Orijinalini görmek için tıklayınız : SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..?

emre41
23.10.2010, 02:05
Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum ancak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.

Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı?

Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır.

yigido_sampiyon
23.10.2010, 02:09
Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum nacak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.

Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı?

Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır.

mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz...

eleştiri yapalım ancak kişisel hakarete giren sözler söylemeyelim...

emre41
23.10.2010, 02:11
tek amacı para kazanmanın nesi hakaret? Öyle değildi de neden istifa etmedi. Kaldı ki ben orada genel konuştum

tekdoktirin
23.10.2010, 02:12
TA BİKİ RIZAYI GETİRMELİ GELİRSE ZOR GİBİ AMA SIVASTA KAHRAMANDA OLABİLME FIRSATI DODU ONA BENCE İŞTE TAM ZAMANI SIVASLI OLMAKLAZIM BENCE HİÇ BİRŞEYE BAKMAMAKLAZIM BELKİ BABA SI FELAN İKNA EDER İŞALLAH DERİM TOPLAR TAKIMI EMİNİM

zaral
23.10.2010, 02:12
gardaş ya getirebiliyorlarsa gerçekten bir marka hoca lazım eğer o olmuyorsa genç hırslı takımı gençleştirerek ileriye dönük planları olan bir hoca gerekiyor bence zaten bu sene epey bi koptuk tepeden en azından yenibir sistem ve gençleştirmeye gitsek en azından önümüzdeki sezona hazırlık olur

tanju_58
23.10.2010, 02:13
Ben hemşerimiz Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe getirilmesini bekliyor ve istiyorum.Eskişehirspordan ali cengiz oyunlarıyla gönderildi.Onun hırsına ihtiyacımız var.

58akif34
23.10.2010, 02:13
mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber

yigido_sampiyon
23.10.2010, 02:14
eğer rıza çalımbay gelirse bu sene belki bizi ligde tutar sonraki sezon aynı durumda oluruz diye düşünüyorum...umarım en iyisi olur sivasspor için...ama nedense rıza çalımbay ismi bende bir heyecan uyandırmıyor...

zkrllh58
23.10.2010, 02:14
yonetimden bekledigimiz hedefi buyuk olan hoca vizyonu genis olan hoca istiyoruz birde fikret unsalin gitmesini.

58candide58
23.10.2010, 02:19
mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber

haber resmi siteden...

50sekiz
23.10.2010, 02:19
yeni hoca google`den olmasin lütfen :)

eyuphulagu
23.10.2010, 02:21
YENİ HOCA PROFİLİ:Vizyonu geniş,Disiplinli,Altyapıya önem veren,eleştiriye açık,Takımı gençleştirecek;takıma modern futbol oynatacak,genç,dinamik bir hocaya ihtiyacımız var...Benim gönlümden geçen hoca :Abdullah AVCI..Ama şu anda İ.B.Ş.BEL. ile mukavelesi olduğu için gelmesi çok zor...Şu anda boşta olan hocalardan öncelik verilecekse Rıza ÇALIMBAY' a verilmeli...Eğer o da olmazsa Nurullah SAĞLAM;o da olmazsa Giray BULAK olabilir...Yalnız bu takıma mutlaka Bir Spor Direktörü veya Süleyman Hurma gibi bir Menejer de getirilmeli...

57 Mehmet
23.10.2010, 02:24
mesut hocamizda iyi bir hoca ama futbolcularimiza uyum saglayamadi.kötü bir hoca olsaydi zaten yillarini futbolla geciremez ekmeginide futbol ile kazanmazdi.mesut hoca bizim takimda yumsak oldugu icin kaybetdi bu yüzdende bizim takima sert bir hoca gerek

terazi
23.10.2010, 02:31
ya kardas bu nasil bir baslik ve bizden buraya yorum yazmamizi bekliyorsun ayiptir bu sitede bunlarin yazilmasini istemiyoruz biz mesut hocaya ici bosaltilmis bir takim verdik ondan sonra tiransfer yapmadik hadi hocam bizi sampiyon yap diyoruz olan futbolcu kardeslerimizde birbiriyle ograsiyorlar bu yonetimde nemi bekliyoruz??? kendi adima diyorumki ben bu yonetimde bir sey beklemiyorum cunku iki sezondur kor ve sagirlari oynuyorlar gorunen koy kulavuz istemez

85200258
23.10.2010, 02:31
mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz...

istifa etmedi görevine tazminatı ödenerek son verildiyse çok dogru söylemiş derim arkadaşa.. ancak yok istifasını verip tazminat medeti ummadıysa sana hak veririm..

sewaz58
23.10.2010, 02:33
2 net isteğim var.Birincisi aynı hızla Fikret Ünsal'ın da gönderilmesi,ikinciside evladımız Rıza Hocanın takımın başına getirilmesi.Gel gelelim benim ya da bizlerin isteğine göre hareket ederler mi orasıda ayrı bir muamma tabiki...

emre41
23.10.2010, 02:34
ya kardas bu nasil bir baslik ve bizden buraya yorum yazmamizi bekliyorsun ayiptir bu sitede bunlarin yazilmasini istemiyoruz biz mesut hocaya ici bosaltilmis bir takim verdik ondan sonra tiransfer yapmadik hadi hocam bizi sampiyon yap diyoruz olan futbolcu kardeslerimizde birbiriyle ograsiyorlar bu yonetimde nemi bekliyoruz??? kendi adima diyorumki ben bu yonetimde bir sey beklemiyorum cunku iki sezondur kor ve sagirlari oynuyorlar gorunen koy kulavuz istemez

Mesut hoca bu takımı kendisi kurmuş ve defaetle kadronun yeterli olduğunu söylemiştir. Tamam yönetim masum değpil ancak hoca da ak kaşık değil. Mecnun başkan olmasa emin ol bu takıma sahip çıkan olmaz. Ve burada akıl ve mantık dahilinde yapılan yorumlarda karşılık buluyor, emin olun buna.
Bİz taraftar olarak beklentilerimizi sıralayalım. Yapmazsa yönetim utansın

emre41
23.10.2010, 02:36
istifa etmedi görevine tazminatı ödenerek son verildiyse çok dogru söylemiş derim arkadaşa.. ancak yok istifasını verip tazminat medeti ummadıysa sana hak veririm..

Sitede yazılana göre görevine son verilmiş; yani sokak jargonu ile kovulmuş. Mukavelesinde alacağı para ödenecektir, hukuka göre. Karşılıklı fesh ya da istifa söz konusu değilidr. Kovulucağını bile bile de orada bulunmak doğru olmasa gerek.

yigido_sampiyon
23.10.2010, 02:40
Mesut hoca bu takımı kendisi kurmuş ve defaetle kadronun yeterli olduğunu söylemiştir. Tamam yönetim masum değpil ancak hoca da ak kaşık değil. Mecnun başkan olmasa emin ol bu takıma sahip çıkan olmaz. Ve burada akıl ve mantık dahilinde yapılan yorumlarda karşılık buluyor, emin olun buna.
Bİz taraftar olarak beklentilerimizi sıralayalım. Yapmazsa yönetim utansın

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...bu takım süper lig için yeterli cümlesini belki 1000 defa etti mesut bakkal...hiç bir zaman ben transfer istiyorum demedi...yönetimin transfer politikası %100 yanlış ancak bu duruma mesut bakkal müdahelede bulunmadı...

yigido58#sivas#
23.10.2010, 02:40
ridvan ersun hoca hakan sukur oguz cetinden herhangi biri ya da lorant ya da hooijdonk olsun tabi transfer sart

emre41
23.10.2010, 02:42
ridvan ersun hoca hakan sukur oguz cetinden herhangi biri ya da lorant ya da hooijdonk olsun tabi transfer sart

Oğuz çetin mi yapma toprağım ya, biz böyle iyiydik:D:D:D

emre41
24.10.2010, 01:34
Hedefi olan bir hoca getiren yönetimdena rtık hedefleri olan bir takım oluşturamsını kesenin ağzını açmasını istiyoruz.

pover58
24.10.2010, 09:12
bizim getirebileceimiz en uygun hoca bu ortama rızadan başkası olamazdı oda oldu. şimdi biz yigidolara düşen iş hep beraber hocaya ve takıma tam destek hep destek biz bu çamurdan hep beraber çıkmalıyız ve çıkacagız allahın izniyle.takımda gitmesi gerekenler var onlarda devre arası gönderilir umarım.unutmayın yigidoya yakışan ne olursa olsun hocaya tam destek olmalıdır.aksi halde olan sivasspora olur.bakkal hoca başarısız oldu takıma gücü yetmedi.erdem gösterip istifa etti.kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Salim58
24.10.2010, 09:20
Yönetimden beklentilerimiz acil hoca değişikliği idi oda gerçekleşti.

Olması gerekenin en iyisi düşünüldü ve Rıca hocamız takımın başına getirildi.
Bundan sonra ne yapılır öncelikle takımda disiplin şart.Son yaşanan olaylar inşallah bir daha yaşanmaz.Bu gibi tasvip etmediğimiz olaylar Sivasa ve Sivasspora büyük zararlar veriyor.

Aksayan bölgeler belli buralara acil olarak transferler yapılmalı, bunun için şimdiden çalışmalara başlanır ve görüşmeler yapılırsa, ikinci yarıya daha güçlü bir Sivassporla başlayabiliriz.

TEKOTORİTE58
24.10.2010, 09:45
HOŞGELDİN RIZA HOCA YARDIMCISI OLAN BÜLENT ALBAYRAKTA MEHMETİ İLK ALDIRAN HAYRETTİNİ OYNATAN HOCAMIZDI ONUN İÇİNDE ÇOK İYİ OLDU KESİNLİKLE BU DURUMDAN DAHA İYİ OLACAGIMIZI ŞİMDİDEN SÖYLEYİM BAKKAL GİDECEK DEDİM VE GİTTİ GİTMESEYDİ KESİNLİKLE DÜŞERDİK AMA ŞİMDİ KURTARMA ŞANSIMIZ YÜKSELDİ BUNUDA İLK MAÇ MANİSA MAÇINDA GÖRECEGİZ.TAKIMIN BAŞKA TAKTİKTE DAHA İYİ OLACAGI KANATİNDEYİM

kaptann58
24.10.2010, 09:58

ÇOK HAKLISIN KARDEŞ ELEŞTİRİ YAPALIM FAKAT HAKARETE GİDEN SÖZLERE DİKKAT

kaptann58
24.10.2010, 10:00
RESMİ SÖZLEŞME İMZALAMADAN HOCANIN KİM OLACAĞINA İNANMAM RIZA HOCAM İNŞALLAH GELİR TAKIMI DÜZLÜĞE ÇIKARIR DEVRE ARASI NOKTA TRANSFERLERLE DÜZLÜĞE ÇIKARIZ İNŞALLAH

Respect58
24.10.2010, 12:19
Yönetimden isteğim Rıza hocanın tespitlerinden sonra ve onun isteği doğrultusunda biran önce transfer çalışmalarına başlaması ve de beleş kelepir oyuncu transferlerinden vazgeçmesi yani transfer politikasını değiştirmesi...

yorumcuyuz
24.10.2010, 12:25
YÖNETİMDEN FİKRET ÜNSALI GÖNDERMESİNİ BEKLİYORUZ...

cılgınsivas58
24.10.2010, 14:23
devre arasında transfer bekliyorum

MaXiMuM
24.10.2010, 14:54
Devre arasına kadar artık bu kadroyla ne kadar puan alabilirsek kar deyip, devre arasında Rıza hocanın vereceği listenin hepsinin yerine getirilmesi yönetimin yapacağı en önemli iş. Artık paraya kıymanın zamanı başkan. Rıza Hocanın istediği bütün transferlerinin eksiksiz alınması şart başkan. Artık korkulu rüya görmekten bıktık. Memleketimizin her şeyi bu takım. Bunu da çok görme hemşerilerine...

Sivaslibey
24.10.2010, 15:13
Öncelikle Riza hoca hosgeldin diyorum. Bence Bülent Uygun'dan sonra gelecek en iyi isim diye düsünüyorum. Geçte olsa oldu.

Benim Mecnun baskandan açikçasi bekledigim, Riza hoca'ya her teknik direktöre verdigi gibi genis yetki vermesi futbolcular hakknda.

Fikret Ünsal'dan en geç sene sonunda kurtulmali, bizide ondan kurtarmali. Ayrica yönetimde temizlik yapmali. Kimler var bilmiyorum ama gereksiz ve faydasiz insanlari çikarip, Mecnun baskanin yükünü hafifletecek ve Sivasspor'u basariyla yönetecek idareciler alinmali.

Alt yapiya kesinlikle önem verilmeli. Hatta bence Rahman ve Harun birde Riza hocaya izletilmeli. Mesut hoca ise yaramazlar dedi ama ben inanmiyorum.

Bizi en iyi yönetecek insanlar bizim insanimizdir, Sivas'in için yüregi atanlardir.

Riza hocam Allah senin, Mecnun baskanin ve Sivasspor'un yardimcisi olsun, yüzlerimizi güldürsün.

ready
24.10.2010, 16:59
sivassporda hem takımda hemde yönetimde bişeylerin degişmesi lazımbasın sözcüsünden yönetim kuruluna varana kadar köklü degişiklikler yapmak şart oldu

mgulseven
24.10.2010, 17:54
Valla bence hayırlısı oldu.Tabi genede yeni gelecek hoca aldıgı enkazla ne yapabilir bide buna bakmak lazım.ALLAH'tan rakiplerimizde puan kaybediyorda ara açılmıyor.

<Sivasspor58>
26.05.2011, 10:28
yönetimden ne mi istiyorum işe yaramayan, kulübün çevresindeki tilkileri gönderip adam gibi takım kurmasını istiyorum

burakkova
26.05.2011, 12:00
canlarının sağlığı........

ROMANTİK KATİL
24.12.2012, 23:49
Futbol Analize katılan Mehmet Oflazı kınıyorum. Bir taraftar olarak artık yönetimden hiç birsey beklemiyorum.

MaXiMuM
24.12.2012, 23:54
Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.

Morten58
24.12.2012, 23:55
Programı izledim moralim bozuldu, keşke hiç izlemeseydim. Hiç bir soruya içtenlikle cevap vermedi, bir azarlamadığı kaldı milleti. Böyle yöneticilik olmaz. Çok antipatik oldun sayın Oflaz çokkkkk.

Soyismi de aslinda kendi tarzini anlatiyor. OFLAZ - Offfffffffffff laaaaaa z.

DOGU_BEY
25.12.2012, 00:06

ne bekliyordun ki abi? Mecnun başkanın çeyreği kadar çalışssalar zaten gönül rahatlığıyla herşeyi açıklarlar ve geçiştirmeye çalışmazlardı..İşine gelmedğinde ve sıkıştığında bir de kalkıp soruyu soran taraftarı tersliyor!

58MUAMMER58
25.12.2012, 01:06
bügünkü spor proğramının önemli kısmını izledim sayın yöneticimizin konuşmalarından şunu anladım bu şehir sahipsizdi sivasspor ortada kalmıştı kayyumdan devraldık süperlige çıkarrtık destek istediğimiz sözüm ona sivaslılardan bi sopa yemediğimiz kalmıştı taraftar istemiyorsa 1 dak yöneticilik yapmam zaten bu işi ALLAH canımı aldiye yapıyorum bizim millete büyük hedefe oynayacağız diye sözümüz olmadı olmayacak bu takım ligde dursun isterse hersezon küme düşmemeye oynasın bizden avrupa kupasına katılacak şampiyonluğa oynayayacak takım kurmamızı beklemeyin bizden başka anadolu kulüpleri gibi normal fiyatda olsa eli ayagı düzgün transfer beklemeyin kulbü borcada sokmayacağız adam gibi futbolcuda almayacağız nekadar para okadar köfte bulduğumuz oyuncularla ister begenin ister begenmeyin yola devam edeceğiz işinize gelirse böyle yoksa kapı aha orda kimse zorla sivassporlu olacak degil bu seyirci takımına sahip çıkmıyor parada vermiyor üründe almıyor dolayısıyla bizleri eleştirme haklarıda yok kafamı bozarsanız bırakırız ne halinizvarsa görürsünüz sivasspor.com diye sitemizin olduğunu yeni gördüm bakımde elamanlara diyim bi baksınlar siteyi düzeltsinler ben bunları anladım bilmiyorum yanlışmı anlamışım

izmirliyigido
25.12.2012, 01:19
İşi bilmeyen yönetici tablosu çizen sayın Oflaz'a bende şaşırdım..

Yöneticiliği kucağımızda bulduk diyor.
Halende kucağında tutuyor
İndirip 1 adım yürütmüyor
Yöneticliği 17 yıl öncekinde kalmış
Kimse kusura bakmasın ben Oflaz'ı hiç tatminkar bulmadım
Böyle yöneticin varsa çözüm beklemek zor.
Gerçekten böyle düşünen adamlar sayın Mecnun Otyakmaz'ın işi zor. Helal olsun Otyakmaz'a, her işi demek ki tek başına yapıyor. Birkez daha gözümde büyüdün sayın OTYAKMAZ !..

Sayın Oflaz'a soru soruyoruz, tuvaletler su basmış girilmiyor diyor arkadaşlarımız, "tuvaletlerin 20 yıl önceki halini biliyorlarmı ki, şimdiyi eleştiriyorlar" diyor. Biz şimdiki çektiğimiz eziyeti söylüyoruz sayın Oflaz. 10 sene önce, 20 sene önce orası 100 m3 su doluydu şimdi 30 m3 su var neyini beğenmiyorsunuz demenin alemi var mı anlamadım. Yani tuvalete girmek için yüzme mi bilmek gerekiyor. Adam gibi kullanmak her medeni insanın hakkı değil mi?

Turnikeleri söylüyoruz, içeri girerken çekilen eziyetten haberim yok diyor...
Bayrak sopalarını söylüyoruz, Türkiye'nin her stadında öyle diyor, bizim gözümüzle gördüğümüzü inkar ediyor..

Güvenliği söylüyoruz, federasyonun yaptırımı diyor...
Tamam federasyon 2 güvenlik noktasında kontrol edilecek diyorda, adamın cebinden bozuk parayı, kalemi, çakmağı, gazeteyi de alın demiyordur..

İstanbul'da Ankara'da STORE açılsın diye soruyoruz, kiralar çok pahalı diyor. Verirsin lisanslı ürün bayiliği bu işi yapan esnaf kardeşlerimiz var onlar satar. Yada internet üzerinden satış anlaşması yaparsın satarsın.

Resmi internet sitemiz çalışmıyor diyoruz, hiç bakmadım bir bakayım diyor. 2 yıldır doğru-düzgün aktif olmadığını bile bilmiyor..

Sınıfta kaldın sayın yöneticim sınıftaa.. Sayın Otyakmaz gerçekten işin zor, işi bilmeyen yöneticilerle..

Keşke Nail bey sayın Oflaz yerine Faruk Taşseten beyi çıkartsaydı, hiç olmazsa taraftara daha yakın bir isim, derdimizi daha iyi anlardı.

Böyle yöneticilerle ne derdimize çözüm bulunur bilemiyorum.

.

B.DUMANLI
25.12.2012, 02:05
Futbol Analiz programina katilan sayin Oflaz´in olaylara ne kadar yabanci oldugu gözlerden kacmadi.Bu arkadas bugün gaf üstüne gaf yapmakla kalmadi ,yöneticilik vasfiyla taraftara elle tutulan birseyde sunmadi.Sayin Oflaz´in üstü kapali demek istedigi sey,biz bu ligde kalalim sehrimizin adini duyuralim bizden baska basarilar istemeyin bu ligde kalmakda basaridir demek istiyor.SINIRLI bütcemizle transferleride ona göre yapariz bizden kimse söhret bir oyuncu beklemesine getiriyor.Sonradan durum böyle ikende bir gurup taraftar cikiyor, Riza hacayi hedef tahtasi yapiyor.Sayin Oflaz kardesim verdigi cevaplarla sinifta kalmistir.Dünyadaki teknik ve yenilikleri sadece araba modellerinde gören sayin Oflaz,kulübe girdi saglayacak Sivasspor ürünlerini seyirci ile bulusturma hususunda ne kadar caresiz oldugunu gözler önüne sermistir.Bu seyirci neden stadyuma gelmiyor iste bunun cevabi bugün gözler önüne serilmis oldu.Seyircinin sorunlarini bilmeyen ve bunu adeta bugün duyuyormuscasina davranan tipik bir yönetici seyrettik ekranlarda.Sivasspor kulününün is bitiren yöneticilere ihtiyaci var.Yönetim kurulunda daha nice Oflaz´lar var bunlar temizlenmeden taraftarada rahat yok galiba....

zkrllh58
25.12.2012, 02:18
ofLAZ denilen kisinin su gunden itibaren SIVASSPOR camiasindan gitmesi gereklidir sen kimsinde taraftari asagilama hakkini kendinde buluyorsun bu soylediklerin senin kisiliginin ve vizyonunun ne oldugunu gosteriyor ... bir laf vardir vezir olmussun ama ................diye biraz onu animsatti konusman !!!

Örükcülü
25.12.2012, 09:16
Oflaz'ın yeni yapılacak olan stadlardan bile haberi yoktur. Bakın şu stadlara da bizi ne kadar düşünüyorlar görün.

Tıklayın bakın,

http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?atype=GaleriDetay&ArticleID=288787&KategoriID=88

Adamlar (Kocaelispor, Sakaryaspor vb) 2. Ligde stadları 33 bin kişilik. Bizi savunacak ne yöneticimiz var, ne milletvekilimiz, ne bürokratımız.

zaralı19
25.12.2012, 09:31
ben her zaman söyledim gene söylüyorum tamam Mecnun Başkan çıkardı bizi buralara kadar bu getirdi ama artık değişme vakti geldi geçiyor bile yönetimde Futboldan anlayan doğru düzgün yöneticimiz yok Oflaz gibileri çok var yönetimde.......

sivaslıadem
25.12.2012, 09:32
yönetimden anlamayan taraftarı sallamayan yöneticilerin istifa etmesini bekliyorum

SenSetik
25.12.2012, 09:36
Sırf iki kuruş parası var diye vizyonsuz ve sevgisiz insanları yönetici yaparsanız sonuç bu olur...yazık yazık...adeta bir angarya gibi bahsediyorsun Sivasspor'dan...

yorumyapıyombenya
25.12.2012, 09:44
Sayın Oflazı 20 dk zor dinledim ve televizyonu kapattım, bu kulüp kimlere emanet aman yarabbi...

SenSetik
25.12.2012, 09:59
Sayın Oflazı 20 dk zor dinledim ve televizyonu kapattım, bu kulüp kimlere emanet aman yarabbi...

2. yarıya ait bütün umutlarımı yıktı...düşmeyelim yeter diyorum bugün...böyle yöneticilerle avrupa bizim neyimize !!!

zaralı19
25.12.2012, 10:02
2. yarıya ait bütün umutlarımı yıktı...düşmeyelim yeter diyorum bugün...böyle yöneticilerle avrupa bizim neyimize !!!

Zaten belliydi gardaşım iyi transferler zor gene toplama olacak......

HababamHa
25.12.2012, 10:06
Programın tamamını takip ettim 17 yıldır bu kulüpte yöneticilik yapmış birisinin kulüpten taraftardan staddan bukadar uzak olduğuna şahit olmak beni çok üzdü bizler gurbette olmamıza rağmen birçok eksiklikleri bilmemize rağmen sivasta olan yöneticimizin bunları bilmemesi nekadar acı bişey.kulüpte ikinci başkan kulüp resmi sitesinin güncel olup olmadığından habersiz suların akmamasına verdiği cevap enteresan o saatte sular kesilmiştir veya donmuştur demesi enteresan sular kışın donuyorda yazındamı donuyor
Başka statlarda bayraklar sallanıyor gazete kağıtları alınıyor federasyonun kararları buralarda farklı bizde farklımı stad konusunda kapasite içime siniyor demeside başka bi eksiklikti gerçekten üzüldüm mecnun başkanımız bu kulübün başında olmasa bu kulüp zor ayakta durur..

Rallim58
25.12.2012, 10:17
Soruların içerisinde de yer alan konuyu taşımak ihtiyacı duydum. Anşıldıki, Sivaspor yönetiminden bazı kişiler, "taraftarın yaşadığı problemleri, acıları, sancıları" görmemişler, duymamışlar, bilmiyorlar...

Bu nedenledir ki, içeride oynayacağımız bir karşılaşma da, Kulüp yöneticileri, maraton giriş kapısına gelip sadece izlemede kalsınalr, yeter. Herhalde gözleri ile görmeden bazı gerçekleri anlayamayacaklar.

Taraftarın, yiğidonun dilinde tüy biten aşağıda link verilen konuları sakin kafa ile, okuyup, irdeleyip incelemeleri halinde ne denilmek istendiği sanırım ancak anlaşılacaktır.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32802&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33650&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33806&highlight=stadyumda+g%FCvenlik +rezaleti

N O T : Taraftarlarımızın stadyumdan kaçışının nedenlerinin başında bu konuların yattığı umarız anlaşılacaktır.

B.DUMANLI
25.12.2012, 11:12
Bugün 4Eylül stadyumunda yasanan sorunlar Sivasspor deplasmanlara ciktiginda oradada ayni olaylarla karsilasiliyormu ,yoksa bu 4 Eylül´e has olaylarmi?Bu sadece 4 Eylül´de oluyorsa neden seyirci gelmiyorun cevabi burada yatiyor.Seyirci yönetime kahrediyor ve maclara gelmiyor.Ayda iki ic ,iki deplasman maci var.Iki ic saha macina vercegi tutar,10-20 TL .Bir insan bu kadar cüzzi bir tutari ayda kendi tuttugu takimi görmek icin veremiyorsa ,ben taraftarim demesin.Ama stadyumlara girislerdeki zorluklarla karsilasiyorsa,o zaman insani bezdirirler o kisi stadyumun önünden bile dahi gecmez.Sayin Oflaz iki sene sonra yeni stadyum yapildiginda bu olaylar yasanmayacak diyor,bu demektirki bu sorunlar iki yil icin daha devam edecek.Demiyorki bu sorunlarin üzerine gidecegiz,kökünden halledecegiz.Hala bizim 5000 kisilik cekirdek seyircimiz var bu bize yeter demek istiyor yeni seyirciler kazanmanin arayislari icerisinde degil bu yönetim.Devamli yeni generasyonlar geliyor stadyumu ilgi odagi yapamazsaniz bu gencleri bir pazar günü stadyuma cekemezseniz orada basaridan söz etmek mümkünmü.Ayrica sayin Oflaz dün aynen söyle dedi;Bizim elimizde bir kac sezonun futbolcusunu alacak bütce var ,fakat biz temkinliyiz ,harcamalarimizda hesapliyiz diyor.Bende diyorumki yaptiginiz transferlerden kac kisi takimda kaldi,kac kisi yedek bankta oturdu kac kisi geri gönderildi?Bu futbolcular icin yapilan harcamalara yazik degilmi?Bir yil süre ile Antalya´da yedek kulübesinde oturan Doga Kaya´ya neden yesil isik yaktiniz yönetim icin? Mecnun baskanin ilk kongrede, yönetim icerisinde olaylara uzak kalan kisilerin yönetimden uzaklastirilmasini saglamasi gerekiyor.Su anda yönetim icerisinde olan ve Dortmund kentinde yasayan ,bir yöneticimizde bugüne kadar ne Almanya´dan bir oyuncu Sivasspor´a kazandirmada yardimci olmustur,nede Sivasspor ürünlerinin yurt disinda pazarlamasina ön ayak olup Sivasspor´a bir bir girdi saglamistir.Sivasspor´un icinde bulundugu durum gercekten vahimmiste haberimiz yokmus.Taraftarla ,yönetim arasindaki iliskideki kopukluk giderilmedigi sürece ve taraftarin sikayetleri ciddiye alinmadigi, kulak arkasi edildigi sürece bu olaylardan sadece yönetimler zarar görür.

ROMANTİK KATİL
25.12.2012, 13:49
Ben herzaman diyorum gene belirtmek istiyorum. Millete mac beles desen o trübünler dolmaz. En basta taraftara gösterilen bir sevgi saygı ilgi yok. Bizler nasılki teknik heyete yönetime sevgi gösteriyorsak onlarında aynı sevgiyi saygıyı göstermesi gerekiyor. Mevkiler insanlık kavramının öne cıktıgı platformlarda saf dısı kalır. Yani sözün özü Ne yönetim teknik heyetten üsütündür, Ne teknik heyet futbolcudan üstündür, Nede Futbolcu taraftardan üstündür. Hatta ve hatta bu sıralamada taraftarın herzaman kalıcı olacagıda herkes tarafından bilinen bir gercektir. Mecnun Baskanımız hariç hepsini kaldır at bir kenara. Adamlar daha teknik drektörünün neler söyledigini bilmiyor. Hem teknik ekiple hemde taraftarla bu kadar kopukluk görmedim. Sunuda belirtmek isterim. Ben transferler konusunda Rıza Hocaya karsı yapmıs oldugum agır elestirilerden dolayıda ondan özür dilerim. Diger görüslerim devam etsede en azından bu konularda Rıza hocanın bir sucu olmadıgını anladım. Rıza hoca sadece teknik taktik ve taraftarla iç içe olmadıgı için elestirilebilirmiş megerse. Böyle bir yönetimin olabilecegi kimsenin aklına gelmedigi gibi benimde aklımda yoktu. Adam diyorki gerektiginde televizyona vs cıkarız ederiz. Bu zamana kadar cıkmadıgınızın acık nedenini dün gördük. ALLAH askına sen ve senin gibi yöneticiler hiç bir yere cıkmasın. Birseyde beklemiyoruz siz ve sizin gibi yöneticilerden SİVASSPOR taraftarı ve Baskanı kendi kendine yeter Oflaz efendi. Bu taraftar yapılanları unutmaz bunuda aklından cıkarma.

şamatacılar
30.01.2013, 09:39
Ben yönetimden istifa etmelerini bekliyorum!

pepsiyusuf
30.01.2013, 10:43
Benim sivasspor yönetiminden şunu isterim taraftarı stada çekmek için biraz çaba sarfetmelerini örneğin
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ie görüşme yapıp 16 yaşından küçük çocukları hafta sonlarını değerlendirmeleri için öğretmen gözetiminde sivasspor maçlarına götürürmelerini hem çocuklar maç izler hemde vakitlerini değerlendirirler hemde sivasspor duygusunu aşılarlar sivasspor cephesindende bu olumlu olur çünkü 16 yaş altındaki çocuklara yanılmıyorsam bilet paralarını karşılıyor tff hem sivasın kasası dolar hemde stadın bir kısmı dolar

şamatacılar
30.01.2013, 10:50
Benim sivasspor yönetiminden şunu isterim taraftarı stada çekmek için biraz çaba sarfetmelerini örneğin
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ie görüşme yapıp 16 yaşından küçük çocukları hafta sonlarını değerlendirmeleri için öğretmen gözetiminde sivasspor maçlarına götürürmelerini hem çocuklar maç izler hemde vakitlerini değerlendirirler hemde sivasspor duygusunu aşılarlar sivasspor cephesindende bu olumlu olur çünkü 16 yaş altındaki çocuklara yanılmıyorsam bilet paralarını karşılıyor tff hem sivasın kasası dolar hemde stadın bir kısmı dolar

Çok şey istiyon gardaş . Senin bu dediklerini kimse yapmaz bu yönetimden .