Orijinalini görmek için tıklayınız : M.Yıldız ve Keita kadro dışı
SivasSpor.Com 14.10.2010, 08:50 http://sivasspor.com/images/stories//oyuncular/keita.mehmet.yildiz.jpg
Sivasspor'da şok bir olay yaşandı ve kaptan Mehmet Yıldız'la Keita süresiz kadro dışı bırakıldı.
Edinilen bilgelere göre,yemeğe geç geldiği belirtilen Keita'ya Mehmet Yıldız tarafından uyarı yapıldı. Bu uyarı daha sonra yumruklu kavgaya dönüştü.araya giren takım arkadaşları iki futbolcuyu ayırdı. Ertesi gün antrenmanda da devam eden tartışmada bu iki futbolcu yine bir birlerine yumruk yumruğa girmeye başladı. Teknik heyet ve futbolcular kavga eden bu iki futbolcuyu güçlükle ayırdı. Daha sonra yapılan açıklamada ise her iki futbolcunun süresiz kadro dışı bırakıldığı ve bundan sonra antrenmanlarına A2 takımıyla devam edeceği belirtildi.
YÖNETİM VE TEKNİK HEYET KIZGIN
Öte yandan beklenmedik bu olayın,özellikle Sivasspor yönetimini çok kızdırdığı söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Sivasspor yönetim kurulu üyesi,bu olayın özellikle basında yer alması ve bütün Türkiye tarafından duyulacak olmasının,Sivasspor kulübü açısından son derece çirkin olduğunu,bu nedenlede olaya sebep olan futbolculara verilen cezaların çok ağır olacağını belirtti. Bu arada yönetimin Keita'dan ziyade Mehmet Yıldız'a kızgın olduğuda ifade edildi.
BAKKAL'IN AÇIKLAMALARI
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, ''İdmanda kavga ettiler, yönetim kurulu toplandı ve aldıkları kararla kadro dışı bırakıldılar'' dedi.
Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
http://www.sivasspor.com/images/stories/sivassporlogo10.jpg
SIVASSPOR AÇIKLAMASI
Kulüp disiplin talimatlarına aykırı davranışları sebebiyle takım kaptanımız Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita, süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
Futbolcularımız bundan sonraki antrenmanlarını A2 takımı ile sürdürecektir.
Sivasspor'umuzun takım kaptanlığına Ceyhun Eriş getirilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sivasspor Kulübü
Murad_Kelleci58 14.10.2010, 08:50 Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita kadro dışı bırakıldı.
14 Ekim 2010 Perşembe ,09:10:21 sivasspor.org.tr
Kulüp disiplin talimatlarına aykırı davranışları sebebiyle takım kaptanımız Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita, süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlığa Ceyhun Eriş getirilmiştir. Futbolcularımız bundan sonraki antrenmanlarını A2 takımı ile sürdürecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sivasspor Kulübü
existence 14.10.2010, 08:59 Neler oluyor takımda. Mehmet ne yapmışki kadro dışı bırakılıyor. Kaptanlığın ceyhuna verilmeside nereden çıktı. nasıl cayhundan geri alacaksınız kaptanlığı peki. hazmedilecek bir durum değil. Daha net bir açıklama gerekli. Her giden t.trektör gibi mesut hocadamı takımı bombalayıp gidecek yoksa
:mad: haydaaaaaa nerden çıktı şimdi bu neler oluyor yaw içeride bilmediğimiz işler dönüyor demekkii sonumuz hayıra gitmiyor ama insallah yanılırım
karakocyakup58 14.10.2010, 09:05 mesut bakkal eger onurun varsa git takımdan 2 tane takımın en degrlisini kadro dışı bırakmak akıl mantık işi degil eger az bi onurun varsa git
zaralı19 14.10.2010, 09:08 sabah sabah kalbime oturdu bu haber
karakocyakup58 14.10.2010, 09:10 zaten tek forvetle oynuyorsun .. ayıp ya.. sen tutup mehmetin yerine pedrialimi alacan nolursun allah askına istifa et...
58_SEMİH_58 14.10.2010, 09:13 Tek forvet oynadıgın yerde oynattıgın tek forveti kadro dışı bırakmak :confused:
zaralı19 14.10.2010, 09:15 http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1287040245_sivasspor.jpg&w=250&h=150
Sivasspor'umuzun takım kaptanlığına Ceyhun Eriş getirilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duydurulur.
Sivasspor Kulübü
takımda otorıte boslugu var buna yonetımde dahıl.dananın kuyrugu kayserıde kopacak mesut hoca ya herro ya merro
Del Piero 14.10.2010, 09:17 ne iş anlamadım haa mesut hoca aklını başına al mehmet yıldız bizim herşeyimiz. Sen gidersin kaptan kalır unutma
Bana göre Mehmet YILDIZ ın kadro dışı bırakılması doğru bir karar. Bütün maçlarda lakayıt ve vurdum duymaz oynuyordu. Boştaki adama top vermediği gibi kendiside mücadele etmiyordu.Demekki Kadro dışı bırakılacak kadar suçu var Hiç kimse Sivasspodan üstün değildir
Del Piero 14.10.2010, 09:20 bu ceyhun gittiği her takımda ikilik çıkarıyor buradada mehmet yıldızın başını yedi
Bana göre doğru bir karar kaçıncı haftaya geldik Ne takımın kaptanı olarak bir varlık gösterebildi nede forvet olarak. Demekki kadro dışı kalmayı hak edecek kadar bir şey yapmış. Son dönemlerde kendinde bir şey görmeye başlamıştı
M.Yıldız ve Keita kavga etmişler bundan dolayı Hoca raporunu hazırlamış ve süresiz kadro dışı bırakılmışlar.Haber kaynaklarına düşen son bilgiler şu anda bu.
zaralı19 14.10.2010, 09:22 ne olursa olsun mesut hoca suarezin daha zamanı var dediğini bütün millet biliyor şimdi ilk 11 de kim oynayacak soruyorum ibrahim şahin oynarsa yandık
Hoca bir bir demecinde demişti ki: "bir kıvılcım yeter". sanırım bu kıvılcımı hoca kendine göre yaptı, keita M.Yıldızın süresiz kadro dışı kalması hocanın egosunu tatmin etmeye yönelik kıvılcımın ilkiydi, gerisi de gelecektir.Kamuoyuna duyurulu demiş yönetim peki kamuoyunu duyurduğun kadro dışı koyma yaptırımının arka planını da açıklasanız daha etik olmaz mı?neden disiplinsizlik yapmışlar bunu da yaz ki taraftar kimin haklı kimin haksız olduğunu anlasın.
M.Yıldız kadro dışı forvette kim olacak, uoksa pediral suareze yer açmak için mi yaptın bunu hoca.Keita senin transfer ettiğin orta saha oyuncuları hem saidodan hem de sedattan iyi iken neden bu sindirmezlik.buradan şu algılanıyor ki, hocanın oyuncular üzerindeki hakimiyeti kaybolmuş, hoca da disiplin cezası ile hakimiyet kurmaya çalışıyor.takımın gidişatını umarım olumsuz etkilemez bu durum.bakalım ne olacak, birilerini bu takımın üzerinden kirli ellerini çeksin, çeksinki takım kendisine gelsin.İlerleyen haftalarda gerek M.Yıldızı gerekse keitayı arasak ne olacak, hangi yüzle bu oyuncuları tekrar kadroya katacan sayın hoca, sayın yönetimdekiler.hamle yapacaksanız, hamlenin en uç noktadki sonuçarını da hesaba katmalısınız, yoksa ters teper bunu da unutmayın.....
zaralı19 14.10.2010, 09:24 M.Yıldız ve Keita kavga etmişler bundan dolayı Hoca raporunu hazırlamış ve süresiz kadro dışı bırakılmışlar.Haber kaynaklarına düşen son bilgiler şu anda bu.
o zaman doğru bir karar vermiş mesut hoca
burakkova 14.10.2010, 09:24 ayrıntılı bir açıklama gelir. bekleyip görmek lazım acaba neden kadro dışı kalmışlar. çok kötü oldu. her şerde bir hayır vardır. umarım takıma hayırlı olur. olan olmuş artık.
ne olursa olsun mesut hoca suarezin daha zamanı var dediğini bütün millet biliyor şimdi ilk 11 de kim oynayacak soruyorum ibrahim şahin oynarsa yandık
Asıl kadro dışı bıraklıackaalrdan biriside ibrahim şahindi
artık ben bu takıma diyecek bir laf bulamıyorum...pes doğrusu..
hayrettin100 14.10.2010, 09:29 Mademki ecelim geldi neden cami duvarına işemiyorum.Tek cümle ile olayın özeti bu.
takımdaki kaptan değişimi belki olumlu sonuç doğurabilir, bunu zamanla göreceğiz.ama bu değişimin asıl nedeni detaylı olarak neden taraftara duyurulmuyor, duyumlarla değil resmi ağızdan açıklama gerek, bu da basın sözcüsüne düşüyor.Ceyhun, umarım sahada profosyenel davranarak takım kaptanlığına yakışır hareketlerde bulunur da takıma birlik beraberlik getirir.yapacak bir şey yok, takımı desteklemekten başka...
sivasfutbol 14.10.2010, 09:42 hep beraber kolkola bank asya ya doğru yolculugumuz başlamıştır hayırlı olsun hoca takımda disiplini sağlayamadı demekki kaptan mehmeti delirtecek şeyler oluyor. bu hocadan bir şey olmayacagı ortaya çıktı . kayseri bize 3 atar diye düşünüyordum . bu olaydan sonra 5 olur artık inşallah yanılırm...
Yusuf Çevik 14.10.2010, 09:45 Acaba ne oldu ya daha açık açıklama bekliyoruz.
ercan_dpinar 14.10.2010, 09:46 hayırlısı neyse o olsun inşallah......
beyler hemen sazan gibi atlamayın duyduğumuza göre ketia ile mehmet yıldız yakışıksız bir şekilde olmayacak bir kavga yapmışlar. bunun diğer futbolculara kötü örnek olacağını hiçmi düşünmüyorsunuda karşı çıkıyorsunuz. TAMAM HOCADA İŞ YOK AMA MEHMET YILDIZDA MÜKEMMEL OYNAMIYOR. keitaya fazla şans verilmedi ama ne olursa olsun kavga etmek takımın disiplinini bozmak kimsenin haddi değil. bazen kangrenli yeri kesmek hastalığın ilerlemesini engeller.
Bu konula ilgili klubumuzden tam bir açıklama bekliyorum için mehmet ve keita ceza verildi açıklanması istiyoruz.Ayrıca Hayrettin gibi Klube yılları vermiş oyuncu kaptan olmuyorda Ceyhun u niye kaptan yapıyorlar
sonra ceyhun erişin kaptan olması sizi neden üzdü yada sizwe neden ters geldi. ceyhun eriş kırk tane mehmet yıldızı cebinden çıkarır. adam 90 dakika top oynuyor bilgili teknik neden bazı kişileri rahatsız etti onuda anlayamadım. hocayı tartışırım tamam. bence sivasa yakışmıyor ama hoca iyi değil diye mehmet yıldızın yumruk yumruğa kavga etmesi gerekmez. takımda zaten moral yok birde bunamı katlansın herkes. ezbere yorum yapmayalım lütfen.
ercan_dpinar 14.10.2010, 09:58 ayrıca teknik ekibin kararınada saygı duymak gerekir kimse sivasspordan daha büyük değil..
slasher//z 14.10.2010, 10:01 Editör'ün Notu
Konuyla ilgili editörümüz Hilmi Sever'in görüştüğü Mehmet Yıldız, kadro dışı kaldığı yönündeki kararın kendisine bildirilmediğini, kararı ilk kez şu an duyduğunu söyledi. Yıldız, çok fazla konuşmak istemediğini ve gerekli açıklamayı daha sonra yapacağını belirtti.
SPORX.COM DAN ALINTIDIR.
Kavga ettilerse dogru karar.
Disiplin herseyden önemli. Bugün gözyumarsan yarin daha büyük olaylar olur.
Ama sadece kadrodisi birakmakta yeterli degil. Yüklü miktarda para cezasida vermek lazim. Futbolcularin dini imani paradir. Para cezasi vermedigin sürece canlari acimaz..
Ama sadece kadrodisi birakmakta yeterli degil. Yüklü miktarda para cezasida vermek lazim. Futbolcularin dini imani paradir. Para cezasi vermedigin sürece canlari acimaz..
çok doğru kardeşim tamamen katılıyorum.
Bu ne saçma bir iş, eğer takım küme düşer daha kötüye giderse bunun altından yönetim kalkamaz, mehmet bu takımın sembolüdür, adam gibi adam dır, ne yapmışta kadro dışı bırakılmış, eften püften kıytırık bir konudan sa vay halimize yok, adamgibi gerekçesi varsa bunu herkes bilmeli, hadi ahayırlısı inşallah altında kalmazkar, önce bülenti yediler, şimdi mehmeti, takaımda ne kadar adam varsa hepsini gönderip toplama 35 lik adamlarınızla takımı düşürün, ben protesto için bu haftaki ve önümüzdeki haftaki maçı seyretmeyeceğim
Görsel basında bu haber son dakika haberi olarak verildi.Nedeni sadece kavgadan olduğu söyleniyor.Kim haklı kim haksız onuda gün içerisinde yapılacak açıklamalardan öğreniriz.Olayın detayını öğrenmeden Farklı yorumlar yapmak hem bize hem kulübe hemde takıma zarar verir diye düşünüyorum...
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 10:14 Her iki oyuncumuzda agresif yapıya ve kolay sinirlenebilme özelliğine sahip, bunun örneklerini sahada çok gördük. Kavga etmeleri büyük bir sürpriz değil ama eğer barışmazlarsa büyük bir sürpriz olur, çünkü her ikisi de kendilerine yakışanı yapıp, önce barışmalı sonra da yönetimden ve camiadan özür dileyip formalarını geri almalıdırlar. Ancak, bu aradaki süreç iyi yönetilmez ve sorun derinleşirse ara transfer döneminde her iki oyuncu da takımdan ayrılır ve Mehmet Yıldız'ın yerini dolduracak bir oyuncuyu da zor buluruz.
Kavga konularında kimin haklı kimin haksız olduğu araştırılmaz, çünkü her iki taraf da zaten hem haklı hem de haksızdır. Bence bu tür davranışlara kayıtsız kalmaktansa süresiz kadro dışı bırakıp bir sonraki maç için tekrar kadroya alınacaklardır.
Mehmet Yıldız ve Keita bu takımın en iyi oyuncularından, nasıl Bursa Volkan Şen'i affettiyse bizim yönetimimiz de bu 2 oyuncuyu affedecektir.
yigidocengiz 14.10.2010, 10:20 yoksa mehmet sezon başından beri bundan mı rahatsızdı arkadaşlar.bu ceyhun yine yaptı yapacağını be.
neyse yinede farazi konuşmamak lazım,belkide yönetim takımı hizaya getirmek için böyle yapmıştır.yani gerekirse mehmeti bile kadrodışı bırakırız aklınızı başınıza alın demek istemiştir.ama ne olursa olsun sabah sabah moralimi bozmaya yetti hemde kayserti maçı öncesi.
kayseriyi bi ihtimal yeneriz diyodum ama şimdi imkansız gibi bişey
sadocan58 14.10.2010, 10:24 Bana göre Mehmet YILDIZ ın kadro dışı bırakılması doğru bir karar. Bütün maçlarda lakayıt ve vurdum duymaz oynuyordu. Boştaki adama top vermediği gibi kendiside mücadele etmiyordu.Demekki Kadro dışı bırakılacak kadar suçu var Hiç kimse Sivasspodan üstün değildir
haklısın bencede az akılları basina gelsin
Konya`da Tazemeta`yi kadrodisi birakmis ama onlarinki bayagi komik sebepten :D
http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=80060
nerden çıktı şimdi bu mehmet disiplinsizlik yapmaz ya kadro dışı nasıl kalır anlamadım ceyhun ilk önce ayakta durmayı öğrensinde ondan sonra kaptan olsun kayseri maçı öncesi hiç olmadı bu biri bişeylere dur diyecek mi acaba yoksa seeyircimi kalacak ?
yoksa mehmet sezon başından beri bundan mı rahatsızdı arkadaşlar.bu ceyhun yine yaptı yapacağını be.
İlk sayfalarda bi kaç kişi daha yazmıştı Ceyhun'un yüzünden vs. Bu nasıl bir tesbittir ya ? Siz o futbolcularla beraber misiniz,Kaç gününüz kaç saatiniz onlarla beraber geçiyor da takım içinde yaşanan bir olayı bu futbolcuya yüklüyorsunuz.
Yapmayın,ayıptır
keita milli takimlarda degil miydi yav. ne zaman geldi ne zaman kavga ettiler? ilginc :confused:
mehmet yıldızın haberi bile yoktur belkı
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 10:37 BAKKAL: İDMANDA KAVGA ETTİLER
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, ''İdmanda kavga ettiler, yönetim kurulu toplandı ve aldıkları kararla kadro dışı bırakıldılar'' dedi.
Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi.
KAYNAK : NTVSPOR
OsMaN1674 14.10.2010, 10:38 Allah'a şükür en az 1 hafta kurtulduk şu Mehmet'ten. Adam 1 metre önündeki topa koşmuyor ya böyle futbolculuk mu olur. Tek yaptığı takım arkadaşlarına bağırmak hakeme bağırmak
58_babacan_58 14.10.2010, 10:40 MESUT HOCA ASIL SENİ KADRO DIŞI BIRAKMAK LAZIM AMA NEDEN KADRO DIŞI KALDIĞINI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN YORUMSUZ KALDIM ŞUAN....!
Ali Selim 14.10.2010, 10:40 Böyle birşey yokya saçmalığa bak sen tamam kulübe aykırı hareket edenleri cezalandırmışiın güzel herşeyden önce SİVASSPOR gelir ve kimse üstün değildir anlayamadığım olay kaptanlığın ceyhuna verilmesi bu takımın ikinci ve üçüncü kaptanı var hayrettine neden verilmedi kaptanlık eminim ki birkaç hafta sonra affedilecekler peki o zaman mehmete kaptanlık nasıl geri verilecek. Arkadaşlar lütfen unutmayalım Mehmet Yıldız bu takımın sembolüdür nasıl hakan şükür deyince gs. alex deyince fb, şifo mehmet deyince bjk akıllara geliyosa MEHMET YILDIZ DEYİNCEDE SİVASSPOR akla gelir tamam 2 sezon istenileni veremiyor doğru katılıyorum bunun sorumlusuda bülent uygundur sakat oyuncuya iğne yaptırtarak oynatırsan olacağı budur. Ama unutmayalım mehmet bu takım için çok çalıştı çok emek sarfetti sivas ve SİVASSPOR için düşünceleri çok farklıdır unutmayalım kendisinin yozgatlı olduğu malumunuz fakat eşi ve çocukları bile sivası benimsemiş ve ayrılmak istememişlerdir senelerdir bu takıma hizmet eden nice futbolcu ve teknik adam eskiten KAPTANIMIZA biraz daha insaflı davranalım. Mehmet YILDIZI istemeyenler beğenmeyenler kayseri maçında tek forvet olarak Suarez veya ibrahim şahini izleyince ah vah demezler umarım SİVASSPOR için hayırlısı olsun
tugrulist 14.10.2010, 10:41 bugün duyduğum en güzel haber,yedi maçta adamın bir golü var,varlığı ile yokluğu birdi,şimdi gelsin goller
Ben bir senaryo yazmak istiyorum... :)
Biz Kayseri`ye kaybederiz..
Bakkal gönderilir..
Riza gelir..
2 oyuncuyuda affeder..
Biraz EsEs`in hikayesine benzedi :D :D
umut585sivas 14.10.2010, 10:51 bu ne ya mesut hoca bu takımı kümeye götürüyor bu nasıl iş yönetim gecen seneden azı yanmamış galiba kimi oynatacan ibrahimi mi böyle sacam sapan işler ya artık usandırdınız sivaslıyı maca gitmek istemiyor artık mesut bey cık kendin oyna mazaret bildirmeden süresiz kadro dışı 6 tanede kayseride yeriz
yorumcuyuz 14.10.2010, 10:56 tek forvet oynuyorsun ve forvet kadro dısı..! bakkal gidici demedi demeyin..!
Mesut Bakkal'ı savunan biri değilim. Aksine istifa etmediği her geçen gün için takımın zararınadır diye düşünüyorum. Amaaaaa.. Bu olayda sona kadar haklı.. Hiç kimse ama hiç kimse takımdan üstün değildir... Aksi bir durum olsa ve kavga edenler kadro dışı kalmasalar buradaki yorumları yine görür gibiyim.. Mesut hocanın takım üzerinde hiç bir etkisi yok, disiplinsizlik diz boyu, takıma sözü geçmiyor vs. vs....Dilin kemiği yok malesef...
Hocanın bahsettiği kıvılcım bu olsa gerek. Ayrıca bu olay belki Mehmet içinde iyi oldu.. Eski hırsına ve formuna yine kavuşur İnşallah...
:mad::mad::mad: bir kıvılcım gereklı dıyordu bakkal amca al sana iki kıvılcım,kac haftadır hiç bir halta yaramayan mehmet yıldız ve kadroya bıle gıremeyen bir keita yok artık .....bir hafta önce mehmeti oynatmayın dıye bagıran taraftar şimdi ahkam kesıyor mehmetsız ne olacak bu takım dıye..... bekleyip görecegiz bir kaç hafta daha bakalım bellımı olur belkıde beklenen kıvılcım çakmış olur sivasspor için..... kımbılır kadroya giremeyen bir iki oyuncuya şans verilirde onlar çakar bu kıvılcımı..... inşallah hayırlı bir sonuç çıkar zaman her şeyin ilacı.....bu kıvılcımda eger işe yaramassa bakkal amca senıde bir kıvılcımla gıtmenı beklıyecegız.....hemde sivassporu yerın daha dıbıne sokmadan tez bir zamanda saygılarımla :mad::mad::mad:
şimdi millet ceyhun erişi diline doladı yahu kardeşim bilip bilmeden neden konuşuyorsunuzki. kavga eden keita ve mehmet yıldız hala ceyhun yaptı yapacağını diye saldıranlar var. o kişinin vebalini günahını alıyorsunuzya yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum. neden mehmet yıldız kavga ettin ne gerek vardı demiyolarda mehmet yıldız kavga etmenin altında yatan gerçek sebep nedir diye sormuyorlarda. bir planınmı var diye sormuyorlarda ceyhun erişi dillerine dolamışlar. adamın ne günahı varsa. yapmayın ya allahtan korkun biraz. hoca belki topaRlayıcı olabilmesi açısından tecrübeli bir futbolcuyu kaptan yapmıştır. bunuda konuşarak yapmıştır futbolcularla. hocayı savunmak için söylemiyorum. bende hocanın gitmesinden yanayım. ama mehmet yıldızı da davranışlarını görmemezlikten gelerek övmek göklere çıkarmak sivasspora zarar verir.
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 11:08 Kararı Bakkal değil yönetim kurulu vermiş, görünen o ki yönetim Bakkal'ın kalemini kırmış, yollarını ayıracak ve hazır boşta olan Rıza Hoca'yı getirecek, Kayseri karşısında alınacak mağlubiyet sonrası Mesut Bakkal valizini toplayıp tazminat talep etmeden gidecektir, en azından o kadar efendi birisidir.
Kayseri maçından sonra Rıza hoca başa geçecek, Mehmet Yıldız ve Keita affedilecektir.
agamemnoun 14.10.2010, 11:10 2 oynuyan oyuncumuzdan olmak mantıklı degıl.Sulh yoluna gıdılememıs mı hıc.Antreman da kavga edılmezmı,ne demek bu mac ıcınde edılse daha ıyı.Kulubun bu sorunları kendı ıcınde cozmesı gereklı
kangal06 14.10.2010, 11:12 Kararı Bakkal değil yönetim kurulu vermiş, görünen o ki yönetim Bakkal'ın kalemini kırmış, yollarını ayıracak ve hazır boşta olan Rıza Hoca'yı getirecek, Kayseri karşısında alınacak mağlubiyet sonrası Mesut Bakkal valizini toplayıp tazminat talep etmeden gidecektir, en azından o kadar efendi birisidir.
Kayseri maçından sonra Rıza hoca başa geçecek, Mehmet Yıldız ve Keita affedilecektir.
güzel senaryo kulağa çok mantıklı geliyor:)
Ceyhuna saldıranlar, onu bu takımda kabullenmek istemeyenler, Kaptan olmasını hazmedemeyenler.... Bırakın artık şu hani eskiden de olsa tuttuğunuz İstanbul takımlarının hatıralarını.. Ceyhun bu takıma kazandırılan en yetenekle ve en faydalı futbolcusudur.. Kabul edin artık... Eskiden Fb'de oynadı diye nedir bu düşmanlığınız ?
Besyo_cu 14.10.2010, 11:14 Mesut Bakkal Sivasspor'u bitirmek için göreve gelmiş birisi sanki önce en büyük rakibimiz ts'ye bizi rezil ettirdi. Şimdi Sivas'a en cok hizmeti yapmış Mehmet Yıldız'ı bitirmek için uğraşıyor.
Söyle hocam sırada ne var ne yapacaksın ?
Sivasspor formasının en çok yakıştıgı oyuncu olan Mehmet Yıldız böyle davranılmayı hak etmıyor.
Mesut Bakkal'ın Sivasspor'da geleceği yok ne yapacağını şaşırmış durumda...
Bakkala niye yükleniyorsunuz bu konuda?
Cezayi veren yönetim kurulu.
SIKIYORSA onlara sallayin :D
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 11:21 Bakkala niye yükleniyorsunuz bu konuda?
Haklısın, bu karara en büyük tepkiyi eminim Bakkal vermiştir, zor bi dönemeçteyken 2 iyi oyuncusundan mahrum edilmiştir ve bu yönetim tarafından verilen bir kararla olmuştur. Zorlu Kayseri maçı öncesi eli iyice zayıflatılmıştır.
yorumcuyuz 14.10.2010, 11:24 Bakkala niye yükleniyorsunuz bu konuda?
niye yönetimin dokunulmazlıgımı var :)
ben herzaman diyorum bedava futbolcu mantıgıyla hareket eden sivassporu bu hale düşüren ve yok sunu aldık yok bu gelıyor deyipte sonra fıss cıkan yonetimi coook elestirdim :)
tribalzx 14.10.2010, 11:25 Ayip ya ayip gereksiz bakkal futbolculari tartar ariza mi ne ya Allah Allah
ya arkadaşlar hemen mesut hoca mesut hoca hocayla ne alakası var belkide hiç alakası yok tesislere taş yağsa mesut hoca bırak git diyeceksiniz bi huzursuzluk oldugu belliydi mehmetinde güçsüz halleri bu durumu birazda anlaşılır hale getirdi bencede isabetli karar kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazım kimsenin babasının çiftliği değil orası umarım net bir açıklama yapılır
badger5858 14.10.2010, 11:32 Olay neydi ?? neden böyle bir karar verildi?? tam olarak bilmiyorum ama geçen sene hayrettin'de kadro dışı bırakıldıktan sonra fırtına gibi dönmüştü inşallah Mehmet'te böyle bir dönüş yapar...
Sonuçta Sivasspor'u Sivasspor yapan oyuncuların başında Mehmet Yıldız geliyor, umarım böyle önemli bir isim daha fazla kırılmadan iş tatlıya bağlanır...
kayseri gibi önemli bir maç öncesi bu kararda çok manidar... farklı bir kayseri mağlubiyeti sonrası bence bırakın Mesut hocayı yönetiminde ipi çekilmiş olur...
Respect58 14.10.2010, 11:33 gsde arda canerin ağzını burnunu kırdı.Barıştırdılar bitti.Biz neden kadro dışı bırakıyoruz.Yedeğimizdeki Messi ile İbrahimoviç'e mi güveniyoruz.Mesut Bakkal sen Sivasspora geleli iki gün olmuş yaptığın ortada Mehmet Yıldız'ın yaptığıda ortada.Bu takımda birisi kadro dışı bırakılacaksa oda sensin.Neyine güvenipte kadro dışı bırakıyorsun!Korkuyorum açıkcası şans mans kayseriyi yenerizde sen kalırsın die.Bir takım bu kadar mı sahipsiz olur ya..
gsde arda canerin ağzını burnunu kırdı.Barıştırdılar bitti.Biz neden kadro dışı bırakıyoruz.Yedeğimizdeki Messi ile İbrahimoviç'e mi güveniyoruz.Mesut Bakkal sen Sivasspora geleli iki gün olmuş yaptığın ortada Mehmet Yıldız'ın yaptığıda ortada.Bu takımda birisi kadro dışı bırakılacaksa oda sensin.Neyine güvenipte kadro dışı bırakıyorsun!Korkuyorum açıkcası şans mans kayseriyi yenerizde sen kalırsın die.Bir takım bu kadar mı sahipsiz olur ya..
bu mantalite ve bu tavır çok yanlış kardeş. herkes böyle düşünürse takımda herhes birbirisinin kafasını kırar ve yaranmaya çalışır. disiplin şart. hem randımanlı oynamayacaksın verimli olamayacaksın hemde kavga edeceksin. muıtlaka affedilirler ama ceza alması şart. sadece kadro dışı bırakılması yetmez bence. zaten bu sitede herkesin ortak kanısı mehmet yıldızın sürekli hata yaptığı ve 7 maçta 1 gol attığı verimli olamadığı yönünde değilmiydi. biraz dinlensin belki daha iyi olur. zaten varlığıda yokluğuda belli değildi. kötü futbolcu demiyorum ama daha hazır değil aklını başına alması gerek.
Arkadaşlar futbolcularımız antremanda kavga ettikleri için kadro dışı bırakılmışlar.
AA muhabirinin görüştüğü teknik direktör Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/mehmet-yildiz-kadro-disiSXHBQ209606SXQ
kiNgSiZe58 14.10.2010, 11:41 Bu konuda onca kisi nasil yorum yapti ben hayret ediyorum, isin aslini bilmeden kac kisi yönetime ve kac kiside bakkala yüklenmis, hele bir durun olayi ögrenelimde ona göre yorumumuzu yazalim, degil mi?
halilim5858 14.10.2010, 11:44 Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, kulüp disiplin talimatlarına aykırı davranışları sebebiyle takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi.
Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlığa Ceyhun Eriş'in getirildiği, bu futbolcuların bundan sonraki antrenmanlarını A2 takımı ile sürdüreceği kaydedildi. BAKKAL: ''İDMANDA KAVGA ETTİLER, YÖNETİMİN KARARIYLA KADRO DIŞI BIRAKILDILAR''
AA muhabirinin görüştüğü teknik direktör Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi.
rivaldo58 14.10.2010, 11:45 Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili konuştu.
AA
Konu zaten açılmışş. Bunu tekrar açmanın mantığı nedir?
umut585sivas 14.10.2010, 11:49 bu yüzden kadro dış olur mu ya anlamış degilim ila ki kavga olacak her takımda bu normal her futbocu bir birini sevecek diye bir kuralmı var keyta zaten oynatmıyon mehmeti ne diye kadro dışı bırakıyon cok forvettimiz varya
İki kişi kavga ediyor.Kavga edenlere değil, takıma ceza veriyorsunuz.Saçma.
Selam yiğidolar,mehmet yıldız ne yapmış takımı küme düşmekten kurtardığı içinmi,2 yıl şampiyonluk umudunu yaşattığı içinmi,yoksa sivas lıdan daha sivas lı olduğu içinmi anlamdaım gitti o kaptan dır yeri gelir arkadaşlarına bağırırda kızarda bu tolerans ona tanınmalıydı bence.Ceyhun yeni kaptan hadi kardeşim,yarin senide bırakır kaçar ceyhun u fazla abarttık onun yaptığını bende yaparım topu al çalım yap olursa olur olmazsa nasıl çalımlamaya kalktı koçum der geçeriz, çok çabuk insan satıyoruz galiba mehmet yıldız bu takımın herşeyi oynamasada yedekte olsa o sivas la bütünleşen bir oyuncudur.Bak gördünüz musa ile ibrahim i bi kalemde bırakıp kaçtılar.Bu yıl değilde gelecek yıl ilk 3 e oynarız galiba BANK ASYA LİGİNDE bu düşüncem kadro dışı kalmalarla ilgili değil takım çok kötü şuan ligin en kötüsü bank asyada oynasa bu haliyle ilk 10 da zor olur yazık bunun sebebi futbol bilgisi olmayan futbol maçını film izlemek zanneden taraftarın büyük çoğunluğunda belli bi kısmına lafım yok.
kaplanlı 14.10.2010, 12:00 deplasmanda oynayacağımız kritik maç öncesi basit bir nedenden dolayı takımın kaptanı ve forveti olan futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakmak deliliktir.birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız varken bu olayı tatlıya bağlayıp kendi içimizde kapatmalıydık.yanlışdan dönülmesini umuyorum.
Manisaspor dayken Sezer i harcamıştı Mesut şimdi Sivastada iş başında demek...
karahisarli 14.10.2010, 12:02 insallah dogru degildir inanmak istemiyorum mehmetin yerini dolduracak kimse yok transfermi yaptiniz onu kadro disi birakiyorsunuz keita ise neden ilk 11 de oynamiyor derken onuda kadro disi birakiyorsunuz yanlis seyler oluyor mesut hocanin galiba suyu isiniyor
NAUGHTYBOY58 14.10.2010, 12:05 Karar Doqrudur. Takım İçerisinde Bilmediğiniz Olaylar Ceyran Etmekte. Tarihimizin İyi Oyuncalarından Olmanız Demek O Takımın Sahibisiniz Anlamına Gelmiyor. Bu Durumda Tek Forvet Değil Takımı Sırtlayan Tek Oyuncusuda Olsa Klübün Etiği Dışında Hareket Eden Futbolcu Cezasız Kalmaz Heleki Şımarık ve Lağbali Hareketleri Varsa Hiç Affedilemez.
Karar Mesut Bakkalın Deil Klübün Aldığı Bir Karardır. Futbolcu Her Kim Olursa Olsun Sivasspor Değerlerini Ezemez ve Kendini Daha Üstün Göremez. Herşeyden Öncedir Bu Onurlu Duruş Mewzu Bahis Messi Bile Olsa!!!
kaplanlı 14.10.2010, 12:07 mehmet yıldız a yapılan eğer sebep buysa kocaman bir ayıptır.mehmet yıldız ı eleştirenlerin futbolundan anlamadıkları aşikardır.takım kaptanını takımın tek forvetini kadro dışı bıraktıysan kayseride ne işin var.boşuna masraf etmeyin.akıl alacak gibi değil sivas ta havalar soğumaya başladı.üşüttüler galiba.
Ali Selim 14.10.2010, 12:09 Selam yiğidolar,mehmet yıldız ne yapmış takımı küme düşmekten kurtardığı içinmi,2 yıl şampiyonluk umudunu yaşattığı içinmi,yoksa sivas lıdan daha sivas lı olduğu içinmi anlamdaım gitti o kaptan dır yeri gelir arkadaşlarına bağırırda kızarda bu tolerans ona tanınmalıydı bence.Ceyhun yeni kaptan hadi kardeşim,yarin senide bırakır kaçar ceyhun u fazla abarttık onun yaptığını bende yaparım topu al çalım yap olursa olur olmazsa nasıl çalımlamaya kalktı koçum der geçeriz, çok çabuk insan satıyoruz galiba mehmet yıldız bu takımın herşeyi oynamasada yedekte olsa o sivas la bütünleşen bir oyuncudur.Bak gördünüz musa ile ibrahim i bi kalemde bırakıp kaçtılar.Bu yıl değilde gelecek yıl ilk 3 e oynarız galiba BANK ASYA LİGİNDE bu düşüncem kadro dışı kalmalarla ilgili değil takım çok kötü şuan ligin en kötüsü bank asyada oynasa bu haliyle ilk 10 da zor olur yazık bunun sebebi futbol bilgisi olmayan futbol maçını film izlemek zanneden taraftarın büyük çoğunluğunda belli bi kısmına lafım yok.
Aha Benimde İçimden geçenler tam bunlar yıllarca takımına hizmet etmiş emek vermiş KAPTANLIK abilik babalık yapmış eee neymiş idmanda kavga etmişler kadro dışı hurra olduyala. Evli insanlar bile geçinemiyor yeri geliyor fikir ayrılığına düşüyor ne yapalım boşanalımmı veya belli bir süre ayrı yaşayalım bence en güzel ceza para cezasıdır hem cebi acır hemde kulübe para girer olmamıyala
01011984 14.10.2010, 12:13 NOLDU? NOLDU SORUYORUM SIZE?
YERE GÖGE SIGDIRAMADIGINIZ MEHMET YILDIZA NOLDU?
BU ADAM 7 HAFTADA BI GOL ATTI, HER KIM FUTBOLUMUZU IZLEDIYSE
GÖRMÜSTÜRKI MEHMET YILDIZDAN NE RUH KALMIS NEDE KUVVET!
SEN BU TAKIMIN KAPTANIYSAN KAPTANLIGINI BILECEKSIN KARDESIM!
IDMANLARI GIDIP IZLEYENLER GÖRMÜSTÜRKI BU ADAM SADECE ARKADASLARINA AKIL VERMEKTE AMA KENDISI AFFEDERSINIZDE BI *** YAPMIYOR!
SIMDI AKLIN BASINA GELIR UMARIM!!!!
SIMDI SIRA PEDRIELLE IBRAHIM SAHINE GELDI, INANIYORUMKI BU ADAMLARDAN KIMI OYNATIRSA OYNATSIN M.YILDIZDAN DAHA IYI OYNAYACAK VE KENDINI GÖSTERECEKTIR!!!!!
KEITADA MEHMETDE ARTIK AKLINI BASINA TOPLASIN, KENDILERINI TOPARLAYIP ÖYLE GELSIN!!!!
EVET MESUT BEY SENINDE BILETIN BU HAFTA SONU KESILECEK,
YETER ARTIK YEDINIZ BITIRDINIZ REZIL ETTINIZ BIZI BE!!!!
Bence iki ihtimal var:
1) itisme kakisma ile oyuncu kadro disi birakilmaz. eger bu sebepten birakildi ise bu bakkali tazminatsiz göndermek icin yönetim tarafindan hazirlanmis bir tuzaktir.
2) ibrazim üzülmez - Toraman vari bir kavga olmustur..
Bence ikinci SIK dogru
01011984 14.10.2010, 12:21 yok ben bu adamlari anlamiyorum, itiraz ediyorlar nasil mehmet yildizi kadro disi birakirlar, kim hakediyorsa kadro disi kalmalidirki akli basina gelsin ve ayni hatayi tekrarlamasin diye, mesut bakkal keyfinden hic kimseyi kadro disi birakamaz, vardir bi aciklamasi, merak ediyoruz yakinda cikar ortaya!!!!
SempaticH 14.10.2010, 12:22 yav hocanın istediği oldu ceyhunu kaptanlığa getireceği belliydi şimdi eğer kayseriyi yenersek ben dediydim diyecek sonuç bunu gösteriyor vede kaptanlığı ceyhuna vermek için biçilmiş bir oyun gibime geliyor allahtan kork be hoca senelerdir bu takıma herşeyini vermiş insanı kesip atamazsın ne kadarda bu aralar form düşüklüğü de yaşasa biz kaptanımızı takımda görmek istiyoruz
01011984 14.10.2010, 12:24 ceyhun kaptanligi haketmiyor,
hayrettine yakisir kaptanlik!!!!
SempaticH 14.10.2010, 12:27 herkes kavga eder ne olmuş bir birinimi vurdular kardeşim hemen kadro dışı ediliyorlar tam takımın topçuya ihtiyaç olduğu sırada anlamış değiliz bu ne kardeşim hoca sen işi iyice azıttın senin durumun hiç iyi değil eğer bu haftada kayseri maçı kötü olsun ordan daha sivasa gelme sakın ha....
Ali Selim 14.10.2010, 12:29 Valla arkadaşlar kim nederse desin mehmet yıldız bu takımın herşeyi hiç oynamasın ama yinede sahada durması lazım fazla eskiye gitmeden eskişehir maçını hatırlayalım hoca mehmet yıldızı oyundan aldı yerine iboyu oyuna soktu ne oldu eskişehirin defansı boşaldı mehmeti tutan 3 kişi idi o çıktıktan sonra adamlar defansa 1 adam koyup full hücuma çıktılar hatırlayalım. Mehmet yıldızın futbolunu beğenmeyenlerle tartışmam bile futbol bilgisi ancak o kadar olur
SempaticH 14.10.2010, 12:32 senden hiç birşey olmaz kardeşim takımı mahvettin be defol git
01011984 14.10.2010, 12:32 Valla arkadaşlar kim nederse desin mehmet yıldız bu takımın herşeyi hiç oynamasın ama yinede sahada durması lazım fazla eskiye gitmeden eskişehir maçını hatırlayalım hoca mehmet yıldızı oyundan aldı yerine iboyu oyuna soktu ne oldu eskişehirin defansı boşaldı mehmeti tutan 3 kişi idi o çıktıktan sonra adamlar defansa 1 adam koyup full hücuma çıktılar hatırlayalım. Mehmet yıldızın futbolunu beğenmeyenlerle tartışmam bile futbol bilgisi ancak o kadar olur
komiksin kardesim sen, hemde cok komik!!!
mehmet yildizi oyundan soktu diyemi golu yedik,
i.sahinemi sucu veriyorsun, adami 3 dakka oyuna girdi
peki seni yildizin 87 dakka ne yapti, bana bir anlatirmisin,
senin futbol bilginde ortada iste! bravo! :o)
01011984 14.10.2010, 12:34 mesut bey'de bu hafta sonu gidici, eyvallah simdiden!
adam akilli birini getirin su takimin basina, gecen sene aynisi bu sene aynisi,
göz göre göre yiyorsunuz takimi reziller ya!
yusufaydin 14.10.2010, 12:34 kayseri ye yenilince o birhafta da kadroidisi kalsin da goreyim.bakkal efendi bakalim ne yapacak.buda mehmete eline saglik olmus valla.kadrodisi kalacak en son futbolcu mehmet yildiz dir.yillardir yaptigi hizmet ortada.ya mesut efendi senin yaptigin hizmet ne????kocamannnn hicccccccc!!!!!!!!!!
SempaticH 14.10.2010, 12:35 senden hiç birşey olmaz kardeşim takımı mahvettin be defol git
Del Piero 14.10.2010, 12:36 kayseri maçında 9. Dk mehmet yıldıza sahip çıkalım
Ali Selim 14.10.2010, 12:38 komiksin kardesim sen, hemde cok komik!!!
mehmet yildizi oyundan soktu diyemi golu yedik,
i.sahinemi sucu veriyorsun, adami 3 dakka oyuna girdi
peki seni yildizin 87 dakka ne yapti, bana bir anlatirmisin,
senin futbol bilginde ortada iste! bravo! :o)
la sen ne konuşuyon adamın asabını bozma kelimelerine dikka et şimdi senle futbol mu tartışacam allah allah bilmiyorsan bul biryerden eskişehir maçını 90 DAKİKA yeniden izle hadi aslanım
MeD_Turc 14.10.2010, 12:39 BAKKAL'IN AÇIKLAMALARI
Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi
01011984 14.10.2010, 12:42 la sen ne konuşuyon adamın asabını bozma kelimelerine dikka et şimdi senle futbol mu tartışacam allah allah bilmiyorsan bul biryerden eskişehir maçını 90 DAKİKA yeniden izle hadi aslanım
canli canli izledim ben maci, merak etme kardes,
yorum yapmadan önce git sen izlede gör hatalilari ;-)
hadi yol alirsin simdide! eyvallah!
ykorkmaz 14.10.2010, 12:43 01011984 Nickli Üye misin nesin senelerini sivasa adamıs bır futbolcudan bahsedıyoruz... herhangı bır futbolcudan deıl... oyle bır adam bır cırpıdan sılınecek adam deildir...
karadavut58 14.10.2010, 12:43 bence cok cabuk hoplamayin acaba ne yaptilar kesin biseyler yok ortada net olan suda bigercekki eger kadro disi birakildiysa buyuk bisebebi vardir tabi iyide olmamis bence ins onlar icinde takim icinde iyi olur geri donusleri belkide hocanin sonu olur gibime geliyor aramizda kalsinda
01011984 14.10.2010, 12:46 01011984 Nickli Üye misin nesin senelerini sivasa adamıs bır futbolcudan bahsedıyoruz... herhangı bır futbolcudan deıl... oyle bır adam bır cırpıdan sılınecek adam deildir...
sen bu takimin kaptaniysan kimin üzerine yürüyorsun,
ister 1 sene ister 10 sene bu takimda oyna,
herkes hakettigini alacaktir, gecmiste bu adam bize her ne kadar katkida bulunduysa bu sene kac puan kayipetmemize maal oldu!!!
ben futbolculari degil sivasimi düsünürüm, gelecege bakarim!!!
TÜV'ün biterse, katkidan fazla zararin dokunursa bu takima, kusura bakma ama ozaman bitmistir! burada ben sahsi fikrimi söylüyorum, ha katilirsin katilmazsin sana kalmis! bukadar!
YKORKMAZ misin nesin ;-)
Ali Selim 14.10.2010, 12:46 canli canli izledim ben maci, merak etme kardes,
yorum yapmadan önce git sen izlede gör hatalilari ;-)
hadi yol alirsin simdide! eyvallah!
Bak canım akıllı konuş adamın asabını bozma sabır taşımı çatlatma benim haddini bilerek konuş terbiyeni takın
ykorkmaz 14.10.2010, 12:51 sen bu takimin kaptaniysan kimin üzerine yürüyorsun,
ister 1 sene ister 10 sene bu takimda oyna,
herkes hakettigini alacaktir, gecmiste bu adam bize her ne kadar katkida bulunduysa bu sene kac puan kayipetmemize maal oldu!!!
ben futbolculari degil sivasimi düsünürüm, gelecege bakarim!!!
TÜV'ün biterse, katkidan fazla zararin dokunursa bu takima, kusura bakma ama ozaman bitmistir! burada ben sahsi fikrimi söylüyorum, ha katilirsin katilmazsin sana kalmis! bukadar!
YKORKMAZ misin nesin ;-)
adamın asabını bozma...futbol tek kişilik oynanan bir oyun deildir 11 kişi ile oynanır once bunu aklına sok... sivasspor da bu sezon hangi futbolcu adam akıllı oynadıkı kı butun sucu mehmet yıldızın ustune atıyon .... bi diğeride sivas insanı gerçek yigido bır cırpıda gecmısı silmez, adam satmaz... insandır hata yapar
hacialicelik58 14.10.2010, 12:51 hocam basarisizligin faturasini mehmet yildiz a cikarma.ceyhunu kapta yaptin ceyhun once bir kac mac kazandirsinda ondan sonra.mehmet en az bizimkadar yigidolu.bence kayseri macini beklemeden istifani et .biran once riza hoca gelsin takimi toparlasin.
01011984 14.10.2010, 12:55 ne o, hepiniz asabi bozuluyor dogrulari yazinca
burda herkes sahsi fikrini söylüyor buna saygi duyacaksiniz
insandir hata yapar diyorsun, bizde onu diyoruz iste
hata yaptiysan cekeceksin, kaptan diye senelerdir sivasta diye haksizlikmi yapilsin herkese ceza verilsinde ona verilmesinmi
birak gardasss bunlari birakkkkk!!
akillarini basina toplayip dönsünler su sahaya!!
ReFRaCToRY 14.10.2010, 12:56 takım otoritesi için doğru bir karar!!!! sen takımın tek forveti değil feriştahı olsan takımın önüne geçemezsin eğer gerçekten disiplinsiz hareket yapmışlarsa ii ki kadro dışı bırakılmışlar... ama tek düşündürücü şey Kaptan neden Hayrettin değil de Ceyhun oldu???
ykorkmaz 14.10.2010, 12:58 sen önce futbolu öğren öyle gel tamammı koçum...şurda abuk sabuk yorumlar yapıp milletin canını sıkma (5 lira verip Sivasın maçına gelmezler.. sonra herkesten daha sıvassporlu olurlar)
01011984 14.10.2010, 12:58 takım otoritesi için doğru bir karar!!!! sen takımın tek forveti değil feriştahı olsan takımın önüne geçemezsin eğer gerçekten disiplinsiz hareket yapmışlarsa ii ki kadro dışı bırakılmışlar... ama tek düşündürücü şey Kaptan neden Hayrettin değil de Ceyhun oldu???
aynen!!! kaptan olacak biri varsa oda hayrettindir!!!
Ali Selim 14.10.2010, 12:59 ne o, hepiniz asabi bozuluyor dogrulari yazinca
burda herkes sahsi fikrini söylüyor buna saygi duyacaksiniz
insandir hata yapar diyorsun, bizde onu diyoruz iste
hata yaptiysan cekeceksin, kaptan diye senelerdir sivasta diye haksizlikmi yapilsin herkese ceza verilsinde ona verilmesinmi
birak gardasss bunlari birakkkkk!!
akillarini basina toplayip dönsünler su sahaya!!
Bak canım kardeşim önce kimin asabı bozulur bozulmaz sen ona bi karışma ondan sonrada biraz sakin ol tamammı sen SİVASSPORU düşünürsün bense SİVASSPORU ve SİVASSPOR için adam gibi adam olanı anlayabildinbi işte aradaki fark bu sendeğilmiydin 2 sezon önce hop oturup hop kalkan unutma geçen sezon bile m.Yıldız döndü takımın ligde kalmasına katkı sağladı hiçbirşeye vefan yoksa buna olsun biz demiyoruz m.Yıldız assın kessin yinede oynasın ama AHDE VEFA denen birşey var anladınmı
sivasspor585858 14.10.2010, 13:00 arkadaslar disziplinsin bir davranis var ortada. eger idmanda kavga etmislerse bunun cezasini cekmeleri lazim.
hatirlarsaniz besiktasta ibrahim toramanla ibrahim üzülmez kavga etmislerdi ve iki kaptanda kadro disi birakilmisti.
bu ceza mehmet ve keita´ya bir ders olsun diye verilmistir. ömür boyu kadro disi degillerki. belki yarin bile affedilebilirler. kaptanlik degisikligi de belki takima yeni bir heyecan getirir. sonucta ceyhun süper ligin en tecrübeli futbolcularindan biri. bence sorumluluk alabilecek bir futbolcu. yetenegi tartisilamaz. kaptanlik´la birlikte daha disziplinli olur diye düsünüyorum.
01011984 14.10.2010, 13:00 sen önce futbolu öğren öyle gel tamammı koçum...şurda abuk sabuk yorumlar yapıp milletin canını sıkma (5 lira verip Sivasın maçına gelmezler.. sonra herkesten daha sıvassporlu olurlar)
herkesin futbol bilgisi orta,
koclu moclu konusma istersen, kocluk olursun!
sivas ne verdigimizi sivasin icin neler yaptigimizi, sivas icin nerelere gittigimizi bilen biliyor sen rahat ol!
ykorkmaz 14.10.2010, 13:03 Kaptan dediğin takımına sahip çıkar.. Hayrettin Sivaslı Kaptan onun olması gerekır ama çölede bişey var. Kaptanlık demek takıma sahıp cıkacan takımı yonlendırecen.. gecen sene uzun bır sure hayrettın kaptan olarak cıktı...ne oldu takıma sahıp cıkılmadı sahada olay oluyo hayrettın arkasını donup gıdıyor... kaptan dedıgın ole yapmaz olaya mudahele eder... onun ıcın dıyorum kı hayrettın de kaptan vasfı yok... yoksa bende ısterım hayrettının kaptan olmasını sahda en cok ona yakısır
Caner POLAT 14.10.2010, 13:03 Hocanın bahsettiği kıvılcım bu olsa gerek.Mehmet YILDIZ'ı bitirmek istiyosun hocam heralde.Bu arada verilen kaptanlığı geri nasıl alacaksın aceb :mad:
Respect58 14.10.2010, 13:04 Sezer Öztürk'ü yedin sıra Mehmet YILDIZ'da değil mi mesut efendi..
existence 14.10.2010, 13:09 Mehmedin takıma 3.ligten beri yaptığı emeğin karşılığı bu olamaz. verdiği emek onun bu cezayı almasına engeldir. Herşeyin bir yolu vardır. 18 kişilik kadroya almazsın biraz olur biter. Sivassporla bütünleşmiş bir futbolcudur mehmet, semboldür bizim için. Kredisi bitmez Mehmedin hiçbir zaman. taki ben gidiyorum diyene kadar bağrımızdadır. SENİ SEVİYORUZ MEHMEDİM. Kaptanlık ise Ceyhuna verilene kadar kaç tane adam var. Ceyhunun 2 gün sonra kaçmayacağı ne malum.
DoomsDay58 14.10.2010, 13:09 Önce bi ayrıntılı açıklama gelsin hemen mesut hocaya laf etmeyin
01011984 14.10.2010, 13:10 HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN!!!!!!!!!!
Ali Selim 14.10.2010, 13:11 HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN!!!!!!!!!!
Aferim Canım benim doğru söylüyosun HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN TEBRİKLER
existence 14.10.2010, 13:12 Meset Hocayı eleştirenler bu konudan dolayı eleştirmiyorlarki. 14 maçta 1 galibiyet zaten sabrını zorluyor milletin. Mehmet olayı ise tuzu biberi. Tercik olarak mehmet daha ağır basar.
58^SiVaS^58 14.10.2010, 13:16 arkadaslar herkes mesut hocayi sucluyor ama yönetim kurulu bu cezayi verdi ondan bence mesut hocanin sucu yok bu iste.
Caner POLAT 14.10.2010, 13:16 Bülo mehmeti eses'e alırsa hiç şaşırmayın !:mad:
Ali Selim 14.10.2010, 13:18 Bülo mehmeti eses'e alırsa hiç şaşırmayın !:mad:
Ula kardeşim sen deme yav böle zaten gıcık oluyom allah muhafaza allah yazdıysa bozsun tövbe de kardeşim :D:D
Holigann 14.10.2010, 13:22 Çok enteresan bizim takımdada idman kavgaları başladı demekkı,yalnız bu oylesıne bı kavga olmasa gerek kı sonu kadro dısı bırakılmaya kadar gıtmıs,pozısyon geregı bı anlık sınırle olan bıse olsa bu kadar buyumezdı dıye dusunuyorum.eger oyle bı kavgaysa zaten yonetım acıl olarak aldıgı bu kararı ıptal etmelıdır.takımımız yıldızlar toplululugu degıl altarnatıfsızlıkden surundugumuz bı donemde fazla luks bı karar olmus,tabi ufak bı kavgaysa.
sonuc olarak su da bır gercek kımse takımın ustunde degıldır,takıma zarar verecek hallere yonetım gereklı yaptırımı uygulama hakkına sahıptır.
konunun basından berı okudugum mesajlara bakıyorumda ıcımızde ne kadar sacma sapan yorum yapan ınsan var,ne kadar bı oyle bı boyle konusan ınsan var,ne kadar teslımıyetcı ve acız ınsan var.
ya kardesım bu durumdan bıle mesut hocaya pay cıkaranlar dusuncelerını gıdıp mac konularının yorumları altında yapsınlar,alakasız mesajlarıyla bu konuyu kırletmesınler. yok mehmet yıldız olmazsa bıtermısız,bu nasıl bı sacma mantık. suarezın oynaması ıcın haftalardır bagıranlar,şimdi suarezle ıbrahım sahınemı kaldık dıyolar ya hayret vallahı hayret,bı tutarlı olun arkadasım,bu nasıl bı ıkıyuzlulukdur. yok mesut hoca ona takmıs,yok kaptanı bıtırecekmıs.herkez oturdugu yerden sallıyo,kaptanı bıtırecek adam bu kadar tepkıye ragmen formsuz bı kaptana bu kadar sabır gosterırmıydı,azıcık tutarlı atın.
sonuc olarak her ıste vardır bı hayır,mac saatıne kadar af gelmezse bu oyunculara,belkıde suareze sans dogacak ve adam kendını ıspat edecek,belkı ıbrahım sahın cok ıyı oynayacak.hemen felaket tellallıgına soyunmayın!!!!!!!!!
YİGİDOKENTLİ 14.10.2010, 13:26 Bu kadar saçma bir karar alinirmi takim iyi yolda sanki mesüt hoça kayserispor maçinda istifa etmezsen ...........
01011984 14.10.2010, 13:28 Holigann
senin ALLAHINA kurban!!!
RK sTyLa 58 14.10.2010, 13:30 MESUT BAKKAL ISTIFAAAAAA MEHMETI KADRO DISI NASIL birakir hangi kadroyla cikcak maca ??????
karakocyakup58 14.10.2010, 13:33 kayserii deplasmanına gitmiyorum gidecegim.. 5 kişiyide götürüyorum..
böyle saçmalık olmaz..kadro dışı bıraklımıs
yönetim , mesut bakkal, fikret ünsal istifa....
kiNgSiZe58 14.10.2010, 13:38 Mehmet Yildiz son maclarda iyi oynamiyor bu birkere gercek, ama yinede iyi olmaya cabasi var. hakkini kesip atmamak gerek, adam futbol hayatinin yüzde 80% sivassporda gecirdi ve geciriyor. Degeri büyük. Basimizin üstüne herzaman yeri var. Mehmet baska..
Ama Keita kimmis kardesim, gecen sezon ortasinda transfer oldu diye artislik taslamasi veya herangi birsey ters yapmasi haddi degil zira kavga ettigi kisi normal bir futbolcu degil takiminin kaptani. Sen saygi göstericeksinki saygi göresin. Eger Keita kavgayi baslattisa kadro disi olmayi hak etmis ve ara transferde iyi bir parayi satilmali. Ama eger mehmet baslattisa ozaman ayni hayro gibi sucunu cekmesi gerek. Yönetimi kutluyorum ama bu zor zamanlarda böyle karar sadece takima zarar verir disiplin felan artmaz sivas kötü futbolunu devam sergilerse zaten böyle kavgalardan daha cok gelicektir
yigidokolik 14.10.2010, 13:39 bu kavga nasıl bir kavgaydı ki kadro dışı bırakılmış.eger takımın havasını bozuyor ortamı geriyorlarsa tamam kadro dışı bırakılsın. ama mehmet bunu yapacak biri değil kararı anlamış değilim.kayseri maçı kaybederse hoca mazerette hazır elimdeki tek forveti yönetim kadro dışı bıraktı o olsaydı skor farklı olurdu. diyecek bence saçmalıklar devam ediyor.
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 13:53 Bu işin sonu hocanın istifasıyla neticelenir, açıkçası yönetim kurulu toplanıp itişip kakıştı diye hocanın elinden 2 önemli silahını alıp savaş meydanına sürüyorsa, bu hocanın kaleminin kırıldığını gösterir.
Mesut Bakkal, kayseri maçını kazansa dahi yönetimden tarafından istenmediğini anlayacağı için istifa edecektir. Çünkü zaten hoca'da tesisler otoyolun üstünde, gerekirse ceketimi alır giderim demişti geçen hafta.
Bence böyle kadro dışı bırakmalara ve hocayı ateşe atarken aslında takımı da ateşe atmanın gereği yok, Muhsin Ertuğral' la olduğu gibi, oturup konuşulup istifası istenebilir ve makul bir tazminat ile yollar ayrılabilir.
Mesut Hoca'nın yerinde olmak istemezdim, zaten kadro kurmakta zorlanıyor, bir de 2 önemli oyuncuyu elinden alıp hadi git Kayseri'den 3 puan getir demek enteresan.
Rıza Hoca'nın gelmesi takıma aslında Bakkal'ın nahsettiği kıvılcımı getirebilir, ama Bakkal'ı göndermenin yolu bu olmamalı.
rivaldo58 14.10.2010, 13:59 Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita şoku ile sarsılan Sivas'ta Teknik Patron Mesut Bakkal, gelişmeler için şunları söyledi...
Teknik direktör Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.
http://www.internetspor.com/spor/super-lig/yildiz-ve-keita-niye-kadro-disi-kaldi-46594.html
ulan onumuzde onemlı bır mac var takımda kaos cıkıyor.amatore gerı donduk.
titizyiğido 14.10.2010, 14:13 bir disiplin suçu varsa ceza alacaklar tabi ki burası dingonun ahırı değil.........
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=80081
Mesut hoca taraftarı değilim fakat burada sadece hocayı hedef almak yanlış.
Ceyhunun kaptanlığınıda tabiki yönetim onaylamıştır.
Kadro dışı kalmaları mesut hocanın işi değil.
İkisi arasında yaşanan kavgadan dolayı,Yönetim kurulu böyle bir karar almış,Vardır bi bildikleri bunada saygı duymak gerek.İnşaallah Sivassporun geleceği için hayırlı olur ve biran önce tekrar takıma dönerler.
Kanfory Sylla'nın sözleşmesi fesh edildi
Kulübümüz ile transfer döneminde maç başı anlaşmaya varan Gineli oyuncu Kanfory Sylla'nın, Konyaspor'umuza faydalı olamayacağı görüşüne varılarak ve karşılıklı anlaşma sağlanarak sözleşmesi fesh edilmiştir. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz.
KONYASPOR KULÜBÜ
Konya`da da isler bayagi karismis. Tazemeta kadro disi Sylla ile fesh
sinan-58 14.10.2010, 14:43 hiç bir futbolcu sivasspordan üstün değildir klübün etiği dışında hareket edemez kendini kulüpten büyük görenler cezasını çeker
Kasım Öktem 14.10.2010, 15:02 Mesut BAkkal'ın sistemi Mehmet Yıldız'a uymuyırdu, Keita'yı da oynatmıyordu Bakkal..
Kulübümüzün fazla etkileneceğini sanmıyorum..
Sivasspor'da, Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Mehmet Yıldız, kırmızı-beyazlı forma altında son 6 sezonda 125 lig maçında 47 gole imza attı.
Ankara Tigemspor'da yetiştikten sonra profesyonelliğe 7 Temmuz 2000 yılında Sivasspor'da geçen Mehmet Yıldız, sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ve kaleci Akın Vardar ile birlikte ''Yiğidolar''ın en kıdemli oyuncuları arasında bulunuyor.
Profesyonel olmasının ardından kısa süre Çarşambaspor'da forma giyen Mehmet Yıldız, 2001-2002 sezonunda tekrar Sivasspor'a döndü. Sivasspor forması altında 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında ikinci ligde top koşturan Yıldız, bir süre Antalyaspor ve Türk Telekomspor'da oynadıktan sonra futbol hayatına tekrar Sivasspor'da devam etti.
Sivasspor'un, 2004-2005 sezonunda Lig A'da şampiyon olarak tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkmasını sağlayan kadrosunda yer alan ve attığı gollerle takımının başarısına büyük katkı sağlayan Mehmet Yıldız, Sivasspor forması altında Süper Lig'de de başarılı bir performans sergiledi.
Özellikle Sivasspor'un teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde şampiyonluğu kovaladığı 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında yıldızı parlayan Mehmet Yıldız, kırmızı-beyazlı ekipte bir dönem sergilediği performansla bazı büyük kulüplerin transfer listesine girerken, (A) Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna da çağrılmıştı.
Sivasspor'un en önemli gol silahı ve kırmızı-beyazlı ekibin şampiyonluğa oynadığı dönemde kadronun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Yıldız, kırmızı-beyazlı forma altında son 6 sezonda 125 Süper Lig maçın 47 gole imza attı.
Futbol yaşamının son 10-11 yılı, kısa süreli ayrılıklar dışında hep Sivasspor'da geçen Mehmet Yıldız, bu sezon başında Sivasspor ile sözleşmesini 2 yıl daha uzatmıştı.
KEİTA 17 MAÇTA FORMA GİYDİ
Sivasspor'a geçen sezonun devre arasında teknik direktör Muhsin Ertuğral döneminde transfer edilen Malili orta saha oyuncusu Keita ise 1'i Türkiye Kupası'nda, 16'sı ligde olmak üzere 17 maçta görev yaptı.
Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlık görevine getirilen tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ise bu sezon transfer olduğu Sivasspor'da 7 lig maçında forma giydi. Futbol yaşamında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da formasını giyen Ceyhun, kırmızı-beyazlı ekipte şu ana dek 1 gole imza attı.
Kariyerinden de anlaşılacağı üzere kendisi ikinci lig topçusudur ve kadro dışı kalması Sivasımızın hayrınadır.
58akif34 14.10.2010, 15:05 kadro dışı bırakan mesut bakkal degıl yönetim kurulu arkadaslar haberı duzenlı okuyalım mehmet yıldız da dısıplınsızlık sezmıstım keıta da zaten dık baslı bırısı belkı akıllanırlar
Kariyerinden de anlaşılacağı üzere kendisi ikinci lig topçusudur ve kadro dışı kalması Sivasımızın hayrınadır.
:D ilginç bır yorum
58akif34 14.10.2010, 15:14 bu takıma buyuk katkılar sagladı mehmet yıldız fakat son zamanlarda artık ben bu formayı zaten gıyıyorum oynamasamda gıbı bır psıkolojıye kapıldı bu ceza onun aklını basına getırecektır hele bırde takım kayserıyı yenerse mehmet artık bazı seylerın farkına varacaktır kayserı macında zita cıhan ceyhun ve suarez gol yollarınbda basarılı olcaktır bence
formen720 14.10.2010, 15:15 çokta güzel olmuş ne defansa nede orta sahaya yardım ettigi var geri geldigi yok ilerde ibibik kuşu gibi bekliyor yakaladıgı posizyonlarıda kaçırıyo 3 hafta kadar kadro dışı kalsın aklı başına gelsin mehmet yıldızın
TEKOTORİTE58 14.10.2010, 15:16 Kariyerinden de anlaşılacağı üzere kendisi ikinci lig topçusudur ve kadro dışı kalması Sivasımızın hayrınadır.
ÇOK YAZIK SİZE NASIL OLURDA BİR ÇIRPIDA SİLERSİNİZ MEHMETİ ANLAMIYORUM MEHMETLE ARADA SIRADA GOL ATIYORDUK ŞİMDİ İSE HİÇ ATAMAYIZ ASIL GİTMESİ GEREKEN MESUT BAKKALDIR TAKIMI DİSİPLİNSİZ HALE GETİREN HAK EDENİ OYNATMIYOR ŞİMDİ İBRAHİM ŞAHİN KURTARIR BU TAKIMI UYNANIN EGER HOCA GİTMESSE SİVASSPOR KESİN DÜŞERKAYSERİSPOR BİZE BİR EYİLİK YAP 6 TANEDE SEN ATTA BELKİ BAKKALDAN KURTAIRIZ İNŞALLAH
TEKOTORİTE58 14.10.2010, 15:19 MESUT BAKKAL İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA İSTİFA MEHMETLE KEİTA KADROYA BAKKAL ANKARAYA TAKIMI MAHVETTİN HOCA DAHA NE BEKLİYORSUN DÜŞÜRMEKKMİ SİVASSPORU
TEKOTORİTE58 14.10.2010, 15:23 bu takıma buyuk katkılar sagladı mehmet yıldız fakat son zamanlarda artık ben bu formayı zaten gıyıyorum oynamasamda gıbı bır psıkolojıye kapıldı bu ceza onun aklını basına getırecektır hele bırde takım kayserıyı yenerse mehmet artık bazı seylerın farkına varacaktır kayserı macında zita cıhan ceyhun ve suarez gol yollarınbda basarılı olcaktır bence
NE SUAREZİ KARDEŞİM BU HOCA SUAREZİ OYNATMAZ SANA SÖYLEYİM İBRAHİM ŞAHİNE YER AÇILMIŞTIR İBRAHİM ŞAHİN OYNAR SUAREZ YİNE OYNAMAZ BU BİR BAKKAL GİTMEDİGİ SÜRECE BU TAKIM KİMSEYİ YENEMEZ2
KAYSERİSPOR BİZE EN AZ 5 ÇEKER BU 3 BAKKALDA İSTİFA EDRE GİDER BU 4 BUNLARDA OLMASSA TAKIM KÜMEYE GİDER BUDA 5 BU OLAY HOCANIN ADALETLİ İŞ YAPMADIGINDAN OLMUŞTUR BAKKAL İSTİFA ET VE GİT
TEKOTORİTE58 14.10.2010, 15:26 BEN HAFTALARDI YAZIYORUM HOCA GİTMEDİGİ SÜRECE BU TAKIM DÜZELMEZ BAKKAL GİTMESE SİVASSSPOR DÜŞECEK İLK TAKIMDIR HELAL OLSUN SİZE ELBİRLİGİ İLE SİVASI DÜŞÜRÜYORSUNUZTABİ BIRAKIRMI PARAYI BELEŞ YER AMA BUCA MAÇINDA BU TARAFTAR SENİ BİR GÖNDERİRİKİ NEYE UGRADINI ŞAŞIRIRSIN
KaNgAlLıYiGiDoO 14.10.2010, 15:48 Mehmet yıldız kötü oynuyor diodunuz şimdi kadro dışı kaldı daha ne istiosunuz anlamadım. Ne istediğinizi bilmiosunuz galiba. İnşallah hayırlı olur.. Ceyhunun Kaptan olması bence daha iyi. Mehmet yıldız ticarete başladıktan sonra futbolu bırakmıştı zaten. Pedriel gibi oyuncularında önü açılır. Buca maçındada Kamanan da galiba takıma dahil olacak. Bundan sonra ükselişe geçeriz Allah'ın izniyle...
Elimizde çook geniş bir kadro var Herkesin altarnatifi var ya yönetim çok değerli oyuncular aldıya.o yüzden kadro dışı bırakmışlardır.Ya her kulüpte oyuncular birbirleriyle ara sıra kavga ediyor hemen kadro dışımı bırakıyorlar.Yazıklar olsun başka laf yokk.
hiçbirşey olmaz, haftasonu maça kadar affedilir merak etmeyin. bizde burda dumur olduğumuzla kalırız :D
Hayrettin dururken kaptanlığın Ceyhun'a verilmesini anlayamadım.Kesin bi açıklama olmadan dolmuşa binip yorum yapmayacağım ama önemli bi kavga değilse bu yapılan takımın altına dinamit koyup patlatmakdan başka birşey değil. Net fikirler edinebilmemiz için ayrıntılı bilgiler bekliyoruz.
ssfatihss 14.10.2010, 15:59 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kavga ettılırse barıstır arkadas ne demek kadro dısı sanki çok zengın yedek kubesi varmıs gibi.......
SIVAS58FOREVER 14.10.2010, 16:01 Arkadaşlar, kusura bakmayın ama Mehmet Yıldız'ın yokluğunda Ricardo Suarez Pedriel'den medet ummayın. Üzülerek söylüyorum ki Pedriel 2. lig ayarında bir oyuncudur.
Sadece Pedriel değil, aynı zamanda Murat Sözgelmez, Ugur Kavuk, Sedat Yeşilkaya, Ferhat Bıkmaz, İbrahim Şahin ve Nabil Taider de 2. lig ayarında oyunculardır. Kendilerini zorlayıp Süper ligde mücadele ediyor olmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ancak 2. ligde top koştursalar hem beceriksizlikle suçlanmazlar hem de 2. ligde taraftarların beğenisini de kazanırlar, belki daha az para kazanırlar ama en azından stresten uzak bir çalışma hayatına kavuşurlar.
cılgınsivas58 14.10.2010, 16:01 bu haber kayseri maçı öncesi kötü oldu takımda mehmetin eksikliği hissedilir işallah pazara kadar affedilir şimdi kayseri bizi param parça eder bakında görün
cılgınsivas58 14.10.2010, 16:05 geçen sene hoca manisayı çalıştırdığı zaman sezeri kadro dışı bırakmıştı dahada affetmemişti bu sferdde mehmeti bıraktı işallah affeder
KaNgAlLıYiGiDoO 14.10.2010, 16:10 Habere dikkatli okuyalım arkadaşlar hoca değil yönetim bırakmış demekki yumruk yumruğa kavga olmuş...
Holigann 14.10.2010, 16:13 Habere dikkatli okuyalım arkadaşlar hoca değil yönetim bırakmış demekki yumruk yumruğa kavga olmuş...
lig tv de mesut bakkal tarafından kadro dısında bırakıldıkları soylendı,bence sızde yanılıyor olabılırsınız. bu konuda muamma. hem yonetım bıle yapsa hocaya bı sormusdur hoca ne yapalım dıye. her sekılde mesut bakkal bu ısın dısında olamaz.
KaNgAlLıYiGiDoO 14.10.2010, 16:15 Bencede Mesut Bakkal'ın gitmesi lazım bu adamda bir kere ruh yok... Yürek desen hiç yok... Kardeşim hep beraberliğe oynuyo. Aman malup olmuyum Beraberlik yeter diyor. 3 puanlı sistemde Beraberliğin pek yararı yoktur. Eğer kendi sahanda bile 5 orta saha tek forvet oynarsan ne 3 puan alırsın nede yenilmekten kurtulabilirsin. AYRICA HAKEMLERİN HATALARINI ASLA GÖZ ARDI ETMEYELİM. BU HAFTAKİ MAÇTA CÜNEYT ÇAKIRA DİKKAT EDİN. UNUTMAYIN KAYBETTİĞİMİZ PUANLARDA NE KADAR HOCANIN HATASI VARSA HAKEMLERİNDE BİR O KADAR HATASI VAR. GOL ATTIDA SAYMADI DİYECEK OLURSANIZ;
EVET ATTIK AMA SAYMADILAR!!!
KaNgAlLıYiGiDoO 14.10.2010, 16:17 Görüşleri alınmıştır elbet ama kaptan diye Mehmet Yıldız diye cezalandırmamakmı gerekiyor. Bir arkadaşımızın dediği gibi hiç bir şey Sivasspor'un üstünde olamaz...
Holigann 14.10.2010, 16:22 Görüşleri alınmıştır elbet ama kaptan diye Mehmet Yıldız diye cezalandırmamakmı gerekiyor. Bir arkadaşımızın dediği gibi hiç bir şey Sivasspor'un üstünde olamaz...
bana cevaben yazdıysanız,ben zaten karar dogrudur yada yalnıstır dıye bırsey ıfade etmedım:)
Demedi demeyin Suarez oynarsa golü var. Buraya yazıyorum...
tamer_hasturk58 14.10.2010, 16:24 selam arkadaslar sivasspor bir ayledir aylenin icinde tatsiz olaylar ol bir , bunu baskanimiz ve teknik heyeti cozer allahin izninen kimse kimsey fatura kesmiyor eminim ama , sivasspor bizim kimsenin deyil orad sivasspordan baska buyuk yoktur hic bir futbolcu veya yonetim sivasspordan buyuk olmaz herkes gelir gider o yuzden m. yildiz ve keit onlardan biridir yonetim bun karar verdise bildikleri bir sey vardir ayle icinde ayrimcilik olmaz bunu baska futbolcularda yapas veya olsa ayni sekilde olacani dusunuyom . m. yildiz deyil paftan biri yapasa onada ayini sekilde olurdu . icini disini bilmeden bir birimizi kirmayalim . bir yerde disiplin olmasa o yerde hic bir sey olmaz bunlari baskanimiz ve hocamiz cozer ve hal eder allahin izninen saygilar
Del Piero 14.10.2010, 16:27 hayrettin varken abdurahman varken sedat varken daha geleli 7 hafta olan ceyhuna kaptanlık verilmesi ne demek anlamak çok zor
yigidoss 14.10.2010, 16:29 Haberi okur okumaz ağzıma bir ton küfür geldi ya. Sen kimsin de Mehmet'i kadro dışı bırakıyon ya. Bölücü Ceyhun kaptan oluyor.
Mehmet YILDIZ aciz yönetim kurulumuzun hepsinden daha büyük Sivassporludur buna başkan da dahil. Göçebe Mesut sevgili Ceyhununu da al defol git. Anasını ağlattınız takımın ya.
Sinir krizi geçirttiniz bize ya. Yeter haftalardır yüzümüz gülmüyor, içimiz kan ağlıyor, puan cetveline bakamaz olduk. Beceriksiz Mesut faturayı Sivasspor için fedakarlık üstüne fedakarlık yapan Mehmet YILDIZ' a kesiyor. Yönetim de bunu utanmadan deklare ediyor.
YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...:mad::mad::mad::mad::m ad::mad:
Performans düşüklüğü,hocaya saygısızlık,idmanlara gelmeme vs.nedenlerle A2'ye gönderilseler normal karşılarım ki eğer o şekil bakarsak A2 takımıyla yer değiştirmemiz lazım o ayrı mesele...Her neyse konuya gelirsek aralarında kavga ettiler diye kadro dışı bırakmak ağır kaçmış biraz o kadarda değil...Pedriel oynamış olur bu şekilde en azından onu izleriz...Bu arada keşke kadro dışı bırakıp A2'ye yollanacak futbolcuları bizlere anket yapıp gönderseler :)
Bu hafta olmasa da önümüzdeki haftalarda Kamanan'ında katılımıyla ileri ikili Kamanan - Suarez den oluşursa forvette gol sıkıntımız kalmaz....Tabii Bakkal efendi inadından vazgeçerse...
offff offfffffffffff ne oluyor takımımıza Allah aşkına
Elbeyliliyiz 14.10.2010, 16:48 Mehmet yildiza büyük haksizlik yapildi, isini yapmakta zorlanan bir hocayla karsi karsiyayiz su ceyhunu getiren yönetimi tebrik ediyorum. Bize ahlaklikisi lazim kendini ispatlayamadi ceyhun cok merak ediyorum, keske su kayseriden fark yesek diyorum. Statta bos kalsa baskan ve yönetim kurulu tek basina izlese ah su kayseri maglubiyetini bekliyorum. Vizyonsuz bir hoca alirsaniz iste. Takimda disiplinini kuramayan bor hoca ....
bu olay bütün futbolcularımızı etkilerse çok kötü...
YİGİDOKENTLİ 14.10.2010, 16:55 Bu kadar bilinçsiz hereket edilirmi takim en önemli iki oyuncusunu kadro dişi birak böyle saçmalik olmaz istafa etsin mesüt hoça kayserispor maçini alamazsa istemiyoruz onu taraftar olarak.
sivasfutbol 14.10.2010, 16:58 tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalımda....
ercan58.a 14.10.2010, 17:18 takımı ne hale getirdiyseniz bakın adamlar birbiriyle dövüşüyorlar
yönetim utansın....hoca utansın
takımda 2 işe yarar adam var onlarda kadro dışı oldu sagolun
ercan58.a 14.10.2010, 17:20 helede fikret beyefendi sivassporu halletti sıra milli takım hakkında ahkam kesmeye geldi
iyi la heralde kadron geniş hoca takımın tek forvetiyle adam gibi bi orta saha oyuncusunu atıyonuz...
takimda disiplin kalmamis gibi görünüyor.
biri formayi hakeme atiyor 4 mac ceza aliyor.
digeri takim arkadasi ile kavga yapiyor...
neler oluyor takımımıza Allah aşkına, bizim bilmediğimiz birşeyler mi oluyor. takımımız neydi ne hallere geldi şu işe bak. elbet bundada bir hayır vardır.
ercan58.a 14.10.2010, 18:34 fikret ünsal şakayla karışık bu takımı biz çıkarttık süper lige düşürme hakkımızda var diyor,tv de şakaylada olsa söylenecek lafmı bu
hocaya bakın...yönetime bakın işe yaramayan bülentin aldıgı adamlara(bu takıma çaktıgı kazıklara) bakın bunları konuşalım bence
bu arada geçen sezon düşürmek için her şeyi yaptılar düşüremediler
bu sene kesin niyetliler galiba konuşmalarından bunlar anlaşılıyor
ayrıca herhangi bişeyde istifa edeceklerini belirtiyorlar
bunların şakası olmaz sivasspor üzerine şakaylada olsa laf kise söyleyemez vede söylememeli
Dark Force 14.10.2010, 19:25 Takım bundan sonra belini doğrultamaz işler baya karıştı...
erhan 10 14.10.2010, 19:28 Geçenlerde hayrettin kaptanlık bandını attı kadro dışı kaldı..Sonra bir geldi ki 5 hafta gerçek sol bek gibi oynadı..Mehmet de belki iyi olabilir böylece..Gerçekten artık bireyselliği,vurdumduymazlığı abarttı..Ceyhun doğru tercih olmuş..Şimdi pedrieli izleme vakti sanırım..Hayırlısı olsun..İyi bakmalıyız..
subasi29 14.10.2010, 19:41 Biz Nereye Gidiyoruz Boyle ? Zorlu Bir Kayserispor Maci Oncesi Oldukca Kotu Bir Haber
öncelikle cok üzgünüm mesut hoca bu karar için doğru bir zaman değildi.ewet .peki profosyonel bi futbolcu için bu davranış doğrumudur ASLA ben kınıyorum her ne yaşanmışsada büyüklüğü mecnun başkandan beklerdim acıkcası şu zaman ceza verilecek zaman değildi kendi aranızda halledebilirdiniz umudum yoktu kayseri macında şimdiyse olmayan umudum da tükendi hem ayrıcada ceyhun un kaptanlığını da şahsen istemiyorum hala futbolun bi takım oyunu olduğunu benimseyemeyen birisinin takıma kaptal oluşunu benimsicene inanmıyorum cok bencilce oynuyor kaptanlığıda böyle olursa way geldi sivassporun haline dahada ne diyim yazık SİVAS A YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKKK BİZ TARAFTAR OLARAK HAK ETMİYORUZZZZZZ
tahir585858 14.10.2010, 19:53 hayrettin den nasıl alındıysa mehmetten de öyle alın dı beşiktaş örnegi var ibrahimler
birdokuzaltiyed 14.10.2010, 19:54 Vardır her işde bir hayır. İnş. takımımıza faydalı olur, herkes de haddini bilir....Kimse Sivasspor'dan büyük değildir... Oynayana kapımız sonuna kadar açıktır. Gönlü olmayana ise diyeceğimiz "Kapı orada buyur çık" tır.
Tüm Yiğidolar'a Sevgi ve selamlarımla...
senaryolar yazilmaya baslamis.... tamam kadro disi kalmalari biraz agir kacmis ama sakin olalim sabirli olalim... yarin yine duzgun aciklamalar gelir insallah.. kadromuzda genis degil, yonetim akilsiz degil ya farkindadir... onumuzde kayseri macida var.. atik tum bir camia olarak kendilerine ceki duzen vermeleri lazim..
yigido yakup 14.10.2010, 20:07 böyle durumlarda olaylarin ic yüzünü anlamak lazim takimimiz adina üzücü bir durum insallah ikiside affedilir
mesut hoca anlasilan disiplinde promlemler yasiyor bu kavganin olmasina degil kavgaya sebep veren ortamin olusmasi büyük bir acziyet böyle kavga dögüs ortami sivassporda olmayan birseydi bu ortam olduysa mesut hocanin disiplin ve takim üzerindeki sayginliginda soru iseretleri vardir demektir.
insallah daha kötü seyler olmaz mehmet yildiz bu seneye kadar sahadaki takimin agasiydi bu sene ceyhunun gelmesiyle bu sarsildi takimda icinde iki aga vardi belkide kötü gidisin baslica sebeplerinden biride bu olmasin.
aslinda keske senaryolar üretmek yerine mehmet yildizin aciklamasini beklesekmi nedir cünkü mehmet özü sözü dogru cok delikanli bir insandir benim icin mehmet yildiz in aciklamasi yeterlidir.
Kararın gerekçesi ne olursa olsun, yada davranışın gelişimi nasıl olursa olsun tartışılacak bu konu üzerine o kadar ANA BAŞLIK varki bunların detayına girmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Evvela bizimle özdeşleşmiş bir futbolcunun durumu ne olursa olsun işin içini bilmeden sırf 3-4 hafta gol atamadı kötü oynadı diye bir kalemde adeta satarcasına eleştiri yapılmasını biz taraftarlara yakıştıramadım. Doğrudur MEHMET YILDIZ çok çok kötü maçlar çıkarmıştır, doğrudur gol atamamıştır, doğrudur kendine yakışmayan hareketler yapmıştır bunların hepsini bir çizgide geçemeyiz buda doğrudur. Ama değerli arkadaşlarım bu adam değilmiydi Sivasspor deyince akla gelen, bu adam değilmiydi milli takımda bizi temsil eden, bu adam değilmiydi geçen sene bizi ipten alanların başaktörü... Yapmayın etmeyin bir Mehmet Yıldız kolaymı yetişiyor. Ne olursa olsun bir kişinin vedasıda olsa cezasıda olsa karşılığı bu olmamalı... Biz sebep sonuç araştırması yapmasını bilmiyoruz, biz herşeyin hayırlısını dileyemiyoruz. Bizim sadece yaptığımız şey defol git, sen bize layık değilsin... Ama siz biliyormusunuzki Mehmet Yıldız sakat sakat oynuyor, yada aile sorunları var yada başka sebepler. Hiç bunları düşündünüzmü. Hakeza Keitada öyle. Türkiyede bir çok takımda 1 hafta 3 hafta yada 5 hafta hiçmi oyuncu süresiz kadro dışı kalmadı. Tek bizmiyiz. Bu ne öfkedir bu ne celallenmedir. İşin içi nedir teferruatı nedir hiç araştırdıkmı. Bence çoğumuz ben dahil araştırmadık. Sırf Mehmet Yıldız hakkında değil tüm oyuncular hakkında atıp tutuyoruz. Hangi oyuncu antremanda iyi maçta kötü oynuyoruz bilmiyoruz. Hangi oyuncu antreman istasyonlarında başarılı bilmiyoruz. Hangi oyuncunun maç ruhaniyeti nasıl bilmiyoruz. Kara kaşına kara gözüne bakıyoruz bazen yorum yazıyoruz. Elimizde 22-23 kişi var oyuncu kadrosu yapıyoruz. Hepimizde birini seviyoruz diğerini neden oynatmadın hocaaa diyoruz. Mağlup olunca veryansınlara başlıyoruz. Peki sorarım size ya yenseydik sevmediğiniz oyuncu yada istemediğiniz oyuncu hakkında neler düşünecektiniz. Merak buyurmayın ben bu soruyu kendi kendime çok sordum. Ama cevabını buluncada utandım.
Arkadaşlar velhasıl-ı kelam biz eleştirmeyide bilmiyoruz tavrımızıda sergileyemiyoruz, gardımızıda alamıyoruz, en önemlisi araştırmasınıda yapamıyoruz.
Bir hoca kararı var ve bu kararın yönetim tarafından da onanması... Eğer olumsuz bulunsa derlerki hoca sen bir kenarda dur biz bunların kulaklarını çekelim. Yada hoca sen haklısın bizde gördük bunlara ceza verelim. Demekki ortada bir olay vardır vede karar. Ama ne olursa olsun onlar yinede bizim topçularımız. A2 de bizim 4 Eylül Belediyede.. Bir zaman geçecek sağlık bir haber gelecek umuyorum ki affedilecekler. Ondan sonra çıkıp inşallah çatır çatır top oynayacak ve hepimizi inşallah rezil rüsva edecekler. Valla ben razıyım....
Saygılarımla...
Haftalardir Hocanin Takim Üzerinde Tam olarak Kontrolu alamayisi Takimi bu duruma getirdi bunada kilif araniyordu bulundun malesef. Ama sunuda söyleyim Takimda Kaptanliga gelen Ceyhun Eris Disiplinli diyenlerin sayisi sanki cokmu hayir tam disiplinsiz futbolcunun tam kendisi buda onun isine yaradi. Yazik Sahipsiz bir takimin basina daha cok seyler gelir dahasimi diyorsunuz Takimda kadromuz cok o,olmazsa digeri var altarnatif fazla aradigini bulabilirsin yani kadrosu cok genis gibi birde üstüne süresiz kadrodan atilmis iki oynayan en iyi adamlardan ikisi ,burdan yönetime sesleniyorum yaptiginiz isin diger takimlara yaradigini bilmez gibi bir tavir almissiniz onlar hic bir yerde bos kalmaz Kayip eden bizim Takim olur Sivas olur. Böyle yapacaginiza iki futbolcuyu uyarip baris saglamaniz Takimin Ve Futbolcularin karinaydi ama Rakiplerimizin ekmegine yag sürdünüz simdiden havluyu atdiniz yazik Siz FB,GS, BJK,TS Degilsiniz bir Lüks,sünüz yok böyle yapmakla Resmen Takima ve Taraftara yapilan bu resmen Hakkaret elinizde oynayan kac adaminiz var söylermisiniz onlarida kacirin resmen feda edin yapilacak tek sey iki futbolcuyu karsiniza alip biraz baski para cezasi ve sonuc BARIS ve AF OLMALIYDI bunlari akili insanlar yapar. Kavga ve takimdan atmayi satmayi gözden cikarmayi kimler yapar bilirmisiniz DIKTATÖRLER malesef bunlarda Parada yok nelerine güvenerek yaparlar bunlari anlamak zor siz Ligde yapacaginiz planlarinizi alinacak adamlarinizi yapmaniz Gerek diye düsünüyorum. "AKILLI VE TAKIMIN KARINA OLAN KARARI VEREN INSANLAR HER ZAMAN AKLI KERIM INSANLARDIR BU KARARIN GELECEGINE KALPDEN INANIYORUM "
ahmet_200655305 14.10.2010, 20:45 Mehmet Yıldız'ın kuzeni benim sınıf arkadaşım.. Bu konu sanırım herkes bugün olduğunu düşünüyor olay dün oldu.. ve olayı bana arkadaşım anlattıı.. (Mehmet Yıldız anlatmıs onada)
Sivasspor antrenmandayken keita antrenmanı bitirmeden tekr etmek istemiş. Mesut Bakkal da mehmet e git sunu cağır antrenmanı tamamlasın demiş..
Daha sonra Mehmet keita yı ikna edememiş ve laf kavgası başlamıs.. Daha sonra ikili birbirine küfür etmeye başlamıs daha sonra da kavga etmişler ve bu gerekçeyle kadro dışı kaldılar..
oNuR5Sekiz 14.10.2010, 20:48 Her Şer'de Bir Hayır,Her Hayır'da Bir Şer Vardır...Bekleyip göreceğiz...ALLAH sonumuzu Hayır eder İNŞALLAH...
......ceyhun 30 dakk. oynar sonra kim kaptan olacak ... not...ceyhun ondan sonra hakem ve rakipleriyle boks macı yapar takım eksik kalır ikinci sedat olur kaysride derim...dikkattttttttttttttttt tttt.....
......arkdşlr .. bakkal bu işi sürdüremez derim.......
......ersun yanal gelsın........................ .............................. .............................. ........
eyuphulagu 14.10.2010, 21:02 Her işte bir hayır vardır derler..Belki de bu olay ilerde sivassporun hayrına olacaktır...Olayın nasıl olduğu,nasıl cereyan ettiğini teknik ekip,futbolcular ve yönetim biliyor..Tesislerde çalışanları da unutmamak gerekiyor..Eğer ortada gerçekten bir disiplin sorunu varsa kim olursa olsun herkese uygulanmalıdır...Kol kırılır yen içinde kalır...Olay gerçekten çok ilginçlikler arzediyor...Çünkü bugün M. Yıldız'ı sahibi olduğu ,açılışa hazırlandığı pansiyonda gördüm...M. Yıldızda hiç de öyle kadro dışı bırakılmış bir hava yoktu;üzerinde eşofman vardı ve görevli personelle sohbet ediyordu...M. Yıldız'ın bu takım için ne olduğu,neler yaptığı,aynı zamanda da sivasspor sayesinde nerelere geldiğini M. Yıldız dahil herkes biliyor;ve kimse de inkar edemez...Yalnız ortada bir gerçek var;o da kurt kocayınca çakalların maskarası olurmuş..M. yıldız da geçen yıl 2. devre ve bu yıl oynadığı futbolla adeta eski M. yıldız'ı mumla aratıyor..Herkes M. yıldız dan aynı eskisi gibi 2 kişilik mücadele bekliyor;koşmasını pres yapmasını,asistler yapmasını ve de gol atmasını bekliyor..M. yıldız geçen sene ve bu yıl artık eskisi gibi mücadele etmiyor;sadece ilerde top tutuyor..Eskisi gibi ne pres yapıyor,ne rakibi rahatsız ediyor ne de koşuyor..Takımda M. Yıldız'a endeksli olduğu için onun kötü performansı takımı %100 etkiliyor..Bu yıl 7 maçta 1 gol atması da bunun açık bir göstergesi..2. olarak her futbolcu geleceğini garanti altına almak ister;M. Yıldız da bunu düşünerek Sivas'ta bulunan Çiçek Otelini satın almış;uzun süredir de beyni bu işle meşgul;futbol adeta 2. planda kalmış durumda...M. yıldız bu otelle yatıp bu otelle kalkıyor;hergün inşaatla ilgileniyor;adeta kendini bu işe adamış..Böyle olunca da Sivasspor M. yıldız için adeta 2. planda kalmış durumda....Kimse M. Yıldız'a yatırım yapma diyemez ama unutmamak lazım ki M. yıldız aldığı paraları Sivasspor sayesinde alıyor;yani mesleği futboculuk....Bu ticaret işi,patronluk onun kafasını futboldan çok uzaklaştırmış...İşte M. yıldız ın futboldan uzaklaşma nedenlerinden birkaçı...İnşallah dönüşü muhteşem olur....
yiğidokazım58 14.10.2010, 21:05 Mehmet Yıldız affedilir ama Keita'yı bilemem..
Berkkaya5858 14.10.2010, 21:05 takimda disiplin kalmamis gibi görünüyor.
biri formayi hakeme atiyor 4 mac ceza aliyor.
digeri takim arkadasi ile kavga yapiyor... aynen katılıyorum sana gardaş disiplin kalmamamış
yiğidokazım58 14.10.2010, 21:07 Kavga etmişler işte daha nedeni mi olur..
Respect58 14.10.2010, 21:12 Başından beri Mesut Bakkal'ı beğenmem, yeterliliğine inanmam, seviyesini yetersiz bulurum.Taktik, teknik olarak maça damga vurduğu herhangi bir müsabaka bilmem.
En önemli özelliği istikrardır, çok fazla oyuncu almaz, satmaz. Oyuncularını sıkı çalıştırır ve sezona dirençli girmek ister.
Bu sezon öncesi de kurduğu Sivasspor kadrosunu temmuz başında belirlemişti ve bütün oyuncularıyla uzun bir sezon öncesi kampı yapabildi, onları fizik olarak lige iyi hazırladı ve zira oyuncularının çoğu fiziksel olarak iyi adamlardı.
Sonra Ceyhun Eriş gibi bir oyuncuyu aldı ve onun üzerine düştü, onun aldırdığı maçlar var onun hücumda sürekli top kullanmak istemesi ve kaptırdığı toplarla takımını yaktığı maçlar da var. Ceyhun böyle bir adamdır, bir el bombasıdır. Ve ben çok sıkışmadıkça, son çare olmak dışında asla ama asla Ceyhun'u kadroya koymam. Rotasyon oyuncusu olmayı kabullenmez, sorunlu bir insandır. Ciddi psikolojik sorunları olduğunu da ayrıca düşünmüşümdür hep.
3-4 senedir de Mehmet Yıldız önderliğinde, hemen hemen aynı oyunculardan kurulu yerleşmiş bir Sivasspor kadrosu mevcut, Sivas halkı bu adamları seviyor.
Mehmet Yıldız, Hayrettin, Abdulrahman, Sedat Bayrak, Murat Sözgelmez falan... Bu kulüp için çok önemli, olmazsa olmaz denebilecek oyuncular.
Son olarak bugün 14 Ekim 2010 tarihi itibariyle, geçen sene alınan oyuncu Keita - Mehmet Yıldız'la antremanda kavga etmişler.
İkisi de insan azmanı denilen türde iki adam. Keita futbolculuk yapısı itibariyle, rakibine girmeyi bilmeyen bir oyuncu. Niyetini bilmiyorum ama bir çok pozisyonu kartlık, hatta kırmızı kartlık. Muhtemelen idmanda da böyle bir pozisyon oldu ve Mehmet de bir kaptan olarak kendisine yapılan bu sakatlayıcı harekete sinirlendi. Olay uzadı falan.
Buraya kadar herşey olağan.
Ancak, vasat takımınızı taşıyan iki adamdan biri olan Mehmet Yıldız insan üstü bir profesyonellik futbol hayatı bitti denirken takıma geri dönmüş. 1 senelik sakatlığın ardından takımı sırtlamaya başlamış. Siz böyle bir oyuncuyu bir kavga yüzünden kadro dışı bırakıyorsunuz.
Aceto'nun da yine bugün şurada Volkan olayında yazdığı gibi böyle takım için çok değerli oyuncuları kadro dışı bırakmak yanlış ceza tercihidir.
Para cezası verebilirsiniz ama futbolcunuza düzenli para verebiliyor musunuz ki... O da var. :)
Yani ben olması gerekeni söylüyorum, profesyonelce olanı ve bütün Dünyada olanı söylüyorum ama bizim Türkiye deve misali, neresi doğru ki cezası yamuk olsun.
Neyse sonuçta kaybeden Sivas olur, Bursa olur, Konya olur vs.
Bunu geçiyorum... Hiç olmaması yapılmaması gereken bir başka şey de şu olmuş.
Az önce Mehmet'in Sivas halkı için ne kadar önemli olduğundan, takımdaki diğer oyuncular için ne kadar önemli olduğundan yukarda bahsettim.
Bunun üzerine olan şu, Mehmet'ten kaptanlık alınmış ve Ceyhun gibi çok değil bir ay bile normal, sorunsuz yaşayamayan bir adama kaptanlık verilmiş.
Bu direk olarak, nasıl saçmalarız, nasıl takımı yakarız, nasıl kendi kuyumuzu kazarız kararıdır.
Ceyhun elbet çok uzun vadede de değil 2-3 hafta içinde bir yerlerde bozuk psikolojisini ortaya koyar ve incileri dökülür.
Sivasspor da hep diyorum şu kadrosu ve teknik direktörüyle içerde puanlar alır ve düşmeme mücadelesi verebilir diyordum, ama artık işte düşmek için çok önemli bir aday olabildiler.
Yoksa kadroları fena değildi.
Kalede renkli bir kalecileri var. Ramoviç. Daha iyi yerli kaleci de bulunabilirdi misal Orkun ama... Onun dini seçimi uymazdı. Zira yabancı kuralı sorunları da yok.
Akın Vardar iyi bir yedek kaleci.
Sağbekte Abdulrahman ve Uğur vasat üstü oyuncular.
Solda Hayrettin ve Ferhat Bıkmaz da öyle.
Stoperlerde Sedat, Diallo, İvanovs, Murat hep fizikleri iyi oyuncular.
Önlibero Saidoou transferi çok önemliydi. Keita çok sert bir oyuncu onun yedeği olabilirdi. Mehmet Nas ve Sedat Yeşilkaya gibi ligin olumlu manada kaşarı olmuş tecrübeli oyuncuları da var. Fizik olarak çok eziliyor bu oyuncular ama kurnazlıklarıyla fark yaratabiliyorlar zaman zaman.
Cihan Yılmaz var sol kanada gömülüyor ve değerini çok yitiriyor ama çok önemli bir ortasaha oyuncusu.
Asıl kanat oynaması gereken Erman Kılıç var her iki kanatta da oynar çok yeteneklidir ama iki senedir yüzüne bile bakılmıyor.
Nadir Taiber var hala kadroda nasıl bir oyuncu olduğunu göremedik geçen sene Muhsin hoca getirmişti kendisini.
Bruno Zita var çift yönlü bir ortasaha oyuncusu. Ceyhun var.
6 ay ceza alan Kamanan ikinci devre dönecek.
Santraforda da Mehmet Yılmaz'dan başka benim hayli beğendiğim İbrahim Şahin var yeterince süre bulamıyor. Bir de Pedriel Suarez var o da santrafor, genç bir oyuncu Romanya'dan geldi denenmek için.
Bir kaç oyuncuya bağımlı bir takım bu ve işte bu bir kaç oyuncunun da kendi arasında çekişmeler içine girmesi (kaptanlık konusunda olduğu gibi) veya kadro dışı kalması Sivasspor'u olumsuz anlamda çok etkiler.
Ve sürekli bir 4-4-1-1 düzeni var halbuki kanatsız, 4-3-2-1'de çok daha etkili olabilir bu takım.
Örn:
------------------------------Ramoviç
-----------------------------(Akın V)
Abdulrahman-----------Sedat-----------İvanovs----------Hayrettin
(Uğur K)--------------(Diallo)---------(Murat S)--------(Ferhat B)
----------Mehmet Nas---------Saidoou--------Cihan Y
----------(Sedat Y)----------(Keita)-------(Kadir P)
--------------------Bruno Z---------Ceyhun
-------------------(Erman K)-------(N Taider)
----------------------------Mehmet Y
---------------------------(İbrahim Ş)
---------------------------(P Suarez)
Ayrıca Kamanan da takıma ikinci yarı dahil olacak.
Pek zengin bir kadro değil. İlerleyen dönemlerde çöküş sürecek gibi geliyor bana.
http://www.365gunspor.com/haberdetay_44408_Sivasspor-Incelemesi-Vol2-.html
Not:Yazı Bana ait değil.Karşıma çıktı bende paylaşmak istedim.
Elbeyliliyiz 14.10.2010, 21:25 Ya sen gideceksin sayin bakkal ya da gideceksin 15 mac 1 galibiyet utanma yokmu isi yap . Artik istenilmeyen adam olma yolunda emin adimlarla kosarak gidiyorsun sayin bakkal.
dedebali58 14.10.2010, 21:25 :confused:inşallah bu kötü gidiş sona erer,suçumuz ne:mad:
Az önce Lig Tv de Tunc Kayaci`nin agzindan duydum.
Önce tesislerde kavga etmisler sonra idman sahasinda.
Yönetim hic taviz vermiyormus, kararin arkasindaymislar.
Acaba hangi dilde küfürleştiler?:)
Kayseri maçında Mehmet ve Keita olsa maçtan puanla ayrılırdık diyen var mı?
ikisi olsa da olmasa da Kayseri maçı umutsuz vaka.Bu yüzden disiplin zaafiyeti varsa,cezaları verilmeli!
fatihcan58 14.10.2010, 22:11 bu kadarınada pes artıkk mehmet yıldızı yerden yere vuranlar hiçmi utanmıyor.. adam sivası para için terketmediği için mi kaç kere kiralık gidip sivası çok sevdiği için mi büyük takımlardan büyük teklifler alıp sivası terketmediği içinmi yerden vuruyorsun adam gibi adam olun belden aşağıya çalışmayın.. ceyhun sivassa ne vermişki kaptan olmuş mehmet yıldız hem şampiyonluğa oynayan kadronun en değerli oyuncusu hemde süper lige çıkmamızı sağlayan futbolucumuz ... hoca 14 maçta 1 galibiyet alsınn sesiniz çıkmasın adam 2 maç oynamadı diye yerden yere vuran geçen sene onun yokluğunda neler olduğunu gördünüz bülent uygun bile onsuz bir hiçç...
Benım hala umudum var bu maçtan,çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı!
Ama canımızda çıkdı çıkacak,hep aksilik, hep sakatlık ,hakem hataları ne ıstersen var,bu gidişimiz gidiş değil.
O yüzden Mehmet-Keita olsada olmasada ölümüne oynanmalı.Bu maç taraftarların gözünde bir çok şey için son sınır!
burakkova 14.10.2010, 22:36 kayseri deplasmanı çok zor maç.. onlar da var gücüyle saldıracak.. şöyle hırslı bir defans yapsak kontradan bir gol işi bitirsek çok güzel olur.. allah yardımcımız olsun..
Bakkal`i Lig Tv de dinledim.
Kayseri cok iyi takim dedi.
Bizde onlar gibi ayni taktigi uygulayacagiz yani orta sahada topu tutup ani ataklar yapacagiz dedi :D :D
dogrusu ben puan falan beklemiyorum hezimet olmasin yeter
kimse kusura bakmasın yönetim çok yerinde bir karar almış bu m yıldız artık aklını başına almalı adam gibi oynamalı.artık ona sabrımız kalmadı 7 maçta 1 gol atacaksın sonrada takımda kavga çıkaracaksın yok öyle.ya adam olup oynuyacaksın ya gideceksin.kayseri her halıkarda bizi yener m yıldız zaten oynamıyor hiç olmazsa yerine pedriyal oynarsa belki kendine güveni gelir.yıldızda haddini bilir.
bu kadarınada pes artıkk mehmet yıldızı yerden yere vuranlar hiçmi utanmıyor.. adam sivası para için terketmediği için mi kaç kere kiralık gidip sivası çok sevdiği için mi büyük takımlardan büyük teklifler alıp sivası terketmediği içinmi yerden vuruyorsun adam gibi adam olun belden aşağıya çalışmayın.. ceyhun sivassa ne vermişki kaptan olmuş mehmet yıldız hem şampiyonluğa oynayan kadronun en değerli oyuncusu hemde süper lige çıkmamızı sağlayan futbolucumuz ... hoca 14 maçta 1 galibiyet alsınn sesiniz çıkmasın adam 2 maç oynamadı diye yerden yere vuran geçen sene onun yokluğunda neler olduğunu gördünüz bülent uygun bile onsuz bir hiçç...
adam 2 maç degil 2 senedir top oynamıyor kardeşim kaldıki ona gerçek teklif gelmedi.hepsi basının sallaması gelse kesin gidecekti alan olmadı.3 sene önce gs ciddi bir teklif yaptı onuda ne kendisi nede kulüp kabul etmedi gerisi laf.sivasa yatırım yaptı taktir ettik ama o parayıda sivastan kazandı gene kazansın ama adamgibi oynasın.aklını otele verirse işte 7 maçta 1 gol atar sonrada kovulur gider.herkes kendi işini yapsı oteli mühendisi yapsın o da topunu oynası hepsi bu.kimse sivasspordan üstün degil.
bulutbey27 14.10.2010, 23:05 zamanında demişti demi mehmet ytop oynamıyore dinlendirin inşaatta çok yoruldu diye şimdi otelinde dinlenecek işte adam bırakın biraz yatsın devre arasında da bavulunu alsın mesut hocada bu maçtan sonra evine gider inşallah böylesi daha iyi oldu bence yönetimine sahip çıkan yeniçeriler görüyorsunuz değilmi ne kadar disiplinsiz bir kulübümüz var
bulutbey27 14.10.2010, 23:08 yar saçların lüle lüle mesut mehmet güle güle
sivassprda gider ikinci lige sezon başında adam gibi bir takım kurmazsan iştye böyle adamı madar ederler yedinci haftada seni yol ortasında bırakırlar öve öve bitiremediğiniz memo yu alın şimdi tepe tepe kullanın
01011984 14.10.2010, 23:15 bulutbey nasilda dogru yazmissin gardas ;-)
Bordobereli58 14.10.2010, 23:22 kardesim zaten oynattigim sistem tek forvet... ee ?
o tek forvet sisteminin de forvet mehmet yildiz olduguna göre ?!
kimi oynatacaksin kardesim forvetde ????
pedrieli zaten almiyorsun.. elde var 1 oda ibrahim sahin...
o adam mehmetden de agir....
yönetim istifaaa.... hepten istifa... anlamiyorum ama bu iste bir is var..
bana sanki takimi düsürmek icin ugrasiyorlarmis gibi geliyor..yalanda degil...
mantiga sigmiyor zira
Sivasspor da kıymetli mehmet yıldız ve diğer futbolcularda..m.yıldızın takıma çok büyük katkıları olmuştur;bunu kimse inkar edemez.Milli takıma kadar yükselmiş(hatta bu azerbaycan maçında oynamasını ne çok isterdim) oyuncumuzdur.kadro dışı kalmaları elbet nedensiz değildir,belki de yönetim ve teknik heyetin takımda bir sirkilme harekatının başlatılmasının sinyali de olabilir,zira bu haber görüldüğü gibi bizlerde de dikkatleri dağıtmış olarak göze çarpar hale getirmiş bulunmaktadır.bu yaşanılan durum toz bulutlarını dağıtmışa benziyor..Umarım kayseri maçına olumlu yansır ve diğer hafta da her iki kıymetli futbolcularımızı da takımda ki yerlerini de almış olarak görürüz.
01011984 14.10.2010, 23:25 bordobereli sen hangi maclari izliyorsun kardesim, asil 2 haftadir ibrahim sahini kadroya almiyor, ben sana söyleyeyim bu adam pazar günü pedrielle baslayacak ilk 11e, KI INSALLAH ÖYLE OLMAZ CIFT FORVETLE CIKAR!!!
Iyi Aksamlar Arkadaslar..
Mehmet Yildiz tabiki bu Takimin en önemli oyuncularindan biri..
cok emek harcadi ve bunlar göz ardi edilemez.
Ama belki bu kadro disi ona iyi gelecek, cünkü Formu hic yerinde degil.
Bu süre icerisinde belki dahada hirslanir ve icindeki o bogayi cikarir..
Ama basarisizligin en önemli neden MESUT BAKKALIN TAKTIGI..
Bu seneki 1 FORVET modasi her takimi kötü vurdu..
MIsal olarak MILLI TAKIM ve Istanbul kulüplerin Avrupada saf disi kalmasi bu Taktigin basarisiz oldugu gösterir..
2 Forvete dönersek basariyi tekrar yakalariz ve üst siralari zorlariz..
saygilarla..
Bordobereli58 14.10.2010, 23:32 bordobereli sen hangi maclari izliyorsun kardesim, asil 2 haftadir ibrahim sahini kadroya almiyor, ben sana söyleyeyim bu adam pazar günü pedrielle baslayacak ilk 11e, KI INSALLAH ÖYLE OLMAZ CIFT FORVETLE CIKAR!!!
arkadasim ben diyorum mersi, sen diyorsun tam tersi....
ilk önce oku sonra yorum yap ;)
01011984 14.10.2010, 23:36 kimi oynatacaksin kardesim forvetde ????
ozaman kendini dogru ifade et ;-)
Bordobereli58 14.10.2010, 23:39 kimi oynatacaksin kardesim forvetde ????
senin yorumuna bak hele sonra konus
bordobereli sen hangi maclari izliyorsun kardesim, asil 2 haftadir ibrahim sahini kadroya almiyor, ben sana söyleyeyim bu adam pazar günü pedrielle baslayacak ilk 11e, KI INSALLAH ÖYLE OLMAZ CIFT FORVETLE CIKAR!!!
ankara af edersin bir yerim gara
kimi oynatacaksin kardesim forvetde ????
Alakasiz bir tartisma..
Bordobereli arkadasimiz bence kendini iyi ifade etmis..
Pedrieli nedense oynatmak istemiyor bu hoca..
ve dogal olarak sadece Ibrahim kaliyor..
01011984 14.10.2010, 23:48 ibrahimi adam kadroya almiyor, son 2 haftaya bak,
nezaman oynatti ibrahimi, pazar günü pedrielle cikacak......
Bordobereli58 14.10.2010, 23:51 ibrahimi adam kadroya almiyor, son 2 haftaya bak,
nezaman oynatti ibrahimi, pazar günü pedrielle cikacak......
NEDIYORSUN HEMSEHRIM SEN ???
konustugum dil türkce olsa gerek ?
yoksa senmi türkce anlamiyorsun ?
ben diyorumki.. dogal olarak sadece ibrahim sahin kaliyor pedriel ile beraber... ne alaka senin yazdigin yorumla benim yazdigim yorum yaa ??
kavga etmeyin yoksa sizide kadro disi birakirlar :D
yeniceri_can 15.10.2010, 00:20 ceyhuna suç atanlara hayrettin kaptan olmalıydı diyen arkadaşlara sadece gülüyorum.
Yahu siz hiçmi mantık yürütmezsiniz.hiçmi okumaz hiçmi düşünmezsiniz.sadece internetin başından sallar bilip bilmedik bütün konulara yorum yapmak için yaparsınız.Ceyhun un geldiği günden bu yana bi tek olumsuz tavrını gördünüz mü ? hangi oyuncumuzla saha içinde veya dışında takıntılı oldugunu gördünüz ? ikilik çıkarıyo demişiniz .Söyleyinde bizde bilelim iyiyi kötüyü.Yapacağını yaptı demişsiniz.Ne o bahisleri açtı idman sahasında kafes dövüşü kurduda bizim mi haberimiz yok ..bırakın Allahınızı severseniz.gözünüz kör olmuş .
Hayrettin kaptan olsun diyosunuz.Geçen sene Giresun kupa maçında kaptanlık pazubandını kim yere atmıştı ? bu sitede dünyanın karalaması yapılmadımı Hayrettine.bknz-arşiv.
Mehmet Yıldıza ve keitaya gelince.konu ne olursa olsun Mehmet Yıldızın kaptan olarak soğukkanlı ve alttan alması gerekirken üzerine yürümesi bana göre yanlıştır.keitanında ayn şekilde özellikle bir antrenmanda yapmaması gereken bir davranışı sergilediği açık.
Karara gelince ortamın yumuşaması herkesin aklını başına alması ve Kimsenin SİVASSPOR dan büyük olmadıgının bir kez daha ortaya çıkarılması için yerinde oldugunu düşünüyorum.
Bordobereli58 15.10.2010, 00:34 dinime küfreden müslüman olsa..
türkcen KIT galiba..
"hemsehrim=HEMSERIM" ;-)
daha fazla muhatap olmayacagim.. iyi geceler ;-)
benim türkcem seninkinden kat kat daha üstündür hic süphen olmasin ;)
yazildigi gibi hemsehrim ;) hemserim degil
Hey masallah zaten bizde cok futbolcu vardi kimi kessek diye düsünürken iki oyuncudan daha mahrum kaldik ne olacak bu sivassporun hali?Yahu arkadas daha dün degilmiydi internet sitelerinde bas,bas bagiran siz degilmiydiniz felan 4 ay cezali fisman kirmizi kart cezali,öteki hazir degil berikiler sakat kadroyu kurmakta zorlaniyordunuz simdi soruyorum size sirasimiydi simdi.Bu kadroylami KAYSERIYI yenerek cikisa gececegiz vallahi hellal olsun size nediyelim.
suçatı58 15.10.2010, 07:45 Ben anlamadım bu ne iştir. Yıldız bide kaptan olacaksın, takım zaten sürünüyor. Yönetimde kendi içinde bu sorunu çzemezmiydi acabada böyle kadro dışılar falan cümle aleme duyuruluyor. Zaten zor durumdayız ya birazcık anlayışşşş. Bu gidişle dayağı asıl atacak olan taraftar olacakda O DAYAĞI KİMLER YER BEN BİLEMİYECEĞİM. GÖNÜLLÜLER BİR ADIM ÖNE LÜTFENNNN.
58_babacan_58 15.10.2010, 09:17 Yemekhanede yumruk
Sivasspor'da dün flaş gelişmeler yaşandı... Takımın iki önemli ismi Mehmet Yıldız ile Keita kadro dışı bırakıldı.
Kaptanın tesislerin yemekhanesinde Malili oyuncuya yumruk atmasıyla başlayan olay antrenmana kadar taşındı.
Önceki akşamki idmanda faul tartışması kavgayla bitti. Yönetim de vakit kaybetmeden iki oyuncuya faturayı kesti.
İlk hafta aldığı Galatasaray galibiyetinin ardından düşüşe geçen Sivasspor’da ortalık karıştı. Kulübün resmi internet sitesinden dün yapılan açıklama gündeme bomba gibi düştü. Ligde oynanacak Kayserispor maçı öncesi Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanı Mehmet Yıldız ile Souleymane Keita’nın kadro dışı bırakıldığı ifade edildi. FANATİK yaşananları detaylarıyla ortaya çıkardı. İki gün önce tesislerin yemekhanesinde başlayan kavga, önceki akşamki idmana taşındı. Mehmet’in yemekhanede takım arkadaşını yumrukladığı öğrenilirken, diğer oyuncuların araya girmesiyle gerginliğin son bulduğu kaydedildi. Ancak önceki akşamki idmanda olay büyüdü. Antrenmanda faul tartışması yaşayan iki futbolcu, soyunma odasında tekrar birbirine girdi.
Mehmet gözden çıkarıldı
Mehmet ve Keita, teknik heyet ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılırken, yönetim hiç vakit kaybetmeden iki futbolcunun da faturasını kesti ve süresiz kadro dışı bıraktı. Mehmet Yıldız’ın yokluğunda kaptanlığa Ceyhun Eriş’in getirildiği belirtildi. Bu arada isminin açıklanmasını istemeyen bir idareci, “Keita affedilebilir ama Mehmet artık gözden çıkarıldı. Kavga, bardağı taşıran son damla oldu” diye konuştu.( KESİN FİKRET EFENDİDİR )
cenk5821 15.10.2010, 09:17 Herkes bir yorum yapmış kimi hocayı kimi Mehmet yıldızı kimi Ceyhunu heralde herkes birisine kızgın ama bu olayda ne mesut hocanın nede ceyhun 'un suçu var Kimse takımda uyumu bozamaz kim bozduysa kim olursa olsun sonuç bu olur bütün takımlardada böyle olmuştur ilk sivassporda olmadı bu olay ama olması tabiki de üzücü belki takımın aklı başına qelir herkes için hayırlısı takımımız içinde sivas içinde..
57 Mehmet 15.10.2010, 09:36 kaptan dedigin yapici olur kirici degil,kaptanimiza yakismamis,bunu kaptanimizdan hic beklemezdim.yönetim bu konuda profesyonelce davranmis
01011984 rumuzla gardaş sen futboldan anlamdığın vede vefasız bi gardaş olduğun belli acaba futbol bilgin ne senin sivas maçını film gb izleyen gruptansın galiba vefasız olmamak lazım eskiyi unutmamak gerek insan dır hata yapmış veya hatalıda olabilir insanları bu kadar çabuk silmeyelim bak yaz biyere yine mehmet yıldız senin takımın için canla başla oynar eskişehir maçına gelince bir arkadaşın dediği çok doğru mehmet çıkınca rakip defans da atağa çıkıyor.saygılarımla
alperen2009 15.10.2010, 10:01 Memmet yildiz cok havalara girdi.eski formundan cok uzak.ligin basindan beri
Havasi yok.bence bu ceza iyi bir ders oldu ona
Ali Selim 15.10.2010, 10:05 01011984 rumuzla gardaş sen futboldan anlamdığın vede vefasız bi gardaş olduğun belli acaba futbol bilgin ne senin sivas maçını film gb izleyen gruptansın galiba vefasız olmamak lazım eskiyi unutmamak gerek insan dır hata yapmış veya hatalıda olabilir insanları bu kadar çabuk silmeyelim bak yaz biyere yine mehmet yıldız senin takımın için canla başla oynar eskişehir maçına gelince bir arkadaşın dediği çok doğru mehmet çıkınca rakip defans da atağa çıkıyor.saygılarımla
bende aynı şeyleri çok söyledim bu arkadaşa ama anlayan nerede VEFA VİCDAN İNSAFFFFF
sarsılmaz 15.10.2010, 10:06 En sonunda bu da oldu yani! Takımdaki oyuncular birbirine düştü ise artık ne takım ruhundan nede bir takım olduğundan bahsetmek mümkün herkes ferdi düşünüp ferdi hareket ediyor demektir; Buda Sivasspar u daha zor günlerin beklediğinin bir işareti zannedersem
BIRAKIN BU MEHMET EDEBİYATINI BU SEZON BİR MAÇMI OYNADI İLERDE EL KOL HAREKETİNDEN BAŞKA İCRAAT YOK BİR FUTBOLCUYU TAKIMDA KAŞARLAN MADAN GÖNDERECEKSİN GONDERMEZSEN BOYLE OLUR ARTIK FUTBOLUN YÜZÜ DEGİŞİYOR KARDEŞİM GENÇLERE BAKACAKSIN GENÇLERİ KEŞFETMEYİ BİLECEKSİN BAK KAYSERİYE İLK ONBİRİNDE 8 TANE ALMANYA DOGUMLU PIRLANTA GİBİ GENÇLER VAR BİZ HALA MEHMET CEYHUN SAİDO GİBİLERLE UGRAŞIYORUZ
Sivas'ta şok
Teknik patron Mesut Bakkal, takımda disiplinsiz davranışlara taviz vermeyeceklerini belirterek Ceyhun Eriş'i kaptan yaptıklarını açıkladı
fotomac.com.tr / 15.10.2010 05:15
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı öncesi 'kadro dışı' kararlarıyla sarsıldı. İdmanda önce ağız dalaşına giren daha sonra ise birbirlerinin üzerine yürüyen Mehmet Yıldız ile Keita, teknik direktör Mesut Bakkal tarafından kadro dışı bırakıldı. Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağı ve para cezası da alabilecekleri öğrenildi. Kırmızı-beyazlı takımın hocası Mesut Bakkal, "Takım olarak zor günler yaşıyoruz. Kayseri deplasmanında kaybetme lüksümüz yok. Böyle bir durumda iken disiplinsizliğe asla taviz veremeyiz. Onları affetmeyeceğim" dedi.
Yeni kaptan Ceyhun Eriş oldu
Bakkal, Mehmet Yıldız'ın takımın kaptanı olduğuna da dikkat çekerek, "Ondan daha sağduyulu olmasını beklerdim" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Takımın yeni kaptanı Ceyhun Eriş olacak. Tecrübesiyle bu takıma ağabeylik yapacaktır. Kendisine de durumu ilettim." Tecrübeli hoca, Kayserispor karşısında adeta ligde tutunma maçına çıkacaklarını da açıklayarak, "Çok fazla puan yitirdik. Bu yüzden kredimiz kalmadı. Kayserispor ligin en kaliteli ekiplerinden birisi. Sivasspor olarak oraya kendimizi ispat etmeye gidiyoruz. Gerçek oyunumuzu oynarsak puan alırız" diye konuştu.
öfkeyle kalkan zararla oturur..............
hiç kimse kafasına göre yorum yapmasın. herkes haddini bilsin. iki futbolcunun ne için olursa olsun kavga etmesi yanlıştır. heleki bizim durumumuzda olan bir takı9mda. heleki düşme hattındaki bir takımda tamamen yanlıştır. yönetimin ve teknik heyetin almış olduğu kararda tamamen doğrudur. kimseye ayrıcalık yapılamaz. tarihimizi aklımıza getirelim devletin bekaası için kardeşlerini çocuklarını öldürtüyordu padişahlar. başarı yanlış yapanı cezalandırmakla gelir. en sevdiğimiz kişide olsa en önemli kişide olsa yanlış yapan mutlaka ceza almalıdır. haa kadro dışı bırakmazdınız ppara cezası verirdiniz ama mutlaka ceza olmalıdır.
Yigido 058 15.10.2010, 11:05 Güzel gardaşlarım,
iki futbolcu kavga yaptı diye kadro dışı bırakılmaz.
Bu iki futbolcuyu ayrı alıp konuşabilirsiniz ve bundan sonra bu iki futbolcu beraber bi yemek yerler ve barışırlar. Olay böyle biter.
Haaaa para cezası verilebilir. Buna lafım yok.
Ozaman basına da yansımaz. Hani yönetim istememis ya basına felan duyulmasın diye.
Sen iki futbolcuyu kadro dışı bırakırsan ozaman bu olayı basın kesin duyar ve olayı daha cok büyütür.
şu anda bize her futbolcu lazım. Kim olursa olsun.
Yani yönetimin düsüncesi iyi ama kadro dısı bırakmak yanlış.
Simdi doğru söyleyim gardaşlarım. Bu cözüm daha iyi olmazmıydı bizim icin ?
:confused::confused::confused: :confused::confused:
Yigido 058 15.10.2010, 11:07 Güzel gardaşlarım,
iki futbolcu kavga yaptı diye kadro dışı bırakılmaz.
Bu iki futbolcuyu ayrı alıp konuşabilirsiniz ve bundan sonra bu iki futbolcu beraber bi yemek yerler ve barışırlar. Olay böyle biter.
Haaaa para cezası verilebilir. Buna lafım yok.
Ozaman basına da yansımaz. Hani yönetim istememis ya basına felan duyulmasın diye.
Sen iki futbolcuyu kadro dışı bırakırsan ozaman bu olayı basın kesin duyar ve olayı daha cok büyütür.
şu anda bize her futbolcu lazım. Kim olursa olsun.
Yani yönetimin düsüncesi iyi ama kadro dısı bırakmak yanlış.
Simdi doğru söyleyim gardaşlarım. Bu cözüm daha iyi olmazmıydı bizim icin ?
:confused:
Para cezasi verilecek vakalar vardir.
Birde hem kadro disi hem para cezasi verilecek vakalar vardir.
Bence yönetim dogru karar verdi.
Kimsenin takimin huzurunu ve kondisyonunu bozmaya hakki yok. Hele hele bunu yapan takimin kaptani ise hic yoktur.
balmandol 15.10.2010, 12:10 Arkadaşlar birer gün arayla 2 kavga ediyor bu futbolcu arkadaşlar..İlk gün uyarılıyorlar,ertesi gün bi daha...Sonra suç kimde onu bilemeyiz ama bence ikiside suçlu...BU BENCE FUTBOLCULARA GÜZEL Bİ UYARI OLMUŞTUR..HERKES HADDİNİ BİLMELİ.BU KİM OLURSA OLSUN.HİÇ KİMSE SİVASSPOR'DAN BÜYÜK DEĞİLDİR.O FORMANIN NEFERİDE FUTBOLCULARDIR.HİÇ KİMSE O FORMADAN BÜYÜK DEĞİLDİR.HERKES KARARA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDADIR.BİR DAHA YAŞANMAMASI DİLEKLERİMLE
01011984 15.10.2010, 12:13 biz birsey dedigimizde, yanlis oluyor dimi..
benim yorumlarimi okuyanlar görmüstürki, ben ne mehmet yildizi nede futbolunu BEGENMIYORUM
bu bir..
ikincisi, bu takim sampiyonluga sadece mehmet yildizlami oynuyordu? adam tekmiydi sahada? ne sacmaliyorsunuz siz?
bu adamda ruhmu kaldi, mücadelemi kaldi, kazanma istegimi kaldi,
bi dikkat edin bakin bakalim sahada napiyor, arkadaslarina akil vermekten baska! siz bu adami bu hale getirdiniz, SIZ, ne bicim taraftarsiniz siz, gecen bir yorum yapiyor, neymis canim, mehmet oynasada oynamasada ölüsü bile yetermis sivasspora, hayret ediyorum ya!!!
bu adam belki 2 sene daha futbol hayatini sürdürür, ondan sonra napacaksiniz peki, bu takim bank asyaya düserse, birdaha cikacagimizimi saniyorsunuz!!!
bize sadece parayi düsünen, sadece cene yapanlar lazim degil!!!
sen bu takimin kaptaniysan, kaptanligini bileceksin,
senin ne haddine adama yumruk atmak be,
arkadas diyorki, konusarak cözülebilirdi,
hahahaha gülüyorum buna..
kardesim, sana birisi YUMRUK atsa, sen ne diyeceksin?
abi gel konusalim, cözelim sorunu..
öylemi?
yönetim cok dogru bi karar almis, artik akillari baslarina gelsin!!!!!!!!!!!
kangal06 15.10.2010, 12:46 biz birsey dedigimizde, yanlis oluyor dimi..
benim yorumlarimi okuyanlar görmüstürki, ben ne mehmet yildizi nede futbolunu BEGENMIYORUM
bu bir..
ikincisi, bu takim sampiyonluga sadece mehmet yildizlami oynuyordu? adam tekmiydi sahada? ne sacmaliyorsunuz siz?
bu adamda ruhmu kaldi, mücadelemi kaldi, kazanma istegimi kaldi,
bi dikkat edin bakin bakalim sahada napiyor, arkadaslarina akil vermekten baska! siz bu adami bu hale getirdiniz, SIZ, ne bicim taraftarsiniz siz, gecen bir yorum yapiyor, neymis canim, mehmet oynasada oynamasada ölüsü bile yetermis sivasspora, hayret ediyorum ya!!!
bu adam belki 2 sene daha futbol hayatini sürdürür, ondan sonra napacaksiniz peki, bu takim bank asyaya düserse, birdaha cikacagimizimi saniyorsunuz!!!
bize sadece parayi düsünen, sadece cene yapanlar lazim degil!!!
sen bu takimin kaptaniysan, kaptanligini bileceksin,
senin ne haddine adama yumruk atmak be,
arkadas diyorki, konusarak cözülebilirdi,
hahahaha gülüyorum buna..
kardesim, sana birisi YUMRUK atsa, sen ne diyeceksin?
abi gel konusalim, cözelim sorunu..
öylemi?
yönetim cok dogru bi karar almis, artik akillari baslarina gelsin!!!!!!!!!!!
arkadaşım doğrudur veya yanlıştır ama düşünceni söyleyeceksen de insanlara hakaret etmeden, "ne saçmalıyorsunuz siz" demeden, "siz nasıl taraftarsınız" demeden söyle kimsenin taraftarlığını ölçmek sana düşmez
Bulut@ğlu 15.10.2010, 12:54 hak ettilerse çeksinler cezalarını ama benim anlayamadığım SİVASSPOR takımının tek oyuncusu mehmet yıldızmı sahada tek başınamı oynadı şimdiye kadar özellikle bu sezon ne kaptanlıkta nede forvet hattında hiç bir varlık gösteremedi ve mehmet yıldız neden bu kadar çok şımartılıyor hala anlamış değilim kaptanlık pazubandı takan bir oyuncu bu kadar vasat olamaz arkadaşlar
eyupkocak 15.10.2010, 13:25 :mad:ulan nasıl işbu yaww tam takımın toparlanması gerekirken bu ne iş yawwwww
ne takım gecen senelerdeki futbolunu oynuyor ne de mehmet yıldız o eski futbolunu oynuyor eski formundan çok uzakda eger bir yerlerde yanlışlıklar varsa suçlu kimse cezası verilmeli mehmet yıldız da olsa hiç bir futbolcu sivassporun üstünde degil
Kadrolar açıklansın bakalım,hocanın tercihleri ne yönde olacak?
kaplanlı 15.10.2010, 16:57 mehmet yıldız ı kadro dışı bırakanlara sormak lazım elinde yerine oynatacağın futbolcun varmı.bence yok.sezon başı kadro yaparken bu ve buna benzer durumlarıda hesaba katmak gerektiğini yönetimin bilmemesi komik olur.giresun dan aldığımız adamın yüzünü gören cennetlik ikinci ligden aldılar diye düşünce oynatacak galiba.alemin maskarası olmak sivas lıya yakışmaz.bir an önce takımın toparlanması şart.
Elbeyliliyiz 15.10.2010, 17:11 Bu bakkal baba kendinden emin gidecek yazik kazandigin paraya 15 mac 1 galibiyet, keske m. Yildizi böyle yapmasaydi tamam iyi oynamiyor olabilir, formsuz ama bu sekilde bitirmesi biz taraftarlari. Derinden üzmüstür artik iyice soguduk anadolu arslani yigidoyu bu hale getirdin keske daha fazla zarar vermeden defolup gitsen sayin bakkal, üc günlük ceyhuna kaptanlik veriliyor??????? Önce kendini ispatlasi!!!!!!
sivaslitaner58 15.10.2010, 17:31 ohoooooo noluyor yahu daha problemler var mi acaba?
noname87 15.10.2010, 18:20 Takımda disiplin yok suç keitadan mehmet yıldızdan çok futbolcuları başıboş bırakanlarda hoca doğru karar vermiş bir yerden başlanması gerekiyordu
samet_58 15.10.2010, 18:44 mehmet yildizla keita iki kere kavga etmisler.ilk kavgada yemekhanede mehmet yildiz ile keita bir sure agiz dalasi yaptiktan sonra mehmet yildiz keita ya yumruk atmis.ikinci kavgada ise antremandan sonra mehmet hayrettin sedat ve abdurrahman dördü bir keita ya tekme tokat girmisler.Kaptanlik bumudur.erkeklik nerede kaldi dilimizi bilmeyen bir insana böylemi davranilir.Bu isimler sivassporumuzu ileriye degil hergecen gün geriye sürüklemektedir.insallah biran önce kurtuluruz bu oyunculardan ve hocadan..
okan27ank 15.10.2010, 18:50 hayda noluyor laaa.. takımın dibine dinanit koydunuz... rakibe ne gerek var sivas kendi kendini batırıyor.. ne hale geldik..
|