Orijinalini görmek için tıklayınız : Temizlik şart !!!
SivasSpor.Com 08.11.2010, 09:25 http://resimzade.com/Show.html?i=23964&token=10609
Mustafa Ateş / Sivaspostası
14 dakikada 3 gol yiyen takımı kim kurtarabilir.
Hiç kimse kurtaramazdı.
Nitekim de öyle oldu.
Ne teknik heyet ne yönetimin maçı çevirmeye gücü yetmedi.
Hele bu Sivasspor’u kimse kurtaramaz.
Bir hafta önce Beşiktaş’a karşı mücadele edeceksin.
Yenilecek, ancak alkış alacaksın.
Bir hafta sonra sahada gemileri yakacaksın.
Bir takım sürekli aynı kanattan sana saldıracak.
Sende bizim gibi tribünde seyredecek.
Elini kolunu bağlayacaksın.
Olmaz. Bunu kimseye anlatamazsın.
Kimse de anlamaz.
Bu maç taraftarın tribünlere geldiği son maçtı.
Bir sonraki maçta seyirci yüzde 50 düşerse kimse şaşırmasın.
Bu futbolcular, bu mücadele kontenjanı doldurmuştur.
Taraftarımız üzerine düşeni çoktan yapmıştır.
Maç öncesi bir şeyi değişmiş gördüm.
Aslında, Sivasspor sadece yedek kulübesini değiştirmemişti.
Bunla beraber sistemini de değiştirmişti.
Mücadele ruhunu geçen hafta İnönü’de bırakmıştı.
Sadece formalarını alıp Sivas’a döndü.
Oyun düzenini bozan futbolcular var.
Fizik olarak sahada, beyin olarak Sivas’ta olmayan futbolcular var.
Bırak ağabeylik yapmayı, sahada yürümekten aciz futbolcular var.
Bunlar içinde acilen temizlik şart.
Nereden başlarsan başla.
Kimi gönderirsen gönder.
Yeter ki eski ruh geri gelsin.
İstanbul Belediye bayram temizliğini Sivas’ta yaptı.
Yaşlı diye gönderdiğimiz Tum şov yaptı.
Beşiktaş’tan zorla emekli edilen İbrahim Akın attığının iki katını kaçırdı.
Bu temizliği Sivasspor ne zaman yapacak.
Ucuz olsun, kaliteli futbolcu olsun anlayışı ile asla olmaz.
Bekleyip hep birlikte göreceğiz.
Doğrı bir söz söylemiş sayın M.Ateş,"temizlik şart" diyerekten gerçeklerle yüzleşmenin zamanının geldiğini ifade etmiş.Herkes yaklaşan bayram nedeni ile temziliğe başlamışken biz futbol takımımızda ne bahar ne yaz ne de bayram temizliklerinin yapılmadığını gördük.2008-2009 sezonundan bu yana takım içinde hem oyuncu hem de idari manada genel temizlik yapamadık, lokal temizlikler ile uğraştık o da yetersiz kaldı.
Yönetim hadi temizlik yap ta, görsün herkes kirinden aklanmış bir takımı.görsünki herkes sivas sporun üzerinde hiçbir şeyin dalkavukluk şeklinde barınamayacağını.haydi elimizi vicdanımıza koyalım, gerekeni yapalım, takımın istikbali için, süper ligde mütemadiyen olması için revizyona gidelim, köklü değişimler yapalım, reform veya islahat yerine inkılap yapalım.
üçyıldız58 08.11.2010, 09:48 temizliğe mecnun başkanın önce yönetimden sonra futbolculardan başlaması lazım
Respect58 08.11.2010, 09:52 Sn. İsmail MUT sezon başından beri bu kadroyla Sivasspor ligde kalsın benim için yeterli,eğer ligde kalırsak ben şampiyon olmuş gibi sevineceğim diyordu ve programınızda söylediği herşey doğruydu bence gerçektende öyleymiş.Ben MUT hocama teşekkür ediyorum doğru yorumları için.Malesef bu saatten sonra gerçekleri görmek kimseye fayda sağlamaz.Ben şahsen devre arasında da sağlam transfer yapılacağını düşünmüyorum.Ne yazık ki bizi bank asya temizler!
muratugur58 08.11.2010, 09:57 bu futbolcularda ruh kalmamış beyler.hepisi ruhsuz bunların.yönetimde takımın düşmesini istiyor saten tutacakları kadar tuttular yüklerini bıraksakta rahat rahat yesek diyorlar paraları şimdiye kadar bir tane söyleyin dogru dürüst adam aldıklarını.belediye başkanını burdan kınıyorum tam bir sivasspor düşmanı çıksın söylesin sivasspor için ne yaptıysa anlatsın kama oyuna yüregi varsa tabi takım düşerse kına yakar bir tarafına çünkü dönemi bitince kaçacak ankaraya biz burdayız yine tüm sivas halkı şunu iyi görmeli sami aydını kimse imacını begenmiyordu fakat adam gibi adamdı beyler sivas ve sivasspor için yaptıkları ortada gerisi artık size kaldı seçimde görüşürüz dogan bey nh oy alırsın benden artık.
stada gelmeyecek taraftarlardan bırı de benım.gıdeceklere allah sabır versin.
eyupkocak 08.11.2010, 09:59 evet takımımızda realistdeğişiklikler yapılmalı
Gördüğüm kadarı ile Sivassporun çilesi Rıza hocaya kaldı. Yönetim vurudm duymaz zaten Sanki Sivaslılardan intikam alırlarcasına ne transfer yaptılar nede takıma müdahale ettiler biz taraftar, şehir olarak temizlğin şart olduğunu aylarca söylüyoruzda Yönetim neden vurdum duymaz tavır içindeler.Hemşerimiz Rıza nın yapacağı tek şey var Mehmet YILDIZ, Ceyhun 2 sedat Uğur Kavuk, İbrahim ŞAHİN, Erman KILIÇ, Bunlar bu günden itibaren gönderecekler ve alttan yaptıkları takviye ile ilk yarıyı tamamlayacaklar.
ercan58.a 08.11.2010, 10:22 yorum yapan herkes mustafa bey başta olmak üzere herkes dogruyu söylüyor hepsine teşekkürler
gerçekten bu yönetim bu takımı düşmekten kurtarmak istiyorsa önce aynaya bakmalılar en başta yönetimin umursamazlıgı düzeltilmeli ar ları varsa tabi
mehmet yıldız.erman.ceyhun.sedat lar.ugur kavuk.ibrahim şahin.bunlar acilen kovulmalı seyircinin tahammülü kalmadı beylerrrrrrrrrrr
SEDAT BAYRAK :kapasitesi sınırlı tek önemli özelliği hava toplarını iyi kesiyor ama topu oyuna sokması sıfır önceden bilica falan onlarla oynadığı için pek sırıtmadı .ama yeter formayı yere atması bardağı taşıran son damla idi sivasspor defterini kapatması lazım
H.YERLİKAYA: takımın ayrıcalıklı futbolcularından sivaslı olmasından dolayı ama bir sezon da en az 10 hafta sakat bi 10 hafta da formsuz formda olduğu maç 23 ü geçmez rakibe çok kontrolsüz giriyor hakeme sürekli tepki göstererek oyunu geriyor emeklerinden dolayı teşekkür ediyorz hemşerimize ama ziya o formayı ona bi daha vermez zannedmiyorm yolun çık olsun hayrettin.
M.YILDIZ:bülent uygun döneminde ki oyun sistemimizde tartışmasız en önemli isim golcü özelliğinden çok asist ve servisci özelliği daha fazla musa aydın falan bunun sayyesinde parladılar sakatlıktan sonra fizik gücü düştü yaş 30 a dayandı eski formunu yakalması çok zor bencil oluşu takıma zarar veriyor emeği çok fazla bu takımda ama artık yol göründü emeğinden dolayı teşekkür ederiz
CEYHUN ERİŞ:sampiyonluğa koştuğumuz sene bu takımda olsa idi iş yapardı hazır işleyen kurulu takımda iş yapardı mohammed ali nin yerinde müthiş maçlar çıkarırdı ama takım kötü olunca kendi başına bireysel bi şeyler yapmaya çalışıyor kaptırıyor topu o toplar bizde tehlike yaratıyor .çok bencil. doku tutmadı sivasspor da emeğinden dolayı teşekkürler yolun açık olsun
AKIN:bir insan yedek kalmayı kabul ediyosa bu ağrına gitmiyosa üstüne kaleci transferi yapıldığı halde 2 yıllk kontrat imzaliyosa o adamdan bi şey olmaz sivasspor da emekli olmayı hayal ediyordu bu bizim kalemii korursa bi süperlig den emekli olacağız bi insan kendini 5 6 yılda hiç mi geliştirmez geriye gitti tam tersine..ama iyi insandır o yüzden severim kendisini iyi maçlarda çıkarmıştır geçmişte ama futbolda dün yoktur...
Bunların dışında uğur kavuk ibrahim sadio kadir .erman takıma hiç bi katkıları yok bunlarla da yolların derhal ayrılması lazım
Son bi sözde yönetime özellikle fikret ünsal sampiyonluğa oynayıpta kadroyu dağıttığımız zaman bi tv programında tum için çok yaşlı baliili için sigara içiyor daha iyilerini alacağız dedin. baktın olmadı kadroyu bülent bozdu dedin (bülentin de suçu çok o ayrı) bu sene takım ilk hafta galatasaray ı yendi yaptığımız transferler ''cuk'' diye oturdu dedin ardı ardına yenilgiler gelince dedin ki transferleri m.bakkal yaptı sen ne tutarsız adamsın ya o diksiyonun la bu takımın basın sözcüsü oluyusun ya ne kadar trajikomik bi de sivas basın cemiyeti başkanı gülsem mi ağlasammı.. offff parmaklarım yoruldu daha çok yazacamda
Bi övündüğümüz sivassporumuz vardı şehirdısında sivasın tek markası takımın içine ettiniz sizi ALLAH a havale ediyorm
yigidokolik 08.11.2010, 10:36 tamam temizliş şart ta mustafa kardeş . bu temizliği yapacak yönetim yok. yönetim ilk önce kendi içerisindeki vurdum duymazları temizlesin. ama nerde yakında bırakıp kaçmazlarsa iyidir. bu gidişlede bırakıp kaçarlar.yönetim istifa sesleri çıkmaya başladı ve devam da edecek. vizyonu olmayan yöneticilerden ne bekliyorsun ki.çok zor işimiz çokkkkk.
ALLAH KİTAP KURAN aşkına şu sedatı oynatmasın ne faydası var bize ha. daha 1 ay önce aynı sedat değilmiydi anlı şanlı sivasspor formasını yere savuran.ADAM CANLI BOMBA. bu ruhla bu oyunla kasımpaşa bizi yener kimse kusura bakmasın. final maçı benim bildiğim yenilsende 1-0 biter 2-1 biter 4-0 da bitmez ki. YAZIK YİĞİDOYA GÖNÜL VEREN BİZLERE. sabır sabır bu ruhtaki oyuncularla SABIR SABIR TAŞ OLSAN ÇATLARSIN. ALLAH MECNUN BAŞKANA VE RIZA HOCAYA VEDE BİZ TARAFTARA KOLAYLIK VERSİN YARDIM ETSİN... yoksa öyle görünüyo ki sedatmış mehmet yıldızmış akınmış kimsenin hiç bişey umrunda değil.
58MUAMMER58 08.11.2010, 11:05 SİVASSPOR İÇİNDE TEMİZLİK ARTIK KAÇINILMAZ OLDU,TEMİZLİĞE ÖNCE YÖNETİM İÇİNDEN BAŞLAMAKLAZIM,SATIKLARI ADAMLARIN YERİNE KALİTELİ GENÇ OYUNCU YERİNE,
YAŞLI EMEKLİ ADAMLARI ALAN ZİHNİYETİ TEMİZLEMEK LAZIM,SONRA TARAFTARIN SEVGİSİNE LAYIK OLMAYAN,SAHADA LAKAYIT DAVRANAN,ALDIĞI PARAYI HAKETMEK İÇİN KILINI KIPIRDATMAYAN,FUTBOLCULARDAN BAŞLAMAK LAZIM,SON İBB MAÇIDA GÖSTERMİŞTİRKİ,MEHMET YILDIZA DAYALI SİSTEM İFLAS ETMİŞTİR,BU SİSTEMLE SİVASSPORU KİMSE BULİGDE TUTAMAZ,BUTAKIMA HEYECANLI KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN,GENÇ KALİTELİ ADAMLARI TAKVİYE ETMEK GEREKİYOR,BU ADAMLARIN ÇOGU HEYECANINI YİTİRMİŞ,FORMASINI ISLATACAK ADAMLAR LAZIM,BÜLENT UYGUNUN KAZIKLARINI,MUHSİN ERTUĞRALIN KAZIKLARINI,SON OLARAK MESUT BAKKALIN KAZIKLARINI BU TAKIMDAN TESEKKÜR EDİP GÖNDERMEK LAZIM,BULİG BUNLARLA BİTMEZ.
SIVAS58FOREVER 08.11.2010, 12:16 RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR
GELİN RIZA HOCANIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARINI ANALİZ EDELİM
Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.
Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.
Kadronun hepsini değiştireceğiz
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.
Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.
Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?
Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.
Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.
Bu maç Sivasspor’un kurtuluşu olacak
Bu maçta takımı satanları gördüm diyor, onları not ettim, hepsini göndericem diyor, bu maç olmasa onları ayıklayamazdım diyor, belki de anlamsız bulduğumuz Kadir-Sedat değişikliğini, Zita-Erman değişikliğini sırf bu yüzden yaptı ve aslında kimin ne yapmaya çalıştığını bu maçta görmek istedi, çünkü daha 1. dakikadan takımın kazanmak için çıkmadığı belliydi sahada. hakem maçı başlatır başlatmaz anlaşılmıştı koşmadıklarından.
58Taraftar 08.11.2010, 12:48 Mustafa beyin yazdigi gibi temizlik sart ve en derinden baslanilmali en kisa zamanda
SIVAS58FOREVER kardes güzel yorum yazmis eline saglik, düsüncelerimin cogunu yazinda gördüm
biz Sivasspor`u sevdik futbolculari degil, hangisi sevgimizi umursuyorsa,caba sarf ediyorsa, elinden geleni yapiyorsa basimiz üstünde yerleri vardir ama dünkü macta gördügümüz gibi bir kac kisi haric hic biri hak etmiyor
senelerdir oynayan futbolcular olsun yeni gelenler olsun hepsini bagrimiza basip destek verdik ama onlar güvenimizi destegimizi bosa cikardilar
bu kadar yüreksiz ruhsuz oyuncular görmedim hepsinin yolu acik olsun
Sivasspor formasini giymeyi hak etmiyorlar
Riza hocam biz taraftarlar arkandayiz yeterki sen gerekenleri yap
ne futbolculardan ne yönetimden cekin, dogru olani yap sen
yönetim zaten her seferinde diyor transfer islerine karismiyoruz hoca ne isterse o oluyor sen degisikleri iste görecegiz ne kadar sözlerindeler
zkrllh58 08.11.2010, 13:24 onceleri inanmadigim ve inanmak istemedigm seylere bu haftadan itibaren kesinlikle inandim yuzde yuz temizlik sart kesinlikle katiliyorum.
sebasteia 08.11.2010, 13:27 RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR
Rıza Hoca aslında ne söylemek istiyor? Rıza Hoca kelimelerini cımbızla seçen birisidir.
Mağlubiyeti getirecek bir futbol oynadık. Maça iyi başlamamız gerekirken çok kötü başladık.
Rıza Hoca aslında şunu söylemek istiyor, bu oyuncular mağlup olmak için böyle oynadılar, o yüzden daha ilk 3 dakikada kalemizde 3 gol pozisyonuna izin verdiler, 3. dakikadaki 3. denemelerinde de rakip takım golü attı. Yani daha başlarken belliydi diyor.
Kadronun hepsini değiştireceğiz
Rıza Hoca ilk geldiğinde diyordu ki ara transfer döneminde 2 yada 3 takviye yapacağız, ancak dünkü maçtan sonra kadronun hepsini değiştireceğiz derken aslında elbirliği ile oynamayan, koşmayan, azmetmeyen ve sanki bilerek yenilen bu kadroya ve bu kadroyu aslında dışarıdan yönlendirenlere mesaj veriyor, istediğiniz kadar tezgah kurun biz ara transfer döneminde kadronun hepsini değiştireceğiz diyor.
Bir iki isim hariç oyuncularımız kapasitelerinin çok altında oynadılar.
Yani aslında kapasiteleri var ama oynamadılar diyor, bunlar geçen senede Muhsin Ertuğral'ı göndermek için oynamamışlardı.
Bazı arkadaşların dikkatini çekmek gerekiyor. Devre arasında da toplu bir değişiklik kesinlikle şart. Bunu da gerçekleştireceğiz.
Bazı arkadaşlar derken sadece takımını satmış oyunculardan bahsetmiyor yoksa bazı oyuncuların dikkatini çekmek istiyorum derdi. Bazı arkadaşlar derken hem bazı oyuncuların hem de dışarıdan bu oyuncuları organize eden bazı kişilere aslında mesaj veriyor, siz böyle bir tezgah kurmuşsunuz ama ben bu tezgahı bozarım, ara transfer döneminde "TOPLU BİR DEĞİŞİKLİK" gerçekleştireceğiz diyor. "Toplu Değişiklik" derken birilerinin toplu hareket ettiğini mi kastediyor? Neden sadece değişiklik demedi de "toplu değişiklik" deme ihtiyacı hissetti?
Akın ve Alişan var elimizde. Tecrübesiz bir Alişan ve 8 yıldır oynayan bir Akın var.
Yani diyor ki normal şartlar altında Akın bu golleri yemez, 8 yıldır oynayan birisi bu diyor, tecrübeli diyor, böyle gol yenmez aslında diyor. Konuşmasında Akın'a dikkat çekiyor.
Futbulcularımızın beynini değiştirmek lazım yoksa oyuncularımızı değiştireceğiz.
Futbolcularımızı kandırmışlar beyinlerini yıkamışlar diyerek oyunculara diyor ki kendinize gelin, adam olun, yoksa ara transfer döneminde tekmeyi basarım kıçınıza diyor, Ümit Karan Eskişehirli oyunculara telefon açıp oynamayın Rıza Hocayı değiştirelim diyerek beyinlerini yıkamıştı, burda da buna benzer bir olay olabileceği mesajını veriyor aslında ve bu mesajı biraz da aleni veriyor.
Bu maçta takımı satanları gördüm diyor, onları not ettim, hepsini göndericem diyor, bu maç olmasa onları ayıklayamazdım diyor, belki de anlamsız bulduğumuz Kadir-Sedat değişikliğini, Zita-Erman değişikliğini sırf bu yüzden yaptı ve aslında kimin ne yapmaya çalıştığını bu maçta görmek istedi, çünkü daha 1. dakikadan takımın kazanmak için çıkmadığı belliydi sahada. hakem maçı başlatır başlatmaz anlaşılmıştı koşmadıklarından.
kardeş tespitlerin için tebrik ederim.
buradan rıza hocamıza seslenmek istiyorum: rıza hocam bu çaresiz taraftarın tek umudu sensin, seni bu müthiş açıklamaların için tebrik ediyoruz! sivassporumuzu üç beş kansız, onursuz, ******** futbolcu parçasının elinde heba ettirmeyeceğine inanıyoruz....
seni seviyoruz hocam!
son umudumuz, son kalemiz sensin!
bu alçakları, haysiyetsizleri sen daha yakından biliyorsun, oynatma bu adileri hocam....
seni seviyoruz, boz şu alçakların oyununu!!!!!!!!!!
Sayın Mustafa Ateş güzel bi yazı yazmışsınız, temizlik vakti geldide geçiyor bile.
Sizden ricam bu yazınızı gür bi sesle bu akşam yayınlanacak olan SporAktif programında da dile getirmeniz...
DoomsDay58 08.11.2010, 13:43 madem taraftar sesini duyuramıyor ozaman gazeteciler bu işi yapıcak ve artık birileride dikkate alıcak
Aynen katılıyorum ve imzamı atıyorum.
Aynen katılıyorum ve imzamı atıyorum.( ÖMER 58'E)
Maç günü taraftarın "yönetim istifa" sloganı, Mecnun başkan için değil yanındaki diğer yönetim kurulu üyeleri içindi. Taraftarın verdiği bu mesajın iyi okunması ve değerlendirilmesi lazım. Temizlik yapılacaksa ilk önce yönetimden başlanmalı, sonra takım devre arasında tamamen yenilenmeli. Devre arasında takımda kalacak furbolcu sayısı, bir elin parmağını geçmeyecek kadar az sayıda. Bu futbolcuların kimler olduğunu herkes biliyor. Top ayağına geldiğinde yuhlanan futbolcular kendilerini bilirler. Sahada gezinen, sağına soluna saldıran, kabadayı futbolcu İSTEMİYORUZ....
Yusuf msj ağır olmuş, silme yetkin varsa sil onu.. o kadar da değil yani...
Aşağıdaki yazıyı birkaç defa yazmıştım.
En son da 18.10.2010'da yazmışım. Aşağıda, tekrar okuyun.
Ve olanlara çok şaşırmayın !
Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!! 18.10.2010, 10:47 #202
Kokomo
Tecrübeli Yiğido
118 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
--------------------------------------------------------------------------------
Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum ;
"Bir an önce Mesut Bakkal gonderilmelidir. (Gururu olsaydı zaten istifa ederdi ama tazminat peşinde).
Yeni gelecek hoca takımı ve şehri zaten devre arasına kadar ancak çözecektir. Yani devre arasına kadar yine kötü sonuçlar devam edecektir.
Ama sadece hocanın gitmesi bizi kurtarmaz. Ara transferde 2'si yabancı banko oynayacak 6 futbolcu alınmalıdır.
Ama ne yeni hoca ne de yeni 6 oyuncu bizi yine kurtarmaz ! Çünkü geçen seneki Denizli gibi, takım takım olana dek 15.sıradaki takım 10-12 puan fark açarsa ne olursa olsun yine düşeriz ! "
Sözün özü tüm camia kendisini şimdiden Bank Asya'ya hazırlasın !!!
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz... fatih585858
58 SiVaSıM 58 08.11.2010, 15:55 hemde kökten temizlik şart kökten !!!!!!!!!!!
phenom58 08.11.2010, 16:16 Doğru söze ne denir...
subasi29 08.11.2010, 17:32 Bu Operasyon Ilk Devrenin Bitiminde Baslamalidir,Veee Kesin Gercekci Kararlar Alinmalidir
Sivasspor Camiasina Yakisir Bir Sekilde Ilimizi Temsil Edecek Futbola Ac Onurlu Kisiler Takima Alinmalidir !!!
Caner POLAT 08.11.2010, 17:44 "Ucuz olsun, kaliteli futbolcu olsun anlayışı ile asla olmaz." Bugün bu hâlde olmamız bundan ibaret
bulutbey27 08.11.2010, 18:36 evet kesinlikle
şart yoksa bizi temizleyecekler ligden
şuayip bütün 08.11.2010, 18:44 olay teknik trektor deyılmış,bütün futbolcularta kaynaklanıyor.artık zamanı geldı bu fotbolcuların %70 sezon yarısı gondermelerı gerekır.artık soz bulamıyorum nankörler hic deyılse kendı evınde kazan.sürün gitsi şz leri.
mgulseven 08.11.2010, 18:49 http://resimzade.com/Show.html?i=23964&token=10609
Mustafa Ateş / Sivaspostası
14 dakikada 3 gol yiyen takımı kim kurtarabilir.
Hiç kimse kurtaramazdı.
Nitekim de öyle oldu.
Ne teknik heyet ne yönetimin maçı çevirmeye gücü yetmedi.
Hele bu Sivasspor’u kimse kurtaramaz.
Bir hafta önce Beşiktaş’a karşı mücadele edeceksin.
Yenilecek, ancak alkış alacaksın.
Bir hafta sonra sahada gemileri yakacaksın.
Bir takım sürekli aynı kanattan sana saldıracak.
Sende bizim gibi tribünde seyredecek.
Elini kolunu bağlayacaksın.
Olmaz. Bunu kimseye anlatamazsın.
Kimse de anlamaz.
Bu maç taraftarın tribünlere geldiği son maçtı.
Bir sonraki maçta seyirci yüzde 50 düşerse kimse şaşırmasın.
Bu futbolcular, bu mücadele kontenjanı doldurmuştur.
Taraftarımız üzerine düşeni çoktan yapmıştır.
Maç öncesi bir şeyi değişmiş gördüm.
Aslında, Sivasspor sadece yedek kulübesini değiştirmemişti.
Bunla beraber sistemini de değiştirmişti.
Mücadele ruhunu geçen hafta İnönü’de bırakmıştı.
Sadece formalarını alıp Sivas’a döndü.
Oyun düzenini bozan futbolcular var.
Fizik olarak sahada, beyin olarak Sivas’ta olmayan futbolcular var.
Bırak ağabeylik yapmayı, sahada yürümekten aciz futbolcular var.
Bunlar içinde acilen temizlik şart.
Nereden başlarsan başla.
Kimi gönderirsen gönder.
Yeter ki eski ruh geri gelsin.
İstanbul Belediye bayram temizliğini Sivas’ta yaptı.
Yaşlı diye gönderdiğimiz Tum şov yaptı.
Beşiktaş’tan zorla emekli edilen İbrahim Akın attığının iki katını kaçırdı.
Bu temizliği Sivasspor ne zaman yapacak.
Ucuz olsun, kaliteli futbolcu olsun anlayışı ile asla olmaz.
Bekleyip hep birlikte göreceğiz.
Hay agzınıza saglık.Ne güzel yazmışsınız.Sizin düşündüklerinizin 100/10'u kadar yönetimde düşünse ne olur sanki.
bulutbey27 08.11.2010, 18:53 ha şunu bileydin sende sonunda anladın ama biraz geç oldu bunu birde yönetim anlarsa çok güzel olur o mehmet yıldızada artık yeter tahammül edildiği artık oyundan alınması gerekiyor bak alex bile yedek kalabiliyor yada 65 70te oyundan alınabiliyor mehmet yıldızda olmazsa olmaz değil yani bencee bana katılan olurmu bilermem
RIZA HOCA TAKIMDA DÖNEN FIRILDAĞI ÇÖZMÜŞE BENZİYOR
Kardeşim yazdıklarının hepsine katılıyorum. Sonuna kadar... Özellikle bu son paragrafın çok önemli... Çünkü maç esnasında Kadirin değişmesine hepimiz kızmıştık o anda... ama sonunda senaryonun bu şekilde işlediğini oyuncu değişiklikleri gerçekleşmeye başlayınca alenen belli oldu. Ben şu oyuncularımı iyice gözlemleyeyim sonra müdahele edeyim dedi.. Çok doğru gözlemlemişsin Bravo...
58isML58 08.11.2010, 19:50 ne guzel anlatmis abimiz:)
B.DUMANLI 08.11.2010, 20:47 Temizlik yapilmasi gerektigini bizde biliyoruz ,bu temizlik sezon basinda olmaliydi.Burada isim vermeden bazi futbolcularla yönetim neden masaya oturdu?Neden yasli futbolcular takima monte edildi.Neden bu kadro oldugundan fazla büyük gösterildi.Gecen yildan azimiz yanmadimi,böyle bir kadroyla lige basladik.Ara transferde kimi alacaksinda bu takimi küme düsmekden kurtarasin?Su ana kadar ara transferde yapilan futbolcular Sivasspor´a bir yarar getirmemistir.
eroldeger 08.11.2010, 21:23 erman akın sedat bunları kovun yeter m.yıldızı kızağaalyeter birbirlerile küsolanlara ağır para cezası verin yeter
şampiyon71 09.11.2010, 09:00 başkan akşam tv58'de söyledi.Adı ismi ne olurs aolsun kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız.Bizimle devam edeceğine inandığımız futbolcularla devam edeceğiz.Ama bunu ypamayanlarlada yolumuzu kesinlikle ayıracağız.dedi.Yazar MATEŞ'inde gündeme getirdiği temizlik şart yazısında olduğu gibi devre arasında müthiş bir temizlik gözüküyor.Başkan'ın röportajının tamamını bugün akşam tv58'de sporkatif'de yayınlacaklarmış.İzlemeyenler için bilgi vereyim dedim.başka Sivasspor yok.
GrP_GARDAŞLAR 09.11.2010, 13:03 ÇOK SIKINTILI Bİ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ. KOLAY DEİLDİR BÖLE KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN....
|
|