Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!

SivasSpor.Com
29.10.2010, 13:25
http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/taraftar-stada-gelmiyor.jpg

Sivasspor'un ligdeki istikrarsızlığı taraftarada yansıdı. Geçmiş yıllarda kötü oynayıp kötü sonuçlar alsada maçlarına ortalama 10 bin seyircinin geldiği Sivasspor'da son iki maçta 4-5 bin ortalama düşmesi yönetimi kara kara düşündürüyor.

Yöneticiler,asıl taraftarlığın zor günlerde takımın yanında olmak olduğunu belirterek,bundan sonra oynanacak maçlarda Yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamaları istendi.
Geçen hafta 4 Eylül stadında oynanan ve en az 6 puan değerindeki Buca maçına 5 bin 500 kadar seyirci gelirken,önceki akşam Manisa ile oynanan kupa maçına ise 4 bin civarında izleyici gelmişti.

DeathRow
29.10.2010, 13:29
tek kale maç izlemek icin paramı verelim

taraftar ne yapsın geldiğimiz gibi boynumuz bükük gidiyoruz

asıl biz kara kara düşünüyoruz yönetim deil

oquzh4n58
29.10.2010, 13:34
walla bn obur sene dahıl bu gune kadar tek Gs ıle denızlı macına gıdmedm yetısemedm onlarada Ama Taraftara bn hc bsey Dıyemem Demem De TarafTar Nıdsn Bızım Tkm demıyelm De bızım oyuncular topla alaksı yok oyn oynuyorlar kım gelıp ntsn maca ben hep da gelmcem dıom yınede dayanamıyom gıdırm Ama bu takım Gercekden obur yıldan bu yana ızlenecek takım değil Yanarm yanarm parasını alıp yatıyrlarya ona yanarm

zaral
29.10.2010, 13:36
beyler yatın kalkın dua edin orada 5 Liraya 10 Liraya Sivassporun maçlarını izleme imkanınız var istanbulda bırakın süperlig maçlarını bundan 5-6 sene önce 2 ligde ibb maçlarına inönüde 30 Lira verdiğimi bilirim çetin emeçte bahçelivelerde kasımpaşada hatta darıcada hiçbiryerde 5 Liraya 10 Liraya maç yok şu zor günlerde yalnız bırakmayalım takımımızı haydi Yiğidolar bu zor nasıl ikinci ligden bu günlere beraber geldiysek takımımızla bu kötü günleride beraber aşmamız lazım bakın yarın bjk maçı var eski açık tribünü 35 lira bu tribün 4 Eylül' ün 5 Liralık tribünü gibi birşey düşünün tekrar düşünün ve deplasmanlara gidemesenizde onların desteğimize en çok ihtiyacımız olan zamanda en azından kendi evimizde mabedimizde takımımızı yanlız bırakmayalım herkese saygılar

bahadır erdem
29.10.2010, 13:43
Ne yazıkki Sivas Taraftarının böyle bir özelliği var.
Maç kazanırsan gelirim,kazanmazsam gelmem!
Sanki takım Barcelona,Fenerbahçe,Galatasar ay,Beşiktaş...
Eğer SİVASSPOR'un böyle bir takım olmasını istiyorsan ve de bekliyorsan;

-Her maçta takımını yalnız bırakmayacaksın vede 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyeceksin.
-Bilet fiyatlarına pahalı demeyeceksin.
-En kötü takımda gelse Fenerbahçe gelmiş gibi ilgi göstereceksin.
-Tribünden hakeme baskı yapacaksın.
-Futbolculara baskı yapacaksın.
-Yönetime,Teknik adama baskı yapacaksın.
-Ondan sonra çıkıp haklı olarak bağaracaksın!

AKLIMIZI BAŞIMIZA ALMAZSAK BİRDAHA Kİ SEZON KENDİMİZİ 1.LİG'DE BULURUZ.

ONDAN SONRA BAĞIRSAN DA ÇAĞIRSAN DA DUYAN OLMAZ SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARI!!!

yorumcuyuz
29.10.2010, 13:50
niye gelmiyor bir düşünelim..!

yönetim taraftarı salak yerine koyarsa gelmez.
üç kuruş paraya kıyıpta futbolcu almazsa gelmez.
nerde kalıntı bedava futbolcu aldık bunlardan hayır gelmeyecegini bildiği için
yok şunu aldık yok bunu aldık deyipte fıs cıkarsa transferler gelmez.
fikret ünsalın abuk sabuk açıklamalarını duyduktan sonra gelmez.
geçen seneden ders çıkarmayan yönetimin aynı hataya düstüğü için gelmez.
rakıp takımın nasıl güzel oynadıgını gormek ıstemedıgı için gelmez.
sivassporun halini görüp iç çekip boylemi olacaktı dediği için gelmez.
eskiden bu takıma şu kadar attık ama şimdi dediği için gelmez.
SİVASSPORUN BU HALİNE ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN GELMEZ...!

Respect58
29.10.2010, 13:58
Geçen yılın kaza olduğunu düşünen taraftar stadı full olmasada baya bi dolduruyordu.Ancak bu yıl anlaşıldıki bu kaza falan değil vurdum duymazlık.Taraftar stadı full doldursa 90 dkka susmasa ne olur ki elde malzeme yok.Stada gelsinde rezaleti mi izlesin,saçını başını mı yolsun.Eğer sağlam bir takım olsaydı inanıyorum ki taraftar yinede doldururdu stadı ama şuan onlarda biliyorki doldursakta birsey olmayacak.Manisa maçında ne yazikki gelenlerden bir çoğu bir daha gelmeyeceğini söylüyordu bu gidişle onlarıda kaybedeceğiz.

Sivasta olduğum müddetce ben staddaki yerimi alacağım ancak umudum yok açıkcası.

mühendisburak58
29.10.2010, 14:08
taraftar ne yapsın geliyor sonucu biliyor morali bozuluyor onun için de gitmiyor olabilirler.

xadox
29.10.2010, 14:19
yönetimin böyle aciklama yapmasi cok komik, siz taraftara ne sundunuzki , ne bekliyorsunuz .. elbette taraftar her zaman destek olmali, fakat herseyi taraftardan beklemekde cok yanlis, siz yönetim önce adam gibi takim kurun sonra taraftari elestirin, yazacak cok sey varda bizi yani taraftari kim takiyorki.

saygilarimla....

sebasteia
29.10.2010, 14:29
niye gelsin ki??????

20 haftada bir galibiyet görmek için maça mı gidilir?

bu serzenişin muhatabı taraftar değil!!!!!!!!!!!!!!

Salim58
29.10.2010, 14:34
Önceki yıllarda taraftar iç saha maçına banko bakıyordu,Şimdi ne oldu yinede bir ümit diyor fakat yine boynu bükük ayrılıyor.Şu hafta bu hafta diye diye bu günlere gelindi.Bu taraftar bu takımı bırakmış değil sadece eski 4 eylüldeki futbolu ve skoru görmek istiyor.Maçtan çıkınca istasyon caddesini üzgün değil neşeli ve sevinçli bi şekilde adımlamak istiyor.

Şimdi bakıyorumda Sivasa gelen takımlar Sivası artık deplasman olarak görmüyorlar.

Yönetim bunları zannedersem biliyor.........

phenom58
29.10.2010, 14:51
Taraftar Sivassporun yenileceğini bile bile niye maça gitsin

effenberg
29.10.2010, 14:56
Niye gelinmiyor??
Bence bir cok sebeplerden olabilir örnek verecek olursak,

1.Takim iyi olmadigi icin taraftar takimina güvenmiyor
2.Maddi sorunlar dan olabilir
3.Stad in eski olusu ve komfordan yoksun olmasin dan
4.En önemlisi Sivas daha bir futbol sehiri olamdi benim görüsüme göre(Bir Bursa,G.antep)

HALIL
29.10.2010, 15:09
seyirciler gelmesin taraftarlar gelsin yeter:D lutfen duyarli olalim

58_babacan_58
29.10.2010, 15:09
BİZİM SİVAS TARAFTARI ADAM OLMAZ ABİ HEPSİ İYİ GÜN DOSTU,KÖTÜ GÜN DOSTU OLMAK ÖNEMLİ İÇLERİNDE BİRAZ VAR KÖTÜ GÜN DOSTU AMA ODA BİZE YETMİYOR İŞTE....

karyola
29.10.2010, 15:30
NİYE GELMİYOR BEN BİR KAÇ ÖRNEK VERİYİM.2 SENEDİR TAKIMIN REZİL DURUMU TARAFTARI BIKTIRDI.SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTARI TRİBÜNE ÇEKECEK TRANSFERLERİ YAPMADI NERDE EMEKLİ VAR ONLARI GETİRDİ.TRİBÜNDE HER MAÇ KAVGA ÇIKIYOR TAKIMIN KÖTÜ OYUNU TARAFTARI GERİYOR TARAFTAR BİRBİRİNE GİRİYOR.LANET OLSUN DİYİP STADIM YOLUNDAN BİLE KİMSE GEÇMİYOR.:mad::mad:

58CeZa58
29.10.2010, 16:31
yönetim anca böyle seylerde konusur para gelmyior ya stad girisinden hemen
bi cagri yapiyorlar tartar iyi ve kötü günde gelmeli falanmis
oyuncu parasina bile kiyamiyan yönetimden ne beklenir

iyi bi oyuncu alinsaydi paraya kiyip
o parayida iyi futbola iyi bir oyuncuyla
dolu stadtan cikarirlardi
ama bu gidisle belki borcumuz olmazda bilmyiorum ama bi lig asaga düsecegiz ozmn bakalim kac kisi gelecek

kiNgSiZe58
29.10.2010, 16:39

aynen katiliyorum sana gardas

elbeylii
29.10.2010, 16:40
beyler yatın kalkın dua edin orada 5 Liraya 10 Liraya Sivassporun maçlarını izleme imkanınız var istanbulda bırakın süperlig maçlarını bundan 5-6 sene önce 2 ligde ibb maçlarına inönüde 30 Lira verdiğimi bilirim çetin emeçte bahçelivelerde kasımpaşada hatta darıcada hiçbiryerde 5 Liraya 10 Liraya maç yok şu zor günlerde yalnız bırakmayalım takımımızı haydi Yiğidolar bu zor nasıl ikinci ligden bu günlere beraber geldiysek takımımızla bu kötü günleride beraber aşmamız lazım bakın yarın bjk maçı var eski açık tribünü 35 lira bu tribün 4 Eylül' ün 5 Liralık tribünü gibi birşey düşünün tekrar düşünün ve deplasmanlara gidemesenizde onların desteğimize en çok ihtiyacımız olan zamanda en azından kendi evimizde mabedimizde takımımızı yanlız bırakmayalım herkese saygılar

ZARAL Haklısın ama takımda takım gibi olacakki maça gidiyim adamların umrundamı ben yada benimgibi sivasspor hayranı paradan degilde maçlar zevk vermiyor bir bu hafta maç izledik iyi oynaadılar şimdiye kadar bölemiydi ben her zaman giderim ama azda zevkli olmalı oyun

mgulseven
29.10.2010, 16:42
Neden acaba.....Ben bugüne hadar SİVAS VE SİVASSPOR hakkında okudugum ve dinledigim yorumlarda nedense hep taraftarın ve seyircinin elini taşın altınana koyması isteniliyor.Peki bu takımı seyirci ve taraftarmı yönetiyor.Yönetim nerede futbolcuyum diye parasını alıp cebine koyan sonuç ne olursa olsun umursamayan işi ticarete dökmüş futbolcular nerede.Tek suçlu bu takıma gönül vermiş taraftar ve SİVAS halkımı.YORUMU SEVGİLİ YÖNETİM VE FUTBOLCULARA BIRAKIYORUM.............

elbeylii
29.10.2010, 16:48
Neden acaba.....Ben bugüne hadar SİVAS VE SİVASSPOR hakkında okudugum ve dinledigim yorumlarda nedense hep taraftarın ve seyircinin elini taşın altınana koyması isteniliyor.Peki bu takımı seyirci ve taraftarmı yönetiyor.Yönetim nerede futbolcuyum diye parasını alıp cebine koyan sonuç ne olursa olsun umursamayan işi ticarete dökmüş futbolcular nerede.Tek suçlu bu takıma gönül vermiş taraftar ve SİVAS halkımı.YORUMU SEVGİLİ YÖNETİM VE FUTBOLCULARA BIRAKIYORUM.............

haklısın gardas haklısın bende yönetime şimdiye kadar bişi demiyodum ama yeter artık benn işi gücü bırakıp takımı izlemeye gidiyorum ama boynu bükük ayrilinca .............

sivasfutbol
29.10.2010, 16:52
delimiyimde maça geliyim moral değerlerim sıfıra iniyor maça gelince böyle daha iyi hem paramda cebimde kalıyor döner alıp yiyorum......

sivaslitaner58
29.10.2010, 16:59
siz taraftar degilsiniz kocum siz ancak gs fb bjk tutuyorsunuz tabi gelmesiniz yaziklar olsun sizlere birde sivasliyim diyorsunuz

yigidoss
29.10.2010, 17:12
Ne gidecek taraftar yorumcuyuz gardaşımız gayet güzel açıklamış. Ben yaklaşık 15-16 yıldır her meçe koşar giderim iyi ya da kötü gitmeyeceğim diye yemin ederim yine duramam giderim.
Ama bu sene hele bu sene stad adeta işkence alanı
Gördüğüm her yöneticiye şöyle uçup bir kafa atayım diye içimden geçiriyorum.:mad: Rakip takım her atağa kalktığında stada sırtımı dönüyorum.
Stadda ana avrat, çoluk çocuk küfreden adam kılıklı yaratıklarla kavga etmek geliyor içimden.:mad:
Her maçtan sonra staddan yürürken 2 km.lik o yol bana azap yolu gibi geliyor.:mad:
Eve gelip sinirimi eve yansıtıyorum huzurum bozuluyor.:mad:
İş yerinde Sivasspor muhabbeti yaparken moralim bozuluyor.:mad:

"Yöneticiler,asıl taraftarlığın zor günlerde takımın yanında olmak olduğunu belirterek,bundan sonra oynanacak maçlarda Yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamaları istendi." UTANMADAN ŞU YORUMU YAPABİLEN YÖNETİCİ TAİFESİNE çok ağır hakaretler geliyor içimden.:mad:

Bir de gurbetçi gardaşlara bir sitem: "Canlarım gardaşlarım uzaktan davulun sesi hoş gelir. Siz sadece takımı destekleyin taraftarı eleştirmeyin bir zahmet olur mu?:)"

elbeylii
29.10.2010, 17:14
siz taraftar degilsiniz kocum siz ancak gs fb bjk tutuyorsunuz tabi gelmesiniz yaziklar olsun sizlere birde sivasliyim diyorsunuz

taner ben birileri gibi BELEŞCİ değilim alnımın teri ile kazandıgım paramla maca giderim kocum birileri gibi yalakalık yapıda maçlara hiç girmedim bunu bilesin haa takımın her macınada gidiyom ama ne oluyor.... malüo olunca sen zevke alıyomusun sana soruyom haa biletin beleşse zevk alırsın ama ben öle yapmiyom zevk alamdıgım hiç bir maçada bundan sonra seningbilerin inadına gitmeyecegim.......

burakkova
29.10.2010, 17:18
havalar soğudu ondan olabilir.. :)

pover58
29.10.2010, 18:35
tamamen yönetimin hatası.seyirciyi sahaya çekmek için hiçbişey yapmadılar.bir tsabalalayı alsalardı hem seyirci gelirdi hemde en az 3 maç kazanırdık tsabalanın sayesinde.şimdi karar kara düşünmezlerdi bizde kahrolmazdık bu kadar.bu takım böyle oynamaya devam ederse 1000 kişiye oynarlar artık.aslında bu futbol bin kişi bile etmezde sivasspor ismi ve rengi için gider bin ikibin kişi.

eyuphulagu
29.10.2010, 18:43
Sanki diğer Anadolu takımlarının her maçı dolu tribünlerde oynanıyor,sanki şampiyonluğa oynayan takımlar hariç her takımın tribünleri tıklım tıklım doluyor..Sitede bilhassa gurbette ve İstanbul'da yaşayan taraftarların çoğu bu tür yorumları yapıyor..Atalarımız ne demiş:TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ...bU rakadaşlarının çoğunun mali durumu gayet iyi onun Sivas şartlarında insanların nasıl yaşadıkları hakkında hiçbir bilgileri yok..Ama mangalda kül bırakmayıp asıp kesiyorlar....Aslında O kadar mesajıma rağmen hala konu açma hakkım yok;eğer olsaydı değilik kaynaklardan son 10 yılın süper lig ve Bank Asya seyirci ortalamlarını girerdim..İnanın eğer bu ortalamalrını girebilseydim o mesajların yazan çoğu arkadaşın yüzü kızarırdı...Yine de eğer diğer arkadaşlar da fedarasyon ve değişik kaynaklardan alınan son 2-3 yıldaki Süper lig net seyirci sayısını girerlerse bu kanu hakkında daha net konuşma imkanımız olur..2. olarak Sivassporun Seyirci sayısı bu yıl düştü diyenlere him katılmıyorum..Çünkü bu kadar kötü futbol oynayan ,bu kadar dirençsiz artı süper ligin zayıf kadrosuna sahip olan ve bedava transferlerin bol olduğu bir takım yine de her maçta en az 5000 ortalamaya oynuyorsa bu takımı desteklemeye gelen taraftarı alnından öpmek gerekir...

leventt
29.10.2010, 18:47

eline koluna sağlık çok doğru şeyler yazmışsın

DoomsDay58
29.10.2010, 18:54
Böyle taraftarlık mı olur sonrada takım düzelmiyor diye konuşurlar

izmiriyigidosu
29.10.2010, 19:13
yazık yani hakikaten yazık takım şampiyonluğa oynarken dolup taşan satadyumda şimdi in cin top oynuyor nerdeyse sayın sivaslı hemşehrilerimiz lütfen takımımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmayalım bu zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı var takımın desteklerinizi esirgemeyin sivaslı olarak takımımızı desteklerimizle en iyi yerlere getirmeliyiz

xremix
29.10.2010, 19:29

-Her maçta takımını yalnız bırakmayacaksın vede 90 dakika boyunca desteğini eksik etmeyeceksin.

vallaa kardeşimizz çok güzell yazmışş,bir taraftar anacak böyle olunur,orda burda ahkam kesmek ile olmaz,bu takıma her türlü destek vermeliyizz

sivaslımuho
29.10.2010, 19:30
tabi azalır her macı yenılıyoz :D

tonusluyum
29.10.2010, 19:49
futbola eğlence gözüyle bakmıyoruz hepimiz sonuç peşinde koşuyoruz yense yenilse ne kadar kötü weya iyi olsa takım buna bi eğlence gözüyle baktıktan sonra herkez eğlenmeye gelir

cılgınsivas58
29.10.2010, 21:07
bunda en büyük etki mesut bakkal bence

calipso
29.10.2010, 21:15
lafa bak.."yöneticiler kara kara düşünüyormuş".. taraftarı stada çekecek hangi oyuncuyu getirdin..

Djamoka
29.10.2010, 21:24
Geçen sene takım kötü durumdayken yine o maçlara gelindi. Önceki yıllarda şampiyonlugu kovaladığımızdaki gibi olmasa da stad az cok doluyordu. Geçen yılki Denizli maçını hepimiz hatırlıyoruz. Sivaslı takımın arkasında durmadı mı? Tamam belki taraftar anlamında eksik kalınıyor ama takımı yalnız bırakmadılar.

Ama gelin görün ki geçen yılki durumumuza kaza deyip takımın yanında olan Sivaslı bu senede aynı durumu görünce bu işin kazayla alakalı olmadığını, tamamen vurdumduymazlık ve beceriksizlikten olduğunu görüyor.

Allah aşkına kendi evindeki maçta deplasman takımı gibi oynayan (keşke oynasalar da kötü oynasalar) futbolcuyu kim gidip izlerde kendini kahreder. Adam dert sahibi oluyor bunları izlediğinde. Benim o günüm sıfır moralle bitiyor.

bulutbey27
29.10.2010, 21:35

siz böyle düşünüyorsunuz am arkadaşım biz bunu ilk defa bu sene değil geçen sende yaşadığımız için böyle tepki veriyoruz ilk defa olsa neyse geçen sene acı zulüm gidiyorduk ama bu senede aynı kabusu yaşayınca artık yeter demenin zamanıdır yönetim ne hata yaptığını anlamış olması lazım artık yoksa maçları artık sadece kendileri izlerler nede olsa maçları tv veriyor kimse gitmez aklını başına alsınlar şapkalarını önüne koyup düşünsünler hocaları getirip harcamak değil onların isteği doğrultusunda transfer yapıp ligin yine en etkili takımlarından olsun yoksa böyle kara kara düşünmeye devam ederler

bulutbey27
29.10.2010, 21:44
seyirciler gelmesin taraftarlar gelsin yeter:D lutfen duyarli olalim

tarfatarda senmisin kardeşim hele ondan stada beleş giriyor taraftarlar biz neden tarftar olamıyoruz çünki enayi gibi biletle giriyoruz stada:D

subasi29
29.10.2010, 21:55
Bizi Uzen de Bu Ya !! insallah duzelecegiz

Yiğiter
29.10.2010, 22:37
Zamanında Erzurum'dan sırf maç için Sivas'a gelirdim.Şimdi 10 dakikalık stada gitmek bile istemiyorum.Kombinem de var ama istemiyorum.beni bu hale getirenler kimse,tarafatrın stada gelmemesinin cevabını da aynı kişiler vercektir

58svsvs58
29.10.2010, 22:56
FUTBOL TAKIMI HEM YÖNETİMİYLE HEM TARAFTARIYLA BÜYÜR. TAKIMIMIZ LİGDE SON HAFTA ŞAMPİYONLUKTAN OLMUŞ. LİGİ 2. OLARAK BİTİRMİŞİZ. İYİ KÖTÜ İLERLEMİŞİZ. TAKIMIN DEĞERİ ARTMIŞ. ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALMIŞ, EKONOMİK OLARAK KAZANMIŞ. BİZ DAHA NASIL KAZANIRIZ DİYE DÜŞÜNÜLECEĞİ YERDE, TAKVİYE YAPILACAĞI YERDE ELİMİZDE NE KADAR ADAM VARSA SATTIK YERİNE LİGDEN DÜŞMÜŞ TAKIMLARIN YOUNCULARINI (ERSEN MARTİN, İBRAHİM ŞAHİN. KADİR PEKMEZCİ, AGBETU,) BÜLENT UYGUNUN YERİNE GELEN MUHSİN ERTUĞRALDA NERDE ZENCİ ADAM VAR DOLDURDU TAKIMA HEPSİNİ TOPLASAN BİR BALİLİ ETMEZ. DİYECEĞİM OKİ: HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR. SEN BÜYÜMEK İSTEMEDİNKİ TARAFTARIN BÜYÜYE. KÖTÜ İDARE EDİLDİ TAKIM. TESADÜF OLARAK BÜYÜDÜK. KENDİ DİNAMİTLEYEREK KÜÇÜLÜYORUZ.

sevda58
29.10.2010, 23:00
Bizim taraftari anlamak cok guc..

Kizariz bakanlara, sunlara bunlara Sivassporumuza sahip cikmiyorlar diye..
Ama kendimizde takimimiza sirtimizi donuyoruz..
Ne TUHAF!!!!!!!!!!

58svsvs58
29.10.2010, 23:01
ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALMIŞ TAKIMA BALİLİYİ SATIP YASİNİ GETİRİRSEN, BALİLİYİ SATIP AGBETUYU GETİRİRSEN, TUMU SATIP İBRAHİM ŞAHİNİ GETİRİRSEN, KADİR PEKMEZMİDR REÇELMİDİR GETİRİRSEN KİMSE GELMEZ TABİİ YA. ŞAMPİYONLAR LİGİNE BU ADAMLARLA KATILMAK DÜŞÜNCESİ OLABİLİRMİ HEMŞERİLERİM. HEPSİ ÖNCEKİ YIL LİGDEN DÜŞEN TAKIMLARDAN ALINMIŞ. EL İNSAF YAVVV...

zaral
29.10.2010, 23:22
ZARAL Haklısın ama takımda takım gibi olacakki maça gidiyim adamların umrundamı ben yada benimgibi sivasspor hayranı paradan degilde maçlar zevk vermiyor bir bu hafta maç izledik iyi oynaadılar şimdiye kadar bölemiydi ben her zaman giderim ama azda zevkli olmalı oyun

Gardaş eywallah sende haklısın ama biz değilmiyiz kimse kulübe takıma sahip çıkmıyor diye bağıran heryerde iş adamları yardım yapmıyor diye bürokratlar destek olmuyor diye yöneticiler çalışmıyor diye oyuncular oynamıyor diye başbakan söz verdi stadı hala yapmıyor diye herkesi eleştiriyoruz ama biz görevimizi acaba tam yapabiliyor muyuz heleki şu dönemde hem zor bir dönemdeyiz hemde takımda hoca değişikliği oldu takımın asıl kıpırdanma kalkınma ayaklanma dönemi eğer bu dönemde yanında olmazsak takımımızın ne zaman olacağız Yiğidolar !!! Sevdamız Skora Lige Kupaya Değil Renklere !!!

tarık6
29.10.2010, 23:28
ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALMIŞ TAKIMA BALİLİYİ SATIP YASİNİ GETİRİRSEN, BALİLİYİ SATIP AGBETUYU GETİRİRSEN, TUMU SATIP İBRAHİM ŞAHİNİ GETİRİRSEN, KADİR PEKMEZMİDR REÇELMİDİR GETİRİRSEN KİMSE GELMEZ TABİİ YA. ŞAMPİYONLAR LİGİNE BU ADAMLARLA KATILMAK DÜŞÜNCESİ OLABİLİRMİ HEMŞERİLERİM. HEPSİ ÖNCEKİ YIL LİGDEN DÜŞEN TAKIMLARDAN ALINMIŞ. EL İNSAF YAVVV...

valla gardaş sana katılıyorumda sadece kadir bekmezci e sallayamazsın adam bizim en iyi ortaha sahamız degilmi gardaş diyerlerini gorder gitsin bencede

58akif34
30.10.2010, 00:13
maçlara gelenler zaten gerçek taraftar diğerleri takım yeneceği zaman gelenler yani iyi gün dostları sağlık olsun bu takım çok iyi yerlere gelecek o zaman bakalım ne yüzle bakacaklar bu takıma gönül verenlere

Bordobereli58
30.10.2010, 00:41
bu alinan sonuclara ve yapilmayan transferlere bakilirsa makul bir durum bence

sivaslitaner58
30.10.2010, 08:52
birde yeni stadyum istiyorsun maca gitmeseniz nasil yeni stadyum isterseniz anlamiyorum sizi

ssfatihss
30.10.2010, 08:54
tarftarı küstürmemek lazım taraftar bıterse herşey biter............

hiko58
30.10.2010, 09:20
zaten sivas futbol izleyeni hiç bir zaman taraftar olmadıki. sadece sinema izler gibi maç izledi. istedilerki sivasspor her önüne geleni yensin her sene şampiyon olsun. çok iyi futbolcular alınsın eee para nerde. 5 liraya maç izliyorsunuz bir gün dedinizmi kardeşim 5 liraya maç olmaz şunu artırın hiç değilse iyi futbolcular alıırsınız demedik. herkes bilecen burada bile hepimiz sanki dünyanın en iyi teknik direktörü gibiyiz asıyorua kesiyoruz. şunu oynat bunu oynat. şunu oynatma. o kadar çok biliyoruzki. rahmetli amcam derdiki bana akıl verme bana para ver akıl veren çok ama para veren yok. koskoca sivasta yardım kampanyası açılıyor sivasın en zengin adamı 5000 lira veriyor. biz sivasspora sahip çıkabiliyormuyuz allah aşkına söyleyin. boş türibinler varmış biz buyuz işte. çekirdek yemeyi birde küfür etmeyi biliriz başka ne biliyoruzki. allah şükür aklı başında taraftar varda bazı küfür edenleri uyarıyorlar. sivasspora ne verdikki karşılında bişeyler istiyoruz. mağazalarda lisanslı olmayan sivasspor forma kaşkol şapka gibi şeyler satılıyor gidip onları alıyoruz maça onlarla giriyoruz. sonrada sişvasspor neden böyle diyoruz. yönetim kuruluna da söylenecek sözlerim var neden isanssız ürün satılmasına izin veriyorsunuz kardeşim. sizler orada necisiniz.bütün mağazalarda lisanssız ürünler var. gidin bakın en başında kunduracılar çarşısı bütün giyim kuşam satan mağazalar konak pasajı ne bileyim her yerde var. gidin müsahale edin. yetkiniz var toplattırın.telefoncularda sivasspor amblemi olan kılıflar satılıyor gidin müsahale edin.hem sivassporu sahipsiz bırakıyoruz hemde sivasspordanbejklentilerimiz oluyor.pes doğrusu. başka bişey dmiyorum. hocanın işine b,ir daha karışmayın şunu oynat bunu oynatma diye. artık bir bilen geldi. kendi hemşehrimiz. ona sahip çıkalım.iyi gündede kötü gündede yanında olalım ve stadı dolduralım. rıza hocanın akıl almaya ihtiyacı yok. o bundan sonra herkese akıl verir. susalım ve takımı destekleyelim. stadı dolduralım.

shang
30.10.2010, 09:31
her zaman takımın yanında olan taraftar geliyor gelmiyor diye bi şey yok bizim standart taraftarmız her maçta geliyor

karşıyakalı
30.10.2010, 09:48
zaten sivas futbol izleyeni hiç bir zaman taraftar olmadıki. sadece sinema izler gibi maç izledi. istedilerki sivasspor her önüne geleni yensin her sene şampiyon olsun. çok iyi futbolcular alınsın eee para nerde. 5 liraya maç izliyorsunuz bir gün dedinizmi kardeşim 5 liraya maç olmaz şunu artırın hiç değilse iyi futbolcular alıırsınız demedik. herkes bilecen burada bile hepimiz sanki dünyanın en iyi teknik direktörü gibiyiz asıyorua kesiyoruz. şunu oynat bunu oynat. şunu oynatma. o kadar çok biliyoruzki. rahmetli amcam derdiki bana akıl verme bana para ver akıl veren çok ama para veren yok. koskoca sivasta yardım kampanyası açılıyor sivasın en zengin adamı 5000 lira veriyor. biz sivasspora sahip çıkabiliyormuyuz allah aşkına söyleyin. boş türibinler varmış biz buyuz işte. çekirdek yemeyi birde küfür etmeyi biliriz başka ne biliyoruzki. allah şükür aklı başında taraftar varda bazı küfür edenleri uyarıyorlar. sivasspora ne verdikki karşılında bişeyler istiyoruz. mağazalarda lisanslı olmayan sivasspor forma kaşkol şapka gibi şeyler satılıyor gidip onları alıyoruz maça onlarla giriyoruz. sonrada sişvasspor neden böyle diyoruz. yönetim kuruluna da söylenecek sözlerim var neden isanssız ürün satılmasına izin veriyorsunuz kardeşim. sizler orada necisiniz.bütün mağazalarda lisanssız ürünler var. gidin bakın en başında kunduracılar çarşısı bütün giyim kuşam satan mağazalar konak pasajı ne bileyim her yerde var. gidin müsahale edin. yetkiniz var toplattırın.telefoncularda sivasspor amblemi olan kılıflar satılıyor gidin müsahale edin.hem sivassporu sahipsiz bırakıyoruz hemde sivasspordanbejklentilerimiz oluyor.pes doğrusu. başka bişey dmiyorum. hocanın işine b,ir daha karışmayın şunu oynat bunu oynatma diye. artık bir bilen geldi. kendi hemşehrimiz. ona sahip çıkalım.iyi gündede kötü gündede yanında olalım ve stadı dolduralım. rıza hocanın akıl almaya ihtiyacı yok. o bundan sonra herkese akıl verir. susalım ve takımı destekleyelim. stadı dolduralım.

kardeşim sivasspor para kazanmak istiyorsa maç kazanacak alacak 780 bini koyacak cebe.sivasın ekonomik durumu belli kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok yeri geldiginde 5 lirada 10 lirada büyük paralardır..tüm sezon boyunca stad gelirlerinden alacagın parayı bir galibiyette alabiliyosan hiç bir takımın artık stad gelirlereine muhtaç oldugu falan yok.üstelik sezon başlamadan yayıncı kuruluş tüm takımlara 5 milyon euro para ödedi.önce yönetim bunun hesabını bi versin sonra paraya ihtiyacım var desin.transferde kimi aldılarda bu paralar uçtu gitti.

karşıyakalı
30.10.2010, 09:56
beyler şunu herkes iyi bilsinki futbol görsel bi oyundur ve insanların çogu zevk almak için maça gider.maça gidenlerin bu işten bir kazancı yoktur onlara getirisi yoktur tek amaç gidip stres atmak ve zevk almaktır.maç gittigin zaman zevk almayı bırak sıkıntı ve stresin dahada artıyosa niye maça gitsinki insanlar.burada kimse taraftarı suçlamasın suçlanacak kişiler bu işten para kazanıp millete sıkıntı yaşatan dandik oyuncular ve kaliteli adamlar almayarak taraftarı tribüne çekemeyen cimri yönetim anlayışıdır.taraftarın tribünde çok olması neyi degiştiriyorki oyuncu müdadele etmedikten sonra.hem en önemlisi taraftar oyuncular için yoktur oyuncular taraftar için vardır .

hiko58
30.10.2010, 10:03
allah aşkına kardeşim sivaslı taraftar olmayı becerebildimi sanki. bir gurup taraftardan başka kendini yırtan kişimi var. onlarda belli işte birkaç yüz kişi.stada gelişleri şenlikli statta duruşları şenlikli diğerleri ancak çekirdek yemekten başka ne işe yarıyorlar. sizin dediğinize göre maçlarda ücretsiz olsun o zaman. verilen para yetiyor madem. neden maç gelirlerini küçümsüyorsunuz anlamıyorum.bir yaralarına merhem olur. sanki yönetimden para akıtanlar var sivasa. hiç değilse yol masrafları çıksın otel masrafları çıksın. azmı.

yorumcuyuz
30.10.2010, 10:52

bu takımın paraya ihtiyacı yok kardesim. yıllık 30 milyon dolar geliyor digitürkten. ve reklam sponsor mac galibiyet primleri vsvs... 3 kuruş paraya kıyıpta transfer yapmazsan sonuç boyle olur... bizim yönetimin cebinde akrep var arkadas..! adama demezler mi ne oluyor bu paralara... yenilik yok transfer yok o yok bu yok eee nerde bu para o zaman???

kangal06
30.10.2010, 12:00

lisanssız ürün konusunda çok çok haklısın yönetim sallamaz tavırlarda, biz de öyle.. ama yayıncı kuruluşun ve federasyonun verdiği paralar gerçekten de göz ardı edilecek miktarlar değil. ve bu paralar nereye gidiyor? bu konudaki ilk suçlu taraftarımızdan önce yönetimdir, malatyaspor gibi olmayalım

sinan-58
30.10.2010, 13:04
taraftar geliyor ama seyirci gelmiyor

Ensar
30.10.2010, 14:11
Paramizi verip birde Sinirlerimizi Bozmamizi bekliyorsaniz bunu gecen sene yasatdiniz buna hayir diyoruz siz önce adam gibi adam alin takima iyi transfer yapin Taraftar bekleyin Yuh size Diyorum Burdan Yönetim ? Aslinda yazacak baska bir cok söz var ama uygun görmedim yazmaya bunu kabul edin Lütfen .

ayazoğlu
30.10.2010, 15:00
http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/taraftar-stada-gelmiyor.jpg

Sivasspor'un ligdeki istikrarsızlığı taraftarada yansıdı. Geçmiş yıllarda kötü oynayıp kötü sonuçlar alsada maçlarına ortalama 10 bin seyircinin geldiği Sivasspor'da son iki maçta 4-5 bin ortalama düşmesi yönetimi kara kara düşündürüyor.

Yöneticiler,asıl taraftarlığın zor günlerde takımın yanında olmak olduğunu belirterek,bundan sonra oynanacak maçlarda Yiğidoların takımlarını yalnız bırakmamaları istendi.
Geçen hafta 4 Eylül stadında oynanan ve en az 6 puan değerindeki Buca maçına 5 bin 500 kadar seyirci gelirken,önceki akşam Manisa ile oynanan kupa maçına ise 4 bin civarında izleyici gelmişti.

gelmeyen seyiciye deyil getittirmeyen sedeplere bakmak lazım seyircinin sucu hep malup olan takım seyretmekmi

aldair
30.10.2010, 16:22

başlığı okuyunca yorum yapayım dedim ama sen zaten gerekenleri yazmışsın sevgili yiğido.yönetim kara kara düşünüyormuş,bu günleride ararlar bu kafayı değiştirmezlerse.devre arasında 6 tane direk ilkonbirde oynayacak kapasitede oyuncu alsalarda o saatten sonra faydası olurmu acaba bilinmez.

aldair
30.10.2010, 16:59
bazı arkadaşlarda lisanslı ürünler mevzuundan dem vurmuş,size bir örnek vereyim benim avrupada yaşayan akrabalarım bir haylice fazla.geldiklerinde kendilerine birer forma alın diyorum kırmıyorlar sağolsunlar gidiyoruz büfeye oda ne,yeni sezon formaları henüz gelmemiş.bu 3 yıldır böyle.lig başladıktan sonra yeni formalar geliyor ama o zaman gurbetçi vatandaşlarımız gitmiş oluyorlar.sivasın böyle bir potansiyeli varken neden bu formalar yaz mevsiminde hazırlanıp gurbetçi vatandaşlarımıza sunulmaz?birçoğunun alacağına adım gibi eminim.hep taraftarı suçlamayın yönetimin heyecanı yok arkadaşlar adamların umurunda değil.bırakın lisanslı ürünleri forma satış ve takibi bile kimsenin umrunda değil.

mm1970
30.10.2010, 17:00
benim bir önerim var: sıvaslı işadamları birleşsin sıvassporist isminde bir takım kursun kulubün merkezide istbulda olsun alisamiyen gibi bir stad kiralasın bir sürü ilçe stadları var her maçta 30000 çeker 5 sene sonrada süper ligte şampiyon olur :)

Salim58
30.10.2010, 17:03
bazı arkadaşlarda lisanslı ürünler mevzuundan dem vurmuş,size bir örnek vereyim benim avrupada yaşayan akrabalarım bir haylice fazla.geldiklerinde kendilerine birer forma alın diyorum kırmıyorlar sağolsunlar gidiyoruz büfeye oda ne,yeni sezon formaları henüz gelmemiş.bu 3 yıldır böyle.lig başladıktan sonra yeni formalar geliyor ama o zaman gurbetçi vatandaşlarımız gitmiş oluyorlar.sivasın böyle bir potansiyeli varken neden bu formalar yaz mevsiminde hazırlanıp gurbetçi vatandaşlarımıza sunulmaz?birçoğunun alacağına adım gibi eminim.hep taraftarı suçlamayın yönetimin heyecanı yok arkadaşlar adamların umurunda değil.bırakın lisanslı ürünleri forma satış ve takibi bile kimsenin umrunda değil.

Bu konuda haklısınız bende bayramda gittim sordum henüz formalar gelmedi dediler.Nezaman gelir maçlar başlayalı haftalar oldu dedim bilmiyorum dedi.Peki bilen biri varmı yok kimin umurunda.:)

demiryurt58
30.10.2010, 17:53
YAW BIRAKIN ARKADAŞLAR BİZ BU TAKIMIN İYİ ZAMANINIDA BİLİYORUZ 4BÜYÜK LER HARİÇ BU STAD DOLMADI:mad:

yusuf_yusuf
30.10.2010, 20:24
biletler yarıya dussun istanbul macında o zamn belkı stad dolar

kadirakin58
30.10.2010, 20:54
yönetim taraftarın maça gelmesini istiyorsa ve forma satmak istiyorsa birkaç isim sahibi futbolcuyu takıma kazandırması gerekir. taraftar iyi günde kötü günde destek olacaktır, ama yönetimin de topu taraftara atmadan önce kendi görevlerini yerine getirmesi gerekiyor.

giants
30.10.2010, 21:35
Aslinda sezonun basinda Yönetimin transferdeki tutumunu gördükden sonra Bu yönetimin takimin basarili olmasi gibi bir derdi olmadigini,basarili takim olusturmada ve bir önceki dönemden dersler cikardik demelerinin bir aldatmaca ve samimiyetsizlik oldugunu o sürecde düsünce olarak belirttim. O sürecden bu sürecede hic bir konu üzerinde düsünce elirtmedim. Aslinda arkadaslar söylenmesi gereken bir cok seyi söylemisler yönetimin hatalarina iliskin onlara katilmakla birlikde Yönetim eger bu kulübü yönetmede samimi ise eger Sivas sehrini temsilde samimi iseler,ilk önce sorumluluklarini yerine getirsinler. son iki yildir onlar kulübe degil, kulüp onlara calisiyor.sezon basinda tekerleri patlak ön takimi catlak araba ile yola gidilmez diye bas bas bagirdik. keske hatalarimizdan ders cikardik iyisini yapacagiz deyip yeniden yeniden ya tutarsa mantigi ile hareket eden yönetim hakli ciksa bizlerin yüzü kizarsa idi. tüm yasanan yasatilan olumsuzluklari düsündügümde benim düsünce belirtmek icin bile olsa icimden yazmak gelmiyor. insanlarin her hafda acidan hezimetten zevk almasini beklemek sanirim haksizlik olur. neden kimse gelmiyor sorusuna Aslinda Yönetim olarak sapkalari önlerine samimi bir bicimde koyup öyle inanmadigi bir bicimde degil gercekden kendilerinide inandirarak özelestiri vermeli ve bu takimin düzelmesi icin geregini yerine getirmeliler yok kücük sark tüccarini kurnazligi devam ederiz diyorlarsa karsiligini sivaslida verir.

hiko58
30.10.2010, 22:17
lisanssız ürün konusunda çok çok haklısın yönetim sallamaz tavırlarda, biz de öyle.. ama yayıncı kuruluşun ve federasyonun verdiği paralar gerçekten de göz ardı edilecek miktarlar değil. ve bu paralar nereye gidiyor? bu konudaki ilk suçlu taraftarımızdan önce yönetimdir, malatyaspor gibi olmayalım

canım gardaşım haklısın yönetim zaten işi bilmeyen amatör bile denmeyecek kişilerden kurulu ve ciddiyet yok. sadece mecnun başkan var işten anlayan oda çevresinin olmasından kaynaklanıyor. ama bizimde her ne pahasına olursa olsun sivasspora sahip çıkmamız lazım. yani sahip çıkmayıp düşmesinimi bekleyelim. futbolcu almadılar diye düşsünmü diyeceğiz. yönetimin itici gücü taraftardır. taraftar küserse sivasspor sahipsiz kalır. çıkıp hiç değilse yönetimin yanlışlarınıda söyleyelim. bişeyler olmalı. gelir gelirdir ben lisanslı ürünler konusunda ısrarlıyım. yönetim bu konuyu boş vermiş. yazık ediyor. sivasspor bir marka olmalı.

58MUAMMER58
30.10.2010, 22:22
ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDAYIM SİVASTA OLSAM HER MAÇA SONUÇ NE OLURSA OLSUN GELİRDİM,TARAFTARLAR NİYE 4 EYLÜLE GELMİYORA GELİNCE ARKADAŞLARIN ÇOĞU YAZMIŞ ZATEN N
HEPSİNEDE KATILIYORUM ,BUTAKIM BİRZAMANLAR 3.LİGDEN ÇIKMAK İÇİN 9 BİN KİŞİLK STADI 15 BİN KİŞYLE DOLDURUYORDU 2.LİGDE TUTUNMAK İÇİN YİNE 15BİN KİŞİ DOLUYORDU.OZAMANLAR SİVAS BÖYLE KALABALIK DEGİLDİ,ŞİMDİ 2 YIL ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDIK ADETA ELİMİZLE HEDİYE ETTİK 1 2 MAÇ HARİCİNDE 15 BİNİ BULAMADIK.BUGÜN 2.LİGDEN ÇIKMAK İÇİN ÇIRPINAN TAKIMLARA BAKIN ,Ü HEPSİ FUL ÇEKİYOR STADLARI BİZ SÜPERLİGDE OYNUYORUZ 4 BİN KİŞİYE TMM YÖNETİM HATALI DAVRANDI ,GECEN YILDAN DERS ÇIKARTMADI GEREKLİ TRANSFERLERİ YAPMADI,UCUZ VE YAŞLI ADAM LARI ALDI ,AMA ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM,SİVASA SİVASLIDAN BAŞKA KİMSE ACIMAZ SAHİP ÇIKMAZ 2. LİGE DÜŞERSEK EĞER 40 YIL DAHA BEKLEMEYİ GÖZELMAKLAZIM,ÖRNEKLER ÇOK,SİİRT,VAN,ERZURUM,MALATYA, KOCAELİ.SAKARYA.ZONGULDAK,BAKI N NERDELER,BİZDE ÖYLE OLMAK İSTEMİYORSAK NE OLURSA OLSUN TAM DESTEK HEPDESTEK OLMALIYIZ YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR BU TAKIMI ATESLİYECEK YİĞİDOLARA ÇOK İHTİYAÇ VAR.

hiko58
30.10.2010, 22:22
kardeşim sivasspor para kazanmak istiyorsa maç kazanacak alacak 780 bini koyacak cebe.sivasın ekonomik durumu belli kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok yeri geldiginde 5 lirada 10 lirada büyük paralardır..tüm sezon boyunca stad gelirlerinden alacagın parayı bir galibiyette alabiliyosan hiç bir takımın artık stad gelirlereine muhtaç oldugu falan yok.üstelik sezon başlamadan yayıncı kuruluş tüm takımlara 5 milyon euro para ödedi.önce yönetim bunun hesabını bi versin sonra paraya ihtiyacım var desin.transferde kimi aldılarda bu paralar uçtu gitti.

sizin anlattıklarınızdan şu çıkıyor. biz taraftar eğiliz. eğer gerçekten bir taraftar olabilseydik bunları konuşmaz ve sivasspor için neler yapmalı ve ne gibi fedakarlıklarda bulunmalıyız diye çareler arardık. bidünya zenginimiz var sivasspora neden yardım etmiyorlar diye düşünürdük. bu verilen paralar süper ligdeki her takıma veriliyor her kes aynı eşit şartlarda. kasasına artı para koyabilen takımlar şartlarını zorlayabilirler ancak. yayıncı kuruluş sadece sivasspora para vermiyor herkese veriyor. biz taraftar olarak artı bişeyler yapabiliyormuyuz bunun muhasebesini yapmak lazım. yensin alsın parayı demek boşver ya düşsün kurtulalım mantığını getirir. buda taraftarlık ruhuna aykırıdır. zaten biz sivaslılar taraftar olamadıkki.

hiko58
30.10.2010, 22:29
bu takımın paraya ihtiyacı yok kardesim. yıllık 30 milyon dolar geliyor digitürkten. ve reklam sponsor mac galibiyet primleri vsvs... 3 kuruş paraya kıyıpta transfer yapmazsan sonuç boyle olur... bizim yönetimin cebinde akrep var arkadas..! adama demezler mi ne oluyor bu paralara... yenilik yok transfer yok o yok bu yok eee nerde bu para o zaman???

bu takımın paraya ihtiyacı yok derken ciddi olabileceğinizi tahmin etmiyorum. bellki kızgınlıkla yazmışsınız. herşey bu kadar basit değildir. bu takımın parayada desteğede ihtiyacı var. bir kuruş bile gelirdir. isterseniz bir gün merak edip gidin ve masraflara bir göz atın. bu takımın sigortaları yatıyor. aylıkları veriliyor. deplasman giderleri var. yemeleri içmeleri barınmaları elektrik su ısınma giderleri. daha sayamayacağımız bir yığın giderleri var. ve biz bu takımın paraya ihtiyacı yok diyoruz. transfer ödemelerini kim ödeyecek. bu adamlar bedavayamı oynuyor. ben sizin açıklamalarınızı kızgınlıkla söylenmiş talihsiz açıklama diye yorumladım. bunları sizlerinde bilmemesi imkansız aslında.

emin kara
30.10.2010, 23:00
Aman ne güzel madem yönetim gerekli transferleri yapmadı gecen yıldan ders çıkartmadı oyuncular bekledimiz galibiyeti almıyorlar kazanmadıgımız maçlara niye gidelim morelimizi bozalım tamam bırakın takım boş sahada maç yapsınlar gitmiyelim buradan yazılar yazalım bu bize yeter bunumu yapalım yapmayın arkadaşlar kazansada kaybetsede bu takım bizim takıma destek olmalıyız bizlerde takımı yalnız bırakırsak hepden gider zor dönemde her zamankinden daha fazla destege ihtiyaçları var gercek sivassspor taraftarı takımı bu zor durumda yalnız bırakmaz bizler iyi günün dostu degiliz şimdi birlik beraberlik olma zamanı haydi yigido sana yakışan her halinde takımına destek olmandır sivasspordan başka kimimiz var
biz şampiyonluk hasretiyle ne çile çektik
geceleri uyumayıp sabahlar ettik
uçurumlardan düşmeden tut elimizi
haydi şanlı sivassporum mutlu et bizi

subasi29
31.10.2010, 01:56
bir donus olacak tekradan belki bu hafta galibiyet alinirsa

susehri
31.10.2010, 08:51
biz suşehrinden 4-5 araba gelirdik önceleri artık gelmenin bir anlamı yok.yenilince o2 saatlik yol bize zehir zıkkım oluyor.yönetim istifa acilen..

yorumcuyuz
31.10.2010, 09:24
bu takımın paraya ihtiyacı yok derken ciddi olabileceğinizi tahmin etmiyorum. bellki kızgınlıkla yazmışsınız. herşey bu kadar basit değildir. bu takımın parayada desteğede ihtiyacı var. bir kuruş bile gelirdir. isterseniz bir gün merak edip gidin ve masraflara bir göz atın. bu takımın sigortaları yatıyor. aylıkları veriliyor. deplasman giderleri var. yemeleri içmeleri barınmaları elektrik su ısınma giderleri. daha sayamayacağımız bir yığın giderleri var. ve biz bu takımın paraya ihtiyacı yok diyoruz. transfer ödemelerini kim ödeyecek. bu adamlar bedavayamı oynuyor. ben sizin açıklamalarınızı kızgınlıkla söylenmiş talihsiz açıklama diye yorumladım. bunları sizlerinde bilmemesi imkansız aslında.

30 MİLYON DOLAR az bir para değil. bu dediklerinizi hayli hayli yapar..! reklam geliri, sponsor,iddaa, maçlardan kalan hasılat.vsvs.bunları saymıyorum. bu gelirlerle boyle basit kadro kuran yönetim suçludur arkadas..! bedava futbolcu mantığıya buraya kadar..!

evet kızgınım bu takımı bu hale getirdikleri için... hele o FİKRET ÜNSALIN bizim bütçemize uygun kadro bu demesi beni çileden çıkarıyor..! bir kaşık suda boğasım geliyor..! sivassporu ne hale düşürdüler...

karşıyakalı
31.10.2010, 10:47
sizin anlattıklarınızdan şu çıkıyor. biz taraftar eğiliz. eğer gerçekten bir taraftar olabilseydik bunları konuşmaz ve sivasspor için neler yapmalı ve ne gibi fedakarlıklarda bulunmalıyız diye çareler arardık. bidünya zenginimiz var sivasspora neden yardım etmiyorlar diye düşünürdük. bu verilen paralar süper ligdeki her takıma veriliyor her kes aynı eşit şartlarda. kasasına artı para koyabilen takımlar şartlarını zorlayabilirler ancak. yayıncı kuruluş sadece sivasspora para vermiyor herkese veriyor. biz taraftar olarak artı bişeyler yapabiliyormuyuz bunun muhasebesini yapmak lazım. yensin alsın parayı demek boşver ya düşsün kurtulalım mantığını getirir. buda taraftarlık ruhuna aykırıdır. zaten biz sivaslılar taraftar olamadıkki.

takımın bu halde olmasındaki en son etken taraftardır.en başta suçu daha büyük olan yönetim ve futbolcuları bırakıpta suçu çok az vefakar ve cefakar taraftara yüklenmek bence hedef saptırmaktır.öncelikle baş suçluları eleştirelim daha sonrada taraftara laf atalım.birde gerçek taraftarlık nedir onu anlayabilmiş degilim taraftarın gerçegi yalanı olmaz taraftar taraftardır çünki bu işte bi çıkar yokturki insanlar olmadıkları halde yalandan taraftar gibi davransın.
insanlar içinden geldigi için taraftar olur ve takımını destekler.gücü ölçüsünde maddi destek verir.gerçek taraftarlık maçlarda çılgınlık yapmaksa küfretmekse sahaya yabancı madde atmaksa ben gerçek taraftar degilim ama sivassporun bu durumda olmasından dolayıda herkes gibi içim acıyor ve sıkıntı duyuyoırum.tüm yigidolar gibi gerçegi ve sahtesiyle

karşıyakalı
31.10.2010, 10:58

sizce gerçek taraftar yönetimin hatalarını kabullenmekse ben gerçek taraftar degilim.sivasspor için bi şey yapması gerekenler yönetim kuruludur en azından taraftarın sesine kulak verebilirlerdi transfer sezonunda .bence siz sivassporun degil yönetimin taraftarısınız yönetimi eleştirmeyerek ve hatalarını söylemeyerek sivasspora zarar veriyosunuz yönetimi eleştirmek ayrıdır sivasspor ayrıdır sivasspor bir kurumdur yönetim ise kişilerdir benin eleştirilerim işini dogru yapmayan kişileredir. yayıncı kuruluşun herkese eşit para verdigi dogrudur ama bu paraları transfere harcamayn tek takımın sivasspor olduguda bir gerçektir.tabiki transfer yapanlarla yapmayan eşit şartlarda mücadele edemezler.taratarın yapabilecegi şeyler sadece düşüncede kalır çünki yönetim kurulu hiç bir konuda taraftarın sesine kulak vermemiştir sonuç kötü oluncada eleştirilri azaltmak adına hedef saptırmak adına taraftarı gerçek taraftarlık diye bi şey ortaya atılmıştır.ben sivasspor taraftarıyım ve benim taraftarlıgımı sınıflandırmak kimseye düşmez .yönetimin yaptıgı hataları eleştirmeyip onları her yaptıkları işte alkışlamaksa gerçek olan ben gerçek degilim arkadaş.

karşıyakalı
31.10.2010, 11:01

efendim bakın sizce gerçek bi taraftar nasıl omalı şu şartlarda neler yapmalı taraftarlık ruhu nedir bi yazsanda bizde bilsek saygılar sunarım

ilhan güler
31.10.2010, 17:09
sivası istanbul takımlarıyla mukayese edenlere şaşıyorum.onlar trilyonlara transfer edilen futbolcuları izlettiriyor fiyatlarda ona göre olacak elbet. ben denizli de bulunuyorum da; bank asyada kafaya oynayan,yenilgi yüzü görmeyen ve de taraftarlara doyumsuz futbol izlettiren bir takımın maçları 1 tl.yönetim 4-5 senede daha tiryakisi olmuş taraftar edinmeden ,taraftar sırtından para kazanmanın yollarını aramayı düşünür oldular.artık başarısızlıklarını taraftarların arkasına saklanarak gizlemeye çalışmasınlar.2 sene öncesine kadar bülent uygun da taraftarı ağzına doluyordu. ne oldu sivasspor kendinemi kaldı.yönetimde takımın kendi malları olmadığın bilerek hareket etsin.taraftarı küstürmesin.EN BÜYÜK SİVASSPOR VE ONUN TARAFTARLARI...

Salim58
02.11.2010, 07:40
2 milyon Sivaslı'dan 200'ü geldi!

Sivasspor'un İstanbul'da oynadığı maçlarda Sivaslıların ilgisizliği devam ediyor. 2 milyondan fazla Sivaslı'nın yaşadığı İstanbul'da,Pazar akşamı oynanan maça yalnızca 200 kadar Sivas taraftarının geldiği belirtildi.
İstanbul'da resmi kayıtlara göre,isminin başında “ Sivas” yazan 600'den fazla dernek olduğu ,bu derneklerden birer kişinin gelmesi halinde bile Sivas tribününün dolabileceği ifade edildi.

:cool:
02.11.2010, 07:49
Eski takımlara dönüşler başlamış.

Yahu ben zaten eskiden cimbomluydum,fenerliydim,beşik taşlıydım diyen hıyarlar göreceksiniz.

Bunlar bir ayıklansın önce.

Biz düştüğümüz yerden kalkarız elbet.Şu iyi gün dostlarını bir ayıklayalım.

Rallim58
02.11.2010, 08:54
Hafta sonu oynanacak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında, yiğidoların Sivassporu yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum...

Hafta sonu havanın güzel olacağı bilgisi de alınıyor ki, müsait olan tüm yiğidoların takımımızı desteklemek üzere 4 Eylül stadyumunu karnevale döndüreceğini şimdiden görüyor gibiyim...

Beşiktaş karşılaşmasının 2. yarısındaki, özlenen oyunu sahaya yansıtacak olan Sivassporumuzun karşısında hiçbir gücün duracağını düşünemiyorum.

Stadyumda buluşmak üzere...

slasher//z
02.11.2010, 16:41
GELMEYENLER GALİBA TAKIMDAN VE SUPER LIGDEN VAZGECMISLER..
BUGUN SUPERLIGDE YENILIRKEN GELMEYENLER
YARIN BANK ASYADA KAFAYA OYNARSAK GELİRLER AMA VAKİT GEÇ OLUR....

DaNGeR0uS
02.11.2010, 20:26
Taraftar sahada mücadele eden kendini parçalayan takım görmek için geliyor stada bizimkilerde bu yok (bjk maçı hariç) neden gelsin ruhsuz top oynaları izlemek içinmi sahada eli belinde gezenleri izlemek için mi ? Adam gibi transfer yapın adam gibi futbol oynasınlar bakın stad nasıl doluyor. Sen hiç birşey yapma nerde emekliliği gelmiş adamı nerde vasat adam var transfer yap ondan sonra taraftar sdata gelmiyor diye kara kara düşün olacak iş değil

Rallim58
03.11.2010, 07:47
Taraftar sahada mücadele eden kendini parçalayan takım görmek için geliyor stada bizimkilerde bu yok (bjk maçı hariç) neden gelsin ruhsuz top oynaları izlemek içinmi sahada eli belinde gezenleri izlemek için mi ? Adam gibi transfer yapın adam gibi futbol oynasınlar bakın stad nasıl doluyor. Sen hiç birşey yapma nerde emekliliği gelmiş adamı nerde vasat adam var transfer yap ondan sonra taraftar sdata gelmiyor diye kara kara düşün olacak iş değil

Haklı olduğunuz tarafların olduğunu belirtmek isterim. Unutmamalıyızki bu takım bizim, bahsettikleriniz gelip geçici, baki olan biz ve takımımızdır.

Dün akşam izleyenleriniz mutlaka vardır, Bursa taraftarı "taraftarlık dersi" vermiştir. Herkes görevini yapacaktır. Taraftar olarak görevimiz, staddaki yerimizi alıp desteğimizi sürdürmektir. Futbolcularınki ise "onurları ile, aldıkları ücretleri helal ettirmeleri adına" vargücü ile sahada mücadelesini sürdürmektir.

"Görevini yap(a)mayanlar utansın"

DaNGeR0uS
03.11.2010, 11:19
Haklı olduğunuz tarafların olduğunu belirtmek isterim. Unutmamalıyızki bu takım bizim, bahsettikleriniz gelip geçici, baki olan biz ve takımımızdır.

Dün akşam izleyenleriniz mutlaka vardır, Bursa taraftarı "taraftarlık dersi" vermiştir. Herkes görevini yapacaktır. Taraftar olarak görevimiz, staddaki yerimizi alıp desteğimizi sürdürmektir. Futbolcularınki ise "onurları ile, aldıkları ücretleri helal ettirmeleri adına" vargücü ile sahada mücadelesini sürdürmektir.

"Görevini yap(a)mayanlar utansın"

Arkadaşım sende haklısın benim zaten kombinem var ve her maça gidiyorum ben gelen olarak konuştum. Ama yönetimede bir ders verilmesi lazım iyiken veya kötüyken her zaman destek verilmeli bende katılıyorum buna ama yönetim 2 yıldır bize saç baş yolduruyor ders aldık bir daha böyle bişey olmayacak diyor bu sezon yine aynı muhabbetler. bu şekildeykende destek verirsen yönetim nasıl olsa iyi oldgumuzdada destek veriyorlar kötü oldugumuzdada diye düşünüp yine bildiklerini yapacaklardır. onun için taraftarın yaptıgı bence şuan için doğru ama abartmamak kaydıyla

saygılar

yıldızelii8
04.11.2010, 10:03
valla bende daha yeni yeni gelmeye başladım :) 2011/şubat'da askere gidecem
ozamana kadar gelebildiğim maçlara geleceğim :rolleyes:

sivassporfatih
04.11.2010, 14:34
Takimi yenerse gel , yenmesse gelme ohhh . Her macta geleceksin akradasim ! ben almanyada yasiorum ,sivasta yasasaydim her büyük ihtimalde sivassporun bütün maclarina gelirdin !!!:rolleyes:
Bizim icin her yer 'SIVAS'

57 Mehmet
04.11.2010, 15:55
Takimi yenerse gel , yenmesse gelme ohhh . Her macta geleceksin akradasim ! ben almanyada yasiorum ,sivasta yasasaydim her büyük ihtimalde sivassporun bütün maclarina gelirdin !!!:rolleyes:
Bizim icin her yer 'SIVAS'

bu konuda sana hak veriyorum,almanyada taraftar takimin basarisina bakmiyor, suan bundesligada son sirada ama seyirci ortalamasi her hafta 45000nin üstünde iste bu yüzdende bizim türk futbolumuz ilerlemiyor diye düsünüyorum,biz millet olarak takimmizi kötü günlerde yalniz birakmayi seviyoruz,iyi günündede yaninda olmaya bakiyoruz.avrupada ise is baska takiminin kötü gününde aksine taraftar sayisi daha fazla oluyor,taraftar onlarin daha cok destege ihtiyaci olur diye adamlar calissa bile isyerinden izin alip yinede takimini sahalarda yalniz birakmiyor,onlara 12.adam olarak destek veriyor.kisacasi taraftarlik yalniz takim tutmayla olmuyor,eger imkani olupta takim basarizsiz diye gitmeyen kisilerden zaten taraftarlik beklenemez,ozaman o kisiler real madrid fc barcelona gibi takimlari tutsunlar maclarinida tv de izlesinler,takim aski basariya bagli olmamalidir

fatih585858
04.11.2010, 17:25
Sitede bazı arkadaşlar belki haklı olarak demişler ki taraftarın maçlara yönetimin hatalarına , kızdıklarından gitmediklerini söylemişler ama doğru olan şey takım kötü gitsede senin taraftar olarak görevin bu takıma destek olmaktır. En azından memleketine yani nüfusunda yazan şehrin hatırına hayatın boyunca destek verme sorumluluğunu kendinde görmendir.

adalı
04.11.2010, 18:15
sivasspor işallah tekrar eski günlerine dönecek

migroArmis
05.11.2010, 02:28
tek kale maç izlemek icin paramı verelim

taraftar ne yapsın geldiğimiz gibi boynumuz bükük gidiyoruz

asıl biz kara kara düşünüyoruz yönetim deil

sevgili kardeşim:
konuyla alakalı uzun uzadıya yorum yapmayacağım lakin ufak orneklerim olacak
bursaspor küme düştüğü yıl mardinspor maçına(bankasyada) 22 000 seyirciye oynadı süperligde yimpaş yozgatlar altaylar bursada bursaspora 4-6 atarken yine tribünde 20 000 kişi vardı.bank asyadan çıkamadığımız yıl(burası çok onemli) bursasporun en fazla kombine sattığı seneydi...bu yıl stadımız 26 000 kişi oldu daha onceden 19 000 di (kapasite) bizim tribünün en onemli ozelliklerinden biride türkiyede doluluk oranına sahip en yüksek stad olmasıdır (%95 sanırım) bütün bunları kendi taraftarımızı yüceltmek gosterisini yapmak için yazmıyorum tribün kültüründe takım kotü oynadığı zaman gitmemek gibi bi olay yoktur bilakis asıl o zaman gitme zamanıodır stada...en büyük kural her ne olursa olsun burada hep bunu yazdım yazacağımda sivas taraftarı en kısa sürede organize olmalı bir şeyler yapmaya başlamalıdır bu iş para pul meseleside değil..bunun hesabı kitabı olmaz o seyirci o stada gelecek bunun baska yolu yok umarım yorumumdan yanlış anlamlar çıkartılmaz..saygılar..

Salim58
06.11.2010, 07:13
Çalımbay taraftarı ÖZELLİKLE bekliyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay,Pazar günü oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli olduğunu ve bu nedenle de taraftarı stada beklediklerini söyledi.
Çalımbay taraftarı 12. değil 1. adam olarak gördüklerini belirterek “ Sivasspor taraftarı takıma destek verdiği son derece etkili oluyor. Büyükşehir maçında bu desteği arkamızda görmek istiyoruz. Bu durum sahada oynayan futbolcularımıza ayrı bir güç veriyor”dedi.

yorumcuyuz
07.11.2010, 14:50

bir kez daha görüldü ki ne kadar haklı şeyler yazmısım :(

TS58
07.11.2010, 15:11
SİVAS'lı futbolu SEVMİYOR. Sahaya pankart bile açılmıyor.

ercan_dpinar
07.11.2010, 15:20
maça gelmeyen herkes bence haklı....

Respect58
07.11.2010, 17:27
Bugün Sivaslı gelmişti ama Takım gelmemişti.

sebasteia
07.11.2010, 18:06
niye gelsin ki??????

20 haftada bir galibiyet görmek için maça mı gidilir?

bu serzenişin muhatabı taraftar değil!!!!!!!!!!!!!!

niye gelsin ki demiştim, haklı çıktım...

her hafta ağzına nasıl sı....... onu mu izlesin taraftar?

22-23 haftada bir galibiyet görmek için mi gelsin????????

sebasteia
07.11.2010, 19:12
sevgili kardeşim:
bursaspor küme düştüğü yıl mardinspor maçına(bankasyada) 22 000 seyirciye oynadı süperligde yimpaş yozgatlar altaylar bursada bursaspora 4-6 atarken yine tribünde 20 000 kişi vardı.bank asyadan çıkamadığımız yıl(burası çok onemli) bursasporun en fazla kombine sattığı seneydi...bu yıl stadımız 26 000 kişi oldu daha onceden 19 000 di (kapasite) bizim tribünün en onemli ozelliklerinden biride türkiyede doluluk oranına sahip en yüksek stad olmasıdır (%95 sanırım) bütün bunları kendi taraftarımızı yüceltmek gosterisini yapmak için yazmıyorum tribün kültüründe takım kotü oynadığı zaman gitmemek gibi bi olay yoktur bilakis asıl o zaman gitme zamanıodır stada...en büyük kural her ne olursa olsun burada hep bunu yazdım yazacağımda sivas taraftarı en kısa sürede organize olmalı bir şeyler yapmaya başlamalıdır bu iş para pul meseleside değil..bunun hesabı kitabı olmaz o seyirci o stada gelecek bunun baska yolu yok umarım yorumumdan yanlış anlamlar çıkartılmaz..saygılar..

peki sorarım kardeş, bursaspor küme düştüğü sezon da dahil olmak üzere hiç koskoca bir yıl içerisinde sadece ve sadece bir iki galibiyetle sınırlı kaldı mı? sen daha iyi bilirsin ama bursa düştüğü sezonda bile herhalde en az 5-6 galibiyet almıştır! doğru mu?

peki ya biz? bak en son deplasman galibiyetimizi yaklaşık bir yıl önce ankara'da ankaragücü'ne karşı aldık! o da son dakikada baki mercimek mercimeği kendi kalesine attı da öyle... bu taraftar son bir yıl içerisinde toplam kaç galibiyet sevinci yaşadı biliyor musun? cevap: 4 evet, yanlış okumadın, son 12 ayda sadece 4 galibiyet alabildi bu takım, bu galibiyetlerin 3'ü de geçen sezondu! koskoca 7 ayda tek bir galibiyetimiz var! buna rağmen yine de her maçta ortalama 8-9 bin kişi oluyor. dün kayseri liderlik için çıktığı maçta sadece 3 bin kişiye oynadı! biz son 7 ayda tek bir galibiyet verilebilen bir taraftar topluluğu olmamıza rağmen, ezim ezim ezilmemize rağmen yine de bugün kü maçta 10 bin kişi vardı!

kısacası kimse taraftarımıza söz söylemesin, çünkü acının ızdırabın büyüğünü yaşıyoruz da kimsenin haberi yok!!!!!!!!!

yigido_sampiyon
07.11.2010, 19:25
sevgili kardeşim:

bursalı kardeşim sonuna kadar katılıyorum...her takımın kötü zamanları olur buna kimse itiraz etmiyor...ama bizim takımda düzelme sinyalleri yok...düşün bugün 4-0 yedilğimizin haberini aldım ama şaşırmadım olabilir dedim...asıl taraftarı stadtan soğutan bu kadar kötü bir sezon geçirmişken hala süper ligde kaşarlaşmış adı sanı duyulmamış bonservisi elinde olan futbolcuları getirmeleri...

ready
07.11.2010, 21:22
millet ne yapsın güzel arkadaşım stada gelipde sinir den kendini yesin mi stada gelip belediyenin 4 atışınımı seyretsin belediye hayatında hangi takıma 4 atmış herhalde ilk takım biz olduk

migroArmis
07.11.2010, 23:49
peki sorarım kardeş, bursaspor küme düştüğü sezon da dahil olmak üzere hiç koskoca bir yıl içerisinde sadece ve sadece bir iki galibiyetle sınırlı kaldı mı? sen daha iyi bilirsin ama bursa düştüğü sezonda bile herhalde en az 5-6 galibiyet almıştır! doğru mu?

peki ya biz? bak en son deplasman galibiyetimizi yaklaşık bir yıl önce ankara'da ankaragücü'ne karşı aldık! o da son dakikada baki mercimek mercimeği kendi kalesine attı da öyle... bu taraftar son bir yıl içerisinde toplam kaç galibiyet sevinci yaşadı biliyor musun? cevap: 4 evet, yanlış okumadın, son 12 ayda sadece 4 galibiyet alabildi bu takım, bu galibiyetlerin 3'ü de geçen sezondu! koskoca 7 ayda tek bir galibiyetimiz var! buna rağmen yine de her maçta ortalama 8-9 bin kişi oluyor. dün kayseri liderlik için çıktığı maçta sadece 3 bin kişiye oynadı! biz son 7 ayda tek bir galibiyet verilebilen bir taraftar topluluğu olmamıza rağmen, ezim ezim ezilmemize rağmen yine de bugün kü maçta 10 bin kişi vardı!

kısacası kimse taraftarımıza söz söylemesin, çünkü acının ızdırabın büyüğünü yaşıyoruz da kimsenin haberi yok!!!!!!!!!

Senin serzenişinin bizim tribündeki adını pankart halinde sOyleyeyim sana ^^ ADI AŞK BU EZİYETİN^^ hatta filmini bile çektiler..
sana haksızssın yanılıyorsun diyebileceğim bir kelimen bile yok..sana soyleyebileceğim daha doğrusu her yaptığım yorumumum altında yatan anafikiri tekrar edebilirim sonuçlar her ne olursa olsun ne kadar üzülsende sıkılsanda ağlasanda bu takımın ardında durmalısın..Koskoca Sivasın elli tane takımı yok..çocukluk yıllarımıda sayarsan 30 yıldır bursa tribünündeyim ..neler grdüm neler yaşadım ne acılar çektik bu yüzdendir ki senin yorumunun ilk kelimesini okuduğumda ne anlatmak istediğini anlamaktan ziyade yaşadım...benim düşüncelerim bu yondedir...

migroArmis
07.11.2010, 23:52
bursalı kardeşim sonuna kadar katılıyorum...her takımın kötü zamanları olur buna kimse itiraz etmiyor...ama bizim takımda düzelme sinyalleri yok...düşün bugün 4-0 yedilğimizin haberini aldım ama şaşırmadım olabilir dedim...asıl taraftarı stadtan soğutan bu kadar kötü bir sezon geçirmişken hala süper ligde kaşarlaşmış adı sanı duyulmamış bonservisi elinde olan futbolcuları getirmeleri...

bu taraftar duruşundan taviz vermesin o stadı doldursun sonuna dek bak gorürsün neler oluyor ManU bize geçen 3 attığında biz coştuk şarkılar türküler syledik millet sandıki bunu sadece şampiyonlar liginde yapıyoruz diye...her zaman yapmıştık yapacağızda..bu çamurdan oylede boylede ALLAH ın izniyle çıkılacak kardeş....

şarkışla 58
08.11.2010, 00:18
Taraftarlık kültürü çok farklı birşey.Bugün ki maçta dikkatimi çekti takım 3-0 yenik adam hala çekirdek yemekle meşgul.Taraftarı tribüne çekmek Anadolu takımları için çok zor bir olay.Kayseri zirvede peki maçlarını kaç bin kişi seyrediyor.Bir de 25-30 bin kişilik stad yapıyorlar.Biz de aynıyız boşuna 25 bin kişilik stad istiyoruz büyük maçlarda belki dolar gerisi boş.Herşey maddiyatlada ilgili değil maç biletleri öyle çok para değil.Kesinlikle tarftarlık bilinci ile ilgili.Traftarımız yaşlı, gençler büyükşehirlerde çalışıyor.Kalanlarda zaten büyük takımların peşinde geriye kalanda yeterli olmuyor.