Orijinalini görmek için tıklayınız : YAKIŞTIMI Kİ ? BİZLERE

Ali Selim
08.11.2010, 21:04
Arkadaşlar alınan son i.b.b mağlubiyetinden sonra çok şey değişeceğini pek sanmıyorum. 15 dk 0-3 40 dk. 0-4 haklı olarak taraftar ilk yarı bitimiyle çoğu taraftarlarımız stadı terk etti tabiki haklılar çünki
beklentilerimiz bu maç için çok farklıydı özelliklede bjk maçının 2. yarısında oynanan oyun ümitlendirmişti bizi. Fakat en güzel günlerinde biz vardık geçen sene kötü günlerindede 10 sene öncede biz vardık 20 sene sonrada biz olacağız inşallah tabiki bizim sevdamız renklere armaya şanlı sivasspora. 13 ruhsuz ( ziya hariç ) oynamadı diye bu takımı 45 dakika sonunda bırakıp gitmek olmadı rakip futbolcuyu alkışlamak kendi futbolcumuzu yuhalamak yakışmadı bize şahsım dahi çok küfür ettim işin açığı çok yuhaladım ama evime döndükten sonra yeminle vicdan azabı duydum sabahlara kadar uyku girmedi gözüme acaba dedim acaba oldumu bu yaptıklarımız inanıyorum ki ne fıtbolcusu nede yönetimi üzülmedi maç bitti işlerine devam ettiler yine üzülen sıkılan kahrolan şanlı taraftar oldu bu takım sadece bu büyük taraftarındır. Boşverelim herşeyi boş verelim elden birşey gelmez artık devre arasına kadar bu ruhsuzlara katlanmak zorundayız o zaman herzaman olduğu gibi desteklemeye devam edelim bize yakışan şahsi fikrim budur destekleyelim uğruna ölmeye devam edelim ki belki ruhsuzlar utanırlar haydi yiğidolar biz büyük taraftarız bize yakışanı yapalım üç kuruş etmeyen adamları laf sahibi yapmayalım ÖLÜMÜNE İNADINA SİVASSPOR

SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM

canberat
08.11.2010, 21:26
istanbul büyükşehirbelediye maçında bir ziya hariç hepsi ********ce ruhsuzca oynadı daha fazla birşey söylemeyeyim çünkü düşündükçe agzımdan çok agır kelimeler dökülecek inşallah rıza hoca canım hemşerimiz işleri halledecek

sebasteia
08.11.2010, 21:57
valla ben taraftarın tepkisinde pek sorun göremiyorum, olanlar ve söylenenler az bile!

Yiğiter
08.11.2010, 22:11
Kamil Dizar ; “Sivasspor seyircisini içtenlikle kutluyorum. Son derece bilinçli, olgun ve centilmenler. Müthiş misafirperver bir şehir. Bu şehre gerçekten şampiyonluk yakışır. Fair play ödülü alması gereken bir şehir” diye konuştu.

sebasteia
08.11.2010, 22:12
Kamil Dizar ; “Sivasspor seyircisini içtenlikle kutluyorum. Son derece bilinçli, olgun ve centilmenler. Müthiş misafirperver bir şehir. Bu şehre gerçekten şampiyonluk yakışır. Fair play ödülü alması gereken bir şehir” diye konuştu.

tarih??????????

ShabbatShalom
08.11.2010, 22:13
Zaten İstanbul'un maçı Kazanacağı Ortadaydı. Ben Buraya'da Yazdım Beraberlik En İyi Sonuçtur Diye Maçtan Önce. Sivasspor taraftarı bence geniş düşünmüyor. Bundan Önce Mesut Bakkal'ı da bir maçta kral yaptınız, Rıza Çalımbayıda 1 maçta kral yaptınız.Görüyoruz bizi 2-1 yenen Bjk, Bizden düşük puanlı Kasımpaşa ile berabere kalıyor. Ve Galatasaray'ı da yendiğimizde dökülüyordu. Bu sene devre arasında tam yerinde transferler yapılmazsa çok istediğiniz beleş maç izleme derdindende kurtulup, TRT'de izleyebilirsiniz.Ligin ilk devresine kadar zar zor puan toplayabiliriz ama son sıralardan kurtulmaz takım.

Yiğiter
08.11.2010, 22:13
Dünkü maç sonrası İBB'li yöneticinin sözleri..:)

sebasteia
08.11.2010, 22:15
Arkadaşlar alınan son i.b.b mağlubiyetinden sonra çok şey değişeceğini pek sanmıyorum. 15 dk 0-3 40 dk. 0-4 haklı olarak taraftar ilk yarı bitimiyle çoğu taraftarlarımız stadı terk etti tabiki haklılar çünki
beklentilerimiz bu maç için çok farklıydı özelliklede bjk maçının 2. yarısında oynanan oyun ümitlendirmişti bizi. Fakat en güzel günlerinde biz vardık geçen sene kötü günlerindede 10 sene öncede biz vardık 20 sene sonrada biz olacağız inşallah tabiki bizim sevdamız renklere armaya şanlı sivasspora. 13 ruhsuz ( ziya hariç ) oynamadı diye bu takımı 45 dakika sonunda bırakıp gitmek olmadı rakip futbolcuyu alkışlamak kendi futbolcumuzu yuhalamak yakışmadı bize şahsım dahi çok küfür ettim işin açığı çok yuhaladım ama evime döndükten sonra yeminle vicdan azabı duydum sabahlara kadar uyku girmedi gözüme acaba dedim acaba oldumu bu yaptıklarımız inanıyorum ki ne fıtbolcusu nede yönetimi üzülmedi maç bitti işlerine devam ettiler yine üzülen sıkılan kahrolan şanlı taraftar oldu bu takım sadece bu büyük taraftarındır. Boşverelim herşeyi boş verelim elden birşey gelmez artık devre arasına kadar bu ruhsuzlara katlanmak zorundayız o zaman herzaman olduğu gibi desteklemeye devam edelim bize yakışan şahsi fikrim budur destekleyelim uğruna ölmeye devam edelim ki belki ruhsuzlar utanırlar haydi yiğidolar biz büyük taraftarız bize yakışanı yapalım üç kuruş etmeyen adamları laf sahibi yapmayalım ÖLÜMÜNE İNADINA SİVASSPOR

SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM

Dünkü maç sonrası İBB'li yöneticinin sözleri..:)

demek ki sorun yokmuş! :)

yigido_mami_58
08.11.2010, 22:16
ben taraftarın yerinde olsam 30. dakıkadan sonra stadı terk eder arkama bile bakmazdım o anlayana küfürden daha kötü

ofozturk
08.11.2010, 22:24
aslında az ble yaptık o ruhsuzlara.
ilk yarı bitince tüm stadı boşaltacaktık göreceklerdi tepki nasıl oluyormuş. o kadar insan belki bir gol şeref golü diye bekledi. ta çanakkale den bu maç için erken geldim bir hafta heyecanından dogru duzgun uyuyamadım. maç günü maçın heyecanı iyice sardı ama bi gittik dakka 15 durum 0-3.
stada girmemek için insan kendini zor tutar. az bile yaptık. ruhsuzlara.

ZiDaNe58
08.11.2010, 23:02
BİZ PARA VERİP ONLARI DESTEKLİYOSAK VE ONLARN RUHSUZCA MÜCADELELERİNİ İZLEMEK ZORUNDA BIRAKILIYOSAK VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK O DESTEKLEDĞİMZ FUTBOLCULAR TONLARCA PARAYI CEBE ATMASINA RAĞMEN ALTLARNDA SIFIR MODEL ARABALARLA HİC BİSEY OLMAMIS GİBİ GEZİP TOZARKEN YÜZLERİ KIZARMIYODA BİZİM YÜZÜMÜZÜNMÜ KIZARMASINI BEKLİYOSUN??SİVASSPOR TARAFTARI BU TAKIMI 2 YILDIR DÜSME POTASINDA DOLASMASINA RAĞMEN HEP DESTEKLEDİ VE ARKA ÇIKTI..EE BİZİMDE Bİ SABRIMIZ VAR DİMİ TÜKENDİ SONUNDA VE BIÇAK KEMİĞE DAYANDI SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ VEFAKAR TARAFTAR BASKA HANGİ TAKIMDA VAR SÖYLERMİSİN?BENDE KAMİL DİZDARA KATILIYOR VE ÇOK OLGUN Bİ TARAFTAR GRUBUNA SAHİP OLDUĞUMUZU DÜSÜNÜYORUM SONUNA KADAR..YAZIK BU TARAFTARADA EVİNİN EKMEĞİNDEN KESİP MAÇA GİDİYOSA BIRAKDA ISIKLASIN HAKEDİYOLARSA KÜFÜR ETSİN..EY RUHSUZLAR ALDĞINZ PARALAR NASIL GEÇİYOR BOĞAZINIZDAN CANINI DİSİNE TAKIP ÖLÜMÜNE SAVASAN ZİYA HARİÇÇ..HELAL OLSUN SANA ZİYA..

badger5858
08.11.2010, 23:14
bence taraftar yaptıklarında sonuna kadar haklıydı. bence sadece kamanan çıkarken yuhalanmamalıydı. tek hatamız buydu bence.
ama bazı grupların skor 3-0 hala takımı desteklemeye çalışmasını anlamıyorum.
bu durum bülent bey 7 maçta 1 puan aldığı dönemde de vardı , hala devam ediyor. şimdi o zaman bülent diye bağıranlar şimdi en büyük bülent düşmanı (yönetim arkasından konuştu ya).... kardeşim bişeyler olumsuz giderken başarısızlığın arkasında durmaya çalışmak çok mantıksız.... bazı durumlarda destekten çok tepki vermek daha iyi olur bence...

Ali Selim
08.11.2010, 23:15
Şimdi ne yapalım arkadaşlar siz söyleyin daha 5 dakika öncemecnun başkanın konuşmalarını izledim destek istiyorum tamam çok çektik hak etmiyoruz ama ne yapalım arkadaşlar vazmı geçelim lütfen yapmayın duygusallığı kenara koyalım mantıkla hareket edip destek olmaya devam edelim bizde sahip çıkmaz isek merak etmeyin kimse sahip çıkmaz o yüzden SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU SAHİP ÇIKACAĞI KİMSE yok elimizde bulunanlar ile idare edeceğiz artık bi müddet o zamana kadar da elimizdekilere destek olup yardım etmeliyiz herkesten herşeyden şanlı SİVASSPOR taraftarıdı. Yada olmadı isterseniz futbolcuları dışarıda kıstırıp dövelim olurmu çaremi sizce değil onun için ÖLÜMÜNE DESTEK HERZAMAN SİVASSPOR

SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM YİĞİDOM

badger5858
08.11.2010, 23:26
hocam sen merak etme ne kadar kızsakta sonraki maçta yine tribünde oluruz ama bu ruhsuz adamlar topluluğuna bir ders vermeliyiz... çok etkili olacak bi protesto şekli bulmalıyız.. ne bileyim maç boyunca susalım yada onlar sahaya çıkınca sırtımızı dönelim , ya da güzel iğneleyici bir marş.. bu adamlar SİVASSPOR'un bizler için ne kadar öenemli olduğunu gösterelim... hiç olmadı eskişehirlilerin yaptığını yapalım ama bişeyler yapalım tepkimiz koyalım...

migroArmis
08.11.2010, 23:29
bence taraftar yaptıklarında sonuna kadar haklıydı. bence sadece kamanan çıkarken yuhalanmamalıydı. tek hatamız buydu bence.
ama bazı grupların skor 3-0 hala takımı desteklemeye çalışmasını anlamıyorum.
bu durum bülent bey 7 maçta 1 puan aldığı dönemde de vardı , hala devam ediyor. şimdi o zaman bülent diye bağıranlar şimdi en büyük bülent düşmanı (yönetim arkasından konuştu ya).... kardeşim bişeyler olumsuz giderken başarısızlığın arkasında durmaya çalışmak çok mantıksız.... bazı durumlarda destekten çok tepki vermek daha iyi olur bence...

bir kayseri bir karabük düşünün ligde rahatı yerinde...bu takımlar ard arda maçlar kaybetsin bilmem kaç hafta mağlubiyet alsın..işte o takıma tepkilerin en büyüğünü verebilirsin...o durumda muhtemelen takımları 10 veya 11 sırada olacaktır...ama Sivasspor takımın ligdeki yerini gorüyorsun bunun yanında bu ligde kolay takım olmadığını ve hepsinin üzerine bank asyanın adeta cadı kazanı olduğunuda gorüyorsun...bu takıma düşeceksede kalacaksada iş bitene kadar destek verilmesi gerekmezmi..her ne kadar kotü oynasalar dahi.....yapılacak en ufak bir tepkinin bana takımın pozitif anlamda ne kazandıracağını veya neler kaybettireceklerini sıralayabilirmisin....süper ligde cok büyük paralar donüyor..herkez bu kulvarda olmak ve burada yarışmak istiyor bu iş eskisi gibi değil artık...takımın hayati tehlike yaşadığı şu günlerde taraftardan kaynaklanabilecek en ufak bir sorun rus ruleti oynamaktan farksızdır gibime geliyor.her ne olursa olsun desteğe dewam etmek gerekir diye düşünüyorum...en azından sonunu grene kadar...en azından düzlüğe çıkana kadar şu düzlüğe bir çıkılsın ondan sonra tepkiler dile getirilsin şimdi değil...şimdi yapılması gereken çok daha nemli işler war...ligde kalabilmek gibi....saygılar...

badger5858
08.11.2010, 23:40
bir kayseri bir karabük düşünün ligde rahatı yerinde...bu takımlar ard arda maçlar kaybetsin bilmem kaç hafta mağlubiyet alsın..işte o takıma tepkilerin en büyüğünü verebilirsin...o durumda muhtemelen takımları 10 veya 11 sırada olacaktır...ama Sivasspor takımın ligdeki yerini gorüyorsun bunun yanında bu ligde kolay takım olmadığını ve hepsinin üzerine bank asyanın adeta cadı kazanı olduğunuda gorüyorsun...bu takıma düşeceksede kalacaksada iş bitene kadar destek verilmesi gerekmezmi..her ne kadar kotü oynasalar dahi.....yapılacak en ufak bir tepkinin bana takımın pozitif anlamda ne kazandıracağını veya neler kaybettireceklerini sıralayabilirmisin....süper ligde cok büyük paralar donüyor..herkez bu kulvarda olmak ve burada yarışmak istiyor bu iş eskisi gibi değil artık...takımın hayati tehlike yaşadığı şu günlerde taraftardan kaynaklanabilecek en ufak bir sorun rus ruleti oynamaktan farksızdır gibime geliyor.her ne olursa olsun desteğe dewam etmek gerekir diye düşünüyorum...en azından sonunu grene kadar...en azından düzlüğe çıkana kadar şu düzlüğe bir çıkılsın ondan sonra tepkiler dile getirilsin şimdi değil...şimdi yapılması gereken çok daha nemli işler war...ligde kalabilmek gibi....saygılar...

hocam sende haklısın ama bu takıma geçen sene kaç gol yerse yesin ardından SİVASSPOR diye bağrına basanda bizdik. gerektiği zaman en büyük desteği yine bu taraftar verdi. ama durum ortada.. biz ne kadar desteklersek destekleyelim bunlarda hiç bir kıpırdanma belirtisi yok... artık bıçak kemiğe dayandı..geçen seneki gibi ankaraspor'la diyarbakır'da yok... yolun sonu hçok kötü gözüküyorr.. sen söyle artık nereye kadar destekleyecez bu ruhsuzları...

Holigann
08.11.2010, 23:54
Ali Selim düşüncelerıne katılmakla birlikte,bunlara bi uyarı verılmesı gerekıyordu,bunca zaman arkanızdayız dedikce beyfendılerın bı tarfları kalkmadı mı.Destekse yıne destek ama yerlerını bılsınler,bu camıaya hızmet edebılmek onların gorevıdır,ruhsuz olmaya hakları yok,kendılerını cekı düzen verdıler verdıler,aksı taktırde kımsenın kalbı İbb macındakı gıbı bı sahneye daha sahıt olamaz.Ts ye karsı alınan 6-1 lık yenılgı bıle bu kadar koymamısdı kımseye. gerekırse 10 yerız ama bı ıstek bı arzu gormek ısterız takımda!

Bulut@ğlu
09.11.2010, 03:26

bu durumda olan bir takıma şuursuzca onursuzca uyuşuk uyuşuk futbol oynayan galip gelecek diye en çok umutlandığımız maçlardan mağlup ayrılan bir takıma tepki göstermeyecen. düzlüğe çıkmış üst sıralara yükselen başarılı olmaya başlayan bir takımamı tepki gösterecen. başarılı olan veya olmaya çalışan bir takıma kim tepki gösterir. yaa arkadaş bir düşün bu takım geçen sezonda aynı konumda idi ama bu kadar ezik futbol oynamadı hep kazanmaya çaılştı ama olmadı. bunada taraftarın laf ettiğni sanmıyorum ama bu sezon çok farklı gelenden 4 gidende 6 yedi çok rezil bir futbol var ortada nasıl tepki göstermeyecen. suçluya senin suçun yok dersen kol kanat gerersen daha çok suç işler. maçlara gitmek ayrı bir konu gideceksin ve sesini duyurup haddini bildireceksin onursuzca oynayan bir futbolcuyu destekleyip bağrına basamyacaksın..

Salim58
09.11.2010, 07:12
Ben bu takımı başarılı olduğu günlerde sevmedimki, ben bu takımı iyi gününde de kötü gününde de sevdim, çünki ben bu renge gönül verdim.Gelinen noktada içimiz yanıyor üzülüyoruz doğal olarak sitem etme hakkımızda var tabi,Fakat ben bu takıma gönül verdiysem sonuna kadar yanındayım.

karyola
09.11.2010, 08:52
İBB yı alkıslayıp 5 dıye tempo tutan taraftarımızın mesajını almıslardır.

ayna26
09.11.2010, 09:10
gerçekten samimi olmak gerekirse saha içinde takımın zor anlar yaşarken bir yandan takımdaki oyuncularına ağıza alınmayacak küfürler savurup bir yandan rakip lehine tezahüratlarda bulunmak yiğidliğe sığar mı?ben hem sahadaki oyundan hem de seyircinin arasında belli kesimin yaptığı küfürlerden utandım.ilk gol sonrası taraftar susmasaydı, şiddetli tezahürat yapsaydı takımı lehine acaba ne olurdu bunu da hiç düşündük mü?bardağın boş tarafına değil dolu tarafına da bakmalıyız, öze eleştiri yapmalıyız.tama doğru takım berbat oynadı, gidişat iyi değil ama bu takımın bu şekilde stadda yalnız bırakılması doğru mu?zaten bir gurup taraftar dışında maçlarda tezahürat yapan yok, onlar da tezahürat yaparken yine bir gurup kendini bilmez bu tezahürat yapanlara tepki gösterdi.bence stada gerçekten ama gerçekten futboldan anlayan, takımını iyi ve kötü günde destekleyen taraftarın gelmesi daha iyi olacaktır.soruyorum; diyorum ki, bu takımşaha kalkar ve küfür edilen futbolcular form tutarsa acaba bu takıma ve oyunculara küfür edenler nasıl bir yol çizecekler.varın cevabını siz bulun.....

58_babacan_58
09.11.2010, 09:46
EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BUGÜNSE,BUGÜNDE SİVASSPORLUYUZ ;);););)

Respect58
09.11.2010, 09:57
"Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir."

HooLigAnSsS
09.11.2010, 09:57
gerçekten samimi olmak gerekirse saha içinde takımın zor anlar yaşarken bir yandan takımdaki oyuncularına ağıza alınmayacak küfürler savurup bir yandan rakip lehine tezahüratlarda bulunmak yiğidliğe sığar mı?ben hem sahadaki oyundan hem de seyircinin arasında belli kesimin yaptığı küfürlerden utandım.ilk gol sonrası taraftar susmasaydı, şiddetli tezahürat yapsaydı takımı lehine acaba ne olurdu bunu da hiç düşündük mü?bardağın boş tarafına değil dolu tarafına da bakmalıyız, öze eleştiri yapmalıyız.tama doğru takım berbat oynadı, gidişat iyi değil ama bu takımın bu şekilde stadda yalnız bırakılması doğru mu?zaten bir gurup taraftar dışında maçlarda tezahürat yapan yok, onlar da tezahürat yaparken yine bir gurup kendini bilmez bu tezahürat yapanlara tepki gösterdi.bence stada gerçekten ama gerçekten futboldan anlayan, takımını iyi ve kötü günde destekleyen taraftarın gelmesi daha iyi olacaktır.soruyorum; diyorum ki, bu takımşaha kalkar ve küfür edilen futbolcular form tutarsa acaba bu takıma ve oyunculara küfür edenler nasıl bir yol çizecekler.varın cevabını siz bulun.....

Yhaa Bırakın Bu İşleri Haklısın Taraftar Guruplara Uymalıydı 1.Golden Sonra Fakat 15 dk 3 gol yediler kimseden böle bi takıma böle bi şonuçta bagırmalsını bekleyemeyiz ama 1-0 yenik oldugumuz 2-1 hatta 2-0 yenik oldugumuz maclarda taraftarın ÖZELLİKLE MARATONDAKİLERİN biraz daha gruplarle beraber takıma destek olması lazım Bide maratonda bagıran taraftara oturunda mac izliyek yeter yok burdan gidin felan diyipde dayak yiyenlere söylüyorum akıllı olun...

myway
09.11.2010, 10:07
biz bu kültürle hiçbir zaman 3-0 dan 4-3 lük galibiyetlere ulaşamayız..tarihte cok örnekleri var peki bu 3-0 geriye düşen takımlar çok mu iyi oynuyorlardı da 3-0 geriye düştüler.. emin olun onlar da bizim gibi rezil oyun oynadıkları için gerideydiler ama taraftarın artı motivasyonu ile maçı çevirip efsane olmayı başardılar.. üzülüyorum bunu yapacak bir taraftar kültürümüzün olmamasına.. taraftarlık karşılık beklemeden sevmek değil midir.. arma değil midir orda sevilen? takımın kırmızı beyazlı 3 yıldızlı forması değil midir uğruna herşeyi yaptıracak olan? taraftarı olmayanın ilerde gelecek nesillere anlatacak birşeyi olmaz.. ibb liler pas yaptıkca oley oley cekmenin ne mantığı var anlayan beri gelsin ! protesto ise amacın sessizce oturursun staddan da cıkmazsın. zaten ibb nin taraftarı yok orda çıt çıkarmadan otursun maça gelen 7-8 bin kişi bundan anlamlı tepki olmazdı.. hem buradayız mesajı vermek hemde protesto nun en bize yakışanını yapmak.. yakışmadı..

SIVAS58FOREVER
09.11.2010, 10:14
YAKIŞTI TABİİ
SivasSpor Taraftarı kendisine yakışanı yapar ve son maçta da yakışanı yapmıştır. Taraftarın demokratik eleştiri ve protesto hakkına kimse dil uzatamaz.
Son maçta Sivas'lılar ne kadar medeni olduğunu bir kez daha gösterdi, kimisi stadı terketti, kimisi hakedeni (İBB) alkışladı, bu taraftar haketmeyeni de alkışlar ki son 2 yıldır haketmeyeni de alkışladı ama takımı satıp bilerek oynamayanları alkışlamaz.

Kim ne derse desin, İBB maçını açıp tekrar izleyin, son maçta bilerek yenildiler. Birinci dakikada yenilmek için çıktıkları belliydi, ya Rıza Hoca'nın ağır idmanları ters geldi bu oyunculara, kendilerince ipler bizim elimizde demeye getirdiler, ya da dışarıdan bunları toplu olarak organize eden birileri var.

Mecnun Başkanı çok seven taraftarımız ona da yeter artık geç şu takımın başına yoksa bu gidişat hiç iyi değil diye tepkisini koydu ve bence de çok iyi yaptı, çünkü işe yaradı, Mecnun Başkan ve Rıza Hoca taraftar bizi desteklesin ve bize güvensin, satılmışları bu takımdan ayıklayacağız diye mesaj verdi.

Bugün de Bolu kampına gidip hepsiyle sert bir konuşma yapacağını söyledi, bence bu sert konuşmanın içeriği şu olacak, bilerek koşmayan, kasten yenilmeye çalışan ve bu şekilde taraftarla hocanın ve yönetimin arasını açmaya çalışan bir oluşuma giren futbolculara ayağınızı denk alın, bu işlerden vaz geçin diyecek.

Konuşması ne derece işe yarayacak Kasımpaşa maçında belli olacak.

Rıza Hoca ve Yönetime tam destek vermeliyiz, gerekirse gider Pazar günü Kasımpaşa'yı da alkışlar bu taraftar, hakedeni alkışlar ve buna da kimse karşı çıkamaz.

Bu taraftar içinde yemek parasını bilete veren nice yiğidolar var ve nice yiğidolar var ki evine kadar yayan gidip artırdığı yol parasıyla bilet alıyor, bu insanlara neyin yakışıp neyin yakışmadığını sorgulamak kimsenin haddi değildir.

HooLigAnSsS
09.11.2010, 11:35
biz bu kültürle hiçbir zaman 3-0 dan 4-3 lük galibiyetlere ulaşamayız..tarihte cok örnekleri var peki bu 3-0 geriye düşen takımlar çok mu iyi oynuyorlardı da 3-0 geriye düştüler.. emin olun onlar da bizim gibi rezil oyun oynadıkları için gerideydiler ama taraftarın artı motivasyonu ile maçı çevirip efsane olmayı başardılar.. üzülüyorum bunu yapacak bir taraftar kültürümüzün olmamasına.. taraftarlık karşılık beklemeden sevmek değil midir.. arma değil midir orda sevilen? takımın kırmızı beyazlı 3 yıldızlı forması değil midir uğruna herşeyi yaptıracak olan? taraftarı olmayanın ilerde gelecek nesillere anlatacak birşeyi olmaz.. ibb liler pas yaptıkca oley oley cekmenin ne mantığı var anlayan beri gelsin ! protesto ise amacın sessizce oturursun staddan da cıkmazsın. zaten ibb nin taraftarı yok orda çıt çıkarmadan otursun maça gelen 7-8 bin kişi bundan anlamlı tepki olmazdı.. hem buradayız mesajı vermek hemde protesto nun en bize yakışanını yapmak.. yakışmadı..

Heaaa Kesin Ölee... Kesin Çevirirdik Maçı O Saydıgın Skorlarla Maç Cevirenler Hep Şampiyonluga Oynayan takımlar Örnegin FB-antep 4-3 Fener Şampiyon Fener-Bursa 2-3 bursa şampiyon Sen Trabzonda Diyarbakırda Samiyende İnönüde Orda Burda Hiç Bi Kimseden Destek Almadan Git Takımı Destekle Onlar Sana Her Maç Hüsran Yaratsınlar sen Desteklemeye Devam Et Kendi Sahandaki İbb Maçında 30dk 4 gol Ye Sonra Taraftar Protesto Etmesin Ne Güzel Biz Zaten Hermac Gereken Destegi Veriyoruz Vermeyen Utansın Ama Bizimde Bi Sabrımız Var Taraftarı Ateşleyecek Olan Takımdır Bir İki Mücadele olsa Bi İki Pozisyon Olsa nese Takımda Hiç Bişi Yok Protesto Bence Gayet Haklı Ve Yerinde Bu Konuyuda Tribünün Ortasında Olmayanlar Bilemez... Ha Bide Oturunda Maç İzleyek Göremiyoruz Diyenlerle ugraşş...

YİGİDOKENTLİ
09.11.2010, 12:12
O DEYİLDE GARDAŞ BİR TARAFTAR OLARAK AĞLAMAK YAKİŞMAZ BİZE DAHA ÇOK MAÇ VAR ŞİMDİDEN HAVLU ATMAK BİZE YAKİŞMAZ GARDAŞ.

Ali Selim
09.11.2010, 15:52
YAKIŞTI TABİİ
SivasSpor Taraftarı kendisine yakışanı yapar ve son maçta da yakışanı yapmıştır. Taraftarın demokratik eleştiri ve protesto hakkına kimse dil uzatamaz.
Son maçta Sivas'lılar ne kadar medeni olduğunu bir kez daha gösterdi, kimisi stadı terketti, kimisi hakedeni (İBB) alkışladı, bu taraftar haketmeyeni de alkışlar ki son 2 yıldır haketmeyeni de alkışladı ama takımı satıp bilerek oynamayanları alkışlamaz.

Kim ne derse desin, İBB maçını açıp tekrar izleyin, son maçta bilerek yenildiler. Birinci dakikada yenilmek için çıktıkları belliydi, ya Rıza Hoca'nın ağır idmanları ters geldi bu oyunculara, kendilerince ipler bizim elimizde demeye getirdiler, ya da dışarıdan bunları toplu olarak organize eden birileri var.

Mecnun Başkanı çok seven taraftarımız ona da yeter artık geç şu takımın başına yoksa bu gidişat hiç iyi değil diye tepkisini koydu ve bence de çok iyi yaptı, çünkü işe yaradı, Mecnun Başkan ve Rıza Hoca taraftar bizi desteklesin ve bize güvensin, satılmışları bu takımdan ayıklayacağız diye mesaj verdi.

Bugün de Bolu kampına gidip hepsiyle sert bir konuşma yapacağını söyledi, bence bu sert konuşmanın içeriği şu olacak, bilerek koşmayan, kasten yenilmeye çalışan ve bu şekilde taraftarla hocanın ve yönetimin arasını açmaya çalışan bir oluşuma giren futbolculara ayağınızı denk alın, bu işlerden vaz geçin diyecek.

Konuşması ne derece işe yarayacak Kasımpaşa maçında belli olacak.

Rıza Hoca ve Yönetime tam destek vermeliyiz, gerekirse gider Pazar günü Kasımpaşa'yı da alkışlar bu taraftar, hakedeni alkışlar ve buna da kimse karşı çıkamaz.

Bu taraftar içinde yemek parasını bilete veren nice yiğidolar var ve nice yiğidolar var ki evine kadar yayan gidip artırdığı yol parasıyla bilet alıyor, bu insanlara neyin yakışıp neyin yakışmadığını sorgulamak kimsenin haddi değildir.

Ne yapalım arkadaşım şimdi sen söyle sırtımızı dönelimmi motive etmeyelimmi söylesene bana SİVASSPORDAN BAŞKA neyimiz var o yüzden elimizdekilere destek verip bu takımı ligde tutmamız lazım aklıma bile getirmek istemiyorum ama ya bankasya da müadele edersek ne olacak ? Olacağı söyleyeyim 2. lig, 3.lig ve kulübün kapısına asma kilit vurulacak. Unutmayalım bu takımın başkanlığına kayyum ile gelindi yani durumumuz ortada o yüzden destek diyorum. İkincisi ise kimseyi yargılamıyorum yani söylemiş olduğun kimin haddi kelimesi olmadı anlıyormusun arkadaş birlik-beraberlik olma zamanı biraz daha sakin kafayla düşünüp ılımlı olma zamanı eleştirin içinde teşekkürler

58 SiVaSıM 58
09.11.2010, 15:56
en büyük taraftar o ruhsuzlar sahtekar o oyuncuların gönderilmei gerek

mgulseven
09.11.2010, 16:36
Yakışmamış olabilir.Bende pek de bu tarz şeylerden memnun degilim.Fakat birde madalyonun diger yüzüne bakalım mı??Bu vefakar taraftar yaz demeden kış demeden deplasman demeden her türlü eziyeti çekerek sokakta araçlarda yatarak iki sene hep bu maç yükselişe geçecegiz bu maç düzelecek takım diye peşinden koştu.Şimdi haklı olan ve saygı görmek isteyen yönetim ve futbolcularmı??????? Yoksa SİVAS'ın vefakar çilekeş taraftarı YİGİDO'larmı.

münihli_58
09.11.2010, 16:39
Erdogan Arikan Pazar günü Stadyumda: ''Sivasspor Taraftari 30. Dakikadan itibaren Stadi terketmeye basladi. Ama gitmeyenlerde Centilmence I.B.B. Takimini alkisladi. Baska Takimlardanda aynisini görmek istiyoruz. Cok Güzel bir Hareketti''.
Vallahi gitmeyen ve alkislayana HELAL OLSUN.
Gidenlerde bi yandan haklilar ama SIVASSPORLU ne olursa olsun Takimini 90dk. DESTEKLEMESI lazim.

DoomsDay58
09.11.2010, 17:29
Ben tepkiliyim bizim taraftara yakışmadı bu haraket şartlar ne olursa olsun o takım bizimdir tepki saha içersinde olmaz maçtan sonra olur yapılan haraket sahadaki oyuncuların moralini daha çok bozar bu da oyuna çok büyük derecede etki eder

SIVAS58FOREVER
09.11.2010, 17:45
Ne yapalım arkadaşım şimdi sen söyle sırtımızı dönelimmi motive etmeyelimmi söylesene bana SİVASSPORDAN BAŞKA neyimiz var o yüzden elimizdekilere destek verip bu takımı ligde tutmamız lazım aklıma bile getirmek istemiyorum ama ya bankasya da müadele edersek ne olacak ? Olacağı söyleyeyim 2. lig, 3.lig ve kulübün kapısına asma kilit vurulacak. Unutmayalım bu takımın başkanlığına kayyum ile gelindi yani durumumuz ortada o yüzden destek diyorum. İkincisi ise kimseyi yargılamıyorum yani söylemiş olduğun kimin haddi kelimesi olmadı anlıyormusun arkadaş birlik-beraberlik olma zamanı biraz daha sakin kafayla düşünüp ılımlı olma zamanı eleştirin içinde teşekkürler

Elbetteki destek zamanı, benim yazımı dikkatli okursan Rıza Hoca'ya ve Yönetime TAM DESTEK den bahsediyorum ve bu futbolculara da koşmadıkları sürece ve entrika çevirdikleri sürece destek verilmesinden yana değilim, çünkü koşmuyorsa satılık demektir, ara transfer döneminde bunların hepsini gönderip yeni bir takım kurulmalı, bunu Rıza Hoca'da ima etti Mecnun Başkan da ima etti, İBB maçındaki gibi gene kasten yenilmek için sahaya çıkarlarsa gene yuhlanırlar, kimse kusura bakmasın, bu taraftar kimlerin maçı sabote ettiğini anlayabilecek olgunlukta, adam gibi oynasınlar, BJK maçındaki gibi yenilsinler alkışı hak etsinler ama bir takım oyunların içine girerlerse kusura bakmayın bu taraftar saha aslında ne olup bittiğini görmeyecek kadar kör değil, tam desteğini hocaya ve yönetime verir bu oyuncuları göndertir.

Seçim oyuncuların, isterlerse gerçek oyunlarını oynarlar isterlerse de bu entrikalarına devam ederler, ilk yazımda yazdığım şeyi de tekrar ediyorum, senin haddin değil on binlerce insana yakışmadı demek

İBB maçında yönetime ve hocaya tavır koyan 9 adet oyuncu vardı, bunlar sanıyorki ipler kendi ellerinde, geçen sene Muhsin Hocayı nasıl gönderdilerse, Galatasaray'lı oyuncular Riijkard'ı nasıl oynamayarak gönderdilerse, EskişehirSpor'lu oyuncular nasıl oynamayıp Rıza Hoca'yı gönderttiyse biz de hem Rıza Hoca'yı hem de bu Yönetimi göndertiriz diye düşünüyor olmalılar.

Ama Rıza Hoca'nın ve yönetimin bu olaya tepkisi büyük oldu, gerekli ültimatomları maç biter bitmez verdiler, yenildikleri için değil, bilerek yenildikleri için.

Bu durumda bu oyunculara mahkum olmamak için tekrar ediyorum Rıza Hoca'ya ve Yönetime TAM DESTEK vermeliyiz, gerekirse ara transfer döneminde hepsini gönderecekleri konusunda hepsini sert bir şekilde uyardılar.

yigidoss
09.11.2010, 17:50
Bence stadı terketmek yerine stada sırtımız dönük seyretmeliyiz maçları, bir de bütün pankartlar siyah olmalı takım adam gibi oynayana kadar, siyah forma da giyebiliriz bundan sonraki maçlarda

yigidocengiz
09.11.2010, 18:40
mehmet yıldız,sedat,abdurrahman ve bunlara oynamadığı halde hayrettinide ekleyelim...bu adi heriflerin yatacak yeri yok.özellikle mehmet ve sedat takımı sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ALLAH hepsinin belasını ........ töbe töbe.ALLAH hepsini bildiği gibi yapsın yazıklar olsun

eyuphulagu
09.11.2010, 21:01
Dünyada normal futbol oynayıp 4 gol yiyen daha sonra kendisi de 4 gol atıp 4-4 olan çok sayıda maç var..Amma dünyada bu kadar REZİL futbol oynayıp da 4-0 dan 4-4 olan maç kesinlikle yok...Bir takım düşününkü toplama takım görünümünde olan,hiç mücadele etmeyen,sadece kendine oynayan oyunculardan kurulu olan bir takımı desteklemek, motive etmek kolay olmasa gerek....Bir takım yenilebilir,gol da yiyebilir ama mücadele ediyorsa,ama gol atamıyorsa taraftar bunu hemen görür;takımını da desteklemeye 90 dak. devam eder...İşte 4-0 dn 4-4 olan maçlar hep böyle dişe diş mücadele yapılan maçlarda görülen bir sonuçtur...Ama takımda mücadele yoksa,takım isteksizse,hiç oynamıyorsa,kaçak savaşıyorsa ,güçsüzse tarftarda bunu görüyorsa dünyanın hiçbir yerinde tarftar takımına destaek olmaz;bunu hepimiz görüyoruz ve biliyoruz...Sivasspor taraftarı da önce takımına destek oldu ,sonra baktı ki takımda tık yok,mücadele yok, hiçbir şey yok,takım dökülüyor,üstelik rakip de devamlı pozisyona giriyor gollerde ardısıra gelince yapacak birşey bulamadı...Takımda en azından mücadele görülseydi,istek görülseydi,oyuncular kaçka güreşmeyip kora kor mücadeleye girseydi taraftar da maçı bu kadar erken bırakmazdı...Taraftar maçta inanın bazı oyuncuları ıslıklamanın dışında fazla bir şey de yapmadı..Eğer böyle bir takım Eskişehir'de,Bursa'da,Trabzon' da ,İstanbul'da olsaydı,takım bu şekilde mücadele eteseydi yer yerinden oynardı;oyuncular sokağa çıkamazlardı,tarftar statta maç boyunca tüm takımı protesto eder,hatta oyunculara sırtını dönerek maçı bitirirlerdi....Biz böyle bir şleye de yapmadık sadece oynamayan,oynama numarası yapan,mücadele etmeyen,mücadele eder gibi gözüken,ağır kalan,dönemeyen, oyuncuların top ayağına gelince protesto ettik..Ne yapacaktık maçta mücadele etmeyen,koşmayan, maç boyunca rakibin yaklaşık 11-12 net pozisyonuna karşılık sadece 1 tane net pozisyona giren bir takımı alkışlayacakmıydık...Yine de maraton hariç diğer tribünler zaman zaman da olsa takımı ateşlemeye çalıştılar..Ama ne yaparsan yap takım adeta afyon yutmuş gibiydi;bir türlü mücadele edemedi...Taraftar da ister istemez oyundan düştü....Sivasspor böyle oynamaya devam ederse ben her maça gelirim ama her taraftar kolay kolay gelmez...Sivasspor mücadele gücünü artırmak zorunda..

fatihtuztas
09.11.2010, 21:11
Kardeşim ama gerektiği zaman da SİVASSPOR'un biz taraftarlara ait olduğunu belli etmeli ve de tepkimizi ortaya koymalıyız bence tepkilerde çok haklıyız, yoksa o dandik bedava topçular daha bizi çok kahreder, ahhh ahhh ah... nerdesin balili, nerdesin tum, nerdesin cvetkov, nerdesin nordin wooter, nerdesin fran sergio, nerdesin anderson nerdesin gökhan bozkaya nerdesiniz nerdesiniz nerdesiniz...

migroArmis
09.11.2010, 21:51
bu durumda olan bir takıma şuursuzca onursuzca uyuşuk uyuşuk futbol oynayan galip gelecek diye en çok umutlandığımız maçlardan mağlup ayrılan bir takıma tepki göstermeyecen. düzlüğe çıkmış üst sıralara yükselen başarılı olmaya başlayan bir takımamı tepki gösterecen. başarılı olan veya olmaya çalışan bir takıma kim tepki gösterir. yaa arkadaş bir düşün bu takım geçen sezonda aynı konumda idi ama bu kadar ezik futbol oynamadı hep kazanmaya çaılştı ama olmadı. bunada taraftarın laf ettiğni sanmıyorum ama bu sezon çok farklı gelenden 4 gidende 6 yedi çok rezil bir futbol var ortada nasıl tepki göstermeyecen. suçluya senin suçun yok dersen kol kanat gerersen daha çok suç işler. maçlara gitmek ayrı bir konu gideceksin ve sesini duyurup haddini bildireceksin onursuzca oynayan bir futbolcuyu destekleyip bağrına basamyacaksın..

üst sıralara oynayana tepki gostermelisin demedim...üst sıralardayken aşağıya doğru düşüş gosteren takıma tepki gosterilirse...diye dewam ediyor..yorumu sanırım yanlış anlamışssın kardeş...

HooLigAnSsS
10.11.2010, 14:32
Dünyada normal futbol oynayıp 4 gol yiyen daha sonra kendisi de 4 gol atıp 4-4 olan çok sayıda maç var..Amma dünyada bu kadar REZİL futbol oynayıp da 4-0 dan 4-4 olan maç kesinlikle yok...Bir takım düşününkü toplama takım görünümünde olan,hiç mücadele etmeyen,sadece kendine oynayan oyunculardan kurulu olan bir takımı desteklemek, motive etmek kolay olmasa gerek....Bir takım yenilebilir,gol da yiyebilir ama mücadele ediyorsa,ama gol atamıyorsa taraftar bunu hemen görür;takımını da desteklemeye 90 dak. devam eder...İşte 4-0 dn 4-4 olan maçlar hep böyle dişe diş mücadele yapılan maçlarda görülen bir sonuçtur...Ama takımda mücadele yoksa,takım isteksizse,hiç oynamıyorsa,kaçak savaşıyorsa ,güçsüzse tarftarda bunu görüyorsa dünyanın hiçbir yerinde tarftar takımına destaek olmaz;bunu hepimiz görüyoruz ve biliyoruz...Sivasspor taraftarı da önce takımına destek oldu ,sonra baktı ki takımda tık yok,mücadele yok, hiçbir şey yok,takım dökülüyor,üstelik rakip de devamlı pozisyona giriyor gollerde ardısıra gelince yapacak birşey bulamadı...Takımda en azından mücadele görülseydi,istek görülseydi,oyuncular kaçka güreşmeyip kora kor mücadeleye girseydi taraftar da maçı bu kadar erken bırakmazdı...Taraftar maçta inanın bazı oyuncuları ıslıklamanın dışında fazla bir şey de yapmadı..Eğer böyle bir takım Eskişehir'de,Bursa'da,Trabzon' da ,İstanbul'da olsaydı,takım bu şekilde mücadele eteseydi yer yerinden oynardı;oyuncular sokağa çıkamazlardı,tarftar statta maç boyunca tüm takımı protesto eder,hatta oyunculara sırtını dönerek maçı bitirirlerdi....Biz böyle bir şleye de yapmadık sadece oynamayan,oynama numarası yapan,mücadele etmeyen,mücadele eder gibi gözüken,ağır kalan,dönemeyen, oyuncuların top ayağına gelince protesto ettik..Ne yapacaktık maçta mücadele etmeyen,koşmayan, maç boyunca rakibin yaklaşık 11-12 net pozisyonuna karşılık sadece 1 tane net pozisyona giren bir takımı alkışlayacakmıydık...Yine de maraton hariç diğer tribünler zaman zaman da olsa takımı ateşlemeye çalıştılar..Ama ne yaparsan yap takım adeta afyon yutmuş gibiydi;bir türlü mücadele edemedi...Taraftar da ister istemez oyundan düştü....Sivasspor böyle oynamaya devam ederse ben her maça gelirim ama her taraftar kolay kolay gelmez...Sivasspor mücadele gücünü artırmak zorunda..

ÇOk haklısında Teşekkür Ediyorum Tüm Düşüncelerimi Yansıymışın Ama Maraton Hariç Diger Türübünler Derken Maratondaki Bagıran Guptanmı Bahsettin Yoksa Gelip Hermaç Cekirdek Yiyenlerdenmi? bu soru cok önemlii?

A.Turan Korkmaz
10.11.2010, 15:14
Taraftarımız doğrusunu yaptı.
1) Önceki maçlardaki gibi staddan erken çıkan taraftar sayısı azdı. 4-0 a rağmen inadına sonuna dek bekledik.
2) İlk kez futbolcular yanında yönetime de mesaj gitti.
3) İyi oynayan rakip oyuncuların yanında Ziya gibi bizden futbolcular da alkışlandı. Yani taraftar mücadele edeni,oynayanı alkışladı ve istedi.
4) Beş, beş tezahüratı takımımızdaki ruhsuzlara yapıldı. Benim dilim varmadı o tezahürata katılmaya ama bağıranların niyeti de kötü değildi. Ruhsuzlaraydı o beş,beş. Onlar da anladılar anlayacaklarını, son şanslarını da kaybettiklerini.
Bugüne kadar son iki yılda Bülo,Ertuğral,ve bakkaldan sonra Rıza hocayla devam ediyoruz ama bu ruhsuzların futbolu değişmedi. Biz de burada birgün düzelirler diye iyi niyetle bekleyip durduk ama olmuyor. Şu an olabilecek en kötü durumdayız,dipteyiz. daha kötüsünü bize yaşatmalarına da izin vermeyiz. İki maç daha bekler bu taraftar. Kasımpaşa ve Karabük . Hala bir kıpırtı yoksa kim oldukları belli ruhsuzlar ya kadrodışı bırakılır ya da kendi adıma söylüyorum o rezil ruhsuzları seyretmeye stada gitmem. Varsın A2 takım takviyeli çıkalım sezon arasına kadar.
5) Takımda kesin kalmalı dediklerim Diallo, Ramoviç,Pedriel,Ziya,Hayrettin , Kadir ve Cihan. Bu isimler en azından mücadele ediyor, kaptırdıkları topun peşine koşuyor, kazandıklarını helal ettirmeye çabalıyorlar. Bu saydıklarımdan gerisi önümüzdeki iki maç kendilerine gelmeliler ki takımda kalsınlar. Yoksa yolları açık ola.

crayz58body
10.11.2010, 18:58
taraftar tabikihaklı...ş..........leri ruhsuzları sivas spor diyemi izleyeceklerdi...bence ilk yarıyı bu pisliklerle değil alt yapiyla kapatmak gerek...devre arasında onurlu mücadeleci şerefli transfer lazım....bu alçakları bırakın gitsinler....o şerefli formayı kirlettirmeyin...

Ihsan K
12.11.2010, 14:12
Bence durmadan Teknik Adam degistirecegimize dogru dürüst bir transfer yapilsaydi suan bu durumda olmazdik.Bilica dan sonra defansimiz en cok gol yiyen takim oldu.Orta saha keza öyle oyun kuracak dogru dürüst bir oyuncumuz yok.Hücuma baktigimizda M. Yildiz iki dakka kostumu nefesi kesiliyor tüm kadroya baktigimizda takim oyunu söyle dursun hepsi birbirinin zittina oynuyor sanki.
Bu sene ligde kalmamiz dogrusu bir mucize olur.

eyupkocak
12.11.2010, 14:30
sivasspor taraftarı bilinçlidir ama takımın da yenilmesini hazmetmek zor tabii

gokhan5801
15.11.2010, 18:03
bu takımdan hıc bır halt olmazzz.ibrahim şahin denilen adam 10.lig varsa tabi orda bile top oynayamaz yahuu yazık yazık su takımda ruhuyla oynayan bır tane topcu olmaz mı oluyor ıste yokkk.taraftarımız cok haklı dua etsınler kı kombinelerı kafalarına fırlatmadılar yazık yazık bu taraftara yazık temellı dusun kumeye ne gelen olsun ne gıden sızde rahat rahat oynayın yenıyormusunuz yenılıyormusunuz kendı kendınıze oynayın..

ressam58
15.11.2010, 21:17
Dün Kasımpaşa maçında dikkat ettim yine bizim taraftarlar kuzu gibi!!! Kuzu Kuzu çekirdeklerini çitliyorlar.BU takım eğer düşerse bizim taraftarımızı olmadığı içindir.İki kuruşluk kasımpaşalılar bile 90 dakka tezahürat etti! ben ne sivasta ne başka yerde şöyle ateşli bir kalabalık göremedim.EN KUZU TARAFTARA BÖYLE TAKIM YAKIŞIR. YUH BE YUH BE BİZİM GİBİ SİVASLIYA!!!!!!

hiko58
15.11.2010, 21:30
biz bunu her zaman yapıyoruz. küfür söylemek bir marifetmiş gibi. evde sıska cılız veya mahallede herkesten azar işiten aşağılanan kişiler bile statta olmadık küfürler ediyor. bazen sivaslı olmaktan utandığım anlar oluyor. işte gelde eski sivası arama. eski sivasta beyefendilik vardı. eski sivaslı ruhu kaldımı ki???