Orijinalini görmek için tıklayınız : Sedat'tan taraftara...
58_babacan_58 10.12.2010, 21:32 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_sg_SedatBayr ak001.jpg
Sivasspor'un defans oyuncusu Sedat Bayrak, Konyaspor maçında taraftarlarının desteğine çok ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Sedat Bayrak, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Sivasspor için ilk yarının iyi geçmediğini, çok basit puan kayıpları yaşadıklarını anlattı. Bu hafta sahalarında Konyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Sedat, şunları kaydetti:
''2010 yılında evimizde seyircimiz karşısında son maçımıza çıkacağız. Çok üzdüğümüz Sivasspor taraftarına yeni yıl hediyesi vermek, Konyaspor'u yenmek istiyoruz. İyi bir çıkış yakaladık, bunu sürdürmeliyiz. Buradan iyi bir sonuç almazsak son üç haftamız boşa gitmiş olacak. Bunun bilincindeyiz. Bu maçı almamız lazım, bu bizim elimizde. İnşallah hafta sonu bizim için iyi geçer.''
Konyaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Sedat, şöyle devam etti:
''Sivasspor'un iyi olmasını isteyen, Sivasspor'un iyi yerlere gelmesini isteyen herkes Konyaspor maçında stadı doldursun. 90 dakika takımını desteklesin. İşlerin kötü gittiğinin biz de farkındayız. Biz bu maçı aldığımızda 2011 yılı da bizim için iyi başlayacak. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Maçtan sonra eleştiri olacaktır, buna her zaman açığız ama karşılaşma oynanırken sadece destek istiyoruz.''
Bu sezon organize atakla değil, hatalardan kaynaklanan gol yediklerini vurgulayan Sedat Bayrak, kamp dönemini iyi değerlendirmek istediklerini aktardı.
Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın futbolcuların ödemelerinden, tesislerine kadar her şeyle yakında ilgilendiğini bildiren Sedat, ''Sivasspor için, başkanımız için yapmamız gereken her şeyi yapmalıyız. Her türlü imkanı sağlıyor, karşılığını veremeyince çok üzülüyoruz. Ama biz şuna inanıyoruz çok iyi takımız, düzeleceğiz'' ifadesini kullandı.
Sivasspor'da çok mutlu olduğunu da belirten Sedat Bayrak, ''Sivasspor bizi göndermediği takdirde ben futbolu burada bırakmak isterim. Sivas'ta, Sivasspor'da çok mutluyum'' açıklamasını yaptı.
mucahitbaba58 10.12.2010, 21:54 Sivasspor turkiyenin en rahat ve en iyi kluplerinde basta gelir
Taraftarini anlatmaya keleler yetmez dilerim bunlarin farkinda olursunuzda takimi yola sokarsiniz
yeniceri_can 10.12.2010, 22:00 sedat sen yere attıgın formayı kaldır.90 dakia ne yapacağımızı söyleyecek en son adam sensin ..;)
asabibaba 10.12.2010, 22:26 taraf desteği isteyen; galip geldiğimiz karabük maçında neden hemen içeri girdiniz , neden taraftar grupları çağırdığında takım selam vermedi seyirciye yoksa küstünmü yoksa taraftarımı küstürdünüz biz sizin değil formanın delisiyiz bunu unutmasın kimse!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOGU_BEY 10.12.2010, 22:32 sedat sen yere attıgın formayı kaldır.90 dakia ne yapacağımızı söyleyecek en son adam sensin ..;)
ağzına sağlık kardeş tam hassas noktaya parmak basmışssın. sen önce yere fırlattığın o büyük Sivasspor formasının ağırlığını kaldır, takım içinde birlik olup adam dövme huyunu bırak sonra konuş.Bu takımda en başta gitmesi gereken isimlerden biri sensin, saatli bomba gibisin nerede ne zaman kart göreceğin veya sonuca etki edecek bir hata yapacağın belli olmuyor.Yanında dörtlü defans oynamayı iyi bilen bir adam yoksa zaten gerçek kapasiten de ortaya çıkıyor bence senin Sivasspordaki misyonun artık bitti...
NAUGHTYBOY58 10.12.2010, 23:05 bunLara hiç Gerek Yok Sedat Bizden Senin Bişey İsteme Gibi Bir Lüksünde Yok Gittin Trabzonda Formayı Attın Bittin Geldin MehmetLe Bir Olup Keitayı Döwdünüz Bittin Maçlarda Takımı Çaırdık Yine MehmetLe Takımı Getirmediniz SizLer Bizim İçin Bittiniz Mehmet Yıldız ve Tayfası Şerefiniz Varsa İlk Yarı Bitince Gidersiniz..
Üç Sene Önce Bursa Maçında Bizim 10 Kişi Bıraktı Durduk Yere Taraftara El Kol Hareketi Yaptı Çıktı Gitti.Biz O Maçı 2-0 dan 3-2 Çevirdik.O Maçta Gerçek Sivasspor Ruhlu Oyuncular 10 Kişi Rakibi Ezdi Yendi Sedat Bayrakta Bize Hareket Yaptığıyla Takımı Durduk Yere 20. dk da 10 Kişi Bıraktığıyla Kalmıştı.
GELELİM BU SENEYE ; Trabzon Maçında Formayı Yere Attı , 1967 Yılının Eylül Ayında O Forma İçin Onlarca Kişi Can Verdi...
Ne Kadar Sinir Olursa Olsun Yapılmayacak Hareketi Yaptı Çıkıp Bir Özür Bile Dilemedi...
Sedat Misyonunu Tamamlamıştır.Artık Ağzıyla Kuş Tutsa Gözümde Değeri Yok...
ben resmi sitede yazının tamamını okudum ve açıkçası inanmakta güçlük çektim acaba bunları gerçekten sedat mı söyledi diye çünkü şahsen tanımam ama sedatı oyundaki hal ve hareketlerinden agresifliği ve sinirine hakim olamaması nedeniyle bu kadar mantıklı doğru dürüst konuşmasını beklemiyordum eğer biri yazmadıysa bunları ve gerçek düşünceleri buysa eğer bu düşündüklerinide hayata geçirirse bence çetenin başını koparmak yeterli tamamının tasfiye etmek yerini doldurumama tehlikesiyle başbaşa bırakır bizi sedat hayro ve apo sezon sonuna kadar kalmalı en azından kulübede durmaları gerekir zaten erman, ibrahim, mehmet, yeşilkaya, kavuk vs. gidecek bisürü adam var önce bunlardan kurtulalım diğerlerinden takas para kazanma şansımız bile olabilir Herkese Saygılar...
FANATIK YIGIDO 10.12.2010, 23:46 sedat senin konusduklarin bir kulagimdan girer bir kulagimdan cikar 15macta sadece bir mac oynadin oda ligin ilk haftasi gs macinda sonra gerisiyok takimin dengesini pskolojisini bozuyosun biraz onurun serefin varsa butakimdan defolup gidersin:mad:
atrium58 11.12.2010, 07:36 Arkadaşlar bu yazının tamamını okudum yukarıdaki metin sadece röportajının bir kısmı. Yazının devamında ciddi bir bel fıtığı ve 3 aydırda yırtık kasıkla top oynadığını belirtiyor ayrıca benim çevreden aldığım bilgilere göre tedavi olması gerekiyormuş fakat kulübü zorda bırakmamak için erteliyormuş..
TEKOTORİTE58 11.12.2010, 09:06 sedat senin konusduklarin bir kulagimdan girer bir kulagimdan cikar 15macta sadece bir mac oynadin oda ligin ilk haftasi gs macinda sonra gerisiyok takimin dengesini pskolojisini bozuyosun biraz onurun serefin varsa butakimdan defolup gidersin:mad:
SEN VE SENLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞANLAR ŞU YAZDIKLARINIZ ÇOK UTANÇ VERİCİ SEDATI SİZ KÖTÜ DİYORSUNUZDA GEÇENSENEDE YASİN ŞUÇLU İLAN EDİLİYORDU GİTTİ ŞİMDİDE SEDATMI 1 Kİ,Şİ ŞUÇLU OLMAZ TAKIM KOMPLE İYİ OYNAYASA BUNLAR GÖRÜLMEZ KALDIKİ SEDAT BU TAKIMDAKİ EN İYİ STOPER SİZLERE EMEK VERENLERİ BİR ÇIRPIDA SİLEN TARAFTAR SİVASSPORU DÖNDEN SİLER .MEHMET BU TAKIM İÇİN GS GİTMEDİ KEŞKE GİTSEYMİŞ BÖYLE SİZİNGİBİ TARAFTARA FEDAKARLIKÖM YAKIŞMAZ BURDAN YAZIYOM SEDATTDA MEHMETTE ERMANDA APODA YANİ ŞU AN İLK 11 OYNATAN HİÇKİMSE GÖNDERİLMEYECEK BEGENMİY"ORSANUIZ MECBUR DEGİLSİNİZ GELMEZSİNİZ OLUR BİTER SİZİNGİBİ TARAFRARA İHTŞYAÇ YOK
risale69 11.12.2010, 10:23 takımın geleceği bu maça bağlı. taraftar üstüne düşeni yapıp stadı doldurmalı. hayati bir maç.
takım golde yiyebilir, taraftarın görevi bu tür durumlarda tezahüratlarıyla takımı motive etmeli, moralini bozmamalı. maalesef bizim taraftarlar bu gerçeği anlayamadı bir türlü.
ozledımeskıyı 11.12.2010, 11:07 Arkadaşlar bu yazının tamamını okudum yukarıdaki metin sadece röportajının bir kısmı. Yazının devamında ciddi bir bel fıtığı ve 3 aydırda yırtık kasıkla top oynadığını belirtiyor ayrıca benim çevreden aldığım bilgilere göre tedavi olması gerekiyormuş fakat kulübü zorda bırakmamak için erteliyormuş..
Tedavi olmayarak kulubu zor durumda bırakmadığını sanıyorsaa..
Bu durumda kulubü daha zor durumda bırakıyor.
B.DUMANLI 11.12.2010, 11:23 Iki yildan beri seyirci size tahammül ediyor karsilik olarak ruhsuz ve seviyesiz futbol.Ara transfer öncesi ne oldu korktunmuda sevkatle seyirciden destek bekliyorsun?Su iki yildan beri seyirciye cektirdikleriniz yeter.Futbolu ayaginla degil azinla oynadigin icin sevimsizsin.Senin gibi bir kac tane dahi var bu takimda.
sıze ne destegı verecek taraftar hiçbırınız sıvasspor klubunun ve armasının uzerınde degılsınız.bırınız formayı yere atar bırınız kavgaya karışır.:mad:
alemdarlar 11.12.2010, 15:23 Bu Sedat gardaşımızın soyadı TRAŞ mı.
Odundan futbolcu yapma sanatının en nadide eserisin sen Sedat.
Futbolcu olarak nadide değilsin yanlış anlama.
Benim hayranlık besledğim nokta; hikmetinden sual olunmayan Yaradan'ın, yanlardan basık, elips diye tarif ettiğimiz dünyaya, sadece nefes alsın nefes versin, her işi görsün; ancak yuvarlak olan topun peşinde koşmayı diye yarattığı bir canlıdan futbolcu yaratılmasıdır.
Sen ve "eküri"n Yıldız, sizler müzeye koyulacak, ziyaretlik mahluklarsınız. Ne olur artık başka topraklarda sergiletin kendinizi.
Yıldız'ını da al git artık be Sedat.
Yanke, go home...
SEN VE SENLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞANLAR ŞU YAZDIKLARINIZ ÇOK UTANÇ VERİCİ SEDATI SİZ KÖTÜ DİYORSUNUZDA GEÇENSENEDE YASİN ŞUÇLU İLAN EDİLİYORDU GİTTİ ŞİMDİDE SEDATMI 1 Kİ,Şİ ŞUÇLU OLMAZ TAKIM KOMPLE İYİ OYNAYASA BUNLAR GÖRÜLMEZ KALDIKİ SEDAT BU TAKIMDAKİ EN İYİ STOPER SİZLERE EMEK VERENLERİ BİR ÇIRPIDA SİLEN TARAFTAR SİVASSPORU DÖNDEN SİLER .MEHMET BU TAKIM İÇİN GS GİTMEDİ KEŞKE GİTSEYMİŞ BÖYLE SİZİNGİBİ TARAFTARA FEDAKARLIKÖM YAKIŞMAZ BURDAN YAZIYOM SEDATTDA MEHMETTE ERMANDA APODA YANİ ŞU AN İLK 11 OYNATAN HİÇKİMSE GÖNDERİLMEYECEK BEGENMİY"ORSANUIZ MECBUR DEGİLSİNİZ GELMEZSİNİZ OLUR BİTER SİZİNGİBİ TARAFRARA İHTŞYAÇ YOK
Oldu paşam başka arzun?
La havle....
Ben Sivassporluyum Bu Takımın 600 Tl Kombinesini Alıp Yılda Bi Dünya Para Harcıyorum İçeri Dışarı Her Maça Gitmeye Özen Gösteriyorum.Benim ve Benim Gibi Arkadaşların Paraları ile Bu Saydığın isimler Ekmek Paralarını Alıyor.
Ekmeğini Yediği Takımın Taraftarına Hiç Bir Oyuncu Hareket Çekemez , Maç Oynanırken Bekleyin Dışarda Geliyorum Diye Hiç Bir Futbolcu El Kol Hareketi Yapamaz , Uğruna Onlarca Kişinin Öldüğü Formayı Kaldırıp Kimse Yere Atamaz...
Neymiş Fedekarlık Yapmış.Bak Sen Babasının Hayrına mı Top Oynuyor? Duyanda Bu Arkadaşı Futbolcuların Cebinden Birde Kulube Para Verdiğini Sanacak...
Asıl Senin Gibi Taraftara İhtiyaç Yok. Daha O Formanın Kutsallığını Öğrenememişsin Senden Taraftar Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur İşkembeden Sallıyorsun Anca...
Atatürk Ne Demiş ; '' Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim'' Aynen Bu Söze Hitafen Bizde Önce Saygılısını Severiz...
subasi29 11.12.2010, 15:48 Sevgili Sedat Sivassporun Fedakar Taraftarlari Herzaman Sizlere Destek Veriyor Vede Vermeye DEvam Edecek,Birazda Siz Taraftarlara Umut Verseniz !
fatih585858 11.12.2010, 16:35 sedat sen yere attıgın formayı kaldır.90 dakia ne yapacağımızı söyleyecek en son adam sensin ..;)
Haklısın kardeş bu herifin derhal devre arasında gönderilmesi lazım, birde futbolu burada bırakmak istiyorum demiş ve başkanı övmüş. Vallahi övmekte haklı bu kadar sorumsuz kapasitesi düşük ve formayı yere fırlatmış bir oyuncuyu el üstünde tutan başkanı her futbolcu ister.
fatih585858 11.12.2010, 16:41 Arkadaşlar bu yazının tamamını okudum yukarıdaki metin sadece röportajının bir kısmı. Yazının devamında ciddi bir bel fıtığı ve 3 aydırda yırtık kasıkla top oynadığını belirtiyor ayrıca benim çevreden aldığım bilgilere göre tedavi olması gerekiyormuş fakat kulübü zorda bırakmamak için erteliyormuş..
Kardeşim 3 aydır yırtık kasıkla oynuyorum demekle taraftarın gazını almaya çalışıyorlar anlamadın mı hadi bu sezon öyle oynadı, geçen sene ondan önceki senede çok vasat ve vasatında altında futbol oynayan bir oyuncu yani sözün özü o formayı giymeyi haketmiyor.
fatihtuztas 11.12.2010, 16:41 Valla böyle oynamaya devam edersen gönderir Sivasspor seni Sedat. Kendine çeki düzen ver.
<Sivasspor58> 11.12.2010, 16:52 Burada röportajın sadece bir kısmı yazıyor resmi sitede tamamı var.
Linki: http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/taraftarimiza-yeni-yil-hediyesi-vermek-istiyoruz
1.5 yıldır skat olduğunu, yürümekte bile zorluk çektiğini söylüyor. Sivasspor için yanlız bırakmamamak için devam ettiğini söylüyor röportajın tamamını okursanız son derece samimi olmuş bilip bilmeden eleştirmeyelima arkadaşlar.
tekdoktirin 11.12.2010, 17:13 ya kardeşim sen bizi mafettin belki artniyetli deilsin ama
mgulseven 11.12.2010, 17:16 Bütün takım biliyor ki konya maçı önemli bir maç hem SİVASSPOR için hem futbolcular için gidecek kalacak belli olacak.Sedat şimdi çıkmış destek istiyor 15 haftadır aklınız nerede idi şimdi gönderilme korkusu sarıncamı destek istemek aklınıza geldi formayı atarken aklın neredeydi takımı eksik bırakıp tarihi farkla yenilmesine sebep oldunuz.Geçmiş olsun sedat kardeş geçti bor'un pazarı sür eşegini nigdeye.
hasan5884 11.12.2010, 17:25 sedat sen yere attıgın formayı kaldır.90 dakia ne yapacağımızı söyleyecek en son adam sensin ..;)
en güzel şekilde ifade etmişsin kardeş yazacak tek cümle bu
şu düşünülen ,yazılan şeylere bakın yazık yazık adam sakat sakat oynatılıyo bol keseden atıyosunuz maşallah FORMAYI YERE DEGİL HAKEME ATTI BİR KERE BU KADARMI KIT AKLINIZ hala nerde kalmışsınız
Valla ben de bu adamı sahada görünce fıtık oluyorum. Ne kendine yazık etsin ne de bize. Sivassporumuzu bıraksın, hem biz sağlıklı olalım hem de o.
Ne dersin Sedat, var mısın yok musun?
Yokum de be Sedat, devre arasından sonra yokum de. Sivasspor ceza sahasının içine senin yerine bir direk diker, en kötü onunla idare eder.
Ha bir direk daha lazım o da karşı ceza sahasına. Direk değil odun olsa daha iyi olur evet haklısın.
Sorma bana o kimin için diye. Anladın sen onu Sedat'cım...
Futbolcu çıkmış son derece inanarak ve maça konsantre olarak bir yazı yazmış,bir istekte bulunmuş,daha maç oynanmadan adam şunu yapmış,şöyle yapmış,böyle yapmış bir çok karşı yorum.Yazıklar olsun hepinize bu yorumlarınızınan şimdiden bu maçı kaybettirisiniz adama,ne motivasyon korsunuz ne ruh insanda.bu yazılanların hepsini sporcular okuyor sporcuları değerlendirecek olan bir antronerleri ve yönetim kuruLU var bizler daha olumlu yorumlarla takımı ve oyuncuları motive etmek düşer.HERKES de bir çok hatalar yapıyor o hataların tümü açığa konulsa hiç birimizin yüzüne bakılmaz.LÜTFEN YAPICI YORUMLAR YAZALIM...
Futbolcu çıkmış son derece inanarak ve maça konsantre olarak bir yazı yazmış,bir istekte bulunmuş,daha maç oynanmadan adam şunu yapmış,şöyle yapmış,böyle yapmış bir çok karşı yorum.Yazıklar olsun hepinize bu yorumlarınızınan şimdiden bu maçı kaybettirisiniz adama,ne motivasyon korsunuz ne ruh insanda.bu yazılanların hepsini sporcular okuyor sporcuları değerlendirecek olan bir antronerleri ve yönetim kuruLU var bizler daha olumlu yorumlarla takımı ve oyuncuları motive etmek düşer.HERKES de bir çok hatalar yapıyor o hataların tümü açığa konulsa hiç birimizin yüzüne bakılmaz.LÜTFEN YAPICI YORUMLAR YAZALIM...
Bizim Sedat2ı motive etmek gibi bi amacımız yok. Derdimiz Sedat ve onun gibilerin Sivasspor formasını bırakıp gitmeleri. Yoksa biz burda istediğimiz kadar, "sen aslansın, sen kaplansın sen yaparsın" diyelim netice yine aynı.
Çünkü Sedat Bayrak Sedat Bayrak'tır. Mehmet Yıldız Beyamcam'ızın Mehmet Yıldız olması gibi bir şey.
Kısaca biz ne yarın ne de yarından sonra böyle şahısları takımda görmek istemiyoruz. Kimse de kalkıp burada ahlak dersi vererek, "yazıklar olsun"lar barındıran cümleler kurmasın.
Bu takım üç beş çapulcu futbolcuya muhtaç değil. Bunu okuyorsan Bay Sedat, kavga arkadaşın Yıldız'a da söyle. Sana muhtaç değiliz. Ok?
Bizim Sedat2ı motive etmek gibi bi amacımız yok. Derdimiz Sedat ve onun gibilerin Sivasspor formasını bırakıp gitmeleri. Yoksa biz burda istediğimiz kadar, "sen aslansın, sen kaplansın sen yaparsın" diyelim netice yine aynı.
Çünkü Sedat Bayrak Sedat Bayrak'tır. Mehmet Yıldız Beyamcam'ızın Mehmet Yıldız olması gibi bir şey.
Kısaca biz ne yarın ne de yarından sonra böyle şahısları takımda görmek istemiyoruz. Kimse de kalkıp burada ahlak dersi vererek, "yazıklar olsun"lar barındıran cümleler kurmasın.
Bu takım üç beş çapulcu futbolcuya muhtaç değil. Bunu okuyorsan Bay Sedat, kavga arkadaşın Yıldız'a da söyle. Sana muhtaç değiliz. Ok?
ADAMIM tam düşüncelerimi anlatmışsın.konuya bence noktayı koydun.bu saatten sonra ahmet.mehmet önemli değil önümüzde 2 maç var 6 veya 4 puan ..
Kimse Suçlu Aramasın Sivassporu iki Senedir Kümeye Oynatanda Biziz...
Suçlu Biziz İdamımızı Talep Ediyoruz Hakim Bey...
Taraftar Ne Yapsın Bi Yerini mi Satsın Adamı Ayar Edersiniz Varya Siz.Neymiş Futbolcu Çıkmış Açıklama Yapmış Ulan Yapmasın Açıklama Bu Futbolcu Oynasın Oynasın...Benim Formamı Yere Atmasın O Formanın Hakkını Versin...
Ordan Bir Akıl Yoksunu da Demişki Formayı Yere Değil Hakeme Attı ; Ulan O Forma Atılacak Formamı? O Formayı Atanın !... Burayıda Sen Doldur
Taraftar Ne Yapsın Bi Yerini mi Satsın Adamı Ayar Edersiniz Varya Siz.Neymiş Futbolcu Çıkmış Açıklama Yapmış Ulan Yapmasın Açıklama Bu Futbolcu Oynasın Oynasın...Benim Formamı Yere Atmasın O Formanın Hakkını Versin...
Ordan Bir Akıl Yoksunu da Demişki Formayı Yere Değil Hakeme Attı ; Ulan O Forma Atılacak Formamı? O Formayı Atanın !... Burayıda Sen Doldur
Biz o formayı almak için neler çekiyoruz, adam kaldırıp atıyor:D Bazıları da onları destekliyor. Şaka mı bu?
Her maç öncesi ve sonrası cefakar vefakar Sivasspor taraftarının takımı tribünlere çağırmasına rağmen tribüne gitmeyen hatta kafalarını bile kaldırıp bakmayan Sedat ve ekibi mi destek istiyormuş. Futbolcular gelir geçer baki olan Sivasspordur...
sefareis 11.12.2010, 19:50 YAPILAN YORUMLARA ANLAM VEREMEDIM HER INSAN GIBI SEDATINDA HATALARI VARDIR ELBETTE AMA BU KADAR ABARTMANIN BIR ANLAMI YOK HANGI HATASINDAN SONRA HANGI FUTBOLCUMUZA DESTEK VERDIK TARAFTAR OLARAK KAC DEFA MAC KAZANDIRDIK BIZ UZERIMIZE DUSENI YATERU KADAR YAPIYORMUYUZ KI OYNAYAN MUCADELE EDEN HATALI OLSA BILE ARTNIYETLI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM EMEK SARFEDEN TERINI AKITAN BIR INSANI ELESTIRIYORUZ NE HIKMETSE KOTU OYNADIGINI SADECE BIZ GORUYORUZ BULENT MESUT RIZA HOCA YONETIM GORMUYOR SADECE TARAFTAR GORUYO COK ILGINC HER NE OLURSA OLSUN TAKIMIMIZIN OYUNCUSU BU TAKIMDA OYNADIGI SURECE IYI YADA KOTU HERZAMAN DESTEK VERMELIYIZ BENIM DUSUNCEM BOLE TABI
yeniceri_can 11.12.2010, 19:53 Sedat'ın yaptıkları 1 değil 100 değil sonda olmayacak..bu kesin..benim ve çoğu insanın ugruna herşeyini vereceği formayı kaldırıp yere atıyorsa bide üstüne para alıyorsa zoruma gider..kimse kusura bakmasın..Sedat'ı sevmiyorumda istemiyorumda..ne derseniz deyin.. bi nankör etmediğiniz kalmıştı onuda yaptınız zaten..bravo..tek isteğim biraz mantıgınızı kullanmanız..
risale69 11.12.2010, 19:57 SEN VE SENLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞANLAR ŞU YAZDIKLARINIZ ÇOK UTANÇ VERİCİ SEDATI SİZ KÖTÜ DİYORSUNUZDA GEÇENSENEDE YASİN ŞUÇLU İLAN EDİLİYORDU GİTTİ ŞİMDİDE SEDATMI 1 Kİ,Şİ ŞUÇLU OLMAZ TAKIM KOMPLE İYİ OYNAYASA BUNLAR GÖRÜLMEZ KALDIKİ SEDAT BU TAKIMDAKİ EN İYİ STOPER SİZLERE EMEK VERENLERİ BİR ÇIRPIDA SİLEN TARAFTAR SİVASSPORU DÖNDEN SİLER .MEHMET BU TAKIM İÇİN GS GİTMEDİ KEŞKE GİTSEYMİŞ BÖYLE SİZİNGİBİ TARAFTARA FEDAKARLIKÖM YAKIŞMAZ BURDAN YAZIYOM SEDATTDA MEHMETTE ERMANDA APODA YANİ ŞU AN İLK 11 OYNATAN HİÇKİMSE GÖNDERİLMEYECEK BEGENMİY"ORSANUIZ MECBUR DEGİLSİNİZ GELMEZSİNİZ OLUR BİTER SİZİNGİBİ TARAFRARA İHTŞYAÇ YOK
sana aynen katılıyorum arkadaşım. ellerine sağlık güzel yazmışsın.
birkaç kendini bilmez istiyor diye mecnun başkan takımın sembolü olan futbolcuları göndermez. mehmeti gönderdiniz yerine kimi almayı düşünüyorsunuz.
"bir kaç kendini bilmez" ve "takımın sembolleri"
Güzel laflar bunlar. Nobel edebiyat ödülü verildi mi bu sene? Neyse seneye artık.
DÜŞÜNCELERİNE SAĞLIK burada 3-5 kendini bilmez çıkıp ahkam kesiyor takımda futbolcu koymadılar bunlar sivaslıda değiller karıştırmaktan başka yaptıkları bir P.yok
DÜŞÜNCELERİNE SAĞLIK burada 3-5 kendini bilmez çıkıp ahkam kesiyor takımda futbolcu koymadılar bunlar sivaslıda değiller karıştırmaktan başka yaptıkları bir P.yok
Sivaslılık Buysa Ben Değilim Al Sana Olsun Sivas :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Nelerle Uğraşıyoruz Yarabbi :D
3-5 kendini bilmezden biri olduğum için çok mutlyum. Kendimi bilmiyorum ancak Bay Sedat ile Yıldız'ın futbolcu olmadığını biliyorum.
Bey amca bizim Sivaslılığımızı sorgulamak sana düşmez. Biz burda yorum yapan kimseyi aşağılayıp küçümsemiyoruz. Size ters gelen her düşünceyi anında ret ediyor, bununla da kalmayıp sivaslılığımız felan sorguluyorsunuz.
Bunlar sivaslı değil dediğiniz adamlar, cebindeki 3 5 kuruşla maça giden üstüne de gırtlak patlatan cefakar Sivas insanıdır.
Sen seni bil seni yoksa kediler yer seni amca. Ben değil Sezen söylüyor bunu...
Sivaslılık 4 kişi bir araya gelip elin Afrikalısını dövmekse, Uğruna kandökülen can verilen formayı yere atmaksa, Kilometrelerce yollar gidip takıma destek veren taraftarı tınlamamaksa Sivaslılık sizin olsun...
3-5 kendini bilmezden biri olduğum için çok mutlyum. Kendimi bilmiyorum ancak Bay Sedat ile Yıldız'ın futbolcu olmadığını biliyorum.
Bey amca bizim Sivaslılığımızı sorgulamak sana düşmez. Biz burda yorum yapan kimseyi aşağılayıp küçümsemiyoruz. Size ters gelen her düşünceyi anında ret ediyor, bununla da kalmayıp sivaslılığımız felan sorguluyorsunuz.
Bunlar sivaslı değil dediğiniz adamlar, cebindeki 3 5 kuruşla maça giden üstüne de gırtlak patlatan cefakar Sivas insanıdır.
Sen seni bil seni yoksa kediler yer seni amca. Ben değil Sezen söylüyor bunu...
BENİ SORGULAMAKTA SENİNGİBİ KEDİLERE DÜŞMEZ BEYBABA AZ BİR ADAM OL YETER
BENİ SORGULAMAKTA SENİNGİBİ KEDİLERE DÜŞMEZ BEYBABA AZ BİR ADAM OL YETER
Sizi sorgulayacak tek kelime yazmadım. Sizinle de polemiğe girmem; çünkü futbolun atası İngilizlere ayıp olur sonra.
NOKTA.
DOGU_BEY 11.12.2010, 20:49 SEN VE SENLE AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞANLAR ŞU YAZDIKLARINIZ ÇOK UTANÇ VERİCİ SEDATI SİZ KÖTÜ DİYORSUNUZDA GEÇENSENEDE YASİN ŞUÇLU İLAN EDİLİYORDU GİTTİ ŞİMDİDE SEDATMI 1 Kİ,Şİ ŞUÇLU OLMAZ TAKIM KOMPLE İYİ OYNAYASA BUNLAR GÖRÜLMEZ KALDIKİ SEDAT BU TAKIMDAKİ EN İYİ STOPER SİZLERE EMEK VERENLERİ BİR ÇIRPIDA SİLEN TARAFTAR SİVASSPORU DÖNDEN SİLER .MEHMET BU TAKIM İÇİN GS GİTMEDİ KEŞKE GİTSEYMİŞ BÖYLE SİZİNGİBİ TARAFTARA FEDAKARLIKÖM YAKIŞMAZ BURDAN YAZIYOM SEDATTDA MEHMETTE ERMANDA APODA YANİ ŞU AN İLK 11 OYNATAN HİÇKİMSE GÖNDERİLMEYECEK BEGENMİY"ORSANUIZ MECBUR DEGİLSİNİZ GELMEZSİNİZ OLUR BİTER SİZİNGİBİ TARAFRARA İHTŞYAÇ YOK
asıl sizin gibi taraftara ihitiyaç yok futbolcular o zaman her haltı yeme hakkına sahip öyle mi? adam kaldırıp formayı yere atsın 4-5 kişi bir olup takımda çete kurup adam dövsünler sonra sen kalk o adama takımın sembolü de! hiç kimse sivasspordan üstün değildir büyük değildir eğer bir takım formasını yere atan takım içinde kabadayılık yapanları hala el üstünde tutuyorsa vay o takımn haline ! içeirde dönenleri bilmeden burda atıp tutuyorsunuz. sedat bizim şampiyonluğa oynadığımız ilk sene dışında ne akdar istikrarlı oldu iyi oynadı? yanından bilica giibi bir adam gidince gördük gerçek kapasitesini.adam olmadık yerlerde olmadık hatalar yapıyor adeta saatli bomba ya gördüğü gereksiz kartlar ve yaptığı hırçınlıklar? özellikle bu sene sedatın yaptığı hatalardan gördüğü kartlardan kaybettiğimiz maçları bi hatırlayın sonra konuşun!
ve şunu da söyleyeyim göreceksinz devre arasında birçok oyuncu gidecek gitmeli de kimsenin babasının çiftliği değil bu kulüp!
badger5858 11.12.2010, 21:44 asıl sizin gibi taraftara ihitiyaç yok futbolcular o zaman her haltı yeme hakkına sahip öyle mi? adam kaldırıp formayı yere atsın 4-5 kişi bir olup takımda çete kurup adam dövsünler sonra sen kalk o adama takımın sembolü de! hiç kimse sivasspordan üstün değildir büyük değildir eğer bir takım formasını yere atan takım içinde kabadayılık yapanları hala el üstünde tutuyorsa vay o takımn haline ! içeirde dönenleri bilmeden burda atıp tutuyorsunuz. sedat bizim şampiyonluğa oynadığımız ilk sene dışında ne akdar istikrarlı oldu iyi oynadı? yanından bilica giibi bir adam gidince gördük gerçek kapasitesini.adam olmadık yerlerde olmadık hatalar yapıyor adeta saatli bomba ya gördüğü gereksiz kartlar ve yaptığı hırçınlıklar? özellikle bu sene sedatın yaptığı hatalardan gördüğü kartlardan kaybettiğimiz maçları bi hatırlayın sonra konuşun!
ve şunu da söyleyeyim göreceksinz devre arasında birçok oyuncu gidecek gitmeli de kimsenin babasının çiftliği değil bu kulüp!
hocam yazdıklarında sonuna kadar haklısın. zaten bizim en büyük hatamız zamanında başarılı olan herkesi dokunulmaz ilan etmemiz. bülent bey'de aynı hatayı yaptık. şimdi de bu adamlarda aynı hatayı tekrarlıyoruz. hatırlıyorum bülent bey 8 haftada 1 puan aldığında "hoca istifa etmeli" dediğimizde bazıları bize hakaret etti. şimdi ise o bazıları bülent bey'in en büyük düşmanı...
başarısız olan futbolcunun bu takımda yeri yok, geçmişte ne kadar başarılı olursa olsun. herkes bu gerçeği öğrenmeli...
TARAFTARDAN SEDAT'A!!!!!!!!!!!!!!!!
Bi git işine ya.
tekdoktirin 11.12.2010, 23:37 arkadaşlar lütfen eleştiri dozacını aşmayalım artniyetli oldunu sanmı yorum emeyi var geçmişte unutmayalım yakışmaz bize
tekdoktiri 12.12.2010, 01:26 Valla böyle oynamaya devam edersen gönderir Sivasspor seni Sedat. Kendine çeki düzen ver
karşıyakalı 12.12.2010, 05:16 bir maç kazandınız diye orası burası kalkıpta taraftara sırtını dönen tribüne çagırdıgı halde gelmeyen oyuncuların elebeşısı olan bir futbolcunun tavsiyelerine ihtiyacı yok kimsenin .sedat efendi önce adam ol ve futbolunla takıma katkıda bulun.
şarkışla 58 12.12.2010, 06:46 Arkadaşlar bu yazının tamamını okudum yukarıdaki metin sadece röportajının bir kısmı. Yazının devamında ciddi bir bel fıtığı ve 3 aydırda yırtık kasıkla top oynadığını belirtiyor ayrıca benim çevreden aldığım bilgilere göre tedavi olması gerekiyormuş fakat kulübü zorda bırakmamak için erteliyormuş..
Acaba biz o oynarken mi zor durumdayız yoksa o yokken mi
şarkışla 58 12.12.2010, 06:53 Sanki mücadele etmek,takım için elinden geleni yapmak bir futbolcunun zaten görevi ne var bunda.Adam iyi mücadele ediyormuş edecek tabi para ile oynamıyor mu.3-5 ay maaş verme bakalım ne olacak
üçyıldız58 12.12.2010, 11:17 sedat hakkında yazılan yorumların hepsini okudum vede taraftar olarak daha çok fırın ekmek yemek zorunda olduğumuzu anladım
bugün bizim için hayati bir maça çıkıyoruz bu maçın kilit isimlerinden biride sedat
bu futbolcumuz bizim futbolcumuz eğrisiyle doğrusuyla vede bizim bu futbolcuya ihtiyacımız var
böyle çok acımasızca eleştirmek bindiğin dalı kesmekle eşdeğerdir hele bu eleştirileride bazı trübün kültürü bilen arkadaşlarımızın yapması beni dahada çok üzdü
mehmet yıldız ,sedat bayrak,hayrettin yerlikaya,apdurahman dereli,sedat yeşilkaya,ibrahim,erman kılıç,akın,bu futbolcular beyler bizi süper ligde bırakacak
bence bunları acımasızca eleşetireceğimize destek olmamız lazım kimin için SİVAS için
şunuda belirtiyim yorum yapan çoğu arkadaşımda haklı ama yeri vede zamanı değil zaman birlik beraberlik zamanıı
Beyler bu forma atma olayini cok abartmayin. her insanin bir an sigortasi atabiliyor, bu bir hakeme karsi yapilan isyandir . seyirciye karsi olsa tabiki degisir. ve bir futbolcunun hircin olmasi o kisinin maglubiyeti kabul etmemesinden ileri gelir.
Dayı konusurken agzını toplarsan sevinırim senın lafların laf olsun torba dolsun cinsinden.
sebasteia 12.12.2010, 13:18 sen önce çağrıyı kendine yap!!!!!
önce kendi zihnini düzelt!!!
yazıklar olsun sana!!!!!
seni oynatan hocayada yazıklar olsun bu arada!!!!!!!!!!!
sana da sana o formayı verene de sana destek verene de yazıklar olsun
koskoca şehiri ne hale soktun
tüüüüüüüüüüüüüüüüüü sana.
basayev58 12.12.2010, 13:33 Taraftara sürprizi varmış demek ki Sedat efendinin...!
Performansa bak; 11 maçta 4 sarı kart, 2 kırmızı kart, 1 gol, 4 maç ceza, formayı yere atmak, takımı sabote etmek, futbolcu dövmek, taraftara dışarda bekle lan demek... Maaşallah kasap mı? mafya mı? futbolcu mu? mübarek belli değil. :mad:
Sedat senin yaptigini en amatör oyuncu yapmaz.
Takimi adeta sattin.
Kabadayi arkadaslarini da al yanina ve go home
SEDAT TAMAMEN GÖZÜMÜZDEN DÜŞTÜN, YETER ARTIK BU KART GÖRMELERİN.
adalı harun 12.12.2010, 14:24 sedat yaptın yapacağını senin şuçun yok seni o takımda oynatanların
iki haftada bir cezalı duruma düşüyon sen bu takıma ne kazandırıyon bu kulübün menejeri saymanı yokmu
sana nasıl tahamül ediyorlar
adi adam bir sehirle ancak bu kadar dalga geçilir
seni o sehirde tutanların şuçu sen az bile yapıyorsunkarektersiz aDAM
yeniceri_can 12.12.2010, 16:28 sedat biz desteğimizi verdik..biz oradaydık sen neredeydin bi 5 dakika gözüktün sahada sonra nerye gittin ? bu arada sedata hak verenler neredeler ?
toptan sattın takımı bu adamı 2.yari takımda tutmak ihanettir.:mad:
ZiDaNe58 12.12.2010, 17:00 BİZ ÜZERİMİZE DÜSEN GÖREVİ YAPTIKDA SEN HER NEDENSE KIRMIZI KART GÖREREK BİZE ECEL TERLERİ DÖKTÜRDÜN..KREDİSİNİ TÜKETMİSTİR SEDAT BAYRAK ARA TRANSFER DÖNEMİNDE ACİLEN GÖNDERİR DİYE DÜSÜNÜYORUM RIZA HOCAMIZ..
dedebali58 12.12.2010, 17:08 hadi ilki pozisyon geregi ikincisinde hentbol mu oynuyon ?ya bu maçı kaybetseydik? bir takımın geleceğiyle oynuyon kendini kontrol edemiyorsan başka işe bak yeter artık...!!!
sedat hakkında yazılan yorumların hepsini okudum vede taraftar olarak daha çok fırın ekmek yemek zorunda olduğumuzu anladım
bugün bizim için hayati bir maça çıkıyoruz bu maçın kilit isimlerinden biride sedat
bu futbolcumuz bizim futbolcumuz eğrisiyle doğrusuyla vede bizim bu futbolcuya ihtiyacımız var
böyle çok acımasızca eleştirmek bindiğin dalı kesmekle eşdeğerdir hele bu eleştirileride bazı trübün kültürü bilen arkadaşlarımızın yapması beni dahada çok üzdü
mehmet yıldız ,sedat bayrak,hayrettin yerlikaya,apdurahman dereli,sedat yeşilkaya,ibrahim,erman kılıç,akın,bu futbolcular beyler bizi süper ligde bırakacak
bence bunları acımasızca eleşetireceğimize destek olmamız lazım kimin için SİVAS için
şunuda belirtiyim yorum yapan çoğu arkadaşımda haklı ama yeri vede zamanı değil zaman birlik beraberlik zamanıı
************sedat öncede bir kac kez takımı eksik bıraktı..yıldız da yuruyecek dermanı yok halen onbirde bu takımın başka futbolcuları yokmu*************** ..**************
Sedat çı Arkadaşlar Nerdesiniz?...
Yazdığım Bursa Maçı Örneği Tekrar Gerçekleşti.Oyundan Çıkarken Birde Taraftara El Kol Hareketi Yapıyor Sedat Bey.
Alın Size Sedat!...
mgulseven 12.12.2010, 20:46 Taraftar destegini esirgemedi sonuna kadar takımın arkasında durdu.Evet sedat bey şimdi ne diyeceksiniz siz neden sözünüzün arkasında duramadınız.Hakemlere suç buluyoruz ne suçu var hakemlerin böyle futbolcular yüzünden takımada gıcık kapıyorlar.Bütün camiayı cephe aldırıyorlar.Bunların yüzünden futbol zevkide kalmıyor artık insanlarda.Ne diyelim sedat sana YAZIKLAR OLSUN......
NAUGHTYBOY58 12.12.2010, 20:47 Evet.. Sedat ve Biz
Biz:Tribünde 90 dkk Susmadık Takımızı Sesimizin Son Vol une Kadar DestekLedik Görevimizi Yaptık
Sedat:Yaptığı Onca Şeyden Sonra Gelmiş Bide Tarftardan İstekte Bulunuyor Hafta İçi. Maçta Bi Baktım Sedat Yine Polat Alemdar Olmuş Asıor Kesiyor Kırmızı Kart Görüyor Sonraada Cıkarken Bide Utanmadan Tribünlere Hareket Çekiyor Kimsin Sen Sedat ?? Bilicanın Yanında Sırıtmayan Adamdın Kimse Farketmiordu Ama Sen Bi Hiçsin Futbolcu Olarakta Karakter Olarakta Senin Bu Takımda İşin Yok Defol Git Giderken Mehmetini Al vee Git ...
yigidocengiz 12.12.2010, 20:52 İNŞALLAH bu takımda bi daha forma şansı bulamazsın....
halilxx58 12.12.2010, 20:52 arkadaslar sükürler olsun bu macta kirmizi kart gördü peki ya haftaya fener karsinda böyle yapsaydi allah korusun cok daha zorlanirdik...
bulutbey27 12.12.2010, 21:01 senin gibi canıl bombaya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum artık sedat çok basit kart görüp takımı sabote ediyorsun kusura bakma ben seni ilk onbirde görmek istemeyenlerdenim artık
fatihcan58 12.12.2010, 21:05 giydiği formayı yere atan
ekmek yediği yere ihanet eden
arkadaşlarını satan
taraftarını satan
bülentin has çocuğu
babasına çeken
sedat artık git evine
go home sedat trabzon:mad:
:mad::mad::mad::mad:
fatihcan58 12.12.2010, 21:13 kardeşimm sen sivası hiç izledinmii merak ediyorumm adamın kart görmeden tamamladığı bir maç yok adam stopermi sol şeritmi belli değill alllahtan kırmızı kart gördüde uzun bir aradan sonra gol yemedikkk servet gittti blica gittii adamın ne olduğu anlaşıldıı sen hala bu adamlarla devam diyorsunn ilk yarı bunu yapan 2nci yarı neler yapar bilmiyorum ama belkide rıza hoacanın büyükk operasyon yapacağız devre arasındaki demecinden gideceğini biliyor ve takımını satıyor
B.DUMANLI 12.12.2010, 21:20 Bu cikislarinla ailenide zor duruma sokuyorsun.Sen aile gecindiriyorsun senin sorumluluklarin var.Söyliyecek bir söz bulamiyorum .Cok yazik.Tedavi olmani öneriyorum.
Turan 59 12.12.2010, 21:21 Seni istemiyoruz.Rıza hocam bu adamı takıma koyarsan seni de ,istemiyoruz.
Sen yanlış meslek seçmiş sin.Sen ancak mafya ya tetikçi olursun.
Biz seni kesinlikle takımda görmek istemiyoruz.
Turan 59 12.12.2010, 21:49 Madem yönetim bu siteyi takip ediyorsa ;sedat denen adamı istemiyoruz.
kağanhan58 12.12.2010, 22:19 yeter artık sedat efendi bu akdar sorumsuluk laubalilik olmaz her maç bir facian var kartın var yaptığın bariz hataların var devre arasında sana yol göründü git artık faydandan çok zararın var bazı arkadaşlar şunu demişti yanından bilica gibi bir adama gidince gerçek kapasiten çıktı ortaya ne de haklılarmış o arkadaşlar bazıları ise sedatı takımın sembollerinden biri ilan etmişti nerdeler şimdi? formayı yere çalan adam döven ve her maç takımı için bomba olan bir adamı istemiyoruzzzz
kağanhan58 12.12.2010, 22:22 asıl sizin gibi taraftara ihitiyaç yok futbolcular o zaman her haltı yeme hakkına sahip öyle mi? adam kaldırıp formayı yere atsın 4-5 kişi bir olup takımda çete kurup adam dövsünler sonra sen kalk o adama takımın sembolü de! hiç kimse sivasspordan üstün değildir büyük değildir eğer bir takım formasını yere atan takım içinde kabadayılık yapanları hala el üstünde tutuyorsa vay o takımn haline ! içeirde dönenleri bilmeden burda atıp tutuyorsunuz. sedat bizim şampiyonluğa oynadığımız ilk sene dışında ne akdar istikrarlı oldu iyi oynadı? yanından bilica giibi bir adam gidince gördük gerçek kapasitesini.adam olmadık yerlerde olmadık hatalar yapıyor adeta saatli bomba ya gördüğü gereksiz kartlar ve yaptığı hırçınlıklar? özellikle bu sene sedatın yaptığı hatalardan gördüğü kartlardan kaybettiğimiz maçları bi hatırlayın sonra konuşun!
hocam tespitlerin süper bu yazdıların bugünkü maçtan sonra cuk diye ortaya çıktı yine ve sana sonuna kadar katılıyorum sedatın bu takımda yeri yokkk
Dün Bize Sivaslı Değilsiniz , Sizin Gibi Taraftar Olmaz Olsun Ve Türevlerini Laklak Eden Arkadaşlar Nerde Vallahi Gözlerim Arıyor...
Biz Bugün Staddaydık Sesim Gelmedi Hala Yarında Gelmez , Üstüne Birde Sedat Bey Bize Gider Yaptı :) ....Biz Taraftar Değiliz Takılıyoruz Öyle :)
yigido_sampiyon 12.12.2010, 23:18 kimse kusura bakmasın ama sedatın cezası biter...eğer takımda kalırsa 2. yarı bir maçta mesela 80. dakkada bir gol atar yada çizgiden bir top çıkarır galip geliriz o zaman gerçek yiğido olur!!!!!!!!!
ts maçından sonra bu adam artık kadroya girmemeli dediğim zaman çoğu kişi eleştirmişti...yaptıklarını unutmayalım diyorlardı!!!!! sedatın hiçbir suçu yok...gerektiğinde gerekli cezayı vermezsen bu olur!!!
yeniceri_can 13.12.2010, 00:11 sedat hakkında yazılan yorumların hepsini okudum vede taraftar olarak daha çok fırın ekmek yemek zorunda olduğumuzu anladım
sen yapma bari be abi..
hiç kimse kusura bakmasın sedat kazandıgı dolarları benimle yemiyor..yaptıgı olumlu hareketlerde nasıl desteklersem ,olumsuz hareketlerindede eleştiririm.malesef Sedat bu sene (geçen senenin çogu maçınıda bu kapsama dahil edebiliriz) attıgı 1 gol ve girdiği 3-5 kademe hariç hiç birşey yapmadı.Pardon saha kırmızı kartları mafyavari hareketleri ,taraftara el kol sallayışı , saha dışında takımda gruplaşma içerisine girerek ikilik çıkarışını unutmuşum.Bide Keitayı dövmüşlerdi dimi.
Tribün kültürü bildiğimiz için zorumuza gidiyor abi..2 senedir her maçta çileden çıkmaktan bıktık.Bizlere yazık oluyor.Bugün takımın en kritik maçında takımını 75 uzatmalarla beraber 80-85 dakika eksik oynatıyor.Bugün olası bi puan kaybında dün bize tepki verenler ne diyeceklerdi , içinden ne geçireceklerdi bilemiyorum.
Lafın kısası Sedat ın bundan sonra Sivasspor'a faydalı olacağını düşünmüyorum.umarım kendine istediği standartlarda ,yaptıgı hal ve hareketlere göz yumabilecek bir camia bulur..
Not: Formayı yere atmasını abartmayın diyen arkadaş.Sana cevap yazarak vaktimi harcama gereği duymuyorum..
NAUGHTYBOY58 13.12.2010, 01:28 Evet Murat Abi Buqün Çok ÖnemLi Bir Maça Cıktık Ve Sedat Maçı Aldı ALkışLar Sedata Demi !
doktor38 13.12.2010, 07:34 sedat kardeş artık yeter git artık git.sivası sattıgın yetmedimi.dünkü kartlada bunu ispetladın.
ben buradan sedatı kınıyorum hiçbir futbolcu takımın ve şehrin kaderiyle oynayamaz buna fırsat verilmemeli ya tersi olsa yenilsek ne olacaktı düşünmek bile istemiyom buradan hakemide kınıyom yanlı yönetiği için sivasspor hem konyayı hemde hakemi ve trabzonu yenmiştir sahada mücadele eden topçuları kutluyom sedatı kınıyorum başarılar yiğidommmmmmmmmmmmmmmmm
|