Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostluk Kazansın...

rizeli53
28.10.2005, 23:50
Sivaslı arkadaşlar öncelikle ligdeki başrınızı tebrik ediyor ve devamını diliyorum...
Bu haftaki maçta öncelikle dostluk kazansın... Maç bir hafta olacak ancak bizim ileşimimiz ömür boyu devam edecektir... Tabiki gönlümden kendi takımım geçiyor...

tahminde yapayım; 1-0 alırız... :)

Çay içmeye bekleriz...

skywriter
28.10.2005, 23:52
Rizeli arkadasim sitemize hosgeldin. Guzel ve centilmen yazilarindan dolayi tesekkurler. Bizler de oncelikle dostluktan yanayiz, futbol ve basari her zaman daha sonra gelmeli. Guzel bir mac izleyebilmek umidiyle..

muRTix1
28.10.2005, 23:54
rizeli kardeş eywallah ilgin için teşekkür ederiz tabi herkes kendi takımını destekleyecek

ErdalGüler
28.10.2005, 23:54
Sivaslı arkadaşlar öncelikle ligdeki başrınızı tebrik ediyor ve devamını diliyorum...
Bu haftaki maçta öncelikle dostluk kazansın... Maç bir hafta olacak ancak bizim ileşimimiz ömür boyu devam edecektir... Tabiki gönlümden kendi takımım geçiyor...

Çay içmeye bekleriz...

Bizim içinde öncelikle dostluk gelir... Umarım dostluk kazanır... Fakat maç bence 3-1 sivasımızın galibiyetiyle sonuçlanacak... Ama dostluk bakii tabii herkes senin gibi düşünüyorsa...

5841
28.10.2005, 23:56
BENDE DIYOM DOSTLUK KAZANSIN.RIZELI ARKADAŞ ARAMIZA HOŞ GELDIN
UMARIM GUZEL BIR MAÇ OLUR.

gercek58li
28.10.2005, 23:56
Sevgili Rizeli kardesim,biz oraya kazanmaya gidiyoruz ama dedigin gibi önce dostluk kazansin.
Bende acizane bir tahmin yapayim;
Rize - 0
Sivasspor-2

RüStü ElmaS
29.10.2005, 00:12
Rizeli gardas, aramiza hosgeldin.
Umarim sitemizde kendini rahat hissedersin.

Yigidolar misafirperver insanlardir.

Macta tabiiki en önemlisi dostlugun, centilmenligin kazanmasidir.

Benim skorum ise Rize 1-2 Sivasspor

Nightbird
29.10.2005, 00:29
Sivasspor her takımla dostça bir mücadele içerisindedir...

Lazo53
29.10.2005, 00:36
Sivaslılar selam. Sitenizi beğendim, güzel bir ortam oluşturmuşssunuz. Bizler de sizi yeni açılacak olan www.rizespor.net adresine bekleriz.

Rizespor-Sivasspor maçında iki takıma da başarılar..

dogukan58
29.10.2005, 00:40

Çay içmeye bekleriz...
GARDAŞ BİZ SİZİN ÇAYINIZI YILLARDIR İÇİYORUZ AMA İNANIN BU DURUMDA ÇAYDAN ÇOK PUAN MAKBULDUR
TABİKİ DOSTLUK HERZAMAN KAZANSIN AMA BENİM VE BENİMLE BERABER 6,5 MİLYON SİVASLININ GÖNLÜDE MAÇI ALMAMIZDAN YANA ...TESEKKÜRLER SİZLERİDE BURDA GÖRMEK AYRICA GÜZEL

GuNaY
29.10.2005, 00:58
Arkadaşlar sitemize hoş geldiniz... güzel msjlarınız için teşekkür eder sizede başarılar dilerim...

rizeli53
29.10.2005, 01:03
dostane yazılarınız için teşekkür ederim. zaten sitenizde gördüğüm kadarıylada bu şekilde bir karşılama bekliyordum :) birkaç gün misafiriniz olacağım belkide daha sonra sık sık görüşürüz :) iyi geceler

GuNaY
29.10.2005, 01:09
dostane yazılarınız için teşekkür ederim. zaten sitenizde gördüğüm kadarıylada bu şekilde bir karşılama bekliyordum :) birkaç gün misafiriniz olacağım belkide daha sonra sık sık görüşürüz :) iyi geceler
elbetteki bir kaç gün herzaman olabilirsin misafirimiz.. bizde sivas misafirperverliğini göstermiş oluruz...
evet sitemiz gayet seviyeli, farkımız bu zaten!!!

muRTix1
29.10.2005, 01:10
tabiki her zaman bekleriz kardeş sivaslılar her zaman misafir perverdir maç olmasa bile arada uğra ;) tekrar başarılar ama şuda var sivasspor bütün anadolu kuluplerini temsil eder durumunda sizden alacağımız bi gabiliyet fener maçında bizi daha ateşleyebilir fenerbahçeye artık birinin dur demsi gerekiyor

puar
29.10.2005, 01:42
gardas..bencede dostluk kazansız skorlar gecici muhim olan dostluk...inşallah hak eden kazanır..

rize az gol atan takım bizde az yiyen takım oldumuza göre en kötü 0 0 biter mac...

deli_yigido
29.10.2005, 01:45
Keşke her taraftar sizin gibi olsa gardas..
iyiye iyiyiz biz...

you never walk alone yigido's

deli_yigido
29.10.2005, 01:46
Bence de dostluk kazansın...

sinan58_34
29.10.2005, 01:48
BU MACIN DOSTLUK KARDESLIK IICNDE GECECEGINE INANIYORUM VERDIGINIZ DOSTLUK MESAJINDAN DOLAYI TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ İNSALLAH DIGER TARAFTARLARA ORNEK OLURSUNUZ SAYGILARIMLA

Imparator5834
29.10.2005, 01:54
RİZELİ GARDAS INSALLAH DOSTCA BIR MUSABAKA OLUR. BİRDE RİZELİ GARDAS BEN 15 AY RİZENIN EKMEGINI YEDİM SUYUNU İCTİM RİZENİN HALKI COK CANA YAKIN BİR TOPLUM. BİRDE BENİM RİZEDE KALDIGIM SENE RİZESPOR 1 LİGE CIKTI. İNANIN RİZELİLER KADAR BENDE COK SEVİNDİM.ANADOLU TAKIMI 1 LİGE CIKTI DİYE. AMA SİVASSPORUMUZ PUANLA RİZEDEN DONUCENE EMINIM. İNSALLAH DOSTLUK KAZANIR. BASARILAR.

1967_DERNEK_10UR
29.10.2005, 01:57

Çay içmeye bekleriz...
KARDEŞ ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ..PAZAR GÜNÜ GÜZEL MAÇ BİR OLSUN ..BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA CUMARTESİ GECESİ YOLA ÇIKIYORUZ...

skywriter
29.10.2005, 04:05
Sivaslılar selam. Sitenizi beğendim, güzel bir ortam oluşturmuşssunuz. Bizler de sizi yeni açılacak olan www.rizespor.net adresine bekleriz.

Rizespor-Sivasspor maçında iki takıma da başarılar..
Sen de hosgeldin arkadasim. Sitemizin mudavimi olman dilegiyle..

GuNaY
29.10.2005, 06:16
Misafirperverliğimizi gösterme imkanı buluyoruz sizinle... Site ve takım olarak en centilmen seçilmeye adayız :)

zubiceman28
29.10.2005, 07:55
Bence bu hafta oynanacak maclar icinde en guzeli Caykur Rizespor - Sivasspor maci olacak Rizespor gecen sezon ligi 5. sirada bitirmisti ancak buyil cok sanssizlar Sivasspor ise mukemmel bir cikis yakaladi ve super gidiyorlar bence Turkcell super liginin havasini degistirdiler insallah daha iyi olurlar artik anadolu kluplerinden soz sahibi takimlar gormek istiyoruz.

eren1
29.10.2005, 09:47
RİZELİ ARKADASLAR IYI DILEKLERINIZ ICIN TESEKKURLER

RİZE 0

SİVASSPOR 1

1967 dernek serkan20
29.10.2005, 09:57
rizeli gardaş seni nazik davranışından dolayı tebrik ederiz
önemli olan dostluk kazansın
bu hafta çaylar rizeden

Dağcı
29.10.2005, 10:09

Çay içmeye bekleriz...

Öncelikle hoş geldin gardaş... Tahmin ettiğin skor'u en çok biz seviyoruz...

Dağcı
29.10.2005, 10:11
Bence bu hafta oynanacak maclar icinde en guzeli Caykur Rizespor - Sivasspor maci olacak Rizespor gecen sezon ligi 5. sirada bitirmisti ancak buyil cok sanssizlar Sivasspor ise mukemmel bir cikis yakaladi ve super gidiyorlar bence Turkcell super liginin havasini degistirdiler insallah daha iyi olurlar artik anadolu kluplerinden soz sahibi takimlar gormek istiyoruz.

Sağol gardaş, tememmilerine katılmamak içten değil.

Bu arada bende Alucra'da 17 ay kaldım... Biraz hemşehri de sayılırız yani :D

bbptek58
29.10.2005, 10:55
sivas kazansın ama tabi ki dostlukta kazansın

Arif Coşkun
29.10.2005, 11:06
Herkes takımının kazanmasını ister elbette.Ama bir şeyi unutmamak lazım.Maçlar gelip geçici dostluklar kalıcı olsun. Bende dostluk kazansın diyorum.
Saygılar

Siir_Misali
29.10.2005, 12:07
SEVGİLİ RİZELİ VE GİRESUNLU ARKADAŞLAR.İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM..DOSTLUĞUN KAZANACAĞINDAN ŞÜPHEMİZ YOK..AMA SİVASIMDA KAZANIRSA GÜZEL OLUR HANİ :) SİZLEREDE HER KONUDA BAŞARILAR DİLERİM..SEVGİYLE KALIN..

1967_DERNEK_10UR
29.10.2005, 12:17
MAÇ TRİBÜNLER AÇISINDAN DOSTLUK İÇİNDE GEÇSİN...ZİRVEDEYİZ VE KAZANACAZ...

extrasivas
29.10.2005, 16:23
rizeli gardas oncelikle seni bu davranisindan dolayi tebrik ederim ama yapmis oldugun talihsiz aciklamayi senin bizim siteyi gorupte heycana kapilmana veriyoruz olur boyle seyler cayini icmeye geliriz ins.

ofgurleyuk78
29.10.2005, 17:38
Rizeli kardeslerim. Sitemize misafir olarak geldiniz. Gelirken de Karadeniz insaninin sicakligini getirdiniz. Basari dilekleriniz büyük incelik. Herkese puan dagittiniz bize yokmu. Biz sizin deniz görmemisiniz. Hemseri sayiliriz. Yarin kadir gecesi çok dua ediyoruz. Kadir gecemiz kutlu biz mutlu olacagiz. Sivasspor 2 Çaykur Rize 1 (Anderson - Muhammet)

MERİÇ
29.10.2005, 19:29
Walla laz gardaş kusura bakmada samsunu yendik,trabzonu yendik sıra son laz takımına yani size geldi size de geçmiş olsun diyorum şimdiden.........

5841
29.10.2005, 19:39
bizim burda göstermiş olduğumuz misafirperverliği sizlerde rizede bizim taraftarlarımıza gösterirsiniz... önce dostluk.... :)

ErdalGüler
29.10.2005, 19:43
Walla laz gardaş kusura bakmada samsunu yendik,trabzonu yendik sıra son laz takımına yani size geldi size de geçmiş olsun diyorum şimdiden.........

EVET GEÇMİŞ OLSUN....

1967_DERNEK_10UR
02.11.2005, 17:43
RİZE DEPLASMANINDA HİÇ SORUN YAŞAMADIK..BİLET FİYATLARI 2 TAKIMA DA AYNIYDI..TRİBÜNLERDE EN UFAK BİR ATIŞMA VEYA SATAŞMA OLMADI..HATTA RİZESPOR TARAFTARLARI BAŞKANIMIZ MECNUN ABI İÇİNDE GÜZEL BİR PANKART HAZIRLAMIŞTI...FUTBOL'DAN ANLAYAN İŞİNİ İYİ YAPAN..MECNUN OTYAKMAZ 2.MEMLEKETİNE HOŞGELDİNYAZILI PANKART ASMIŞLARDI...SİVASA'DA BEKLERİZ RİZELİ ARKADAŞLAR..