Orijinalini görmek için tıklayınız : ATILIM YAPI MALZEMELERI`NDEN TARAFTARA BÜYÜK JEST
SivasSpor.Com 28.10.2005, 21:53 http://www.sivasspor.com/albums/album03/DSC02443.sized.jpg
Haftasonu oynanacak olan C.Rizespor-Sivasspor maci icin Sivastan gidecek olan taraftarların sponsorlugunu ATILIM YAPI MALZEMELERİ ustlendı.
1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegine bir otobus tahsisi yapan ATILIM YAPI MALZEMELERI yonetım kurulu baskanı Hamıt HIZMETLI bır aciklama yaparak ; Sivasin ve Sıvassporun herzaman hızmetınde olduklarını dıle getırerek Sıvasspora hızmetlerının devam edecegını soyledi.Bu sezon ve gecen sezonlarda yagmur demeden camur demeden her deplasmana giden ve takimini hicbir deeplasmanda yalniz birakmayan 1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegi mensuplarina tesekkur ederek onlarin bu deplasman macindada takımlarinin yaninda olmasini istedik insallah bu dernegimizinde destegi ile bu maci kazanarak Rizeden donecegimizden hic kuskumuz yok aciklamasini yapti.Bu jest uzerine bir bir aciklama yapan 1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegi Baskani Yalcin KORKMAZGIL ATILIM YAPI MALZEMELERININ bu jestinden cok memnun olduklarini dile getirerek bu hızmetin butun kurumlara ve Sivasspor sevdalilarina ornek olmasini temenni ediyoruz dedi....
Arac cumartesi gece saat 02:00 de 1967 Sivasspor Genc Taraftarlar Dernegi onunden kalkacak...
serhankaburcuk 28.10.2005, 21:59 ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Tar.Der.Yönetim Kurulu Üyesi
erhan5834 28.10.2005, 22:07 ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ ...
Arif Coşkun 28.10.2005, 22:09 Sivas için maddi manevi emeği geçen lere sonsuz teşekkürler.Büyük Sİvas ancak birlikte el ele vererek doğar.Herkese saygılar
ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
teşekkürler... yaptıkları önemli bir fedakarlık ve destek...
GeCeVeMaVi58pRf 28.10.2005, 22:14 ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
bende teşekkürlerimi gönderiyorum sivassporun tamda destege ihtiyacı varken böyle duyarlı vatandaslarımızın cıkıp böle jestler yapmsı bizi çokı sevindiriyor tekrardan teş.edıyorum
serhankaburcuk 28.10.2005, 22:16 bende teşekkürlerimi gönderiyorum sivassporun tamda destege ihtiyacı varken böyle duyarlı vatandaslarımızın cıkıp böle jestler yapmsı bizi çokı sevindiriyor tekrardan teş.edıyorum
Evet kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz..İnşallah bu hareket diğer kuruluşlarada örnek olur...
CAGLAYAN 28.10.2005, 22:24 http://www.sivasspor.com/albums/album03/DSC02443.sized.jpg
ATILIM YAPI MALZEMELERİ Sirketine bu Anlamli Jestlerinden Dolayi
www.sivasspor.com Olarak Tesekkürlerimizi Borc biliriz.
SAGOLUNUZ
VAROLUNUZ
serhankaburcuk 28.10.2005, 22:26 http://www.sivasspor.com/albums/album03/DSC02443.sized.jpg
SAGOLUNUZ
VAROLUNUZ
Vay abim benim resmimide yerleştirmişsinki...Tam olmuş yani...Atılım Yapı Malzemelerine tekrar teşekkür ediyoruz...:):)
RüStü ElmaS 28.10.2005, 22:29 Atilim Yapi Malzemeleri Sirketine tüm taraftarlar adina tesekkür ediyoruz.
Bu günlerde böylesi Sivasspor taraftarini destekleyen sirketlere ihtiyacimiz var.
Taraftara sahip cikan sirketleri sitemizde haber haricinde bir liste halinde sitemizde yayinlacagiz.
Taraftara yapilan bu tür yardimlar, tüm sirketlere örnek olsun.
ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
TEŞEKKURLER. SIZLERI SEVIYORUZ.
gercek58li 28.10.2005, 22:51 SONSUZ TESEKKÜRLERIMIZI SUNUYORUZ.
BU DESTEKLERIN DIGER SIRKETLER TARAFINDAN DA DEVAM ETTIRILECEGINE INANIYORUZ...
BU DERNEGIMIZIN GITMESI TÜM TARAFTARLARA FAYDALI OLACAKTIR...
Imparator5834 28.10.2005, 23:34 ATILIM YAPI MALZEMELERİ SİRKETİNE VAPMİS OLDUGU DESTEKDEN DOLAYI TESSEKÜR EDERİZ. ALLAH RAZI OLSUN. MESLEK HAYATLARINDA BASARILAR. HAYIRLI İSLER BOL KAZANCLAR.
http://www.sivasspor.com/albums/album03/DSC02443.sized.jpg
SAGOLUNUZ
VAROLUNUZ
resimde süper çıkmış :) takımımızı yanlız bıraktırmayan yiğidolara sonsuzzzz teşekkürler...
sinan58_34 29.10.2005, 00:53 ATILIM YAPI MALZEMELERINE SIVASIMIZ ICIN YAPTIGI FEDAKARLIKTAN DOLAYI TESEKKURU BI BORC BILIRIZ INSALAH DESTEKLERININ DEVAMI GELIR VEATILIM YAPI MALZEMELERI DIGERBUYUK FIRMALARADA ORNEK OLUR
1967_DERNEK_10UR 29.10.2005, 00:59 HER ŞEYİ YÖNETİMDEN BEKLEMEK OLMUYOR..BİZLER TARAFTARLAR OLARAK RİZE MAÇINA ORGANİZE YAPTIK VE ATILIM YAPI MALZEMELERİ BİZE BU KONUDA DESTEK OLDU..DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ...
HER ŞEYİ YÖNETİMDEN BEKLEMEK OLMUYOR..BİZLER TARAFTARLAR OLARAK RİZE MAÇINA ORGANİZE YAPTIK VE ATILIM YAPI MALZEMELERİ BİZE BU KONUDA DESTEK OLDU..DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ...
haklısın onur taraftar olarak bazı fedakarlıkları yapmak gerek... bu hafta bunuda ATILIM AYAPI MALZEMELERİ yaptı sağolsunlar...
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.10.2005, 01:10 katkılarından dolayı ATILIM ŞİRKETİNE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
GENEL MUHASİBİ
Mustafa ERSOY
Serazat_58 29.10.2005, 02:01 ATILIYM YAPI MALZEMELERİ NE COK TESEKKUREDİYORUM...TARAFTARI DÜŞÜNEN ZOR ANLARINDA YARDIMDA BULUNAN ABİLERİMİZ OLDUKÇA BİZİM SIRTIMIZ YERE GELMEZ....
BİZDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASI İLE YAPMAYA CALISACAĞIZ
rizeden sesi kısılmadan dönmek yok son haddine kadar :)
1967_Dernek_Ayhan 29.10.2005, 08:45 Atilim Yapi Malzemeleri Sirketine tüm taraftarlar adina tesekkür ediyoruz.
Bu günlerde böylesi Sivasspor taraftarini destekleyen sirketlere ihtiyacimiz var.
Taraftara sahip cikan sirketleri sitemizde haber haricinde bir liste halinde sitemizde yayinlacagiz.
Taraftara yapilan bu tür yardimlar, tüm sirketlere örnek olsun.
VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE TEŞEKKÜRLER...
Desteklerinden dolayı Atılım Yapı'ya teşekkürler.
Bu tür sponsor desteklerinin artması için Valilik, Belediye Başkanlığı ve TSO nezdinde girişimlerde bulunulmasında fayda olacaktır. Tüm işadamı ve esnaflarımız üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerdir. Bu şekilde hem taraftarımıza ve takımımıza faydalı oluyorlar, hem de kendi firmalarının reklamıda yapılmış oluyor. Biz yiğidolarda desteklerini esirgemeyen bu firmaları unutmayacağız.
twity_58 29.10.2005, 09:31 TESEKKUR EDERIZ TARAFTARIMIZ DESTEKLENIYOR...hemde böylecne sivaslı is adamları reklam yapmıs oluyorlar..cok guzel bir dönusum oluyor..sivas yukselısıne devam ederken anlasılan sivaslı iş adamlarının da cirosu artıyor :D
bbptek58 29.10.2005, 09:57 allah razı olsun sivasa ve sivaslıya yapılan iyiliğinin karşılığı elbet alınır
1967_DERNEK_10UR 29.10.2005, 10:53 GEÇEN HAFTA ANAKARA DEPLASMANINA MARKA MAĞZALARISPONSOR OLMUŞTU...BU SEFER RİZE DEPLASMANINA ATILIM YAPI MALZEMELERİ SPONSOR OLDU..İNŞALLAH İLERLEYEN HAFTALARDA YENİ DESTEK VEREN FİRMALARI GÖRECEZ..
1967 dernek serkan20 29.10.2005, 11:09 desteğini esirgemeyen herkesden allah razı olsun
Siir_Misali 29.10.2005, 11:13 TEŞEKKÜRLER ATILIM YAPI MALZEMELERİ ŞİRKETİ NE
x_burnley 29.10.2005, 12:26 İşte kardeşlik bu kelimelere sığmaz anlatılamaz müthişsiniz teşekkürler
x_burnley / imranlı58
ATILIM ŞİRKETİNE YÜRETEN REŞEKKÜRLER
UMARIM BÜYÜK İŞADAMLARIMIZ ''ATILIM'' A KATILIRLAR...TEŞEKKÜRLER
extrasivas 29.10.2005, 15:13 Allah tuttuklarini altin etsin sivasta boyle sirketler oldukca bu takimin sirti yere gelmez
SELAM YİĞİDOLAR VE YİĞİDELER..
RİZE DEPLASMANINA OTOBÜS TAHSİS EDEN
ATILIM YAPI MALZEMELERİNİN JESTİNE SİVASLI OLARAK ÇOK
TEŞEKKÜR EDERİZ.
SAĞOLSUNLAR,VAROLSUNLAR
RİZEYE GİDECEK OLAN YİĞİDOLARIN YOLLARI AÇIK OLSUN..
İYİ YOLCULUKLAR...
GELİRKEN 3 PUANI GETİRMEYİ UNUTMAYIN.
süper sivas 29.10.2005, 16:22 VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE TEŞEKKÜRLER...
berlinli1967 29.10.2005, 18:16 ATILIM YAPI MALZEMELERİN' e Ve yönetim kurulu üyesi Hamit HİZMETLİ 'ye çok teşekkür ediyoruz..Desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız...
Serhan KABURCUK
TŞK ATILIM SİZ BÜYÜK İNSANLAR HERZAMN BÜYÜKLÜNÜZÜ GÖSTERECEKSİNİZ
1967DERNEK_BASKANI 29.10.2005, 20:45 Atılım Yapı Malzemeleri Ç.Rizespor maçı öncesi bizi ve derneğimizi onurlandıracak bir hareket gerçekleştirerek Ç.Rizespor maçı için derneğimize bir otobüs tahsis etmiştir..Bu örnek davranıştan dolayı ilk önce dernek adına Sayın Hamit Hizmetli beyefendiye ve Atılım Yapı Malzeme yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.Bu örnek davranışın Sivasspor sevdalısı diğer işadamlarımızada örnek teşkil etmesini tememni ediyorum...Derneğimizin hiçbir yerden geliri olmadığı için özellikle deplasman maçlarımızda bu tür yardımlarını esirgemeyen tüm Yiğidolarada teşekkürü bir borç biliyoruz...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı
Yalçın KORMAZGİL
serhankaburcuk 29.10.2005, 20:58 Atılım Yapı Malzemeleri Ç.Rizespor maçı öncesi bizi ve derneğimizi onurlandıracak bir hareket gerçekleştirerek Ç.Rizespor maçı için derneğimize bir otobüs tahsis etmiştir..Bu örnek davranıştan dolayı ilk önce dernek adına Sayın Hamit Hizmetli beyefendiye ve Atılım Yapı Malzeme yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.Bu örnek davranışın Sivasspor sevdalısı diğer işadamlarımızada örnek teşkil etmesini tememni ediyorum...Derneğimizin hiçbir yerden geliri olmadığı için özellikle deplasman maçlarımızda bu tür yardımlarını esirgemeyen tüm Yiğidolarada teşekkürü bir borç biliyoruz...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı
Yalçın KORMAZGİL
Başkanımızında dediği gibi bu örnek davranışın diğer kuruluşlara ve şirketlerde örnek olmasını temenni ediyorum..
CÜSSKB-Aynur 31.10.2005, 09:26 Atılım Yapı Malzemeleri ne teşekkürler. Diğer İşletmelere, esnaf larımızada
örnek olmasını dilerim.
BROTHERS58 31.10.2005, 11:26 RİZE YOLUNDA BİZE DESTEK OLAN ATILIM YAPI'YA COK TESEKKÜRLER.ZORLU YOLCULUGUMUZ SAKALTUTAN GECİDİNDE KAYGAN VE KARLI ZEMİN TEHLİKELİ ANLAR YASAMAMIZA NEDEN OLMUSTUR.AMA 1967'Lİ OLARAK YILMADIK VE MAÇTA SİVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMADIK.
serrkann58 31.10.2005, 11:38 Bu maçta tarftarımız için otobüs tahsis eden Atılım Yapı Malzemeleri ne çok teşekkürler darısı diger büyük firmalara ve iş admlarına RİZEYE giderek takımızı yanlız bırakmayan 1967 tarftarlar dernegi ve tüm SİVASLI hemşerilerime çok teşekkürler yüreginize ve sesinize saglık maçı kaybettik ama canımız sagolsun 1 yenilgiyle yıkılmayız meydenıda kimseye bırakmayız HERKESE SONSUZ SELAMLAR.....
serhankaburcuk 31.10.2005, 15:15 Evet bir maç daha geride kaldı...Bu maçtan geriye kalan bir yenilgi ve üzüntü var...Ama bu maç öncesi taraftarımızın çektiği çileyi azda olsa anlatmak istiyorum...Kışın ağır koşulları bizimde aracımızın yolda kalmasına sebeb oldu...Sivas-Erzincan karayolunun Sakaltutan mevkiinde aracımız rampayı çıkamadı ve kara saplandı..Tam iki saat oyalandık yolda ama taraftarımız ve biz otobüsümüzü hep beraber yiterek saplandığı yerden bir Sivaslı kamyon şöförününde yardımıyla kurtardık...Ve Rizeye maça yetiştik...Buradan maça gelen ve bizimle beraber çile çeken tüm yiğidolara teşekkür ederiz...
1967 Sivaspor Genç Taraftarlar Derneği olarak yağmur çamur kar kış demeden HER YERDEYİZ....
amigosebo 02.11.2005, 00:42 RİZESPOR-SİVASSPOR MAÇINDA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE VE HAMİT BEY 'E ŞÜKRANLARIMI SUNAR...İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLER..BUNDAN SONRA DA DESTEKLERİNİ BEKLER SAYGILAR SUNARIM...
SİVASSPOR AMİGOSU SEBO
serhankaburcuk 02.11.2005, 00:44 RİZESPOR-SİVASSPOR MAÇINDA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE VE HAMİT BEY 'E ŞÜKRANLARIMI SUNAR...İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLER..BUNDAN SONRA DA DESTEKLERİNİ BEKLER SAYGILAR SUNARIM...
SİVASSPOR AMİGOSU SEBO
Evet Sebahattin abimizin bu spoansorluk olayında büyük katkısı oldu...Hamit beye tekrar teşekkür ediyoruz...
RİZESPOR-SİVASSPOR MAÇINDA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTEN DOLAYI ATILIM YAPI MALZEMELERİNE VE HAMİT BEY 'E ŞÜKRANLARIMI SUNAR...İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLER..BUNDAN SONRA DA DESTEKLERİNİ BEKLER SAYGILAR SUNARIM...
SİVASSPOR AMİGOSU SEBO
sivasa ve sivaspora katkıda bulunan herkeze bende teşekkür ederim.
|