Orijinalini görmek için tıklayınız : Devre arasında alınabilecekler

settar58
15.11.2010, 03:21
bayern münihin sezon başında serbest bıraktığı kaleci Michael Rensing,
trabzondan sezer badur, tayfun cora, zafer yelen,
manisadan nizamettin çalışkan, ferhat çökmüş,
gaziantepten kaleci mahmut,murat ceylan, erman özgür,
ankaragücünde şuan sorun yaşayan hürriyet,adem koçak
aydın karabulut, barbaros barut,
getafeden ibrahim kaş kiralık olabilir,
denizlispordan emin aladağ ve ahmet cebe,
gaziantep büyükşehirden cihan can,
hacettepeden serhat yapıcı,
dardanelden selçuk bice, ilker sayan
boluspordan ferhat kiraz
manisaspordan giden rafael,
belki serhat akın, taner gülleri,
kopenhagdan bakary sare,
Goran Smiljanic, Georgi Merebashvili, Abou, milan purovic,Ibrahim Šehić, Muhamed Subašić, Miroslav Stevanovic, Nemanja Bilbija, Emil Miljković, Boris Pandža, Senad Lulić ,

sivaslitaner58
15.11.2010, 06:11
soyle kaliteli yabanci yada yerli oyuncu alalim takimda isim yapmis bir oyuncu lagzim bize

ShabbatShalom
15.11.2010, 06:52
Mario Carević alınabilir. Yetenekli, tecrübeli bir futbolcu. VfB Stuttgart (http://en.wikipedia.org/wiki/VfB_Stuttgart)'ta da oynamıştı.Şuan K.V. Kortrijk'te oynuyor.Az bir parayla yetenekli bir oyuncu alınabilir.

kpln
15.11.2010, 07:01
alına bilecek oyuncular
beşiktaş tan ferrari,fink
fenerbahçe den serkan kırıntılı,selçuk şahin,uğur boral,gökhan ünal,bilica
galatasaray dan aydın yılmaz,musa çağıran
trabzonspor dan tolga zengin,tayfun cora,sezer badur
bursa spor krıta
a.gücü senecky,hürriyet
ib.b den can arat efe inanç
k.paşa yekta,gökhan güleç,keller
manısaspor nizamettin çalışkan,gökhan emreciksin
eskişehirspor adem sarı,tello alınabilir......

calipso
15.11.2010, 08:29
fener büyük ihtimal bilica yı gönderecek devre arası kesinlikle ne yapıp edip almalıyız

babapiton
15.11.2010, 09:38
Fenerbahçe : Bilica , Gökhan Ünal
Eskişehirspor : Tello
Beşiktaş : Holosko
Ankaragücü : Hürriyet,Aydın Karabulut
Bu Futbolcular alınabilir ligimizden diger liglerden bilgimiz az oldugu için bir yorum yapamıyacağım

Mario Carević alınabilir. Yetenekli, tecrübeli bir futbolcu. VfB Stuttgart (http://en.wikipedia.org/wiki/VfB_Stuttgart)'ta da oynamıştı.Şuan K.V. Kortrijk'te oynuyor.Az bir parayla yetenekli bir oyuncu alınabilir.

Bu arada Bu futbolcunun videolarına baktım yetenekli bir oyuncu alınabilir Sol Kanatta oynuyor güzel şutları ve ortaları var

karakocyakup58
15.11.2010, 09:40
ya kardeşim bunlar afedersin bi .... yaramaz aynılarının bir benzeri bizde var .. kamanan gibi savaşcı olacak.. bilica gibi ejderha olacak.. tum gibi kafacı olacak

babapiton
15.11.2010, 09:47
Bence Afrikadan çok diri top oynuyan Sırp,Kanada,İsviçre,Rusya,İsve ç vb. Ülkelerden Futbolcu Almalıyız Afrikadan Bi Tshabalala'yı Alsak Yeter :)

DoomsDay58
15.11.2010, 10:29
K.paşa:Yekta Kurtuluş(Her zaman SivasSpor'da görmek istediğim birisi)

Kopenhag:Sölvi Geir Ottesen(Fizik olarak güçlü hemde genç savunmayı canlandıra bilicek bir isim)

Nürnberg:Jens Hegeler(Savunma da hava toplarını çok rahat karşılaya bilicek birisi 1.92 boyu var ve 22 yaşında)

Braga:Rodrigo Lima(27 yaşında golcü bir isim fiyatıda uygun bu oyuncunun 350.000 euro görünüyor şuanda)

Kaizer Chiefs:Tshabalala

Boca Juniors:Cristian Chavez(Orta Sahada etkili ola bilicek isimlerden birisi)

Rennes:Jires Kembo Ekoko(Kongolu forvet son vuruşlar için etkili ola bilicek birisi)

Monaco:Peirre Emerick Aubameyang (Gabonlu forvet 21 yaşında hemde Zitanın hemşerisi)

Fulham:David Stockdale(25 yaşında genç bir kaleci Fulham da Schwarzer den fazla kalede şans bulamıyor alınmak istenirse hemen gelir diye düşünüyorum)

Benim transfer edilmesini istediğim bazı oyuncular bunlar hem gençler hemde çoğu avrupa futbolunda yetişmiş isimler ARTIK paraya kıyıp kötü oynayanları göndermek ve yeni oyuncular almak gerekiyor

Respect58
15.11.2010, 10:32
Bizim dememizle olacaksa Antepden Olcan,Gençlerbirliğinden Hurşut, Kasımpaşadan Yekta, Montpellier den Hasan Kabze.bjkden Zapo veya fbden Bilica.Abdurrahmana alternatif.Gsden Aydın Yılmaz'da olabilir.

eyupkocak
15.11.2010, 10:38
yönetim bizi takmıyo ki zaten ne desek boşaa
gider yine milletin başından attığı oyuncuları getirirler

burakkova
15.11.2010, 10:39
arkadaşlar duyduğuma göre devre arası bekir irtegün ve gökhan ünal'ın gelme ihtimali var.. sağlam bir kaynak..

YİGİDOKENTLİ
15.11.2010, 10:44
bunlarin içinden gardaş bilica sezer badur nizamettin calişkan zefer yelen birde Tshabala ve gündemde olan kezman gelirse harika olur ama riza hoça eskişehirspor kalitesinde bir takim kurar inşallah .

eyupkocak
15.11.2010, 10:45
arkadaşlar duyduğuma göre devre arası bekir irtegün ve gökhan ünal'ın gelme ihtimali var.. sağlam bir kaynak..

yaw inşallah da artık bize oyuncu değil savşçı lazımmm

DoomsDay58
15.11.2010, 10:46

Artık fazla Türk oyuncu görmek istemiyorum çoğu çürük çıkıyor

Yigitalperen58
15.11.2010, 11:08
Bu saatten sonra Sivasli olmanin serefini tasimiyan hic bir Futbolcu bu Takima gelmez diye düsünmüyorum degil. Ama hemserilerimin dedigi gibi bizim dememizle olsaydi simdi Bekir Irtegün (Fenerbahce), Tshabalala(Kaiser) , Sefa Yilmaz(Msv Duisburg), Sivasli Adem Sari ve SEZER ÖZTÜRK(Eskisehirspor), Sivasli Nizamettin Caliskan, Promise yada Kâhe(Manisa), Aydin Toscali, Serdar Kesimal(Kayserispor), Tevfik Köse(I.B.B), Olcan Adin(Antep)..

Bukadar Futbolcu saydik aralarindan bir kaci transfer olursa bile ne mutlu bize. Birde Yetka'ya gelince bu Adam Milli Takim'a cagrildi, önü aciktir bundan sonra. Sivas'a gelecegini hic düsünmüyorum.

Yigitalperen58
15.11.2010, 11:12
Birde Hasan Kabze tabiiki..

muratugur58
15.11.2010, 11:21
bunlar bu yazdıklarınızdan hiç bir tanesini alamazlar .boşa umutlanmayın.

mordumann
15.11.2010, 11:41
fatih bjkde daha oynatılmaz belki biz alabiliriz fatih tekkeyi.forvet takviyesi kesinilikle şart manisadan makukulada olabilir.sezer baduruda geri alırız tsde yedek bile olamıyor.orta sahayada yırtıcı oyuncu lazım tsden colman veya alannzinyoya teklif götürebiliriz tabi almak için fazladan para vermeliyiz.

mucahit_58
15.11.2010, 11:41
saglam kaynaktan haber alan arkadasim kaynagin fos, bekir irtegunu hayatta vermez fenerbahce zaten banko oynayan yobo ve luganonun yerine kazma bilicayi bekletip kontenjan doldurmaktansa bekir alternatif olur ve birakmazlar ama bilica kesin gidici fbden, gokhan unali birakabilirler o dogrudur belki ama mecnun baskanin hatri icin veriyolarsa ayri ama diger turlu tarih yazmaz sivasin gokhana kiyipta 5-6milyon lira verecegini..!!

Mamadou Diallo
15.11.2010, 11:44
Şu Bülentin yaptığına bak sen hem takımı bozdu hemde şimdi es es'e Bilicayı istiyormuş %80 gidecekmiş olacak iş deil adilik yaptığı.

Mamadou Diallo
15.11.2010, 11:46
Şahsen Kezman ve Omotoyossi Forvet için oldukça iyi alternatifler 2 side iş yapar.Savunmayada Bilicayı eses'ten önce almamız lazım müthiş olur orta sahayada 2 yabancıyı kendileri bulsun.Ayrıca Sezer badur çok iyi yerli orta saha kesin gelir teklif yaparsak adamı 18'e almıyorlar.

mordumann
15.11.2010, 11:46
jajayı çok begeniyorum acaba alabilirmiyiz?gelse çok yararı olur bize

huzur58
15.11.2010, 11:47
selam.güldürmeyin beni. futbol oyunu bir takım oyunudur. bu oyunda doğru oyuncuyu bulmak zaman alır. sivasspor şampıyonluğa oynadığı zaman senelerin birikimi bir takım vardı sahada neredeyse. şimdi öyle değil. yeniden bir takım kurulmalı ve bunlarda yetenekli gençlerden oluşmalıdır.saygılar

tuefel58
15.11.2010, 11:47
bencde bundan sonra bıze oyuncu degıl savascı lazım ıns yonetımden bırı okur yazımı top teknıgı kuvvetlı ıyı kosan cabuk adam gecen davascılar lazım yonetım duy sesımızı !!!!!!!!!!!!

mordumann
15.11.2010, 11:49
bencde bundan sonra bıze oyuncu degıl savascı lazım ıns yonetımden bırı okur yazımı top teknıgı kuvvetlı ıyı kosan cabuk adam gecen davascılar lazım yonetım duy sesımızı !!!!!!!!!!!!

dediğiniz gibi futbolcular koşan tarz topcu oluyor.
tsden umut ve burak böyle onları almalıyız

msck58
15.11.2010, 12:39
ARKADAŞLAR İSİM ÖNEMLİ DEĞİL.ASIL SORUN İKLİM VE UYUM.KIŞ MEVSİMİNİN TAM ORTASINDA GELEN AFRİKALI YA DA GÜNEY AMERİKALI FUTBOLCULAR BİZE KISA SÜREDE NE VEREBİLİR?

BİZE SOĞUK ÜLKELERİN SOĞUKKANLI SAVAŞÇILARI LAZIM. NEREDEN Mİ?

POLONYA,SLOVENYA SLOVAKYA CEKOSLAVAKYA.
BU ÜLKELERİN TOPÇULARI HEM SAVAŞÇI HEM TAKIM OYUNCULARI.VE BU İNSANLARIN AMACI YURT DIŞINA ÇIKIP PARA KAZANMAK.UYUM PROBLEMİ OLMAZ.

turkojan
15.11.2010, 13:17
Arkdaşlar bu yönetimden artık ben birşey beklemiyorum yazdığınız hiçbir futbolcuyu almazlar tsabalaya 150 euro vermeyen yönetim 1 milyon euro verip o futbolcuları alırmı

Divriği58
15.11.2010, 13:41
GİDENLER:
*Akın Vardar
*Saidou
*ibrahim Şahin
*ugur Kavuk
*Sedat Yeşilkaya
*Ferhat Bıkmaz
*Erman Kılıç

GELENLER:
*Kanfory sylla
*Tsahabalala
*Fink
*Tello
*YOULA
*BİLİCA
*Gökhan ÜNAL

YÖNETİM ELİNİ CEBİNE ATMALI.YOKSA BU SENE BANK ASYA YOLCUSU OLURUZ...

kadirakin58
15.11.2010, 13:57
google dan teknik direktor bulan yonetimimiz yine gider google'dan adini hic duymadigimiz futbolcuyu getirir gibime geliyor.

sonra da (Allah korusun) klubumuzun hic borcu yok, iyi yonetiyoruz takimi ama ikinci ligdeyiz derler.

münihli_58
15.11.2010, 14:04
Haha o Bayern Münihteki Rensingi ve Ibrahim Kasi unut. Hayatta gelmezler. gelselerdi biz Sampiyonlar Ligindeyken gelirlerdi...

eyuphulagu
15.11.2010, 14:11
K.paşa:Yekta Kurtuluş(Her zaman SivasSpor'da görmek istediğim birisi)

Kopenhag:Sölvi Geir Ottesen(Fizik olarak güçlü hemde genç savunmayı canlandıra bilicek bir isim)

Nürnberg:Jens Hegeler(Savunma da hava toplarını çok rahat karşılaya bilicek birisi 1.92 boyu var ve 22 yaşında)

Braga:Rodrigo Lima(27 yaşında golcü bir isim fiyatıda uygun bu oyuncunun 350.000 euro görünüyor şuanda)

Kaizer Chiefs:Tshabalala

Boca Juniors:Cristian Chavez(Orta Sahada etkili ola bilicek isimlerden birisi)

Rennes:Jires Kembo Ekoko(Kongolu forvet son vuruşlar için etkili ola bilicek birisi)

Monaco:Peirre Emerick Aubameyang (Gabonlu forvet 21 yaşında hemde Zitanın hemşerisi)

Fulham:David Stockdale(25 yaşında genç bir kaleci Fulham da Schwarzer den fazla kalede şans bulamıyor alınmak istenirse hemen gelir diye düşünüyorum)

Benim transfer edilmesini istediğim bazı oyuncular bunlar hem gençler hemde çoğu avrupa futbolunda yetişmiş isimler ARTIK paraya kıyıp kötü oynayanları göndermek ve yeni oyuncular almak gerekiyor
.........Genç kardeşim duygularını anlıyorum da senin yazmış olduğun oyuncuların bonservislerin hakkında bigin var mı;bu oyuncular kendi takımlarında direkt oynayan ve ilk 18 e giren oyuncular...Kulübü satsan bu oyuncuların çoğunu alamazsın..Yorum yaparken biraz daha dikkatli yorumlar yapalım..Sivasspor tabiki iyi oyuncular alamlıdır ama alacağın oyuncu eğer takıma uyum sağlayamazsa boşa transfer yapmış olursun..Sivassporun yabancı konyenjanını boşa harcamaya ne zamannı ne de çok fazla parası da yok..Mutlaka transfer yapılacktır..Rıza hocaya bu konuda güveniyorum..Ama malesef yönetime hiç güvenim yok..Rıza hoca yerli ve yabancı için oldukça kabarık bir liste vercektir..Alınacaklar için A-B-C belki de D planları bile olacaktır..Ama yönetim verilen listedeki oyuncular içinde tahminen parası en düşük olanı alallım diyecektir..Bunu hepimiz son 2-3 yılda açıkca gördük..Bence Sivassspor bu konuda fazla yüksekten de uçmamalı..Karüyerli oyuncu yerine takıma katkı yapacak,mücadele edecek ,gerekirse tekmeye kafa sokacak oyuncular tercih edilmeli....Karabük 'te oynayan eEmenike örneğinde olduğu gibi sivasspora fayda sağlayacak ,yaşı fazla ilerlememiş,cengaverlik yapacak oyuncular bize daha çok fayda sağlar...Yaşı çok fazla genç olan oyunculardan da kaçınmak gerkir;çünkü eğer sivasspora ligde katkı yapacaksa takımda direkt oynayacak kapasitede yerli yabancı oyuncular alınmalıdır..Değişim öyle ya da böyle sağlanacak;bu değişimi geçen yıl Ankaragücü de yaşadı;alınan oyuncular daha yeni yeni uyum sorununu aştır.Sivasspor mümkünse aynı dili konuşan ,aynı ekolü olan,alınabilirse aynı ülkeden daha da ileri gidiyorum daha önce geçmişte aynı takımda da oynamış da olan 3-4 tane yabancı oyuncu almalı ki ligde fazla uyum sorunu yaşamasınlar..Bazıları şimdi diyecekler iyi de hocam bu özellikleri olan oyuncuları nerede bulacağız?O zaman ben de şunu derim;Minareyi çalan kılıfı hazırlar;takımı bu duruma kim getirdiyse düzeltme işi,tarnsferlerin nasıl olcağı işini de onlar çözecekler...Biz taraftar olarak takımımıza destek olduk,köstek olmadık,her maça gittik ,daha ne yapalım...Devre arasında takımlar iyi oyuncularını kimseye vermezler;daha çok takımıyla sorunu olan veya kadaro dışı kalmış oyuncular ya da takımında yedek bekleyen oyuncuları alabilirsin..Bende diyorum ki sivasspor için 2 iht,imal var:Rıza hoca bir süreliğine yardımcılarını Güney Amerika'ya gönderecek;burada daha önceden menejerler vasıtasıyla belirlenen oyuncular bir daha gerkirse 2-3 maçları izlenecek;beğenilen oyuncuları en son Rıza hoca izleyerek son kararı vercek..Bu oyuncular Brezilye 2.liginden de olabilir..Önemli olan takıma uyum sağlayıp katkı yapmaları..Geçmişte Trabzonspor Brezilya 2. liginden Aurelio ve Da Silvia dve adını hatırlamadığım bir oyuncu daha getirmişti;bu oyuncular önceleri 2-3 maç eleştilmiş daha sonra Trabzonsporun en iyi oyuncuıları olmuştu..Ozamanlar bazılarının dudak büktükleri Aurelio şu anda nerelerde hepimiz biliyoruz..Sivasspora da geçmişte Santos adında uzun bolu bir oyunvu yine 2. ligden gelmiş ve hepimiz bu oyuncuyu çok sevmiştik..Son örnek ise G. Birliği ve Ankaraspor tarfından çok ucuza getirilen,Vederson şu anda Antalya'da oynayan Tita hatta Jaba 'yı da verbiliriz..Sivasspor niye bu tür yollarla ucuz ve kaliteli oyuncular getirmeyi denemiyor..Aklın yolu birdir.. Sivasspor takımı tamammmen değil eksik düşünülen mevk,ilere oyuncu almalı;takımı tamamen değiştirmek gibi bir saçmalığa girip kendini ateşe atmamalı..Bu takımda artık M. Yıldız,Hayrettin,Sedat,Abdurra hman,Sedat Yeşilçay,Uğur,Erman,Saiodo,Cey hun gibi oyuncular ayer yok..Sivasspor bu oyuncuları gönderip yerlerine yeni oyuncular transfer etmeli diye düşünüyorum...

DoomsDay58
15.11.2010, 14:23
.........Genç kardeşim duygularını anlıyorum da senin yazmış olduğun oyuncuların bonservislerin hakkında bigin var mı;bu oyuncular kendi takımlarında direkt oynayan ve ilk 18 e giren oyuncular...Kulübü satsan bu oyuncuların çoğunu alamazsın..Yorum yaparken biraz daha dikkatli yorumlar yapalım..Sivasspor tabiki iyi oyuncular alamlıdır ama alacağın oyuncu eğer takıma uyum sağlayamazsa boşa transfer yapmış olursun..Sivassporun yabancı konyenjanını boşa harcamaya ne zamannı ne de çok fazla parası da yok..Mutlaka transfer yapılacktır..Rıza hocaya bu konuda güveniyorum..Ama malesef yönetime hiç güvenim yok..Rıza hoca yerli ve yabancı için oldukça kabarık bir liste vercektir..Alınacaklar için A-B-C belki de D planları bile olacaktır..Ama yönetim verilen listedeki oyuncular içinde tahminen parası en düşük olanı alallım diyecektir..Bunu hepimiz son 2-3 yılda açıkca gördük..Bence Sivassspor bu konuda fazla yüksekten de uçmamalı..Karüyerli oyuncu yerine takıma katkı yapacak,mücadele edecek ,gerekirse tekmeye kafa sokacak oyuncular tercih edilmeli....Karabük 'te oynayan eEmenike örneğinde olduğu gibi sivasspora fayda sağlayacak ,yaşı fazla ilerlememiş,cengaverlik yapacak oyuncular bize daha çok fayda sağlar...Yaşı çok fazla genç olan oyunculardan da kaçınmak gerkir;çünkü eğer sivasspora ligde katkı yapacaksa takımda direkt oynayacak kapasitede yerli yabancı oyuncular alınmalıdır..Değişim öyle ya da böyle sağlanacak;bu değişimi geçen yıl Ankaragücü de yaşadı;alınan oyuncular daha yeni yeni uyum sorununu aştır.Sivasspor mümkünse aynı dili konuşan ,aynı ekolü olan,alınabilirse aynı ülkeden daha da ileri gidiyorum daha önce geçmişte aynı takımda da oynamış da olan 3-4 tane yabancı oyuncu almalı ki ligde fazla uyum sorunu yaşamasınlar..Bazıları şimdi diyecekler iyi de hocam bu özellikleri olan oyuncuları nerede bulacağız?O zaman ben de şunu derim;Minareyi çalan kılıfı hazırlar;takımı bu duruma kim getirdiyse düzeltme işi,tarnsferlerin nasıl olcağı işini de onlar çözecekler...Biz taraftar olarak takımımıza destek olduk,köstek olmadık,her maça gittik ,daha ne yapalım...Devre arasında takımlar iyi oyuncularını kimseye vermezler;daha çok takımıyla sorunu olan veya kadaro dışı kalmış oyuncular ya da takımında yedek bekleyen oyuncuları alabilirsin..Bende diyorum ki sivasspor için 2 iht,imal var:Rıza hoca bir süreliğine yardımcılarını Güney Amerika'ya gönderecek;burada daha önceden menejerler vasıtasıyla belirlenen oyuncular bir daha gerkirse 2-3 maçları izlenecek;beğenilen oyuncuları en son Rıza hoca izleyerek son kararı vercek..Bu oyuncular Brezilye 2.liginden de olabilir..Önemli olan takıma uyum sağlayıp katkı yapmaları..Geçmişte Trabzonspor Brezilya 2. liginden Aurelio ve Da Silvia dve adını hatırlamadığım bir oyuncu daha getirmişti;bu oyuncular önceleri 2-3 maç eleştilmiş daha sonra Trabzonsporun en iyi oyuncuıları olmuştu..Ozamanlar bazılarının dudak büktükleri Aurelio şu anda nerelerde hepimiz biliyoruz..Sivasspora da geçmişte Santos adında uzun bolu bir oyunvu yine 2. ligden gelmiş ve hepimiz bu oyuncuyu çok sevmiştik..Son örnek ise G. Birliği ve Ankaraspor tarfından çok ucuza getirilen,Vederson şu anda Antalya'da oynayan Tita hatta Jaba 'yı da verbiliriz..Sivasspor niye bu tür yollarla ucuz ve kaliteli oyuncular getirmeyi denemiyor..Aklın yolu birdir.. Sivasspor takımı tamammmen değil eksik düşünülen mevk,ilere oyuncu almalı;takımı tamamen değiştirmek gibi bir saçmalığa girip kendini ateşe atmamalı..Bu takımda artık M. Yıldız,Hayrettin,Sedat,Abdurra hman,Sedat Yeşilçay,Uğur,Erman,Saiodo,Cey hun gibi oyuncular ayer yok..Sivasspor bu oyuncuları gönderip yerlerine yeni oyuncular transfer etmeli diye düşünüyorum...

Ben zaten hepsi alınsın demiyorum işe yaraya bilicek oyuncuları söyledim 3-4 tanesi alına bilir mesela zaten hepsini almak mümkün değil SivasSporun bütçesi buna yetmez

58^SiVaS^58
15.11.2010, 14:33
Gitmeliler:

Akın Vardar
Sedat Yeşilkaya
Uğur Kavuk
Ferhat Bıkmaz (Kiralik verilmeli)
Ziya Erdal (Kiralik verilmeli)
İbrahim Şahin
Murat Sözgelmez

Gelmeliler:

Antônio da Silva (Borussia Dortmund)
Burak Kaplan(Bayer 04 Leverkusen)
Sidney Sam(Bayer 04 Leverkusen)
Jón Guðni Fjóluson (Fram Reykjavík)
Isaac Boakye(1.FC Nürnberg)
Mehmet Ekici(FC Bayern München)Su anda (1.FC Nürnberg) kiralik
Tunay Torun (Hamburger SV)
Deniz Naki (FC St. Pauli)
Chadli Amri (1.FC Kaiserslautern)
Junmin Hao (FC Schalke 04)
Manasseh Ishiaku (1.FC Köln)
Federico Macheda (Manchester United)
Siphiwie Tshabalala (Kizer Chiefs)

58MUAMMER58
15.11.2010, 16:12
DEVRE ARASINDA ALINACAK OYUNCULAR KESİNLİKLE SUANDA OYNUYAN OYUNCULARDAN DAHA GENÇ VE KALİTELİ OLMALI,YERLİ OYUNCULAR KESİNLİKLE BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYAN OYUNCULAR OLMALI.ENÖNEMLİSİDE KOŞAN MÜCADELE EDEN, FUTBOLCU RUHU OLAN ADAMLAR OLMALI.STOPERE ZAPO.BİLİCA, BİRİ KİRALIK BİLE OLSA YETER,SOLA YERLİ AYDINKARABULUT DÜŞÜNÜLEBİLİR,GÖBEKTE HÜRRİYET,SAĞA, GSLİ AYDIN,AKLIMA GELEN OYUNCULAR,ENİYİŞİNİ ZATEN RIZA HOCAMIZ BİLİR.BİZİMKİSİ SADECE HATIRLATMA .

85200258
15.11.2010, 18:48
boluspordan ferhat kiraz
kopenhagdan bakary sare,
Goran Smiljanic, Georgi Merebashvili, Abou, milan purovic,Ibrahim Šehić, Muhamed Subašić, Miroslav Stevanovic, Nemanja Bilbija, Emil Miljković, Boris Pandža, Senad Lulić ,

Aga çok Fm oynuyon herhalde :)

ozbss07
15.11.2010, 19:02
Artık bu işin şakası yok. Takım battı resmen. ARTIK PARAYA KIYIP KALİTELİ YETENEKLİ bi kac futbolcu almamız sart yoksa takım seneye bank asyada dewam edecek ..

omer58
15.11.2010, 19:11
geçen senede devre arasına doğru aynı muhabbetler vardı kim alırız kimi gönderelim...bir çukura bir defa düsülür yönetim hiç ders almadı geçen seneden biz taraftarlar ise çile bülbülüm çile:mad:

yiğidoerkan58
15.11.2010, 19:12
tsahalaba gelse

adres58
15.11.2010, 19:33
Şunu hiçbir zaman unutmayın. Devre arasında takımlar ellerinden çıkarmak istedikleri futbolculara yol verir. elin kötüsü bizde iyi olmaz. Unutmadınız galiba. Muhsin hoca denize düşen yılana sarılır misali bazı oyuncular aldı devre arasında ama olmadı. O dönem sadece Keita iyi çıktı. Diğerleri maalesef tutmadı.
Bize devre arasında gelecek oyuncu hem iyi olmalı hemde kulübüyle sorunlu olmalıki (Şu anda Hürriyet ve Bilica aklıma geliyor) bizde ona göre alalım... Diğer yabancı oyuncuların bizde tutunabileceğini zannetmiyorum. Sadece aşina olduğumuz isim var oda Tshabalala....
Özetle devre arası transferi bir risktir. Hem paranız gider hemde zaten kötü olan şu anki kadromuz düşer. Çok iyi piyasayı okumak lazım. Yoksa işimiz oldukça zor. Hiçbir takım elindeki kaliteyi bırakmaz. Bıraksa bile EDERİ yekun tutar. Gücümüz yetmez...

muhendis58
15.11.2010, 20:14
GİDENLER:
*Akın Vardar
*Saidou
*ibrahim Şahin
*ugur Kavuk
*Sedat Yeşilkaya
*Ferhat Bıkmaz
*Erman Kılıç

GELENLER:
*Kanfory sylla
*Tsahabalala
*Fink
*Tello
*YOULA
*BİLİCA
*Gökhan ÜNAL

YÖNETİM ELİNİ CEBİNE ATMALI.YOKSA BU SENE BANK ASYA YOLCUSU OLURUZ...

youla gelmezz hoca ilemahkemelık ama zannedıyorumki bjk dan ve fenerden kadroya giremeyenler gelecektır. ama ne kadar oynarlar o da malum ama bilica ve syla kesin gelmeli uyum sorunu yaşamazlar. kaleye kesin güvenilir biri lazım 2 forvet 3 orta saha (1 i oyun kurucu ceyhun gibi) 2 defans sedat bu takıma kesınlıkle girmemeli. ve geri kalan 5 haftada diallo dennis oynamalı kamanan üzerine sistem kurulmalı büyük maçlarda çünkü kamanan kontraatak futbolcusu 2 yıldıe kımse görmuyor bunu yoksa oynamamalı suarez takımda tutulmalı mehmet yedeğe cekılmelı 2 sedat mehmet nas i. şahin erman hemen gönderilmeli özellikle erman takımı sabote ediyor. bu arada balili ne yapar haberi olan var mı

muhendis58
15.11.2010, 20:17
birde alınacak oyunculara ücretlerinde takıma kazandırdıkları her puan için ekstra primle sözleşmeler yapılarak motive olmaları sağlanmalı örneğin maç başı kazanan oyuncular vs.. gibi kazanılan her puan para olduğuna göre kendilerini daha çok takım içn vermeleri sağlanması için bu paralar dağıtılmalı

hiko58
15.11.2010, 21:35
aziz başkan bilica yı bize verir. başkan el oysun olaya.

mgulseven
15.11.2010, 22:25
Yorumlar harika isimler bir birinden harika yeminle bunların üçte birini alsın yönetim SİVASSPOR ikinci yarı ilk yedide bitirir ligi.Ama neredeeeee yönetim bunlardan üç veya dördünü alsın nerede döküntü nerede başıboş var koşar getirirler.Tek umudum rıza hocadır.Eger tepkisini korda istedigim futbolcular alınmazsa takımı çalıştırmam derse bişeyler olur yoksa bakkala sunulan gibi marketten alır gelirler.

MESSİ58
15.11.2010, 22:27
barcelonadan: puyol, messi, xavi.

real madridten: cristiano ronaldo, mesut özil, higuan.

chelsea den: anelka. yabancılardan bukadar yeter.. türkiyedende

fenerbahçeden: alex, emre belözoğlu,mehmet topuz

cincondan:kewel,milan baros.

sekiztaştanda: GUTİ VE QUERASMA yı alalım yeter yaa. başka bişey istemiyoruz.. bu arkadaşlar inşallah uyum sorunu yaşamazlarda ilerleyen haftalarda bizi ligde bırakırlar. bizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz allah razı olsun:))))))

eyuphulagu
15.11.2010, 22:33
barcelonadan: puyol, messi, xavi.

real madridten: cristiano ronaldo, mesut özil, higuan.

chelsea den: anelka. yabancılardan bukadar yeter.. türkiyedende

fenerbahçeden: alex, emre belözoğlu,mehmet topuz

cincondan:kewel,milan baros.

sekiztaştanda: GUTİ VE QUERASMA yı alalım yeter yaa. başka bişey istemiyoruz.. bu arkadaşlar inşallah uyum sorunu yaşamazlarda ilerleyen haftalarda bizi ligde bırakırlar. bizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz allah razı olsun:))))))

Messi58 biraz ciddi ol;seni ciddiliğe davet ediyorum..Burası ciddi bir site..Hayrettin'e söyle de sana biraz tiyo versin...

MESSİ58
15.11.2010, 22:37
Messi58 biraz ciddi ol;seni ciddiliğe davet ediyorum..Burası ciddi bir site..Hayrettin'e söyle de sana biraz tiyo versin...

ben olayın ciddiyetinin farkındayım sizlerde biraz ciddi görmeye başlasanız iyi olur. kimi alacaklarını kimi getireceklerini düşünüyosunuzki? herkes yükünü tutturdu sivassporla işleri olmaz artık. ben bunu bilir bunu sölerim bu lafımıda devre arasında tekrar konuşuruz olurmu kardeşim.

Divriği58
15.11.2010, 22:47
youla gelmezz hoca ilemahkemelık ama zannedıyorumki bjk dan ve fenerden kadroya giremeyenler gelecektır. ama ne kadar oynarlar o da malum ama bilica ve syla kesin gelmeli uyum sorunu yaşamazlar. kaleye kesin güvenilir biri lazım 2 forvet 3 orta saha (1 i oyun kurucu ceyhun gibi) 2 defans sedat bu takıma kesınlıkle girmemeli. ve geri kalan 5 haftada diallo dennis oynamalı kamanan üzerine sistem kurulmalı büyük maçlarda çünkü kamanan kontraatak futbolcusu 2 yıldıe kımse görmuyor bunu yoksa oynamamalı suarez takımda tutulmalı mehmet yedeğe cekılmelı 2 sedat mehmet nas i. şahin erman hemen gönderilmeli özellikle erman takımı sabote ediyor. bu arada balili ne yapar haberi olan var mı

BALİLİ antalyadan sonra kendi ülkesine dönmüş ve "bnei yehuda tel aviv" takımında forma gıymektedır. bu sezon 6 Maç oynamış 1 GOL 1 ASİST YAPMIŞ.

dedebali58
15.11.2010, 22:49
mehmet yıldız-ibrahim şahin gönderilsinde kim alınırsa alınsın!!!
ermanı unuttum özür dilerim

tekdoktirin
15.11.2010, 23:23
YA TAKIMDA İNANÇ BİTTİ ALSAN NE OLACAK AYNI OLUR GÜVEN GELMESİ LAZIM

SEVDAMSIN58
16.11.2010, 05:43
bu sayilan oyuncularin hepsi köhneleşmiş artik işe yaramayacaklari kesinleşmiş futbolcular inşallah gençlere yönelik bir yenileme olur

essahtan yiğido
16.11.2010, 07:06
FENERDEN BİLİCA,CRİSTİAN
BEŞİKTAŞTAN F.TEKKE KİRALIK GELIYORLAR.
KEZMAN VE TSHABALALA
GÜVENİLİR KAYNAKTAN BU HABERLER ;)

shang
16.11.2010, 10:49
aldıgım duyumlara gore bilica ve cristian gelecek deniyor bilica olurda cristian tarzı kadir keita sedat yeşilkaya tarzında bi sürü futbolcumuz var ihtiyaç nereye ise oraya alınmalı bir stoper bir hava hakimiyeti olan ayağında top tutan bitirici bir santrafor alınmalı shabalala da sezon sonu değilde ara transferde getirilmeli adem sarı eskişehirden olabilir takımda 2 tane sivaslı var daha fazla olmalı

DoomsDay58
16.11.2010, 10:55
aldıgım duyumlara gore bilica ve cristian gelecek deniyor bilica olurda cristian tarzı kadir keita sedat yeşilkaya tarzında bi sürü futbolcumuz var ihtiyaç nereye ise oraya alınmalı bir stoper bir hava hakimiyeti olan ayağında top tutan bitirici bir santrafor alınmalı shabalala da sezon sonu değilde ara transferde getirilmeli adem sarı eskişehirden olabilir takımda 2 tane sivaslı var daha fazla olmalı

Yapmayın abi cristian dediğiniz adam 8 milyon euro alırlarmı o parayı verip cristianı sizce?

essahtan yiğido
16.11.2010, 12:00
Yapmayın abi cristian dediğiniz adam 8 milyon euro alırlarmı o parayı verip cristianı sizce?

ne alaka 8 mılyon euroyla ya...kimse alacak demedi ki zaten..kıralık olarak gelecek.sezon sonuna kadar.zaten kiralık diye yazdım bende

essahtan yiğido
16.11.2010, 12:03

sen bizim kadir keita sedat yeşilkayayı cristıanla bır mı tutuyon yaaaa :):):) hiç güleceem yoktu.ben fenerli değilim crıstıana sempatımde yok ama 2 şer tane daha sedat kadir keita koysan bu adam etmez.

davulcu
16.11.2010, 12:27
trabzonsporun sezon başıda konyaspora kiraladığı murat tosun'u acilen almalı

BACAKSIZ
16.11.2010, 12:32
HANGI PARAYLA KIMI ALIYORUZ ARKADASLAR? BU YÖNETIMMI ALACAK OYUNCULARI YÖNETICILER REKLAMLARINI YAPIP YERLERINI YAPTILAR HANGISI PARA VERICEKTE OYUNCU ALICAZ HAYAL GÖRÜYORSUNUZ INSALLAH BEN YANILIRIM!!!!!ISIMIZ ALLAHA KALDI YARDIMCIMIZ OLSUN KURBAN OLDUGUM!!!

mustafa_kavak58
16.11.2010, 12:46
http://1.bp.blogspot.com/_MZ92HLS61XQ/TCD1pXt18hI/AAAAAAAAAA4/DaHzERrT1u8/s1600/tshabalala.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica446.jpg

http://www.superfb.com/img/3/2009/cristian_oliveira_baroni56.jpg

MESSİ58
16.11.2010, 13:25
HANGI PARAYLA KIMI ALIYORUZ ARKADASLAR? BU YÖNETIMMI ALACAK OYUNCULARI YÖNETICILER REKLAMLARINI YAPIP YERLERINI YAPTILAR HANGISI PARA VERICEKTE OYUNCU ALICAZ HAYAL GÖRÜYORSUNUZ INSALLAH BEN YANILIRIM!!!!!ISIMIZ ALLAHA KALDI YARDIMCIMIZ OLSUN KURBAN OLDUGUM!!!

YA İLK DEFA GÖZÜ GÖREN Bİ TARAFTAR, ABİM TEBRİK EDİYORUM SENİ VE SONUNA KADARDA KATILIYORUM SÖLEDİKLERİNE BENDE AYNI ŞEYLERİ BASBAS BAĞIRARAK SÖLÜYOM AMA OLAYA DUYGUSAL BAKIYO HERKES UMARIM BENDE YANILIRIM. AMA BU SAATTEN SONRA İŞİMİZ ÇOK ÇOK ÇOK ZOR. BU YÖNETİM PARA VERİPTE ADAM GİBİ Bİ ADAM ALMAAAAAAAAZZZ. AZİZE Bİ İYİLİK YAPARSA YAPAR ANCAK....

sandal5877
16.11.2010, 14:20
YA İLK DEFA GÖZÜ GÖREN Bİ TARAFTAR, ABİM TEBRİK EDİYORUM SENİ VE SONUNA KADARDA KATILIYORUM SÖLEDİKLERİNE BENDE AYNI ŞEYLERİ BASBAS BAĞIRARAK SÖLÜYOM AMA OLAYA DUYGUSAL BAKIYO HERKES UMARIM BENDE YANILIRIM. AMA BU SAATTEN SONRA İŞİMİZ ÇOK ÇOK ÇOK ZOR. BU YÖNETİM PARA VERİPTE ADAM GİBİ Bİ ADAM ALMAAAAAAAAZZZ. AZİZE Bİ İYİLİK YAPARSA YAPAR ANCAK....

Evet millet burda gerçek olmasını istedigi gönlünden geçenleri yazıyor ama
hiç kimse bu ülkede yönetilicilik yapan hiç bir kulüp başkanına bu tarzhakeret etmiyor....oysa bu taraftarın tek istedigi şey ligde kalmak senin gibi gerçekleri yazıyorum ayagiyla milleti küçümseme yoluna gitmiyorlar... bu takıma bu saatten sonra elini uzataca her kim varsakendi adıma minnet duyarım....

tuefel58
16.11.2010, 14:22
birde hayal dunyasında yasamayın yonetımde para yok fenerde verırse 1-2 tane ılk 18 bıle gıremeyen oyuncusunu verır ugr kavuk gıbı bı boka yaramayan adam akıllı oyunc vermez paraya gercekten kıyılacaksa lıgde kalır sıvas yoksa bızım ıcın aynen sunu derler bank asya 1.lig 1.lig bank asya

DoomsDay58
16.11.2010, 17:08
ne alaka 8 mılyon euroyla ya...kimse alacak demedi ki zaten..kıralık olarak gelecek.sezon sonuna kadar.zaten kiralık diye yazdım bende

Genelde kiralık oyuncular sezon sonu bonservisiyle birlikte alınıyorlar ama

eyupkocak
16.11.2010, 17:19
yekta ..
bilica..

bence avrupadan oyuncu almamız şart disiplinli ve hırslı oyuncular

eyupkocak
16.11.2010, 17:23

haklısın ama bu oyuncularda alınmazsa bank asyaya makûm olacağız be kardeşim

Kasim58
16.11.2010, 18:30
Ah ah gene bir eyvah cektik buradan cok iyi güzel isimler yazip önermisler benim yigido gardaslarim emeginize saglik ama bunlardan kactanesi alinacak???ve bizden kactanesi gidecek??? Bu sayfalarda daha önceki transfer dönemindede cok isim yazilip cizildi kim geldi?yada kim alindi pardon kimsenin hakkini yemeyelim emeklili dolmus bir kac kisi ha onlarda gelmiyecek eminim lakin duymuslar havasi sert insani mert ve tesisler türkiyede hic bir kulüpte yok parada zamaninda geliyor eh daha ne istiyelim gidi emeklilin tadini cikarali su sivas ellerinde bir tas su icelim bizede iyi gelir diye düsünmekten baska sanslari varmi.Bagzilari gitmemek icin resmen yalvardi örnegin M,erdogan H Tum adamlar catir catir futbol oynuyyor yazi bize yazik.

mucahitbaba58
16.11.2010, 19:06
Gsde bazi oyuncular gozden cikarilmis onlarin kim ve ne oldugu degerlendirilip alinmali mesela servet cetin o nasildi sivasspordayken

58CeZa58
16.11.2010, 21:19
brezilyada ve afrikadan ucuza
bi kac sambaci ve hizli siyahi oyuncular alalim ve serbest kalan oyncularlada degerledirelim trabsfer dönemini bücemizde galiba cok para yok gözükdügü gibi paralar nereye gitti bilmyiroum 3 sene boyunca basarili futbol oynayan bir takim bunca maclar kazanip bu bütün primleri napti bilmyiorum !!!!!

MESSİ58
16.11.2010, 22:28
BAZI ARKADAŞLAR BANA KIZIYOR AMA DUYGUSAL DAVRANMAYIN ARKADAŞLAR, BENDE İSTERİM ÇOK KALİTELİ FUTBOLCULAR ALINSIN GÜZEL FUTBOL OYNANSIN VE LİGDEN DÜŞMEYELİM SİVASIN BİRTEK BACASIZ SANAYİSİ SİVASSPOR... DAHA 4-5 YIL ÖNCESİNE KADAR DIŞARDA SİVASLIYIZ DEDİĞİMİZ ZAMAN AAAA YANANLARDANMI YAKANLARDANMISINIZ DİYOLARDI. BUNA ŞAHİT OLMAYAN Bİ SİVASLI VARMI İÇİMİZDE HEPİMİZDE YAŞAMIŞIZDIR AMA ŞİMDİ SİVASLIYIZ DEDİĞİMİZ ZAMAN SİVASSPOR DİYOLAR BU NEKADAR ÖNEMLİ BİŞEY FARKINDAMISINIZ SONRADA NAPTILAR YA O TAKIMI YAZIK GÜNAH SATTI DAĞITTILAR NE HALE DÜŞTÜNÜZ DİYOLAR YALANMI? YÖNETİM PARA HARCAYACAK OLSAYDI 2 SENEKİ ÖNCEKİ TAKIMI DAĞITMAZ ÜZERİNE KALİTELİ TAKVİYELER YAPIP GEÇEN SENE YİNE ŞAMPİYONLUĞA OYNARDIK VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEDE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRİRDİK. KALDIKİ YÖNETİMİMİZ DAHA OZAMAN KAZANDIKLARI PARANIN HESABINI BİLE VERMEDİ KİMSEYE NOLDU O PARALAR NEREYE GİTTİ KİME HARCANDI? BİRİNİZ CVBINI VERİNSENE!!! BEN ŞAHSEN DEVREARASIDA BİŞEY DEĞİŞECEĞİNİ SANMIYORUM. YİNE TARAFTARIN GÖZÜNÜ BOYAMAK İÇİN BİKAÇ BELEŞ TRANSFER YAPACAKLAR. HATTA ŞUDA OLABİLİR RIZA HOCAYI BİLE KAYBEDEBİLİRİZ. ŞUAN HOCAMIZA VERİLEN VAAT DEVREARASINA KADAR BUNLARLA İDARE ET DEVREARASINDA KİMİ İSTİYOSAN ALICAZ. SORARIM SİZE PARA HARCAYIPTA HOCANIN İSTEDİĞİ FUTBOLCULARI ALMAYAN YÖNETİM HOCAYI ELİNDE TUTABİLİRMİ? TEKRAR SÖLÜYORUM İNŞALLAH BEN YANILIRIM İNŞALLAH SÖLEDİKLERİMİN TERSİ OLUR VE UTANIRIM. AMA ŞUAN Kİ BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE YÖNETİM AFAKİ PARALAR HARCYIPTA ADAM GİBİ ADAMLAR ALMAZLAR.......

muhsin koçak
17.11.2010, 09:01
boluspordan ferhat kiraz
kopenhagdan bakary sare,

Taner Gülleri ha puhahahahahaha... adam baston deynekleriyle yaşamını sürdüyor gardaşşşşş,adamı güldürmeyin.Madem bu konu açıldı bende düşündüklerimi yazayım bari.Şu anda yerli olarak alınabilecek tek bir oyuncu var Hürriyet.Onun dışında bize fayda sağlayacak oyuncu göremiyorum boşta.Keita dışında şu anda kadroda bulunan bütün yabancılarla yollar ayrılmalı yerlerine bizi ligde tutabilecek kaliteli yabancılar transfer edilmeli aksi taktirde seneye bank asyada oluruz.

legant
17.11.2010, 13:14
TAKIMIN AĞABEYLERİ DAGİTİLMALI BENCE SEDAT MEHMET ABDURRAHMAN GÖNDERİLMELİ VE HATTA CEYHUN DA ADAMLAR TAKIM İÇİNDE RÜTBELİ KARISTIRIOLAR TAKIMI HOCANIN İŞİNİ ZORLASTIRIYORLAR

yiğidofotor
17.11.2010, 13:36
bzden ne koy olur nede kasaba :confused:

:cool:
24.11.2010, 09:20
11'e 11 oynuyoruz.Hiçbir maça eksik çıkmadık.Hepsi akıllı olsun,adam gibi oynasın bu iş transfersiz de olur.

sivas73
24.11.2010, 09:41
Bence Samsunspordan Zenke alınabilir.Adam yırtıcı hareketli bizde başarılı olabilir.Hem de 22 yaşında.

eyupkocak
24.11.2010, 14:23
fb den bilica kavga etmiş gönderilir bnce

calipso
24.11.2010, 14:34
bu kavgadan sonra aykut kocaman bilicayı düşünmüyorsa, kesinlikle ve kesinlikle kiralık bile olsa bilicayı getirmeliyiz

vedat58
24.11.2010, 14:39
benim istedigim genc fizikli mücadeleci iyi kosan ve ayaklarini iyi kullanan futbolcular, hadi bakalim hayirlisi olsun , insallah iyi transferler yapariz

vedat58
24.11.2010, 14:41
TAKIMIN AĞABEYLERİ DAGİTİLMALI BENCE SEDAT MEHMET ABDURRAHMAN GÖNDERİLMELİ VE HATTA CEYHUN DA ADAMLAR TAKIM İÇİNDE RÜTBELİ KARISTIRIOLAR TAKIMI HOCANIN İŞİNİ ZORLASTIRIYORLAR

bence sadece ceyhun agabey olarak kalmali digerleri gönderilmeli

ultrayiğido58_1
24.11.2010, 14:46
arkadaşlar
zafer yelen(trabzonspor)
hasan sarı (trabzonspor)
fatih altundağ (pursaklarspor)
semih aksoy (bu isime dikkat)(güngören belediyespor)
ve belçikada oynayan ganalı bir forvet ile anlaşmaya varılmştır ancak ganalı forvetin kim olduğu belli değildir bu bilgiler %100 doğru ayrıca ceyhun eriş ilede yollar devre arası kesin ayrılacak

mühendisburak58
24.11.2010, 14:50
ilk önce tum ve bilica geri alınsın yeter sivasa.

vedat58
24.11.2010, 14:52
Bilica Sivas'a geri dönüyor DİĞER HABERLER
Bu Dortmund bir harika
Bundesliga'nın 11. haftasında B.Dortmund, deplasmanda Hannover'i 4-0 mağlup etti...
G.Saray'da büyük operasyon
Geleceğimiz çok sağlam
Q7 Porto'ya yetişemiyor
İverson yarın İstanbul'da
24 Kasım 2010, Çarşamba - 09:44
Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoheri Bilica'ya Sİvas yolu gözüktü.. Yobo transferi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden ve Eskişehir maçında taraftarla arası açılan Bilica'nın Sivasspor'a geri döneceği öğrenildi. Devre arası gerçekleşmesi beklenen transfere Bilica da sıcak bakıyor.

kiNgSiZe58
24.11.2010, 14:53
arkadaşlar
zafer yelen(trabzonspor)
hasan sarı (trabzonspor)
ve belçikada oynayan ganalı bir forvet ile anlaşmaya varılmştır ancak ganalı forvetin kim olduğu belli değildir bu bilgiler %100 doğru ayrıca ceyhun eriş ilede yollar devre arası kesin ayrılacak

iyi sallamisin be kardes. yas inin ufakligina veriyorum

ultrayiğido58_1
24.11.2010, 16:48
iyi sallamisin be kardes. yas inin ufakligina veriyorum

ben bunu sallamıyorum semih aksoy çok yakın bir abimdir rıza hoca ile yaptığı konuşmada bu oyuncularla temas halinde olunduğunu ve bu oyuncuların %90 bittiğini söyledi

pover58
24.11.2010, 18:36
sezer badur iyi olsa gönderilmezdi ve orda oynardı hangi akla hizmet onu yazdınız anlamak mümkün degil.tum yaz bilica yaz hatta murat erdogan ve sylla yı bile yaz ama sezer olmaz.ayrıca ts dan alacagımız oyuncu yok.

migroArmis
24.11.2010, 19:13
selam.güldürmeyin beni. futbol oyunu bir takım oyunudur. bu oyunda doğru oyuncuyu bulmak zaman alır. sivasspor şampıyonluğa oynadığı zaman senelerin birikimi bir takım vardı sahada neredeyse. şimdi öyle değil. yeniden bir takım kurulmalı ve bunlarda yetenekli gençlerden oluşmalıdır.saygılar

tesbit ve öneriniz oldukça yerindedir..buna lafım yokta,konu baslığı ''dewre arasında alınabilecekler''konusudur ..siwassporun sampiyonluğa oynayacak kadro yapısıyla ilgili bir konu değildir..zaten dewre arasında bunu yapamazsınız alacağınız futbolcu 2-3 taneyi geçmez we muhtemelen bu futbolcular kulüpleriyle sorunlu weya ise yaramayan futbolculardır..sundan medet umulurki bu tarz bir futbolcu değisik bir hawada değisik bir ortamda war olabilecek meziyetlerini belki sunabilir...sampiyonluğa oynayabilecek takım için ciddi bir bütçe ile sezon sonu alınabilecek futbolcularla bu is olabilir...buradaki yorumları kısmen okudum arkadaslar dewre arasında takımlardan ayrılabilecek futbolcuları tesbit etmisler sağolsunlar ama bir çoğu ise yaramaz...benim sivassporda ısrarla görmek istediğim iki topçu wardır ki bunlardan kaleci olan ciddi anlamda önemlidir (eski bir kaleci olarak söylüyorum) kasımpasadan yekta we fenerbahçeye transfer olan serkan kırıntılı..serkan kırıntılıyı 3 sezondur takip ediyorum..durusu yer tutusu ve refleksleriyle harika bir kaleci ..yanlıs hatırlamıyorsam ümit millide oldu..gecenlerde bir kezde a millide yedek soyundu..ben daha ankaragücünde oynarken bu adam milli olacak demistim ve iddam sudur ki volkan demirelden sonra a millinin yeni kalecisidir...yasıda 25 olması lazım..gerçi bu iki futbolcuyada ciddi teklifler götürülmezsse takımlarının bu futbolcuları kolay kolay wereceklerini sanmıyorum..Birde bazı arkadasların gökhan ünal alınabilir önerisine istinaden dün bursada yakın bir kaynaktan gökhan ünalın bursasporla anlastığını öğrendim..ne kadar doğrudur bilemem....

Mamadou Diallo
24.11.2010, 19:15
sezer badur iyi olsa gönderilmezdi ve orda oynardı hangi akla hizmet onu yazdınız anlamak mümkün degil.tum yaz bilica yaz hatta murat erdogan ve sylla yı bile yaz ama sezer olmaz.ayrıca ts dan alacagımız oyuncu yok.

Alah için iyi oyuncu değil senin orta sahanın bankosuydu.

Mamadou Diallo
24.11.2010, 19:16
Sezer Sylla Hürriyet orta sahaya Bilica Defansa 1 forvet alındın mı tamam.

samor
24.11.2010, 19:23
HERKEZ BİR İSİM YAZMIŞ AMA ARALARINDA TSHABALALA DA MUTLAKA OLMALI... KIYIN PARAYA ALIN BU AFRİKALI YİĞİDOYU...

babos
24.11.2010, 20:20
ya arkadaslar hepımız hayel dunyasındayız bunlar paraya kıyıpta bır futbolcu almazlar nıye versınlerkı verırlerse faruk tasseten nasıl dugunune sanatcı getırsınkı bunlar yonetıcı falan deyıl bıtek mecnun baskanla olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

SvS58lka
24.11.2010, 20:35
kimi aliyorlarsa alsinlar ama sezer badur gibi oyuncunun sivasta isi yok gecen yil devre arasinda sivas in ona en cok ihtiyaci oldugu zaman gitmek istedi ve gitti geri donmesi de cok zor yonetim de onu istemez sanirim..

SvS58lka
24.11.2010, 20:40
yahu haala SEZER diyen arkadaslar ne isi var o adamin sivasta ???? sivasi birakip gitmis sivasspor cansimidi degilki her bogulani kurtaralim ts de tutunabilse bizim yuzumuze bakarlarmiydi ? yooooook oyleyse isi yok takimda tabi benim dusuncem bu..

burakpaşa
24.11.2010, 21:10

kardeşiğm biraz olumlu düşünün yahu. anladık inanmıyosun ama bari köstek olma

eyuphulagu
24.11.2010, 21:44
arkadaşlar
zafer yelen(trabzonspor)
hasan sarı (trabzonspor)

Genç kardeşime çok teşekkür ediyorum..Bahsettiği oyunculardan sadece Zafer Yelen'i tanıyorum..Daha önce Zafer'in ümit milli takımda oynarken çok sayıda maçını izledim..Zafer eğer sakatlık sorununu atlattıysa bizim takım için çok çok iyi bir seçim olur...diğer oyuncularda alır mı bilnmez ama Fatih de gurbette yetişen Trabzonspora gelen bir oyuncu...Bu oyuncuyu izlemiş değilim değilim ama internette yaptığım araştırmada bilhassa Trabzonsporlu taraftarların son 2 yılda yaptıkları yorumlardan bu oyuncunun da kumaşının kaliteli olduğunu ama malesef şans verilmediğini özellikle söylüyorlar...Semih adlı oyuncuyla ilgili henüz bir bilgiye ulaşamadım..Rıza hoca yabancı oyuncu tercihini geçmişte hep Belçika liginden ve özellikle de siyahi oyunculardan yana kullanmıştı...Şimdi de bazı oyuncuları izlettiğini biliyoruz,Youla da geçmişte Rıza hoca tarafından izlenip BJK ya getirilmişti...Bu oyunculardan kaç tanesi transfer edilecek hep birlikte göreceğiz...2. olrak Rıza hoca Kayseri'nin yaptığı gibi gurbetçi oyunculardan da bizim takıma getireceğini düşünüyorum..Sayısını hep birlikte göreceğiz...3. olarak Rıza hocanın Üsküdar Anadolu ve A-2 takımından bazı oyuncuları takıma monte edeceğini de düşünüyorum;çünkü Bolu kampında yapılan Üsküdar Anadolu hazırlık maçının Pilot takımımızdaki bazı oyuncuları görmek için yapıldığını da düşünüyorum...Sivas öyle ya da böyle köklü bir değişim yaşayacak;eğer son maçın sonucuna bakarak gitmesi gereken oyuncular kalsın denirse ilerde tekrar eski başarısız sonuçlarla karşılaşırsak bunun faturası sivasspor için çok ağır olur...

settar58
04.12.2010, 11:35
manisadan gökhan emreciksin
anttepten ayrılan mehmet yılmaz
shabani nonda

asabibaba
04.12.2010, 11:56
Dentinho, Elias ve Bruno Türkiye’de çok iş yapar

ŞU an takımımızda üç isim var ki, Türkiye de oynasalar yer yerinden oynar. Türkiye’deki futbola yatkın, taraftarı mutlu edecek isimler. Dentinho mesela çok klas, çok yararlı bir oyuncu. Onun dışında Elias ve Bruno da çok önemli isimler. Onlar da çok yakın zamanda Avrupa’ya gidip sıçrama yapacaktır.
DİYOR ROBERTO CARLOS İLGİLİLERE DUYURULUR:confused::rolleyes:; ):D:)

fedayi
04.12.2010, 12:07
alına bilecek oyuncular
beşiktaş tan ferrari,fink
fenerbahçe den serkan kırıntılı,selçuk şahin,uğur boral,gökhan ünal,bilica
galatasaray dan aydın yılmaz,musa çağıran
trabzonspor dan tolga zengin,tayfun cora,sezer badur
bursa spor krıta
a.gücü senecky,hürriyet
ib.b den can arat efe inanç
k.paşa yekta,gökhan güleç,keller
manısaspor nizamettin çalışkan,gökhan emreciksin
eskişehirspor adem sarı,tello alınabilir......

bize iş yapan lazım gardaşım uğur boral sezonu kapattı gelip bizde mi oynayacak fenerin adam edemediğini biz mi adam edecez

ozledımeskıyı
04.12.2010, 13:02
Atmayınızz gelmicektir hiç biri ara transfer sadece daha çok çalışıp iyi duruma gelmeye yarar 1-2 transfer iyi çıkarsa spr

nejmi58
13.12.2010, 02:34
Ara transfer icin: Yani Bugünü kurtarmak icin:
F.Bahce: Semih Sentürk, Bilica veya Bekir Irtegün-Ilhan Eker ücünden biri
A.Gücü: Serbest kalacak oyuncularin durumuna göre: Hürriyet, Mehmet Cakir, Aydin Karabulut, Theo Wheeks
Besiktas: Tabata(Kontenjan dolayisi ile kiralanmasi gündemde), Fatih Tekke ikiside kiralik olarak
G.Saray: Aydin Yilmaz, Serdar Özkan ikiside potansiyeli cok, fakat beklentilerden uzak kalmis oyuncular, kiralikta olabilir
Istanbul: Ibrahim Akin ve belki Serhat Gülpinar
Kasimpasa: Yekta (kimse kapmadan biraz paraya kiyip alinmali)
Eskisehir: Türkiye liglerinde en begendigim oyunculardan biri Sezer Öztürk ve yollanmasi gündemde olan Tello

Gelecegi Kurtarmak Icin ise bu oyunculardan bazilari olabilir:
Buca: Kamil Ahmet Cörekci
Bursa: Serdar Aziz, Eren Albayrak, Muhammed Demir
Eskisehir: Alper Potuk
G.Antep: Karcemarskas, Olcan Adin, Orhan Gülle, Gökhan Öztürk, Dany
G.Birligi: Serdar Kulbilge, Aykut Demir, Orhan Sam, Harbuzi, Soner Aydogdu, Murat Kalkan
Istanbul B.B.: Hasagic, Mahmut Tekdemir, Abdulkadir Kayali, Zeki Korkmaz, Gökhan Süzen
Karabük: Cernat
Kasimpasa: Baris Basdas, Sahin Aygünes
Konya: Hakan Aslantas
Kayseri: Furkan Özcal, Semih Aydilek
Manisa: Simpson
Antalya: Musa Nizam
Ankaragücü: Murat Duruer, Sapara, Özgür Cek
Trabzon: Hasan Ahmet Sari

bunlar mutlaka alinmali demiyorum ama takib edilmeliler ve eger firsat olursa neden olmasin!!

dedebey
13.12.2010, 08:01
maşallah kimse kalmamış hepsi sivassporlu olmuş oynacak direk 4 topçu yeterli sivasspor için fazlası zarar rıza hoca işini bilirrrrrrrrrrrrr

doganyagız
13.12.2010, 08:34
ben fb den bılıca gokan ünal ugur boral özer hurmacı manısadan yıgıt ıncedemır nızamettın calıskan genclerden hursut merıc pasadan yekta gokhan gulec eskısehırden tello adem sarı

takımdan gıtmesı gerekenler:ıbrahım sahın,keıta,sedat,bırde nabıl taıder bızdemı hala kadroda yazıyor sıtede

alemdarlar
13.12.2010, 09:15
Bilica ağır basıyor....

calipso
13.12.2010, 09:29
sedatın bu takımda yeri yok artık.. bilica gelmeli dialloyla beraber uyumlu ikili olur diye düşünüyorum.. kalede ramoviç ...eski güzel gol yemediğimiz günlere döneriz.

eyupk
13.12.2010, 11:54
bilica yüzde 90 gelicek diye tahmin ediyorum

TEKOTORİTE58
13.12.2010, 13:09
boluspordan ferhat kiraz
kopenhagdan bakary sare,

SENİN BU YAZDIGIN ADAMLARIN HİÇBİRİSİ SİVASSPORDA OYNAYAMAZ BİE BUNLAR YARAMAZ YENİ İSİMLER OLMALI TECRÜBELİ OLMALI ACEMİ YATAGIMI SİVASSPOR ŞU AN OYNAYANLARIN BUNDAN AŞA TARAFI YOKKİ DAHA KALİTELİ OLMALI ALACAKLARIN

cügo58
16.12.2010, 13:34
Bilindigi gibi Ankaragücündeki oyuncular büyük bir ihtimalle Serbest kalacak.
Onun icin bir liste yaptim.
Yönetim elini hizli Tutarsa baskalari kapmadan biz aliriz bu oyunculari.

Yurtici:

Ankaragücü:Ugur Ucar,Marek Sapara,Stanislav Sestak (Bonservis bedeli yok)

Fenerbahce:Bilica (Mutlaka alinmali),Gökhan Ünal (Kiralik+Satin alma opsiyonu)
Besiktas :Rodrigo Tabata+Ferrari (Kiralik+ Satin alma opsiyonu)
Galatasaray: Serdar Özkan+ Aydin Yilmaz (Kiralik + Satin alma opsiyonu)
Eskisehir : Adem Sari
Antalya : Djiehoua + Ertugrul

Yurtdisi:
Frankfurt: Ümit Korkmaz( Avusturya Milli Takimda oyuyor ve gönderilecek)
Alemannia Aachen(2. Lig): Alper Uludag
Msv Duisburg : Olcay Sahan

Bunlar sadece Aklima gelenler.
3-4 Transfer yeterli.
Ne kadar fazla oyuncu alirsan o kadar fazla uyum süresi olur.

furky.b
16.12.2010, 14:10
Benim Transfer Listem Sóyle :

Genclerbirligi : Hursit Meric.

Fenerbahce : Okan Alkan(Kiralik) Gökay Iravul(Kiralik) Verirlerse Bonservisiyle Tabiki, Fabio Bilica.

Galatasaray : Aydin Yilmaz, Serkar Özkan.

Ankaragücü : Ugur Ucar, Aydin Toscali, Hurriyet Gócer, Özgür Cek (Bunlarin Hepsi buyuk ihtimal serbest kalacak).

Gaziantepspor: Olcan Adin.

Eskisehirspor: Adem Sari.

IBB : Ibrahim Akin

Manisaspor : Josh Simpson

Bonservisi Düsük Ama Cogu Takimlarin Transfer Listesinde Olan Bazi Futbolculari Yazmadim, ''Emenike,Yekta Kurtulus,Sezer Öztürk''

58^SiVaS^58
16.12.2010, 14:23
Isim : Oynadigi Takim: Yas: Mevki:

Eric Maxim Choupo-Moting Hamburger Sv 21 Forvet
Adil Chihi 1.Fc Köln 22 Forvet
Tunay Torun Hamburger SV 20 Orta Saha/Forvet
Junmin Hao FC Schalke 04 23 Defans/Orta Saha
Mehmet Ekici Bayern München 20 Orta Saha
Sebastian Mielitz Werder Bremen 21 Kaleci

Ibrahima Traoré FC Augsburg 22 Orta Saha
Patrick Ebert Hertha Berlin 23 Orta Saha

Uğur Boral Fenerbahce 28 Orta Saha
Yekta Kurtulus Kasimpasa SK 25 Orta Saha
Nizamettin Caliskan Manisaspor 23 Orta Saha
Fábio Bilica Fenerbahce 31 Defans
Leonel Núñez Bursaspor 26 Forvet
André Moritz Kayserispor 24 Orta Saha

hayripolatgil
16.12.2010, 14:52
Transfer Listesi : Alınabilecekler:

Fenerbahce : Fabio Bilica.

Galatasaray : Ali Turan

Ankaragücü : Elyasa,Adem Koçak, Aydin Toscali, Hurriyet Gócer, Özgür Cek, Sestak ve Sapara

Eskisehirspor: Adem Sari

aydındaş
16.12.2010, 14:59
fazla oyuncu almak yerine takımda yer alan oyuncaların performanslarını arttırmaya yönelik çalışma yapılsa daha faydalı olur diye düşünüyorum. ama birkaç yetenekli ve tecrübeli oyuncu alınırsa takıma faydalı olabilir

Divriği58
16.12.2010, 16:26
"Fener’den puan almaya çalışacağız"
Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi programına telefonla katılan Rıza Çalımbay, ligde henüz düzlüğe çıkamadıkları, ikinci yarının daha iyi geçeceğini umduklarını belirtti.

Çalımbay, hafta sonunda Fenerbahçe deplasmanında oynayacakları lig maçı için; “Hedefimiz bu maçtan puan almak. Ancak takımda çok eksiğimiz var. Bunun zor bir maç olacağını biliyoruz. Ama son haftalarda oynadığımız oyunun biraz daha üzerinde bir performans sergilersek puan alabiliriz. Ligde son oynadığımız maçta 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Fenebahçe ne olursa olsun çok iyi bir takım. 18 kişilik kadroyu bile zor kurduk. Ama bu maçtan puan almaya çalışacağız" dedi.

"Bilica’ya kapımız açık"
Rıza Hoca, basına çıkan “Bilica Sivas’a geri dönüyor” şeklindeki haberlere “Bilica gelmek isterse kapımız açık. Ama sadece Bilica’ya şartlanmadık. Elliye yakın maç izledik ve bazı oyuncular tespit ettik. Bu haftayı atlattıktan sonra transfer çalışmalarına hız vereceğiz” diyerek açıklık getirdi.

"Beşiktaş’ın bırakacağı oyunculara talibiz"
Beşiktaş’ın devre arasında takımdan göndermeyi planladığı futbolculardan, bir kaçını takımında görmek istediğini belirten Çalımbay; “Kararı verecek olan futbolculardır. Bizim oyuncuya ihtiyacımız var. 6-7 oyuncu transferi yapacağız. Bu oyuncular Beşiktaş’tan olursa bizim açımızdan daha iyi olur" diyerek Beşiktaş yönetimine mesaj gönderdi

ozledımeskıyı
16.12.2010, 16:54

Ankaragücü : Elyasa,Adem Koçak, Aydin Toscali, Hurriyet Gócer, Özgür Cek, Sestak ve Sapara

Bi akıllı olun mantıklı düşünün yha sestakla sapara yı size kim bıraktı
Sen sadece birinden duyup sestak sapara iyi oynuyo die yaz sapara alex gibi adam sestak fb defansını çalıma dizdi yha ilk 5 e oynayan takımlar dururken sivasa gelir mi hiç adam yhaff

hunter
16.12.2010, 17:01
adem sarıyı alsınlar genç yetenek

furky.b
16.12.2010, 22:42

Kopyalamissin kardesim ;)

furky.b
16.12.2010, 22:44
TRT de Sporprograminda , ilk 5 e giren gollerde;
Juan Manuel Martinez e bakin derim :)

Arjantinlimiz Olmadi Hic..:D

nightmare58
16.12.2010, 23:16

Elyasa Süme Gaziantepsporda sezon başında oraya gitti bende geçen sene forumda çok yazdım ama kimse almak istemedi galiba hemde bonservisi yoktu. Ayrıca Gençlerbirliği Hurşut Meriç'i bırakmaz ama diğerleri olabilecek oyuncular

HooLigAnSsS
17.12.2010, 00:51
Bakary Sare ii adam Cok faydalı olur...

sibur
17.12.2010, 01:32
dostlarr kimse heyecanlanmasın-fazla ümitlenmesin bizde bu yönetim varken (mecnun baskan hariç) futboldan anlamayan yöneticiler varken biz anca onun bunun çöpe attığı futbolcuları alırız...