Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarlar Kayseri’ye çıkartma yapacak

Salim58
13.10.2010, 08:43
http://resimzade.com/Show.html?i=24604&token=38355 (http://resimzade.com/Show.html?i=24604&token=38355)

Sivasspor’un iyi ve kötü günde daima yanında olan taraftarı Yiğidolar Kayserispor maçında da takımını destekleyecek.

Kırmızı beyazlılara gönül veren taraftarlar Sivasspor’un Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı müsabakaya gidecek.
Yiğidolar takımlarını Kayseri’de yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
Takımlarının her zaman yanında olduğuna değinen taraftarlar, “bu müsabakada da Sivasspor’umuzun yanında olacağız ve onları yalnız bırakmayacağız” dedi.
Kayseri’ye otobüslerle gideceklerini belirten taraftarlar, Sivaslı iş adamlarından da destek istedi.
Taraftarların Pazar günü erken saatlerden itibaren şehirden ayrılarak Kayseri’ye gideceği ve maç saatini bekleyeceği öğrenildi.

hoLiGan Enes
13.10.2010, 09:32
Bekle Kayseri Çok Sağlam Geliyoruz....

28 EYLÜL 2009
13.10.2010, 09:37
Yiğido Gençlik, Yeniçeriler ve bağımsız olarak toplanan taraftarlar Kayseriye akacak madam gibi değil nasıl adam gibi girilir çıkılır gösterecektir. Başörtülü Kale Gruplarının yapacağı olay ve azmettirme hareketlerine dikkat edelim Yiğidolar. Ayık olunuz. Çünkü malum sitelerinde küfürler havada uçuyor, intikam alınacak diyorlar. Hatta bahsedilen grup, karşılarız evelalah diye yorumlar yapıyor.

karyola
13.10.2010, 10:40
nette kufur ettıklerıne kulak asmayın.yuze gelınce hepsı dost olur.ettıklerı her kufur bır fazla taraftar olarak kayserıde yerını alacak.takım ıyı oynamıyor sıvasspor taraftarında gergınlık var Kayserılıler akıllı olmazsa o stad baslarına yıkılır.

fedayi
13.10.2010, 11:41
bekle kayseri geliyoruz

YiğidoGençlik
13.10.2010, 11:57
Yiğido Gençlik olarak sivassporumuzn her zaman olduğu gibi yine yanındayız...Bekle GAYseri baban gelior.

SIVAS58FOREVER
13.10.2010, 12:01
Kayseri'de Torisi ve Cangele sakat, inşallah yeneriz

HooLigAnSsS
13.10.2010, 13:37
Ne Kadar Övünsek Az GAYseri Deplasman Sayılmaz...
YeNiÇeRiLeR...
BiZ RaHaT OlUrSaK SiZ RaHaTsIz OlUrSuNuZzZ...

bassguitar
13.10.2010, 15:21
bende ordayım....................... ......

nedım123
13.10.2010, 15:29
geçen sene harikaydı işallah bsenede ole olur bekle kayseri bzzz geliorzzzzz

sinan-58
13.10.2010, 15:32
süprizlerle orada olacağız bekle kayseri

emre41
13.10.2010, 15:36
yolunuz açık, puanımız 3 olur inşallah. En azından bi puan alsak. O GAYları sevindirmeyiz inşallah.

ı hate this city and all the people of GAYseri:D:D:D

saner
13.10.2010, 16:00
Kaysriden selamlar
Arkadaşlar internette maçla ilgili arama yaparken rastladım ve forumunuza üye olma gereği hissettim. ne yazıkki karşılıklı iğrenç mesajlara rastladım. unutmayın biz düşman değiliz. kan davası güden bizden değildir diyen peygamberimiz, küfür edenleride sevmez. her takım taraftarı içinde çüürk elmalar var. koca şehrin adını gay şeklinde yazanlar, sivas şehrine ve halkına kötü düşünmeyen kayserilileride incitmiştir. sivaslı çok arkadaşım var. organizede istikbalde v.s. çalışıyor alnının terini yiyor. sivaslı komşularımızla biz biriz. 30 nisanda tunceli sarıyaylada sivaslı ve kayserili birlikte şehit oldu. 1 mayıs günü kayseri hunat cami ve sivas ulu camide aynı anda şehit cenazesi kalktı.
maça gelince , ben bir sivaslı kardeşimin veya misafir taraftarın kalbini kırdıktan sonra şampiyon olsam ne olurki önemli olan kalp kırmamaktır. sivasa hakaret eden cahillerin gazına gelmeyin. üç beş cahil yüzünden 1 milyonluk şehire gay yakıştırması yapmayın. şimdi banada neler yazarsınız bilmiyorum ama biz komşu şehirleriz. kardeşçe yaşamaya mecburuz. Atatürkün önderliğinde cumhuriyetin temellerini sivasda birlikte attık. bir maç bizi düşman yapamaz. mesut bakkalı destekleyin. pes etmeyin. forumdan eyüpk adlı arkadaşa sağduyulu yazılarından dolayı teşekkür ederim. hoşçakalın.

emre41
13.10.2010, 16:27
Kaysriden selamlar
Arkadaşlar internette maçla ilgili arama yaparken rastladım ve forumunuza üye olma gereği hissettim. ne yazıkki karşılıklı iğrenç mesajlara rastladım. unutmayın biz düşman değiliz. kan davası güden bizden değildir diyen peygamberimiz, küfür edenleride sevmez. her takım taraftarı içinde çüürk elmalar var. koca şehrin adını gay şeklinde yazanlar, sivas şehrine ve halkına kötü düşünmeyen kayserilileride incitmiştir. sivaslı çok arkadaşım var. organizede istikbalde v.s. çalışıyor alnının terini yiyor. sivaslı komşularımızla biz biriz. 30 nisanda tunceli sarıyaylada sivaslı ve kayserili birlikte şehit oldu. 1 mayıs günü kayseri hunat cami ve sivas ulu camide aynı anda şehit cenazesi kalktı.
maça gelince , ben bir sivaslı kardeşimin veya misafir taraftarın kalbini kırdıktan sonra şampiyon olsam ne olurki önemli olan kalp kırmamaktır. sivasa hakaret eden cahillerin gazına gelmeyin. üç beş cahil yüzünden 1 milyonluk şehire gay yakıştırması yapmayın. şimdi banada neler yazarsınız bilmiyorum ama biz komşu şehirleriz. kardeşçe yaşamaya mecburuz. Atatürkün önderliğinde cumhuriyetin temellerini sivasda birlikte attık. bir maç bizi düşman yapamaz. mesut bakkalı destekleyin. pes etmeyin. forumdan eyüpk adlı arkadaşa sağduyulu yazılarından dolayı teşekkür ederim. hoşçakalın.

bir de diğer siteleri ziyaret edin ve bu itidal çağrılarını orada yapın. Sivas'a gelip kümeye diyen bir taraftara bence ancak GAYlık yakışır. Ve tabiki yönetiminizdeki 2 3 yöneticiye... Elbetteki adam olanları ayırıyoruz, gerçi bu, o şehirde yüzde birler mertebesinde:D

yener_sahin
13.10.2010, 16:41
Yıllardır bizi karşılıyor Bu geridönüşüm kutusu grupları... :rolleyes: deplasmanı bizden öğrenseler birde güzel olacak...

karyola
13.10.2010, 17:55
Kaysriden selamlar
Bırader eyv.guzel temennı.samımıyetıne guvenıyorum.ama pazar gunu mac n'olur bılmem ama yedımız her kufur mıslıyle taraftar olarak kadır has'ta yerını alacak.

yiğidofotor
13.10.2010, 18:23
kayseriyi yenecek gucteyiz kayseri akıll olsun yiğido affetmez yoksa :)

yeniceri_can
13.10.2010, 23:36
taraftar zaten Allahından arıyor..akıllı olun son uyarılar..

Efsane Yeniceri
14.10.2010, 08:58
YanLıs HatırLamıyorsam Trabz10'da Vira ismLi gRupta ßizi mackada Karşılıyordu.
'GAY'seri 2 seNedir ßizi karsıLıyor.Bunlar Anca Sanaldan atar yapıyorlar.ReeL'e geLince hic ßi is yok ama DepLasmana SüpRizLerLe gidicegiz ;)

HooLigAnSsS
15.10.2010, 14:49
Taraftarın Kayseriye Gidip Takımı Desteklemesi İçin Taraftara Verdikleri Destekten Dolayı Sivasspora Gönülden Baglı Sivas Halkına Tesekkür Ederiz...!!!

nedım123
15.10.2010, 15:06
beyler biletlere zam glmiş gçen sene 2tl girmştk bsene 10tll

GuVeN
15.10.2010, 15:15
Kalabalık giderseniz onlarda bunu kazanca cevırmek ısteyeceklerdır. Son derece normal,zaten bizim yönetim dışında bunu bütün takımları yapıyor. Devir hesap kitap devri. Darısı bizim yönetimin başına diyecem ama bu sefer bizim biletlere de zam gelecek;)

yeniceri_can
16.10.2010, 01:35
Taraftarın Kayseriye Gidip Takımı Desteklemesi İçin Taraftara Verdikleri Destekten Dolayı Sivasspora Gönülden Baglı Sivas Halkına Tesekkür Ederiz...!!!

katılıyorum yorumda yapamıyorum..

YİGİDOKENTLİ
16.10.2010, 02:48
Kayserispor sen duy yigidonun ayak eslerini bekle bizi kayserispor sivasspor geliyor seni yenmeye.

YİGİDOKENTLİ
16.10.2010, 20:36
millette maça gidecek morel koydularmiki mehmet keita kadro dişi hoça istafa etmemiyor kafayi yemek elde deyil.

bortecine
16.10.2010, 22:53
nette kufur ettıklerıne kulak asmayın.yuze gelınce hepsı dost olur.ettıklerı her kufur bır fazla taraftar olarak kayserıde yerını alacak.takım ıyı oynamıyor sıvasspor taraftarında gergınlık var Kayserılıler akıllı olmazsa o stad baslarına yıkılır.

Gardas gecen sene kayseriyken nerelerdi adamları aradık bulamadık epsi bebe yaw bunların.

58_SEMİH_58
17.10.2010, 11:23
Toplamda 2 man 4 tanede prestij meydandan kalktı.

yasiremrah
17.10.2010, 12:14
beyler biletlere zam glmiş gçen sene 2tl girmştk bsene 10tll

%400 zam :D

gecen sene takımın iddası yoktu prestij maclarıydı 2 liraydı, kayseride standart fiyat 10-20-50 fb gs bjk maclarıda 20-40-100

Kasım Öktem
17.10.2010, 13:55
Ben şuan Kayserideyim in cin top oynuyor 1 saattir dolaşıyorum kayserispor formalı 1 tane Allah'ın kuluna raslamadım :)
Sivas'tan gelen arkadaşların otobüsleri de Kayseri sınırlarına girmiş..

yiğidokazım58
17.10.2010, 23:51
Yazık bu taraftara yazık!..

YİGİDOKENTLİ
18.10.2010, 01:05
HELAL OLSUN BİZ DAHA NE YAPALİM TARAFAR OLARAK.

yener_sahin
18.10.2010, 01:09
hanımı ziyaret ettik geldik...

YENİÇERİLER

ölümüne38
18.10.2010, 09:15
hanımı ziyaret ettik geldik...

YENİÇERİLER

fatmagülün suçunu daha anlayamadık sivasın suçu ne acaba:D

karyola
18.10.2010, 09:34
pesıne gıdılmeyecek takımı belkı dedık destekledık taraftar olarak herkes uzerıne dusenı fazlasıyla yaptı.

yener_sahin
18.10.2010, 10:27
fatmagülün suçunu daha anlayamadık sivasın suçu ne acaba:D

Sivasın suçu hanım olarak sizi seçmesi ;)

ölümüne38
18.10.2010, 10:28
Sivasın suçu hanım olarak sizi seçmesi ;)

kimin hanım kimin erkek olduğunu gördük hafta sonu hatıralar sarmış 4-1 yanımı ah ahh :D

yener_sahin
18.10.2010, 10:31
kimin hanım kimin erkek olduğunu gördük hafta sonu hatıralar sarmış 4-1 yanımı ah ahh :D

Arada hanımı sevindirmek adettendir.;) gol olarak değil taraftar olarak etrafımızı sarsanız ve o zaman burda yazsan daha mantıklı olur.Bizim deplasman tribününü dolduramıyorsunuz ki stadı doldurasınız sizde haklısınız..Merak ettim de dün bizim kadar varmıydınız.Stada verilen güvenlik görevlilerin sayısı sizden fazlaydı...:rolleyes:

:cool:
18.10.2010, 10:32
Terbiyenizi takının adamı ayar etmeyin.

ölümüne38
18.10.2010, 10:57
Arada hanımı sevindirmek adettendir.;) gol olarak değil taraftar olarak etrafımızı sarsanız ve o zaman burda yazsan daha mantıklı olur.Bizim deplasman tribününü dolduramıyorsunuz ki stadı doldurasınız sizde haklısınız..Merak ettim de dün bizim kadar varmıydınız.Stada verilen güvenlik görevlilerin sayısı sizden fazlaydı...:rolleyes:

çok komiksiniz bir yenin takım olunda sonra bizim takıma laf atın dediğimi anlamadıysan puan cetveline bak :D

karyola
18.10.2010, 10:58
fatmagülün suçunu daha anlayamadık sivasın suçu ne acaba:Dkale alınacak adamlar degılsınız tel orgu kabadayıları super lıg fazla gayserıspor hanımlarına

ölümüne38
18.10.2010, 10:59
kale alınacak adamlar degılsınız tel orgu kabadayıları super lıg fazla kayserıspor hanımlarına

bizemi fazla güldürme ya size fazla geldi ondanmı bankasyaya doğru gidiyorsunuz bir yazsanda anlasak erciyes geliyor sizin yerinize merak etmeyin size orda bile 4 atıyoruz bir yensenizde konuşsanız daha mantıklı gibime geldi:D

yener_sahin
18.10.2010, 11:01
çok komiksiniz bir yenin takım olunda sonra bizim takıma laf atın dediğimi anlamadıysan puan cetveline bak :D

2 sene önceye bak...Kocanızı görürsün...;) daha adam gibi kafaya oynamamış adamla gelmiş laf ebeliği yapıyor...

ölümüne38
18.10.2010, 11:03
2 sene önceye bak...Kocanızı görürsün...;) daha adam gibi kafaya oynamamış adamla gelmiş laf ebeliği yapıyor...

sizi oraya getiren teknik direktörü bile küfrederek gönderecek karekterdesiniz gördüğünüz göreceğinizde o oldu başka başkası yok koca bir balon yazık ya gelenden 6 geçenden 4 :D bu gidişle averaj takımı olursunuz garanti bakkal amcayla

:cool:
18.10.2010, 11:05
Kalkarız elbet.
Düştüğümüz yerden.

ölümüne38
18.10.2010, 11:06
Kalkarız elbet.
Düştüğümüz yerden.

inş hadi bakalım

yener_sahin
18.10.2010, 11:06
sizi oraya getiren teknik direktörü bile küfrederek gönderecek karekterdesiniz gördüğünüz göreceğinizde o oldu başka başkası yok koca bir balon yazık ya gelenden 6 geçenden 4 :D bu gidişle averaj takımı olursunuz garanti bakkal amcayla

kuş olduğunu tahmin ediyordum da sendeki beyini kuşa taksan uçmaz.Hoca istifaya çağırıldı ama teknik heyete tek bir küfür dahi edilmedi.Sabnırım sizin stad boş olunca size edilenleri üstünüze almamak için hocaya edildi diyorsunuz :rolleyes:

ölümüne38
18.10.2010, 11:08
kuş olduğunu tahmin ediyordum da sendeki beyini kuşa taksan uçmaz.Hoca istifaya çağırıldı ama teknik heyete tek bir küfür dahi edilmedi.Sabnırım sizin stad boş olunca size edilenleri üstünüze almamak için hocaya edildi diyorsunuz :rolleyes:

harbi sende beyin namına hiç birşey kalmammış uçmuş gitmiş bülent uyguna daha düne kadar etmedğiniz küfür kalmadı aç formlarınızı oku güldürme beni çok komik oluyorsun

yener_sahin
18.10.2010, 11:09
harbi sende beyin namına hiç birşey kalmammış uçmuş gitmiş bülent uyguna daha düne kadar etmedğiniz küfür kalmadı aç formlarınızı oku güldürme beni çok komik oluyorsun

ha şu 2 takımı satan adamı diyorsun :D

karyola
18.10.2010, 11:14
evel allah yıgıdoya hıc bır halt olmaz kayserılıler d.bakırı destekleyecek kadar ermenılestıler

ölümüne38
18.10.2010, 11:59
evel allah yıgıdoya hıc bır halt olmaz kayserılıler d.bakırı destekleyecek kadar ermenılestıler

diyarbakır bu memleketin şehri değilmi???*

karyola
18.10.2010, 12:11
sen gıt kale arkası bebelerı gelsın kasınıyon herhalde ılla sıvaslının durtmesımı lazım babam yasında adamsın senle tartısmam.stad ta tel orgu arkasından burda klavye basından sallayın bakalim

ölümüne38
18.10.2010, 14:45
bulamadın verecek cevap değilmi

yeniceri_can
21.10.2010, 01:31
ben veriyim istersen .diyabakır stadında istiklal marşını ıslıklayan adamlara kardeş diyorsan seninde onlardan bir farkın yok demektir.tel örgüsünün arkasından konusursunuz parmak işareti yaparsınız dışarda bi tanenizi göremeyiz.(bayanlar bile sizden daha delikanlı çıktı maçtan sonra 10-15 bayan gördük ama bi tane kayseri adamı göremedik)internet üzerinden sallarsınız şöye böyle .buraya gelir biz stattayken boş spor salonunun camlarını kırar internete koyarsınız mevzu yaptık diye.maçtan sonra otobüslerin perdelerini çekersiniz aman gözükmeyelim diye.oraya geliriz ancak Sivas kümeye diyerek bizleri kendi seviyenize indirmeye çalışırsınız ama her seferinde en önce siz çıldırırsınız.
Bunların ve bunlar gibilerin işi gücü biz olmuşuz.Demekki zamanında ..

ReFRaCToRY
21.10.2010, 11:17
Kayserili Canın cevabı yetmediyse ben devam edeyim istersen ;) sizin kale arkasındaki yavru gayserililer maç öncesi pusuya yatacağız stadı bırak şehre sokmayacağız vs vs gibisinden bi gayseriliden görmeye alıştığımız sanal alem delikanlılığı yaptılar stadda da pankartı görüp 10 dakika kenara çekilip utanıp sonra çıldırdılar maç sonrası görüşürüz gibisinden el kol yaptılar fakat ne maç öncesi ne de maç sonrası biz hiç kimseyi görmedik haa pardon bi tanesini gördük Kayseri forması giymiş dolaşıyodu o da bizim otobüsü görünce biz daha bişey demeden kafasını önüne eğdi hanımınızın çiftliğine hoşgeldiniz dercesine çekti gitti... Diyarbakır meselesine gelince İSTİKLAL marşımızı ıslıklayan şehirlerine d.bakır değil de amed diyen adamlara kardeş diyorsan senin de onlardan hiç bi farkın yoktur. pardon özür dilerim senin onlardan tek farkın senin de soyunun ermeni olması!!!!!

ölümüne38
21.10.2010, 11:31
benim için memleketin hepsi kardeşim ayrımcılık yapan kalleştir siz yada diyarakırda ıslıklayanlar sizin ne farkınız var diyarbakırı orayı burayı ermeni olarak atfedince ordaki ıslıklayanlardan hiç farkınız yok bence bukadar içinize oturmuş olması yenilmenizin şaşırtmadı bankasyada başarılar dilerim sivasspor bu ligi haketmiyor çünkü (((((sivassporun suçu ne))))):)

ReFRaCToRY
21.10.2010, 11:34
benim için memleketin hepsi kardeşim ayrımcılık yapan kalleştir siz yada diyarakırda ıslıklayanlar sizin ne farkınız var diyarbakırı orayı burayı ermeni olarak atfedince ordaki ıslıklayanlardan hiç farkınız yok bence bukadar içinize oturmuş olması yenilmenizin şaşırtmadı bankasyada başarılar dilerim sivasspor bu ligi haketmiyor çünkü (((((sivassporun suçu ne))))):)

ya bırak git ALLAH aşkına geçmiş klavye başına delikanlılık yapıyorsun ulan madem bu kadar Kayserilisiniz stadda nerdesiniz ??? sana son sözüm "Stadı doldurun .........

emre41
21.10.2010, 11:49
Kayserilin biri eşini kaybetmiş; gazeteye ilan vermiş;

"ayşeyi kaybettim, üzgünüm".

Görevli 3 kelime daha ekleme hakkınız var değince Kayserili sormuş aynı paraya mı diye. Evet aynı paraya demiş görevli. Ve Kayserili şu cümleyi eklemiş ilana;

"satılık toyota var":D:D:D:D:D

Yahu fıkralar dahi Kayserilerin karakterini gayet iyi tahlil edip gözler önüne sererken nasıl olur da; bunlar halen kendilerine adam yerine koyarlar. Kayserililerin büyük bir kısmı analarını boyayıp babalarına satacak tıynette şahıslardır. Şimdi kalkmış futbol muhabbeti yapıyorlar. Bunlara en iyi cevabı geçen sene Bursa taraftarı verdi; Kay takımı tribüne çağrıp ana avrat sövdü:D:D:D:D:D hem de kadir has'ta:DD:D:D:

Hakkınız bu. O bakımında ölümüne38 nickli muhterem, çok havlama sonra kuyruğunu arka ayaklarının arasına sıkıştırırlar.

Kayseri ıhıhı kayseri ıhıhıh diyorum başka da bişi demiyorum sana.