Orijinalini görmek için tıklayınız : Biletlere yoğun ilgi
SivasSpor.Com 05.11.2010, 09:04 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
Hafta sonu Pazar günü saat 14.30'da yapılacak, Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasının biletlerine ilgi sürüyor.
Ligde aldığı beklenmedik mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen Sivassporun hafta sonu oynayacağı karşılaşmada parolanın "mutlak galibiyet" olması, yiğidoları da stadyuma çekeceğe benziyor.
Müsabakanın biletlerine olan ilginin sevindirici olduğu belirtilirken, biletlerin fiyatlarında ise değişikliğe gidilmedi.
Kale arkası : 5 TL.
Maraton : 10 TL
VİP : 15 TL
Misafir takım taraftarı : 5 TL
Maç pazar günü, Saatte uygun. Bilet fiyatlarıda aynı,Ben inanıyorumki stad tıklım tıklım olur.
Rallim58 05.11.2010, 09:15 Hafta sonu hava sıcaklıklarının da artacağı düşünülürse, stad gerçekten tıklım tıklım olacağa benziyor.
Taraftar dediğin hele hele yiğido dediğini hava etkilememeli, yeterki "Takımın havası" yerinde olsun.
Bu maç gerçekten çok önemli bir maç. Takımın havasını bulması lazım. Bunu da taraftarın stadı doldurarak destek vermesiyle olur. En azından bjk maçındaki verdiği olumlu sinyaller, stadı doldurmamız için yeterli bir sebep olsa gerek..
bu sefer inanıyorum olacak bjk maçında futbolcular epey umut verdiler taraftar takımın verdiği bu umuda karşılık verecek ve stadı dolduacaktır. 3 puan bizim olur insallah.
mgulseven 05.11.2010, 09:45 Bencede stad dolacak inşallah ama havanın güzelligi veya bilet fiyatlarının uygunlugu degil takımdaki degişim istikrar ve kararlılık dolduracak.Rıza hoca takıma yeni katılmasına karşın takımda ufakta olsa bir kıpırdanma mücadele istikrar ve hırs görünüyor buda taraftara olumlu yansıyacak stadda renkli görüntüler olacak kısmetse.
Bu hafta maçta olacaktım ama salı günü dönmek zorunda kaldım
yıldızelii8 05.11.2010, 11:57 yerimi ayırtın hah hafta sonu geliyorum :)):)
DaNGeR0uS 05.11.2010, 12:11 biletler bedavadan ucuz valla gelmeyenin kaynanası ölsün :)
bu laftan sonra hiç kimse gelmez herhalde :D
Rallim58 05.11.2010, 12:26 Sivas'ta ikamet edip, bu karşılaşmaya gelmeyenin bahanesi olmamalıdır..
Mazereti olup gelemeyenlere sözümüz olmaz ancak, her türlü şartların uygun olduğu bu müsabakada "yiğido" olan herkesin stadyumda yerini alacaklarına inanıyorum.
Bursaspor'un önceki akşam "taraftar" olarak stadyumu inletmelerinden herkes dersini almalıdır.
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
Hafta sonu Pazar günü saat 14.30'da yapılacak, Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasının biletlerine ilgi sürüyor.
Ligde aldığı beklenmedik mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen Sivassporun hafta sonu oynayacağı karşılaşmada parolanın "mutlak galibiyet" olması, yiğidoları da stadyuma çekeceğe benziyor.
Müsabakanın biletlerine olan ilginin sevindirici olduğu belirtilirken, biletlerin fiyatlarında ise değişikliğe gidilmedi.
Misafir takım taraftarı : 5 TL
Ben bu kismi anlayamadim, rakip takim taraftari ?:D
Bu mac taraftarın macı olacak.
Bu klup taraftarındır, zaman zaman kisıler başarılı olur, basarisız olur, cok önemlı degıl bence
Kulübe sahıp cıkacak sıvasspor taraftarıdır.
Taraftar bu hafta sahıplıgını gosterecektır.
DoomsDay58 05.11.2010, 13:34 full dolu olmalı bu maç destek şart
Boz Baykuşlar .
kiNgSiZe58 05.11.2010, 13:46 ya bu zor günlerimizde yapin kale arkasini 2 lira, maraton 5 lira vip 10 lira. bak nasil taraftar geliyor. 3 hafta felan böyle olsun sonra iyie gittikmi geri arttirlabilir
58^SiVaS^58 05.11.2010, 13:50 helal olsun be yigidolar insallah takim da yüzümüzü güldürür:D
sivassporfatih 05.11.2010, 13:51 Filetlerin fiyatida hic degismiyor arkadas
hani olur da stad dolarsa dısarda kalanlar oradan bılet alıp ızlesınler dıyedır:D
izmiriyigidosu 05.11.2010, 14:21 olması gerekende bu zaten şimdiden maça gelecek olanlara teşekkürler haydi sivaslılar takımımızı yanlız bırakmayalım
Rallim58 05.11.2010, 14:24 hani olur da stad dolarsa dısarda kalanlar oradan bılet alıp ızlesınler dıyedır:D
Güven'im bu milletin gözünden bir şey kaçmaz :D
Dün lig tv de mac oncesı programını ızlerken Rıza Hoca'mızın demecini izledim,taraftara cidden çok güveniyor,bu ve bundan sonraki iç saha maçlarında hocaya kucak açarak o stadı doldurmazsak yuh olsun bize. Küskünlükleri geride bırakarak takımın her zaman ki gibi arkasında durmalıyız. Geçen sene ki gibi zor durumlara düşmek mi gerekiyor takımı sahiplenmek için,şimdiden tam destek vermeliyiz. Hafta sonu tüm yiğidolar stadda buluşuyoruz inşallah..
hacialicelik58 05.11.2010, 14:47 bu maci alacagiz ins yurtdisinda oldugum icin macda olamayacagim.ama dualarimiz yigidolar icin.bu maci alirsak unumuz acilacak.bu maca imkani olan her yigido gidip 90 dk desteklemesi lazim.takimimizi bu kotu gunde yanliz birakmayacaz ins
necmettin_akcay 05.11.2010, 15:45 hacıali abi rusyaya selamlar istanbuldan
effenberg 05.11.2010, 15:51 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
Misafir takım taraftarı : 5 TL[/B]
Gercekten biletler cok uygun artik böyle kritik maclarda taraftarlarin stadi doldurmasi gerek..
ssfatihss 05.11.2010, 16:03 vay be ben cocukken maca 2 3 saat erken gıder bıde bılet kuyrugunda sıra beklerdık o sıradan cıkar kapı kuyruguna gıderdık sonra gıder betondan trıbunlerde otururduk zaten oturamaz tum macı ayakta ızlerdık simdi bu rahatlıkla bu fıyatlarla bu stadda maca gıdılmezmı eveeeeeeet gıdılmez cunkü yollar izin vermez.....:)
Maç gündüz havada güzel,Stad dolmasına dolarda,yine çekirdek yiyen çok olur diye düşünüyorum.:D
Holigann 05.11.2010, 18:20 sivasta yasayıpda stada gıtmeyenler ben sıvassporluyum falan demesınler.
58_babacan_58 05.11.2010, 18:20 HAYDİ MAÇA MAÇA MAÇA KİMSE KALMASIN....
Pazar günü izleyip görürüz biletlere ilgi nasılmış.
ZiDaNe58 05.11.2010, 20:19 HERSEYE rağmen doldurcz stadı..Saldır sivaaasspor oooleyy..3 puandan baska bisey düsünemiyorm saldırın ölümüne aslanlarım..
Bozbaykuşları görmezden gelmeyin :)
sivasta yasayıpda stada gıtmeyenler ben sıvassporluyum falan demesınler.
:rolleyes: pazar çalısıyok ne edecik:D
Tribünler temizleniyor
Sivasspor'un yarın oynayacağı maç öncesi 4 Eylül stadındaki hazırlıklarda devam ediyor. Stad görevlileri,tribünleri temizlemek için yoğun çaba gösteriyor.:)
Bozbaykuşları görmezden gelmeyin :)
http://resimzade.com/Show.html?i=24882&token=17023 (http://resimzade.com/Show.html?i=24882&token=17023)
Bozbaykuşlar Her Yerde.Bunlara Dikkat Edin.;);)
karşıyakalı 06.11.2010, 09:15 sivasspor taraftarı hiç bir zaman takımını yalnız bırakmaz yeterki takımda bir umut ışıgı görsün .şimdiye kadar gelmediyse şuç taraftarın degil takımın ve yönetimindir.her şeye ragman biz bu takımı yalnız bırakmadık ve bırakmayacagızda
58_SEMİH_58 06.11.2010, 11:26 Maç var dediler gidecez :)
58_SEMİH_58 06.11.2010, 11:50 http://resimzade.com/Show.html?i=24883&token=66456 (http://resimzade.com/Show.html?i=24883&token=66456)
eyupkocak 06.11.2010, 12:31 bu haftadan çok umutlıyum inş. istediğimiz puanı alıp çıkışa geçeceğizzz:)
ahmet yiido 06.11.2010, 15:13 yiğido gençlik...!!
ahmet yiido 06.11.2010, 15:14 biz yiğido gençliğiz seni ancak mezarda terkederizzz:D
28 EYLÜL 2009 06.11.2010, 18:03 Hey... Malborya Layt 7 lira. Bu maç 5 lira 10 lira. Ona göre.
<Sivasspor58> 06.11.2010, 18:27 Eminim ki stat yine dolmayacaktır.
yigidoss 06.11.2010, 21:34 Ben gidemeyeceğim maça kafayı yiyecem. Nasıl dolmayacak stad ya maratonda bilet yok.
yigidoss 06.11.2010, 21:36 sivasta yasayıpda stada gıtmeyenler ben sıvassporluyum falan demesınler.
Ne kadar kolay ahkam kesiyorsun ya helal sana :)
migroArmis 06.11.2010, 22:38 müsabaka neredeyse bedava denebilecek ücrette...mutlaka değerlendirilmeli..ben sivasta yaşamıyorum..buradaki arkadaşlar beni bir konuda bilgilendirirse sevinirim..burada her maç oncesi biletlere yoğun ilgi başlığı altında haber okuyorum ardından hafta arası taraftarların stada gelmemesinin stemlerini duyuyorum..bu nasıl oluyor?birde ortalama seyirci sayısını merak ediyorum şimdiden teşekkürler...
28 EYLÜL 2009 06.11.2010, 22:43 Ne kadar kolay ahkam kesiyorsun ya helal sana :)
Ne diyecek. Yav yine 4-5 bin boş koltuk mu görmek istiyorum diyecek.
sebasteia 07.11.2010, 00:12 yarın o stadda 15 bin yiğido hep bir ağızdan haykırmalı: şampiyon sivasspor!
DoomsDay58 07.11.2010, 00:15 müsabaka neredeyse bedava denebilecek ücrette...mutlaka değerlendirilmeli..ben sivasta yaşamıyorum..buradaki arkadaşlar beni bir konuda bilgilendirirse sevinirim..burada her maç oncesi biletlere yoğun ilgi başlığı altında haber okuyorum ardından hafta arası taraftarların stada gelmemesinin stemlerini duyuyorum..bu nasıl oluyor?birde ortalama seyirci sayısını merak ediyorum şimdiden teşekkürler...
Şampiyonluğa oynadığımız sene çoğu maç full gibiydi neredeyse
58MUAMMER58 07.11.2010, 00:44 İNSALLH STAD FUL DOLAR,SAHADAKİ YİĞİDOLARI ÇOŞTURUR,TAKIMIN ÇOK İHTİYACI VAR TARAFTAR DESTEĞİNE,BUMAÇ SİVASSPORUN LİGDE KADERİNİ BELİRLİYECEK BİMAÇ,BEN STADIN DOLACAGINA VE SİVASSPORUN BU MAÇTAN GALİBİYET ALACAGININA YÜREKTEN İNANIYORUM,KALBİM OSATTE SİVASTA ATACAK,İSTANBULDAN SEVGİLERLE.
insallah bu maci alacagiz ve o tehlikeli bölgeden bu hafta ihtibaren uzaklasip daha ugramiyacagiz.Merak ettim bir konu var iBB´nin taraftarimi varki?konuk takim icin yer ayriliyor iBB´nin eksik olan zaten taraftari oda olsa simdi lider olurlardi adamlar ist´da evinde oynadigi macta bile taraftari yok sivasta ne arar.
yigidoss 07.11.2010, 10:17 biletler bedavadan ucuz valla gelmeyenin kaynanası ölsün :)
bu laftan sonra hiç kimse gelmez herhalde :D
Ben zaten gelemeyecektim ama benim için de geçerli olur mu bu güzel dua :):):):D:D:D
yigidoss 07.11.2010, 10:20 Ne diyecek. Yav yine 4-5 bin boş koltuk mu görmek istiyorum diyecek.
1. Sen onun avukatı mısın?
2. Hayatınızda kaç kere maça gittiniz kaç yıldır takımı takip ediyorsunuz?
3. Birinin Sivassporluluğunu tartışmak kimin haddine?
furkandtr 07.11.2010, 10:58 Maça lütfen gelelim Devir destek zamanıdır. Bu zamande destek yapmazsak ilerde geç kalabiliriz.
28 EYLÜL 2009 07.11.2010, 11:46 1. Sen onun avukatı mısın?
2. Hayatınızda kaç kere maça gittiniz kaç yıldır takımı takip ediyorsunuz?
3. Birinin Sivassporluluğunu tartışmak kimin haddine?
Sivasspora burda kimse kötü birşey demez. Yorum yapan kişi tanınmakta ve sitede de çok çevresi vardır. Gardaşımız birlik ve beraberliğin 1,5 senedir olmadığını ve diriliş maçımızın olduğunu anlatmaktadır. Yorumlarına bakacak olursan oda bizler gibi sıkıntı çekmektedir 1,5 senedir. Sivassporu herkes biliyor. Bu ortamda lütfen üyelrin sayfasına bakarak yorum yapalım. Akadaş veya ben sanki Çanakkale Dardanelsporluyuz. Sen daha Sivassporlusun dimi.
Sivasta yaşayıpta Stadyuma gitmeyenler olduğu için uzatmıyacağım. Ayrıca birlik ve beraberliği butür yorumlarla kırbaçlayan üyelerimz mevcut. Bu beğenilir veya beğenilmez. Ama yorum ise bukadar uzatılmaz. Sorduğun 1. soruya cevap vermedim. Onun dediğin için vermedim. Ama ben tüm dava arkadaşlarımın gerekirse avukatı oabilirim. Bu arkadaşımızda bundan sonra butür muhabbetlerin çıkmaması için yorumlarını daha net yapacaktır. Yaklaşımın yi olmasada bu sayende anlaşılmıştır heralde. İyi forumlar...
subasi29 07.11.2010, 12:18 Sivasta Olupta Maca Gitmeyenlerin Bahanesine Sasarim !
|