Orijinalini görmek için tıklayınız : Azerbaycan 1-0 Türkiye

SivasSpor.Com
12.10.2010, 07:02
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/a-milli.takim.jpg

A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında bugün Azerbaycan ile karşılaşacak.

Azerbaycan'ın Bakü şehrindeki Tevfik Behramov Stadı'nda oynanacak ve TSİ 18.00'de başlayacak.

karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandru Dyakonu yönetcek. Dyakonu'n yardımcılıkları'nı Adrian Vidan ve Radu Ghinguleac yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sebastyan Koltesku. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma NTV Spor'dan da naklen yayınlanacak.
A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan, Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
Defans Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor).
Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern München), Necip Uysal (Beşiktaş), Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor).
Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (PSG), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).
Azerbaycan Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Kamran Agayev (Xazar Lankaran), Farhad Veliyev (Karabağ), Agil Mammadov (Bakü).
Defans Oyuncuları: Sasa Yunisoğlu (Qabala), Vladimir Levin (İnter Bakü), Elnur Allahverdiyev (Xazar Lankaran), Rail Melikov (Neftçi), Ruslan Abushev (Neftçi), Vurgun Huseynov (Turan), Rashad F. Sadygov (Eskişehirspor), Maksim Medvedev (Karabağ), Samir Abbasov (Karabağ).
Orta Saha Oyuncuları: Aleksandr Chertoganov (İnter Bakü), Amit Guluzade (Neftçi), Araz Abdullayev (Neftçi), Javid Huseynov (Neftçi), Rahid Amirguliyev (Xazar Lankaran), Fábio (Bakü), Rashad A. Sadygov (Karabağ), Elvin Mammadov (Karabağ), Mahir Shukurov (Anzhi Makhachkala).
Hücum Oyuncuları: Rauf Aliyev (Karabağ), Vugar Nadyrov (Karabağ), Farid Guliyev (Neftçi), Vagif Dzhavadov (Bakü).
A Millilerin 477. sınavı
A Milli Takımımız, Azerbaycan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçıyla birlikte, 477. karşılaşmasına çıkacak.
A Millilerimiz, 87 yıllık tarihinde, 250'i resmi, 226'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 476 maçta, 171 galibiyet, 112 beraberlik alırken, 193 kez de rakiplerine yenildi.
Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 619 gol atarken, kalesinde ise 720 gol gördü.
Azerbaycan ile 6. randevu
A Milli Takımımız, Azarbaycan ile ise 6 kez karşılaşacak. Daha önce 2'si resmi, 3'ü özel olmak üzere oynanan 5 karşılaşma'nın 4'ünü Türkiye kazanırken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
Millilerimiz bu karşılaşmalarda attığı 8 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü.

Salim58
12.10.2010, 07:51
3-0 kaybedilen Almanya maçından sonra bu maçı 3-0 almamız gerek.

57 Mehmet
12.10.2010, 08:00
alamazlarsa birdaha o ay yildizli formayi giymesinler...........
zaten almanlara karsi rezil olacagimiz kadar rezil olduk,bu macida kaybedirlerse yada berabere kalirlarsa artik gurbet ellerde rezil kepaze olacagiz,almanlarin dalgasini birda cekmek istemiyorum,zaten azerbeycaninda hocasi alman mactan sonra azerbeycan sizi yenmedi derler alman hocasina karsi kaybetdiniz diye bayram ederler

28 EYLÜL 2009
12.10.2010, 12:50
Azerbaycana 1-2-3-4 beyler. Merak etmeyin.

mevrik58
12.10.2010, 13:27
Salim58 abimizin dediği gibi 3-0 almanya yenilgisinden sonra bu maçın 3-0 değil 4-1 biticeğine inaniyorum.

kangal06
12.10.2010, 13:39
ilk yarı gol atarsak 3-0 veya 4-0, ilk yarı atamazsak 1-0 kazanırız

DoomsDay58
12.10.2010, 13:56
Rahat bi maç olur

58_babacan_58
12.10.2010, 14:11
HER TÜRLÜ ALIRIZ BU MAÇI SALDIR TÜRKİYEMM...

halilxx58
12.10.2010, 15:27
avrupa icin yayin varmi???

türkiyeye basarilar.. (tahmin 3-0)

58_SEMİH_58
12.10.2010, 16:04
Bu kece qardas qardas oynayaq, ama son gülen biz olaq

eyupkocak
12.10.2010, 16:44
alamazlarsa çıkarsınlar o formayı

sewaz58
12.10.2010, 19:04
Yeter artık herhangi bir eleştiri yapmayacağım artık hem Sivasspor,hem Milli takımdaki yanlışları saya saya dilimde tüy bitti.Aferin bu maçıda kaybettiniz,artık bizi kimse tutamaz.Tekrardan yüreğini sahaya koyan futbolcularımızı tebrik ediyorum.Eğitim görmeden,dişini tırnağına takmadan kazandığınız milyonlarca dolar size helal olsun,büyük adamsınız vesselam başka nasıl bir meslek var ki bu dünyada sizin kazandığınız kadar büyük bir meblağı bu kadar az emekle kazanabilsin,tekrardan tebrikler ...

emre41
12.10.2010, 19:04
sonuç normal..............

subasi29
12.10.2010, 19:10
Ne Demisler Persembenin Gelisi,Carbambadan Bellidir..Almanya Macinda Anlamistim Baska Bir Hezimetin Gelecegini..Takim Olarak Gerekse Deneyim Olarak Bu Macin Kesin Kazanilacagi Dusunuyordu Vee oLmadi Becerisizlik Devam Ediyor...Bir Kere Bizim Bir Hucum Organizasyonumuz Yok,Takim Ruhu Yok Savunma Dengesini Bozacak Adam Yok !!! Tesadufu Pozisyonlarda da Yetenekli Olamadik Yenilgi Kacinilmaz Oldu...
Almanya Kadrosundan 5 kisi Yoktu Ama Hiddink istedigi Oyun Sablonunu Sahaya Yansitamadi..Oguz+Hiddink=Magl ubiyet Denklemi Azerbaycan Karsisindada Cozunurlugunu Gosterdi...

ShabbatShalom
12.10.2010, 19:11
Azerbeycan.... Şunumu demek istediniz : Azerbaycan (http://yazimhatalari.tumblr.com/)

kiNgSiZe58
12.10.2010, 19:11
hiddink ve oguz cetin, defolun gidin milli takimdan.

57 Mehmet
12.10.2010, 19:24
nerede ay yildizli bayraginin degerini bilmeyen oyuncular varsa milli takimima doldurmuslar,hiddink gitsin diyoruz ama hiddinkten önce gitmesi gerekenler var,hiddinke bu kadro ile maclara cikma izini veren futbol fedrasyonunda yer alan bütün görevliler istifa etmesi gerekiyor.nerede hakan sükürler nerde alpaylar adamlar kaybetdigi zaman hic olmazsa savasarak kaybediyordu bunlar gibi gurursuz degillerdi bayragini seviyorlardi,bunlar futbol oynayacagina hakemlerle ugrasiyorlar,tuncayda saclariyla ugrasmaktan baska isi yok.milli takimi geri ceksinler artik rezil olmak istemiyoruz

burak58as553
12.10.2010, 20:08
hiddink ve oguz cetin, defolun gidin milli takimdan.
Eger bu is senin dediginle olsaydı Türkiyede oynayacak oyuncu kalmazdı...

karyola
12.10.2010, 20:38
azerbaycanı yurekten tebrık ederım bıze gerceklerı gosterdıler.artık mıllı formanın manevıyetı maddıyata dondu .

sivaslitaner58
12.10.2010, 20:57
vallaha rezalet bu baska birsey demiyorum

emre41
12.10.2010, 20:57
Her maç 100 bin dolardı adamlar maçı değil parayı kaybettikleri için üzgünler. Bizim kutsal dedğimiz şeyleri dahi paraya döktüler. İşin içinde maddiyat olunca iş değişiyor; Oğuz bey, günahı boynuna, Nihat, Tuncay, Sabri vd.lerinden kaç kuruş alıyor acep.

Mehmet Topal, Mevlüt, Volkan Şen, Nuri oynayamazken; Tuncay, Nihat oynuyor. Bence Oğuz da en az bizim kadar biliyor bu iş ama işin içinde para olunca iş değişiyor.

Maç izlerken bizim yüzümüz kızardı; bu hayvanlarda yüz yok ki kızarsın. Yazık, yazıklar olsun...........

DoomsDay58
12.10.2010, 21:04
bu kadar rahat alınabilicek bir maçı kaybettik bundan sonrada kaybedersek gruptan çıkmamız iyice zorlaşır

kiNgSiZe58
12.10.2010, 21:09
Eger bu is senin dediginle olsaydı Türkiyede oynayacak oyuncu kalmazdı...

kardes ne demek istedigini anlamadim yeniden yazarmisn bende ona göre cevapi yazayim sagol

57 Mehmet
12.10.2010, 21:10
bu kadar rahat alınabilicek bir maçı kaybettik bundan sonrada kaybedersek gruptan çıkmamız iyice zorlaşır

bu kadro ve teknik heyetin düsünceleriyle sadece bir mac degil kalan maclarin hepisini kaybederiz.herkesin gördügü hatalari görmeyen teknik heyet artik istifa etmenin zamani gelmedi mi?

hiko58
12.10.2010, 22:56
yenilgiden başka daha ne olabilirki. birincisi fatih terimi beğenmeyen federasyon türkiyeden başarısızlığı nedeniyle kovulmuş birisini takımın başına getiriyor. oyun ortada rezalet bir futbol. ikincisi azeybaycan çok sıkı oynadı bunada mecdurdu. ermenilere karşı gururlarını kırdık. onları rencide ettik. bayraklarını çöpe attık. onların onur mücadelesiyd bu. başarıyla çıktılar bu mücadeleden. türkiyenin çokta büyük olmadığını ispatlar gibi oynadılar. bizim futbolcular zaten tatile gitmiş gibiydiler. hiddink denen adam fatih terimin kurduğu takımın aynısını oynatıyor ama ruh katamıyor. kimse milli takımdan bir başarı beklemesin dahada kötüleri olacak. hiddinki kovamazlar tazmnatı çok yüksek. mahvolurlar. fatih terimin aldığı ücreti dedikodu yapanlar acaba onun aldığının katlarca fazlasını alıpta bir başarı elde edemeyen hiddinke ne diyecekler acaba.bence milli takım bitmiştir. hoca tercihi yanlıştır.

GuVeN
12.10.2010, 23:03
Böyle takım mı kurulur,su Oguz'dan kurtarın bu takımı.Hiddink iyi hoca ama su yardımcılarını acılen uzaklastırmak lazım bu takımdan. Aynı adamlar oynadıktan sonra terım neden gıttıkı zaten.Sacma sapan ısler baskada bısey degıl. Yemın edıyorum ınsanları mıllı takımdan sogutuyorlar.Almanya macında ve Azerbaycan maçında inanın maçı izlemek bile istemedım,zaten tam olarak ızlemedımde.Öyle noktaya geldık kı tutmadıgım ıkı super lıg takımının macını bıle mıllı macdan daha ısteklı ızlıyorum,bu milli takım ne tat verıyor ne tuz verıyor. Sıkıcı,vasıfsız bır takım baska da bırsey degıl.

Kasim58
12.10.2010, 23:21
TFF,Fatih terimi görevden alirken basarisizlik sadece fatih hocaninmiydi?Hiddink göreve geldi ne degisti ayni hamam ayni tas bana göre bu kadroyu oguz ve digerleri kuruyor bence ilk basta yardimcilar atilmali milli takimin basindan.

emre41
12.10.2010, 23:44
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (A) Grubu'nda, deplasmanda Azerbaycan'a 1-0 yenilen (A) Milli Takım'da, teknik direktör Guus Hiddink, ''Dört gün içinde 2 maç kaybetmek kariyerimde az yaşadığım bir durum'' dedi.

Hiddink, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kötü bir zaman yaşandığını, tüm oyuncuların ve teknik heyetin büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu söyledi. Türkiye'nin Almanya'ya 8 Ekim'de yenildiği maça atıfta bulunan Hiddink, ''Dört gün içinde iki maç kaybetmek kariyerimde az yaşadığım bir durum. Almanya, dünya çapında bir takım. O yenilgiyi kabul edebilirim ama bu yenilgiyi kabullenmek zor'' diye konuştu.

Duran toptan gol yenildiğini, adam paylaşmada hata yaptıklarını dile getiren Hollandalı teknik adam, ''Yediğimiz golde 3 oyuncu topun üstünden atladı. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı, hayal kırıklığı yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

Hiddink, bir gazetecinin, ''Puan kaybı, gruptan çıkmayı tehlikeye sokar mı'' sorusuna, ''Bugün oynanacak maçlara bağlı. İnisiyatifin bizde olmasını isterdim ama bugünkü gibi sonuçlar aldığınızda sıkıntıya giriyorsunuz'' cevabını verdi.

Takımda bir değişim düşünüp düşünülmediğinin sorulması üzerine de Hiddink, şu ifadeleri kullandı:

''Bizim iki stratejimiz var. Birincisi, toplayabildiğimiz kadar puanlar toplayıp, finallere gitmek. İkincisi ise milli takıma genç ve yetenekli oyuncular kazandırmak. Oyuncuları sokaktan toplamıyorsunuz. Ümit Milli Takım gibi bir kaynağımız var. Burada 21-23 yaşlarında oyuncular var, ancak kendi takımlarında ilk 11'de oynamıyorlar. Bu da bizim için büyük bir dezavantaj. Diğer ülkelerde, bu yaştaki oyuncular takımlarında görev alıyorlar. Genç oyuncular arasından iyi oyuncu seçmekte zorlanmak isterdim, ancak dediğim gibi Ümit Milli Takım'dan ancak bir iki futbolcu kendi kulüplerinde ilk 11'de oynuyor.''

Hiddink, Arda Turan'ın yokluğunun, puan kayıplarıyla ilgisi olup olmadığına ilişkin bir soruyu da ''Arda, önemli bir oyuncu. Alternatifinin olmadığını görüyoruz. Kendi takımı için de milli takım için de önemli bir futbolcu. O, burada olmadığı için şikayet etmemek lazım. Her zaman fark yaratan bir oyuncu. Bizimle olmadığı için üzgünüm'' şeklinde yanıtladı.

Bir gazetecinin, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz'' sorusuna ise Hiddink, ''Her şeyi zamana bırakmak lazım. Önümüzde elemeler için zaman var'' yanıtını verdi.

Hiddink, ''Azerbaycan'ı yeneceğinizi söylemiştiniz'' hatırlatması üzerine de ''Umarım Azerbaycan diğer takımlara da sürpriz yapar'' cevabını verdi.

AZERBAYCAN TEKNİK DİREKTÖRÜ VOGTS
Azerbaycan Teknik Direktörü Berti Vogts da ''Güzel bir o
yun oynarsak evimizde galip geleceğimizi biliyorduk. Güzel oynadık, güzel bir galibiyet aldık'' dedi.

Oyuncularını maç boyunca destekleyen seyircinin galibiyette payının büyük olduğunu söyleyen Vogts ''Hepsine teşekkür ediyoruz. Böyle oynarsak burada yenemeyeceğimiz takım yok. Türk oyuncuların yeteneklerini ve kalitesini biliyorum. Bu nedenle de bu galibiyetin önemi büyük. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Yürekleriyle oynadılar. Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar ve başarılı oldular. Türkiye'nin çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu biliyorum. Hiddink ile bundan sonraki maçlarda başarılı olacaklarını ve çıkışa geçeceklerini düşünüyorum'' değerlendirmesini yaptı

emre41
12.10.2010, 23:45
" Oyuncuları sokaktan toplamıyorsunuz. Ümit Milli Takım gibi bir kaynağımız var. Burada 21-23 yaşlarında oyuncular var, ancak kendi takımlarında ilk 11'de oynamıyorlar. Bu da bizim için büyük bir dezavantaj"

Nihat,Semih, Özer, Servet, Sabri, Tuncay kendi takımlarında ilk 11de bizim mi haberimiz yok! Yapma be hoca.......

eyupk
13.10.2010, 00:19
vaybe kaderde azerbaycana yenilmekte varmış. bu gidişte 2012 avrupa futbol şampiyonasına katılamıycağız.

28 EYLÜL 2009
13.10.2010, 00:30
Aboooo. Mesut Bakkal ya Milli takıma giderse:D

kiNgSiZe58
13.10.2010, 00:43
ya cikariz daha bu maclarin revansi var

GuVeN
13.10.2010, 00:47
ya cikariz daha bu maclarin revansi var

Öyle ama bu macdada puan kaybetmek kabul edılebılecek gıbı degıl kı:(

Ahwettt
13.10.2010, 08:31
Neyini kabullenmeyeceksin. Normal sonuç değilmi Aavrupada onlarca gencin Türk Milli takımına alınmadığı için başka milli takımın formasını giyerken. Türk Milli takımı İstanbul takımlarının oyuncağı oldu. FATİH TERİM GELDİ mİLLİ TAKIMI İTHAL FUTBOLCU ALARAK Milli takımlıktan çıkarıdı, Şimdi neyin nesi olduğu bilinmeyen Oguz ÇETİNDE son darbesini vurmaya çalışıyor.SendeBinlerce insanın zor şartlar altında ladığı maaştan verdikleri vergi ile sefanı yap cebini doldur ve çek git. Nede olsa hesap soran olmaz .Türküm demenin nerde ise yasak oduğu bir ülkede Milli takımın bir kaç yıllık Kardeş Azerbeycan takımına yenilmesinden doğal ne var.

Rallim58
13.10.2010, 09:13
80'li yıllara götürdü....

İngiltereden yediğimiz 8-0'lık karşılaşmalar, üzerine yazılan espriler...

İnsan kahroluyor....

Takım da ruh yoksa, sonuç kaçınılmazdır...

Vebali olanlardan Allah sorsun, diyelim...

Bu Milli takım, mahalle takımı değil.... Milli ruh, duygu ve inanç olmalı...

Yazıklar olsun...

Salim58
13.10.2010, 09:19
Önceden Milli maçlar olunca büyük bi heyacanla bekler takip ederdik.Son iki maçta ben bu takımdan birşey anlamadım,Bu takımı bu hale getirenlerin Allah belasını versin.Sanki Bank asya karşılaşması izliyoruz bukadar rezaletlik olmaz...

Salim58
13.10.2010, 09:22
Aslında maç 2-0 bitecekti fakat olmadı.Ben bu takımdan birşey anlamadım anlayan varmı.? Milli takımı ne hallere getirdiler.......Azerbaycan ilk galibiyetini bize karşı alıyor ve haklı olarakta seviniyorlar.

SIVAS58FOREVER
13.10.2010, 09:28
Yılmaz Vural olsa hem Almanya hem de dün geceki maçta oyunculara kök söktürürdü. En azından bizim hocalarımız strese girip saçlarını başlarını yoluyorlar, o üzüntüyü yaşıyorlar. Hiddink efendi kulubede oturup uyukluyor, maç bitse de ülkeme geri dönsem diyor. Türkiye'de kalıp maç izleyip oyuncu seçme ve oyuncuları kategorize etme çabasında bile bulunmuyor.

Yılmaz Vural'a değil 4 milyon EURO, sadece 400 bin EURO verin yeter, canla başla çalışır, koşmayan oyuncuya kafa göz dalar, oyuncuların konsantrasyonunu en üst seviyeye çıkarır.

28 EYLÜL 2009
13.10.2010, 09:33
Yıldıray BAŞTÜRKü bile küstürmüştü bu tayfa. (Son senelerde)

SIVAS58FOREVER
13.10.2010, 09:36
Önceden Milli maçlar olunca büyük bi heyacanla bekler takip ederdik.Son iki maçta ben bu takımdan birşey anlamadım,Bu takımı bu hale getirenlerin Allah belasını versin.Sanki Bank asya karşılaşması izliyoruz bukadar rezaletlik olmaz...

Sadece son 2 maç değil, son 4 maçtan hiçbişey anlamadım. Kazakistan maçını kazandık ama berbat oynayarak kazandık, Belçika maçını nasıl kazandığımız da belli, ilk 2 maçtan puan aldık ama onlarda da iyi oynamadık.

Azeriler bundan önceki yıllarda kendi takımları iyi sonuçlar alamadığı için Türkiye'nin kazandığı her maçtan sonra Bakü sokaklarını doldurur sabahlara kadar kornalara basıp Türkiye bayrakları açıp sevinirlerdi. Bence sıra bizde, bizim takımda iş yok, artık Azerbaycan'ın alacağı galibiyetlerle sokaklara dökülüp sevinç gösterileri yapma sırası bizde.

Lüks otellerde maçlara 4 gün öncesinden gidip yiyip içip gezen Federasyon yetkilileri istifa edene kadar.

ayna26
13.10.2010, 10:04
Hiddink efendi demiş ki; "kabullenmek zor" evet bunu doğru söylemiş, ama bizim de kabullenmediğimiz o kadar çok şey var ki...Milli takımın başında 4 resmi maça çıktın 2 mağlubiyetin var, ama mağlub olurken de takımda ne hırs ne mücadele ne de birlik var, bu kimin eseri?kaç defa Anadoluya gelip maçlar izledin, kaç defa alt yapıya önem verdiğini somut olarak gösterdin, Oğuz çetin takımı kurmuş sen sadece sahaya takımın başında çıkıyorsun.Takımın vizyonu ve misyonu kaybolmuş, nerde 2002'nin dünya 3.takımı, nerde 2008'in avrupa 3.?nerde hırs nerde mücadele?tarihi geçmiş futbolcuları ve aynı takımın futbolcularını bırakın, kendi takımlarında haftalardır oynaymayanları milli takıma çağırmayın, milli takıma oyuncu seçerken duygusal olmayın, bileğine ve yüreğine güvenen oyuncuları seçin.Hiddink ve ekibini oluşturanların bir an önce kulakları çekilmeli.Ümit milli takımı kim çalıştırıyor neden A takıma eleman sağlıyamıyor.bunları da düşünmek TFF başkanında, hiddinki ve ekibini bize musallat eden zihniyet hadi söz sizde....

ayna26
13.10.2010, 10:12
Yenilmek değil de yenilirken sahada ne yaptığını bilmeyen futbolcuların milli takımın karizmasını çizmelerine içim gitti desem yalan olmaz.futbolculara da suç bulmuyorum, taktik olmayınca futbol da olmaz futbolcu da ne yaptığını bilmez sahada.Azerileri kutluyorum, umarım bu dirençlerini diğer takımlara da gösterirler, yükselişe geçerler.Bize gelince biz ne yapacağız sanırım 2014 dunya kupasına gitme hayallerine dalacağız çünki 2012 Avrupa şampiyonasına bu kafa ile gitme umutlarımız azaldı.Milli maçları seyrederken heyecan ve zevk alırdık geçmişte, şimdi ise hiç bir tat vermiyor neden acaba? bu soruyu federasyona ve takımın başındaki teknik heyete sormak lazım.başarıya aç bir takım profili oluşması gerek, o da takımın revize edilerek sağlanması gerek.yeni oluşumlar gerek, yeni oyuncular gerekki takımın amacı olsun...

kangal06
13.10.2010, 11:59
hiddink in yardımcılarını yenileyip, genç bi kadroyla gerçek bi yeniden yapılanma yapması lazım artık. yok benim yaşım geçti ben 2012 ye götürmeyi deneyeceğim biraz daha diyorsa o zaman hiddink gönderilip yerine başarıya aç ve yetenekli hoca getirilmeli. ama tuncay la nihat la olacak iş değil bu milli takımın o adamlarla geleceği yok eskidendi o

58_SEMİH_58
13.10.2010, 12:03
Oguz Çetin teknik kadroda oldugu sürece milli takım bir iş yapamaz !

kangal06
13.10.2010, 12:04
hamit e helal olsun seviyoruz seni hamit!

50sekiz
13.10.2010, 12:17
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2010/10/13/fft1mm1212455.jpg

57 Mehmet
13.10.2010, 13:44
normal bunlarin basimiza geleci daha kazakistan macinda belliydi ama siz bunlari görmek istemediniz yada görmemezlikten geldiniz.sansina ilk iki macta galip geldik,simdide cikmissin iki mac üst üste kaybetmene hayret ediyorsun.sen bu kadroyu degistirmezsen daha pes pese cok mac kaybedersiniz.
bu takimi genclendir artik gelecek icin takim kur,avrupa sansimiz zaten azaldi bari olmazsa takimi 2014 yilindaki dünya sampiyonasina hazirla yoksa bu gidis biz orayada gidemeyecegiz,fc nürnberg takiminda iki tane genc vatandasimiz var biri ilkay gündogan digeri ise mehmet ekici ikiside tek basina fc nürnbergi tek baslarina sirtliyorlar,almanlar bu ikisinide gelecin yetenekleri diye hitap ediyorlar ve milli takima almak istiyorlar gec olmadan alin bu futbolculari oynatin,sonra almanya adina oynadiklarinda pisman olmayalim

eyupkocak
13.10.2010, 14:39
hepsini atsınlar milli takımdan haketmiyorlar o formayı

Elbeyliliyiz
13.10.2010, 16:04
Hesap ortada soran yokki. Milli takima bir milim katki saglamadi hiddink. Keske Su mac bitsede fark yemesek demistim volkan a Yazik kendini harciyor o büyük bir sovmen.

Yiğiter
13.10.2010, 16:23
Hakedene hakkının verilmedği,işin ehline verilmedği her kurum çökmeye mahkumdur!

titizyiğido
13.10.2010, 17:42
azerbaycanı bile yenemedik bu gruptan çıkamayız galiba

titizyiğido
13.10.2010, 17:45
vallaha hiddink paşa ister kabullen ister kabullenme adamlar çatır çatır yendi...........

50sekiz
13.10.2010, 17:47
Kovun Oğuz Çetin'i

Nihat Genç anlatır;

Genç Milli Takım antrenörü Serpil Hamdi Tüzün, takım yabancı bir takıma yenildikten sonra, futbolcuların hepsini soyunma odasına çekip, önlerine geçmiş. Sırayla, eliyle işaret ederek: “Senin ananı ..yim, Senin de ananı ..yim, Senin de ananı ..yim...”

Yedek kaleciye kadar gelmiş sıra: “Senin de ananı ..yim”
Yedek kaleci, şaşkın: “Hocam bana niye küfrediyorsun, ben sahaya bile çıkmadım.”
Hoca; “Olsun, sen de çalışıp bu kaleciyi kesmedin, o yüzden seninde ananı ..yim”

Şimdi Serpil Hamdi TÜZÜN olsa ne derdi acaba?

Heralde önce Halil Altıntop’u alırdı karşısına, "Evladım Azerbaycan maçının ikinci yarısında, önüne düşen topu 9 küsür metrelik kale dururken niye yerde yatan kalecinin karnına doğru vurdun, topun kalecinin karnını delip gol olmasını mı bekledin?"..

Milli futbol takımımız Almanya önüne çıkıyor, maçta kendi sahamıza çekileceğimiz, kontra ataklarla gol arayacağımız, bir gol bulursak üstüne yatacağımız gün gibi aşikar iken, maça Sercan gibi Mevlüt gibi iki adet mükemmel kontra atak oyuncusu dururken, ki sırf PSG Mevlüt’ü bu yüzden oynatıyor, maça Halil ile başlamak neyin nesidir?

Son iki sezonun tartışmasız en formda kalecisi Onur Recep Kıvrak dururken, yerine Türk Milli Takımına bugüne kadar Alpay Özalan kadar zarar veren Volkan Demirel’le başlamak nedendir?

Emrinize 1000’in üzerinde futbolcu verilmişken, sakatlıktan tam olarak kurtulmayan ve kendi takımında bile forma giymeyen Özer Hurmacı ile maça başlamak hangi mantığa sığar?

Gene emrinize verilen 1000’in üzerindeki futbolcudan en az 100’ü sol ayağını kullanıyorken, sol bekte Sabri’yi oynatmak nerden aklınıza geldi?

Ömer Erdoğan nerden çıktı? Yeni transfer mi? Geleceğin takımı Ömer Erdoğan ile kurulur mu? Hem Ömer ERDOĞAN’ı oynatıyorsan yanında Servet mi oynatılır? Serdar Aziz, Serdar Kesimal, İbrahim Toraman, Emre Güngör, Aykut Demir, Hüseyin Tok, Mahmut Boz gibi stoperler bu memleketin insanı değil mi?

Guus Hiddink bunları nerden bilecek değil mi?

Peki Hiddink bilmiyorsa Oğuz Çetin’in orada ne işi var, eğer Oğuz Çetin dinletemiyorsa kendini yardımcı antrenör ne işe yarar?
Kovun gitsin.

Serpil Hamdi Hoca, böyle ruhsuz bir takıma ne derdi acaba?
Sen çok yaşa Serpil Hamdi Tüzün!

Ajansspor.com » Yazarlar» Sedat Tahir

Turan 59
13.10.2010, 19:03
Gökhan GÖNÜL,Tuncay ŞANLI,Nihat,Semih bunların milli takımda ne işleri var ?

bassguitar
13.10.2010, 21:58
hep soyledim bizim ligimiz ve oyuncu kalitemiz azerbaycan.kazakistan arabistan liglerinden farkı yok.abartıyoruz her zaman nedenmi?bu sermaye klup baskanlarinin işine geliyor bu sermaye basinin işine geliyor bu sermaye bu sektorden para kazanan güclü insanlarin işine geliyor ve sanki avrupa ligleri ayarındaymişiz gibi lanse ediliyoruz yalan valla yalan.bu oyun dunyanın heryerinde oynanıyor ve kuralları heryerde aynı istanbul takımlarini ve burda oynayan oyuncularla hayalimizde yıldız yaratıyoruz yalan inanın yalan.mantıklı düşünmek lazim fener bahcenin galatasarayın avrupada elendigi takımlara bakalım!!lig sampıyonumuz bursanın haline bakalım!!biz anca kendimiz calar kendimiz oynarız!!bu işlerden teknik hocalar başkanlar medya ve calişanlari ceblerini doldururlar!!hiç bir ulkenin canli vermedigi galatasaray fenerbahce derbisini dünya derbisi yapariz:))türk futboluna ve kendi takımına bariz bir basarı kazandıramayan ardalari tuncaylari dünya yıldızı yapariz!!yaparizda yaparızz...

kangal06
13.10.2010, 22:08
hep soyledim bizim ligimiz ve oyuncu kalitemiz azerbaycan.kazakistan arabistan liglerinden farkı yok.abartıyoruz her zaman nedenmi?bu sermaye klup baskanlarinin işine geliyor bu sermaye basinin işine geliyor bu sermaye bu sektorden para kazanan güclü insanlarin işine geliyor ve sanki avrupa ligleri ayarındaymişiz gibi lanse ediliyoruz yalan valla yalan.bu oyun dunyanın heryerinde oynanıyor ve kuralları heryerde aynı istanbul takımlarini ve burda oynayan oyuncularla hayalimizde yıldız yaratıyoruz yalan inanın yalan.mantıklı düşünmek lazim fener bahcenin galatasarayın avrupada elendigi takımlara bakalım!!lig sampıyonumuz bursanın haline bakalım!!biz anca kendimiz calar kendimiz oynarız!!bu işlerden teknik hocalar başkanlar medya ve calişanlari ceblerini doldururlar!!hiç bir ulkenin canli vermedigi galatasaray fenerbahce derbisini dünya derbisi yapariz:))türk futboluna ve kendi takımına bariz bir basarı kazandıramayan ardalari tuncaylari dünya yıldızı yapariz!!yaparizda yaparızz...

usta kusura bakma da yazdıkların direk komplo teorisi. ve hiç de doğru değil, derbi konusu dışında:) azerbaycan kazakistan arabistan dan farksızız, işine gelenler abartıyor diyorsun ama o zaman kazakistan azerbaycan bize karşı tarihinde varlık gösterebilmiş mi dünkü maçın dışında? o da zaten eleştirsek de tesadüftü. galatasaray uefa kupası aldı ya insaf.. tamam çok saçma takımlara eleniyor olabilirler ama her takımın kötü dönemi olur ülkemiz futbolunu küçümsemeyelim. ben avrupa ligleri yle aynı ayardayız demiyorum, kötü yöneticilerimiz kötü gelecek planlamalarımız menfaatçi insanlarımız var ama bu ülkede hakan şükür, hagi, taffarel! , niang, alex, querasma oynadı daha da bi ton böyle kaliteli oyuncular var tamam iyi değiliz kendimizi çok geliştirmeliyiz ama o kadar da değiliz be usta

bassguitar
13.10.2010, 22:17
usta kusura bakma da yazdıkların direk komplo teorisi. ve hiç de doğru değil, derbi konusu dışında:) azerbaycan kazakistan arabistan dan farksızız, işine gelenler abartıyor diyorsun ama o zaman kazakistan azerbaycan bize karşı tarihinde varlık gösterebilmiş mi dünkü maçın dışında? o da zaten eleştirsek de tesadüftü. galatasaray uefa kupası aldı ya insaf.. tamam çok saçma takımlara eleniyor olabilirler ama her takımın kötü dönemi olur ülkemiz futbolunu küçümsemeyelim. ben avrupa ligleri yle aynı ayardayız demiyorum, kötü yöneticilerimiz kötü gelecek planlamalarımız menfaatçi insanlarımız var ama bu ülkede hakan şükür, hagi, taffarel! , niang, alex, querasma oynadı daha da bi ton böyle kaliteli oyuncular var tamam iyi değiliz kendimizi çok geliştirmeliyiz ama o kadar da değiliz be usta

ben bunu bugun deil herzaman soledim sen bile bak ne diyorsun alex niang ve qarezma oynadi:))etme allah askına alex in avrupadaki yada milli takımdaki kariyeri nedir ?niang ı kim bilir:))Qarezme 27 yasında sürekli düşüş yasayan bir futbolcu..yabacı deil yerlilerdede abartımız devam ediyor ardayı dunya yıldızı yaparız gs de ve milli takımdaki bariz başarisi nedir?tuncayı yıldız yapariz yopu stop yapamaz kendi takımında ilk 18 e giremez işi bitmiş nihattan umut bekleriz!!ve en önemli,si 20 milyon genci olan bir ulke de ümit özat gibi sabri sarıoglu gibi adamlardan sol bek yaratırız..

kangal06
14.10.2010, 11:06
ben bunu bugun deil herzaman soledim sen bile bak ne diyorsun alex niang ve qarezma oynadi:))etme allah askına alex in avrupadaki yada milli takımdaki kariyeri nedir ?niang ı kim bilir:))Qarezme 27 yasında sürekli düşüş yasayan bir futbolcu..yabacı deil yerlilerdede abartımız devam ediyor ardayı dunya yıldızı yaparız gs de ve milli takımdaki bariz başarisi nedir?tuncayı yıldız yapariz yopu stop yapamaz kendi takımında ilk 18 e giremez işi bitmiş nihattan umut bekleriz!!ve en önemli,si 20 milyon genci olan bir ulke de ümit özat gibi sabri sarıoglu gibi adamlardan sol bek yaratırız..

alex in milli takım kariyeri var. bundan önceki yazılarımda nihat ve tuncay ın oynamasını eleştirmiştim, söylediklerinin de çoğuna katılıyorum sermayeden para kazanan rantçılar, büyük nüfustan oyuncu çıkaramamak gibi sorunlarımız tabi ki var ve büyük sorunlar bunlar. arda yı ben de büyük yıldız olacak sanmıştım aslında bi dönem:D benim itirazım, ligi ve milli takımı küçük görmeneydi yani bu küçük görmek kötü niyetle değil tabi ama biz de iyiyiz onu anlatmaya çalışıyorum. ve çok iyi de olabiliriz planlamalara bağlı bu

karyola
14.10.2010, 14:16
hiddink 2 maç ust uste hiç kaybetmemis takı mıllı takımın basına gelene kadar.

Berkkaya5858
14.10.2010, 21:12
tek kelimeyle rezalet

yiğidokazım58
14.10.2010, 21:13
Helal olsun Azeri kardeşlerimize..