Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya 3-0 Türkiye

SivasSpor.Com
08.10.2010, 08:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/turkiye-almanya.jpg

Euro 2012 elemelerinde A Grubu'nda çıktıkları iki maçı da kazanarak 6 puana ulaşan Almanya ve Türkiye grup 3. maçında Berlin'de karşı karşıya geliyor

Türkiye ve Almanya milli takımları şu ana kadar 18 kez karşılaştı. Bu maçların 3' ünü Türkiye 12'sini Almanya kazanırken 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Türkiye'nin attığı 12 gole Almanya 43 golle karşılık verdi.

Gurbetçiler galibiyetten emin, Mesut'a tepkili...

Almanya'da bulunan gurbetçi taraftarlar, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Almanya ile Türkiye arasında oynanacak mücadeleyi büyük bir heyecanla bekliyor.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak maç öncesi A Millilere destek veren gurbetçiler, şehir meydanlarında da Türk bayrakları ve giydikleri Ay-yıldızlı formalarla milli heyecanı yaşıyor.

Türkiye'nin Almanya'yı yeneceğine inandıklarını söyleyen gurbetçi taraftarlar, "Avrupalı Türkler olarak bu maçı aylardır heyecanla bekliyoruz. Türkiye'yi kalpten destekliyoruz ve kazanacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. Eğer defansta ve hücumda iyi olursak, millilerimiz maçı 2 - 1 kazanır" dediler. Bu arada Türk Milli Takımı'nı seçmeyerek Almanya'yı tercih eden Mesut Özil'e de taraftarlar tepki gösterdi.

En büyük kozları olan Bastian Schweinsteiger'in sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını belirten gurbetçi taraftarlar, Almanya'nın 2. en büyük kozu olan Mesut Özil'den de hiç korkularının olmadıklarını dile getirdiler. Taraftarlar, "Ona buradan sesleniyoruz; 'Özil, gel buraya. Türkler yenecek seni. Berlin'deki Türkler seni bekliyor" dedi.

Başkent Berlin'deki "Türk Sokağı"nda yaşayan esnaf, A Milli Takım'ın 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 3. maçında karşılaşacağı Almanya'yı yeneceğine inanırken, mücadelenin dostluk çerçevesinde tamamlanmasını da diledi. Çeşitli mesleklerle uğraşan Türkler, "Kesinlikle bu maçı kazanacağız. İş yerimizi de erken kapatıp maçı izlemeye gideceğiz. Kendi evimizde oynuyor gibi çıkacağımız bu maçı umarım kazanırız. Mesut'un da Almanya'da oynamasından gurur duyuyorum ancak, gol attığı zaman farklı

bir tepki gösterirse bu yanlış olur. Önemli olan dostluğun kazanması. Mesut Özil'in de Türkiye formasını giymesini çok isterdik. Ancak maalesef kaybettik onu. Gönlümüz Türkiye'nin kazanmasından yana. Ayrıca Mesut Özil'in de bir gol atmasını isterim. Ne de olsa bizim evladımız." şeklinde konuştular.

Salim58
08.10.2010, 08:28
Maç 21:45 te NTV de Zor bi maç olacağı kesin.Almanya güçlü bi rakip, Ardanın sakatlanıp İstanbula dönmesi büyük kayıp, gönlüm kazanmaktan yana fakat beraberlikte güzel bi sonuç olur.Bu maçı kaybederiz gibime geliyor İnşaallah yanılırım.

şükrü çitil
08.10.2010, 08:48
inşaallah macı kazanırız allah kolaylık versin .........

28 EYLÜL 2009
08.10.2010, 09:46
Almanya: 3 Türkiye: 3

Arda Yoktır. Mehmet Yoktır. Akın Yoktır...

MaXiMuM
08.10.2010, 10:21
Maç 21:45 te NTV de Zor bi maç olacağı kesin.Almanya güçlü bi rakip, Ardanın sakatlanıp İstanbula dönmesi büyük kayıp, gönlüm kazanmaktan yana fakat beraberlikte güzel bi sonuç olur.Bu maçı kaybederiz gibime geliyor İnşaallah yanılırım.

Dayı bu maçın tahmininde yanılma şansın yok :) Bütün tahminleri sıralamışsın :):):)

MaXiMuM
08.10.2010, 10:21
3-1- Almanya alır maçı........

58candide58
08.10.2010, 10:57
türkiyeye güveniyorum..bu maçı alacaz..almanya nın euro2008 deki şansı bu sefer olmayacak:)takımımıza biraz güvenmek lazım ..:rolleyes:

TEKOTORİTE58
08.10.2010, 12:56
almanya bizi rahat yener türkiyede iş yok aynı oyuncular yeni oyuncu keşfetme yok varsa yoksa 3 takımın karması neyini seyredecem ligde diger takımları küçümseyen oyuncular milli takımda diye onlarımı düşünecem arda sakatlanmış banane daha beter olsunlar almanya fark atar

50sekiz
08.10.2010, 13:00
Milli takim Istanbul yedek ve sakat futbolcular karmasi gibi.
1 puan cikartirsak öpüp basimiza koyalim.

Yiğiter
08.10.2010, 13:08
Maç Mesut Özil üzerine yıkıldı iyice.Neden bu kadar üstüne gidiyorlar anlamıyorum! Marco Aurelio,Colin Kazım ülkemizde doğmadılar,dilimizi,kültürümüz ü,marşımızı bilmiyorlar ancak onları Milli Takımımıza alıyor ve ben hariç herkes özümsüyor.Mesut Almanya doğumlu,oranın diliyle,kültürüyle büyümüş,ama o Almanya milli takımını seççince eleştiriliyor.Önce kendi milli takımındaki tuhaf devşirmeleri at,ondan sonra Mesut'u eleştir!

kangal06
08.10.2010, 13:10
arda ciddi kayıp, tuncay ın tuncay la alakası yok bunlar kayıplar. ama mükemmel bi nuri hamit emre ve belki aurelio dörtlüsü var. şansımız var ama almanya çok çok sağlam ve kaliteli futbol oynuyor schweinsteiger in yokluğunda belki ilk dakikalarda gol bulursak ve savunmada hata yapmazsak kazanabiliriz. tahmin yapmak istemiyorum aslında :D ama 1-1 bence

DoomsDay58
08.10.2010, 13:14
Çok zor bir maç ama inşallah biz kazanırız

yiğidokazım58
08.10.2010, 14:34
Puan alırsak süper olacak. Rakibimize 2 puan kaybettirmiş olacağız ve kafaya oynayabileceğiz.

cılgınsivas58
08.10.2010, 15:40
2/1 türkiye.....

SeFaa 58
08.10.2010, 15:52
Insallah Alir maci türkiye
----------

Almanya daki türkler icin , Maci ZDF´de Bakabilirsiniz ;)

Caner POLAT
08.10.2010, 16:32
Galibiyet pek sıcak görünmüyor ama beraberlikde inşallah

sivaslitaner58
08.10.2010, 17:13
haydi turkiyem parca su almanlari

вαЯon™
08.10.2010, 17:28
Galibiyet pek sıcak görünmüyor ama beraberlikde inşallah

beraberlikmi :) duy mesut hoca duy :) artık herşey beraberlik der olduk..

bu maç berabere biter, nuri şahin maçın adamı olur..

Respect58
08.10.2010, 17:33
Kaybetmeyeceğiz bence

sewaz58
08.10.2010, 17:35
Puan ya da puanlarla döneceğiz inşallah...

kiNgSiZe58
08.10.2010, 17:39
bu mac bizim, 1-0 bizim olsun gardassssss

hasanpolat44
08.10.2010, 17:52
İnşallah alırız ama bence beraberlikte çok iyi..

58CeZa58
08.10.2010, 18:29
Maç Mesut Özil üzerine yıkıldı iyice.Neden bu kadar üstüne gidiyorlar anlamıyorum! Marco Aurelio,Colin Kazım ülkemizde doğmadılar,dilimizi,kültürümüz ü,marşımızı bilmiyorlar ancak onları Milli Takımımıza alıyor ve ben hariç herkes özümsüyor.Mesut Almanya doğumlu,oranın diliyle,kültürüyle büyümüş,ama o Almanya milli takımını seççince eleştiriliyor.Önce kendi milli takımındaki tuhaf devşirmeleri at,ondan sonra Mesut'u eleştir!

peki mehemt aurelio yu brezilya istedimide bize geldi
yada kazimi ingiltere istedimide bizi tercih etti hayir

kendi ülkelerinde oynama sanslari olmadigi icin
kazim yari türk
mehmet aurelio da kac senedir türkiyede futbol oynais dilimizi ögrenmis ehrseyi biliyor kültürle alakasi yok
milli takimda oynamak benim icin ayni akserde kendi ülken icin savas mak gibidir nekadar gurbetci olsak bile bende almanyada kalyiorum ben yinede türkyiede oynardim

ve mesutu biz istedik türkiye milli takimi cagrdi oda almanya da oynamak istiyorum dedi bitti bu olay
yani mehmet aureliyoyla ve kazimla bir edemeyiz
onlar kendi ülkelerinde sans bulamadigi icin birazda türkyieyle baglantisi oldugu icin bicin ülkeyi secdiler
mesut ama gavur diye

hasanpolat44
08.10.2010, 18:38
mESUT UN BU SEÇİMİNE HİÇ SAYGI DUYMUYORUJ ÇOK BÜYÜK BİR İHANET İÇERİSİNDE BUNU BİZE YAPMAYACAKTI O ARTIK BİR ALMAN TÜRK DENMESİNDEN RAHATSIZ OLUYORUM.

58_babacan_58
08.10.2010, 19:12
BAŞARILAR TÜRKİYEM, ALMANYAYI DİZE GETİRİCEZ İNŞALLAH....

yiğidokazım58
08.10.2010, 20:13
Başarılar Milli Takım..

Salim58
08.10.2010, 20:16
Tüm istatistiklerde % 60 a % 40 Gözüküyoruz.Yinede bi süpriz yapabiliriz.........

karyola
08.10.2010, 20:20
ben bu takımdan zevk almıyorum nedense ahlaksız adam cok

yiğidokazım58
08.10.2010, 21:03
Yayın berbat...

mustafa_kavak58
08.10.2010, 21:38
almanlar 1:0 önde vallah türkiye berbat bence

azurri
08.10.2010, 22:46
ya yeter tmam seçerse seçsin ya dünyadaki tek futbolcuymş gbi konuştular gnlerce gnlerce yeter gerçekten oturp ağlamak geldi golü mesut atnca,o kdar eleştrdk adamı gol attı ama delikanlı gibi sevnmedi o maçtakı ıslklara tepkilere cevap olsun diye,artık o alman takımının oyuncusu bence biz mesutu tartışmak yerine böyle rezalet bi oyunu nasıl toplayablmeliyz onu düşnmelyz arda yok takım ruh gibi kabus gibi bi gece ya herkese iyi geceler...:(

57 Mehmet
08.10.2010, 23:00
en cok üzüldügüm konu türkiyemizde sol ayak oyuncusu kalmamis,sabri solda hamit solda ne sacma bir kadro,mehmet topal yok aurelio var ama yerine girecek bir oyuncu yok.emre sahada 0 hic yok.özer gibi adam milli takimda.semih yine basta yok,eger halile gelen top semihe gelseydi banko gol olurdu.tuncay ölmüs oda hic yoktubu teknikdirektörün kafasiyla biz grupta 2. bile olamayiz.bu takim azerbeycandan puan bile alamaz.
mesut özile gelince adam en iyisini yapmis böyle rezil bir kadroda yer alsaydi simdi real formasini biraz zor giyerdi

karyola
08.10.2010, 23:05
gozlerını para burumus mıllı forma umurlarında bıle olmayan futbolculardan bu beklenırdı

50sekiz
08.10.2010, 23:10
Milli takim Istanbul yedek ve sakat futbolcular karmasi gibi.
1 puan cikartirsak öpüp basimiza koyalim.

Ben demistim :D

50sekiz
08.10.2010, 23:12
en cok üzüldügüm konu türkiyemizde sol ayak oyuncusu kalmamis,sabri solda hamit solda ne sacma bir kadro,mehmet topal yok aurelio var ama yerine girecek bir oyuncu yok.emre sahada 0 hic yok.özer gibi adam milli takimda.semih yine basta yok,eger halile gelen top semihe gelseydi banko gol olurdu.tuncay ölmüs oda hic yoktubu teknikdirektörün kafasiyla biz grupta 2. bile olamayiz.bu takim azerbeycandan puan bile alamaz.
mesut özile gelince adam en iyisini yapmis böyle rezil bir kadroda yer alsaydi simdi real formasini biraz zor giyerdi

sol ayak kalmamis degil, milli takima girmek icin 3 eziklerde oynaman gerekiyor.
yani lobin olacak yoksa almiyorlar ;)
özeri de milli oyuncular yaptilar ya ben baska bisey demiyorum, sadece kocaman bi YUH diyorum :D

hiko58
08.10.2010, 23:15
bu kadar kişiliksiz futboloynayan bir milli takımı son zamanlarda hiç görmemiştim. fatih terim zamanında hiç değilse bir ruh vardı hırs vardı.fatih terimin üç kat fiyatına hoca getirler aynı futbolcularla daha kötü futbol ortaya çıktı. oğuz çetin istediği gibi yönlendirmeye başladı takımı. milli takım hiç bir zaman fatih terimden daha iyi bir hoca bulamayacak. bunu kimse unutöasın. yazık oldu türkiyeye çok yazık.

57 Mehmet
08.10.2010, 23:24
peki mehemt aurelio yu brezilya istedimide bize geldi
yada kazimi ingiltere istedimide bizi tercih etti hayir

kendi ülkelerinde oynama sanslari olmadigi icin
kazim yari türk
mehmet aurelio da kac senedir türkiyede futbol oynais dilimizi ögrenmis ehrseyi biliyor kültürle alakasi yok
milli takimda oynamak benim icin ayni akserde kendi ülken icin savas mak gibidir nekadar gurbetci olsak bile bende almanyada kalyiorum ben yinede türkyiede oynardim

ve mesutu biz istedik türkiye milli takimi cagrdi oda almanya da oynamak istiyorum dedi bitti bu olay
yani mehmet aureliyoyla ve kazimla bir edemeyiz
onlar kendi ülkelerinde sans bulamadigi icin birazda türkyieyle baglantisi oldugu icin bicin ülkeyi secdiler
mesut ama gavur diye

bak hemserim ben mesutun avukati degilim ama adama gavur deyipte günahini olsun alma,o gavur dedigin mesut her maca dua ile ciktigini biliyormusun,mesut profesyonelce davrandi ve alman takimini secti,neden biliyormusun birgün dünyanin en büyük takimlarinda oynamak icin birde türk milli takiminda gelecek görmediyi icin.ve bu görüsünde haksiz olmadigi ortaya cikti.türk milli takiminin gelecegi yok ve mesut simdi realde oynuyor.o bizim futbolcular gibi gece külüplerinde zaman gecirmiyor futbolu kalbiyle oynuyor.bizimkiler ay yildizli formayi giyerkene isteksiz oynuyorlar asil bunlari tartismaliyiz mesutu degil.
bizim futbolcular simarik oldukca bunlardan birsey olmaz,bir mac iyi oynasalar kendilerini dünyanin en iyisi saniyorlar sonra 10 mac birsey beceremiyorlar.

hiko58
08.10.2010, 23:29
yahu bırakın mesutu tartışmayı ne kadar basit şeyler tartışıyorsunuz bizim futbolumuz dökülüyor haberiniz yok. futbolu yönetimi hocayı tartışın. oğuz çetini tartışın.

50sekiz
08.10.2010, 23:31
Kimse kusura bakmasin ama bu benim Milli Takimim degil.
Bu takim Istanbul karmasi.
Volkan Sen gibi adami bile Milli Takima almiyorlar.
Oguz denen dingili bosuna Milli Takimin basina getirmediler!

57 Mehmet
08.10.2010, 23:39
yahu bırakın mesutu tartışmayı ne kadar basit şeyler tartışıyorsunuz bizim futbolumuz dökülüyor haberiniz yok. futbolu yönetimi hocayı tartışın. oğuz çetini tartışın.

bizim futbolumuz nezaman iyidiki simdi dökülmüs olalim,bizim futbolcularimiz ve fedrasyonumuz profesyonelce islerini yapmadikca biz dökülmekten kurtulamayiz.

orada 40000 ne yakin türk taraftari vardi onlari yalniz birakmadilar,onlarda tesekür icin bizi almanlara rezil etmek icin ellerinden geleni yaptilar.
bak buraya yaziyorum biz futbolla azarbeycana karsi kaybedecegiz.bu ici bos futbolcularla olmaz servet haric

kangalli58yasin
09.10.2010, 00:22
YUUH beaa- ben bir gurbetci olarak sokaga cikamadim simdi - ne güzel seviniriz dediik kursagimzda kaldi seevinc.arkadasim ilk yari daha isteydi - golü attilar hemen gidip bizimkiler gol atti deyip dalga gectiler - vay bee

O kadar gurbetci bu eziyeti cekiyor gidiyor 100lerce para veriyor ki desteklesinler ama destek bosa gitti - RUH YOK RUH !!! böyle kosmuyorlar, topa gitmiyor, 3 pas bile yapamayan takim ile nereye kadar yol alabilirsin ?!!! kalplerinde ruh kalmamis - simdi fatih terim ve yabanci hoca arasindaki farki anladim. öbür milli takimlara dönüstük

dogru diyor bazi arkadaslar - oldu birakin mesutu simdilik - adam kendimi alman hissediyom diyormu gol atarim diyor mu - ehh o zaman konu bitmistir - almanlara tam cekmis bir aileden gelen cocuk - cok böyle yabanci genc var almanyada - assimile olmus

Elbeyliliyiz
09.10.2010, 00:26
Guss hiddinkin milli takim da ne isi var böyle olacaksa fatih terim gitmese ondan daha iyi idi. Bari futbolculari motive ediyordu, büyük bir hayal kirikligi yaratti hiddink , insallah tez kurtuluruz bu hocadan!

sewaz58
09.10.2010, 00:49
Arkadaş kurs mu,seminer mi,sertifika mı artık ne karın ağrısıysa bende edineyim de teknik direktörlük yapayım bari.Guus Hiddink'in Türkiyedeki futbolcuları ya da futbolu zerre kadar bildiğini ya da takip ettiğini sanmıyorum.Herkesi de eleştiriyoruz gibi gözüküyor dışarıdan bakınca da hep mağlubuz arkadaş.Almanya genç takım,hızlı,yeni jenerasyon olmasına rağmen top oynamayı gayet iyi biliyor maçında doğal favorisiydi ama sözüm sahaya çıkan 11'e ya da daha yerleştirilmeye bile çalışılmayan bu sisteme.Aynen Türkiye liglerinde nasıl bir anlayış varsa milli takımımızda buna sahip herhangi bir değişiklik yok futbolumuzda ve bu kafayla da olmaz adamlar 1-2 yıl içinde bir takım yaptı gençlerden taş gibi oldular biz de her maça toplama takımla çıkıyoruz ve ne oynuyoruz belli değil.Böyle nerede kahveden toplanmış adamlardan oluşturulmuş takımlar varsa onlara yetiyor gücümüz,diğerlerine diş bile gösteremiyoruz.Yenilirsin,ezil edebilirsin ama bunlardan bir çözümde üretmen gerek.Tek sözüm Türk futbolunda bir türlü üretilemeyen ya da üretilmek istenmeyen 'çözüm'e.

kangal06
09.10.2010, 00:55
almanya ya yenilmemiz kadar doğal iki şey vardı o da brezilya ve ispanya ya yenilmek.. hiddink i hemen yargılamayalım kendini o kadar ispat etmiş bir adam ki.. beklemek ve ona güvenmek lazım öyle hemen her şey yerine oturmaz özellikle milli takım gibi iki ayda bir bir araya gelen bir takımda

57 Mehmet
09.10.2010, 01:15
biz dua edelimki almanlarda cok iyi oynamadi,iyi oynasalardi skor sadece 3:0 da kalmazdi,tarihi bir fark olurdu.

bu takimin kadrosunu kuran oguz bey ve sahada 5 numarali formasi ile oynayan torpil emrenin bu takimda isi yok

zaten futbolumuzu bozan emre nedense emre oynamadigi zaman milli takimimiz galip geliyor

fatih terimi elestiriyordum ama bugün takimin basinda onu görmek isterdim en azindan futbolcularimizi motive ederdi.

bu takima alinmayan gökdenizin hasan kabzenin mehmet topalin volkan senin ve nice yeteneklerin hakki yendiyi mühdet bu takimin iside rast gitmeyecek gibi

Salim58
09.10.2010, 08:27
Bu futbolla bu skor,Beklenen bi sonuçtu. Milli takım eski havasından çok uzaklarda bu takım nasıl bu hale geldi anlamakta güçlük çekiyorum.

Deplasman'da değil sanki Türkiyede oynuyoruz stadın üçte birini Türk taraftarlar doldurmuş yaklaşık 35000 taraftar bu takıma olan desteğini gösteriyor,Fakat oynanan futbol hiçte hoş değil bir taneden başka gol pozisyonu varmı ben göremedim.....

Caner POLAT
09.10.2010, 09:47
Hiddink yeni kıta keşfetmek istiyo heralde.Sabriyi sol bekde oynatdığına göre.Farkdan kurtulduk , mesutda gol attı ama sevinmedi doğru olanı da yaptı.
Volkan demirel seni seviyoruz :D

shang
09.10.2010, 10:01
bunlar hep oğuzun başının altından çıkan şeyler adam kayırma isme göre adam alma her türlü pis iş özeri alıyor sabriyi alıyor oynamayan tuncayı alıyor kendi takımlarında hiç topa bile vurmayan futbolcuları çağırıyor ezbere takım yapılıyor ibrahim üzülmez formda iken sabrinin o kanatta ne işi var ömer erdoğanın orda ne işi var toraman ordayken sercanı alıyor yine oynamayan semih giriyor psg de çatır çatır gol atan mevlüt niye yok çok düşündürücü bari fenerden özer yerine topuzu alda sağa sola koşşsun milli takımda torpile isme döndü gerçe daha oncelerde boyleydi almanyayı zaten yenemezdi makina gibi adamlar ama bu kadarda aciz olmazdık

Yiğiter
09.10.2010, 10:41
Aurelio'lu ,Colin Kazım'lı Milli takımı kendine sindirebilenler,Mesut'a laf söylemesin!

58CeZa58
09.10.2010, 11:59
Aurelio'lu ,Colin Kazım'lı Milli takımı kendine sindirebilenler,Mesut'a laf söylemesin!

colin kazim yari türk ve ingiltere istedimi kazimi hayir

aurelio kac senedir TR de oynadi adam türk oldu ve peki brezilya aurelio yu istedimide yinede türkyiede kalip seylik yapti hayir brezilya istemedi
Türkyie de oynamaya karar verdi

burak58as553
09.10.2010, 12:30
biz dua edelimki almanlarda cok iyi oynamadi,iyi oynasalardi skor sadece 3:0 da kalmazdi,tarihi bir fark olurdu.

bu takimin kadrosunu kuran oguz bey ve sahada 5 numarali formasi ile oynayan torpil emrenin bu takimda isi yok

zaten futbolumuzu bozan emre nedense emre oynamadigi zaman milli takimimiz galip geliyor

fatih terimi elestiriyordum ama bugün takimin basinda onu görmek isterdim en azindan futbolcularimizi motive ederdi.

bu takima alinmayan gökdenizin hasan kabzenin mehmet topalin volkan senin ve nice yeteneklerin hakki yendiyi mühdet bu takimin iside rast gitmeyecek gibi

Ne alaka simdi... Emre oynadı diyemi kaybettik bu macı?Onun yerinde Selçuk İnan daha mı iyi oynuyacaktı.

kangal06
09.10.2010, 12:46
valla bu takıma emre de torpille giriyorsa ben hiçbir şey bilmyiroum futbola dair.. adam fenerbahçe yi niang ile beraber sırtlıyor emre gibi orta saha mı var türkiye de ya.. yiğidi öldür hakkını yeme demişler, milli takımda hırssız oynar yürek koymaz kötü oynar onu bilemem o ayrı bir konu ama emre kulüp performansıyla çok başarılı

metin_yilmaz
09.10.2010, 12:51
özile sitem eden arkadaslar bizim kendi teknik drektörümüz gavur degilmi zatennnn !!!!!!!! biz önce kendi oynadigimiz oyna bakalim rezillik ... beraberlige cikan her takim yenilmeye mahkumdur ve de yenildide yani tekniktrektör at gözlügümü takti bilmiyorum ama gökhanla hamit altintop a nasil tahamül etti bilmiyorum

Respect58
09.10.2010, 13:18
Bu takım hiddinkin takımı değildir bence.Oğuz çetin denen adam milli takımdan defolup gitmediği sürece hiç bi halt olmaz bu takımdan.Türkiyede sol bek kalmamış gibi zabriyi solbek oynatıyor.Emre denen kazma sahada dolaşıyor ama 90 dk oyunda kalıyor,özer yine öyle.Dortmuntda harika işler yapan nuriyi adam ön libero gibi oynartıyo,Sivas maçlarında aslan kesilen gökhan gönül adamlara asist yapıyor,kaç tane top indirdi almanlara.Saymakla bitmez bunlar.Almanya iyi olsaydı tarihi fark atardı.Geçen yılın başındaki Sivassporu gördüm sahada.Bu kadar amaçsız,iddaasız,zavallıca futbol oynanmaz ki kardeşim.Milli takım burası,burada ruhsuzluğa müsahama gösterilemez.

ozgurakbulut
09.10.2010, 13:37
Türkiye maçı 3-1 kazansın,Almanya'nın tek golünü Mesut atsın...

kangal06
09.10.2010, 13:38

tamam usta inşallah :D

Yiğiter
09.10.2010, 13:44
colin kazim yari türk ve ingiltere istedimi kazimi hayir

aurelio kac senedir TR de oynadi adam türk oldu ve peki brezilya aurelio yu istedimide yinede türkyiede kalip seylik yapti hayir brezilya istemedi
Türkyie de oynamaya karar verdi

Aurelio 7-8 yıl Türkiye'de top oynayınca Türk oldu ama Mesut doğma büyüme Almanyalı olursa,Alman olamaz öyle mi?
Komik yorumlar yapmayın!

ozgurakbulut
09.10.2010, 13:47

Su aralar gündemi takip edemiyorum...Başlıkta 3-0 yazıyo altında maç daha oynanmadı meali bişiler...Ben de sandım ki 3-0 temenni ediliyo...

emin kara
09.10.2010, 13:58
Amiliyi izlerken amili degilde sivassporu izler gibi olduk amililinin hocaları kutlamak lazım almanyaya nasıl yenillecegimizin dersini vermişler bunuda başardılar gerçektende hocanın kalitesi ortada almanyanın üstün oynadıgını göre göre sercanı oyuna almaları almanyanın kazanması ne gerekiyorsa yaptılarlar bravo hoca bu oyun anlayışı ile daha fazla gol yiyerek dünya basınına rezil olacagımızdan korktum bunada razı olduk

esrarengiz
09.10.2010, 17:21
bu isin arkasindaki 3 5 tane vatan hainini aramak lazim siz tutmussunuz mesut vatan haini diyorsunuz adam vatansever ....siz gidin oguz cetine sorun bunun hesabini rant icin bu rezilligin bas mimari odur... birde hiddink yaa her sehirde 100 lisansli oyuncu varsa turkiye genelinde en az minumum 8700 oyuncu var demektir bu sadece ornek yaniii sen koskoca turkiyede 8700 futbolcudan bula bula bu kadroyumu buldun veya sana simdilik bu kadro iyi diye oneriler veren oguzumu dinledin... bu haftaki azerbaycan macindan sonra hiddinkten beklentim milli takimda ne olursa olsun bir sonraki amcinda bu kadronun hic birine yer vermeyecek bi basin toplantisinda hepsine tesekkur edecek o kadar kimse sesini bile cikaramaz butun turkiye kadrodan sikayetci ise degistigi anda herkes hiddinkten yana olacak... bu kadro fatih teri min kadrosu madem olee degisen bir sey yok fatih terim neden go nderildi o zamanda yeniliyorduk simdide yeniluiyoruz fark yok yani neden hiddink tercihi yapildi

subasi29
09.10.2010, 19:22
Yaw Arkadaslar !!!
Milli Takimda Oguz Cetin Gibi Fatih Terim Hayranlari Oldukca,Biz Boyle Bocalamaya Devam Edecegiz...Takimda Volkan,Servet Disinda Oynayan Adam Gibi Adam Varmiydi ? Biz Nereye Gidiyoruz Allah Askina Ya ,Ulkemizde Oyuncumu Yok Hersene Ayni Husrana Mahkum mu Olacagiz?

hiko58
09.10.2010, 20:36
bizim futbolumuz nezaman iyidiki simdi dökülmüs olalim,bizim futbolcularimiz ve fedrasyonumuz profesyonelce islerini yapmadikca biz dökülmekten kurtulamayiz.

orada 40000 ne yakin türk taraftari vardi onlari yalniz birakmadilar,onlarda tesekür icin bizi almanlara rezil etmek icin ellerinden geleni yaptilar.
bak buraya yaziyorum biz futbolla azarbeycana karsi kaybedecegiz.bu ici bos futbolcularla olmaz servet haric

fatih terim zamanında hiç değilse hırslı bir futbol vardı. tamam oda hatalıydı ama bugünkü gibi değildi. futbolda en azından kişilik vardı bu kadar kişiliksiz ve bomboş değildi.

sevda58
09.10.2010, 22:03
yapmayin ya daha hala Mesut Ozil tartisiliyor heryerde, neden zamaninda isvicrede oynayan Gokhan Inler, Hakan Yakin tartisilmadi, onlarda baska ulkenin milli takiminda oynamadimi? ama Mesut'a gelince herkes herseyi soyluyor ehh nede olsa kacan balik buyuk..

herkes takir takir macini oynuyor biz yok su futbolcu surda oynuyor yok bu burda oynuyor isindeyiz... Hiddink cikmis sonuc NORMAL diyor, ne komik bir degerlendirme dimi..... bu lafi herseyi acikliyor zaten..

uzulsek nolur uzulmesek nolur, kaybeden Turkiye olmadi, Kaybeden istanbul takimi oldu, kaybeden futbolculari milli takima secenler oldu...

yazik ya gelen gurbetcilere yazik vallaha, stadi nede guzel doldurmuslardi..

57 Mehmet
09.10.2010, 23:16
Ne alaka simdi... Emre oynadı diyemi kaybettik bu macı?Onun yerinde Selçuk İnan daha mı iyi oynuyacaktı.

milli takim istatiklerine baksan cok iyi olur,emre 4mac ceza yiyor milli takimimiz 4macta galip geliyor hatta yunistani yunanistanda 4-1 yeniyor,sonra emre takima katiliyor norvecle 2-2,moldavya ile berabere malta ile berabere kaliyoruz.avrupa sampiyonasi basliyor emre ile portekize karsi yeniliyoruz sonra emre sakatlaniyor millilerimiz yari finale yükseliyor,bana emrenin milli takimda bir macta cok iyi oynadigini hatirlatirmisin?

58CeZa58
10.10.2010, 00:10
Aurelio 7-8 yıl Türkiye'de top oynayınca Türk oldu ama Mesut doğma büyüme Almanyalı olursa,Alman olamaz öyle mi?
Komik yorumlar yapmayın!

yazdiklarimin yarisini okuyupta yorum yapmakda komik

ben dedimki aureliyo Türkyiede uzun süre oynadigi icin hak kazanmis sayilir demek istedim oy üzden bizde oynadi VE brezilya yani kendi ülkesi onu istemedigi icin teklif gelmedigi icin bizde oynamaya karar verdi
oysa mesutu ana ülkesi Türkyie istedi oda almanyayi secti yani
istemekle istenmemekle de bi afrk var kardesim

bende mesela türk oldugum halde almanya milli takimindada oynardim türkiye bana teklif ETMESE elinde sonunda milli oyuncu olmus oluruz AMA Türkyie istese Tr de oynarim

ama gelipte benim yorumumun yarisini okuyupta sacma sacma cvplamanda yanlis

58CeZa58
10.10.2010, 00:17
biri bi yazdigim yorumumu silmis canininiz sag olsun
süper bi forumus bee daha buraya yazan ne olsunnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

DaNGeR0uS
10.10.2010, 00:24
emre ve volkan gibi oyuncular varken bu kadar olur ikisinide hiç sevmiyorum

eyupkocak
10.10.2010, 14:33
malrsef yine hüsran oldu almanya bizim için

28 EYLÜL 2009
10.10.2010, 18:06
Yazık. Yazık. Yazıkkkkk...

COBANSARAYLI
12.10.2010, 03:45
Milli takim degil sanki amatör takimdi,orta saha tamamen onlarin kontrolundeydi tum mac boyu adamlar istese 5-6 hatta 8 yaparlardi o takima boyle Milli takimmi kurulur kalecisinden tut forvetine hepsi lacka insan da biraz gurur olur o kadar taraftar gelmis stada yazik degilmi hic mucadele yoktu iki pas dahi yapamadilar yaziklar olsun,artis volkan da 3 . golu hediye etti bu gruptan almanya ve belcika cikar turkiye milli takimindan bu hocaylada bir cacik olmaz

COBANSARAYLI
12.10.2010, 03:47
insan yenilir ama yenilmeninde bir gururu vardir
40000 turk seyircinin onunde 3-0
oyna mucadele et 1-0 veya 2-1,3-2 yenil kimse bisey demez bakin bugun azeriler nasil yurekten oynayacak yenilseler dahi tek farkla yenilirler