Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT SPIKERI CILDIRTTI

DursunOZER
27.11.2010, 17:34
Genclerbirligi - Sivasspor macini radyodan dinliyorum.. trt spikeri sivassporda surekli gaziantep diye bahsediyor 20 seferde ayni hata yapilmazki...

ShabbatShalom
27.11.2010, 17:38
Konu açılacak birşey mi şimdi bu? Napalım Ölelim mi?

burak s 102
27.11.2010, 17:57
ne oldu yani şimdi

kiNgSiZe58
27.11.2010, 18:14
arkadaslar, bende radyodan dinledim. böyle acemileri nasil spiker yapiyorlar anlamiyorum, adam okadar acemiki deplasmana giden takimin adini biliyorda evinde oynayan takimin adini bilmiyor. bukadarida pes

kurtay58
27.11.2010, 18:16
TRT nin bunamış spikerleri, maçı anlatamaz, birdenbire gol der, atağı söyleyemez, skoru söylemez, takımların isimlerini karıştırır, isimleri bilmez, maçı katlederler, gol olur kimin attığını söylemez vs vs....

Örükcülü
27.11.2010, 19:32
Bir tek Gençlerbirliği'ne Gaziantepspor demesi mi kusur??? Sivasspor atak yapıyor topla oynayan oyuncularımızın adı yokmuş gibi "Sivasspor atakta", "top Sivasspor'lu futbolcu da", "orada topa vuran Sivasspor'lu futbolcu" diyor. Diyorlar. Bir türlü bizi öğrenemediler, futbolcularımızı öğrenemediler, bizde böyle kötü sonuçlarla kendimizi unuttturmaya çalışıyoruz.

Aslında bu maçı kazanmak için 2. yarıda pekte birşey yapmadık. İsteseydik kazanırdık ama istemedik.. Bu gerçek bugünde sahnedeydi..

karyola
27.11.2010, 20:19
Konu açılacak birşey mi şimdi bu? Napalım Ölelim mi?adam konuyu açmış eleştırecek ne var burda herkes ışını duzgun yapsın sivasspor armasıyla tarıhıyle farklıdır.

SivasZara585858
27.11.2010, 21:31
ben radyodan dinlemedim televizyondan izledim ama dediklerinizie göre spiker acemiymiş daha doğrusu spiker olmaması gereken biriymiş ne diyelim nede olsa trt :) çok yaşanıyor bu kanalda bu tür olaylar

yerliturkuaz
27.11.2010, 22:03
Nasıl bir trt anlayışı bu maçın özetini veriyorsun ikinci yarıyı hiç göstermiyorsun trt senin amacın ne?

50sekiz
27.11.2010, 22:57
ben bu sene lig tv ye üye oldum. radyodaki spikerlere artik ugrasmiyorum :D

migroArmis
28.11.2010, 00:10

elbette konu açılacak bir konudur bu......!!! Sivassporlusunuz siz..ve bu maçı anlatan zaat-ı muhterem essek gibi Sivasa SİVASSPOR diyecek antep weya baka bisi değil....anlatıığı takımın büyük bir camia olduğunu bilecek ..bu admlar fb gs bejeke denilen mal takımlarda neden hata yapmazlar neden her ataklarında masanın üstüne çıkarlar..kıyasladınmı hiç...Sivasspora saygı gösterecek..yoksa gösterirler............

DursunOZER
28.11.2010, 01:03

fenerbahce galatasarayla oynasa spiker fener yerine sivas diye bahsetse konu acilacak bisiy olurdu sanirim... ama takimina gaziantep denilince umursamiyorsan Ölmene gerek yok zaten Ölmussun.

kaya1949
28.11.2010, 01:42
sivas duzeliyor merak etmeyin ligde kalir rizaya sahib cikin selam yigitolara

Caner POLAT
28.11.2010, 07:37
Konudan çok kaleliye yorum var.Tuhaf bi durum yok mu ortada ?

turks
28.11.2010, 08:30
konuyu açan kardeş eline sağlık tabiki açılacak böle bu konu herkes işini düzgün yapsın adama sanki zorla anlattırıyorlar maçı

bahadır erdem
28.11.2010, 08:44
KIZMAYIN ARKADAŞLAR.BELLİ Kİ DAHA ÇIRAK.YENİ SPİKERLİĞE BAŞLAMIŞ.
HER İNSAN İLK BAŞLADIĞI İŞDE HEYECAN YAPAR.ARKASINDAN DA HATALAR GELİR.
ANLAYIŞLI OLMAK LAZIM...

58_SEMİH_58
28.11.2010, 09:15
KIZMAYIN ARKADAŞLAR.BELLİ Kİ DAHA ÇIRAK.YENİ SPİKERLİĞE BAŞLAMIŞ.
HER İNSAN İLK BAŞLADIĞI İŞDE HEYECAN YAPAR.ARKASINDAN DA HATALAR GELİR.
ANLAYIŞLI OLMAK LAZIM...

Yeni başlayanlardan biri degil spiker.Sesine alışkın oldugumuz birisi.Televizyonda da spor bültenlerinde çıkan bir isim.

eyupkocak
28.11.2010, 11:38
yani liğ tv de de gençler yendi son iki maçı diyi bağırıp durdu :mad:

mgulseven
28.11.2010, 12:15
Oynan maç maç olmayınca takımlar zayıfsa bırakın spikerin acemi olmasını bırakın hata yapmasını TRT'nin maçı verdigine şükredin.

Abdullah DuMaN
28.11.2010, 12:59
Çok fazla söze gerek yok eğer bu duruma tepki gösteriyorsanız TRT'ye E-posta atın olsun bitsin

rallicifurkan
28.11.2010, 13:07
TRT BİRAZDA TARAF TUTUYOR GİBİME GELDİ NEDE OLSA ANKARALILAR ADAMLAR

Abdullah DuMaN
28.11.2010, 13:10
Çok fazla söze gerek yok eğer bu duruma tepki gösteriyorsanız TRT'ye E-posta atın olsun bitsin

İlk maili atıyorum ben

Radyo Dairesi Başkanlığı
TRT/ORAN Ankara
radyoyenimedya@trt.net.tr

ShabbatShalom
28.11.2010, 13:18
Spiker şaşırıp söylediği birşeyi neden kasti bir yöne çektiniz? Mantığa sığmayan birşeyi tartışıyorsunuz. Bu bir konu değil mini sohbette bile tartışılmayacak birşey. Her zaman Sivaslılar üstün insan gibi ne olsa bir verveleye veriyorsunuz. Diğer taraftar siteleri birşeyler yapmaya çalışıyor, sizler en ufak birşeyde aman ne oldu aman şöyle böyle. Adam şaşırmış, kasti olarak mı yapıyor?

subasi29
28.11.2010, 13:41
Spiker şaşırıp söylediği birşeyi neden kasti bir yöne çektiniz? Mantığa sığmayan birşeyi tartışıyorsunuz. Bu bir konu değil mini sohbette bile tartışılmayacak birşey. Her zaman Sivaslılar üstün insan gibi ne olsa bir verveleye veriyorsunuz. Diğer taraftar siteleri birşeyler yapmaya çalışıyor, sizler en ufak birşeyde aman ne oldu aman şöyle böyle. Adam şaşırmış, kasti olarak mı yapıyor?

Dostum Reyiz :D

SivasZara585858
02.12.2010, 16:01
ben bu sene lig tv ye üye oldum. radyodaki spikerlere artik ugrasmiyorum :D
en güzeli bende geçen sene olmuştum...bütün maçlarımızı izliyorum...

migroArmis
02.12.2010, 16:36

Zaten sorun kasıtlı yapıp yapmaması değil..sorun maçını anlattığı takımın varlığını beynine sokamamıs olması... iki futbol takımı maçını sunacaksın...(ki isi bu adamın) sivasspora antep diyeceksin...bu tamamen laubalılıktır..hiç bir sey bilmiyorsan macı anlattığın masanın uzerine takımların adını 11 lerini yazarsın(ki muhtemelen buda wardır buna rağmen hata yapıyordur) Sivasspor taraftarı bence bu konuda az tepki bile wermistir...siz hiç spikeri duydunuzmu gs ye bursa dediğini...burada gecen bir kardesimin yorumunda söyle yazmıstım..biz bursaspor olarak gecen yıl sampiyon olduğumuzda ömer üründül denilen zaat ah fener olaydı sampiyon da siz görecektiniz kutlamaları diye dewletin trt sinde alenen beyanat wermıstır ardındanda yarınki gazeteler bursaspor un sampiyonluğundan ziyade fenerbahcenin neden sampiyon olamadığını yazmıstır
yani sewgili kardesim..bu konular önemsiz gibi görünsede takımın benliği vizyonu vetürkiye gündemindeki yeri adına oldukça önemlidir.

SivasZara585858
04.12.2010, 20:23
Zaten sorun kasıtlı yapıp yapmaması değil..sorun maçını anlattığı takımın varlığını beynine sokamamıs olması... iki futbol takımı maçını sunacaksın...(ki isi bu adamın) sivasspora antep diyeceksin...bu tamamen laubalılıktır..hiç bir sey bilmiyorsan macı anlattığın masanın uzerine takımların adını 11 lerini yazarsın(ki muhtemelen buda wardır buna rağmen hata yapıyordur) Sivasspor taraftarı bence bu konuda az tepki bile wermistir...siz hiç spikeri duydunuzmu gs ye bursa dediğini...burada gecen bir kardesimin yorumunda söyle yazmıstım..biz bursaspor olarak gecen yıl sampiyon olduğumuzda ömer üründül denilen zaat ah fener olaydı sampiyon da siz görecektiniz kutlamaları diye dewletin trt sinde alenen beyanat wermıstır ardındanda yarınki gazeteler bursaspor un sampiyonluğundan ziyade fenerbahcenin neden sampiyon olamadığını yazmıstır
yani sewgili kardesim..bu konular önemsiz gibi görünsede takımın benliği vizyonu vetürkiye gündemindeki yeri adına oldukça önemlidir.
aynen kardeşim katılıyorum sana...

sivaslimete
04.12.2010, 23:17

Bursali kardesim veya abim seni cok tebrik ediyorum.Seni buralarda bu forumda görünce cok mutlu oluyorum;)Anadolu kardesligini en iyi sekilde temsil ediyorsun bu sitede.

şarkışla 58
05.12.2010, 07:33
Tabi yanliş isim zikretme işi 1-2 kere olursa kaza.15-20 olursa kasıt olur.