Orijinalini görmek için tıklayınız : Size yazıklar olsun!


SivasSpor.Com
14.11.2010, 23:28
http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/abdullah_yigit.jpg

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Size yazıklar olsun!

Eğer süper ligde oynayan bir takım,bir kaç defa altıpasdan topa vurup gol atamıyorsa,buna karşılık ayağındaki topu rakibe verip "alda at" diyorsa,o takımın yerinin süper lig olup olmadığı tartışılır.
Şu işe bakın! Dün resmen " ölüyü dirilttik". Kasımpaşa ligin en çok gol yiyen takımı ve bu takıma gol atamadığımız gibi, ilk galibiyetinide biz yaşattık.
Meşhur etmediğimiz, kahraman yapmadığımız ne isim kaldı, nede takım! Sivasspor geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan iki futbolcuyu Milli takıma gönderecek kadar rezildi. Dünde benzer durum oldu. Hasta hasta maça çıktığı söylenen kaleci Tolga'yı kelimenin tam anlamıyla "Milli yaptık" Maçı izleyen Hiddink zannediyorum, Tolga'yı bir dahaki aday kadroda çağırır.
Sen Süper ligde oynayan bir futbolcusun, 2 metreden nasıl olurda topa vuramazsın, yada golü kaçırırsın? Tabiki bunlar futbolun içinde olan şeyler ama bir kez olur! Dün Sivasspor 7 puanı adeta Kasımpaşa'ya ikram etti.
İlk yarıda Sivasspor çok net pozisyonlar yakaladı. Hepsi bir yana 37'deki akıllara zarar bir gol pozisyonuydu. Cihan karşı karşıya vuruyor, kaleciden dönüyor, dönen topu Kamanan öyle yavaş tamamlıyorki, yerdeki kaleci kalkıp çizgiden çıkarıyor. Benzer bir pozisyon yine 74'de yaşanıyor. Bu defa Diallo yakın mesafeden topu vurma yerine yan tarafındaki arkadaşına vermeye kalkıyor. Bu pozisyon net bir biçimde gösterdiki, Sivasspor'da futbolcuların güvenide bitmiş. Bir takım yenilmek için bu kadar çaba göstermez. Sivasspor aldığı bu sonuçla tam 7 puan kaybetti. Son saniyelerde yediği 2. golle ikili averajıda rakibine vermiş oldu. Ey Mehmet Yıldız! Maç 1-0, bitime en az 2 dakika daha var, senin beraberlik için rakip kaleye yüklenmen lazımken, ne işin var kendi kalenin önünde de o yanlış pası yapıyorsun?
Sivasspor gibi kaşıkla toplayıp kepçeyle dağıtan bir takım daha görmedim, Yok ki göreyim.
Bundan sonra neler olacak merakla bekiyoruz..

rmznshn
14.11.2010, 23:32
Herkes gibi ben de Kasımpaşa maçı sonrası tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi yine kahroldum. geçen haftaki 4-0 lık yenilgi sonrası takım içindeki gitmesi gereken futbolcuları yazmıştım. aynı düşüncelerimin bu maçtan sonra da değişmediğini gördüm. tüm taraftarlar üzgün ve son derece öfkeli. bir şekilde takıma veya yönetime olan tepkilerini göstermek için değişik alternatifler ortaya atıyorlar. benim bu konuda ise şöyle bir önerim var:
sivasspor.com sitesinin ana sayfasındaki resimde şöyle yazıyor: "BU ÇAMURDAN BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ." peki hem bu düşüncede olup hem de takımı statta yalnız bırakmak olur mu? Tamam herkes öfkeli, herkes üzüntülü ve kahroluyor. Ama gelin tepikimizi tribünleri boş bırakarak değil aksine tüm stadı doldurarak gösterelim.
Rıza hocanın devre arasında takımda köklü değişiklikler yapacağı kesin. bu maçta da bunun sinyallerini çıkardığı kadroyla verdi. ama unutmayalım daha ilk yarının bitmesine 5 maç var. ilk yarıyı 7 puanla ve sıralamada son sırada olacak şekilde bitirirsek ikinci yarıda bu durumu değiştirmemiz mucize olur. ama herkes şunu aklında geçiriyor herhalde . iki maç kazansak 3-4 basamak yukarı çıkarız diye. bunu yapabiliriz aslında. bugünkü maça bakarsak kasımpaşa öyle aman aman bir futbol oynamadı. hatta bizim girdiğimiz pozisyon sayısı onlardan fazla bile. haftaya aynı durumda niye biz olmayalım. yine söylüyorum. herkes çok üzüntülü ve dertli. ama gelin haftaya her zamankinden farklı bir 4 eylül stadı görsün futbolcular. en azından Sivassporun yalnız olmadığını sahipsiz olmadığını herkes anlasın. bizler de sivassporu yalnız bırakırsak işte o zaman bank asyaya düştüğümüzün resmidir.

57 Mehmet
14.11.2010, 23:37
bu kadar ruhsuz adami ligde bulmak isteseniz bulamazsin ama ne yazikki hepisi bizim takimi bulmus bundan sonra bu ruhsuzlarla ne ligde kalabiliriz nede puan toplaya biliriz ara transferindende umudum yok istenilen futbolcular puan tablosuna baktiktan sonra zaten gelmeyecekler tek yapilacak bir is var ise oda takimindan nekadar ruhsuz var ise hepisinin ellerine bavullarini verip güle güle demek.bosuna paf takimdaki genclerin haklarini yemesinler onlarla sahaya ciksinlar hic olmazsa onlar formasi icin elinden gelen her mücadeliyi veriller.yenilseler bile bu ruhsuzlar gibi ezilmezler

ercan58.a
14.11.2010, 23:43
bayramı bu taraftara zehir ettiniz.size söylenecek söz bile bulamıyorum
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yakında bu taraftarıda mum yakıp ararsınız

eyuphulagu
14.11.2010, 23:48
Diğer arkadaşları bilmem ve ben 30 yıldır olduğu gibi yine statta olacağım...çünkü olmamız lazım eğer bu takım düştü diyenler varsa lütfen stada gelmesinler..Yenilgiyi kabullenmek korkaklara mahsustur..Adımız yiğido ise geleceğiz maç sonuna kadar takımı destekleyeceğiz ve alabileceğimiz puanları alacağız..Sivasspor bu duruma gelmemeliydi..Ama olanlar oldu;ben kötü gün dostuyum ..İyi gün dostları lütfen stada gelmesin..Zaten sivassporun kemikleşmiş 8bin civarında duruma göre 10 bine yakın gerçek taraftarı da var;bu tarftar sivasspor süper ligde şampiyonluk yaşarken de vardı geçmişte amatöre düştüğünde de ..Bu kemikleşmiş seyirci takımın durumu ne olursa olsun stattaki yerini alacak ve takımını maç sonuna kadar destekleyecektir..Sonuç ne olursa olsun herkesi stada davet ediyorum...

Dağcı
14.11.2010, 23:49
Uygun'suz olan futbolcularla artık yolların ayrılması lazım. Duygusallığa yer yok. Futbol oynamak senin işin. İşini iyi yapamıyorsan sana güle güle.

migroArmis
15.11.2010, 00:01
bu macın oldukca zor olacağını belirtmistim ..ve öylede oldu..ama devamında bu takımda revizyon baskan ve hocanın acıklamalıryla baslamıstır sonuclar cok fazla onemlı değildir ..önemli olan bu yıl süper lige tutnmaktır..

fedayi
15.11.2010, 00:10
bence bişeyler eksik gidiyor bakıyorsunuz ilk 45 dk başabaş mücadele yapıyosunuz bi bakıyosunuz iknci yarı dağlıyosunuz.rıza hocam defanstaki eksiklikten dolayı düşünmüş olmalıkı butun oyuncuları rakıp atak yaparken defansa çekiyor sonra atak yapmak isterken topa hakım olamıyor mehmet yıldıza yakın oynuyan bir suratlı futbolcu lazım kamanan bile defansta yardıma kalıyo yok böyle bişey. maç boyunca bakın hep tek forcet oynamıs gibiyiz bence bu eksiklikler olmasa kasımpaşanın sansı yok yeterki mehmet yıldızın indirdiği ve durdurduğu topu değerlendirecek hızlı birinin mehmet yıldızla oynaması lazım bu oyuncu ya suarez yada kamanan 9 futbolcuyu defansa çekmeye gerek yokkı 8 tanesi defans ta dursun ikisi ileride oynasın ama yapacakta bişey yok çünkü defansta tam anlamıyla defansif bir oyuncu yok

zkrllh58
15.11.2010, 06:30
ruhsuzlar ordusu.

berduh
15.11.2010, 06:56
RUHSUZLARRRRRRR!!!!

turks
15.11.2010, 07:43
bu macın oldukca zor olacağını belirtmistim ..ve öylede oldu..ama devamında bu takımda revizyon baskan ve hocanın acıklamalıryla baslamıstır sonuclar cok fazla onemlı değildir ..önemli olan bu yıl süper lige tutnmaktır..

kardeş altı pasdan gol atamazsan tabi zor olur maç bu saatten sonra yapılacak tek şey kan değişiklğidir oda risklidir her zaman devre aarasında tutarmı tutmazmı oda soru işareti:rolleyes:

karyola
15.11.2010, 09:02
al bırını vur dıgerıne haysıyetsız adam sen bu klubun futbolcusu oldugun halde baska klube neden imza atıyon.4 ay kazık attın takımı eksık bıraktın.boyle adamlarla super lıgde mucadele edıyoz

erhan 10
15.11.2010, 09:10
Böyle adamlar bu takımda barındığı sürece ben yokum artık..Daha ne kadar isyan edecez.Stada gidiyoruz heralde futbolcu amaan nasıl olsa yanımızdalar biz paramıza bakalım diyip yürüyor sahada..Siz öyleyseniz ben de böyleyim karabük maçına gitmeyeceğim.Hiç değilse bayramı mutlu bitireyim!

Respect58
15.11.2010, 09:17
http://www.sivasspor.com/images/stories//sivas/abdullah_yigit.jpg

Abdullah Yiğit / HÜRDOĞAN

Size yazıklar olsun!

Sivasspor geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan iki futbolcuyu Milli takıma gönderecek kadar rezildi.

Bu kadar olur yani adamlar ligde 4. sırada ve o iki oyuncunun payıda çok yüksek.Bu ne mantıkdır anlamadım ne alakası var bununla herşeydende kendinize illaki pay çıkaracaksınız.Hiddink kesin bak ligin en kaliteli takımına karşı adamlar nasıl oynadı bunları ben kadroya alayım demiştir.Zaten bir maça bakmak yeterli ya futbolcuyu milli kadroya almak için!

Ey Mehmet Yıldız! Maç 1-0,bitime en az 2 dakika daha var,senin beraberlik için rakip kaleye yüklenmen lazımken,ne işin var kendi kalenin önünde de o yanlış pası yapıyorsun?

İşiniz gücünüzde Mehmet Yıldızı eleştirmek.Adam ne yapsın defanstan top çıkaran yoksa.Bu adam ne yaptı size söyleyinde bizde ona göre tavrımızı koyalım.


Sivasspor gibi Kaşıkla toplayıp kepçeyle dağıtan bir takım daha görmedim, Yokki göreyim.
Bundan sonra neler olacak merakla bekiyoruz..

Yazının sadece burasına katılıyorum.Eğer sezon başında bu kadronun yetesiz olduğunu yazsaydınız şimdi bu durumda olmazdık.Bu saatten sonra ne sizin nede bizim yazdıklarımız fayda sağlamaz malesef.Devre arası için birşeyler düşünmek lazım artık.

umut585sivas
15.11.2010, 09:35
herhafta farklı kadro yüzünde bu halere düşüyoruz kadroda bir hafta oynayan oyuncu diyer hafta yok yani 1- 2 kişi degil en az 4-5 oyuncu farklı bakın kasınpasa macında ugur diye biri giriyor oyuna ugur yaklasık 7 haftadır oynamıyor bu macta sahne alıyor yazık hocalar artık futbolcu denemeyi bırakması lazım bizde akın dialo denis apo ziya cihan kadir keyta zita ceyhun mehmet bizim kadromuz bu bu kadrodan 1 veya zorunlu olmadan 2 kişi degişe bilir biz 4 kişiyi degiştirirsek takımın kimyası bozuluyor zaten kenarda top aynayacak mehmet nas kamanan saido kalıyor bizim malesef hatamız burda tam 20 haftadır farklı kadro ve oyuncu deniyoruz yazık ugurun ibrahimin ermanı denemeye gerek yokbunlar sivassporda oynayacak kapasitesi yok rıza hocam artık oyuncu denemeyelim biz mücadele eden aya pas yapan rakiple savaşan takım istiyoruz basarmayı ögretmek lazım basarı kendi gelir

üçyıldız58
15.11.2010, 10:19
sivas basınında ilk defa böyle bir yazı gördüm apdullah yiğite teşekkür ediyoruz
keşke zamanındada böyle hataları açık açık yazsaydı aylarca suya sabuna dokunmadan yazı yazdı
sivas basının kişilere kurumlara yalakalığı bırakıp sivasın gerçek sorunlarını dile getirmediği sürece bu sivas düzelmez

Salim58
15.11.2010, 10:20
Konu başlığı her şeyi özetlemiş fazla söze gerek yok.( Size yazıklar olsun! )

DoomsDay58
15.11.2010, 10:40
Abdullah Yiğit %100 haklı söylenecek hiç bir şey yok heleki Kamanan'ın pozisyonu insanı delirticek bir pozisyondu bom boş kaleye kafayla vurmak yerine ayağına indirip neden vurmadı hala düşünüyorum

phenom58
15.11.2010, 10:44
Çok doğru bir yazı olmuş eğer topa kaleye 2 metre uzaklıkta vurup gol atamıyorsan senin süper ligde işin ne!

eyupkocak
15.11.2010, 10:49
işte kardeşim bu adam duygularımıza tercüman oluyorr

sivasspor adına tek sesimizi duyurduğumuz yer bu site o da olmasa taraftar olarak çok kopuk olacaktık :)

58 memo
15.11.2010, 11:33
Abdullah bey çok doğru yazmış
maçı canlı seyrettim,1-0 devam ederken boş kaleye atamadık
takım gol yiyince oyundan düşüyor,futbolcularımızın kendine güveni yok
herkesin gol attığı kasımpaşaya ilk galibiyetini verdik

mgulseven
15.11.2010, 11:45
Bu takım süper ligde oynuyor daha önceki senelerde oynadıgı gibi ama hep takıma hep futbolculara yükleniyoruz.Acaba ne derece haklıyız.Bu hurda yıgını futbolcuları ne biz yanyana getirdik nede kendileri koşa koşa bir araya SİVASSPOR çatısı altında toplandı.Yönetim kafasına göre gitti bonservisi elinde olan yaşı geçmiş oynadıgı takımda ilk 18 giremeyen ne kadar futbolcu varsa topladı aldı geldi.Evet şimdi futbolculara ve hocalara en çok kızan yorum yapan ben dahi artık suç bulamıyorum.Bunun tek suçlusu YÖNETİM....Bu futbolcularla oynanacak oyun bu kadardır hiç kimse mucize beklemesin.Kasımpaşada çıkar şov yapar karabükte güle oynaya yener konyada çıkar puan alır fenerde ezer geçer agır bir bilanço ile aşagılarda yerimizi sabitleriz kahrolur bir 45 sene daha bekleriz düper lige çıkmayı.

canberat
15.11.2010, 11:49
ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN GİBİ ******** FUTBOLCULARI BAYRAMIMIZI ZEHİR ETTİNİZ ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖYLE ETSİN SİDE RAHAT RAHAT BAYRAM EDİN

58MUAMMER58
15.11.2010, 15:20
ABDULLAH YİĞİTİN YAZDIKLARINA AYNEN KATILIYORUM,BİTAKIM DÜŞÜNÜN KÜME DÜŞMEK İÇİN ADETA ELİNDENGELEN HERŞEYİ YAPIYOR.BUTAKIMIN DÜŞECEĞİNE İNANMIYORUM .YETERKİ FUTBOLCULARDA AZ İNANSIN.KENDİLERİNE AZ GÜVENSİN,SİVASSPORUN FUTBOLCUSU OLDUKLARINI HATIRLASINLAR .YETERLİ.

58_furkan_58
15.11.2010, 15:39
Karabük son ve final maçı geçmişi unutalım.Bu maçı da yenemezsek Bank Asya 1. ligde başarılar.

sivasfutbol
15.11.2010, 15:52
yapacak bir şey gençlerden oluşan iyi bir kadro kurup gelecek yıl için sıkı bir şekilde bank asya 1 ci lige hazırlamamız gerekiyor çünkü bu saatten sonra bir mucize olmazsa s sporu kimse kurtaramaz selamlar arkadaşlar iyi bayramlar..

gokhan5801
15.11.2010, 18:08
futbolcuların cokta ******** deydı yenmıs yenılmıs paraları pesın alıyorlar bende olsam oynamam ama hepsıde ruhsuz adamlar...futbolcuları **** et sivas'ın adına oluyor olan...

B.DUMANLI
15.11.2010, 19:40
Bu isler futbolculara yazik olsun demekle olmuyor.Yillik izinine ciktigin zaman transferler yapiliyordu. Izinden dönüsünde transferlere hic deginmedin.Simdi kalkmis bol kepceden atiyorsun.Oklarini futbolculara yöneltmissin.Yönetimin sucsuzmu?Yoksa yönetimi tenkit etmek senin harcin degilmi.Sivasspor eriyor günden güne sen hala herkesin bildigi konulari gündeme getiriyorsun.Birazda bu kötü gidis nasil düzelir ona deginde Sivas´lida sayende ögrensin.

Örükcülü
15.11.2010, 20:16
Ben hiçbirine katılmıyorum. Futbolcular RUHSUZ falan değiller. YÖNETİM takımı gözden çıkartmış, futbolcuları da o yönde empoze etmiş, oynamamaları için tehdit edilmişler, futbolcular da oynamıyor. Aksi olsa biri oynamaz, ikisi oynamaz, üçü oynamaz, beşi oynamaz.. Yav gardaş bir takımda oynayacak 3 tane de mi futbolcu olmaz. Hepsi birden mi formdan düşer, hepsi birden mi moralsiz olur?

Yok arkadaş bende inanıyorum artık bazı arkadaşların dediği gibi BU TAKIMI, BU YÖNETİM DÜŞÜRÜYOR ... Başka bir açıklaması yok, olan bu şehire ve Sivaslılara oluyor.

ZiDaNe58
15.11.2010, 21:44
SİVASSPOR FORMASI KUTSALDIR KIYMETİNİ BİLİN REZİL İNSANLAR..1 KAC FUTBOLCU HARİCİNDE HİC BİRİSİ O FORMAYI HAKETMİYOR..

shang
16.11.2010, 10:33
bir takım bir futbolcu ancak bu kadar beceriksiz olur nitekimde atamayana atarlar tarzı bi şey oldu o kadar rahat 5 6 pozisyondan birini bile atamazsan kalende golü görürsün

fatih585858
16.11.2010, 14:07
Sayın Abdullah Yiğit tamam futbolculara yazıklar olsunda, onları transfer eden yönetime niye eleştiri yok .

migroArmis
16.11.2010, 22:32
Ben hiçbirine katılmıyorum. Futbolcular RUHSUZ falan değiller. YÖNETİM takımı gözden çıkartmış, futbolcuları da o yönde empoze etmiş, oynamamaları için tehdit edilmişler, futbolcular da oynamıyor. Aksi olsa biri oynamaz, ikisi oynamaz, üçü oynamaz, beşi oynamaz.. Yav gardaş bir takımda oynayacak 3 tane de mi futbolcu olmaz. Hepsi birden mi formdan düşer, hepsi birden mi moralsiz olur?

Yok arkadaş bende inanıyorum artık bazı arkadaşların dediği gibi BU TAKIMI, BU YÖNETİM DÜŞÜRÜYOR ... Başka bir açıklaması yok, olan bu şehire ve Sivaslılara oluyor.

Sivassporun form düsüklüğü hakındaki yorumuna değil ben..burada katılmayan yoktur..tabir-i caizsse sağır sultan bile duydu..anlamadığım bir sey varki cewaplandırırsan sewinirim..sorum sudur..
Mantık çerçewesi içerisinde bir futbol takımının baskanı ve yönetimi o ülkenin süperliginde oynayan kendi sehrinin takımını neden düsürmeye oynatsın veya senin tabirinle neden futbolcuları tehdit etsin..
Bunu yaptığı taktirde o baskan ve yönetimin maddi manewi ne kazancı olabilir(eğer bunu kasıtlı yapıyorsa bir çıkarı olmalıdır)
yaptığın yorumdan anlayamadığım kısım budur simdiden tesekkürler........

tekdoktirin
17.11.2010, 10:28
BUN LARADEİL YÖNETİME YAZIKLAR OLSUN BAS ULAN CEZAYI YÜZER MİLYAR BAK NE OLUYOR ******** LER NASIL OYNUYOR DOK KARIN LARI ÖDENİ YOR PEŞİN PEŞİN PARALARI DENSİZLERİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,LER

yiğidoerkan58
17.11.2010, 10:30
bayramı bu taraftara zehir ettiniz.size söylenecek söz bile bulamıyorum
allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yakında bu taraftarıda mum yakıp ararsınız

eroldeger
17.11.2010, 11:32
öyleçok yanlışlarvarki hangisini yazayım yazsamda ilglenen mi var 3 yıldır buradan gerek başka yerlerden yazıyorum ama hikkimseyiuyandıramadım genede son kez yazıyorum oytılmayacakları erman 1.akın .2. m.nas.3 her iki sedatları ziya erdalları bunları oynatmıyacan ivanos la dialoyu bunlarındevamlı oynatacan enazın dan bera berlik alırsın senlerdir bizsöylüyor biz dinliyoruz

ozcnalm
17.11.2010, 14:17
BUNLARIN HEPSİ RUHSUZ. PAF TAKIMI ÇIKARTSALAR DAHA İYİ..