Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Stad icin Imza Kampanyasi

kiNgSiZe58
05.11.2010, 15:24
arkadaslar yeni stadimiza birtürlü baslanmadi, konya spor taraftarida yeni stad istiyor onlar imza kampanyasi düzenlemisler. bizde yapalim mi böyle birsey?
http://www.konyastadyumistiyor.com/index.php

mgulseven
05.11.2010, 15:36
Neden olmasın....Düşünceniz için teşekkürler.Hemen bizde başlayalım bu memlekette aglamayana emzik vermezler.Hazır seçimde yaklaşmışken bastırırsak seçim yatırımı olarak böyle birşeye yetkililer okey diyebilir.

negro34
05.11.2010, 15:38
Bence şimdiki 4 eylül stadı Sivas için Sivasspor için yeterli.Bu tür girişimler şehirin ekonomik sosyal gidişatıyla paralel hareket ediyor zaten,sivas göç veren bir il.İş sahasıda belli uzun vadede ilerde (hiç sanmıyorum ya) kentin siması işleyişi ülkeye kattığı katkı artarsa stad zaten kendiliğinden olur..Hesap öngörü işi. (ve sivasın önceliği bence stad değil) Memlekette camii çokta cemaat yok,o stadı kim dolduracak. (doldursa kayseri doldururdu).eldeki stadı büyütsünler bize yeter de artar bile.kendi görüşümdür herkese sevgiler.

necmettin_akcay
05.11.2010, 15:39
yapalım tabi hiç olmazsa bu stad konusunu gündemde tutmuş oluruz

effenberg
05.11.2010, 15:56
Bence şimdiki 4 eylül stadı Sivas için Sivasspor için yeterli.Bu tür girişimler şehirin ekonomik sosyal gidişatıyla paralel hareket ediyor zaten,sivas göç veren bir il.İş sahasıda belli uzun vadede ilerde (hiç sanmıyorum ya) kentin siması işleyişi ülkeye kattığı katkı artarsa stad zaten kendiliğinden olur..Hesap öngörü işi. (ve sivasın önceliği bence stad değil) Memlekette camii çokta cemaat yok,o stadı kim dolduracak. (doldursa kayseri doldururdu).eldeki stadı büyütsünler bize yeter de artar bile.kendi görüşümdür herkese sevgiler.
Gerci bazi arkadaslar kizabilirler ama bende ayni görüsteyim cünkü bizler daha dagrusu (Sivas da yasayan taraftarlar) suanki stadi dolduramiyorlar yapilacak 35-40 binlik stad nasil dolacak???.

stain
05.11.2010, 15:58
sevgili yiğido kardeşlerim boşuna uğraşmayın imza toplarsınız birde bakmışsınız elinizdeki stad bilene gitmiş ozaman ortada kalırsınız

hemde toki oraya stadın yerinin değerinin yarısının altında bir teklif yapmış bunu kabulmu edelim

mesela eviniz var evinizin değeri 100 bin tl eğer adam gelirsize 45 bin tl ye bize bu eviver derse siz sevgili yiğidolar ne yaparsınız

vede bu yüzden yöntim kendisi stadı satıp kendisi yapacak

üçyıldız58
05.11.2010, 16:06
başbakan sivasa stad sözü verdiği gün belediye seçimleri öncesi inşallah şeker fabrikasına dönmez dedim
şeker fabrikasınıda geçti o gün yerel bir tv nin konuğu olan sivasın milletvekili selami uzun zaten sivas stadı dolduramıyor yeni bir stadı askıya aldık diyor
utanmadan biz bu işi kıvıramadık diyemiyor biz daha hala bu gibi şahsiyetleri milletvekili olarak ankaraya gönderdiğimiz sürece daha çok başka şehirlerin yatırımlarına imreniriz
bırakın büyük bir stadyumu belediye spor maçlarını oynasın diye paşaçayırının tadilatı için gerekli 250.000 tl yi bile getiremediler bunlardan bir cacık olmaz
yazık değilmi iki gün sonra belediye spor dış sahada maç yapacak sivaslıda soğuğun altında maç izlemeye mahkum olacak
bu sivasa bunlar az bile kimse sesini çıkarmadığı sürece çıkaranında zaten hemen sesini kesiyorlar
bizim sitede dahil bazen zülfiyare dokundunmu hemen mesajlarımız siliniyor

adalı harun
05.11.2010, 16:54
başbakan sivasa stad sözü verdiği gün belediye seçimleri öncesi inşallah şeker fabrikasına dönmez dedim
şeker fabrikasınıda geçti o gün yerel bir tv nin konuğu olan sivasın milletvekili selami uzun zaten sivas stadı dolduramıyor yeni bir stadı askıya aldık diyor
utanmadan biz bu işi kıvıramadık diyemiyor biz daha hala bu gibi şahsiyetleri milletvekili olarak ankaraya gönderdiğimiz sürece daha çok başka şehirlerin yatırımlarına imreniriz
bırakın büyük bir stadyumu belediye spor maçlarını oynasın diye paşaçayırının tadilatı için gerekli 250.000 tl yi bile getiremediler bunlardan bir cacık olmaz
yazık değilmi iki gün sonra belediye spor dış sahada maç yapacak sivaslıda soğuğun altında maç izlemeye mahkum olacak
bu sivasa bunlar az bile kimse sesini çıkarmadığı sürece çıkaranında zaten hemen sesini kesiyorlar
bizim sitede dahil bazen zülfiyare dokundunmu hemen mesajlarımız siliniyor aynen katılıyorum bizim adamlar ankaraya yatmaya gidiyorlar
abtullatif senerin harici bu memlekete kim çivi çaktı

VAVEYLA13
05.11.2010, 17:13
güzel bir fikir gerçekten neden olmasın. bazı arkadaşlar hala büyük stadı dolduramayacağımızı söylemişler ve gereksizliğinden bahsetmişler. arkadaşlar bu bir prestij meselesidir de bir bakıma neden sivas ta bir milli maç oynanmıyor neden avrupa şampiyonluğu adaylığımızda sivas maç oynanacak iller arasında yok. sık bir stadyumumuz olsa bunlar olmaz mı. fena mı olur. taraftarımız hep böyle kalacak değil yaa takım başarılı olursa taraftarda artacaktır.

HALIL
05.11.2010, 17:33
Gerci bazi arkadaslar kizabilirler ama bende ayni görüsteyim cünkü bizler daha dagrusu (Sivas da yasayan taraftarlar) suanki stadi dolduramiyorlar yapilacak 35-40 binlik stad nasil dolacak???.

kardesim kayseriye yapildi stad adamlar liderlige oynyo sanki doluyormu stadlari

bence dolar stadyum ama biletler pahali olmasza insanlar en azindan meraklarindan gelir

trafocu
05.11.2010, 17:39
Sivasa yeni Stad yapılacakmış.Mevcut Stad ihtiyaca yetmeyi birakalım dolduramıyoruz bile.Konya,Manisa,Denizli stadlarını görseniz bu imza kampanyasından vazgeçersiniz.Sivas havaalanı yolu 4 şeritli duple yol olmuştur.Bir ay içinde acaba toplamda kaç araç bu yolu kullanmıştir.Mücadeleniz sanayi yatırımı için olmalı.Mevcut tesisler bir bir taşınıyor bunlar için ne yaptınız acaba.

sebasteia
05.11.2010, 17:49

bu mesaj sivaslılardan hiç bir mok olmayacağının en büyük kanıtıdır!

küçük kafa, küçük şehir, küçük insanlar!........

sebasteia
05.11.2010, 17:51
Sivasa yeni Stad yapılacakmış.Mevcut Stad ihtiyaca yetmeyi birakalım dolduramıyoruz bile.Konya,Manisa,Denizli stadlarını görseniz bu imza kampanyasından vazgeçersiniz.Sivas havaalanı yolu 4 şeritli duple yol olmuştur.Bir ay içinde acaba toplamda kaç araç bu yolu kullanmıştir.Mücadeleniz sanayi yatırımı için olmalı.Mevcut tesisler bir bir taşınıyor bunlar için ne yaptınız acaba.

kaç tane sanayi yatırımı taşınmış ya, uyduran uydurana! biraz da yapılıp çalışanlardan bahsedin!

bir de havaalanı yolundan rahatsız olmuşsunuz, bırak 4 değil 8 şerit olsun, burda zoruna giden ne? bu ne saçma sapan bir zihniyet?

küçük kafa, küçük şehir, küçük insanlar!...

pover58
05.11.2010, 18:26
imza filan boş işler kardeşim koca başbakan söz verdi yapılmadıda imza toplayıncamı yapılacak bence gereksiz netice çıkmaz.sivasın dostu yok kardeşim en fazla stadımızın yerini alırlar elimizden 20 000 kişilik stat yaparlar ondan sonra ayıkla pirinci. onun için hiç gereksiz başbakan nasılsa sivasa gelecek o zaman büyük bir pankart açılır ''sayın başbakan sözünü tut 35 000 kişilik stadımızı yap''denir en etkili kanpanyada bu olur geridsi boş.okumadımı pankartı gözüne sok mecbur kalsın okumaya işte o zaman iş biter yoksa asla yapmazlar.

YiğidoGençlik
05.11.2010, 18:30
kale arkaları kapatılsın yeter şehir dışındaki stada kimse gitmez kale arkları kapatılırsa her maç full çeker hem açıkta ki taraftar neden cefa çeksin neden ıslansın yönetimin bu çifte standartı ortadan kaldırması gerekir hemde stadda güzel bi ambiyans olur bu çok önemli zaten yeni stadda yapılmayacakmış.

münihli_58
05.11.2010, 20:09
Dolmasa bile en azindan Milli Mac falan oynanir. Buda cok güzel olur Sehrimiz icin :)

eyupk
05.11.2010, 20:22
ŞİMDİ AĞZIMA GELENİ SÖYLEMEK İŞTİYORUM İMANIM ENGEL OLUYOR, SİZ NASIL SİVASLISINIZ BE, SİVASIMIZIN GELİŞMESİNİ RESMEN İŞTEMİYORSUNUZ, YOK EFENDİM STADI DOLDURAMIYORMUŞUZ GEREK YOKMUŞ, HELEKİ BAŞBAKAN SÖZÜNÜ TUTMADI SİZ SESSİZ KALMAYI TERCİH EDİYORSUNUZ. BU AKLINIZ YÜZÜNDEN SİVASIMIZ GELİŞEMİYOR, HALEN OYLARINIZLA YÜCELTİYORSUNUZ ONLARI. SİVASIMIZA 30 BİNLİK STAD YAPILSA MİLLİ MAÇLAR SİVASIMIZDA OYNASA KÖTÜ MÜ OLUR? YAW BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN, ANLAMIYORUM BEN BU HEMŞERİLERİMİ.

ZiDaNe58
05.11.2010, 20:22
dolduramıyorlar diyen arkadaslara cvbım kadir has gibi lüks bi stadımız olsa kim istemez öle bi stadda maç izlemeyi..ayrıca nüfusumuza göre gene iyi dolduruyoruz.memleketi bırakp gidenler düsünsün:))kayseri suandaki gencler maçını zirveye oynamasına rağmen 3-4 bin kisiye oynuyo:))

DoomsDay58
05.11.2010, 21:27

Bu takım şampiyonlar ligi , uefa ve intertoto da oynamış ve kapasitesi 20.000 i bile olmayan bir stada sahip sence bu güzel birşey mi?

<Sivasspor58>
05.11.2010, 22:08
Allah aşkına yeni stat olsa nolacak takımı 90 dakika destekleyen kaç taraftar var kaç defa bu statı full doldurdukda yeni stat istiyoruz pazar günü göreceğiz İBB maçında.

SEVDAMSIN58
05.11.2010, 22:09
aynen katılıyorum bizim adamlar ankaraya yatmaya gidiyorlar
abtullatif senerin harici bu memlekete kim çivi çaktı

sayin abdüllatifin memleketine degil biriki çerkez akrabalarina yardim etmiştir onun dişinda kimseye bir faydasi olmaz

mgulseven
05.11.2010, 22:13
kale arkaları kapatılsın yeter şehir dışındaki stada kimse gitmez kale arkları kapatılırsa her maç full çeker hem açıkta ki taraftar neden cefa çeksin neden ıslansın yönetimin bu çifte standartı ortadan kaldırması gerekir hemde stadda güzel bi ambiyans olur bu çok önemli zaten yeni stadda yapılmayacakmış.

Bence çok dogru şu stsd lüks olur bir an önce takıma iyi 2veya 3 takviye yapılması lazım.Kale arkası kapatılıp koltuk takviyeleri yapılırsa stad şimdilik yeterli olur.Fakat genede imza kampanyası başlatalım derim azda olsa sesimiz çıksın birileri duysun SİVASSPOR'un sahipsiz olmadıgını.

karyola
05.11.2010, 22:23
zıhnıyete bakarmısınız ısım vermıyom yazılardan kendılerını bellı edıyorlar.eger sıvaslı yenı stad bıze xxl gelır derse kımse bır cıvı cakmaz.:mad:

eyupk
05.11.2010, 22:38
Allah aşkına yeni stat olsa nolacak takımı 90 dakika destekleyen kaç taraftar var kaç defa bu statı full doldurdukda yeni stat istiyoruz pazar günü göreceğiz İBB maçında.
bu zihniyetle Sivasımız daha çok gerilerde kalır, bravo size

yeniceri_can
05.11.2010, 23:06
Yazılanları Anlamakta Son Derece Güçlük Çekiyorum..Hayır Bizim Şehrimizin Takımı 3. lig takımı felanda benım mı haberım yok arkadaş.Sizin Gibi GERİKAFALILAR olduğu sürece Bu kente bir çivi cakılmaz abi..Sizin gibiler oldugu sürece Gittiğinizde kadir has a felan " vay be adamlar ne yapmış" demeye devam edersiniz anca..Adamlar Öyle Böyle yaptırdılar stadyumu Bildiğim hiç devlet desteği olmadan bizim ayağımıza Böyle Bir şans gelmiş devler söz vermiş Baskı yapmak yerine gerek yok deyip Geri Ceviyorsunuz....

Gecen sene Rizedeydi galiba AB destek fonlarından bir tanesi bilmem kac milyon euro "hibe" edip bir baraj insaati icin olması lazım fon cıkarttılar..O mevkide oturan köylüler Bunda bir iş var deyip parayı kabul etmediler..Bunda bir bit yeniği var adamlar neden durduk yere bu kadar para versın diye reddetiler.Sonra Pişman oldular gerçi ama fayda etmedi...

Bizimkide Bu örnekteki gibi Son modern bir stadyum vaad etmişken başbakan biz ne gereği var deyip Beni Tam ortadan yarıyorlar arkadas...Neymiş sımdi ki Stad Dolmuyormuş ki Yenisine ne gerek varmışşşşş..Hayırdır Birader Kaç maça gittin de öyle diyorsun once onu soylesene bana... " Karanlığa küfür etme Bir mumda Sen Yak" diye bir söz var adam biraz ders cıkarır ama nerdeee...Ben Bu Sitenin en eski üyelerinden birisiydim ama Futbolla alakası olmayan takıma 5 kurus maddi ve ya manevi desteği olmayan Binlerce boş beleş insan yüzünden kapattırdım hesabımı..Böyle Giderse de haberleri bile takip etmicem artık Hayır bunları yazanlar gercekden Sivaslı mı bılmıyorum..

Kayseriyle kendımızı hep Kıyaslıyoruz ya hani Eskiden İlcemizdi diye İçimizde geri kafalılar oldugu sürece onlar metropol olmaya biz ise KÖYLEŞMEYE devam ederiz o kadar ...Adamların stadları dolmasa bile A milli takıma bile ev sahipliği yapıyorlar yeri geldimi...Ama Bizim Sivasın insanı boyle İşte Canım memleketımın İnsanı kafasını Kuma gömmeye devam ediyor..Atı alan Üsküdarı gecmiş ama biz hala at gözlüğüyle dolasıyoruz...

Yazık Bu memlekete Yazık...

emre yıldırım

handsome5867
06.11.2010, 09:03
partal arena stadını imzalarını r.t.erdoagan a mı yollucaksınız yiğido milletvekillerine mi??

Alişan
06.11.2010, 09:21
Gardaşlar sivassporumuzu yeni bir stadın olması güzel ama bazı gardaşlarımız nasıl dolduracağız diyor illaha stadı doldurmaya gerek yok önemli olan büyük bir stadımız olsun burada başka karşılaşmalarda olacaktır bu karşılaşmalar için gelen kişiler sivas esnafının yüzünü güldürür aynı zamanda sivasımızı tanır böylü büyük bir stada kavuşunca aynı zamanda takım motivasyonu üst düzeye çıkar bakın kayseri spor en yakın örneği yeni stadına kavuştuğunda futbolcuların performansı nasıl yükseldi. O yüzden olsun büyük bir stadımız hem sivas hem sivasspor hemde esnaf için salı günü 02-11-2010 tarihinde merkez ptt nin arkasında döner yenecek güzel yerler vardır hepiniz bilirsiniz orada bir yemek yedim çevreye baktım buralar daha çok dolabilir dedim üniversitenin olması sivası sivas yapıyor. Üniversitenin olmadığını düşünün sivasımız adeta yok olur. Oyüzden yeni gelen güzel şeyler her zaman değer katar. Bizim stadımızın şu ana kadar yapılmamasının en büyük nedeni TOKİ nin doymazlığı ve paragöz olması eğer TOKİ orta noktada buluşmak istese sahamız çoktan başlamış ve bitmiş olurdu. İnşallah toki insafa gelirde anlaşılır ve stadımız başlar

eyupkocak
06.11.2010, 12:42

kardeşim öyle diyonda takım üzerinde futbolcular üzerinde stadın etkisi büyük
mesela transfer yapmak istiyon ama futbolcuya stadı gezdirecen sen futbolcu olsan ne yapardın (kayseriye giderdin bce)
taraftarın maça ilgisinide artırır stad .
haa şanlı urfa çık mu gelişiş sivastan da oraya stad yapıldı
sadece sevirci endeksli düşünmeyelim stan aynı zamanda sosyal bir merkezdir
kısaca sivas a stad şart [/COLOR]
söz verildiyse yapılmalı

eyupkocak
06.11.2010, 12:45

al işte bir tane daha kardeşim sen önce konuşulan konuya destek verde o da olur :confused:
...zaten biz herşeyin en iyisini biliriz de mi ?:mad:...

tanju_58
06.11.2010, 15:22
bu zamana kadar stad yapılmamasının sebebide budur.sivassporun şampiyonluğa oynadığı dönemdeki popülerliğinden faydalanmak için stad yapılcak gibi sözler söylenmiştir.ancak zamanla sivassporun düşüş yaşayacağı tahmin edildiği için girişimde bile bulunulmamıştır ve nasıl olsa stad hevesinden zamanla taraftarlarda vazgeçer zihniyetiyle hareket edilmiştir.görüyorumki hiçte haksız deilmiş böyle düşünenler.çünkü çoğu kişi staddan vazgeçmişe benziyor.

kartalyiğido
06.11.2010, 16:22
yha bu stadı dolduramıyoruz daha yeni bi statı napacaksın :S

28 EYLÜL 2009
06.11.2010, 18:05
Kardeş kampanyayı felan boş ver. SANA OY YOK BU SEÇİMDE DERSEN stad hemen yapılır. Kurnazlığı ve çakallığı ne zaman öğreneceğiz arkadaş...

yıldız beldesi
06.11.2010, 18:07
cumhurbaşkanımız kayserili olduğu için yatırımlar kayseriye oluyor para oluk oluk kayseriye akıyor. böyle olunca göç alan il konumuna geçerek giderek büyüyor. Sivasa da aynı yatırımlar yapılsa Sivas neden büyümesin. bence sadece stad konusu değil örneğin ulaşım. üniversiteye ulaşım zor imiş. zaten görünen de o. küçük otobüslerle binlerce kişinin üniversiteye ulaşması kolay olmasa gerek. bunun yerine metro, metrobüs, tramvay sisteminden en az birini bunun yanı sıra veya bunların yerine yine sık geçen körüklü otobüsler olsa ulaşım rahatlar. yani stada takılmamak lazım ili de geliştirmek istiyorsak medeniyetleştirmek istiyorsak bilinçli bir ulaşım omurgası oluşturulmalı bildiğime göre bu ulaşım sisteminden memnun olan da yok.

eyuphulagu
06.11.2010, 20:01
Genç arkadaşların stat konusunda yorum yapmaları çok güzel ve ümit verici;ben olaya biraz başka açıdan yaklaşacağım..Çünkü bu başlıkla ilgili 3 senedir sayısız mesaj yazdım;hatta konuyu ilk gündeme getiren kişilerden biriyim..3 senedir bu konuda sayısız kere statyum konusunun gündeme gelmesini hep istedim hala da isteyeceğim...Mesaj yazan arkadaşların çoğunluğu genç ve heyecanlı arkadaşlar;yapılan yorumlarda bazı arkadaşlar mevcut stadı hala doldurabildik mi ki yeni stat istiyoruz lafları ediyorlar...Dedikleri söz doğru da olsa acaba ben de diyorum ki diğer iller mevcut statlarının ne kadarını dolduruyorlar ki ...Lafımı biraz daha açayım:Ülkemizde şu anda bu konu Trabzon,Bursa,Eskişehir,Malaty a,Afyon,Erzurum,Konya,Ankara,E lazığ,D.bakır,Denizli,Karabük ,Adana,Antalya,SAmsun ve de SİVAS gibi illerin gündeminde.. Her il şu anda moda oldu ya eski statlarını Toki ye verip yerine daha modern ve kapasitesi daha fazla olan yeni statlar yaptırmanın peşinde..İlk olrak Kayseri'ye daha sonra Rize'ye bu yolla modern statlar yapıldı..Aynı yolu kullanrak Sivas halkı da stat yapılmasını talep ediyor..İşn ilginç yanı bu talebi Sivas halkının beynine sokan da siyasiler oldu..Aslında Başbakan 3 yıl önce Sivas'a seçim propagadandası için gelip Sivas'a 30 bin kişilik stat ve 7500 kişilik spor salonu sözü vermese belki de çoğumuzun bu konudan haberi bile olmayacaktı...O günden bu güne çok zaman geçti;ama verilen söz bir türlü tutulamadı..Tabi ki neden tutulmadığı tam bir sır gibi...Ama ortada bir şey var o da Toki ile yapılan
pazarlıkların tıkandığı...Seçim öncesi bu konu tekrar ısıtılıp Sivas halkının önüne konulacak ..Geçen hafta Sivas Gençlik Spor İl Müdürü Salim KILIÇ canlı yayında bu konu ile ilgili yaklaşık 1 saat konuştu...Salim K. gelinen durumu özetledi ve artık Toki ile görüşme yapılmadığını çünkü TOKİ ni kararında ısrarcı olduğunu söyledi..Artık diğer alternatifleri de değerlendireceğiz dedi..Diğer alternatifler sözüyle özel sekör ve Belediye ile anlaşrak da yeni stadımızı yapabiliriz dedi..Çünkü hiç acele etmiyoruz şu anki stadımızı yenileyerek Uefa kriterlerine uygun Hale getirdik dedi..Bundan 3-4 gün önce Sivas gazetelerinde valimizin bu konuda açıklamalarıda yayınlandı..Valimiz bile tokinin Sivas'a karşı haksızlık ettiğini stat yapımı için artık acele etmediklerini ve gelecekte belediye ve özel sektör veya yabancı şirketlerle anlaşılarak bu projenin yapılacağını düşündüklerini söyledi....SONUÇ:Sivas'ın yeni stada şu anda değil gelecek için ihtiyacı var...Trabzon'a gelince muslukları açan Toki malesef iş Sivas'a gelince çok cimri davranıyor...150 Trilyonluk stat arazisini 55 Trilyona kapatmaya çalışan Toki konusunda son karar BAŞBAKANIN...Sivas gerekirse özel sektör veya yabancı uluslararası şirketlerle işbirliği yaparak bu projeyi kesinlikle gerçekleştirir...Sivas halkı herşeye layık...Bu stat öyle yada böyle birgün yapılacak..Umarım yapılacak proje en az Kayseri ve Trabzon stat projeleri kadar iyi olur...HER ŞEY SİVAS İÇİN...

58MUAMMER58
06.11.2010, 20:07
SİVASA 30BİN KİŞİLK STAD GEREKSİZ DİYENLER,ÖNCE MEVCUT STADI DOLDURUNDİYENLER,BU İŞİ SAVSAKLIYAN SİYASİ KİŞİLİKSİZLER VE O KİŞİLERİ ÖLÜMÜNE DESTEKLEYENLER,BİLİNMELİDİRKİ, BU SEHRE HIYANET EDEN ,GAFLET VE DELALET İÇİNDEKİ ZAVALLI YARATIKLARDIR,BUSEHRE ENİNDE SONUNDA BU STAD YAPILACAKTIR,YETERKİİ STAD YAPIYORUZ DİYE UCUBE BİSTAD YAPILMASIN ,SONRA ONU YIKMAK ZOR OLUR,AFYONA,MALATYAYA,YAPILMAS I PLANLAN STAD SİVASA DA YAPILACAKTIR.TRABZONDA DENİZ DOLDURULARAK 35 BİN KİŞİLK PLANLAN STAD 45 BİN KİŞİLK OLARAK PLANLANIYORSA,SİVASTADA 30 BİN KİŞİLK STAD YAPILACAKTIR.İMZA KAMPANYASIYLA OLURMU BİLMEM.KİMSE SİVASI ÜVEY EVLAT YERİNE KOYAMAZ.

B.DUMANLI
06.11.2010, 20:26
Stad konusunda Kayseri ve Trabzonla kendimizi kiyaslamaktan vazgecelim.Bize bir yarar saglamaz.Adamlar lobi olusturmuslar böylelikle her engeli asmasini biliyorlar.Sahanin yeri cok degerli, iki üc kurusa TOKI´ye vermek ,yanlis bir hareket.Önce güclü olacagiz eski günlere ,kalici olarak dönersek kapilar birer birer acilir.Sivas ,Sivasspor sayesinde marka oldugu sürece tüm engeller asilacaktir.

yigido_mami_58
06.11.2010, 21:18
yapalım istanbuldan tam desdek

haar58
06.11.2010, 21:27
arkadaşlar bu stadyumu bile dolduramıyorz . biraz gerçekçi olmak lazım. hee bole giderse zaten 2. lig için bu stadyum fazla bile gelir. (kızmaya gerek yok yonetim adam gibi transfer yapmazsa sonumuz bank asya :S )

negro34
06.11.2010, 23:18
bu mesaj sivaslılardan hiç bir mok olmayacağının en büyük kanıtıdır!

küçük kafa, küçük şehir, küçük insanlar!........

Siz şehirdeki açılan işyerlerinden bahsetmemizi söylemişsiniz,sivasta ne açılıyor ben size söyleyim burdan;tüketime ! yönelik çok şey var doğru,market lokanta berber,kanepeci,leblebici,yani tüketime ver paranı, hani sanayi nerde üretim nerde markan var,ihracatta sivas ülkemizin kaçıncı sırasında kaç lira döviz girdisi var,araştıın bakın kurumlar vergisinde (şirketler) normal vergilerde kaç lira gelir toplanıyor sivasımızda..şehrin karnesine tepeden böyle bakılıyorda yatırım yapılıyor..kayseri ile sivas birmi..arkadaşlar urfadan bahsetmişler,orası güneydoğu oraların ayrı bir stratejisi var diyarbakırın falanın filanın,oraya stad veya benzeri bir sosyal yapının yapılması tamamen bir siyası yaklaşım (soğuk savaş dönemi zihniyetiyle)..Haa ben sanayi derken bizim sanayideki iki bıçakcı (hoş onu bile pazarlamayı bilmiyoruz ya) tarakçı kalaycı değil hee.Bir arkadaş çok güzel yazmış 2.lige düşersek diye;haaa o zaman aklınız başınıza gelir işte,size bir şey daha söylemek istiyorum,eğer sayın Odyakmaz başkanlığı bıraksın sivası öyle kolay kolay kimse sırtlamaz bunu da bilin.Öyle kolay değil bu işler,Allah yüzbinkere razı olsun öyle sivas kahramanlarından.Ben de istiyorum 50 bin kişilik stadımız olsun başka iller bizi kıskansın imrensinler ama gerçekçi olmalıyız,işi olmayanın aşıda olmaz aşı olmayanın da elinde bilet alacak extrası olmaz.5 TL ye maç izliyoruz yönetimin özverisi bu,yapsınlar da bir 20 tl kale arkasını görelim maratonu 50 TL gidelim maçlara..Sivası bana kimse anlatmasın,başkana alternatif bir başkan çıkaramayan şehrimiz mevcut başkanın ve yönetimin iki dudak arasına güvenipte 40 bin kişilik stada kimse güvenmesin.dediğim gibi bu tamamen şehrin çehresiyle alakalı bir şey..Sivasspor bizim herşeyimiz çünkü sivasımızın başka bir marka değeri yok gözle görülür !.. herkese saygılar.Umarım anlaşıldık veya anlatabildik.

negro34
06.11.2010, 23:44
yaa dayanımıyorum,kayseriyi örnek verip duruyorlar,kayseri yıllarını ticarete vermiş sanayileşmede kentleşmede ticarette sosyalleşmede ve takımı bizden epeyce süper ligde oynamış,bizimkiler bir şampiyon ligi gördük diye hurrrraaa sivasspor tv istiyorlar 40 bin kişilik stad istiyorlar;daha durun bakalım biz neyiz yaa,kayseri öyle bir çok üstünlüğü bulunurken daha yeni bu yıl açıldı stadları acaba NEDENNNNNNnnnnn !! adamı çıldırtmayın..Önce işini ayarlamış adamlar önce ticareti kurmuş,ne yapcan cebinde paran olmadıktan sonra stadın 100 bin kişi alsa ne yazar..Sen bi kere sosyal değilsin yapı olarak baksana stada 2 tane gençlerden oluşan grup ses çıkarıyor ya diğerleri !..arkadaşın biride diyor ki kaç kere maça geldin de stad dolmuyor diyor,bu takım 3 ligdeykende bu kadar evet şimdiki kadar hatta o zaman daha bir başkaydı seyircimiz daha özveriliydi tabi bunu yazan arkadaş o zaman daha yumurtaydı allah bilir!..şimdi aradan yıllar geçti gene aynı 10 bin taraftar,yalan ise söylesinler fuatlar mahmutlar sarı mehmetler cin ismailler..sanki biz istemiyoruz gibi stadı da,ben herkesten çok istiyorum ancak gençlerimizin boynu bükük gezmesinden de önemli değil benim için 40 bin kişilik stadın olması.onun için önceliği şimdilik stada değil başka şeylere kafa yoralım.o stad o zaman en alasıyla yapılır kafanızı yormayın biz demeden yaparlar bile..Stadı diyene kadar stada giriş çıkışa bir bak Allahını seversen,sanki cumanın farzını kılıp camiden çıkıyok..tek tek çıkıyok (çıkıyoruz demiyorum bakın :) ) herkese sevgiler bu hafta iib yi yenecez inş.

kiNgSiZe58
07.11.2010, 00:15
ya birakin dolmasini, hangi klüb stadini her macta full dolduruyormus arkadas? eger hepimiz bir olupda bu (!!!) milletvekilleri olsun yönetim olsun belediye olsun sikistirmazsak, ozaman iste bunlar bizi daha cok uyutur. arkadaslar birlik olma zamani toplyalaim imzalari gönderelim basbakanliga bakin görsünler. bu günlerde herkez cikar derdinde. ya ben anlamiyorum almanyada pforzheim sehrinde kaliyorum nüfüs 100bin adamlar yeni stad yapiyorlar 35bin kisilik. hemde takimlar 1ci lige bile oynamiyor. düsünün yani. bizim m*larda ne yapiyor yok stad dolmazmis yok zirt yok pirt. s*k*r et orasini sana soranmi oldu. sehre her yönden katkisi olucaktir. verin tokiye 55 milliona gerisinide belediye tamamlasin olsun bittsin sanki hepsini ayni anda vercek degilsina. tabi bukadar basit degil biliyorum ama belediye artik uyanmali böyle devam giderse bbp felan kalmaz sivasta. cifte minareyi tamirini 1.5 senede bitirin den ne beklersin. muhsinsiz bbp olmuyor arkadas herkez kendi cikarinin pesinde resmen. biraz kayseriden örnek alin.

sebasteia
07.11.2010, 00:21
Genç arkadaşların stat konusunda yorum yapmaları çok güzel ve ümit verici;ben olaya biraz başka açıdan yaklaşacağım..Çünkü bu başlıkla ilgili 3 senedir sayısız mesaj yazdım;hatta konuyu ilk gündeme getiren kişilerden biriyim..3 senedir bu konuda sayısız kere statyum konusunun gündeme gelmesini hep istedim hala da isteyeceğim...Mesaj yazan arkadaşların çoğunluğu genç ve heyecanlı arkadaşlar;yapılan yorumlarda bazı arkadaşlar mevcut stadı hala doldurabildik mi ki yeni stat istiyoruz lafları ediyorlar...Dedikleri söz doğru da olsa acaba ben de diyorum ki diğer iller mevcut statlarının ne kadarını dolduruyorlar ki ...Lafımı biraz daha açayım:Ülkemizde şu anda bu konu Trabzon,Bursa,Eskişehir,Malaty a,Afyon,Erzurum,Konya,Ankara,E lazığ,D.bakır,Denizli,Karabük ,Adana,Antalya,SAmsun ve de SİVAS gibi illerin gündeminde.. Her il şu anda moda oldu ya eski statlarını Toki ye verip yerine daha modern ve kapasitesi daha fazla olan yeni statlar yaptırmanın peşinde..İlk olrak Kayseri'ye daha sonra Rize'ye bu yolla modern statlar yapıldı..Aynı yolu kullanrak Sivas halkı da stat yapılmasını talep ediyor..İşn ilginç yanı bu talebi Sivas halkının beynine sokan da siyasiler oldu..Aslında Başbakan 3 yıl önce Sivas'a seçim propagadandası için gelip Sivas'a 30 bin kişilik stat ve 7500 kişilik spor salonu sözü vermese belki de çoğumuzun bu konudan haberi bile olmayacaktı...O günden bu güne çok zaman geçti;ama verilen söz bir türlü tutulamadı..Tabi ki neden tutulmadığı tam bir sır gibi...Ama ortada bir şey var o da Toki ile yapılan
pazarlıkların tıkandığı...Seçim öncesi bu konu tekrar ısıtılıp Sivas halkının önüne konulacak ..Geçen hafta Sivas Gençlik Spor İl Müdürü Salim KILIÇ canlı yayında bu konu ile ilgili yaklaşık 1 saat konuştu...Salim K. gelinen durumu özetledi ve artık Toki ile görüşme yapılmadığını çünkü TOKİ ni kararında ısrarcı olduğunu söyledi..Artık diğer alternatifleri de değerlendireceğiz dedi..Diğer alternatifler sözüyle özel sekör ve Belediye ile anlaşrak da yeni stadımızı yapabiliriz dedi..Çünkü hiç acele etmiyoruz şu anki stadımızı yenileyerek Uefa kriterlerine uygun Hale getirdik dedi..Bundan 3-4 gün önce Sivas gazetelerinde valimizin bu konuda açıklamalarıda yayınlandı..Valimiz bile tokinin Sivas'a karşı haksızlık ettiğini stat yapımı için artık acele etmediklerini ve gelecekte belediye ve özel sektör veya yabancı şirketlerle anlaşılarak bu projenin yapılacağını düşündüklerini söyledi....SONUÇ:Sivas'ın yeni stada şu anda değil gelecek için ihtiyacı var...Trabzon'a gelince muslukları açan Toki malesef iş Sivas'a gelince çok cimri davranıyor...150 Trilyonluk stat arazisini 55 Trilyona kapatmaya çalışan Toki konusunda son karar BAŞBAKANIN...Sivas gerekirse özel sektör veya yabancı uluslararası şirketlerle işbirliği yaparak bu projeyi kesinlikle gerçekleştirir...Sivas halkı herşeye layık...Bu stat öyle yada böyle birgün yapılacak..Umarım yapılacak proje en az Kayseri ve Trabzon stat projeleri kadar iyi olur...HER ŞEY SİVAS İÇİN...

bence de en uygun çözüm hiç toki'ye bulaşmadan sivasspor kulübü - valilik - belediye - gençlik spor il müdürlüğü elele verecek, bu araziyi yabancı firmalara pazarlayacak. iyi bir anlaşma ile bu arazi gerçek değeri ile değerlenecek!

kazanan toki değil sivas olacak!

aptal olmayalım, toki de neymiş, canavar gibi yabancı firmalar var! türkiye'nin bir çok şehrinde büyük projelere imza atıyorlar, sivaslı malını pazarlamasını bilirse elbette değerini bulacaktır.

bu arazi bize çok rahatlıkla 35-40 bin kişilik mükemmel bir futbol stadı kazandıracak kadar değerli, şimdilik bunu kafamıza kazıyalım yeter!!!

muhsin koçak
07.11.2010, 02:19
arkadaslar yeni stadimiza birtürlü baslanmadi, konya spor taraftarida yeni stad istiyor onlar imza kampanyasi düzenlemisler. bizde yapalim mi böyle birsey?
http://www.konyastadyumistiyor.com/index.php

Başbakan bu sözü başka bir yerde vermiş olsaydı eminim şimdi o stat çoooktaaannn bitmişti.
Başbakana doğrudan ulaştırılmak koşuluyla imza kampanyasını sonuna kadar destekliyorum ve bu süreçte bende bütün gücümle görev almaya ve çalışmaya hazırım.
Ancak! emin olun başbakanın bu mevcut durumdan haberi olduğunu sanmıyorum,eğer öyle olsa ne TOKİ kalır ne de TOKİ dekiler.Bu tamamen Sivas'lı bürokratların kifayetsiz,beceriksiz,vurdum duymaz,kişiliksiz,umursamaz... ..insanlar oluşundan kaynaklanıyor.

kiNgSiZe58
07.11.2010, 18:16
takim böyle devam giderse birak stadi ligede bile kalmamiz zor. düsersek hic yapmazlar

YuNuSPaSa58
07.11.2010, 18:54
daha 10000 kişilik Stadı dolduramıyoruz.. yeni yapılıcak stadı nasıL dolduracaz.. eğer böyle skorlar alıcaksak bence yapılmaması daha hayırlı..

dülger58
07.11.2010, 21:06
ARKADAŞLAR STAD OLAYINI BIRAKALIM ŞİMDİ.İLK BAŞTA TAKIM BİR KÜMEDE KALSIN.

TAKIM SÜPERLİGDE OLMADIKTAN SONRA STAD OLSA NE OLUR...