Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar ne istiyor? Anket araştırması
Değerli Yiğido sevdalıları
Bilindiği üzere yaklaşık bir buçuk sezondur futbol takımımızın gidişatına istinaden "BU ÇAMURDAN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ" sloganı ile siz değerli taraftarlarımızı daha fazla desteğe çağırmıştık. Ama alınan kötü sonuçlarla bizler yine üzülmeye devam etmekteyiz. Acaba sesimizi daha gür, daha etkili duyurmamız için ne yapmamız lazım derken, 48 saat gibi kısa bir sürede on-line bağlantıda olan tüm üyelerimizden görüş ve isteklerini sorduk. Bunu sayısal ortama dönüştürdük. Gördükki sizler Sivassporda artık çok şeylerin değişmesinden yanasınız". Tabi aldığımız sonuçlara göre Sivassporda tek değişmeyecek isim Sayın Başkanımız".
İşte sonuçlar".
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-1.jpg
Bu tabloda aldığımız görüşlerden bir çoğu; Artık vizyon sahibi futboldan anlayan yeni yöneticilerimizin göreve gelmelerini ve Değerli Başkanımıza destek olmaları beklenmekte.
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-2.jpg
Artık yeni genç dinamik tekmeye kafa uzatan ruhunu sahaya yansıtan futbolcuların takımda yer almasını, eski Sivassporu görmek istediklerini belirten taraftarımızın genel görüşleri şu anki oyuncularımızdan memnun olmadığını göstermekte...
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-3.jpg
Taraftarımız bu tabloda görüldüğü gibi devre arasında mutlaka ve mutlaka transfer istemektedir. Özellikle taraftarı ayağa kaldıracak isimler ruhunu sahaya yansıtacak genç ve dinamik isimler telaffuz ediliyor. Özellikle belirttikleri mevkiler iyi kaleci defans orta saha ve kanat oyuncuları....
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-4.jpg
Genel görüş Rıza Hocamıza güvenin tam olduğu kısa vadede değil uzun soluklu bir anlaşma yapılması ayrıca PAF takımının Rıza hocanın denetimi altına alınması, sistemimizin mutlaka değişmesi gerektiğini belirtiyor taraftarımız...
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-5.jpg
Taraftarımız artık kendi kendini de eleştiriyor. Bağırmayan sessiz kalan seyirci yerine profesyonel tezahüratlarla takımını ateşleyen profil taraftar istiyor. Ayrıca son maçlarda taraftar tepkilerinide haklı buluyor...
http://www.sivasspor.com/images/2010/anket-sivasspor.com-6.jpg
Taraftar sitemizden oldukça memnun. Kötü sonuçlar sonunda yaşanan gergin ortamlardaki yazdıkları mesajlardan ne kadar kendileride rahatsız olsada, sitemizin varlığı onların tek dayanağı... Seslerinin daha gür çıkması için Sitemizin daha aktif olmasını istiyor taraftarımız.
(İstatistikler:adres58-oNuR)
mgulseven 13.11.2010, 12:59 Evet çok güzel bir konu gene.Emegi geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Çok güzel bir konuya parmak basılmış artık bu degişime yeni bir kan akışına yeni yüzlere ve hatta yeni bir yönetime bu takımda ihtiyaç var.SİVASSPOR lig tarihinde ilk defa süper lige çıkmıştır bunu ben degil sizlerde mutlaka biliyorsunuz.Bu ilk çıkışıyla beraber ligi yerinden oynatmış anadolu takımlarınında ufkunu açıp 3 büyüklerin tekeline son vermiştir.Bunuda geçen sezon bizim yapamadıgımızı bursasporun yaptıgı yakaladıgı başarı ile gördük.51 yıllık tabu yıkıldı ve bir anadolu takımı şampiyon oldu trabzon haricinde.Trabzonu pek konuşmak istemedim o da istanbul takımları ile birlikte 4 cü büyük olarak kabul edilip tekelin bir parçası oldugu için.Şimdi yapılması gereken bir ana önce ara transferde mutlaka ama mutlaka ligde 2ci yarı tutunabilmek için defans ve kaleci ihtiyacını giderebilmek lig bitiminde ise çok iyi bir tarnsfer politikası ile takıma takfiye yapabilmek bu aradada iyi hazırlana bilmek.Ancak ve ancak eski SİVASSPOR'umuza böyle kavuşabiliriz.Tabi bunlar benim görüşlerim sizlerin görüşleri nelerdir bilemem görüşlerinizede saygı duyarım.
Respect58 13.11.2010, 13:09 Bu çalışmayı yapanlara teşekkür ederim.Tam anlamıyla taraftarın ne istediğini yansıtmışsınız.Çok güzel bir çalışma.Şimdi sırada bunları uygulamaya koymak var.
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim çok profosyonel ce düsünülmüş bi haraket gerçekler ihtiyaçlar daha somut bi şekilde analiz edilmiş oldu
Benim site yönetiminden bi ricam olacak içimizdeki birçok arkadaş gerek hobi olarak gerekse şans oyunları (iddia vs...) sebeplerden dolayı çeşitli ülkelerin çeşitli liglerini takip etmekte ve bir çok fubolcuyu teknik olarak analiz etme şansı doğmaktadır sabit bi başlık altında '' TAKIMIMIZDA KİMİ GÖRMEK İSTERSİNİZ'' başlığı altında futbolcu önersin bunlar hem teknik hem mali hem kültürel açıdan sivassporumuza uygun oyuncular olsun bu şekilde site olarak bi kamaoyu oluşturmuş oluruz belki yönetime önayak oluruz sonuçta onlarında birçoğu bu siteyi takip ediyor .belki saçma oldu ama sadece bi öneri ne dersiniz ??
lokmankantar 13.11.2010, 13:24 Anket son derece güzel sonuçlar çıkarmış
Yönetimden Ünsal Beyin artık çıkması gerekiyor çünkü sesin gür çıkması ile itici gözükmesi farklı şeyler ben İstanbulda yaşayan bir Sivaslı olarak Basında daha iyi algılanabileceğimizi ve Bursa gibi Trabzon gibi basın ve medyada sevilen bir renk haline geleceğimize inanıyorum çünkü Sivasspor kökleri güçlü bir takım 6 milyonluk bir nüfusun takımı
Oyuncuların kesinlikle değişmesi gerekiyor öncelikle Sedat,Abdurrahman, Mehmet YILDIZ ve Bülen UYGUNla alakası olan herkes bunlar artık futbol mafyası haline gelmişler İki gün sonra Disiplin kuruluna çağrılırlarsa şaşırmam
Trübünde artık çekirdeği yasaklamak gerekir ve seyirci yerine taraftarların çoğaltılması için çalışmaların yapılması gerekiyor
Yeni transferler konusunda ise KALE, Defans,ortasaha ve forvet kısacası her mevki :D
karahisarli 13.11.2010, 14:04 valla tek süper calisma ben taraftar diye buna derim elestiri kadar cözüm üreten düsünen calisan tesekküler..
Kasım Öktem 13.11.2010, 14:08 Ben o zaman diliminde nette değildim katılmadım.
Başkanımıza ve Teknik direktörümüze güvenim sonsuz..
Futbolcular çok kaytarıyor, üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için bir çaba harcamıyor bence..
Sn. Başkanımızdan Allah Razı olsun.
Bizlere Süper Lig heycanını 6 yıl tattırdı.
10 yıl önce herkesin hayaliydi Sivasspor'un Süper lige çıkması.
10 yıl önceki demiyor muydunuz takım süper lige çıksın, puan almasa da olur biz her maçına gelir desteğimiz veririz. Şimdi nerede o sözleri sarf edenler?
BAşkanımız çok iyi kulübü borca sokmadı, dar bütçe ile şampiyonluğa oynadık.
BAşkanımızın yanında futboldan anlayan boş lakırdılar yapmayan kişiler gerekli.
Öncelikle bu güzel çalışmada emeği geçen arkadaşları kutlarım.Gerçekten güzel bi çalışma yapmışlar.
Bu konuda düşüncelerini samimi bir şekilde dile getiren tüm yiğidolarıda kutlarım.
Bu vefakar ve cefakar taraftarın sesini inşaallah birileri duyar ve göz bebeğimiz olan, Sivassporumuzu istenilen ve arzu edilen yerlere getirirler.
Başkanımızda biliyorki artık birşeylerin değişme zamanı geldi,Bunu daha fazla bektetmeden takımın faydasına olacak radikal kararları alması gerek.
Biz taraftar olarak herzaman bu takımın yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz....
58_babacan_58 13.11.2010, 15:55 KARANLIKTAN AYDINLIĞA DOĞRU OMUZ OMUZA ÇIKACAĞIZ BU ÇAMURDAN...
risale69 13.11.2010, 16:31 gerçekleri yansıtan bir istatistik çıkmış.
başkandan memnunum ama yönetimden değil. yönetimde kan değişiklşiğine ihtiyaç var.
rıza hocamızdan da memnunum . hocamıza biraz sabır gösterilirse sivasspor eski parlak günlerine dönüş yapar.transfer şart, genç, hırslı oyuncular almak lazım.
mucahitbaba58 13.11.2010, 17:13 bu ne bee ben bu ankete hic inanmiyorum
58 SiVaSıM 58 13.11.2010, 17:17 nerede o eski sivas be bursa-ts maçını izlerken kahrımdan öldüm sivassporum nerde dedim ne hallere düştü dedim rakibimiz kimlerdi şimdi kimler oldu
SEVDAMSIN58 13.11.2010, 17:29 başkandan memnunum yönetimden değil riza hocadan memnunum futbolculardan değil takimin yüzde 95 i değişmeli transfer şart
fatih585858 13.11.2010, 17:43 Öncelikle bu konuyu dile getiren başta adres58 adlı forum yöneticimize , ve bütün site yöneticilerine teşekkür ederim. İnşallah yönetimi geçelim , inşallah başkanımız bu sitedeki düşünceleri , görüşleri dikkate alır ve ona göre hareket edeceğini umuyorum.
GokhanTurna 13.11.2010, 18:06 Ankete katılanlara ve düzenleyenlere teşekkür ederim ellerine sağlık başkan yazılanların hepsini okuyor şüphesiz. Biz ona inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu sene artık elini taşın altına koymalı
58Sivaslilar 13.11.2010, 18:55 Gerçekleri yansıtan bir istatistik çıkmış.
başkandan memnunum ama yönetimden değil. yönetimde kan değişiklşiğine ihtiyaç var.
rıza hocamızdan da memnunum . hocamıza biraz sabır gösterilirse sivasspor eski parlak günlerine dönüş yapar.transfer şart, genç, hırslı oyuncular almak lazım.
58MUAMMER58 13.11.2010, 20:01 TARAFTAR NEİSTİYOR TARAFTAR ÇÖKTÜĞÜMÜZ BU BATAKLIKTAN BİRAN EVVEL ÇIKMAK İSTİYOR,BUNUN İÇİNDE FUTBOLDAN İYİ ANLIYAN ADAMLARIN YÖNETİME GELMESİNİ İSTİYOR, MECNUN BAŞKANDAN BAŞKA FUTBOLDAN ANLIYAN ADAM YOK,BELKİ BANA KIZACAK ARKADAŞLAR OLACAK AM, BU KULÜBÜ SÜPERLİGE ÇITIĞI ANDAN İTİBAREN BÜLENT UYGUN YÖNETTİ,BELLİ SÜRE İYİ YÖNETTİ,ENSON İŞTE, HAYATININ EN BÜYÜK HATASINI YAPTI,TAKIMI DAITTI,YERİNE AYNI KALİTEDE ADAM ALMADI,İŞE YÖNETİMDEN BAŞLIYIP FUTBOLDAN ANLIYAN ADAMLARIN YÖNETİME GİRMESİNİ İSTİYOR,SAHADA TERİNİ AKITMAYAN FUTBOLCU BOZUNTULARININ GÖNDERİLİP YERİNE ADAM GİBİ OYUNCULAR ALINMASINI İSTİYOR,ARA TRANSFERDE,BU TAKIMA BALİLİ GİBİ,SÜRATLİ GOLCÜ,EMENİKE GİBİ SIRTINDA ADAM TAŞIYAN GOLCÜ,DEFANSA YOBO KALİTESİNDE İYİ BİR STOPER,İYİ BİR YEDEK KALECİ,ORTA SAHADA HEM GOL ATACAK HEM ATTIRACAK İYİ BİR ORTA SAHA OYUNCUSU,VE SOL KANADI İLERİ GERİ ÇALIŞTIRACAK,İYİ BİRSOL AÇIK ALINMASINI İSTİYOR,
bu ne bee ben bu ankete hic inanmiyorum
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs545.ash1/31878_393842871541_29265282154 1_4629845_5942542_n.jpg
eyuphulagu 14.11.2010, 00:15 Antket de emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum..Yalnız anket de yer alan sorular bize gönderilmedi..Sadece gelen mesajda sivassporun kurtuluşu ve geleceği için neler yapılmalı sorusu soruldu...Bu soruya oldukça ayrıntılı bir cevap gönderdim... Ankete ne kadar katkım oldu bilmiyorum... İnşallah bu anket sivassspor için yol gösterici olur...
vel hasıl kelam taraftarın ortak görüşü hem yönetim bazında hemde takımda köklü degişilikler yapmak lazım iş işde geçmeden gerekli operasyon yapmak şart
eyupkocak 14.11.2010, 15:01 umarım yönetim dikkate alır bunları
bozkurt187 14.11.2010, 17:30 bence bu Anketler Sivasa birsey kazandirmayacak neden mi? Cünkü Sivassporlu futbolcular Ruhlariyla degil Parayla oynuyorlar.
bence çok gereksiz bir anket.ne yeri ne zamanı herkes durumdan rahatsız.kaldıki yönetimi sorgulamak son derece yanlış.ben 35 senedir bu takımı takip ediyorum.bu yönetimden daha iyisi hiç olmadı olamazda.1 2 iyi başkan oldu ama oda tutmadı yönetim iyi degildi.bird e şu yönetime kızanlara diyorumki bu yönetimde sevmediginiz insanlar olabilir ancak herkes mükemmel olmayacagından herkesin seveni sevmiyeni vardır.sivassporeun kayyumda kalmasını istemiyorsanız eleştirilerinizde daha dikkatli olmalıyız....ne yapsın yönetim çıkıp kendilerimi oynasın.yanlız başkan gereginden fazla hoşgörülü davranıyor.bence mehmet sedat apo gibi işe yaramaz oyuncular derhal kadro dışı bırakılmalı a2 ile maçlara çıkılmalı.inanın bunlardan daha fazla yenilmeyiz.bu ruhsuz adilerin burnu sürtünmeli.devre arasıda ucuz pahalı satılmalı.
amaçsız gereksız bır anket taraftarı takan kım?bildıklerını okuyorlar.futboldan anlamayan yonetıcılerın elınde erıyıp gıdıyor sıvasspor.
ankete katılamadım fakat benim içimdekileri bire bir aktaran bir anket olmus. yonetimde daha aktif insanlar yer almalı.
B.DUMANLI 14.11.2010, 20:48 Anketler karin doyurmuyor okadar ciddi bir durumla karsi karsiya kalmisizki suclular kendini biliyor.Anketle kaybedecek zamanimiz yok.Bu takimin üc puana ihtiyaci var bunu nasil alabiliriz.Bunu tartismaliyiz.Ilk yarinin bitmesine 5 mac kaldi.15 puan yapar,bunun ne kadarini alabilirsek ,ara sezonda yapilacak transferlerle kendimizi kurtarabiliriz.Ama herseyden önce bu 5 macdan kendi hanemize kac puan yazdirabiliriz,bu önemli.Yoksa su andaki gidisatin suclusunu seyirci zaten biliyor.
Taraftar terli forma ister.Tekmeye sokulmuş bir iki kafa ister.Cuk diye oturmuş transfer ister..
Para için oynayanı istemez,ipi asmışı istemez,forma atanı istemez,6 yiyeni istemez..
Taraftar adam gibi futbolcu istiyor.
Taraftar Sivasspor formasını ve kaptanlık pazu bantını yere atanların affedilerek disiplinsizliğe pirim verilmemesini istiyor.
Taraftar yönetimin artık insiyatif almasını ve Teknik Direktörünün arkasında bu akbabalara karşı dik durulmasını istiyor.
Taraftar adam gibi futbolcu istiyor.
Taraftar Sivasspor formasını ve kaptanlık pazu bantını yere atanların affedilerek disiplinsizliğe pirim verilmemesini istiyor.
Taraftar yönetimin artık insiyatif almasını ve Teknik Direktörünün arkasında bu akbabalara karşı dik durulmasını istiyor.
Gardaşım senin nezdinde tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum. Şahsım adına bizimde canımız yanıyor. Biz sizlerin sesine bu uygulama ile gerekli yerlere duyurmak istiyoruz. Sen istiyorsun ben istiyorum eyüphülagu istiyor taraftar istiyor. ama mutlaka istiyor vede gerçekleşecek. Amacımız taraftar olarak göğsümüzü gere gere gezmek değilmi... İşte biz böyle takım istiyoruz. Vuran savaşan aslanlar gibi mücadele eden takım istiyoruz. Onun için amacımız sesimizi bu anketle duyurmak....
Ben baskanımızdan memnunum . Ama su ucuzcu transfer isini yapan yöneticilerden memnun değilim !
30. HaFTaya Girmeden önCeki Puan Durumu ...
OM G B Y AG YG P
1. Sivasspor 29 17 9 3 46 19 60
2. Beşiktaş 29 17 8 4 48 24 59
3. Trabzonspor 29 15 8 6 40 28 53
4. Galatasaray 29 15 7 7 51 33 52
5. Fenerbahçe 29 14 6 9 50 31 48
6. Bursaspor 29 13 9 7 38 31 48
7. Kayserispor 29 10 11 8 29 21 41
8. Ankaraspor 29 11 7 11 35 32 40
9. Gaziantepspor 29 10 9 10 36 39 39
10. Gençlerbirliği 29 9 8 12 31 37 35
11. Antalyaspor 29 9 8 12 30 36 35
12. Eskişehirspor 29 8 9 12 36 39 33
13. Ankaragücü 29 9 6 14 31 42 33
14. Konyaspor 29 8 8 13 27 37 32
15. Denizlispor 29 9 5 15 33 44 32
16. İstanbul BB 29 8 6 15 28 41 30
17. Kocaelispor 29 7 5 17 38 60 26
18. Hacettepe 29 4 7 18 20 53 19
taraftar bunu istiyor;)
Taraftar ne mi istiyor?taraftar, takımı ile gurur duymak, geçmişte yaşanan başarıları yad etmek ve en önemlisi diğer takımların çekindiği, kolay lokma olarak göremediği bir takımı izlemek istiyor.Taraftar çok şey istemiyor aslında, şampiyonluk da istemiyor ama en azından gönüllerin şampiyonu olarak hep akıllarda kalmak istiyor kendisini sürekli geliştirerek....
yigido_sampiyon 23.11.2010, 09:35 taraftar istikrar istiyor...gs yen sonra 10 hafta galip gelme sonrada 5 at!!!!
|