Orijinalini görmek için tıklayınız : Final Maçımızda Herkes Stada..!

YiğidoGençlik
05.12.2010, 17:37
Bu hafta bilidiğiniz üzere Konyaspor ile yapacağımız çok ama çok önemli bir dönüm maçımız var.Gerçekten Sivassporumuzun dönüm maçlarından biri, yenen takımın büyük bir avantaj yakalacağı bu önemli sınavda tüm Sivaslıları takımına tam destek olması için stada bekliyoruz.Ama stada gelmek yetmiyor, neden diyecek olursanız stadı doldurup takıma itici güç olmayıp, ufak tefek hatalarda homurdanmalar olursa bu takım üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır.Bunun için 90 dk büyük bir sabırla hata yapsak dahi Sivassporumuzdan desteğimizi esirgemeyelim.Gelen taraftarlardan ve özellikle gençlerden ricamız ya yanımıza gelip bizimle birlikte destek versinler yada biz tezahurat yapınca ara sıra da olsa alkışlada olsa bi şekilde bize katılsınlar.Unutmayın ki bu tür final maçlarının kazanılmasında ki en önemli faktör taraftardır, seyirci değil..!Baskı ile destek ile ne olursa olsun bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmamız lazım.

Bir önemli ricamda bu maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.

İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Maçtan öncede Yiğido Gençlik ve bizimle gelmek isteyen tüm Yiğidolarla birlikte stada toplu şekilde yürüyüp şehri uyandırmak istiyoruz.Bizimle gelmek isteyen arkadaşlarımızı Pazar günü saat 10:30 da Atatürk Heykeline bekliyoruz.

ECELİMİZ GELSEDE SON NEFESTE HAYKIRIRIZ SENİNLE..!
http://resimzade.com/Show.html?i=25533&token=66956 (http://resimzade.com/Show.html?i=25533&token=66956)
http://resimzade.com/Show.html?i=25454&token=62044
http://resimzade.com/Show.html?i=25455&token=97006

hasanpolat44
05.12.2010, 17:55
Fazla söze gerek yok süper bir düşünce lütfen herkes kampanyaya destek verip bu sese kayıtsız kalmsın.Yiğido Gençlik gerçekten mükemmel bir kampanya herkse teşekkür ediyorum.Kampanya ilk ben katılıyorum ve Yiğido Gençliğe 10 tane bilet alacağımın sözünü veriyorum.

58alp58
05.12.2010, 17:56
Mükemmel bir kampanya herkes destek versin..!Bu maçı alacağız başka yolu yok..!

ygdgnçlk
05.12.2010, 17:58
Reis çok iyi düşünmüzsün bu düşünceyi herkesin birbiriyle paylaşması lazım hatta Hürdoğan gazetesinden Abdullah Abi den ricam gazatelere de yazılsın.Çünkü bu maç gerçekten final maçımız.

ahmet yiido
05.12.2010, 18:01
Tek kelime ile harika.....

YiğidoGençlik
05.12.2010, 18:03
Fazla söze gerek yok süper bir düşünce lütfen herkes kampanyaya destek verip bu sese kayıtsız kalmsın.Yiğido Gençlik gerçekten mükemmel bir kampanya herkse teşekkür ediyorum.Kampanya ilk ben katılıyorum ve Yiğido Gençliğe 10 tane bilet alacağımın sözünü veriyorum.

abi o şekilde bir kampanya kastedmedik her bir öğrenci yada tanıdığı bir gence alsın ama Kale Arkası Gar a almalarını istiyoruz.Yine de çok sağol abi.

hasanpolat44
05.12.2010, 18:04
abi o şekilde bir kampanya kastedmedik her bir öğrenci yada tanıdığı bir gence alsın ama Kale Arkası Gar a almalarını istiyoruz.Yine de çok sağol abi.

Olsun siz herşeyi hak ediyorsunuz

YiğidoGençlik
05.12.2010, 18:07
Eyvallah abi sağolasın herşey Sivasspor için.

YiğidoGençlik
05.12.2010, 18:08
Amacımız stadın geneli genç olsun ve özellikle Kale arkası Gar tarafı full genç olsun stadı inletip maçı alalım.

hoLiGan Enes
05.12.2010, 18:18
Herkesi stada bekliyoruz...
Kral Biziz !

hasanpolat44
05.12.2010, 18:28
Haydi Yiğidolar herkes en yakınındaki en az bir gence bilet alsın.

YiğidoGençlik
05.12.2010, 18:54
Herksten ricamız bu kampanyaya herkes katılsın.

58_babacan_58
05.12.2010, 18:58
http://img265.imageshack.us/img265/9763/sivasspor2af8.jpg

Bu hafta bilidiğiniz üzere Konyaspor ile yapacağımız çok ama çok önemli bir dönüm maçımız var.Gerçekten Sivassporumuzun dönüm maçlarından biri, yenen takımın büyük bir avantaj yakalacağı bu önemli sınavda tüm Sivaslıları takımına tam destek olması için stada bekliyoruz.Ama stada gelmek yetmiyor, neden diyecek olursanız stadı doldurup takıma itici güç olmayıp, ufak tefek hatalarda homurdanmalar olursa bu takım üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır.Bunun için 90 dk büyük bir sabırla hata yapsak dahi Sivassporumuzdan desteğimizi esirgemeyelim.Gelen taraftarlardan ve özellikle gençlerden ricamız ya yanımıza gelip bizimle birlikte destek versinler yada biz tezahurat yapınca ara sıra da olsa alkışlada olsa bi şekilde bize katılsınlar.Unutmayın ki bu tür final maçlarının kazanılmasında ki en önemli faktör taraftardır, seyirci değil..!Baskı ile destek ile ne olursa olsun bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmamız lazım.

Bir önemli ricamda bu maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.

İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

Maçtan öncede Yiğido Gençlik ve bizimle gelmek isteyen tüm Yiğidolarla birlikte stada toplu şekilde yürüyüp şehri uyandırmak istiyoruz.Bizimle gelmek isteyen arkadaşlarımızı Pazar günü saat 10:30 da Atatürk Heykeline bekliyoruz.
EVET YİĞİDOLAR PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00'TE SİVASTA HAYAT DURSUN VE HERKES BİLETİNİ ALIP MAÇA GELSİN LÜTFEN,EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BUGÜNSE BUGÜNDE SİVASSPORLUYUZ...

Salim58
05.12.2010, 19:00
Sivastan üç genç kardeşimizi bu maça yönlendirdim.Bi aksilik olmazsa inşallah o gün 4 Eylülde takıma destek olacaklar.

Her yiğido bu maçta birkaç kişi bu maça yönlendirse statda yer kalmaz.

Bu maçta hem üç puana hemde taraftar desteğine çok ihtiyaç var.Ben şundan eminimki o gün stat dolacak ve üç puan sevinciyle neşeli bi şekilde stat boşalacak.

Bu önemli maçta,Takıma destek olacak tüm yiğidolara selam olsun..

YiğidoGençlik
05.12.2010, 19:01
Sivastan üç genç kardeşimizi bu maça yönlendirdim.Bi aksilik olmazsa inşallah o gün 4 Eylülde takıma destek olacaklar.

Her yiğido bu maçta birkaç kişi bu maça yönlendirse statda yer kalmaz.

Bu maçta hem üç puana hemde taraftar desteğine çok ihtiyaç var.Ben şundan eminimki o gün stat dolacak ve üç puan sevinciyle neşeli bi şekilde stat boşalacak.

Bu önemli maçta,Takıma destek olacak tüm yiğidolara selam olsun..

Eyvallah abi herkesin senin gibi duyarlı olması bizi mutlu eder Gar tarafına yönlendir abi yıkılacak kale arkası gar..

58MUAMMER58
05.12.2010, 19:32
Bu çok önemli maçta umarım herkes üzerine düşeni yapar,hiç degilse kendi evimizdeki ,bu son maçta stad tıklılm tıklım dolar gereken motivasyon sağlanır,ben istanbuldayım,şimdiden destek olan .olacak herkese çok tesekkür ederim ,umarım seyircimizin desteği ile bu maçı alırız.yiğido gençliğe tüm maçlardaki desteklerinden ötürü ayrıca tesekkürederim,iyiki varsınız yiğido gençlik.

58 SiVaSıM 58
05.12.2010, 19:56
aynen katılıyorum en en en önemli maçımız bu maç mutlaka kazanmalıyız ve kazanacağız

sebasteia
05.12.2010, 19:57
haydi sivas stada!... kopartma maçını oynayacağız!!!!! yenelim konya'yı sonra derin bir nefes alalım. 15 puan kritik viraj, bu virajı dönmek için konya'yı yenmek şart!

cılgınsivas58
05.12.2010, 20:08
bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın...........

yıldızelii8
05.12.2010, 20:19
ALLAH'ın izniyle bu maça Yıldızeli'nden 15 20 arkadaş gelecez desteğimizi verecük :)

ZiDaNe58
05.12.2010, 20:41
bu maçı almamız sart oldu konya bize devamlı ters gelen bi takım ins bu hafta o sanslızlıgıda kırar alırız 3 puanı..bska bi sonuc düsünmek bile istemiyorum..

sebasteia
05.12.2010, 21:12
ya devlet başa ya kuzgun leşe...

haydi rıza hocam, al şu maçı, şahlandır yiğidoyu...

yiğido gençlik'teki arkadaşlar bu maçta bomba gibi bir tribün bekliyoruz sizden!

yönetime de çağrıda bulunuyorum, bu maçta bilet fiyatları 3-5 tl olsun, genç, yaşlı, çoluk, çocuk stadyum dolsun! coşku dolu bir stad coşku dolu bir 3 puan alalım! bir galibiyet 750 milyar değil mi? tribünden gelecek para bunun yanında hiç kalır! haydi mecnun başkan, sen de yiğidolara bir güzellik yap!

DoomsDay58
05.12.2010, 21:19
Harika bir kampanya olmuş Sivasdaki herkes bu maça gitmeli ve bu kritik maçta desteğini esirgememelidir stad ne kadar dolu olursa oyuncular okadar iyi oynarlar unutmamak lazım

mucahitbaba58
05.12.2010, 23:28
Valla ne yalan soyleyim konya macindan cok korkuyorum
Ama fb maci bamko bizim eminim goreceksiniz konya maci bana uc sonuc geliyor yenilebiliriz yenebiliriz beraberlik ya kaybederiz ya berabere derim ben ama fb macini alacagimizdam hic suphem yok cunki sike yaptim artik boyle

hoLiGan Enes
06.12.2010, 09:12
Bu maç mükemmel olacak her zamanki gibi kale arkasını yıkacağız...

korsan hüsam
06.12.2010, 10:35
maçı almamız için herkesin bir düşünmesi lazım futbolcuların morelini yüksekte tutarsak maçı alırız gibi geliyo ama konyada yüklenecek maça

sebasteia
06.12.2010, 10:48
bu maçta tüm taraftar gruplarına büyük görev düşüyor. haydi yiğido gençlik bu defa tüm kale arkasını kaplayın!

YiğidoGençlik
06.12.2010, 11:42
ya devlet başa ya kuzgun leşe...

haydi rıza hocam, al şu maçı, şahlandır yiğidoyu...

yiğido gençlik'teki arkadaşlar bu maçta bomba gibi bir tribün bekliyoruz sizden!

yönetime de çağrıda bulunuyorum, bu maçta bilet fiyatları 3-5 tl olsun, genç, yaşlı, çoluk, çocuk stadyum dolsun! coşku dolu bir stad coşku dolu bir 3 puan alalım! bir galibiyet 750 milyar değil mi? tribünden gelecek para bunun yanında hiç kalır! haydi mecnun başkan, sen de yiğidolara bir güzellik yap!

Valla 3-5 bile çok bu maçta bilet hasılatından çok daha önemli şeyler var bu maç geleciğimiz açısından çok önemli kale arkası 1tl maraton 3 tl olsun ki öğrenci kesim maça gelebilsin.Ama kampanyamıza lütfen destek olalım herkes en az tanıdğı bir gence bilet alsın.

58alp58
06.12.2010, 16:52
Valla hakılısın reis bilet fiyatları gençlerin gelmesi açısından dahada aşağı çekilmesi lazım..

Yigido 058
06.12.2010, 17:35
Malesef Hollanda'da yaşıyorum. Yoksa kesin gelirdim ve yanıma birkac genc arkadaşa bilet alırdım. Tabiki gücüm yettiği kadar.

Bol şans yiğidolar :)

YiğidoGençlik
06.12.2010, 18:06
Malesef Hollanda'da yaşıyorum. Yoksa kesin gelirdim ve yanıma birkac genc arkadaşa bilet alırdım. Tabiki gücüm yettiği kadar.

Bol şans yiğidolar :)

OLSUN DUA EDİN SİZDE...

yiğidoerkan58
06.12.2010, 19:07
ben 15 yaşındayım.burdan bütün sivaslılara sesleniyorum takımımıza sahip çıkalım lütfen

KÖTÜ GÜNDE TARAFTARIN YANINDA OLMAK GEREKİR

ozledımeskıyı
06.12.2010, 19:49
Ben şeyi sorucam yiğido gençlikle yeniçeriler bumaçta bir araya gelse en azından aynı şekil tezahurat yapsak ben mactayım hiç sesi duyulmuyo yeniçerilerin ordan ...

ozledımeskıyı
06.12.2010, 19:52
DOSTA DÜŞAMANA İNAT EN KOTU GUNDE YIKALIM STADI KONYA NIN BAŞINA

adalı harun
06.12.2010, 20:59
bu maç bizim içn olmak yada olmamak maçı
yiğido gençliği tebrik ediyorum her zamanki gibi güzel bir organizasyon yapmış bu maçı izlememek sivaslı olmamak gibi bir sey
yediden yetmişe herkes stada cerez yemeye değil
alalım şu maçı rahatlayalım
sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur

dedebali58
06.12.2010, 21:06
final maçı sayılır sivasta olup maça gitmemek gidipte tezahürat yapmamak kibarca ayıp olur,sivassporumuz için sonuna kadar destek...

ccey
06.12.2010, 21:16
aman takımda stres oluşturmayalım sonuna kadar destekleyelim, bu takım normalde konyayı rahat yener, yeterki erken gol atalım

Salim58
07.12.2010, 07:06
http://resimzade.com/Show.html?i=25526&token=38495 (http://resimzade.com/Show.html?i=25526&token=38495)

"Seyirci değil taraftar ol"

Sivasspor'un bu haftasonu Konyaspor'la oynayacağı maça taraftar şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Yiğidogençlik taraftar grubu,bu önemli maça herkesin ve özelliklede gençlerin gelmesini isteyerek " 90 dakika susmadan takımıza destek olalım" dediler.
Yiğidogençlik üyeleri birde kampanya başlatıp " Bu maça takıma tezanürat anlamında destek verenler gelsin,yaşı ilerlemiş olanlar çocuklarına,yeğenlerine yada tanıdığı bir gence bilet alarak destek olsunlar"diyerek bugüne kadar eşine rastlanmayan bir ilke imza attılar,.
Yiğidogençlik yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verdi
"Bir maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.
İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum"

Sivas Hürdoğan.

hoLiGan Enes
07.12.2010, 10:07
http://resimzade.com/Show.html?i=25526&token=38495[/img] (img)

"Seyirci değil taraftar ol"

Sivasspor'un bu haftasonu Konyaspor'la oynayacağı maça taraftar şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Yiğidogençlik taraftar grubu,bu önemli maça herkesin ve özelliklede gençlerin gelmesini isteyerek " 90 dakika susmadan takımıza destek olalım" dediler.
Yiğidogençlik üyeleri birde kampanya başlatıp " Bu maça takıma tezanürat anlamında destek verenler gelsin,yaşı ilerlemiş olanlar çocuklarına,yeğenlerine yada tanıdığı bir gence bilet alarak destek olsunlar"diyerek bugüne kadar eşine rastlanmayan bir ilke imza attılar,.
Yiğidogençlik yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verdi
"Bir maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.
İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum"

Sivas Hürdoğan.

İşte büyük Taraftar.
Her Zaman ilklere biz imza atacağız.
Teşekkürler Hürdoğan

http://resimzade.com/Show.html?i=25530&token=72226

ayna26
07.12.2010, 10:24
Konya maçı, sivasın ligin ilk yarısını iyi bir yerde kapatması en azından alttan 3-4 basamak yükselmesi açısından ve Fb maçına iyi motive olması açısından önemli.Maça taraftarın bilinçli olarak, birlikte adım atarak gelmesi gerek.önerilerde yaşlı kimselerin yerine gençlerin gelmesi ifade edilmiş.bu iyi bir düşünce ancak, empati kurulduğunda yaşlı olup da kendisini genç hissettiğini söyleyenlere olumsuz bir etki yapmaz mı?maça kimin gelip gelmeyeceği yerine öyle bir organize yapılmalı ki, bağırmayan, tezahurat etmeyen yaşlısı, genci herkesin 90 dakika takımına fiili destek vermesi sağlanmalı.Bizim taraftarımızın sağ duyulu olmasında yaşı geçmiş denilenlerin de etkisi yok mudur?o yüzden herkesin stada gelmesi, herkesin takımın desteğini az ya da çok tezahuratlarla sağlaması için çağrılar ve organisazyonlar yapılmalı.bu maç alınack, bundan şüphem yok.konya maçı bizim iyiden iyiye düzlüğe çıktığımızın göstergesi olacaktır.

Divriği58
07.12.2010, 11:41
Ben İstanbuldayım FENERBAHÇE Maçına tanıdıgım sivaslı kardeşlerımı kadıkoydeki maçımıza yönlendırıyorum bıze ayrılan yerleri dolduralım sivasımızı desteklyelim..Nekadar sivaslı tanıdıgım varsa Hepsini çagırdım maça ve hepside gelecekler..

Divriği58
07.12.2010, 11:42
Ben İstanbuldayım FENERBAHÇE Maçına tanıdıgım sivaslı kardeşlerımı kadıkoydeki maçımıza yönlendırıyorum bıze ayrılan yerleri dolduralım sivasımızı desteklyelim..Nekadar sivaslı tanıdıgım varsa Hepsini çagırdım maça ve hepside gelecekler..

effenberg
07.12.2010, 11:52
13 Eskişehirspor15 | 16
14 Konyaspor 15 | 14
15 Gençlerbirliği 15 | 14
16 Sivasspor 15 | 12
17 Bucaspor 15 | 11
18 Kasımpaşa 15 | 8

Böyle bir puan durumun da takimin gercekten taraftarlara büyük ihtiyaci oldugunu düsünüyorum artik herkes mac gitmelidir...

FALÇATA 58
07.12.2010, 12:51
Haydi yiğidolar 2010un son maçı stad dolup taşmalı bu hafta

Abdullah DuMaN
07.12.2010, 13:05
Bu hafta eminim stad son koltuğa kadar dolacak güzel bir veda olsun

YiğidoGençlik
07.12.2010, 16:39
Konya maçı, sivasın ligin ilk yarısını iyi bir yerde kapatması en azından alttan 3-4 basamak yükselmesi açısından ve Fb maçına iyi motive olması açısından önemli.Maça taraftarın bilinçli olarak, birlikte adım atarak gelmesi gerek.önerilerde yaşlı kimselerin yerine gençlerin gelmesi ifade edilmiş.bu iyi bir düşünce ancak, empati kurulduğunda yaşlı olup da kendisini genç hissettiğini söyleyenlere olumsuz bir etki yapmaz mı?maça kimin gelip gelmeyeceği yerine öyle bir organize yapılmalı ki, bağırmayan, tezahurat etmeyen yaşlısı, genci herkesin 90 dakika takımına fiili destek vermesi sağlanmalı.Bizim taraftarımızın sağ duyulu olmasında yaşı geçmiş denilenlerin de etkisi yok mudur?o yüzden herkesin stada gelmesi, herkesin takımın desteğini az ya da çok tezahuratlarla sağlaması için çağrılar ve organisazyonlar yapılmalı.bu maç alınack, bundan şüphem yok.konya maçı bizim iyiden iyiye düzlüğe çıktığımızın göstergesi olacaktır.

açıkça yazdığımz halde bazı kardeşlerimiz anlamıyor biz illaki gelmesinler diye bir şey demiyoruz zaten öyle bir şey deme yetkimiz de yok ama diyoruz ki bu maçlık fedakarlık göstersinler sonuçta bu da bir destek demektir ama illa ki gelirim diyenlere sözümüz en az bir gence bilet alıp maça getirsinler.

ozledımeskıyı
07.12.2010, 18:47
Bu hafta eminim stad son koltuğa kadar dolacak güzel bir veda olsun

VEDA derken???:confused:

mgulseven
07.12.2010, 18:53
Hadi bakalım hayırlısı inşallah.Artık bu maç ölüm kalım maçı gibi oldu konya ile farkı kapatmak için bu hafta ne yapıp edip 3 puan çıkarmamız gerek.Tabi futbolcularıda buna inandırmak gerek yoksa ne gelir elden.

YiğidoGençlik
08.12.2010, 18:00
VEDA derken???:confused:

ilk yarının son maçı olduğundan ole demiş galiba.

58alp58
08.12.2010, 18:20
KALE ARKASI SALLANACAK BU MAÇTA..!

ygdgnçlk
08.12.2010, 18:22
AYNEN KALE ARKASI SALLANACAK..!

YiğidoGençlik
08.12.2010, 18:24
Bu maç o maç....................!

58alp58
08.12.2010, 19:13
Reiss konfeti felan hazırLasak iyi olmaz mı ?

sonüye
08.12.2010, 19:21
Bu maçta Yiğido Gençlik'ten çok güzel hareketler göreceksiniz. Bu anı birlikte yaşamak için Kale arkası GAR tarafındaki yerinizi alın...

hoLiGan Enes
09.12.2010, 08:54
Kale Arkası Yıkılacak !

ahmet yiido
09.12.2010, 18:53
finale kaldı 2 gün....!

hoLiGan Enes
09.12.2010, 21:00
Sevgiliyle bir hafta daha ;

migroArmis
09.12.2010, 22:21
artık bu maç full çekmesi lazım...

tekdoktirin
09.12.2010, 22:27
harbi zor maç sabır ve akıllı olmak lazım ama yeneriz biz daha iyi takımız konyadan

şarkışla 58
09.12.2010, 22:40
Final maçı deyip durmayın.İbb maçına diyorlardı final maçı diye kaybettik.Ancak son maç final olur.Final falan değil ama almamız gereken bir maç.

DOGU_BEY
09.12.2010, 23:40
bence final maçlık bir yanı yok daha doğrusu final maçı gibi çok zor geçecek bir maç değil, göreceksiniz maçı çok rahat bir şekilde ve farklı bir skorla alacağız satdyumun da tamamına yakınının dolacağına inanıyorum

Kasim58
10.12.2010, 02:35
13 Eskişehirspor15 | 16
14 Konyaspor 15 | 14
15 Gençlerbirliği 15 | 14
16 Sivasspor 15 | 12
17 Bucaspor 15 | 11
18 Kasımpaşa 15 | 8

Böyle bir puan durumun da takimin gercekten taraftarlara büyük ihtiyaci oldugunu düsünüyorum artik herkes mac gitmelidir...

insallah bu hafta siralamadaki yerimizi degistirip birdahada o korkulu yere inmiyecegiz.Hayatimda ilk defa BJK ve GS Destekliyor olacagim her ikisi ve biz de kazanmamiz durumunda 2 basamak yükseliyoruz es es le aramizda 1 puan kaliyor.

YiğidoGençlik
11.12.2010, 17:38
hakemde kötü İnşallah yüzümüzün akı ile çıkarız bu maçtan.Son 1 gün...

58alp58
11.12.2010, 17:39
Allah utandırmasın....

SİVAS CADDELERİ YANACAK...!

ygdgnçlk
11.12.2010, 17:50
YAKTIYSA SEZAR ROMA'YI, BİZDE YAKARIZ SİVAS'I...

SivasZara585858
11.12.2010, 18:05
Ahhhh kardeşim ahhhh memleketimizde değilizki uzaklardayız ( BABAMIN İŞİ DOLAYISIYLA :( MAALESEF ) televizyon başından destekleyeceğiz :( :(

mgulseven
11.12.2010, 22:35
bence final maçlık bir yanı yok daha doğrusu final maçı gibi çok zor geçecek bir maç değil, göreceksiniz maçı çok rahat bir şekilde ve farklı bir skorla alacağız satdyumun da tamamına yakınının dolacağına inanıyorum

İnşallah kardeşim ALLAH'mı söyletti inşallah.Bizde başka bişey düşünmek istemiyoruz artık konya'yı yenelim 3 puanı hanemize yazdıralım.Hiç degilse aradaki fark fazla açılmasın.

tekdoktirin
11.12.2010, 23:44
Allah yardımcımız olsun çok dikkatli olmamız lazım

şarkışla 58
12.12.2010, 07:00
1-0 olsun bizim olsun hiç problem değil.Sonuçta bizim farka değil puanlara ihtiyacımız var.Keşke imkan olsada Karabük e attığımız fazla golleri atamadığımız maçlara saysak

turks
12.12.2010, 08:38
bu maçı alacağız inşallah aksini düşünmek bile istemiyorum:rolleyes:

nuri_58
12.12.2010, 09:18
Her zaman tam destek ! yanındayız SİVASSPORUM ! bu maç çok önemli kazanmak şart!