Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİME MESAJ
merkez-1 07.11.2010, 18:18 Sivasspor.com üyeleri olarak ve herşeyden önce Sivasspor taraftarları olarak buradan Sivas Spor Sportif A.Ş.'ne seslenelim.
Son 2 sezondur yapılan yanlışlıkları ayakta durmayı başaran taraftarlar olarak belirtelim.Neden Sivassporumuz büyük çıkış sergiledikten sonra bu durumlara geldi... neden... neden...
Teknik heyet,futbolcu değişiklikleri Sivassporu kurtaramadı.Sizce yönetim artık yeter deyip bırakmalımıdır? Yada bundan sonra neler yapmalıdır?
Yerel gazetelerimizden ve Türkiye'nin büyük spor gazetelerinden bu konuya destek bekliyoruz.SESİMİZİ DUYAN VAR MI.
Not: Burada Sivasspor.com üyeleri düşüncelerini belirtmektedir.
muhendis58 07.11.2010, 18:22 öncelikle belirtmeliyim ki bu yönetimden fikret ünsal ve yine sadece toplantılara gelen ve destek olmayan yönetim kurulu üyeleri değişmelidir. A.Ş olan kulüp yönetimi başarısızdır. hiç yatırım yapmadan sadece güğnü kurtarmak için kulüp yönetilmez. bilindiği gibi bunca paranın döndüğü bir sektörde riske girmek gerekmektedir. ve yönetimde bu şekilde kişilere ihtiyaç vardır.
sivaslitaner58 07.11.2010, 18:24 iyi oyunculari gonderdiniz ne anladiniz? oyuncu aliyorsunuz eski takimlarinda hic basarili olmamislar bu nasil is ya?
58akif34 07.11.2010, 18:37 bu takıma oyuncu gelmeden gönderılecekler gonderılmelı
1 MEHMET YILDIZ
2 HAYRETTIN YERLIKAYA
3 SEDAT BAYRAK
4 ABDURRAHMAN DERELİ
5 ERMAN KILIC
YERINE COK IYI FUTBOLCULAR GETIRILMELI BU TAKIM BIRAZ BORCUN ALTINA GIRMELI KI PARA KAZANABILSIN YOKSA BANK ASYADA OYNARIZ BAKIN TAKIM HER MACTA PARA DA KAYBEDIYOR SIZ GUZEL OYUNCULAR ALIN BAKIN BORC FILAN KALIYORMU
mehmet hayrettin apo sedat erman gitmezse bu takımdan bir şey olmaz bu gidişle taraftarda usandı kendi kendinize oynar kendi kendinize düşersiniz bizden bu kadar. bir başkanla ve hoca ile olmuyor radikal kararlar almak artık şart oldu.ya yaparsınız yada bank asyada bile tutunamazsınız.artık biz taraftar için farketmez 4 eylül belediye ile teselli buluruz.
zkrllh58 07.11.2010, 18:41 bazi gereksiz yntm kurulu uyeleri gonderilmeli futbolculara buyuk cezalar kesilmeli yeni futbolcular izlenmeli
28 EYLÜL 2009 07.11.2010, 18:42 Murat Şahin pilot takımla mı uğraşacak Sivassporla mı. Bu yöneticimiz başarılı. Ama Üsküdar Anadolu 1908 Spor kulübünün başına geçirildiği için başarısını orada gösterebiliyor. Ahmet Çelebi ise kimdir çözemedik. Bu yöneticimiz taraftarlardan duyduğuma göre İstanbulda benzin istasyonuyla ilgileniyormuş sadece. Yönetimde elini masaya vuracak bir MECNUN başkan, iki MURAT başkan var. Başka biri yok. Yönetim başarısızsa teknik h. ve futbolcular ne yapsın. Allaha dua ediyoruz. Bizi Allah kurtarır.
Şerefsizim Sivassporluyum diyerek Sivassporluluğunu kanıtlayan başkanımızdan taraftarlar olarak ricamız. Boş adamlara kapıyı göster başkanım. Teknik heyet, futbolcu, yönetici... Göster kapıyı başkanım.
Turan 59 07.11.2010, 18:43 Çakma Messi Erman KILIÇ,seni Bülocan kurtarıcı olarak aldı.Kurtarsana takımı ÇAKMA MESSİ.
sebasteia 07.11.2010, 18:46 sezon başında tshabalala'ya vermediğiniz para kaç maçtır nasıl çıktı ama??? aldın mı mesajı yönetim!
şimdi garibim rıza hoca'ya oynatacak oyuncu aldın mı yönetim? garibim rıza hoca dedelerden kimi oynatsın?
- dede sedat yeşilkaya'yı mı?
- dede ceyhun'u mu?
- dede saidou'yu mu?
- dede mehmet nas'ı mı?
yoksa zaten bizde fazlasıyla bulunan paraya ve kariyere doymuş diğer dedeleri mi?
sebasteia 07.11.2010, 18:48 Çakma Messi Erman KILIÇ,seni Bülocan kurtarıcı olarak aldı.Kurtarsana takımı ÇAKMA MESSİ.
yarım doktor candan, yarım hoca imandan, çakma messi de maçtan eder adamı!
adamın bize kazandırdığı bir maç yok!
Allah bunun da bunu takımın başına bela eden bülent'in de belasını versin!
28 EYLÜL 2009 07.11.2010, 18:48 Çakma Messi Erman KILIÇ,seni Bülocan kurtarıcı olarak aldı.Kurtarsana takımı ÇAKMA MESSİ.
Amca yönetime yani ermanı gönder diyorsun... Evet katılıyorum.
babapiton 07.11.2010, 18:49 Mehmet Yıldız
Erman Kılıç
Sedat Bayrak
Abdurrahman Dereli
Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Ugur Kavuk
Aliuom Saidou
İbrahim Şahin
Bu 9 oyuncu gitmeli yerine çok iyi oyuncular alınmalı yada Ugur Kavugu Gönderip Abdurrahmanı yedege çekerek yerine iyi bir oyuncu alınması,İbrahim Şahinin Gönderip Mehmet Yıldızı yedeğe çekerek yerine iyi bir oyuncu alınması gibi çözümler üreterek yedek kadromuzuda canlı tutabiliriz...Eğer Bunu Yapmazsak Bank Asya 1.Lig Yolu Gözüküyor,Yönetim Bunu yapmazsa çok kötü günler bizi bekliyor...
sebasteia 07.11.2010, 18:53 Mehmet Yıldız
Erman Kılıç
Sedat Bayrak
Abdurrahman Dereli
Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Ugur Kavuk
Aliuom Saidou
İbrahim Şahin
Bu 9 oyuncu gitmeli yerine çok iyi oyuncular alınmalı yada Ugur Kavugu Gönderip Abdurrahmanı yedege çekerek yerine iyi bir oyuncu alınması,İbrahim Şahinin Gönderip Mehmet Yıldızı yedeğe çekerek yerine iyi bir oyuncu alınması gibi çözümler üreterek yedek kadromuzuda canlı tutabiliriz...Eğer Bunu Yapmazsak Bank Asya 1.Lig Yolu Gözüküyor,Yönetim Bunu yapmazsa çok kötü günler bizi bekliyor...
ilk yarıyı en az 15 puanla kapatamadıktan sonra ikinci yarıya ibrahimoviç, xavi, iniesta'yı getirsen yine de mıçarız....
bu sene kurtuluşumuz yok buna inandım! olan garibim rıza hoca'ya oluyor, duduk yere gelip belayı satın aldı, kariyerine zarar verecek!
DoomsDay58 07.11.2010, 18:56 Yönetime tek mesajım devre arasında bu takıma yararlı olacak transferlere imza atsınlar başka bir mesajım yok
28 EYLÜL 2009 07.11.2010, 18:58 Yönetim, futbolcu, teknik heyet, gazeteler v.s. bu konuya bakmıyorlarsa kayserili olayım. Artık söz bizde. Sazda bizde.
***Yöneticiler kesin okuyorlardır***
Örükcülü 07.11.2010, 18:58 Bu takımın, daha doğrusu bir şehrin adım adım uçuruma sürüklenmesi taa geçen seneden yazılan bir senaryoydu ama Allah'ın adaleti ve biz gariban Sivas'lılara acıması (+) artı Ankaraspor ve Diyabakırspor'un ardından Denizlispor'un aptallığı bizi kümede tuttu, yönetimin istediği olmadı.
Şimdi sadece şunu soruyorum, tek soru...
- "Yönetim neden SİVASSPOR'umuzu küme düşürmek istiyor? Bu kararın arkasında ki gizli güçler kim?"
Bu soruya cevap verebilecek bir babayiğit var mı YÖNETİM'de? Taraftarı SALAK sanmayın, biz herşeyi biliyoruz ama gücümüz yetmiyor. Yapamıyorsanız İSTİFA edin o zaman...
sebasteia 07.11.2010, 19:00 yönetim ve rıza hoca'nın yapacağı tek bir şey var: kasımpaşa maçından itibaren takımı tamamen gençlere bırakacaklar.
bırakın çocuklar düşe kalka tecrübe kazansın...
bırakın çocuklar yenilsin, fark yesin, zaten yemiyor muyuz?
bırakın bu yıl ligden düşelim, zaten garanti düşeceğiz de, neyse...
ama hiç olmazsa seneye bank asya'da çatır çatır futbol oynayacak genç bir kadro kurmuş oluruz. bu sene seneye hazırlık olmuş olur. denizli'nin şimdi yaptığı gibi kendimizi yenileyip geliriz!
bassguitar 07.11.2010, 19:00 yönetimin ba$arisiz oldugu kesindir.duygusalligi birakip basarisiz olan yonetimin istifa etmesi en uygun olanidir.takimin %70 i bank asya ayarindadir.
Futbolcuların aralarında sorun var sorunlu futbolcuları yönetimin ve teknik heyetin belirlemesi ve acilen o futbolcuları kadro dışı bırakması kısa vadede çözüm olacağını düşünüyorum.Bu takım kenetlenmiş sahada ekip ruhu ile takım halinde ahenk içinde top oynuyordu,takımdaki bu arkadaşlığı bozan bence takıma sonradan katılan transferlerdir,eğer öyle değilse önceki futbolcular yıllarca oynamış kişiler demekki ikiliği ve başkaldırıyı yeni gelen futbolcular yapıyorlar.Zaten transferlerde yanlış oldu eldeki iyilerde bülent hoca yolladı (halen çözülmedi niye o takımı dağıttığı) yanlış olan transferlerde oturmadı bir bocalama dönemidir başladı halen devam ediyor,delinin biri kuyuya taşı attı (bülent ve yönetim) 40 akıllı işin içinden çıkamıyor.olay bu.Benim umudum bir galibiyet alınmasında belki öyle normale dönerek ilk yarıyı bitirip zaman kazanırız ve bu zamanın da takıma en iyi şekilde yansıması olarak düşünüyorum.
eyuphulagu 07.11.2010, 19:22 Şu anda takımda 3 grup var:1-M. yıldız'ın da dahil olduğı içinde Sedat,Abdurrrahman,Hayrettin,U ğur,Erman,M. Sözgelmez,Akın, gibi oyuncuların bulunduğu Generaller Grubu 2- Ceyhun ,M.Nas,Sedat,gibi yeni oyuncuların olduğu grup 3-Yabancı oyuncurın içinde olduğu farklı bir grup..Ayrıca
yigido_sampiyon 07.11.2010, 19:27 yönetimin ba$arisiz oldugu kesindir.duygusalligi birakip basarisiz olan yonetimin istifa etmesi en uygun olanidir.takimin %70 i bank asya ayarindadir.
valla kardeş izliyormusun bilmiyorum ama bank asyada bile tutunmaz bu takım!!!
eyuphulagu 07.11.2010, 19:41 AyrıcA sonradan gelen İ.Şahin ,Ferhat ,gibi oyuncularda var..Bunlarda takımda kim liderse kimin sözü geçiyorsa o gruba dahil oluyorlar...Çünkü gruplaşma olmayan bir takımda her zaman başarı olur;Sivassporda bazı oyuncular uzun zamandır oldukları için ve de bu oyuncular doyuma ulaştıkları için herşeyin kendi istedikleri gibi olmasını istiyorlar;bu durum takıma büyük zarar veriyor;oyuncu istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor;istediği hocayı başarılı yapıyorlar istemezlerse oynamayıp hocayı taraftar ve yönetimin önüne atıyorlar..Sadece bu bizde değil Türkiye'de yer çok sayıda takımda da geçmiş de yaşandı...Hatırlarsanız geçmişte Ali Şen döneminde yaşanan bir Sakaryalılar grubu vardı..Bu olay basında uzun süre konuşulmuştu...Bu grup daha sonra dağıtılmak suretiyle takım rahat bir konuma gelmişti...Sivassporda şu anda bu olayı yaşıyor..Ben bir takımda bir oyuncunun uzun süre kalmasına karşıyım..Tebdili mekanda ferahlık vardır demiş atatlarımız..Oyuncu en fazla 2-3 yıl bir takımda kalmalı daha sonra başka takımlara geçerek monotonluktan kurtulmalı ve hem kendi hem de takımı başka oyuncularla çalışmalı..Sivassporda da artık değişim zamanı geldi..Yalnız takımın sil baştan değişimine karşıyım..Sivasspor 4-5 tane mevkide değişim yaşamalı...Asıl değişim önümüzdeki sezona bırakılmalı....Takımda M. Yıldız,Hayrettin,Ceyhun,Sedat, Abdurrrahman,İ. Şahin,Erman,Uğur gibi oyuncular kademeli olarak takımdan kesilmeli ya da kiaraya verilerek değişim için düğmeye basılmalı...Eğer bu değişimi sivasspor başaramazsa bu yıl olmazsa seneye kesin B. Asyaya düşeriz ..Bu kaçınılmaz..Atalarımız ne demiş eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış...Sivassporda devre arasına kadar takım için gerekli oyuncular tespit edilerek yavaş yavaş takımda değişim rüzgarları yapılmalı..Yalnız alınacak oyuncular mutlaka iyi seçilmeli,alınacaklar gidenler daha iyi ve yetenekli olmalı ki bu değişim işe yarasın..Aksi taktirde alınanlar eskilerden iyi çıkmazsa sivassporda hoca ve yönetim çok eleştiri konusu olur...Rıza hocanın önünde 2 aya yakın zaman var;hoca yabancı oyuncu seçiminde çok hassas olmalı;takımda yedek kalacak değil banko oynayacak oyuncular seçilmeli..
58MySouL 07.11.2010, 19:47 YAZIKLAR OLSUN COCUGUMUZUN NAFAKASINI ZOR SARTLARDA OLSA MACA PARA VEREREK GELIYORUZ.BIZ FEDAKARLIK EDIYORUZ KAR KIŞ SOGUK SICAK DEMEDEN.YAZIK GUNAHTIR BU RENKLERE GÖNUL VERENLERE.HER DEFASINDA BOYNUMUZ BUKUK STADTAN AYRILIYORUZ.ALLAH RIZASI İÇİ RIZA HOCADAN DEVRE ARASINDA ADAM GIBI ADAM TAKVIYE YAPMASINI VE TAKIMI DUZGUN YERE GETIRMESINI DILIYORUZ.RUHSUZ İBNELER REZIL ETTINIZ BİZİ ZİYA HARİÇ
Takımın bu halindeki kuşkusuz en büyük pay yönetimin yaw arkadaş diğer takım yöneticileri salak bi siz akıllısınız paraya kıymadan bonservissiz futbolcu alıyosunuz
Ama takıma mecnun başkandan başka sahip çıkacak birilerinin olacağını zannedmiyorm başkan yönetim kurulunu değiştirmesi lazım özellikle fikret ünsal vs...
atrium58 07.11.2010, 20:20 Biraz önce ntvsporda maç sonu yorumcusu rıdvan efendi laf arasında bize laf soktu. Ben rıza hoca olsam 2. yarı fikstürüne baktığımda içerdeki 8 maçın 4 ü büyük takımlarla yani düştüğümün göstergesidir dedi. Bizi ite köpeğe maskara eden yönetim istifa.. Bırakın gidin..
sebasteia 07.11.2010, 20:21 yönetim ve rıza hoca'nın yapacağı tek bir şey var: kasımpaşa maçından itibaren takımı tamamen gençlere bırakacaklar.
bırakın çocuklar düşe kalka tecrübe kazansın...
bırakın çocuklar yenilsin, fark yesin, zaten yemiyor muyuz?
bırakın bu yıl ligden düşelim, zaten garanti düşeceğiz de, neyse...
ama hiç olmazsa seneye bank asya'da çatır çatır futbol oynayacak genç bir kadro kurmuş oluruz. bu sene seneye hazırlık olmuş olur. denizli'nin şimdi yaptığı gibi kendimizi yenileyip geliriz!
söylediklerimi tekrar ediyorum, kasımpaşa maçı bir milat olmalı!
25 yaş üstü hiç bir futbolcu kadroya alınmamalı! altyapıdan gençlerle çıkalım, maçın sonucu ne olursa olsun kabulümüzdür! bugünümüzü kaybetsek de hiç olmazsa yarınımızı kazanırız. gençlerimizle bu yıl düşeriz ama bu yıl kazanacakları tecrübeyle seneye çıkarız. bugünümüzü zaten kaybettik, bari yarınımızı da bu takoz, ruhsuzları oynatarak kaybetmeyelim!!!!!
çok ciddiyim, kasımpaşa maçına altyapımızdan gençlerle çıkalım, kaptanımız da ziya olsun! onurumuzla oynayalım, onurumuzla düşelim! bu kepazeleri daha fazla izlemek istemiyoruz!
RIZA HOCAM DEDİĞİN GİBİ ŞUAN YAPABİLECEK BİŞEY YOK İLKYARIYI ÖLE YADA BÖLE BİTİRİCEZ. SONRA SEN DİYOSUNYA HOCAM GEREKLİ YERLERE GEREKLİ TRANSFERLERİ YAPACAZ. AVRUPAYA FALAN YARDIMCILARINI İZLEMEYE YOLLADIN FUTBOLCU TAKİP ETTİRİYOSUN. HATTA DUYDUĞUMA GÖRE TRANSFERDE TEK YETKİLİ İSİM SİZMİŞİNİZ. ŞİMDİİİİİİ SEVGİLİ HOCAM DEVRE ARASI GELDİİİ VE SİZ TRANSFER EDİLECEK Bİ FUTBOLCU İSMİ VERDİNİZ MECNUN BAŞKANIM ŞU ADAMI İSTİYORUM HEMEN ALIN.. CVP HOCAM NAPTIN YAA BUKADAR PARAYI NASIL VERİCEZ BU ADAMI ALAMAYIZ GÜCÜMÜZ YOK. OZAMAN ŞURDA Bİ FUTBOLCU VAR ÇOK İYİ Bİ FORVET ONU ALIN. YA HOCAM EVET DEDİĞİN ADAM SÜPER Bİ YETENEK AMA ÇOK PARA İSTİYOLAR KULÜBÜ İSTEDİ 3MİLYON BİZ VERDİK 250BİN. ONUDA ALAMADIK. PEKİ BARCELONADA MESSİ DİE BİRİ VAR ONU ALIN OOO OOOOOO RIZA HOCAM SANADA TRANSFER YETKİSİ VERDİK EŞŞEĞİN ...... SUYU KAÇIRDIN.SEN BİZE BELEŞ PARA İSTEMEYECEK ADAM BUL ONU ALALIM BOŞVER TARAFTARIN GÖZÜNÜ BOYAYALIM YETER PARA HARCATMA BİZE ZATEN SEZON SONU TAKIMI KÜME DÜŞÜRÜP BİZDE KAÇICAZ NİYE PARA HARCAYALIM... DİYE CVPLAR ALIRSAN HİÇ ŞAŞIRMA. BÖLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞIRSANDA HİÇ ŞAŞIRM HAZIRLIKLI OL BÖLE DİYALOGLARA HOCAM OLURSADA TARAFTARLA PAYLAŞ BUNLAARI PAYLAŞKİ SİVASLILAR KİMİN NE OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLASIN.. YİNEDE UMUDUMUZU KAYBETMEK İSTEMİYORUZ İNŞALLAH DEVREARASI HERŞEY YOLUNDA GİDER. ALLAH YARDIMCIN OLSUN HOCAM...
yigido_sampiyon 07.11.2010, 20:35 Biraz önce ntvsporda maç sonu yorumcusu rıdvan efendi laf arasında bize laf soktu. Ben rıza hoca olsam 2. yarı fikstürüne baktığımda içerdeki 8 maçın 4 ü büyük takımlarla yani düştüğümün göstergesidir dedi. Bizi ite köpeğe maskara eden yönetim istifa.. Defolun gidin..
ahmet çakar ve erman toroğlundan daha fazla gıcık oluyorum rıdvana...kendi hocaykende dgördük kenisini...aynı şeyleri mesut bakkal içinde söylemişti...ama rıdvanda suç yok onu konuşturan profesyonel olmayan mahalle takımı yöneticileri ve futbolcu süprüntülerinde!!!
tekdoktirin 07.11.2010, 20:39 YA ARTIK BEN BİTTİM TEK HOBİM YEMİNEDERİM ALLAHA SIVAS SPOR ODA GİDİYOR KAHROLU YORUM YA BUKADARMI OLUR YA İNSAF NASIL İŞ ANLAMI YORUM NEDEN OLMUYOR ALLAHIM SEN YARDIMET KAHROLUYORUM YARRABBİ ,,,,,,,,YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİM,,,,,
yigido_sampiyon 07.11.2010, 20:41 nerdesin fikret bey!!! ne oldu kayseri maçını federasyona şikayet etmiştin? gs maçından sonra bu sene eski sivasspor ruhunu yakaladık demiştin ne oldu? çıkıp gereksiz her konuya yorum yapıyosun çık kamuoyunun karşısına açıkla kötü gidişin sebeplerini!!!
biz bence oyuncudan önce süleyman hurma gibi sağlam bu işten anlayan bir isim getirelim takımın başına!!!
eroldeger 07.11.2010, 20:49 iki yıldır her yerde sesleniyorum bu ermanla maç alınmazdiye diye haydı giden hocaları bir yana bu hemşerimiz de aynıhatayı yapıyor gelirgelmez hemen yazdım ermanla akını oynatma diye ama nafile dedim bjk maçının ikinci yarısına bakmayın diye ibb dinc takım dedik ermanla akını oynatma dedik ama nafile sonuç hüsran hocanın başka bir hatası gelir gelmez takımı devrearası değiştirecem dedei bu öyle il orta söylenmez varsa bir bildiğn zamanı gelince yaparsın zaten oyuncuların bir çoğu hayin seni işte böyle spote ederler uyanık olcan boş kunuşmayacan işte böyle rezil olursun
B.DUMANLI 07.11.2010, 20:51 En kisa zamanda m.yildiz,sedat bayrak,a.dereli,hayrettin ,akin ve ceyhun´la yollar ayrilmali.Sirf Türk diye sedat´i oynatip ,diallo´yu yedek kadroda tutmak akil kari degil.Yukarida adi gecen oyuncular süperlig kalitesinde degiller.M.Yildiz oyuncu degil diyenlere,kizanlar neredesiniz?Birde kaptan olacak egoist futbol oynuyor,ekmek yedigi yere ihanet ediyor.Atin gitsin bu oyunculari bunlardan ne köy olur ne kasaba.Seyirci 30 dakikada stadi terkediyorsa yönetimin yüzü kizarmali .Yaziklar olsun bu kadroyla islerin yürümiyecegini basdan seyirci görmüstüde, yönetim ozamanlar pembe hayaller kuruyordu.Hayalleri balon gibi söndü.Ligin sondan ikinci sirasina yerlestik,hemde ligin en fazla gol yiyen takim ünvanini alarak.
Dark Force 07.11.2010, 21:07 Takım çok yaşlı bu oyuncu kadrosuna teknik heyetin yağacağı hiçbirşey yok...bu kadroyla bank asyada dahi top oynayamaz...
dülger58 07.11.2010, 21:12 BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM.ARTIK UCUZ KALİTELİ FUTBOLCU DİYE BİR ŞEY YOK.BU YÖNETİM GEÇEN SEZONDAN NEDEN DERS ÇIKARMADI.PROBLEM NERDEDİR.ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMASI LAZIM....
arkadaslar bız bosuna cenemııızı yormayalım yonetım yıne bıldıgını okuyor ıste 2 yıldır ne yaptılar
arkadaslar bız bosuna cenemııızı yormayalım yonetım yıne bıldıgını okuyor ıste 2 yıldır ne yaptılar
yönetim bildigi okuyorsa gün gelir bu kafada devam ettikleri sürece stat boş kalır
CEYHUN hiçbir takımda başarılı olmamıştır.
Yönetim takımın düşmesini istiyor. Bank asya'da reklam geliri falan.
Pankart asmayan, Kırmızı Beyaz'a boyanmayan bir statdan zaten başarı beklenemezdi.
4. Büyük biziz diyenler de SÖYLEDİİİİK AMA DİNLETEMEDİK.
sivasfutbol 07.11.2010, 21:40 bank asya 1 ci liğ de görüşürüz bizi artık hiç kimse kurtaramaz ..utanmaz adamlar takımı ne hale getirmişler...
KaNgAlLıYiGiDoO 07.11.2010, 22:15 Bize guzel gunleri ve bu kotu gunleri yasatan ayni yonetim. Gecen seneden ders alinmadigi belli. Burda baskanin hatasi cok buyuk. Her seyi hocaya birakma huyundan vazgecmeli. Devre arasi en asagi 10 tane banko oynayacak adam alinmali kurtarmaya kurtaririz iciniz rahat olsun ama para harcanmali
yigido_sampiyon 07.11.2010, 22:34 CEYHUN hiçbir takımda başarılı olmamıştır.
Yönetim takımın düşmesini istiyor. Bank asya'da reklam geliri falan.
Pankart asmayan, Kırmızı Beyaz'a boyanmayan bir statdan zaten başarı beklenemezdi.
4. Büyük biziz diyenler de SÖYLEDİİİİK AMA DİNLETEMEDİK.
siz trabzonlularda kafanızı büyüklükle bozmuşsunuz!!!
yigidoss 07.11.2010, 22:44 Geçenlerde iş yerinde çoğu iktidara oy vermiş arkadaşlarıma sordum Sivas milletvekilleri kim diye. Sadece 20 kişiden 2 kişi cevapladı. Şimdi sevgili Yiğidolar size soruyorum "Bizim yönetimden 5 kişi sayabilir misiniz?" kopye çekmek yok ama :)
Akşamdan beri ne yediğimden ne içtiğimden haberim var yaa. Acaba bizim sayın yönetim ne haldedir? Hiç üzülen sıkılan nolacak bu takımın hali diye düşünen biri var mı acaba? Çok merak ediyorum.
yigidoss 07.11.2010, 22:46 yönetim bildigi okuyorsa gün gelir bu kafada devam ettikleri sürece stat boş kalır
Vallaha gardaşım yönetimin bunu da pek takacağını sanmıyorum
ercan58.a 07.11.2010, 23:00 bence futbolcular degişti
hocalar degişti
demekki degişen birşey olmadıgına göre sıra yönetimde
eyuphulagu 07.11.2010, 23:26 Bu başlıkta mesaj yazan her arkadaşa sonsuz teşekkürler...Sivassporun içinde bulunduğu durumu o kadar güzel anlatan mesajlar yazmışlar ki..Keşke gücümüz yetse de ,imkanımız,paramız pulumuz,dayımız olsa da aramızda işbölümü yapıp yönetmde görev alabilsek...Böyle bir şeyin olması zaten mümkün değil..Herkesin kendine göre bir mesleği,işi gücü var;en önemlisi de çoğumuz maddi bakımdan yönetime girecek hiçbir şeyimiz yok..Keşke yönetim bu sitede olan bitenleri enine boyuna okusa,kendi aralarında muhasebe yapıp hatalarından ders alıp devre arasına kadar takımı kampa alsa en önemlisi de devre arasına kadar çok sayıda yerli,yabancı yetenekli oyuncu izlenip devre arasında her mevkiye olmak üzere en az 7-8 tane nokta trnsferler yapılabilse..İnşallah devre arsı geldiğinde ve 2. yarı başladığında ben bu filmi geçen yılda görmüştüm demek istemiyor taraftar...Ne diyelim çıkmamış candan ümit kesilmez......Bu taraftar zirveyi de gördü,dibi de...Çıkıp sahada adam gibi 90 dak. oynayacak,yenilgiyi kabullenmiyecek,tekmeye kafa sokacak,koşan,mücadele eden takımı en az 4-5 yıl taşıyacak genç ve dinamik oyuncu transferleri bekliyoruz...2. olarak sivassporun şu anda değişik takımlarda kiralık oynayan oyuncuları da var;umarım RIZA HOCA bu oyuncular hakkında da bilgi sahibi olur ve asıl önemlisi de Sivassporun şu anda bir pilot takımı var ve de 4 Eylül Belediye takımınında içinde geleceği olan oyuncularda var;umarım Rıza Hoca bu oyuncular hakkında da yeterli bilgiye sahip olur...Herkes Banka Asya diyor ama ben yine de bu takımın düşeceğine ihtimal vermiyprum..Yeterki yönetim Rıza Hoca nın istediği futbolcuları alsın...İnşallah herşey istediğimiz gibi gider ve Sivassporu seneye de Süper Ligde izleriz...
şarkışla 58 08.11.2010, 00:32 Başkan artık kontrolü eline alıp.yumruğunu masaya vurmalıdır.Yeter artık haftaya haftaya diye diye ilk yarı bitti neredyse yakında ligde biter eee.Bir galibiyetin 700 bin lira olduğu bir ligde sen deki benim borcum yok ama küme düşme adayıyım doğru mu bu.Tamam para-başarı demek değildir ama takımı taşıyacak fytbolculara ihtiyaç var.Devre arasına da fazla güvenmeyelim kim iyi adamını satmak ister.İşte kadro dışı falan anca bulunur.Sonuçta küme düşme adayı bir takıma kim gelmek ister.Gelenler de Rıza hoca sayesinde gelebilir.
migroArmis 08.11.2010, 00:40 bu gün alınan mağlubiyetin faturasını kişilere mal edilecekse 11 ayrı başlık açılmalı..oylesine basit oylesine amator bir futbol oynandıki bu gün tarifi mümkün değildir...yenilen bütün goller amator liglerde yapılmış hatalardan yenilen gollerle bire bir aynıdır..
yönetime mesaj verilse ne olur, verilmese ne olur?bu duruma düşmemize neden olan etkenlerin başında yönetim zaafiyeti gelmektedir.Geçen sezondan bu güne gerek oyuncu gerekse teknik heyet değişimi oldu, ama değişen bir şey olmadı.takım oyunu yok, oyuncular istikrarsız ve öz güvenden yoksun.dünki maçta hoca ne yapsın?oyun başlar başlamaz goller geldi peşi peşine.hoca mı çıkıp oynayacak?yönetimin acilen ama acilen gerekli özeleştiriyi yaparak takımın gidişatına dur diyebilecek adımlar atılmalı.iyi transferle yapılmalı dedi taraftarlar ama yönetim maddi külfet olur diye yanaşmadı, sonuç ne oldu vahim.bence yönetimin de kendisini güncelleştirmesi gerek, hem de hemen....
sezon basından berı sahadakı oyun mesaj olarak ulasmadıysa yerıne gerısı boş
karşıyakalı 08.11.2010, 08:29 yönetim taraftarı iplemedigi için verecegimiz mesajlarda onların umurlarında olmayacaktır .ancak yönetime en güzel mesajı kurdukları muhteşem takım sahada vermektedir.tabii anlayabilene
bence şu anda mecburen bo kadro ile devam edeceğiz,ancak, bu kadroya, erman, ivanovs, saido, ibrahim şahin, gibi adamların verceği bir şey yok bunları gönderip gençleri takıma almak lazım, ceyhun, m. yıldız, gibilerininde 1. yarı bitene kadar 18 e alınmaması gerek, elimizdeki lerle alabildirğimiz kadar puan alıp, devre arasında artık olmayan direkt katkı verebilecek adamlar almak gerek, bilica kiralanabilir örneğin, sedatla ve diallo ile iyi anlaşıyor, iyi bir forvet ve çok iyi iki orta saha mücadeleci almaz isek kasımpaşanın da altında kalarak rezil olacağız
üçyıldız58 08.11.2010, 09:31 profosyenel bir kulupde işler iyi gitmiyorsa o kulupde tek suçlu başkanındır
1) Sen yönetiminde sivasspora birşey veremeyecek tek amaçları sivasspordan nemalanmak olan kişileri yönetime alır mustafa süs gibi insanları yönetimden küstürürsen böyle olur
2)Sen geçen sene seni yarı yolda bırakan futbolcularla tekrer yola devam edersen başarısızlık kaçınılmazdır
3)Sahada ruhsuz gibi dolaşan futbolculara ceza vermez sırtlarını sıvazlar hocayı günah keçisi yapıp gönderirsen hocasını gönderen akın efendi taraftara kafa tutar
4)Nerde kuluplerinde boşda kalmış emekli olmuş futbolcuları alırsan transferin son günü saido ,ile sedat yeşilkayayı alırsan eleştirileri hak ediyorsun demektir
5)Futbolcuların gece yarılarına kadar üniversitete sürter senin yönetiminden bir kişi buna dur diyemezse futbolcuların sahada ruhsuz gibi dolanır
6)Senin yönetiminde bulunan yöneticin futbolcunun hocanın götünde dolanır araba satayım diye yalakalık yaparsa ne o futbolcuya sözü geçer nede oytabilir
7)Sen kulup başkanı olarak nasıl olurda bazı yöneticilerin futbolculara ticaret için ön ayak olurlar
mehmet yıldız ,hayrettin yerlikaya,sedat,apdurrahman ticarete atıldı bittiler
8)Sen federasyonda gerekli lobin arkan yok iken aziz yıldırımın dümen suyuna gidip federasyonu istemiyoruz diye kulupler birliğinde imza koyarsan o federasyon seni böyle bitirir zira hakem hatalarından 8 puanımız gitti şimdi seni aziz yıldırım kurtarsın 2.yarı futbolcu göndersinde
Yazılacak o kadar olumsuz şeyler varki saymakla bitmez bunların tek suçlusu
başkandır
Diyelimki mecnun başkan istifa etti bu kulube sahip çikacak başka biri yok direk 3. lige demir atarız
Başkan zaten susuyorsa hatasını kabul ediyor demektir ama gerekli cerrahi oparasyonu yapmanın zamanı değil zamanı gelsin bu oparasyonları bir bir yapılacaktır
Yukarıdaki saydığım hatalara rağmen mecnun başkana vede rıza hocamıza güvenimiz sonsuzdur zira BAŞKA ÇAREMİZ YOK
Bu takımdan bir CEYHUN gitsin düzelir
Abdullah DuMaN 08.11.2010, 11:21 Takım artık revizyona gitmeli dün Ziya dışında oynayan olmadı ara transfer sezonunda ne yapıyorsanız yapın ama adam akıllı transfer yapın bedava futbolcu almayı bırakın
SIVAS58FOREVER 08.11.2010, 12:15 RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR
GELİN RIZA HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARINI ANALİZ EDELİM
Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.
Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.
Kadronun hepsini değiştireceğiz
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.
Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.
Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?
Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.
Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.
Bu maç Sivasspor’un kurtuluşu olacak
Bu maçta takımı satanları gördüm diyor, onları not ettim, hepsini göndericem diyor, bu maç olmasa onları ayıklayamazdım diyor, belki de anlamsız bulduğumuz Kadir-Sedat değişikliğini, Zita-Erman değişikliğini sırf bu yüzden yaptı ve aslında kimin ne yapmaya çalıştığını bu maçta görmek istedi, çünkü daha 1. dakikadan takımın kazanmak için çıkmadığı belliydi sahada. hakem maçı başlatır başlatmaz anlaşılmıştı koşmadıklarından.
58Taraftar 08.11.2010, 13:02 gerekenler yapilsin yoksa yönetime olan güvenimide kaybedecegim
HooLigAnSsS 08.11.2010, 14:10 Mecnun Başkanın Arkasındayız...
Geriye Kalan Yöneticiler İstifa Etmelidir... Mecnun Başkan Başkanlıgında Yeni Bir Yönetim Oluşturulmalıdır...
Futbolculardan Cogunlugu Eskiler Olmak Üzere Bir Cogu Gönderilmelidir...
Ceyhun Eriş Kaptan Yapılmalıdır...
Acil Cok İi Bir Kaleci Transferi Yapılmalıdır...
HooLigAnSsS 08.11.2010, 14:34 Bu takımdan bir CEYHUN gitsin düzelir
sadece gülüyorummm...
Gerçi Haklısınız Keitayı Dövenler Kalsın Şuana Kadar Takımın En İİsi Olan Ceyhun Gitsin...
Keita mı iyi oynuyor yoksa Mehmet Yıldız mı ? Hangisi daha çok Sivasspor için çalışıyor sizce ?
eyupkocak 08.11.2010, 14:54 takımda yönetim olarak önce menejer pozisyonunu üslenecek biri alınmalı
kodro da büyük br revizyon apılmalı ama sağlam kaliteli hırslı oyuncular laa
sivassporumuzun öncelikli amacı araya kadar puan toplamalıyız vee yeniden hırlı savaşan bir takım kurmalıyız
HooLigAnSsS 08.11.2010, 16:39 Keita mı iyi oynuyor yoksa Mehmet Yıldız mı ? Hangisi daha çok Sivasspor için çalışıyor sizce ?
Kimin ii oynadıgı önemli degildir ikişsininde gönderilmesi lazımm takımın huzurunu bozmuşlardır hatta olaya mehmet yıldızı yanında karısan abdurrahman dereli ve sedat bayrakda gönderilmelidir ben bu oyuncuların keitayı yumruklamasını eskiler yenileri istemiyo die yorumluyorum...
58_babacan_58 08.11.2010, 18:22 EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BUGÜNSE,BUGÜNDE SİVASSPORLUYUZ ;)
mgulseven 08.11.2010, 18:24 Öncelikle kesin bişey var yönetimin çıkıp satılan futbolcuların yerini neden dolduramayan ve hatta daha üstününü alamadıgı.Neden diyeceksiniz.İki sene önce şampiyonluga oynayan ve şampiyonlar ligine kalan SİVASSPOR çok kötü sonuçlar almıştır ve akabinde ligde de aynı zamanda çok kötü konumlara gelmiştir.Halbuki yapılacak güzel transferler şampiyonlar liginde çok güzel bir gelirle amorti edilebilirdi ve ligde gene kafaya oynayabilirdik.Şimdi birilerinin çıkıp bunun nedenini açıklaması lazım.Ne diyecekler biz başarıya doyduk artık yeter akışına mı bıraktık yoksa gelinen bu noktadan sonra canını dişine takmış şartlar ne olursa olsun takımın arkasında duran vefakar taraftarın stadı terketmesini eleştirip stadı neden doldurmuyosunuz diye faturayı gene taraftaramı kesecekler.Evet yönetimin bi şekilde çıkıp açıklama yapmasını bekliyoruz.
bulutbey27 08.11.2010, 19:00 oyuncuların birbiri ile olan ilişkileri dışarda zayıf olunca sahadada aynı şeyler devam eder arkadaşlığın bittiği vede yumrukların konuştuğu yönetimin sadece seyeredip iki tane kadro dışı bırkamayla yetindiği yeni gelen teknik heyetin umutla affettiği topçu gurubu bizi kurtaracaksa bırakın bizi düşelim biz minnetle yaşamaktansa asaletle ölmeyi tercih ederiz çünki biz lider bir şehrin lider takımının lider taraftarlarıyız biz sivası candan seviyoruz burda burda ölmeyi temenni ediyoruz
effenberg 08.11.2010, 19:38 Türkiye de bir gercek vardir hic bir yönetim basarisiz oldugu zaman gitmez yönetim ya td ekipi kovar yada göstermelik olarak yeni gelen td icin kalitseiz yabanci futbolcu transfer eder böyle devam eder ama birde bizler gidelim de bizden daha iyi yapabilecek insanlar gelsin denilmez..
Malasef Türkiye de spor külüpler böyle yönetiliyor aslinda bazen yönetici transferi yapilsa yurt disin dan daha iyi olur diyorum.
28 EYLÜL 2009 08.11.2010, 21:06 SİVASSPOR.COM FARKI ARKADAŞLAR. BENCE BAYAĞI YANKI BULDU BU KONU. 2 GÜNDE 2500 KİŞİ BAKMIŞ.
merkez-1 08.11.2010, 21:44 ready adlı üyemiz doğru söylemiş.boş tribünlere oynarlar.
|