Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTAR GÖRÜŞÜ

1967_DERNEK_10UR
13.02.2005, 18:52
önümüzde ki bir engeli daha 3-1 gibi net bir skorla aşarak süper liğe koşar adım ilerliyoruz .sivas'lı yiğidolar takımlarına 2,5 aylık bir aradan sonra tribünleri doldurarak merhaba dedi .Ama şu bir gerçek ki takımıı desteklemede stadın tamamını yanımızda göremedik.1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE her hafta göstermiş oldukları özverili çalışmalarında dolayı takdir ediyor .tüm yiğidoların bu gençlere sahip çıkmalarını ve desteklemelerini onların bu şevk ve heyecanlarına ortak olmaları gerektiğini düşünüyorum .Adana maçında da gördük ki bu gençler yine stadı karnaval yerine çevirmeyi başardılar ..

TARİHİ SİVASSPOR YAZACAK

3 BÜYÜKLER OKUYACAK

SİVASSPOR'LU YİĞİDO

V1CT0RY
14.02.2005, 17:16
önümüzde ki bir engeli daha 3-1 gibi net bir skorla aşarak süper liğe koşar adım ilerliyoruz .sivas'lı yiğidolar takımlarına 2,5 aylık bir aradan sonra tribünleri doldurarak merhaba dedi .Ama şu bir gerçek ki takımıı desteklemede stadın tamamını yanımızda göremedik.1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE her hafta göstermiş oldukları özverili çalışmalarında dolayı takdir ediyor .tüm yiğidoların bu gençlere sahip çıkmalarını ve desteklemelerini onların bu şevk ve heyecanlarına ortak olmaları gerektiğini düşünüyorum .Adana maçında da gördük ki bu gençler yine stadı karnaval yerine çevirmeyi başardılar ..

TARİHİ SİVASSPOR YAZACAK

3 BÜYÜKLER OKUYACAK

SİVASSPOR'LU YİĞİDO
helal olsun abi super yazmışsın yazdıklarına katılmama gibi bi şey düşünülemez
______________________________ __________
victory

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.02.2005, 18:14
EWET KARDEŞ SANA KATILIYORUM BİZ DERNEK OLARAK HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ BUNU BÖYLE DİLE GETİRMENİZ ÇOK GÜZEL DERNEK OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR ...

puar
14.02.2005, 18:29
her şey sivasımız için..