Orijinalini görmek için tıklayınız : Manavgat'ta Buluşuyoruz!
antalyali_yigido 15.12.2010, 12:12 Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
Sivassporumuz her sene devre arasında olduğu gibi bu senede Manavgat-Side'de kampa girecek. 25 Aralık'ta Side'ye gelecek olan takımımız sivasspor.com'un da belirttiği gibi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Diğer hazırlık maçları otel içerisinde olacağından hepimizin katılması söz konusu olmayabilir ama ben gelip takımı destekleyen arkadaşları otel içerisinde izlemeleri için elimden geleni yapacağım.
Beşiktaş maçının nerede ve saat kaçta yapılacağını öğrenip, hazırlık maçıda olsa onları burada en güzel şekilde destekleyip, moral vermek için hepinizi şimdiden maça bekliyorum.
Ben takımın oteldeki kampı süresince yanlarında olacağım ve takımla ilgili haber ve bilgileri buradan sizinle paylaşacağım.
Antalya'da yaşayan Sivaslılar ve özellikle Manavgat'ta bir topluluk oluşturabilirsek, her sene yalnız desteklediğim takımımızı bu sene kalabalık bir şekilde desteklemek tek arzum.
Pankartımız ve diğer hazırlıklar tamamdır, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Bana ulaşmak için: 0546 58 9 58 58 numaralı telefonumdan yada siv@s.spor msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Herkes sever, biz ölürüz... (antalyali_yigido)
alemdarlar 15.12.2010, 12:30 Burak kardeşimizle konuştum.Gerçekten ayakta alkışlanacak bir davranış sergilemekte.İnşallah söz vermiyorum ama yardımcı olmaya çalışacağım.Çünkü dostlarımızla,kardeşlerimizle bir irtibata geçmem lazım.Başarılar...gönlüm sizlerle.
HAMDİ DUMAN 15.12.2010, 12:31 İyi eğlenceler size umarım iyi vakit geçirirsiniz
antalyali_yigido 15.12.2010, 12:32 sağol güzel dileklerin için, Sivasspor'lu olan herşeyde olmak gerekir. Manavgat'a gelmişse bundan benim için daha güzel ne olabilir. İnşallah güzel organize olup güzel bir şekilde takımımız destekleyeceğiz.
herkes sever, biz ölürüz.... (antalyali_yigido)
Helal olsun sana Antalyadaki-Yigido insallah Takima güzel bir Moral verip , kalabalik sekilde Takimimizi desteklersiniz.
antalyali_yigido 15.12.2010, 15:16 Helal olsun sana Antalyadaki-Yigido insallah Takima güzel bir Moral verip , kalabalik sekilde Takimimizi desteklersiniz.
kalabalık yada az en güzel şekilde gerekli ilgi fazlasıyla gösterilecek güzel kardeşim hiç merak etmeyin :)
antalyali_yigido 15.12.2010, 15:17 arkadaşlar bu arada son gelen bilgiye göre Sivas Belediyespor'da Manavgat/Side'de kampa girecek, otel bilgisi mevcuttur. onlarıda yalnız bırakmayacağım...
Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
Sivassporumuz her sene devre arasında olduğu gibi bu senede Manavgat-Side'de kampa girecek. 25 Aralık'ta Side'ye gelecek olan takımımız sivasspor.com'un da belirttiği gibi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapacak.
Diğer hazırlık maçları otel içerisinde olacağından hepimizin katılması söz konusu olmayabilir ama ben gelip takımı destekleyen arkadaşları otel içerisinde izlemeleri için elimden geleni yapacağım.
Beşiktaş maçının nerede ve saat kaçta yapılacağını öğrenip, hazırlık maçıda olsa onları burada en güzel şekilde destekleyip, moral vermek için hepinizi şimdiden maça bekliyorum.
Ben takımın oteldeki kampı süresince yanlarında olacağım ve takımla ilgili haber ve bilgileri buradan sizinle paylaşacağım.
Antalya'da yaşayan Sivaslılar ve özellikle Manavgat'ta bir topluluk oluşturabilirsek, her sene yalnız desteklediğim takımımızı bu sene kalabalık bir şekilde desteklemek tek arzum.
Pankartımız ve diğer hazırlıklar tamamdır, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Bana ulaşmak için: 0546 58 9 58 58 numaralı telefonumdan yada siv@s.spor msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Kardeşim bir taraftar olarak sana teşekkür ediyorum.Umarım orada takımla içiçe güzel zamanlar geçirmek nasip olur sizlere. Kampa gelecek gidecek oyuncularla ilgili bilgileri de bekliyoruz senden.
ozledımeskıyı 15.12.2010, 15:24 Ben de gelemeyecek arkadaşların arasındayım bizim adımıza da destek verin
selamlar götürün gelebilmeyi çok isterdim destek veren tüm yiğidolara ben de teşekkür ediyorum
antalyali_yigido 15.12.2010, 15:24 Kardeşim bir taraftar olarak sana teşekkür ediyorum.Umarım orada takımla içiçe güzel zamanlar geçirmek nasip olur sizlere. Kampa gelecek gidecek oyuncularla ilgili bilgileri de bekliyoruz senden.
en güzel şekilde gerekli destek verilip takım hat safhada motive edilecek hiç merak etmeyin :)
antalyali_yigido 15.12.2010, 15:25 Ben de gelemeyecek arkadaşların arasındayım bizim adımıza da destek verin
selamlar götürün gelebilmeyi çok isterdim destek veren tüm yiğidolara ben de teşekkür ediyorum
teşekkürler güzel kardeşim, yiğidolar en iyi şekilde temsil edilecek şüpheniz olmasın...
kardeşim şanslısın takımla ilgili devre arasındaki en çabuk en taze bilgilere sen ulaşmakla kalmayıp bide onlarla vakit geçirebileceksin ama bizde şanslıyız ki umarı oradan edindiğin bilgileri haberleri bizlede paylaşıcağını belirttin Eywallah kardeşim Herkese Saygılar...
antalyali_yigido 15.12.2010, 15:44 kardeşim şanslısın takımla ilgili devre arasındaki en çabuk en taze bilgilere sen ulaşmakla kalmayıp bide onlarla vakit geçirebileceksin ama bizde şanslıyız ki umarı oradan edindiğin bilgileri haberleri bizlede paylaşıcağını belirttin Eywallah kardeşim Herkese Saygılar...
sağol kardeşim, merak etme güzel paylaşımlar gerçekleştireceğim...
http://www.ressim.net/6/upload/777b630a.jpg
antalyali_yigido 15.12.2010, 17:08 http://www.ressim.net/6/upload/777b630a.jpg
küçük antalyali_yigido sağol :)
alemdarlar 15.12.2010, 17:09 Resim küçülmüş rahat bakabildik en sonunda.
Güzel...Yer...
Yüzlerce-Binlerce Yiğido da ziyaret eder İnşallah takımı.
antalyali_yigido 16.12.2010, 08:05 hazırlık maçı belek'te de olabilir çünkü beşiktaş genelde belekteki otellerde kamp yapıyor...
antalyali_yigido 23.12.2010, 08:46 yokmu arkadaşlar başka antalyadan kimse
Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
http://www.e-adalet.org/forum/uploads/resim_yukle/U24169-1277290916.gif http://www.e-adalet.org/forum/uploads/resim_yukle/U24169-1277290916.gif http://www.e-adalet.org/forum/uploads/resim_yukle/U24169-1277290916.gif http://www.e-adalet.org/forum/uploads/resim_yukle/U24169-1277290916.gif http://www.e-adalet.org/forum/uploads/resim_yukle/U24169-1277290916.gif
SivasLady 23.12.2010, 09:49 Fenerbahçe Belek Arcadia,
Trabzonspor Belek Gloria Golf,
Beşiktaş Belek Gloria Serenty,
Galatasaray ise Kundu Rixos Lares otelinde,
Bursaspor ise Kundu'daki Topkapı Villa Otel'de,
Kasımpaşa Kundu Kremlin Palas,
Manisaspor Lara Titanic,
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Side Emirhan,
Ankaragücü Belek Ela Qualty Resort,
Eskişehirspor Belek Calista Luxory Resort,
Konyaspor Belek Adora Golf Resort,
Sivasspor Side Suena,
Gençlerbirliği ve Kayserispor Belek Susesi,
Karademir Karabükspor Belek IC Santai,
Bucaspor Belek Sirene
Gaziantepspor Belek Gloria Serenty otel.
yorumcuyuz 23.12.2010, 10:03 antalyali_yigido
tayinim serike çıktı. orda ev kiraları ne kadar bilgin var mı? bu arada tabiki sivassporumuzu orda yalnız bırakmayız..:)
izmirliyigido 23.12.2010, 10:17 antalyali_yigido kardeşimzden sıcak sıcak, taze haberler ve fotograflar bekliyoruz artık. Özellikle maçlarla ilgili detaylı bilgiler gelirse çok seviniriz. Kolaylıklar ve başarılar diliyorum kardeşim. inşallah iyi haberler güzel haberler geçersin bizler.
AYK
Murad_Kelleci58 23.12.2010, 10:32 SİVAS BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİYE KAPALI OLACAK ARKADAŞLAR.. BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ HABERİN İÇERİĞİNİ
İŞTE LİNK :
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19236
SİVAS BEŞİKTAŞ MAÇI SEYİRCİYE KAPALI OLACAK ARKADAŞLAR.. BEŞİKTAŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN OKUYABİLİRSİNİZ HABERİN İÇERİĞİNİ
İŞTE LİNK :
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=19236
7 Ocak Cuma günü Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kamp yapılan otelin sahasında saat 18.30'da başlayacak olan bu mücadele, taraftara kapalı olacak.
antalyali_yigido 23.12.2010, 15:24 maç taraftara kapalıda olsa, ben basın olarak girerim merak etmeyin, sizleri resimsiz bırakmam :)
antalyali_yigido 23.12.2010, 15:26 antalyali_yigido
tayinim serike çıktı. orda ev kiraları ne kadar bilgin var mı? bu arada tabiki sivassporumuzu orda yalnız bırakmayız..:)
numaram yazılı kardeş mesajımda, ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım
antalyali_yigido 23.12.2010, 15:28 Sivasspor kaldığı otelde illaki diğer takımlarla da maç yapacak, destek tam destek her yerde :)
maçı alınmasakta sıkıntı yok! Biz Yiğido'yuz gireriz :)
antalyali_yigido 23.12.2010, 15:34 Merhaba Arkadaşlar, Ben Manavgat'tan Burak.
bundan 3 sene önce aynı otelde trabzonspor kamp yapmakta idi ve Sivasspor'umuzla bir hazırlık maçı yapmıştı, ver biz o maçta 1-1 berabere kalmıştık. sanırım oradaki Sivaslıların desteğinden çekindiklerindendirki oteldeki maça taraftar almıyorlar arkadaşlar, bu kanıya nereden vardım; çünkü bu bölgede o kadar çok Sivaslı varki herkes bir şekilde geliyor. Ha sivasspor.com'a kayıtlı değiller ama ailelerini alıp gelen bir çok Sivaslı var...
Sivaslı yeterki takımını desteklemek istesin, her yerde destekler...
Dedimya herkes sever biz Ölürüz...
Antalyalı_Yiğido :)
revenge58 23.12.2010, 18:08 antalyali_yigido
ben serikde oturuyorum.serik merkeze tayin olduysan evini hazır bil
yorumcuyuz 23.12.2010, 18:39 ben serikde oturuyorum.serik merkeze tayin olduysan evini hazır bil
cok teşekkur ederim. serik merkezde 58 plaka görürsünüz artık:) evi tuttuk tam olarak nerde bilmiyorum ama serik merkezde eşyalı bir daire tuttuk.
antalyali_yigido 23.12.2010, 18:53 cok teşekkur ederim. serik merkezde 58 plaka görürsünüz artık:) evi tuttuk tam olarak nerde bilmiyorum ama serik merkezde eşyalı bir daire tuttuk.
manavgatada beklerim her zaman
yorumcuyuz 23.12.2010, 19:00 manavgatada beklerim her zaman
cok teşekkür ederim inşallah görüsürüz...
delifisek58 23.12.2010, 19:37 kardeş bende manavgattayım bende seyretmek istiyorum günü bellimi
antalyali_yigido 24.12.2010, 07:56 kardeş bende manavgattayım bende seyretmek istiyorum günü bellimi
taraftar almıyorlarmış beşiktaş maçına ama diğer hazırlık maçlarına gireriz
Sivasspor güçlü rakiplerle oynayacak
Sivasspor'un Antalya Side kampında oynayacağı hazırlık maçındaki proğramı netlik kazandı.
Kırmızı-Beyazlı takım 7 Ocak'ta saat 18.00'de Beşiktaş'la, 10 Ocak'ta saat 15.30'da Arnavutluk'un Skenderbev Karçe,12 Ocak Çarşamba Hollanda'nın Az Alkmaar ve son maçıda 15 Ocak'ta Belçika'nın Gent takımıyla yapacak.
Arnavutluk ekibi Skenderbev Karçe takımı ligde 31 puanla 2. sırada yer alırken, Hollanda takımı Az Alkmaar 32 puanla ligde 6. sırada bulunuyor. Belçika'nın Gent takımı ise 38 puanla liginde 3. sırada yer alıyor.
Antalyalı Yiğido Sivasspor'u bekliyor
Sivasspor'un bugün Antalya-Side'de kampa başlayacak olması o yörede yaşayan Sivaslı'larıda harekete geçirdi.
Manavgat Sivaslılar Dernek Başkanı Burak Taşkan ile Sivasspor'un eski yöneticilerinden Mahmut Erikman,bugün başlayacak antrenman öncesi otele giderek futbolculara hoş geldiniz diyecekler. Manavgat Sivaslılar Dernek Başkanı Burak Taşkan,Sivasspor'un Antalya'ya her gelişinde bu heyecanı yaşadıklarını ve Sivasspor'un sıkıntı yaşamaması için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.
sivasrehberim 25.12.2010, 08:51 taktir edilecek davranışın.emeklerinden dolayı sivaslı taraftar olrak tşk ederim.
antalyali_yigido 25.12.2010, 10:43 taktir edilecek davranışın.emeklerinden dolayı sivaslı taraftar olrak tşk ederim.
sağol kardeşim bizde Sivasspor sevgisi ölümüsüzdür...
fatih585858 25.12.2010, 11:08 Antalyada yaşayan Yiğidolara helal olsun vallahi, bazı insanların yaptığı gibi takımımıza iyi gün dostu değil , sizin gibi kötü gün dostları lazım.
Arkadaşlar ben Alanya'da oturuyorum ancak işim gereği Serik,Manavgat, Alanya ve Gazipaşa'da sürekli olarak bulunuyorum. Bölgede Sivasspor taraftarlarını bir araya toplayacak bir organizasyon yapalım derim. onur.fd@gmail.com'a mail atan arkadaşlarla bir araya gelebiliriz. Ayrıca yakın yerlerde Sivasspor'un maçlarına da grup olarak gitmek için organizasyonlar yapabiliriz. Bir olursak Sivaslıların gücünü Antalya'da cümle aleme gösterebiliriz.
antalyali_yigido 25.12.2010, 14:48 Arkadaşlar ben Alanya'da oturuyorum ancak işim gereği Serik,Manavgat, Alanya ve Gazipaşa'da sürekli olarak bulunuyorum. Bölgede Sivasspor taraftarlarını bir araya toplayacak bir organizasyon yapalım derim. onur.fd@gmail.com'a mail atan arkadaşlarla bir araya gelebiliriz. Ayrıca yakın yerlerde Sivasspor'un maçlarına da grup olarak gitmek için organizasyonlar yapabiliriz. Bir olursak Sivaslıların gücünü Antalya'da cümle aleme gösterebiliriz.
güzel kardeşim bu işler maille olmaz numaranı ver derim.
0546 58 9 58 58 bana ulaşabilirsin
güzel kardeşim bu işler maille olmaz numaranı ver derim.
0546 58 9 58 58 bana ulaşabilirsin
05436745787 Onur
taraftar almıyorlarmış beşiktaş maçına ama diğer hazırlık maçlarına gireriz
Son aldığım duyumlara göre otel yönetimi ile görüşülmüş ve bu maça büyük ihtimalle taraftar alınacakmış..Bilginize.
metin 07 30.12.2010, 23:37 ligde kalma yarışındaki rakiplerimizden konyaspor'da bizim otelde kamp yapıyor.
takımın hırsı gözümü korkuttu size şuanda verebieceğim en iyi haber 1. kalecileri gökhan'ın çok umursamaz tavırları :) inş. böyle devam ederde form yakalayamaz ligin 2. yarısında.
transferlerine gelince barbaros diye birini taransfer ettiler. ismini hiç duymadım. hakkında tek bildiğim 6 aydır oynamadığı ki ziya doğan'da bundan yakınıyordu.
ziya hoca iki santrfor istiyor. fatih tekke'de ısrarlı. konuştuğunu ve anlaştığını söylüyor fatih'le. öte yandan g.antep'deki beto'da gündemlerinde ama bu transfer zor görünüyor . inş. bu transferler gerçekleşmez :)
Birde ayrıca ziya doğan hakında burda eleştiride bulunacam arkasından biraz dedikodu yapıyim:) aşırı derecede kendini beğenmiş, mütavazılık nedir bilmeyen, küfürsüz cümlelerine nadir rastlanan bir antrenör.
futbolcularla da ilişkileri hiç iyi değil gözlemlediğim kadarıyla bu yüzdendir ki gittiği her takım küme düşüyor.
temennimiz bu geleneğin bu sene de devam etmesi.:)
metin 07 30.12.2010, 23:39 benden de spor muhabiri filan olmaz, yukarıdaki örnekde de görüldüğü gibi çok öznel haber yapıyorum :)
anlastiklari barbaros barut olabilir, ankaragücünde falan oynadi. iyi oyuncuydu.
revenge58 31.12.2010, 17:00 valla barbaros barut ise iyi oyuncu adam 10 sene bayern münih de yetişdi sonra kasımpaşa,ankaragücü bir ara bizde alacaktık.sol ayağı çok iyi.beşiktaş maçı 6 ocak da saat kaç da kardeşim gerçi ben seni arıcam
3'ü bir arada!
Gönüllerin bir olduğu 3 takım aynı otelde kamp yapacak. Sivasspor'la birlikte pilot takımı Üsküdar Anadoluspor ve Sivas'ın takımı 4 Eylül Belediyespor 5 Ocak 2011'den itibaren Side'de Sueno Beach otelde kamp için bir araya gelecek.
İlk etap çalışmalarını yerli futbolcularla yapan Sivasspor,3 günlük izinin ardından,yabancı futbolcularıyla birlikte , yarın öğle saatlerinde Sueno Beach otele gelerek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.
Sivasspor'un kamp yaptığı Sueno Beach otelde bir başka Sivas takımı 4 Eylül Belediyespor ile Sivasspor'un pilot takımı Üsküdar Anadolu'nun kalacak olması,iyi olan ilişikleri daha da ileriye götüreceği belirtiliyor. Öte yandan bu üç takımında bir birleriyle hazırlık maçları oynamasıda bekleniyor.
|