Orijinalini görmek için tıklayınız : 44. Yılımız Nasıl Kutlanmalı
alemdarlar 03.12.2010, 13:19 9 Mayıs 1967'de güneş doğdu Sivasa.Osman Paşa Caddesi doldu insanlarla.Görmedi Sivaslılar o kutlamalardan başka kral kutlama.
Sivasspor kulübü 44. yaşına doğru ilerliyor.Çok tartışmalı kutlamalar olduğu için,kutlamalar nasıl yapılmalı diye kendi aramızda tartışalım.Hatırlarsak;neden kutlamalara Sivaslı olmayan sanatçılar geldi,neden 1-2 gece kutlamaları önce İstanbulda yapıldı,neden yeni kulüp marşımız yapılmadı denildi denildi... neler neler denildi.Övgüde oldu,eleştiride oldu.Bilende konuştu,bilmeyende konuştu.
Sen taraftarsın.Nasıl bir kutlama istersin.Belirt gardaşım,belirt Yiğidom.Seslen sesin kısılana kadar efsane başkanımız ve yönetimine.
44. yılımız nasıl kutlanmalı? (Neler istersiniz)
Kasım Öktem 03.12.2010, 16:19 Kutlama falan olacağını sanmıyorum
ShabbatShalom 03.12.2010, 17:50 http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo
Böyle birşey olsun çok isterdim.
kiNgSiZe58 03.12.2010, 17:52 kaliteli transfer yapilsin bize yeter, suan gereksiz zaten son siralardayiz.. o parayi transfer icin biriktirmeli bizim cimri yönetim
asabibaba 03.12.2010, 18:51 iyide bu takımı ilk kuranları anmak onların adını sağa sola vermek hizmeti geçmiş eski başkanları davet etmek bu saydığım kişileri onare etmek kimsenin aklına gelmezmi yaa yakışıyormu bu BEN SİVASLIYIM DİYENLERE.. benim fikrim vede zikrim budur:mad::mad::mad:
eyupkocak 03.12.2010, 18:55 yeni bir marş süper olur reis :)
58 SiVaSıM 58 03.12.2010, 21:13 şehri karnaval yerine çevirmek 4X4 lük olur
Sivas_SporLu58 04.12.2010, 08:24 http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo
Böyle birşey olsun çok isterdim.
komik olma kardeşim böy bişey olması imkansız
44. yılın ne özelliği var ki ben kutlama istemiyorum sivasspor iyi oynasın yeterli
alemdarlar 04.12.2010, 10:38 Özel bir gece düzenlenmeli(stad veya bir mekanda) eski başkanlar ve eski futbolcular bir araya getirilmelidir.Sivaslı ünlü kişiler ve Sivaslılara yakın gözüken ahbaplarda olmalı.Üçüncü ligde değiliz arkadaşlar.Borcumuz yok deniliyorsa yapılır.Ayrıca takım üzerinden konuşmaya gerek duymuyorum.Herkes düşer Sivas düşmez.Bugünlerde gazetecilermiz,futbolcularımız ,yönetimimiz ve taraftarlar tam olmasada zıt durumda.Bugünler iyi bir ortamda tatlıya bağlanır ve herşeyden önce geçmişte yapılan eğlencelerden daha iyi bir kutlama olmuş olur.Sivasspor için gelecek önemlidir.Üçüncü ligde,ikinci ligde birlik ve beraberliğimiz nasıldı.Süper Ligde de aynı olmalı.
ozledımeskıyı 11.02.2011, 17:38 Söyleyeceğim şey yönetim tarafından dikkate alınırsa daha güzel bence 44. yıl takımımızın kendi içinde yapacağı bir dostluk maçıyla kutlanmalı a2 den pafdan futbolcularla karma geniş bi duyurum olup stadı doldurursak şenlikler ardından gelecektirr....
Yusuf Çevik 11.02.2011, 17:50 Bana sorarsanız şehrin heryeri kırmızı beyaz bayraklar ile dolmalı.Göze hoş gelecek kutlama olsun işte nediyelim. :)
58_SEMİH_58 11.02.2011, 17:52 Söyleyeceğim şey yönetim tarafından dikkate alınırsa daha güzel bence 44. yıl takımımızın kendi içinde yapacağı bir dostluk maçıyla kutlanmalı a2 den pafdan futbolcularla karma geniş bi duyurum olup stadı doldurursak şenlikler ardından gelecektirr....
Şartlar el verse Chelsea Sivas'a gelse.Mecnun başkanın istegi gerçek olsa :)
handsome251 12.02.2011, 00:49 44. yılın pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. bunu yerine bütün stadtaki taraftarı organize edecek 4-5 kişi amigo olmalı. ve o amigolar. aynı tezahüratları taraftara söyletmeli. guruplara bölünüp kendi kendine bağırmakla o stadın havası sönmemeli. gerekirse amigolar söyletecekleri sloganları sıraya sokmalı. biryer farklı öteki yer farklı olmamalı. google dan cavese diye bir yazıp. o videodaki sloganı kullansak bile kafi. sadece gol atarken o videodaki gibi yapsak. tüm şehri stada çekecek bir heyecan olacağını söyleyebilirim.
Yeni bir marş ile kırmıızı beyaz sivassporumuzun bayragı ile kutlama yapılması cok hoş olurdu :)
ilker_8787 27.02.2011, 22:37 Kardeşim 44. yıl için kutlamalar güzel olur fakat, kutlamadan önce bu takımın geleceği için yapılması gereken bazı çalışmalar var.
Öncelikle 44 yıllık bir klübün doğru düzgün bir taraftar organizasyonu yok. Maçta yalnızca, yiğido gençlik adı verilen, bedava bilet karşılığında stada girmiş liseli bir serseri grubu bağırıyor. O da yeterli değil. Öncelikle diğer takımların taraftar gruplarına bakarak bir taraftar grubu oluşturmalıyız. Eğer hiç yapamıyorsak bando takımı kuralım arkadaş. İnsanlar maça çekirdek çitletmeye geliyor. Yok böyle birşey.
44 yıllık takımın doğru düzgün bir marşı yok. Arabesk şarkılar stadta marş diye çalıyor utanıyorum birader deplasman takımın seyircilerinden. Marş dediğin insanları coşturur. Maçta Oktay Kaynarca'nın Sivas'ın neresindensin gardaş şiiri çalıyor ki o an stadı terkedip gidesim geliyor.
44. yıl kutlamaları için, şarkıcıya vsvs öyle abartılı birşeye gerek yok. Stad'ta o hafta Sivasspor'un maçı varsa eğer yönetim seyirciye ufak bir iki jest yaparsa kafidir.
merkez-2 04.04.2011, 11:02 9 mayısa az kalmış ya İnşallah herkes 50. yılımızıda görür ve ayrıca 44. yıl ben ce muhteşem kutlanacak Güzl bir gece düzenlenir yani
|