Orijinalini görmek için tıklayınız : 300 Yiğido

alemdarlar
20.12.2010, 12:12
2010-2011 sezonu 17.hafta maçlarından Fenerbahçe-Sivasspor maçında,Sivassporumuzu 300 kadar Yiğido desteklemiştir.
Kızıyorsunuz bunları söylediğimizde.SINIFTA KALDIK YİNE.

Yeniçeriler,Yiğido Gençlik,İSTDER ve diğer gruplarımızın atkılarını ve polarlarını takan Yiğidoların sıkca görüldüğü bu maçta,Sivassporumuza destek veren toplam(ortalama) 300 Yiğidoya teşekkürler.

Ayrıca Almanyadan,Kocaelinden gelen Yiğidolarda vardı.Hatta Elazığlı ve Kastamonulu olduğunu belirten kişilerde vardı.Bunlarada kocaman teşekkürler.

Resim YOK!!!

Salim58
20.12.2010, 12:34
Es Es dün İstanbulda 2000 taraftar topladığına göre demekki İstanbul'da Biz şukadarız bukadarız demeye gerek yok.İlk yarıyı bizde lider bitirmiştik ozaman zannedersem olimpiyat stadın'da taraftar sayımız 15000 di. TS de lider bitirdi 50.000'in üzerinde taraftar topladı.İşin özü fazla söze gerek yok.

Sayı azda olsa takıma destek olan tüm yiğidolara teşekkürler....

necmettin_akcay
20.12.2010, 12:46
diğer istanbuldaki maçlarda olduğu gibi bu maçtada staddaydım dediğiniz gibi sınıfta kaldık gerçekten çok ayıp bursalılar burda maç olduğu zaman stad çevresi yeşil beyaz oluyor bize ayrılan yer dolmadığı gibi gelenlerde bağırmaya nazlanıyor inşallah ileride bu takım hakettiği taraftar desteğine kavuşur bu inançla , seyrantepe de görüşmek üzere SİVASA ve SİVASSPORLULARA SELAMLAR

58hsn58
20.12.2010, 14:53
Hani derler ya gercek taraftar sadece iyi gunde degilde kotu gunde belli olur diye..Boylesi gunlerde belli oluyo iste... Ha ama bide bu var, taraftarlarimizin cogu maddi durum olarak iyi olmayabilir... Ben sahsen hollandada kaliyorum ve maclara gidemiyorum haliyle..:mad: Insallah ikinci yarida sivassporumuzun durumu duzelirde en azindan sivastaki maclarda taraftarlar stadyumu doldurur..:)

karyola
20.12.2010, 15:28
içleri boşaltılmış insanlardan oluşan etkisiz kuru kalabalık.

Harput0658
20.12.2010, 15:30
Kastamonulu benim arkadaşımdı :) 4 kişi maça gittik Bir kişi de ankaradan gelmişti.

eyupkocak
20.12.2010, 15:59
liğ tv bizim türübünü hiç göstermedi :)

eyupkocak
20.12.2010, 16:00
içleri boşaltılmış insanlardan oluşan etkisiz kuru kalabalık.

yine de teşekkürü hak ediyorlar be kardeşim

Djamoka
20.12.2010, 16:12
İstanbul'da söylendiği kadar Sivaslı falan yok. Adamların atası dedesi Sivas'tan gitmişmiş de adı da Sivaslı.

Gurbette Sivas lafı geçtiğinde, şurba burda Sivas sözüne rastladığında en azından 58 plakayı gördüğünde boğazına bişeyler düğümlenmeyen adamlar Sivaslı değildir benim için. Adı Sivaslı olmuş ne yazar.

58 SiVaSıM 58
20.12.2010, 16:38
biz kaç senedir süper ligdeyiz 7 eses ve ts kaç senedir 10-20 biz daha futbolla 2 sene önce tanıştık yeni yeni taraftar oluyoruz ne eleştirmesi bu bırakın bu işleri sivasın şimdi desteğe ihtiyacı var kösteğe değil madem çok biliyosunuz kombineleri yok satın

ozledımeskıyı
20.12.2010, 16:57
Taraftarın aklının başına gelmesi için çıkıp düşmek mi lazım illa? es es te olduğu gibi

es-es şampiyon sonra...........(Lord of kazık) büloganti

karyola
20.12.2010, 18:59
yine de teşekkürü hak ediyorlar be kardeşimgelenlere yurekten tskler laf gelmeyenlere itaf

ZiDaNe58
20.12.2010, 19:14
ben bitek kasımpasa maclarında bize ayrılan kısmın doldugunu biliyorum..büyüklern maclarnda yarı yarıya ancak doldurabiliyoruz..

alemdarlar
20.12.2010, 19:32
diğer istanbuldaki maçlarda olduğu gibi bu maçtada staddaydım dediğiniz gibi sınıfta kaldık gerçekten çok ayıp bursalılar burda maç olduğu zaman stad çevresi yeşil beyaz oluyor bize ayrılan yer dolmadığı gibi gelenlerde bağırmaya nazlanıyor inşallah ileride bu takım hakettiği taraftar desteğine kavuşur bu inançla , seyrantepe de görüşmek üzere SİVASA ve SİVASSPORLULARA SELAMLAR

O maçta kuvvetli oluruz stadda.4 Levent ve Sanayi mahallesi gelsin 2 bini geçeriz.

SivasZara585858
20.12.2010, 20:11
Hemşerilerim ben konu açamıyorum yardımcı olurmusunuz ??

subasi29
20.12.2010, 20:19
Takimina Gonul Veren Degerli Taraftarlarimiza Sonsuz Tesekkur Ederim,Deplasman Cefasi Ceken Her Yigidonun Tuttugu Altin Olsun!

DoomsDay58
20.12.2010, 20:41
Es Es dün İstanbulda 2000 taraftar topladığına göre demekki İstanbul'da Biz şukadarız bukadarız demeye gerek yok.İlk yarıyı bizde lider bitirmiştik ozaman zannedersem olimpiyat stadın'da taraftar sayımız 15000 di. TS de lider bitirdi 50.000'in üzerinde taraftar topladı.İşin özü fazla söze gerek yok.

Ben, 2.lig deyken Atatürk Olimpiyatta karagümrük maçına gitmiştim 3-2 kazandığımız maçta 2.ligde olmamıza rağmen taraftar sayımız gayet iyiydi

şarkışla 58
20.12.2010, 22:31
Ben, 2.lig deyken Atatürk Olimpiyatta karagümrük maçına gitmiştim 3-2 kazandığımız maçta 2.ligde olmamıza rağmen taraftar sayımız gayet iyiydi

Aynen 2.ligdeyken bir özlem vardı.O zamanlar bizim maçlarımızı İnönüye alıyorlardı ful dolduruyorduk.İstanbuldaki SİVAS lıların çoğu fb li,birazı bjk li,kalanı da gs li yani SİVASSPOR a taraftar kalmıyor.SİVAS lılar İstanbul takımlarının tribünlerini doldurmakla meşgul.

Yiğiter
20.12.2010, 22:40
4 Eylül'den gerisi yalan!

Djamoka
20.12.2010, 22:48
4 Eylül'den gerisi yalan!

Aynen öyle. Gurbetteki Sivas sevdalısı hemşehrilerimizi tenzih ederek söylüyorum çoğu ruhsuz insanlar. Adamlar birbirlerine sahip çıkmıyorlar ki kaldı ki Sivas'ın takımına sahip çıksınlar.

Salim58
21.12.2010, 09:39
2 milyon Sivaslı 200 ‘ü maça geldi

İstanbul'da yaşayan yüzbinlerce Sivaslı,yine Sivasspor'u yalnız bıraktı.
2 milyondan fazla Sivaslı'nın yaşadığı söylenen İstanbul'da,Sivasspor'un oynadığı maçlara ilgisizlik son oynanan Fenerbahçe maçında da sürdü.
Ulaşımı ve uzaklığı nedeniyle gitmesi bir hayli güç olan Olimpiyat stadına en az 50 bin Trabzonspor'lu toplanırken,şehrin göbeğindeki Şükrü Saraçoğlu stadına sadece 200 dolayında Sivasspor taraftarının gelmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Hürdoğan.

engin2609
21.12.2010, 15:20
şahsen ben maça giderken bilet kalmaz die korkuyordum bazı forumlarda yok 2 bin kişilk stad doldu + bilet talep ettiler felan filan yazıyordu gittigimde bi baktım 200 - 300 kişi qelmişş sadece yazık...

fatihtuztas
21.12.2010, 15:39
BÖYLE OLMAMALI, tRABZON DANGALAKLARI BİLE 60000 LE OYNUYOR, BİZİ ESKİDEN BÖYLE MİYDİK? iSTANBUL EVİMİZ GİBİYDİ.

PETKOVİC
21.12.2010, 16:00
yine iyi gitmiş :D

Divriği58
21.12.2010, 23:29

50.000 taraftar topladıda trabzondan kalkan otobusun.hesabını bılıyormusun?? Kulüp zengın butun trabzon derneklerıne otobus gondermış ve her kentten trabzonlu taraftarlar otobuslere bındırılmış maçtan sonrada kapılarına kadar bırakılmıştır..??? Ya bızım yonetım yaptımı aynısını? SİGARA parası verip maç ızlıyorsunuz bızım stadda onada gıtmıyorsunu 5 TL ye AMATORDE MAÇ IZLENMIYOR.. İstanbulda sivasın maç bıletı en kotu 25-30 TL.15 20 TL yol parası 15 mılyonda yiyecek parası ?? BELKI BENIM SENIN 80 tl verecek paramız var ama asgari ücretle çalışan yiğidolarımızda var..belkı maça gıdemıyorlar ama gonullerı bızımle.. HATALIYSAM K.BAKMAYIN BİZ SONUNA KADAR SİVASLIYIZZZZ

HooLigAnSsS
22.12.2010, 11:27
50.000 taraftar topladıda trabzondan kalkan otobusun.hesabını bılıyormusun?? Kulüp zengın butun trabzon derneklerıne otobus gondermış ve her kentten trabzonlu taraftarlar otobuslere bındırılmış maçtan sonrada kapılarına kadar bırakılmıştır..??? Ya bızım yonetım yaptımı aynısını? SİGARA parası verip maç ızlıyorsunuz bızım stadda onada gıtmıyorsunu 5 TL ye AMATORDE MAÇ IZLENMIYOR.. İstanbulda sivasın maç bıletı en kotu 25-30 TL.15 20 TL yol parası 15 mılyonda yiyecek parası ?? BELKI BENIM SENIN 80 tl verecek paramız var ama asgari ücretle çalışan yiğidolarımızda var..belkı maça gıdemıyorlar ama gonullerı bızımle.. HATALIYSAM K.BAKMAYIN BİZ SONUNA KADAR SİVASLIYIZZZZ

OtobüSs Konusunda Katılıyorum Sana Ama İstanbuldaki 2milyon Sivaslı Arasındanda En Az 1000 tane O Parayı Verip Maça Gidebilecek İnsan Vardır...

alemdarlar
22.12.2010, 11:34
OtobüSs Konusunda Katılıyorum Sana Ama İstanbuldaki 2milyon Sivaslı Arasındanda En Az 1000 tane O Parayı Verip Maça Gidebilecek İnsan Vardır...

Olumlu yorum yapılsada bu durumu unutturamaz.Sınıfı geçemedik yine.
Katılıyorum sana.

Kasım Öktem
22.12.2010, 11:51
Fenerbahçe maçına diyelim ki 2000 Sivaslı gitti ne olacak?
Hepsi oturacak çekirdek yiyecek.
Kasımpaşa maçında bize ayrılan tarafı full doldurduk da ne oldu??
30 Lira vermişim ben, zaten bağırsam da 50.000 kişinin içinde sesimi duyuramam enayi miyim ki bağırıyım mantığı var çoğunda..
Bizim önce taraftar olabilmemiz lazım..

Takım süper lige çıkalı kaç sene olmuş hala 200 - 300 kişilik taraftar gruplarımız var.
Bakın bir Kocaeli'ye Sakarya'ya Göztepe'ye adamlar Bank Asya'da bile değil bir de taraftarına bakın Süper Lig'de kç takımda böyle taraftar var?
Süper Lig'e çıkmadan önce taraftarımız daha iyiydi..
Süper Lig'e çıktığımızdan beri 4 Eylül stadını taraftar değil seyirci aldı..

Bizim kaybettiğimiz taraftar ruhunu tekrar kazanmamız lazım.
Yönetimin de taraftar gruplarını biraz daha desteklemesi gerektiğini düşünüyorum..

4eylül
22.12.2010, 12:19
biz bize yeteriz sivastaki yiğidolar olduğu sürece

ForzaSİVAS™
17.01.2011, 18:06
Fenerbahçe maçına diyelim ki 2000 Sivaslı gitti ne olacak?
Hepsi oturacak çekirdek yiyecek.
Kasımpaşa maçında bize ayrılan tarafı full doldurduk da ne oldu??
30 Lira vermişim ben, zaten bağırsam da 50.000 kişinin içinde sesimi duyuramam enayi miyim ki bağırıyım mantığı var çoğunda..
Bizim önce taraftar olabilmemiz lazım..

Takım süper lige çıkalı kaç sene olmuş hala 200 - 300 kişilik taraftar gruplarımız var.
Bakın bir Kocaeli'ye Sakarya'ya Göztepe'ye adamlar Bank Asya'da bile değil bir de taraftarına bakın Süper Lig'de kç takımda böyle taraftar var?
Süper Lig'e çıkmadan önce taraftarımız daha iyiydi..
Süper Lig'e çıktığımızdan beri 4 Eylül stadını taraftar değil seyirci aldı..

Bizim kaybettiğimiz taraftar ruhunu tekrar kazanmamız lazım.
Yönetimin de taraftar gruplarını biraz daha desteklemesi gerektiğini düşünüyorum..
Aynen sana katılıyorum bu duruma hep birlikte çare bulmamız gerekiyor ama en başta yönetim in desteği lazım tabiki bir yerlerden başlamak lazım süper lige çıkmadan önce istanbul daki her maç 4 eylül gibi ful oluyordu şimdi ise 150 200 kişiyi geçmiyor bu durum a çok üzülüyorum 23 ocak galatasaray sivas maçına en az 1000 kişi olmalıyız diye düşünüyorum takımına sahip çık yiğido !