Orijinalini görmek için tıklayınız : Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Abdullah DuMaN
18.12.2010, 21:14
Yunus Yıldırım Fenerbahçe ve Takımımız arasında yapılan maçta birçok şeyi gözden kaçırdı sezon öncesi geçirdiği sakatlıktan dolayı sezona geç başlayan FİFA kokartlı hakemimizin bu kadar hataya düşmesi Beni hayrete düşürdü
Galiba futboldan uzak kaldığından bazı kuralları unutmuş olmalı

Fenerbahçeli futbolcular 6-7 kez penaltı beklediler özellikle Dia 3 pozisyonda uzun süreli itirazlarda bulundu eğer penaltıysa ver penaltıyı değilse neden 7 pozisyondan birinde bile kart çıkmıyor bizim futbolcularımızın rakibe temasında kartı yapıştırıyorsunda Mehmet Topuzun gözünün önünde Ceyhuna attığı yumruğu göremiyormusun Alexin o ligimizin en değerli futbolcularından olan Alexin genç Ziyaya yaptığı hareketdemi görmedin hadi sen görmedin Ziya 4. Hakemin üstüne düştü odamı görmedi İbrahim Şahin ve Ermanın yarım metre geride olduğu pozisyonlarda ofsayt bayrakları kalktı
Dia'nın Ramoviç'e Topsuz alanda attığı tekme
Bekir'in Ramoviç'e yaptıkları ve daha neler neler...
Türkiye Futbol Federasyonu lütfen hakemlerimize eğitim verin yada maçlara Büyük takımlardan etkilenmeyen hakemler atayın...

eyupkocak
18.12.2010, 21:18
adam futbolu unut be kardeşim iki tarafı da tatmin edemedi
bu adama liğ de görev verilmemeli

zaralı19
18.12.2010, 21:18
ben böyle hakem görmedim bu kadar fenerbahçe tutulmaz ki 12 kişi ile maç aldılar helal olsunnnnnnnnn:@

mucahitbaba58
18.12.2010, 21:20
Federasyon bu sirk hayvanlarini gormedigi muddetce bizim once hakemi sonrada rakibi yenmemiz gerekiyor federasyona lanet olsun raaist fasist ne ararsan var

subasi29
18.12.2010, 21:40
Tipi Bozuk Karaktersiz Adam,Bugun Ne Oldugu Belirsiz Bir Hakem Vardi

mucahitbaba58
18.12.2010, 21:44
arkadaslar ben federasyonu aradim ve msj biraktim umarim ulasir oraya kinadigimi ve f5 macinin posizyonlarina dikkatlice bakilmasini
ve onlari lanet ettim kinadim ve bir kac sey daa saydim buyrun cesareti olan varsa yapsin

0212 362 24 80 merkez hakem kurulu nr

58temha
18.12.2010, 21:49
Böyle Hakem Olmaz Hiç Olmadık Zamanlarda Verir Ama Hep Geldiği Zamanlarda Veriyor Bu Hakem Futbolu Unutmuş NOT : Birdaha Sakatlanırsan İnşallah Bidaha Hakemlik Yapmazsın

şarkışla 58
18.12.2010, 21:49
Bence hakem iyiydi.Kadıköyde seyirci baskısının yüksek olduğu yerde baskıya iyi direndi.Hele İvanosun eline penaltı çalabilirdi sertliğimize pirim tanıdı başka hakemolsa 1-2 kırmızı kart görebilirdik.Alex in Ziya yı tartaklaması ve M.topuz un Ceyhuna hareketini ıska geçti o kadar

58temha
18.12.2010, 21:50
mücahit abi çok iyi yapmışsın tşk ler

58isML58
18.12.2010, 21:52
Allah hakemin belasini wersin 2 net kirmizi karti cikartmadi ve seyirciden korktugu o kadar belliydiki...... Allah aldigin butun parayi bogazinda biarksin eger coluk cocuguna harciycaksan Allah en kotu belayi butun ailenin basina wersin, senin gibi hakem olmaz olsun fb liler butun faulleri calarken bize hic birsey yapmadiii. Bu mactaki cikarlarini hepsi ailenin we senin basina beddua olarak yagsin, basina gelebilecek en kotu seyler gelsin......

mucahitbaba58
18.12.2010, 21:52
Bence hakem iyiydi.Kadıköyde seyirci baskısının yüksek olduğu yerde baskıya iyi direndi.Hele İvanosun eline penaltı çalabilirdi sertliğimize pirim tanıdı başka hakemolsa 1-2 kırmızı kart görebilirdik.Alex in Ziya yı tartaklaması ve M.topuz un Ceyhuna hareketini ıska geçti o kadar

hakem fifa kokartli gardas baskilar beni ilgilendirmez yani sivaslilari ilgilendirmez
bizim giden puanlarimizin hesabini kim verecek lanet olsun lanetttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttt

mucahitbaba58
18.12.2010, 21:55
mücahit abi çok iyi yapmışsın tşk ler

tsk etmeye gerek yok gardas ben sivaslilik yigidoluk gorevimi yaptim herkes yapmali bence ne kadar ses o kadar icraattir
isterse bela olsunlar basima
hic umrumda degil bundan sonra nr kayitli bende aricam icimi bosalticam
keske imkan olsada iyice ..........m
takima zarar verenleri lanetlicem bundan sonra bu kadari yeter artik dedirtti

yiğido BİLECİK
18.12.2010, 22:00
haken senin allah belanı versin 2 kırmızı kartı vardı fenerin vermedin alex sinde ayagına ben varya

babapiton
18.12.2010, 22:02
O yumruğa kart çıkarmayan hakemin fifa korkatını................

ozledımeskıyı
18.12.2010, 22:05
Bize gösterdiği kartları onalar o kadar kolay çıkarsa 3-0 hükmem galiptik be
M.topuz un hareketi kart
Dia ramovic vurdu kesinlikle kırmızı kart
Alex ziya yı tartakladı Not:Bu işin 4 eylül kısmı da var .
Mehmet nas ceza sahası önunde arkadan çelme takılarak düşürüldü free kick sarı kart
Dia niang sürekli kendini yere attı hakemi aldatmak için her b.ku yediler kart yok (lanet olsun sana)

ozledımeskıyı
18.12.2010, 22:06
Yediğimiz golde alex in oraya atacağı %100000 ramo iyi yer tutamadı bir el mesafesi kalmıştı kurtarmasına

DoomsDay58
18.12.2010, 22:08
İnsan hata yapar da hep bizimi bulur bu hatalar anlamadım gitti :(

58 SiVaSıM 58
18.12.2010, 22:14
yunus yıldırım fbli bir hakemdir ve şe..sizin önde gidenidir yazıklar olsun

ZiDaNe58
18.12.2010, 22:45
dianın ramovice attıgı tekmeyi ve bundanda önemlisi topuzun tam hakemin gözü önünce salladıgı yumrugu görmeyen hakeme sasarım ben yazıklar olsun..bünyamin gezer olsaydı fener bu maçı 9 kisi tamamlardı..

Ahmet92
18.12.2010, 22:47
Klasik Yunus Yildirim iste. Sansal Büyüka ve Mustafa Denizli güldüler :D

hasan5884
18.12.2010, 22:52
adeta fenarbahçe 12 kişi di hakemle sonuç farklı olabilirdi hakem özelikle fenerden korkup bize kart göstermeseydi

bir kerede adam gibi büyük takımlardan korkmayan hakem denk gelse bize...

eyuphulagu
18.12.2010, 22:58
Hakem mformsuz olabilir ama yine de maçın sobucuna tesir edecek büyük bir hata yapmadı..Eğer kötü niyetli olsaydı F.B. lehine rahatlıkla 3-4 el pozisyunun birni mutlaka çalardı..Sen futbolunu oynayacaksın;hakemle fazla uğraşmayacaksın..Sivassporun maçta neredeyse hiç pozisyonu yok;çünkü gücü bu kadar..Kendimizi boşuna kandırmanın da anlamı yok..Hakem Ceyhun'un pozisyonunda M. Topuz'a en az sarı kart göstermeliydi...Bunun dışında 1-2 pozisyon hariç çok da kötü değildi..Önce sen iyi olacaksın....

negro34
18.12.2010, 23:07
Ah be yunus yıldırım,adam gözünün tam bebeğinde rakibinin yüzüne patlatıyor sen öyle bakıyorsun,o hareketi sivassporlu x futbolcu x fenerliye yapsaydı o zamandamı görmeyecektin...Emek hırsızlarısınız işte.geçen hafta mehmet yıldızın sarı kartla hiç alakası yokken bu hafta cezalı duruma düşmesi hep sizin proğramlı yapınızın eserlerinden çıkıyor.utanmazlar hepiniz aynısınız..hakemden başka her sıfat var sizde.

ozsivasli58
18.12.2010, 23:29
masaya yumruğu vurmanın zamanı geldi.

yigidoss
19.12.2010, 01:02
Ben yanlış mı hatırlıyorum geçen seneki Denizli maçını da mı bu rezil yönetmişti?

ccey
19.12.2010, 09:48
tek kelime ile korkak diyorum biraz insanlığı varsa çıkar açıklar yumruğa neden sraı bile çıkarmadığını, orada kırmızıolsa maçın havası çok farklı olurdu, vicdanı ile başbaşa kalsın bu kadar insanın hakkını yemek kolay değil

ArifŞahin
19.12.2010, 12:42
Yunus Yıldırım Fenerbahçe ve Takımımız arasında yapılan maçta birçok şeyi gözden kaçırdı sezon öncesi geçirdiği sakatlıktan dolayı sezona geç başlayan FİFA kokartlı hakemimizin bu kadar hataya düşmesi Beni hayrete düşürdü
Galiba futboldan uzak kaldığından bazı kuralları unutmuş olmalı

Fenerbahçeli futbolcular 6-7 kez penaltı beklediler özellikle Dia 3 pozisyonda uzun süreli itirazlarda bulundu eğer penaltıysa ver penaltıyı değilse neden 7 pozisyondan birinde bile kart çıkmıyor bizim futbolcularımızın rakibe temasında kartı yapıştırıyorsunda Mehmet Topuzun gözünün önünde Ceyhuna attığı yumruğu göremiyormusun Alexin o ligimizin en değerli futbolcularından olan Alexin genç Ziyaya yaptığı hareketdemi görmedin hadi sen görmedin Ziya 4. Hakemin üstüne düştü odamı görmedi İbrahim Şahin ve Ermanın yarım metre geride olduğu pozisyonlarda ofsayt bayrakları kalktı
Dia'nın Ramoviç'e Topsuz alanda attığı tekme
Bekir'in Ramoviç'e yaptıkları ve daha neler neler...
Türkiye Futbol Federasyonu lütfen hakemlerimize eğitim verin yada maçlara Büyük takımlardan etkilenmeyen hakemler atayın...

hangi federasyon hepsi para para deyip pahalı p....... tarafında kendi hakkımızı kendimiz savunacağız ama bu kendini anadolu kulübü sayıpta istanbul yalakalığı yapan o yöneticiler olduğu sürece kinse bir şey yapamaz çünkü yeri geliyor kendi nasırlarına basıldığında bizden destek isterler ama bizim bir yaramıza merhem olmazlar. bizlerde onlarda herb maça 11 kişiyiz ama onlar (ist. ve ts ) 15 ve üzeri başlıyorlar eğer kuş kadar dahi beyinleri varsa bir düşünsünler. ama düştükten sonra yol gösteren çok olur. bizler de de var. tam gücümüzü göstermiyoruz biraz gayretle o da o l a c a k . saygılarımla ama ..................?

ArifŞahin
19.12.2010, 12:46
Ben yanlış mı hatırlıyorum geçen seneki Denizli maçını da mı bu rezil yönetmişti?

geçen sezonki denizli maçını trabzon yöresi hakemi pi.... abdullah yılmaz yönetmişti.

TS58
19.12.2010, 12:50
FB'yi hiç sevmem ama; en az 2 penaltısı verilmedi. Ziya oyundan atılmalıy dı ?

Ramoviç degajı çok uzatmamalı ; ceza çizgisini geçmemesi lazım.

LosTie58
19.12.2010, 14:15
Bence rezil bir yönetim sergiledi, bizim faullerde hemen sarı karta başvuran hakem fenerlileri sadece uyarmakla yetindi. Mehmet Nas'ın çok net faulünü geçti ki orda Mehmet birkaç adım atmaya çalıştığı halde gidemedi bile.Yumruk olayından bahsetmiyorum bile.

58MUAMMER58
19.12.2010, 17:53
HAKEM bu maçta fb nin kazanması için elinden geleni yaptı ,hiçbir hakem ostadda fbli futbolcular rakibi bıçaklasa bile kırmızıyı bırak sarı bile gösteremez,bu hakemde öyle yaptı,tartışmalı 3 4 penaltı pozisyonu vardı,fb tribünleri ve gazetelerdeki fb kalemşörleri,fb şakşakçıları 6 penaltımız verilmedi diye zırlıyorlar,buna sivaslı olupta fb nin köpekliğini yapan içimizdeki bizanslılarda dahildir,beyefendi denen alexsin ziyaya yaptığına ,kırmızıdan geçtik,sarı bile göstermeyen,mehmet topuz denen futbolcu sahtesi,sırtındaki plakanın,tüm özelliklerini taşıyan adi topun,ceyhuna yaptığı itliği görüp,kırmızı kart göstermeyen,hakeme düdük vermemek lazım,bence kırılma anı,mehmet topuz denen topa gösterilemeyen karttı,15 dak 10 kişi oynıyacak fb puan alamazdı,sonuca çok etki etti,fb kazanınca derin bi oh çekmiştir,ne olur ne olmaz diye uzatmayı kısa tuttu,sivas önde olsaydı emin olun 8 dak uzatırdı.

gangster
20.12.2010, 13:44
FB'yi hiç sevmem ama; en az 2 penaltısı verilmedi. Ziya oyundan atılmalıy dı ?

Ramoviç degajı çok uzatmamalı ; ceza çizgisini geçmemesi lazım.

FIFA hakemi Yunus Yıldırım'ın maç içi yaptığı yorumlarla yani verdiği teknik kararlarla başarılı bir yönetim sergilediğini söyleyebiliriz.

Ancak sarı ve kırmızı kartlardaki ciddi hataların oyunun sonucuna etki ettiğini de belirtmeliyiz. 25. dakikada Keita'nın arkadan Mehmet Topuz'un bileğine müdahalesi sarı kart olmalıydı. 32'de Sivasspor ceza alanında Dia'nın pozisyonunda Ivanos'un eline çarpan topta devam kararı doğruydu. 37. dakikada Santos'un ceza alanına girmek üzere iken rakibi Mehmet Nas'a yaptığı hareket fauldü. Devam ettirdi. Bu defa Uğur'un Dia'ya ceza alanı dışında başlayan hareketinde Dia'nın faul beklentisiyle ceza alanındaki devam kararı da doğruydu. 51. dakikada Alex, kendisine yapılan faulde oyunu hemen başlatmak adına rakibini itti. Bu, kabul edilebilir bir davranıştı. Alex'in kaydettiği gol öncesi Brezilyalı'ya yapılan faul doğruydu. Bu kadar az yanlış ve fazla doğrunun içinde Yunus Yıldırım'ın cesaretsiz davrandığı dakika 64'tü. Mehmet Topuz, Ceyhun'un suratına yumruk vurdu. Yumruğu çok net şekilde gören Yıldırım'ın Topuz'u neden oyundan atamadığını kendisi ve MHK'nın cevaplandırması gerekiyor. Ancak kimsenin şüphesi olmasın ki Yıldırım en geç 19. haftada yine maç alacak!
Ali Aydın-Zaman

Örneğin 63’üncü dakikada Sivasspor lehine verdiği serbest vuruş sırasında gözlerinin önünde Mehmet Topuz’un, Ceyhun’un yanağına yumruğu ile vurması gibi. Burada kırmızı kart göstermek için Ceyhun’un elmacık kemiğinin kırılması mı gerekiyor? Yumruğun veya tekmenin şiddeti olmaz. Bunun yanında göstermediği net sarı kartlar da oluyor.

Yine bu müsabakada olduğu gibi.

Cihan ve İvanovs kararları...

Ancak Sivas ceza alanında özellikle oluşan kritik pozisyonlarda Fenerbahçeli oyuncuların bekledikleri penaltılarda ise bana göre doğru kararlar verdi.

Bu pozisyonları inceleyecek olursak, 18’inci dakikada Mehmet Topuz’un ceza alanına ortaladığı top, kolu vücuduna yapışık olan Cihan’a çarptı. Yine 32’nci dakikada bacağından sekip, kolu doğal konumda olan İvanovs’un eline çarpan toptaki oynatma kararları doğruydu. Yine benzer 2 pozisyondan birinde 35’inci dakikada Dia rakip ceza alanı çizgisi üzerinde rakibin önüne geçmek isterken aynı anda rakibin kolunu vücuduna yapıştırıp, kendisinin çekilmiş gibi yaparak yere düşmesi ve yine ikinci yarıdaki Semih’in rakip oyuncu ile vücudunu yapışık bir şekilde çekilmiş gibi yapıp kendisini yere atması, pozisyonlarında ‘devam’ kararları doğruydu.
Serdar Tatlı-Fanatik

gangster
20.12.2010, 14:40
Fenerbahçe Başkanı’nın, Sivasspor maçında Yunus Yıldırım’a “Nasıl olsa bu hakem penaltı vermiyor diye rakipler istediklerini yapıyor” diyerek tepki gösterdiği ve devre arası soluğu hakem odasında aldığı öğrenildi.
Sivasspor maçının devre arasında hakem odasına inen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Merkez Hakem Kurulu ve hakemlere ateş püskürdü.
İlk yarıda hakem Yunus Yıldırım’ın net bir penaltılarını vermediğini ileri süren Yıldırım’ın, “Nasıl olsa bu hakem penaltı vermiyor diye rakipler ceza alanı içinde istediklerini yapıyor. Her türlü kural ihlalinde bulunuyor. MHK atamalarda hiç özen göstermiyor” şeklinde konuştuğu bildirildi.
Hakem Yıldırım’a maç içindeki kararlarıyla ilgili serzenişte bulunduğu kaydedilen Fenerbahçe başkanının, geçmiş haftalarda takımı aleyhine çalınan düdükler ile şampiyonluk yarışındaki rakiplerine verilen penaltılar konusunda Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e de şikayetlerini dile getirdiği belirtildi.
Hakem atamalarından sorumlu olan MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve yardımcısı Yüksel Okçuoğlu’na tepkili olduğu kaydedilen Yıldırım’ın, “Federasyonun ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyoruz. Ancak MHK ve hakemlerde aynı özeni, dikkati göremiyoruz. Hem atamalarda, hem kararlarda standart sağlayamıyorlar. Bir yere kadar susuyoruz. Zamanı ve yeri geldiğinde hepsini konuşacağız” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Futbol Federasyonu Başkanı Özgener’in ise kulüplerden hakemler konusunda kendisine iletilen şikayetlerden rahatsız olduğu ve son bir ay içerisinde MHK Başkanı Sarvan’ı defalarca uyardığı öğrenildi.
Milliyet

alemdarlar
20.12.2010, 20:20
Fenerbahçeliler çok düştü yere,penaltı ve faul bekledi.Hakem yok penaltı dedi.Yok faul dedi.Yoksa aldatmadır.Ver kartı dimi ama.

savaş2
20.12.2010, 20:54
bu hakem ş.....dir her zaman böyle bize karşı kötü yönetiyor..süper liğ de görmek istemediğim biridr.
...gözü önunde ceyhuna atılan yumruğu gordu...seyırcı kaldı onrsz adam...

SivasZara585858
20.12.2010, 21:22
Yunus Hocaya laf söylemeye hakkımız yok arkadaşlar nolur yapmayın yenildik diye hiddetlenip suçu olmayanlara suç atmayalım Yunus Hoca Çok Yürekliydi kendisini tebrik ediyorum Ne Derseniz diyin arkadaşlar zaten adam baskı altındaydı penaltıları vermediğine şükretceğimize adama sallıyoruz yazık !!!

mishka
20.12.2010, 21:39
Aziz Yıldırım'ın canı sıkıldıkça hakem odasına gidip hakemi baskı altına almasına neden müsaade ediliyor anlamıyorum. Böyle olunca hakemin Ceyhun'a atılan yumruğu görmemesi şaşırtıcı değil.

58svs58
21.12.2010, 03:04
bu isimlere dikkat
yunus yıldırım

Salim58
21.12.2010, 10:34
Markus “ Topuz kırmızı kart görmeliydi”

Fenerbahçe-Sivasspor maçı golsüz devam derken,Mehmet Topuz'un hakem Yunus Yıldırım'ın gözleri önünde Ceyhun'a yumruk atmasına rağmen kırmızı kart görmemesinin yankıları devam ediyor.
Fenerbahçe aleyhine bir durum olduğu için fazla öne çıkarılmayan pozisyon bu pozisyon için Lig tv yorumcusu eski hakemlerden Markus Merk,Ceyhun'a yapılan hareketin kesinlikle kırmızı kart olduğunu söyledi. Öte yandan,çok basit pozisyonlar lig tv'de gündeme gelip irdelenirken,maçın başlarında Bekir'in topu eliyle düzeltip vurması ve Ziya'nın çizgi üzerinden çıkardığı topun gelmemeside dikkat çekti..

Hürdoğan.