTADA OLSAK SEVİP SAHİPLENEN İNSANLARIZ. BURADA DİĞERLERİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR ,BENİ TEK İLGİLENDİREN SİVASSPOR'UN BAŞARISI HADİ SANA İYİ GECELER

drummer
28.10.2005, 04:11
ekmek parası kazanıyorsa yapar üstelik büyük takımların raytingi yüksek.
sadece sivasporu yazsa kim okur sivaslılardan başka.

BOSS_58
28.10.2005, 08:54
ekmek parası kazanıyorsa yapar üstelik büyük takımların raytingi yüksek.
sadece sivasporu yazsa kim okur sivaslılardan başka.

BÜLENT UYGUN SİVASSPOR'DA TABİİ BABASININ HAYRINA MENEJERLİK YAPIYOR !!!!
ŞUNU KAFANIZA SOKUN BU CAMİADAN EKMEK YİYEN BİRİSİ RAKİP OLDUĞU BİR CAMİA ADINA BÖYLE BİRŞEY YAPAMAZ.SİZLERİ ANLIYORUM HALAA ÜZERİNİZDEN ÇIKARAMADIĞINIZ İSTANBUL FORMALARI SİZE BÖYLE İKİLEM YAŞATIYOR.

CÜSSKB-Aynur
28.10.2005, 09:14
Sivasspora bu kadar faydalı olan bir kişiye haksız eleştiriler yapılıyor.
Şu anki başarımızda çok büyük katkısı var. Ödüllendirileceği yerde eleştiriliyor olması çok yanlış. Bülent Uygun profosyonel bir insan, onun Fenerbahçeli olduğunu bizde biliyoruz, Türkiye de biliyor. Ondan yararlanmaya bakalım. Herşey yolunda giderken neden oılumsuz hava yaratılıyor anlamadım. Başarımızı çekemeyenler çoğunlukta, dikkatli olalım Lütfen!

ErdalGüler
28.10.2005, 10:38
Şu anki başarımızda çok büyük katkısı var. Ödüllendirileceği yerde eleştiriliyor olması çok yanlış. Bülent Uygun profosyonel bir insan, onun Fenerbahçeli olduğunu bizde biliyoruz, Türkiye de biliyor. Ondan yararlanmaya bakalım. Herşey yolunda giderken neden oılumsuz hava yaratılıyor anlamadım. Başarımızı çekemeyenler çoğunlukta, dikkatli olalım Lütfen!

Evet aynen öyle. Bülent UYGUN un yaptıkları ortada zaten senelerce top koşturduğu bir takım olan fenerbahçe hakkında yorum yapması çok doğal bence asıl yanlış olan gereksiz yere yapılan bu tepki... Bülent UYGUN neyin ne olduğunu işini nasıl yapacağını iyi biliyor... Herkesin bir sevdası vardır. Düşünsenize yıllar sonra Hayrettin 2. ligde bir takımın başında menajer olarak çalışıyor ve Sivasspor hakkında yorumlar yapıyor. Bunun kadar doğal birşey olabilir mi? Lütfen gereksiz ortamı germeyin... SAYGILAR

süper sivas
28.10.2005, 11:00
BÜLENT UYGUN SİVASSPOR'DA TABİİ BABASININ HAYRINA MENEJERLİK YAPIYOR !!!!
ŞUNU KAFANIZA SOKUN BU CAMİADAN EKMEK YİYEN BİRİSİ RAKİP OLDUĞU BİR CAMİA ADINA BÖYLE BİRŞEY YAPAMAZ.SİZLERİ ANLIYORUM HALAA ÜZERİNİZDEN ÇIKARAMADIĞINIZ İSTANBUL FORMALARI SİZE BÖYLE İKİLEM YAŞATIYOR.

MERAK EDİYORUM SEN HANGİ AKLA SAHİP BU SAÇMA KONUYU AÇTIN BÜLENT UYGUN PROFESYONEL BİR MANEGER SENİN KADAR BUNU ODA DÜŞÜNMÜŞTÜR SEVGİLİ KARDEŞİM HİÇ SIKINTIN OLMASIN BEN NERDEN BİLEYİM SENİN ÜZERİNDE HANGİ FORMA VAR !!!!!!

drummer
28.10.2005, 19:43

katılıyorum size bu adam bize faydalı işler yapıyor veçoğu kanalda bülent uygun hakkında olumlu sözler ediliyor.
böyle gereksiz yazışmaları yapmamak lazım.

Arif Coşkun
28.10.2005, 19:55
Profesyonellik nedir bilirmisiniz? Eleştiren arkadaşlar. Bu kişiler nereden ekmek yiyorsa oraya ihanet etmezler korkmayın. Onlar işin bilincindeler.Bir takım hakkında yorum yapıyor diye adamı hemen idama kalkmayın lütfen.Başka takımlar hakkındada yorum yapabilir.Sonuçta süper lige çıkmamızda büyük emeği olan değilmi Bülent Uygun."Bir deli bir kuyuya taş atmış,40 akıllı çıkaramamış" Boş verin böyle gereksiz tartışma yaratmaları.Rize'de ne yaparız? ona bakalım.
Saygılar

ErdalGüler
28.10.2005, 23:10
Profesyonellik nedir bilirmisiniz? Eleştiren arkadaşlar. Bu kişiler nereden ekmek yiyorsa oraya ihanet etmezler korkmayın. Onlar işin bilincindeler.Bir takım hakkında yorum yapıyor diye adamı hemen idama kalkmayın lütfen.Başka takımlar hakkındada yorum yapabilir.Sonuçta süper lige çıkmamızda büyük emeği olan değilmi Bülent Uygun."Bir deli bir kuyuya taş atmış,40 akıllı çıkaramamış" Boş verin böyle gereksiz tartışma yaratmaları.Rize'de ne yaparız? ona bakalım.
Saygılar
bir gol bulursak ki muhammed var buluruz ve maçı koparırız...

GeCeVeMaVi58pRf
28.10.2005, 23:19
BİTMEYECEK SEVGİLERLE

valla ben yaptıgı işe bakarım yıllardır sivasa ve sivasspora cok seyini verdi bülent abimiz o çok yönlü bir insan ona nasıl davranmsı gerektiğini bence biz öğretemeyiz o işini bilen bi insan onu çok seviyoruz

ulkucu_58
28.10.2005, 23:24
Bülen UYGUN a kimsenin birşey söylemeye hakkı yok bence....yıllarca top koşturduğu bir takıma yorum yapması normal.. sivasımıza bülent uygun değil diğer spor yazarları yorum yapmalı zaten....

serhankaburcuk
28.10.2005, 23:24
Bülent UYGUN ne kadar Fenerbahçelide olsa o kadarda Sivassporludur...Profesyonelli ği süper olan bir insandır..Ve Fenerbahçe maçındada Sivassporun kazanmasını istyeyecektir...Bundan kimsenin şüphesi olmasın..Ne kadarda Fenerbahçe yazarı olsada Sivasspor onun başının tacıdır...

BOSS_58
29.10.2005, 03:57
SEVGİLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ ARKADAŞLAR YAZIMDAKİ AMACIMI MAALESEF ANLATAMAMIŞIM.BEN EN AZ BURDAKİ İNSANLAR KADAR BÜLENT HOCAYI SEVERİM VE YAPTIKLARINA SAYGI DUYUYORUM.BENİM Kİ SADECE SERZENİŞTİ BU DA BÜLENT HOCAYI SAHİPLENMEKTEN GELİYOR.
GÖRÜYORUM Kİ HERKES DE ENAZ BENİM KADAR ONU SEVİYOR HOŞGÖRÜYLE BAKIYOR.YAZIM İYİ OKUNURSA ONU KIRMAK İÇİN DEĞİL ,ONUN SADECE SİVASLA ÖZDEŞLEŞMESİNİ İSTEMEMDENDİR.EĞER BURDA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR ŞEY VARSA ÖNCE BÜLENT HOCADAN SONRADA SEVGİLİ SİVASSPOR.COM AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM.
BİZİM YÜREĞİMİZ SEVGİ DOLUDUR, MEMLEKETİMİZE FAYDASI OLAN HER KİŞİYİ BAŞIMIZDA TAŞIRIZ...
SAYGILAR

GuNaY
29.10.2005, 06:21
SEVGİLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ ARKADAŞLAR YAZIMDAKİ AMACIMI MAALESEF ANLATAMAMIŞIM.BEN EN AZ BURDAKİ İNSANLAR KADAR BÜLENT HOCAYI SEVERİM VE YAPTIKLARINA SAYGI DUYUYORUM.BENİM Kİ SADECE SERZENİŞTİ BU DA BÜLENT HOCAYI SAHİPLENMEKTEN GELİYOR.
GÖRÜYORUM Kİ HERKES DE ENAZ BENİM KADAR ONU SEVİYOR HOŞGÖRÜYLE BAKIYOR.YAZIM İYİ OKUNURSA ONU KIRMAK İÇİN DEĞİL ,ONUN SADECE SİVASLA ÖZDEŞLEŞMESİNİ İSTEMEMDENDİR.EĞER BURDA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR ŞEY VARSA ÖNCE BÜLENT HOCADAN SONRADA SEVGİLİ SİVASSPOR.COM AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM.
BİZİM YÜREĞİMİZ SEVGİ DOLUDUR, MEMLEKETİMİZE FAYDASI OLAN HER KİŞİYİ BAŞIMIZDA TAŞIRIZ...
SAYGILAR

Tüm yönetim kadrosunu olduğu gibi bülent hocamızıda seviyoruz.... Arkadaşın sözleri biraz farklı yorumlanmış, kendisinin belirttiği gibi... Bizler medyaya neden bize yer vermiyoruz derken tevafuk oldu bu konu heralde biraz? önce kendi menejerimiz yorumlarında kendi takımına ağırlık vermeli gibi yorumda yapılabilir???