Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraya Akıyoruz
NAUGHTYBOY58 22.11.2010, 23:51 Cumartesi Günü Oynayacağımız Gençlerbirliği Karşılaşmasında Takımımızın Yanında Olacağız
Yeniçeriler Olarak 2 Otobüs Ankaradayız..
Sivaslı Şirket Sahiplerine ve Yurt Dışındaki Sivasspor Aşığı Hemşerilerimize Bu Deplasmanda Gösterdikleri Duyarlılıkları İçin Teşekkürü Bir Borç Bilioruz
Not; Diğer Taraftar Oluşumlarınında Otobüs İhtiyaçları Temin Edilmiştir. Toplamda 7 Otobüs Şimdilik Ama Artabilir..
yeniceri_can 22.11.2010, 23:56 imkanlarımız el verdiği sürece her zaman yanında oldugumuz Sivasspor'un Ankara'da gençlerbirliğ deplasmanındada yanında olacağız.öncelikle her zamanki duruşundan ötürü Abdullah abiye ,Kanal 58 spor müdürü Mustafa Ateş'e ve desteklerini esirgemeyen şirket ve şahıslara teşekkürlerimizi sunuyoruz.umarız sonuç istediğimiz gibi olur..
Her zaman her yere gider..
migroArmis 23.11.2010, 00:21 asıl takımlarına destek wermek için yollara düsen taraftara tesekkür etmek gerek...harika... ne diyelim daha...
Kasım Öktem 23.11.2010, 00:51 Çok sevindim bu habere..
Sivaslılar'ın birbirine kol kanat germesi çok mutlu edici..
GB yönetimi bu durumu fırsat bilip bilet fiyatlarını uçurmaz umarım
Kasım Öktem 23.11.2010, 01:05 yuhh artık ya tam da dediğim olmuş.
Her maç 10 TL olan biletlerin fiyatına bakın :@
http://www.biletix.com/event.htm?id=LFG15
Sivasspor Kale Arkası: 18,00 TL
Sivasspor Kapalı: 23,00 TL
Sivaslılar'ı yolunacak kaz mı sanıyor İlhan Cavcav ??
Holigann 23.11.2010, 01:08 gidecek herkeze helal olsun.yalnız bırakmayın takımı,her zaman destek..
Bu maçta Sivastan çok taraftar geleceğinden eminim.Sivas basını bu taraftar guruplarımız için otobüs kampanyası başlatmış durumda buda olayın diğer güzel bir yanı.İstanbul, Ankara ve Sivastan gelecek yiğidolarla bize ayrılan yeri dolduracağız inşaallah.
suçatı58 23.11.2010, 07:32 Isparta'dan giden varmı ki?
yuhh artık ya tam da dediğim olmuş.
Gençlerbirliği'nin haricinde Cavcavı'da yeneceğiz desene...:)
noname87 23.11.2010, 08:37 10.hafta manisa maçında kale arkası 10 maraton 15 miş 8 lira zam yapmış cavcav efendi geçen senelerde aynı davranışı yapmıştı anlam verememiştim kesinlikle bu adamın içinde Sivas düşmanlığı var
demiryurt58 23.11.2010, 09:10 akalım valla istder gidiyormu bana bilgi verin renktaşlar o stadı dolduramazsak yazıklar olsun bize gün birlik günü mazeret yok herkes ankarayaaaaaa:rolleyes:
Arkadaşlar ben istanbuldan gitmek istiyorum istanbuldan gidecek olan varmı ,0533 559 1403 ulaşılabilir.
Efsane Yeniceri 23.11.2010, 09:29 önceLikLe Yardım Eden SirketLere ve ŞahısLara TeşekkürLerimizi Sunuyorum.
Ankara'da Görüşmek üzeRe..!
Respect58 23.11.2010, 10:31 Öncelikle bu kampanyayı düzenleyen Mustafa ATEŞ,Abdullah YİĞİT ve İsmail MUT'a daha sonra bu kampanyaya destek veren Sivas ve Sivasspor sevdalılarına ayrıca Sivassporumuz için yollara düşecek kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Kasım Öktem 23.11.2010, 12:17 10.hafta manisa maçında kale arkası 10 maraton 15 miş 8 lira zam yapmış cavcav efendi geçen senelerde aynı davranışı yapmıştı anlam verememiştim kesinlikle bu adamın içinde Sivas düşmanlığı var
Benim Manisa'lı arkadaşlarım vardı onlar rica etti birlikte gittik maça. Biletleri Manisa derneği almıştı 5 TL ye dağıttılar..
sinan-58 23.11.2010, 15:17 DÜŞTÜK YİNE YOLLARINA
DoomsDay58 23.11.2010, 15:21 yuhh artık ya tam da dediğim olmuş.
gençlerbirliğine fark atarsak görür cavav bey :D
şampiyon71 23.11.2010, 15:52 sporktifte başlatılan kampanya ile ilgili tv58 de özel programlar oolacakmış .az önce öğrendim.
demiryurt58 23.11.2010, 16:04 İSTANBULDAN OTOBÜS KALKMIYORMU YAW:mad:
demiryurt58 23.11.2010, 16:06 OTOBÜSLERİN BİR KISMINIDA İSTANBULDAN KALDIRIN BİZDE SİVASLIYIZ YİĞİDOLAR:)
YeniceriEmRe 23.11.2010, 16:20 ßize yoLLar memLekeT !
YeniçeriLer Her Yerde !
Herkese HayırLı YoLcuLkLar ...
YeniceriEmRe 23.11.2010, 16:21 İSTANBULDAN OTOBÜS KALKMIYORMU YAW:mad:
ßüyük ihtimaL kaLkıcak (:
Respect58 23.11.2010, 16:25 İSTANBULDAN OTOBÜS KALKMIYORMU YAW:mad:
Kalkacak galiba.Tv58 i takip etmeni öneririm.Oradan duyuracaklardır.Dün sporaktifte konuşuldu ama kesin bilgiye sahip değilim.
yuh olsun protesto etmek lazım, buna en güzel cevabı futbolcularımız sahada versin inşallah
Biletix 18 TL yazmışsa gişelerde 15 TL'dir. Bu Cavcavın her zaman yaptıgı iş kendi taraftarından kazanamadıgı stad gelirini rakip takım taraftarlarından kazanmak istiyor. Bir de maça gelecek arkadaslar yanlarına 50 Kurus bozuk alsın 15.50 TL olabilir biletler :D
İki hafta Ankarada maç olması demek Yiğidoların buraya akın etmesi demek.Bu haftaki maçtan üç puanla ayrılırsak Ankaragücü maçında stadı ikiye böleriz yarısı size yarısı bize deriz...:)
Cavcav ikiye bölmüş zaten. Kapalıdan da yer vermiş. Takımımıza destek verecek yiğidoları kale arkasına bekliyoruz. Ben oturur maçı izlerim diyenler de kapalı tribündeki yerlerini alsınlar. Kale arkasına gelip oturun gardaş göremiyoruz demesinler.
58_SEMİH_58 23.11.2010, 17:20 Ankara yolcusu kalmasın :)
Kasım Öktem 23.11.2010, 17:44 İki hafta Ankarada maç olması demek Yiğidoların buraya akın etmesi demek.Bu haftaki maçtan üç puanla ayrılırsak Ankaragücü maçında stadı ikiye böleriz yarısı size yarısı bize deriz...:)
Gençlik parkına çadır kuralım :)
Ankaragücü rakip taraftara çok az yer ayırıyor pek sanmıyorum Salim Abi :) Zaten o stadı en fazla dolduran da Ankaragücü :)
cellatkinq 23.11.2010, 18:04 ankara deplasmanından en kötü 4 puan çıkarmamız lazım
sinan-58 23.11.2010, 18:30 Cavcav ikiye bölmüş zaten. Kapalıdan da yer vermiş. Takımımıza destek verecek yiğidoları kale arkasına bekliyoruz. Ben oturur maçı izlerim diyenler de kapalı tribündeki yerlerini alsınlar.
...........................
Gençlik parkına çadır kuralım :)
Ankaragücü rakip taraftara çok az yer ayırıyor pek sanmıyorum Salim Abi :) Zaten o stadı en fazla dolduran da Ankaragücü :)
İki maçtan iki güzel sonuç alsak sonra maça gelen yiğidolarla birde Sivas halayı çekip yolcu etsek ne güzel olur.:)
kafilenin ankarada nerede konaklayacağı hakkında bilgisi olan var mı?
şükrü çitil 23.11.2010, 19:59 sevgili yigido hemşerilerim istanbuldan ankaraya maça gide bilmem için ne yapmalıyız bilgi verir seniz sevinirim nerede ve nezaman toplanılaçak detaylı acıklarsanız sevinirim bende gelmek istiyorum selamlar...............
sevgili yigido hemşerilerim istanbuldan ankaraya maça gide bilmem için ne yapmalıyız bilgi verir seniz sevinirim nerede ve nezaman toplanılaçak detaylı acıklarsanız sevinirim bende gelmek istiyorum selamlar...............
Az önce Sancaktepe belediye başkanımızı dinledim.Maça gidecek tüm yiğidoları Ankaraya yollayacakmış.Ya Sancaktepe Sivaslılar derneğine ulaşmaya çalış,Yada Mecdiyeköy deki Sivaslılar platformuna.
sevgili yigido hemşerilerim istanbuldan ankaraya maça gide bilmem için ne yapmalıyız bilgi verir seniz sevinirim nerede ve nezaman toplanılaçak detaylı acıklarsanız sevinirim bende gelmek istiyorum selamlar...............
İSTDER sitesine girin. Orada bir hazırlık var.
sebasteia 23.11.2010, 21:07 ankara'da yaşayan yiğidolar çoluk çocuk, eş dost, arkadaş hep beraber bu maça akmalı... bu maç yiğido'nun sıkıntılardan arınma maçı olacak inşallah!
yigidolar06 23.11.2010, 21:09 10.hafta manisa maçında kale arkası 10 maraton 15 miş 8 lira zam yapmış cavcav efendi geçen senelerde aynı davranışı yapmıştı anlam verememiştim kesinlikle bu adamın içinde Sivas düşmanlığı varcavcav akıllı adam böyle on otübüs geliyoruz yok istanbuldan istediğiniz kadar otübüs diye yorumlara yazarsanız olacağı bu ama şug erçekki maçı alacağız
ZiDaNe58 23.11.2010, 21:17 yolunuz acık olsunn..
sebasteia 23.11.2010, 21:41 Bu maçta Sivastan çok taraftar geleceğinden eminim.Sivas basını bu taraftar guruplarımız için otobüs kampanyası başlatmış durumda buda olayın diğer güzel bir yanı.İstanbul, Ankara ve Sivastan gelecek yiğidolarla bize ayrılan yeri dolduracağız inşaallah.
uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yiğidoları bu kadar heyecanlı bu kadar umutlu görmek ne güzel!
bıze ayrılan yerı dolduracak gıbıyız insallah.. kuru bır kalabalık olmaz takımımızı 90 dk boyunca destekleriz ve galıbıyetle ayrılırız oradan
mgulseven 23.11.2010, 22:32 Ankara ankara olalı TÜRK BAYRAGI renginde bir bayrakla çalkalansın yigido çıkarması ile caddeler kırmızı beyaza bürünsün de ankaralıda heyacan görsün.Aman arkadaşlar cavcavın kuyruguna fazla basıpta cavlatmayın.
keskin5858 23.11.2010, 22:34 TÜM SİVASSPOR'A GÖNÜL VERENLERE VE BAŞKENTE GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZI BAŞKENTLİ YİĞİDO GRUBU OLARAK BEKLİYORUZ.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR AMACIMIZ VE GAYEMİZ SAHADAKİ 11 YİĞİDE DESDEK VERMEK. TÜM TARAFTAR OLARAK HANGİ GRUP OLURSA OLSUN TAKIMIMIZI BİR DESDEKLEMEYE DAVET EDİYORUM. LÜTFEN AYRILIK OLMASIN, ÖNCEKİ YILLARDA BUNU YAŞADIK.
keskin5858 23.11.2010, 22:37 ANKARADA YAŞAYAN BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN YAKIN ÇEVRENİZİ BU MAÇA GETİRMEYE ÇALIŞIN. SAMİMİ OLDUĞUNUZ ARKADAŞLARINIZI MAÇA GETİRİN. DOSTLAR BU GÜNLERDE BELLİ OLUR.
ISTANBULDAN OTOBUS KALDIRIYORUZ,UCRETSIZ ISIM YAZDIRMAK ISTEYENLER ISTDER SITESINE GIRIP YAZDIRABILIR.YADA TELEFON ILE ULASABILIRSINIZ. 0533 559 1403
Cavcav ikiye bölmüş zaten. Kapalıdan da yer vermiş. Takımımıza destek verecek yiğidoları kale arkasına bekliyoruz. Ben oturur maçı izlerim diyenler de kapalı tribündeki yerlerini alsınlar. Kale arkasına gelip oturun gardaş göremiyoruz demesinler.
Atdığın taş kafama düştü:) ben o zaman kapalıdayım:D
Şipşakçı adamın cok hareketlı yerlerde olmaması lazım ki kendını işine versin:P
Maçı izlemek isteyenleri gönderdim kapalıya. Foto cekmekten maçı sen de izleyemiyorusunki :). Demek oluyorki geliyorsun Ankaraya. Maçtan sonra bi Sivas Köftesi yeriz artık
Maçı izlemek isteyenleri gönderdim kapalıya. Foto cekmekten maçı sen de izleyemiyorusunki :). Demek oluyorki geliyorsun Ankaraya. Maçtan sonra bi Sivas Köftesi yeriz artık
İnşallah:) maçdan sonra sizleri görüp direk İzmir'e dönerim..
Gec saatlere kadar takılırız. Gece göndeririz seni İzmire
İnşallah:) maçdan sonra sizleri görüp direk İzmir'e dönerim..
Sitemizin fotocusu geliyorsa fotoğraf sorunuda yok demektir.
Fotoları yüklemeden Başkentten ayrılmak yok.:D Yiğidolar senin izmire gidip maç fotolarını yüklemeni bekleyemez.:)
kadircan 24.11.2010, 09:49 TEŞEKKÜRLER SAYIN ABDULLAH YİĞİT.
SİVASLI OLDUĞUNU İDDİA EDEN GAZETİCELER LAK LAK EDECEKLERİNE SENDEN DERS ALSINDA BİRAZDA SİVAS İÇİN ÇALIŞSINLAR
yuh bılet fıyatlarını yuksek tutmuslar sankı koltuklarımı kıralıyorlar
turkojan 24.11.2010, 10:28 Rüyamda gençlerbirligi 15 dk 1-0 öndeydi inşallah tersi çıkar
eroldeger 24.11.2010, 10:47 adiler fırsatcı lar haksız kazanc haramdır betler gerisini siz düşünün biz ist gideceğiz allah izin verirse ama bunu unutmayacağız
mucahitbaba58 24.11.2010, 11:02 Rüyamda gençlerbirligi 15 dk 1-0 öndeydi inşallah tersi çıkar
Gardas o nasil ruya git yeniden yat
şampiyon71 24.11.2010, 12:24 Kampanyayı başlatanlara teşekkür ediyoruz.geçen senede tv58 de spor müdürü mustafa Ateş bir kampanya başlatmıştı.2-3 saatlik yayında 35-40 otobüs organize etmişti.Tv58'e SPORAKTİF'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.tABİ aBDULLAH yİĞİĞ ABİYİDE UNUTMAMAK LAZIM.iŞTE SİVASLILIK BUDUR.Keşke diğer basın kuruluşlarıda bu tür organizeler yapsa yada destek verse..en bütük sivas ...kırmıızııııı----beyaaaaaazzzz
eyupkocak 24.11.2010, 14:17 gerçekten tam anlamıyla köklü bir takım olmamız için bu tür organizasyonlar şart
emeği geçenlere teşekkür ediyorum:)
Arkadaşlar ben istanbuldan gitmek istiyorum istanbuldan gidecek olan varmı ,0533 559 1403 ulaşılabilir.
canim kardesim keske bende istanbulda olsamda sivasimizin macina gitsem , almanyadan hepinize cok cok selamlar ayrica maca gidecek olan yigido kardesleimize en icten sevgi ve selamlar
TÜM SİVASSPOR'A GÖNÜL VERENLERE VE BAŞKENTE GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZI BAŞKENTLİ YİĞİDO GRUBU OLARAK BEKLİYORUZ.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR AMACIMIZ VE GAYEMİZ SAHADAKİ 11 YİĞİDE DESDEK VERMEK. TÜM TARAFTAR OLARAK HANGİ GRUP OLURSA OLSUN TAKIMIMIZI BİR DESDEKLEMEYE DAVET EDİYORUM. LÜTFEN AYRILIK OLMASIN, ÖNCEKİ YILLARDA BUNU YAŞADIK.
canim kardesleim hepinize helal olsun , desteklerinizi eksik etmeyin yeri gögü titretin
Rüyamda gençlerbirligi 15 dk 1-0 öndeydi inşallah tersi çıkar
Bugün yönünü değiştir yat ibre 3-1 bize döner.:D
mucahitbaba58 24.11.2010, 15:47 Sevgili yigidolar sansal kucuka sivasliymis ve her hafta nerdeyse sivas alehine konusuyor suna bi el atalimmi ne dersiniz lutfen konu acin bu konu hakkinda ,abdullah YİGİT yazarimizin son yazisini okuyun anlarsiniz ne demek istedigimi saygilarimla
demiryurt58 24.11.2010, 16:01 SİVASLI DEĞİL SANSAR:D
Efsane Yeniceri 24.11.2010, 17:14 Sevdamızı Haykırmak icin Bu Seferde Ankara YoLLarı ;)
tv58 de bs bas bağırdılar kimse sahip çıkmadı. sivasın caddeleri otopark oldu. park sivasın - park edilen araba sivasın - çalışanlar sivaslı ama parayı kazanan her kim ise tanıyan bilen yok bu adam neden araba kaldırmıyor. Bir günde sivas ve sivaslının cebinden 25 milyar para kazanıyor. tabii buda eski belediye başkanının sivasa kazığı.
NAUGHTYBOY58 24.11.2010, 22:05 Burda İşi Siyasete DökmeyeLim GüzeL bi Organizasyon Var Onu KouşaLım BeyLer Unutmayınki Sivasın Bizden Baska Dostuda Yok Sahibide Yok
Sevgili yigidolar sansal kucuka sivasliymis ve her hafta nerdeyse sivas alehine konusuyor suna bi el atalimmi ne dersiniz lutfen konu acin bu konu hakkinda ,abdullah YİGİT yazarimizin son yazisini okuyun anlarsiniz ne demek istedigimi saygilarimla
Sivas'lı değil arkadaşım yalnış duymuşsun.
Ankara'da kalabalık olucaz takımı ateşleyecez hep birlikte inşallah.Kazasız belasız buluşalım ve dönelim inşallah arkadaşlar..
migroArmis 24.11.2010, 22:59 Sivas'lı değil arkadaşım yalnış duymuşsun.
Sivaslı değil derken espri anlamında mı söyledin bilmiyorum ..lakin sansal Sivas doğumludur diye biliyorum...
Sivaslı değil derken espri anlamında mı söyledin bilmiyorum ..lakin sansal Sivas doğumludur diye biliyorum...
Yani bende öyle bılıyordum ama Dıgıturk de bır programda sıvaslı olmadıgını soyledıgını hatırlıyorum,Babasının memurıyetı sebebıyle cocuklugu Sıvas'ta geçmiş olarak bahsetmısdı yalnıs hatırlamıyosam.Sivas' lıda olabılır belkı ama,aıleden Sivaslı degıldır,Sivas'da doğan bı memur cocugudur:) Demecıne göre kendını Sivaslı olarak gormuyor,bana göre..
migroArmis 24.11.2010, 23:19 Yani bende öyle bılıyordum ama Dıgıturk de bır programda sıvaslı olmadıgını soyledıgını hatırlıyorum,Babasının memurıyetı sebebıyle cocuklugu Sıvas'ta geçmiş olarak bahsetmısdı yalnıs hatırlamıyosam.Sivas' lıda olabılır belkı ama,aıleden Sivaslı degıldır,Sivas'da doğan bı memur cocugudur:) Demecıne göre kendını Sivaslı olarak gormuyor,bana göre..
benim bildiğim sivas doğumludur..ama köken olarak kosova göcmeni olduğunu biliyorum..
Holigann 25.11.2010, 01:01 bir allahın kuluda otobuslerın kalkış saatını yazmamıs,belkı maca gelmek ısteyenler var aramızda.otobuslerın kacda kalkacagınıda yazın lutfen:)herkez kendını ona gore ayarlasın dımı.
sincanlı gazi 25.11.2010, 02:18 sınavlarım var ama olsun yine de sivasımın maçına giderim her türlü kamyonun altında kalsam bile yine gelirim :D hadi bakalım hayırlısı...
19 Mayıs'ı Sivaslılar dolduracak
Takımlarına destek vermek isteyen Yiğidolar Ankara deplasmanı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Müdürümüz Abdullah Yiğit ve TV 58 spor Müdürü Mustafa Ateş'in başlattığı otobüs kampanyası devam ederken, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'da taraftar için bir otobüs tahsis edeceklerini açıkladı. Öte yandan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Sivaslı Sanayici Adamlar grubu Başkanı İsmail Gülle'de yaptıkları açıklamada,İstanbul'dan bu maça gitmek isteyen kim varsa onları Ankara'ya götürüp getireceklerini söyledi. Sivas ve İstanbul'dan Ankara'ya gidecek otobüs sayısının 30'u geçmesi bekleniyor.
Hürdoğan.
Efsane Yeniceri 25.11.2010, 09:12 Saat'te DeğişikLik oLmazsa C.tesi Sabahı Saat 08:00 Da kaLkacağız..!
YeniceriEmRe 25.11.2010, 16:14 YENİÇERİST ORDA
Efsane Yeniceri 25.11.2010, 16:23 YENİÇERİST ORDA
Kardeşim ßen Furkan unutmayın oRadaki pankartımızı Getirin ßuradaki Pankart kaLacak ;)
ozledımeskıyı 25.11.2010, 16:49 ben gb ye top wermıcez ama bı gelıp gol atacaklar gıbım e gelıyo
NAUGHTYBOY58 25.11.2010, 23:21 Not:OtobüsLer Cumartesi Sabah 08:00 da SSK Hastahanesi Önünden Kalkacaktır!!!
canim kardesim keske bende istanbulda olsamda sivasimizin macina gitsem , almanyadan hepinize cok cok selamlar ayrica maca gidecek olan yigido kardesleimize en icten sevgi ve selamlar
Kardeş biz genelde bütün deplasmanlara gidiyoruz.ankarayada gidiyoruz. 1 otobus ayarladık otobus şuan doldu ,istanbuldan gitmek isteyen olursa diğer otobuslerde yer var oraya yönlendirebiliriz.
Rosrach58 26.11.2010, 09:56 :mad: ya iyi hos ta gitmek ııcn kıme nereye basvuracagız. otobusler nerden kalkıyor kacta kalkıyor kıme basvuracagız .bılgı lutfen
Rosrach58 26.11.2010, 09:57 Not:OtobüsLer Cumartesi Sabah 08:00 da SSK Hastahanesi Önünden Kalkacaktır!!!
kimle ırtıbata gecmem gerkıyor bende gıtmek ıstıyorum !!
Efsane Yeniceri 26.11.2010, 17:53 kimle ırtıbata gecmem gerkıyor bende gıtmek ıstıyorum !!
05072581967 NumaRasına uLasbilirsin Kardesim
sebasteia 26.11.2010, 18:23 güle güle gidin güle güle gelin kardeşler! kırmızı beyaz mutlu bir haftasonu yaşayalım!
Atdığın taş kafama düştü:) ben o zaman kapalıdayım:D
Şipşakçı adamın cok hareketlı yerlerde olmaması lazım ki kendını işine versin:P
ben maratondayım.................. ..
En az 2 bin taraftar bekleniyor
Sivasspor'un bugün 19 Mayıs stadında oynayacağı maçı en az 2 bin Sivasspor taraftarının izlemesi bekleniyor.
Ankara'da yaşayan Sivaslıların yanı sıra,özellikle Sivas ve İstanbul'danda çok sayıda Yiğido'nun başkente giderek takımlarına destek vereceği belirtildi.
arkadaşlar kapıları kırın içeri girin bunlara para verilmez
migroArmis 27.11.2010, 23:44 arkadaşlar kapıları kırın içeri girin bunlara para verilmez
kırın kapıları ..:)
|