Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!

zaralı19
04.10.2010, 10:37
Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kendisine ait internet sitesinde, görevinden istifa ettiğini bildirdi...

İŞTE BÜLENT UYGUN SİTESİNDEKİ İSTİFA METNİ

İSTİFA AÇIKLAMAM

Değerli Futbol Kamuoyu, 2010-2011 futbol sezonunda sevgili başkan Mehmet Bektur’la birlikte başladığım Bucaspor teknik direktörlüğüne gelirken, vizyon olarak elimizdeki kısıtlı imkanlarla başarıyı hedefleyen bir kadro oluşturarak iyi futbol oynayan bir takım ve netice alınması hedefini koyduk. Aradan geçen zaman zarfında oynadığımız futbol’un; puan durumuyla paralel gitmeyen göstergesi ve yeni başkanımız sayın Şeref Üstündağ’ın göreve gelmesi daha sağlıklı bir vizyon ve bakış açısı oluşturabilmeleri nedeniyle milli takım maçları nedeniyle verilen aranın da bu değerlendirmeye katkısı olacağını düşünerek bu görevimden istifa ettim. Hiç şüphem yok ki, oluşturduğumuz kadronun yeni yeni uyumu, adaptasyonu ve kaliteli isimlerden oluşması başarıyı da beraberinde getirecektir. Bana duydukları güven, karşılıklı sevgi ve saygıdan dolayı, başta Bucaspor yönetimi olmak üzere, yönetim kuruluna, futbolcularına ve Bucaspor taraftarına sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunarım.

Tümspor-AA

zaralı19
04.10.2010, 10:38
hahaha nere gidersen git başarılı olmazsın sen bülent hoca :D

Harput0658
Bülent Uygun Bucadan istifa etmiş, Eskişehirin başına geçeceği söyleniyomuş.

Bizi sattığı gibi Bucayı damı satmış oluyor, Yoksa 2. başarısızlığı mı oluyor. BUCA'ya yazık oldu. Adamlar 3 ligi birden ard ardına atladılar Süperlige çıktılar. Hep aynı kardoyla oynadılar. Bülo geldi geçen seneden sadece 1-2 kişi takımda oynayabildi. BUCA'nında düzenini bozdu. 2 adam getirmiş boş kaleye gol atamadılar geçen maç.
BUCA genç akedemisi avrupa şampiyonu oldu Dünya şampiyonluğuna gitti. Genç takımdan doğru düzgün kimse yok A takımda. Darma duman etti şimdi de gidiyo.
İnşallah Eskişehiri de mahvetmez.

-------------------------------
Ligtv haberi aşağıda.....

Uygun istifa etti!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da teknik direktör Bülent Uygun görevinden ayrıldı.

Sezon başında İzmir temsilcisinin başına geçen Uygun'un, bu istifanın ardından Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Eskişehispor'la anlaşması bekleniyor.

Uygun yönetiminde geçirdiği 7 haftada 6 puan toplayan Bucaspor, son olarak evinde Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalmıştı.

(Ligtv.com.tr)
http://www.ligtv.com.tr/SporTotoSuperLig.aspx?r=1&hid=79470

ahmetbaba
inşallah sivasspora dönersinnn

EsEs2626
04.10.2010, 10:40
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE bucayı yarı yolda bırakan 2 gün sonra aynısını bize yapar umarım eskişehir yönetimi bu yanlışa düşmez...

ahmetbaba
04.10.2010, 10:41
inşallah es es'e gitmez...

bozcelik
04.10.2010, 10:42
sivas senin memleketin ve eninde sonunda sivasa döneceksin hocam bekliyoruz, her zaman başımız üstünde yerin var.sivası bu durumdan ancak sen çıakrtırsın

zaralı19
04.10.2010, 10:44
yav arkadaşlar aman gelmesin istemiyoruz onu daha buralarda bizden uzak olsunda ne olursa olsun saten gelmez bize

SIVAS58FOREVER
04.10.2010, 10:45
Bakın Bülent Uygun, Buca'yı yarı yolda bırakıp kaçtı ve daha fazla para teklif eden EskişehirSpor'la anlaştı. Eskişehir'e iyi oldu, Rıza hoca gibi birisini beğenmeyip onun yerine Bülent Uygun'u getirdiler.

Ancak, unutmasınlar ki bugün yola çıktığı Buca'yı yarı yolda bırakan birisi yarın da Eskişehir'i yarı yolda bırakabilir.

Bir kere teknik direktör olabilmek için sağlam karakterli olmak gerekiyor.

zaralı19
04.10.2010, 10:46
Bakın Bülent Uygun, Buca'yı yarı yolda bırakıp kaçtı ve daha fazla para teklif eden EskişehirSpor'la anlaştı. Eskişehir'e iyi oldu, Rıza hoca gibi birisini beğenmeyip onun yerine Bülent Uygun'u getirdiler.

Ancak, unutmasınlar ki bugün yola çıktığı Buca'yı yarı yolda bırakan birisi yarın da Eskişehir'i yarı yolda bırakabilir.

Bir kere teknik direktör olabilmek için sağlam karakterli olmak gerekiyor.

tşkler kardeşim evet yarı yolda bırakan bir adamdan ne hayır gelir

bozcelik
04.10.2010, 10:48
tşkler kardeşim evet yarı yolda bırakan bir adamdan ne hayır gelir

ne alakası var, içinde bulunduğumuz durum ortada, bülent uygun istafa ederken hiç değilse onca sakata ve eksiğe rağmen adam gibi futbol oynuyorduk, koşuyorduk, şimdi ne yapıyoruz, kargalar bile güler size ya

ahmetbaba
04.10.2010, 10:50
bozcelik arkadaşım doğru söylüyor.bülent uygunlu takım en azından top oynuyordu..

zaralı19
04.10.2010, 10:51
bozçelik ya sen futboldan anlamıyorsun yada biz görmek istemiyorsun.kardeş bizi bu hallere sokan adam bu gelmiş geçen başka laf atan bu bu adamın takımda yeri yok şunu da söyleyim kaman geldikden sonra bu takım forvetine kazandıkdan sonra görecem ben sizi beklerin biraz sabır be sabır :D

Harput0658
04.10.2010, 10:51
Gelmesin bize Ne işi var bizde. Hem Bülo gelmez sivasa hem de Fiko almaz Büloyu :) :) :)
Ama Eskişehir taraftarı bize ve Bucaya benzemez. Bülo Eskişehiri de yakarsa insan içine çıkamaz. Eskişehir Taraftarı rahat bırakmaz Büloyu.

Respect58
04.10.2010, 10:52
Bülent UYGUN'un bucayı yarı yolda bıraktığı doğrudur.Ancak Eskişehire gitmeside onun hedeflerini gerçekleştirebilecek bir takım olmasıdır.Bülent Uyguna düşman olanlar hala fark etmediniz dimi Sivasspor'a başarıyı yaşatanın o olduğunu.Bülent gideli 2 yıl oldu neden Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.

ahmetbaba
04.10.2010, 10:54
bülent gittiğinden beri takım çok kötü...

SIVAS58FOREVER
04.10.2010, 10:56
ne alakası var, içinde bulunduğumuz durum ortada, bülent uygun istafa ederken hiç değilse onca sakata ve eksiğe rağmen adam gibi futbol oynuyorduk, koşuyorduk, şimdi ne yapıyoruz, kargalar bile güler size ya

Bülent Uygun'lu takım top filan oynamıyordu arkadaşlar, rezil kepaze gibi ortalıkta dönüyorlardı. Mehmet Yıldız üzerine kurulan bi sistemden başka ikinci bir alternatif sistem üretmekten aciz birisi yıllardır hoca diye göz boyadı. iyi hoca olsa Mehmet Yıldız'ın sakatlığında alternatif bir oyun sistemi üretebilirdi. iyi hoca olsa Buca'da kendini gösterirdi. iyi hoca olsa paradan daha değerli şeyler olduğunu bilirdi, Eskişehir'e iyi oldu, daha beter olsunlar da düşsünler.

Eminim beğenmediğiniz Mesut Bakkal'a Eskişehir daha fazla para teklif etse de bizi yarı yolda bırakmaz, ancak buyurun çok beğendiğiniz Bülent Uygun Buca'yı da sattı, o kadar transfer yaptı Buca'ya, gene komisyonunu topladı, misyonunu tamamladı orada da. Şimdi ara transfer döneminde de Eskişehir'e transferler yapıp cebini biraz daha doldurur.

50sekiz
04.10.2010, 10:57
NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programına bağlanan Uygun'un açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Ayrılık kararının daha iyi olacağını düşündüm. Zaten 2 hafta önce başkana bu kararımı iletmiştim.. Sonuçlar tatmin etmedi ve böyle bir ayrılık kararı verdim.. Ben puanlardan tatmin olmadım. Kimse mutlu olamadı. Yaşadığımız süreç içinde iyi bir takım kurduk, evet yeni bir takımdık ve zamana ihtiyacımız vardı ama bırakmak istedim. Yöntime teşekkür ediyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yapıyorlar. Alamadığımız bazı puanlar beni böyle bir karar almaya itti.. Hayırlı uğurlu olsun. Eskişehirspor için adımın geçip geçmemesi önemli değil. Kendimi deneyeceğim. Yaptığım birçok başarı hedef istiyordu; hedefe uygun olduğunu düşündüğüm bir çalışma ortamı bulursam çalışmayı düşünebilirim"

zaralı19
04.10.2010, 10:57
bülent zamanında da kötüydü bunu ozaman ona da okadar laf saydınız şimdide ne oldu ben anlamıyorum bülent bu takıma yakışmıyor gelmesin gelmezde saten...

zaralı19
04.10.2010, 10:58
Bülent Uygun'lu takım top filan oynamıyordu arkadaşlar, rezil kepaze gibi ortalıkta dönüyorlardı. Mehmet Yıldız üzerine kurulan bi sistemden başka ikinci bir alternatif sistem üretmekten aciz birisi yıllardır hoca diye göz boyadı. iyi hoca olsa Mehmet Yıldız'ın sakatlığında alternatif bir oyun sistemi üretebilirdi. iyi hoca olsa Buca'da kendini gösterirdi. iyi hoca olsa paradan daha değerli şeyler olduğunu bilirdi, Eskişehir'e iyi oldu, daha beter olsunlar da düşsünler.

Eminim beğenmediğiniz Mesut Bakkal'a Eskişehir daha fazla para teklif etse de bizi yarı yolda bırakmaz, ancak buyurun çok beğendiğiniz Bülent Uygun Buca'yı da sattı, o kadar transfer yaptı Buca'ya, gene komisyonunu topladı, misyonunu tamamladı orada da. Şimdi ara transfer döneminde de Eskişehir'e transferler yapıp cebini biraz daha doldurur.

helal olsun kardeşim eline sağlık

Harput0658
04.10.2010, 11:04
Bülent UYGUN'un bucayı yarı yolda bıraktığı doğrudur.Ancak Eskişehire gitmeside onun hedeflerini gerçekleştirebilecek bir takım olmasıdır.Bülent Uyguna düşman olanlar hala fark etmediniz dimi Sivasspor'a başarıyı yaşatanın o olduğunu.Bülent gideli 2 yıl oldu neden Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.

Çünkü Sivasın İçini Boşalttı.
Çünkü Kendini Çok yükseklerde gördü.
Çünkü Oyuncularını beğenmedi.
Çünkü Abartı adamlar alacam sevdasıyla Kendini Sivasa adamış oyuncuların gözünün yaşına bakmadan yolladı.
Çünkü Yabancılar Sivası beğenmiyo dedi. Ama Sivas için canını veren TUM, Sylla, Diallo, Balili yi yolladı. Yerine Mbemba, Ersen Martin i aldı.
Çünkü Mehmet Yıldızı zamanından önce antremanlara başlatarak Mehmeti de yaktı bizi de yaktı.
Çünkü Morelimizi çok bozdu.
Daha da sayarım da neyse bunlar yeter...

Respect58
04.10.2010, 11:10
Çünkü Sivasın İçini Boşalttı.
Çünkü Kendini Çok yükseklerde gördü.
Çünkü Oyuncularını beğenmedi.
Çünkü Abartı adamlar alacam sevdasıyla Kendini Sivasa adamış oyuncuların gözünün yaşına bakmadan yolladı.
Çünkü Yabancılar Sivası beğenmiyo dedi. Ama Sivas için canını veren TUM, Sylla, Diallo, Balili yi yolladı. Yerine Mbemba, Ersen Martin i aldı.
Çünkü Mehmet Yıldızı zamanından önce antremanlara başlatarak Mehmeti de yaktı bizi de yaktı.
Çünkü Morelimizi çok bozdu.
Daha da sayarım da neyse bunlar yeter...

Evet takımı dağıttı ona katılıyorum.Her insan hata yapabilir.Ancak Bunu telafi edebilirdi biz ona bu şansı vermedik.Diğer yazdıklarında neredeyse aynı.Daha iyi futbolcu almak için para vermek lazım.Yönetim parayı vermezse adam şehride beğenmez.Sivasta okul yokta der çok şey der.Bülent sütten çıkmış akkaşık değil ancak tek suç ondamı..

вαЯon™
04.10.2010, 11:12
Bülent gideli 2 yıl oldu neden Sivasspor aynı sizce hatta daha kötüye gidiyor.

bu sorun cevabını 9 yaşındaki yiğenim hemen anında verir, derki oturmuş kadroyu dağıttı....na...du.. sonrada hiçbişey olmamış gibi ....oldu gitti..

hacialicelik58
04.10.2010, 11:12
bulent hocanin eskisehirspor la anlastigi soyleniyor guzel bir haber cunku dort buyugun basina bele olacak yine .
allah yolunu acik etsin hocam

50sekiz
04.10.2010, 11:14
Eskisehir Basinsözcüsü acikladi: Ya Zico ya da Bülent Uygun olacak...

Respect58
04.10.2010, 11:15
bu sorun cevabını 9 yaşındaki yiğenim hemen anında verir, derki oturmuş kadroyu dağıttı....na...du.. sonrada hiçbişey olmamış gibi ....oldu gitti..

Bize büyük başarıları yaşatan yönetim! tekrar sağlam bir kadro kuracak kadar beceriksizmiymiş sor bakalım yiğenine.:D

вαЯon™
04.10.2010, 11:16
Muhammed Ali gibi bi takımın ağabeyini bile gönderen bi adam bu bulent.. Bucayıda sattı hala adama başarı diliyosunuz..

50sekiz
04.10.2010, 11:17
Bülo hakkinda söyle bir hata yapiyorsunuz: Tamam Bülo takimi dagitti ama o takimi kim kurmustu? Bülo!!
Yani kendi kurdugu takimi kendi dagitti ve dolayisi ile basarisiz oldu ve gitti.
Bülo takimdan gideli 1 sene oldu peki bu 1 sene icinde yeni hocalar ve yönetim ne yapti??? :confused:

bozcelik
04.10.2010, 11:18

ne oturmuş kadrosu ya, ondan önceki sezon ilhan ummak vardı, yasir elmacı vardı, cem can vardı, serdar vardı beşiktaştan gelen, cetkov vardı onlar gidince kadro dağılmadı, kadroya giremeyen balili, topu bilmeyen faruk bayar, sakatlıktan kıçı kurtulmayan kanfory, aldığı topu geri veren diallo, maçta 15 dakika oynayan murat erdoğan gidince mi kadro dağıldı, bir tek bilica vardı gitmesini kimsenin istemediği , oda gücümüz yetmedi takımda tutamadık, fener 3 milyon euor verdi, paramız olsaydı 4 milyon verebilseydik. fener bile bilicayı göndermeye çalışıyor adil bakarsanız bülent hoca sivasa para bile kazandırmış 37 yaşındaki tumla 35 yaşındaki bilicadan.

Harput0658
04.10.2010, 11:19
Evet takımı dağıttı ona katılıyorum.Her insan hata yapabilir.Ancak Bunu telafi edebilirdi biz ona bu şansı vermedik.Diğer yazdıklarında neredeyse aynı.Daha iyi futbolcu almak için para vermek lazım.Yönetim parayı vermezse adam şehride beğenmez.Sivasta okul yokta der çok şey der.Bülent sütten çıkmış akkaşık değil ancak tek suç ondamı..

Ya nasıl şans vermedik.
5 hazırlık maçı yaptı 4 ünden fark yedi.
Ş.ligi maçı yaptı fark yedi.
UEFA maçı yaptı fark yedi.
7 Lig maçı oynadı 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.

Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.

Gelmesin uzak dursun.

вαЯon™
04.10.2010, 11:24
Bize büyük başarıları yaşatan yönetim! tekrar sağlam bir kadro kuracak kadar beceriksizmiymiş sor bakalım yiğenine.:D

:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;)

Respect58
04.10.2010, 11:26
Ya nasıl şans vermedik.

Biz ona yeterince şans verdik, Hatta hala gitmesini istemiyorduk. Bıraktı gitti.

Gelmesin uzak dursun.

-Hazırlık maçları büyük takımlarla oynandı,Farklı mağlubiyetler buraya bağlandı.
-Ş.liginde ikinci maçta anderlecht'i yenince takımda iş var denildi.
-Uefa maçında Shaktar gibi son uefa şampiyonuna elendik normaldir denildi.
-Sonra zaten transfer dönemi kapandı.Zaten bülent transfer yapmak isteseydi yapılacağınıda sanmıyorum.
-Neyse bu böyle uzar gider biz önümüze bakalım artık.Bülentin yaptığı hatalar neden düzelmemiş şimdiye kadar bunu konuşalım.

kangal06
04.10.2010, 11:27
bizden uzak Allah a yakın :D artık o da takım takım dolaşan bir ziya doğan hikmet karaman mesut bakkal vb. hoşuma gitti bu durum :D karaktersiz adam

Respect58
04.10.2010, 11:28
:) o soruyada 4 yaşındaki yiğenim hemen cevap verir, takımı zaten iyidi herkez imrenerek izliyodu korkarak maça çıkıyorlardı geri zekalı bi adamın lafına kanıp kadroyu bozdu sonrada işler yolunda gitmedi der..;)

Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D

ccey
04.10.2010, 11:45
kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin

kangal06
04.10.2010, 11:49
kardeşim bülent hocadan başka bu takımı oynatacak yok, ben o zamanda söyledim düşüreceksede bülent düşürsün takımı o kaldırdı o düşürsün , bir bakın bakalım son iki yıldır onun zamanındaki gibi hiç oynadımı takım, pazaz günü gördük amaçsızca koşuyorlar, bence hemen gelsin

öyle diyorsun, son iki yıldır onun zamanındaki gibi de hiç oynamadı onda çok haklısın.. tamam adam oynattı başarı yakaladı ama başarısızlığını hep göz ardı ediyoruz bu takımın içine edip bırakan da oydu, bu kötü dönemi başlatan da oydu hem de başka hiç kimse değil sadece o.. ayrıca karaktersiz bir adamın eline bakıp kümede kalacaksak onurumuzla küme düşelim daha iyi, 2. ligde de olsak bu takıma bi saygımız olur en azından bi kimliğimiz olur

вαЯon™
04.10.2010, 11:52
Bu olsa olsa 4 yaşındaki çocuğun mantığı olabilir zaten.Bu kadrodaki oyuncular hiç yaşlanmayacaktı zaten ölümsüz onlar ölümsüz.:D

gardaş sen harbi çok iyi biliyon bu işleri, illaki yaşlanacak doğru taki yerine koyacağın adamı bulduğun an gönder, tam tersini yaptımı tepe taklak olursun sivas gibi dimi, bak BJK ya orta sahada necip, kalede cenk, defansta ismail, bunlar azdaha piştimi gönder üzülmezi, rüştüyü, gutiyi.. Biraz mantıklı düşün. Milanın kadroya bak hala yaş ortalaması çok fazla niye peki ??? neden hepsini çöpe atıp tekrar bülent gibi kadro kurmuyor ?? sadece mantıklı düşün, başka kafa yormaya gerek yok.

Bu arada gardaş, yiğenim çıkpta kanı 5 para etmez, sivası sattığı gibi bucayıda satan adamı savunmaz aradaki fark.. ;)

shang
04.10.2010, 12:05
hiç bir yerde mutlu ve huzurlu olamayacaksın bülent efendi eskişehirde buyuk hata yapar

winner58
04.10.2010, 12:06
bizden uzak olda nere gidiyorsan git satılmış adam seniii

Salim58
Mesut Hoca şu an görevinin başında.Hocasız kalmış bi takım yokki Sivasa gelsin diye yırtınıyorsunuz. Bülent hocanın iyi şeylerini unutmadık da kötü şeyleri ne çabuk unuttunuz,Halen Bülent hoca Sivasa gelsin diye havalara uçuyorsunuz.

Yerini bulmuş istifa etmiştir yoksa etmezdi.

Respect58
gardaş sen harbi çok iyi biliyon bu işleri, illaki yaşlanacak doğru taki yerine koyacağın adamı bulduğun an gönder, tam tersini yaptımı tepe taklak olursun sivas gibi dimi, bak BJK ya orta sahada necip, kalede cenk, defansta ismail, bunlar azdaha piştimi gönder üzülmezi, rüştüyü, gutiyi.. Biraz mantıklı düşün. Milanın kadroya bak hala yaş ortalaması çok fazla niye peki ??? neden hepsini çöpe atıp tekrar bülent gibi kadro kurmuyor ?? sadece mantıklı düşün, başka kafa yormaya gerek yok.

Bu arada gardaş, yiğenim çıkpta kanı 5 para etmez, sivası sattığı gibi bucayıda satan adamı savunmaz aradaki fark.. ;)

petkoviç,apo,hayro,sedat,musa, sezer,mehmet takımın iskeleti zaten duruyordu.Dediğin gibi bunların yanına genç oyuncu alınabilir yetiştirilebilir ama genç oyunculara para vermen gerekir sen gördünmü bizim yönetimin para veripte futbolcu aldığını.Adam verilen imkanlar doğrultusunda hareket ediyordu buda her zaman tutacak değil ya bir kerede rast gitmedi işler böyle oldu.
Ben bülenti savunmaktan ziyade takımın hala neden değişmediğini sorguluyorum.Kusura bakma ama vizyonun cok dar ne yani şimdi bülent takımı dağıttı diye oturup yasmı tutalım.Bu takımı kurataracak hiç mi kimse yok.

***sivasspor***
04.10.2010, 12:16
(Bu sözlerim Bülent Uygun'u kötüleyenlere) ya kardeşim adam Sivasspora 2-3 senesini vermiş büyük başarılar yakalamış bi adam.tamam hataları olmuş olabilir insanlık hali ama şu çalıştığı dönemde sivasa yaşattığı başarılar için adama teşekkür edeceğinize neler söylüyorsunuz... Sivasspor taraftarına yakışmıyor

emre41
04.10.2010, 12:16
Bu konu neden bu kadar ilgi gördü? Bize ne kardeşim, itin biri birilerini satıp başka yerlere gidiyorsa.

zaralı19
04.10.2010, 12:17
Bu konu neden bu kadar ilgi gördü? Bize ne kardeşim, itin biri birilerini satıp başka yerlere gidiyorsa.

aynen emre kardeşim ben açtığım pişman oldum konuyu

asdera58
04.10.2010, 12:19
Bnce sivasa dönmeli asker Bülent sivasda tekrar başarılı olacağına inanıyorum...

emre41
04.10.2010, 12:21
Ne kadar mezhebi geniş insanlarsınız ya, adam karşı takımı satmış, yüz üstü koymuş; böyle birine halen gelsin diyorsunuz. Onurluca düşmeyi yeğlerim.

Site yönetimi bu konu gereksiz yere uzuyor, taraftarı bölüyor; benden söylemesi.

Respect58
04.10.2010, 12:25
Ben bülent uygunun gelmesinden yana değilim yanlış anlaşılmasın.Şuan gelse hiçbirşey yapamaz zaten.Lakin bizim teknik direktör değişikliğine gitmemiz şart....

вαЯon™
04.10.2010, 12:25
petkoviç,apo,hayro,sedat,musa, sezer,mehmet takımın iskeleti zaten duruyordu.Dediğin gibi bunların yanına genç oyuncu alınabilir yetiştirilebilir ama genç oyunculara para vermen gerekir sen gördünmü bizim yönetimin para veripte futbolcu aldığını.Adam verilen imkanlar doğrultusunda hareket ediyordu buda her zaman tutacak değil ya bir kerede rast gitmedi işler böyle oldu.
Ben bülenti savunmaktan ziyade takımın hala neden değişmediğini sorguluyorum.Kusura bakma ama vizyonun cok dar ne yani şimdi bülent takımı dağıttı diye oturup yasmı tutalım.Bu takımı kurataracak hiç mi kimse yok.

hacı senin yazdığın iskeletten sadece biri duruyor mehmet yıldız, muhammed, tum, sylla, diallo, murati, bilica takımın iskeletleri bunlardı. ne musa ne sezer nede apo.. Ha yönetimin suçu yokmu var, takımı güvenipte bülente bıraktığı için suçlu.. Genç futbolculara destek olmadığı için (3 yıl önce paf ligi şampiyonuyuz biz) yönetim yeni yeni uyanıyo ama, başına felaket geldikten sonra, o yüzden yönetime destek olalım, bülent zihniyetsizinide savunmayalım..

yigido yakup
04.10.2010, 12:26
bülent uygun isminin bu kadar kolay pes edebilecegini hic düsünmemistim bizdede gecen sene ilk 6-7 haftada pes etmisti ama umuoyrumki bu bülent uygun un pes etmesi degil yönetimin bir kararidir.egerki bülent hoca direkt eskisehir e giderse futbol piyasasinda ahlak falan kalmadiginin acikca göstergesidir.insallah bizim tanidigimiz bülent uygun o rezil duruma düsmez.

Yiğiter
04.10.2010, 12:28
Bizi çokca ilgilendiren bir konu değil.Geçmişte bize hizmet etmiş her insanla alakalı haberleri zırt bırt konu olarak açacaksak işimiz var!

Respect58
04.10.2010, 12:32
hacı senin yazdığın iskeletten sadece biri duruyor mehmet yıldız, muhammed, tum, sylla, diallo, murati, bilica takımın iskeletleri bunlardı. ne musa ne sezer nede apo.. Ha yönetimin suçu yokmu var, takımı güvenipte bülente bıraktığı için suçlu.. Genç futbolculara destek olmadığı için (3 yıl önce paf ligi şampiyonuyuz biz) yönetim yeni yeni uyanıyo ama, başına felaket geldikten sonra, o yüzden yönetime destek olalım, bülent zihniyetsizinide savunmayalım..

Tamam kardeşim benim herkesin düşüncesine saygım var.Anlatmak istediğimde Bülent madem hata yaptı bu neden düzeltilmedi şimdiye kadar bunu öğrenmek istiyorum.
Kimseyede destek olmak gibi bir düşüncem yok daha doğrusu destek olacak kimse yok.Bu mantaliteye sahip bir yönetimi desteklemem söz konusu değil zaten.Sivassporda bazı şeyler değişmeden bundan sonra ben ne maça giderim ne forma alırım.Tepkimi bu şekilde dile getirmeyi düşünüyorum.Göz göre göre takım böyle karanlığa atılmaz be kardeşim..

yiğido0858
04.10.2010, 12:42
ÇOK SEVINDIM İNŞALLAH EVİNE DÖNERSIN MESUT ISTIFA BÜLENT GÖREVE....

58_SEMİH_58
04.10.2010, 12:44
İki gün önce bazı internet sitelerine düşen haberin içeriğiyle ilgili açıklama yapmam zorunluluğu doğdu. Keşke bana sorulsaydı, keşke ilk kaynak olarak benden bilgi alınsaydı. Kimileri geçmişte kalan hınçlarını almak için “Bu adam daha beterini bile söyler, bundan her şey beklenir” önyargısıyla acımasızca saldırırken, kimileri de bana göre daha sağduyulu davranıp “ Sanmam bunu demek istememiştir,” yada “dememiştir” karşı teziyle savunmaya geçmiş. Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, tek korkum vardır, o da haksızlığın karşısında susmak ve bizleri yaratan Yüce Rabbim’in karşısına, onun bizlere bahşettiği sevgi ve saygısından noksan bir sıfatla çıkmak. Bunların dışında her şey gündelik dünyanın gelip geçici zevkleridir. Bugün varız, yarın yokuz. Ne kalp kırmaya, ne incitmeye değer. Konuya gelince; Beni arayan bir delikanlı, Bursa'da öğrenci olduğunu, Sivaslı olduğunu, Sivasspor’a verdiğim hizmetlerden dolayı hem teşekkür etmek istediğini hem de tanışıp konuşmak istediğini söyledi. Kendisini tanımam bilmem, şimdi aynı kişi gelse inanın belki çıkaramam, “Buyurun gelin” dedim. Geldi oturduk konuşmaya başladık. Ancak bir süre sonra bana sordukları sorular karşısında “bir şeyler dedirtmeye çalışıyor bu” demedim dersem yalan olur. Kısaca şu mealde geçen konuşmalar oldu. Kendisinin iddia ettiği gibi konuşmaları bırakın benim konuşmamı, beni tanıdığını sanan kişilerden konuşabileceğime ihtimal veren varsa bile üzülürüm. Bu konuda hukuki yollar bile önümde açıkken, kendi bile bu kadar sansasyon yapcağını düşünmeden, beni ve yazının iddia ettiği muhataplarını düşünmeyen o Sivaslı öğrenci arkadaşa da sadece acıyorum, üzülüyorum. İddia ettiği konulara gelince, başarısızlığın ve transferin tek sorumlusu olarak sayın Fikret Ünsalı göstermiş olduğumu iddia etmesi, kendimi inkar etmem olur, başarısızlığın tek sorumlusu olduğumu her yerde ve her zaman söyledim, kabul ettim Transfer listem yönetime verildi, sıralamaya konuldu, kısıtlı imkanlar ve bütçemiz ölçüsünde değerlendirmeye tabi tutuldu. Listede olan bazı futbolcuların alınamadığını, bazılarının gelip kamptan ayrıldığını, bazılarının ise maça çıkıp bir saat sonra nasıl dönüş yaptıklarını hepimiz biliyorsunuz. Elimizde olanların ise büyük bir şekilde hayal kırıklığı yaratmadıklarına inanıyorum. Sezon başında yaşanan sakatlıkların sistemi ne kadar hırpaladığını gördük, Sedat’ın, Musa’nın, Abdurrahman’ın, Sezer’in, Hayrettin’in ve Mehmet’in uzun süre sakatlıkları peşpeşe geldi. Petkoviç’in omuzu uzun süre düzelmedi. Takım kurgusu ciddi anlamda zarar gördü. Ama her zaman söyledim, başarısızlığın tek sorumlusu benim. Kamanan’ın nasıl alındığını öğrendiğinde alkış tutan eller, aynı şekilde Bilica gelince homurdanmaya başladılar. Aynı oyun kurgusu içinde başarılı olan Bilica hem Sivas’a hem Sivasspor’a değer kattı. Satılması konusunda yaşı önündeki en büyük handikaptı, satılan her futbolcuda yönetim ve teknik heyetin onayı gerekir. Ben kulübün menfaatini gördüm ve onay verdim. Ciddi bir anlamda kazanç sağladığımız bu transferde zarar gördüğümüz tek kısım Yasin’in adaptasyon sorunu yaşaması ve takıma katkı sağlayamamasıdır. Tum’un satılması, bizim talip olduğumuz Erman’ın şartlarına bağlı olarak gelişti, ısrarlı bir şekilde bu futbolcuyu kadrosuna atmak isteyen Büyükşehir Belediyesi ile bu şekilde anlaşabildik. Üstelik üstüne de bir miktar para alınmıştır. Kanfory satılması konusunda ben ısrar ettim, bana maça çıkmadan önce “sakat değilim” diyen bir futbolcunun maç içerisinde söylediğiyle paralel gitmeyen durumu, kadro kurgusundaki teknik heyete ciddi zarar verir ve ben bu zararı gördüm, satılmasını istedim. Bu futbolcunun gittiği takımda kaç maç oynadığına bakarak haklı olduğumu söyleyebilrim. Sivasspor’dan ayrılırken her zaman ağabey olarak gördüğüm kulüp başkanımız Sayın Mecnun Odyakmaz’ın Fikret ağabeyide ziyaret et demesine rağmen gitmedim. Tamamen şahsi duygularla yaptığım bu davranışımın nedenleri bende saklı kalacaktır. Sayın başkanın sadece bu konuda sitemi olmuştur. Ancak Sayın Fikret Ünsal’ın söylemleri ne olursa olsun, Sivasspor’un başarısı için mücadele eden, dürüst, samimi ve mümtaz bir şahsiyettir. Kadronun bozulmasında birinci derece o sorumlu olmuştur gibi lafı söylemek benim boyumu aşar, riyaya kaçar. Kırgınlığım sadece bir şekilde hizmet etmiş bir insanın bir şehirden ayrılırken, yalnız bırakılmasıdır. Yine aynı şekilde Sivas’tan ayrılırken yolcu etmeye gelmeyen düşünce sahibi insanlar benim Sivas ve Sivaslı hakkında ki görüşlerimi hiçbir zaman değiştiremeyeceklerdir. Konuşmam içerisinde sıklıkla vurguladığım başarı için bir araya gelmek gerekiyor, geçmişten ders çıkarmak gerekiyor derken, bunu Sivasspor başarısız olarak vurgulamak insaf ölçüleriyle bağdaşmaz. Bugün bile bana, şu senin hakkında böyle konuşmuş, bu şöyle demiş” diyenlere gülüp geçiyorum. Sivasspor artık halka mal olmuş bir kulüptür, hep başarıları ile anılacaktır. Her takımın indiği çıktığı dönemler olur. Bu futbolun doğasında var. Aynı teknik yönetim sizi dünya şampiyonu da yapar sıradan bir kupa’ya katılmanızda da engel teşkil eder. Bunun nice örnekleri vardır. Her gelen hoca başarı için çalışır çaba sarfeder. Kimse başarısızlığı ile anılmak istemez. Son olarak söylemek istediğim şudur ki, ben bir takımın başındayım, o takımın başarısı için mücadele ediyorum, böylesine haksız, maksadını aşmış, hayal mahsülü şeylerle gündeme gelmek beni de, sevenlerimi de, her zaman sevip saydığım büyüklerimi de, ağabeylerimi de kardeşlerimi de üzer. Kimseye gönül koymadım, koyamam. Yaradılanı severiz, Yaradandan ötürü. Bülent UYGUN

bassguitar
04.10.2010, 12:53
ben alti hafta ömür bicmiştim 1 hafta fazla dayandı:)))

kiNgSiZe58
04.10.2010, 12:55
bu haber cikali cok oldu bea

bozcelik
04.10.2010, 13:01
Ne kadar mezhebi geniş insanlarsınız ya, adam karşı takımı satmış, yüz üstü koymuş; böyle birine halen gelsin diyorsunuz. Onurluca düşmeyi yeğlerim.

Site yönetimi bu konu gereksiz yere uzuyor, taraftarı bölüyor; benden söylemesi.

lafını bilde konuş, mezhebi geniş kime denir.bu densizi siteden atar mısınız yoksa bizmi atalım.

sibur
04.10.2010, 13:06
MECNUN BAŞKAN ADAM OLSA BÜLENT HOCAYI SİVASSPORUN BAŞINA GETİREREK TAKIMIN DEVAMLILIGINI SAĞLAR ZATEN GELMEZSSE DE BIZIM TAKIM BU LİGE BU SAATTEN SONRA YAKIŞMIYOR...

58_SEMİH_58
04.10.2010, 13:10
Ben görmedim :confused: Varsa zaten siler yöneticiler.

existence
04.10.2010, 13:17
Bence Bülent Sivas a tekrar dönmeli. Yoksa bakkalla falan olacak iş değil bunlar. gittikçe kötüye gidiyoruz. 14 maçta 1 galibiyet yok böyle bişey.

effenberg
04.10.2010, 13:22
Es Esler yazik olacak böyle birini takimin basina getirerek.........
Artik sevilmeyen takim siralamasinda liderligi zorlar zavalim Es Esler..
Adam sirf Es Eslere gitmek icin bu hafta berabere kaldi(belkide):D........
Bakalim orada kac hafta kalacak bu adam daha düzen tutmaz

eyupkocak
04.10.2010, 13:29
adam en azından gitmesini biliyorr bence bülent uygun bu adamdan iyidir:confused:

zkrllh58
04.10.2010, 13:33
beni hic ilgilendirmiyor kim nerden istifa ettigi ancak. gecen hakli olarak yazdgm bir mesajimi sildiniz bizi degil turkiyeyi, haysiyetini satan kisiyi savundunuz ama bugun bakiyorum bizim en buyuk basarilarimizda rol alan birine basarilida olsa basarisizda olsa yazdgnz mesajlari okudum yigidoluk bumu biize yakisan bumu soruyorum herkese.

zkrllh58
04.10.2010, 13:34
gecen insanlik damarlari kabaranlar bugun nerdeler .

halilim5858
04.10.2010, 13:45
musa ile dagasan ne olacak simdi onlarda onun pesinden gider :)

fedayi
04.10.2010, 13:56
sen okadar sivaslının ahını aldın tabiki başarılı olamassın

fedayi
04.10.2010, 14:02
biz onu bunu bilmeyiz sadece şunu deriz "sivassporu bu hale getirenler utansın"

denis
04.10.2010, 14:03
(Bu sözlerim Bülent Uygun'u kötüleyenlere) ya kardeşim adam Sivasspora 2-3 senesini vermiş büyük başarılar yakalamış bi adam.tamam hataları olmuş olabilir insanlık hali ama şu çalıştığı dönemde sivasa yaşattığı başarılar için adama teşekkür edeceğinize neler söylüyorsunuz... Sivasspor taraftarına yakışmıyor

Bizim insanimiz Cumlesiyle Vefali- Vefakar, iyilikleri unutmayan Anadolunun
mayasi saglam insanlaridir. Iyilikleri unutmayiz,

Mezheplerimiz farklidir ama Inancliyiz mutlak : GIYBET etmeyiz,

Yigido gercekte, Mert ve Vefali: yapilan Zerrece iyiligi unutmaz Ozudur bu.

Bir cok Saygideger ve sonsuz degerli Yigido Kardeslerimiz: Bulent Uygun' a GIYBET ve HAKARET ten pek geri Kalmamislar, bunlar bizi cidden uzuntuye
gark etti

Bu insanin katkilari cok az OLSA bile Sivasspor, bir Anadolu Takimi olarak
Bu super Ligde Hem ikinci ve diger bir sezonda ucuncu(Federasyonun ayak oyunu ile dordunculuk OLDU ama) yapti, hem de cok cok kisitli imkanlarla

Sivasin O basarili oldugunu unutup simdi (Bulent Uygun'a) GIYBET-HAKARET edenler tekrar hatirlamaliki-UEFA Sitesinde Sivas haberleri Mansette idi, Dunya
Okuyordu,

O Basarili iki Sezon - donemlerde Takimin basinda Jose Mourinho Calistirmadi
O iki Basarili sezon geciren Sampiyonluklari son iki hafta kaybeden takimin
Futbolcularida Ne Messi Ne Cristiano Ronaldo Nede Kaka falandi

Ilim bilmek - Kendini Bilmektir, ilim Bilen Kendini Bilir, Kendini Bilen Rabbini Onun bildirdigi kadari ile mutlak bilir.

Kendini Bilen Yigido (Balik Hafizali Degildir), Yapilan ZERRE iyilikleri Unutmaz, Anadolu mayasiyla yogurulmus Yigido MERTTIR, GIYBET ETMEZ (ARKADAN
HIC KONUSMAZ)- MAYASINDA VE OZUNDE HAINLIK BARINDIRMAZ

Siz Kendini Bilen, Mert, GIYBET etmeyen, Ozunde-Sozunde iyiligi inkara
kalkismayan Cumle Yigidolari Sonsuz Saygilarimizi Sunuyor

Ve bu Ozde - Sozde DOGRU duruslarindaki mukemmel kiymet Hazinesinin Onunde Saygi ve Hurmetle Egilmeyi bir borc bilerek takdirlerimizi iletiriz
Cumle Yigidolara

Tekrar Tum Yigidolara Sonsuz Saygilarimizla

denis
04.10.2010, 14:50

Siz cok degerli Yigido kardeslerimiz tum Forumlari mutlakki iyi takip etmektesiniz

ama bizler tum cabalarimiza karsin tumuyle butu forumlari ve yazilanlari takip
etmekte basarisiz olmaktayiz,

Buna istinaden (Siz cok degerli aktif yigidolar icin bayat olan bir haber) biz
normal Yigido olmaya calisan gayret eden yigidolar icin cok taze haber,

Gormemisiz, farketmemisiz dikkatsizligimizden belki,

Ancak temelde Farkinda olmadan tekrarlanan bir haberin sirf tekrar diye
Site yonetimce silinmesine karsiyiz, Olabildigin tutulmali haberler sitede

Yeni Okuyanlar icin her haber TAZEDiR-Yenidir, yeni bir uye ve okuyan icin hicbir okunmamis haber bayat olmaz olamaz

Tesekkurlerimizi ve Saygilarimizi Yeni Ceri Kardeslerimizin Sahsinda
Tum Yigidolara Sunariz

caynina
04.10.2010, 15:31
yaptığı çok ayıp bir şey sen kendi oyuncularını bucaya getir ondan sonra sen git eskişehire askere yakışmadı.

caynina
04.10.2010, 15:34
biz onu bunu bilmeyiz sadece şunu deriz "sivassporu bu hale getirenler utansın"

Sivassporu bu hale getiren derken ne demek istedin ki Bülent Uygundan önce Sivasspor büyük takımmıydı sanki Bülent Uygunlar Sivasspor 2 sene şampiyonluk yarışına girdi Lütfen

özsivasli1903
04.10.2010, 15:50
ınsallah gerı sıvasspora dönersin

cılgınsivas58
04.10.2010, 15:53
alma milletin ahını çıkaraheste aheste çok bile kaldın bucada musa ile dağaşan şimdi üzülmüştür

xadox
04.10.2010, 16:18
saygi deger kardeslerim, yigidolar... gecmisi birakalim yarinlara bakalim.
her zaman bülent uygunu tartismak bizi hic bir yere götürmez ...
birbirimizi kirmaya hic degmez.

demiryurt58
04.10.2010, 16:24
BU ADAM DAHA KÜLÜBÜN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEZ ÇÜNKÜ GEÇECEK YÜZÜ YOK YANLIŞ YAPTI BİZİ SATANI BİZ BEDAVA VERİRİZ:D

28 EYLÜL 2009
04.10.2010, 16:37
FLAŞŞŞŞ!!!!

Bülent SİVAS'TA...

ŞAKA YAPTIM YAV KIZMAYIN... BÜLO İSTİFA EDE EDE TARİHE GEÇECEKTİR...

28 EYLÜL 2009
04.10.2010, 16:40
ınsallah gerı sıvasspora dönersin

Nickini değiştir 2
Bülo gelmez 1

YİĞİDOLARI SATANI YİĞİDOLAR BEDAVAYA PİYASAYA SÜRER. BÜLO HOCA BUNU BİLİYOR.

Turan 59
04.10.2010, 16:49
Bülocan'dan daha ne beklenir.Sıkıyı görünce çareyi kaçmakta bulur.

Caner POLAT
04.10.2010, 16:57
9.haftadan sonra istifa etseydi keşke.Bi daha 4 eylüle geleydi tühh :/
Neyse BETER OLSUN.

50sekiz
04.10.2010, 18:11
Uygun ve Eskişehirspor'a tepki..Bucaspor Bşkanı Şeref Üstündağ, görevi bırakan Bülent Uygun hakkında sert açıklamalar yaptı; istifanın öncesini bildiğini söyleyerek, "Eskişehirspor'a yakıştıramadım" ifadesini kullandı..

Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem Programı'nda konuşan Üstündağ, "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" dedi.

Bülent Uygun'la yolları ayıracak bir durum olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, "Her şey normal gidiyordu ve istemediğimiz bir durum. Eskişehirspor kulübünün Bursaspor maçından sonra Bülent hoca'yla görüşme yaptıklarını duymuştum. Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskiheşirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Bizim yaşam biçimimizde böyle şeyler yok. Bizler Bucaspor yönetimi olarak özü sözü bir olan yapıya sahibiz" dedi.

-ESKİŞEHİRSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM-
"Bülent Uygun'la konuştunuz mu?" Şeref Üstündağ şu cevabı verdi; "Bursa maçından sonra görüşmelerin başladığını çok iyi biliyorum. Kimlerle görüşüldüğünü de çok iyi biliyorum. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım. Süper Lig başkanlarıysak, Süper Lig'de 18 tane kulüp varsa, başkanların etik olmayan davranışlara girmemesi lazım. Bucaspor Süper Lig'de Bank Asya'da bu tür şeylere tenezzül etmemiştir. Hoca mı yoktu? Ancak hiç hoca olmasa bile bir takımla anlaşması olan teknik direktöre telefon bile açmak etik değil. Böyle bir düşünce araya kim girerse girsin bizim aklımızdan bile geçmez. Türk spor tarihinde ismi olan kişiler de araya girdi. Kimlerin olduğunu söylemeyeyim; ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bursaspor maçından sonra bu olayın başladığını hangi yöneticinin kimlerle görüştüğünü biliyorum"

"Eskişehirspor ve Bülent Uygun'u yetkili mercilere şikayet edecek misiniz?" sorusuna Şeref Üstündağ, "Kimi kime şikayet edeceksiniz ki?" cevabını verdi.

-BUNLAR BİZİM ÖRF VE ANANELERİMİZİ TERS ŞEYLER-
Bülent Uygun'un istifasını etik değil şeklinde değerlendiren Üstündağ, "Bunlar Eskişehirspor'a yarayacak mı? Bu durum ne Bülent hoca'ya ne de Eskişehirspor'a uygun şeyler. Bunlar bizim örf ve ananelerimize ters şeyler. Biz hiç bir zaman bu tür davranışlara gitmedik.
18 kulüp başkanı kendi içinde anlaşamıyorsa veya bu etik olmayan davranış gelenek haline gelmişse Türk futbolu adına ters şeyler. Bülent Hoca'nın istifa etmesi için önden hazırlık yapılmış. Bülent hoca da artık boşa çıkmıştır. Eskişehirspor'a hayırlı olsun diyeceğiz artık" şeklinde konuştu.

-BUNDAN SONRA BÜLENT HOCA'YLA BİR DAHA ÇALIŞMAYIZ-
Bülent Uygun'a gönül kırgınlıkları olduğunu kaydeden Şeref Üstündağ, "Bir insana güvenip yola çıkıyorsunuz. Takımın başına getiriyorsunuz, sonra yarı yolda kalıyorsunuz. Bülent Hoca'yı kulübün başına getirdik, transferlerimizi yaptı. Takımı kurdu, takım çok iyi. Mücadele eden bir takım. En son Eskişehirspor başkanı bile yanımdaydı ve "dünyaları kaçırdınız" dedi. Eskişehirsporlu oyuncular da aynı şeyleri ifade etti. Gerçekten iyi takımız. Yola çıkmışsınız, o yolu götürebildiğiniz kadar bu şekilde gitmesi gerek. Gönül kırgınlığımız olacaktır. Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" ifadelerini kullandı.

Şeref Üstündağ istifa haberini de basından duyduğunu belirtirken, "İstifa konusunda bizi aramadı. İstifa ettim dedi gitti" şeklinde konuştu.

berduh
04.10.2010, 18:26
bülent uygun isminin bu kadar kolay pes edebilecegini hic düsünmemistim bizdede gecen sene ilk 6-7 haftada pes etmisti ama umuoyrumki bu bülent uygun un pes etmesi degil yönetimin bir kararidir.egerki bülent hoca direkt eskisehir e giderse futbol piyasasinda ahlak falan kalmadiginin acikca göstergesidir.insallah bizim tanidigimiz bülent uygun o rezil duruma düsmez.

buyur kardeş buca yönetimini açıklaması

BUCA YÖNETİMİNİN AÇIKLAMASI (http://www.internetspor.com/spor/super-lig/bucadan-bulent-uyguna-en-sert-tepki-45378.html)

berduh
04.10.2010, 18:26
9.haftadan sonra istifa etseydi keşke.Bi daha 4 eylüle geleydi tühh :/
Neyse BETER OLSUN.

:D BELKİ DE GELMEMEK İÇİN İSTİFA ETMİŞTİR KARDEŞ NE DERSİN?

58candide58
04.10.2010, 18:31
bulent sivastan başka yerde başarılı olmaz..bu da kanıtlanmış oldu..acaba tekrar geri getırılebilir mi_??

50sekiz
04.10.2010, 18:39
bulent sivastan başka yerde başarılı olmaz..bu da kanıtlanmış oldu..acaba tekrar geri getırılebilir mi_??

Bülent in basarisiz oldugunu kim diyor?
Yeni kurulmus bir takimla senin aldigin kadar puan aldi ve futbol olarak onlar daha iyi oynuyor :mad:
Bülo`nun gözü yukarlarda. Sampiyon yapabilecek bir takim/camiayi istiyordu.
Eses de bu potansiyal var o yüzden istifa etti.
Ama etik mi? hayir degil. Ama bunda sasiracak bisey yok. Bülonun sorunu zaten karakter, hocalik degil.

FANATIK YIGIDO
04.10.2010, 18:42
inşallah es es'e gitmez...

bende gelmesini cok isterdim ama sorun var fikret unsal oldugu surece bulent gelmez

вαЯon™

bülentin yüzünden Süperligin en sevilmeyen takımı bizdik, gereksiz laflar, hareketler ve Sivasspora zarar veren açıklamalar.. Onun yüzünden kimse bizi sevmiyordu, şimdide çıkmış geri gelse derdine düşmüşsünüz hayret.. Bu takıma zarar verecek hiçkimsenin yeri yoktur.. Bırak geri gelmeyi Sivassporu ağzına bile almasın..

Gereksiz açıklamalarla herkezin tepkisini alıp, kendimizden nefret ettirip zirvede olmaktansa, İftarda kumanya verip herkezin sevgisini kazanıp dipte olmayı tercih ederim, tabi düşmemek şartıyla..

YİGİDOKENTLİ
Her yeri sivasspor gibimi sandin eee şimdi ne olacak musa aydina ibrahim doganşana onur tüncere bizden kopardin şimdi nereye gidecen orayi batican bülent bey başkan getirmez daha .

YİGİDOKENTLİ
04.10.2010, 18:44
Küfür edip gönderenler şimdi gelmesinimi istiyor bize sivasli riza hoça gelsin veya yabanci hoça getirelim.

FANATIK YIGIDO
04.10.2010, 18:51
su halimize bakacak olursak bulenti bile arar olduk eyer azbucuk biraz basari istiyosak bence bulentin gelmesi iyi olur enazindan sivas sporumuzu en iyi taniyan hoca mesut bakkal bulent hocadan iyi deyil

Borte Tarkan
04.10.2010, 18:54
Bülent Uygunu bugune kadar ben de tutardım.
sivassporumuza verdiği hizmetler unutulamaz.
sivassporumuza kattığı başarıların başımızın üstünde yeri vardır.
ama,bülent uygun,bu davranışlarıyla karakter ve kişilik olarak pek sağlam olmadığını maalesef belli ediyor.bucasporu eskişehirspora teknik direktör olabilmek için,sattı,bunu açıkça görebilmemiz lazım.
bülent hocanın bu davranışı,onun sadece,iyi gün dostu oldugunu,bir başarısızlıkla-istikrarsızlıkla karşılaştı mı bunlarla mücadele etmek yerine,menfaatleri için oyun bozanlık yaptığını gösteriyor.yiğidoyu da böyle yüz üstü bırakmıştı bülent hoca.neden,çünkü kolaya kaçıyor,takım kötüye gitti mi sorumluluk almak,çabalamak istemiyor.
bülent hoca güvensiz-etik dışı tavırlarıyla maalesef,mecnun başkanın da siniri bozmayı,mecnun başkanla bozuşmayı,bildi.halbuki daha düne kadar,mecnun başkan için,benim ağabeyim,birbirimizin cenazesini kaldıracağız diyordu.bülent hocanın mecnun başkanımız yönetimde olduğu sürece yiğido da yeri yoktur.mecnun başkan bülent hocayı tekrardan takıma çağırarak ilkelerinden-yiğidoluğundan ödün verecek,bir insan değildir.

izmirliyigido
04.10.2010, 18:59
sivas senin memleketin ve eninde sonunda sivasa döneceksin hocam bekliyoruz, her zaman başımız üstünde yerin var.sivası bu durumdan ancak sen çıakrtırsın

Aynı fikirdeyim. Kapımız her zaman açık ama şimdi sırası değil. Seneye inşallah..

.

karyola
04.10.2010, 19:16
erken kacmıs bızden uzak olsun

noname87
04.10.2010, 19:20
hiç şaşırmadım zamanında bu adam fenerden teklif alsa bir dakika düşünmez arkasına bakmaz gider derdim şimdi gördünüz bucayı ortada bırakıp kaçtı

sebasteia
04.10.2010, 20:37
heheheehhee uygun gene fırıldaklara başladı :D:D:D:D:D

Üstündağ bombaladı!

Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Eskişehirspor ile anlaşan Bülent Uygun'u ağır sözlerle eleştirdi.

04/10/10 14:45

Üstündağ, "Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" dedi.

"ARAYA GİRENLERİ BİLİYORUZ"

Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Üstündağ, "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" dedi.

Bülent Uygun'la yolları ayıracak bir durum olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, " Her şey normal gidiyordu ve istemediğimiz bir durum. Eskişehirspor kulübünün Bursaspor maçından sonra Bülent hoca'yla görüşme yaptıklarını duymuştum. Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskiheşirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Bizim yaşam biçimimizde böyle şeyler yok. Bizler Bucaspor yönetimi olarak özü sözü bir olan yapıya sahibiz" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM"
"Bülent Uygun'la konuştunuz mu?" Şeref Üstündağ şu cevabı verdi; "Bursa maçından sonra görüşmelerin başladığını çok iyi biliyorum. Kimlerle görüşüldüğünü de çok iyi biliyorum. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım. Süper Lig başkanlarıysak, Süper Lig'de 18 tane kulüp varsa, başkanların etik olmayan davranışlara girmemesi lazım. Bucaspor Süper Lig'de Bank Asya'da bu tür şeylere tenezzül etmemiştir. Hoca mı yoktu. Ancak hiç hoca olmasa bile bir takımla anlaşması olan teknik direktöre telefon bile açmak etik değil. Böyle bir düşünce araya kim girerse girsin bizim aklımızdan bile geçmez. Türk spor tarihinde ismi olan kişiler de araya girdi. Kimlerin olduğunu söylemeyeyim: ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bursaspor maçından sonra bu olayın başladığını hangi yöneticinin kimlerle görüştüğünü biliyorum."

"Eskişehirspor ve Bülent Uygun'u yetkili mercilere şikayet edecek misiniz?" sorusuna Şeref Üstündağ, "Kimi kime şikayet edeceksiniz ki?" cevabını verdi.

BUNLAR BİZİM ÖRF VE ANANELERİMİZİ TERS ŞEYLER
Bülent Uygun'un istifasını etik değil şeklinde değerlendiren Üstündağ, "Bunlar Eskişehirspor'a yarayacak mı? Bu durum ne Bülent hoca'ya ne de Eskişehirspor'a uygun şeyler. Bunlar bizim örf ve ananelerimize ters şeyler. Biz hiç bir zaman bu tür davranışlara gitmedik. 18 kulüp başkanı kendi içinde anlaşamıyorsa veya bu etik olmayan davranış gelenek haline gelmişse Türk futbolu adına ters şeyler. Bülent Hoca'nın istifa etmesi için önden hazırlık yapılmış. Bülent hoca da artık boşa çıkmıştır. Eskişehirspor'a hayırlı olsun diyeceğiz artık" şeklinde konuştu.

BUNDAN SONRA BÜLENT HOCA'YLA BİR DAHA ÇALIŞMAYIZ
Bülent Uygun'a gönül kırgınlıkları olduğunu kaydeden Şeref Üstündağ, "Bir insana güvenip yola çıkıyorsunuz. Takımın başına getiriyorsunuz, sonra yarı yolda kalıyorsunuz. Bülent Hoca'yı kulübün başına getirdik, transferlerimizi yaptı. Takımı kurdu, takım çok iyi. Mücadele eden bir takım. En son Eskişehirspor başkanı bile yanımdaydı ve dünyaları kaçırdınız dedi. Eskişehirsporlu oyuncular da aynı şeyleri ifade etti. Gerçekten iyi takımız. Yola çıkmışsınız, o yolu götürebildiğiniz kadar bu şekilde gitmesi gerek. Gönül kırgınlığımız olacaktır. Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" ifadelerini kullandı.

Şeref Üstündağ istifa haberini de basından duyduğunu belirtirken, "İstifa konusunda bizi aramadı. İstifa ettim dedi gitti" şeklinde konuştu.

(RADYOSPOR)

sinan-58
04.10.2010, 20:46
sivasa gekmek yemedi korkusundan gelemedi

57 Mehmet
04.10.2010, 20:52
bu yorumu fanatik gazetesinde bir vatandasimiza ait:bucaspora gelen futbolcu adedi 20.transferleri kendi menejerlik şirketiyle bağlantılı yaptığı söyleniyor.aynısını daha öncede sivasa yaptı.

57 Mehmet
04.10.2010, 21:07
heheheehhee uygun gene fırıldaklara başladı :D:D:D:D:D

Üstündağ bombaladı!

Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Eskişehirspor ile anlaşan Bülent Uygun'u ağır sözlerle eleştirdi.

04/10/10 14:45

Üstündağ, "Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" dedi.

"ARAYA GİRENLERİ BİLİYORUZ"

Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Üstündağ, "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" dedi.

Bülent Uygun'la yolları ayıracak bir durum olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, " Her şey normal gidiyordu ve istemediğimiz bir durum. Eskişehirspor kulübünün Bursaspor maçından sonra Bülent hoca'yla görüşme yaptıklarını duymuştum. Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskiheşirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Bizim yaşam biçimimizde böyle şeyler yok. Bizler Bucaspor yönetimi olarak özü sözü bir olan yapıya sahibiz" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM"
"Bülent Uygun'la konuştunuz mu?" Şeref Üstündağ şu cevabı verdi; "Bursa maçından sonra görüşmelerin başladığını çok iyi biliyorum. Kimlerle görüşüldüğünü de çok iyi biliyorum. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım. Süper Lig başkanlarıysak, Süper Lig'de 18 tane kulüp varsa, başkanların etik olmayan davranışlara girmemesi lazım. Bucaspor Süper Lig'de Bank Asya'da bu tür şeylere tenezzül etmemiştir. Hoca mı yoktu. Ancak hiç hoca olmasa bile bir takımla anlaşması olan teknik direktöre telefon bile açmak etik değil. Böyle bir düşünce araya kim girerse girsin bizim aklımızdan bile geçmez. Türk spor tarihinde ismi olan kişiler de araya girdi. Kimlerin olduğunu söylemeyeyim: ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bursaspor maçından sonra bu olayın başladığını hangi yöneticinin kimlerle görüştüğünü biliyorum."

BUNLAR BİZİM ÖRF VE ANANELERİMİZİ TERS ŞEYLER
Bülent Uygun'un istifasını etik değil şeklinde değerlendiren Üstündağ, "Bunlar Eskişehirspor'a yarayacak mı? Bu durum ne Bülent hoca'ya ne de Eskişehirspor'a uygun şeyler. Bunlar bizim örf ve ananelerimize ters şeyler. Biz hiç bir zaman bu tür davranışlara gitmedik. 18 kulüp başkanı kendi içinde anlaşamıyorsa veya bu etik olmayan davranış gelenek haline gelmişse Türk futbolu adına ters şeyler. Bülent Hoca'nın istifa etmesi için önden hazırlık yapılmış. Bülent hoca da artık boşa çıkmıştır. Eskişehirspor'a hayırlı olsun diyeceğiz artık" şeklinde konuştu.

BUNDAN SONRA BÜLENT HOCA'YLA BİR DAHA ÇALIŞMAYIZ
Bülent Uygun'a gönül kırgınlıkları olduğunu kaydeden Şeref Üstündağ, "Bir insana güvenip yola çıkıyorsunuz. Takımın başına getiriyorsunuz, sonra yarı yolda kalıyorsunuz. Bülent Hoca'yı kulübün başına getirdik, transferlerimizi yaptı. Takımı kurdu, takım çok iyi. Mücadele eden bir takım. En son Eskişehirspor başkanı bile yanımdaydı ve dünyaları kaçırdınız dedi. Eskişehirsporlu oyuncular da aynı şeyleri ifade etti. Gerçekten iyi takımız. Yola çıkmışsınız, o yolu götürebildiğiniz kadar bu şekilde gitmesi gerek. Gönül kırgınlığımız olacaktır. Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" ifadelerini kullandı.

(RADYOSPOR)

sen git adamlara neredeyse 20 oyuncu transfer etdir sonrada kacip git,yaziklar olsun senin gibi hocaya bu harekti bizede yaptin insan bukadarda ******** olamaz sonra utanmadan baskanimiza ve yönetimimize suc buluyorsun.seneyede bucasporun yönetimine suc atarsin.unutma insan ektigini bicer ben ALLAHIN adaletine inaniyorum bunlar yanina kar kalmayacak sayin bülent efendi

yiğidokazım58
04.10.2010, 21:08
Bülent Hoca artık bütün takımları gezer..

yiğido0858
04.10.2010, 21:18
Bence Bülent Sivas a tekrar dönmeli. Yoksa bakkalla falan olacak iş değil bunlar. gittikçe kötüye gidiyoruz. 14 maçta 1 galibiyet yok böyle bişey.

KATILIYORUM SİVASSPORUMUZU SADECE BÜLENT UYGUN KURTARIR BU BATAKLIKTAN YOKSA GOZ GORE GORE SİVASIMIZ IKINCI LIGE DÜŞÜCEK BÜLENT HOCA GELMESİ LAZIM ZATEN BAZILARI İSTEMESEDE ÇOĞU SİVASLILAR İSTIYOR ÖZLEDİKK BÜLENT HOCAYI.

yiğidokazım58
04.10.2010, 21:19
Eskişehirspor'a gitmezse ve bizde Kayserispor'a yenilir ardından istifa haberi alırsak geri dönebilir.

yiğido0858
04.10.2010, 21:20
Küfür edip gönderenler şimdi gelmesinimi istiyor bize sivasli riza hoça gelsin veya yabanci hoça getirelim.

ACABA KİM ETTİ KÜFÜRÜ İSTİFA DEDİ İSTEMEYENLER İSTEYENLER DEĞİL KARDEŞ.RIZAYLA OLACAK İŞ DEĞİL BU TAKIMI BÜLENT HOCA KALDIRIR GERİSİ YALAN.;)

вαЯon™
04.10.2010, 21:23
bülentin varsayalım sezon başı bursaya geldiğini düşünsenize, ilk olarak volkan, ömer, ivankov, ozan, turgay, sercanı satar yerine menejeri olduğu futbolcuları alır takımı batırır sonrada bırakır giderdi.. yapardıda :D

57 Mehmet
04.10.2010, 21:29
yahu bu adam bizim gemiyi batirdiginda kaptan olararak ilk önce gemiyi terk eden adam bu bülent hoca degilmiydi yoksa baska bir bülent hocamiydi?
simdi bazilari bülent hoca gelsin diyor bunada bir anlam veremiyorum.bize birkere ihanet eden adam yine ihanet etmeyecegi ne maglum,bülent hoca icin mesut hoca gönderilecekse hem mesut hocaya hemde sivasspora yazik olur

yiğido0858
04.10.2010, 21:33
yahu bu adam bizim gemiyi batirdiginda kaptan olararak ilk önce gemiyi terk eden adam bu bülent hoca degilmiydi yoksa baska bir bülent hocamiydi?
simdi bazilari bülent hoca gelsin diyor bunada bir anlam veremiyorum.bize birkere ihanet eden adam yine ihanet etmeyecegi ne maglum,bülent hoca icin mesut hoca gönderilecekse hem mesut hocaya hemde sivasspora yazik olur

bende ihanet lafını anlamıyorum adama istifa diye bağırdılar adamla ne yuzle kalıcaktı durmadan bağrıldı 7 hafta kotu gtti die o zaman sivas 2 senedir kotu gıdıyor bülent gttıkten sonra mesut neden bağrılmıyor yani ihanet felan etmedi adam herzaman sivasın yanında oldu adamın sucu yok istifa diyenlerde suç.

karyola
04.10.2010, 21:39
konusmayı bılmez hocalıgı bılmez ne ısı var sıvasspor da

57 Mehmet
04.10.2010, 21:48
bende ihanet lafını anlamıyorum adama istifa diye bağırdılar adamla ne yuzle kalıcaktı durmadan bağrıldı 7 hafta kotu gtti die o zaman sivas 2 senedir kotu gıdıyor bülent gttıkten sonra mesut neden bağrılmıyor yani ihanet felan etmedi adam herzaman sivasın yanında oldu adamın sucu yok istifa diyenlerde suç.

bir kac kisi istifa diye bagirdi diye gemi terk edilmez,o zora gelemiyor,gecen sezon takimiza inanmadi. takim iyi oldugunda benim basarim diyor kötü oldugundada hadi bana eyvallah diyor eger bir hoca takimini ve yönetimi zor durumda birakiyorsa o hocadan hayir gelmez,bak örnek bu sezonda ayni hareketi bucasporada da yapti adam gecen sezondan iki üc futbolcu birakti neredeyse 15 yada daha fazla transferler yaptirdi bakti takim istedigi gibi gitmiyor yine hadi bana eyvallah dedi ve cekti gitdi,ama hicde bucaspor taraftari bülent hoca istifa diye bagirmadi

50sekiz
04.10.2010, 21:53
bülonun bileti gecen sene ibb macindan sonra yönetim tarafindan kesildi...
yani bülo gönderildi, kendi gitmedi. sadece kendi gitti havasi verildi.
ertugralda da kovuldu denmedi, kendi istifa ediyormus gibi gösterildi.
tek fark ertugralin fiko beyle kameralarin karsisina cikip vedalasmalari idi.
ben bülonun karakterini sevmem ama sportif acidan basarili idi ilk basarisizlikta kapinin önüne kondu. taraftarlarda istifa diye bagirinca kendine yediremedi ve gitti...
bence asil suclu yönetimdir. eger yönetim isteseydi büloyu kalmasi icin ikna edebilirdi ama yönetimde kerametin kendilerinde oldugunu sandi amaaaaaaaaaaa...........

bykara5835
04.10.2010, 21:58
herkesin bildi gibi b.uygun sivasspora futbolcu geldi menecer olarak görev yaptı yıllaca sivasspor camiyası içindeydi kurulu takıma teknik adam olarak geldi sadece sistemi degiştirdi sonraki senelede 3 5 takviye ile kadroyu güçlendirdi başarı burda yani takımın iskeletine yapılan takviye ile başarıyı getirdi sivasspora ve kendisine geçen sezon takım iskeletini oynattı (bozdu) takım halimde çöküşe geçtik sonra istifa etti başarıyı başka takımda aradı sonuç bülent başarısız sivassporuda yaktı kendinide bülo devri kapandı hangi takıma giderse gitsin sivastaki havasını yakalayamaz ama yönetim paraya kıyar sivasspora saglam futbolcu getirirse başarılar kaçınılmaz olur ;)

SempaticH
04.10.2010, 22:41
eeeeee sivas mı sandın orayı be adam yürü daha çok yer değişecen sivas gibi yeri bulamıyacan daha dur sennnn

aslanefe58
04.10.2010, 22:43
bülent dikkat etsin es es taraftarı burda yaptıklarını yemez. öyle burdaki gibi 7 maçta 1 puan, buca daki gibi 7 maçta 6 puan alıp hiçbişey olmamış gibi gidemezsin ordan. geçtiğimiz günlere futbolcuları tribüne çağırıp 'bu takım düşerse ananızı ..keriiizzz' diye bağıran es es taraftarı sivasın efendi taraftarına benzemez. seni oraya gittiğine pişman ederler haberin olsun!!! artislik yapacam derken ne olduğunu anlamazsın.....

emin kara
04.10.2010, 23:02
bulent uygun nede çok seviliyor onun hakkında nezaman bir satır yazı olsa adeta sittede herkes buraya yazı yazmak için yarışa giriyor hoca bu kadar sevildigini bilseydi belkide sivasdan hiç ayrılmazdı yeter bu kadarda olmaz arkadaşlar bulent hoca kendisine yeni bir sayfa açmış bırakın bulent hocayı şuan bizi temsil eden hocamız mesut hoca burada konuşulması gereken biri varsa mesut hoca olması lazımdır geçmişten bir türlü kopamıyoruz geçmiş bildiniz gibi geçmişde kaldı şimdi gelecege bakalım geçmişden ders alırsak faydalı olur bu gibi konuları sürekli gündeme getirmek bize bir katkısı olmaz

DaNGeR0uS
05.10.2010, 00:05
Seyime kadar istifa ettiyse banane.adam kendi soyluyor basarisiz oldum istifa ettim diye sukur anlamis biseyden anlamadigini baskasinin kurdugu kadroyla sivasi basarili etti kendi kurdugu kadroyla istifa etti fark bu

eyupk
05.10.2010, 00:44
yeni süperlige çıkmış bir takım hemen başarıyı yakalıycak değil ya bülent hocam. sen şimdiden pes ediyorsun hocam, yazık ettin bucaya. bucasporlu kardeşlerime üzülmemelerini temenni ediyorum, başarılar diliyorum bucaspora, bu zor günlerin üstesinden kalkıcaktır bucaspor.

halilxx58
05.10.2010, 07:42
Ya nasıl şans vermedik.

Gelmesin uzak dursun.

gardas bu Bülent Uyguna verilen sans yeterliyse bizim gecen sezonun sonundan simdiye kadar Mesut Bakkala verdigimiz sansa ne demeli???

O zaman Bakkali da artik göndermemiz lazim....

bozcelik
05.10.2010, 09:04
gardas bu Bülent Uyguna verilen sans yeterliyse bizim gecen sezonun sonundan simdiye kadar Mesut Bakkala verdigimiz sansa ne demeli???

O zaman Bakkali da artik göndermemiz lazim....

14 maç 1 galibiyet, hepsi beraberlik oolsa 34 puan olur, hedef bankasya, mesut hocanın vizyonu bitmiştir, kendisinin kaliteli olup olmadığı değildir tartışma, sivassporun içinde bulunduğu çıkmazdır, deplasman gelibiyetin yok, büyük takımlara kendi evinde yeniliyorsun, mücadele yok bundan büyük başarı beklemeyin. Bülent uygun istifa diye bağıran insanlar şimdi neden mesut bakkal istifa diye bağırmazlar, demekki kendileri istediği için bağırmıyorlarmış, birileri bağırtıyormuş, şimdi o birilerinin mesut bakkal içinde bğırtmalarını bekliyorlar, onlar ne zaman bağırın derse o zaman istifa diye bağıracaklar. ancak iş işten geçtikten sonra bir kıymeti harbiyesi yokki

Turan 59
05.10.2010, 09:43
Bir adam ; Vatan,millet,sakarya edebiyatına sığınıyorsa o adam boş adamdır.Bülocan bunun en canlı örneğidir.Çünkü başarısızlığını başka etkenlerle örtmeye çalışmaktadır.

karyola
05.10.2010, 09:46
basarısızlık falan degıl sebepı bellı fıtnecı bır zıhnıyet .turk futboluna zararlı bırısı t.dırektor olamaz

mysuskunx
05.10.2010, 10:52
çok ah alıyoo bülent uygun, es es çıkar acısı ama eskişehirin gerek taraftarı şehri, yönetimi ne antep nede buca kadar sabırlı ve uysal değildir uygunun artis tavrını çekmezler uygun adım şutlarlar daha sezon bitmeden 3. takıma geçen hocadan fayda gelmez, burdada görecez.

yigidocengiz
05.10.2010, 11:55
bülent SİVASa gönül vermiş taraftarların ve kendisini her fırsatta destekleyen ve sahip çıkan SİVAS halkını vefasızlıkla,takıma sahip çıkmamakla suçlamış bizi dosta düşmana küçük düşürmüştü.(özelliklede şu g...t trıkzonlulara)

ama yinede büloyu bi it kadar sevmesemde yapmış oduğu hareketin kendi tercihi olduğunu düşünüyor ve taktir ediyorum.ne de olsa kimse bizim başkan gibi başarısız bi teknik adama bu kadar tahammül etmez,bülo da bunu bildiği için 7 haftada 6 puan almış olmasına ramen istifa etti.DARISI BİZİM MESUT BAKKALA...

Artur
05.10.2010, 12:23
yazılara bak be ihanet nefret ihtiraz gemıyı terk edenkaptan bazen sıvaslılar nankormu acaba dıye dusunmekten vazgecemıyorum bulent hoca ıyı kotu guzel anıları olan bırı artısmı evet artıs bende sevmıyorum kısılıgını ama sıvasspora ve sıvaslılara yasattıgı unutulamaz bulente o gunlerde ıstıfa dıyenler bugunde karalayanlardır bulente stadda ıstıfa dıyenler bugun mesut hocamız dıyenlerdır oysa mesut bakkal rezıllık ustune rezıllık yasatmıs lıgın en cok gol yıyen takımı halıne getırmıs ama halen bulent konusuluyor ve yanlıs laf edılıyor adam durustce cıkmıs ıstıfa etmıs ıstese etmezdı ve yonetım arkasında dururdu fıkret unsal harıc sonucda kalırdı takımın basında ama madem taraftar ıstıfa dıyor dedı ıstıfa ettı bence artık bulent hoca ıyısı yada kotusu ıle anılmasın sıvasa hızmet etmıstır tsk ederız denılsın es es konusuna gelınce takımı ıyı yerlere getırecene ınanıyorum cunkı sert taraftarı var ve yonetımı para harcıyor bızım sıvas yonetımı gıbı degıl ellerı ceblerıne gıtmıyor sonra hatalı hocalar oluyor anlayanlara..................

KoCaKuRT_
05.10.2010, 13:39
bu yaptığın terbiyesizlik bülent bucayı resmen sattın tıpkı Sivassporu sattığın gibi. beter ol bülent.

KoCaKuRT_
05.10.2010, 13:40
Başkanımızın bülente verdiği bi cevap vardı yiğidolar onun linkinin bulamadım verirmisiniz lütfen...

yiğidokazım58
05.10.2010, 15:15
Neydi o cevap bende hatırlıyorum sanki öyle bir şey.

Ensar
05.10.2010, 15:32
Istifa Denildinmi Onu Dürüst ve Onurlu insanlar yapar ama malesef bunu yapan cok az basarisiz ama halaa Takimin basinda durmak direnmek egoislik yaparak cikarlarini korumak Takimin cikarlarini hice saymak Vurdum duymazlik yaparak Haksiz kazanc saglamak Rezilligin Manitasi burdan sesleniyorum bunu yapmayanlar utansin ama taraftarin yüzüne bakamiyor Gururunu ayaklar altina almaktansa ordan ve paradan vaz gecmek bazi Teknik adamlar icin cok zor onlar icin Hersey Madiyat ? bunu yapanlari takimin ve yönetimin vede ötesi Taraftarin dedinini yapanlari burdan kutluyorum Bülent Hoca sen büyüksün büyüklügünü birkez daha bilmeyenlere gösterdin Yolun acik olsun umarim tekrar bize yuvaya dönersin bunada önderlik yapacaklari ve desteklerini verenleri kutluyorum bizi yukariya tasiyacak tek adam diye görüyorum

halilim5858
05.10.2010, 16:35
Kısıtlı bütçeleri ama iyi yönetimleri vardı.
Yöneticiler yakın arkadaştılar. Oturdukları ilçenin kulübüne hizmet etmek için bir araya gelmişti.
Biri bir sene başkanken, diğeri ertesi sene asbaşkan veya sıradan bir yönetici olabiliyor.
Hepsi birbirinin arkadaşı. Duyduğuma göre de birbirlerinin kuyusunu kazmayan arkadaşların uyumlu bir çalışmaları var.
Hatta içlerinden biri var ki başkanlığı ve yöneticiliği bir kenara bırakıp altyapıda devrim yaptı. Devrim ki ne devrim; 15 yaş altı takımı Dünya Şampiyonu oldu.

Şehirlerinin havalı takımların balonu her geçen gün sönerken onlar sessiz sedasız İzmir'in gururu oldular.
Geçen yıl Bank Asya Lig'e çıkan Bucaspor'un amacı küme düşmemekti. Başarılı yönetim, iyi altyapı, tecrübeli futbolcuların uyumu derken kendilerini Süper Lig'de buldular.
Buca Süper Lig'e çıktıktan sonra teknik adam olarak Bülent Uygun'la anlaştı. Bülent Uygun tam 23 futboyla sözleşme imzaladı.
Aslında Buca'nın bu kadar transfere ihtiyacı yoktu.
Bence gençlerle yola çıkılabilir hatta bu sezon çok para harcanmadan küme de düşülebilirdi. Bu sezon kasaya konulacak 20 milyon dolarla geleceğin takımı oluşturabilir,
Bucaspor riske girmeden yıllarca başarıya odaklanabilirdi.
Geçtiğimiz hafta bomba patladı; "Eskişehirspor Rıza Çalımbay'ın yerine Bülent Uygun'la anlaştı" haberi yayıldı.
Bucalılar yalanladı, Eskişehirliler yalanladı, Bülent Uygun yalanladı.
Bülent Uygun dün internet sitesinden istifa ettiğini açıkladı.
Bucalılar şaşkın ki nasıl olmasınlar.
Bülent Uygun'a güvenmişler ve onun direktifiyle transfereler yapmışlardı. O da kendinden beklenmeyecek bir davranışa imza atarak Eskişehir'in yolunu tutmuştu. Tipik yurdum insanın taktiğidir. Anlaşırsın bir teknik adamla, o yanlar, sen başka isimler ortaya atarsın. Sonra birkaç gün sonra hiçbir şey olmamış gibi takımın başına geçer.
Sonra herkes aptalı oynar!
Eminim ki Bülent Uygun birkaç gün içinde Eskişehrspor'un başına geçecek. çünkü bence çoktan imzayı attı bile!
Bucasporlu yöneticiler iyi niyetlerinin kurbanı oldular çoktan. Genç bir teknik adama güvenmiş, onun isteğiyle milyon dolarları harcamışlardı. Suçları çok büyüktü.
Genç bir teknik adama inanmışlardı.

Bülent Uygun'a tabii ki bu davranışı yakışmadı. Daha büyük hedefler uğruna Eskişehirspor tabii ki tercihtir ama Uygun'un yaptığı kendi mesleğine ihanettir.
Uygun Sivas'ta yaptığı çıkışla büyük övgüyü hak etmişti. Ama o son yaptığı davranışla sıradan bir teknik adam olma yolunda ilermeyi tercih etmiştir. Bülent Uygun'la yolları ayrırken çok eleştirilen Mecnun Odyakmaz meğer ne kadar haklıymış.
Bülent Hoca artık bu yolda artık uygun adım ilerleyecektir. Oradan oraaya sürüklenecek. Belki de para da kazanacak ama çok kısa zamanda takım bulmakta zorlanacak.
Bucaspor'un ise bu sezon işi çok artık çok zor. Yönetim iyi niyetinin kurbanı oldu. Umarım başka kazık yemezler.

Yazan: Erce Kaftan ajansspor

halilim5858
05.10.2010, 16:42
Bülent Uygun'a tabii ki bu davranışı yakışmadı. Daha büyük hedefler uğruna Eskişehirspor tabii ki tercihtir ama Uygun'un yaptığı kendi mesleğine ihanettir.
Uygun Sivas'ta yaptığı çıkışla büyük övgüyü hak etmişti. Ama o son yaptığı davranışla sıradan bir teknik adam olma yolunda ilermeyi tercih etmiştir. Bülent Uygun'la yolları ayrırken çok eleştirilen Mecnun Odyakmaz meğer ne kadar haklıymış.
Bülent Hoca artık bu yolda artık uygun adım ilerleyecektir. Oradan oraaya sürüklenecek. Belki de para da kazanacak ama çok kısa zamanda takım bulmakta zorlanacak.
Bucaspor'un ise bu sezon işi çok artık çok zor. Yönetim iyi niyetinin kurbanı oldu. Umarım başka kazık yemezler. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]

Yazan: Erce Kaftan ajansspor[/QUOTE]

burasi cok dogru bir yorum bence

58_SEMİH_58
05.10.2010, 16:48
Bu adamın ismi neden hala bu sitede geçiyor ?? Bizden ayrıldıktan sonra 2 takım degiştirdi ama hala forumlarda görüyoruz ! Site yönetimi bu olaya bi el atsın :mad:

skyhan
05.10.2010, 17:18
Uygun'un, Bucaspor Sağlık Kurulunun istifasına çok kızdığı, ayrıca yabancı oyunculara maaşlarının bir türlü ödenmemesinden rahatsız olduğunu da vurguladı. Deplasmanda oynanan ve 1-1 biten Konyaspor maçının devre arasında bazı yöneticilerin ellerinde bir çanta para ile soyunma odasına girip, galibiyet primi açıklamak istemesine çok sinirlenen Uygun'un, istifa gerekçelerine bu olayı da eklediği öğrenildi. Bucaspor Uygun ile, ligde oynadığı 7 maçta 6 puan topladı. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 1 galibiyet, 3 beraberlik, üç de yenilgi aldı.
05.10.2010 Yeniasır

daha neler cıkacak altından bakalım..

Caner POLAT
05.10.2010, 17:23
Bizene bu sahtekardan !

yadel
05.10.2010, 18:37
inşallah sivasspora dönersinnn

Neden dönecek????????

yadel
05.10.2010, 18:40

Yönetim e Werner Lorant lazım takımı kursun sonra yine BÜLÜ yü getirebilr.

ertugrulss
05.10.2010, 19:47
yaw hala bu adamın gelmesini isteyenleri görüyorum :confused: pes yani akıllanmadık sanırım:rolleyes:

kanımaksa58
05.10.2010, 20:15
[B][B]ARKADAŞIN BİRİ YAZMIŞ O KADAR SİVASLININ AHINI ALDIN DİYE BEN VE BENİM GİBİ BİRÇOK HEMŞERİM AH ETMEDİ AKSİNE BAŞARI DİLEDİM DAHA LİG BAŞLAMADAN BUCAYA ÜZÜLENLER VARDI LİGDEN DÜŞECEK DİYE NEDEN ÇÜNKÜ BAŞINDA BÜLENT UYGUN VAR DİYE BU ARKADAŞLAR ERMİŞ ZATEN HERŞEYİ BİLİYOR BUGUN KÜ VE LİG SONUNDA SIRALAMAYA BAKSINLAR BİZİ DÜŞÜNEN HİÇ YOK BİZLE ALAKASI OLMAYAN BÜLENT HOCADA HALA TÜM SUÇ ARADAN 5 YIL GEÇSEDE HALA SUÇ BÜLENT HOCADA SADECE DİYE GÖSTERECEK BAZI ARKADAŞLAR BU NASIL ZİHNİYET Bİ ARKADAŞ YİĞENİNE SORAR DİĞER ARKADAŞ CVPLAR BEN ONU BUNU BİLMEM BU TAKIMA BÜLENT HOCA ÇOK ŞEY KATMIŞTIR SİVASTA BÜLENT HOCAYA ÇOK ŞEY KATMIŞTIR BİZE YAŞATTIĞI GÜZELLİKLERİ BİR SİVASLI OLARAK ŞAHSEN GÖRMEMEZLİKTEN GELEMEM HAKARETTEDE BULUNMAM ASLA ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BİZDE KENDİ YOLUMUZA BAKALIM BİR AN ÖNCE ŞU ÇIKILMAZDAN ÇIKALIM [B][B]

sVs
05.10.2010, 20:38
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE bucayı yarı yolda bırakan 2 gün sonra aynısını bize yapar umarım eskişehir yönetimi bu yanlışa düşmez...

umarım eskişehir düşmez bu yanlışa . eses li imzanı çok beğendim BİRAZDA BİZİM TAKIMLARI TUTSUNLAR evet

Buraq58
05.10.2010, 20:39
qidden gitmistir qitti an bitmistir arkadaslar bos hayellerle ugrasmayalım ;)

Dark Force
05.10.2010, 22:09
Sivasspor a tekrar döner inşallah......

zaralı19
05.10.2010, 22:21
eskişehirle yarın anlaşacakmış büyük ihtimal

yigidoss
05.10.2010, 23:36
Bülent Uygun'un istifa ettiğini duyduğum anda arkadaşlarıma bakın dedim foruma akşama "Bülent UYGUN Sivasspor'a gelsin diyenler çıkacak " dedim arkadaşlarım aynen bana "Hadi lan kazma dediler." bana kazma diyen dostlarım forumu inşallah görürler. :):):):rolleyes:;):rolleyes::) ;)
Sana gelince Sir Bülent Efendi senin sempatizanın 3-5 kişiyi çıkarsak on binlerce Sivassporlunun ahı var üzerinde sen nereye gidersen git BA-ŞA*RA-MA-YA-CAK-SIN :mad:
Ben asıl Bülent için Sivas'a ihanet eden Musa,İbrahim ne halt edecek onu erak ediyorum.:D

YİGİDOKENTLİ
05.10.2010, 23:39
Sivassporu bu hale sokanini getir git ara bul getir saçlarini yol getir antepspordan kovalandi bucaspordan kovalandi şimdi nereden kovalanacak merak konusu.

şükrü çitil
06.10.2010, 07:54
bizi yarı yolda bıraktı getti takım ne hallere düştü gelmesini istemiyoruz getsin başka takım bulsun ekmek yedigi kapıya kötülük düşündü başka takımlarda başarılı olsun ..

zaralı19
06.10.2010, 12:57
Eskişehirspor Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Bucaspor'la yollarını ayrıran teknik direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağladı.

http://media1.ntvspor.net//C/I/70/bulentuygun_600300_EY5U4.jpg

Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Eskişehirspor'da, teknik direktörlük görevine Bucaspor'dan istifa eden Bülent Uygun getirildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile geçen hafta yolları ayıran Eskişehirspor Kulübü'nün, Bucaspor'daki görevinden ayrılan Bülent Uygun ile bugün sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Eskişehirspor'un tesislerinden sabah yapılan antrenmanda takımı, Bülent Uygun'un yardımcı antrenörleri Bayram Bektaş ve Sefer Yılmaz çalıştırdı.

Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında olan Safet Nadareviç, Pele, Diego, Reşad Sadıkov katılmadı. Hasta olan Adem de antrenmanda yer almadı. bir önceki antrenmana hasta olduğu gerekçesiyle katılmayan Jaycee John Okwuvanne de sabah antrenmanında takımdaki yerini aldı.

Bu konuyu açmıyacaktım ama anlasınlar bülent gelsin diyenler bu adam sırf kendi menfaatini düşünüyor.

burakkova
06.10.2010, 13:06
yeter artık ya.. ne zaman şu siteye girsem bülent uygun haberleri.. içimiz dışımız bülent uygun oldu ya.. yeter daha konu açmayın..

yorumcuyuz
06.10.2010, 13:06
şu adamın adını dahi duymak istemiyorum şu sitede..! ne halt ederse etsin bizene artık ya...!

zaralı19
06.10.2010, 13:08
bende istemiyorum arkadaşlar sonkez yayınladım ne olduğunu birileri anlasın diye başta açtığıma pişman olmuştum artık bırakın bülenti ne olduğunu tüm türkiye öğrendi

berduh
06.10.2010, 13:30
:D buca başkanı doğru söylemiş. hatta az bile söylemiş.

işte haber (http://www.internetspor.com/haberpopup/super-lig/45602/eskisehirspor-yeni-hocasini-buldu.html)

ccey
06.10.2010, 13:32
gelsin bülent en iyisi yine oydu, hiç değilse mücadele vardı, takım averaj takımı değildi

50sekiz
06.10.2010, 14:50
Bucaspor’dan istifa eden ve Eskişehirspor ile anlaşma noktasına gelen Bülent Uygun, istifası ve hakkında yapalan yorumlara cevap verdi. Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı’na katılan Bülent Uygun ilginç açıklamalar yaptı.

HEP YÖNETİCİLER Mİ KOVACAK!
Kendisi hakkında yapılan eleştirilere sert çıkan Uygun, “Türkiye’de hocaları hep yöneticelir mi kovacak? Hocalar hiç istifa etmeyecek mi? Ben istifa ettim diye benim adamlığımı tartışanlar adam olduklarını düşünüyorlar mı? Bunlara da cevap verilsin. İstifamın bir çok nedeni var. Bu nedenler ve sorunlarla haftalarca boğuştum. Takım kötü gitseydi, kovulsaydım o zaman benim adamlığımı eleştirenler Bülent Uygun adam diyeceklerdi” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR BENİ YILLARDIR İSTİYOR
Eskişehirspor’un yıllardır kendisini istediğini ifade eden Uygun, “Eskişehirspor beni birinci lige çıktığı ilk yıldan beri istiyor. Bucaspor’u bıraktıktan bir iki saat sonra beni Eskişehirspor’dan aradılar ve istediler. Bucaspor Başkanı beni eleştiriyor ama şu soruya da cevap vermeli. Bucaspor-Eskişehirspor maçına neden takımı izlemesi için bir hoca getirdi Ben Bucaspor Yönetimi’ne söyleyeceğimi söyledim, uyarılarımı yaptım. Şimdi kimse kendini benim üzerimden temizlemek için açıklama yapmasın” diye konuştu.

İLKLERİ BAŞARMAYI SEVİYORUM
İstifa ederek bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Uygun, sözlerine şöyle devam etti: “Ben bir karar verdim ve doğru yaptım. Ne adamlığımda bir sorun var ne de yaptığım işte ve kararlarımda. Şimdiye kadar hep yöneticiler kovdu şimdi de ben istifa ettim kardeşim. Bu olayı ilk yapanda benim ve ben ilkleri başarmayı seviyorum.”

Radyospor.com

SIVAS58FOREVER
06.10.2010, 15:46
İLKLERİ BAŞARMAYI SEVİYORUM
İstifa ederek bir ilki gerçekleştirdiğini söyleyen Uygun, sözlerine şöyle devam etti: “Ben bir karar verdim ve doğru yaptım. Ne adamlığımda bir sorun var ne de yaptığım işte ve kararlarımda. Şimdiye kadar hep yöneticiler kovdu şimdi de ben istifa ettim kardeşim. Bu olayı ilk yapanda benim ve ben ilkleri başarmayı seviyorum.”

Sivas'tan ayrılırken de istifa ettim diyordu, şimdi hangisi doğru Bülent Uygun?

Bu durumda SivasSpor'dan istifa etmemişsin, tekmeyi yemişsin, sanırım SivasSpor yönetiminin bu kovalama kararını da sana Fikret Ünsal açıkladı, git pılını pırtını topla diye ki (üslubunu bildiğimiz için söylüyorum, eminim daha farklı bir şekilde açıklamıştır) adama böyle gıcık gidiyorsun, taraftarı adamın üstüne yönlendiriyorsun.

Yok SivasSpor'dan da ben kendim istifa ettim diyorsan o zaman BucaSpor'dan istifa edişin bir ilk değil.

BucaSpor'a çok iyi oldu, Tarih tekerrürden ibarettir, SivasSpor'un kadrosunu değiştirip rezil eden, Sivas ve GaziAntep tarafından kovalanan bir adamı araştırmadan ona 26 tane transfer yapma yetkisi verirlerse böyle olur, geçen seneki kadrosu kalsa belki de şimdi KarabükSpor gibi parlak bir takım olacaklardı. Daha beter olsunlar.

EskişehirSpor'u da göreceğiz, ara transfer döneminde o takımı Bülent Uygun nasıl hallaç pamuğu gibi dağıtacak görün, her transferden de gene kasasını dolduracak.

Tarih tekerrür edecektir EskiŞehir'liler, Rıza Çalımbay gibi altın gibi bir insanı istifaya davet edip de Bülent Uygun gibi birisini alkışlayacalarsa sene sonunda ya düşerler yada kıl payı kurtulurlar.

57 Mehmet
06.10.2010, 15:55
vallah bu palavracinin konusu bidaha acmayin,eskisehirde nekadar dayana bileceksin simdiye kadar hep yöneticiler kovmus,bundan sonra eskisehir taraftari seni kovarsa ozaman bir ilkleri başarmayı daha cok seversin

berduh
06.10.2010, 16:17
Es-Es ten bülent e hoş geldin mesajlarına bakarmısını? :D:D:D:D:D

Es-Es taraftar sitesi (http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=3346&PN=1)

berduh
06.10.2010, 16:18
Es Es taraftarlarının bülent e hoş geldin mesajları :D:D:D:D:D

adamlar bizden daha iyi anlamışlar. ama bizde hala bülo gelsin diyenler var be.

Es Es taraftar sitesi (http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=3346&PN=1)