Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolculardan maç değerlendirmesi

SivasSpor.Com
12.12.2010, 16:21
http://resimzade.com/Show.html?i=25585&token=20509

Kendi sahamızda 1-0 yendiğimiz karşılaşmanın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri...

Sivasspor'a galibiyeti getiren golü atan Erman Kılıç ise zor maç olduğunu belirterek, "Maçın başında Sedat'ın atılması da maçı daha da zorlaştırdı. Ama 10 kişi ile Konyaspor'u yenebiliyorsak bu takım olduğumuzu gösterir. Haftaya Fenerbahçe'ye gidiyoruz. Puan yada puanlarla döneriz. Sivas'ı artık bu alt sıralarda görmek istemiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Bütün takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Golü atmakta bana nasip oldu. Bunun da devamı gelir" ifadelerini kullandı.

Sivassporlu Mamadou Diallo, maça iyi başladıklarını, 10 kişi kalmlarına rağmen oyundtan kopmadan kazanmak için herşeyi yaptıklarını söyledi. Diallo'nun tercümanlığını takım arkadaşı Kadir yaptı. Sivassporlu Kadir ise, "Maçı kazanmak için her şeyi yaptık. 10 kişi kaldık ama iyi mücadele ettik. 3 puan hakkımızdı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Konyasporlu Emre Toraman da, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Rakibimizle oynayacağımız için 6 puan değerinde bir maçtı. Maç iyi başladı, 10 kişide kaldılar. Sivas'ı baskı altına alamadık. Golü bulamadık sıkıntı yaşadık. Sivas bizden daha fazla istekliydi kazanmak için. Önümüzdeki maçı alarak ligi 17 puanla tamamlamak istiyoruz." dedi. Serkan Şahin ise, "Önceliklle biz iyi savaştık. Sivas 10 kişi kalmasına rağmen daha iyi savaştı. Elimizdeki fırsatları onlara verdik. Rakibimizi kutluyorum. Galatasaray maçını alarak ligi iyi bitirmek istiyoruz" dedi.

ZiDaNe58
12.12.2010, 16:22
hepinizi teker teker tebrik ederiz özellikte dialloyu cok beğeniyorum ben cok soğuk kanlı bi futbolcu..haftaya cok zorlu bi maç bizleri bekliyor istanbuldan ne getirirsek kardır..

mm1970
12.12.2010, 16:28
yiğido rıza sen çok yaşa bu maçı sen kazandın

alemdarlar
12.12.2010, 16:29
İyi oynadık ve kazandık.Ama Sedat da yaptı yapacağını.

izmiriyigidosu
12.12.2010, 16:30
takımı tebrik ediyorum futbolcularımızın hepside büyük gayret gösterdi ve maçı kazandık rbu maçı rıza hoca kazandı takımı güzel motive ederek maçı kazandık dahada iyi olacağız bundan sonra inş

karahisarli
12.12.2010, 16:32
hepinizi tebrik ederim pedriel günümde ve daha konsantire olsaydi mac daha farkli bierdi sedat ise cok ayip etti

münihli_58
12.12.2010, 16:42
Riza Hocam senin sayende kazandik. O kadar düzeltmissinki Takimi......:)

mm1970
12.12.2010, 16:49
rıza hocaya laf edenin kanında bozukluk vardır adam memleketi için çalışıyo gerçek yiğido rıza

yusuf_yusuf
12.12.2010, 17:35
hepinize teskur ederım benım güzel futbolcularım ya :D:)

fatihtuztas
12.12.2010, 17:40
Helal olsun hepinize, işte Erman senden 2 yıldır bunu bekliyoruz, hep böyle ol be kardeşim, başka futbolcular nasıl gol atıyor, nasıl frikik atıyor, biz niye atamayalım. İşte hep böyle oynayın be kardeşim.

DoomsDay58
12.12.2010, 17:47
İyi oynadık hakkımız olan maçı aldık inşallah hep böyle devam eder

gogohan
12.12.2010, 18:33
SEDAT EFENDİ SENİN BU TAKIMDA YERİN YOK ARTIK ÇEK GİT ARTIK KENDİNE DAHA FAZLA KÖTÜ SÖZ SÖYLETTİRMEDEN..

Caner POLAT
12.12.2010, 18:38
Darısı fener maçına artık :)

ccey
12.12.2010, 18:43
helal olsun, diallo yu yıllardır yedek bekletenler utansın bu adam orta saha hatta forvet bile oynar hepsi çok yürekten oynadı, yenilselerde bunları yazardım, çünkü yürekleriyle oynadılar, ziya kardeşim böyle devam et bozulma, ah sedat ah bu kadar emeğin olmasa başka şeyler diyeceğim, neyseki takım yendi

zaral
12.12.2010, 18:47
söylenecek çoktra bişey yok aslında ne olması gerekiyorsa o oldu maç öncesi ne olursa olsun öyle yada böyle bu maçı almamız gerekiyor demiştim öylede olsun orda emeği geçen herkese çok çok teşekkür etmeliyiz adamların 11 kişi yapamadığını biz 10 kişi yaptık çünkü biz daha iyi takımız biz burda oılm ayı hak etmiyoruz ayrıca maça kadar hep konyayla mücadele edeceğimizi konyayı yeneceğimizi sanıyodum ama biz bugün asıl hakem olacak şeref fukarasını yendik bu da ayrıca büyük bir keyifti böylece bize istediğimiz zaman kimsenin bişey yapamayacağının bir göstergesiydi Herkese Saygılar...

58MUAMMER58
12.12.2010, 18:55
Arkadaşlar konya sporun kadrosunda çok yetenekli oyuncular vardı,oyuna sonradan giren yedeklere bakmak yeterli,buna rağmen,1kişi eksik olmanıza rağmen iyi mücadele ettiniz,çok zevkli çekişmeli,aslında çok gollüde geçebilecek bir maç oldu,izleyenler eminim çok heyecanlanmıştır,kazandığımız için çok sevinçliyim,hepinize çok teşekkür ederim,fener bahçe maçından çok kimse bişey beklemiyor,ben inanıyorumki bu zor maçtan,puan yada puanlar çıkartırsınız,yeterki kendinize inanın güvenin,yakaladığınızı atın.

eyupkocak
12.12.2010, 18:55
evet bu galibiyet takımın moralini yerine getirecek fb yi de yenersek şaşmam
diallo baya iyi defans

şükrü çitil
12.12.2010, 19:03
riza hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum ellerinden gelen gayreti gösterif macı aldılar çok teşekür ederim yonetimede teşekür ederim sayın başkanım sizden ricam sedat gibi hayın futbolcuları külüpte bekletme tsivasspora butür futbolcular kar degil zarar veriyor hangi macı iyi oynadı rakip futbolcu arkadan faul yapıp penaltı yaptırıyor ve kırmızı kart görüyor saymakla bitmez bu futbolcu sivassporun malup olması icin elinden geleni yapıyor yeter artık gönderin getsin sedat denen futbolcuyu tekrar selamlar allaha emanet olun yolunuz açik olsun sevgili yigidolar.....................

hasan5884
12.12.2010, 19:05
sedat hariç çok güzel oynadı takım sedat yapacagını yine yaptı

şükrü çitil
12.12.2010, 19:05
riza hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum ellerinden gelen gayreti gösterip macı aldılar çok teşekür ederim yonetimede teşekür ederim sayın başkanım sizden ricam sedat gibi hayın futbolcuları külüpte bekletme sivasspora butür futbolcular kar degil zarar veriyor hangi macı iyi oynadı rakip futbolcu arkadan faul yapıp penaltı yaptırıyor ve kırmızı kart görüyor saymakla bitmez bu futbolcu sivassporun malup olması icin elinden geleni yapıyor yeter artık gönderin getsin sedat denen futbolcuyu tekrar selamlar allaha emanet olun yolunuz açik olsun sevgili yigidolar.....................

58_babacan_58
12.12.2010, 19:14
AYAĞINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK YİĞİDOLAR,MÜCADELE İÇİN TEŞEKKÜRLER...

adalı harun
12.12.2010, 19:37
iki senedir işte bu bizim sivasspor dediğimiz maçtı on kişi ile nasıl oynanacaksa öyle oynadık hepinize helal olsunözellikle size bu ruhu veren hemserimiz rızayı ikikere tebrik ediyorum hepinizin ayagına saglık öldük üldük dirildik ama mücadele olunca sonuç geliyor
rıza hoca bu sehri herkesten fazla seviyorsun yerinde duramadın allah razı olsun

58 SiVaSıM 58
12.12.2010, 19:40
hepinizi alnınızdan öpüyorum yiğidolarım benim (sedat hariç) kaleden defansa orta sahadan forvete 10 kişi değilde 15 kişi gibi oynadık abdullahsporu yendik çooook iyi oldu

sarsılmaz
12.12.2010, 19:56
Bizim için son derece önemli olan bir maçta 10 kişi ile maçı kazanmak gerçekten büyük sevinç. Bu sevinci yaşatan başta Rıza hoca ve tüm takım personeline teşekkür ediyor Başarılarının devamını diliyorum.

ozledımeskıyı
12.12.2010, 20:28
Hakem maçı alamamız için her şeyi yaptı ama ;)YİĞİDO ;)hakeme ve tum ligin gozune soka soka maçı aldı

mgulseven
12.12.2010, 20:42
Valla diyecek söz yok kelimelere sıgmayacak bir coşku yaşadık.Bütün futbolcuları ve rıza hocayı başarısından dolayı tebrik ederim.Bu hafta ankaragücü feneri yendi haftaya biz neden yenemiyelim bizim ankaragücünden neyimiz eksik.YETER Kİ BU TAKIM İNANSIN *** SİVASSPOR*** YAZ BİR TARİH RIZA HOCA......

halilxx58
12.12.2010, 20:46
Sedatin bu hafta kirmizi kart görmesi iyi oldu bir yandan, en azindan cok zorlu fenerbahce macinda oynayamacak...;)

herkesi tebrik ediyorum...

yigidocengiz
12.12.2010, 20:49
ALLAHım sana şükürler olsun bu maçı almayı nasip ettiğin için

bulutbey27
12.12.2010, 21:06
takımı sabote eden sedattan başka herkese tebrikler

kadirakin58
12.12.2010, 23:39
Sedat gönderileceğini anlayınca sivasspora ihanet etmiş ve kırmızı kart görmüş olabilir mi diye aklımdan geçiyor. İnşallah böyle birşey söz konusu değildir. Ama her halikarda Sedat'ın takımdan gönderilmesi şart.

dedebey
13.12.2010, 08:16
ben buradan sedatı kınıyorum hiçbir futbolcu takımın ve şehrin kaderiyle oynayamaz buna fırsat verilmemeli ya tersi olsa yenilsek ne olacaktı düşünmek bile istemiyom buradan hakemide kınıyom yanlı yönetiği için sivasspor hem konyayı hemde hakemi ve trabzonu yenmiştir sahada mücadele eden topçuları kutluyom sedatı kınıyorum başarılar yiğidommmmmmmmmmmmmmmmm

58Sivaslilar
13.12.2010, 09:47
takımı tebrik ediyorum futbolcularımızın hepside büyük gayret gösterdi ve maçı kazandık rbu maçı rıza hoca kazandı takımı güzel motive ederek maçı kazandık dahada iyi olacağız bundan sonra inş :D :D :D

58Sivaslilar
13.12.2010, 09:49
helal olsun, diallo yu yıllardır yedek bekletenler utansın bu adam orta saha hatta forvet bile oynar hepsi çok yürekten oynadı, yenilselerde bunları yazardım, çünkü yürekleriyle oynadılar, ziya kardeşim böyle devam et bozulma, ah sedat ah bu kadar emeğin olmasa başka şeyler diyeceğim, neyseki takım yendi:D:D:D

58Sivaslilar
13.12.2010, 09:51
hepinizi alnınızdan öpüyorum yiğidolarım benim (sedat hariç) kaleden defansa orta sahadan forvete 10 kişi değilde 15 kişi gibi oynadık çooook iyi oldu YIGIDONUN AYAK SESLERI:D:D:D

yi6ido
13.12.2010, 13:51
ulan Sedat Allah belanı versin senin emi.. yazıklar olsun TAKIMIN YÜZ KARASI !!!... Şansal Büyüka bi yorum yapmıştı Lig Tv de ... '' Sivassporlu yöneticilerde Sedat çıktıktan sonra sırtını sıvazlıyorlar...Sanki doğru bi hareket yapmış gibi '' aynen doğru söylemiş helal olsun bir Sivaslı olarak Şansal hocaya.

hatem
13.12.2010, 16:54
helal olsn herkese inş böle devam ederz.d

dedebali58
13.12.2010, 19:28
Başta ramoviç vediallo olmak üzere hepsine teşekkürler birde sitemim olacak şu mücadeleyi önceki 3-5 maçtada yapsalardı da 5-6 sıra yukarıda rahat olsaydık kötümü olurdu?:confused:

birolsvs58
13.12.2010, 20:35
atom karınca böyle istedi kazanmayı bildik bundan sonrada atom karıncanın dedigi ve istedigi olacaktır TEŞEKKÜRLER RIZA ÇALIMBAY TEŞEKKÜRLER YİGİDO

hiko58
14.12.2010, 06:18
sivasspor aynı heyecanı yaşayarak aynı futbolu oynayarak istanbuldanda puan yada puanlar getirmeyi bilecektir. neden gençlerbirliği yeniyorda biz yenmeyelim. zaten istanbul takımlarından puan alırsaK KOLAY ALIRIZ.. anadolu takımları buu yıl zor. ama en çok trabzon denen takımı yenmelerini istiyorum. ikinci yarı mutlaka bunu yapın çocuklar. bize trabzonda hakaret eden sivas kümeye diye bağıran otobüsümüze işeyen soysuzlara hele hele 6-1 yenildiğimiz o kötü maçın rovanşını mutlaka alın. intikam ateşiyle kavrulun. acımız yerde kalmasın.

Djamoka
14.12.2010, 11:49
Sedat denen futbolcu müsveddesinin maç hakkındaki yorumu ne acaba? Maçın sonucuna çok üzülmüş müdür acep? :) Neyse kınası başka bahara kaldı artık...

zafer58li
14.12.2010, 17:07
Sedat'in cikmasina ragmen bu takimi yendigimiz icin Sivassporla guru duyuyorum arkadaslar!

şarkışla 58
15.12.2010, 00:51
Evet herkes istekliydi ve görevini yapmaya çalıştı Erman bile:D