Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Yönetimi Toplandı !
SivasSpor.Com 08.11.2010, 16:08 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg
Sivasspor Kulüp Yönetimi haftasonu alınan ağır yenilginin ardından bu gün toplandı. Saat 17:30 da basın toplantısı ile alınan kararlar kamuoyuna açıklanacak.
İBB yenilgisi ile taraftarın tepkisinin büyüdüğü bir ortamda Sivasspor Yönetiminin Mecnun Otyakmaz başkanlığında toplandığı ve önemli kararların alınacağı bilgisi sitemize ulaşmıştır.
Sivasspor taraftarının alınan yenilgiden çok takımın oyun anlayaşına gösterdiği tepkinin ardından Kulüp yönetimi bu gün sessizliğini bozacak ve saat 17:30 da basın toplantısı düzenleyecektir.
Kulüp yönetiminden gelecek açıklamalar gün içinde taraftarımıza sitemiz aracılığı ile duyurulacaktır.
Büyük başkan ne gibi kararlar alacak sabırsızlıkla bekliyorum.
Tahmin edeyim..Birkaç futbolcuya sınırsız kadro dışı,bir-iki oyuncu sözleşme feshi,birkaçına ağır para cezası,Rıza Hoca'ya tam güven ve sınırısız yetki!
Tahmin edeyim..Birkaç futbolcuya sınırsız kadro dışı,bir-iki oyuncu sözleşme feshi,birkaçına ağır para cezası,Rıza Hoca'ya tam güven ve sınırısız yetki!
Şu an için yapılabilecek en mantıklı iş de bu olsa gerek!
Hoca oyunculari alip kampa gitmis ama...
Senin dedigin gibi olmasi icin kararlarin yönetim toplantisindan daha önce alinmis olmasi gerekiyor...
Hoca oyunculari alip kampa gitmis ama...
Senin dedigin gibi olmasi icin kararlarin yönetim toplantisindan daha önce alinmis olmasi gerekiyor...
Geldikleri gibi giderler diyerek kamptan da kovulabilirler..:)
DoomsDay58 08.11.2010, 16:26 Ne gibi kararlar çıkıcak heycanla bekliyorum inşallah Yönetim doğru ve yerinde kararlar verir
üçyıldız58 08.11.2010, 16:26 Tahmin edeyim..Birkaç futbolcuya sınırsız kadro dışı,bir-iki oyuncu sözleşme feshi,birkaçına ağır para cezası,Rıza Hoca'ya tam güven ve sınırısız yetki!
bu yoruma katılmamak elde değil herkesin ortak temennisi bu
İNŞALLAH SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYIRLI KARARLAR ALIRLAR YOKSA BU RUHSUZ OYUNCULARLA LİĞDE KALMAK HAYAL OLUR AKIN MANYAGININ DURUMU NE OLACAK ACABA MERAK EDIYORUM
DoomsDay58 08.11.2010, 16:28 Bu toplantıyı izleye bileceğimiz bir yayın varmı acaba tv58 olur ntvspor olur?
58_babacan_58 08.11.2010, 16:42 EE Bİ ZAHMET TOPLANIN ARTIK,,BU TAKIMDA MEHMET-SEDAT-CEYHUN SANKİ ARTİST OLMUŞ TAKIM BABALARININ MALI GİBİ DAVRANIYORLAR,ARTIK BAZI FUTBOLCULARA PARA CEZASIMI KESERSİNİZ,KADRO DIŞIMI BIRAKIRSINIZ,NAPARSANIZ YAPIN YETERKİ,BEN ESKİ SİVASSPORUMU GÖRÜYÜM SAHADA,MÜCADELE EDİN YENİNLİN EYWALLAH,AMA RUH GİBİ YENİLİRSENİZ İŞTE O ZAMAN DEFOLUP GİDİN TAKIMDAN...
zkrllh58 08.11.2010, 16:56 gorecez ne gibi kararlar cikack oncelikle akinin sozlesmesi fesh edilmeli
iş sadece takımda revizyon yapmak degil yönetim kurulunda da köklü degişiklikler yapmak lazım sivasspor yönetiminde görev alan kişilerin ne yaptıgını nasıl bir futbol bilgisi oldugunu takıma futbolcu seçimlerinde olsun alt yapı seçmelerinde olsun takıma olumlu yönde ne gibi katkıları oluyor yok bu saydıklarımızı yapmıyorlarsa onların yerine futbol konusunda daha tecrübeli kişileri yönetime almak şart oldu
58_furkan_58 08.11.2010, 17:19 En mantıklı karar :
Sedat , Mehmet yıldız , Hayrettin , Akın ,Abdurrahman SİVASSPOR a verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkürler.Alın şu sizin tazminatınız haydi güle güle.Başka türlü bu takım adam olmaz.Bu takımı yönetim yerine bu adamlar yönetiyor.Canları istemezse top oynamıyorlar kimsede sesini cıkarmıyor.Nihayet birileri durumun ciddiyetinin farkına vardı.Umarım dogru kararlar cıkar.Bizde SİVASSPORun bir yönetimi oldugunu görürüz!!
subasi29 08.11.2010, 17:25 Baskanim Buyuksun Artik Elini Masaya Vur,Vurda Hersey Savrulsun
halilim5858 08.11.2010, 17:26 En mantıklı karar :
Sedat , Mehmet yıldız , Hayrettin , Akın ,Abdurrahman SİVASSPOR a verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkürler.Alın şu sizin tazminatınız haydi güle güle.Başka türlü bu takım adam olmaz.Bu takımı yönetim yerine bu adamlar yönetiyor.Canları istemezse top oynamıyorlar kimsede sesini cıkarmıyor.Nihayet birileri durumun ciddiyetinin farkına vardı.Umarım dogru kararlar cıkar.Bizde SİVASSPORun bir yönetimi oldugunu görürüz!!
daha yeni üye olmussun kardes ve yanlis yorum katilmiyorum sana abdurahman kadar hizli bir futbolcu söyle hayrettin bizim kanimiz mehmet yildiz dersen bizimle bütünlesti sedatla akini yolla bence hayrettin mehmet yildiz ve abdurahman bu takimin iskeleti
LosTie58 08.11.2010, 17:37 Ee Basın Toplantısı yapıldı mı?
Rallim58 08.11.2010, 17:42 Ee Basın Toplantısı yapıldı mı?
Akşam saat 20.00 de Sivas haberlerinde muhtemelen açıklanır. O da olmazsa, malum bu akşam her 3 kanalımızda da spor proğramı var oradan da gelişmeleri duyarız.
Hayırlı haberler bekliyoruz.
furkandtr 08.11.2010, 17:44 Bizi bırakma büyük BAŞKAN
:confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
ZiDaNe58 08.11.2010, 18:37 neyin toplantısını yapacaklar acaba..bizi tüm türkiyeye rezil ettiniz acınacak hale geldik bunumumu tartısacaksınız transfer politikasındaki yaklasık 5-6 futbolcuyu 2 kurus fazla istediler diye geri cevirdğinizimi tartısacaksınız..2 yıl önceki sampiyonluğa oynayan kadroyu dağıttınız ozaman bülent uygunu bahane ettiniz simdi kimi bahane edeceksiniz acaba??bence bülent uygunun hic bi sucu yoktu adam neden sampiyonluğa oynayan kadrosunu dağıtsnki..?bnce bundada yönetimin parmağı var..YÖNETİM İSTİFA..
Merak ediyoruz ne çıkacak acaba. Yiğiter gardaşımın dediği gibi bir karar bekliyorum. Aslında hocamızında toplantıya girmesi gerekiyor. Çünkü tam yetki kararı çıkarsa hocamızın görüşleride toplantı esnasında etkili olabilir. Fakat bu durum gerçekleşmediğine göre düşük bir yüzde de olsa Olağanüstü Genel Kurul kararıda çıkabilir. Bu eğer olursa Mazallah Sivasspor u çok büyük tehlikeler bekliyor demektir. Bunun sonu taaa Kayyuma bile varır. İnşallah bu gerçekleşmezde sadece sadece futbolcu üzerine bir karar çıkar. Neyse sizler gibi bende çıkacak kararı merak içinde bekliyorum...
mgulseven 08.11.2010, 18:56 Toplansalar ne olur kiii.Geçti bor'un pazarı sür artık eşşegi nigde'ye dogru.Sen dur dur takım batmış batacagı kadar bu güne kadar en ufak bir tepki verme hiç ceza kesme elinde çok kuvvetli kadro varmış gibi bir futbolcuları kadro dışı bırak sonra yalandan toplan.Bu takım bu sezon yani ilk yarı sadece ve sadece konyaspor dan puan koparabilir ne karabük ne gençler ne ankara ne fener hepsi darma dagın eder geçer bu futbolla SİVASSPOR'u.Belki yorumu okuyan arkadaşlar bana kızacak ama gerçek bu arkadaşlar görünen köy uzakta degil klavuza gerek yok.
kırmizı-beyaz ıcın en hayırlı karar beklenıyor.sıvasta kı tek gundem takımın kotu gıdışı ben cok buyuk atılım beklemıyorum.1,5 sezondur bıze dunyayı zehır eden yonetımın atacakları adımları beklıyoruz.
necmettin_akcay 08.11.2010, 18:58 bence toplantı bitmeden takım boluya gitmeseydi bu durumda sadece durum değerlendirmesi gibi bişey olur diye düşünüyorum takım boluya gittiği için takım gitmeden toplansalardıda kadro dışı olacakları götürmeselerdi boluya
adalı harun 08.11.2010, 19:27 ÇOK RADİKAL KARARLAR ÇIKMALI
BİR KERE MEHMET YILDIZ KADRO DIŞI
SEDAT ABDURAMAN DERELİ
ERMAN KILIÇ
AKIN VARDAR KESİNLİKLE GÖNDERİLMELİ
BUNLAR TAKIMI BALTALIYOR
VERİLEN ÜCRETLER PUAN DURUMUNA GÖRE AYARLANMALI BİZİM TRAKIMDA SENELİK 300BİNİN ÜZERİNDE PARA ALACAK TOPÇU OLMAMASI LAZIM
GEÇEN SENE BUKADRO BEDAVADAN 6 PUAN ALDIĞI HALDE 33 PUAN GİBİ DÜŞMENİN ALTINDA BİR PUAN LA BİZİM TAKIM ZATEN SÜPRER LİĞİ HAK ETMİYODU BU SENE SAGLAMASINI YAPIYOR
KENDİNİ TPÇU SANANZÜP....NELER
İlk gelen açıklamalar Bu futbolcularla ilk yarı tamamlanacakmış.
Başkan Futbolcularla toplantı yapmak için Boluya gidiyormuş.
Başkanın açıklamaları ile ilgili geniş açıklamalar bu akşam tv58 de Sporaktifte.
az once mustafa ates yerel kanalda bır kac ıp ucu verdı ocak ayına kadar bu kadroyla devam kalmak ısteyenle yola devam vs vs
ne verirse versin devre arasına kadar bu takımla devam edeceğiz nasılsa puan alamadığımız takdirde aranın açılması halinde 2 .yarı galibiyete dahi sevinemeyeceğimiz anlar olabilir futbolculardan bitiyor her şey ibb maçındada oynayan aynı insanlar bjk maçındada oynayan aynı gs dede oynayan aynı manisada anteptede oynayan takım aynı anlamak mumkun deil ya tam dipteyiz yada tam yukardayız bi ortası bi istikrarlı bi şey yok
ÇOK RADİKAL KARARLAR BEKLEMEYİN BOLU KAMPINA GİTTİ FUTBOLCULAR ZATEN EN FAZLA ÇIKACAK KARAR PARA CEZASI..
serserilerin_prensi 08.11.2010, 20:00 daha yeni üye olmussun kardes ve yanlis yorum katilmiyorum sana abdurahman kadar hizli bir futbolcu söyle hayrettin bizim kanimiz mehmet yildiz dersen bizimle bütünlesti sedatla akini yolla bence hayrettin mehmet yildiz ve abdurahman bu takimin iskeleti
:)) yeni üyesin dedigin arkadaşın üyelik tarihi:) 03.08.2005
yigido_0530 08.11.2010, 21:22 Radikal kararlar alınması lazım
daha yeni üye olmussun kardes ve yanlis yorum katilmiyorum sana abdurahman kadar hizli bir futbolcu söyle hayrettin bizim kanimiz mehmet yildiz dersen bizimle bütünlesti sedatla akini yolla bence hayrettin mehmet yildiz ve abdurahman bu takimin iskeleti
İroni yapmak istesem bu mesajı yazardım..:)
yigidoss 08.11.2010, 21:34 eeeeeeeeeee saat 5:30'da toplandı saat10:30 hiç bir açıklama yok. Çünkü açıklama yapacak yüzleri yok
ertan_58 08.11.2010, 21:40 bu nasıl açıklama bekliyoruz ses seda yok...
carizma0658 08.11.2010, 21:45 bizi MANERDE GÜLÜNÇÇÇÇÇ ETTINIZ İSTIFA ETMESI GEREKENLER KENDINI BİLİYOR SİVAS SİVASLI BU KONUMU ASLA HAK ETMIYORRRR SAYIN FİKRET UNSAL İSTIFAAAAAAA
sebasteia 08.11.2010, 22:06 sonuççç?????????????
HakanB58 08.11.2010, 22:16 simdiye kadar hicbirsey degismedi bundan sonrada degismez malesef...
Dağ fare doğurdu diye bir deyim var mıydı dilimizde?
KaNgAlLıYiGiDoO 08.11.2010, 22:37 Toplantı üç kanalla yapılmış. ortak program gibi tv'lerde yayınlandı
halilim5858 08.11.2010, 22:39 bu is ayni ayin 10 una döndü sivasta imza sov var diyorlardi ayin 10 unda kac ayin 10u gecti sov da yok futbolcuda yoktu ancak toplanirlar birsey yapacak degillerya
|