Orijinalini görmek için tıklayınız : Keita'ya meydan dayağı!

SivasSpor.Com
20.10.2010, 05:25
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/504.jpg (http://urlal.com/dqqf)

Sivasspor'da Mehmet Yıldız ile Keita arasındaki kavgayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
İki futbolcunun kadro dışı bırakıldığı olayda Sedat, Hayrettin ve Abdurrahman’ın da Malili oyuncuyu yumruklayanlar arasında olduğu belirtildi. Yönetimin gelişme üzerine bu üç futbolcuya da 100’er bin TL para cezası verdiği öğrenildi.

Kaynak:Fanatik

Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği ,ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı daha önce açıklanmıştı.

GuVeN
20.10.2010, 05:34
Buyur buradan yak! Bu sezon bitiminde demek ki bu kardeşlerin bu klüpten gönderilmesi şart oldu!Burası asker ocağı değil ki devrecilik yapılmasına izin verilsin,ne yalan söyleyeyim bu ismi geçen bütün isimlerden benim gönlüm geçti!Bu sezonun kazasız belasız atlatılmasının ardından bu isimlere teşekkür edilmesi ve ilişiğin kesilmesi gerek bence. Takımın yavaşdan kabuk değişmesi gerekiyor.Tabi bunlar benim kafamdan çıkan sözler. Yönetim bu işin bütün ayrıntısını biliyor,nasıl hareket edilmesi gerektiğini benden daha iyi bildikleri de kesin..

Bulut@ğlu
20.10.2010, 05:45
takımın kare asları bunlar 2 sezondur SİVASSPOR için futbol oynamayan oynarmış gibi yapıp takıma zarar veren isimler 2 sezondur ne apdurrahman ne sedat ne hayrettin nede metmet yıldız adam gibi futbol oynamıyorlar

Salim58
20.10.2010, 06:48
Gücü gücü yetene demişler güç denemesi yapmışlar.Yazıklar olsun sizlere.

Kadron geniş olacak bunların topunu yollayacaksın.

stain
20.10.2010, 06:59
:mad:keita gibi topçun var dayak at vede para cezası kes

hemen empati yapalım ben olsam hem yedek bekleyip (kadroya dahi bazıları tarafından alınmayıp)oynatılmazsam üste birde para cezası alırsam bu takıma düşman olur vede çıktığım maçlarda dahi oynamayıp bonservisin elime verilmesini beklemezsem en adiyim

keitayı cezalara çarptıran yönetim kaç haftadır fark yiyen takımada bir ceza kesse hiç fena olmaz

yigido yakup
20.10.2010, 07:06
eger bu olayin asli varsa biz nekadar korkak insanlari kahraman ilan etmisiz onlari ne kadar yüceltmisiz bizlere yazikki yazik.

Rallim58
20.10.2010, 07:10
Bu isimleri, olayın akabinde duymuştuk. Ancak gözlerimle görsem inanmam diyeceğim isimlerin olmasına çok üzüldüm...

Keita'nın "misafir" olduğu unutulmuş olsa gerek...

Çünkü Türk milleti misafirperverdir...

58akif34
20.10.2010, 07:34
bu haber doğru ise cok buyuk yanlış yapılmıstır ben dun hayrettın yalandan yattı dedım cogu karsı cıktı bır bakalım bunların bıze bu sEzon ne faydaları oldu hatrettın devamlı sakat yattı mehmet 7 haftada 1 gol attı abdurrahman iyiydi sedat malum o kutsal formayı yırttı kararı mesut hocaya degıl taraftara versınler bu kadar terbıyesızlıgın cezası 100 bın olmaz

Ahwettt
Yazzıklar olsun, ne olursa olsun Dilimizi bilmeyen yabancı bir futbolcuya bunun yapulması çok ayıp, Eğer bir suçu var ise toplanarak gidin yönetimle konuşun. Siz Sanko ynadığınız futbolla Sivasspora çok yardımıc oldunuzda geriye bunu yapmak kaldı

SEVDAMSIN58
hiç kimse demiyorki sebebi ney birde onu açiklasinlar sonra bakalim

berduh
20.10.2010, 07:58

Sivasspor'da Mehmet Yıldız ile Keita arasındaki kavgayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
İki futbolcunun kadro dışı bırakıldığı olayda Sedat, Hayrettin ve Abdurrahman’ın da Malili oyuncuyu yumruklayanlar arasında olduğu belirtildi. Yönetimin gelişme üzerine bu üç futbolcuya da 100’er bin TL para cezası verdiği öğrenildi.

Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği ,ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı daha önce açıklanmıştı.

4 kişilik ekip. hemen aklıma geçen yıl geldi. muhsin hocayla iyi başlamış. en önemli 3 rakibimiz olan denizli ve manisayı içerde yenmiş ve diyarbakırdan da deplasmanda 1 puan almıştık. 3 hafta peş peşe idi. ama ne olduysa ondan sonra takım tamamen durdu.

şimdi de 4 kişiyi duyunca acaba takımda gruplaşmamı var diye aklmıa geliyor. umarım yanılıyorumdur.

teknik
20.10.2010, 08:03
takımın ekeleri belli oluyor demekki.düşünmeden hemen devre arasını bile beklemeden patronu göstermek lazım.Futbolculukları,kalitele ri mevzu değil.önemli olan takıma katkıları ve zararaları.şuandan çok zararlılar.sebeb ne olursa olsun.kimse grup oluşturup birilerini cezalandıramaz.takımda ceza yetkisi hoca ve yönetimindir.krallık taslayanlar ancak yolcu olur.alternatifmiş,giderse ne olurmuş bunlar hikaye.hemen beklemeden 4 futbolcu kadro dışı kalmalı.devre arasında eksiklere göre takviyeler yapılmalı.yoksa takım olamayız.takım olamazsak düşmek kaçınılmaz olur.

teknik
20.10.2010, 08:16
Aynı oluşum iyi hatırlayın Bülent Albayrak hocanın 2. gelişinde vardı. İlyas Tüfekçi gelince kaptan Caner, kaleci Apo, santfor Emin ve Sinan'ı kadro dışı bırakmıştı.

Sonra ne oldu? Hayrettin, Muhammed Kuzu, Mehmet Yıldız kadroya girdi ve devre arası takviyelerle ligde kaldık. Muhammed Kuzu Samsun'spora (süperlige) gitti. Ötekiler yıldızımız oldu.

Şimdi de aynısı lazım. Ben bu teklifi bu olay açığa çıkmadan, geçen sene de yapmıştım.

Hoca yiyen takımı, yönetim yemezse, futbolcu takımı yönetirse, o zaman bu takımdan bir numara olmaz.

Muhsin hocayı yediler. Şimdi Mesut hocaya niyet ettiler.

İyilikten maraz doğar. Zarar vereni atmazsan dışarı tüm ekip zarar görür. Sende gözünü bank asyada açarsın. Tranfermiş, alternatifmiş... Kayseri maçında gördük; Ziya da Hayrettin kadar futbol oynuyor. Pedriel de Mehmet kadar. Hem de patron belli olursa kalanların performansı artar.

BU SESE KULAK VER YÖNETİM. MEVCUT YÖNETİMDE, BAHSETTİĞİM DÖNEMİ YAŞAYANLAR VAR. EĞER MUKAYESEM TUTMUYORSA EN AZINDAN AÇIKLAMA YAPIN.

VEFA İSE, ZARAR VERMEDİĞİ SÜRECE M.YILDIZ VE DİĞERLERİ BİZİM YILDIZIMIZDIR.

turks
20.10.2010, 08:25
vay erkekleri gördünüzmü nasılda güçleri yetmiş acaba

sindy58
20.10.2010, 08:42
bircok yorumumda değindiğim gibi yine iğnelemek isterim ki sivasspor bir ailedir aile içi tatsızlıklar olur bunları yeryüzüne cıkarmak tır asıl ayıp olan bu şekilde kaba davranıcaklarını asla düşünmüyorum tamamen medyanın abartmasıdır ben futbolcularımıza güveniyorum lütfen sizde güvenin onların içinde ALALH korkusu var ALLAH korkusu olanda yapmaz bunu (ndn kimsenin bu futbolculara komplo kuruldugunu düşünmüyo ki gercek olamıcak kadar cirkin )

sefa58
20.10.2010, 08:55

ne olacak keita bir yanlış yapmışsa bu meydan dayağını haklımı görecez. ne acayip mantık ya. hiç bize yakışıyormu. mehmet bile özür diledi demekki yanlış iş yaptığını kabul ediyor. nerde kaldı YİĞİDOLUK İNSALIK DELİKANLILIK.

noname87
20.10.2010, 09:10
Peki diğerleri niye kadro dışı bırakılmadı

karyola
20.10.2010, 09:21
bunlar ıyıce azıttılar gruplasma mı var takım ıcınde hoca nerde yonetım nerde otorıte boslugu var keıta afrıkadan cıkmıs gelmıs mısafırımız utanın yedınız halttan

Turan 59
20.10.2010, 09:22
BEN,SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK VE AYNI ZAMAN DA AHLAKLISINI SEVERİM.
M.KEMAL ATATÜRK

turks
20.10.2010, 09:25
Peki diğerleri niye kadro dışı bırakılmadı

:rolleyes: güzel soru

ccey
20.10.2010, 09:29
Sivaslıya yakışırmı bir yabancıya bunu yapmak...
yazıklar olsun hem delikanlılık bunun neresind....
garibana 4 kişi saldırmak....
yuh olsun hepinize yazıklar olsun

rallicifurkan
20.10.2010, 09:36
ha anca bir birinize girin başka bi şey yaptığınız yok adam gibi top oynayan olmaz.
KAPTANLIK CEYHUNDAN ALINMALI BENCE

58bilgehan58
20.10.2010, 09:56
bir başıbozukluk var bu takımda ama nerden kaynaklanıyor bilemedim.

ayna26
20.10.2010, 10:02
Forum başlığında "keitaya meydan dayağı" ibaresi yer almakta, şimdi bu haberin gerçekliği var mı yok mu onu bilemiyorum ama bildiğim bir şey var o da iki kişi arasında kavga olsa dahi diğerlerinin olayı yatıştırması gerekir, etik olan, bize yakışan bu.ama olaya konu olan kişilerin bunu yapması insan olarak uatnç duyulacak birşey, siz bir keitaya güç mü yetiremediniz de 4 kişi birden taarruza geçtiniz, sonuç vahim.takımdaki diğer yabancılar da gurublaşacak, onlar da yerlilerin yaptığını yapacak sonuçta ne mi olacak aile içi şiddet aile dışına taşıyacak yani aile yıkımı gerçekleşecek, olan da tabi ki Sivasspora olacak.şimdi yönetim biran önce bu kutuplaşmaların önüne geçecek eylemlerde bulunmalı, keitadan özür dilenmeli, herşey sivas sporun lehine olmalı.

Abdullah DuMaN
20.10.2010, 10:39
Sorun ne olursa olsun bu kadarda yapılmaz özellikle sedat her yerden çıkıyor

oNuR
20.10.2010, 10:42
Umarım Türk basınının alışık olduğu uydurma haberlerden biridir! Değilse eğer her ne olursa olsun çok ayıp.

mishka
20.10.2010, 10:52
Bence bu 4 futbolcuyla anlaşılıp karşılıklı sözleşmeler feshedilmeli. Futbolcular kabul etmezse bu dayak olayı kulübün tek taraflı olarak sözleşmeleri feshetmesi için yeterlidir. Geride kalanlar emin olun ki bunlardan daha iyi oynuyor. Bir arkadaşında belirttiği gibi Ziya Hayrettin'den veya Pedriel Mehmet'ten kötü değil.

Kokomo
20.10.2010, 10:55
Keita ne yapmış olursa olsun, senin misafirini , hem de yabancı bir misafiri, 4 kişinin arasına alıp dövmesi en büyük alçaklıktır !

Hepsine yazıklar olsun !

Bu erkekliğinizi keşke sahalarda göstersenizde şu rezil durumlara düşmesek ?

xadox
20.10.2010, 11:01
biz hep hocaya yükleniyoruz her seyi ondan bekliyoruz ,takimda böyle ikilik yapan futbolcularla hoca ne yapsinki, ne basari gele bilir ?

bu futbolcular hocayida tehdit altina almisdir...

biz baskana hep destek ciktik, artik sayin baskanimiz ne yapacaksa neye karar verecekse verme zamani geldi ve geciyor , yoksa bu gidisle bizi kimse kurtaramaz , allah bize sabir versin.... saygilarimla

50sekiz
20.10.2010, 11:06
Biletleri kesilmeli, devre arasi postalanmali
Denize düsen yilana sarilir misali para cezalari ile gecistirilirse ilerde bunlar daha büyük sorun cikartir. gruplasmalar iyi bisey degil. fenerbostanda da brezilyalilar gruplasmisti sonuc ortada.

eyupk
20.10.2010, 11:09
resmen eşkiyalık bu başka birşey değil...

SempaticH
20.10.2010, 11:24
sebebinin ne olduğunu bir bilmek lazım vede ne derece doğru bunu öğrenip karar verilmeli kesin keitada varki olay bu boyuta gelmiş yalnız şunu size söyleyelim bunun olacağı bülentin zamanında vardı bu sıkıntı o zaman ben demiştim takımda arkadaşlık ortamı iyi denildiğinde ama benim dediğim çıktı zaten arkadaş ortamı iyi olan takımlar hep başarılı olmuştur bence tüm takıma ceza verilmesinden yanayım çünki burası çiftlik değil para alıyorsunuz vede ev geçindiriyorsunuz helal etmek içinde çalışıp helal yemeniz lazım bunun olacağı buydu allah sonunu hayır etsin

50sekiz
20.10.2010, 11:26
sebebi bir kac defa yazildi.
mehmet yildiz kadro disi basligi altinda son sayfalari okumak yeterli..

58_SEMİH_58
20.10.2010, 11:26
Yalan haber kimse böyle bişey yapmaz.

sivaslıadem
20.10.2010, 11:46
iyi,yönetim artık o cezalardan topladığı parayla bir transfer yapar:confused:

burakkova
20.10.2010, 11:52
şimdi ben bunlara karaktersiz diyeceğim ama olmayacak.. o yüzden demiyorum.. bu kadar para cezası az.. hepsini kadrodışı bırakacaksın.. takımın kabadayısı mı sanıyorlar kendilerini..

slasher//z
20.10.2010, 11:56

yönetimden bunu doğrulatabilecek kimse war mı?

fanatik kaynaklı bir habere ne kadar güvenebiliriz.?

ygdgnçlk
20.10.2010, 12:00
Futbolcumusunuz külhanbeyi mi?

ethemist58
20.10.2010, 12:05
Tum olaydı da gireydiniz 4 gişi :D.......

58^SiVaS^58
20.10.2010, 12:14
Yaziklar olsun Sivassporda herkes den bekliyebilirdim ama Hayrettin,Mehmet,Abdurrahman dan heleki hic beklemezdim.

serserilerin_prensi
20.10.2010, 12:21
terbiyesizlik yapmışlar...

omer58
20.10.2010, 12:24
Ne olursa olsun sizle aynı dili konuşmayan yabancı bi ülkeden gelen bi kişiye bu yapılanlar ethik değil!!
Bu şekilde cereyan eden olaya katıldığı bi spor porgramında çok önemli değil basit bi şey diyerek komikleşen ve bu halde bile yaptığı'' keita kendini mehmetle bir tutmasın'' açıklaması her zamanki gibi saçma ve tutarsız olan fikret ünsalı kınıyorm
Olayın bu şekilde olduğu bilindiği halde yönetime şirin görünmek için bu olaya medyada yer vermeyen korkak sivas basınını kınıyorm
Sakat ve cezalı olmadıklarında kesinlikle 11 de oynayan sedat hayretin abdurrahman m.yıldızın kendilerinin klub için değerli oldukları düşüncesi ile yaptığı nahoş tutumları kınıyorm
Kaptanlık pazobandını yere atan .faul le alakası olmayan bi pozisyonda gereksiz bi sekilde hakeme forma atan .kavga eden bu futbolcuların artık yavaş yavaş sivasspor defterinin kapatılması zamanı geldi .biliyorm son dediklerimden dolayı eleştirilecem vefasızlıkla ama'' futbolda dün yoktur '' bunların bugün ki süreçte klube hiç bi katkısı yoktur geçmişte bunların klube katkısı yadsınamaz emeklerinden dolayı teşekkür ediyorz artık radikal adımlar atmamanın zaamanı geldi

fedayi
20.10.2010, 12:55
mesut hoca giderse olurda yeni gelenın bunları bi dağıtması lazım

DoomsDay58
20.10.2010, 13:26
Madem ki Hayrettin ,Sedat ve Abdurrahmanda bu olaya karışmışlardı yönetim onlarıda kadro dışı bırakırdı bana kalırsa bu haber asılsız gibi

01011984
20.10.2010, 13:27
Ben burda GÜNLERDIR ne diyordum!
Alin size, bana inanmadiniz!
Okuyun yorumlarimi, anlarsiniz!
Ben herzaman haktan ve dogrudan yanayim!

YAZIKLAR OLSUN SIZEEEEEEEE YAZIKLARRRR!
ASIL DAYAGIN EN ASLINI SIZ HAKEDIYORSUNUZ!

bide bi kac kendini bilmezde hala daha bu adamlari savunursa, onlarada yaziklar olsun vallah!

Del Piero
20.10.2010, 13:43
tanımadığınız bir zenciye sahip çıktığınız kadar yıllardır bu kulube hizmet etmiş kendi evlatlarımıza sahip çıkmıyorsunuz birde onları dinlemek işin aslını astarını öğrenmek lazım görki ne etti afrikalıların ne kadar ahlak yoksunu ve bizim kültürümüze ters olduklarını cümle alem bilir siz bilmezsiniz hemen yargısız infaz yaparsınız....

birde bizim çocukları dinlesek :confused: onların arkasında dursak... ;)

01011984
20.10.2010, 13:51
Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi

artik Yorum yapmayacaktim, ama dayanamiyorum,
bu sacma sapan Yorumlari okudukca, dayanamiyorum!

Hic biriniz cikipta, KEITA afedilmeli diyemiyor,
hic biriniz cikipta, KEITA'nin adini dahi anmiyor!

Burda dayak yiyen KEITA,
bir kisiden degil, 4 kisiden!

Siz hala daha, M.Yildiz büyüklügünü göstermis, afedilmeli diyorsunuz!
Zaten Türkiye bi kac kendini bilmezden sebep bu durumlarda,
zaten bu Ülkede adami bile öldürsen nekadar Ceza yersinki, dimi!

Bu akla devam edin, sonunuzu merak ediyorum acikcasi!

Herhalde olandan bitenden bazilarinin Haberi yok, bos yere parmak yoruyorlar!
Haklisiniz, nerden bileceksinizki, baska bi Takim olsa, baska bi Yönetim olsa,
cikar bi aciklama yapar, sadece iyi günlerimizdemi ortaya cikiyorsunuz siz? Sadece ozamanmi konusabiliyorsunuz? Hani, kötü gecen zamanlarda neden bi Adam dahi konusmuyor basina? Yaziklar olsun ya, biz bu günleremi kaldik!

Bakin, bu M.Yildiz dediginiz, övüp övüp bitiremediginiz Adam,
Keita yemekhaneye geldiginde, sen gec kaldin para ödeyeceksin gibi Laflarda bulunmus, onun üzerine Keita Mehmete hak vermeyince, tartisma baslamis,
ve Yildiz dediginiz, Kaptan dediginiz kisi Keitaya Yumruk atmis!

Hala daha afedildi diyorsaniz, devami okuyun!

Idmanda Keita Mehmetin yanina gitmis, ve Kavga tekrar alevlenmis,
bunun üzerine SEDAT,HAYRETTIN,APO kendini bilmez üclü Kavgaya katilmis!

Aferin size, Delikanlisiniz, gücünüz 1 kisiye yetmis, masallah!

Diyecek okadar cok sey varki aslinda, ama günaha girmeyecegim bu tip karakterlerden sebep, bizi böylece rezil Kepaze eden, ADAM DIYE GECINEN kisilerden! Hangi Insanliga yakisiyor böyle bir Davranis?

Cekeceksiniz Cezanizi, süresiz KADRO DISI kalacaksiniz!

Birde aradan kac gün geciyor, beyefendi M.Yildiz özür diliyor,
oda nasil? Kagit üzerinemi? Baska zaman ben büyük Kaptanim, ben söyleyim ben böyleyim oluyorda, neden bu sefer TV karsisinda konusmuyor? Kamera karsisinda konusmuyor?

NEDEN KEITADAN ÖZÜR DILENMIYOR? NEDEN KEITA AFEDILMIYOR?
HA? SORUYORUM SIZE? NEDEN?

M.Yildiz nekadar bu Takimin Futbolcusuysa, KEITA'da onun kadar bu Takimin Futbolcusudur, SIVASIN INSANIDIR!

ve hici birisi SIVASSPOR'dan büyük degildir, olmayacaktir!
EYVALLAH!

Pulurlu58
20.10.2010, 13:54
hey gidi hey koskoca süperlig takımına bak. amatör takımlarda bile olmaz böyle şey. niye ligin dibinde süründüğümüz şimdi daha iyi anlaşılıyor. ve hala bu adamlar sivasspor çatısı altında duruyor. takım çiftlik olmuşta haberimiz yok. zaten ilk yarı gitti. dirayetli bir yönetim anında dördününde ilişiğini keser. gerekirse paf takımla yola devam ederdi. bundanda kötü olacak halimiz yok ya.
zaten oynamıyorlar. nasıl osa biliyorlarki takım kötü gitti zaman vur teknik direktöre. biri gider diğeri gelir.

HALIL
20.10.2010, 14:00
yeter artik sil bastan yapmaliyiz buyuk bir krizin esigindeyiz futbolcular onemli degfil sivasspor onemli yonetm istifa

bahadır erdem
20.10.2010, 14:19
EĞER BU HABER DOĞRU İSE!!!!

YAZIKLAR OLSUN.

MEHMET YILDIZ'A YAZIKLAR OLSUN.

ABDURAHMAN'A YAZIKLAR OLSUN.

FORMA DÜŞMANI SEDAT BAYRAK'A YAZIKLAR OLSUN...

SİZ KİMSİNİZ..

SİVASSPOR SAYESİNDE ADAM OLDUNUZ.TÜRKİYE ÇAPINDA ÇAPINIZ BİLİNDİ AMA SİZ BUNUN KIYMETİNİ BİLEMEDİNİZ.ŞEHRİNİZDE MİSAFİR OLAN YABANCI BİR OYUNCUYA NASIL SALDIRIRSINIZ?VARSA BİR SIKINTINIZ TEKNİK HEYET VAR.YOK OLMADI SİVASSPOR YÖNETİMİ VAR.GİDER ŞİKAYET EDERSİNİZ.

DAĞBAŞININ ADAMLARI....

PEKİ YÖNETİM NE YAPIYOR...

ÜÇ KURUŞLUK HAREKET YAPIP SİVASSPOR TAKIMINI KÜÇÜK DÜŞÜREN BU ÇAPSIZLARA MÜSAMAHA GÖSTERİYOR.BU ADAMLAR GİDERLER AMA SİVASSPOR ADI HER ZAMAN KALIR.PEKİ BU PİSLİĞİ SİVASSPOR NASIL TEMİZLER...

BU ÜÇ ÇAPSIZA PARA CEZASI VEREREK Mİ? YOKSA ONLARI TAKIMDAN KOVARAK MI?

BU KADAR BASİRETSİZ BİR YÖNETİMOLABİLİR Mİ?

ADAM FORMAYI KALDIRIP ATIYOR 50 MİLYAR PARA CEZASI,

BİR OYUNCUYU TART EDİYORLAR 100-150 MİLYAR PARA CEZASI...

SİVASSPOR VE SİVAS HALKININ DEĞERİ BU KADAR MI?

YAZIKLAR OLSUN!

COBANSARAYLI
20.10.2010, 14:23
TEK KELIME ILE REZALET ,KEPAZELIK, BU NE YA BU KADAR CAHILLIK VE REZILLIK OLURMU DEVRE ARASINDA BUNLARIN HEPSINI GONDERSINLER ADAMIN SUCU NE OLURSA OLSUN 3 KISI 4 KISI BIRDEN OLAYA KARISMALARI ABES TIR CEZALARI DERHAL VERILMELI VE DEVRE ARASINDA BUNLARIN KULUPLE ILISIKLERI KESILMELI KIMSE SIVASSPOR DAN USTUN DEGILDIR HER FUTBOLCU GELIP GECICIDIR BASARI YOKSA KADRO DEGISIR DAHA NE MEHMET LER SEDATLAR GELIR SIVASA FUTBOLU SAHADA OYNASINLAR YAZIKLAR OLSUN ONLARA

sivasspor585858
20.10.2010, 14:27
ha anca bir birinize girin başka bi şey yaptığınız yok adam gibi top oynayan olmaz.
KAPTANLIK CEYHUNDAN ALINMALI BENCE

ne alaka arkadas. ceyhundan kaptanlik neden alinsin??? kime verilsin?
herkes kaptanlik hayrettine verilmeli diyorlardi. demek ki ceyhuna verilmesinde bir bildikleri vardi.
kaptanliga layik gördügünüz hayro efendi eskiyalik pesinde.
yaziklar olsun.
bunlarin yaptigi resmen eskiyalik, cete kurmus adamlar takim icinde.
sivassporu rezil ettiler. nerde arkadaslik, kardeslik?
bunlari hemen takimdan göndermeleri lazim.

sivasspor585858
20.10.2010, 14:30
rezil herifler. böyle cete kuracaklarina sahada enerji, mücadele gösterselerdi.
kimse sivasspordan üstün degildir. a2´den oyuncu oynatsinlar bunlardan daha iyi mücadele ederler. rahman ve haruna sans verilmeden gönderildiler.

YigidoGenclik38
20.10.2010, 14:39
Ne bu bee neee sanıyo bunlar kendini iyice suyunu cıkardılar aslında yapılacak sey cok basit hepsinin sözlesmesini fesh edecekler A2 Takımı cıkarın oynasınlar düsüyorsakta böyle düselim milletin diline düsmektenseee uyuma yönetimm kendine gell !!!!....

28 EYLÜL 2009
20.10.2010, 14:47
HAYRO gardaş. Sen kadro dışı bırakılmıştın bir ara. Akıllı ol Yiğido HAYRO. Takım düşecek sen nelerle uğraşıyorsun. Gaza getireceğine... nASİ Sivaslısın yav gardaşım.

58temha
20.10.2010, 14:50
kesin olarak bu keita bu yıl teklif gelirse gider mehmet yıldızı anladıkta sedat hayrettin abdurrahman niye giriyor iyi dayak yemiştir ama inş gitmez iyi futbolcu

burakkova
20.10.2010, 14:53
şehir olarak bu adamlara tepkimizi koymamız lazım.. biz sivaslı olarak delikanlılığımızla yiğitliğimizle övünürüz, biliniriz. hangi kitapta yazar misafire dayak atmak, hangi kitapta yazar 1'e 4 kavga etmek.. memleket olarak bu adamları gördüğümüz yerde seviyeli bir şekilde, aşırıya kaçmadan neler düşündüğümüzü onlara da gösterelim..

karyola
20.10.2010, 14:57
futbol takımı degıl smackdown(amerikan dovusu) takımı. buldular garıbanı vurun ahlaksızlar

GuVeN
20.10.2010, 15:10
Beni asıl korkutan olay maça 2 gün kalmışken bizler hala hoca'nın ne zaman gideceğini, Keita'ya atılan meydan dayağını ve Kayseri maçının tekrar talebını konusuyoruz.

Yiğidolar' ın sanki 2 gün sonra oynayacağı Buca maçından haberi yokmuş gibi bir ortam var sitede.

Bizler bile bu moda girmişken hocamızın,oyuncularımızın Buca maçına bunca sorun arasında nasıl hazırlanabıldıklerıde soru ısaretı.

Üstümüzde kapkara bulutlar dolaşıyor. Her yerden şer haberler gelıyor. Bunun sonu iyi olsun inşallah.

Bakıyorum anasayfadaki 10 habere hepsi olumsuz hepsi üzücü,iyi haberlere hasret kaldık ne sinir bozucu günler yaşıyoruz:( Allah sonumuzu hayır eylesin...

28 EYLÜL 2009
20.10.2010, 15:14
Beni asıl korkutan olay maça 2 gün kalmışken bizler hala hoca'nın ne zaman gideceğini, Keita'ya atılan meydan dayağını ve Kayseri maçının tekrar talebını konusuyoruz.Yiğidolar' ın sanki 2 gün sonra oynayacağı Buca maçından haberi yokmuş gibi bir ortam var sitede.Bizler bile bu moda girmişken hocamızın,oyuncularımızın Buca maçına bunca sorun arasında nasıl hazırlanabıldıklerıde soru ısaretı.Üstümüzde kapkara bulutlar dolaşıyor. Her yerden şer haberler gelıyor. Bunun sonu iyi olsun inşallah. Bakıyorum anasayfadaki 10 habere hepsi olumsuz hepsi üzücü,iyi haberlere hasret kaldık ne sinir bozucu günler yaşıyoruz:( Allah sonumuzu hayır eylesin...

Kardeş bu haber sitemizde son eklenen haberlerden biridir. Forum özgürlüğümüze karışmayınız lütfen. Rica ediyorum. Bırakında taze haberlere yorum yapalım. LÜTFEN.

yadel
Beni asıl korkutan olay maça 2 gün kalmışken bizler hala hoca'nın ne zaman gideceğini, Keita'ya atılan meydan dayağını ve Kayseri maçının tekrar talebını konusuyoruz.Yiğidolar' ın sanki 2 gün sonra oynayacağı Buca maçından haberi yokmuş gibi bir ortam var sitede.Bizler bile bu moda girmişken hocamızın,oyuncularımızın Buca maçına bunca sorun arasında nasıl hazırlanabıldıklerıde soru ısaretı.Üstümüzde kapkara bulutlar dolaşıyor. Her yerden şer haberler gelıyor. Bunun sonu iyi olsun inşallah. Bakıyorum anasayfadaki 10 habere hepsi olumsuz hepsi üzücü,iyi haberlere hasret kaldık ne sinir bozucu günler yaşıyoruz:( Allah sonumuzu hayır eylesin...

Aynen katılıyorum kardeşim düşüncelerine, şuda bir gerçekki çete oluşmaya başlamışsa bir takımda o takımdan yarar gelmez. Her fırsatta sabote ederler takımı temizlensin çete takım huzur bulsun derim ben.

GuVeN
Kardeş bu haber sitemizde son eklenen haberlerden biridir. Forum özgürlüğümüze karışmayınız lütfen. Rica ediyorum. Bırakında taze haberlere yorum yapalım. LÜTFEN.

Yazdıklarımdan bunu mu anladın:)? ilginç!

yigidocengiz
20.10.2010, 15:17
keıtaya dayak atanların alayını kovacan takımdan alayını

yigidoss
20.10.2010, 15:20
Ya Allah aşkına biraz mantık ya Keita hem dayak yemiş hem kadro dışı kalmış öyle mi? Apo ve Hayro da sadece para cezası almış. Tamam yönetimimiz komik hem de trajikomik bir yönetim ammaaaa bu kadar da saçma bir karar vermezler herhalde. Güleceğim ama yüzümle değil.

YigidoGenclik38
20.10.2010, 15:21
ilk defa bugun igrendim bu oyunculardann artk bnm gözümde bir hiccc bunu yapanLarr

Yazıklar olsn ne istediniz gariban oyuncudan hıııııı

LosTie58
20.10.2010, 15:22
Terbiyesizlik yapmışlar ayıp ya :mad:

28 EYLÜL 2009
20.10.2010, 15:23
Yazdıklarımdan bunu mu anladın:)? ilginç!

Merak etme buca maçını düşünüyorum - düşünüyoruz...

sebasteia
20.10.2010, 15:29
üç güzel yorum benim olaya bakışımı özetlemiş

bu takımın neden yerlerde süründüğü şimdi daha iyi anlaşılıyor...

bu takımda ciddi bir yenileme yapılacak, çeteleşmiş kim varsa tespit edilip kovulacak!

mecnun başkan hariç yönetim yeniden yapılanacak.

yoksa yolun sonu bank asya!!!!!!!

Ne olursa olsun sizle aynı dili konuşmayan yabancı bi ülkeden gelen bi kişiye bu yapılanlar ethik değil!!
Bu şekilde cereyan eden olaya katıldığı bi spor porgramında çok önemli değil basit bi şey diyerek komikleşen ve bu halde bile yaptığı'' keita kendini mehmetle bir tutmasın'' açıklaması her zamanki gibi saçma ve tutarsız olan fikret ünsalı kınıyorm
Olayın bu şekilde olduğu bilindiği halde yönetime şirin görünmek için bu olaya medyada yer vermeyen korkak sivas basınını kınıyorm
Sakat ve cezalı olmadıklarında kesinlikle 11 de oynayan sedat hayretin abdurrahman m.yıldızın kendilerinin klub için değerli oldukları düşüncesi ile yaptığı nahoş tutumları kınıyorm
Kaptanlık pazobandını yere atan .faul le alakası olmayan bi pozisyonda gereksiz bi sekilde hakeme forma atan .kavga eden bu futbolcuların artık yavaş yavaş sivasspor defterinin kapatılması zamanı geldi .biliyorm son dediklerimden dolayı eleştirilecem vefasızlıkla ama'' futbolda dün yoktur '' bunların bugün ki süreçte klube hiç bi katkısı yoktur geçmişte bunların klube katkısı yadsınamaz emeklerinden dolayı teşekkür ediyorz artık radikal adımlar atmamanın zaamanı geldi

Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi

artik Yorum yapmayacaktim, ama dayanamiyorum,
bu sacma sapan Yorumlari okudukca, dayanamiyorum!

Hic biriniz cikipta, KEITA afedilmeli diyemiyor,
hic biriniz cikipta, KEITA'nin adini dahi anmiyor!

Burda dayak yiyen KEITA,
bir kisiden degil, 4 kisiden!

Siz hala daha, M.Yildiz büyüklügünü göstermis, afedilmeli diyorsunuz!
Zaten Türkiye bi kac kendini bilmezden sebep bu durumlarda,
zaten bu Ülkede adami bile öldürsen nekadar Ceza yersinki, dimi!

Bu akla devam edin, sonunuzu merak ediyorum acikcasi!

Herhalde olandan bitenden bazilarinin Haberi yok, bos yere parmak yoruyorlar!
Haklisiniz, nerden bileceksinizki, baska bi Takim olsa, baska bi Yönetim olsa,
cikar bi aciklama yapar, sadece iyi günlerimizdemi ortaya cikiyorsunuz siz? Sadece ozamanmi konusabiliyorsunuz? Hani, kötü gecen zamanlarda neden bi Adam dahi konusmuyor basina? Yaziklar olsun ya, biz bu günleremi kaldik!

Bakin, bu M.Yildiz dediginiz, övüp övüp bitiremediginiz Adam,
Keita yemekhaneye geldiginde, sen gec kaldin para ödeyeceksin gibi Laflarda bulunmus, onun üzerine Keita Mehmete hak vermeyince, tartisma baslamis,
ve Yildiz dediginiz, Kaptan dediginiz kisi Keitaya Yumruk atmis!

Hala daha afedildi diyorsaniz, devami okuyun!

Idmanda Keita Mehmetin yanina gitmis, ve Kavga tekrar alevlenmis,
bunun üzerine SEDAT,HAYRETTIN,APO kendini bilmez üclü Kavgaya katilmis!

Aferin size, Delikanlisiniz, gücünüz 1 kisiye yetmis, masallah!

Diyecek okadar cok sey varki aslinda, ama günaha girmeyecegim bu tip karakterlerden sebep, bizi böylece rezil Kepaze eden, ADAM DIYE GECINEN kisilerden! Hangi Insanliga yakisiyor böyle bir Davranis?

Cekeceksiniz Cezanizi, süresiz KADRO DISI kalacaksiniz!

Birde aradan kac gün geciyor, beyefendi M.Yildiz özür diliyor,
oda nasil? Kagit üzerinemi? Baska zaman ben büyük Kaptanim, ben söyleyim ben böyleyim oluyorda, neden bu sefer TV karsisinda konusmuyor? Kamera karsisinda konusmuyor?

NEDEN KEITADAN ÖZÜR DILENMIYOR? NEDEN KEITA AFEDILMIYOR?
HA? SORUYORUM SIZE? NEDEN?

M.Yildiz nekadar bu Takimin Futbolcusuysa, KEITA'da onun kadar bu Takimin Futbolcusudur, SIVASIN INSANIDIR!

ve hici birisi SIVASSPOR'dan büyük degildir, olmayacaktir!
EYVALLAH!

EĞER BU HABER DOĞRU İSE!!!!

YAZIKLAR OLSUN.

MEHMET YILDIZ'A YAZIKLAR OLSUN.

ABDURAHMAN'A YAZIKLAR OLSUN.

FORMA DÜŞMANI SEDAT BAYRAK'A YAZIKLAR OLSUN...

SİZ KİMSİNİZ..

SİVASSPOR SAYESİNDE ADAM OLDUNUZ.TÜRKİYE ÇAPINDA ÇAPINIZ BİLİNDİ AMA SİZ BUNUN KIYMETİNİ BİLEMEDİNİZ.ŞEHRİNİZDE MİSAFİR OLAN YABANCI BİR OYUNCUYA NASIL SALDIRIRSINIZ?VARSA BİR SIKINTINIZ TEKNİK HEYET VAR.YOK OLMADI SİVASSPOR YÖNETİMİ VAR.GİDER ŞİKAYET EDERSİNİZ.

DAĞBAŞININ ADAMLARI....

PEKİ YÖNETİM NE YAPIYOR...

ÜÇ KURUŞLUK HAREKET YAPIP SİVASSPOR TAKIMINI KÜÇÜK DÜŞÜREN BU ÇAPSIZLARA MÜSAMAHA GÖSTERİYOR.BU ADAMLAR GİDERLER AMA SİVASSPOR ADI HER ZAMAN KALIR.PEKİ BU PİSLİĞİ SİVASSPOR NASIL TEMİZLER...

BU ÜÇ ÇAPSIZA PARA CEZASI VEREREK Mİ? YOKSA ONLARI TAKIMDAN KOVARAK MI?

BU KADAR BASİRETSİZ BİR YÖNETİMOLABİLİR Mİ?

ADAM FORMAYI KALDIRIP ATIYOR 50 MİLYAR PARA CEZASI,

BİR OYUNCUYU TART EDİYORLAR 100-150 MİLYAR PARA CEZASI...

SİVASSPOR VE SİVAS HALKININ DEĞERİ BU KADAR MI?

YAZIKLAR OLSUN!

eyupkocak
20.10.2010, 15:31
sivassporlu oyunculara hiç yakışmadı buu:mad:

superglam
20.10.2010, 15:31
Niye dövmüşler bu konuda açıklama olmadı.! en merak ettiğim konu bu? haklı gerkçelerimi var acaba.?

sebasteia
20.10.2010, 15:38
Niye dövmüşler bu konuda açıklama olmadı.! en merak ettiğim konu bu? haklı gerkçelerimi var acaba.?

dört kişinin bir kişiye dayak atması gerekçesi ne olursa olsun haklı olabilir mi? hem de memleketinden binlerce kilometre ötede ekmeği uğruna yaşayan birisi, yani misafirimizzzz!

heriflerin neden futbol oynamadıkları çok açık seçik, takımda çete olmuşlar vay anam vay!!!

Alişan
20.10.2010, 15:46
Bu olayların çıkış nedeni hiç yazılmamış merak ediyorum 4 kişi bir kişiye yüklenmişlerse mutlaka geçerli bir sebepleri olmalı yoksa bizim toprağımızda bizans oyunlarımı oynanıyor. Bu adamların artık sivasspordan ayrılma zamanları gelmişde geçiyor bile teşekkür edip göndermeliyiz. Bizim memleketimiz adam gibi adamlardan kurulmuştur. Bu olay hem bizi hem takımı törpüledi. Takımda guruplaşmalar varsa işte bizim için en kötüsüde bu hocanın bu olayı çok iyi ayrılması gerekir yoksa sivasspor yaralı durumda ayağa kalkmaya çalışıyor bir darbede bu olaylardan olmasın

bassguitar
20.10.2010, 15:53
asil mevzu nedirki?kavga neden cikmi$?

aldair
20.10.2010, 15:56
diyecek birşey bulamıyorum,bazı arkadaşlar yazmıştı ama inanasımız gelmemişti.eğer bu işe ceza verilmezse o takımda hiçbir futbolcuya söz geçiremezler.

DOGU_BEY
20.10.2010, 16:00
Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!

performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!

Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!

cılgınsivas58
20.10.2010, 16:01
işallah affedilirler............ takımın onlara ihtiyacı var

DOGU_BEY
20.10.2010, 16:02
Sivasspor için köklü bir değişim zamanı gelmiştir bu son yapılan terbiyesiz ve hadsiz davranışlar futbol takımının adeta bir çiftliğe döndüğünün bu kötü günlere nasıl gelindiğinin göstergesidir!
sizler nasıl insanlarsınız ya böyle devrecilik adam kayırmaca yaparak delikanlılık yaptığınızı mı sanıyorsunuz? mehmet yıldız çıkıyor basit bir özürle geçiştiriyor hani kaptan ya ona dokunulmaz! kaptana bakın hele 4 kişiyle bir adama saldırıyorlar ya sen sedat efendi? bilicayla oluşan uyum sayesinde top oynamayı öğrendin maksimum performansını sergiledin yanından öyle savunma oynamayı bilen bir adam ayrıldıktan sonra gerçek kapasiten çıktı ortaya ayrıca her yıl gördüğün gereksiz ve sınırları zorlayan kartlarını disiplinsizliklerini saymıyorum bile !! sen kimsin de o onurlu sivasspor formasını kaldırıp atıyorusn! hayrettin ya sen? bir de öz sivaslı olacaksın öz sivaslı delikanlı olur 4 kişiyle bir olup suçu ne olursa olsun bir kişiye saldırmaz ! hala seni alkışlayanları sana tempo tutanalrı anlamıyorum her dönem mutlaka böyle bir sorunlu davranışın oluyor ama birkaç pohpohlayan çıkıyor bi şekilde seni kolluyor! belki de abdurahmandan böyle bir olaya karışmasını beklemezdim demek ki sedat ve mehmet abilerinden kapmış o da birşeyler!

performans kötü oyun formsuzluk da eleştiriler belli bir dozda olmaldıır doğru sınırlar aşılmamalıdır ama futbol takımında hem de her maçta banko 11 de oynayan bu adamların yaptığı be densizliğin hiçbir mazareti ve özrü olamaz! kimse sivasspordan değerli ve büyük değildir! bu saatten sonra bu adamlar bu takımda kalacak ve oynayacaksa yazıklar olsun! sizleri bugünlere getiren sivasspor, buradan almasını da bilir! gerekirse paf takımdan adamlarla maçlara çıkılsın oynamayan oyunculara şasn verilsin ama bu densizlikleri yapanlar Sivasspor bünyesinde kalasın! herşey 3 puan + prim demek değildir sporuc ahlaklı olmalı kulüp onurlu durmalıdır! ben başkanımıza güveniyorum ama onun dışında bazı isimler var böyle olayalara prim veren özellikle! onlar da artık gitisn bu takımdan!

Sivassporda köklkü değişikliğe yendine yapılanmaya ihtiyaç vardır onun yapılma zamanı da tam bugündür
şimdi kaldırıp kimse bu oyuncuların şöyle emeği geçti böyle hakkı var vefasılzık etmeyin kim oynar onların yerine gibisinden laflar etmesin kim oynasın biliyor msusuz? en azından dürüst olanalr onulu duranlar ve ahlaklı olanlar!!!

ayrıca açıklamak istemdiğim çok üzüzcü olayların olduğunu da daha önce bir konuda yazmıştım demek ki ortaya çıkmış bazı şeyler ama inanın yine burada söyleyemeyeceğim bunlar gibi başka olaylar da avr malesefe
evet malesef Sivassporumuz nerlerden nerelere gelmiş!!!

mishka
20.10.2010, 16:08
İsterse küme düşme pahasına olsun yönetim ne yapılması gerekiyorsa yapsın. Biz övüneceğmizi sahipleneceğimiz bir Sivasspor istiyoruz 4 kşiinin bir kişiye saldırdığı bir takım değil.

DOGU_BEY
20.10.2010, 16:11
İsterse küme düşme pahasına olsun yönetim ne yapılması gerekiyorsa yapsın. Biz övüneceğmizi sahipleneceğimiz bir Sivasspor istiyoruz 4 kşiinin bir kişiye saldırdığı bir takım değil.

ağzına sağlık kardeşim birbirinize saldıracağınıza rakibe sladırın puan için savaşın adamalr demek ki takımda çete kurmuşlar kendi yanında olanları kolluyorlar olmayanalrı dışlıyorlar yazıklar olsunn!

TurkuTadinda
20.10.2010, 16:17
Kendi Ülkesinde Olmayan Ve Dilini bilmediği Bir Ülke Burasi ona Sahip Cıkacak olan Sivassporun Guya Abeyleri Dayak Atılıyor Ben Sivasli Olarak cok Utandım Bu Heriflerin Direk Gonderilmesi Lazım

Onurlu bir İkinci Liği Tercih Ederim

Abdullah DuMaN
20.10.2010, 16:38
Aynı şeyin Almanya'da Nuri Şahin'e İngiltere'de Tuncay'a Rusya'da Hasan Kabze'ye yapıldığını düşünün birde öyle bakın bu duruma...

Salim58
20.10.2010, 16:45
Aynı şeyin Almanya'da Nuri Şahin'e İngiltere'de Tuncay'a Rusya'da Hasan Kabze'ye yapıldığını düşünün birde öyle bakın bu duruma...

Onlara Orada Böyle Birşey Yapılmış Olsa.Tüm Spor Caiması ayağa kalkar.

Yiğiter
20.10.2010, 17:05
-Bu olay Sivasspor'un ayıbıdır.Irkçılık yapsaydınız bu kadar ayıp olmazdı,küme düşseniz bu kadar ayıp olmazdı.Bu 4 ıyuncu da tarafatrın gözünden düşmüştür.Keita ne olursa olsun misafirdir,4 kişi bir olup ona saldırmak hangi vicdana,hangi merhamete hangi FORMAYA yakışır?
-Sivasspor kulübü Keita'dan milyon kez özür dilemek zorunddır.Bu 4 oyuncuya da en ağır ceza ne ise o verilmelidir.Gerekirse bu kulüpten gönderilirler!Bu,ufak bir utanç değil!
-Yöneticimiz sayın Fikret Ünsal "incir çekirdeğini doldurmayacak şey" dediği olay bu ise ,ben insanlıktan istifa ediyorum!

Cuma günü tüm stat keita için inlemezse,o 4 futbolcuyu yuhalamazsa yazıklar olsun bize!

mgulseven
20.10.2010, 17:15
Çok ama çok yazık.Bu tür olaylar SİVAS ve SİVAS halkına yapılan nankörlüktür.Bu şehri bu insanları ve bu kadar samimi bir taraftar kitlesi olan takıma futbolu bırakıp boks maçı yaparak eziyet çektirenler hiç mi utanmıyor anlamadım.

sebasteia
20.10.2010, 17:16
beyler kulüp istihbaratçımız 007 hayalkafe :) bunları söylüyorsa bu takımda artık bazı taşların ciddi ciddi yerinden oynaması gerekir.

çok benzer şeyleri düşünüyordum ben de..., hayalkafe'nin söylemesi daha etkili olur tabii ki şimdi!

bir de bu pislikler ortaya çıktıktan sonra mesut hoca'yla alakalı fikirlerim de değişti! belki de takım içerisindeki bu çeteci yapılanma nedeniyle adam otoritesiz kaldı, belki de bu sebeplerden futbol oynatamıyor! olamaz mı? adamcağızı istifaya çağırarak belki de bilmeden adama haksızlık ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!

en iyisi bu hengamede fazla ses etmeden bir kenarda oturup hakkın hakim olmasını beklemek!!!!!

ciproxinxr
20.10.2010, 17:17
yazıklar olsun size terbiyesiz adamlar Allah'tan korkun be.nasıl gücünüz yetti bir tane adama. siz futbol oynayacağınıza resmen çete kurmuşsunuz. neyi bölüşemiyorsunuz kardeşim.birde derizki türkler asildir, merhametlidir,ne yazıkki bu sıfatlardan nasibini almamış insanlarda varmış.belki keita haksız veya suçlu bunumu yapmak gerek çok yazık çooook.

burakkova
20.10.2010, 17:25
-Bu olay Sivasspor'un ayıbıdır.Irkçılık yapsaydınız bu kadar ayıp olmazdı,küme düşseniz bu kadar ayıp olmazdı.Bu 4 ıyuncu da tarafatrın gözünden düşmüştür.Keita ne olursa olsun misafirdir,4 kişi bir olup ona saldırmak hangi vicdana,hangi merhamete hangi FORMAYA yakışır?
-Sivasspor kulübü Keita'dan milyon kez özür dilemek zorunddır.Bu 4 oyuncuya da en ağır ceza ne ise o verilmelidir.Gerekirse bu kulüpten gönderilirler!Bu,ufak bir utanç değil!
-Yöneticimiz sayın Fikret Ünsal "incir çekirdeğini doldurmayacak şey" dediği olay bu ise ,ben insanlıktan istifa ediyorum!

Cuma günü tüm stat keita için inlemezse,o 4 futbolcuyu yuhalamazsa yazıklar olsun bize!

çok haklısın kardeşim.. herkes haddini bilecek.. bilmeyenlere de biz bildireceğiz..

bozcelik
20.10.2010, 17:29
bülent hocanın zamanında böyle kavga olacaktı, mümkün değil hepsi kadro dışı kalırdı.Yönetimin ve teknik heyetin bu konudaki acizliği.

B.DUMANLI
20.10.2010, 17:37
Yabanciya kalkan eller kirilsin diyorum.Sedat,Abdurrahman ve Hayrettin bir zahmet su ana kadar yenilen gollere baksinlar.Ankaragücü yillar önce Abdurrahman´i ve Sedat´i bedelsiz Sivas´a vermisti.Yani benden gitsinlerde ,nerede oynarlarsa oynasinlar niyetiyle.Bu olaylarin gercegi varsa adi gecen oyunculari takimdan uzaklastirilmasinda yarar görüyorum.Herkes gecen yil Yasin´e yüklenmisti ne oldu ,takimda ne degisti.M.Yildiz´dan ,Sedat´dan,Abdurrahman´dan ve Hayrettin´den medet umanlar takim Bank asya ligine dogru yön aldi bu gercegi görün bari.TAKIM SÜPERLIG KAPASITESINDE DEGIL.

85200258
20.10.2010, 17:52
BEYLER BU KONUDA TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR... BENCE SİVASLI ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI VE HAKSIZLIGIN KARŞISINDA DURMALIDIR. MAÇTA KEİTA ADINA TEZAHURAT YAPILARAK YÖNETİME TARAFTARIN BAKIŞ AÇISI GÖSTERİLMELİDİR..

VE EN ÖNEMLİSİ ADI GEÇEN 4 FUTBOLCUYU LÜTFEN TRİBÜNE ÇAGIRMAYIN.. BU LAFIM ÖZELLİKLE YİGİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLER GRUBUNDA TRİBÜN AMİGOLARINADIR..

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...

subasi29
20.10.2010, 18:33
Sebebi Ne Olursa Olsun ! Kimsenin Kimseye Sivasspor Forma Altinda Ustunluk Taslamaya Veya Guc Kullanmaya Hakki Yoktur !!!Adam Cikmis Gelmis,Dunyanin Obur Tarafindan Vs.Ekmek Parasi Kazanmaya ...Ne Luzumu Vardi...Iciniz Raht Ettimi ? Yuh Diyorum Baska Birsey Demiyorum.
Sizin Yuzunuzden Sivasin Adi Gidiyor...
Gecen Senede Abdurrahman Dereli Hakkinda Cok Sey Duymustum,Hic Mert Bir Adam Degilmis.

58_babacan_58
20.10.2010, 18:45
BU TÜR HABERLER SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMIYOR,HEMDE KİLİT İSİMLERİ BÖYLE BİR HABERDE DUYMAK BENİ GERÇEKTEN ÜZDÜ...

yigido_sampiyon
20.10.2010, 19:26
yönetimden bir Allahın kuluda adam gibi çıkıp bir açıklama yapmıyor...olayın aslı hala belli değil...fotomaçtan fanatikden öğreniyoruz...yok keitaya 2 kişi dalmış yok 3 kişi dalmış...

risale69
20.10.2010, 19:45
3 kişi bir olup adam dövdükleri için madalya takmak lazım bu üç futbolcuya.helal olsun helal olsun hepsine de delikanlı adamlarmış. takımın neden bu durumda olduğu daha iyi anlaşılıyor.

Salim58
20.10.2010, 19:49
yönetimden bir Allahın kuluda adam gibi çıkıp bir açıklama yapmıyor...olayın aslı hala belli değil...fotomaçtan fanatikden öğreniyoruz...yok keitaya 2 kişi dalmış yok 3 kişi dalmış...

Demekki olay doğruki şu ana kadar bi açıklama yapılmadı.

Bu konuya yönetim bi açıklama yapmasa bile,İsmi geçen futbolculardan birisi bi açıklama yapabilirdi.

shang
20.10.2010, 20:10
eşkıya gibi bu ne ya sivasspor boks kulübümü orası yabancı futbolcu dovmek ne yaa

pover58
20.10.2010, 20:11
sizin insanlıgınızada sizede lanet olsun adi herifler utanmadınız hemi 4 kişi bir kişiye sizin kalıbınızı ..........çakallar enerjinizi sahada gösterin dünyanın parasını alıp yan gelip yatıyorsunuz .sivası rezil rüsva ettiniz iki senedir yetmedi bir garibanı dövüyorsunuz hemi alçaklar bende hele şu hayrettine çok güveniyordum.yönetim sizin 4 ünüzüde devre arası kovmassa yönetimede yazıklar olsun özellikle mehmet ve hayrettin derhal defolun lan it herifler.

01011984
20.10.2010, 20:13
ulan baskalarindan bile ayni seyleri duyuyorum sizin sivas ne halde, sizin futbolculariniz söyle yok böyle.. yaziklar olsun..

57 Mehmet
20.10.2010, 20:17
kavganin sebebi belli gibi en az para cezasini keita yedigine göre hakli olanda o olmasi lazim,yoksa neden en az para cezasini o yesinki

pover58
20.10.2010, 20:18
BEYLER BU KONUDA TARAFTARIMIZA GÖREV DÜŞÜYOR... BENCE SİVASLI ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMALI VE HAKSIZLIGIN KARŞISINDA DURMALIDIR. MAÇTA KEİTA ADINA TEZAHURAT YAPILARAK YÖNETİME TARAFTARIN BAKIŞ AÇISI GÖSTERİLMELİDİR..

VE EN ÖNEMLİSİ ADI GEÇEN 4 FUTBOLCUYU LÜTFEN TRİBÜNE ÇAGIRMAYIN.. BU LAFIM ÖZELLİKLE YİGİDO GENÇLİK VE YENİÇERİLER GRUBUNDA TRİBÜN AMİGOLARINADIR..

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...yani katılmamak mümkün degil biz gerçek yigidoysak maçtan önce keytaya tezahurat yapılmalı maçtan sonrada kalan 4 topçu müsvettesine yuh çekilmeli artık ne olacaksa olsun.yönetimde geregini yapsın artık başkanım lütfen çetemi besliyoruz yawww.

izmiriyigidosu
20.10.2010, 20:26
futbolcular adam gibi oynayıp sahada güzel futbolla güzel skorlarla maçı bitirmeyi bırak artık boks yapmaya başlamışlar takım iyice karıştı bu düzen nasıl bi düzen anlamış deilim tamam ceza alsınlar hak etmişler ama takımda iyi oynayan futbolcularda böle yaparsa geride kalanlarlada hiç bişey olmaz olamazda ki kayseri maçında gördük bence cezalarını affedip buca maçında oynatmaları lazım mehmet yıldızı ve keitayı

57 Mehmet
20.10.2010, 20:27
belkide yönetim bu yüzden daha iyi oyuncular getirmiyor,demekki bunlardan daha iyileri gelse o kisinin yüzüne yedek kalsalar kimbilir o kisiye ne yaparlar,VALLAHI simdiye kadar Mehmet Yildizin af edilmesiden yanaydim ama olay böyle olunca fikrimi degisti,ben Mehmet Yildizi bu takimin örnek futbolcusu sanirdim ama ne yazik yanilmisim yaziklar olsun demekten baska birsey söyleyecek bir söz kalmadi

58_babacan_58
20.10.2010, 20:36
ŞİMDİ ANLAŞILDI HAYRETTİN YERİNE CEYHUNUN NEDEN KAPTAN OLDUĞU JETON YENİ DÜŞTÜ YİĞİDOLAR....!

yener_sahin
20.10.2010, 20:48
Mehmet yıldız ve saz ekibi sazı ellerine almışlar.Bu takım mehmet yıldıza yaptığını hiç kimseye yapmadı.Öyle gol atıp secdeye gitmekle olmuyor bu işler.Sonra istanbul deplasmanlarında oteldeki hallerini iyi biliyoruz.

Bu takım mehmet yıldızın çitfliği değil.Tribünden gereken yapılacaktır.Eğer erkeklik sahipsiz bir futbolcumuza bunu yapmaksa.Bu kadar yüreği olan adamlar gelsinde aynısını maçda bize yapsınlar ;)

Bu uzun bir zamanın mevzusu galiba yoksa bunlar organize saldırmazlardı.Sanırım keita mehmeti haşat eder diye yalakaları da saldırmış...YAZIKLAR OLSUN SİZE...

risale69
20.10.2010, 21:06
buca maçında taraftarımız kendine yakışanı yapmalı ve keita ya sahip çıkmalıdır.
bunu yapmazlarsa takım arkadaşını döven futbolculardan hiç bir farkları kalmaz.

aslanefe58
20.10.2010, 21:15
arkadaşlar bu olay sivas ve sivaslı için tarihi bir fırsattır. herkes biliyorki sayılan bu dört oyuncu futbol olarak ilk onbir oyuncuları. ilk onbir değil dünya yıldızı olsalar bunların sırtından sivasspor formasını çekip almak lazım. bize yakışan sporun erdem gerektirdiğini o tribünlerde kenarın serserisi heriflere hayranlık duyacak kadar aptal olmadığımızı göstermektir. buca maçında bu adi herifler yuhlanmazsa ve sivasspor onuruna yakışan bir taraftar profili gösterilmezse bir daha kimse büyük taraftarlıktan bahsetmesin.....

mishka
20.10.2010, 21:50
Eğer taraftar Keita'yı desteklerse bu takımı ateşleyecek kıvılcım olacaktır. Onurlu bir camianın takımında oynamak futbolcuları aynı hedef doğrultusunda birleştirecektir.

85200258
20.10.2010, 21:55
Beyler bu olayı yönetim gizleyecekti muhtemelen.. olay kapanacaktı herkes keita ve mehmet kavgası bilecekti.. olayın adi ve igrenç boyutunu ögrenemeyecektik. Benim şahsi fikrim bunu takımda bu 4 lü dışında futbolculardan birileri basına sızdırdı... Yani olayın üstü örtülemedi. bu ne demek oluyor takımın içinde bu çeteye karşı birileri var.. Gelin maçta yigidoyu seyirciyi gösterelim. protestomuzu ilk defa adam akıllı açalım. hatta bu konuda formda bi konu açılsın ve protesto şekilleri düşünelim. Ama bu işin yakasını bırakmayalım taki bu 4 çete üyesi takımdan ihraç edilene kadar. Biz 2.ligdeykende bu takımın arkasındaydık gerekirse yine düşeriz ama başımız dik olur...

sewaz58
20.10.2010, 21:56
Eğer ki haber doğruysa yazıklar olsun hepsine ...

aslanefe58
20.10.2010, 22:04
bucaya attığımız her golden sonra...keitaya üçlü çekelim....

58Taraftar
20.10.2010, 22:12
adamlar oyun oynamayi birakip birbirlerini dövmeye baslamislar, hepsi takimi düsünse bu durumlara düsmezdik
hepsini yollasinlar yürekle oynayan futbolcular gelir belki
gereken dissiplin yok ortada kafalarina göre takiliyorlar, af etmezler ins. zaten oynadiklari futbol ortada
onlarsiz yeniliyorsak onlar olusunda yeniliyoruz, sahada olup olmadiklari fark etmiyor

adalı harun
20.10.2010, 22:29
yazıklar olsun sizin gibi türke ayrıca hayrettini birkez daha kınıyorum sivaslı birinin bu olaya müdahil olması çok zoruma gitti
bunların hepsi sebekev olmuş teknik direktör dahil
keita gibi bir adam bu sene hiç oynamadı
mesut bakalı boşuna göndermiyorlarmışkovuldugu takımlar
sivas çiftlik
adamkimseyi yenemeyen eskisehiri yenemiyor
bülent hocaya bile bu kadar tahammül gösterilmedi
hoca dahil bu kasar topçular gönderilmesi lazım

hasan5884
20.10.2010, 22:34
yazıklar olsun yerli futbolculara

hasan5884
20.10.2010, 22:36
takıma guruplaşma var 2 yıldır özelikle..birşeyler çeviriyorlar..

sivaslihakan
20.10.2010, 22:46
mecnun baskan duy sesimizi bu oyuncular bir daha sivasta oynamamali ne pahasina olursa olsun haberler dogruysa derhal ipler koparilmali oyuncumu yok

xadox
20.10.2010, 22:51
bizim baskan nerelerde, gören duyan varmi..:confused:

şarkışla 58
20.10.2010, 22:57
En son yazımı 10-15 gün önce yazıp sitem etmiştim.Bazılarına kızdığım için bu sitede yazmaya ara vermiştim tabi bizim bazıları gibi ikinci takımmız olmadığı için kızsak da gönlümüz ölene kadar SİVASSPOR ile beraber.Ben demiştim demeyi hayatta sevmem.Bu takımda 5-6 futbolcu hariç gerisi postalanmalı altyapı ve genç yeteneklerle yola devam edilmeli.Durumumuz bundan kötü olmaz.Hiç olmaz sa geleceğimiz kurtulur.Yaş ortalamamız düşer.

Holigann
20.10.2010, 23:12
Görünen o ki ilk yarı sonuna kadar ligi en kayıpsız yerde tamamlayıp,devre arası transferlerıne umut bağlayacağız.bu olayın açığa çıkması futbolculardan çok yönetimi zora sokacak gibi görünüyor.

egeli58
20.10.2010, 23:36

o zaman gecerli bi sebebi varsa 4 kisi toplanip bi adam dövülebilirmi demek bi simdi??

terazi
20.10.2010, 23:51
hic bir deger sivassporun ustunde olamaz bu arkadaslari ikinci devrede sivas yonetimi yollamasini bekliyorum hic kimse vaz gecilmez degildir

cenk5821
21.10.2010, 00:06
Sedat'ı anladıkta kaptan ve abdurrahmandan beklemezdim sedatın zaten huyu belli ayrıca siz kimsinizde adamı yumrukluyorsunuz takım arkadasın olan bir insan ve burada misafir takım için ter dokuyor turk insanına yakışmaz adamı sivastan sogutacaksınız be yazık bunları yapanlar gitsin :mad:

tekdoktirin
21.10.2010, 00:11
BEN BU KONUDA YÖNETİMİ VE BUNLARI KINI YORUM AYIP SIVASA YAKIŞMAZ BÖYLE ŞEYLER MUHSİN HOCAYIDA YEDİLER GEÇENSENE BUNLAR EMİNİMKİ AYIP AYIPYAKIŞMAZ DELİ KANLIYA DÖRT KİŞİ GÜYA AYIP BİRKİŞ KARŞINIZDA

tekdoktiri
21.10.2010, 00:57
HALAL OLSUNLA AFFERİN İYİ YAPMIŞSINIZ MAFYACILIKMI YAPI YORSUNUZ SONUÇ ORTADA HA HA AYIBI BILEN YAPMAZ BUNU ÖRENİN

Bordobereli58
21.10.2010, 02:17
takim arasinda olur böyle olaylar... nitekim bir anlik öfkeyle hareket edilmis seylerdir.. bence fazla uzaltilmamasi lazim. bizim bu oyunculara ihtiyacimiz var

zengin bir kadromuz olsa, alternatiflerimiz olsa, bu cezalar göz ardi edilemez idi ma su anki halimize bakinca.....

A.Turan Korkmaz
21.10.2010, 08:15
Geçmişe gittim malum kavga sonrası….“Deli İbrahim” ve “Hırcın Toraman”. 2008-2009 sezonu öncesi İbrahimlerin son temsilcileri Avusturya kampında hazırlıklara başlamıştı. Ama kimsenin öngörmediği olay gerçekleşti. Deli İbrahim’in damarına basılmış, Toraman’ın terliği başlarına büyük dert açmıştı. Büyük savaşlar öncesi kıvılcımı yakan ufak olaylar gibi, terlikle yemeğe inme büyük bir hesaplaşmaya dönüşmüştü. Bir gün boyunca, iki kez, hem de 15’er dakika ara vermeden birbirlerine yumruk sallamış, saçlarını çekmiş ve en önemlisi Beşiktaş tarihine geçmişlerdi. Takımın iki kaptanın bu “Liderlik Kavgası” ikisine de pahalıya mal olmuştu.
Peki sonra hocalarının yorumu ne olmuştu?
Ertuğrul Sağlam, "İbrahimlerin kavgası takıma olumlu katkı sağladı. Ekip ruhunu kazandık" değerlendirmesinde bulundu.
Mustafa Denizli... Beşiktaş’ta İbrahimlerin kavgası gibi bir olay daha yaşanır mı?
İbrahimlerin bir daha kavgası olmaz. Yani futbol takımları dikensiz gül bahçesi olmaz, olamaz. Futbolcular belli haksızlıklar karşısında her zaman sessiz kalamaz. Sessiz kalmayanların başında ben gelirim. Türkiye’nin en centilmen oyuncusuydum. Ama 22 kırmızı kart gördüm. En centilmen ve en çok kırmızı gören futbolcu. Birbirileriyle bağdaşmayan kavramlar. Bir futbolcu 22 kırmızı kartın tamamını hakeme isyandan görebilir mi? Ben gördüm. Benim kırmızı kartım direktti. Sarı kartlık bir davranışta olmazdım. İterek çekerek olmazdı. Sonucun ne olduğunu biliyordum, ama başlarken değil sözlerimin sonunda biliyordum. Bazen futbolcuyu anlamak lazım.’

Futbolcularımızı anlamak zamanı şimdi. Başka alternatifimiz de yok. Olumsuz yorumlar küme düşmemize hizmet eder. Yapıcı olamaya çalışalım.. Ne kadar zor olsa da.

aldair
21.10.2010, 09:29

YEMİN EDİYORUM BU ADAMLARIN OYNADIGI TAKIMDAN SOGUDUM. ZATEN SON DÖNEMLERDE ÖZELLİKLE HAYRETTİN VE SEDAT'TA SORUNLAR ÇIKIYORDU. MEHMET ZATEN TAKIM ONUN MALI GİBİ DAVRANIYOR.. TEK YAKIŞTIRAMADIGIM ADAM APO.. AMA KOMPLE KADRO DIŞI İSTİYORUM. BU DÜŞMEMİZE NEDEN OLACAKSADA DÜŞELİM AMA BİZE YAKIŞANI YAPALIM...

haklısın arkadaş buca maçında keita lehine tribünleri inletelim ve bu çeteci haydutlara gereken tepkiyi verelim.

sebasteia
21.10.2010, 10:52
yeniçeriler ve yiğido gençlik!

buca maçında keita tezahüratıyla stadyumu inletin, yiğidonun mazlumun yanında olduğunu gösterin!

karyola
21.10.2010, 11:20
mazlumun yanındayız zalımın karsısındayız cetecılere buca macında tepkı koymalıyız

berduh
21.10.2010, 12:18
bu olan bana ali şen ve fenerbahçeyi hatırlattı.

ali şen oğuz ve aykutla sözleşme imzalamamıştı.üstelik şampiyon olan takımın beyni ve golcüsü idi bu 2 futbolcu. ama takımda sakaryalılar diye grup oluşturdukları ve canlarını sıkanlara karşı olduklarını ve tavır aldıkları gibi sözler uyyuka çıkmıştı.

şimdi bizde de bu 4 lü aynı olmasın? geçen senede oynamaya başlayan takım bir anda durmuştu ve hocanın ayrılması ile değişim yaşamışlardı.

insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor valla.:confused:

dedebali58
21.10.2010, 12:20
ŞİMDİ ANLAŞILDI HAYRETTİN YERİNE CEYHUNUN NEDEN KAPTAN OLDUĞU JETON YENİ DÜŞTÜ YİĞİDOLAR....!

yeni ve kalıcı bir kaptana ihtiyaç var gibi,ayrıca keita'ya yapılanları ne sebeple olursa olsun kınıyorum.Sivasspor büyük ve onurlu bir takım her zamanda öyle olacaktır.3-5 kişi Sivassporu ve sivası temsil edemez büyük camiaya butür hareketler yakışmaz ve yakıştırılamaz bu nedenle Bütün Sivaslılar tarafından kınanması gerekir.

by_hunter
21.10.2010, 12:25
karaktersizler sizi burayı nersi sandınız babanızın çiftliğimi sizde bu takımın malısınız unutmayın sizleri çok deger verdik sahiplendik diye bu denli sivassporumuzu zora sokacak hareketler yapmanız gerekmezdi tepeye çıkmak zordur inmekse bir tekmeye bakar çıkarken yanınızda olan bu taraftar tekme atmasınıda bilir....

burakkova
21.10.2010, 13:03
başkan çek şunları soyunma odasına.. bas 2 tane tokat.. sana da 4 kişi dalamazlar heralde.. sen adam edersin bunları..

jamesbond58
21.10.2010, 13:31
acaba nasıl güçleri yetti mi acaba... çok üzüldüm kırıldım... ayıp yazıklar olsun size... ne kadar haklıda olsanız bir futbolcuyu dört kişi evirip çevirip dövmek delikanlılığa sığar mı... boyunuzdan utanın ... terbiyesizler...:mad::mad:mad:

effenberg
21.10.2010, 14:09
Medya da okudum kanim dondu bir Sivasli(Sivassporlu) olarak insallah gercek degildir dedim ama sanirsam aci bir gercek cünkü daha detayli aciklama yapilmadigina göre.......
Bir kac yerli futbolcu bir olup yabanci bir futbolcu dövmek veya tesebüs etmek cok kötü bir sey takim ve Sehir adina..

KaanK
21.10.2010, 14:35
Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen

Holigann
21.10.2010, 15:14
Rezalet tek kelimeyle ... Ama daha vahim de bir durum var..Fikret ünsal beyefendi çıkmış bir de diyor ki " mehmet yıldız her an affedilebilir keita ile aynı kefeye koyamayız onun yeri bizde çok farklı"
Tövbe estafrullah ya böyle bir yönetim anlayışı böyle bir yönetim mantalitesi olabilir mi soruyorum . Tamam mehmet in yeri ayrı olabilir tartışılır sonuna kadar ama sen bir yönetici olarak basına böyle açık açık kavga olayının mağduru olarak görünen bir adamı tamamen fazlasıyla demoralize edecek açıklamayı nasıl yaparsın ?? Bir an kendimi keita nın yerine koydum da açık söyleyim ben olsam içimden gelerek futbol falan oynamam basar giderim böyle çifte standardın olduğu yerde.Futbolcunun yeri ayrıysa sen onu dört duvar arasında açıkla hatta keitanın bile haberi olmasın gerekirse. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil.. Böyle bir saçmalık böyle bir başıboşluk olamaz arkadaşlar ..Yeter demenin vakti geldi birileri çıksın artık ortaya ve insiyatif alsın yeter artık lütfen

İşte bu kabul edilemez vahim bir açıklamadır.Taraftarın 4 oyuncuyu silip de Keita'yı sahiplenmesi de nankörlük değil aksine basın sözcümüz ve benzerı dusunen kafalara verılmıs bır dersdır!!!

redbull58
21.10.2010, 16:24

hELAL gARDAS GÜZEL YAZMISSIN AZINA SAGLIK MEHMET YILDIZ KIM OLUYOR COK BUYUK BIR TERBIYESIZLIK BABANIZIN CIFLIGIMI ULAN SIVASSPOR

yiğidokazım58
21.10.2010, 17:56
İyi biz bırakalım futbolu da boks takımı oluşturalım bunlardan!

bulutbey27
21.10.2010, 19:59
yaparlar kardeşin uygunu askerleri bunlar her türlü çirkeflik olur bunlarda

TS58
21.10.2010, 20:18
Devre arasında acilen MEHMET YILDIZ, SEDAT, ABDURRAHMAN, HAYRETTİN gönderilmelidir.

hiko58
21.10.2010, 20:39
demekki bunlar çete kurmuş kardeşim ne demek oluyor bu ya.öyleya takımda bir yönetim boşluğu olursa olacağı bu. adamlar gece alemlerinde kontrol eden yok. sahada yürümeye mecalleri yok adamların. ama kavgaya gelince maşallah helede bir yabancı futbolcuyu dövme noktasında harikalar yaratıyorlar.yazıklar olsun başka ne diyeyim. adamlarla konuşup daha iyi oynamaları konusunda ikna edileceğine kabadayılık yapıyorlar herkesta seyrediyor. inanılır gibi değil. yuhh diyorum başkada bişey demiyorum.....

Doqukan58
21.10.2010, 20:48
Bu Takımın derhaL değişikLiğe gitmesi Lazım. iLk hoca değişikLiginden başLanması Lazım Ve sonradan DerhaL mehmet yıLdız Hayrettin Sedat Abdurrahman gitmezi Lazım . Hocaaaa Bu sene Diyarbakır Ankara DenizLi yok haberin oLsun.!!!!!!

Respect58
21.10.2010, 20:57
İsmi geçen dört futbolcuyuda aşırı derecede severim ama Keita ne dedide bunlar bu adama böyle davrandılar.Bunlar yabancı dil biliyorlarda bizim mi haberimiz yok.Daha şuraya geleli iki gün olan Keita yanlış birşey söylemiş olabilir yanlış öğretmiş olabilirler.Anlayış göstermeleri gerekirdi.bence çok büyük yanlış yapmışlar.

Şöylede birşey var ki asıl suç yönetimin ve teknik heyetin,sen yedek kulübene bir tane kaliteli futbolcu oturtmazsan bunları kesecek adam oturtmazsan bunlarda böyle öttürür.Kadro dışı bırakamazsın sende.

Bu dört oyuncuyuda kadro dışı bırakın,hemen gönderin diyenlerede sadece gülüyorum.Şuanda avaraj takımıyken bunlar gönderilince ne olur düşünün..

Sözün özü bu yolun sonu karanlık.Ben sabırsızlıkla devre arasını bekliyorum.Eğer devre arasındada birşey olmazsa kesin düşeriz.

kırmızıbeyazlı
21.10.2010, 23:18
Bu futbolcularla derhal ilişki kesilmeli bence.:mad:

Yazık.

ssfatihss
21.10.2010, 23:27
bır futbolcuyu ıyı oynarsa alkıslayacan kötü oynarsa yuhlayacan arkadas devamlı poh poh larsan işte boyle olurr......

kadirakin58
22.10.2010, 06:39
1 adama 4 kişi dalmak delikanlıca değil, ama olayın sebebini öğrenmemiz lazım. Belki de mehmet'in ailesine küfretti keita, nerden bilebiliriz ki. ama keita bana bu 4 futbolcudan daha efendi bir adam gibi geliyor.

yönetim artık riskini almalı, bu 4 futbolcuyu gönderip takımın kabuğunu değiştirmeli. teknik direktör değiştirmekle olmuyor bu iş, bunu anladık. hangi teknik direktör bu futbolcuları değiştirebilecek kadar cesaretliyse bize öylesi lazım, sivasspora en büyük iyiliği yapar.

hiko58
22.10.2010, 09:09
hani derlerya dinime küfreden bari müslüman olsa diye. yahu sanki kendileri çok iyi oynuyorlar harikalar yaratıyorlar. takımda bir sırıtan keita var. onuda neden oynamıyor diye baskıya alıyorlar kardeşim siz ne yaptınız.ayıptır yahu ayıp.

fatih585858
22.10.2010, 10:57
hepsinin özelliklede bu sedat denen herifin derhal gönderilmesi gerek, hem takımın formasını hakemin ayağına fırlatacaksın , bunun üstüne birde yalnız bir topçuyu yumruklayacaksın. Yönetimde eğer bir duruş varsa bu adam bu kulüpten ekmek yememesi ve acilen gönderilmesi şart.

MaXiMuM
22.10.2010, 11:26
Olaya adı karışan ve ceza almayan futbolculara karşı tepki amaçlı, bu günkü maçta tribünlere çağrılmamalı ve Keita'ya sevgi gösterisinde bulunmalıyız...

Rallim58
22.10.2010, 12:29
Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)

50sekiz
22.10.2010, 12:40
Hepimiz Keita`yiz diye pankart yapmak lazim...;)

MaXiMuM
22.10.2010, 13:04
Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)

Çokta şık olur, bize yakışanda budur zaten :)

kangal06
22.10.2010, 13:08

buna katılmıyo değilim aslında :)

Holigann
22.10.2010, 13:12

Hepimiz Keita'yız ,yiyosa bizede çökün diye bi pankart çok iyi olur muş:D

Salim58
22.10.2010, 13:17
Hepimiz Keita'yız ,yiyosa bizede çökün diye bi pankart çok iyi olur muş:D

Böyle bi pankartı içeri alırlarmı acaba.?

Holigann
22.10.2010, 13:18
Böyle bi pankartı içeri alırlarmı acaba.?

görevlilerde keitacıysa alırlar:D

Salim58
22.10.2010, 13:20

Yiğidolar Keita'ya bu konuda büyük destek verirlerse,Ben bu desteği vereceklerinden eminim, maçtan sonra böyle bi başlık zaten oluşur.Tüm spor camiası'da bunu takdirle karşılar...

Salim58
22.10.2010, 13:24
görevlilerde keitacıysa alırlar:D

Sende Haklısın Holigann Gardaşım...

mishka
22.10.2010, 13:59
Taraftarların Keita'ya destek vermesi bütün ülkede Sivas'a ve camiasına yeniden bir sempati oluşmasını sağlar. Bu desteğin gösterilmesi de çok zor değil.

hiko58
22.10.2010, 16:05
evet keitaya sahip çıkmak boynumuzun borcudur artık. çetelere hayırrrrrrrrrr

sevda58
22.10.2010, 18:38
Bana soylenecek soz kaldimi bilmiyorum ama, bende bir iki soz eklemek istiyorum.

Oncelikle bu yapilanlar, soylenenler bana yalan haber gibi geldi, yorum yapmaktan kacindim, ama gun gectikce haberin dogru olmasi daha da guclendi... (ki dogrudur)

Bu olaya hangi taraftan bakarsan bak, hic tasvip edilmeyen bir durumdur.. takim icinde huzursuzluga ve gruplasmaya varir. (ki bu dortlu, gruplarini kurmuslar bile)..

oncelikle Mehmet yildiz:
Kaptanlik takim oyunlarinda takimi saha icinde temsil eden oyuncudur, sorumluluguda buyuktur. Mehmet Yildiz'dan boyle bir sey beklemezdim. Eger bu yuk Mehmet'e agir geldiyse kaptanliga devam etmesi dogrumudur bilnmez..

digerlerine gelince:
Bir kisinin (mehmet'in) sucuna ortak olmak'da suctur. Simdi hangi yuzle keita'yla sahada mucadele vereceksiniz? yada taraftarin karsisina nasil cikacaksiniz? bu olayin hic bir aciklamasi yoktur!

Bu olayi baska turlude cozulebilirdi, ama dayak atmaya kadar vardiysa, oncelikle yonetim, sonra hoca, sonrada futbolcular oturup dusunmeleri lazim.. neden bu duruma geldik diye...

zaten yapilmayan stadimiz ayri bir dert,
ligin dibinde olmamiz ayri bir dert,
halen gogus reklamimiz olmamasi ayri bir dert,
yeter artik dert kabul etmiyoruz kendinize gelin!

kolukisa
23.10.2010, 10:57
Eger bu olay dogruysa tek kelime ile yaziklar olsun,bunlar ne SIVASSPOR'a nede baska bir takima yakisr aslinda böylelerinin linsanslatrini da iptal edeceksin,eger bir insan mesleginde ehli degilse ehliyeti ,diplamasi ve benzeri yetkileri ve belgeleri iptal edilir,örnegin bir avukat kurallari disina cikarsa barodan atilir,böyle durumlarda yönetimlerin geregini yapacagindan eminim,Hollanda'dan saygilarimla.:confused:

mishka
23.10.2010, 11:04
Neden seyirci bu durumu protesto etmedi. Artık Sivassporlunun seyircilikten çıkıp taraftarlığa geçmesi lazım. Kamuoyu oluşturamıyorsanız yönetim de sizi kaale almadan kendi bildiğini okur.

zaral
23.10.2010, 15:01
takımda hoca ile başlayan temizlik umarım hiç hız kesmeden mehmet yıldız ile devam eder daha önceden iyi işler yapmış olabilir ama ben şampiyonluğa oynadığımız sezon un ikinci yarısından beri ( gs transferteklifi almıştı o dönem ) hiçbir işe yaradığını görmedim aksine sürekli top ezen top tutamayan pas atamayan gol atamayan hiç bir işe yaramayan bir et kütlesi görüyorum sahada bazıları hala onun varlığı yeter sahada üç kişi tutuyor falan diyor güldürmeyin beni adamı bırak üç kişinin bir kişinin bile tutmasına gerek yok herif koşamıyor ki düz çimde takla atıyor adam hem mehmetin bile takımda dokunulmaz olmadığını görmek diğerlerininde aklını başına getirir. Unutmayın hiçbir şahıs değil en büyük ve dokunulmaz olan sadece Sivassporumuzdur. Ayrıca hem düzgün oyuncumuz yok diyorsunuz sonrada adamı alıp ortaya 4 kişi dalıyorsunuz bu harbiden Sivasspor camiasına yakışmadı kavganın nedeni sadece sert girmemi bilmiyorum ama ne olursa olsun o adam bizim için burda misafir emanet sayılır kesinlikle mehmete affa karşıyım edevre arasında takımdan ilk yollanacak isim o olmalı Herkese saygılar...

caynina
23.10.2010, 15:41
bizim misafirperverliğimiz bu kadar mı

samet35
24.10.2010, 16:45
takıma okadar gereksiz yabancı oyuncular alıyorlar ki sonunda durum buraya kadar geldi. yabancılar turk oyuncuları kesemiyor. yerli oyuncular arasında cetelesme gruplasma olmus artık. yabancıları barındırmıyorlar. her mac en fazla 4 yabancımız oynuyor. onlarında kalitesi tartışılır diallo dısında. sunu kabul etmeliyiz ki yonetim yabancı transferinde basarısız... yabancılar kadroya alınmıyacaksa neden takımda barındırılıyor? bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...

01011984
24.10.2010, 17:19
samet35 kamanan cezali, ne demek ortada yok..
bilip bilmeden anca konusuyorsunuz ya, laf olsun torba dolsun!

samet35
24.10.2010, 17:22
samet35 kamanan cezali, ne demek ortada yok..
bilip bilmeden anca konusuyorsunuz ya, laf olsun torba dolsun!

soylediklerimden sadece kamananın oynatılmaması kısmını anladıysan ayakta alkışlıyorum seni ...

01011984
24.10.2010, 17:24
bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...

;)

samet35
24.10.2010, 17:35
bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...

;)

saol ama ne yazdıgımı biliyorum zaten.kamananın cezası nezaman bitiyor bilmiyorum. kamanan o yazdıklarım arasında 1 satır bile doldurmuyorken daha dogrusu anlatmak istedigim sey baska bir konu iken ,sadece kamanan uzerinden yazı yazmısım gibi beni bos seyler yazmakla itham ediyorsun...

altuntas58
25.10.2010, 11:55
Sebebi ne olursa olsun kaba kuvvete baş vurmamak gerek aynı zamanda o bir yabancı disiplinsiz hareket etti diye 3-4 kişi adamın üstüne gitmesi aynı zamanda yumruklaması çok ama çok ayıp bir şey öyle sıradan olaylar yüzünden kavga etmek acizlikten başka bir şey değil

abircan
25.10.2010, 14:09
hani havası soğuk insanı merttik
bu mu mertlik
yazıklar olsun hepinize, hiç birinizin bu takımda yeri yok, sırtında 58 yazsada yeri yok, ruhunda sivaslılık olmayınca ne yazar hayrettin,