Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu artık son ihtarım

SivasSpor.Com
10.11.2010, 09:04
http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/baskantoplanti.JPG

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kamuoyunun merak ettiği her şeyi noktasına, virgülüne kadar anlattı...

Başkan Otyakmaz, son oynanan ve 4-0 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrası Yönetimi hakkında söylenen İstifa tezahüratlarına, futbolculara gösterilen tepkilere, teknik direktör değişikliklerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mustafa Ateş’in kaleminden işte önemli notlar.

10 YILIMIZI VERDİK
Sivasspor’da şu an 10 yılımızı birçok arkadaşımla doldurdum. Takımı teslim aldığımızda durumu çokta iyi bir noktada değildi. Herkesi desteğe çağırdık. İlk yılı iyi hatırlıyorum zar zor son 5’in içinde yer almayarak ligde kalabildik.

TARAFTAR BİZİ TERK ETTİ
2. ligde sıkıntılı günler geçirirken özellikle taraftara büyük iş düşüyor düşüncesiyle hareket ettim. Taraftar grupları ile o zaman toplantılar yaptık. Kritik dönemde tribünlerde hareketlilik getirsinler diye davullar aldık. Peki, onlar ne yaptı. Davulları yırttı. Formaları bir sonraki maçta giymediler.

ASANSÖR TAKIM OLMADIK
Süper ligde, meşhur bir Asansör kelimesi vardı. Lige çıkan takım bir sezon sonra düşerdi. Bizde özellikle ulusal basın hep o gözle baktı. Kalıcı bir takım olacağımıza ihtimal bile vermedi. İlk iki sezon sonrası çıtayı yükseltince dikkatler hep üzerimize yöneldi. Çünkü camia olarak yüzde 60’lık bir tecrübeye sahip yönetim ve futbolcu kadrosuna sahiptik.

UCUZ TAKIM DEĞİLİZ
Bizi hep ucuz takım kurmakla, ucuz değerde futbolcu almakla suçluyorlar. Bu yakıştırmalar kesinlikle doğru değil. Ligin 7. sırasında en pahalı takımları arasındayız. Çok fazla da özellikle dış transferde pahalı futbolu almamak gibi bir durumumuz var. Ortada yıllardır pahalı transferler yapıp bu ligden başaşağı düşen takımlar var. Mesela, bakın süper ligde yıllarca mücadele etmiş takımlar artık yok. Sakaryaspor, Erzurumspor, Kocaelispor bunlara verebileceğimiz en güzel örnekler.

SİVAS’I DİLENCİ POZİSYONUNA DÜŞÜRMEYİZ
Geçmiş dönemde çok yaşadık. Kapı kapı dolaşarak para topladığımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Osman Seçilmiş başkanımız dönemi idi. Biz hangi iş adamımızın kapısına gitsek yardım yerine, destek yerine bize işini, fabrikasını sıkıntılarını anlatıyordu. Bizde açıkçası ezilip, rencide oluyorduk. Yardım, destek konusunda ise "bir toplantı yapıp size haber vereceğiz" diyerek başlarından savıyorlardı. Sivas’ı asla dilenci pozisyonuna düşürmeyeceğiz diye o gün karar aldık.

HADDİMİZİN DIŞINA ÇIKTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına hazırlanırken yönetim ve teknik heyet olarak takımı gençleştirme adı altında bazı kararlar aldık. Yaşı ilerlemiş futbolcuların yerine o mevkilerde oynayacak gençlere yöneldik. Tum yerine Erman Kılıç gibi. Bazı yenilikler yapmak istedik. Tum’da Belediye ısrarcı oldu.15 gün beklettim. Tum’a zorda olsa bu kararımızı ben söyledim. Tum istemeye istemeye gitmesine onay verdiğim tek futbolcudur.

TRANSFERLERİ MESUT BAKKAL İSTEDİ
Bu sezon başı, geçen sezon kritik zamanda göreve gelerek bizi Ligde bırakma başarısını gösteren hocamız Mesut Bakkal ile devam kararı aldık. O bizden istediği futbolcuları almamızı istedi. Bazıları hariç çoğunu aldık. Biz futboldan gelen, futbol oynamış yöneticiler değiliz. O yüzden bu işi hep teknik direktörlere bırakırım. Transferi onlar yapar.

BAZI FUTBOLCULARI BİZ ALMADIK
Mesut Bakkal hocamız bizden mesela Denizlisporlu Angelov’u, Berberoviç,i Gaziantespor’lu Deumi’yi de istedi.Ancak, kulübümüzün yapısına uymazlar gerekçesi ve o mevkide kadromuzda futbolcular bulunması sebebiyle biz almadık.

MESUT BAKKAL O AN DOĞRU TERCİHTİ
Geçen sene son 7 haftada göreve gelen ve ligde kalmamızda pay sahibi olan Mesut Bakkal hocamız sezon başı için yani o an için doğru bir tercihti. Ondan iyisini bulamadık diyebilirim. Bu şartlarda anlaştık. Ahde vefa için değil, işini yapacağına inandığım için sözleşme yeniledik.

İSTİFA, TALEBİ BİZİ KAÇIRMAZ. ASLA KAÇMAM
4-0’lık İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının devre arasına giderken ve maçın sonunda tribünlerden çıkan cılız, "Yönetim İstifa” sloganlarına ise çok fazla şaşırmadığını dile getirerek, futbolda bunlar maalesef var. Bunu ben şahsıma veya yönetime yapılmış bir sistemli provokasyon olarak görmüyorum. Taraftar dünyanın her yerinde bur tür futbolcusuna, teknik heyetine, yönetime tepki verir. Ben görevden kaçmam, hele bu olaydan sonra takıma daha da sımsıkı sarılırım. Sivasspor’u bulunduğu noktadan düze bir çıkartırız. Kimsenin kuşkusu olmasın.

KONGRE KARARI ALACAĞIZ
Yönetim kurulu olarak yakım zamanda Olağanüstü kongre kararı almayı düşünüyoruz. Kongre talebini, ya da başka bir anlamda yönetim değişikliği talebini normal karşılıyorum. Daha iyi yapacak birileri varsa çıkar aday olur. Seçilir. Sivasspor’a hizmet eder. Bizde onlara gereken her türlü desteği veririz. Krizi bence kördüğüm etmemek gerekir.

HANİ HEYKELİMİZİ DİKECEKLERDİ
Sivasspor’da başkanlık görevi aldıktan sonra tarihindeki ilk şampiyonluğunu biz yaşattık. Sivasspor’u süper lige çıkarmak bizim yönetim kurulumuza nasip oldu. Arkasından Süper ligde takımı şampiyonluğa oynattık. Hiç Unutmuyorum. O zaman bizim Heykelimizi dikmek isteyenler vardı. Ben bu işlere çok karşı olduğum halde bize bunları söyleyenler vardı. Ne oldu ne değişti.

BANA HERKESHESAP SORABİLİR
Sivasspor Kulübü başkanı olarak yönetim kurulum adına da söylüyorum. Bizim veremeyeceğimiz hesabımız yok. Bize Genel Kurulda hesap sorabilirler. Yüz yüze gördükleri yerde hesap sorabilirler. Kimseden bu konuda çekinmeyiz. Sivasspor yönetim kurulu olarak hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok.

İSTANBUL CEHPHESİ AKTİF OLMAZ. AYRIMA KARŞIYIM
Sivasspor’da bazı yöneticilerimiz iş yoğunluğu gerekçesiyle ayrılmak istediklerini bize iletti. Bizde hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Yönetimi, Sivas Cephesi-İstanbul cephesi diye ayırmamak lazım. Ayrıca, İstanbul’daki yöneticilerimizin de aktif hizmet etme gibi bir durumu söz konusu olamaz. Bunu beklemekte doğru olmaz. Buradaki arkadaşlarımız zaten yeterince fedakârlık yapıyor.

RIZA ÇALIMBAY’LA İLGİLİ HAYALİM GERÇEKLEŞTİ
Sizler hep şunu demiyor muydunuz? "Sivaslı futbolcular olsun". İşte benimde çok istediğim bir olay gerçekleşti. Kişiliğine, futbol bilgisine, Sivas’a katkı sunacağına kalpten inandığım içimizden birini göreve getirdik. Her yönüyle Sivasspor’u teslim edeceğimiz bir insan olan Rıza Çalımbay’a güveniyorum. Taraftarında hocamıza destek vermesini bekliyorum.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİĞE İZİN VERECEĞİM
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra açıklamada bulunan Rıza Çalımbay hocamızın, "Herkes kendine çeki düzen versin, son kez uyarıyorum... Ya beyinler değişecek, ya futbolcular böyle olursa devre arasında köklü değişiklikler yapacağım". Sözlerine katılıyorum. Rıza hocamızın alacağı karara saygımız sonsuz. Elbette hocamızın bu talebine destek vereceğim.

BÜLENT UYGUN ‘U BASINDAN KOPARAMADIK
Sivasspor’da başarısızlık olunca Bülent Uygun ismi gündeme gelir.Takımın içini boşalttığı hep konuşulur. Bülent Uygun’la ben defalarca söylemem rağmen bir konuda anlaşamadık. Basını çok seviyordu. Özellikle Ulusal basındaki çevresinden dolayı zaman zamanda rahatsız oluyordum. Defalarca uyardım, ama o yine hep bildiğini yaptı. Bu konuda kendisine söz geçiremedik.

RIZA HOCAYLA BASIN İLİŞKİLERİNİ KONUŞTUK
Rıza Çalımbay hocamızla ilk görüşmemde bunu anlattım. "Basına eşit davranalım. Ortak bilgilendirme toplantıları yapalım. Özellikle Sivas basınını bu konuda ayıralım" dedim. Oda görüşlerime katıldı. Çok fazla basına çıkmayacak. Ama sağlıklı bilgi akışını sağlamak amacıyla maçtan sonra veya haftada bir gün basına toplantı yaparak bilgi verecek.

TURGAY BİÇERİ BOLU KAMPINDA
Kasımpaşa maçı için teknik heyet Bolu–Dorukkaya kampının faydalı olacağını söyledi. Takımımızı Bolu’ya gönderdik. Birde Milli takımımızın mentörü hemşerimiz Turgay Biçer’den psikolojik destek istedik. Sağ olsun oda kampımıza katıldı.

STADYUM BİZİM İŞİMİZ DEĞİL, SİYASİLERİN İŞİDİR
Yeni Stadyum konusu bizim işimiz değil. Biz maçlarımızı kendi Stadyumumuzda oynuyoruz. Stadyum işi siyasilerin işi. Stad konusuyla ilgilenecek zamanımızda yok. Kafamızda rahat değil. Yoksa o konuyla ilgili bir çalışmam olacak.

HAKEMLER KONUSUNU MAHMUT ÖZGENER’E İLETTİM
Sezon başı MHK’nin yapısı değişmeli diyen bir grubun içerisinde bende Sivasspor Kulübü adına yer aldım. Bunu TFF Başkanı Mahmut Özgener’e ilettim. Özgener Başkanda bana bazı değişiklikler olacağını anlattı. Bu talebimden vazgeçmemi istedi. Şimdi bazen düşünüyorum. Hakem hataları sonucu kaybettiğimiz puanların, maçların sebebi acaba bumu diyorum.

GÖZDEN ÇIKARTAMAYACAĞIMIZ FUTBOLCU YOK
Kasımpaşa maçı öncesi Bolu Kampına gideceğim. Futbolcu ve teknik heyetimizle görüşeceğim. Kalan 6 haftamızla ilgili futbolculara son ihtarımı yapacağım. Bizimle yola devam etmek isteyen yola devam eder. Mücadele eder, Samimiyetini gösterir. Yoksa Bizim vazgeçemeyeceğimiz hiç futbolcu yok diyeceğim. İsmi adı ne olursa olsun. Gözden çıkartamayacağımız futbolcu Yok. Kimse Sivasspor’un üzerinde değil. Olamazda.

KAVGAYI KENDİ İÇİMİZDE ÇÖZEBİLİRDİK
Mesut Bakkal zamanında bir kavga olayı meydana geldi. İnsanın, topluluğun olduğu her yerde olur böyle şeyler. Ama bu kendi içlerinde basına yansımadan çözülebilirdi. Tatlıya bağlanabilirdi. Hiç bir futbolcu kendi nefsi için tavırlarını başkası üzerinde şiddete dönüştüremez. Bunu asla kabul edemem. Kimsenin böyle bir hakkı yok.

TARAFTARIMIZ 12. DEĞİL 1. ADAMIMIZDIR
Ben Yiğidoları hiçbir zaman 12. Adam olarak görmedim. Onlar bana göre bizim her zaman 1. adamımız. Onlar olmasa tribünlerde taraftar olmasa karşılaşmaların hiçbir anlamı olmaz. Ben onlara bu değeri verirken onlarda bizden desteğini esirgemesin. Başka Sivasspor yok. Sivas’ın tanıtımını yapacak başka malzememiz yok. Sivasspor, Sivas’ın en önemli değeridir. Bu değere hepimiz, hep birlikte sahip çıkalım. Elimizden gittiği zaman, keşke demeyelim.

KARABÜK MAÇINDA STADYUM DOLSUN
Taraftarlarımız için bir her şeyi yaptık. 3-4 sezondur bilet fiyatlarını artırmadık. 5 liraya Şampiyonlar ligi maçı izlettik. Lig maçları hala aynı fiyattan devam ediyor. Tribünleri bir maçta şöyle ful dolduramadık. Artık her şey geride kaldı. Kasımpaşaspor maçının skor ne olursa olsun. Yenelim. Yenilelim. Fark etmez. Bir hafta sonra 4 Eylül Stadyumunda oynayacağımız Karabükspor maçında taraftarımızın desteğini bekliyorum.

MUSTAFA ATEŞ / Sivaspostası

58akif34
10.11.2010, 09:23
baskanımıza cok tesekkur ederlız bızı her konuda aydınlattıgı ıcın inşallah planları tutar ve bu lıgın sampıyonu bız oluruz hayırlısı olsun

zaral
10.11.2010, 09:25
Başkanım size laf söylemek kimsenin haddine değil taraftar olarak size zaten bağlıyız ama özellikle Sivasta yaşayan arkadaşlar biz o kadar yakın olmadığımız için farkında olmadığımız bazı yöneticilerle ilgili aşırı derecede tepkililer. Genelde aynı isim ve çok ayrı kişiler tarafından eleştirilince bizimde aklımıza soru işaretleri takılıyor. İlk defa bu kadar net bir ve haklı açıklamanızla bu takımda artık birşeylerin değişeceğini düşünüyorum. Transfer konusunda artık hata lüksümüz kalmadı gelen mala gelsin cana gelmesin eğer bu sene alt lige ineersek hepimizin canı gidecek. En azından paramız gitsin varsın borçlanalım zaten Türkler borçsuz yaşayamaz.Taraftar başkanında hocanında sonuna kadar yanında arkasında. Ama özellikle futbolcular ayağını denk almalı üzerlerindeki formanın hakkını vermeli yediği ekmeği hak etmeli eğer etmiyorsada hemen devre arasında uzayıp gitmeli.Başkanım herşeyin farkında ve umarım bundan sonra bu radikal kararlar uygulanır. Herkese Saygılar...

kiNgSiZe58
10.11.2010, 09:28
baskanim biranönce o bahsetigin futbolcular uzaklastirilmasi gerek. onlar gitmedigi sürece takima rahat vermezler

Salim58
10.11.2010, 09:46
Başkanın yaptığı son ihtara bakalım futbolcular nasıl karşılık verecekler.Kasımpaşa maçında bunu göreceğiz.

itaydas
10.11.2010, 09:50
zaten bizin derdimiz Mecnun başkanla değil ki, hangi futbolcu parasını alamamışta oynamıyor bu kadar terbiyesizlik olamaz. insan ekmek yediği kapıya nankörlük edemez.futbolcunun görevidir, koşmak mücadele etmek, gol arayışında bulunmak.Akın olacak adam ne demeli, adam maçtan önce kuaföre gidip saç yaptırıyor ve saçları bozulmasın diye hareket etmiyor varmı böyle bişey yaa.nankörler.böyle yönetim anlayışına böyle futbolcu olamaz. AYIPTIR.

zaralı19
10.11.2010, 09:57
Oynamayında Görelim şimdi.Başkanım Sana güvenimiz Sonsuz Bizi aydınlatığın İçin teşekkürler

Rallim58
10.11.2010, 10:02
Başkanımızı, bu içten ve samimi açıklamalarından dolayı kutluyorum.

Samimiyetin olmadığı hiçbir alanda başarıdan söz edilemez. Aynı samimiyeti futbolcuların göstermesi halinde, bu takım asla düşmeyecektir.

Tek düşecek varsa futbolcunun kendisidir.

Hafta sonu ilk meyveyi alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

izmirliyigido
10.11.2010, 10:09
Sivasspor sayın başkan için bir görev bir sevda ise biz Yiğidolar için bir karasevdadır. Başkan Sivasspor'u ne kadar seviyorsa biz ondan 2 kat fazla seviyoruz. O kendini başarısız gördüğü anda görevi bırakıp sevdasıyla gidebilir ama biz taraftarlar bir yere gidemeyiz. Karasevdamızı içimizde taşır, kahrolur ama yine Sivasspor'u tutarız.

Sayın başakanımıza güvenimiz ve desteğimiz her zaman tam'dır. Bizim isteğimiz yumruğunu masaya vurmasından yanaydı, sesini çıkarmasından yanaydı, olaylara dışardan bakmamasından yanaydı.

2 sene önce takımın başarısının zeminini nasıl hazırladılarsa, bugün kü kötü durumun zeminininde nasıl hazırlandığını kendisi biliyor. O yüzden müdahele edecek olan da kendisidir. Biz o hamleyi bekliyoruz. Bu açıklamalarla da harekete geçtiğini görüyoruz.

Ama daha radikal, daha acıtıcı kararlar bekliyoruz. Kendisi de biliyor ki buraya gelmek 38 yılımızı aldı, 34 maçta son bulmasın. Bir daha gelemeyiz buraya. Bir Kocaelispor, bir Sakaryaspor, bir Erzurumspor olmak istemiyoruz.

Sana inanıyor, sana güveniyor, seni gerçekten çok seviyoruz başkan...

AYK

kadirakin58
10.11.2010, 10:12
Ben oynamayan futbolcuyu gonderelim mantigini da desteklemiyorum. Sadece forma mucadelesi olsa yeter. Baskan diyor ki Tum gitmeyi istemiyordu ama gonderdik, yerine Erman'i aldik. Hem Tum hem de Erman takimimizda olsaydi forma mucadelesi ile Ermandan da Tum'dan da 3 kat verim alirdik.

Takimimiz gercekten pahali bir kadroya sahip olabilir, su takimda moral bozuklugu olmasa, puanimiz 7 degil de 20 olsa, kapasitesini gosterip sampyonluga oynayan takim oluruz yeniden. Ama su var, alternatif yoksa verim almak zorlasir.

Alternatif korkusu zaten insan psikolisinin en onemli kamcilayicisidir. Birkac kiz da sizinle ilgileniyorsa sevgiliniz daha sIkI sarilir size. is basvurulariniz sirasinda mevcut kabul aldiginiz baska bir is varsa karsinizdaki patronlar size daha cok onem verirler. Alternatifli olmak bu derece onemliyken, sivasspor'da bircok futbolcunun ne yazik ki alternatifi yok. Ben diyorum ki, cikaralim alt yapidan Ziya gibi futbolculari, bizim para eden futbolcular da korksunlar cabalasinlar yerlerini kaptirmamak icin, kotu oynayani da verelim 2 hafta paf takim ile antreman yapsinlar, gorun bakalim nasil kosturuyorlar.

sindy58
10.11.2010, 10:20
Allah gönlünüze göre versin, diyecek birşey bırakmadınız. Allah yardımcınız olsun...

Bu maratonda başarıya geçelim, sizi çok seviyorum, sizden başkası o koltuğu dolduramaz.. Sivas değil Türkiye liginde yok sizin gibi başkan sağolunuz.

sindy58
10.11.2010, 10:27
YÜKSEL YİĞİDO ! SENİN İÇİN YÜKSEKLİĞİN HUDUDU YOKTUR .İŞTE PAROLA BUDUR .M.K.ATATÜRK :)

ccey
10.11.2010, 10:29
Başkan sana sözümüz yok ama taransfer tam bir hezimet, o zama bir menejer alalım tarnsferleri o koordine etsin, allah aşkına bir tane iyi taransfer söyleyin, bu ivanovsu averaj takımı olalım diyemi aldık

58_babacan_58
10.11.2010, 10:54
BAŞKANIM ARTIK ŞU PRAYA KIY,BORCUMUZ OLMASIN DİE FUTBOLCU ALMIYORUZ ,BELEŞ BABAM YAŞINDAKİ TOPÇULARI TAKIMA TOPLADINIZ,BİZRAZ PARAYA KIYIP YETENEKLİ VE GENÇ TRANSFERLER YAPMALIYIZ...

gogohan
10.11.2010, 11:01
mecnun başkan yiğidoların tercümanı olup kendisinden beklenen ve yakışan açıklamalar yapmış bravo başkan her zaman yanındayız....

xadox
10.11.2010, 11:01
hic bir sey icin gec degil, yeterki verilen kararlar bir an önce uygulansin, baskanimizin böyle aciklamasindan sonra tüm taraftara görev düsüyor ve sabirli bi sekilde full destek vermeliyiz. ne olursa olsun gercek yigido her zaman statda olmali. simdiden yeni futbolcu arastirmalar basina yansitmadan baslanmali, bilmiyorum bizim baskanimizin arjantinde menejerlik yapan hemserimizle arasi nasil ama onun bildigi kesin cok iyi genclerde vardir, sivassporumuzun düsmemesi icin ne gerekiyorsa yapilmalidir...

hep destek tam destek sonuna kadar

Alişan
10.11.2010, 11:05
Başkanımızın konuşmasını tv den izledim ama izlediğim kadarıyla bu konuşulanlar yerinde kalmasın faaliyete geçsin tek istediğim bu

S©o®PioN58
10.11.2010, 11:10
Geçen yıldan ders alsaydık şimdi bu durumda olmazdık.Olan oldu artık zararın neresinden dönersen kardır.Başkanımız inşallah bizi düzlüğe çıkartır.

ekingölü
10.11.2010, 11:45
başarılar diliyorum..................

Sivaslibey
10.11.2010, 12:03
Helal olsun Mecnun baskana. Herseyi oldugu gibi söylemis.

Sadece bir konuda sana katilmiyorum baskanim. Biz kongre istemiyoruz. Biz seninlen devam etmek istiyoruz. Fakat yönetimdede köklü bir revizyon lazim. Fedakar insanlar derken eger Fikret ünsal'dan bahsediyorsan, biz onun fedakarliginida istemiyoruz. Yanina sana, Sivasspor'a, Sivas'a ve bize yani taraftara Sivas halkina yakisacak yöneteciler istiyoruz. Takimi iyi yönetecek, sana yardim edecek, yükünü hafifletecek birilerini al yanina.

Mecnun baskanim eger bu mesaji okuyorsan LÜTFEN yanindakilerede çeki düzen ver. Profesyonel yöneticiler isitiyoruz, senin kadar olmasalarda, isini düzgün yapacak insanlar al yanina.

Eger kongre yapacagim diyorsan o zaman listeni yenile. Kurtul artik su sirtindaki kambulardan.

calipso
10.11.2010, 12:38
başkan bu zaman kadar nerdeydi şimdi bu açıklamalrı yapıyor.. benim için hiç inandırıcı değiller

karyola
10.11.2010, 13:09
mesele bellı endıselerımızı gıderecek cozumler bekliyoruz sayın başkanımız .sıvas'a en buyuk hızmetı sız yaptınız gerısı teferruat.

KaNgAlLıYiGiDoO
10.11.2010, 13:11
Helal olsun Mecnun baskana. Herseyi oldugu gibi söylemis.

Sadece bir konuda sana katilmiyorum baskanim. Biz kongre istemiyoruz. Biz seninlen devam etmek istiyoruz. Fakat yönetimdede köklü bir revizyon lazim. Fedakar insanlar derken eger Fikret ünsal'dan bahsediyorsan, biz onun fedakarliginida istemiyoruz. Yanina sana, Sivasspor'a, Sivas'a ve bize yani taraftara Sivas halkina yakisacak yöneteciler istiyoruz. Takimi iyi yönetecek, sana yardim edecek, yükünü hafifletecek birilerini al yanina.

Mecnun baskanim eger bu mesaji okuyorsan LÜTFEN yanindakilerede çeki düzen ver. Profesyonel yöneticiler isitiyoruz, senin kadar olmasalarda, isini düzgün yapacak insanlar al yanina.

Eger kongre yapacagim diyorsan o zaman listeni yenile. Kurtul artik su
sirtindaki kambulardan.

Kardes kambur olsaydi ilk baskanliga geldiginden bu yana beraber olmazlardi ki o zaman bu zamana cok yonetici degisti fikret unsal da degisirdi. Bence de fikret unsal birakmali daha iyi yapacaklar varsa gelmeli

DoomsDay58
10.11.2010, 13:21
Başkan söylediklerinde çok haklı..

58Taraftar
10.11.2010, 13:46
baskanim yazdiklarin umut verici insallah gerceklestirirsin ve yüzümüz tekrar güler. bu takima dissiplin sart biraz agirligini koyman lazim yoksa herkes istedigini yapar

Kardes kambur olsaydi ilk baskanliga geldiginden bu yana beraber olmazlardi ki o zaman bu zamana cok yonetici degisti fikret unsal da degisirdi. Bence de fikret unsal birakmali daha iyi yapacaklar varsa gelmeli

evet onca sene birlikte calistilar hepsindende Allah razi olsun ama belki degisiklik iyi gelir simdi.
Fikret Ünsal`in yöneticilikden ziyade basin sözcülügünden alinmali cünkü gercekten beceremiyor. Basin isleri kolay degildir herkesde yapamaz zaten bu yüzden isi bilen yapmali. Kimlerle ne zaman nerde nasil konusulacagini bilen biri basin sözcümüz olmali.

Abdullah DuMaN
10.11.2010, 13:48
Revizyon işe yarayacaktır bu haftadan sonra temiz bir sayfa açalım kendimize sanki lig yeni başlamışcasına

winner58
10.11.2010, 14:18
işte sana yakışan konuşma budur başkan senden bu konuşmayı daha önce yapmanı bekliyordum biz sana güveniyoruz başkan kurtar bizi bu girdaptan

effenberg
10.11.2010, 14:36
Özelikle B.Uygun Medya olayi cok dogru eger Baskan O zaman B.Uygunu durdurabilmis olsaydi kesinlikle O sezon Sivasspor sampiyon olurdu ama Uygun bey ne yapti hergün Medyada olur olmaz beyanatlar verdi sonu malum tüm Türkiye Sivasspora olumlu bakmadi..
Bakin gecen sezon E.Saglam ne kadar saglam durdu medya da ve herkes bir ilk olsun diye Bursasporun sampiyonluguna sicak bakti..

Diger konularda genelikle olumlu konusmus ama artik bu saaten sonra olumlu konusmalar fazla fayda saglamaz icrat icrat lazim devre arasin da (Baskanin da dedigi gibi.)

yigidoss
10.11.2010, 15:11
http://www.sivasspor.com/images/stories//baskan/baskantoplanti.JPG

TARAFTAR BİZİ TERK ETTİ
2. ligde sıkıntılı günler geçirirken özellikle taraftara büyük iş düşüyor düşüncesiyle hareket ettim. Taraftar grupları ile o zaman toplantılar yaptık. Kritik dönemde tribünlerde hareketlilik getirsinler diye davullar aldık. Peki, onlar ne yaptı. Davulları yırttı. Formaları bir sonraki maçta giymediler.

Sivasspor’da başkanlık görevi aldıktan sonra tarihindeki ilk şampiyonluğunu biz yaşattık. Sivasspor’u süper lige çıkarmak bizim yönetim kurulumuza nasip oldu. Arkasından Süper ligde takımı şampiyonluğa oynattık. Hiç Unutmuyorum. O zaman bizim Heykelimizi dikmek isteyenler vardı. Ben bu işlere çok karşı olduğum halde bize bunları söyleyenler vardı. Ne oldu ne değişti.

MUSTAFA ATEŞ / Sivaspostası

Çooook sevgili başkanım. Sen bizim için çok önemlisin. Çok değerlisin ama yukarıda seçtiğim söylediklerine asla katılmıyorum. Taraftarın kalitesi tartışılır ama hiç bir zaman taraftar bizi yalnız bıraktı diyemezsin. Taraftar ortalamalarına baktığın zaman amadolu takımları içinde ne kadar üstte olduğumuzu "tarafsız" bakabilen herkes bilir

Heykel konusuna gelince bize hayal edemeyeceğimiz başarıları yaşatan Sen ve Sivassporumuzu kayyumdan kurtararak bu günlere gelmesinin temelini atan Osman SEÇİLMİŞ başkanımızın heykelinin Sivasspor tesislerinin girişine çok yakışacağını hala düşünüyorum. Taraftar yönetim istifa diye bağırsa bile ben eminim ki sizi kastetmemiştir. Sizin yanınıza yakışacak yeni yöneticiler bularak daha uzun yıllar takımın başında olursunuz
Allah sizinle birlikte büyük başarılar nasip etsin Sivassporumuza

cılgınsivas58
10.11.2010, 15:35
güveniyoruz sana büyük başkan

turks
10.11.2010, 16:07
:D patates tarlasına patdes tarlası diyen basın sözcüsünü yanında gezdirme başkanım diğer konularda herkes yanınızda

58Sivaslilar
10.11.2010, 16:16
sivas spora genc yeteneksiz ruhsuz degil yaslida olsa takima katkisi olan futblcu gerek tumdaki cehveri belediye soporun israrindan anlayamadinizmi murat erdogani bonservisi eline verip sokaga niye attiniz ss parasi cokmuydu eger coksa niye adamgibi futbolcu almadiniz :confused::confused::confused: :confused::confused:ADAMA SORARLAR takimda bay pas degil takimin cigerini söktünüz:mad::mad::mad::mad::m ad::mad:o yüzden bu hale düsüldü

Ensar
10.11.2010, 16:18
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kamuoyunun merak ettiği her şeyi noktasına, virgülüne kadar anlattı...

Başkan Otyakmaz, son oynanan ve 4-0 kaybedilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrası Yönetimi hakkında söylenen İstifa tezahüratlarına, futbolculara gösterilen tepkilere, teknik direktör değişikliklerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mustafa Ateş’in kaleminden işte önemli notlar.

10 YILIMIZI VERDİK
Sivasspor’da şu an 10 yılımızı birçok arkadaşımla doldurdum. Takımı teslim aldığımızda durumu çokta iyi bir noktada değildi. Herkesi desteğe çağırdık. İlk yılı iyi hatırlıyorum zar zor son 5’in içinde yer almayarak ligde kalabildik.

TARAFTAR BİZİ TERK ETTİ

ASANSÖR TAKIM OLMADIK
Süper ligde, meşhur bir Asansör kelimesi vardı. Lige çıkan takım bir sezon sonra düşerdi. Bizde özellikle ulusal basın hep o gözle baktı. Kalıcı bir takım olacağımıza ihtimal bile vermedi. İlk iki sezon sonrası çıtayı yükseltince dikkatler hep üzerimize yöneldi. Çünkü camia olarak yüzde 60’lık bir tecrübeye sahip yönetim ve futbolcu kadrosuna sahiptik.

UCUZ TAKIM DEĞİLİZ
Bizi hep ucuz takım kurmakla, ucuz değerde futbolcu almakla suçluyorlar. Bu yakıştırmalar kesinlikle doğru değil. Ligin 7. sırasında en pahalı takımları arasındayız. Çok fazla da özellikle dış transferde pahalı futbolu almamak gibi bir durumumuz var. Ortada yıllardır pahalı transferler yapıp bu ligden başaşağı düşen takımlar var. Mesela, bakın süper ligde yıllarca mücadele etmiş takımlar artık yok. Sakaryaspor, Erzurumspor, Kocaelispor bunlara verebileceğimiz en güzel örnekler.

SİVAS’I DİLENCİ POZİSYONUNA DÜŞÜRMEYİZ
Geçmiş dönemde çok yaşadık. Kapı kapı dolaşarak para topladığımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Osman Seçilmiş başkanımız dönemi idi. Biz hangi iş adamımızın kapısına gitsek yardım yerine, destek yerine bize işini, fabrikasını sıkıntılarını anlatıyordu. Bizde açıkçası ezilip, rencide oluyorduk. Yardım, destek konusunda ise "bir toplantı yapıp size haber vereceğiz" diyerek başlarından savıyorlardı. Sivas’ı asla dilenci pozisyonuna düşürmeyeceğiz diye o gün karar aldık.

HADDİMİZİN DIŞINA ÇIKTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına hazırlanırken yönetim ve teknik heyet olarak takımı gençleştirme adı altında bazı kararlar aldık. Yaşı ilerlemiş futbolcuların yerine o mevkilerde oynayacak gençlere yöneldik. Tum yerine Erman Kılıç gibi. Bazı yenilikler yapmak istedik. Tum’da Belediye ısrarcı oldu.15 gün beklettim. Tum’a zorda olsa bu kararımızı ben söyledim. Tum istemeye istemeye gitmesine onay verdiğim tek futbolcudur.

TRANSFERLERİ MESUT BAKKAL İSTEDİ
Bu sezon başı, geçen sezon kritik zamanda göreve gelerek bizi Ligde bırakma başarısını gösteren hocamız Mesut Bakkal ile devam kararı aldık. O bizden istediği futbolcuları almamızı istedi. Bazıları hariç çoğunu aldık. Biz futboldan gelen, futbol oynamış yöneticiler değiliz. O yüzden bu işi hep teknik direktörlere bırakırım. Transferi onlar yapar.

BAZI FUTBOLCULARI BİZ ALMADIK
Mesut Bakkal hocamız bizden mesela Denizlisporlu Angelov’u, Berberoviç,i Gaziantespor’lu Deumi’yi de istedi.Ancak, kulübümüzün yapısına uymazlar gerekçesi ve o mevkide kadromuzda futbolcular bulunması sebebiyle biz almadık.

MESUT BAKKAL O AN DOĞRU TERCİHTİ
Geçen sene son 7 haftada göreve gelen ve ligde kalmamızda pay sahibi olan Mesut Bakkal hocamız sezon başı için yani o an için doğru bir tercihti. Ondan iyisini bulamadık diyebilirim. Bu şartlarda anlaştık. Ahde vefa için değil, işini yapacağına inandığım için sözleşme yeniledik.

İSTİFA, TALEBİ BİZİ KAÇIRMAZ. ASLA KAÇMAM
4-0’lık İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının devre arasına giderken ve maçın sonunda tribünlerden çıkan cılız, "Yönetim İstifa” sloganlarına ise çok fazla şaşırmadığını dile getirerek, futbolda bunlar maalesef var. Bunu ben şahsıma veya yönetime yapılmış bir sistemli provokasyon olarak görmüyorum. Taraftar dünyanın her yerinde bur tür futbolcusuna, teknik heyetine, yönetime tepki verir. Ben görevden kaçmam, hele bu olaydan sonra takıma daha da sımsıkı sarılırım. Sivasspor’u bulunduğu noktadan düze bir çıkartırız. Kimsenin kuşkusu olmasın.

KONGRE KARARI ALACAĞIZ
Yönetim kurulu olarak yakım zamanda Olağanüstü kongre kararı almayı düşünüyoruz. Kongre talebini, ya da başka bir anlamda yönetim değişikliği talebini normal karşılıyorum. Daha iyi yapacak birileri varsa çıkar aday olur. Seçilir. Sivasspor’a hizmet eder. Bizde onlara gereken her türlü desteği veririz. Krizi bence kördüğüm etmemek gerekir.

BANA HERKESHESAP SORABİLİR
Sivasspor Kulübü başkanı olarak yönetim kurulum adına da söylüyorum. Bizim veremeyeceğimiz hesabımız yok. Bize Genel Kurulda hesap sorabilirler. Yüz yüze gördükleri yerde hesap sorabilirler. Kimseden bu konuda çekinmeyiz. Sivasspor yönetim kurulu olarak hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok.

İSTANBUL CEHPHESİ AKTİF OLMAZ. AYRIMA KARŞIYIM
Sivasspor’da bazı yöneticilerimiz iş yoğunluğu gerekçesiyle ayrılmak istediklerini bize iletti. Bizde hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Yönetimi, Sivas Cephesi-İstanbul cephesi diye ayırmamak lazım. Ayrıca, İstanbul’daki yöneticilerimizin de aktif hizmet etme gibi bir durumu söz konusu olamaz. Bunu beklemekte doğru olmaz. Buradaki arkadaşlarımız zaten yeterince fedakârlık yapıyor.

RIZA ÇALIMBAY’LA İLGİLİ HAYALİM GERÇEKLEŞTİ
Sizler hep şunu demiyor muydunuz? "Sivaslı futbolcular olsun". İşte benimde çok istediğim bir olay gerçekleşti. Kişiliğine, futbol bilgisine, Sivas’a katkı sunacağına kalpten inandığım içimizden birini göreve getirdik. Her yönüyle Sivasspor’u teslim edeceğimiz bir insan olan Rıza Çalımbay’a güveniyorum. Taraftarında hocamıza destek vermesini bekliyorum.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİĞE İZİN VERECEĞİM
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra açıklamada bulunan Rıza Çalımbay hocamızın, "Herkes kendine çeki düzen versin, son kez uyarıyorum... Ya beyinler değişecek, ya futbolcular böyle olursa devre arasında köklü değişiklikler yapacağım". Sözlerine katılıyorum. Rıza hocamızın alacağı karara saygımız sonsuz. Elbette hocamızın bu talebine destek vereceğim.

BÜLENT UYGUN ‘U BASINDAN KOPARAMADIK
Sivasspor’da başarısızlık olunca Bülent Uygun ismi gündeme gelir.Takımın içini boşalttığı hep konuşulur. Bülent Uygun’la ben defalarca söylemem rağmen bir konuda anlaşamadık. Basını çok seviyordu. Özellikle Ulusal basındaki çevresinden dolayı zaman zamanda rahatsız oluyordum. Defalarca uyardım, ama o yine hep bildiğini yaptı. Bu konuda kendisine söz geçiremedik.

RIZA HOCAYLA BASIN İLİŞKİLERİNİ KONUŞTUK
Rıza Çalımbay hocamızla ilk görüşmemde bunu anlattım. "Basına eşit davranalım. Ortak bilgilendirme toplantıları yapalım. Özellikle Sivas basınını bu konuda ayıralım" dedim. Oda görüşlerime katıldı. Çok fazla basına çıkmayacak. Ama sağlıklı bilgi akışını sağlamak amacıyla maçtan sonra veya haftada bir gün basına toplantı yaparak bilgi verecek.

TURGAY BİÇERİ BOLU KAMPINDA
Kasımpaşa maçı için teknik heyet Bolu–Dorukkaya kampının faydalı olacağını söyledi. Takımımızı Bolu’ya gönderdik. Birde Milli takımımızın mentörü hemşerimiz Turgay Biçer’den psikolojik destek istedik. Sağ olsun oda kampımıza katıldı.

STADYUM BİZİM İŞİMİZ DEĞİL, SİYASİLERİN İŞİDİR
Yeni Stadyum konusu bizim işimiz değil. Biz maçlarımızı kendi Stadyumumuzda oynuyoruz. Stadyum işi siyasilerin işi. Stad konusuyla ilgilenecek zamanımızda yok. Kafamızda rahat değil. Yoksa o konuyla ilgili bir çalışmam olacak.

HAKEMLER KONUSUNU MAHMUT ÖZGENER’E İLETTİM
Sezon başı MHK’nin yapısı değişmeli diyen bir grubun içerisinde bende Sivasspor Kulübü adına yer aldım. Bunu TFF Başkanı Mahmut Özgener’e ilettim. Özgener Başkanda bana bazı değişiklikler olacağını anlattı. Bu talebimden vazgeçmemi istedi. Şimdi bazen düşünüyorum. Hakem hataları sonucu kaybettiğimiz puanların, maçların sebebi acaba bumu diyorum.

GÖZDEN ÇIKARTAMAYACAĞIMIZ FUTBOLCU YOK
Kasımpaşa maçı öncesi Bolu Kampına gideceğim. Futbolcu ve teknik heyetimizle görüşeceğim. Kalan 6 haftamızla ilgili futbolculara son ihtarımı yapacağım. Bizimle yola devam etmek isteyen yola devam eder. Mücadele eder, Samimiyetini gösterir. Yoksa Bizim vazgeçemeyeceğimiz hiç futbolcu yok diyeceğim. İsmi adı ne olursa olsun. Gözden çıkartamayacağımız futbolcu Yok. Kimse Sivasspor’un üzerinde değil. Olamazda.

KAVGAYI KENDİ İÇİMİZDE ÇÖZEBİLİRDİK
Mesut Bakkal zamanında bir kavga olayı meydana geldi. İnsanın, topluluğun olduğu her yerde olur böyle şeyler. Ama bu kendi içlerinde basına yansımadan çözülebilirdi. Tatlıya bağlanabilirdi. Hiç bir futbolcu kendi nefsi için tavırlarını başkası üzerinde şiddete dönüştüremez. Bunu asla kabul edemem. Kimsenin böyle bir hakkı yok.

TARAFTARIMIZ 12. DEĞİL 1. ADAMIMIZDIR
Ben Yiğidoları hiçbir zaman 12. Adam olarak görmedim. Onlar bana göre bizim her zaman 1. adamımız. Onlar olmasa tribünlerde taraftar olmasa karşılaşmaların hiçbir anlamı olmaz. Ben onlara bu değeri verirken onlarda bizden desteğini esirgemesin. Başka Sivasspor yok. Sivas’ın tanıtımını yapacak başka malzememiz yok. Sivasspor, Sivas’ın en önemli değeridir. Bu değere hepimiz, hep birlikte sahip çıkalım. Elimizden gittiği zaman, keşke demeyelim.

KARABÜK MAÇINDA STADYUM DOLSUN
Taraftarlarımız için bir her şeyi yaptık. 3-4 sezondur bilet fiyatlarını artırmadık. 5 liraya Şampiyonlar ligi maçı izlettik. Lig maçları hala aynı fiyattan devam ediyor. Tribünleri bir maçta şöyle ful dolduramadık. Artık her şey geride kaldı. Kasımpaşaspor maçının skor ne olursa olsun. Yenelim. Yenilelim. Fark etmez. Bir hafta sonra 4 Eylül Stadyumunda oynayacağımız Karabükspor maçında taraftarımızın desteğini bekliyorum.

Burda sunu belirtmek istiyorum bir cok konu ayriayri yazilmis hepsine katilmamak mümkün degil ama bazilarini yanitlamakta bizim hakkimiz olduguna inaniyorum
1-10 yilinizi verdiginiz dogru bunu hic bir sivaslida Taraftarda inkar etmez baskan.
2-Taraftar gecenseneden terk etdi bunu siz Taraftara yasatdiniz onlarda bunu Kabullenmediler maca gelmez oldular daha dogrusu zevk vermedi üzüldüler ruhsal olarak TaraftariTakim Hasta etdi kendilerine gelemeden yenisi basladi bunu sormadan iyi bir düsünülmesi gerektigine inaniyorum ?
3-Ucuz Takim degiliz,de neden böyle Durumu yasiyoruz bir birinden kopmus Dandikler ortada dolasiyor .Disiplin yok Oyun yok Hocayi ve yönetimi takan yok bunun neresi Kaliteli ve Pahali Takim Anlamak zor seni ?
4- Sivasi Dilenci duruma düsürmedik evet dogru buna katiliyorum .Ama 2 senedir asagilandi itildi Tesadüflerle geldiler dendi basarimiz buna ne diyeceksiniz Taraftarda bundan Kirildi ,incindi,zevk almadi toplumda Diger Taraftar tarafindan Asagilandilar bunlar yetmezmi ?
5-Tum yerine Erman Kilic yanlisti iki Futbocuya bir adam degisildi olmadi uymadi gelende bir sey veremedi vermiyorda halla.Bursada Sampiyon oldu ama kendilerini yenilediler eksik olan yerlerine adam aldilar buna Nokta takviye yaptilar yollarina devam ediyorlar Gecen seneden daha hizli buna tesadüf denmez bilincli nokta Transfer denir biz öyle yapmadik olanlari gönderdik yerine amatör ve Takimlarinda oynamayan adamlar belkide hic görmedikleri futbolculari getirdiler yani transfer yaptilar desinlere oldu ?
6-Hoca Konusu Hatira yapilmaz Hatira oldu Gecen sene Tesadüflerle bu ligde kaldik aslinda Mesut Bakkal bir arac oldu Tesadüfen onun yerine Muhsin Hoca ,Yada Bülent hoca Durmus olsaydi onlarda bu zor ligde beraberlikle kalmayi saglardi yani Mesut Bakkal Bizi Beraberliklere Abone etdi Tesadüf gelen sonuclarla bu ligde kaldik onun bu Takimda bir Katkisi olmadi oldu diyen yalan söylemis olur kimse kendini aldatmasin Taraftar basindan beri yeni bir Hocayla yolla devam edilmesini istedi bunu kimse dikkata almadi HATIR MESELESINDEN KAYNAKLANDI ?
7-Seyircinin Mac sonrasi Istifasini bende Dogru bulmadim yanlis bir karar aslinda bunu Taraftar yapmadi bunu bilen bilir ?
8-Yönetim olarak biz kendimiz futbolcu almadik Dogrudur bunu Taraftar biliyor Mesut Bakalin Trasferleri ama ise yaramadi kendiside bilmiyordu alirken önceden bildigi eski ögrencileri yani sinifta tembel olanlar ?
9- Kongreye bence gerek varmi bilmem ama Baskan kendine yakin ve Is adamlari alacaksa istanbuldan olabir Yoksa Bizim Baska Bir Altarnatif Baskana ihtiyacimiz yok Bizim Baskanimiz Büyük Baskan MECNUN OTYAKMAZ ona Güvenimiz sonsuz ve onu seviyoruz burdan ona saygilar
10-Heykeli Dikilecek bir Baskan bunu Sivasli ve Taraftar söyledi evet dogrudur bunu Baskana biz Taraftarlar söyledik ona Minnattariz biz sivasli ve Taraftar olarak onu Seviyoruz Büyük Bakkana bu Futbolcularin veTakimin yaptigi yakismiyor bu son olanlari baskanmi istedi HAYIR bizlerde biliyoruz oda orda utaniyor nerden basimiza böyle sansizliklar geldi diye üzüldününü bizlerde biliyoruz ama Baskan biz sana Güveniyoruz Bizi Ancak sen Kurtarirsin.
11-Bülent Hoca Konusunu senden Duyduk Medyatik oldugunu ama yinede iyidi bize faydasi oldu olmasa iyidi yalniz Takim icini bosaltma konusu var bunuda anlamis degiliz kim yada kimler yapti Taraftarin Kacmasina bunlar sebep oldu Baskan ama sunuda söylemeden gecmek istemiyorum Bülent Hocanin ikinci isi Sivasin özel islerine Karismasi yanlisdi Nerde ne oldu Bülent Hocayi Tv ,Hemen aninda gösterdi Millet vekili gibi ugrasdi iyidi ama senin isin Takimdi Futbolcuyla ilgilensen simdi bizi Yigidolar geliyor Diye Anacaklardi, ona burdan basarilar diliyorum umarim yine bir gün bizde olur eskisi gibi

58Sivaslilar
10.11.2010, 16:31
Bu yorumlarimiz SAYIN baskana ve yönetime kötülük degil sadece uyaridir:confused::confused::c onfused::confused: onlar bizim BASKAN BIZIM YÖNETIM BIZIM tabiki DOGRU gitikleri yolda DESTEK:D:D:D:D YANLIS YANLIS YAPTIKLARINDADA :mad::mad::mad::mad::mad: UYARILARIMIZI YAPMAK TARAFTAR OLARAK hakkimizdir

omer58
10.11.2010, 19:02
:D patates tarlasına patdes tarlası diyen basın sözcüsünü yanında gezdirme başkanım diğer konularda herkes yanınızda

:)olurmu adam özbe öz sivas türkçesi ile konuşuyor ne kadar nazik bir üslubu ve akıcı bir türkçesi var . Şaka bi yana biri bu adamı durdursun en azından basın sözcülüğü görevinini bıraksın fikret ünsal basına demeç verince eyvah!!!!! diyorm gine ne saçmalayacak...

turks
10.11.2010, 19:08
:)olurmu adam özbe öz sivas türkçesi ile konuşuyor ne kadar nazik bir üslubu ve akıcı bir türkçesi var . Şaka bi yana biri bu adamı durdursun en azından basın sözcülüğü görevinini bıraksın fikret ünsal basına demeç verince eyvah!!!!! diyorm gine ne saçmalayacak...

:Dvalla öle kardeş gülüyorum sadece bu adama

58 SiVaSıM 58
10.11.2010, 19:41
konuş konuş konuş konuş ortada hiç bişey yok İCRAAT YAP İCRAAT geçen senede böyle konuştun aynı tas aynı hamam

canberat
10.11.2010, 19:43
KİMSE SİZE LAF SÖYLEMESİ HADDİNE DEGİL SEN BİZİM BAŞIMIZIN TACISIN BAŞKANIM ANCAK BAZI YÖNECİLER İŞLERİ BOZUYOR SAYGILARIMLA

carizma0658
10.11.2010, 20:31
başkanım bu takımı sen çıkardın bize zirveyi sen ögrettın başımızın dik durmasını kısaca bizi başarılar alan sivası ögrettınız bu yaşannlar YİGİDOYA YAKIŞMIYOR SAYIN BAŞKANIM SİVAS ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYOR BİZ SİVAS İSTIYORUZZZZZZ YARADAN UTANDIRMASIN YOLUMUZ ACIK OLSUN..

haso
10.11.2010, 20:52
başkanım sana ve rıza hocamıza güvenimiz sonsuz ama futbolcularda gurur onur hiçbirşey kalmamış aldıkları parayı haketmiyorlar gitsin 3. ligde oynasınlar ruhsuzlar mücadele etmiyorlar hiç defolup gitsinler utanmazlar.

risale69
10.11.2010, 21:02
açıklamalartından dolayı mecnun başkanımızı bir kez daha takdir ettim.helal olsun sana başkanım. rıza hocayla uzun vadede büyük başarılar yakalancağına ben de inanıyorum.içimize su serptin başkanım. Allah senin ve sivassporumuzun yolunu açık etsin.

şarkışla 58
10.11.2010, 22:29
Başkanın bu sefer ki açıklamalarının öncekilerden farkı biraz daha uzun olması.İnşallah bu seferki tutar.Aynı tas aynı hamam demeyiz inşallah.

hiko58
10.11.2010, 22:32
bence artık başkan sivasspor alt yapısına önem vermelidir. sivasporda süpergenç takımı neden dağitıldı hala anlamış değilim. nerden futbolcu gelecek. sivasta yetişen futbolcu gençleri neden değerlendirmek yoluna gidilmiyor. asıl mesele burada. trabzonu trabzon yapan olay bu değilmiydi. kendi ddğerlerini unutan trabzon şampiyonluğa hasret kaldı. demekki özüne döneceksin kendi futbolcunu kendin yetiştireceksin.

bulutbey27
10.11.2010, 22:52
iyi diyorsunda başkanım bu stad hiçmi ful çekemedi yani iyi olduğumuz zamanlarda stada giremeyenler oluyordu sizin bunlardan haberiniz yok o zaman demekki stadı dolduramadık diyorsunuz madem stad boşsa o maçlarda neden dışarıda kaldı taraftarlarımız

aslanefe58
10.11.2010, 22:52
valla neden bilmiyorum ama başkanın açıklamaları beni hiç etkilemedi....bi şey değişmeyecekte biz böyle avunacağız gibime geliyor...inşallah böyle olmaz...

migroArmis
10.11.2010, 22:58
bu açıklamalar ses ve hareket getirir takıma...doğru ve yerinde ama bir o kadarda geç yapılmıs bir açıklama...hayırlısı...

subasi29
11.11.2010, 10:35
Cok Net Ve Acik Bir Sekilde Anlatmis Helal Olsun Sana Buyuk Baskan !!

KaNgAlLıYiGiDoO
11.11.2010, 12:48

GİNE DEĞİL YİNE... Sizin türkçe baya iyi ama YİNE DE

karamik
11.11.2010, 16:08
Mecnun Başkan 2 kendini bilmezi kafana takma yönetim istifa diyenler Mecnun Başkanda istifa etsin mi diye sorsan çıt çıkaramazlar seni çok seviyoruz bu memlekette son 10 yılda insanlar mecnun ismini koymaya başladı çocuklarına Allah Başımızdan eksik etmesin büyük adamsın hemde çok büyük...

SEVDAMSIN58
11.11.2010, 16:55
yiğit başkan sana güveniyoruz inşallah bu durumdan biran önce kurtuluruz

eyupkocak
11.11.2010, 20:06
mecnun başkanın sivas için önemli bir artı olduğunu biliyorum umarım takımıza daha fazla destek verir ve emeğini takımımızdan esirgemeceğinide biliyorum

karamik
14.11.2010, 21:56
mecnun baba sen bizi bırakmada yönetim futbolcu yada malzemeci kim giderse gitsin

Yiğiter
14.11.2010, 22:00
Son ihtar da işe yaramadı, bakalım son ihtarın bir adım ötesi ne?

Dağcı
14.11.2010, 22:26
Bu iş sadece Başkan'la olmuyor. Yönetim'de bir tane futbolun F'sinden anlayan adam yok. Yönetim'e daha profesyonel insanların dahil olması lazım. Bunu da başkan'ın istemesi gerek.

amr
14.11.2010, 22:30
işte son ihtar. işte son durum. mecnun otyakmaz istifayı kendi üzerine alınıyor. oysa ki orda yönetim deniyor mecnun otyakmaz denmiyor.
kasımpaşa nın ligde ki ilk galibiyeti bize oldu.
stad dolmuyor demiş başkan. stad bu takıma gayet iyi doluyor. bursa maçını hatırlayın. stadda havuz tarafı da dahil olmak üzere boş yer varmıydı.
birde gidecekler arasında nedense akının adı hiç yok.