Orijinalini görmek için tıklayınız : Paşa'yı yenip çıkışa geçeceğiz
SivasSpor.Com 12.11.2010, 12:37 http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg
Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de Organize Ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" Çerçevesindeki Etkinliğe Katılan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Kasımpaşa maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren Sivasspor'da Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kasımpaşa maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de organize ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" çerçevesindeki etkinliğe katılan, Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Cihan muhabirinin sorularını yanıtladı. Başkan Otyakmaz, şöyle konuştu;
"Kasımpaşa gerçekten son iki maçtır iyi performans sergiliyor, her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olacak, inşallah son maçtan çıkardığımız dersle bu maçı kazanmayı başaracağız. Bu sezon çok üzdüğümüz taraftarımızı sevindireceğiz."
Mecnun Otyakmaz, bu sene ligde kalacaklarını da ifade ederken, "Ligin henüz dörtte birlik bölümü bitmiş durumda, köprünün altından çok sular geçecektir. Takımdaki pozitif ışığı gördükten sonra ise ilerleyen haftalarda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum." diye konuştu.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın doğru bir tercih olduğunu da belirten Başkan Otyakmaz, "Rıza hocamızla uzun yıllardır beraber çalışmak istiyorduk. İnşaallah bu karşılaşmayla birlikte ne kadar doğru tercih yaptığımızı göstereceğiz." dedi.
Öte yandan açılışa çok sayıda davetli katılırken başkan Mecnun Otyakmaz, Doğanşar ilçesinin stantında yöresel yemek olan Madımak çorbasını içti.
Cihan Haber Ajansı
ibrahim58 12.11.2010, 13:12 başkanım inşallah öyle olur.sizede hocamızada güveniyoruz.sizden tek isteğim benim şudur.lütfen devre arasında iyi transferler yapın.bu formayı haketmeyen tek bir futbolcu bile kalmasın takımımızda.savaşan onurla bu formayı terletecek,bu formanın HAKKINI VERECEK futbolcular transfer edin.ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK.....
masteraydin 12.11.2010, 13:13 Bende inanmak istiyorum .ama ilk devre işimiz cok zor be başkanım.
Kasımpaşa son iki maçta çıkışa geçtiyse bizde Kasımpaşayı yenerek çıkışa geçeriz.
BaşkanTakımdaki pozitif ışığı gördüyse fazla söze gerek yok...
Bakalım bu pozitif ışığı hafta sonu bizde görebilecekmiyiz...
:rolleyes: inşallah başkanım hadi hayırlısı bakalım
eyupkocak 12.11.2010, 13:54 biz de inanmak istiyoruz ama takıma güvenümiz kalmadı açıkçası
Kasımpaşa son iki maçta çıkışa geçtiyse bizde Kasımpaşayı yenerek çıkışa geçeriz.
BaşkanTakımdaki pozitif ışığı gördüyse fazla söze gerek yok...
Bakalım bu pozitif ışığı hafta sonu bizde görebilecekmiyiz...
Tünelin diğer ucunda bir ışık görünüyor ama ne olduğunu ben çözemedim...
Gün ışığımı yoksa karşıdan gelen tren ışığımı :)
Tünelin diğer ucunda bir ışık görünüyor ama ne olduğunu ben çözemedim...
Gün ışığımı yoksa karşıdan gelen tren ışığımı :)
:D:D:D:D:D güzel espiri
58Sivaslilar 12.11.2010, 14:59 HELAL SANA MEJNUN BASKAN takima söz gecirmek senin hakindir DÖRT DÖNÜM BOSTAN YANGEL OSMAN YOK ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERSINLER
effenberg 12.11.2010, 15:01 Salim58 in dedigi gibi Kasimpasa son iki mac da cok iyi oynadi ve moral buldular isimizim kolay olacagini hic sanmiyorum..
Diger yandan bu hafta yapilan Özel Kamp ve Baskanin aciklamalari bakalim takima nasil bir etkisi olmus???.
58 SiVaSıM 58 12.11.2010, 15:56 yenemezseniz defolup gidersiniz
Ligin henüz dörtte birlik bölümü bitmiş durumda
4*11= 44 ilginc :confused: :confused: :)
kadirakin58 12.11.2010, 16:20 4*11= 44 ilginc :confused: :confused: :)
ayni mantikla ligin 5'te 1'lik bolumu bitti deseydi baskan yine yanlis soylemis olmazdi.
11/34 > 1/5 neticede :)
phenom58 12.11.2010, 16:23 ... takımı yenip çıkışa geçeceğiz sözünün her dendiğinde yeniliyoruz
ayni mantikla ligin 5'te 1'lik bolumu bitti deseydi baskan yine yanlis soylemis olmazdi.
11/34 > 1/5 neticede :)
matematigin kit galiba :D
fatih585858 12.11.2010, 16:36 Kasımpaşayı inşallah yeneceğiz diyorum .Kalan 6 haftada iyi sonuçlar alabilirsek bu futbolcularla devam edilme ihtimali olur mu diye bir çekincem var açıkcası.
58_babacan_58 12.11.2010, 16:51 KARANLIKTAN AYDINLIĞA DOĞRU OMUZ OMUZA...
Bu takım kasımpaşa'yı yensin bende daha bir şey bilmiyorum. Oynadığımız futbolla bu ligte yenebileceğimiz bir takım yok.
Her hafta aynı masal:
"Haftaya yenip çıkışa geçeceğiz" Bu lafa artık gülesim geliyor.
DoomsDay58 12.11.2010, 18:14 Bu takım kasımpaşa'yı yensin bende daha bir şey bilmiyorum. Oynadığımız futbolla bu ligte yenebileceğimiz bir takım yok.
Her hafta aynı masal:
Yani kasımpaşa bizden daha kötü durumdayken kazanmaya başlıyor ve yükselişe geçiyor bunu kabul ediyorsun bizim böyle bişey yapa bilicemizi düşünmüyorsun kasımpaşa trabzondan 7 fenerden de 6 yedi eğer onlar çıkışa geçerse biz hiç zorlanmadan çıkışa geçeriz
birdokuzaltiyed 12.11.2010, 18:30 İnşallah diyor ve başkana katılıyorum.
Ancak realiteye de bakmak gerekir.
Bu futbolcu grubuyla hiç yüzümüz gülmemiş, hiç bir badireden alnımızın akıyla çıkamamışızdır. Ne zaman şiddetle puana ihtiyacımız olsa bunlar o kadar beter bir güvensizlik, bocalama ve aymazlıkla oyun oynamışlardır.
Hele hele şimdi nasıl olsa bundan sonra bizi gözden çıkardılar deyip takımı sabote ederlerse hiç şaşmam. Ama Atatürk'ün dediği özlü sözdeki gibi "zeki, çevik ve ahlaklı davranırlarsa" mutlu günlerin hiç de uzak olmadığını düşünüyorum.
Bu vesileyle şimdiden tüm Yiğidolara hayırlı bayramlar diliyorum.
Bu takım kasımpaşa'yı yensin bende daha bir şey bilmiyorum. Oynadığımız futbolla bu ligte yenebileceğimiz bir takım yok.
Her hafta aynı masal:
Sende hiç ümit kalmamış şampiyon.:) Ben bu takıma güveniyorum,Niyemi, istedikleri zaman nasıl oynadıklarını gördük.............
58Sivaslilar 12.11.2010, 19:12 Kasimpasa son iki mac da cok iyi oynadi ve moral buldular isimizim kolay olacagini hic sanmiyorum..
Diger yandan bu hafta yapilan Özel Kamp ve Baskanin aciklamalari bakalim takima nasil bir etkisi olmus???.
kaptann58 12.11.2010, 20:11 SAYIN BAŞKANIM SÖYLEDİKLERİNİZE SİZ İNANIYORMUSUNUZ TAKIMIN DÜZELECEĞİNE DÜŞMEYECEĞİNE ARTIK ÇOK GEÇ BU GİBİ DURUMLARDAN NE KOCELİ NE SAKARYA NE KARŞIYAKA NEDE ALTAY NE ERZURUM BİZİM AKİBETİMİZDE İNŞ ONLAR GİBİ OLMAZ BELKİ BU YAZDIKLARIMI OKUYUP BANA KIZACAKLAR AMA BENDE MADALYONUN DİĞER YÜZÜNDEN BAKIYORUM ...
Divriği58 13.11.2010, 00:15 kasımpaşa 3-1 yada 3-0 bizi yenicek.tek golümüzü BRUNO ZİTA atacak
B.DUMANLI 13.11.2010, 10:46 Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.
B.DUMANLI 13.11.2010, 10:51 [QUOTE=B.DUMANLI;667849]Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla, ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.Yaptiklari yanlislarla sucluyu baska yerde ariyorlar.Transferde paraya kiyamayan ve takimin kalitesini yükseltemeyen bir yönetimle karsi karsiyayiz.
B.DUMANLI 13.11.2010, 10:52 Kasimpasa´yida yenemeyiz cikisada gecemeyiz.Biz yönetim tarafindan yapilan ucuz kadroyla, ara transferi bir cikis olarak görüyorsak yaniliyoruz.Mesut Bakkal´a ucuz takim kurma emri verildi,oda emir kulu takimi kurdu yaslilarin yanina yaslilari monte etti.Baskan´in israrla istedigi Ceyhun´uda aldi.Hep beraber gördük ucuz etin yahniside yenilmiyor.Gecen yil mucize ile ligde kaldik.Baskan bundan ders almadi.Simdi oyunculari tehdit ediyor.Sahada oynayan tüm oyuncular yönetimin eseri.Siz aldiniz.Gördüler süperlig kalitesinden cok uzaklar,simdi etekleri zil caliyor.Yaptiklari yanlislarla sucluyu baska yerde ariyorlar.Transferde paraya kiyamayan ve takimin kalitesini yükseltemeyen bir yönetimle karsi karsiyayiz.[/QUOTE]
2 senedir aynı söz usandık çıkışa geçeceğiz sözünden sözle olmuyor
mgulseven 13.11.2010, 12:18 Başkanımız çok güzel konuşuyor ben rıza hocayada biraz daha fazla güveniyorum bu takımda başarıyı yakalayacak mutlaka.Fakat bu takım lig arasında alel acele yapılacak gene saçma sapan transferle degil iyi düşünüp saglam 3 veya 4 takviyeyle lig bitimide de adam gibi dogru dürüst bir transfer politikasıyla olabilir.Lig arasında büyük bir degişime gitmekte SİVASSPOR için ayrı bir dert olabilir.Ama ara transferde daha önceki yorumlarımda da yazdıgım gibi mutlaka defans ortasına saglam 2 transfer ile kaleci şart.
her hafta aynı şeyi söylüyoruz kayseriyi yenip çıkışa geçeceğiz bucayı yenip,istanbulu yenip... böyle gidiyor ama niyeyse bir türlü çıkışa geçemiyoruz başkan
lokmankantar 13.11.2010, 13:14 matematigin kit galiba :D
Harikasınız valla :D Böyle puslu havada bile eğlenecek şeyler buluyoruz EN BÜYÜK SİVAS VE Yüce SİVASSPOR taraftarı :)
SİVASSPOR SEN SEN ÇOK YAŞA, ARKANDAYIZ SİVAS HALKIYLA, GURURUMUZ, ŞAMPİYONUMUZ, SİVASSPOR SEN SEN ÇOK YAŞA...
YARIN KASIMPAŞA RECEP TAYYİB ERDOĞAN STADINDA YERİMİZİ ALIYORUZ, SİVASSPORUMUZA TAM DESTEK HEP DESTEK.
KIZILCAN 13.11.2010, 20:07 Kasımpaşayı dahi yenecek gücümüz yok bizim.%99 beraberlik...
eroldeger 13.11.2010, 21:15 gene ermana sarılomışlar bunlardan bir cacıkolmaz takımı bu hale getiren erman ve kaleci dir gene aynıkafa allah sonumuzu hayırlı etsin
eroldeger 14.11.2010, 11:05 erman akın sedat oynamasın bu maçı rahat alırız yoksa işimiz yaş allah sonumuzu hayırlı etsin
mühendisburak58 14.11.2010, 15:14 yeneriz tabi canım hatta 5 atıp tekrar çkışla geçeriz
mühendisburak58 14.11.2010, 15:34 iyi çıkışa geçtik gerçektende aşağıya doğru iyi bir sıçrama yaptık demektir.
sivasligardas 14.11.2010, 16:18 mecnun baskan ne oldu ya verdigin soz kimse seni dinlemiyormu kasimpasa cikisimi yoksa kasimpasanin sivas cikisimi hangisini demek istedin anlamadik
bu takımın cıkısa gecemeyecegını bızım kadar herkes bılıyor.bızımle oynayanlar cıkısa gecıyor ruzgar ters esıyor.
eyupkocak 14.11.2010, 20:47 çıkışa geçtin mi başkannnn:mad::mad::mad:
tepkimizi küçümse me :mad:
http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg
Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de Organize Ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" Çerçevesindeki Etkinliğe Katılan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Kasımpaşa maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren Sivasspor'da Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kasımpaşa maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de organize ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" çerçevesindeki etkinliğe katılan, Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Cihan muhabirinin sorularını yanıtladı. Başkan Otyakmaz, şöyle konuştu;
"Kasımpaşa gerçekten son iki maçtır iyi performans sergiliyor, her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olacak, inşallah son maçtan çıkardığımız dersle bu maçı kazanmayı başaracağız. Bu sezon çok üzdüğümüz taraftarımızı sevindireceğiz."
Mecnun Otyakmaz, bu sene ligde kalacaklarını da ifade ederken, "Ligin henüz dörtte birlik bölümü bitmiş durumda, köprünün altından çok sular geçecektir. Takımdaki pozitif ışığı gördükten sonra ise ilerleyen haftalarda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum." diye konuştu.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın doğru bir tercih olduğunu da belirten Başkan Otyakmaz, "Rıza hocamızla uzun yıllardır beraber çalışmak istiyorduk. İnşaallah bu karşılaşmayla birlikte ne kadar doğru tercih yaptığımızı göstereceğiz." dedi.
Öte yandan açılışa çok sayıda davetli katılırken başkan Mecnun Otyakmaz, Doğanşar ilçesinin stantında yöresel yemek olan Madımak çorbasını içti.
Cihan Haber Ajansı
sayin baskan pasayada yenildik .simdiki pilaniniz nedir?iki yildir bizi oyaliyorsunuz radikal kararlar ,radikal kararlar diye yazik mu yigidolara bu radikal kararlari alamiyorsaniz alabileceklere teslim edin bu gorevi.iki yilda 4 hoca degistik olmadi demeki sorun hocada degil sorun oyuncularda veya yonetimde lutfen geregini yapin artik
A planıda tutmadı sırada B ve C planları var.
|