Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulusal basın yine yapacağını yaptı!
http://resimzade.com/Show.html?i=24847&token=14809 (http://resimzade.com/Show.html?i=24847&token=14809)
Anadolu takımlarını başka ülkenin takımı gibi görmeyi alışkanlık haline getiren Ulusal Medya,Beşiktaş-Sivasspor maçı sonrasında yine yapacağını yaptı!
Gazetelerde yapılan haberlerde ve köşe yazarının yorumlarında , hakemin Sivasspr aleyhine verdiği hiçbir karardan bahsedilmezken,Sivasspor'un sert oynadığı iddia edildi. Yapılan yorumlar tamamen tek taraflı yapılırken,bir çok yazarın Sivasspor'un etkili futbolunu göz ardı etmeside dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak : Sivas Hürdoğan Gazetesi
ıste bu yuzden ıst.takımlarına antı bızans denıyor.dıger takımlara el muamelesı yapılıyor.
58akif34 02.11.2010, 10:19 az kaldı ikinci yarı yapılacak takvıyeler le şimdiki futbolcularımızında bıraz daha özverili calısmaları bır araya gelırse bız yıne eskısı gıbı dunya basınında yer alacagız ve yerel basını sallamayacagız onlar bizim peşimizden koşsun
zkrllh58 02.11.2010, 10:26 onlar ulusal degil anti anadolu gazetesi
Ulusal basın diye adlandırılan kesim sadece ama sadece birilerine çanak tutan, yanlı ve futbolun sadece istanbuldan ibaret olduğunu savunan zihniyettekilerin birarada bulunduğu yer değil midir?örneğin Sivas-Bjk maçı ile ilgili yazı yazan E.Toroğlu denen kabzımal "sivasın ilk yarıdaki oyununun çok kötü olduğunu, süper lige yakışmadığını, Mersin İdman Yurdu takımının bile ondan daha iyi oynayacağını" ifade eden yazısında nedense ikinci yarıdaki oyundan bahsedilmeyerek adeta dalga geçer vaziyette yorumlarına devam etmiş.Bu tür kişilerin spor yazarı olmalarından ziyade kimin yazarları oldukları daha önemli değilmidir?sözüm ona bu tür yazarlar futbolda BJK, FB ve GS ekseninde cereyan eden olayları görerken nedense diğer takımları görmezlikten geliyorlar.Şu an Bursa, Kayseri, Trabzon, Karabük takımları zirveye yakınken bu zihniyet onlardan bahsetmeyerek adeta bu başarıyı sindiremediklerini göstermektedirler, ulusun basını bunların yazdıkları olmamalı....
Respect58 02.11.2010, 11:17 bjk,gs,fb nin yapamadıklarını konusuyorlar hep bu takımları kurtarmanın yollarını arıyorlar tabi akılları kesmiyor onların yapamadıkları şeyi rakip takım yaptırmıyor.Sivasspor gsyi yenince Sivasspor iyi oynamadı gs kötü oynadı oluyor.Böyle futbol cahili,yalaka insanlar varken Türk futbolu nasıl ilerlesin ki !
sinan engin denen zat ısrarla keitaya hemde defalarca diallo demesi katılımcılarında bunu onaylaması maçları nekadar takip ettikleri ortada keita oldu diallo bunların erman denen zattan ne farkları varki
dün ulusal tvde canlı yayında keita hakkında yorum yapılırken eski hocamız bakkalın ben kimlerle uğraşıyormuşum demesi ne kadar etik bilemiyorum sanki bu alemde bir keita kendini yere atmış ilk defa böyle bir şey oluyormuş gibi hayret uyandıran açıklamalar hayretki ne hayret ya nas son dakikada o gölu atsaydı keititayı idama mahkum ederlerdi
Avrupada futbol maçlarında eşdeğer karşılaşmalarda aynı pozisyonlarda verilen kararlar emsal gösterilsin, ondan sonra çıkıp zeybeklik yapsınlar. Ama çokda görmüyorum. Ulusal medya dediğimiz her takımın hakkını savunan o takımın yazarlarından oluşuyor. Önceki senelerde bize tam sayfa ayırt edilirken şimdi bu sayfamız ve köşe yazarımız yok maalesef. Sorun bundan kaynaklanıyor. Ama Salim Beyinde dediği gibi kimse çıkıp iki net ofsaytı bu hakem yedi demez. İkinci yarı mahkum oynadı demez. Yaşlılar ordusu bu takımın hüviyetinden bahsetmez. Çıtkırıldım topçularına söz geçiremez, ama çıkar bizim sert futbolumuzu tenkit eder. Varmı böyle yağma...
karahisarli 02.11.2010, 12:03 bunlar köpek gibidir eger birgün sampiyonluga oynarsak tasmalarini elimize alabiliriz ama önce inanilmaz güclü taraftara ihtiyacimiz var
bosver gardas bu medya adam olmaz hele de dogan haber ajansi (aydin dogan allah belani versin):mad:
Ulusal spor basını diye bir şey yoktur, İstanbul spor basını diye bir şey vardır,
bunu bir çok defalar kendileri de itiraf ettiler.
ANTİ İSTAMBUL SİVASSPORU ÇEKEMİYEN KAREKTERLER SİVASSPOR SENEYE GİNE ŞAMPIYON OLACAK İŞALLAH O ZAMAN MOS MOR OLACAKSINIZ GÖNLÜMÜN ŞAMPİYONU SİVASSPOR ARKANDAYIZ SİVASSPOR YİGİDO GENÇLİK
DoomsDay58 02.11.2010, 13:42 Tarafsız olamıyor sanki adi herifler illa kötüleyecekler anadolu takımlarını
sivaslıadem 02.11.2010, 14:08 daha bursa yeni yeni konuşulmaya başladı
bizim lehimize yorum yapmaları için 40 fırın ekmek yesek yine yetmez
2 3 sene şampiyon olacan anca bizi kayırırlar
beyler kusura bakmayın da biz böle koyun gibi olduktan sonra bizi güden çok olur.tepkinizi koyun,spor yazarlarının mail adresleri var yazılarının altında yada gazetenin web sitesinde.ben geçenlerde ahmet çakıra mail attım,tepki maili.adam beni tehdit etti resmen ya.niye biliyomusunuz?çünkü sivaslının gücünü bilmiyo,yani sivaslıyı ezik zannediyo.şu durumda gerçekten de öyleyiz.bi yazar bursayı eskişehiri gayseriyi o şekil yerden yere vursun bakalım ne oluyo o yazara?lütfen gözünüzü açın,takımımızı ezdirmeyin.hatta gözünüze çarpan o tarz yazıları sayfada paylaşın tepkimizi hep birlikte gösterelim...
şarkışla 58 02.11.2010, 15:23 Ben fanatik-posta-akşam-vatan gazetelerine baktım o kadar da aleyhte yazı görmedim.Özellikle fanatik de SİVASSPOR un başarılı oyunundan bahsediyordu.Burada bir nokta var,ne kadar taraftar o kadar gazete satışı ve tiraj.Gazete alan taraftarınız ne kadar fazlaysa medyada ki gücünüz o kadar fazla olur.Geçen senelerde spor gazeteleri SİVASSPOR sayfası yapmak zorunda kaldı ama yine de gerekli ilgiyi gösteremedik.Daha fazla tüketen büyük takım taraftarları olduğu için ona göre gazete şekilleniyor.Tiraj kaygısı var ne de olsa.Ha bu doğru mu derseniz tabi ki YANLIŞ
EneS ElmaS 02.11.2010, 15:38 Cogu zaman Sivasspor aleyhine yazi yaziliyor orasi dogru, fakat bu kez haklilar. Sivasspor cok sert oynadi ve hemen hemen her sari kart'da hak edilmis bir sari kartdi. Bosunami ligin en cok faul yapan takimi Sivasspor? Budami hakemlerin yüzünden? Bence hakemin taraf tuttugundan bahsedilemez, cok alisganlik haline getirdik her yenilgiden sonra hakemde sucu bulmayi.
medyanin ne oldugunu herkes biliyor, biz basarili olalimda varsin bizden söz etmesinler adi herifler
kiNgSiZe58 02.11.2010, 15:50 bunalar zate noldu bitti hep bizim aleyhimize yaziyorlar. yeni birsey degil. hepsini toplayip topa tutcan (gercek top a =) ozaman akillari baslarina gelir
Bunlar İstanbulun dışına çıkmayı pek sevmezler,Hele Sivasspordan bahsetmeyi hiç istemezler çünkü AG babaları kızar.
elbeylii 02.11.2010, 16:28 Ulusal basın diye adlandırılan kesim sadece ama sadece birilerine çanak tutan, yanlı ve futbolun sadece istanbuldan ibaret olduğunu savunan zihniyettekilerin birarada bulunduğu yer değil midir?örneğin Sivas-Bjk maçı ile ilgili yazı yazan E.Toroğlu denen kabzımal "sivasın ilk yarıdaki oyununun çok kötü olduğunu, süper lige yakışmadığını, Mersin İdman Yurdu takımının bile ondan daha iyi oynayacağını" ifade eden yazısında nedense ikinci yarıdaki oyundan bahsedilmeyerek adeta dalga geçer vaziyette yorumlarına devam etmiş.Bu tür kişilerin spor yazarı olmalarından ziyade kimin yazarları oldukları daha önemli değilmidir?sözüm ona bu tür yazarlar futbolda BJK, FB ve GS ekseninde cereyan eden olayları görerken nedense diğer takımları görmezlikten geliyorlar.Şu an Bursa, Kayseri, Trabzon, Karabük takımları zirveye yakınken bu zihniyet onlardan bahsetmeyerek adeta bu başarıyı sindiremediklerini göstermektedirler, ulusun basını bunların yazdıkları olmamalı....
GARDAS KABZIMAL DİYON İŞTE NE ANLAR BAZILARININ SATILIK KALEMLERİ ONLAR
|