Orijinalini görmek için tıklayınız : KİM GELSİN

zkrllh58
23.10.2010, 01:20
teknik direktor olarak kimin gelmesini isteriz

zkrllh58
23.10.2010, 01:21
daum zico ya da fatih terim derim ben

mucahitbaba58
23.10.2010, 01:21
fatih terim gelsin

yigido_sampiyon
23.10.2010, 01:23

üçüde gelmez...ayrıca üçününde gelmesini istemem!!!

zaral
23.10.2010, 01:24
rıza yada rıdvan olabilir bence aslında bu hocalarda biraz fazla munis mizaca sahip ama aklıma şuan başka kimse gelmiyor yoksa bize ziya doğan yılmaz vural tarzı nda ama onlardan daha genç hırslı tuttuğunu koparan bir hoca lazım

yeniceri_can
23.10.2010, 01:25

jose mourinho guardiola ya da maradona derim ben..
kardeşim biraz gerçekçi olalım o dediğin adamların 3. de Sivaspor a gelmez.

ofozturk
23.10.2010, 01:25
biraz mantıklı yorum yapın.
daumun ziconun f.terim in gelebileceğini aklınız alıyor mu? mantıklı hareket edin arkadaşlar.

ben ya rıza hocanın ya da ismail kartal ın gelmesini isterim inş olur.

V1CT0RY
23.10.2010, 01:27

PUHAHAHAHA

Bi Adamda Bunları Beğenmiyor Bile Ben İstemem Üçünüde Diyor...

Seninkileri Beğenir Belki Can puahahaaa

Mourinho
Guardiola
Maradona

Seç Kardeş :D :D

yigido_sampiyon
23.10.2010, 01:27
ben takımın başına ismail kartalın gelmesini isterim...bir kere ismail hoca sivassporu şampiyon yaptı ve sivas şehrinde bir ağırlığı ve değeri var...hemde süper ligde yıpranmamış bir isim...

yoksa giray bulaklar, güvenç kurtarlar gelecekse niye gönderdik mesut bakkalı!!!

denis
23.10.2010, 01:29
GETIREBILIRLERSE (SAYET GELIRSE)

ABDULLAH AVCI

YOGUN SEYIRCI DESTEGI OLAN BIR SEHIR TAKIMINDA

MUTLAKA BASARILI OLACAKTIR

zkrllh58
23.10.2010, 01:29
bu adamlarin bize gelmesi imkansizsa bizim hedefimiz ney niye superligdeyiz

yigido_sampiyon
23.10.2010, 01:33
PUHAHAHAHA

Bi Adamda Bunları Beğenmiyor Bile Ben İstemem Üçünüde Diyor...

Seninkileri Beğenir Belki Can puahahaaa

Mourinho
Guardiola
Maradona

Seç Kardeş :D :D

gelmeyeceklerini bende biliyorum:D o kadar futboldan anlıyoruz:D benim demek istediğim klişe isimlerden kurtulmamız lazım...ismail kartal gibi mesela yıpranmamış yeni isimler getirmemiz lazım...

yeniceri_can
23.10.2010, 01:33
GETIREBILIRLERSE (SAYET GELIRSE)

ABDULLAH AVCI

YOGUN SEYIRCI DESTEGI OLAN BIR SEHIR TAKIMINDA

MUTLAKA BASARILI OLACAKTIR

la havle..
ya arkadaşım adam suan ibb yi çalştırıyor çokta iyi durumda.senelerdir kısıtlı imkanlara rağmen herkese bi çelmesi var.madem öyle jose mourinhoya teklif yapalımda real madridi bıraksın gelsin.

50sekiz
23.10.2010, 01:35
Bence bu 2 isimden biri gelecektir.

Yerli: Riza Calimbay %90
Yabanci: Thomas Doll %10

sewaz58
23.10.2010, 01:36
Rıza Çalımbay şu anki şartlarda getirebileceğimiz en iyi isim.Biraz gerçekçi bakarsak dahada iyisi bize gelmez bu şartlarda.

85200258
23.10.2010, 01:37
Bence bu 2 isimden biri gelecektir.

Yerli: Riza Calimbay %90
Yabanci: Thomas Doll %10

kardeş tomas doll ismini ben istiyorum. adam takıma top oynatmaya çalışıyor ve açıklamaları filan gayet iyi.. Rıza bence uymaz.. bizim memleketin adamı kendi memleketlisini daha cok ezer... Bugün Dagaşana edilen küfürleri duydum. Utandım. Adama sövüyosunuz onu da geçtim anasını katıyosunuz ayıptır be arkadaşım...

yigido_sampiyon
23.10.2010, 01:42
kardeş tomas doll ismini ben istiyorum. adam takıma top oynatmaya çalışıyor ve açıklamaları filan gayet iyi.. Rıza bence uymaz.. bizim memleketin adamı kendi memleketlisini daha cok ezer... Bugün Dagaşana edilen küfürleri duydum. Utandım. Adama sövüyosunuz onu da geçtim anasını katıyosunuz ayıptır be arkadaşım...

çok doğru demişsin...eğer 6-7 milyon sivaslı bir birini tutsa hala kayseri sivasın ilçesi olurdu...

yeniceri_can
23.10.2010, 01:56
bu adamlarin bize gelmesi imkansizsa bizim hedefimiz ney niye superligdeyiz

bu adamların bize gelmelerinin imkansız olmasının sebebi hedeflerimiz ya da bulundugumuz konum değil güzel kardeşim.
1-) Fatih terim daum ya da zico senden senelik ne kadar ücret telep eder sen bunları karşılayabilirmisin
2-)Fatih terim daum ya da ziconun yardımcıları tercümanları kondisyonerler senden senelik ne kadar ücret talep eder sen bunları karşılayabilirmisin
3-)Fatih terim daum ya da ziconun ailesinin kalebileceği istanbulun izmirin ya da antalyadaki gibi şaşalı lüx konforlu konaklama mekanı ayarlıyabilirmisin
4-)Fatih terim daum ya da zico senden senelik ne kadar transfer bütçesi talep eder sen bunu karşılayabilirmiin
5-) yeterlimi daha devam edeyimmi ?

ankastre
23.10.2010, 02:05
Kim gelirse gelsin...

Yönetim ilk önce, futbolcularla toplantı yaparak, içlerindeki kangrene doğru giden bu yaradan? kurtulmazsa, kim gelirse gelsin dikiş tutmaz...

Öncelikle bu sezon korkulu rüya gösterilmemesinin teminatı için söz almaları, sezon sonunda da "kaşarlı" grup olmaya yüz tutan "ukela" futbolcuları bizlerin gördüğü kadar, yönetimde görerek, sezon sonunda gereği yapılmalıdır. Aksi halde topyekün yönetim dahil birgün herşey yok olabilir.

Malum futbolcuların, Hoca yiyen futbolcu grubu olarak anılmasını istemiyorum. Şer güçleri dağıtılmadığı müddetçe de yine başarı elde edilemez. Onuru ile oynayıp, gururlu yenilen, hatta hakkı yenilen takım olalım daha şereflidir.

yigido58#sivas#
23.10.2010, 02:14
hakan sukur, ridvan. abdullah-ogun. Mustafa denizli ersun yanal. bulent korkmaz. lorant ya da van hooijdonk. Arti transfer

58akif34
23.10.2010, 02:34
bu sezon son sans yönetim paraya kıyıp adam gıbı bırını getırmezse bu takım bank asyayagıder bıraz kesenın agzı acılacak takımımızın borcu yok fakat adam gıbı oyuncuda kalmadı gerekırse borc yapılmalı ve duzgun bır takım kurulmalı onun bunub eskısıyle bu işin yürümedıgı ortada disiplınlı işini bilen birisi olsun da kım olursa olsun

serkan_ozcan58
23.10.2010, 03:19
abdullah avcı dıyecem ibb bırakmaz ismail kartal yada lige renk katacak genc bır hoca olabılır

YİGİDOKENTLİ
23.10.2010, 05:30
Ligde Gelecekse şuan boşta ziya calimbay veya bülent korkmaz veya tomas doll veya lorant bu dörtlüden birinin gelmesini isterim ismail kartal gelsede güzel ama aykut birakmaz onu aslinda yilmaz vural harika adam gelse harika olur bu zamana kadar çalişti külüplerde iş yoktu adamin sivasspor gibi bir külübü ver adam harikalar yaratsin aslinda hakki hoçaoglu anadolu üsküdari çaliştiyor oda gelse fena olmaz takimkiler hemen hemen arkadaşi sivassporda başari sağlar bence ben ikinci yari sivassporun yerinde ikinci yari gürkan gürsoy boşta adem dursun boşta sedati abdullahmani verecen eskişehirspora adem sari ve sezer öztürk takasi yaparim üste paraysa para veririm adanasporda fahri tatan var karşikaspordan bilal kisa ve baki mercimek var denizlispordan youlayi alirim sivasspor harika takim olur Erman Cihan Mehmet yildiz murat sözgelmez Ceyhun eriş Kanaman Hayrettin yerlikaya Denis ve dialo bunlari takimda tutarim gerisini hepsini yollarim Sedat ve Abdullahman çok para aliyorlar işte yapmiyorlar zita ve saidonun yerine olarin yerine rizespordan ayman ve denizlispordan youla ikilisini getiririm kanaman ve youla ligi sallar.

muhsin koçak
23.10.2010, 06:17
Kim gelecek kardeşim? hocamı var memlekette ki getiresin.Yine kucaktan kucağa dolaşanlardan birini getirecekler işte.Buradaki kriter kullanılmamışını değil az kullanılmışını bulmak olmalı.

berduh
23.10.2010, 07:27
rıza, bülent korkmaz,sergen,rıdvan,raşit çetiner.

bu beşliden birisi sezon sonuna kadar ve takımı ligde tutacak.

ayrıca yönetimin yerinde olsam muhsin hocayla konuşurum.sezon sonunda takım senin tüm çalışmalarını yap tek yetkili sensin. alacağın futbolcularla gerekli görüşmeleri yap bu arada da takımı sürekli takip et. gönderilecekleri de belirle derim. bu arada takımı ne olursa olsun ligde tutarım. sezon sonuda muhsin hocayı getirim ve en az 3 yıllık sözleşme imzalar ve sürekli arkasında dururum. ve 3 yılın sonunda hem ülkede başarılı olmuş hemde avrupaya gitmiş bir takıma sahip olurum.

unutmayalım ki bu takıma gelmiş en kariyerli hoca muhsin hocadır. ancak kendi kurmadığı bir takımla birşeyler başarmaya başlamışken ne olduysa o takım bir anda durdu. ve hoca gittikten sonra düzelmeye başladı. muhsin hoca kimin biletini keserse kessin sivassporun başarısı için arkasında dururum. sonunda da gerçekten mutlu ve başarılı bir takıma sahip olurum.

sezon sonuna kadar sol kanatı ziya'ya teslim ederim. çocuğun kumaşı iyi. böylece tecrübe de kazanır. sezon sonunda takımda gruplaşmaya başlamış oyuncuları dağıtırım.

gelecek sezondan itibaren muhsin hoca ile top oynayan ve sonraki sezonlarda da başarılı olacak takımıma sonuna kadar sahip çıkarım.

SEVDAMSIN58
23.10.2010, 07:45
tek kelime hakan şükür gelmeli
insanliği ve karakteri de bize yakişir

hiko58
23.10.2010, 07:55
aslında gönül neleri istemezki iyi bir takım oluışturup muhsin hocayı tekrar getirebiliriz. dünya çapında kariyeri olan birisi ama muhsin hoca denendi diye bir sürü karşı çıkanda olacaktır. keşke fatih terim gelse ama gelmez ziconun gelme ihtimali var ancak bu futbolcularla ne yapar o meçhul.abdullah avcı olabilir ama oda gelmez adamın adı galatasarayla anıldı bir kere anadoluya gelmez zaten bir takımı var.rıza hoca ile sivasın ten uyumu olurmu onu bilmem tutmazsa rıza hocayıda harcamış oluruz. sivasspora taviz vermeyen futbolcunun gözünün yaşına bakmayacak bir hoca lazım. ne ziya hoca nede yılmaz vural ortada gezen takımları kötü duruma düşürerek tazminat peşinde koşan insanların bu takımlarda işleri olamaz. hoca dediğin istikrarlı ve onurlu olur. rıdvan olabilir ama gelmez çünkü ntv de bidünya para kazanıyor. hocalığı ne yapsın sonra transferini yapmadığı takımda çalışmaz. ama yinede sivassporun başına gelecek gibi sadece rıza çalımbay kalıyor. belki zicoda gelebilir. çünkü boşta.

tuefel58
23.10.2010, 08:08
rıza calımbay kesinlikle GELMESİN!!!!!!!!!! yılmaz vural bu takıma hıc bısey yapamaz bize muhsin hocanın top teknıgını gorduk hıc gerehı yok zahmet edıp gelmesı bıze 40 yasını gecmemıs genc dınamık takımı atesleyecek sozunu gecıren bı teknık dırektör lazım sivasın havasına suyuna alısabılecek yerli bir teknik direktör lazım

tuefel58
23.10.2010, 08:10
ya rıdvan dilmen niye gelsin adama verecegımz yıllık ucretı ntv adama 2 haftada veriyor

Yesil_Gozlu_17
23.10.2010, 08:10
ben takımın başına ismail kartalın gelmesini isterim...bir kere ismail hoca sivassporu şampiyon yaptı ve sivas şehrinde bir ağırlığı ve değeri var...hemde süper ligde yıpranmamış bir isim...

yoksa giray bulaklar, güvenç kurtarlar gelecekse niye gönderdik mesut bakkalı!!!

BENDE ARKADASİMA KATİLİYORUM YA İSMAİL KARTAL YADA RİZA CALİMBAY

MaXiMuM
23.10.2010, 08:31
Bize hırslı, hareketli bir hoca lazım.. Mesela Yılmaz Vural.... Ben onun oynattığı futbolu beğeniyorum.. açık ve cesur...

58SİVAS58
23.10.2010, 08:36
Son duyduğuma göre büyük ihtimal rıza çalımbay....

ahbey
23.10.2010, 09:00
Muhsin ERTUĞRAL gelirse hiç şaşırmayın

yigido selo
23.10.2010, 09:07
rıza hoca gelsin;););):rolleyes::D

omereken
23.10.2010, 09:09
ERTUĞRAL gelirse kesin bank asyadayız... onu da getirmezler diye düşünüyorum.

yigidocengiz
23.10.2010, 09:18
hakan şükür gelsin derim,bizi ancak o düzlüğe çıkarabilir.yanlış anlaşılmasın futbol bilgisinden bahsetmiyorum ama futbolcuların ihanet etmeyeceği,satmayacağı bi insan varsa heralde o da hakan şükürdür...

TurkuTadinda
23.10.2010, 09:23
hakan Şükür Gelmeli O geldiği Zaman takım Tavan Yapacak

adres58
23.10.2010, 09:26
İsmail Kartal= Bizi Bank Asyadan alan hoca... Süper Ligi kaldıramaz diye görevine son verildi. Ama Sivas halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Bilemiyorum gelebilir.
Muhsin Ertuğral=Yetersiz kaldığı iddaalarına katılmıyorum. Gerçek kariyerli ve eğer ekibini oluşturursa 2-3 yıl içinde Sivassporumuzu ayağa kaldıracak TEK isimdir.
Güvenç Kurtar=3-5 haftalık periyotlarda çok iyi ondan sonra düşüşe geçen ligimizin mafya teknik direktörü diye adlandırılan bir kaç hocasından biri. Şunu diyorum bize kesinlikle faydası olmazzz...
Rıza Çalımbay=Hem Sivaslı oluşu hemde ligi tanıması bizim için bir avantaj. Ama Eskişehirde yaptıkları kaprisler ve Beşiktaşa yakın oluşu ekip açısından bizi zor durumda bırakabilir. Olabilir bence yönetimin ilk aklına gelen kişi...
Abdullah Avcı=Ah keşke gelse ama prensipli bir hoca kesinlikle bir takımı çalıştırırken diğerini seçmez. İstanbul havasına alışkın adam sert iklime ayak basmaz.
Jose Morinho=Haber göndermiş biletimi hazırlayın Realden ayrılıyorum Yiğidoya geliyorum demiş... Ayrıca bende yedek kaleci olmaz Akını Santrafora çekelim Ramoviç as kaleci yeter diye demeç vermiş :)
Artur Zico= Gelmez, gelmez, gelmez.....
Rıdvan Dilmen= Ona şu anda FB nin başına geç deseler geçmez. NTV den aldığı parayı ve sıcaklığı tepip buralara gelmez.
Hakan Şükür= O ya Galatasaraya gider yada TRT de kalır.

ykorkmaz
23.10.2010, 09:28
bence Rıza gelsin

mishka
23.10.2010, 09:28
Hakan Şükür bir defa olsun teknik direktörlük yaptı mı arkadaşlar. Nasıl başarılı olacağına bu kadar eminsiniz. Bizim ülke insanı olarak hafızamız zayıf bakın Galatasaray da aynı yanlışı yaptı en son geldiklerinde kendilerinden kaynaklanan sebeplerle başarısız olan Fatih Terim ve Hagi'yi gündeme aldılar ve Hagi ile anlaştılar.Hagi büyük bir futbolcu ama teknik direktör değil. Geçmişi bu kadar çabuk unutmasak ülke olarak her alanda daha başarılı olacağız ama bu örnekte de görüldüğü gibi hafızamız çok zayıf.

asim88
23.10.2010, 09:31
İsmail Kartal Fenerbahçe'de yardımcı antrenör. Feneri bırakıp Sivasa geleceğini hiç sanmıyorum :)

calipso
23.10.2010, 09:39
eşeğe altı smerde bağlasan eşektir, o yüzden bu oyuncular olduğu sürece kim gelirse gelsin farketmez, ligde kalabilmemeizin tek yolu bu yen gelecek hocayı da ligin son 10 haftasında kovup yeni hoca getirmek :D biz en az 3 hocadan aşağı ligde kalamıyoruz çünkü

Respect58
23.10.2010, 09:44
Riza çalımbay gelsin diyen arkadaşlar bu rizanın neyini gördünüzde böyle ısrar ediyorsunuz.Adam es esde o kadroyla bi halt yapamadı Sivasımı kurtaracak.O gelecekse mesut bakkalı bosuna gönderdik o zaman.

Bize vizyonu geniş,hırslı,dinamik ve futbol bilgisi üst düzey bir td lazım.Ligin kaşarlanmış hocaları gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

calipso
23.10.2010, 09:48
en güzeli bu durumda yurtdışından eli maşalı bi hoca getirmek.. oyuncuların tanımadığı ve tırsacağı...oyuncular korkmadan düzene girmezler çünkü..yönetim paraya kıyıp şu an boşta olan kaliteli ve pahalı birini getirmeli (bu yönetimden de hiç öyle birşey beklemem ama inşallah beni yanıltırlar :D)tercihen alman vya italyan

calipso
23.10.2010, 09:49
Riza çalımbay gelsin diyen arkadaşlar bu rizanın neyini gördünüzde böyle ısrar ediyorsunuz.Adam es esde o kadroyla bi halt yapamadı Sivasımı kurtaracak.O gelecekse mesut bakkalı bosuna gönderdik o zaman.

Bize vizyonu geniş,hırslı,dinamik ve futbol bilgisi üst düzey bir td lazım.Ligin kaşarlanmış hocaları gelecekse hiç gelmesin daha iyi.

aynen katılıyorum arkadaşın fikirlerine

karşıyakalı
23.10.2010, 09:50
bence ismail kartal

kayayatakci
23.10.2010, 09:55
Bence Ridvan Dilmen olsun onun futbol zekasi bir numara keske gelse---Riza yi sevmem ama nede olsa sivasli o da yararli olabilir

karşıyakalı
23.10.2010, 09:57
rıza, bülent korkmaz,sergen,rıdvan,raşit çetiner.

bu beşliden birisi sezon sonuna kadar ve takımı ligde tutacak.

ayrıca yönetimin yerinde olsam muhsin hocayla konuşurum.sezon sonunda takım senin tüm çalışmalarını yap tek yetkili sensin. alacağın futbolcularla gerekli görüşmeleri yap bu arada da takımı sürekli takip et. gönderilecekleri de belirle derim. bu arada takımı ne olursa olsun ligde tutarım. sezon sonuda muhsin hocayı getirim ve en az 3 yıllık sözleşme imzalar ve sürekli arkasında dururum. ve 3 yılın sonunda hem ülkede başarılı olmuş hemde avrupaya gitmiş bir takıma sahip olurum.

unutmayalım ki bu takıma gelmiş en kariyerli hoca muhsin hocadır. ancak kendi kurmadığı bir takımla birşeyler başarmaya başlamışken ne olduysa o takım bir anda durdu. ve hoca gittikten sonra düzelmeye başladı. muhsin hoca kimin biletini keserse kessin sivassporun başarısı için arkasında dururum. sonunda da gerçekten mutlu ve başarılı bir takıma sahip olurum.

sezon sonuna kadar sol kanatı ziya'ya teslim ederim. çocuğun kumaşı iyi. böylece tecrübe de kazanır. sezon sonunda takımda gruplaşmaya başlamış oyuncuları dağıtırım.

gelecek sezondan itibaren muhsin hoca ile top oynayan ve sonraki sezonlarda da başarılı olacak takımıma sonuna kadar sahip çıkarım.

yönetimin bu yorumu okuyup dikkate almasını dilerim

burakkova
hakan şükür'ü galatasaray istedi, gitmedi bize mi gelecek.. genç dinamik hırslı bir hoca lazım bize.. hakan kutlu olmasın da kim olursa olsun.. ama nolur yılmaz vural, güvenç kurtar bu gibi isimler olmasın.. nerde bir başarı yakalamışlar ki bizde yakalasınlar..

DoomsDay58
Rıdvan Dilmen - İsmail Kartal veya Yılmaz Vural kasımpaşadan istifa ederse o olabilir

halilxx58
arkadaslar benim icimden gecen zor bir ihtimal ve nerdeyse imkansiz ama

HAKAN SÜKÜR - MUHSIN ERTUGRAL ikilisi (daum-aykut) ikilisi gibi müthis bir ikili olurlar....

muhsin ertugral sivassporu az cok taniyor ve cok tecrübeli,
hakan sükür ise genc, basariya ac bir isim..

ve duyduguma göre ikisi iyi anlasiyorlar...

cılgınsivas58
23.10.2010, 10:02
hakan kutlu gelmesinde kim gelirse gelsin hakan kutlu gelirse küme düşeriz

ccey
23.10.2010, 10:03
ismail kartal olsun, diğer hocalar bir şey veremez, sivasa uygun sert mizaçlı sağlam defans oynatan biri lazım rıdvan, zico, fatih terim gerlirse bu takım puan bile alamaz, takıma haddini bilerek eskiden olduğu gibi sağlam defans oynatacak bir adam lazım, ama bu yönetimin bunu becereceğini çok düşün müyorum, hala mehmet niye yok

zkrllh58
23.10.2010, 10:18
riza hoca bizde ne yapabilirki

ercan_dpinar
23.10.2010, 10:27
rıza hoca veya ismail kartal

necmettin_akcay
23.10.2010, 10:27
Kim gelirse gelsin...

Yönetim ilk önce, futbolcularla toplantı yaparak, içlerindeki kangrene doğru giden bu yaradan? kurtulmazsa, kim gelirse gelsin dikiş tutmaz...

Öncelikle bu sezon korkulu rüya gösterilmemesinin teminatı için söz almaları, sezon sonunda da "kaşarlı" grup olmaya yüz tutan "ukela" futbolcuları bizlerin gördüğü kadar, yönetimde görerek, sezon sonunda gereği yapılmalıdır. Aksi halde topyekün yönetim dahil birgün herşey yok olabilir.

Malum futbolcuların, Hoca yiyen futbolcu grubu olarak anılmasını istemiyorum. Şer güçleri dağıtılmadığı müddetçe de yine başarı elde edilemez. Onuru ile oynayıp, gururlu yenilen, hatta hakkı yenilen takım olalım daha şereflidir.
aynen katılıyorum hoca değişikliğinden çok bence bu futbolculara çeki düzen vermek lazım aynı kadro aynı kafada olduğu sürece daha çok hoca değişir bu kadro bülent uygun muhsin ertuğral ve mesut bakkalı gönderdi artık sırdaki adamın kadro tercihi durumu belirler

jamesbond58
23.10.2010, 10:29
sergen yalçın gerçek futbolu bilen birsi olarak gelmesini istiyoruz. ilk maçına da inönüde bjk a çıkar ve yeneriz . ne güzle olru değil mi :D:D:D

musa3458
23.10.2010, 10:37
sayılanların hiç biri gelmez rızadan başka oda başarılı olurmu sanmam

sivaslitaner58
23.10.2010, 10:38
tolunay kafkas gelsin o niye gelmesin peki buna cevap veren var mi?

Dağcı
23.10.2010, 10:42
Yönetim muhtemelen Beşiktaş maçı öncesi Rıza Hoca tercihini kullanacaktır diye düşünüyorum.

Yabancı bir hoca'da uygun olabilir. Ama bu durumun da sakıncası var. Türk futbolunu bilen birini bulmak lazım. En azından 29 yaş ortalamasındaki 4'lü grup yabancı hocaya istediği posta'yı koyamaz.

ReFRaCToRY
23.10.2010, 10:42
Ben de ilk başta Rıza hoca gelirse iyi olur diye düşünüyordum ama Rıza Hoca Es Es'te bjkde o kadro avantajıyla neler yapabildi ki Sivastaki bu ruhsuz futbolcu topluluğuyla ne yapsın şuan bize teknik adam olarak gelmesini istediğim tek adam duruşuyla efendiliğiyle içinde bulunduğu takım taraftarına olan yakınlığıyla bir teknik adama göre genç olan yaşıyla HAKAN ŞÜKÜR'dür hakna daha kaç takımı yönetti ki bizi yönetsin diyen arkadaşlara sölüyorum bunu daha önce bi çok takımı yönetmiş mesut bakkal ne yaptı bizee???? ya da seni 2 sezon kafaya oynatan bülent uygun daha önce kaç takımı yönetmişti??? Bir sözüm de Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Hakan şükür sivas'a niye gelsin diyenlere; Hakan Şükür'e orda sportif direktörlük teklifi yapıldı sportif direktör olunca ne olacaktı sadece futbolculara abilik yapacaktı yani tüm sezon yedek klubesinde oturan bi futbolcudan farkı olmayacaktı, oysa Hakan Şükür artık yorumculuktan çok bir takımla başarı yakalamayı düşünüyor bence ve bu yüzden benim Sivas için tek ismim HAKAN ŞÜKÜR....

murat_n
23.10.2010, 10:46
Fatih terim ile ilgili haberler vardı geçenlerde Sivas ı çalıştırmak isterim diye gelsin görelim. :D

ahhguzum
23.10.2010, 10:52
genç dinamik disiplinli efendi ertuğrul sağlam gibi biri kimolabilir...abdullah avcı süper olur ama i.b.b yi bırakabiilir mi? rıdvan diycem oda çok ister...hakan şşükürde çok ister...fatih terim zaten havasını bile alamayız paramız yetmez...ben rıdvan diyorum

mysuskunx
23.10.2010, 10:56
vallaha yabancı düzgün bir adam gelsin kayseri örneği mesela şota geldi, gayet iyiler tabi her şey hocada değil ki, oyuncularınızda iyi kaliteli olacak, yani oyuncular oynamıyor uygun gitti, ertuğral gitti, bakkal gitti, oyuncular aynı malzeme aynı bu yemeğin tadı değişmez ama türk takımlarının yaptıklarınından farklı bir iş yapmalıyız, vural gelsin gitsin rıza gelsin gitsin o gelsin bu gelsin olmaz adam gibi bir adam bulunup istediği transferler yapılmalı, yönetim değil hoca transfer listesi hazırlamalı çünkü bu mutfağın aşçısı o olacak...

58_babacan_58
23.10.2010, 10:57
ERSUN YANAL
RIZA ÇALIMBAY
TOMAS DOLL
BAŞKANIM BİZE BUNLARDAN BİRİNİ GETİR GİDİP GOOGLEDEN BULMA YİNE...!

cenk5821
23.10.2010, 10:57
Ben İnanmıyorum Her Takımı Çalıştıran bir T.direktor gelecek kimler oldugunuda biliyorsunuz :confused:

Thomas Doll olursa Çok iyi Olur

sibur
23.10.2010, 11:02

kardesim saydıkların dahı gelse bu takımı kurtaramaz.yanında messı yı de getırse,ronaldoyu mesut ozılı de getırseler bızım takım bu lıgten dü-şe-cek !!!!

58_babacan_58
23.10.2010, 11:06
kardesim saydıkların dahı gelse bu takımı kurtaramaz.yanında messı yı de getırse,ronaldoyu mesut ozılı de getırseler bızım takım bu lıgten dü-şe-cek !!!!

GARDAŞBU KADARDA UMUTSUZ OLMA BENCE,SANADA Bİ DEĞİŞİKLİK LAZIM...!

ahbey
23.10.2010, 11:08
Futbolcuları eleştiriyoruz da bu takım geçen transfer dönemi ve bu transfer döneminde Aubey, Nabil, Suarez, Rahman, Ramoviç, Mehmet Nas, Ceyhun, Keita, sedat yeşilkaya,saidou, Deniss Ivanovs,Murat Kalkan, Akif Metin, İbrahim Yay, Ziya Erdal ve aklıma gelmeyen bir kaç oyuncu daha.
Yani takım sıfırdan kuruldu. 2 hoca değişti. her gelen hoca elindeki kadronun iyi olduğunu söyledi, transfer yapmayacaklarını söyledi.
Bence bu işin altında başka işler var.

yorumcuyuz
23.10.2010, 11:08
walla kim gelirse gelsin bizim yönetim bedava futbolcu mantığıyla hareket ederse hiç bir sey değişmez..!

LosTie58
23.10.2010, 11:12
walla kim gelirse gelsin bizim yönetim bedava futbolcu mantığıyla hareket ederse hiç bir sey değişmez..!

Aynen öyle yönetimde bu cimrilik olduğu sürece hangi teknik direktör gelirse gelsin işler yine de zor..

HALIL
23.10.2010, 11:13
abdulah avci gibi genclere onem verne istikrarli dinamik otoriter ve disiplinli bir hoca gelsin :) lutfen yonetim getirme yine bir hiyar lutfen bize iyi bir teknik direktor alin onu bize cok gormeyin:D

50sekiz
23.10.2010, 11:16
Kim gelirse gelsin bu yönetim özellikle fikret ünsal oldugu sürece hoca dayanmaz bu kulübe. Gecen sezon daha önce 2 sene sampiyonluga oynatmis hocaya 7 hafta dayanildi. Bu sezon ise seni gecen sezon ligde birakan hocaya 9 hafta dayanildi...
Bence suclu yönetimdir. Bakkal`in elindeki malzeme bu idi, bu malzeme ile de ancak küme düsmemeye oynayabilirsin.
Uzun lafin kisasi yönetim elini cebine götürmedigi ve kaliteli oyuncular transfer etmedigi sürece bi hoca gelir bi hoca gider...
yönetim ya elini cebine atip iyi kadro kuracak, ya da bi hoca sececeksin diyeceksin kasada para yok bu takimin eti senin kemigi bizim, takimi genclestir, küme düsürsen de seneye senle devam edecegiz, arkandayiz demesi lazim..

yigidoss
23.10.2010, 11:21
İsmail KARTAL diyorsunuz da arkadaşlar o FB nin ikinci adamı şu anda bizi çalıştırdığı dönemde alt yapıyı bırakıp gelmişti ama herhalde Fb yi bırakıp gelmez şimdi. Bence Turhan SOFUOĞLU, bu işi götürür.Fb yi çalıştırırken güzel işler yapmıştı.
Ya da Rejkard'ı getirelim :D:D

fedayi
23.10.2010, 11:27
lorant gelsin yada isim önemli değil bunları kamçılayacak biri gelsin

bykaram
23.10.2010, 11:32
http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=1492031951173 51 daha ne beklenıyor fatih terımın acıklaması bu yonde bence fatıh hoca getırlmelı acıklamasını merak edenler lınkten okuyabılırler...

SIVAS58FOREVER
23.10.2010, 11:32
Riza Hoca gelecek, Mehmet affedilecek, ara transfer doneminde de Riza Hoca istedigi isimleri yonetime iletecek, AMA yonetim onlari almayacak, Riza Hocada 25. Yada 26. Haftada istifa etmek zorunda kalacak

babapiton
23.10.2010, 11:33
Rıza hoca yı beklemeyin bazı politik nedenlerden dolayı kesinlikle gelmez bence başkanla bazı zıt görüşleri var düşünürseniz bulursunuz
Tomas Doll,Zico ikilisinden birinin gelmesini isterim ama çok zor
Ligi bilen Yabancı hoca gelmesin den yanayım Zico çok zor ama Parayı verirsek Doll gelebilir en azından disiplinli olur takım !!!

50sekiz
23.10.2010, 11:34
http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=1492031951173 51 daha ne beklenıyor fatih terımın acıklaması bu yonde bence fatıh hoca getırlmelı acıklamasını merak edenler lınkten okuyabılırler...

evet bir telefon yeter :D
adam kosa kasa gelir :D
sivasspor`dan daha iyi takim mi bulacak :D
bizde kazandigi parayi baska nerde kazanacak :D
zaten cincon`un teklifini bize gelmek icin kabul etmemistir :D

GokhanTurna
23.10.2010, 11:43
Mustafa Denizli,Lorant veya Ersun Yanal. Bizi anca bu isimler düzeltir. Rıza hoca Mesut hoca gibi olur herkes biliyor bunu

50sekiz
23.10.2010, 11:45
ortadada 2 secenek var: Ya genc hoca ya kasar hoca...
haaa bi de 3. secenek var: google`den hoca ;)

önce bu 3 tiplemeden hangisi olmasi lazim ona karar vermek lazim, isim sonradan doldurulur...

şuayip bütün
23.10.2010, 11:48
aslında tam zamanı galatasarayın hagıyı getırmesıyle. inadada sivasa gelecektır bece .

ogz58
23.10.2010, 11:49
rıza çalımbay bence en iyi seçim olur Adam sivaslı olduğundan takımın başarısını daha çok ister diye düşünüyorum Olmadı werner lorant da getirilebir Werner lorantı Bülent uygun yüzünden başarısız olmuştu.Şimdi daha iyi olablir.

Respect58
23.10.2010, 11:52
Hakan ŞÜKÜR,Rıdvan DİLMEN,Sergen YALÇIN,Daum ve sözlerinde samimi ise Fatih TERİM bunlardan biri olabilir.Daum ve Fatih Terim biraz zor ama bi ihtimal belki gelirler.

zkrllh58
23.10.2010, 11:58
riza calimbay geliyor!!!

kaptann58
23.10.2010, 12:02
İSMAİL KARTAL İSMAİL KARTAL İSMAİL KARTAL

karyola
23.10.2010, 12:08
yakın zamanda takımından kovulan bır hoca gelebılır.futbolcu secımlerınde ki becerısızlık bedava anlayışı t.d seçımınde de on plana cıkar.

svsspr1993
23.10.2010, 12:29
Metin Tekin

Milli takim tecrübesi var, genc ve basariya ac bir hoca.

mordumann
23.10.2010, 12:35
rıza hocanın mesuttan ne farkı var hiç.
eğer hocayı gönderdiysek yerine daha iyi birini getirmeliyiz.
fatih terim,mustafa denizli,şenol güneş bu üç hocadan birisi ancak bizi kurtarır.
eğer bunlarda kabul etmezse hakan kutlu veya ziya doğan olabilir.

eyupk
23.10.2010, 12:37
Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Zico bu isimlerden biri gelsin.

kiNgSiZe58
23.10.2010, 12:38
Ismail Kartal gelsin, Rizain bir basarisi varmi? Bülo gibi takimini bozdu gitti

Bordobereli58
23.10.2010, 16:50
battal kekec gelsin

sero58
23.10.2010, 17:20
Rrıza Çalımbayın gelmesi en mantıklı olanı şimdi....
Neden olarakta eskişehirde neler yapabilcegini gösterdi...
Sivasspor gibi bir yönetim arkasında olduğu sürece başarılarda gelir...

yigido yakup
23.10.2010, 17:23
Ismail Kartal gelsin, Rizain bir basarisi varmi? Bülo gibi takimini bozdu gitti

bülo gibi takimi bozdu diyorsun adamin kurdugu kadro kafaya oynayacak kadro suan riza o takimin basinda olsaydi gene eskisehir düzelecekti bunda kimsenin tereddütü yoktu.

eskisehir taraftari riza hocayi ttaaa bastan beri istemediler sorun sadece oydu.

GuVeN
23.10.2010, 18:18
Teknik direktörümüz belli olduğundan konu kapatılmıştır.