Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTARIMIZA..!

58_babacan_58
04.10.2010, 07:09
YİĞİDOLAR AMMADA KÜME DÜŞME MERAKLISI TARAFTARIMIZ VARYA,AYIP BE KARDEŞİM,SEN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞIN YERDE DAHA ÇOK ELEŞTİREREK BANK ASYADA GÖRÜŞÜRÜZ DİYEREK DAHA ÇOK KÖSTEK OLUYOSUNUZ,TAKIM İYİYKEN HERKES YANINDA AMA TAKIM KÖTÜYKEN SIRTINDAN VURAN ÇOK OLUYOR,BÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUZ KARDEŞİM,BİZE İYİ VE KÖTÜ GÜN TARAFTARI LAZIM,KÖSTEKÇİ,ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR DEĞİL....!!! TAMAM BENDE MESUT HOCANIN KALMASINDAN YANA FELANDA DEĞİLİM AMA BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN SEBEBİ BU TAKIMIN BU LİGTE KALACAK OLMASINDAN DOLAYIDIR,UMUDUNU KESİP TAKIMI KÖTÜLEYEN TARAFTARLARIMIZ İÇİNDİR,DİĞERLERİNE ZATEN SAYGIMIZ SONSUZ..( BU TAKIMDA BU LİGTE KALACAK BUNUDA O AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE MONT EDİN ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARIMIZ...)

halilim5858
04.10.2010, 07:28
mesut hoca gitmedigi sürece bu taraftarin düsüncesi degismez arkadas

TEKOTORİTE58
04.10.2010, 08:05
YİĞİDOLAR AMMADA KÜME DÜŞME MERAKLISI TARAFTARIMIZ VARYA,AYIP BE KARDEŞİM,SEN TAKIMINA SAHİP ÇIKACAĞIN YERDE DAHA ÇOK ELEŞTİREREK BANK ASYADA GÖRÜŞÜRÜZ DİYEREK DAHA ÇOK KÖSTEK OLUYOSUNUZ,TAKIM İYİYKEN HERKES YANINDA AMA TAKIM KÖTÜYKEN SIRTINDAN VURAN ÇOK OLUYOR,BÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUZ KARDEŞİM,BİZE İYİ VE KÖTÜ GÜN TARAFTARI LAZIM,KÖSTEKÇİ,ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR DEĞİL....!!! TAMAM BENDE MESUT HOCANIN KALMASINDAN YANA FELANDA DEĞİLİM AMA BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN SEBEBİ BU TAKIMIN BU LİGTE KALACAK OLMASINDAN DOLAYIDIR,UMUDUNU KESİP TAKIMI KÖTÜLEYEN TARAFTARLARIMIZ İÇİNDİR,DİĞERLERİNE ZATEN SAYGIMIZ SONSUZ..( BU TAKIMDA BU LİGTE KALACAK BUNUDA O AKLINIZIN Bİ KÖŞESİNE MONT EDİN ÇOK BİLMİŞ TARAFTARLARIMIZ...)

mesut hoca gitmesse ZOR kalırsın bu ligede şu an düşecek ilk takım biziz galibiyete oynatmıyorki varsa yoksA BERABERLİK KORKAK HOCALARLA HİÇBİRYERE VARILMAZ,suarez gibi forveti yok etti oynatmaya oynatmaya adam forvet oynatmaya korkuyor bu haca ile sivas hiçbir takımı yenemez bu bir kayseri 5 bucada 3 çeker hocada ankaraya gider senle 2 hafta sonra görüşelim aynu fikirleri ozamanda söyle.

Murad_Kelleci58
04.10.2010, 08:11

Güzel kardeşim..Akşamdan beri bizim gibi düşünemeyen ve burada yorum yapan taraftara yazmaktan söylemekten dilimde tüy bitti.. Dediğin gibi Bank Asya meraklıları formu oldu çıktı burası.. Sende boşuna yüreğini tüketme.. Bildiklerini yazsınlar.. Zaten onlar iyi gün taraftarı.. onları iyi günümüzde hep yanımızda olsunlar.. Düğünlerimizde çalıp oynasınlar.. Cenazemize gelmesinler.. akşamdan beri hep diyorum "gölge etmesinler, başka ihsan istemiyoruz"

Yusuf Çevik
04.10.2010, 08:24
Doğru söylüyor babacan TAKIMI İYİ YERDE OLANLAR TAKIMINA SAHİP ÇIKANLARDIR ....

Yusuf Çevik
04.10.2010, 08:26
Arkadaşlar gerçektende çok ayıb ediyoruz.Takımımıza destek çıkmamız gerekirken dahada batıracağız.Lige verilen ara var mesut hoca eminimki güzel bir plan yapacaktır kayseri karşısında güzel bir oyun bekliyorum BİZİM HER ZAMAN SİVASIN YANINDA OLMAMIZ GEREKLİKİ MORALLERİ YÜKSEK OLSUN.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!!

Murad_Kelleci58
04.10.2010, 08:31
Arkadaşlar gerçektende çok ayıb ediyoruz.Takımımıza destek çıkmamız gerekirken dahada batıracağız.Lige verilen ara var mesut hoca eminimki güzel bir plan yapacaktır kayseri karşısında güzel bir oyun bekliyorum BİZİM HER ZAMAN SİVASIN YANINDA OLMAMIZ GEREKLİKİ MORALLERİ YÜKSEK OLSUN.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK SENİ!!!

Öyle bir tablo çiziliyor ki; ligin 33. haftası ve Sivasspor Önündeki son maçı kazanmazsa ligden düşecek.. El insaf yani... Ayıp ettiklerini ancak sezon sonunda anlayacaklardır.. O zamanda umarım burada yazacak birşeyler bulurlar.. Şayet takım küme düşerse(mazallah olmayacak öyle bir şey) ben klavyemi burada kıracağım.. Bir daha da yorum falanda yazmayacağımm.. Fikirlerimi paylaşmayacağım.. Sanada yürekten katılıyorumm "BİZ SİVASSPOR'U SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK" işin özeti bu arkadaşlar..

Ahwettt
04.10.2010, 08:55
Vallahi canım hemşerim ya Sen Sivassporlu değilsin , yada ne yazdığının farkında değilsin. 15 maç yapıpta 1 galibiyet alan hocanın arkasında durmak. Değme yavaş yavaş çaktırmadan küme düşssün demektir.onlarca takım ve milyonlarca taraftar var hiç üst üste 4 maç kayıp edipte o takımın hocasının arkasında duran taraftar gördünmmü? Atalarımız dost acı söyler diye boşuna konuşmamışlardır.Sivasspor teknikdirektörü deneme takımı değil artı şimdiye kadar Mesut bakkalın çalıştırdığı takımlarda ne gibi bir başarısı var söylermsin.Ne garip değilmi bir zamanlar şampiyonluğu düşünüyorduk şimdi kümede kalmaya sevinir hale geliyoruz

SIVAS58FOREVER
04.10.2010, 09:20
Ben dün ortaya koyulan oyunumuzdan memnun kaldım, oyuncularımızın çoğu hırslıydı, özellikle Mehmet Yıldız sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Defans oyuncularımız da bir o kadar hırslıydı, yapılan basit hatayla golü yememize neden olsalar da, golü atmamızda da yine defans oyuncularımızın katkısı vardı.

Halis Özkahya 2 puanımızı yedi, geçerli saymadığı golün aslında gol sayılması gerektiğini hakem hocaları dile getirdi.

Mesut Bakkal yaptığı değişikliklerle ve oyuna müdahalesiyle başarılıydı.

Elimizde kadro belli, bu kadro ile yapılabilecek en iyi şeyleri yaptık, Erman'ın yerine Tshabalala gibi bir oyuncumuz olsaydı, eminim Antep'i farklı bir şekilde yenebilirdik.

Ben Kayserispor'u yeneceğimize inanıyorum

aydınn
04.10.2010, 09:43
Benim anlamadığım bir şey var , ne Tshabalala y mış be kardeşim ne topçuymuş bu adam .Afrikada 12 yaşın da ki çocuğu bulup Avrupaya transfer eden ve Afrikaya kamp kuran Avrupa takımları , Dünya kupasında gol atmasına ve çoğu maçta oynamasına rağmen yine de hiç bir takım almadı ve keşfedemedi mi bu adamı ?

mysuskunx
04.10.2010, 09:46
kimin geleceği önemli acele hemen bir hoca getirilmemeli, ama iyi bir yabancı hoca lazım, ama ondan önce iyi bir defans ve forvet ihtiyacımız var illaki defans gol yemezsek gol atarız, ama her maçta gol yiyoruz, buna dur dememiz lazım.

ayna26
04.10.2010, 10:35
Taraftarımıza ilanen duyurulur!
taraf olmak bir şeyin yanında ve onunla bir olmakdır, lügattaki karşılığı.özde ve sözde bir olmak, takımın kısa ve uzun vadedeki menfaatleri için onunla olmak,sahada takıma destek çıkmak, onu eleştirirken eleştirinin dozunu kaçırmamak, özellikle kişi bazında ağır eleştirilerde bulunmamak, taraftarın tarafında olması gereken birincil özellikleridir.
Takımın durumu şu an içler acısı da olabilir, takımı kısa süreçteki bu olumsuzluk yüzünden hemen düşünsel boyutta ligden ihraç etmek etik değil, bekleyelim görelim.
Sözün özü şu ki: "görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler"...

Respect58
04.10.2010, 10:46
Hangi yönetim,hangi teknik ekip hangi futbolcuyla kalacan kardeşim ligde.Bu kadar iyimserlik iyi değil.Bir korkusu olmayanlarda futboldan anlamayan adamlar.Bir bakın bakalım ligdeki diğer takımların kadrosuna hepside bizden on gömlek üstün.3 puanı olan eskişehirin başında düzgün birisi gelsin sen gör kafaya oynarlar Gaziantep yine öyle.Ocakta takıma 6-7 tane takviye yapmazsak düşeriz.Kendinizi kandırmayın....

TEKOTORİTE58
04.10.2010, 10:55
Ben dün ortaya koyulan oyunumuzdan memnun kaldım, oyuncularımızın çoğu hırslıydı, özellikle Mehmet Yıldız sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Defans oyuncularımız da bir o kadar hırslıydı, yapılan basit hatayla golü yememize neden olsalar da, golü atmamızda da yine defans oyuncularımızın katkısı vardı.

Halis Özkahya 2 puanımızı yedi, geçerli saymadığı golün aslında gol sayılması gerektiğini hakem hocaları dile getirdi.

Mesut Bakkal yaptığı değişikliklerle ve oyuna müdahalesiyle başarılıydı.

Elimizde kadro belli, bu kadro ile yapılabilecek en iyi şeyleri yaptık, Erman'ın yerine Tshabalala gibi bir oyuncumuz olsaydı, eminim Antep'i farklı bir şekilde yenebilirdik.

Ben Kayserispor'u yeneceğimize inanıyorum
sivasspor kayseriyi yenecegine nasıl inanıyorsun şaşıyorum degil kayserisporu bu hoca gitmedigi sürece hiç bir takımı yenemez bunu aklınıza yazın ya adam forvet oynatmaya korkuyor böyle basiretsiz bir hoca görmedim mesut bakkalın vizyonu dar hedefi yok oyunada hiçbirkatkısı yok bu takım bu gidişle ligden malesef düşeriz.suarezi bitirdi adamı soyunduruyor bitik serdatı oyuna alıyor yuh yani insan saidoyu alır kadiri yerine çeker ermanı ortashaya suarez mehmet oynatır nerde bunu düşünecek zeka hocamız bir an önce istifasını versin yoksa kovulacak

TEKOTORİTE58
04.10.2010, 10:59
Hangi yönetim,hangi teknik ekip hangi futbolcuyla kalacan kardeşim ligde.Bu kadar iyimserlik iyi değil.Bir korkusu olmayanlarda futboldan anlamayan adamlar.Bir bakın bakalım ligdeki diğer takımların kadrosuna hepside bizden on gömlek üstün.3 puanı olan eskişehirin başında düzgün birisi gelsin sen gör kafaya oynarlar Gaziantep yine öyle.Ocakta takıma 6-7 tane takviye yapmazsak düşeriz.Kendinizi kandırmayın....

aynen katılıyorum yanlız bu kadroda iyibir hocanın elinde bundan iyi olur en azından korka oynatmaz goliçin hiçbir girişim yok forvet oynatmayarak maç kazanamassın.suarez manisa maçında gayet iyi idi ama bu maçta yine yok yazıklar olsun mesut hoca hocalıgı sıfır bu hoca gitmeden bu takım maç kazanması mümkün degil kayseriden 5 yer bucada bizi yener.ozaman hoca kalsından görelim bülent uygunun tırnagı bile olamaz mesut hoca adam başarısızım dedi istifaetti unurluca

58_babacan_58
04.10.2010, 11:28
mesut hoca gitmesse nah kalırsın bu ligede şu an düşecek ilk takım biziz galibiyete oynatmıyorki varsa yoksA BERABERLİK KORKAK HOCALARLA HİÇBİRYERE VARILMAZ,suarez gibi forveti yok etti oynatmaya oynatmaya adam forvet oynatmaya korkuyor bu haca ile sivas hiçbir takımı yenemez bu bir kayseri 5 bucada 3 çeker hocada ankaraya gider senle 2 hafta sonra görüşelim aynu fikirleri ozamanda söyle.

GARDAŞ KONUYU OKUMADAN YORUM YAPMA,BEN MESUT BAKKALIN KALMASINDAN YANA DEĞİLİM,SENİN YORUMLARINI ZATEN NE ZAMAN GÖRSEM Bİ SİVAS DÜŞMANLIĞI VAR GİBİME GELİYOR ZATEN,MESUT BAKKAL UMRUMDA BİLE DEĞİL GİDERSE GİTSİN,BU TAKIM TARAFTARIN TAKIMI,BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM KÖTÜ GÜNDE TAKIMA SAHİP ÇIKALIM SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL,UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR GÜZEL KARDEŞİM....!!!!

fedayi
04.10.2010, 14:04
gene taraftar suçlu oldu ha

57 Mehmet
04.10.2010, 15:35
iyi artik,artik her puan kaybinda takimi övelim,sonrada göbek atip oynayalim ve susalim,puanlari rakipler toplasin bizde isyan etmeyelim

TEKOTORİTE58
04.10.2010, 16:02
GARDAŞ KONUYU OKUMADAN YORUM YAPMA,BEN MESUT BAKKALIN KALMASINDAN YANA DEĞİLİM,SENİN YORUMLARINI ZATEN NE ZAMAN GÖRSEM Bİ SİVAS DÜŞMANLIĞI VAR GİBİME GELİYOR ZATEN,MESUT BAKKAL UMRUMDA BİLE DEĞİL GİDERSE GİTSİN,BU TAKIM TARAFTARIN TAKIMI,BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM KÖTÜ GÜNDE TAKIMA SAHİP ÇIKALIM SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL,UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR GÜZEL KARDEŞİM....!!!!
BEN SİVAS DÜŞMANI FİLAN DEGİLİM BEN AMATÖRDE BİLE SİVASSPORU TERK ETMEDİM AMA ŞİMDİKİ DURUM FARKLI GÖZGÖREGÖRE İYİ FUTBOLCU ALMA TRANSFERE YAKLAŞASINLAR SONRADA KÖTÜ ĞÜNDE YANINDA OLALIM NİYE KÖTÜ DURUMA DÜŞELİM KENDİ ELİMİZLE EDİYOK EN KÖTÜ HOCAYI GETİRİP BİTİK OYUNCULARI ALIYOK YANLIŞI SÖYLEMEYEKMİ BU TAKIM KÖTÜ ANCAK GÜCÜ BU DEGİL BAŞKA HOCANIN ELİNDE BİRAZDAHA İYİ OLUR HEPSİ BU BİZ HERŞEY GÜZEL HOCAİYİ DEEK NE OLACAK KENDİMİZİ KANDIRACAGIZ.

DoomsDay58
04.10.2010, 16:31
Bu takım ligde kalıcak bunun başka yolu yok!

28 EYLÜL 2009
04.10.2010, 16:43
Bülenti salla gitsin. Pecze ve Lorantı arar olduk yav. Valla arkadaşa katılıyorum. Bu hocayla sanki nah ligde tutunuruz. Tam tersi olsunda bu nah bana geri gelsin. Amin.

Allaha dua edeceğiz artık. 3 puan duasına çıkalım.

28 EYLÜL 2009
04.10.2010, 16:46
İKİ SENEDİR PATADES OLUYORUZ KARDEŞ!!!!!!!

TAKIMI TANIYAMAMISSIN. YÖNETİMDE YANLARDA. HOCA ZİGZAGLARDA.

akkuzu
04.10.2010, 18:21
Bana görede bu takım malzeme kalitesi göz önüne alınırsa yinede çok iyi futbol oynuyor.Bundan ötesini istiyorsak Sayın başkana bağlı,biraz harcasın fazla değil vallaha fazla istemiyoruz birazcık yeter.SAĞ VE SOL KANAT ORTA SAHA OYUNCULARI İSTİYORUZ o bize yeter(Abdullah ve hayrettinin önünde oynayacak)Bak o zaman bu sitede daha farklı seyler konuşulur

berduh
04.10.2010, 18:33

kardeş son milli takım arasından sonra trabzondan 6 yiyip madara olmuştuk. umarım kayseride de aynı hüsranla karşılaşmayız.

berduh
04.10.2010, 18:38

dostum biz küme düşmesini istemiyoruz. şampiyonlukta istemiyoruz. ama 2 sezondur uykularımızda kaçıyor. 8-13 arasında bile olmak bizim taraftarımızı mutlu etmeye yeter. hatta iyi oyun olsun yenilgiye bile razı bu taraftar ama ne oyun var nede uyku. sorun bu işte. 2 galibiyet alsın bu takım üstü üste bak herkesin neşesi nasıl yerine geliyor.

nefhret_58
04.10.2010, 19:06
geçmize mazi beyler... kayserispor güçlü bir ekip. yeni stadlarına da adapte oldular ama kayseride taraftar sıkıntısı var. ben küme düşeceğimize inanmıyorum ama lig ikincisi olmuş(bana göre tff ye göre değil), 1 maç daha dayanabilseydi (istanbul b.b maçı) şampiyon olabilecek bir takımı 2 senedir son üç içerisinde görmek bu taraftara da yapılacak bir davranış değil. ayrıca lafım herkesedir... şampiyonluk yolunda taraftarımız olmasa buralara gelemezdik diyen bir teknik heyet ve klüp bugünde taraftarının isyanını dinlemek zorundadır. bunuda unutmayalım

erhan 10
04.10.2010, 19:08
Kesinlikle..Daha koca maratonun ilk 7-8 haftası..Kötüyüz diye yaklaşık 25 haftayı çöpe atamayız..Önümüzde değişmek için yeni bi süre var..Ben inanıyorum ki taraftar sürekli destek çıkarsa yönetim aç kalsa dahi ii oyuncular (tshabalala gibi) alacak..En azından elinden gelenin fazlasını yapacak..Arma hastasıyız diyenler bugün sivasspor arması altındaki herkese küfrediyor..Kısacası bir YiğidO ya yakışan şekilde tribünlere imkanlarımız doğrultusunda gidip taraftarlık yapmalıyız..

вαЯon™
04.10.2010, 21:28
Allaha dua edeceğiz artık. 3 puan duasına çıkalım.

hacı biri o duayı çoktan yapmış.. Allah razı olsun çok güzel dua etmiş yenilmiyek diye kabulde oldu, ama bişeyi unutmuş yenelim dememiş..:D

Sedat058
04.10.2010, 21:41
yaaa bence hakli sin destek mecbur
ama bizi neden düsünen yok neden böyle bu taraftarlar
keyfinden millet sinirli degil ya kac haftadir disari cikamaz oldum be yeter
artik mesut hoca yeter

:cool:
06.10.2010, 08:31
2007 Bu takım şampiyon olacak
2008 Bu sefer kesin şampiyon olacak
2009 Bu seneden geçti.
2010 Bu takım kümede kalacak

Yazık,çok yazık.

Bulut@ğlu
06.10.2010, 09:28
ewet doğru sevinmek için sevmedik ama sevdamızı kaldırıp çöpe atmalarınada izin veremeyiz. armanın altından ki herkes gelip geçicidir taraftar ve arma kalıcıdır sadece. bu yüzden bu arma altında işini iyi yapıp kalmak isteyen kalır işini yapamayan ise gitmiyorsa gönderilir mesut bakkalada son verilsin artık. biz ne iyi gün tafartarı ne kötü taraftarı biz SİVASSPOR taraftarıyız hangi insan sevdiğinin kötü olmasını ister. takıma verilen destek mesut bakkal takımda kaldığı sürece dahada azalacaktır takım ateşe atılıyor beyler...

hasanpolat44
08.10.2010, 18:07
Bu hoca kaldıkça beraberliklerle zor kalırız ligde...

yiğidofotor
08.10.2010, 19:40
ben sivaslıyım ama eskişhrde yasıorum ve eses tarafarına imrenıorum ndn bizde bole olmaıorus die haydi yiğidolar aklımızı basımıza alalım en ii tarafatr biz olaalm

yiğidofotor
08.10.2010, 19:46
kayserı zor mac ama biz unvanımız gbi yanı YİĞİDO GBİ OYNARSAK rahat yeneris

karyola
08.10.2010, 20:05
sel gıder kum kalır tum sivasspor taraftarı takımına olan ınancını yıtırmesın ..

fatihtuztas
09.10.2010, 00:25
biraz sabır diyorum bir iki hafta daha beklemeliyiz inşallah her şey çok güzel değişir, öncelikle şu GAYseri maçını düşünmeliyiz, anadolu derbisinden 3 puanla dönmeliyiz bir şekilde.

Koru5858
09.10.2010, 09:45
abıcım dorusun ıyı gunde kotu gunde yanındayız sıvasımızın sampıyonluğa oynadığımız zamanlar herkez sıvası tutarken sımdı kımse sıvasa destek cıkmıorr bole gunlerde bellı olur taraftarlarımız

yigidocengiz
09.10.2010, 09:48
iki sene üstüste şampiyonluğa oynamış hemde süperligin çiçeği burnunda bir takımı olan ve bir sonraki yıl küme düşmekten SİVASSPOR taraftarı herşeye ramen maçlara gidiyor ve takımını destekliyorsa bence eleştirmeyede hak sahibidir demektir.

kaldıki insanların yaptığı eleştiriler SİVASSPORu bu durumda görmeye dayanamamaktan ve bu durumu hazmedememektendir,
tabi yöneticilerin işbilmezliğini ve sorumsuzluunuda buna ekleyelim.

yıkıcı eleştirilere bende karşıyım,ama eleştiride olmazsa insanlar hatalarından ders çıkarmak şöyle dursun daha da büyük hatalar yapıyorlar maalesef.
bence YANLIŞLARI ELEŞTİRELİM AMA TAKIMIMIZA ZARAR VERMEDEN.

58akif34
09.10.2010, 10:19
bence takımımız cok iyi iki mac hariç çok güzel oynadılar zaten bu takımın bu sekılde oynadıgını görerek düşeriz diyen taraftar sadece skor taraftarıdır

Caner POLAT
09.10.2010, 10:36
Kayserililerde sivas küme düşecek diyo , hamsilerde sivas küme düşecek diyo ve sivassporun seyircisi de bu takım küme düşer diyor.Ne enteresan bi durum öyle değil mi ?? Heralde siz sivasspor küme düşecek dediğiniz zaman kendinizi tatmin ediyosunuz

MaXiMuM
09.10.2010, 10:52
Eleştiri yapmak her taraftarın en doğal hakkıdır. ( Kişisel hakaret olmadığı sürece) Eleştirmek demek o takımın kötülüğünü istemek midir? Kendine güvenen insan, eleştirilerden pay çıkarabilen insandır. 15 maçta 1 galibiyet alan bir hoca, hangi takımın başında kalabilmiş ? Bence tam tersine kötüyken iyi diyen o takıma moral değil zarar verir...Görünen köy kılavuz istemiyor..
Dost acı söyler..... Yoksa böyle giderse bu testi kırılacak....

slasher//z
09.10.2010, 15:45
mesut hoca gitmedigi sürece bu taraftarin düsüncesi degismez arkadas

sen mesut hoca gitsin diyosun, demek kolay da var mı daha iyi bir planın mesut hoca gidince kim gelecek? rıza calımbay mı yılmaz vural mı giray bulak mı o mu bu mu????
mesut hoca bir kaliteye ve tutarlı bir çizgiye sahiptir. kendisnin takıma hakimiyeti vardır. ve sonuna kadar da takımda kalması gerekir.

58^SiVaS^58
09.10.2010, 20:04

aynen ...

DaNGeR0uS
10.10.2010, 00:47
58_babacan_58 arkadaşımız diyor ki!!

Takım kötü ise bile değilmiş gibi davranın destekleyin süper oynuyorsunuz böyle devam edin deyin.. Burda eleştiri yapmayın takım yavaş yavaş küme düşsün diyor..

Arkadaşım sen burda takım için bişeylerin yapılmasını düzelmesini istemiyorsun galiba?

!!! Şahsıma konuşuyorum !!!
Sivasspor gol yediği zaman ağladınmı sen hiç ?
Sivasspor kötü oynadığı zaman saçını başını yoldun mu?
Sivasspor yendiği zaman çocuğun olmuş gibi sevindin mi?

Bu eleştiriler Sivasspor'un kötülüğü için Değil bence iyiliği içindir.. sen eleştirmezsen bişeyler düzelmez, Desteklersen bu durumdayken asıl o zaman zarar verirsin, yönetim demekki iyi yoldayız taraftar memnun der hiç bişey yapmaz işte o zaman banka asyayı görürsün

adres58
10.10.2010, 02:43
Tüm arkadaşların mesajlarını okumaya çalıştım. Bu mesajlarda hemen göze çarpan meseleleri aktarmakla başlamak daha doğru olsa gerek.
1-Çok katı agresif yorum yapan arkadaşlar fanatik derecesinde bağlı hatta bağımlı takımlarına.. En ufak yenilgilerde ve kötü futbolda duygularını dışa vuruyor hatta işi biraz abartarak küfür argo ve kişilik haklarına saldırıya varana kadar sınırları zorluyorlar.
2-Adam sendeci yorum yazan arkadaşlar ise belli bir yaşın üzerinde olan ve takım nasıl gidiyor, takımın bünyesi nasıl oluşmuş, top yuvarlakmı, saha düzmü, futbol kaç kişiyle oynanıyor derecesine varana kadar bilgiden mahrum ama yinede adım geçsin diye bir şeyler karalayan zatçıklar...
3-Üzgün ama mağrur ayrıca efendi kişilikli yorum yazan arkadaşlarımız ise, üzüntüsünü ve agresifliğini bastırıp, teskin etme vede arkadaşlarına yol gösterme şeklinde ortaya çıkan adeta bir edebi akım gibi taraftar profili çizen bir kesimden oluşuyor...

Tam olarak nasıl davranmalıyız nasıl tepki koymalıyız bilemiyoruz ama art arda gelen kötü sonuçlar insanı bir yerlere sürüklediği doğru. Ama değerli arkadaşlarımız bir tepki vereceksek mutlaka verelim. Çıkalıp bağıralım çağıralım aramızda münazaralar yapalım. Gel görki söz konusu ahlak vede argo/küfür işin içine girdiği zaman hem kendimizi hemde buraya yazı yazılan sayfaları nahoş etmiş oluyoruz. Bir arkadaşımız çıkıyor Sayın Bakkal derhal istifa etmelidir takımın selahiyeti bakımından takımdan gönderilmelidir. Şu şu şu sebeplerden olayı gitmelidir vesaire sözlerle gayet medenice ve üsturupluca sözlerini söylerken bir diğer arkadaşımız defol git, burası ahırmı, çapulcularını alda git..vs söylemlerle hatta daha ağır hakaretlerle adeta kişilik hakkına saygısızlık edercesine söylemlerde bulunuluyorsa işte bu durumda sizin yazdıklarınız da editlenir vede vermiş olduğunuz tepki hiçbir işe yaramaz. Arkadaşlar eleştirilerinize katılmamak mümkün değil. Belki yüzde 70-80 ine katılıyoruz ama söylemleriniz ve bakış açınızın ağza vuruş şekli bu olmamalı. Bakınız maç sonlarında tüm PC başındaki hemşerilerimiz yorum yazıyor. Katılırsınız katılmazsınız ama ben kendi adıma UTANIYORUM bu yazdıklarınızdan. İstisnalar kaideyi bozmaz bu kişilerin sayıları çok az. Ama toplu hareketlerde bir kıvılcım nerde yanarsa o kişiler hep o tarafa yönleniyor. Yine diyorum düşüncelerinizde haklısınız.
Ayrıca biz taraftar olarak her zaman şehrimizde yaşasakta yaşamasakta takımımıza gönülden bağlıyız. Sivasspor bir bütündür. Oyuncular, yönetimler, teknik ekip hepsi gelip geçicidir. Tek baki futbol adına taraftardır. Bir takım taraftarı ile yaşar onunla bütünleşir. Ama taraftar bu şekilde tavır gösterirse hem takım hem şehrimizin ekonomisi hemde kendi sağlığımız dolaylıda olsa etkilenir yıpranır. Yenilince alkışlamayacağız tabiki tepkimizi koyacağız. Hem zamanımızı hemde paramızı harcıyorsak bir şeyler beklemek bizimde hakkımız, lakin bu şekilde değil...
Lütfen sizden ricamız 60 bin civarında üyesi olan, Yazılı ve görsel medya tarafından takip edilen güzide sitemizi, güzel ve yapıcı yorumlarla şenlendirelim hem örnek olalım hemde eleştirilerimizi yapalım. Taraftar takımın kalbi ise bu kalbi sağlam tutalım. Tüm oyuncularımıza teknik heyete ve yönetime herşeye rağmen destek olalım. Bu saatten sonra sadece teknik patronun işi bırakması birşeylere merhem olmayabilir. Biraz daha zaman verelim.
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

58_babacan_58
10.10.2010, 09:52
58_babacan_58 arkadaşımız diyor ki!!

Takım kötü ise bile değilmiş gibi davranın destekleyin süper oynuyorsunuz böyle devam edin deyin.. Burda eleştiri yapmayın takım yavaş yavaş küme düşsün diyor..

Arkadaşım sen burda takım için bişeylerin yapılmasını düzelmesini istemiyorsun galiba?

!!! Şahsıma konuşuyorum !!!
Sivasspor gol yediği zaman ağladınmı sen hiç ?
Sivasspor kötü oynadığı zaman saçını başını yoldun mu?
Sivasspor yendiği zaman çocuğun olmuş gibi sevindin mi?

Bu eleştiriler Sivasspor'un kötülüğü için Değil bence iyiliği içindir.. sen eleştirmezsen bişeyler düzelmez, Desteklersen bu durumdayken asıl o zaman zarar verirsin, yönetim demekki iyi yoldayız taraftar memnun der hiç bişey yapmaz işte o zaman banka asyayı görürsün

ARKADAŞIM BENİM DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSIN TABİKİ ELEŞTİRİ YAPICAZ,AMA SEVİYELİ ELEŞTİRİ OLACAK,TAKIMA ANA AVRAT KÜFREDİP,DAHA 6 HAFTADA UMUDUNU KESİP KÜME DÜŞECEK DİYEN TARAFTARIMIZA SİTEM EDİYORUZ SADECE,KAYSERİLİLER DİYOR SİVAS KÜME DÜŞECEK,TRABZON DİYOR SİVAS KÜME DÜŞECEK,EE SİVASSPOR TARAFTARIDA DİYOR KÜME DÜŞECEK DİE O ZAMAN BİZE KİM SAHİP ÇIKACAK,KİM DESTEKLETİP MORAL VERECEK BU TAKIMA,KENDİ TAKIMINI KÖTÜLEYİP UMUDUNU KESTİKTEN SONRA ÖYLE TARAFTARLIK NEYE YARARKİ..........!!!!